”Varför skriver du inte om Isabellas intervju i P1?”

För att jag känner mig helt slut av all dumhet som genomsyrat den här helgen?
För att jag inte litar på ett enda ord som kommer från henne? Nä, fortfarande inte – korret.
För att jag fått för många indikationer på att det hon säger i sin intervju inte stämmer och knappt vet om jag orkar slå hål på ytterligare en lögn från henne när resten av samhället helt plötsligt verkar se på henne som någon ömtålig och helt plötsligt ”ärlig” liten fågelunge, helt utan agenda?

För att ett sådant inlägg skulle få mig att framstå som en minst sagt osympatisk häxa som sparkar på någon som redan ligger?
Och jag vet fan inte om jag orkar det, men inser att jag nog redan cementerat den bilden hos vissa gällande Isabella Löwengrip genom att författa det här inlägget, men då får det vara så.
Ett exempel? Absolut.

Så här sa Isabella i sin intervju:

Sen hamnade jag på Danderyd. Där beslutade de att göra ECT.
Då sa de att den snabbaste lösningen att bli bra, så vi kan släppa ut dig härifrån, är någonting som kallas för ECT. Det är lite som att starta om hjärnan, man börjar om. Jag stannade en månad och varje helg fick jag genomgå de här behandlingarna. // Isabella Löwengrip

Problemet med detta är att ECT enligt uppgift inte ges på helgen –  den är inte ens öppen, varken på Danderyds eller på St Görans sjukhus. 
Isabella kan absolut ha blandat ihop vardagar och helger, men är man en person som gång på gång blivit avslöjad som lögnare, och som vill börja på ny kula som trovärdig så kan det kanske vara bra att dubbelkolla så att detaljerna stämmer?

Den Isabella jag erfarit de senaste åren har varit kapabel att ljuga om precis vad som helst, så därför är min tillit till henne noll. 
Jag har inte skrivit om innehållet i hennes intervju eftersom jag i nuläget ställer mig tveksam till sanningshalten i den.

368 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Håller helt med dig. Tror inte på ett ord hon säger. Låt henne falla i glömska.

  Svara

  Ja, varför ljuger hon om något som är så enkelt att kontrollera?
  En duktig mytoman brukar åtminstone försöka få lögnerna att framstå som trovärdiga.
  Och dessutom komma ihåg lögnerna för att inte senare motsäga sig själv.
  Bella struntar i dessa två grundläggande regler. Det har hon gjort länge. Kanske alltid.

  Svara

   Fast att hon säger varje helg ist för varje vecka ska man anta och påstå att hon ljuger för det, för en felsägning? Eller menade hon varje fredag och sa varje helg. Varför skulle hon ljuga om det? Hon ljuger ju inte, det finns ju andra som vet om att hon fått det och alla minns shjukhusbilden på hennes blogg.

   Svara

    Hon påstår också att hon skrev under försäljningen i sjukhusrock (för att hon smög ut ur psyket) när hon egentligen var uppstajlad. Finns fler lögner i denna ECT-historia, som vanligt med alla hennes sagor.

    Svara

     Men snälla, hon åkte väl därifrån i typ sukhusrock eller så skojar hon lite och det får ju inte hon göra för då är hon lögnare. Det var nog ingen direkt lögn även om hon skojar lite om detaljerna, hon säger dock inte att hon smög ut från.. Kollar du när signeringen av försäljningen var så verkar det stämma.

     Svara

      Oj, vad smart du är som ännu en gång måste rätta till Bellas lögner så att de överensstämmer med din osanna bild av henne. Kämpa!

      Svara

      En mytoman ska inte skämta över huvud taget.
      Endast den som alltid säger sanningen har rätt att skämta ibland.

      Svara

      Och där dök du upp! Hur mycket betalar hon dig? Känns det givande att försvara hennes lögner?

      Svara

      Skojade hon också när hon reste till Norge och Saxå Bruk under samma period fast hon inte fick lämna stället? Nej, du låter dig själv luras och det är det tragiska i ditt beteende.

      Svara

       Vad snackar du om? Ditt beteende är tragiskt däremot. Hon var ju inte inlagd när hon var i Norge eller Saxå bruk. Herregud alltså… blir mörkrädd.

       Svara

        Du är fan tragisk. Vakna upp nån jävla gång!

        Svara

      Hon ”skojar lite om detaljer” 😂 Asså, århundradets underdrift!

      Svara

       Ja alltså skojade lite om att hon lämnade i s jukhusrock.. var det så hemskt, Asså snälla. Journalisten borde pratat om detta drev och besatta stalkers/haters som gör allt för att kasta smuts över henne och förstöra för henne. Podden seglade direkt upp i toppen när hennes avsnitt släpptes såg jag. Ska bli kul att höra hennes egen podd på söndag också.

