Borta bra, men hemma bäst – särskilt i tider med covid-19

Vi åkte ut till Steffi och Jonas och hälsade på tvillingarna!! Alltså så små så gulliga glömde givetvis ta en bild men vi höll distansen de är ju premature så jag tittade på dem med några meters avstånd. Vi åt även libanesisk mat utomhus och det var så roligt att träffa dem. Längesen!

KORRIGERING

Vi tittade alltså på tvillingarna med ungefär 5-7 meters avstånd – utomhus! Även fast vi gjort ett COVID19 test och är extremt säkra på att vi haft det och inte alls smittar längre då det är över tre veckor sedan vi blev friska skulle vi såklart aldrig äventyra någon i riskgruppen. // Dasha Girine

Dasha har gjort ett covid-19-test och är extremt säker på att hon haft corona, men om hon inte VET så undrar jag vad det är för test hon tagit?
Och även om det är ett Läckberg/Saliba-antikroppstest så är det ju inte ens fastslaget att antikroppar betyder immunitet.
Jag fattar helt enkelt inte folk och deras hysteriska lappsjuka, men så är ju jag en introvert som älskar att vara hemma och att det finns en anledning att vara det så mycket som det bara går just nu.

Dashas läsare verkar inte heller förstå hennes beslut att åka och besöka prematura tvillingar, men jag tycker att de missar en väsentlig sak.
Hur kan föräldrarna till dessa tvillingar tillåta besök av Dasha med familj? Eller av någon överhuvudtaget?
Det finns Facetime, people!

122 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Säkert flera meter bort från de små, absolut, och när de gick så hostade de litet på värdparet. Makalöst vilka korkade människor det finns. Darwin, kom tillbaka och ställ allt till rätta!

  Svara

   Det är ju precis detta som är darwinism… Utrensning av de svaga individerna.

   Svara

   Förlåt men vad skulle D*rwin göra menar du? Hela poängen är att det löser sig av sig självt.

   Med D*rwins resonemang kan en potentiellt smittande Dasha eventuellt smitta de naiva föräldrarna, som i sin tur smittar sina pr*matura tvillingar, som, om allt vill sig väldigt illa, så småningom avl*der, och vips förs inte föräldrarnas g*ner vidare. Detta vore vad man kallar ”det n*turliga urvalet”, applicerat på scenariot ovan.

   Vore såklart ett m*rdrömsscenario och inget jag önskar någon, vill jag klargöra.

   … Maskar loss då jag inte vet vilket av alla ord som försatte mitt inlägg i mod.

   Svara

    Din * tangent verkar ha hängt sig.

    Svara

     Haha ja, inte så lätt när man är helt clueless gällande vilket ord som blockade orginalinlägget.

     Camcam, du får gärna släppa fram orginalinlägget istället för detta, båda hamnade ju i mod så förstår inte riktigt varför du skulle välja att avblocka detta spektakel framför det andra, haha.

     Svara

      Bianca och Anges i denna tråd är alltså samma person. 🙂 Skrev det andra från mobilen och ett annat namn var ”sparat” där.

      Svara

       Vet du inte vad du heter?

       Svara

        Jo men vill gärna vara anonym, brukar dock välja något random namn eller nick när jag ska kommentera, tycker det är så jobbigt att försöka följa en tråd med 15 olika ”anonym”, och försöka lista ut vem som skrivit vad.

        Svara

   Jag håller med dig fram till Darwin (även om jag förstår att det inte var bokstavligen). Man träffar ju andra familjemedlemmar och tar på handtag, bestick, bordskanten, dricker ur glas som ska flyttas till diskmaskinen. Jag gissar att det är husfolket som gör det. Och att det är svårt att desinfecera alla tänkbara ytor efteråt (tänker att man inte gör det heller 🤭).

   Jag skulle nog inte vilja riskera att vara den som kom med smittan 😬 ingen vet säkert hur länge man smittar. De verkar inte heller veta säkert om de haft infektionen och kan således bära på smittan därför.

