Triss i Instagram

Gina Dirawi gästade Skavlan för några dagar sedan där hon marknadsförde sin nya bok, en roman vid namn ”Paradiset ligger under mammas fötter” som enligt Akademibokhandeln är en knivskarp, frispråkig roman om frigörelse, vänskap och världens orättvisor.
Under inspelningen bar Gina en klänning som inte kan beskrivas på något annat sätt än som magisk, och extra utmärkande blir den vid sidan om ”Ismannen” Wim Hof.
Kontraster, kontraster…

Det här kan inte bli någonting annat än en mycket intressant solbränna. 🙂

Jag tyckte vid en första anblick att det här var ett litet konstigt sätt att visa stöd på Internationella kvinnodagen, men efter att ha sökt runt lite på nätet så inser jag att jag hade helt fel.
Kanske inte samma sak, men lite…

2015 skrev Sveriges Radio om hur män manifesterade i burka för kvinnors rättigheter i Afghanistan på internationella kvinnodagen, men det var inte första gången som män i Mellanöstern klädde sig i kvinnokläder för att stötta kampen.

2013 var nämligen året då män klädda i kvinnokläder på allvar manifesterade mot att kvinnor och kvinnokläder användes för att demonstrera någonting skamligt.
Rättssystemet i iranska Kurdistan använde kvinnokläder som en sorts straff för en person som begått ett brott. Polisen klädde en man i kvinnokläder och tog ut honom på gatorna för att visa upp honom för alla. Det var som en symbol för förnedring, säger Reza Adjmand som är forskare vid sociologiska institutionen vid Lunds universitet.

Det som var tänkt som ett straff startade en proteströrelse i sociala medier. Kurdiska män började klä sig i traditionella kvinnokläder för att visa att det inte är skamligt att vara kvinna och bilderna av det har florerat på nätet.

Tänk så fel man kan ha…
(Jag alltså…)

150 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Kasslerbränna tror jag det heter, eller som en julskinka.

  Svara

   Varför är det intressant med hennes nya garderob apropå hennes röv?? Har hon gjort något med rumpan?

   Svara

    Har du Instagram eller?
    Skinkor dyker upp allt som oftast i alla möjliga sammanhang. Och då är det inte recept på julskinka jag letar efter.

    Svara

     Fast det förklarar ju ändå inte kopplingen mellan ”röv” och ”garderob” 🤔

     Svara

    Hon har gått upp ganska mycket i vikt. (Mot hur hon var innan.)Hon gjorde en video om det. Det är väl det hon menar.

    Svara

   https://photo013856712.imgfast.pw ­❤️­­­­❤️­­❤️

   Svara

  Tycker ändå det är lite trist att Gina gjort både näsa och tänder. Vem finns kvar att visa småtjejer att vi är fina som vi är?

  Svara

   Börja med att vänd blicken från mobilen och se dig om i verkligheten så ser du att majoriteten av alla människor inte är opererade och fyllda med fillers.

   Svara

    Jo jag vet men de som syns i media och ses upp till av kidsen, där är det galet mycket fix och trix

    Svara

    Fast det sjuka är ju att det känns knappt som att det är majoriteten längre.

    Svara

     Då blir jag nyfiken på var du bor och vad för folk du omger dig av.

     Svara

      Jag bor i ett samhälle 1000 invånare jag har träffat 2 invånare med silikonbröst och 1 med Botox

      Svara

       En minoritet alltså.

       Svara

        Personen 10.06 är inte samma anonym som jag som var anonym 09.38. Jag känner till vad en minoritet är, hehe. Jag bor inte i ett sånt där litet samhälle. Bor inte i en storstad, men inom 10 mil från en. Bor ca 60 000 personer i min stad.

        Svara

         Och där har en majoritet gjort synliga ingrepp? Blir ju ruskigt nyfiken på vad det är för stad.

         Svara

          Har svarat längre ner, bland annat skrev jag ”Sedan beror det väl på vad man räknar som ”fina som vi är”. Var och varannan människa mellan 20-30 har ju lösögonfransar som de hade kunnat flyga iväg med.”