       Svara

        Och det vet du!

        Svara

         Det kan man se på Itunes.

         Svara

        Sluta lura dig själv.

        Svara

     En annan kommentar menade att hon sa att hon smög ut i sjukhusrock. Säger hon egentligen att hon _skrev under_ i sjukhusrock? För om hon enbart hävdar det förstnämnda kan det mycket väl stämma och att hon fixat i ordning sig efteråt. Jag har ej lyssnat på intervjun själv

     Svara

      Lyssna och bilda dig en egen uppfattning, härinne förvrider folk och påstår att hon sagt saker hon inte sagt.

      Svara

      Hon sa att hon lyckades lura personalen så att de släppte ut henne en gång (den enda gången under hela månaden hon var inlagd) genom att säga att hon skulle träffa barnen en kort stund. Istället stack hon och skrev under försäljningen ”i princip sjukhusrock haha”. Hon var stylad när hon skrev under – syns på bloggen och i dokumentären som filmades av filmteamet som var med. Det stämmer inte med storyn som hon beskriver i intervjun med andra ord.

      Och du som gnäller om att folk vrider. Du vrider definitionen på helg, när ECT-behandlingar görs under veckan och en massa andra lögner från Bella så att du kan intala dig själv att hon talar sanning när hon ljuger.

      Svara

     Patienterna inom psykiatrin bär för övrigt inte sjukhusrock utan egna kläder. Iaf på Danderyd.

     Svara

     Man ”smyger” inte ut från en psykavdelning. Dörren är låst, med dubbla dörrar i de flesta fall.

     Svara

      Och hon sa inte att hon smög ut eller rymde heller, det är andra här som vrider det så. Hon sa att hon åkte i princip i rock och hon kan ju ha piffat till sig innan hon mötte upp de andra inför köpet. Otroligt vad folk ska förvrida här men IL får inte göra det det lilla minsta. hej – lyssna och bilda dig en egen uppfattning, härinne förvrider folk mycket och folk påstår att IL sagt saker hon inte sagt osv

      Svara

       Och du vrider och vinklar så att allt känns bra i ditt lilla Bella hjärta.

       Svara

    Och du själv rationaliserar för att rädda din egen tillförlit till Bella. Ju snabbare du kan acceptera för dig själv att du har fel om Bella ju snabbare kan du släppa taget och gå vidare. Bella har blivit en tidstjuv för alla de trogna gamla fansen som inte vill erkänna för sig själv att de hade fel om henne. Gör rätt, gå vidare, släpp taget!

    Svara

     Vänd på det istället Nina – Bella har blivit en tidstjuv för vissa besatta haters som hela tiden letar fel och vänder allt till fel. Finns ju vissa som lägger all sin tid på att sabotera för henne, kränka och smutskasta henne. Gör rätt, gå vidare, släpp Bella!

     Svara

      Anonym du har helt rätt att tidstjuvarna finns i bägge läger. Dock drar du en helt felaktig slutsats om mig. Jag är trött på att läsa om alla som rationaliserar. Fan eller hater spelar ingen roll.
      Vad är du själv anonym, hater, fan eller neutral? Jag gissar på nr 2. Har jag rätt?

      Svara

      Tror inte du är rätt person att snacka om besatthet.

      Svara

      Ouch!

      Svara

     Känner inte Isabella, läser inte så ofta hennes blogg, har inte lyssnat på intervjun men jösses vilka hyenor det är här inne.
     Varför betyder det så mycket för er att alla ska avsky henne? Varför bryr ni er om hon fick behandling varje fredag eller om det var onsdag?
     Varför är det så viktigt för er som hatar, att ingen längre gillar henne?
     Nina, tycker du och dina gelikar ska gå vidare, släpp taget.

     Svara

      Hej anonym, tror inte du förstår vad jag skrivit i mina kommentarer. Det är du och alla dina gelikar som borde gå vidare. Varför, jo för att kunna fortsätta kunna lura er själva väljer att stjälpa en annan person.
      Ni hjälper inte IL ett skvatt genom ert försvar utan låter henne hålla fast vid en orealistisk dröm.
      Det är ni som är en del av problemet. Gör rätt sak, bli en del av lösningen istället.
      Genom att hugga på allt håller ni debatten vid liv. Är det så svårt att förstå?

      Svara

       Du har helt rätt, men tror tyvärr du talar för döva öron. Personen (el personerna men tror det mest är en enda individ) har antingen inte viljan eller förmågan att inse det (lutar åt det senare).

