Fitness Diaries med Angelica Blick och Denice Moberg

Influencer i realityserier är lika hett som Donald Trump är orange och nu avslöjar Dplay att de kommer satsa på en ny serie där man kommer kunna följa fyra olika fitness-flunsor och deras träning.
Förutom Angelica Blick och Denice Moberg så kommer serien även innefatta Caroline Aspenskog och Hannah Andersson.
Serien är egenfilmad vilket betyder att det är influencerna själva som kommer sköta inspelningarna som inte bara kommer handla om vägen till deras tränade kroppar utan också sanningen bakom deras enormt populära Instagramkonton.
Angelica Blick och Denice Moberg har båda 1.1M följare på Instagram.

I det pressmeddelande som gått ut säger de fyra profilerna så här om sin medverkan:

JMan kommer få följa mig i min vardag och träning – massa träning – och utmaningar inför det. Det är så sjukt kul och jag är så sjukt peppad. //  Angelica Blick
ag kommer visa mitt liv, vardagsliv och tankar kring träning och hälsa. Jag är så exalterad. // Denice Moberg

Jag kommer visa upp allt med min träning och kost, hur jag tränar och hur jag äter och ge inspiration till ett bra mindset att slutföra sina mål. //Caroline Aspenskog

Jag är så taggad! Det här ska bli så kul, men jag ska också tillägga att jag är extremt nervös. Jag hoppas alla kommer tycka det är kul att följa en mer personlig och privat del av mitt liv – mer än jag har visat på sociala medier tidigare. //Hannah Andersson

Vad säger ni, kära läsare?
Är det här någonting ni kommer vilja titta på?

Fitness Diaries produceras av Strix och kommer på Dplay senare i vår.

84 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    nej tack, yta intresserar mig inte.

      Sure ?

      Så enligt dig handlar träning bara om att se snygg ut och ingenting alls och välmående och hälsa? Herregud välkommen till 2020.

        Det är du som borde välkomnas till 2020. Fitnesstrenden handlar i första hand om yta och image, i andra hand om hälsa.

          Du glömde lägga till att det är din personliga tolkning och inte facit.

            Punkt .

        det har bara gått för långt. Gå dina 18000 steg om dagen o du är rätt safe. Vem vill följa dessa människor, det handlar bara om yta o visa magrutor. Nej tack. Du lär väl vakna en dag du med.

        Fittnessvärlden är ju långt ifrån hälsosam så ?

      Ännu ett program som kommer trigga redan osäkra yngre människor till (mer) ätstörningar och komplex.

        Eller, till träning och ett hälsosamt liv?????

          Så många frågetecken, du kan inte ha det lätt.

            Jodå, lever inte med en osäkerhet och inskränkthet.

      https://img1305712.free-pick.pw ­❤️­­­­❤️­­❤️

    Imponerande abs!

    Nej tack jag gör allt (förutom att sluta läsa här) för att undvika alla dessa så kallade influensor på fritiden.

      Då är du verkligen på rätt plats

        Som att trycka ner huvudet i toaletten och klaga på allt ?

    Om jag någonsin skulle kolla på tränings-tv känns det mer intressant att veta hur någon med traditionellt heltidsarbete, pendling och familj lyckas pussla ihop träning och vardag. Samt kanske någon som inte är typ 23. Men det är ju bara min tanke.
    När jag var 23, singel och pluggade bodde jag typ på gymmet och tyckte att alla har minsann tid att träna. Det tycker jag nog egentligen fortfarande, men nu är det ork och prioriteringar som sätter gränserna istället.

    Okej, det här blev mest svammel 😛

      Jag går upp 05:30 och kör 50 min till jobbet och tränar innan, eller på lunchen. Så hinner jag.

        Gött med sovmorgon ända till 05.30! Lyllos!

        Ha, 05:30 går jag med hunden och då har jag varit uppe en timme innan!

          Går upp 0430 och springer ett maraton varje morgon!

            Ha, låter som en dröm, själv går jag upp 03.30 och drar en svensk klassiker varje morgon.

      Jag har ett eget gym hemma på gården, så hinner jag ?

      Och som hinner dela med sig. Blir ingen kvar då va?

      Innan jobbet, efter jobbet eller på lunchen. Är inte så svårt. Har du ingen egentid?

        ”tyckte att alla har minsann tid att träna. Det tycker jag nog egentligen fortfarande, men nu är det ork och prioriteringar som sätter gränserna istället.”

        Tid finns. Förmodligen mer för mig än andra i min ålder, då vi inte har barn. Men träningen nedprioriteras lätt och är svår att orka med. I alla fall om man ska träna så mycket att man har magrutor.

