Ränderna går aldrig ur Isabella Löwengrip

Jag har fått en ny stylist.
Jag vet jag vet halshugg mig inte. Jag sa inga mer kläder. Men jag äger inga jeans och jag kan inte längre ha silkeskjolar och klackar i trädgård eller när jag cyklar med barnen. Jag behöver komplettera min garderob med enklare plagg. Jeans, skjortor (har jag redan) sneakers etc.
Enklare men fina kläder i naturfärger som vanligt (eller jeansblått). Jag avskyr mönster. På lördag ska vi ha vår första fitting. Det blir spännande. // Isabella Löwengrip

I ungefär en kvart var det roligt att vara ”nya jordnära Isabella som skäms över sitt gamla liv med assistenter, kock och svulst” men ränderna går aldrig ur.
Nu avslöjar Isabella på sin blogg att hon behöver en stylist för att välja ut vilka kläder hon ska ha på sig när hon leker med barnen eller påtar i trädgården.
Vem försöker hon lura? Förutom för att posera för lite bilder så ser jag det som mer troligt att Donald Trump har rätt i sina coronautsagor än att Isabella utför trädgårdsarbete.
Jag gissar att det kommer delegeras till det inneboende paret i källaren.

Jag tror inte Isabella menat ETT enda ord av sina tidigare visdomspärlor och insikter av sitt tidigare liv utan att hon var tvungen att avsluta det för att pengarna sinade. 
Nu har hon fått in nya pengar på kontot från försäljningen av Löwengrip och sitter nog hemma och funderar på hur snabbt hon kan fasa in sitt gamla beteende och sina gamla vanor utan att framstå som allt för mycket av en hycklare.
Det är i alla fall vad jag tror…

Isabella framstår som lika genuin som vanligt – med andra ord, inte alls.
Surprise, surprise…

240 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Men hur kan man bli upprörd över det här? Det är ju så litet och ointressant.

  Svara

   Bella är en misslyckad företagare (som var tvungen att sälja sitt enda riktiga företag på ”rea” för att inte gå i konkurs) och en avdankad bloggare som har passerat sitt bäst-föredatum. Det Bella gör nu är att försöka bli relevant igen med samma platta provokation.

   Svara

    Hon har väl aldrig ägt några silkeskjolar, utan varit en ivrig påhejare av syntetsatin.
    Men det kanske är same-same för henne om kläderna är av plast eller högkvalitativa naturmaterial, hennes ’merinoull’-produkter för Ellos innehöll väl nån promille ull…

    Svara

     Exakt! Hela hennes Ellos-kollektion var enbart plast. Hoppas hennes ”stylist” kan ha några lektioner i materiallära med Bella, så hon börjat förstå skillnaden mellan silke och satin tex.

     Svara

      Fast alltså. Jag fattar att folk blir förbannade när hedda care kursar skittester till allmänheten och tvingar vårdpersonal betala. Men 700 elaka kommentarer om en tjej som skaffat stylist? Det är orimligt.

      Svara

       Huhuhu ”orimligt” 🤓

       Svara

       Oförskämt att anta!

       Svara

     Däremot har hon ägt jäkligt många jeans! ”My first pair”…. 🤯

     Svara

      Men snälla.. Hon har aldrig sagt att hon inte ägt några jeans MEN hon har gjort sig av med gamla, gett bort dem och NU KÖPT ETT PAR NYA – som då är hennes första par jeans NU och det enda par hon äger nu.

      Svara

       Är du inte läskunnig. Läs vad hon skriver på instastory!

       Svara

        Det är ju precis det hon skriver där Eva.

        Svara

       Men du…vakna.

       Svara

       Men snälla själv, det var ju precis så hon formulerade sig.

       Svara

       Hon skriver ordagrant på instastory ”My first pair of jeans that I own”. Och så bild på jeansen.

       Hon skriver ingenting om att det här är dom först jeansen hon äger NU pga att hon gett bort alla andra. Hon försöker framställa det som att det här är hennes första jeans någonsin. Desperat.

       Svara

    Oj var det rea också.. men det är inte dåligt att kunna sälja sitt företag och tjäna sig en hacka. Avdankad bloggare också och ändå ska hon avhandlas och diskuteras här till leda och övrig media skriver om henne nästan dagligen så det verkar inte direkt som att Bella behöver ”försöka bli relevant” haha. Hennes blogg ser dessutom ut att vara den absolut största personliga bloggen enligt vissa sidor, den verkar populär så avdankad nja…

    Svara

     Please! Du behöver avprogrammera din hjärna från Bellas luftslott och manipulationer.

     Svara

      Hur är det Belllas luftslott och manipulatoner att tidningar skriver om henne nästan dagligen, att de gör artiklar av hennes blogginlägg och varje uttalande hör gör typ. Ser vi i syne menar du? Hur är det luftslott att kunna se att hennes blogg är stor enligt sajter som är fullkomligt pålitliga och inte går att manipulera. Alltså snälla.

      Svara

       Alltså snälla själv, du verkar inte fatta något.

       Svara

    Men v a r f ö r blir du provocerad av något Isabella gör, som inte rör dig öht?
    Låt henne göra vad hon vill.

    Svara

    Hon sålde inte på rea, hon själv fick 20 miljoner för sin andel. Överpris om jag får tycka

    Svara

   Jag försökte uppröras men det gick inte. Det är ju synd om tjejen. Hon har inget annat att komma med än lögner och provokationer.
   Det här med att ta ledigt i flera år för att ”vara med barnen”. Stackars dessa barn när de förstår att de var mammas sista utväg och alibi för att maskera det faktumet att hon är helt oanställningsbar och inkompetent.

   Svara

   Upprörd och upprörd; är väl bara en iakttagelse att Bella inte känns så trovärdig? Bara för att man tycker det så betyder det inte att man är top tunnor rasande eller ligger sömnlös om nätterna över detta. Men löjligt som fan är det. Och inte ett dugg oväntat från en som ljugit sig fram.

