Paolo Roberto erkänner: Jag har köpt sex

Paolo Roberto blev tagen på bar gärning i natt i en razzia efter att ha köpt sex av en kvinna i en lägenhet på Östermalm.
Nu berättar han för Jenny Strömstedt i TV4 om valet som kan kosta honom hela hans karriär, familj och framtid. <– Klicka på länken för att komma till klippet.

De här är vad som sägs i den del av intervjun mellan Jenny Strömstedt och Paolo Roberto:

Jenny Strömstedt (J): Vad var det som hände?
Paolo Roberto (P): Jag har köpt sex.
J: Är det någonting som du brukar göra?
P: Nej
J: Det här var första gången?
P: Det var första gången, ja…
J: Hur…hur gick det till? Hur kom du på att du skulle göra det här?
P: *suck* Jag har ju en sån grej i livet, när det går bra för mig, jag har aldrig mått så bra, jag har aldrig varit så lycklig, eum, livet blommar..
Då hittar jag alltid något sätt att förstöra det..och det har varit olika typer av…det har varit våld…väldigt mycket våld och den här gången så lyckades jag då hitta det som jag egentligen tycker är det smutsigaste som finns liksom. På något sätt döva den här hålet som finns hos mig liksom..
J: Vad är det du tycker är smutsigt med prostitution?
P: Du köper en annan kvinnas kropp, någon som säkert, som är dit-tvingad..eller..hon är ju inte där för att det är jättetrevligt.
J: Tog du reda på vem det var innan du skulle köpa sex?
P: Nä
J: Funderade du över det när du var där?
P: Nä
J: Det här med organiserad brottslighet och människohandel, är det någonting du har tänkt på?
P: Jo, men just därför. För att det är det absolut smutsigaste, absolut vidrigaste man kan göra…egentligen. Mot en annan människa. Alltså, det är det här självskadebeteendet som jag har haft länge i mitt liv, eller alltid egentligen haft, som grundar sig i övergrepp som jag blev utsatt för när jag var liten. Det hålet kan bara stängas med smärta. För mig. Eller har jag i alla fall trott.
J: Jag skulle vilja prata om hur det gick till, för det handlar ju om din syn på prostitution och på kvinnor.
P: Ah ja….ja, jag förstår hur du menar, men det det…
J: Vad visste du om den här personen?
P: Ingenting
J: Nä
J: Brydde du dig någonting om att det här är en kvinna som kommer från ett av Europas fattigaste länder, i en väldigt utsatt position?
P: *suck* Tja, inte då… Nu gör man ju det och det är ju skammen i det här…men sen…det går ju aldrig att snacka bort.
Jag har gjort det här och folk är jättearga på mig och det är helt rätt.

341 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Jäkligt sorgligt. Men kanske är det bra han berättar varför på nåt vis för att andra som funderar på att köpa sex ska bli avskräckta.

  Svara

   Nej. Det funkar inte så. Folk vet mycket väl. Och det han kör i intervjun är ren manipulation. Alltså bara titta på hans uttryck! Skam av TV4 att ge honom det utrymmet.

   Svara

    Precis! ”Alla” i Sthlm vet dessutom att det verkligen INTE är första gången. Han har köpt prostituerade i måååånga år. Jävla idiot.

    Svara

     Det va ju ingen fyllegrej ens, utan en helt vanlig torsdag eftermiddag/kväll. Är väl ingen som går på att det skulle varit enda gången.

     Svara

      Är det ok om det är en ”fyllegrej” menar du??!! På riktigt!

      Svara

       Fast det var ju inte alls poängen med kommentaren utan poängen var nog snarare att det gör det ännu mindre troligt att det är första gången. Nykter på en vardagskväll.

       Svara

     En av anledningarna till att jag aldrig velat gå på en s.k. boot camp på KÖRUNDA konferenshotell där han sitter i styrelsen och håller i träningen. Känns ju tryggt.

     Svara

     #backapaolo

     Svara

    Lägg av, klart att det är Paolo det är synd om. Han mådde ju så dåligt i sig själv ❤

    Svara

     Kan hända alla. Han hade ett missbruk och blev utnyttjad. Kämpa, killar kan💪. Jag är med dig.

     Svara

     Ja eller hur😏😏😪😪

     Svara

    Håller med. Fan att TV4 ger honom det här. Och vilken jävla osis att åka fast första gången liksom. Han ångrar sig ju bara nu för att han blev påkommen, inte för att han köpt en annan människa. Tvi!

    Svara

     Hur blev han påkommen? Har inte riktigt förstått varför han gick ut med det, var det för att det annars skulle komma ut på annat håll?

     Svara

      Läs tidningen eller scrolla ner..

      Svara

      Han åkte fast i en razzia och insåg väl att det var kört. Inte en chans att han hade gått ut med det annars.

      Svara

       men även fast han åkte fast då polisen gjorde en razzia gick de väl inte ut med namn?

       Svara

        Det är offentlig handling, hade spridits oavsett.

        Svara

    Stackars hans tjej och barn😔

    Svara

     Stackars kvinnan vars kropp han köpte.

     Svara

     Och stackars den kvinna han betalade för att få våldta.

     Svara

      [Borttagen kommentar]

      Svara

       Skjut dig själv

       Svara

     Hans tjej borde dra direkt!! Verkligen inget att lita på 🙂🙂😫😫

     Svara

   Nej? Om nått så matar det väl fler män med idén att man kan bli förlåten. För man inser ju efter man köpt sex vilket praktarsle man är. Men det är okej för man tycker så synd om sig själv och ångrar sig.

   Svara

    Han är ledsen han blev påkommen och inget annat!

    Svara

   Vad är det som är sorgligt? Hade han inte åkt fast hade han aldrig berättat om det? Han sitter bara och grinar i tv för han åkt fast, inget annat!

   Svara

    Allt är sorgligt. Det är sorgligt att vi lever i en värld där vissa kvinnor tvingas sälja sina kroppar. Och det är jäkligt sorgligt köparna kan vara vem som helst, till synes också människor som ”har allt.”

    Svara

     Jag har lite svårt att se det sorgliga när det gäller köparen. De har ju själva fattat beslutet. Det är hemskt att någon tar sig såna friheter och tack och lov är det olagligt. Det finns massor med chanser att stanna upp och göra ett annat val än just det pr gjorde.

     Svara

     Jag syftade på att inget är sorgligt när det gäller Paolo. Har inte minsta lilla ”sorg” för honom, han är ett svin. Känner dock så för den prostituerade kvinnan men lika mycket hans flickvän som han så offentligt förnedrar och den smärta hon säkert går igenom nu, och sen även den onödiga självkritik människor som blivit utsatta för otrohet utsätter sig själva för.

     Svara

   Frågan är ju vad straffet blir? Nätet på 2000 kr eller? Det lär INTE avskräcka någon. Enda anledningen till att han får skämmas offentligt är ju för han är kändis. En vanlig Svensson hade betalat sina böter och sedan gått hem till frun och inte berättat ett ord om det.

   Svara

    Böter på* jäkla autocorrect…

    Svara

    [Borttagen kommentar]

    Svara

     Nu måste man ju inte trivas i sin relation för att ens partner är snygg eller ens snäll.

     Svara

     Tyvärr är det nog just idén att köpa en annan människa, att på så sätt förhandla bort den andra personens fria vilja, som är grejen. Förhållande eller inte (och kvaliteten på det) spelar nog mindre roll i sådana här sammanhang.

     Svara

      Precis. Läs gärna grundaren av Nova husets berättelse. Det handlar inte precis om en jämlik relation, utan makt och att förnedra. Våld. Det hemska är att förövarna är utåt sett välartade män med bra jobb och fru och barn.

      Svara

       Precis som seriemördare, de tar ut sina problem på oskyldiga offer istället för att ta ansvar och förändras.

       Svara

     Det är väl just makten de går igång på, på samma sätt som våldtäktsmän. Säkert det förbjudna i det också, det blir en kick av att göra något man inte får vare sig lagligt eller moraliskt.

     Svara

      Tror inte på just olaglighetsaspekten då sexköpande inte går ned i samhällen där det legaliserats. umman av kardemumman är ungefär samma lika före och efter legalisering.

      Svara

     [Borttagen kommentar]

     Svara

      Varför blev denna kommentar borttagen? Frågar inte på ett drygt sätt alls, förklara gärna!