        Förlåt men vem fan har tid att gymma på lunchen???? Jag och de flesta andra jag känner har typ 30-45 min lunch. Då vill man väl äta och ta en paus från arbetet? Inte kasta i sig något på 5-10 min för att sedan gå till ett gym, byta om, träna, duscha och stressa tillbaka till arbetet? Eller hur lång lunchrast har folk egentligen?

          Det tänkte jag med på! ?
          Jag jobbar som sjuksköterska på ett sjukhus, har 30 min rast som jag ibland inte ens kan ta ut. Träning på lunchen finns inte på kartan haha

          Fungerar såklart enbart när man har flexibel arbetstid. Jag tränade på lunchen idag och var borta 1,5 timmar ungefär men då stannade jag senare och jobbade efter jag normalt slutat.

          Jag har en timme, och gymmet typ precis bredvid. Ibland drar det väl över och blir 1 timme och 15 min, beror lite på hur lugnt det är på jobbet och jobbar in de där 15 min ändå. Förstår ju att alla inte kan göra så. Men jag sitter på kontot och det är bra att hinna röra sig lite under dagen. Hade jag haft ett aktivt jobb så hade jag troligtvis prioriterat annorlunda med min lunchtid. ?

            *sitter på kontor

    Känns extremt passé. Någon slags träningsvlogg med sponsrade cykelbyxor och hydroflasks? Doppar hellre huvudet i rinnande stearin.

    Nej, jag vet inte ens vilka dom är! Följer så få och tycker att det är meningslöst att följa främmande människor som inte inspirerar mig. Kanske låter som en trist människa, men jag följer hellre vänner och familj på insta.

      Samma här!

    Älskar Denice Moberg, hon verkar så jäkla mysig och vettig!

    Har Emilia Wahlund och Marcelo gjort slut? Hon har lagt upp att hon söker lägenhet, raderat alla bilder på honom och slutat följa honom på instagram

      Hoppas det för hennes skull men han följer henne fortf och får nog tillbaka henne eftersom alla hans tjejer är blåögda. 🙂
      Om inte det är PR för att han ka vara med i något program han behöver vara singel för

    Jag älskar Hannah Andersson (fashionablefit), följt henne sedan metro. Hennes konto kanske initialt ger ett ytligt intryck, men jag upplever hennes konto som varm, djup, själavårdande samtidigt som hon klämmer in träningspass. Tips för den som tycker om holistiskt tankesätt.

      Hon har kört bootcamp på gymmet jag tränar på. Har aldrig någonsin sett en mindre engagerad och inspirerande tränare. Hade aldrig betalat för att träna med henne. Enda hon gjorde var att gå runt, slänga med sina hårextensions och titta sig i spegeln

        Men om du inte har tränat med henne så kanske du kan bespara dig recensionen. Så onödig kommentar.

          Bespara oss*

          Nja, tränade bredvid så såg hela hennes pass samt upplägg 3 gånger/v
          Det räckte gott för att veta att det inte är värt pengarna.
          Bootcamps som fightbox, mma bootcamp mm är mycket bättre träning. Om man vill träna och bli svettig då..

        Jag har varit på två av hennes bootcamp. Tycker att hon var väldigt engagerad och jättetrevlig. Det enda negativa var väl att typ hälften av deltagarna var vänner till Hannah vilket gjorde att jag som kom dit själv kände mig lite utanför.

      Haha nej Hannah kan vara den mest falska på hela instagram. Så mycket snack om girlpower osv. Men hon är en mobbare utav rang. Har tränat hennes bootcamp, och hon är som en annan skriver, oinspirerande och snackar skit om ALLA. Tycker det är otroligt märkligt att hon får göra den här serien…

        Intressant att höra om Hannah, skriv gärna mer, hur vet du det?

          Pluggade tillsammans med Hannah massor av år sedan. Hon var då extremt fixerad kring mat, även vad hennes vänner åt. Gick helt överstyr när hon träffade sin fd. fästman.
          Matfixering är såklart väldigt sorgligt vem det än gäller skall tilläggas.
          Men hon gick från att vara en ödmjuk och snäll tjej till att vara hård både mot sig själv och andra samt diva beteende. Ingen jag skulle träna för.
          /M

        Tror enda anledningen att hon får göra serien är ett stort instagramkonto.
        Lätt för produktionsbolaget att sälja in reklam då hon når ut till många personer.

    Gäsp.

    Älskar att kolla på tävlingar så som Ultimate Beastmaster eller Ninja warrior. Då blir jag sjukt motiverad i min egen träning, men detta med träningsflunsor känns inte så spännande faktiskt…

    Nä skulle bara känna mig tjock och lat, undviker sånt.

    Smart av produktionsbolaget att hålla nere kostnaderna genom att låta dem filma själva.

      Ja o då får man ju verkligen kvalité-filmat med en skakig mobilkamera med kass ljud! Blir så bra när man kollar på tvn! Hoppas verkligen produktionsbolaget bjussar på vettiga vlogg-kameror med mikrofon och en stabiliserare så man slipper bli illamående ? men troligtvis inte!