          O sen fattar jag att det förstås inte är majoriteten av hela befolkningen om man räknar in barn, pensionärer, medelålders osv, men ta tjejer i åldern 20-30 som urvalsgrupp. Dessutom har jag inte nämnt synliga ingrepp, vet flera som har gjort ingrepp som inte är så synliga, det är förmodligen vanligare än vad många tror.

          Som ett tillägg kan jag ju säga att ”knappt majoriteten” såklart var en överdrift också, men det är definitivt inte en väldigt liten försummande del som har gjort diverse ingrepp på sin kropp.

          Svara

           ”…så ser du att majoriteten av alla människor inte är opererade och fyllda med fillers.”

           Varpå du svarar att det inte känns som att det är majoriteten längre.

           Men ja, är det smink, ögonfransar, och allt annat fix inräknat så ja, de flesta gör väl något åt sitt utseende innan de kliver utanför dörren på morgonen.

           Fast personen som du svarade på skrev ”vem finns kvar att visa småtjejer att vi är fina som vi är?”. Tycker inte att det var så utsvävande, men sorry då 🙂 Fillers osv är också relativt vanligt skulle jag säga, även om det inte är majoriteten.

           ”vanligt” smink räknade jag dock inte in, det har väl mer eller mindre funnits jämt. Jag syftade på folk som har extrema lösögonfransar eller något annat mer permanent än vanligt smink 🙂

           Fast lösögonfransar är jättefint. Särskilt bra för mej som är en glasgonorm och då försvinner ögona lite.

           Fast nej, det är inte fint med lösfransar.
           Det är så ”igår” och så fånigt fejk.

        Och som svar på vilka jag umgås med så har jag svarat längre ner. Det är inte min bekantsakpskrets som är opererade och fake 🙂

        Svara

        Jag tycker att det är många för att vara ett litet samhälle. Man är mer utseende ”fixerad ” i städer. När jag pluggade vid Gbgs universitet och kom hem tänkte jag varje gång -” Jösses, vad fula människor är här .” 😊 Det finns säkert fler här som har gjort skönhetsingrepp som jag inte vet om .

        Svara

       Jävlar va bra koll du har! Hur många är ensamstående 🤔

       Svara

        137 st

        Svara

       Hur vet du att inte fler än två har silkonbröst och fler än en har botox? Naivt att anta.

       Svara

        Ja det är så naivt att tro att det bara är de som uppenbart syns som har gjort något.

        Svara

        För att de själva har sagt det, liksom den enas barn och den ändras kusin ! Skulle man verkligen ljuga ihop om något sådant för familj, släktingar och vänner? Deras bröst ser mycket större ut än tidigare, jag tror inte att de ljuger och att det skulle vara skumgummi i bhn som gör att deras bröst ser störe ut.

        Svara

        Jag skrev inte att inte fler har gjort skönhetsoperationer . Jag skrev att jag har träffat , jag har inte träffat alla invånare i mitt samhälle även om det är väldigt litet. Tvärtom jag känner kanske 20 -30 st och de flesta är inga jag träffar privat , så de skulle inte berätta för mig om det har stoppat in silisar.

        Svara

       haha det är nog många fler än så med silikonbröst, skillnaden är bara att du inte kan se det då de är små och naturliga…

       Svara

        jag bor i stockholm och en majoritet av mina vänner har silikonbröst, dock ser de inte nånstans ut som tjejer som nånsin ens satt sin fot på en klinik. De har aldrig smink, går runt i väldigt avslappnade kläder, brösten är relativt små och det går verkligen inte att se att de är gjorda om de är påklädda.

        Svara

      Haha jag har inga vänner som har gjort fillers osv så det beror inte på min bekantskapskrets. Däremot har jag folk på båda mina jobb (jobbar på kontor) som har fixade läppar bland annat. Vet flera som jag gick gymnaiset med (är 27 nu) som har fixat läppar eller annat. Har dessutom hört om flera bekanta som använder sig av botox utan att det syns.

      Sedan beror det väl på vad man räknar som ”fina som vi är”. Var och varannan människa mellan 20-30 har ju lösögonfransar som de hade kunnat flyga iväg med.

