Varning! Eller?

Men nu verkar det här inte vara så mycket hack, som det är internet for dummies.
Så inget hack, utan ett vanlig, hederlig ompekning av webbsida.
Phew!

130 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Åh vilken tur! Ingen skada skedd då mao

   Elaine utökar sin breda repertoar med titlar, nu även känd som ”Dataexperten”.

    Vem minns inte hennes långa blogginlägg om hur hemsk och dålig Camcam är….. men Elaine verkar ha ändrat åsikt av någon anledning, hon ändrade sig tvärt haha likaså CW. Asså…. Elaine känns så fake och hycklare ?

   https://img1305712.free-pick.pw ­❤️­­­­❤️­­❤️

   https://photo013856712.imgfast.pw ­❤️­­­­❤️­­❤️

  Tänker att det är barnen som använder ordet hack hör, inte de vuxna.

  Sjukt oavsett

   Ja och jag tror att citationstecken användes här av en anledning. Kanske för att man var osäker på vad man skulle kalla det och valde hack.

  Min lillebror visade mig detta, det är gayporr.

   ??

   Skulle det vara mindre skadligt?

    Gayporr vs hetroporr, svår fråga.

     Hetero, inte hetro.

      känns det bättre nu?

       Ja.

    Förbjud hetero-porren då de heterosexuella uppenbarligen inte klarar av den. Har nå någonsin hört en gay klaga över porren?

    Jag tror det! Känns som att våldsporren som börjar bli allt vanligare är mest skadlig för kvinnor (ur flera olika synvinklar)

    Wtf jag sa inget om huruvida det var skadligt eller inte, skrev bara att det var gayporr.

   Och??

    Och vadå? Det var lite fakta bara.

   Är väl förresten bara bra om ungarna får bekanta sig med gay-porr. Det kan ju rädda några från obehagliga heterosexuella normer.

  Vad gör vi med alla porrskadade svenska män?
  Här outar Elaine att hon inte bara är en överlevare utan också en helad person, tidigare porrskadade fri från synd.
  Kämpa ?

   ..va?

   Både kvinnor och män kollar på porr dock? ?

    Ja, men vilken typ av porr konsumerar män respektive kvinnor?

      Synd att de inte också hade ”Most viewed by men compared to women” när de hade vad kvinnor oftare såg än män. Under gender-kategorin där.

       (Annars var det en intressant länk, tackar ?)

      Jättedum fråga kanske så var snälla med mig, men hur vet de om jag är kvinna eller man och ålder när jag tittar? Eller är det de med inlogg som de baserar de siffrorna på?

       Ja, hur skulle de kunna veta det?!

      Handlar om mer än vilken typ av porr kvinnor respektive män tittar på. Exempelvis i vilken ålder man börjar konsumera porr och vad för porr man då tittar på.

     32% av konsumenterna är kvinnor.

     Vanligaste sökord i Sverige.

     Män

     Swedish
     Milf/Mom
     Svensk
     Lesbian

     Kvinnor
     Lesbisk
     Extreme gangbang
     Swedish
     Threesome

      Haha så jävla vidrigt att lesbian är högst på män, men har man någon gång försökt letat tjejer på tinder vet man att det inte kommer som en förvåning att män tror att ens sexualitet är till för dem.

       Ställer man inte in att man är ”tjej som söker tjej”? Då får du ju inte upp killar. Så var det när jag hade Tinder i alla fall.

        Jo det är klart man gör men 50% är fortfatande män eller par som söker en extra krydda i deras sexliv 🙂 superkul!

       Tittar vi på samma statistik?
       På mäns sökningar ligger det längst ner, det är i kvinnors sökningar som det ligger högst upp.
       Innebär det att de flesta av kvinnorna som konsumerar porr spelar för andra laget?

        Nej man kan självklart gilla lesbisk porr och vara hetero. Inte ovanligt.

         Ovanligt nej, men konstigt, jo. Det betyder ju antingen att man tänder på det själv och då lär man fundera på sin sexualitet alternativt att man har en väldigt skev syn på tex lesbiska kvinnors relationer, ganska välkänt att just den konstellationen sexualiseras.