      Svara

       Camilla Gervide (visst var det så man skulle skriva för att få din uppmärksamhet?) 🙂

       Svara

       Jag har raderat så många kommentarer idag att jag omöjligt kan veta vad som stod här, men om den raderades så innehöll den något jag inte vill ha här.

       Svara

        Okej, förstår, trodde av någon anledning att du kan se alla allt du raderat även i efterhand! Men tack för förklaringen, antar dock att du måste missuppfattat det som stod i kommentaren, men det är helt okej också, om det skulle vara så! Förstår att du har det rätt körigt just nu! 😀 Hoppas att du får en superfin helg! Camilla Gervide

        Svara

         Hej, jag kan bara se dem om jag flyttar dem här inne i WP till papperskorgen, men inte om jag låter själva ”skalet” vara kvar.
         Om jag missförstod den så får du gärna skriva dem igen, det var ganska körigt ett tag. 🙂

         Svara

     Nu är inte dom flesta männen alls kända, rika personer som kan få vilken tjej som helst. Så varför Paolo gjorde detta vet jag inte.

     Är man i Paolos ålder och en vanlis, så visar unga tjejer oftast ingen intresse för en längre. Frun är i ens egen ålder och sexet är inte spännande eller kanske inte ens existerande längre. Man har åldersnoja, eller sjukdom, och vill använda kuken när man fortfarande kan få upp den.

     Är man en ung kille så kan det finnas problem med att få en tjej av vissa anledningar. T.ex. kan man vara kroniskt sjuk, ful, ha diagnoser osv. Jag har träffat unga män som varit med om olyckor och hamnat i rullstol, haft problem med kraftig stamning, depressioner…u name it.

     Sen har vi kategorin män som har speciella önskemål i sängen som deras tjejer inte vill uppfylla.

     Den allra vanligaste gruppen är dock till syntes vanliga män med familjer, där barnen är yngre, som verkar ha det tråkigt och söker kravlös spänning. Att skaffa en älskare är riskabelt för det förpliktigar, och dessa män vill inte ha fler förpliktelser. Betalar man för en timme eller två så blir det mycket enklare och man kan bara höra av sig igen när tillfälle ges till en ny omgång kravlöst sex och spänning. Dessa män brukar också bli vanliga stamkunder.

     Finns också enstaka män som gillar att känna makten och vill kalla en för hora och andra fula ord medans man suger deras kuk, men jag tror nog att jag endast träffat några stycken från den kategorin. Inte alls så vanliga faktiskt, men jag antar att det beror också mycket på en själv och vilka krav man ställer innan man träffar en man. Man måste veta sina gränser, hålla vid dom och göra det tydligt för en man som tar kontakt. På det sättet kan man sålla bort många psykopater.

     Svara

      Du är så grym. Svarar klokt, utförligt och utifrån erfarenhet. Jag är imponerad. Så lätt för alla oss andra, som inte varit sexarbetare, att bara moralisera och översätta känslomässiga reaktioner i åsikter. Vem gynnar det? När har det någonsin gynnat någon. Du rockar Henrietta. Rockar!

      Svara

       Tack! Ja, moraliserande och känsloreaktioner från icke-insatta löser inte prostitutionsproblemen. Man kan spy galla på vissa utvalda män (Paolo), krossa deras liv, ta deras pengar, ställa dom i skamvrån för resten av deras liv. Prostitutionen kommer att fortsätta, och dom allra flesta pengarna kommer in från vanliga småbarnspappor. Jag antar att ingen är särskilt intresserad av att dra 10% av alla barnfamiljer igenom en kris av denna skala, för annars skulle straffen vara mycket högre än några fjuttiga böter, en liten knäpp på fingrarna och ajabaja från polisen. Prostituerade har inte ett bättre liv för det. Trafficing är ett fortsatt problem, sexköparna likaså, varken utsatta kvinnor eller frivilliga prostituerade känner att dom kan söka hjälp av samhället, svarta pengar flödar och hur mycket man än säljer sig så blir man inte rikare på pappret, och då sitter man där kanske som hemlös fast med skokartonger fulla av 500 lappar.
       Inte en helt genomtänkt tanke men tänk om tjejer och kvinnor kunde sälja sig och deklarera sina inkomster. Vilken ekonomisk lyft det vore för dom. Det skulle vara en väg ur prostitutionen om ekonomin är anledningen till att man väljer den vägen.
       Jag vet inte, det kanske skulle komma andra problem av det, men jag tyckte i alla fall att det var sjukt jobbigt att dras med svarta pengar, i kontanter, i stora mängder.

       Svara

        Vad intressant läsning Henrietta! Tack för att du delar med dig!
        Jag förstår det som att du själv prostituerat dig, förstår jag dig rätt?
        Är det okej att fråga hur du hamnade, vi i det och hur din upplevelse av det var?
        Kände du dig utsatt, eller upplevde du att det var på dina villkor?

        Svara

        Problemet är ju att efterfrågan på dessa tjänster finns. Så länge män vill köpa sex så kommer detta att pågå. Att legalisera köp innebär att samhället godkänner denna bransch, vill majoriteten ha ett sådant samhälle?

        Svara

         Men spelar det någon roll vad samhället vill om det ändå kommer att finnas i ett parallellt samhälle? Nu är det bara tabubelagt, smutsigt och hysch hysch, fast alla vet att det ändå pågår. Det är som att leva i förnekelse hela tiden och göra livet svårare för prostituerade, fast samtidigt se dom som offer. Ömsom slå och ömsom smeka.
         Jag ville ju absolut inte ha någonting med myndigheter att göra när jag höll på. Det skulle bara leda till problem för mig. Var rädd för polisen för att dom kanske skulle koppla in myndigheter. Och ändå gjorde jag ingenting olagligt, så nånting är ju uppenbarligen fel med systemet. Det hjälper inte prostituerade ett dugg, men kanske det aldrig var meningen med att hjälpa dom heller. Så, vad är dom egentligen ute efter med sexköpslagen så som den finns idag? Dra in pengar genom böter som sexköparna får? Lite som med plastpåseskatten.

         Svara

         Om en kvinna frivilligt vill sälja sig är det inget fel på det . Hennes ensak!

         Prostituerade har funnits sen 1000 tals år tillbaka . ( det är det första kvinnliga yrket utanför hemmet )

         Däremot om det blir tvingade till o sälja sig är åt helvete!! De som tvingar kvinnor och sälja sig borde själva bli sålda!

         Killen köpte sex av en prostituerad , som sålde sig frivilligt . Knappast den första el den sista så vad fan göra en sån stor grej av det ! Låt han vara för satan !

         Svara

        Fast det kan man ju? Det är ju inte olagligt så är väl bara att deklarera på i enskild firma typ?

        Svara

         Men hur registrerar man en firma som säljer saker som är olagliga att köpa? Hur ska man beskriva firmans verksamhet? Konsulttjänster inom sexualverksamhet?
         Jag har för mig att jag såg nån dokumentär om en kvinna i Sverige som försökte starta en firma som prostituerad men kunde inte då Skatteverket inte ansåg att man kunde ha någon näringsverksamhet då det inte finns kunder pga det är olagligt. Så jag tror inte att hon blev godkänd för F-skatt. Detta var iofs länge sen.

         Svara

        Tycker ändå det känns otroligt sorgligt att läsa om ”vanliga” småbarnspappor som köper sex för att få spänning i tillvaron. Visst är det skittufft med familjeliv och småbarn men kan man inte försöka fixa den spänningen med mamman till barnen/frugan? Spelar ingen roll att du sålt sex frivilligt och att det är snälla vanliga pappor tycker det känns rätt äckligt och sjaskigt utan att på något sätt vara nedlåtande mot dig.

        Svara

      Flickvännen är hälften så gammal som han är.
      Han ville köpa en hora för att han tyckte att han var värd det.

      Svara

     Konstigt att min kommentar blev borttagen.. 🤨

     Svara

    va böter? trodde typ de var fängelse när de hållt på länge eftersom de haft span ett tag? därav ”razzia”

    Svara

     3 års fängelse

     Svara

      Men han är kändis så de lär väl ta hänsyn till det 😴

      Svara

     Det är mig veterligen ingen som någonsin har dömts till fängelse för enbart köp av sexuell tjänst. Normalpåföljden är 50 dagsböter. Helt sjukt!