   Svara

   Bara jag som stör mig på den här Johanna Gr*hn som är inne på bloggar och fjäskar/fiskar läsare?

   Svara

  Ojojoj. Det är precis därför Hedda Cares och andra antikropsstester är så farliga, inte bara för att de är opålitliga utan även om de visar korrekt resultat. Man vet inte vad antikroppar betyder. Man vet inte heller om de försvunnit 10 m efter testet. De visar ingen immunitet och det är hemskt om man sprider den här missuppfattningen till folk. Dasha är ju inte elak men felinformerad.

  Svara

  Varför tar man med prematura barn ut på resturang ens… om jag tolkade rätt…? Inte alla som stannar hemma med symptom.

  Svara

   De hade säkert beställt hem mat.

   Svara

   Jag följer bebisarnas mamma på insta och dom hängde hemma i trädgården och av de man kunde se verkade de små mest ligga och sova i vagnen. Vill ni veta mer om bebisarnas mamma kan ni ju läsa hennes blogg på forni.se. Steffi bloggar där 🙂

   Svara

  5-7 meter…. Säkert. 🙄 Hur mycket ser man av en bebis på det avståndet!? Oh well…

  Svara

   Fast det är inte ens problemet. Utan problemet är att även om du håller 25 meters avstånd till en person så har det ingen betydelse om du sen sitter och käkar middag med en person i hens hushåll som den har nära kontakt med, typ en förälder.

   Svara

   Dessutom utomhus! En prematur bebis, i full bebismundering, 5-7 meter bort…
   Söt… tyghög!

   Svara

    Tyghög 😀

    Svara

  Vi fick också prematura tvillingar i år och vi var JÄTTENOGA med vilka vi träffade och hur på inrådan från BVC, Neo osv osv. Detta var INNAN Corona då med tanke på RS och andra smittor som små bebisar är SÅ känsliga emot. Vi gick absolut inte ut och runt bland människor!!!! Vi träffade inga barn alls då de ofta har med sig förkylningar osv från förskolan och ingen som var eller nyligen varit sjuk fick träffa oss. Nu när Corona är en grej och tvillingarna inte är pyttesmå längre håller vi fortfarande ordentliga avstånd och träffar varken kompisar eller familj vilket såklart SUGER! Den här generationen som föds nu kommer ha en väldigt konstig första tid, utan dop, utan massa bilder tillsammans med släkt och vänner men det är ju så det är.
  De här föräldrarna verkar helt pålästa??? Det är ju inte Dashas fel nog för att allmänbildning hade gjort att hon avstått från att träffa dem…

  Svara

   Lite tråkigt med folk som känner ett behov att tala om hur himla duktiga just dom är, i motsats då till andra föräldrar som inte fattar någonting.

   Svara

    Nä jag skrev inte detta för att verka ”duktig” utan för att illustrera hur det är att få barn och hur speciellt det är att få det just i år. Att det SUGER men att man lever väldigt restriktivt just för att det finns ett virus som frodas bland oss. Något sådant här har inte hänt förut på den här nivån så då får vi alla göra saker som tar emot och som verkligen SUGER men om vi alla gör det, drar vårt strå till stacken osv så blir det kanske rätt okej i slutändan.

    Vi har en väldigt soft inställning till hela CoronaPrylen här i Sverige och det är ju skönt att slippa totalt utegångsförbud men just nu känns det som många skulle behöva det!!! Folk tycker det är tråkigt att vara hemma å inte träffa folk… Om de bara visste hur ”tråkigt” det blir att förlora nära och kära för att de insjuknar i onödan alternativt insjuknar när vården är för belastad och deras liv inte går att räddas. Herregud!

    Svara

     Är det så mycket farligare just i år? Är covid19 extremt mycket farligare för prematura/ nyfödda än t ex rs eller magsjuka? (som ju också är farlig menar jag) självklart det är väldigt viktigt att skydda så små från corona men våra vanliga sjukdomar kan ju faktiskt ha öderstigra konsekvenser och leda till intensivvård osv för så små också, bara att vi är vana vid dem på ett annat sätt.

