Isabella Löwengrip, vin och livesändning

För att egentligen inte dricka något vin, utan bara ta in det som en symbolisk handling så handlar väldigt mycket om Isabella och Sheilas träff om vin.
Både före, under och efter. Inledningsvis i liven säger Isabella att det alltid är mycket vin inblandat när de ses, och inte förrän Sheila råkar säga i liven att Isabella tog bilen till och från Riche så ändras det till att Isabella egentligen inte ens dricker sitt vin utan bara beställer in det som en symbolisk handling.

Så kan det ju givetvis vara, men är det inte jäkligt onödigt då att uppdatera, om och om igen, om att man SKA dricka vin, ATT man dricker vin och inte nämner något om att det skulle vara en symbolisk handling, ens när man publicerar ett klipp med två vinglas-emojis där man – sittandes I sin bil – säger att man ska dricka vin med sin bästis?
Vill man, skulle man lätt kunna tro att det plötsliga snacket om vin som en symbolisk handling inte är något annat än damage control då Sheila uppenbart missat listan med saker att inte säga under en livesändning med sin bästis.

Jag låter er bilda er en egen uppfattning genom att posta alla tre delarna i videon här under.

[YouPlaySinglePlayer video=”1411,1847,337761″ ap mute yot ]

238 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Förlåt men hur många har inte druckit ett glas vin och kört hem. Jag tror inte att jag känner någon (med körkort) som inte druckit ett glas vin och kört bil ett par timmar senare.

      Och jag tror inte jag känner någon (inklusive mig själv) som kör bil när de druckit minsta droppe alkohol så det är nog olika.

        Håller med dig 18.08 har aldrig och kommer aldrig (så klart) dricka alkohol om jag ska köra bil. Ingen annan jag känner gör det heller.

          Exakt samma här, och i skrivande stund verkar det som att mer än 600 personer med er. Det känns utmärkt bra!

          Fast nån gång måste du ju gjort det? Det är ju att alkoholen ska gå ur kroppen. Om sen vissa väntar 5 timmar å du en vecka är ju upp till dig

            Spela inte dum.

        Varför stoppar du inte en ”vän” som kör rattfull?

          För att man kör inte rattfull om man dricker ett glas vin och kör ett par timmar senare

          Rattfull? Ett glas vin får man köra på, frågan är om det är etiskt eller ej. Men rattfull är man inte.

      Aldrig varit med om att mina vänner gjort det, och jag skulle verkligen inte göra det själv!

      Nej du känner uppenbarligen inte mig. Skulle aldrig någonsin köra samma dag som jag druckit vin, tveksamt ens dagen efter (beroende på mängd såklart men brukar inte göra det hur som helst)

        Men om du inte kan tänka dig att köra dagen efter du tagit ett glas vin så handlar det ju om något annat än alkoholmängd för dig.

          Skriver jag ”och kan absolut inte tänka mig att köra dagen efter heller”?

          Nej.

            Nej, det påstod jag inte heller att du skrev. Det låter dock på dig som att du tar ditt beslut grundat på moral och principer

              Vad grundar du din åsikt på?

                På formuleringen ”aldrig samma dag och tveksamt dagen efter”. Det handlar alltså om tiden mellan vinet och bilkörandet, även om du har samma alkoholhalt i blodet efter 4 timmar som efter 24.

              Det spelar dock ingen roll om alkoholen gått ur kroppen eller inte, man är en sämre förare dagen efter, så det är klokt att avstå oavsett hur mycket man druckit. (Källa: Systembolaget).

                Men nej, du är inte en sämre bilförare dagen efter om du druckit en mindre mängd alkohol dagen innan, gått och lagt dig i rimlig tid och vaknar utvilad.

      Håller inte alls med dig. Känner ingen som kör efter man druckit, vare sig kompisar, familj eller kollegor.

      Många influensers verkar däremot tro att de är odödliga och beter sig därefter. Bingo exempelvis motiverade ju sin fyllekörning med att man ”tar seden dit man kommer” och verkade stolt som en tupp över det dessutom. Väldigt märkligt resonemang eftersom det inte anses ok utomlands heller och är straffbart på de flesta platser.
      De vill nog knappast ha knäppa turister som honom på sina gator heller..

        Pk eliten antar gärna dig som medlem.

          Folk som använder termer som pk-eliten är ganska idiotiska.

      Absolut inte, har total nolltolerans. Kör inte ens efter att jag smakat en klunk cider. Mina vänner är på samma vis. Många jag känner kör inte ens om det känner sig lite trötta, då det också påverkar reaktionsförmågan och koncentrationen.
      Totalt livsfarligt att inte vara på topp när man är i trafiken.

        Det är alltid livsfarligt att vara i trafiken. Att inte vilja köra efter en klunk cider är ju inte ett rationellt beslut eftersom du inte blir alkoholpåverkad av en klunk cider. Då är det mer en känslomässig principsak, vilket såklart är helt ok.

          Det är klart du blir påverkad. Sen är det fråga om hur mycket och det varierar.

            Nej på en klunk cider blir du inte påverkad. Ingen vuxen människa blir det.