      Svara

     Får man fråga var du bor någonstans? Eller i vilka kretsar du umgås? Jag pluggar på campus och jag har sett en tjej under fyra år som synbart har fixat läpparna.

     Svara

      Ett småbarn med fillers! Nä NU blommar löken!

      Svara

      Jag vet inte hur jag snarlika din kommentar. Har du sett en tjej som ÄR under fyra år med fillers? Eller under dina fyra år på campus, har du sett endast EN tjej med fillers?

      😂😂😂

      Svara

       Vad tror du själv?

       Svara

        Båda låter osannolikt.

        Svara

       Ja om du använder dina hjärnceller och kopplar ihop campus med fyra år så borde du förstå att jag endast sett en person med fixade läppar där under mina fyra år som student på campus. Lite oklart skrivet av mig från början, men vafan ni behöver ju inte spela dumma för det.

       Svara

        Spela? 😅

        Svara

        Klart dom förstår men dom ville så klart få dig att förstå hur tokigt du skrivit. Du pluggar sa du…..?

        Svara

         Jag pluggar men inte när jag skriver på Bloggbevakning. Således bryr jag mig inte om språket speciellt mycket på ett anonymt forum 🤷🏼‍♀️

         Svara

          Va, haha det där var en märklig kommentar.
          Du klickar på och av på din intelligens?
          🙂

          Svara

           Hur fick du det till att hen klickar av och på sin intelligens?

      Bara man går av tåget i Malmö så tar det knappt en kvart innan man har sett ett antal tjejer med duck lips, silikonpattar och botoxpanna.

      Svara

       Och fejkfransar, löshår och fejknaglar.

       Svara

      När jag bodde på campus för 17 år sedan var det vanligt att polisstudentskorna hade sillisar. Polisstudentskorna var de över lag pifgigaste, snyggaste på universitetet. Jag förväntade mig att ekonom studentskorna skulle vara de som ångade sig mest i sitt utseende.

      Svara

       ?

       Svara

        Studenternas skor?

        Svara

         Googla studentskorna om du inte förstår vad det betyder ! Ordet är inte felstavat. Studentskorna är ett substantiv, nominativ, i plural, bestämd form.

         Svara

          Eller lite lättare, kvinnliga studenter.

          Svara

           Nä, det tycker jag inte var en märklig komentar, för jag gör likadant . När jag är hör bara skriver jag och sen trycker jag på publicera komentar. Precis som jag gör När jag skriver till vänner. När jag skriver till företag, myndigheter mm är jag från början mer skärpt , jag läser igenom rättar , ändrar i texten innan jag sänder i väg den.

           Hur ska jag veta vilka vanliga svenska ord du inte förstår som jag ska skriva förklaring på åt dig ?! Hur ska jag kunna veta att du kan skillnaden mellan student och elev så att jag inte ska behöva förklara det ordet för dig också?

     Jag har en kollega som jag vet har gjort Botox. Det vet jag för att hon berättade att hon gjort det för att motverka bekymmersrynka. I övrigt ser jag nästan aldrig någon som ser ut som de på Instagram efter fix.

     Svara

      Och jag ser fram emot den rynkan! Jag kan blänga på folk utan att anstränga mig!

      Svara

   Alla i Sverige minus 30 kändisar? 🤔

   Svara

   Bianca postade en story igår när hon var med i Lets Dance. Jämför den bilden med den senaste i hennes feed. Där kan man prata om fillers till max. Sjukt trist för hon om någon var supervacker innan med.

   Svara

    Med vad? Sista ordet föll bort.

    Svara

     Sjukt trist för hon om någon var supervacker innan OCKSÅ

     Förstår du nu?

     Svara

      Det handlar inte alltid om att man inte förstår, man ska skriva rätt också.

      Svara

       Anonym 15.17 så fruktansvärt jobbig du är . Din kommentar är så ointressant att läsa. Du skrev den bara för att trycka ner någon.

       Svara

        Hur tänker du nu? Trycker jag ner någon för att jag tycker att man ska skriva rätt? /15.17

        Svara

         Kan ju i så fall tycka att du trycker ner mig när du tycker att jag är så fruktansvärt jobbig /15.17

         Svara

     Lol!!!!!!! Förlåt för att jag inte är grammatiskt korrekt // invandrare

     Svara

      Fast det var inte fel.