     Dock att sjukvården ju är mycket mer belastad nu så att det ju iofs är motiverat att vara mycket försiktigare bara därför såklart. Men med alla sjukdomar då tänker jag, vanlig feber med en nyfödd leder till besök på akuten, och även om det beror på förkylning är det ju väldigt bra som det kan undvikas just nu.

     Svara

      Om alla kunde vara smittbärare av RS såklart, men nu är det corona.

      Svara

    Jag förstår inte hur du kan tolka det hon skriver så! Jag tolkar ditt inlägg som att man tror att man är bättre än andra för att man är rädd om sina barn. Det borde vara helt självklart att man avstår från att besöka nyblivna föräldrar med tanke på smittorisken, corona eller inte. Och alla föräldrar borde faktiskt avstå besök av samma anledning. Ingen fick komma till oss heller om de ens var snuviga, när barnen var nyfödda. Och jag har gått över tiden med våra barn!

    Svara

   Tänk vad konstig första tid alla som inte är döpta har haft 😅😉

   Svara

  Shameandet är igång igen 😳

  Svara

   Vet inte om det här verkligen är shameande. Om Dasha nu tror hon är immun mot covid efter ett antikroppstest kan det ju också vara bra för hennes egen skull folk berättar att det inte stämmer.

   Svara

   Man måste väl få kritisera andra människors mindre intelligenta val? Kan ju inte stryka alla medhårs och klappa fint hela tiden, ”åhhh så dutti du ääääär” när de gör något som potentiellt har möjlighet att faktiskt ta livet av andra? Because that’s what Corona can do. Spelar ingen roll om man är ”mamma”, Obama eller nittioårig änkeman, samtliga borde veta bättre i dessa tider.

   Svara

    Du verkar så bitter och missunnsam Helena.

    Svara

     Har inte fått den uppfattningen av Helena 🙂

     Svara

     Bitter och missunnsam. Kanske jag missar ironin, men vad är det man ska unna någon här? Att sprida smitta till nyfödda?

     Svara

   Kör hårt säger jag. Shamea ALLA som missköter sig nu. Det handlar om ditt, mitt och deras liv. Det som tidigare hette ”mest äldre och sjuka” är numera personer i alla åldrar, massiv stroke på friska unga personer med milda symptom, svårbehandlade blodproppar i alla åldrar osv osv osv.
   Det är pinsamt att bo i ett land och leva i en tid där folk på allvar tror att deras sug på att få leva sitt liv som vanligt går före människors liv.

   Svara

    Att svenskar kommer ha bättre mental hälsa än i princip alla andra länder som kör hårdare regler tror jag är en viktigt när vi ska komma igång med samhället som vanligt.

    Bor själv i England och ser hur folk bara mår sämre och sämre… Då är det ändå hårdare lockdown i många andra länder.

    Svara

     Många av länderna som har hårdare lockdown är väl inte kända för att värna om sina medborgares frihet annars heller.

     Svara

      Du menar Danmark, Norge, Finland, Tyskland, Nya Zealand osv? Och alla andra länder som haft tuffare regler än Sverige? För det är verkligen de flesta. Utom nån enstaka gammal Sovjetrepublik…

      Svara

       Bor i Norge och kan inte säga att det är så hårt att leva här som det beskrivs så jag tror de är svenskarna som inte kan acceptera att inte ens en tillsatt utredning eller två kan få slut på detta virus och att den riktiga friheten att få socialisera på lokal är grusad och sommaren förstörd😁

       Svara

      Skulle iofs inte säga att jag förknippar Spanien och Italien med att inte främja frihet. Men visst, jag förknippar kanske inte dem med frihet heller

      Svara

    Man ska heller inte förringa konsekvenserna av en fullständig lock down. Det vi ser nu är att arbetslösheten ökar explosionsartat, ekonomin störtdyker och vi är på väg mot en stor lågkonjunktur som troligtvis kommer att bli utdragen och svår att komma ur.

