Burger Bonanza I Alperna

The ”BinKat-family” är på skidsemester i Frankrike och tar en liten lunchpaus ute i backen för att fylla på med ny energi i depåerna .
Deras äldsta son beställer in en hamburgare som visar sig kosta hela 850 kr, så det är ju tur att det här är den bästa hamburgaren han någonsin ätit.
Men 850 kr?
För 85o kr kan du köpa inte mindre än 15.5 st Big Mac-hamburgare!!!

Jag kan inte ens komma på vad en hamburgare skulle innehålla för att jag skulle tycka att den var värt 850 kr.
Saffran?
Bladguld?
Enhörningstårar?
Men nä…inte ens då verkar 850 kr rimligt för en burgare, så vida den inte levereras av en fallskärmshoppande Alex Schulman som skyddat burgaren med sitt liv för att det inte skulle komplett mosad när den lades på tallriken.
Det skulle jag eventuellt kunna tänka mig att betala 850 kr för att få uppleva. 🙂

Tack för tips!

128 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Fan vad de måste dra in pengar! De var ju precis på Bali!

      va tjänar de pengar på??

        Musli.

        Katrins företag med matvaror går väldigt bra, hon har precis byggt en egen fabrik. Eller håller på.
        Sedan är det väl intäkter från samarbeten också.

        Bingo gör väl fortfarande mkt fotouppdrag – men svårt att säga om det är det enda han sysslar med. Fotokonst också som drar en del.

          Han gör ju också samarbeten, en hel massa reklam och det är väl främst det de tjänar stora pengar på tror jag.

            Jag skulle kunna tänka mig betala 850:- för att slippa se en fallskärmshoppande Alex S leverera en hamburgare.

      Slutade följa dem idag…vet inte men det blir lite mycket bräkande. Gillar dem eg. men deras liv är så långt ifrån mitt, att jag började bli provocerad till slut. Å KZ är def. värst, jag jag jag jag jag jag, bäst bäst bäst bäst..Finns ingen ödmjukhet alls där.

        Om du inte förstår deras ironi och speciella provocerande humor så är det nog ingen ide att följa dom.

        Har också slutat följa dem. År 2020 och dom tänker inte på annat än sig själva. Lite ödmjukhet vore på sin plats, men vad vet jag ?!

      https://img1305712.free-pick.pw ­❤️­­­­❤️­­❤️

      https://photo013856712.imgfast.pw ­❤️­­­­❤️­­❤️

    Life goal för Catten som satsar hårt på en comeback.

      Eller hur! Sponsorerna står på kö och förfrågningar om hon vill delta på events står som spö i backen. Hon är verkligen poppis med sina knappt 200 följare.

        151k följare annars… avis lr?

          De menar inte Katrin Z.

    Skulle de va bättre om de sket i att ge sina ungar mat för att de va för dyrt för ”vanligt folk”?
    Har man pengar så spelar de ingen roll va maten kostar, mat som mat.
    Sen är ju KZ känd för att provocera så det gick ju som planerat.

    Tryffel är väldigt äckligt ? och hade jag haft barn skulle jag aldrig köpa en maträtt för det priset. Pinsamt i mina ögon.

      Tittade på Bingos story från restaurangbesöket ifråga. Ringo äter en enorm och slabbig hamburgare som rinner över hans haka medans KZ gapflabbar. Det är något väldigt osmakligt över det hela. Inte för att ett barn äter en ovanligt dyr måltid utan för att de exponerar det i något syfte.
      Provokation, självgodhet…jag vet inte vilket. Men det är deras problem. KZ är en smaklös uppkomling.

        Och Rambo fick soppa och en våffla. De va väl dyrt med burgaren då.. hahah

    Tycker verkligen det är så ofint att berätta om hur mycket saker man konsumerar kostar. Osympatiskt.
    (Skulle dessutom aldrig lägga 850kr på en burgare men det får man väl göra som man vill med).

      Om du läste vad hon skrev till bilden så hade du sett att det bara var burgaren som priset kom upp samt att det var deras stekigaste ”dyraste” middag men man måste få unna sig.
      Att störa sig på vad andra gör med sina pengar är oxå osympatisk.