              Jag känner någon som blir väldigt lättpåverkad av även låga akoholhalter. Inte så vanligt men sådana fall finns.

              Det är klart du blir påverkad. Bara gör att du inte själv känner det betyder inte att du inte blir påvetkad.

                Nej du har fel, en klunk cider är inte tillräckligt för att påverka en vuxen människa.

              Eller hur. Som att säga att man blir packad av att äta fruktsallad. Frukt innehåller ju faktiskt små mängder metanol. Ni får nog se upp med frukten så att ni inte blir blinda av skiten också!

          Man tar ett beslut. Har jag bilen med mig så dricker jag inte.
          Inte svårt alls.

        Bra att du tog även upp det där men trötthet. Tror inte folk verkligen förstår hur stort risktagande det är att köra bil riktigt trött förrän man själv vart inblandad i en sådan typ av olycka.

          Ja, min kompis somnade när han körde lastbil. Vilket resulterade i att han körde sovandes över på andra sidan väghalvan och körde på mötande bil. Mannen i den mötande bilen dog.

      Håller helt med, de flesta personer kan dricka ett glas vin och fortfarande blåsa 0 efter någon timme. Så att ta sig ett glas vin till maten och därefter att köra bil är väl verkligen inte hela världen. Jag och de flesta av mina vänner har dessutom en alkomätare så att man vet precis vilken promille man har. I Italien och Frankrike skulle jag nog kunna dricka tre glas och sedan köra utan att bryta mot någon lag då de har 0,5 i gräns.

      Vad är problemet att hon dricker ett glas vin om hon inte ligger över 0,2? Hon gör inget olagligt så länge hon inte kommer över gränsen för rattfylla.

        Så det är bara lagen som avgör för dig?

        Alkohol även i väldigt små mängder påverkar uppmärksamheten och koncentrationsförmågan. Det är ett starkt nervgift och hur du kommer att påverkas beror på en massa saker, som hur mycket du sovit, ätit under dagen, om du är glad eller känner dig nere.
        Hur skulle du känna om du skadade eller körde ihjäl någon? Eller var det inte ditt fel eftersom du höll dig inom lagens ramar och tog bara en klunk?

          Nu förutsätter jag på nåt sätt att vi haft nolltolerans om 0.2 promille verkligen var farligt. Varken dricker eller kör bil ska jag kanske tillägga.

            Du vet om att även om du bara testar för 0,1 promille kan du straffas om det anses att du inte kan hantera fordonet på ett säkert sätt. Eftersom det är många faktorer som påverkar din förmåga som du sällan kan förutse är det bäst att låta bli. För även om du testar under 0,2 promille och kör ihjäl eller skadar någon rubriceras det som vållande till död eller kroppsskada. Onödigt att ha det på ditt samvete bara för att du fick dricka ett glas enligt lagen.

              Även om du har 0 promille kan du straffas om du inte kan framföra fordonet säkert. Det är fullt möjligt att köra ihjäl eller skada en människa med 0 promille i blodet. Bara för att man har druckit ett glas vin betyder det inte att inte skulle inträffat även om man låtit bli att dricka.

                Om man inte kan avstå ett glas vin kan det vara anledning att fundera över varför.

                  Det tycker jag faktiskt inte. Därmed inte sagt att jag kan avgöra vem som har 0.2 promille i blodet därefter och vem som inte har det. Däremot känns det rätt löjligt att insinuera att nån som dricker ett glas vin inte ”kan” avstå från det eller har alkoholproblem. Misstänker att AA håller med mig.

                    Då misstänker du helt fel. Om det är viktigt att försvara någon form av rätt att dricka alkohol är den första frågan varför är det så viktigt? Rätten att berusa sig är knappast en demokratifråga.

                      Det handlar snarare om att försvara fakta och korrekt information än ”rätten” att dricka alkohol.

                      Problemet är att du inte försvara fakta. Om det är du som skrivit ovan har jag anledning att tro att du försvara din egen agenda som handlar om att framhålla att alkoholkonsumtion i små mängder är ofarligt.
                      Alkohol är ett nervgift och är lika farligt som flertalet förbjudna substanser. Det är en drog och hade den introducerats idag hade den sannolikt varit förbjuden.

                      Vi är flera personer som skrivit ovan. Ingen av oss (vad jag ser) försvarar rätten att dricka. Jag själv var den som konstaterade att personer som dricker ett glas vin näppeligen behöver reflektera i termer av problematisk relation till alkohol. Då det torde vara sant.

                      Att man inte blir påverkad av en klunk cider är fakta, att man blir alkoholpåverkad av en klunk cider är felaktig information. Personligen skulle jag aldrig smaka en klunk cider eftersom det oftast smakar skit, men att man blir alkoholpåverkad av det är felaktig information

                      Det är dock inte vad du skrev. Du skrev att personer som dricker ett glas vin bör reflektera över varför de inte klarar att avstå från ett glas vin. Vilket i min mening är en absurd insinuation.

                      Rent definitionsmässigt får det en påverkan så fort du har ett intag i kroppen oavsett mängd och substans. Var gränsen går för att det ska leda till konsekvenser varierar. Pratar man fakta är det lika viktigt att förstå ordens betydelse.