   Svara

    Varför bara visa negativa kommentarer varje gång? Varför inte reagera på det Åsa och Marvin skriver ” Bara att beställa samma då fast större storlek” ”Men köp samma modell då, hur svårt kan det va” Alltså, vad är det för folk… som om de ska bestämma det. Isabella kanske inte vill ha just samma jeansmodell och hon kanske ville ha hjälp kanske tycker hon det är kul och framförallt så är det ju bra för stylisttjejens del som får ett jobbuppdrag. Sedan var det ju inte enbart jeans hon skulle ha. Varför skamma detta, varför förvrida allt, varför klaga på allt?

    Svara

    Hur är C mer trovärdig som vinklar allt och förvrider allt om IL? Var har IL sagt att hon ska utföra trädgårdsarbete och därför behöver en stylist? Ingenstans. C är enbart töntig, löjligt beteende och väldigt märkligt beteende att bli så ilsk för allt och förvrida och skamma allt. Det är tydligen väldigt jobbigt för C att IL har sålt sitt företag och har ett fint hus med pool. Det är väldigt jobbigt för C när IL får ett samarbete en hyllning eller en komplimang. Det är ett ganska sjukt beteende och väldigt pinsamt. Det är inte IL som ljuger och det är inte IL som är den pinsamma alltså.

    Svara

     Det är så töntigt att göra inlägg av kommentarer som IL får på sin blogg, fattar väl att c skriver en del av dem för att göra inlägg av här. Varför så ilsken och argsint och göra narr av allt. Varför bara visa negativa kommentarer? Varför inte istället reagera på dem som skriver elakt och knäppt och bara vill klaga och göra narr av och vända allt till fel, varför inte skriva om det sjuka fenomenet istället? Märkligt.

     Svara

      IL köper väl vilka jeans hon vill och ger bort vad hon vill och gör precis som hon vill, ville hon ha samma modell igen så hade hon väl beställt det men nu kanske hon ville ha andra jeans. Hon får ändra sig hur mycket som helst precis som andra gör. Att hitta bra jeans som sitter snyggt är inte så lätt och tjejen som får uppdraget att hjälpa till med shopping och styling blir nog tacksam. Det var dessutom inte bara jeans hon skulle ha. Kanske skulle C behöva en stylist, personal shopper är ungefär samma sak för övrigt och det har ju även vanlisar. Tänk vad bra att de får uppdrag och inte behöver vara arbetslösa.

      Svara

  Eh. Du överdriver Camilla 🙂 Isabella låter som nån som tycker det är kul med stylist. Punkt. That’s all.

  Svara

   Det är alltid praktiskt att kunna delegera till någon. Bella har aldrig visat att hon helst gör något tråkigt själv.
   Och springa i butiker och prova kläder verkar inte vara något som Bella vill göra. Hennes agorafobi plockar hon fram när det passar. Precis som alla andra åkommor, defekter och sjukdomar hon säger sig ha.

   Svara

    Jag har ganska många ”helt vanliga” vänner som unnar sig en personal shopper några ggr om året. Poängen är ju inte att det är tråkigt shoppa utan att nån ska hjälpa en hitta grejer man ser snygg ut i som man kanske missat annars. Och som matchar..

    Svara

    Men vad spelar det dig/mig eller någon annan för roll hur hon lever sitt liv?
    Det påverkar ju ingen vem som hjälper någon med någonting.

    Hade jag haft möjlighet att jag lätt lämnat över det tråkigare bestyren på någon annan.

    Det hade nog du också.

    Svara

     *skulle jag lätt lämnat över det tråkigare bestyren på någon annan, skulle det stå.

     Svara

     Ja och framförallt är det bra för de som jobbar som stylister, poolskötare och med trädgårdsarbete att få jobbuppdrag och att det finns människor som köper in deras tjänster.

     Svara

     Men hon är ju influenser då själva affärsidén handlar om att vara trovärdig så man kan sälja samarbeten. Det är därför man har åsikter om Bella.

     Svara

      Fan vad du ljuger.
      Bella har bloggat i 10 år och brukade klä sig själv i början.
      Är Bella en stilblogg eller livsstilsblogg?
      Hon tar fram plagg tillsammans med sin stylist.
      🐍

      Svara

  Det är hon inte ensam om, eller hur? Det är samma med dig. Du säger att du ska förändra och ändra dig, men så går det två dagar och sen är du tillbaka i samma spår igen.

  Svara

  Och du framstår som galen och avundsjuk.

  Svara

   Vem 17 är avundsjuk på IL? Stackars pinsamma människa.

   Svara

    Ja vad är det som man ska vara avundsjuk på?

    Svara

     Att hon har en del pengar och har ett fint hus med pool kanske. Att hon ser bra ut kanske och verkar leva ett gott liv.

     Svara

      Hus med pool? Många fler har nog hellre familj och vänner kvar.

      … inga vänner Eller familj, konkat eller gjort sig av med ca 11 företag, kan inget utan baby/stylist/kock/säkerhetsvakt (har säker glömt någon) osv osv. Är detta något att vara Avis för?

      Svara

       *nanny

       Svara

       Hon har både vänner och familj det har du tydligen missat. Ja hon har drivit elva företag och en stor blogg så något kan hon ju uppenbarligen, men sina tillkortakommande är hon ju också öppen med.

       Svara

        Som hon aldrig träffar, förutom Sheila som ställer upp en gång i månaden och samtidigt får exponera sin nya yogastudio.
        Ta da, en win win för båda!

        Svara

        Bara för att hon är öppen med saker så innebär det inte att hon är bra på det. Ex som hennes alla företag, hon är i n t e bra på att driva företag.

        Du hävdar att vi/många av oss är avis på Bella men varken jag eller många andra hade aldrig velat vara i hennes skor, på tok för kaotiskt liv med för mycket lögner.
        Jag undrar genuint vad du är avundsjuk på Bella för, varför är du imponerad av henne?

        Svara

      Hon har dålig självkänsla, agorafobi, ångest, depression som måste botas med elchocker, hon är ensam, hon får inga relationer att fungera mer än något år.
      Berätta mer om den där fräna poolen….