     Svara

      Jag tror att detta kommer ut för hela världen och förstör hans rykte/karriär är för honom värre än 3 års fängelse

      Svara

   Så fruktansvärt tröttsamt med alla kändisar, poliser, präster….alla dessa män har en massa jävla ursäkter för att köpa sex. Gå hem o dra en handtralla istället era figisar😡

   Svara

  Tips: boken Såld. Den handlar om Natacha från Ryssland, hon blir lovad ett jobb som barnflicka i Sverige. Need I say more? Den kan Paolo och män som Paolo få. Jag har läst den två gånger, jag behöver inte läsa den igen.

  Svara

   Tipsar om Simon Häggströms böcker! Han sol grep Paolo inatt, jobbar på polisens prostutionsgrupp. Alla borde läsa dom!

   Svara

    Han jobbar på NOA nu, men ja – hans böcker är bra.

    Svara

   Eller kolla på filmen Lilja 4ever, det borde få vem som helst att fatta hur illa det är. Det finns ingen ursäkt för att köpa sex och det är fruktansvärt att en av tio män köper kvinnor. Taskig barndom ger dig inte frikort!

   Svara

    Sorry missade din kommentar innan jag skrev.

    Svara

    Håller med. Rekommenderar även för alla att lyssna på Verklighetens Lilja-4 ever av PR Dokumentär. Danguolė Rasalaitė… Må hon vila i frid. Så fruktansvärt tragiskt liv. 😔

    Svara

     *Ska stå P3 Dokumentär

     Svara

   Och Lilja 4-ever, så bra och viktig film!

   Svara

   Är Såld inte också boken om de två syskon som säljs av sin pappa till deras (handikappade) kusiner i Yemen? Som de sedan blir våldtagna av och tvingas föda flera av deras barn i fångenskapen? Så hjärtskärande historia om två väldigt unga tjejer som – så fort se börjar få mer frihet i UK – skickas på en ”lyxresa” tillsammans med pappan och sedan aldrig får lov att återvända på samma sätt, allt medan mamman i Storbritannien kämpar i flera år för att få hem dem. Tjejerna får veta att ingen bryr sig om dem eller saknar dem och de hotas med sanktioner ifall de försöker kontakta någon.

   Svara

  Han har verkligen stickat en offerall, offerkofta räcker inte! Äckligaste intervju jag någonsin sätt!

  Svara

   Ja den var verkligen osmaklig. Han menar alltså att han köper övergrepp för att skada sig själv? Och att det var första gången han köpte sex. Ingen kan ju gå på det?

   Svara

    Första gången jag håller med Mrs Lo

    Svara

    Nej, på det som han beskrev lät det som han borde uppsöka en domina istället.
    Vem försöker ge sig själv smärta genom att gå till en prostituerad?

    Svara

    Vet du var är missbruk? Det här kallas också för missbruk: sexmissbruk. Inte för att försvara honom men för att förklara att det kan vara också så som han uppger.

    Svara

     Fast det är ju lätt att ta till med att man är ”missbrukare” när man blir påkommen. Och han hade kunnat sätta på sin flickvän, om det nu är sex han ”missbrukar”

     Svara

      Så trött på att alla är någon form av ”missbrukare” när det passar situationen. Bara för att man är missbrukare ger det inte en ursäkter till att bete sig som man gör. Min bror är narkotikamissbrukare och inte fan tänker jag förlåta honom för 10 året i rad För allt han gjort. Missbruk ger liksom inte ett free pass.

      Svara

       Precis, man är fortfarande ansvarig för de val man gör. Annars vore ju ett missbruk värsta frikortet för att bete sig som man vill!

       Svara

     Sluta hitta på förklaringar åt honom.

     På vilket sätt utläser du det skulle vara frågan om ett sexmissbruk, om man utgår från vad han förmedlar genom text och tal?

     Han säger ju att det är första gången (vilket jag förvisso inte köper personligen, men det är ju inte min sak att bedöma sanningshalten i uttalandet), men skulle det röra sig om ett sexmissbruk hade han troligen basunerat ut det i full ”skylla ifrån sig”-anda för att slippa ta ansvar för gärningen. ”Kan inte hjälpa det, jag är sjuuuuuk!”.

     Svara

     Det finns alltid orsaker till varför man gör vissa saker men det rättfärdigar inte handlingen.
     Har man haft hemsk barndom finns det risk att personen beter sig riktigt illa MEN det är ingen ursäkt eller att man har rätt att göra saker pga det.

     Svara

      Javisst är det så. Men känner inte att han behöver bli serverad förklaringar som han inte själv givit från folk utan insyn.

      Svara

   ja!!

   Svara

  Karma. Äntligen.
  Ge honom ingen mer tid och uppmärksamhet.

  Svara

  Sanslöst. Hade varit intressantare med en intervju av kvinnan som han köpte övergreppet av.

  Svara

   Verkligen!

   Svara

   ja för en kvinna i en utsatt situation vill säkert sätta sig i tv och berätta för alla att hon tvingas sälja sin kropp för att överleva, hon vill säkert att hennes familj, ev barn och ev framtida arbetsgivare, m.fl, ska veta hur hon sålda sin kropp till främmande män för att överleva…

   Svara

    Hennes ansikte måste ju inte synas?

    Svara

  Kräks på hans försök till offerkofta!

  Svara

   En hel offerkuvös

   Svara

  Orkar inte se skiten. Så trött på att män får plats oavsett vad som gjort. Tyck synd om dom.
  Den stackars kvinnan som tvingas sälja sin kropp då?
  Bojkotta Tv4.

  Svara

   Orkar inte heller se, spyr!

   Svara

   Eller hur! Precis som Martin Timell fick sitta med hundögon och urskuldra sig när det kom fram hur han hållit på. Bästa sättet att undvika såna situationer måste väl ändå vara att uppföra sig från första början.

   Tv 4 verkar dock aldrig intresserade av att skildra offrens point of wiew.

   Svara

    Eller så vill inte offret sätta sig i tv och berätta för hela världen att hon sålt sin kropp för att ha sex med främmande män? hon kanske inte vill att hennes familj, ev barn, eller alla andra i hennes närhet ska veta att hon sålt sex för att överleva?

    Svara

     Man kan bli intervjuad utan att visa ansiktet, har sett massa intervjuer där personen typ filmas i motljus och är helt svart.

     Svara

  Tips på hallonbalsamico? Jag bor i en mindre storstad där alternativen har varit Icas och Paolos. Paolos är godare, men nu vill jag inte ha den. Så, tips på bra hallonbalsamico som finns på Coop online?

  Svara

  Vilket jädra skitsnack!

  Svara

  Tv fyra gör det igen.🤮

  Svara

   Bojkotta Tv4!!!!!!

   Svara

    Har jag gjort för länge sedan.

    Svara

     Absolut samma här 👍

     Svara

    Kollar bara på tv4 när det är sport!

    Svara

  Jag förstår verkligen inte varför han gjort detta

  Svara

   Tjejen kanske inte ville ha sex så ofta som han, eller inte ville ha sex på samma sätt han ville? bara för att han har en tjej betyder det inte att han får ha hur mycket sex han vill och hur han vill, hon kan liksom säga ”nej”…

   Svara

  Vem i hela fridens namn tycker det är en bra idé att låta honom tala ut mindre än 24h efter att han blev påkommen? Bojkotta skiten!

  Svara

   Fyran gör ju damagekontroll åt sig självt här- det handlar ju inte om Paolo.

   Svara

  Första gången han köpt sex, joo tjena

  Svara

   Men ser på ögonen att han ljuger, innan varje lögn kollar han ner för att ta sats för att kunna kolla henne i ögonen när han levererar sina lögnaktiga svar

   Svara

  Jag tror verkligen inte att det var första gången!

  Svara

   Det är det inte 🙄

   Svara

    Anonym 15:17, vet du eller gissar du?

    Svara

     hela sthlm vet

     Svara

      Lägg av. Om ni i Sthlm hade vetat tror ju inte jag att varenda en är tyst.