      Jag tyckte undertonen i hennes inlägg var att 850 spänn är jävligt dyrt och att det således inte var något skryt? Hade hon skrutit om att 850 spänn inte är så mycket hade det om något varit osympatiskt.

    850kr är en veckohandling och då äter jag gott, men vill de betala 850 för en burgare ? så bryr jag mig inte alls.

      Shit… hur lyckas du? Genuin fråga, vill försöka dra ner på mina matkostnader

        Se över vart du handlar är nr 1! Sedan kan det vara värt att planera middagar och lunch efter vad som är på kampanj. Även att passa på att köpa upp sig när en vara man ofta handlar är på extrapris. Krävs dock frysmöjligheter.

        Jag lever själv, laddar frysen när det är bra pris köper ingen färdig mat.

        Det beror ju på hur många personer man är.
        Om det är en person som lever på 850:- per vecka så äter man gott precis som 9:20 säger.
        Vi är två personer och har ungefär den kostnaden också per vecka utan att vi känner att vi varken snålar eller slösar

          Det är ju minst 100 kr per dag och det borde alla klara sig på…

          En kompis till mig lägger 500kr på sin famlij / månad, dem är 5 st. Doc bor de på landet och odlar mkt själv och har tillgång till annat en vanlig stadsbo inte har tillgång till. Gratis vete och gör eget vetemjöl mm, gratis eget kött o potatis också. osv, så de går.

            Och det är gratis tror du att få fram vetet och köttet? Jesus. De äter antagligen dyrare än oss alla andra.

        Jag månadshandlar en gång i månaden för 1700 kr drygt, fyller sedan på med mjölk och smör när det tar slut. Vi har en matbudget på 3000 men handlar sällan över 2000. Och vi köper ekologiskt, kött, fisk, vegetariskt och mejerier, goda ostar mm. Frysen är din vän.

          Men om frysen är mini då?

            Köp en större. Det lönar sig.

          Wow, vi kör likadant 🙂 men vårt konto ligger alltid på 5000…vad är hemligheten? 😀

        Håller med de andra, planering är A och O, jag och min sambo spenderar ca 3500kr på vårt hushållskonto i månaden, då inkluderar det mat (3 mål om dagen då vi båda tar med lunchlådor), tvätt och städ, och annat som kan tänkas behövas för hushållet. Den stora skillnaden för oss är att planera inför veckan och inte köpa mer än vad vi behöver, vi har i princip aldrig något svinn. Om det finns mat kvar i kylen i slutet av veckan så lagar vi något på det istället för att köpa nytt. Likt någon ovan skrev så brukar vi planera vår veckomeny efter vad det är erbjudande på. Vi äter också mycket mat som är relativt billig, mycket vegetariskt, musslor, risottos, etc.

        Jag gillar olika sorters gröt, det är ju billigt. Tycker om att baka frallor också. Gillar soppor, lätt att variera med olika kryddor och annat. Brukar göra lasagne, broccoli- eller blomkålsgratäng osv. i en stor form (det blir 8-10 portioner). Passar på att handla reavaror, man kan frysa in det mesta. Gillar hemgjorda grönsaksbiffar och potatis, så det blir ju också rätt billigt. Är iofs så pass enkel att jag tycker om makaroner med enkel brunsås och ketchup också. Nä, nu måste jag äta. Tjingeling!

        Vi är 3 i hushållet + hund och vi har ca 3000kr i matkostnader per månad. Vi äter veganskt, planerar alla måltider en månad framöver och sista veckan i månaden kör vi alltid ”utrensning” och då kan det bli väldigt intressanta kombinationer ?

        Vill du ha tips på hur man kan spara pengar med planering, så kan jag tipsa om Sparsmart. Finns både som grupp på Facebook och på instagram.

          Kolla in bloggen portionen under tian! Undertian.com Recept på mat (bra och nyttig mat) för 10 SEK för 4 pers! Baljväxter är suveränt för din kropp och vår planet! Dessutom billigt!