      Svara

       Hon är obildad och skäms för det. Hon är en dålig affärskvinna baserat på den långa raden misslyckanden och konkurser. Och hon är så uppmärksamhetstörstande att hon skymtar sina bröst i Insta stories när det varit tyst om henne i två dagar.

       Svara

        Var det jobbigt för dig gr….. att hon skymtade lite hud på insta uj uj… Men om hon är så dålig och misslyckad så behöver ni ju inte kämpa vidare med att svartmäåla, nedvärdera och kasta smuts på henne då ju, då räcker det ju då.

        Svara

      ”Verkar leva ett gott liv”. Ja du….det verkar ju inte vara så bra. ”ser bra ut”. Vem bedömer/tycker det? Inte jag iaf. Alldaglig.

      Svara

     Vem är avundsjuk på någon som är så psykiskt sjuk att man behöver elektrisk shock behandling……….

     Svara

      Dom som tvingas genomgå vattentortyr

      Svara

   Lol varför skulle folk vara avundsjuka på Bella när det finns så andra riktigt framgångsrika människor att avundas? Bella lever ett desperat och ensamt liv som går ut på att hänga ut ens liv i publika kanaler. Hon kan inte ens umgås med sin egen familj utan att mjölka de stunderna på pengar. Riktigt framgångsrika människor behöver inte göra det.

   Svara

    Precis. Är mer avundsjuk på Gunhild Stordalen. En snygg, bildad kvinna med skinn på näsan som förändrar världen och är älskad av alla inklusive sin ex-mans ex-ex-fru.
    Isabella: So, I love this cream, it’s my favorite!

    Svara

     [Borttagen kommentar]

     Svara

      17:42: du låter besatt ❤ Är du möjligen B?

      Svara

      Oj borttagen kommentar som skrev att du låter som ett galet ex, att man kunde tro att du är H. Där ser man, men alla elakheter om IL står kvar. Märkligt det där, säger en del om c och hennes metoder och agenda.

      Svara

     Exakt! När dessa Bellaförsvarare påstår att Bellas kritiker är avundsjuka så innebär det att försvararna (1) fortfarande tror på Bellas lögner om framgång och (2) inte har någon koll överhuvudtaget på riktigt framgångsrika människor.

     Så tragiskt att bli imponerad av någon som Bella.

     Svara

  Ser att Bella precis lagt upp en bild på Instastories med texten
  ”My first pair of jeans that I own”
  Verkar som det är en provokation i sammanhanget. Hon borde veta att läsarna tycker hon har fel om att hon aldrig haft några jeans.
  Hon har ju redan fått massor med kommentarer om att hon visst haft jeans förut.
  Kanske ägde hon inte dessa jeans? Var de bara till låns eller kanske leasade?
  Hon hade t o m skänkt bort dem för att det var för små.
  Hur som helst, kul att Bella till slut hittat ett par jeans. Från Zara t o m.
  Själv föredrar jag Diesel, Lee och Levi’s. Känns lite mer genuint 🙂

  Svara

   Skönt att du fick in lite brag där i slutet också!

   Svara

    Det är väl inget brag med ”vanliga jeans”?
    Jag kunde ha skrivit Versace, Balmain och Gucci också. I så fall talar vi om skryt 🙂

    Svara

    Varför skulle det vara brag för man föredrar typ Lee? 😂

    Svara

     lever väl kvar i högstadieåldern där Lee-jeans var det coolaste man kunde ha på sig,

     Svara

      Det är riktiga cowboy-jeans 🙂

      Svara

       Lee Scarlett och RMW boots. Perfekt på stallbacken 🙂

       Svara

      Ahaa, typ som JL tröjorna på min tid.

      Svara

    Brag att köpa Levis?….

    Svara

     Det är kanske lyx med jeans för dryga tusenlappen om man är van att köpa jeans för max ett par hundra…

     Svara

      Fast man kan ibland hitta Lee, Levis och Diesel för samma pris såsom Gina, H&M, Lindex etc..

      Svara

      T

      Svara

    Varför skriva ”brag” när man kan skriva ”skryt”?

    Svara

   Ni är medvetna om att Levi’s och Gucci mfl använder samma jeanstyg va..?
   Det är märket som kostar när du köper

   Svara

    Jag syr mina egna jeans. Grymt bra kvalitet 👌

    Svara

     Haha jag med ju, kul! 😁
     Seriöst, egensydda jeans är bäst.

     Svara

      Jeanssömmerskor ftw . Älskar att vi åtminstone är två ❤

      Svara

    Samma jeanstyg vettefan men okej

    Svara

     Jodå. Pluggat textil och fick höra det på en praktik jag hade för ett annat märke.
     Många köper in samma tyger och mönster som dyrare märken använder 🙂

     Svara

    Inte så konstigt om de köper tyg från samma leverantörer.
    På samma sätt som Mercedes, Opel och Volkswagen säkert köper plåt, vindrutor och skruv från samma leverantörer.

    Svara

     Exakt!

     Svara

   Men snälla hahaha fattar du inte att hon menar att detta är hennes första enda par jeans som hon äger NU. Klart hon haft jeans förrut och klart hon inte haft jeans bara till låns haha MEN hon har rensat ut och gett bort och nu köpt ett par nya jeans som nu då är det enda par hon äger. Hon säger inte att hon aldrig haft jeans. Var det fel också att hon köpt jeans på Zara uj uj tänk att det är fel på allt, hade hon köpt dyrt märke så hade ni klagat på det och varit arga för det istället. Alltså… blir mörkrädd.

   Svara

    Uj uj… Haha tangenterna går varma när du försöker försvara henne 😂 All lycka till 🧘🏼‍♀️

    Svara

    Jag med. När jag läser vad du skriver. 🥶

    Svara

  Så hittills har hon alltså inte varit i trädgården med barnen, eller cyklat, lekt och bara varit kring och med sina barn…?

  Svara

   Jo då, hon visste bara inte hur hon skulle klä sig (IQ fiskmås). Nu får hon hjälp med det. Vi andra, som har växt upp, lämnade det stadiet strax efter skolstarten.