      Svara

       haha va? va pratar du om

       Svara

      om hela Stockholm vet, varför har ingen satt dit honom, eller informerat hans tjej om hans otrohet?
      Varför har alla i Stockholm hållit tyst och låtit honom fortsätta utnyttja tjej för sex och vara otrogen emot sin tjej?

      Svara

  Näää Camilla inget modd nu! Vilket jävla svin, ska vi tycka synd om honom eller?

  Svara

  Tro fan att det var första gången.

  Svara

   Haha mm verkligen…

   Svara

   Förmodligen😅

   Svara

  Tror han ljuger om att det här skulle vara första gången han köpt sex. Känns inte som något en 51-årig man känd från tv får för sig att göra för första gången en vardagsnatt under en pågående pandemi där alla uppmanas att undvika närkontakt med andra människor utan han är nog stammis.

  Svara

   Eller hur?!! Inte så troligt alla. Första gången han blev påkommen bara.

   Svara

    Fatta skammen när han såg polisen 😂 hade kunnat betala för att få se hans fula ansiktsuttryck

    Svara

     Hallå! Rollen i Millenium serien där han HJÄLPER TILL med utredningen rörande prostitution och liknande.

     Svara

   Tror jag med.
   Hade fan känts vettigare om han sagt att han gjort det ett par gånger.
   Omd u nu hade varit ett problem liksom, nu blir det bara ännu mer patetiskt.

   Svara

   Jag sa exakt samma. Vem kommer på mitt under en pandemi där man inte ens ”får” träffa familj att man ska gå och ha sex med en okänd som har flera kunder per dag. Dessutom när man har en ny sambo och inga småbarn då allt fortfarande är nytt och spännande. Då låter det mer som ett sexberoende om den unga nya flickvännen inte är tillräcklig

   Svara

  Kräks på detta 🤮
  Lär inte vara första gången han gjort detta….

  Svara

  Kan vi snälla en gång för alla bojkotta allt som har med Paolo att göra? Vilka är med?

  Svara

   Jag! Lätt! Bor precis vid hans fula restaurang och har lust att kasta skit på skyltfönstret

   Svara

    det är den oskyldiga personalen som kommer få städa upp det, det kommer straffa dem mer än Paolo…

    Svara

   Tänker aldrig köpa nåt som har någonting med honom att göra.

   Svara

   +1!! Inga besök på hans restauranger, inga köp av hans produkter etc!

   Svara

   Jag har alltid varit med för jag har vetat vem han är sen 80-talet.

   Svara

   Är med. Har vetat att han varit ett svin i mååååånga år.

   Svara

   Har aldrig gynnat honom (vad jag vet)

   Svara

  Självskadebeteende!??? HAN orsakar SIGSJÄLV smärta genom att göra detta? Herregud. Och han säger sig vara medveten om situationen kvinnan befinner sig i. Usch!!!!!!

  Svara

   Nej, på det som han beskrev lät det som han borde uppsöka en domina istället.
   Vem försöker ge sig själv smärta genom att gå till en prostituerad?

   Svara

    😂

    Svara

    också att det handlar om honom? att han har gjort det för att han mår dåligt då. kvinnan då? han nämner inte ens henne. bara att han har ”svikit sig själv, skadat sig själv”. USCH!!!!!!! denna intervjun hjälpte honom inte

    Svara

     Eller hur???!? Allt hans fokus är riktat på honom själv. Ingen känsla för att han varit del i att aktivt och systematiskt bidra till att göra andra kvinnors liv till ett levande helvetet genom att betala för att utföra oerhörda övergrepp på dem. Djävla arsle. Djävla skit. Fyfan… Denna intervjun gjorde honom verkligen ingen nytta. Oerhört uppenbart att han bara låtsas.

     Svara

    Tror det finns många som är villiga att piska skiten ur honom efter det här, främst kvinnan han förgrep sig på.

    Svara

  Undrar hur gammal hon var? Han har barn i samma ålder kanske?
  Mår illa. ILLA!!

  Svara

  Varför gör TV4 detta? Han förtjänar ingen tv-tid till att ”förklara” sig själv. Ett svin utan empati för andra människor som endast bryr sig om egen vinning. Finner inga ord för hur vidrig människa det här är. ”Jag blev utsatt för övergrepp när jag var liten” och? Som att det är någon jävla ursäkt eller förklaring till det hela? Hoppas hoppas att han aldrig någonsin kan livnära sig på sina produkter eller ”kändisskap”.

  Svara

   Vilket svin. Kollade precis hans instagram och hans predikande om vad ett ”perfekt förhållande” ska innehålla… mår typ illa av att ett sånt vider predikar för andra

   Svara

    Vilket inlägg?

    Svara

    Alltför självsäkra självutnämnda experter ska man ALDRIG lita på! Tyvärr är det ju alldeles för många som luras av en charmig yta och en rapp käft.

    Svara

     Exakt, om man dessutom framhåller sin relation som så jävla perfekt så reagerar iaf jag. Jag jobbar ju som både kurator och coach och hans sätt att använda sig av coachning ställer jag mig ytterst frågande till. När han dessutom då hela tiden framhåller sin egen perfekthet. Jag ifrågasatte hans exibitionism i att ständigt träna i kallingarna. Frågade hur han tänkte om han såg en kvinna träna i bara trosorna varvid jag fick en kommentar av stilen ”så länge hon är snygg gör det väl inget”….

     Svara

      Det är du från Anna book-tråden!

      Svara

     Har aldrig sett ngt charmigt med honom 😤

     Svara

  Vem fan är förvånad? Han har alltid varit ett misogynt äckel.

  Svara

  Buhu buhu….hans kvinnosyn har lyst igenom länge. Han skröt ju om hur mycket beröm han fick när hans ex födde barn och att ”om kvinnor bara lärde sig andas rätt så skulle smärtstillande inte behövas vid förlossning” tex. Han har, om än lite mer stilfullt än Katrin Z trashat alla överviktiga som lata idioter, han har sagt hur äcklad han är av folk på socialbidrag och har rent generellt haft en ganska taskig syn på människor som inte passar i hans bubbla. Att han nu gör detta bekräftar min bild av honom som en pompös människa med en väldigt förvriden bild av sin egen ”storhet”. Han gråter ut för att han blev påkommen, inte för att han insett att han är ett svin

  Svara

   Herregud! Vilket arsel.

   Svara

   Exakt huvudet på spiken.

   Svara

  Oj det trodde jag aldrig, sa ingen

  Svara

  ”Första gången”… Haha mm okej, lycka till att få någon att tro på det.

  Svara

  Men stackars lilla Pablo. Klart han gör detta för att skada sig själv. Inte alls för att han har en vidrig kvinnosyn och behövde få utlösning.
  Fy fan säger jag bara. Stackars frun och stackars, stackars hans barn.

  Svara

   Paoulo*

   Svara

    Men för tusan PAOLO!! 😅

    Svara

     Kärt äckel har många namn 🤢

     Svara

     Same shit, different name 🤭

     Svara

  Alltså han gråter bara ut för han blivit påkommen. Kan liksom inte fatta att han har en tjej hemma, åker till någon stackars lägenhet för att våldta någon stackars människa och sen gå hem, och vadå? Vara normal? Hur fan kan man göra så? Spyr. Det är inte som att han blev tvingad till det, han tog ju ett beslut, det han inte klarar av är skammen som kom med att bli påkommen, inte det han tänkte göra.

  Svara

   Precis! Ett AKTIVT val gjorde han!!

   Svara

   Om du visste hur många vanliga unga gifta killar med småbarn som gör just så.

   Svara

  Fyfaaan!

  Svara

  Var Jenny Strömstedt tvingad till detta?

  Svara

   Hon borde pressat honom hårdare angående hans kvinnosyn

   Svara

   Men snälla hon är journalist.

   Svara

  Så han har aldrig gjort det förr säger han.. Aldrig förr. En femtioåring med tidigare tveksamt beteende blir fast för sexköp men har minsann ALDRIG gjort det förr!! Detta var bara ett snedsteg förstås, ett mänskligt misstag av en självdestruktiv man i en svacka.

  LÅT MANNEN TALA FÖR SJUTTON, han har ju bara begått ett allvarligt brott för mindre än 24 timmar sen!! Han behööööver få förklara sig själv. Ju. Titta så ledsen han är. Hela HANS liv och HANS karriär är ju förstört nu. På grund av ETT litet misstag..

