Tävling i samarbete med Johanna Schreiber & Norstedts förlag

När Johanna Schreiber hade med Bloggbevakning i sin förra bok ”Det bästa som hänt mig” så fick jag mig ett gott skratt eftersom hennes karaktär var SÅ rädd för att hamna på Bloggbevakning för att ha gjort smygreklam.
Därför tvekade jag inte en sekund när jag fick frågan om jag ville skriva ett faktiskt blogginlägg, signerat CamCam till hennes nya bok. Det ville jag GIVETVIS!
I boken ”Tolv veckor med dig” är det flera influencers som flimrar förbi, både riktiga och påhittade men vem jag skrivit mitt inlägg om får jag tyvärr inte avslöja, men jag kan väl säga som så…
Jag har inte sparat på tangentbordskrutet!

Nu har jag fått två böcker av Johanna att tävla ut här på bloggen, och eftersom det är en kontaktfri aktivitet helt i linje med FHMs rekommendationer så finns det ju ingenting att vänta på. 
Kanske kan den här boken hjälpa i alla fall två av er att fördriva tiden med så länge pandemin håller i sig? 😉

Så här tävlar du:
Skriv en kommentar med det knäppaste du gjort eller tänkt göra för att fördriva tiden under covid-19-isoleringen.
Med hjälp av familjen och era like-tummar kommer jag välja ut två personer som vinner en bok.
Glöm inte att fylla i din emailadress så jag kan kontakta dig om du vinner.

 

102 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Cool!

  Jag åt en hel burk jordnötssmör, med sked. En av mina större prestationer här i livet. Kommer aldrig göra om det.

   Blev du inte torr i munnen?

    Jo. Men ibland måste man offra sig, kämpa lite i motvind. Tänkte att torrheten va som mjölksyra när man springer.

     🤣

   Och sedan upptäckte du att du var jordnötsallergiker.

    Hur visste du?! 😉

  1. Kolla omslaget på boken. Vad heter förlaget?
  2. Kolla rubriken.

  Varsågod.

   Ouch… Pinsamt.

   Att inte förlaget kan stava namnet på sitt eget namn. Uschan buschan.

    Om du tittar efter ordentligt innan du förfasar dig så har förlaget naturligtvis stavat rätt på sitt namn. Men det har inte CamCam.

     Eventuellt lite sarkasm i kommentaren från Anonym 18.35.

  Jag har bestämt mig för att promenera minst 10 000 steg om dagen nu när man knappt kan göra något annat, och jag själv tillfrisknat från tre veckors sängliggande Corona.

  Igårkväll hade jag 1500 steg kvar för dagen och ute spöregnade det, så jag ”promenerade” runt runt i vår lägenhet på 50 kvm tills jag kommit upp i mina steg medan min sambo kollade på tv och suckade över hur jobbig jag var.

   Hur lång tid tar det att gå 10 000 steg?

    10.000 steg är ca 8 km. Allt beroende på hur långa kliv du tar förstås

    1,5h promenad med bra fart 😃 Mvh hon med taxben

   Bra jobbat ändå!

   Och här får du 4,8km av mig, helt gratis. Hur många steg det är måste du dock räkna ut själv. Tar bara 30min.

   https://www.youtube.com/watch?v=wuDp6v_oL34&t=1s

   Här är ca 4.8km, om det är som L skriver under så är det 5000 steg.
   Tar bara 30min

   https://www.youtube.com/watch?v=wuDp6v_oL34&t=1s

  Jag tog en paus från uppsatsskrivande i helgen och gick ut på en promenad. Det var dock tråkigt och jag kände för att testa något nytt. Valet föll på ”stavgång” med osynliga stavar. Dagen efter hade jag sådan jobbig träningsvärk i mina armar att jag knappt orkade lyfta datorn…

  Jag klippte av mig håret med kökssaxen p.g.a. uttråkad (ev. lite hypoman också hehe). Kände mig som ett litet barn som gjorde något en inte fick i smyg, innan mamma kom på en. Var en häftig känsla att ta en stor näve hår och klippa igenom den. Helt ärligt blev det inte sketafult heller, en stabil 4/10. Funderar på att klippa lugg också. Får bli nästa infallsprojekt. 🤷‍♀️

   Så har jag klippt mitt hår i 13 år . Så skönt att slippa gå till frisören + sparar pengar . Det ser likadant ut som när jag klippte det hos frissan, har jämn långt hår och självfall.