      Klarar inte av att gå under 850kr på EN handling! Men beror ju såklart på vad man har för vanor samt var man handlar.

        Ja, jag lever ensam (i Stockholm) och lägger ca 2500 i månaden på att handla mat. Och utöver det varierar det mellan 1000 och 3500 på utemat också. Men det är det jag unnar mig i livet och det känns så skönt att kunna göra det efter att ha vuxit upp utan pengar och att inte ha råd med pålägg eller knappt mjölk i slutet av månaden.
        Spenderar typ noll kronor på andra grejer, typ kläder och prylar. Det är ju så olika vad man kan och vill lägga pengarna på. Jag hade dock inte köpt en burgare för nära en tusing, haha

        En handling… för en dag? ? Vi handlar mat för ca 1500 i veckan och det tycker jag är dyrt. Dock är vi 4 personer och äter mycket ekologiskt kött, färska grönsaker mm. Och Häagen-Dazs.

      Vi handlar för cirka 1300:- i veckan på Willys? Men då är vi 4 personer och en av ungarna använder blöjor.

        Hur mycket kostar blöjor och hur mycket går det per månad? Tex för en nykläckt liten parvel. Vänligen, förstagångsmamman ?

          De små blöjorna är billigare, är väl ungefär dubbelt så många för samma pris. Kostar strax över hundralappen, för libero iaf. Det paketet bör räcka minst en vecka. Man byter ju betydligt oftare med de små. Rekommenderar hel eller delvis babypotting så småningom?

          Testa olika blöjor, även de billiga märkena. De kan fungera precis lika bra för er så stirra er inte blind på att ni måste köpa libero eller pampers.

          Köp tygblöjor! Några skal och så inlägg. Toppen och bättre för miljön om ni ska ha flera barn alternativt sälja sen.

          Kan rekommendera Lidls blöjor! Lupilu heter dom, inte speciellt dyra och funkar jättebra åtminstone hos oss. Vi har en snart 3-månaders bebis. ? Hatade Pampers när vi testade det så dyrare behöver inte alltid vara bättre. ?

            Håller med, vi hade Lidls blöjor när våra var små.. flera år sen nu men dem var de enda som vi tyckte var bra, och funkade på våra barn och dessutom billigare än Libero osv.

        Men Guuuud hur kommer det sig att alla känner behov av att tala om hur mycket maten kostar varje vecka?

      Fast det är ju inte riktigt samma priser som att koka ihop något hemma. Var i grannbyn för tio år sedan och två simpla pizzor och varsin öl gick på 1500. En annan jämförelse är att jag år en sjukt simpel och inte särskilt god lunch i Porto Fino som kostade närmare 2000 för en simpel pasta och lite skaldjur. Sedan behöver man kanske inte skryta på Instagram över att ens sons burgare kostade 850 spänn.

    Både Katrin och Bingo älskar att skryta om hur deras barn aldrig tjatar om något utan är tacksamma för allt. Tror fan det när de får ALLT de pekar på.

      Brukar väl inte vara de ungarna som får exakt allt de vill ha som är tacksamma?

      Fast de presterar ju också. SKöter skola och sina idrotter så vad då då?
      De verkar inte önska sig särskilt mkt saker heller, så okej om han vill ha en hamburgare för 850 kr om de har råd.

        Så om de inte ”presterade” (Dvs gjorde helt normala saker som att sköta skolan) så skulle de inte vara värda mat?
        Jag växte upp väldigt enkelt och aldrig kopplades saker jag fick med prestation. Har svårt för belöningar till barn. Vissa saker ska man göra utan att få något i gengäld.

          Nej, det skrev jag inte. Om du uppfattade det så får du läsa igen.
          Jag svarade på kommentaren som skrev att barnen fan är tacksamma när de får allt de pekar på.

          Och ja, jag tycker att om barnen sköter skolan och sköter de aktiviteter som de väljer att syssla med och inte gör massa dumheter så får det , självklart, det som de behöver som är grundläggande, mat och kläder, men också hitta på andra roliga saker eller en ny sparkcykel exempelvis.