  Svara

   https://www.amelia.se/reportage/intervju/paolo-roberto-om-nya-karleken-elin-ar-ett-perfekt-team/

   Undrar förresten om Amelia är nöjda över intervjun de släppte om gubben ifråga IGÅR 💩

   Svara

   [Borttagen kommentar]

   Svara

    [Borttagen kommentar]

    Svara

    [Borttagen kommentar]

    Svara

    Han skriver dock på sin story nu att han inte visste vad som hänt innan an stöttade polaren. Tydligen har han fått mycket hat för sin kommentar och skyller på adhd… jotjena

    Svara

     Vem?!

     Svara

  short man syndrome

  Svara

  Alltså att han till och med säger att den prostituerade är DITTVINGAD. Alltså fyyy fan! Varför får detta smuts till människa ens tv-tid?

  Svara

   Det gör det hela ännu värre. Att han är medveten om hur vidrigt och sjuk situation kvinnan befinner sig i MEN gör det ändå.
   Då är man sjuk.

   Svara

    Nej, de är inte sjuka. Han är inte sjuk. De är idioter som gör sjuka grejer. Att vara ”sjuk” borde vara reserverat till de fall där vi verkligen kan skylla på det, typ psykoser etc.

    Svara

    Tror det är lite dialektalt. När jag säger att nån är sjuk så menar jag inte att personen är sjuk på riktigt. Jag menar att personen är vidrigt jävla svin i detta fall.
    Du har rätt han är inte sjuk. Han är en patetisk liten människa.

    Svara

  När han säger att smärta är det enda sättet att stänga igen hålet inom honom. Varför ska man då orsaka smärta för Nån annan? Det är hemskt. Men det är vanligt att tidigare offer blir förövare. Hoppas han får hjälp men även att kvinnorna som utsätts får hjälp och stöd tillbaka till livet. Deras berättelse borde komma ut på bästa sändningstid, detta måste uppmärksammas.

  Svara

   Är det här något nytt han kommer med eller har han tidigare berättat att han varit utsatt för övergrepp?

   Svara

    Har aldrig hört något om det men nu passar det ju bra…

    Svara

     Verkligen lägligt

     Svara

     Jadå ge det nån dag så kommer det. Han sitter nog och knåpar på manuset i detta nu.

     Svara

    Jag har googlat, noll träff på att han utsatts för övergrepp som barn. Vilket inte behöver betyda att det inte är sant för man har ju ingen skyldighet att berätta sådant bara för att man är känd. Men det kändes lite väl lägligt att han drog upp det nu.

    Svara

    Anonym 15.11
    Det är iofs ingen nyhet att när filmen Stockholmsnatt spelades så bodde han och flera unga killar hemma hos en viss regissör med rykte om sig att gilla småkillar.

    Svara

     *spelades in

     Svara

   Hatar när någon försöker ursäkta. Han har haft många år på att bearbeta övergrepp. Fy fan vad dåligt. Tvi.

   Svara

    Exakt så, två fel gör inte ett rätt! Det är egentligen ovidkommande för det han har gjort nu, huruvida han har varit utsatt för övergrepp tidigare. Det går ju även att vända på steken – han borde förstå vad han utsätter andra för och sluta upp med det, redan innan han tagit steget. Och bearbeta sina eventuella upplevelser.

    Svara

  NEJ det är inte första gången Paolo.
  Det är det aldrig.

  Mvh En som vet hur stor risk/chans det är att snubbla över en polis.

  Svara

   Utveckla !!!

   Svara

  OCH NEJ Paolo gör inte detta utspel för att han är en fin man. Han gör det för att han är en kriminell som blivit påkommen och som fortfarande har så pass med makt att han kan tvätta buken offentligt.
  Tack tv4 för det.

  Svara

   Tvätta buken är iof ett roligare & mer kreativt uttryck men ska vara ”byken.”

   Svara

    Ha jag har alltid trott det varit buken…

    Svara

     Förmodligen för att byken är ett gammal ord som väl inte många använder annat än i detta uttryck 🙂

     Svara

      Vad betyder byken då? Mvh 97:a

      Svara

  Ska se klippet snart men så äckligt när han igår la ut en story när han var på Östermalm och träffade på nån annan kille ”skön typ” och skrattade och hade sig. Timmar ifrån att tvinga sig på en annan kvinna i samma område, under förteckningen ”betalt för sex”. Betalt för våldtäkt. Tvi.

  Svara

   Kräks

   Svara

   Det va Jörgen Kruth, han va med i Mästarnas mästare denna säsongen. Han ångrar nog att han ställde upp och va med på den storyn. (Eller så har han inte heller rent mjöl i påsen)

   Svara

  Det är ju helt sjukt att alla som åker dit åker dit första gången de försöker köpa sex. Vilken otrolig otur!!!!!!!1

  Svara

   Ja, sån otrolig otur! Första och enda gången och just då råkade det vara tillslag från polisen. Sure! 😤

   Svara

   Ja alltid denna otur. Herregud han har väl varit stamkund i flera år.

   Svara

   Och alla är sexmissbrukare.

   Svara

    Ja stackarna. Och överlevare av övergrepp sedan tidigare. Så nu måste de ta ut det på någon annan. Snyft.

    Svara

   *väntar på att någon ska göra lite riktig journalistik och få fram intervjuer med paolos offer*

   Svara

  Jävla arsel! Och Tv4 bör bojkottas!

  Tycker det tydligt känns att han redan innan han åkte fast hade en plan för hur han skulle agera OM han åkte fast. Säker på att han är en regelbunden kund med vidrig människosyn.

  Svara

  Alla som undrar varför TV4 gör det här – för tittarsiffrorna såklart, varför annars? 🤦‍♀️

  Svara

   Ja, de tjänade nog en fin hacka på det här

   Svara

  Praktarsle…
  TV4 intervjun var bland det värsta jag sett. En ”ångerfull” man som försöker manipulera tittarna för att skadereglera. Det enda han ångrar är att han åkte fast.
  Må hans karriär vara förstörd, och hoppas hans flickvän är strong nog att lämna honom omedelbart.
  Intervjun gav klara besked om hans kvinnosyn och unkna personlighet. Finns inga ursäkter.

  Svara

   Hoppas också det. En så ung tjej ska inte behöva bli så offentligt förnedrad och sen manipulerad till att stanna så jag hoppas verkligen hon lämnar. Finns inget att hämta hos ett svin,någonsin.

   Svara

  Tänk om hjärnan kunde vara lite större än snoppen så hade det nog gått bättre för stackarn i livet.

  Svara

  Håller helt med er andra och är så glad över att ni ser det på samma sätt som mig. Vidrig, äckligt och aldrig ursäktar!

  Svara

   Tror detta är första gången i bloggbevaknings historia där kommentarsfältet är 99,9% enigt.

   Svara

    Plötsligt händer det

    Svara

    I detta står vi starka. För alltid. Amen.

    Svara

    Inte ens den mest skadliga pandemin på ett århundrade kunde åstadkomma vad Paolo Roberto gjorde under 30 min på Östermalm igår. Länge leve Paolo!

    (Jävla äckel).

    Svara

    Det är rätt trevligt att se ändå! Trots att vi tycker olika i mycket står vi enade i något så viktigt som detta.

    Svara

  Vilket skitsnack han körde! ”Första gången”, eller hur?? Skylla på övergrepp och vilja förstöra för sig själv. Näe kändes inte äkta eller som att han menade det alls. Han ville förklara bort sig helt enkelt!

  Svara

  Första gången, jo tjena och jag tror på tomten med!!!

  Svara

  Vilken svag och patetisk människospilra han är!!!
  Så sitter han och försöker rättfärdiga och förklara sitt handlande!!!!!!

  JÄVLA SVIN

  Svara

   Precis, och tv 4 förekommer alla eventuella rättegångar igen. Vad sysslar de med. Ska alla som har blivit tagna på bar gärning få beklaga sig i tv, men deras offer får inte komma till tals.

   Svara

    Offren kanske inte vill berätta för hela världen vad dem varit med om?