       Svara

        Helt ärligt riktar jag mig till alla dem som har förmågan att ta till sig budskapet. Den lilla klick personer som bidrar till polariseringen runt Bella kommer aldrig att förstå den skada de gör. Det gör däremot de som ogillar henne och förhoppningsvis kommer en efter en att lägga av. Då får den lilla klicken av missförstådda hitta något/någon annan att lägga sin energi på.

        Svara

       Tack 👏🏻 du sa det!

       Svara

       Nina = griplööv el cc, kämpar så hårt med att få folk att inte klicka in till Bella eller följa henne. Kämpar så hårt med att få folk att tycka illa om henne och att inte försvara henne här. Alltså så stört. Men genom att göra inlägg med elakheter om henne så hjälper du henne få klick, det har du inte förstått Nina. Bra skrivit 13.39

       Svara

        Anonym 15:48 har jag någonstans skrivit att jag tycker illa om Bella eller skrivit skit om henne?
        Snälla visa mig var.
        Jag vill verkligen förklara för dig så att du förstår.
        Du och alla de som försvarar Bella hjälper inte henne. Men er chimär är så stark och så cementerad att det blir ett personligt litet helvete att erkänna för er själva att ni när er egen dröm om hur ni vill att Bella ska vara. Det ni gör är inte schyst mot Bella och det är att lura sig själv. Det är ni som är det största problemet inte alla som hatar på Bella för de lägger av sekunden ni slutar upp med ert eget destruktiva förnekelse.
        Tror du att jag blir rädd för dig när du påstår att jag är samma person som Griplööv eller Camilla? Det jag tänker varje gång jag ser den kommentaren är att det antingen ligger en väldigt ung person bakom, ett troll eller en person som själv är marginaliserad i samhället och som inte förmår att göra sin röst hörd.

        Svara

    När man behandlas med ECT på Danderyd går man mån-ons-fred. Det ska inte gå mer än max 2 dagar helst mellan behandlingarna. Varje helg?

    Svara

     Bella fick givetvis VIP treatment ECT på helgen istället för vardagar som vi vanlisar.

     Svara

      knappast- eftersom det krävs personal som är specialiserad på detta. och själva ECTavdelningen är inte öppen på helgen. Idetta fall har nog Bella fått lov att vara en vanlis.
      Tror inte ett ögonblick på att det ges på helger, L har helt rätt.
      ECTbehandlingar ges 3 gånger i veckan, efter 3 st följer man upp, ofta ges det fler än 3.

      Svara

       Min kompis är utbildad för ECT. Hon jobbar som en sjukskötare gör, i skift och har en helg ledig varje månad.

       Svara

        Fast nej. Då jobbar din kompis inte på ECTn för de har öppet endast vardagar kontorstid.

        Yrkestiteln är sjuksköterska i Sverige för övrigt. I Finland heter det sjukskötare däremot.

        Svara

       Jag var grymt ironisk. Klart Bella inte får VIP treatment. Hon får allt ta de tider för sin Gökboetbehandling när vården har tid. Men om jag inte missminner mig var det väl mest lobotomi var aktuellt i Gökboet?
       Hmmmm

       Svara

        Dom började med ECT behandling old school style i vaket tillstånd med en träbit mellan tänderna. När det inte hjälpte plockade dom fram ishackan.

        Svara

      Fredagar kallar en del för helg. Men ni får väl kontakta Danderyds och be att de förklarar och berättar när det var och hur många behandlingar och vilka veckor och veckodagar det var. Hjälp alltså insåg just att vissa ganingar gör det och någon har säkert redan gjort det. Nej snälla belasta dem inte. Bella kommer säkert berätta mer i sin podd nu när hon redan sagt en del om det.

      Svara

       Hört talas om patientsekretess? Klart att Danderyd (eller annat sjukhus) inte säger något om detta.

       Svara

        Att berätta hur en behandling generellt går till och vilka veckodagar de utförs bryter inte mot någon patientsekretess. Däremot hoppas jag att folk inte ringer och frågar, de har nog att göra.

        Svara

       Jaha då ändrar vi väl betydelsen av HELG också för att blondinbellas lögner inte ska avslöjas ännu en gång. I Mellanöstern är fredag helg, i övriga världen -NEJ! Prova inte dyka upp på jobbet på fredag och säg att det är helg så får vi se hur det går för dig.

       Svara

        Tror annars de flesta av oss säger på fredagseftermiddagen ”nu tar vi helg”. Sen kan det ju vara så enkelt att Bella mindes fel och tänkte att fredag var en lördag eller bara råkade säga fel JA alla kan säga fel så kom nu inte med att Bella säger ofta fel men ja det gör hon ju och det är inte samma sak som att ljuga. Prova själv sitt i en radiointervju, lätt att säga lite fel och knas under nervositet och stress. Ge er för fn. Hoppas nästa journalist granskar detta fenomen och hur hon behandlas och smutskastas, det vore väl något av media att ta upp. Hoppas hon pratar om det i sin podd. Ja jag fattar att jag stoppas nu.