    Nu vet jag inte hur svenska siffror ser ut, men för varje procent arbetslösheten går upp i USA ökar också antalet döda med 40.000 personer. Så det finns viss logik i att hålla ekonomin igång.

    Svara

     Jag hörde att förra finanskrisen ledde till att 26% fler män dog för tidigt i Sverige. Där inräknat män som dog av ökad alkoholism, depressioner etc som kan härledas till krisen. Obs. 26%, inte procentenheter.

     Svara

     Sverige har ju de mesta öppet och ändå är det hög arbetslöshet ändå?

     Svara

      Det har ju att göra med att allt utifrån är stängt. Det kommer tex inte hit några turister från länder som har fullständig lockdown. Vi invånare kan inte väga upp för all förlust som avsaknaden av turister för med sig.
      Håller sig det här fram till midsommar kommer Sverige att förlora 36 miljarder från utländsk turismkonsumtion.

      Bara för att vi håller öppet betyder inte det att vi också blir lidande. Då vi lever i en globaliserad värld är vi i allra högsta grad beroende av andra länder.

      Svara

    Inte för att vara den men… Källor på det?

    Svara

     Finns gott om källor. Hänger du inte med i utvecklingen?

     Svara

      Jo det är just det jag gör.
      Därför jag undrar vad du menar med ”massiv stroke på friska unga personer med milda symptom, svårbehandlade blodproppar i alla åldrar osv osv osv”
      ..?

      Svara

       Stod mycket om det i tidningarna för nån vecka sen.

       Svara

        Kom ihåg att tidningar säljer på att vi är rädda. Alltid bra att själv läsa studierna de hänvisar till.

        Svara

       Hade du hängt med så hade du inte behövt fråga.

       Svara

    Ja det räcker ju med att en del av befolkningen är i riskgrupp, man behöver ju värna dem också!

    Svara

  Varför får man inte ”shamea”? Fattar verkligen inte, i vilken annan kultur får man inte säga ifrån om man ser någon göra fel?

  Svara

   För att vi svenskar tror att vi lever i en trygg bubbla.

   Svara

    Nej influensers tror de lever i en trygg bubbla! Och allt som inte är hyllningar bölar de över som…HAT!

    Förutom besöket hos de prematura tvillingarna så var dasha på två drinkar och två restauranger med olika kompisar samt en middag med vänner hemma…på samma helg!!!

    För hon är tydligen immun nu, trots att ingen forskare har kunnat bevisa det, och dessutom håller restaurangerna öppet?!

    Jävla tomte!

    Svara

  OT: Anna Book Har tagit bort alla snillet på egen Insta och nu även borttagen från Love by Lolas instabilder. Här ska jävlar i mig inte förknippas med Katrin inte. Booken har like:at flera kommentarer som uttrycker sina missnöjen över den nya ägaren. Vilken PR-förlust för underklädesbikinisarna!

  Svara

   Snillet=bilder 🙄

   Svara

    Sitter och funderar på vilken som är högst? Rökpelaren från brända bikinisar på en tomt i Märsta eller röken ur Bookens öron när hon står och eldar?

    Svara

     Inte bränner hon gratisbikinis inte.

     Svara

      Nä, hon tråcklar nog ihop dem till en ny, väldigt färgglad, offerkofta. Den gamla börjar falla isär alldeles av alla slitningar på sistone…

      Svara

      Hon kan ju annars göra trasmattor av dem?

      Svara

    Tack för förtydligandet, jag undrade om snillet var kz och om ab verkligen haft henne på ig 🤭

    Svara

   Tror att Love by Lola bara blir glada för det. De vill inte ha med ett vandrande PR-fail att göra.

   Svara

    Alltså Corona har verkligen inte fått Bookskan att hamna i skymundan till skillnad från många andra ”kändisar”. Först hela Wahlgrendebaklet som hon lyckades hålla glöd i ända tills mattmysteriet tog vid och sedan Bikini/Katrin-gate på det. Starkt jobbat ändå Märsta-Anna!