          Dessa barnen verkar knappast ”peka på allt” men och om de får ngt dyrare ibland?

          Jag personligen jobbar som fan för att ge mina barn det som de vill ha, men också behöver. Och då kanske en finare overall en än basic, för att jag tycker det är kul.
          Jag jobbar för att vi ska kunna åka till Disneyland eller på kryssning och vill de då unna sig den största glassen på menyn en gång så fine.

          Ju äldre de blir desto mer kan man tala om värdet av pengar. Men som Katrin sa en gång i sin podd med Malin gramer så är de så små så om de får en 20 kr eller 500-lapp när tandfen kommer så spelar det liten roll i det sammanhanget eftersom de dels inte köper något större än en smågrej plus att de inte vet det direkta värdet än. Men det kommer och hon är inte rädd för att ställa krav.

          Det handlade inte om att de måste få saker kopplade till prestation MEN om man ändå sköter sig, med tanke på dagens samhälle där många inte gör det, så tycker jag absolut det känns roligare att unna barnen lite extra när man är på semester.
          Det är så det fungerar i vuxenvärlden också. Gör du bra prestationer belönas du, men sätt inte ditt egenvärde i prestationen.

            Det var en lång utläggning om varför dina barn förtjänar en stor glass. Hahaha, jag anar en öm tå ?

              Du hade ju kunnat svara på det om du hade några motargument.

                Varför ska jag skriva uppsatser och argumentera om något ointressant med en person jag inte känner på nätet? Dina barns uppväxt är mig egal.

                  Varför svara öht då?

              Nej, inget känsligt här. Däremot upplever jag att man får förklara sig extremt övertydligt för att folk inte ska läsa in saker som inte finns.
              Många har inte förmågan att tolka det som står utan tolkar in annat.
              Precis som du gör nu.

                Fast det är ju ingen som orkar läsa långa utläggningar. En kort och tydlig beskrivning räcker.

            Om dina barn haft det svårt i skolan, blivit skoltrötta och hamnat efter eller inte tyckt att fotbollen varit kul och velat sluta ganska snart, hade de inte fått en stor glass på semestern sedan, eller inte fått följa med på kryssningen? Eller hur hänger det ihop egentligen?

      Får de verkligen allt de pekar på då? Har inte uppfattat Katrin som någon som bara ger barnen vad de vill ha utan att ställa krav på dem. När en av dem ville ha en ny cykel fick han sälja sin gamla. Osv.

      Jag hamnade på samma resa som den familjen nyligen och jag var positivt överraskad av de fina gulliga barnen. De vuxna är lite högljudda och gillar att höras och synas, men det var heller ingen överraskning, men deras pojkar är faktiskt väldigt mysiga barn som verkar väluppfostrade och snälla.

      Haha ja jag såg rambo puckla på storebrorsan idag på Bingos story, så nog tjafsas de där å.

    Är det inte märkligare att det sitter en 6-åring och äter sniglar i de franska alperna?

      Nej? Barn är sjukt olika. Jag hade knäppa matvanor som barn. Sniglar har absolut stått på min meny som sexåring.

        Jag hade sniglar som favoriträtt när jag var liten (fortfarande en av mina favorit förrätter). Det är ju inte konstigare än att äta köttbullar om det är det man är uppvuxen med.

          Exakt!

      Nej, varför då. Sniglar på den restaurangen är ju inget konstigt.

    Sjukt dyrt men alla restauranger i backarna är extremt dyra trots att du äter det billigaste…

      Precis, en ”vanlig” burgare kostar ju typ 300 spänn.

    Den innehåller ju tryffel och det är därför den är dyr. Men värd eftersom tryffel är svindyrt.
    Jag bor i Frankrike och just nu är det tryffelmarknader lite här och var och en liten plutt-tryffel, stor som en champinjon, kostar typ 80€, och då är man inte en säker på att den smakar så bra som den ska göra eftersom de är av olika kvalitet.