      Också jäkligt tråkigt..

    När blev angelicka blick så biffig?!?!!!

      Hon har ju tränat i många många år.

    Nä. Träning intresserat inte mig att följa. Bara utföra själv haha.

    Är riktigt imponerad av Blick så henne vill jag gärna följa. De andra har jag ingen aning om vilka de är.

    Älskar Caroline! Handlade av henne ibland när hon jobbade på K-Rauta i Halmstad och så himla himla trevlig och solig tjej! Inte alls som jag trodde efter att ha sett henne på insta o sådär

    Det hade förmodligen varit lite mer intressant att få se mig. Har varit bra tränad, men efter förra sommaren försvann av olika anledningar allt hurtbullande. När jag flyttat uppåt landet kommer jag att bli tilldelad en PT, som ska få fart på tanten igen. Kors vad lag kommer att svära och skälla på honom.
    Gamla tanter kör man inte med hur som helst. ?

    Första influencer tvn jag kommer kolla på!

      Samma här? tycker det är jätteintressant hur dom tränar och lägger upp kosten även om jag är medveten om att jag aldrig får en kropp som ser ut som deras då jag inte har samma tid eller ålder. Men stark blir jag?

    Första influencer för mig var Kapten Bäckdahl på slutet av 50-talet.
    https://www.oppetarkiv.se/video/2128408/kapten-backdahl

    Angelica Blick är cool. gillar henne.

    Lite tips till folk här inne som är intresserade. Jag följer flera st kurviga/mulliga lätt överviktiga modeller/influencers på instagram. Jag själv är överviktig, och efter att jag har följt dessa nu i flera månader så börjar man verkligen tycka om sin kropp. Jag uppskattar min kropp mer och vet att jag kan också va sexig.

      ”Kurviga/mulliga” ? Man behöver inte vara mullig för att vara kurvig, det är inte samma sak

        A fast jag syftar inte på smala med kurvor. De är redan normativa och accepteras av samhället. Jag syftar specifikt på mulliga eller överviktiga som är snygga.

    Jäkligt imponerande magmuskler ändå.

    Jag är mest fascinerad över vad det är för slags människor som tycker det är värt så mycket uppoffringar av allt som är gott i livet för att få magrutor, thigh gap osv. Att träna för sin hälsa är en sak men att träna som dessa gör och samtidigt leva på tonfisk, ris och kanske en skiva äpple när det är fest känns så livsfattigt på något (mitt) vis.

      Du bygger inte den kroppen på lite tonfisk och ris. Du behöver liksom ligga på ett kaloriöverskott för att bygga muskler. Alltså myyycket krubb.

      Förväxla inte med tunnisar med synliga (definerade) muskler pga låg fettprocent.

        Nja. Att äta så lite fett det bara går och dricka shakes med protein går också alldeles utmärkt.

        Fast i deffperioden är det extremt liiiiiiite fett i krubbet. Gjort det och levde då typ mitt tråkigaste liv när jag ser tillbaks på det i efterhand. Fast då var jag uppslukad av livsstilen och tyckte inte jag missade något härligt alls.

      [Borttagen kommentar]

        [Borttagen kommentar]

    Tycker om att träna själv men kan knappt tänka mig nåt tråkigare än att se andra beskriva sin träning o kost (bara ordet kost är så vidrigt haha)
    Issa no for me

      Saaaame. Höll typ på att somna när jag läste deras egna beskrivningar och om hur peppade de är… Thanks but no thanks. Förstår dock att det finns en målgrupp som vill se på sånt här.

    Inga interessanta människor = inget jag bryr mig om eller kommer ödlas en sekund på.

    Dessutom så himla trött på denna fitness-hets, låt människor få va precis som de vill! Tror att detta kommer bli en total-flopp tyvärr ?

      Agree

    Som fd ätstörd så skulle det där bara ge mig tillbaka mina hjärnspöken så jag säger tack, men men nej tack ?

    Detta ser jag väldigt mycket fram emot! Älskar träning och att se hur de tränar och lägger upp allt kan man säkert inspireras av (utan att för den delen behöva göra på samma sätt som dem).

    Kul!
    Kul att följa några som har helt annan livsstil än mig själv. Så det ser jag fram emot 🙂

    Angelica räcka-ut-tungan Blick har 1,1M följare – men får typ 20k likes på sina bilder. Extreeeeeemt lågt. Vilket jag fullkomligt förstår, då människan är så stage:ad och perfekt-sökande att jag får panik.
    Extremt onaturlig person.

    NEJ! Träning är för mig att springa en runda och rensa huvudet, eller gå på gymmet, på vårt gymmet finns ingen mode hets eller bönor som dricker protein stup i kvarten, men om det funkar för någon att börja träna, så ok!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.