        Svara

         Du är lika störd som hon

         Svara

     Hon ljuger, går ju heller inte ihop det hon sade om att hon ” hittade på att ngt hade hänt hennes barn ”så att hon kunde smita iväg och skriva på papperna gällande försäljningen av företaget .
     I ”sjukhuskläder ”
     Märkligt hur hon även hann byta kläder, föna håret , sminka sig och få med sig kameramannen som filmade hennes dokumentär 🙄

     Svara

    Jag bryr mig inte om frågan om hon fick ECT vardag eller helg. Däremot så hade den vårdplaneringen i alla fall aldrig lagts upp så utifrån hennes problem/mående och då jobbar jag på psykiatrin. Visserligen Sahlgrenska universitetssjukhuset men jag tror inte man är sämre i Stockholm på specialistpsykiari.

    Svara

     Som om du vet om hennes problem och mående eller hur det var och vad som hände och skedde. Alltså lägg ner.

     Svara

      Hon har rätt. Så går det inte till i vården.

      Svara

   Som sagt klart hon inte ljuger om något som är enkelt att kontrollera snarade säger hon lite fel. Tänk att hon måste vara så precis och berätta allt i detalj annars anklagas hon för att ljuga för folk letar ju fel och vill sätta dit henne.

   Svara

    Fast nu pratarvi om Bella, någon som gärna ljuger för att få uppmärksamhet.

    Svara

   Hon är en obotlig mytoman. Tror det är svårt sluta ljuga när man gjort det sedan barn.

   Svara

    Jag säger som jag gjort förut, jag tror ärligt att Bella inte vet hur man talar sanning. Hon ljuger fast hon inte behöver, vilket brukar känneteckna mytomaner. Hon tror kanske rentav själv att hon säger ”sanningen” (åtminstone ibland, tror hon ljuger ytterst medvetet ofta också). Det är sådan hon är, hon kommer knappast någonsin förändras.

    Svara

    Isabella, Anna Book, My Martens…alla tre är de obotliga mytomaner tyvärr. Verka höra ihop med vissa andra typiska personlighetsdrag…

    Svara

    Tycker det är så jävla anmärkningsvärt 24:16 in i intervjun.. Hon gör det tydligaste skiftet av personlighet. Där berättar ju han om att Isabella tackade nej till Söndagsintervjun vid ett tidigare tillfälle eftersom hon ville begränsa innehållet (styra* innehållet rättare sagt..). Och så blottar hon sin sin strategi à la Schulman Show igen? ”Inför en lansering måste jag ha den här etiketten och den här rollen”, typ skitstolt och skrattar åt sig själv. Han köper det totalt och blir snarare fascinerad medan hon igen bekräftar att ja, nu är det falukorvsmamman som ska kommuniceras (???!). Och sen blir hon skitstolt igen ”men den här bilden stämmer faktiskt överens med mitt verkliga liv!”.

    Det är så jävla befängt alltihop. Om det något hon ska ha cred för är det hennes vilja att försöka gång på gång överleva som wb-entreprenör.

    Svara

   Isabella är ingen dygtig mytoman. Bara mytoman.

   Svara

   För att det är patologiskt – sjukligt.

   Hon kan inte kontrollera det.

   Svara

  Rätt! Bra CamCam! Låt denna föredetting försvinna från bloggosfären. Ljug, ljug, ljug uppblandat med hittepå. Nu kan Hänt i vecket och Svensk Gamtidning ta vid, där passar hon in.

  Svara

   ”Hänt i vecket” låter som en helt annan slags tidning än den som, jag förmodar, åsyftas, hahah

   Svara

    Kan innehålla spår av ironi.

    Svara

   På vilket sätt låter cc IL försvinna från bloggsfären genom att ständigt uppmärksamma henne och genom detta inlägg? Hon kan inte låta bli, hon behöver IL för att få kommentarer, sedan har hon en fixering vid henne som hon inte kommer ifrån. Tänk att en föredetting får göra stora intervjuer och blir omskriven varje dag i diverse tidningar, används för att få klick som ska ge pengar. Och en föredetting ska nu podda och hennes avsnitt där hon gästar diverse poddar och radiointervjuer blir dom mest lyssnade så föredetting nja högst aktuell snarare väl.

   Svara

  ”Behandling kan också ges akut, under jourtid.”