      Svara

       Ehhh…jo

       Svara

        Nej

        Svara

     Känner du till att ’med’ kan användas som adverb och inte bara som preposition?

     Svara

    Tänderna också.

    Svara

    Tycker inte det är så konstigt att hon ser annorlunda ut med tanke på att hon pratat öppet om att henne ätstörningar var som värst under den tiden plus att hon var så mycket yngre. Sen har hon varit öppen med att hon gjort läpparna och fillers under ögonen. Klart man ser annorlunda ut men det är inte så drastiskt.
    Om jag jämför mig själv från 20 till 25 så hände det mycket utseendemässigt ändå.

    Svara

     Men det handlar ju om det hon gjort på konstgjord väg.

     Svara

      men snälla, hon har inte ens gjort så mycket. Jag bor i Miami och här är det NORM att de flesta tjejer, särskilt offentliga, har fixat rumpan, brösten, och alla ”skavanker” i ansiktet. Alltså det finns HELGDEALS på brazilian butt lift och bröst-operationer. Ni har det SÅ bra i Sverige om Bianca är ”ihjälopererad” med sina ynka tear through fillers och lite läppfillers.

      Svara

       Så för att kvinnor är galna i USA så ska vi ok-a att unga tjejer i Sverige förstör sig?

       Svara

    Vimmelmamman och hennes fillers är inte heller att leka med.

    https://www.instagram.com/p/B9gSR1_HgQK/
    https://www.instagram.com/p/B9XAL75HGxV/

    Svara

     Hon ser ju helt bisarr ut. Ser hon inte själv hur hon ser ut? Varför säger ingen till henne? Får man dysmorfofobi av fillers? Så många frågor…..

     Svara

      Nej, påstå inte att hon ser bisarr ut för det gör hon inte. Hon ser yngre ut än sina 52 år men säg inte att hon ser bisarr ut för det gör hon inte.

      Svara

       Jag tycker inte att hon ser yngre ut än 52, tvärtom börjar man fundera på när man ser bilderna hur gammal hon egentligen är då hon ser precis ut som någon som är 50+ som är rynkfri med hjälp av fillers. Folk ser äldre ut när de försöker se yngre ut på konstgjord väg. Och jag håller med den andra anonym, bilderna ser konstiga ut, kanske är det vinkeln.

       Svara

       Jo hon ser bisarr ut. På riktigt. Herre Gud vad har människan gjort???

       Svara

     Haha! Hon ser ut som om hon hänger upp och ner på alla foton! Fantastiskt roligt 🙂

     Svara

    Fick syn på Bianca på Talang hon kan ju inte prata ordentligt pga dom svullna läpparna. Sjukt.

    Svara

   Kan inte du vara en förebild då?

   Svara

    Jo? Men det lär inte vara mig min dotter ser upp till i tonåren utan tjejer hon ser i media. Man får göra vad man kan men det blir så mycket svårare när det är så ”inne” bland tjejer med medial makt. Over and out

    Svara

     I hear you, klart du fattar att du är viktigaste förebilden för din dotter men om vi sätter det i ett mer holistiskt perspektiv.

     Tänker dock att skönhetsidealet i allafall är snällare än när jag växte upp på 90-talet och tidiga 2000-talet. Heroin chic, Size 0 trenden etc. etc. Nu finns det i alla fall mer diversity, fler accepterade storlekar, bättre insyn i olika kulturer och mer allmän acceptans kring det mesta som är annorlunda.

     Det går framåt!

     Svara

      Jag tycker inte det går framåt. Idealet är lika sjukt, det har bara ändrat form. Nu ska magen, armarna, ryggen vara size 0 men absolut inte rumpan, brösten eller höfterna. Det är ett ideal som i de allra flesta fallen uppnås med kirurgi. Visst att det finns body-positivity konton och folk som vågar visa upp sig men dessa står tyvärr långt utanför idealet och folk strävar på ett sjukligt sätt efter att efterlikna idealet. Ta bara kissie, förr retuscerade hon sig så att hon var lika smal som en tråd, nu retuscherar hon höfter bredare, det visar bara på den påverkan sociala medier har.