    (Jag kommenterar inte för att tävla, ville bara rekommendera att klippa sitt eget hår är jättebra. )

  Det knäppaste jag gjorde var att ge min son 2,5 år en ugnsplåt med okokt ris för att köra sin grävmaskin och traktor i. Det blev en lång stunds dammsugande efteråt vill jag lova, hittar fortfarande riskorn ibland 3 veckor senare..

   Haha så kul! Har en 2 åring hemma och kan ändå relatera till den ”bra idén” 😉

  Varje morgon sätter jag mig i bilen i 45 minuter och dricker kaffe samt lyssnar på poddar innan jag går tillbaka upp i lägenheten och startar arbetsdagen. Samma procedur på eftermiddagen när det är dags att ”gå hem”. Observera att bilen alltså står still på parkeringen.

  Gillar verkligen min familj men får inte jag min dagliga ”pendlings-egentid” så kommer jag aldrig klara detta hemifrånjobbande!

   De låter verkligen härligt. Rätt avundsjuk på gubben som får 2X30 min per dag SJÄLV i bilen (minus delen att pendla för de gillar jag inte) själv har jag 7 min till arbete

   Min man och jag har funderat på att återuppta våra ”bildejter” på morgonen. Vi jobbar båda hemifrån och brukar samåka till jobbet annars, en av de bästa stunderna på dagen. Bara han och jag, dricker kaffe och pratar om allt möjligt. Har inte blivit av än men ska påminna honom ikväll.

   Så SJUKT bra idé D! 💪

  Norstedts förlag, inte Nordstedt😊

  Kul att läsa alla tokiga påhittade historier alla har om vad för tokigheter dom har för sig i dessa tider

  Jag beställde hem ett pussel ”Disney museum” på 9000 bitar. Tänkte det skulle vara ett trevligt tidsfördriv. Nu sitter jag mer och mer frustrerad varje dag och försöker få ihop det…

  Var detta ditt projekt ”skriva en bok”? Eller kommer det en hel bok och inte bara tre sidor långt inslag i Johannas bok?

   Tre sidor är inte någon bok så det kommer nog en hel bok snart för annars är det ruffel och båg.

   Haha..nej, nej..
   Jag är signad till ett helt annat förlag. 🙂

  Jag har inte tid för knäppa saker då jag jobbar och sliter som ett djur på sjukhuset typ 60 timmar i veckan. Väl hemma äter jag lite och sedan sover jag.

   Men att läsa inlägget och svara här fanns det tid för!

    🤦🏼‍♀️

    Men vad var det för hemsk kommentar?

     Nu tror jag du tolkade mitt inlägg felaktigt. Jag har den största respekt för all vårdpersonal som sliter häcken av sig och mitt inlägg hade inget som helst med dom att göra.

     Det som blir lite märkligt är när nån klankar ner på inlägget och uppmaningen i sig pga att hen har viktigare saker för sig, men ändå lägger ner tid på att skriva här.

    Ja. Tillät mig en kisspaus ihop med telefonen innan jag klädde om och nu sitter jag på tunnelbanan på väg hem och kommenterar.

     Uppskattar av hela mitt hjärta vad sjukhuspersonal gör.
     Men vad jag inte förstår är att det kommer så många spydiga kommentarer från just den yrkesgruppen. Varför liksom?

     Läs ovan.
     Ni är hjältar, se till att axla rollen med värdighet nu.

   Okej 🙂 Varför skriver du en kommentar här om du inte uppfyller kraven för att tävla då?

    För att påvisa att alla kan inte isolera sig och hitta på tokigheter. När man isolerar sig håller man sig hemma och alla kan inte hålla sig hemma för man måste iväg och jobba på annat ställe än hemma. Nu dags för denna dag. Sitter på tunnelbanan igen. Hoppas att du får en fin dag och är rädd om dig.

  Lockade håret på kvällen pga. uttråkad och tänkte att ”åh ändå kul att ha fint lockigt hår imorgon”. Glömde såklart i korona-dimman att jag har världens rakaste hår som typ aldrig håller lockar mer än någon timme (trots spray) så hade rakt hår på morgonen… :'( hade alltså stått 30 min i förgäves kvällen innan

   pga att jag var uttråkad. Du glömde några ord.