   Svara

    Varför finns det stylister? Tänk om ingen anlitar dem, då får de lägga ner och byta arbete. Så bra att det finns personer som anlitar dem, eller hur. Jo hon har varit i trädgård och cyklat med sina barn innan men kanske en del kläder är utslitna och en del har hon gett bort. Tänk att det ska klagas på allt IL gör, hon får inte köpa secondhand möbler och inte köpa nya kläder, får inte göra som hon vill…

    Svara

    Förolämpa inte fiskmåsar, tack! De är mycket smartare än blondinbella.

    Svara

    Lite OT kanske, men jag lyckas då alltid klä mig fel. Är det varmt ute så har jag för varma kläder och vice versa. Tar jag regnkappan, ja då skiner solen… Hopplös 😉

    Svara

   Hon har ju inte skaffat rätt kläder än! Ge henne en chans! 😂

   Svara

  Nej, det förstod man när hon outsourcade gräsklippningen, eller vad det var…
  Synd, jag trodde nog hon lärt sig något

  Svara

   Hon har redan skaffat poolskötare, trädgårdsmästare och stylist. Snart är en kock på väg in, vänta bara.

   Svara

    Du vet att de flesta, många iaf, har poolskötare och trädgårdsarbetare hemma som de betalar och anlitar. Tur är väl det för dom yrkesgrupperna. Kock tror jag inte hon skaffar så länge hon inte arbetar intensivt med flera företag, men du vet att det finns andra som har kock hemma va. Stylist är vanligt bland kändisar också, inget jättemärkvärdigt direkt.

    Svara

     Nej, här i min värld är det inte särskilt vanligt med trädgårdsarbetare, poolskötare eller annat. Det flesta sköter sina hus själva. Stylist tror jag inte nån har…
     Tyckte faktiskt det var töntigt när IL upptäckte bleeparen på mataffären. Som att hon – 30 årig tvåbarnsmor – aldrig handlat mat tidigare.
     Det är larvigt…

     Svara

     Kändisar har inte stylister för att få hjälp att klä sig då man ska leka med barnen. Till och med kungafamiljen kan klä sig själva på fritiden när de leker med barnen. Kändisarna har oftast stylister när de ska på fest och gala.

     Svara

      Hur vet du att inte kungafamiljen fått hjälp med inköp av sina kläder? Isabella driver en blogg och syns i media så inte jättekonstigt om hon vill klä sig bra, dessutom så har folk klagat på hennes klädstil så därför kanske hon vill ta hjälp OCH kanske tycker hon det är kul och vill hjälpa stylisttjejer och skapa arbetstillfällen åt dem. Jo det är väldigt vanligt i sthlm i alla fall att ha hjälp med pool och trädgård ja det är vanligt på andra orter också. Jag har aldrig själv bleepat och är äldre än IL och hon visste nog att det fanns innan trots att hon skrev om det på sin blogg och just då skaffat kort i den butiken. Men men vill man klaga, kränka och klanka ner på allt… tror det är avundsjuka och bitterhet faktiskt.

      Svara

       Som privatperson outsourcar man inte – man köper tjänster. Vilket är ok, om man vill och har råd. RUT-avdrag ger ju lite kostnadslättnader.
       Alla normala vuxna personer vet att man kan bleepa – vara sig man gör det eller inte. Alla handlar mat – även IL – redan innan hon föll.
       Jag trodde faktiskt att hon lärt sig något och mognat. Men tydligen stämmer tesen att vuxna människor inte förändras så mycket. Vi får se vilken persona hon antar i framtiden.

       Svara

        Ja precis IL visste såklart att det går att bleepa innan hon skrev på sin blogg om att hon gjorde det och innan hon började göra det, självklart. Och ja hon har handlat mat även innan ja. Alla handlar dock inte med att bleepa trots att man vet att det finns, så är det. Sedan så klär sig självklart IL själv till vardags hemma men får hjälp med shopping och smakråd, verkar som en del missuppfattar det där.

        Svara

       Är du 10 år?

       Svara

    Därför hon träffar Odd så mycket, gratis kock 👨🏻‍🍳

    Svara

   Har också vuxna barn.Och en sak vet jag.
   Att dom skulle aldrig håna eller förlöjliga någon annan.
   Och det är jag stolt över.

   Svara

  Gäsp…

  Svara

  Tror snarare att hon bara behöver ha något att skriva om, att fortfarande kunna väcka debatt på bloggen.
  Att hon förändrats tror nog få, pengarna sinade men bloggen ska ju ändå snurra vidare..

  Svara

   Precis, det är bara provokationer för att få någon slags engagemang.

   Svara

    Ja, speciellt när hon låtsats att hon bryr sig läsarnas åsikter, det har hon aldrig gjort, hon vill bara röra om. Så där avslöjar hon sig igen.

    Svara

  Låt oss lämna Bella år 2019 eller tidigare. Världen har stannat upp. Människor förlorar jobb, nära och kära, blir deprimerade av att sitta inlåsta hemma osv. Vem fan bryr sig om Bella och om hon har haft eller inte haft jeans. Hon är så ute att hon inte ens är lite rolig att läsa om längre.

  Svara

   Det är kul att se hur Bella fortfarande sprattlar i nätet likt en fisk på land som försöker komma loss och hoppa tillbaka till vattnet.
   Se på mig, jag är fortfarande relevant och intressant!
   Titta på mig, hallå!

   Svara

    Fast det är ju ni och Camilla som håller henne relevant..??
    Ni kollar upp hennes pool, lagfart, vem hon dejtar, när hon träffar Odd..?
    Jag är trött på henne nu. Kan denna underliga semistalkningen sluta nu?

    Svara

     Men Camilla skriver ju knappt om Bella längre. Gå och skäll på Flashback-folket istället.

     Svara

  Kan vi inte alla bara släppa Isabella nu? Allt hon skriver är ju hela tiden för att provocera>få kommentarer>få uppmärksamhet. När ska vi sluta falla för det? Det känns som desperata sista ryck från en torsk som ligger och dör på land.