  Svara

   Hon var ju inlagd ”en månad” och ändå skulle man söva och ge elbehandling på helgen ”under jourtid”?
   ECT ingår i en vårdplan och är inget som man ger rätt som det är.
   Magpumpning är en annan sak…

   Svara

    ECT ges inte lördag och söndag på något svenskt sjukhus. Inga planerade behandlingar ges vanligen under helgen, faktum är att inte ens cancervård ges på helger. Det är måndag till fredag när det gäller planerad vård så som strålbehandling, cellgifter, allehanda undersökningar och operationer. Röda dagar utgår också. ECT brukar ges mån-ons-fre. Man smyger heller inte ut ur psyket, antingen är man inlåst eller så får man permission om man ber om det och ansvarig läkare godkänner det. Att blondinbella varit inlagd en månad och fått ECT varje helg är därför helt osannolikt, det är bara ännu en lögn i raden. Hon borde göra bättre research innan hon ljuger.

    Svara

     Ursäkta men det där stämmer inte.

     Tex så ges planerad dialysbehandling på helgerna, oftast lördagar, till dem som behöver för att bättre kunna sköta sitt jobb och annat. T.o.m. på midsommarafton ges den behandlingen, planerat. Annars hade hela schemat kolappsat.

     Svara

      Fast vad har dialys med ECT att göra? I det här fallet ges inte ECT under helgen och definitivt inte under flera helger i rad.

      Det du medför med dina kommentarer är oftast att allt är möjligt eftersom inget är omöjligt. Väldigt sällan som du kommer med något väldigt konkret.

      Svara

       Läs vad det är jag kommenterar innan du svarar så hade du besparat dig lite tid.

       Inga planerade behandlingar ges vanligen under helgen, faktum är att inte ens cancervård ges på helger. ”

       Min motivation till att svara. Hade hen fel om det jag beskriver så ligger det är troligt till att hen har fel om ECT också.

       Svara

        Sista ordet. Suck.

        Svara

         Lägg ner! Hen ställde en fråga, jag svarade. Sluta nu med ditt trams!

         Svara

          Skriv vidare på dina böcker istället.

          Svara

          TRH Alla borde läsa ditt inlägg om IL på fika-bloggen.

          Svara

       Det är väldigt lätt att kolla. På Danderyds sjukhus ges ordinarie behandling dagtid måndag till fredag. Behandling kan även ges akut. Slut på meddelandet.

       Svara

   Varje helg? Hon var ju inlagd i en månad?
   Blev hon akut sämre varje helg då?

   Svara

    Inte för att jag tror henne, men man KAN vara inlagd med permission. Jag var inlagd 1-2 veckor efter självmordsförsök då jag också fick ECT. Fick ändå permission för att åka och handla kläder med min mamma, permission för ett kalas osv och sen bara tillbaka till avdelningen. Visserligen 10 år sedan, men har ändå i mitt arbete bra koll på psykiatrin och det fungerar fortfarande liknande i min region iaf.

    Svara

     Ja permissioner, absolut. Men elbehandling specifikt på helger om man nu är inlagd i slutenvård?

     Svara

   Fast då är det inte rimligt att hon skulle ha fått det varje helg under en fyraveckorsperiod. Möjligen första helgen, om det skedde i samband med att hon skrevs in, men var hon inlagd och man hade beslutatat om ECT fanns det ju all möjlighet att planera för behandlingen, utanför jourtid.

   Svara

    Precis så tänkte jag också. Kan det vara så att IL blev inskriven på en helg under vilken man planerade fortsatt behandling i vilken ECT skulle ingå? Jag har lyssnat på intervjun och kan inte minnas att hon sa att behandlingen skedde en viss veckodag. Det blir så tokigt att dissekera all info med skalpell utan att tänka större. Är det en lögn så är det en lögn, men det vet vi inte i dagsläget.

    Svara

     Det spelar ingen roll när du blir inskriven. Behandlingarna sker ändå bara på vissa vardagar.

     Svara

    Jag har aldrig hört att man får Etc behandling för att man är nära konkurs.
    Det låter inte särskilt troligt. Det förklarar ju varför hennes lillasyster flyttade hem till henne. Verkligen jättemärkligt att hennes mor inte gjorde det i lillasysters ställe. Det kan ha varit ett trauma att sälja huset dit hon hade anställt så många människor & kanske blev det en utlösande faktor. Tur att hon kunde flytta därifrån. Hon mår bättre och jag tycket att denna Griploov borde ägna sig åt att skaffa av sig eget liv det har blivit alldeles för låg nivå. Inte ens ett mellanstadie barn skulle skratta och bloggen här om henne tillför ingenting!