      Svara

   Vilket vackert hår gina har och klänningen var magisk.

   Svara

   Saknar hennes Ana Gina/Khadidje dagar.

   Svara

   Kände nästan inte igen henne ju. Charmen är borta.
   Som med Charlotte Perrelli, hennes man Anders, Hanna Graaf, Maggan Graaf.
   Dessutom har Booken och Universumskan också fixat helt raka för vita fejktänder.
   Bara några som jag kom på rakt av.

   Svara

   Du själv..?

   Svara

    Menar du om jag har skaffat fejktänder? Verkligen inte.

    Svara

  Tänk att så fort man får på sig en tajt klänning så håller man in magen när man fotograferas…även som man😕

  Svara

   Nu är ju Linus dock bodybuilder och poserar, spänner och suger in på varenda bild han lägger upp oavsett kläder.

   Svara

    La han upp bilden för att visa upp sin kropp eller som en solidaritetshandling på kvinnodagen?

    Svara

     Kan dock vara så pass invand för honom att posera så. Visar att han också har en skönhetsnorm att leva upp till.

     Svara

  Kunde du inte ha skickat detta innan jag köpte 10 nya slöjor, Anonym? 😏

  Svara

   Jag hann tyvärr inte. Men du kan ju skänka bort dom😬

   Svara

  Jooo men man måste väl se det i sin kontext också. I Sverige klär inte polisen ut en man i kvinnokläder för att förnedra honom. Tycker mest det ser ut som en plojbild?

  Svara

   Fast det är ju inte meningen att vara en plobild, men vill du se det som det så är det ju upp till dig.

   Svara

    Hunden till är väl ändå ett tecken på att han försöker vara rolig? Tror inte på kopplingen till (manlig) kvinnokamp i detta läget, tyvärr.

    Svara

  Det krävs en man för att säga det kvinnor har sagt i alla tider.

  Var inte så länge sedan en man någonstans i usa arbetade en dag i högklackat för att på något sätt uppmärksamma kvinnor som har dessa skor i arbetsklädseln och sedan fick han uttala sig om hur det kändes i kroppen efter en dag i dessa skor. Ja, hur vore det om vi lyssnade på de kvinnor som går i dessa skor på sitt dagliga arbete i stället?

  Kan inte låta bli att tycka att det blir en plojgrej av att han står där i klänning. Visst, män ska stötta kvinnokampen men gör det genom att ge plats åt kvinnor och lyssna på kvinnor.

  Svara

   Skönt att kurdiska män gör det i alla fall.

   Svara

    Nu tänkte jag mer specifikt på bilden på linus.

    Svara

    [Borttagen kommentar]

    Svara

     [Borttagen kommentar]

     Svara

     [Borttagen kommentar]

     Svara

  På vilket sätt visar man solidaritet genom att lägga ut en bild på sig själv i klänning? Jag förstår manifestationen i Afghanistan, men är inte riktigt vad bilden på linus bidrar med för kvinnor. Vill någon förklara utan att dumförklara mig tack.

  Svara

   Nej inte då han gör det till ett skämt. Om man vill visa att det skulle va ”fine med tjejkläder på en man” vad gör då hunden på bilden? Det förlöjligar ju isf kvinnor/gör det tydligt så alla vet att ”detta är ett skämt”

   Svara

    Ja och varför inte i stället lyfta fram män som på riktigt går klädda i kvinnokläder. Vad gör han resten av året liksom?

    Svara

     Men män som går i kvinnokläder gör väl det för sin egen skull inte för att hedra kvinnan, jag som kvinna går i jeans och tröja för att jag är bekväm i det inte för att hedra mannen.
     Kläder visar inte vad du tycker!

     Svara

      Men vad är då poängen med hans bild?

      Svara

       Ja säg det!

       Svara

   Håller med. Kurdiska män i offentlig miljö med barn i händerna som inte ser ut som att de ”klätt ut sig” utöver att de har kvinnokläder = de facto modigt och kanske nåt som gör skillnad. Bodybuilderdude som med flit drar på sig flickvännens tajtaste kortaste klänning och dessutom håller i en jävla leksakshund = cosplay och töntigt. Han känns ju snarare tvärtom, som att han visar att det VISST är löjligt med kvinnokläder.