  Säg gärna till mig den dagen (om den någonsin infaller) som hon skriver något äkta igen. Tills dess zoner jag ut…

  Svara

   Torsk var ordet …

   Svara

   Jag såg om din torsk efter att ha skrivit om min generiska fisk ovan.
   Då kan vi inte ha fel. Det är precis ett sådant intryck Bella ger för närvarande.
   Som en fisk som hamnat på land långt från vattnet där hon förut simmade och trivdes.

   Svara

   Haha exakt, en torsk som ligger och sprattlar på land.
   Synd med alla dessa korkade på hennes blogg inte fattar..

   Svara

    Men låt dom leva i den bubblan då?
    Varför försöka ”frälsa” när ingen är intresserad av att vilja bli det från början?
    Man kan inte tvinga folk till saker.

    Svara

  hon skrev dessutom ”ingen mer shopping på ett år” och att hon blev äcklad av alla mängder kläder hon hade.

  nu la hon upp på instastories att hon shoppat massa nya läfer från dyra märken tillsammans med nya stylisten samt även ”first pair of jeans I own” 🤦

  Svara

   läfer=kläder😂

   Svara

   Hon kanske ändrade sig, helt enkelt?

   Svara

    Klart man kan ändra sig. Men varje gång ska det göras ett sånt statement och det är väl det folk reagerar på. Är ju mest barn som beter sig på det sättet ”jag ska ALDRIG mer prata med Kalle” och så går det en dag. Man behöver såklart inte bry sig, men att folk brytt sig är ju anledningen till att hon har kunnat leva som hon gjort.

    Svara

     Men är det så konstigt om hon skriver ”Nu blir det inte mer shopping på ett år” efter att hon flyttat och insett att hon hade mängder med kjolar… och att sen anlita en ung tjej till att hjälpa henne med inköp av vardagsplagg? Kanske är det tjejen som tagit kontakt med IL och hon inte ville säga nej. Måste man ta allt så allvarligt och bokstavligt? NEJ man behöver inte tänka att IL ljuger för att hon säger jag ska inte dricka kaffe mer och sen efter ett tag ändå tar en kopp kaffe. Är ni lika arga på Katrin Z som aldrig skulle äta kolhydrater mer, eller Calle S som skulle sluta med instagram… HUR kan de ändra sig?! Vad de ljuger! Eller?

     Svara

      Är du 7 år?

      Svara

       Är du 3.5?

       Svara

  Stackars bortglömda Bella, allt för att försöka väcka lite intresse och dra uppmärksamhet till sig.
  Tycker det verkar vara ett genomgående tema hos många influencers nu när människors fokus förflyttats till mjuka värden och ingen bryr sig om ytligheter som konsumtion. Då återstår att försöka provocera fram reaktioner.

  Svara

  Är det fortfarande aktuellt med vandringen på Kungsleden i sommar? Vem/vilka är det hon ska vandra tillsammans med?

  Svara

   Någon ny gubbvän.

   Svara

    Anna Nicole Smith kan säkert vara förebild …

    Svara

   Beror väl på om stylisten kan hitta kläder åt henne att vandra i, annars kan det bli svårt…

   Svara

   Kan det vara Nils ?

   Svara

   Kan det vara Nils?

   Svara

  En tanke… Blir det fler klick och bättre statistik för henne när folk klickar runt hennes blogg och instagram för att överbevisa henne och leta upp de inlägg för alla gånger hon har haft jeans på bilder eller pratat om jeans?

  Svara

   Hon får i alla fall känslan av att några bryr sig om henne även idag. Då är hon inte helt bortglömd ändå.

   Svara

  Köpa jeans för att få content till sin blogg? Då har man inte mycket till innehåll i sitt liv. Bellsan, ingen bryr sig.

  Svara

   Fasts vi sitter faktiskt och pratar om det så uppenbarligen gör vi ju det?

   Svara

   Det är iof extremt många som verkar bry sig extremt mycket..

   Svara

  Vet inte varför. Men jag tycker synd om henne…. fortfarande så osäker och svag…

  Svara

   Jag tycker inte synd om henne. Samtidigt som hon är så osäker så har hon lurat företag, partners och anställda.

   Svara

  Ränderna går aldrig ur dig heller… Du är tillbaka med dina löjliga hanfulla inlägg där du förvrider negativt och gör inlägg av fåniga kommentarer som IL får på sin blogg – hur många av dem har du själv skrivit? Vill hon ha en stylist så låt henne, vad är fel med det. Hon tycker väl att det är kul och hon skapar ju ett arbetstillfälle och det är ju bra, stylisttjejen blir nog glad iaf av att få jobbuppdrag. Sedan undrar jag var IL sagt att hon ska ”påta i trädgården”? Nej just det, hon har inte skrivit att hon ska utföra trädgårdsarbete. Det är mest du cancam som framstår som avundsjuk här, du framstår som k-orkad, galen och faktiskt m-nisk. St-rt besatt av IL och det blir faktiskt mest pinsamt för din egen skull.

  Svara

   mest pinsamt för dig😂🤦

   Svara

    Och du håller på som vanligt rebecka, du är också otroligt pinsam. Scary.

    Svara

     hahaha va😂

     Svara

      Jaa rebeka, du är här väldigt ofta. Och alltid under Bella- inläggen. Är det du som stalkar henne och kommer hit och golar? 🤔

      Svara

    Ja mest dig som läser om det varje dag? Kan du motivera varför?

    Svara

   Men snälla människa… Du anklagar Camilla för att vara ”besatt” av Isabella Löwengrip, men DU är ju totalt besatt av IL då det inte går en enda jävla dag utan att du försvarar din Drottning Isabella med näbbar och klor i detta kommentarsfält. 🥱🥱🥱

   Svara

    Nä det är fascinerande. Hon avslöjade häromdagen att hon var över 40 😳 Djupt tragiskt. Och möjligen lite läskigt

    Svara

     Vad då får man inte läsa skvaller om man är över 40 menar ni? Så tråkigt. Bara för man blir äldre blir man inte mindre intresserad av att läsa sånt kanske. Nöjet en trist lördagkväll kanske hahahaha

     Svara

      Tror att du missar målet lite. Det handlar nog inte om att läsa skvaller, utan det handlar om att vara så världsfrånvänd som denna person är när det kommer till Bella. Trots sin ganska mogna ålder.