    Svara

   Javiss. Sådana behandlingar ges dock enbart på vitalindikation, dvs när personens liv är i direkt fara. Exempelvis katatona tillstånd eller när personen vägrar dricka och äta i flera dygn…
   Då kan personen erhålla akut ECT

   Svara

    Verkar som Bellas tillstånd ständigt ökar i svårighetsgrad.
    Från en depression har det utvecklats via tablettmissbruk och självmordsförsök till akuta elbehandlingar för att hennes liv är i fara (fast bara på helgerna tydligen).
    Men nu leker livet igen och hon verkar pigg och glad.
    Alltid positivt när vården får någon på fötter så snabbt. Själv har jag mått dåligt i flera år nu.

    Svara

     Tack Anonym! Du satt mina exakta tankar.

     Svara

     Hon synes bre på för uppmärksamhet. ETC ges max 3 dagar i veckan, må , ons , fredag. Vissa patienter bor hemma mellan behandlingarna, andra inte. Det händer även att man i början får vara hemma mellan behandlingarna men sedan måste vara kvar på låst avdelning och vice versa. Detta med helgbehandling är väl hennes behov om att alltid få särbehandling. Tragiskt att ljuga om så lättkollade saker men hon vet att vården har tystnadsplikt.

     Svara

      Hon kan begära ut sina egna journaler, men se det går inte då det inte finns några journaler.

      Svara

       Hur vet du att det inte finns några journaler? Genuin fråga, inget ifrågasättande.

       Svara

     Absolut att alla är olika och att man kan må dåligt på olika sätt…
     Men jag har som du, mått dåligt länge, ur och in i depression och utmattning. Jag har pratat med, läst, tagit del av andras historier å pratat med terapeuter å psykologer och min erfarenhet är att vi som mår riktigt dåligt gör det av å till och det är inget man gillar att skylta med. Man skäms för att man är ”så värdelös” att man inte ”klarar dig själv” att man inte bara ”kan va glad” osv. Det är inget man vill att alla ska veta, inget man vill diskutera med alla utan man vill bara, om det kunde gå på nått sätt, bli kvitt skiten!!!!

     Alltid när någon sitter å pratar om hur dåligt de mår, ofta och i så många olika tv-soffor och poddar som finns, nästan lite ”stolta” så känner jag att BULL SHIT du har nog fan inte mått så jäkla dåligt. Däremot älskar du att prata om och framhäva dig själv. Jag kan såklart ha fel, Men varje gång jag ser det blir jag lika förbannad. Och varje gång tänker jag att ”om du bara visste hur det känns att vara deprimerad på riktigt” det är så respektlöst mot alla de därute som PÅ RIKTIGT kämpar varje dag för att bara få ihop det. Det sliter nått oerhört på en själv, relationer, ekonomi osv

     Svara

      Är du på riktigt? Den enda som är respektlös är du som utifrån andras berättelsder graderar deras mående och om de har rätt att må dåligt eller inte. Det är sånt som gör att det finns ett stort stigma kring psykisk ohälsa. Har så svårt att förstå ”håll käften om ditt dåliga mående för det finns de som inte orkar prata om det”-mentaliteten. Jag blir hjälpt av att höra andra prata om sin psykiska ohälsa. Det är skönt att inte vara ensam – och höra att andra varit igenom det jag varit igenom. Måste allt vara en tävling om vem som har haft det jävligast av jävligast? Kan vi inte bara tänka att det är positivt att personer pratar om sin psykisk ohälsa och sprider kunskap till andra?

      Svara

       S du gör det säkert inte medvetet men genom din kommentar förminskade du precis anonym 11:30 känslor. Alla hanterar sitt mående olika. Det A beskriver känner jag själv igen hos vänner och anhöriga. De känner sig som en belastning och vill inte lägga sitt dåliga mående i knät på andra.
       Jag håller med om att det är viktigt att prata om psykisk ohälsa om inte annat för att ta bort stigmat kring det. Men det är skillnad på forum och forum. För allt för ofta när jag läser om och hör människor berätta om sin psykiska ohälsa tänker jag precis det du skriver, det är ingen tävling att må dåligt.

       Svara

        Det var inte meningen att förminska anonyms känslor. Jag ber om ursäkt för det. Jag blev förbannad och reagerade. Jag känner igen mig själv i att inte vilja vara en belastning. Jag vet även att min sambo inte vill vara en börda med sina känslor och mående. Att försöka hålla ut i det längsta. Det jag har problem med är att kasta skit på de som orkar och känner att de klarar av att prata om det. Jag tänker att för att orka prata om sitt mående och särskilt offentligt så är man kanske inte i det djupaste nattsvarta för tillfället. Du har kanske en något något bättre dag, vecka, månad, eller timme. Det är då så orättvist att sparka på den som just nu har orken.

        Svara

         Tack S för att du förklarade. Jag tror att vi tycker rätt lika här. Och jag håller med om att man ska stötta dem som pratar och berättar. Och när det är så att man kanske inte riktigt tror på det som berättas är det bäst att vara tyst och låta det passera förbi.