    Svara

     The irony i att Booken gladeligen likeade instainlägget hos Love by Lola där de hade en gissningstävling om vem deras nya ägare var. Bam! Bam! Bam! sa det sen…

     Svara

      Ooops!

      Svara

     Och hon som inte vill ha kaos…

     Svara

  [Borttagen kommentar]

  Svara

   Va?! Denna raderade du men inte den första. 🤷🏽‍♀️

   Svara

    Blev det inte fel här?

    Svara

   Min kommentar var ironiskt skriven vilket jag tyckte var rätt tydligt, ber om ursäkt om det inte framgick. Vet inte varför min kommentar blev borttagen men tycker inte ”ursprungskommentaren” är ok.

   Svara

  Elak kommentar.

  Svara

  Jag rekommenderar de som ”shamear” att faktiskt gå in och läsa på FHM sida, och läsa deras rekommendationer.

  Det är inte förbjudet att umgås, men man bör hålla minst en armlängds avstånd. Man ska stanna hemma om man är sjuk.
  Det är tillåtet att gå ut och äta, men krogarna måste förhålla sig till rekommendationerna. Sammankomster på fler än 50 personer är inte tillåtna.

  Det är så mycket som skrivs, tycks och spekuleras – att det inte är konstigt att folk blir förvirrade.

  Jag läste Dashas blogg, och tycker inte det hon skrev är anmärkningsvärt.

  Svara

   Jo. Inte hur Dasha lever sitt liv utan att hon sprider felaktig och farlig information: (1) hon är immun mot covid iom att hon gjort ett antikroppstest och (2) det räcker att hålla avstånd till en person i riskgrupp och går då bra hänga med personer i hens absoluta närhet.

   Svara

   Rekommendationerna från neonatalavdelningar brukar i alla fall vara att inte bjuda hem en massa folk när man precis kommit hem. Men det måste vara föräldrarnas ansvar.

   Kan ändå tycka att det är lite ansvarslöst att nu i Coronatider gå ut och käka och dricka drinkar typ varje dag och skylta med det i sin rätt stora blogg.

   Svara

    Ja och det känns ju som det rimliga, att undvika folk med för tidigt födda spädbarn, pandemi eller inte.

    Svara

    Hade det varit ett bättre val om de inte hade skyltat med det?

    Kidnappar en tråd nu, men är ganska trött på att höra talas om smygfester (tex Billgren Woods pod) som inte syns i sociala medier för att visa respekt? Viruset struntar väl om det syns utåt eller inte!

    Svara

     Samtidigt skapar bilder en känsla av ”att det inte är så farligt.” Så väljer man av nån anledning att bryta mot rekommendationer kan det ju också finnas en poäng i att inte uppmuntra andra att göra det.

     Svara

     Vadå för smygfest?

     Svara

     Men fattar du vad ordet influera (som influencers rimligen sysslar med) betyder?

     Svara

      Då måste det ju finnas andra saker att influera till. Exempelvis vad man göra under tiden man håller social distans till andra.

      Svara

   Någon som läst att de kanske sprider gödsel i Ekonomikum-parken här i Uppsala på valborg 😂 Bra idé ju!

   Svara

    Ja det var smart! Men borde även bli i stadsparken då. Vi får väl se 😂

    Svara

     Ja precis, de sprider väl gödsel på de ställen där allra flest människor brukar samlas 👌🏼

     Svara

  Inte konstigt att man blir osäker på sig själv när man går gymnasiet tillsammans med folk med din attityd..

  Svara

  Så Dasha gick och testade sig hos Heddas (alternativt köpt testet på nätet) och är tvärsäker på att hon haft corona och är ”immun”. Därmed tror hon att hon kan nu ränna runt på stan utan problem och träffa folk som tillhör riskgrupper för att hon är ”immun”. Alltså man blir ju fan riktigt rädd för folks idioti.