          Inte konstigare än att tända på att se heterosex som gay eller tända på att se hårdporr utan att vilja ha den typen av sex själv. Betyder inte att man behöver fundera på sin sexualitet eller liknande.

           Vad man tänder på är en blandning av personliga preferenser och preferenser påverkade av samhällets normer och kultur. Att män kollar på lesbisk porr handlar i första hand om hur lesbiska kvinnors relationer till varandra sexualiseras i samhället.

          Fast jag vill gärna se en kvinna som njuter då jag kollar på porr. Inte mycket fokus på kvinnan i heteroporren inte… I lesbisk porr är det däremot (obvi) kvinnan och hennes njutning och orgasm i fokus.

           Om du faktiskt vill se en kvinna som njuter av något är väl porr det sista du ska kolla på. Använd din fantasi, så svårt är det inte.

           Du har en skev bild för i lesbiska sexuella relationer så är det inte som i porren. Du får en manlig bild av deras version av kvinnlig njutning i enkönade relationer som du sedan med din brist på kunskap av lesbiska sexuella relationer tolkar in som kvinnlig njutning i den specifika situationen. Detta trots att du troligtvis själv är kvinna!

           Har du lesbiska/bisexuella kvinnliga vänner så kan de troligtvis förklara för dig vad skillnaden är på tjejsex i porr och tjejsex i verkligheten.

           Och går du som kvinna igång på att se en annan kvinna njuta av sex så är det inte heterosexualitet. Det är exakt DET som är att vara lesbisk, homosexuell och bisexuell attraktion. Du går sexuellt igång av att se någon av samma kön i en sexuell situation. Snälla kan ni homofober/ni med internaliserad homofobi för en gångs skull sluta prata om sådant ni inte har lust att acceptera/insikt i?!! Det börjar bli väldigt tröttsamt att lyssna till er okunskap som ni förespråkar som en objektiv sanning. Ni förstör bara för personer som försöker vara i sin sexualitet och det är också mycket det här som bidrar till att tjejer/kvinnor med attraktion till andra tjejer/kvinnor inte blir tagna på allvar i sin sexualitet för att t.o.m. tjejer/kvinnor som vägrar ta in vad det faktiskt betyder att bli kåt av en annan tjej/kvinna envisas med att förklara den icke heterosexuella sexualiteten gällande tjejer/kvinnor. Det är INTE heterosexualitet att bli kåt av andra tjejer/kvinnor som tjej/kvinna! Och även om en tjej aldrig är med en annan tjej så är hon ändå inte icke lesbisk/bisexuell för det är attraktionen som avgör sexualiteten och inte en partner! Det är som att säga att alla högstadieelever/gymnasieelever som aldrig haft en relation eller sexuell erfarenhet inte är heterosexuella fast eleven har varit olyckligt förälskad/kåt/intresserad av en person av motsatt kön. Här är det ok att förstå sin sexualitet och det är bara lite otur i kärlek, men hade det varit en attraktion till någon av samma kön då helt plötsligt så förstår eleven inte ens enligt andra vad dess sexualitet är och är troligtvis bara förvirrad eller sugen på att experimentera för i grunden är eleven säkert bara heterosexuell och osäker. Det här är homofobi och stigmatiserar och problematiserar för personer som är öppna med att tillhöra hbt+ och även toxiskt för personer som inte vågat acceptera sin egen sexualitet.