         Svara

       Du missförstod det jag skrev TOTALT!!! Jag menar INTE att man inte får prata om att må dåligt, jag menar(och skrev ju) om de som liksom vältrar sig i det och vill framhäva det. Jag har sett intervjuer med folk som mått dåligt i olika grader å precis som du fått ut ngt av det osv. Det jag menade var att jag upplever att det finns en ”trend” i att prata om att man minsann mått så dåligt. Att man medvetet kan fiska sympatier, klick å rubriker på det. Som efter att Therese gjorde sina videos, helt plötsligt hade ALLA psykisk ohälsa då ju ALLA, om man bara känner efter lite har dåliga dagar. Det är stor skillnad på det och att vara som tex Therese.

       Svara

        Jag ber om ursäkt för att jag var så hård mot dig. Jag blev förbannad och reagerade snabbt, lite för snabbt. Jag förstår hur du tänker även om jag inte håller med dig. Det går ju aldrig att veta om personen som sitter i en tv-soffa och pratar om sitt mående har haft det jävligt jobbigt på riktigt. Du kommer aldrig veta om allt det personen säger är sant. Men vad spelar det för roll för dig? Istället för att sprida tvivel om det är sant eller inte kan vi väl stötta personer som berättar. Som jag svarade Elsa längre upp: det jag har problem med är att kasta skit på de som orkar och känner att de klarar av att prata om det. Jag tänker att för att orka prata om sitt mående och särskilt offentligt så är man kanske inte i det djupaste nattsvarta för tillfället. Du har kanske en något något bättre dag, vecka, månad, eller timme. Det är då så orättvist att sparka på den som just nu har orken.

        Svara

    Det där stämmer bara inte! Ges inte alls enbart vid katatona tillstånd. Man kan ex vara suicidal utan att vara kataton. Det kan ges under pågående mani. Osv osv. Det har ju en omedelbar effekt till skillnad från alla andra behandlingar och därför används det när det behöver ske förbättring snabbt.

    Svara

  Fast att hon säger varje helg ist för varje vecka ska man anta och påstå att hon ljuger för det, för en felsägning? Eller menade hon varje fredag och sa varje helg. Varför skulle hon ljuga om det? Hon ljuger ju inte, det finns ju andra som vet om att hon fått det och alla minns shjukhusbilden på hennes blogg.

  Svara

   Nåja. Andra i det här kommentarsfältet utan riktiga namn som ”sett det” och ”vet”… Betyder knappast att det behöver stämma.

   Svara

    Du tror inte exempelvis Odd vet det, eller hennes syster?

    Svara

   Hmmm… När har Bella använt en bild från ett annat tillfälle för att få folk att tro att det var i realtid och därmed få folk att tycka synd om sig? Kan det vara när hon publicerade en helt irrelevant och gammal hotlapp när Cam avslöjade att Bella hade ljugit om sina bloggsiffror? Det är inte första gången Bella ljuger. Du försvarar en gränslös bluff.

   Svara

   Det är ju märkligt hur många ”felsägningar” som poppar ur Bellas mun titt som tätt… 🤔

   Svara

    Precis, varje gång Bella ljuger så hoppar hennes lättlurade försvarare in och bara ”Nej, det vara bara en felsägning”. Tänk att vara så lättlurad 😅

    Svara

    I Sommarprogrammet missade hon vilket år Gillis är född och inspelningen fick rättas i efterhand.
    Men Bella kom ihåg att säga hej då till Sverige. Där blev det inte fel, eller?

    Svara

  Som sagt, osympatisk häxa 🙂 & det tycker jag inte att du är. Lägg ner, här skulle jag låta bli att spekulera – man måste inte tro nån som berättar om sin behandling men det är bättre vara tyst om det med tanke på att det mkt väl kan vara sant och att det är väldigt ojust ta den här vinkeln på berättelsen.

  Svara

   Precis. Ibland (ganska ofta) är det bättre att bara vara tyst och gå vidare.

   Svara

    Håller med, Bella hade kunnat vara tyst och gå vidare.

    Svara

  Precis! För vilken människa som helst (vill jag tro i alla fall) skulle inte orka hålla upp en fasad om det var så här illa. Så oerhört tragiskt av henne att inte ge sig.

  Svara

  Jag tvingade mig igenom intervjun och det är bara en massa lögner.
  Utöver det tycker jag att det är riktigt tråkigt att programledaren Martin Wicklin inte gick på hårdare.
  Han har ju liksom blivit utkastad från Jan Myrdals hem under en intervju, fått Sven Wollter att tappa fattningen och nästan blivit utsparkad från Bert Karlssons bil under tidigare intervjuer för Söndagsintervjun – och då ska vi inte ens gå in på hans arbete med Medierna.