      Svara

    Finns fler personer🤫

    Svara

  Kanske släpper hon snart ett eget jeansmärke? 🤣

  Svara

   Röwenglip…

   Svara

  Men låt henne vara ifred hur fans länge ska ni hålla på.

  Svara

   Det är ett måste.
   Nu kommer kommentarerna igång.

   Svara

   Vem ska få vara ifred? Menar du IL? Men då får hon väl bara lägga ner bloggen och bara hålla tyst!

   Svara

    Håller med. Lägg ner bloggen och var tyst.

    Svara

     IL alltså.

     Svara

  Fast lite kul ska hon ju ändå ha för sina pengar? Jag tror hon fick mer för företaget än många gissat. Om hon sen tycker kläder och styling är roligt så why not. Tänker jag.

  Svara

  Samma visa om och om igen…

  Svara

  I så fall kan du Camcam även granska kvinnan i fiinhooden som alltid ligger fel i tiden för att hitta ett bra hus att köpa och därför VILL hyra. Hur många gravade hundar finns det där?

  Svara

   Tycker det är smart att hyra framför att köpa vare sig man tar lån eller handlar kontant.

   Svara

    För 30 000 kr i månaden?

    Svara

   Oh yes. Enormt många gravade hundar och märkliga företag där.

   Svara

    Vem?

    Svara

  ingen gillar dig bättre för att du fixade styckeindelning på kommentaren

  Svara

   Den fixade jag från första början söta du MEN då gick den inte fram så fick ändra om, ändra ord och ta bort stycken osv… Var min kommentar jobbig för dig rebecka, den var för klok och klarsynt? Hoppas du får en bra kväll iaf trots allt.

   Svara

    jag svarade ju på din första kommentar 15:47 och denna postade du 15:51 så uppenbarligen gick första fram innan du skrev andra gången🤷🏼‍♀️

    och nej det är ingen styckeindelning i din kommentar högre upp

    Svara

     Nej, den postade jag efter och så den andra ännu en gång kära du. Första gick inte fram och sen ändrade jag om. Nej jag tog ju bort styckeindelning efter att det inte gick fram då, sen gick det fram. Och sen postade jag igen med stycken. Måste vara du som är ”Marvin” på ILs blogg som härjar runt där och klagar på allt och hanar precis som härinne.

     Svara

      sure..😂😂😂

      nä, använder alltid rebecka🐞 som nick

      Svara

    15:51: du är så jobbig men ändå så underhållande 😂 Trots att du delade din text i flera stycken så låter du bara tjatig så det är ingen idé att läsa den ens.

    PS. Bella bryr sig inte om dig. DS.

    Svara

     Nu vill jag inte vara sån men apropås tjatig…

     Svara

    Nej, din kommentar var varken för klok eller för klarsynt.

    Svara

     JO den var väldigt klok, helt rätt men den var tydligen väldigt jobbig för c och Bella-haatarna. Sedan så tror jag ingen skriver kommentarer och reagerar på C s fjantiga snutskastning för att man tror att Bella bryr sig. Asså

     Svara

  Är det inte samma person som kommenterar flera gånger på det här inlägget?😏

  Svara

   Det urartar alltid under alla inlägg om Bella. Folk upprepar vad de sagt tidigare eller vad personen ovan precis sa. Världens tråkigaste diskussion, oftast, som här, om ingenting, kvinnan ska köpa ett par jeans typ.

   Svara

   Korrekt.

   Svara

   Nej, det är helt enkelt många som tröttnat på detta konstanta malande om Bella.
   Jag skiter i hennes blippande, blopperier, dekadenta utfall, vaniljdoftande vackra hår, pooler hit och lagfart dit.
   Jag avföljde henne för att slippa henne. Men vet ändå mer om henne nu än innan eftersom det alltid kommer någon jävla nonsensmupp och rapporterar om hennes senaste toalettbesök.
   Ni kommer få stå för min terapiräkning sen när den kommer, bara så att ni vet det.

   Svara

    Mhm.. jag tror också att du behöver viss hjälp. Men framförallt för att du helt uppenbart inte är kapabel till att bortse från de inlägg som provocerar dig så pass. Själv blir jag oerhört trött på människor som måste stärka sina egna åsikter med: ”vi är många som”… utan att ha en aning om hur många det handlar om.

    Svara

  Hur kommer det sig att hon äger inga jeans och nu har ”My first pair of jeans that I own”? Har hon hyrt eller lånat jeans innan?

  Svara

   Hon har ägt några innan men gett bort dem, det svarar hon på en kommentar men det visas inte här. Nu har hon införskaffat sitt första par visar hon på insta, sitt första, enda par som hon äger nu menar hon ju.

   Svara

    står ju visst i screenshotten där uppe, sista bilden med svar till ”johanna”

    Svara

    Fast ”My first pair of jeans that I own” är ”mitt första par jeans som jag har ägt (någonsin)” och inte ”det enda paret jeans jag äger nu”. Med det resonemanget blir varje bil eller hus du äger ”min/mitt första” såvida du inte äger flera samtidigt. Blir bara som att detta jeansinköp ska vara något groundbreaking/landmark för henne.

    Svara

     Precis!

     Svara

     Mitt första par jeans, det enda par som jag äger. DVS hennes första par jeans NU eftersom hon gjort sig av med tidigare gamla jeans OCH det enda paret jeans som hon alltså äger NU dvs hon har endast ett par jeans i sin ägo just nu. Men visst om man vill hitta fel för att klanka ner så kan man ju missförstå med flit och vända det så… Asså

     Svara

      Så om hon gör sig av med alla sina skor och köper ett nytt par blir det ”My first shoes that I own”? Okej då.

      Svara

       Enligt dessa fårskallar så ja 😉
       Svart eller vitt!

       Svara

   Hon har väl snott dom. Och gav stöldgods till syrran.