   Svara

   Jag undrar om det är tänkt som kritik av hur kvinnor brukar visas, t.ex. som ’woman laughing alone eating a salad’ eller Genusfotografens bilder.

   Svara

  Snacka om att förminska manifestationen i Afghanistan genom att ta upp den som någon form av jämförelse med Linus i klänning. Vad exakt är det Linus tror att han bidrar till genom att posera löjligt i en klänning?

  Svara

  Mogi vill vara en influenser, det är ju tydligen hennes yrke fortfarande. Men lat är hon, känns det och bästa kommentarer är fortfarande de som hon skriver själv.
  Hon har inte bloggat på länge, utom det där ang. sin NYA lägenhet. Hon glömde bara säga att det är en andrahandslägehenhet. Men nu har hon visat en bild på insta, buketter av blommor som hon har köpt till sin nya lägenhet. Men, man undrar var hon egentligen bor, blombilden är ju nämligen från den lägenhet som hon renoverade tidigare.

  Svara

   Men de har väl ändå köpt lägenheten de renoverar? Kan inte tänka mig mer slöseri med pengar än att renovera någon annans lägenhet?

   Svara

    De verkar inte ha renoverat alls! Hade de köpt lägenheten så skulle de vara skrivna där, och det är de inte.

    Svara

     Influencers har ju problem med större grejer än var de är skrivna, typ hur man gifter sig och skiljer sig.

     Svara

     Aha, så du menar att de sålt lägenheten de köpet och flyttat in en andrahandslägenhet på östermalm? Eller hänger jag inte med här?

     Svara

     De ska väl vara skrivna där oavsett?

     Svara

    De? Är det inte slut med Mon Amour?

    Svara

  Varför inget inlägg om Sandra Beijers meme som folk upplevde rasistisk + att hon raderat alla kommentarer om det?! Säger inte att jag personligen tog illa vid mig, men majoriteten av alla andra influencers som postar rasism hade antagligen uppmärksammats…. Varför kommer Sandra alltid undan?

  Svara

   Kan man fråga sig. Så trött på henne och hennes blåsta attityd.

   Svara

   Den var skitrolig ju. 🙂 Var ett corona-skämt, inte rasistskämt… Och så fort Sandra såg att någon var kränkt så radera hon ju den för att slippa såra andra? Det går verkligen inte att göra ”rätt” idag va? Hon hade inte skapat meme:n själv, utan hittat den online. Men du kanske ska leta upp skaparen och lyncha denne?

   Svara

    Nu har inte jag sett denna meme så svarar generellt här. Något kan vara realistiskt trots att inte poängen med skämtet är rasism. Ett skämt kan tex vara rasistiskt även om det är ett ”corona-skämt”, ”indian-skämt”, ”slav-skämt” osv.

    Svara

     Men sedan är ju frågan vad en meme/ett skämt driver med? Driver det med att asiater sprider virus? Eller driver det med att västvärlden får panik och vill lägga skulden på en viss folkgrupp när ett virus dyker upp?

     Jag har en kollega som var i ett asiatiskt land nyligen. Japp, hon åkte dit frivilligt på semester, och när det var asiater i hotellets hiss så valde hon att ta trapporna istället för hissen för att ”inte riskera corona”. Såhär puckade och nojiga blir vi i väst alltså… Detta kan man ju driva med å hennes vägnar, inte asiaters, för det ju hon som är puckot i det hela.

     Svara

      Men ingen har bett om din föreläsning om hur man definierar humor. Jag undrade bara varför det inte uppmärksammats? Varför är det helt OK för Sandra att göra sådana snedsteg?

      Svara

       Ingen har bett om din reaktion heller 🙂

       Svara

        Hahhaha okej ToT.