    Måste däremot säga att det var modigt av dom att köpa en till sin son eftersom tryffel har en ganska udda smak som kanske inte alltid uppskattas av barn…

      Han kan ju ha smakat tryffel innan och vet om att han gillar det..

        Det har du rätt i! 🙂

    Hen skriver väl inte att hamburgaren var värd 850 kr…? Men att den var jättegod. Och tur det med tanke på priset.

      Hon skrev ”en hambugare för 850kr” så jo de tror jag att de menas så.

    De barnen kommer en dag förstå att i deras värld räknas bara pengar. De gör redan reklam och visas upp överallt.

      Och föräldrarna tjänar nog en del del på barnen, att de visas upp alltså… tragiskt att använda/visa upp barnen så mkt!

    Om all tryffel som serveras i Frankrike och Italien vore äkta så skulle det finnas märkligt mycket svamp i skogarna.

      Nu behöver man ju inte särskilt mycket tryffel för att det ska ge smak.

    De ser verkligen lyckliga ut……..
    Har man pengar, varför inte?

    Tror knappast barnen tar skada.

      Förutom att det blir bortskämda!
      Finns inget värre än bortskämda ungar.

        Klart det finns värre än botskämda ungar. Skulle säga att de är värre med vanvårdade ungar..

          De vanvårdade ungarnas beteende är värre än de bortskämda barnens? Eller vad hade vanvård med saken att göra?

    Jag kan inte låta bli att gilla Catten och hennes storfamilj. Visst provocerar hon och är okonventionell och visst är hon och Bingo aningen omogna/trotsiga och gör oövertänkta saker men så mycket tid,värme,glädje,upplevelser och kärlek alla barnen får.

      Jag förstår inte att man automatiskt är en bra människa bara för att man ger sina barn uppmärksamhet.

        ”…så mycket tid,värme,glädje,upplevelser och kärlek alla barnen får.”

        Blev det ”bara för att man ger sina barn uppmärksamhet” i dina ögon?

          När man utsätter barn och handikappade för brott så spelar det ingen roll hur mycket du leker med dina barn i parken.

            Men nu var det ju inte det jag svarade på utan att det skulle vara samma som att bara ge barnen uppmärksamhet.

            brott? pratar vi fortfarande om Katrin Z och Bingo?

            Du måste skilja på catten och katten

      Vad är det för sorts kärlek när man som förälder begår brott och riskerar vårdnaden för sina barn?

        Va Katrine Z har väl inte begått brott förut? Det är väl den där andra Catrine du tänker på?

      Fast jag tycker typ att det känns som att de lajvar närvarande föräldrar.

        Haha inte ens det kan influencers göra rätt.

      Catten är väl ändå inte samma person som KZ? Eller jag vet inte, Catten har väl en drös ungar så det är väl också en storfamilj 😉

        Nej det är inte samma. Catten är hon som är bedragaren.

        Men Katrin kallar sig själv Katten hon med. 😉

          Catten med C är bedragaren och det är med C man har skrivit över, därav förvirringen bland en del

          Ja hennes pappa som kallar henne för det?!

    jäklar vad sugen jag blev på en tryffelburgare

    Nu blev jag sjukt hungrig. Vill också ha tryffelburgare <3

    Janaheinrici skriver på instagram när gon nyligen reste ner till Dubai ett sponsrat resa och betalt av Americanexpress om du lånar för 52 000 får du en effektiv ränta på 15,95 %.
    Vem är beredd att betala extra 7800 i avgift utöver den stora summan?
    Och idag kör hon med smygsamarbete för kläder från företaget residusofficial och drylake på sina instastories.
    Huset på utgångspriset 9200 000 är ännu inte sålt så det gäller att ta alla smygsamarbeten som man kan för att minska på kostnaderna.

      Haha tycker det är så underhållande att se människor prata illa om sig själv, för att skapa något slags intresse. Bästa var ju hon Anna som beskrevs sig själv som dålig mamma, eller att hon typ älskade sitt ena barn mer. Dumhuvuden alltså

        Hahaha eller hur så genomskinligt

        Vilken Anna syftar du på? ?