   Köp läggningsvätska! Sprays lite i varje slinga innan du lockar, så kommer de hålla!

  55-årig tant som haft tråkigt i helgen. Testade ”våffla” håret i sann -80-talsanda!! Önskar jag kunde lägga in foton…

  Hahahahahaha!!!!!!!

   åh jag fyller 60 i mitten på maj

   😂😂😂

   Camcam låt denna personen vinna och bifoga bild!!!!

  Är världens mest oskyldiga, oskuldsfulla kvinna. Men efter fyra veckor av sjukdom fick jag världens abstinens på närhet. Aldrig haft KK eller ONS osv. Men!

  Gick in på Tinder och skaffade mig ett straight up Tinderligg OCH dessutom en KK på det.

  Vill nog säga att det va ett härligt tidsfördriv 😂 Coronan steg åt huvudet 😏😂
  Helvete vad galet. För att vara mig 😂

  Jag har kollat igenom alla säsonger av alla mot alla, i tron om att jag var lite allmänbildad. Istället har det slutat med att jag känner mig mer korkad för varje avsnitt.

   Och jag insåg att jag var ganska allmänbildad 😌

  Jag yogar ganska mycket, och nu när jag äntligen fick tid hemma själv utan familjen bestämde jag mig för att testa ”nakenyoga”. Utan en tråd på kroppen körde jag ett pass. Sen insåg jag att jag glömt dra för gardinerna ordentligt. Vi är relativt nyinflyttade och även grannarna mitt emot jobbar tydligen hemma. VET ju inte om dom såg mig, men rodnar lite när vi ses i den gemensamma lekplatsen…

  Smart tjej som vet hur man får gratis marknadsföring.

  Okej, bestämde mig för att springa tidig morgon på mina permitteringsdagar, tar nycklarna, säger hejdå till mannen som drar till jobb.

  Kommer hem en timme senare, inser att jag inte alls hade hemnycklar utan jobbnycklar.

  Nu börjar jag bli kissnödig också, går runt på baksidan ser att ett fönster står lite öppet.
  Lyckas få upp fönstret halvvägs och börjar klättra in fastnar med tightsen i något vasst och byxan går sönder, visar hela rumpan och fastnar i fönstret kan varken komma in eller ut igen.

  Skriker på sonen som kommer springande
  Vad gör du mamma?

  -Försöker komma in?

  -okej säger sonen, fast vi har dörr!

  Väl inne hör jag sopbilen, kommer på att jag har sopor jag vill ha med, samlar ihop skiten snabbt. Springer ut. Så jävla nöjd att jag fick med soporna precis på sekunden när sopbilen kommer. Vinkar till sopgubbarna och vänder för att gå in…..
  Kommer på att jag har mina trasiga byxor på mig och jag visar alltså hela rumpan för soptömmarna….
  Får två Tut som tack!!
  Usch pinsamt……..

   Av alla saker som inte hänt så har denna inte hänt mest.

    Puss på dig, du behöver en glad bok anonym kommentator, hoppas du vinner.
    Jag har råd att köpa egen

   Hade det inte varit enklare att knacka/ringa på dörren direkt då om sonen nu ändå var hemma?

    Visste inte att sonen hade sovmorgon

     Ändå ropade du på honom?

      För att jag hörde att han var hemma visste inte att jag skulle skriva ordagrant allt men till nästa gång vet jag.
      Tänkte att kringdetaljer kunde undvaras!
      Tightsen som gick sönder var rosa och egentligen underställsbyxor.
      Sprang 1 mil på 57 minuter, hade pegasus Nike.
      Uppsatt hår försökte krypa in smidigt genom ett fönster med vit fönsterplåt, fastnade i en uppåtböjd del i plåten.
      Just ja, sprang troslös och nyrakad sen kvällen innan.

  Har pluggat tillämpad matematik (statistik) på högskolenivå ca 10 timmar/dag. Med tanke på att jag svarade på EN fråga på nationella proven i matte på gymnasiet och det var fel är det faktiskt rätt knäppt att jag ens överlevt såhär långt i kursen. Om inte annat så har jag blivit knäpp under tiden🤯

  Legat med min karl varannan dag. Han förstår inte vad det tagit åt mig. Inte jag heller.