           Istället för att folk ska gå och skapa sin egen uppfattning av vad hbt+ kan tänkas innebära så är det bättre att fokusera på vad du tänder på och utifrån det sätta din etikett. För att som kvinna tända på en annan kvinna i ett sexuellt sammanhang är ej heterosexualitet. Sen om personen är lesbisk eller bisexuell återstår och kan enbart bedömas utifrån vad den blir attraherad av. Det är inte ens svårt att förstå sexualitet för det är specifikt definierat vilken attraktion hör till vilken sexualitet (inte att förväxla med det ständiga icke accepterandet av enkönad sexuell attraktion som ständigt ska bortförklaras). Den specifika förklaringen för heterosexuell är inte ”kvinna som blir kåt av att se två andra kvinnor i ett sexuellt sammanhang”. Blanda inte ihop sexualitet med identitet, för att det som behöver fokuseras på är den icke befintliga acceptansen till den faktiska sexualiteten och som gör att personen bara kan acceptera att definiera sig själv som heterosexuell trots sin attraktion till det egna könet.

           Etiketter är enbart ett specifikt sätt att definiera vilka sexualiteten riktar sig till…ingenting annat. Om du som tjej/kvinna blir kåt av en annan kvinnas kropp/njutning/smak o.s.v. det är just det som är etiketten, den som förklarar vad lesbisk och bisexuell betyder beroende på om det enbart gäller någon av samma kön eller även killar för dig som tjej. Dessutom finns det personer som känner en sexuell attraktion som som aldrig vill vara i ett sexuellt sammanhang med en annan människa (romantisk asexualitet och det gör inte en person heterosexuell). Även om det här ändå tolkas in av många som ”men hon känner bara kåthet av tjejporr men skulle aldrig vilja vara med en annan tjej och bara tjejer”. Då bör man fundera på varför det finns en sådan spärr som gör att personen bara vågar se på ”tryggt” avstånd men aldrig vågar ta steget fullt ut och förföra en tjej (men inte har problem med att lida sig igenom sex med killar i åratal utan att känna attraktion eller att den får någonting ut av det), och ta in den psykologiska aspekten av vad det i praktiken innebär att ha blivit indoktrinerad av familj, vänner och samhället att sex med tjejer som tjej är inte ok långsiktigt (eller överhuvudtaget) för utöver att ”experimentera” så är det killar som det ska kn*llas med som tjej, och det är killar/män man skaffar familj med som tjej/kvinna. Det där enkönade sexlivet är inte optimalt enligt många och det bidrar till den mentals spärren och skeva bilden på attraktionen (ingenting är så tydligt som attraktion även om folk slår knut på sig själva för att förklara allt den inte är om den slår till mot det egna könet). Enligt statistiken så är merparten av bisexuella i ett tvåkönat förhållande när det landar på val av partner för familjebildning och långvariga relationer som äldre. Sånt här händer inte enbart utan det psykologiska mottagandet spelar roll och den aspekten avgör folks val!

           Det här heteronormativa samhället och stigmat mot hbt+ har gjort att även när folk är kåta på någon av samma kön så har personen själv och personer i dess närhet tiotals förklaringar vad hbt+ är och eftersom det de är inte matchar så är personen utan tvekan heterosexuell. Suck!

           Om personer hade lagt undan sina rädslor och stigman och istället hållet sig till vad det gäller och ställt sig frågan ”är jag kåt” så hade alla ”heterosexuella” som envisas med söka på enkönat sex kunnat bearbeta problemen de har kring sin sexualitet istället för att låtsas vara någon som de tror samhället vill att de ska vara.

           Det är inte sexualiteten som är problemet utan stigmat, och om personer ägnar sig åt att mota bort stigmat istället för sin egen sexualitet så kanske vi skulle komma någon vart i det här med homofobi. Ha i åtanke att i varje skolklass så sitter det 1-3 elever som är hbt+, och att vuxna tar ansvar för sin sexualitet och det narrativ som förs i samhället gör livet lite lättare för alla unga som ständigt tampas med den här heteronormen som tvingar in dem i tystnad. För när deras heterosexuella klasskompisar kan prata öppet och diskuterar sina förälskelser och visar sin attraktion öppet till varandra så går merparten av eleverna som är hbt+ runt och skäms över sin attraktion till någon av samma kön.