                      Rent definitionsmässigt torde de 0..05 cl en ”klunk” cider innebär vara i högsta grad försumbar.

                      Man skulle kunna hävda med stor sannolikhet att en klunk cider inte får en konsekvens. Nu var det dock inte klunken cider som är på tapeten utan att det är ok att köra på ett glas vin förutsatt att man vid en kontroll ligger under 0,2 vilket är gränsen för rattfylla.
                      Hur mycket eller lite du påverkas av det enda glaset vin är inte binärt. Det beror på många olika faktorer. I vårt samhälle där människor lider av sömnbrist, psykisk ohälsa förstärks alkoholens effekter.
                      Så länge människor klarar av att ta ansvar för sitt eget drickande får de dricka hur mycket de vill. När de utsätter andra för fara är det dags för samhället att sätta gränser. Om man går på fest och inte kan avstå ett glas vin för att man har bilen är det läge att ställa frågan varför man inte kan avstå. Och nej jag i simulerar ingenting.

                      Sorry, det var jag som snurrade ihop kommentarerna. Min ståndpunkt är att det är klart att man inte ska köra om man har druckit vin, men det är inte heller en dödssynd att köra efter ett glas vin, det har de flesta gjort någon enstaka gång.

        Italien och Frankrike har mer än dubbelt så många dödsfall i trafiken per invånare än Sverige. Men visst, du bryter inte lagen, skönt!

        Du har en skev uppfattning om hur många promille ett glas vin ger. Tre glas vin ger för en kvinna som väger 60 kilo 1,2 promille…

          Nej det är fel. 0.72 promille och det är förutsatt att du sveper 3 glas rakt av.

          Alkohol i gram/(kroppsvikt x0.6) är formeln för kvinnor.

      Usch verkligen inte ok att köra bil när man har druckit.

        Nu är det ju så att svea rikes lag säger att det är okej att köra bil fastän man har under 0,2 promille i blodet…

          Sant och du kan inte veta om du har 0.2 promille vilket är varför folk borde undvika att dricka innan de kör ettfordon.

            Det är lätt att räkna ut så det kan man veta.

              Visste jag jag inte. Hur gör man det?

                  Tack?

              Du kan inte räkna ut exakt utan blodprov och tillgång till kan.

                *lab

            Alla bilar har väl alkolås nu för tiden?

              Va?

        Antingen har man problem med att låta bli alkohol eller också är man jäkligt omogen.
        I bägge fallen är ett körkort någonting du inte bör ha.

      Håller med dig

      Mig känner du inte, men du skulle kanske behöva känna mig för att få begrepp om ditt farliga beteende och dina korkade tankar? Jag skulle aldrig dricka och sen köra, inte ens efter en droppe. Steget är nämligen inte långt från att dricka ett halvt glas och sen köra till att sen tänka som du gör.

      Då borde du nog byta både omgivning och värdegrunder

        Värdegrund är ett så vidrigt och urvattnat ord. Vad var det för fel på gamla hederliga värderingar?

        Varför?

      Ganska många tror jag, inklusive mig själv och alla jag känner. Varför ta risken? Även om inte alkohol ger utslag promillemässigt så påverkar det ju körförmågan i form av koncentration, riskbeteende osv. Ett glas vin är liksom inte värt de eventuella trafikkonsekvenser det skulle kunna få, oavsett hur nykter jag känner mig.

      Alla som sätter sig och kör bil efter att de druckit alkohol, hur lite det än har varit, är potentiella dödsmaskiner.
      Du tror inte att du är påverkad men det är du. Och bara för du kanske inte har 0,2 promille i kroppen så skulle olyckan vara framme så åker du dit.
      Otroligt själviskt och idiotiskt resonemang somliga har.

        Alla som sätter sig i en bil och kör är potentiella dödsmaskiner. Oavsett hur länge man varit nykter. Det är långt ifrån alla bilolyckor där alkohol är inblandat liksom

          Tror du att risken för en olycka är större eller mindre om man kör med sprit i kroppen?

            Att köra bil ett par timmar efter ett glas vin – ingen skillnad.

      Varken jag eller någon jag känner, iaf aldrig i sällskap med mig har någonsin gjort det.

      Jag har ALDRIG kört bil efter ens en droppe vin och jag tycker inte att någon annan heller ska göra det. Man kan alltid ta en taxi istället!

      Jag har ALDRIG gjort det. Känner ingen som jag vet har gjort det heller.

        Du har sannolikt fel. Märkligt att ingen känner någon som kört berusad. Precis som ingen känner en våldtäktsman….

          Läs igen. Vad jag vet skrev jag.

      Nope har aldrig gjort!

      Aldrig. Kommer förhoppningsvis aldrig ske heller.

      Gud skulle aldrig göra det!!

      Jo jag har några kompisar som har gjort det vid många tillfällen men dom är tyvärr alkoholister.

      Näe, skulle aldrig köra bil samma dag som jag druckit vin. Dagen efter så går jag på mående och dubbelkollar med beräkningstester om alkoholen är helt ur kroppen som ger en hint om det iaf. Skulle aldrig chansa.

      Shit känner ingen som gör det. Det är ju helt sjukt. Hoppas ni blir tagna av polisen era idioter.

      Du är tamej fan korkad. Du om någon ska inte ens kommentera fordon/körkort. Dumma jävel. En klasskamrats bror blev ihjälkörd pga dumma idioter som dig. Jävla pajas.

      Skulle jag aldrig göra. Jag och de jag umgås med är på intet sätt nykterister men kör man dricker man inte alkohol. Jag tycker inte alls att det är ok att du och alla du känner sätter dig i bilen efter ett glas vin.

    Ett glas vin funkar att köra på.

      Ja iaf om man samtidigt äter eller dricker vatten och väntar en stund med att köra.

        Det behövs inte. Promillehalten blir inte lägre för att du äter och dricker annat. Ett glas vin är faktiskt lagligt att köra på.

          Det beror helt på vad du blåser. Du kan blåsa 0,1 och jag 0,3 av samma mängd alkohol under samma nedbrytningstid.

            Det beror enbart på att vi väger olika, har olika långsam matsmältning osv. INTE beroende på att jag ätit mer och hällt i mig vatten.
            Såvida man inte är anorektisk så kan man köra lagligt med ett glas vin i kroppen.

              Jag blir full som en kastrull på ett glas vin.

                Nu kan jag garantera att du kryddat det där påståendet extremt mycket.
                Eller så är dina vinglas lika stora som faktiska kastruller

                  Du kan inte ens själv förutse hur mycket ditt glad vin kommer att påverka din uppfattningsförmåga än mindre andras.

                  En kastrull med vin, tack for iden!

                Åh jag blir också full på 1 glas vin och fjortis fnittrar efter 2 glas .

                  Samma här, och jag är TJOCK. Väldigt tjock. Inte spelar det någon roll…

              Läs på om alkoholens påverkan och om hur mycket uppmätt alkoholnivå kan variera på systembolagets information.
              Det är så onödigt att sprida felaktig information som du gör.

      Nej.

        Jo, det ÄR faktiskt fullt lagligt

          Bara för att något är lagligt att göra så behöver man inte göra det. Använda förnuft är en bra sak. Med vänlig hälsning, känner folk som förlorat släktingar som blivit överkörda av fyllobilister

          Massa dumma grejer är helt lagligt. Cykla utan hjälm till exempel. Eller Apartheid, om man vill dra på lite större växlar. Det var fullt lagligt, men ganska jättedumt.

            Apartheid var inte ett dugg lagligt enligt enligt internationell rätt utan i högsta grad olagligt.

            Apartheid har inte varit lagligt sedan FN bildades.

          Beror väl kanske på hur stor du är? Är man enorm blir kanske inte promillen hög. Är man väldigt liten är ett glas jättemycket.

            Är man så pass liten att man får 0,2 promille av ett gals så är de flesta så pass små att de är för unga att dricka alkohol från första början.

              Nja, jag känner folk som är 20+ och 30+ som inte heller klarar av det.

                Vi pratar om volym på kroppen. Inte åldern.

                  Jag svarar påståendet från 21:27 som menar att folk som är så små att deblir lättpåverkade måste vara väldigt unga. Jag känner folk som är väldigt korta/petit som är 20+/30+ och knappt kan dricka en liten mängd utan att bli riktigt påverkade. De har därför valt att inte dricka alls.

                    Asså förlåt men är vissa här allvarliga som påstår att en klunk cider är lika med livsfara i trafiken? Ja jag är också emot att dricka och köra bil.. men jag blir fan desto mer rädd av att läsa vilka nervvrak det finns ute i trafiken! Könslostyrda, Inskränkta och principfasta med noll förmåga till fritt tänkande. ”Man får inte” och pekar finger som ett litet barn som gråter!

                    Ni är sådana som inte hade klarat en dag utanför er skyddade här i Sverigebubblan .. Samma personer som aldrig hade gått emot era principer om det så gällde en annan människas liv.

      Grattis till 0 hjärnceller.

        Till 18.08…

      Nja, du kan få punktering ?
      Okej I’ll see myself out ??‍♀️

      Ett glas vin ger för en kvinna på 60 kilo 0,4 promille. Verkligen inte okej att köra på.

        Enligt vilken beräkning? Ett glas 15-procentigt vin på 12 cl ger ca 0,15 promille. Tre timmar efteråt har promillehalten sjunkit till 0.

    Det märks att peak-Bella har passerats.

      Speciellt när hon måste klämma in en rattfylla-light för att få lite uppmärksamhet igen!

        Fast det gör ju inte Bella, det är det ju inte hon som gör utan du/ni som gör det till det och klämmer in det eller gapar högt om det rättare sagt. Galning.

          Ana eller Bella. Du är tragisk. Folk skrattar åt dig.

    Bella och säkerhet i trafiken.. har hon någonsin bälte på sig t.ex? Hon har själv skrivit om att barnen (under 5 år) fått påminna henne om att sätta på sig deras bälten. Rätt sorgligt att behöva vara morsa åt sin egen morsa.
    Tror inte hon bryr sig om ett glas hit eller dit heller..

      Gerwide

        Jaså det funkar inte när det gäller Bella?

          Hon stavar sitt efternamn med enkel v

        .

        Varför ska Camilla ta bort den lomemtaren? Det är ju sant? Så löjligt.

    Eeeh nu verkar du febrilt leta efter något, göra en höna av en fjäder… Hur tänkte du nu? De säger att Bella inte verkar dricka så mycket utan mest smuttar, och det är väl ganska vanligt och inget fel i det, inget fel i att säga att vi ska dricka vin även om man bara smuttar, dricker ett halvt glas eller ett glas. Det är väl symboliskt att liksom prata över ett glas vin, inget konstigt. Och om hon nu körde bilen så får man väl anta att hon bara smuttade och att Sheila drack mer, som de säger. Så du sitter och tittar på deras livesändningar också hehe… Ha en trevlig kväll.

      ?????

      * att Bella inte brukar dricka så mycket ska det vara, de säger att hon inte brukar dricka så mycket när de är på Riche eftersom att hon oftast kör. Fattar inte vad som skulle vara fel eller konstigt? Att säga att vi ska dricka vin trots att man bara smuttar eller dricker ett halvt glas är väl inget som helst fel eller konstigt.

      Att du orkar

        Jamen eller hur! Nästan spännande att se hur långt vederbörande är beredd att gå för att försvara il beteende.

    Jäklar. Längesen jag ”såg” Bella i en video. Hon ser SJUKT annorlunda ut? Är det ett filter som gör att hon ser ut sådär?

      Ansiktet blev avlångt. Ögon, ögonbryn och näsa sitter på något sätt inte på sin vanliga plats. Och huden ser ut som att den har ett centimetertjockt lager vaselin på sig.
      Vad är grejen med att ändra sitt utseende helt? Hon är en söt tjej till att börja med…

        Exakt! Det var det avlånga jag reagerade på. Ny huvudform???

          filtret som hon använt på bilden till vänster gör ansiktet avlångt och lite solbränt. i liven till höger är inget filter på.

            Ja, och det ser ut som två helt olika personer…

      Anna Book-transformationen!

    ”Bilda oss en egen uppfattning”, Dvs spekulera kring om Bella brukar köra rattfull?

      Nä, snarare tvärtom..

        Nu är jag lite för onykter, men hurdå tvärt om, bilda oss någon annans uppfattning, eller spekulera om il kör nykter någon gång ?

    Men detta är ju perfekt mentorskap, nu när hon är mentor och allt. Får i alla fall hoppas att den hon är mentor åt inte är minderårig. Alla gör dumma saker ibland men jag förstår verkligen inte varför man ska publicera detta på sina sociala medier. Särskilt när man redan varit i ”blåsväder” för fler andra saker. Vill man då inte försöka bygga ett förtroende igen för sina följare?! Snälla kan någon förklara??

      Mentor…hahaha! Hon har cojones, det får man ge henne.
      Att bli mentor och livscoach åt en ung tjej när man själv är misslyckad på alla plan.
      Ja, hon har ett hus med pool blablablabla…detta är inte den enda parametern när man mäter lyckande.

    Jag har inte lyssnat på hela deras podd eller vad det nu är för något, men klippet ovan är sanslöst boring.
    Som att lyssna på två bakfulla vänninor snacka om helgens utgång på ett kafe…gäsp.

      Tycker de är härliga. De är härliga Bella och Sheila och borde börja podda ihop. Skulle säkert bli succé.

        Som någon rolig person kommenterade för några inlägg sedan: Ingen mer borde podda.

          Jaså ingen alls, ingen ska podda? Okej. Är du rädd att Bellas podd skulle bli populär och framgångsrik, att hon skulle ha möjlighet att försvara sig mot sk-tsnack och reda ut rykten och felaktigheter folk sprider, och att hon skulle tjäna pengar på samarbeten och reklam i podden då?

            Hahahaha, ja, jag är RÄDD att Bella ska bli populär och framgångsrik. Det är min största skräck i livet faktiskt.
            Större än hur det ska gå för världen i Coronatider, större än hur ekonomin håller på att krascha, större än de smältande polarisarna. Jag är avslöjad!

            Swoosch….

            Du är en av de mer aggressiva och tondöva människa jag stött på. Är du likadan irl?

          Ingen ska podda menar du? Skrev svar som stoppades, gissar att jag blockades efter min kommentar som ifrågasatte och eftersom jag skrev ordet som ska göra att kommentar försvinner men se det försvann inte, märkligt.

            Jag vet inte vad du tror att jag är för superhacker, men jag har ingen funktion där ord magiskt kan få kommentarer att försvinna, jag uppmärksammas på dem och sen avgör jag om de ska raderas eller inte. Jag kan heller inte programmera in så att vissa kommentarer exkluderas från detta ord men man måste stava ordet rätt för att det ska fungera.

          Så trött på alla självupptagna poddare och föraktar folk som lägger tid på att lyssna på skiten. Så ja.

            Oj vad tråkigt att du bara hittat såna poddar ?

          Det håller jag inte med om. Finns många bra poddar. Däremot är det ointressant tycker jag att lyssna på alla poddar som är två kompisar som sitter och pratar om ingenting. Det kan jag göra med mina egna kompisar.

        Konceptet ”tokroliga vänninor pratar om livets upp- och nedgångar” är gjort.
        Det är gjort av mer intressanta personer. Det är gjort av mer intelligenta personer.
        Bella och Sheila har en säker publik på 34 personer. De som brukar kommentera i bloggen om vad klok och stark Bella är. Samt den hemlige Griploov som söker material i en allt mer händelselös Bellavärld.

          Fast det var väl långt över tusen personer som var med på deras live igår, och det verkar ju inte finnas någon mer intressant person än Isabella med tanke på hur många som ”använder” henne som dragplåster och för klick. Det borde hon använda själv istället. Hoppas på en podd med henne och Sheila.

      Den liven var pinsam. Hon tiggde bud med varor, bland annat barnkläder. Sheila anger att hon får mängder med bud med gratisvaror till sig (obs skattepliktigt sa hon inte) men Bella inte längre får några alls. Därav tiggeriet. Sedan om drömmannen 40+ 50 var också ok och ska uppvakta henne med mera men intet om hans egenskaper! Andra väninnan hon har är Marisol. Plus att hon påstod att hon legat inlagd på psyket i en månad med Etc. Hon sade även något om männen hon dejtar vill att det ska gå dåligt för henne, att de vill använda hennes kreditkort med mera märkligt. Detta är otäckt. Har hon inga spärrar?

        Hon nämnde lite snabbt att även män som är äldre än 50+också går bra. Ganska tydligt varför hon siktar in sig på betydligt äldre män…

    Fattar inte hur du får det till ”För att egentligen inte dricka något vin, utan bara ta in det som en symbolisk handling” Var och när säger de att Isabella inte dricker något vin? De säger att hon inte dricker så mycket eftersom att hon oftast tar bilen, och det är väl bra och ganska självklart då men trots det så dricker de ju vin – Sheila dricker desto mer säger de ju. Man kan väl säga att ”vi dricker vin” oavsett hur mycket man dricker varje gång, inget konstigt alls i det. Att ses över vin och snacka är ganska vanligt och att kalla det att ”vi brukar dricka vin” är inget märkligt alls. Är väl bra då att IL inte dricker så mycket, vore väl värre och något att klaga på annars. Haha allt vänds till fel här, allt lyckas vridas till något dåligt.. så stört.

      ???

        ???

    Klart att man kan dricka ett glas vin och köra bil utan någon fara. I England ligger gränsen på 0,8 promille.

      Nu vill jag egentligen inte vara den som är den, men bara för att något är lagligt betyder inte det att det är ofarligt.
      Att sätta sig i en bil och köra iväg innebär alltid en fara, det går inte att komma ifrån. Tar man dessutom och gör så att man får sämre reaktionsförmåga och allt det där alkohol för med sig så innebär det en ännu större fara.

      Och i Ungern och Tjeckien ligger den på 0.0.

      Finns många som kämpar för att få ner den gränsen. Bla kowal som fick sin ettåriga son ihjälkörd av ett fyllo.
      Mängder av människor dör dagligen av fyllon i trafiken, inkl sig själva.. läs vad som händer vid 0,8 – du är rejält berusad. Mycket av skärpan är borta redan vid 0,5

      0,8 är högt enligt mig. Det behövs betydligt mer än ett glas vin för att jag ska komma upp i en sådan hög promillehalt. Jag har en dräger (alkoholmätare) och har aldrig kommit upp i 0,2 promille när jag har kört bil en timme efter intag och då har jag druckit både ett och två glas vin, men det där är väl individuellt.

      Vad har Englands lagar med Sverige att göra?

        ?

    Sheila verkar vara så jordnära och mysig! Tycker jag av det man sett av henne.

    Tycker det som är mer avslöjande i denna live är att Bella ljög om vad hon gjorde den dagen när hon fick frågan från Sheila, och Sheila påpekade för Bella att det inte ens var sant (Bella tog då tillbaka det lite fnittrande). Bella verkar ljuga ganska automatiskt om sitt liv, även när det handlar om grejer som inte behöver ljugas om. Lite tragiskt att se.

      Allt måste göras mer spännande än vad det är, för hennes liv är ganska tomt.

      Ljög om vad hon gjorde? Som vadå? Hon skojade inte då tror du? Hoppas hon kan lita på Sheila, att Sheila är en äkta vän som inte vill henne ila. Man kan undra lite om IL kan lita på vissa vänner/f.d anställda eller om de vill/ville förstöra för henne med tanke på vilka kontakter vissa har och vissa saker som skedde… vissa saker kan liksom inte vara en slump tänker jag.

        Alltså du är otrolig.

        Nej, hon ljög.

        Och du har problem.

          Ljög om vad? Varför har någon här problem för att hen skriver det, vad vet du om det??

            Jag utgår ifrån vad Bella och Sheila själv sa under liven. En summering:

            Bella: *sa en lögn*
            Sheila: hallå, det där var en lögn haha
            Bella: ja, okej, det var det hihi

              Men vad?! Vad handlade det om???

        Håller med dig – det är ingen slump att folk som har arbetat med/för Bella slutar gilla henne till slut. Det är inte heller någon slump att nästan alla Bellas vänner har lämnat henne efter ett tag. Hon beter sig kasst mot folk hon träffar och hon har t.o.m. skrytit om sitt kassa beteende.

        Fint av Sheila att vilja hjälpa Bella till rätt väg men det ändrar inte att Bella beter sig jävligt mot folk gång på gång. Att du försvarar Bella säger väldigt mycket om dina (förmodligen skeva) värderingar.

          Herregud.. och att du hela tiden försöker skamma Bella här säger en del om dig, obehagligt, skrämmande. Bella verkar ju ha många gamla vänner och f d anställda som gillar henne, finns flera som talat gott om henne, offentligt till o med som t ex Simon och HannaP. Det var några f d anställda hemma hos henne nyligen och hon fick presenter av tidigare anställda. Så. Hon kanske är mer omtyckt än dig och det kanske är det som är jobbigt för dig.

            Ja, du nämner några fåtal undantag – några få som hon inte har lurat. Undantag finns ju alltid. Men NÄSTAN ALLA har lämnat henne efter ett tag pga hennes kassa beteende och vill inte ha något med henne att göra. Det kan du inte neka på något sätt trots att du försöker ?

              Jag är inte expert på Bellas vänner men misstänker starkt att du inte heller är det. Då bör man undvika slänga sig med dumheter som du gör. Risken är att du tror dig själv efter ett tag.

        Haha allt jag ”hör” av dessa kommentarer är vovvovovovvvoovvvovovov!

    Alltså, jag är här för Bella-bashingen, det ska jag villigt erkänna. Men nu vet vi inte om hon kör rattfull. Vi har inget annat än denna vaga video som kan tolkas lite hur som helst. Tror inte det håller riktigt.

    Gerwide…jag tror inte du vill att din blogg ska bli ett forum för rättshaverister som roar sig med att ta upp soc resurser på bekostnad av barn som verkligen far illa.

    Man kan ju dricka alkoholfritt också…

      Försökte dricka alkoholfri champagne en gång för att inte skåla med cola vid ett festligt tillfälle. Men det smakade unken saliv. Aldrig mer.

        Den här rekommenderar jag om jag inte vill skåla i Cola Zero.
        https://www.systembolaget.se/dryck/alkoholfritt/jus-de-pommes-artisanal-petillant-199001

        Lite som alkohol är det inte? Alltså att man vänjer sig? Första gången man drack tyckte man ju inte det var gott.

        Vanlig champagne smakar ju kattkiss, så det var väl ändå en lätt uppgradering?

          Tips: lägg mer än 150kr på en flaska.

    Är du helt dum i huvudet?? Nej ingen ska anmäla något till socialen, gå och lägg dig,

    Måste beundra Sheila, hon är en sann vän, ställer upp på Isabellas tokerier.

      Ja, det känns lite konatigt det där. Jag förstår varför Bella behöver/gillar Sheila men det omvända är fortfarande mystiskt.

        Sheila får ju gratis reklam för sitt yogaföretag. Fast jag tror inte det är därför. Jag tror Sheila är genuint en snäll människa och känner att Bella behöver henne. Bella är ju hemma hos dem titt som tätt men aldrig tvärtom.

          Jag ifrågasätter varför Sheila känner ett behov av att hjälpa någon som är så falsk som Bella. Att Sheila är snäll är däremot inte mystiskt för mig, hon känns genuin. Bella verkar tro att Sheila ser upp till Bella men det är så tydligt att det egentligen är Bella som får stödhjälp av Sheila. Denna live visade det tydligt.

    Bella avslöjar sig själv att inte vara någon ”överklass”, på många olika punkter.
    Hon nämner b.la. Gallerix när hon pratar om att rama in konst. Märkte att Sheila försökte rädda henne lite där, och nämnde en ramverkstad på Kungsholmen.

      Fast va? Ram som ram. Vilken jobbig stockholmsmentalitet att ens bry sig 🙂

        Haha snacka om att vissa letar fel och ska vända allt till något dåligt, allt ska hånas. Dessa tolkningar haha… Sjukt stört.

          Ja, haha. Så stört när Bella gör bort sig!

            Nu driver du. Jag gillar konst. Om du ramar in på åhlens, ikea eller kungsholmens ramverkstad har noll betydelse. Bortsett från att det låter oerhört ängsligt och lite smålöjligt att rama in allt på kungsholmen för att verka ”överklass.” Lägg pengarna på konsten istället.

              Öh va! Inramning är ett hantverk! En duktig inramare kan lyfta ett konstverk. Att få något inramat på Ikea är INTE samma sak som att låta ett proffs göra det.

      Hon verkar ju isf inte heller ha koll på omvärlden med tanke på att Gallerix konkade för år sedan.

        Oops. Inte jag heller. Hade kunnat svära på att de fanns kvar.

          Bege dig inte ut med siktet inställd på Gallrix om du ska köpa en ram ?

      Riktig överklass har inget behov av överklassattribut.

        Det är inte riktigt sant. Riktig överklass har mer okända överklassattribut.

    Min uppfattning är att du förvrider det mesta om IL för att få det till att passa din agenda och dina syften med att slänga smuts över henne och håna… det blir ganska fjantigt, och du framställer mest dig själv som tööntig, galen och sjukt bessatt av IL.

      Men halllå! Cam hånar, smutskastar, drevar mot osv Bella också ?

      (Du är tragiskt underhållande)

      Snälla, snälla – ber dig, sluta med dina kommentarer, vi har för länge sedan genomskådat dig. Syftet för dig är bara att provocera och skapa intriger i kommentarsfältet och dina ”stavfel” är så genomtänkta.

        +1

        Bellsan som har för litet att göra.

      ?????

      (mina dans-emojis är för att jag dansar till tonerna av ditt pajaseri under varje inlägg) skål!!

        Alltså, Ana var lite underhållande ett tag, men nu känns det mest tragiskt. Hon är ju uppenbarligen inte frisk ?

          vad är instagramnamnet? hittar det inte bland bellas kommentarer på senaste bilderna.

            Ananilsan men hon dyker främst upp och kommenterar när Isabella får kritik

            ananilsan

    Jo tjena sen lyckades hon klämma in att hon legat på psyk en mån . Nej hon ljuger som vanligt hon är bipolär där av alla lögner jag har inte glömt nåt som hon skrivit offerkoftan på hon hann med oxå tygtrasan från ellos:Så hennes team av läkare som sa att hon behövde Novalucol har hjälpt henne från magkatarr till el chocker samtidigt var hon inlagd samtidigt på sociala medier hur går det ihop jävla lögnerska är vad hon är usch

      Nån liten punkt här och där till nästa gång…

      14 dagar var hon väl inlagd enligt tidigare utsago?

    Wow.. Finnar och svenskar har verkligen olika syn på alkohol.. När jag fyllde 18 och började gå på krogen var det helt normalt att man hörde ”nää men jag kör så dricker bara en..” för killar var det snarare 2-3.. Jag gjorde likadant själv oftast, det var liksom så vanligt att man inte ens reflekterade över det, klart man kan ta ett glas liksom ? Och jag har umgåtts i många olika kretsar och folk i alla åldrar av alla sorter verkligen har den inställningen.. Ja jag har t.o.m hört det av mina egna föräldrar ? Nu skulle jag aldrig köra om jag mer än smuttat på något, mest för att jag är så otroligt lättpåverkad nuförtiden. Kommer dock va jävligt sträng med mina egna barn, att man absolut inte dricker ett skit om man kör och inte heller sätter sig i bil med någon som druckit något.. Tror att rattfylla är så sjukt mycket vanligare här än det som syns i statistiken..

    Jag såg liven. Förstår inte riktigt varför Sheila är vän med Bella. De reser som Bella vill dvs inte lämnar hotellet. De gör något slags utvärderingar och målsättningsamtal för att Bella gillar det. De dricker vin på Riche istället för att för göra saker som Sheiöa utrycker att Bella ( med lite drygt tonfall) inte är yatzytypen. Sen tänker jag att det blir inte mer än ett halvt glas vin. Det är väl den tid det tar för Bella att prata om det hon vill. Sen reser väl hon sig och går, för det ju det hon själv säger att hon gör när hon inte är intresserad av att lyssna på andra. Kvar sitter Sheila och dricker upp resten.

    Finns inget som river upp så mkt känslor som ett glas vin innan ratten eller ett halvt glas vin när man e preggo i det här landet ?

      Av fullt rimliga anledningar

        Ja kollar man statistik över hur många som dör av att möta rattfyllon i trafiken per år så är det lätt att reagera starkt…

    Finns hela livesändningen att se någonstans?

      Vill också veta detta!

    Intressant att hon jämförde sig med Samantha i Sex and the City. Målet med dejtandet verkar vara att ”hamna i sängen ganska snabbt”.

      Målet verkar vara att haffa välförmögna äldre män som uppskattar uppmärksamheten hos en yngre kvinna (som egentligen inte är så ung längre).

        Precis. Hon går så sakta mot en rätt mogen ålder…

    Ett dagbröllop för ett par år sedan, alla gäster där vet i vilket skick Isabella körde hem i.

      Fattar inte hur det kan ”hållas hemligt” när så många vet detta…

      Att sånt här får stå kvar….

      Do spill the beans…

    Jag såg den. Men såg bara delen där hon berätta att barnen valde att äta på max. Hon valde att stämma sig i kö för att köpa maten. Hon beställde en hamburgare utan bröd (vet inte vad den heter). Sedan satt de på max och åt. Och hon sa att det inte är något hon brukar göra. Sitta på sunkhak för hon kände sig inte hemma där.

    Sen stängde jag ner för orkade inte lyssna. Haha

      Helt förståeligt att du stängde ner.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.