    Svara

  Denna intervju gjorde ju att det blev ännu mer pinsamt för honom. Så han försöker förklara bort det med att han ville skada sig själv för han mådde för bra.. och han var ju utsatt för övergrepp som liten så nu vi ska tycka synd om honom, så fick han det sagt.. och att det var första gången MEN det lyste lögn om det också. Pinsamt, usch. Ränderna går aldrig ur.. han fick sin karriär pga att han varit i kriminalitet det var så han först blev känd, och nu raseras den pga en kriminell handling…

  Svara

  Fast vad är han ute efter? Förlåtelse? För vad? För att han är som han är? En människa som gör något sånt visar bara vad han är för person, man kan liksom inte ”behandlas” för att man är en skitstövel. Har man en gång tyckt det är ok att betala för övergrepp är man sån i själen, det går liksom inte bort. Så med andra ord hoppas jag verkligen han förlorar allt, särskilt sina äckliga restauranger.

  Svara

  1500 var hon värd? Fy han. Vilket jävla liv vissa lever. Fy han.
  Hur kan man vara så vidrig? Hur?

  Svara

   1500 går nog inte till henne..

   Svara

  Värsta (äckligaste) intervjun jag någonsin sett. Han fattar inte. Han fattar verkligen inte. Usch!

  Svara

  🤮🤮🤮

  Svara

  Misstänker att det finns mycket skit som döljer sig bakom rollen som kändis.
  En av det bästa täckmantlarna att dölja sin verkliga person.

  Svara

  Det är bra att man pudlar men känns det inte lite märkligt att han påstår att hans sexköp är ett slags självskadebeteende?

  Det blir ju väldigt mycket fokus på förövaren snarare än brottsoffren.

  Svara

   Jag tror inte han egentligen har hunnit resonera något djupare i sin handling, det faller nog på plats tids nog.
   Menar att det nog är därför hans uttalanden kan verka rätt knas, utifrån en idiotisk handling med förödande konsekvenser.

   Vad han än har gjort så är han förmodligen ganska överrumplad av situationen, med allt som det här innebär nu och framöver.

   Att ställa upp i tv har han nog gjort i ren affekt, jag får det intrycket.

   Något han kan trösta sig med är att han, till skillnad från sina likasinnade kollegor och vänner ev kan göra Karriär på det här.
   TV4 idag va första steget in i det.

   Jag tror definitivt inte han är ensam om det här, det han är ensam om är att åka dit på det och få hela livet att krascha under 1 natt – offentligt.

   Svara

   Ja, självklart måste de hitta någon ”utväg” och inre sorg som ska dövas. Det är lättare än att säga att de är svin som tycker det är ok att våldta kvinnor. Som jay z sa när han var otrogen mot beyonce, att det fanns massa sorg inom honom så han bara ”stängde av”. Alltså haha orkar inte med skitsnacket. Det värsta är att dumt folk går på det och tycker det är såå starkt att de ”kommer ut”. Herregud.

   Svara

  Förstår inte hur alla dessa män vet om att de är så destruktiva? Men ändå söker dom inte hjälp? Nej nej, går och köper en prostituerad istället.

  Svara

   Min man och jag har diskuterat detta flitigt ikväll. Han menar att om vi bara gör bordeller så är det fine, ingen kommer till skada och det är kontrollerat och bla bla. Han berättade också att han har vänner som köper sex för att ”singelkillar får inte bara ligga hur som helst”. Han blir också förbannad på mig när jag använder ord som att sexköpare utnyttjar, att dom betalar för samtycke och alltid kommer befinna sig i en maktposition jämfört med kvinnan som säljer. Hur bemöter man sånt här? Alltså på riktigt konstruktivt inte” vi skiljer oss”. Är helt matt och lite äcklad

   Svara

    Enda sättet att bemöta det för mig är med skilsmässa. Din make verkar ha en skev kvinnosyn

    Svara

     Amen! 🙏🏼

     Svara

    Om det var hans dotter som då jobbade på denna bordell. Hade det varit lika ok? Hade det varit ok för honom att veta att en av hans sk. Vänner går dit och dessutom är en stamkund? Kanske gärna de kvällar er dotter jobbar sitt skift?

    Svara

    Skulle skilt mig.

    Svara

     *Skiljt

     Svara

    Han har förmodligen själv köpt sex. Hade min man sagt så hade jag övervägt skilsmässa. 🙁

    Svara

    Låter dessutom som att han har köpt själv eller skulle kunna göra om han blir så där defensiv.

    Svara

    Man skiljer sig, man kan inte bemöta folk som är idioter, han verkar ju helt klart ovillig att ändra sin syn.
    Fundera om du verkligen vill leva ihop med en man som tycker sexköp är helt okej? som förnekar allt det hemska som drabbar dessa tjejer?
    Och mtp han syn känns det ju som stor risk att han själv kommer köpa sex i framtiden och inte se något problem med att ha utnyttjat en kvinna och vart otrogen emot dig.

    Svara

    Han har ”vänner” som köper sex? Red alert, red alert!!

    Svara

  Hoppas hans tjej ändå kan gå med huvudet högt, hon har då inget att skämmas för!

  Svara

   Hoppas hon inte är hans tjej längre

   Svara

  Enligt min mening så borde han inte få förklara sig. Tror inte det är första gången och enda anledningen till att han erkänner är för att han blev påkommen.
  En anonym intervju med kvinnan hade varit mer intressant, att få höra hennes historia och bakgrund.
  Jag har helt ärligt ingen empati för Paolo. Och jag hoppas att han inte får mer uppmärksamhet, varken nu eller sen.
  Hoppas att många människor bojkottar hans restauranger, varor mm.
  Vidrigt och det finns inga ursäkter! Usch!

  Svara

   Hoppas hon är hörd av polisen och att det kanske kommer fram vid rättegången hur ofta han brukade va där.

   Svara

   Jag förstår inte heller hur han kan få komma till tals på detta sätt. Han har ju tagits på bar gärning och är förmodligen misstänkt för ett brott. Nu kanske såna brott inte går till rättegång, men om så vore fallet, känns det märkligt att ena sidan i rättsprocessen får gråta ut i tv och ge sin version. De gjorde likadant när Martin Timell var misstänkt för brott.

   Svara

  Hmm, jag vet inte om jag skulle kalla att bruka våld mot någon annan eller ha påtvingad sex med någon annan som självskadebeteende. Låter ju mer som han har behov att agera ut och skada andra.

  Svara

  Självskadebeteende?? Det är ju kvinnan han skadar. Hade han inte åkt dit hade han ju inte skadats alls. Bara fått nån slags kick.

  Svara

  Det där var inte så smart av Palle Hjulben.

  Svara

  Märker att jag inte är den enda som inte tror att det är hans första gång…. Det kanske hade varit smartare av honom att stå för det? Erkänna att han brukar köpa sex och anledningen till det. Erkänna att det är pinsamt att bli påkommen och säga att han nu fått sig en tankeställare typ. Att han upplevs ljuga gör inte hans situation bättre på något sätt, tvärtom.

  Svara

   Antar att det finns en straffrättslig anledning att ljuga – risken för fängelse lär väl öka rejält om man upprepar brottet. Svårt att säga en sak till polisen och annan i tv, även om ha säkert själv fattar hur genomskinligt det låter.

   Svara

  Sjuk otur att åka fast första gången man köper sex

  :)))))

  Svara

  Alltså jag kanske övertänker det här nu, men hur går det till när polisen gör såna här tillslag? Dom hade tydligen span på lägenheten och kände till verksamheten. Sitter dom då utanför och spanar på lägenheten och så slår dom till när sexköparen är på väg ut, då sitter dom liksom där ute och VET att en kvinna blir köpt därinne? Hur lever man med det? Dom kan ju inte ta köparna på vägen in, för då är dom ju tekniskt sett inte köpare än och kan inte dömas för nåt? Så sitter dom då där och typ… väntar? Scrollar Facebook medan nån ev blir övergreppad där inne? Gör det inte dom dom till medbrottslingar? Iallafall moraliskt? Fattar inte hur dom står ut? Kan nån förklara för mig hur tillslagen går till?

  Svara

   Förstår din poäng men hur ska de kunna bli straffade om de inte utför handlingen? Det är ju mycket poliser vet men enligt LAG inte kan ingripa mot – det krävs ett aktivt handlande och bevis för att bli dömd.

   Svara

   De tar köparna när de kommer ut, ja.
   Antingen det eller på bar gärning. Annars finns det ju inget att gå vidare till åtal med.