           Det är sorgligt att vi seriöst inte har kommit längre än såhär. Och om någon kommer ut för dig så lyssna bara och försök inte förklara bort deras känslor! Som heterosexuella har vi också ett ansvar att lyssna och läsa på med tanke på hur mycket psykisk ohälsa det här bidrar till i samhället p.g.a. stigmat heterosexuella lägger in! Det är verkligen inte komplicerat det här med attraktion, utan det är icke acceptans gör det komplicerat!

        Hammarby?

      Källan på det tack.

       https://www.pornhub.com/insights/scandinavian-women

       ”Pornhub Insights has spent quite a bit of time studying the countries of Scandinavia, including Denmark, Sweden and Norway. In today’s report, we’re joined by Sweden’s Nyheter24 to find out how women in Scandinavia enjoy watching Pornhub, and how they differ from men and other women.

       ……..

       Like elsewhere in the world, Scandinavian women search more often for “lesbian” porn, followed by “extreme gangbang”. Searches for “Swedish” come in 3rd, and “Danish” also makes the list of top searches across the region.”

      Extreme gangbang…
      Och så är det synd om oss kvinnor för att vi utsättas för ”porrskadade” män..?

       Tycker det var i linje med vad man läst i reportagen om vad folk fantiserar om. Btw så innebär inte fantasier eller det man kollar på att man vill göra det på riktigt. Jag är gay, men om jag ska se porr vill jag se heteroporr.

   Men att bara ta bort något är heller inte det bästa
   Kanske kan Elaine gå i bräschen för ”så här onanerar vi porrfritt” med våra händer och fingrar. Så att skolbarn och vuxna kan lära sig hur det ska gå till på ett pedagogiskt riktigt sätt?

   Det skulle väl stimulera fantasin mer för den kommande generationen och dessutom få retorikexperten själv att cirkla in sina meningar kring att komma i rätt sammanhang?

  ”Hack” lol

  Men det lär ju vara ett sätt att komma runt inlagda spärrar där Pornhub m fl garanterat är sidor som inte går att komma in på annars på skolnätverk, via föäldrabegränsningar på iPad och så vidare?

  Ompekningen är borttagen och funkar inte längre

  Om det ska kallas ”hack” eller inte känns väl inte som det mest relevanta här..? Eller?

   Nja. Är ju inget hack.

    Spelar det någon roll egentligen?

   Nej precis, ”hederlig ompekning” eeh okej, men ä-ckligt oavsett att barn kommer in på sådana sidor.

   Tycker också fokuset på teknisk term och användandet av ’jävla boomers’ är lite märkligt i sammanhanget. ’Hack’ betyder väl här ’något som någon mixtrat med’ och måste ju inte vara en ’klassisk hackning’.

   Millennials skriver glatt ’väll’ och ’även fast’, men skriker ’booooooomers’ så fort någon internetterm felanvänds…

    ⬆️⬆️⬆️

    Fast det är ingen som har gjort någonting med elevspel.se

    Någon, vem som helst har registrerat elevspel.tk och pekat den till pornhub.
    Jag skulle kunna registrera bloggbevakning.no och peka den till gardets.nu Eller köpa porrfribarndom.my och peka till playboy.

    elevspel.se har absolut inget att göra med elevspel.tk Så att prata om att elevspel.se på något sätt skulle vara hackat eller farligt är enbart okunnigt, dumt och på gränsen till förtal.

     Nähä, men hur hjälpte det otrevliga svaret som lämnades av haveristerna att reda ut begreppsförvirringen?

      Ibland belönas ett idiotiskt påstående med den värdighet det förtjänar.
      Vem har sagt att livet alltid skall vara lätt?

    Fast det är ingen som har gjort någonting eller ”mixtrat med” med elevspel.se

    Någon, vem som helst har registrerat elevspel.tk och pekat den till pornhub.
    Jag skulle kunna registrera bloggbevakning.no och peka den till gardets.nu Eller köpa porrfribarndom.my och peka till playboy.

    elevspel.se har absolut inget att göra med elevspel.tk Så att prata om att elevspel.se på något sätt skulle vara hackat eller farligt är enbart okunnigt, dumt och på gränsen till förtal.