  Svara

   Om hon mot förmodan skulle vara immun så innebär ju inte det att hon inte har viruset kvar och kan smitta ändå. Ingen vet ju.

   Svara

    Inte heller är hon immun mot att vara mellanhand mellan den som är smittbärare och den som sen smittas.

    Svara

     Eh, sådär funkar INTE ett virus…

     Svara

  Är det inte sorgligt att det ska vara så. Man fick känslan på hennes blogg att rädslan inför tvillingförlossningen var relaterad till hur kroppen skulle se ut efteråt. Det verkar som om det är en enorm hets att vara smal i deras vänkrets. Steffi la upp en bild från en lunch, där alla mammorna såg ut att ha fixat läpparna och en del mer… Alla bestämmer vad de vill göra med sina kroppar, men i vissa kretsar känns det som om det är ett tvång för att passa in.

  Svara

   Varför fick du den känslan? Hon ville väl väldigt gärna föda vaginalt och helst inte göra kejsarsnitt för att hon tyckte det kändes obehagligt att skära genom magmusklerna + att hon tidigare gjort bukoperation pga Chrons? Tycker allt hon skrivit om förlossningen är typ kära gode gud låt det gå bra och att dom är friska ”jag får lita på kroppen” ungefär?
   Hon har säkert sina kropps-hangups som de flesta av oss men just kring förlossning och graviditet tycker jag ingen oro för kroppens utseende lyst igenom.

   Svara

  [Borttagen kommentar]

  Svara

   [Borttagen kommentar]

   Svara

  Hennes tankeverksamhet verkar behöva semester, för tänka klart verkar hon inte förmå sig att göra. ”Restauranger är öppna men vi får inte besöka dom?”. Med den logiken så är allt lagligt = ok. Det är lagligt att stå närmare än några meter från din medmänniska, men är det ok? Nej!

  Svara

   Det är för att Dasha inte orkar vara hemma. Då försöker hon pressa alla rekommendationer till sin fördel.

   Även om man ”får” gå på både krogen och på restaurang skulle väl INGEN av experterna på FHM rekommendera att man träffar SÅ MÅNGA olika människor på olika ställen under samma helg?!

   Svara

    Jag träffar förmodligen fler personer än så en vanlig vardag. På jobbet och om jag handlar mat efter jobbet…

    Dasha jobbar ju inte, och träffar förmodligen inte så väldigt många olika personer egentligen.

    Svara

     Så varför träffa fler än man behöver? De flesta behöver ju gå till jobbet och handla mat…ingen BEHÖVER träffa människor i onödan.

     …vilken logik!

     Svara

     Men snälla någon det räcker. Varför sitter du och försvarar oansvariga handlingar? Ja, du träffar folk på jobbet och i mataffären precis som varenda människa i Sverige måste göra (om man inte jobbar hemifrån). STOR skillnad på att få in pengar och mat som är ganska mycket viktigare än att ränna runt på stan och träffa olika människor bara för att ”man kan”.

     Svara

  Rent spontant så tänker jag att bebisarna säkert synts bättre på just film, typ FaceTime eller liknande. Säkrare framförallt 🤷🏼‍♀️

  Svara

  Det är ju inte att skamma ngn bara för att man kritiserar… särskilt inte tycker jag när nu influensers gör saker som faktiskt påverkar oss alla. Om nåns unge har mössa eller inte, eller ammas eller inte påverkar ju inte oss andra. Men när de umgås och inte följer rekommendationer osv i det här fallet påverkar det ju även oss andra.
  Dels för att fler kan bli sjuka, men också för att vi riskerar att behöva ha restriktionerna längre tid om de inte får tillräcklig effekt.

  Försökte skriva en kommentar hos forni om att de nog faktiskt tillhör den grupp som kan jobba hemma. Men den släpptes inte igenom och istället kom försvar mot skammande.
  Men det stör mig att empatin och ansvarstagandet bara finns så länge det inte påverkar hennes inkomst. Bolaget framför allt. Så som de lever har de ju faktiskt råd att ha en sämre period nu.
  Folk blir liksom av med sina jobb på riktigt nu. Men hon måste gå till jobbet för att annars påverkar det hennes koncentration… ja så är det för oss alla liksom.