   Svara

  Fast detta är väl inte en big deal egentligen? Isabella har fått massor med kritik över att hon ser ut som ett barn när hon får välja kläder själv, samma sak med sitt smink, det är inte hennes starka sida helt enkelt. Hon är förmodligen ganska medveten om detta också och tar då helt enkelt hjälp, precis som att vissa tar hjälp med städning, eller hämtar ut mat varje kväll, skaffar PT, osv. Jag har fått intryckett av att både Sasha (hennes gamla stylist) och den nya tjejen är läsare, och det är väl ett superbra sätt att engagera sina följare på. Nej camcam, du borde försöka fokusera lite på att raportera lite mer objektivt. Som sagt, mer bevakning, mindre skvaller.

  Svara

   Förlåt men om man behöver en stylist för att köpa jeans och t shirts behöver man hjälp. Vem bryr sig om man ser ut som ett barn i trädgården? Alltså hur svårt ska det vara..

   Svara

  Zzz på denna galna människa. Hon behöver hjälp inte jeans

  Svara

   Många här som inte har något vettigare för sej.
   Kanske finns några pepparkakor kvar i affären till dej.
   Eller varför inte….. ett besök i sandlådan igen, många här som kan haka på.

   Svara

    Sej?
    Har vi fiskar i kommentatorsfältet?
    Så intressant…

    Svara

     Ursäkta ….sig ska det kanske stå. Skriver alltid sej och dej.
     Om det för dig kan vara så intressant.

     Svara

  När ska du låta henne självdö Camilla? Utan dig är hon helt död.

  Svara

  Sätter 1000 spänn på att hon fått erbjudande om GRATIS stylist som ett samarbete och då sagt ja helt enkelt. Tror faktiskt hon hade skippat stylist om hon behövt betala för en…

  Svara

   Hon skriver att hon har en ny stylist, men sen nämner hon en Sascha. Var inte det hennes stylist förut, eller hade Sascha andra uppgifter förut eller är det här en annan Sascha eller…?

   Svara

    sascha är hennes gamla stylist/fotograf

    Svara

     Jag fattar inte. Heter den nya också Sascha? Det är en Sascha som är taggad i hennes senaste bilder på Instagram.

     Svara

      nej. nya tjejen heter stylestorygirl.

      sascha är taggad för hon hat fotat!

      Svara

       Aha! Tack.

       Svara

       Har den nya stylisten ett riktigt namn också?

       Svara

    Kan vara så att tjejen tagit kontakt med Bella och frågat om hon får vara hennes stylist och handla åt henne för att få in en fot och få erfarenhet och publicitet. Sascha var hennes stylist innan ja och finns också kvar men hon har väl en del andra uppdrag också numera.

    Svara

   man hade ju kunnat tro att hon snappat upp och kommit ihåg lite stylingtips efter sina 3(?) år tillsammans med sascha… men tydligen inte

   hoppas nya stylisten tar bra betalt iaf!

   Svara

   Kan vara så att tjejen tagit kontakt med Bella och frågat om hon får vara hennes stylist och handla åt henne för att få in en fot och få erfarenhet och publicitet. Sascha var hennes stylist innan ja och finns också kvar men hon har väl en del andra uppdrag också numera.

   Svara

    bella la upp en bild på instastories för nån vecka sen där hon sökte stylist o bad att folk skulle maila henne om dom var intresserade..

    Svara

     Har jag inte sett, är ganska säker på att du blandat ihop med något annat.

     Svara

  Människan är/var deprimerad, väljer att leja ut sådant som hon inte klarar av just nu för att få en normal vardag. Om hon har råd så är det väl inte så konstigt.

  Svara

   Hon klarade inte av nåt innan depression heller

   Svara

  Oj vad hård du lät Camilla. Hon outsourcar något hon testat på men inte trivts med till ett proffs, för att hon har råd. Är det verkligen något att bli halshuggen för? Att medvetet bedra, som med besöksstatistiken, är en sak. Men att testa något själv, märka att det inte funkade, och sedan ta hjälp när man nu ändå har råd. Är detta verkligen något att bli ilsk över? Hade det t.ex varit så hemskt om det var en snickare det handlade om, för att sätta upp tavlor, speglar etc. Eller är det bara hemsk för att det handlar om just kläder?

  Svara

   Det är ju väldigt märkligt att skriva att man ska ha köpstopp på kläder i ett år – och sen några veckor senare skaffar man en stylist som kommer hem med flera påsar med kläder.

   Svara

    Är det det? Om man försöker sig på något och sedan märker att det inte funkar för en, och tar hjälp med detta för att få det att funka, är det så märkligt? Rent generellt menar jag.

    Svara

  Kollar nog bara in hennes blogg ett par gånger per månad nu för tiden men eftersom jag följt henne så länge så vill man ju ändå följa upp så att säga. Erkänner att jag tycker det ska bli sjukt spännande vad nästa upptåg ska bli, hur ska hennes liv bli och vem ska hon bli? Beror nog till stor del på vem hon träffar, får vänta och se.

  Svara

  Om hon aldrig ägt ett par jeans så gav hon alltså bort jeans hon själv inte ägde till sin syster? Så systern fick stöldgods med andra ord? Märkligt.

  Svara

   Var och när har hon sagt att hon aldrig ägt ett par jeans? Det har hon inte sagt, du har missförstått. Trams.

   Svara

    Hahahaha alltså älskar folks sätta att dra slutsatser härinne 🤣🤣

    Svara

  Varför berättar hon om sin stylist?
  Vem är intresserad av att få veta det?
  Skryt som vanligt!
  ☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️

  Svara

  Och varför skriver hon på engelska?🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸

  Svara

   Kanske försöker upprätthålla fasaden att hon har grejer på gång, möjligen internationella grejer.
   Hon lejer ut allt annat, varför inte ta hjälp av någon som behärskar engelska. Hennes språk gör ont att lyssna på.

   Svara

   Kanske det märkligaste med henne är att hon envisas att skriva och tala på engelska, fastän hon suger på det. Men hon verkar noll intresserad av att lära sig nättre enegelska?