        Svara

       För att hon är kvinna 🤷

       Svara

       Jamen har inte det diskuterats i flera år nu – varför skriva CamCam om X men inte Y? Ja du, kanske för att hon själv väljer vad som är intressant eller inte? I andra fall tar det ett tag innan inlägg om vissa saker kommer upp…

       Och du, i ett kommentarsfält som detta kan du nog förvänta dig diskussioner och argumentation, så ger man sig in i leken så…

       Svara

   Vill gärna ha ett inlägg om detta! Sandra Beijer tillhör dock Camillas favoriter, samt att hon inte prioriterar bloggen och relevanta inlägg just nu, så det lär inte ske 🙃

   Svara

    Det är ju ingenting att skriva om, det var ett skämt om Corona och så fort hon uppfattade att det kunde tolkas annorlunda tog hon bort det.

    Svara

   Snowflake.

   Svara

  En himla bra grej som jag upplever med den yngre generationen(ca 20åringar) är att det läggs himla lite värdering i kläderna. Min man har börjat plugga och träffar således massa unga människor. Många killar har läppstift på fest, nagellack i glada färger och blusar för att det är snyggt. Ingen bryr sig, kommenterar eller ens lägger märke till det. Något som för oss som är 30+ kändes lite ovant.
  Heja er, ungdomar 🙂

  Svara

   Är nog olika i olika miljöer. Precis som innan. Jag växte upp på söder, där klädde sig folk så redan för 10 år sen. 🙂

   Svara

    Tror också det. Jag har två manliga vänner som använder nagellack och är 31 år. Men sen minns jag att han med fluffiga håret som var med i the foo eller vad dom hette hade nagellack när han var med i mello, och han kan väl inte vara äldre än typ 23. Sånt glädjer mig, modigt och fint 🙂

    Svara

   Oj, det måste vara en väldigt liten, specifik klick ungdomar han träffar? Det där låter så främmande för mig att jag inte ens tror att det är sant faktiskt.
   Jag bor precis vid två gymnasieskolor i Stockholm och kan säga att ingen kille använder blus eller läppstift här utan ser ut som killar har sett ut de senaste åren dvs jeans, gympadojor, keps, ryggsäck och mörk jacka.

   Svara

   Haha, jag tycker tvärtom! Det är ungdomar 14-20 (min uppskattning av ålder) som granskar mig uppifrån och ner! Jag klär mig som vilken nästan 30 åring som helst som inte följer trender!

   Svara

   Härligt! Män borde ha klänning oftare. Inte bara EN dag per år✊

   Svara

    Varför borde män ha klänning? Varför borde någon ha klänning? Jag är kvinna och har aldrig klänning, borde jag det?

    Svara

     Du är fast i könsnormer.

     Svara

  Och varför är hon judehatare?

  Jag är på Palestinas sida, hatar jag judar då?

  Svara

   Är inte så enkelt i Ginas fall. När Gina bloggade tipsade hon om ”Är världen upp och ner” som kvällsläsning. Efter massiv kritik pudlade hon och sa att hon knappt öppnat boken innan hon tipsade om den, men folk hade redan satt en stämpel på henne som hängt kvar. Vem vet liksom, antingen tipsade hon om den för hon gillar den eller så är det som hon säger – att hon knappt öppnat den. 🤷🏼‍♀️

   Svara

   Nej…men förnekar man öppet om att förintelsen ägt rum så är man Antisemit.
   Hon har dessutom gjort grova uttalanden om Judar i media.

   Har inget med Palestina-Israel att göra överhuvudtaget.
   Snarare är hon indoktrinerad hemifrån.

   Förresten Palestinas sida? Vad är det? Att du är emot hur folket trycks ner av Hamas, terror organisation som styr Gaza?
   Är det så du menar? Lätt att ta sida när man inte är tillräckligt insatt.

   Svara

    Har hon förnekat förintelsen?

    Svara

    Källor på allt du påstår? Hur insatt är du själv?

    Svara

  Nu förstår jag varför Gina har varit borta så länge. Hon har köpt sig ett helt nytt ansikte under tiden.

  Svara

   Trollat bort näsborrarna helt nästan. 😮

   Svara

   Har hon inte snart försökt sig på allt för att hålla sig i kändisvärlden?

   Svara

  De där små näsborrarna är mänsklighetens motsvarighet till franska bulldoggar. 🐶

  Svara

  Menar du om jag har skaffat fejktänder? Eeeehhhh….Inte.

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.