  Tagit farväl av min hund idag, 13,5 fina år fick vi tillsammans. Fy fan saknar han så gränslöst 😢

   Det är så hemsk 🙁 känner med dig

   Fasiken vad ont det gör när ens bästa går bort. Beklagar ❤❤❤

   Tog bort min ena hund i torsdags. Aldrig känt sån smärta. Hjärtat är helt krossat känns det som.
   Beklagar din sorg. ❤️

  Jag och mannen bestämde oss efter x antal fantasilösa dagar tillsammans med barnen att skaffa ett tiktok-konto. Jag och dottern instruerade mannen i hur han skulle hoppa för att det skulle se ut som att han flyger i en video (en av alla populära grejer på tiktok atm). Jag står framför honom och ropar ”hoppa NU, hoppa NU! OCH NU!” varav han hoppar rakt upp i dörrkarmen och faller ihop på golvet och håller sig för huvudet. Blod forsar nedför hans panna och jag som är sjukt lättäcklad av blod sitter och försöker svälja kväljningar, stoppa blödningen och samtidigt lugna ned resten av barnen som kom springandes och undrade vad som hade hänt. Det blödde _sjukt_ mycket. Mannen utbrast liggandes på golvet ”VI KAN FAN INTE ÅKA TILL AKUTEN NU! DET ÄR CORONAKRIS!!” Fick ringa hit min svärfar (som är operationssjuksköterska) som fick undersöka om det behövdes sys, vilket det inte behövdes som tur var, men ett rätt brett jack pryder mannens huvud nu.. 🙃

  Så går det när man försöker vara down with the kids.

   Helt underbart hahahaha

    Ännu bättre är att jag fick med allt på film 🤣

   Biten med att din man ligger på golvet och skriker att ni inte kan åka till akuten, där började jag skratta högt. 😉

   Bästa hittills😂

  Jag har hållit hårt på och följt restriktionerna dvs stannat hemma vid förkylningssymptom, undvikit folksamlingar och inte träffat mormor. Men efter tre veckors självvald karantän var jag såååå sjukt uttråkad och började på fullt allvar planera en fest för ~50 personer innan jag med färdig inköpslista, gästlista, Spotifylista och värsta uttänkta temat… inser att det är fucking covid-19. Ridå.

   Va?

  Min son på snart 3 år älskar dinosaurier. Ville glädja honom så jag beställde hem en sån där gigantisk uppblåsbar dinosauriedräkt. Sonen blev fullkomligt livrädd, men jag gillade verkligen den där dräkten…gick och slängde sopor i den samt körde en sexig dans i fönstret. Har eventuellt svårt traumatiserade grannar nu.

   Så tokigt och knasigt.

    Åh ja visst är det!! Jag är quirky sådär vet du. Not like other girlz etc.

  Pga corvid ehandlade jag mat för första gången. Tänkte att det skulle täcka för en månad med allt. Jag är ingen läskdrickare av rang, men ett glas då och då är ju gott, så jag beställde 8 1,5 liters Pepsi max. Tänkte att det gör ju inget att det finns till hösten med. Det blir ju inte gammalt.
  Missade bara att jag beställt 8st 4_pack. Så jag vet vad jag ska göra den närmsta tiden.

   Inte direkt samma sak men för några år sedan beställde jag min sambos favoritläsk som han kommer ihåg från sitt hemland och inte hade druckit på ca 10 år. Trodde att det var 1,5 litersflaskor jag hade beställt 10 av, visade sig vid leverans vara 3-litersflaskor!!! Blev lite stressigt att gömma 30 liter läsk i lägenheten några veckor före julafton…

    När man har allt framför sig ser det sjukt mkt ut. Bor själv i LGH och vinden är helt full när man roat sig med att rensa alla garder.
    Måste endå säga att din present var jättegullig. Hoppas att han blev riktigt glad. 💕. En sådan present hade man minnts för evigt💕

  Jag byggde en koja av filtar… Jag är 36 år gammal men det var jäkla roligt ändå!