   Svara

   Jadu, Sverige är ju för litet för henne!

   iL minskar överallt i sociala medier, Bianca ökar och skriver på svenska. 😂

   Svara

   För att alla följare inte är svensktalande, hon har följare i andra länder också. Många andra skriver också på engelska, har du missat det år 2020.

   Svara

    Å vad har du missat? Att växa upp kanske?

    Svara

     22:10

     Här behövs det inte växas upp. Coola ner dig några hekto vaaa.

     Svara

      Nä men mogna några kilo behöver du.

      Svara

  Så smutskastning blev kasta smuts. Kom du förbi modd på det sättet?

  Svara

  …och ränderna går aldrig ur dig.

  Svara

  Hon är verkligen pinsam. Verkar som gamla vanliga provocerande och uppmärksamhetsk**a Bella har vaknat till liv igen. Är det inte bomber som visas upp så ska det shoppas och lajva rik handikappad kvinna som behöver hjälp med allt. Till och med att köpa nya jeans för att ha i trädgården hemma. 🤦🏼‍♀️
  Tro mig snart sitter hon i en privatget och låtsasflyger igen! 😂

  Svara

   [Borttagen kommentar]

   Svara

    Haha… undrar vem som är galen här?

    Svara

  Camilla, finns det någon anledning till varför kommentarerna ligger före IL’s egen text? Har för mig att du brukar göra så och jag tycker det hade varit mer logiskt i omvänd ordning. Men det är kanske bara jag? 🙂

  Svara

  Styggelsen Isabella en maskerad lakej vars mästares uppenbarelse kastar misären och ångerns skugga över sig vart han än går.
  Baphometh är ägaren av denna hertiginna av illusioner.
  Hon fördriver den man som beaktar skatterna för länge och kättjas till denna varelse, innehavaren av de sju dödssynderna.
  Spel för galleriet. Megaego, lögner, krossade drömmar och ett sinne de likt Icarus.

  Jag har sett henne i salarna, Baphometh viskar mitt namn.
  Galleriet.. Megaego..
  Vi båda smakar Baphometh.
  Vi båda bränns i flammorna och ekot vi hör är ä:
  Illuminati is real.

  Svara

  Eftersom Bella nu ska ha stylist igen…Vem gjorde kollektionen för Ellos? Eller var det stylisten? Kan hon inte bara bära sina kläder som hon ”gjorde” åt Ellos, hon måste ju tycka att de är fina?

  Ytterliga en Bella-provokation. Skulle aldrig köpa något som hon har gjort.

  Svara

   Herregud! Nu vill hon klär sig som Erik Selin nya tjej. Hon köpte till och med samma märker av kläder som hans flickvän ha på sig på Instagram. Den där Sandro är en av hennes favorit märk. Zara och Massimo Dutti också har hon sagt. Tjejen la en video på instastories för ett dagar sen där hon hade på sig ett par jeans från Zara skrev hon och nu har Isabella exakt likadan jeans. Tjejen har mest jeans på sig varje dag. Förra veckan lyssnade Isabella på samma låtar som hans tjej spelar på hennes Instagram nästa varje dag detta märktes även Griplööv för hen skrev om det på hens Instagram konto. Helt sjuk!😂😂 Isabella har ingen själv smak. Och hon låtsas som ingenting händer 😂😂😂

   Svara

    Vem är Erik Selins nya tjej?

    Svara

  Är det nån som vet vad Löwengrips nya bolag Ventrikel 2 Consulting AB sysslar med?

  Svara

   Det är Löwengrip Social Relations AB som bytt namn för att det förmodligen ska likvideras.

   Svara

  Tips till Isabell, Bella, IL eller vad du nu än kallas/heter. Anmäl dig som volontär, gå en introduktionskurs och hjälp till med att avlasta personal som arbetar i sjukvården eller äldreomsorgen. Du får arbetskläder i en storlek som passar någorlunda och dessutom får du göra nytta för någon annan än dig själv.

  Svara

   Samma tips kan du väl ge till henne som skriver denna blogg, och till andra. Du själv?

   Svara

    Annan anonym.
    Eftersom Bella har tagit en paus och är mellan två jobb, så hr hon möjligheter att hjälpa till. Cc har ett heltidsjobb. Men alla andra är såklart välkomna om de vill och hinner med utöver livet.

    Svara

    Jobbar inom vården. Vi går på knäna.

    Svara

     Därför gav jag tips.

     Svara

  Bella är Britney 2008 :):):)

  Svara

  Vad heter hennes nya gubbvän?

  Svara

  Herregud! Nu vill hon klär sig som Erik Selin nya tjej. Hon köpte till och med samma märker av kläder som hans flickvän ha på sig på Instagram. Den där Sandro är en av hennes favorit märker. Zara och Massimo Dutti också har hon sagt. Tjejen la en video på instastories för ett dagar sen där hon hade på sig ett par jeans från Zara skrev hon och nu ha Isabella exakt likadan jeans. Tjejen har mest jeans på sig varje dag. Förra veckan lyssnade Isabella på samma låtar som hans tjej spelar på hennes Instagram nästa varje dag detta märktes även Griplööv för hen skrev om det på hens Instagram konto. Helt sjuk!😂😂 Isabella har ingen själv smak. Och hon låtsas som ingen händer 😂😂😂

  Svara

   Vad heter den nya tjejens insta?

   Svara

  Ja….IL vill verkligen ha farbror mentor tillbaka.
  Försöker desperat göra allt i sin makt för att fånga hans uppmärksamhet.

  Blir nog dock snart en ny äldre man som låter sig förföras av denna manipulativa dam.
  Någon i auktionsbranchen 🙂

  Så dråpligt.

  Svara

   Va??

   Svara

  Jag tycker om bloggbevakning men det enda jag blir trött på är detta eviga klagande på Isabella Löwengrip. Det känns så onödigt att hela tiden klanka ner på henne och typ säga att hon ”målar upp” en bild av att vara nedstämd bara som en image. Hon mår ju inte bra – vem som helst skulle väl må skit i hennes situation! Känns lite mobbigt att hålla på så mot någon som försöker kämpa på.

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.