   Förstår att det kan uppfattas cyniskt och hemskt men det är nog enda sättet.

   Svara

    Ja, jag förstår ju att det är enda sättet, för annars kan dom ju inte sättas dit för nåt, men vetisjutton om jag klarat av att vara den polisen, måste kännas så obehagligt att sitta span på ett sånt ställe alltså.

    Svara

     Det är just därför polisyrket inte är för alla. Personligen hade jag aldrig kunnat leva med mig själv om jag var försvarsadvokat. Jag tänker att det moraliskt felaktiga i polissituationen vägs upp av det som händer sen: de som övervägt att köpa blir avskräckta, särskilt om de ser polisen där eller när en offentlig person åker dit. De som driver skiten åker dit, problem uppmärksammas och mer press kan sättas på länder. Kvinnan får även en bekräftelse att hon är den utsatta i situationen, och att lagen är på hennes sida.

     Svara

   Den där tjejen skulle blivit utnyttjad den kvällen oavsett om polisen var där eller inte, det enda dem kan göra är att försöka ta så många av männen som möjligt.

   Svara

  Boo fucking hoo.

  Svara

  Jag förstår inte varför Maggan Graaf gillar hans två senaste inlägg 😳

  Svara

   För att kändisar alltid håller varandra om ryggen.

   Svara

   Är det slut mellan Maggan o Filip?

   Svara

   Han har fått en massa stöd i form av likes men det är bara för han inte har berättat sanningen på sina sociala medier. Jag hoppas att alla som sett hans senaste inlägg inte har sett hans intervjun.

   Svara

   Wtf?

   Svara

  Nej nej nej man ser tydligt hur han ljuger. Vet knappt vad han ska svara på första frågorna.
  Han försöker bara rädda sin karriär…

  Svara

  >Det hålet kan bara stängas med smärta. För mig. Eller har jag i alla fall trott.

  Tror han något annat nu? Har kommit till insikt under det senaste dygnet?

  Svara

  Får bara ont i hjärtat och känner sån vrede. Det finns INGEN URSÄKT för detta.. ingen förlåtelse… ingen pardon. Lilja forever… män som hatar kvinnor…..flickan som lekte med elden…. listan kan göras lång….. och så blir det dagsböter? vad hände med fängelse? och TV4 ger honom utrymme för att få tittarsiffror… SNUSKIGT!!!!! Stackars kvinna.. 🙁 stackars stackars kvinna 🙁 och stackars alla andra kvinnor som sitter i samma vidriga sits … med PREDATORS till män som våldför sig på försvarslösa människor.

  Svara

  Man får inte glömma att han är 1 av 11 som åkte fast under denna razzia.

  Svara

   Nej, men de 10 andra verkar inte gråta ut i media i hopp om att bli förlåtna.

   Men givetvis undrar man om det är fler kända profiler inblandade…

   Svara

   11 män.. 1 kvinna?

   Svara

    Tänk vad ”frivilligt” de kan vara mellan vuxna människor.

    Svara

    Men dom var ju inte där samtidigt.

    Svara

  Cry me a f*cking river Paolo Roberto

  Svara

  Fy fan, borde vara skadestånd till partner och barn till dessa vidriga män.

  Svara

  Alltså HUR hade man reagerat om ens partner gjorde detta?!
  Jag hade begått mord alternativt könsstympat människan.

  Svara

  Dock är det ingenting fel med att varken köpa eller sälja sex. Jag har sålt sex två gånger, det är en överenskommelse mellan två vuxna människor. Ingen är tvingad till något, jag sätter ett pris och om någon nappar som jag känner mej sexuellt attraherad av så ses vi. Svarar ingen som jag inte är intresserad av så låter jag bli. Sex är najs, det är ingen skillnad mot om jag skulle gå ut på krogen och ta med en man hem efter att han kanske bjudit på drinkar. Sex är frivilligt, ingen behöver ligga med fula män.

  Svara

   Here we go…

   Svara

   Det här var nog en av de mest verklighetsfrånvända kommentarer jag någonsin läst. Jag tror verkligen att det du beskriver är, om något, undantag. ”Sex är najs”. Tror du att alla offer för trafficking tänker sådär?

   Svara

   Ja det är samma sak? Herregud är du dum?
   Dessa kvinnor blir hitlurade och inlåsta i en lägenhet. Män kommer sedan dit dagar och nätter och förgriper sig på henne. Hon får med största sannolikhet inte betalt och är oftast neddrogad.
   Men ja, att du väljer ut snygga män du vill ligga med och tar betalt är samma sak?
   Driver du?!?!?

   Svara

   Men snälla nån! Med stor sannolikhet är denna unga kvinna från ett av Europas fattigaste länder utsatt för människosmuggling. Blir genuint förvånad vilken okunskap det finns bland människor. Hon hade inte frivilligt gjort detta om 1) hon av ekonomiska skäl verkligen inte haft något annat val eller 2) blivit tvingad till detta. Detta handlar mot betalning OCH INGET ANNAT.

   Svara

    …handlar om våldtäkt mot betalning*

    Svara

    Det skulle stå människohandel. Kan inte formulera mig när jag blir provocerad ser jag.

    Svara

   så är det väl inte i alla fall bara för det var så för dig? Tror du trafficking offer här i Sverige får välja utifrån utseende?

   Svara

   Tror du det var så det gick till här? Att en kvinna från ett fattigt land kom till Sverige för att leva life, sätta på snygga snubbar och få betalt för det? Att hon helt enkelt kan säga nej när det inte är någon hon går igång på? Att hon kan resa hem när hon känner sig less? Att hon ens kan komma och gå som hon vill, var hon vill?
   Såna som du skulle verkligen behöva en reality check, alternativt bli vuxen men det kommer ju tack och lov med åren.

   Svara

   Grattis, kul att du försöker normalisera brottet att köpa sig rätten till någon annans kropp.

   Svara

   En mikroskopisk procent som gör det helt frivilligt

   Svara

   Det är ju ett val du har gjort själv eller hur? Om du vill knulla för pengar (seriöst…) så gör det men tro inte att du kan jämföra det med alla stackars kvinnor och barn som dras in i trafficking. Blir så upprörd av din kommentar! Fy fan.

   Svara

   Du borde läsa vad grundaren av Nova huset berättar. Jag minns inte just nu vad hon heter, men googla så hittar du! Det finns ingen jämlikhet, respekt eller samtycke i såna här situationer. Bara våld och övergrepp. Förnedring. Maktutövning. Alla borde läsa hennes berättelse och sedan tänka på vad denna kvinna var med om. Ensam med elva män 😓

   Svara

   varför ens ta betalt? om sexet nu är så najs med dessa snygga killar, varför inte bara ha sex utan betalning som dem flesta andra gör?
   Och dessa snygga killar får ju oftast napp på krogen, varför skulle dem betala en tjej för sex när dem kan gå ut på krogen, träffa en snygg tjej, och ha sex med henne gratis, som dem flesta andra gör.
   Jag känner mig förvirrad av din kommentar…

   Svara

  Hade en verksamhet på Barnängsgatan i Sthlm för ett par år sedan. Snett mittemot låg en Thaimassage. Gissa vem som var frekvent kund där?

  Svara

   Fast det säger ju ingenting. Kan ha varit just bara thai massage där.

   Svara

    Nej – det var inte bara massage där .

    Svara

     hur vet du det? var du där och provade?

     Svara

   Happy endiiing.

   Svara

   Extremt rasistiskt att anta att alla thailändska kvinnor skulle sälja sex 😂

   Svara

  Flåbusen i honom har inte försvunnit gör präktig han varit nån om att framställa sig. Tur att man inte köpt något av honom. Hoppas bara går vidare och. Hon är värd någon bra människa.

  Svara

  Det verkar som att tv4 ska ha honom som gäst imorgon? Folk är, med all rätt, helt galna på tv4s Instagram.

  Svara

  Men usch så tragiskt för alla inblandade.
  Tusentals män gör samma sak, varenda övergrepp är förkastligt. Men de klarar sig med straffpåföljden och behöver inte bli uthängda i offentligheten. Alla sexköpare borde isåfall känna på den – hamna på löpet och bli förstasidesnyhet. För hur jävligt det än är att Paolo köpt sex borde hans straff vara som alla andras…
  Missförstå mig inte, det är fel, fel, fel! Men ångesten borde få stanna där för hans del.