   Älskar detta! 👆🏻
   😄❤️

  Har skrivit ändlösa listor och planeringar kring allt som behöver göras här hemma.
  Verkligen gått all in, lagt ned hela min själ; till och med färgkoordinerat uppgifterna efter speciell rangordning.
  Arbetat och förbättrat mina listor så gott som dagligen, insåg dock här om dagen att trots att 6 veckor passerat så har jag ännu inte checkat av en enda uppgift.
  Story of my life! 🙃

   Hahaha, men du har perfekta listor iaf!

  Jag har, för att inte ha ihjäl min min äkta man, varje kväll stängt in mig i mitt syrum och sorterat mina knappar jag samlat på sedan jag flyttade hemifrån. Ärvde även min farmors. Jag har sprättat ur de flesta ur kasserade plagg. Jag räknade dem och sorterade efter färg. När det var klart sorterade jag dem efter form också. Det blev massor med glas- och metallburkar. Jag har exakt 16 378 stycken knappar.

  Jag räknade antal makaroner i ett paket. 3976 stycken. Men det gick för fort så nu har jag givit mig på att räkna antal riskorn. Är hittills på 1390.

  Hittade en träningsutmaning där man skulle bokstavera sitt fullständiga namn med olika övningar, tyckte det lät roligt och började. Glömde visst bort att jag har 4 (långa) namn samt ett långt efternamn. Efter att ha stavat mig igenom ett av förnamnen var jag redan less, ca: 570 jumping jacks senare (alla a:n och i:n var jumping jacks) ville jag dö.

  Vacker du är Camilla!

  Att skaffa barn. Jag som varken kan hålla en krukväxt vid liv eller få en BiB att räcka i mer än 4 dagar…

  Jag är så galet uttråkad av att jobba hemifrån, så jag bestämde mig för att lära mig sticka. Jag ville sticka en tröja men har inget tålamod, så det blev en tröja som passar en bebis. For the record – jag är 28 år och har inga barn.

  Jag gör inte så mycket men spenderar en hel del tid på toa – enda stället man får vara ifred (jag har alltså tagit det hela till en ny nivå och hetsäter tex godis sittandes på toalocket med en podd i öronen).
  Idag ringde min mamma och frågade om jag var sjuk…Öhh, nej?!
  Då hade ena dottern ringt mormor och sagt ”mamma är nog sjuk för hon är på toan hela tiden precis som när jag var magsjuk”😂

  Förresten – såg du Monas kommentarer under ILs försvarsanläggning på IG?!

  Behövde överraska mig själv så jag har under de senaste veckorna slagit in mina olästa böcker i presentpapper vilket har resulterat i ~200 paket i bokhyllan. Känner ett pirr av nyfikenhet varje gång jag tittar i bokhyllan, spännande att få paket bara sådär utan någon aning om vad man ska få läsa 😏

  Gått bananas på grönsaksodling, vilket är nytt för mig. Min sambo tyckte först det var gulligt när alla fröer grodde i små minidrivhus, men nu när det står stora plantor överallt i hela vardagsrummet är han mindre road och undrar ”hur länge ska vi behöva ha mjölkkartonger ståendes överallt?”. ”Snart…” svarar jag, ”snaaart får de komma ut.” Men är ju typ en månad kvar, haha

  Jag har lagt hittills 35 h på att sätta upp gardiner på skenor i vardagsrummet. Borrat fel (i hårdbetong där jag lyckades pricka nån jävla järnbalk dessutom), spacklat, borrat nya hål, satt upp skenor, råkat ta sönder skenor och köpt nya, råkat ta sönder fästen, köpt nya fästen, satt krokarna fel, krokat om allting, nu TILL SLUT fått upp gardinerna och då ser färgen förjävlig ut. Passar inte alls rummet och är mycket mörkare än de var på bilden. Är så jävla utmattad och har lagt halva CSN på det här projektet som är det absolut värsta jag gjort i mitt liv. Behöver läsa en bok och slappna av.

  Var ute på en löptur i parken i vår stad
  Upplevde att många tittade och log mot mig
  Kände mig snygg, sexig och stark
  Tills jag kom hem och såg att ett par stringtrosor
  Satt fast i mina on-ear lurar
  Ridå

  Alltså, hahaha, jag… Färgade min frus könshår lila. (med hennes samtycke såklart, haha!). #karantänfrisyrer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *