Margaux Dietz bryter jobbmässigt med Jacob Liebermann

Foto: Karin Törnblom, IBL Bildbyrå

Tisdag. Idag är en riktig fullspäckad dag som egentligen skulle innehålla ännu mer, men som tur var blev en sak avbokad igår. Möten på rad och sen ska jag spela in två samarbeten, jag ska gästa Bathinas podd och sen sist ut har vi avtackning för Jacob på kontoret. Det är dags att gå vidare på jobbfronten. Fastän det har fungerat bra så känns det som att vi ska fokusera på att hålla ihop privatlivet och inte ha fler utmaningar. Jag filar lite på vad vi ska leta efter sen. Saker och ting harju förändrats en del sista tiden och så även tjänsten som jag behöver inom bolaget. //Margaux Dietz

Efter att ha separerat från sambon Jacob Liebermann – skilsmässa behövdes inte då de aldrig gifte sig på riktigt – så har Margaux fortsatt att ha honom anställd i sitt företag.
Nu avslöjar hon på sin blogg att Jacob tackades av på kontoret igår eftersom han slutar arbeta för henne.
Fokuset för paret ska nu ligga på att hålla ihop privatlivet där de har delad vårdnad för sonen Arnold.

Enligt LinkedIn ser det ut som att Jacob kommer ha att göra, även efter han slutar arbeta för Margaux. Utöver dessa företag så driver han även podden ”Fundamentalt, om pengar” tillsammans med journalisten Anna Hegestrand där de pratar pengar och ekonomiska val med kända gäster, en podd som även Margaux deltagit i.

124 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Så intressant.

  De exponerade Arnold absolut innan, men bara jag som känner att det är ännu värre nu? Hon vloggar bara när Arnold är med och inget när hon är ”barnfri”. Känns som Jacob kanske varit den som bromsat lite innan.

   Kolla inte. Ju färre som tittar desto snabbare kanske han slipper.

    Jag slutade också titta för ca 6 månader sedan. Tycker så synd om pojken ?

   Förstår inte hur det kan vara okej att exponera sitt barn hur som helst. Vi VET ju hur det går med kändisbarn och barn som blivit kända tidigt. Extremt få har gått vinnande ur det så att säga…
   Tycker det är en sak att ha med sitt barn i soc medier och en helt annan att bygga ett helt varumärke på ett barn och därmed basera hela sin inkomst på barnet samt mjölka barnets utseende, personlighet, utveckling och känslor för att få ”stoff” att skapa content av. Det borde finnas en lag som skyddar barn mot sina föräldrar…

    Kändisbarn? Sveriges Drew Barrymore då?Jag har svårt att se att ungen kommer börja dra kola när han blir tretton bara för att han får göra reklam för snabbmakaroner när han är två(?)
    Hon får smida medans järnet är varmt och hon är snart utbytt mot ngn annan. Så det är bara att köra på

  Måste fråga, varför visar du upp elaka konstiga kommentarer i vissa inlägg om vissa som att det är helt okej att skriva och uttrycka sig så nedlåtande? Borde du inte istället reagera på sådana elaka och konstiga skriverier och ta avstånd från det? Varför visar du bara de elaka och inte svaren och de snälla och uppmuntrande? Verkar som du har en agenda och ett syfte med det eller ja det är ganska uppenbart. Du tar även bort kommentarer som påpekar och ifrågasätter det och om det inte är så att du faktiskt m o b bar vissa mer än granskar. Och varför görs sådan skillnad på folk av dig?

   Jag hoppas du är medveten om att skriver man så dålig svenska som du gör så blir man tagen för en rättshaverist oavsett budskap.

    Oj så snabb med att flytta fokus och härska. Var kommentaren jobbig för dig 15:22 Du verkar inte vara medveten om att vissa ord måste typ maskas lite för att inte fastna eller hamna i modd. Så är det förstår du. Men vad tycker du annars om innehållet och budskapet i kommentaren, vad tycker du om det beteendet och sådana metoder?

     alltså VEM är du?! bellas mamma? bellas syster? bella själv? jag har nog aldrig varit så nyfiken på vem som skriver så sjuka saker som du gör!

      Hoppsan, jag tror du projicerar lite här. Personen har aldrig nämnt Bella, det är du själv som gör det…varför kan man undra?

       men det är ju Stollis! jämför med alla ord plus stavning under varje bella-inlägg…

        Lägg av kom inte dragandes med stollis i tid och otid.

         fast nu ÄR det ju Stollis?! inga tvivel om saken. camilla kan säkert bekräfta eftersom hon ser ip-nr

          Lite pinsamt om det inte är det tho

          Rebecka – du är en idiot va?

           Den som sa det, var det!

        Så jävla mellanstadie-aktigt att kalla någon för öknamn

        Jösses ”rebecka” verkar annars vara du som är en stollis. Du framstår ju som helt galen, nästan också som att du avslöjar vem du är haha.

        Men det ÄR ju Stollis ?

        Lägg ned dina stolliskonspirationer, du gräver bara n djup jäkla grop åt dig själv, inser du inte det? Du framstår som den som har issues här och förstör kommentarsfältet, tagga ned eller försvinn!

         För du sprider ju kärlek du…

      Alltså jag är så anti-Bella men vad är grejen med att bli helt rabiat (nyckelpigan) så fort någon uttrycker en åsikt som inte är anti-Bella? Och sen dessa öknamn, så patetiskt så det finns inte. Låt folk tycka vad fan de vill, vare sig du håller med eller inte.

       Vem är denna Rebecka?
       Samma R som kritiserar Dasha inne på hennes blogg för att sedan lisma (slicka r*v) på Fornis blogg?
       ”Flera av mina vänner och dina vänner (många av dina offentliga vänner på sociala medier och bloggar) och då tycker jag SHAMING är på sin plats”.
       Eh? Vad gör Forni bättre än Dasha, förutom att välja sina tillfällen hon beskriver/berättar om sina utflykter?

       Du borde ta en paus, Rebecka. Internet är inte bra för dig just nu.
       Fridens liljor.

        Ungefär som du med My och Bella då? Samma ord och uttryck du använder om Camilla när det gäller Bella skriver du om My.

      Vem är du Rebecka? En liten insekt?

     sätter 100 kr på att du inte vågar skicka ett mail till mig från din privata mail.. rebeckakinsley@gmail.com

     du vågar bara raljera här dag ut och dag in för att du är ”anonym”.

      Haha va vad vill du att personen ska skriva till dig, ska ni bli brevkompisar?

       nej jag vill veta vem trögisen är 🙂

        Varför är någon trög för att den är emot elakheter och ifrågasätter ett visst beteende och vissa metoder? Varför blir du så upprörd om någon inte är emot IL eller vill vara elak mot henne. Du verkar ha ett galet intresse av att svärta ner IL och att bli så arg på andra som inte går på din linje är bara sjukt.

        Gud, vad är ditt problem egentligen?

       Också supernyfiken 🙂 Får alla som mailar 100 kr? Hur ska Rebecka avgöra vem som är vem? För många frågor..

        Lär väl inte vara så svårt, men tanke på hur Bella A.K.A Stollis skriver.

         Hahahaha ?????

         Skriver Bella så bra menar du? Ni brukar ju annars klaga och klanka ner på hur Bella skriver. Ni är inte dåliga på att vända och vrida allt så det ska passa er agenda haha. Ibland är Bella den mest slipade och ibland den mest korkade beroende på hur det passar er i sammanhanget och hur ni ska klanka ner och kasta smuts… alltså så sjukt beteende på vissa här, skrämmande.

          Bla bla bla. Ser du inte hur du skriver?

          Sjukt obehaglig är du. Häklar gör du haha. ?? Sådär skriver du varje dag, så uppenbart att du är betald av Bella eller Bella själv. Du är fett obehaglig.

        Rebecka a.k.a ”supernyckelpigan” besitter krafter vi dödliga inte kan mäta oss med därför har hon ALL TID i världen att svara på anonyma fan-mail.
        Ni vet, sådant vi andra markerar som skräppost.

      Din mail är ju inte ens ditt riktiga namn så vart tänkte du komma med det här?

       ???

        Vadå? Varför ska personen avslöja sig för dig när du inte ens kan göra detsamma?

        Vadå ??‍♀️? Varför ska personen vara ”modig” och berätta sitt namn när du inte gör samma sak?

      Det är väl mest du som raljerar ”rebecka” Varför skulle någon skicka mail till dig? Varför så upprörd och helt rabiat? Väldigt lätt att tro att du i själva verket är en viss C haha. Tror att du avslöjat dig nu, avslöjat det många länge misstänkt.

       du är ju dum i huvudet på riktigt…

        [Borttagen kommentar]

         Och stor OCH hungrig katt!

       Alltså du mår fan inte bra.

       Åh nej.. Har vi en ny THR, stollis med oss.. Rebecka- checka ut!

      Jag är en annan anonym dock, men jag får väl skylla mig själv som inte valt ett lika unikt nick som du. Hur ska du kunna veta att det ät någon annan om svarar därimellan. Läxan är lärd, ska ta mig ett namn nästa gång.
      Vill nog inte emaila dig dock, du verkar rätt rabiat..

     Jag är anonym 15:22. Jag skulle vilja ha bevis för att det är så som du säger. För det fall att du lyckas bevisa att det är så som du säger har jag ändå ingen åsikt om det. Blogginnehavaren får göra vad hon vill på sin blogg. Tycker jag inte om hur hon styr sin blogg får jag läsa en annan blogg.

    Klassisk teknik när man inte vill låta nån annan komma till tals.

    Du verkar nöjd med att trycka ner folk usch.

    Så det är bara folk som skriver bra som har rätt till en åsikt?

     Ja

      Nja. Snarare är det väl så att de som tycker ”fel” måste kunna stava. Om de tycker ”rätt” har det mindre betydelse. Så har jag fattat stavningsreglerna iaf.

       Helt fel. Det har inget med stavning att göra. Uttryck dig korrekt och folk lyssnar trots ev stavfel. Det är lite offermentalitet att skylla på ”rätt ” och ”fel” åsikter. Kanske har de med rätt åsikter fattat att man ska uttrycka sig korrekt för att få folk att lyssna. Det kanske är därför deras åsikter anses som rätt. .

        Fast nu talar du för dig själv. Jag är mycket mer intresserad av själva åsikten än hur den framförs. Folk är olika.

         Du är inte gemene man. Dessutom har det inte med saken att göra. Anonym 16:03 påtalade att vissa saker ansågs rätt och andra fel och jag förklarade endast att det kan finnas en orsak till varför vissa åsikter anses som rätt.

     Nej men man måste förstå att man inte blir tagen på allvar om man inte uttrycker sig ordentligt. Det gäller i de flesta sammanhang i livet.

      Fast att man intr kan uttrycka sig ordentligt i skrift kan det ju finnas många olika orsaker till. Man ska ju ändå behandlas med respekt!

       Man kan nog inte förvänta sig att behandlas med respekt om man uttrycker sig hur som helst. Kallar man folk vid öknamn, hotar eller gapar på folk kan man nog inte förvänta sig det. Jag är inte heller säker på att man förtjänar det heller. I aktuellt fall tjatar vederbörande om samma tema om och om igen. Blogginnehavaren vill inte svara. Släpp det eller lämna. Man får inte svar bara för att man tjatar.

        Så varför ska du behandlas med respekt med tanke på hur du uttrycker dig? För mig är du samhällets avskum med tanke på dina kommentarer.

         Med tanke på din kommentar är vi två.

         Gervide

         Oh wow. Nu tycker du att du var riktigt ball där. Din kommentar säger allt om dig tyvärr!

      Så om du åker till USA så är du ok med att du inte bli tagen på allvar för att du inte skriver perfekt engelska? Och det som svenskar anser vara perfekt vs amerikaner är som natt och dag. Bor i usa och här bryr sig ingen om man har lite brytning eller säger fel ibland, folk som dig hade inte varit populära här

       -du

       Jag har inte sagt något om perfekt svenska, engelska eller annat språk. Läs om och läs rätt.

        ”Nej men man måste förstå att man inte blir tagen på allvar om man inte uttrycker sig ordentligt.”
        I din första kommentar pekar du på ts ”dåliga svenska” för att slippa ta till dig innehållet. Så det är visst vad du pratar om, att du försöker släta över dina äckliga kommentarer är något helt annat.

         Jag försöker inte släta över något alls. Jag försöker förklara det de flesta som blir tagna på allvar vet. Du verkar dock vara för upprörd eller dåligt påläst för att ta till dig och förstå.

          Alltså har du inte sett ett mönster än? Du har fått så många ifrågasättande kommentarer och på varje svarar du med att det är något ”fel” på den som skrivit kommentaren. Du kanske borde inse att problemet ligger hos dig när så många ”missuppfattar” trots att du predikar om hur man ska uttrycka sig?
          Du skrev, ”Nej men man måste förstå att man inte blir tagen på allvar om man inte uttrycker sig ordentligt.” Det går liksom inte att missuppfatta, så stå bara för dina åsikter och sluta kalla folk för det ena eller andra för att de tycker du är en stackars tönt.

           Jag har inte kallat folk det ena och andra. Det är du som kallar mig för tönt. Vänligen visa mig var jag kallat folk för det ena eller andra. Jag upprepar läs om och läs rätt. Jag skulle också kunna använda din kommentar som exempel på det jag menar.

       Jag har också bott i USA. Det beror helt och hållet på sammanhang. Privat och bland vänner finns naturligtvis ett större utrymme för ett sämre ordförråd eller brytningar. Men i arbetslivet, i synnerhet när arbetet är mer kvalificerat, krävs ett bra språk.
       Och det är HELT korrekt tycker jag. När jag läser en text som knappt går att förstå för att språket och syntaxen är taffliga, så slutar jag läsa. Vill man nå andra med det man skriver måste man vara tydlig.

    Den teorin gör 85% till rättshaverister i ”Öppet Spår” på fredagar/lördagar.

     Ja min teori eller fredags-/lördagsvinet. Är det vinet tycker jag det är ok.

    Alltså fy fan vilken äcklig och nedvärderande kommentar. Är det så du ser på folk som inte har svenska som första språk också? Att man aldrig kan ta dem på allvar för de inte talar perfekt svenska? Hur tror du då folk ser på oss svenskar när vi pratar engelska? Som skämt eller? Bara för att innehållet i en kommentar inte passar en själv behöver man inte gå till personangrepp. Sen är det antagligen fel på din läsförståelse om du inte fattar vad som står i den där kommentaren.

     Tina, du har av din kommentar att döma verkligen inte förstått någonting.

      Om ett stort antal personer missförstår vad man vill saga, trots att man stavar korrekt, var ligger problemet då..?

       Komiskt, särskilt när man anser sig själv vara expert i att uttrycka sig ?

      Jag förstår vad du menar.

      Även om det inte ska vara så, så är det så i allmänhet. Precis som när ett fyllo står och gormar och sluddrar så tar man det inte på allvar, även fast det är synd om den personen.

       Fast samma gäller folk som ignorerar en sakpropås med nåt ovidkommande som stavfel. Jag tänker att det antingen är tecken på intellektuell ohederlighet eller OCD.

        Det handlar inte om stavfel. Läs igen!

        Jag har nog ocd?

       Tina, läs!

     Att påpeka att någon stavar så dåligt att man inte kan ta det den säger på allvar är äckligt. Så att du har äckliga åsikter får du väl stå för istället för att säga att resten av oss ”inte förstår” vad du menade. Snälla?

      Upprördhet främjar inte förståelse!

       Wow vad du projicerar ?

        Läs på vad projicera betyder.

  Vilka inlägg från influencers tycker ni är mest ointressanta? Jag är våldsamt ointresserad av såna där inlägg med ”modetips” som typ SB har nu i sitt senaste inlägg, där man ska ta del av typ 12 klänningar online för att hon eventuellt ska få en kickback på ett klick. Snark.

   Jag är våldsamt ointresserad av inlägg som handlar om Anna Books mattaffärer. Samma med inlägg om Bella som handlar om ingenting, alltså att hon handlat jeans eller varit i ett provrum, osv. Snark på dem.

   Allt med barn och graviditet, snark. Slutade följa en f.d. favoritbloggare för allt blev bara gravidprat (mest gnäll). Hoppas nu inte SB har såna planer.

    Samma här, mina barn är ur småbarnsstadiet och jag har absolut noll lust att läsa om graviditet och bebisar, följer ingen som skriver om sånt. Förstår såklart art det är en stor händelse men så tråkigt när de som varit varierade tidigare snöar in, det händer ju andra saker under den tiden också, man får väl nån annan inspiration eller reflekterar över något annat?!

   Vem är SB?

    Sandra Beijer.

    Alexandra Körlof

     Är det du? Eller??

      Sandra Beijer hette Alexandra körlöf innan hon bytte

       Fast vad spelar det för roll? Personen som frågade lär ju inte känna igen henne mer under det namnet? ?

   Allt som är i samarbete med nakd eller typ mobilskal?

  Vad för prat? Berätta mer 😀

   Droger

  Pernilla Wahlgren säljer sitt hus. Undra om dom inte la in bilderna på hennes nya kök för att försöka hålla det mer diskret.
  https://www.hemnet.se/bostad/villa-7rum-kottla-strand-lidingo-kommun-bertilsbergsvagen-11-16760340

   Men det är inte Pernillas hus utan ett annat på samma gata.

    Fast nu blir det klick på annonsen 🙂

   det där är nr 11.. pernilla bor på nr 3…. där i nr 11 bor ett äldre par på 60 år 😛

   fast det där är ju inte pernillas hus… bara samma gata.

   Förlåt men kan inte förstå att ett så fult hus säljs för så mycket. Hade det varit i typ Norrköping hade det gått för 650.000

    Läge + storlek avgör.
    Det man anser fult kan man ju alltid göra om.

    För övrigt säljs villor med sjöutsikt för 6-7 miljoner i Norrköping så jag vet inte var du fått 650 000 kr ifrån??

     Fast 180kvm är ju inte speciellt stort för en villa med 7 rum 🙂

      Stort eller litet, man måste fortfarande räkna kvadratmeterpris + sjöutsikt.
      You do the math.

      Det är vad som avgör utgångspris, inte huruvida någon tycker det är ett ”fult hus”.

      En villa på 180 kvm är iof lika stor eller liten med sju rum som med tre. eller tolv.

       Jo såklart. Men med 6-7 sovrum istället för 3 på samma yta gör det ju väldigt kompakt. Så för en villa med så många sovrum är det ju väldigt litet

    https://www.hemnet.se/bostad/villa-7rum-lindo-norrkopings-kommun-bidevindsvagen-21-16775179
    Det är förvisso större, men har samma sjöläge. Jag tänker att storleken jämnar ut faktum att det ligger i en småstad där man inte kan hitta i princip någonting och där barnen måste åka riktig skolbuss till skolan.

   I d i o t !! Det är ju inte hennes din jävla flanel

  Vad gjorde han i Margaux företag?

   Så litet som möjligt.

  Berätta!!

  Har man sagt A, får man säga B. Flashback-tråden gills inte.

  Kommer det en fortsättning/rättelse på Anna Book-dramat om mattbråk/samarbete/smygreklam/lögner??

   Lugnt. Anna Book is the gift that keeps on giving vare sig man vill eller inte.

  Håller med. Om ens kanal är personlig så blir det ju konstigt att inte överhuvudtaget nämna andra familjemedlemmar men många som inte bygger sin kanal på barnen har lyckats riktigt bra. Man vet att fr har barn men de är helt i bakgrunden och man vet inget om dem, mer än att fe bakat tillsammans typ. Stor skillnad på att basera på barnen, det märks tydligt och det är enligt mig helt sjukt.

  CamCam, det heter gemensam vårdnad, inte delad. Båda föräldrarna är vårdnadshavare hela tiden.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.