  Svara

   Han var jävligt snabb med att avslöja sig själv på sin egen Instagram.

   Svara

   Han blev väl inte uthängda i media innan han gick ut med det själv?! Vid lunchtid stod det bara att en kändis åkt fast…

   Svara

  Och alltså, sluta med att det var första gången!!!!

  ”Torsdagkväll. Corona. Fan nu är det dags att testa en rumänsk prostituerad för första gången”

  Svara

   Exakt. Mitt i en rådande pandemi. ”Nä man kanske skulle ta och byta lite kroppsvätska med en prostituerad.”

   Svara

    Ja, vad kan möjligtvis gå fel?

    Svara

    Paolo är ö- kändisen som blev torsk på en torsdag och betalade 1500 kr för att våldta en utsatt kvinna från rumänien. Hur lågt kan sjunka, ett riktigt bottennapp och därmed pasta

    Svara

  Han har fått kicken från TV4!

  Svara

   Underbart! 👏🏼👏🏼👏🏼
   Nu hoppas jag att även hans andra åtaganden brinner inne. Jävla vider!

   Svara

   Men ändå ger dom honom mer ”jobb”. Riktigt jävla lågt av TV4. Att dom inte skäms.

   Svara

   Coop slutar sälja hans produkter.

   Köpte hans pasta när all annan pasta var slut pga Corona-hamstring. Tyckte den var god så jag köpte flera senare. Hrmmm, känns oetiskt att äta den även om skadan redan är skedd genom köpt vara…

   Svara

    Det är värre att kasta mat i onödan. Ät din pasta med gott samvete, du viste inte vilket svin han var när du köpte

    Svara

    Skulle lagt ut en bild med och taggat #pissarpåpaolospasta mohahahah. Med tillägg att det är metaforiskt då man ej ska slösa på mat

    Svara

    Onödigt att sluta sälja hans produkter, de är mycket godare än annat på marknaden 🙁

    Svara

  Hans försök att rättfärdiga detta gör ju bara att han visar sig totalt trög. Han säger sig veta hur han blir när han är lycklig, han skyller på övergrepp och nåt svart hål och skit. Då går man i terapi, man gör något åt saken. Man väntar inte in nästa lyckliga period i livet för att då göra bort sig på det här sättet.

  Svara

  Han skulle behöva titta på filmen, Lilja Forever, om och om och om igen…..

  Svara

  Och så säger han att han ”står för det”. Är han t o m så korkad att han inte fattar vad det uttrycket betyder? Han står för att han har köpt sex?! Det gör ju det hela ännu värre i så fall 🤦‍♀️

  Svara

   han menar väl att han erkänner att han köpt sex.

   Svara

  https://www.nuntium.se/paolo-roberto-skamtade-om-metoo-da-blev-manniskor-rasande/

  Paolo tyckte det var ok att skämta till det under metoo och utnämnde sig sedan till feminist…rimmar illa idag

  Svara

  Gervide, du borde lägga upp ett inlägg om Cissis krönika. För en gång skull är hon spot on.

  Svara

  Han påstår att köpa sex är ett självskadebeteende och att det är första gången han gör det. 1. Det är ett självskadebeteende att SÄLJA, inte att KÖPA. 2. Vem fan tror på att det är första gången….

  Svara

   Han säger oxå att det är det smutsigaste och äckligaste man kan göra mot en annan människa. Det motsäger ju oxå påståendet om självskadebeteende

   Svara

  Offerkoftan deluxe.

  Svara

  Han förnedrade kvinnan.
  Få någon att må dåligt för att döva de där hålet som han pratar om.
  Om de var för att han ville ha SEX så kunde han bara vart otrogen.. vilket är ochså illa.

  Jag tror han försöker leka smart eftersom de flesta kriminella osv alltid nekar och gömmer sig i sina hålor.

  Svara

  Kraschade sajten?

  Svara

  Ni som har så bra koll annars, hur många följare hade han i morse? Jag minns inte, men i skrivande stund har han 198k. Tänkte om han hade fått fler eller färre under dagen, åt vilket håll folk lutar liksom, om det är ”nyfikenhet” och han fått mer, eller hat och han fått färre.

  Svara

   Han har fått över 4000 följare sen jag såg hans inlägg imorse. Hon hade fått närmare 5000 fler följare.

   Svara

    Det är nog bara tillfälligt.
    Folk vill kunna följa vad som händer och är rädda att de ska låsa sina konton så att de inte kan läsa vad som står.

    Svara

  Jag skrev: och folk undrar varför man är singel. Kommentaren är nu borttagen. Var det något allvarligt med det?

  Svara

  Fy fan för honom. Det kom ju dock inte som En skräll. Han har alltid varit våldsam, han har alltid haft en taskig kvinnosyn och varit ett misogynt as. Klart att han dessutom begår övergrepp. Och det lär ju inte varit första gången, vilket flera kommentarer tyder på.

  Men hur kan det pågå länge utan att det kommer ut? Varför agerar inte fler?

  Svara

  Är hon som han ”köpte” utav ett offer för trafficking så är hans köpa fruktansvärt. Säljer hon däremot frivilligt och på eget bevåg och trivs med det ser jag inte vad felet med köp av sex är.

  Svara

   Just det. Nu glömmer vi ju bort alla kvinnor från Europas fattigaste länder som kommer till Sverige och säljer sex på eget bevåg och bara lever livet och njuter av det. Som kan resa hem när de vill. Som inte tvingas.

   Hur kunde vi glömma dem? Kan det vara för att…. de inte finns?!

   Svara

  SÅ BRA HAN BLEV TAGEN PÅ BRA GÄRNING DÅ SÅ MINDRE SKIT PÅ GATORNA NU OCH SNÄLLA KÖP INTE SEX SOM PABLO SÄGER DET ÄR SMUTSIGT NU SKA HAN TVÄTTA SIG I ALLA ÅR HAN HAR KVAR I LIVET HOPPAS INGA KVINNOR TAR PÅ HAN MER ,HAR HAN BARN SÅ ÄR HAN INGEN BRA FÖREDÖME FÖR MÄNSKLIGHETEN PLUS DEM ANDRA SOM BLEV TAGNA PÅ BAR GÄRNING HAN HAR VÄL STÅLAR SÅ NU IN MED PSYKBEHANDLING I 10 ÅR MINST

  Svara

  Kom att tänka på proportioner, att här offentliggörs Paolo för en tarvlig smutsig olaglig handling i relation till gruppvåldtäkter misshandel mord och inga publiceringar av dessa förövare. Absolut fram med Paolo och hans handlingar, men fram med ansikte och namn på de grövre jävlarna.

  Svara

  Självskadebeteende? Han tillfogar sig själv smärta?

  Svara

  Första gången. Bha trot den som kan. Vilken osis att åka fasr första gångdn. Klarat sig alla tidigare gånger. Vilken väjmelig smutsig liten människa du är. Hoppas du får det straff du förtjänar. Efter det kan du snacka om att börja vägen tillbaka till ett värdigt liv. Du kan t.ex skänka av din förmögenhet till att jobba för utsatta kvinnor.

  Svara

  Alla ”åker fast första gången” ingen åker fast andra gången, det är så det funkar.

  Det här skriver linneasve under en bild av Paolo`s dotter på hans Instagram.
  Vilken sorg för henne att ha ett misogynt äckel till far. Ett övergrepp på en kvinna är ett övergrepp på alla kvinnor. Ingen kvinna är fri förens alla kvinnor är fria. I effekt har du alltså agerat för att din dotter ska ses som en sexvara utan mänskligt värde, en leksak till för män att köpa, skada och förnedra. Kom ihåg det – om du någonsin får titta henne i ögonen igen.

  För det första håller jag med om din beskrivning av vad han är. Jag kan till och med komma upp med helt andra ord för att beskriva denna kackerlacka. Tänker du längre dock så sluta kommentera under allt som rör hans barn. Dom har inget med det att göra och dom får lida nog så mycket av hans handlingar. Risken finns att kommentarer om hans barn på ett eller annat sätt letar sig fram till dom och då har ni gjort mer illa.

  Svara

   Stor jävla skitstövel äckel. ni får gärna publicera mitt namn adress och allt

   Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.