  Svara

   Men vad ”jobbar” hon med? Det går lika bra att spela in hauls hemma….

   Svara

   Men hur hon än är eller hur hon än gör, så är det inte du som ska bedöma om dom har råd att ha en sämre period nu…?

   Svara

   Det går ALDRIG att ifrågasätta Forni om någonting. Förlåt men det är verkligen så patetiskt. Så fort ngn kommer med en kritisk men saklig kommentar så är det taggarna utåt direkt, det är helt sjukt? Gillade henne förut men skrev en kommentar en gång som med handen på hjärtat var väl menat men kanske inte höll med hennes åsikt exakt, så fick jag ett så sjukt drygt svar tillbaka och det var spiken i kistan. Bara så tröttsamt.

   Svara

  Grattis Camilla o välkomnen till SVT 🙂

  Svara

   Vad menar du med SVT?

   Svara

    Hon kanske har blivit en carat?😀

    Svara

  Är det någon mer än jag som har svårt att läsa det översta i det här inlägget? Det med alla kommentarerna.
  Det blir så himla liten text. Jag läser alltid från dator.

  Svara

   Jag med. Och zoomar jag när jag läser från mobil så tappar bilden skärpa så det går ändå inte att läsa.

   Svara

   CC går det att göra på något annat vis?

   Svara

    Ja, absolut.
    Istället för två rader så kan jag ha en rad med större och tydligare text.

    Svara

     Men tack. Visste väl att man kunde snacka med dig 🙂

     Svara

  Jag undrar mest om denna Dasha vet hur långt 7m är?
  Att titta på 2 prematura bebisar på 7m håll, som dessutom ligger i en vagn, kan ju vara ganska svårt?
  Att också faktiskt äta tillsammans, måste ju vara en tankevurpa av dessa föräldrar.
  Varför vill man chansa?

  Svara

  Alltså inget, INGET förvånar mig över denna kvinna. Helt otroligt..

  Svara

  Paula vill åka till kolmården med familjen, för de har ju faaaktiskt öppet. Överlever inte de här människorna om de inte får göra roliga saker exakt hela tiden?? Samtidigt verkar hon ha familjemedlemmar som legat inne på sjukhuset, vad tänker vissa med egentligen??

  Svara

   Nej dom har väl ADHD hela familjen?

   Svara

   Men det är ju ute. Det går väl bra?
   Grönan och Liseberg kommer ju inte att öppna nu men Kolmården är öppet.

   Svara

    Nej, man ska ju inte resa till andra städer…

    Svara

  Varför tar man risker med prematurbebisar eller nyfödd överhuvudtaget?
  Så jävla, jävla onödigt.

  Svara

   Verkligen. Inte ens fiffi hinner läka innan dom är ute och springer med vagnen på stan. För det mååååste lunchas med tjejerna!!!

   Svara

  Dasha var bara tvungen att träffa dessa barn? Det var hon faktiskt, hur ska hon annars överleva?! 🤦🏼‍♀️

  Svara

   Hon tog ju i alla fall inte någon bild 🤭😬

   Svara

  Hon tycker ingen ska lägga sig i hennes liv och att dom följer alla restriktioner och är försiktiga.
  Mm visst.. Vem var det som hade fått corona nu igen? Kanske ska lyssna lite på andra ändå.
  Jäkla nöt.

  Svara

  HUR kan man ta en sådan risk med prematura tvillingar?
  Obegripligt!

  Svara

  Kan du sluta använda ordet lappsjuka? Kränkande mot samer

  Svara

   Ja och säg inte Lappland eller Lapporten heller för den delen
   Mycket bättre med söringskarantän;)

   Svara

  Kan du snälla sluta använda dig av uttrycket ”lappsjuka”?

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.