   Håller helt med dig! Varför tas det så ofta fokus från det relevanta för att någon använder fel benämning? Alla förstår ju ändå (oftast??) vad som menas.

    Samma med ord som autocorrectas fel och då verkar folk inte utifrån sammanhanget kunna förstå vilket ord som skulle stå där.

  Haha vem är det som trollat? Och hur kom ungarna på att skriva tk?

   Haha? Är det kul verkligen? – Nej!

    Haha

    jodå, lite kul är det.

     Skrattar du lika gott när det är dina barn som tittar på porr tror du?

      Vild gissning så har personen inga barn?

      ??‍♀️ Skrattar inte åt något barn som kollar på porr. Skrattar åt trollet som omdirigerade sidan.

      Håller med, man kan inte ha en 6-7 åring och samtidigt tycka att detta är kul. Tycker du att det är roligt att ett barn blir utsatt för att titta på porr då är du inte en lämplig förälder, punkt

       en 6-7åring får nog hjälp att gå in på sidan eller har den inlagd med .se precis som det ska vara 🙂

        Naivt.

        Sen hör barnet om detta med .tk av en kompis äldre syskon och blir nyfiken och testar.

       Hahaha och vem säger att den som tycker det är kul ens har barn då? Det ÄR kul. Olämpligt, men kul.

        Nej det är inte det minsta kul.

      Won’t somebody think of the children?!?!

   Även barn nås av djungeltrumman.

    Nu är omdirigeringen borta. Om den nu fanns där från början ?

     Och Elaine fick uppmärksamhet.

      Men så tröttsamt. Bara sluta.

       Varför sluta? Är ju så 🙂

     Jo den fanns.

  Det går väl iofs att köpa elevspel på de flesta toppdomänerna och sedan koppla det vidare till vad som helst. Varför den blev nedtagen från TK beror nog på att detta är en gratis topdomän och därför har ägaren inte så starka ägarrättigheter.

  Tycker Elaine är så tröttsam, en hycklare som verkar tro att hon är något. Har svårt för både henne och Stina Wollter faktiskt. Bara det att de gillar en m*bbare. De som ska vara fina och goda förebilder borde istället ta avstånd till sådant, gäller även Läckberg, Törnblom och Gabjoss… Pinsamt. En del känns så falska, hycklare som sagt.

   Vad har Wollter gjort?

   Vem är mobbaren de gillar?

    Elaine, och de andra, gullar med C trots att Elaine tidigare ogillade henne och skrev ett blogginlägg om hur hemsk och ond hon var. Märkligt nog så verkar Elaine ha bytt åsikt, man anar varför om man säger så….

   Håller med. Dessutom uttrycker hon sig alltid väldigt illa trots att hon kallar sig retorikexpert.

   12,36 Du har så rätt i det du skriver.

  Och Elaine fick uppmärksamhet 😉

  Elaine, läs på om källkritik och lär dig värdera den ”fakta” du kommer över…

  Här kanske Cam kan göra nästa gräv. Elaine hävdar att hon har tio anställda:

  https://www.allas.se/relationer/elaine-eksvard-brot-ihop-vid-dotterns-diagnos/138934

  Men ekonomiskt går det uselt:

  https://www.allabolag.se/5568068992/snacka-snyggt-ab

  Jag får inte ihop siffrorna.

   Siffrorna för bolaget är det inget fel på, dock en lägre vinst för 2019 än föregående. Att hon lyckats där, med bolaget, kan man inte ta ifrån henne.

   Vad var det som var uselt? Bra siffror och relativt hög vinst.

   Snacka snyggt är inte det enda bolaget hon har: https://www.allabolag.se/5567571780/bokslut
   Där ser man att hon haft 10 anställda i ett par år.
   Vilka siffror är det du inte får ihop?

   Jag tycker det blir så märkligt att hon pratar om barns integritet samtidigt som hon gärna visar upp sia barn i sociala medier.

   Både Elaine och Bellas bolag skulle väl lämna kontoret på no18 nu i samma veva verkar det som, undra hur det kommer sig, att flera lämnar där samtidigt. Höjda hyror eller något annat, dålig miljö där eller?

    De flesta sitter ändå kvar men ja hyrorna är väl höga på ett sånt ställe. Hittar man bättre lokaler för billigare hyra är det ju dumt att inte byta.

   Hon omsätter ju knappt 11 miljoner och har en vinstmarginal på 25 procent. I synnerhet det sistnämnda är superbra. Inga konstigheter alls att få ihop det med 10 anställda (är managementkonsult på ett företag där varje konsult förväntas omsätta en miljon om året). Och vinstmarginalen, med en vinst på över 2 mille, är som sagt var jättebra i relation till de flesta företag som primärt säljer kompetens/tid.

   Typisk kommentar för det här kommentarsfältet, full med okunskap och syftar bara till att sänka folk. Klarar du inte av att tolka siffror ska du inte kommentera dem. Bra vinst på det bolaget, och 10 anställda i moderbolaget Elaine AB.

    Ska 10 anställda få lön, pensionsinsättning, semester osv av 2 miljoner kronor?

  Hur kan vi ha så många organisationer och offentliga människor som kan så lite om det de påstår sig vara experter på? Är porrfribarndom något som är skattefinansierat? Eller är det typ en gardet lattjolajban? Vilket samhälle vi lever i. Föräldrar, inse att det är ni som uppfostrar era barn istället, inte skolan. Skolan lär ut.

   Jag kan i och för sig tycka att porrsidor ska vara blockade på alla kommunala och offentliga platser. Både där barn och vuxna spenderar sina vardagar. Varför ska personal kunna komma åt porr på sin arbetsplats? Och innan du hävdar annat, jo folk porrsurfar på arbetstid. Och ofta är det våra skattepengar som finansierar deras löner.

    Det kan vara vem som helst. Det KAN hända att L*fven porrsurfar på arbetstid.

    Inom vården är allt vi går in på datorn reggat på din personliga användare. Surfar aldrig privat, inte ens fb är tillåtet (vilket jag kan tycka är rimligt) hinner iof aldrig surfa men kan tycka att allt privat får man göra på mobil el likn utanför arb tid. Har mkt svårt att se att nån inom vården skulle komma undan med att porrsurfa på arb tid..

   Gå in på Spotify om du kan, sök Haveristerna podcast och lyssna på avsnitt 59 ”porrfri barndom är extremt klandervärda (och slickar i dig dina skattepengar), pärm 1”

  När blev boomer något negativt, undrar jag mest.

   Har det någonsin varit positivt.

  Gå in på Spotify om du kan, sök Haveristerna podcast och lyssna på avsnitt 59 ”porrfri barndom är extremt klandervärda (och slickar i dig dina skattepengar), pärm 1”

   Tappade min respekt för dom när My i ett avsnitt sa att sexköp inte borde förbjudas. Och något i stil med att prostituerades ställning i samhället skulle bli stärkt om det blev öppet och naturligt för småbarnspappor att köpa sex på lunchrasten.

    ??

    Tråkigt, jag gillar My i övrigt.

     Fast alltså, så sa hon inte. Eller så tog du det hon sa ur sin kontext.

    My heter hon väl inte, det är väl Myra. Eller är det någon annan kanske? Det var ett märkligt uttalande hur som, har inte lyssnat.

  ”Porrindustrin söker upp barnen, de vill gärna att konsumenterna börjar tidigt, det här handlar om pengar.”

  Kanske är det dags för ”Porrfribarndom” att ta av sig foliehatten. Det övriga låter som en svensk version av Gail Dines rövarhistorier om barn som skriver ”porr” i Google och direkt hittar videodokumenterade våldtäkter.

  Men det är klart, heterosexuellt sex är ju enligt radikalfeministerna lika med våldtäkt.

   HAHAHA idioter…

   För mig handlar det inte om att jag är rädd för att mina barn ska råka se specifikt våldtäktsporr (vilket såklart skulle vara fruktansvärt och säkert traumatiserande). Utan snarare att porr generellt ger en otroligt skev syn på verkligheten, både själva sexet och kropparna som är överrepresenterade. Tror absolut att det är bidragande orsak till att unga idag har de skönhetsideal de har samt förväntningar i sängkammaren.

    Du skriver att du tror. Vad betyder det? Betyder det att du kommer att mena det du skriver att du tror även om motbevis skulle finnas. Eller betyder det att du vill att det ska vara som du tror så att du lättare får ihop en komplett världsbild?

    Jag funderar ofta på överanvändandet av meningskonstruktioner med ord som ”tro” i. I tider som dessa har vi verktyg (den vetenskapliga metoden) som gör att vi inte behöver tro saker, om vi nu inte är ute och tror på det sätt som i mitt andra exempel.

     Henrik, jag TROR att det hon menar med ”tror”, är att hon inte säkert kan säga hur hennes barn påverkas. Men om man utgår från sina egna erfarenheter samt sunt förnuft, så kan man anta.

  Smart att sprida det vidare, sen om barnen vill få tag på porr så är det inte särskilt svårt heller…

  Det funkade ju inte. Besviken :/

   Haha. Alla ”tips” jag fått på hur man kommer in på olika porrsidor har kommit från Hem och skola-gänget av förskräckta mammor som måste utfärda detaljerade ”varningar”. Som dessutom har ett gäng följare som genast testar länkarna på sina egna mobiler eller i värsta fall familjens datorer/plattor. Det är väl mer sannolikt att en 6-7-åring googlar på ”snopp” om de sitter vid skärmen obevakade än att de skriver in fel webbadress. Tror väldigt få barn i den åldern skriver in adresser själva dessutom. Sen kanske man inte får sin barndom förstörd av att råka se en sekund porr på nätet heller. Det är väl mer den kontinuerliga konsumtionen som kan vara skadlig isåfall, (om något).

  Älskar hur fräscha haveristerna är så de måste trycka ner folk för att få fram deras åsikter

   Sina åsikter tror jag du menar?

   Det är dom inte direkt ensamma om att göra, fast många gör det för att försöka höja sig själva, nästan ännu värre.

  Haha, jag fattar att dagens porr är vidrig på många sätt. Men första gången vi som 9åringar sågfolk göra det i en tidning som vi hittade i skogen trodde vi inte våra ögon. Inte äcklade mer, detta är fullkomligt otroligt. Är det så barn görs? Jösses. Barn är inte sköra som många tror. Att bli oroad av detta roliga upptåg och som nån skrev däruppe ”inte vara mamma om du tycker det här är roligt” är nutidssjuka. Ge er. Relaxa.

   Ah fast i tidningarna så du ju bröst, fittor och kukar and that was it. Går du in på pornhub så bara på första sidan kan du se tjej som blir knullad av en maskin medans hon blir torterad på andra sett medans, killar som sätter på tjejer hårt, tjejer som sväljer kuk med tårar i ögonen, en “brosa” som sätter på sin “syrra”, gangbangs, bukkake osv osv osv.

   Du kan väl inte på allvar likna ett magasin med rörligt material? Håller totalt med om att barn inte är så sköra som vi tror men tror absolut att barn inte ska titta på hardcore porr. De söker ju inte direkt på sensual sex/soft core porn.

  Fattade inte alla att det var omdirigering även fast den som skickade skrev hack?
  Sjukt osmakligt hur som helst

  Hur kan man tycka att porr är bra överhuvudtaget? Vill man verkligen att ens män/fruar ska onanera till porr när man inte är hemma? Så otroligt sårande.. Alla såna program som ex on the beach är så löjliga, att folk ens ser på dem och börjar följa dem senare..

   Varför är det mer sårande än att fantisera?

  Typisk kommentar för det här kommentarsfältet, full med okunskap och syftar bara till att sänka folk. Klarar du inte av att tolka siffror ska du inte kommentera dem. Bra vinst på det bolaget, och 10 anställda i moderbolaget Elaine AB.

  Schöner Aufsatz!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.