    Asså tycker ändå på något sätt att det är härligt att ungar kan få lyxäta och prova ibland också och att det inte bara något vuxna gör när de är ensamma.
    850 spänn är såklart mastigt men blir ändå lite glad liksom.

    Struntar fullständigt i vad hon är villig att betala för en hamburgare. Det jag tycker är anmärkningsvärt är att hon givetvis måste vista upp det på Instagram, antingen för att skryta eller för att provocera.

      Precis! Hur folk spenderar sina pengar angår mig inte. De får moffa tryffel morgon, middag och kväll om de vill.
      Men att skryta om det på detta viset gör bara nyrika uppkomlingar. KZ är en smaklös kvinna, oh well.

    Jag beställer alltid så billigt som möjligt när jag är ute och äter med någon av mina föräldrar haha.

    Goooooott!!!!!!

    Haha, vad är grejen?!? Katrin ser ut som Bingo nu, samma frisyr! ?

      Twillingparadoxen?
      https://sv.wikipedia.org/wiki/Tvillingparadoxen
      Eller inte?

    Känner ba ZzzZzZzz, KatZy berättar att hennes barn äter tryfflburgare för att få lite trafik och det betet svalde alla med hull och hår. Det är bara Isabellas excelark det raljeras om, men alla i fluencers är lika beräknande. Snark.

    Skulle absolut kunna betala 850 spänn för en riktigt maffig burgare om jag ändå var ute och åt. Är jag ute och äter så beställer i alla fall jag det som JAG vill ha från menyn.

    Jag älskar hur hon visar upp hur de spenderar pengar på insta! Det är så hushhush jämt om pengar i Sverige, men varför egentligen? Så att ingen ska bli avundsjuk? Om man blir avundsjuk så blir man nog det även om priset inte skrivs ut, alla vet ju att alperna kostar liksom. Låt henne berätta om hon vill! Gillar man inte det så kan man ju inte följa henne.

    Blev sugen på en Beyond Burger nu!

    Alla borde ha Katrins ego : Tro att man är snyggast, smartast och coolast i stan. När man inte är det. Måste ändå kännas riktigt bra att på riktigt tro det. Mer sånt!

    Jag reagerade starkt på videon på Bingos story i går. Jag brukar i vanliga fall inte reagera när människor spenderar pengar men nu gjorde jag det, det blev så osmakligt.

    Det var på något sätt hela grejen, Bingo har varit och shoppat och bara plockar på sig modeplagg utan att blinka, ibland mumlandes hur mycket det kostar. Bingo visar upp nya saker _varje dag_ . Sen sitter dom där på sin troligtvis andra svindyra resa i år, först gnäller Ringo för att dom inte äter sushi, sen får han en burgare för 850kr och Katrin och Nova sitter och bräker det är såååå värt det.

    Undrar också vart pengarna kommer från, det går okej för KZ och lite mindre okej för B, det borde inte finnas utrymme för den här konsumtionen

      Reklam och spons!

    Är hennes produkter goda? Eller är det hård marknadsföring?

    aws training in hyderabad
    https://360digitmg.com/amazon-web-services-aws-training-in-hyderabad
    AWS training will give the students obtain expertise in the theories of AMI Creation, EBS Persistent Storage, Amazon Storage Services S3, Route 53, AWS EC2 and AWS S3 Instances & further high-level concepts.

    Make your career in cloud by taking AWS Training in Chennai at SSDN Technologies. Our Amazon Web Services course is designed by industry experts. Get fantastic exclusive deals!
    https://www.ssdntech.com/aws-certification/aws-training-chennai-city

    Are you looking for Free Solarmovie Alternative To Watch Movies Online? Here we are sharing about top 10 Free Solarmovie Alternative To Watch Movies Online

    https://www.thetechlearn.com/solarmovie-alternative/

    If you are looking for an Ethical Hacking Course in Gurgaon? SSDN Technologies provides best Ethical Hacking Course in Gurgaon with certified instructor. We are authorized training partner of of EC- Council. Join Now

    https://www.ssdntech.com/ec-council/ethical-hacking-course-gurgaon-city

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.