  Man fattar ju direkt vart intervjun var på väg när Isabella säger att hon älskar Kristina Lugn i inledningen och att det var hon som fick henne till att tacka ja till att vara med..

  Svara

   Fast va, jag tycker ju att han var ganska så nedlåtande mot henne och det märktes att han läser här och sympatiserar med hatarna lite kändes det som, och ville sätta dit typ fast han var ändå lite mjuk med all rätt, det var ju ganska sorgliga saker hon pratade om. Tycker det var en stark och ganska bra intervju.

   Svara

    Och ändå lyckades hon smita ut och skriva under försäljningen i sjukhusrock (fast hon egentligen var stylad), resa till Norge och Saxå Bruk (fast hon var inlagd och inte fick lämna stället) och få ECT-behandlingar under helgen (trots att de endast ges under vissa vardagar).

    Det är lätt att syna hennes lögner. Hon är skitdålig på att ljuga. Frågan är varför vissa av hennes försvarare ändå väljer att försvara henne. Varför gillar ni att bli lurade?

    Svara

     Man kan säga ifrån när någon blir illa behandlad (genom personpåhopp) och ändå inte tro på allt personen som blir illa behandlad säger. Allt är inte svart eller vitt, serru.

     Svara

      Personpåhopp? När man synar en människas lögner?

      Svara

      Sa du ifrån Bellas personhopp mot hennes familj? Eller personhoppen från Bella mot journalisterna som gjorde sitt jobb och avslöjade Bellas lögner? Eller personhoppen som Bella riktade mot sina anställda i den giftiga arbetsmiljön hon tillät för att kunna tjäna en peng? Eller när Bella hittade på en hotbild när Cam avslöjade hennes bluffstatistik? Eller när Bella slaktade sitt ex med en påhittad historia om maffia? Eller är det bara Bella du tycker synd om?

      Svara

     Men snälla, VAR har hon sagt att hon var inlagd när hon var i Norge och Saxå Bruk?! INGENSTANS så varför får du det till det?! HUR får du det till det?! Hon säger inte heller att hon inte fick lämna stället. Rocken kan hon ju haft på sig när hon lämnade, hon sa att hon lämnade i rock inget annat, men sedan fixat till sig innan hon åkte för att signa försäljningen. Alltså snälla, ge dig någon gång.

     Svara

     Väldigt oschysst Camilla att inte släppa fram kommentarer som svarar på detta trams. Men då skrivs det på andra ställen istället och då får det dig att se illa ut.

     Svara

      Ja varför går det inte att svara den sjuka kommentaren och vissa andra. 10:04 är ju helt galen och hittar på sina egna historier – IL har ju inte påstått att hon var inlagd när hon var i Norge eller Saxså bruk, eller sagt att hon smitit och signade i rocken. 10:04 är lätt att syna. Hen är ihärdig med att förvrida och kasta smuts på IL. Skrämmande.

      Svara

       Det går bara att svara ett visst antal i varje tråd, jag lovar att det inte är en kodad konspiration mot just dig – inte den här gången heller.

       Svara

        Nja det stämmer ju inte, försök inte. Då kan du ju isf släppa fram andra svar också.

        Svara

       13:59 Du är fan skrämmande. Påriktigt.

       Svara

     Det Bellas beundrare försvarar är egentligen inte Bella även om det kan verka så utan sitt eget självbedrägeri.
     I korthet funkar det så här och är känt för många som arbetar professionellt med reklam.
     När vi bestämt oss för att vi tror på en person, ett budskap eller en produkt skapare det ett engagemang hos oss. Vi börjar prata i positiva ordalag om personen till våra vänner och bekanta. Vi kanske skriver positiva saker till personen ifråga. När sedan kritik dyker upp mot den personen som vi engagerat oss i uppstår en motsättning i oss som vi måste hantera. Genom att acceptera andras kritik mot personen säger vi att det egna engagemanget var fel och missriktad. Som människor gillar vi även konsekvens. Vi håller fast vid vår ursprungslinje för att vi gillar följdriktighet. Det är lättare att försvara den ursprungliga uppfattningen hur fel den än må vara än att acceptera att vi faktiskt gjort en felaktig bedömning. Ingen gillar att dra ner byxorna på sig själv och erkänna att man gjort en missbedömning.

     Svara

      Precis! Väl uttryckt. Hoppas somliga som känner sig träffade läser detta.

      Svara

     Det är lätt att syna dig 10:04 och vad du håller på med. Du har ju helt fått allt om bakfoten och gör dina egna historier. Varifrån har du fått att hon var inlagd när hon var i Norge och Saxå? Det har hon inte påstått, du får läsa lite nogrannare på hennes blogg. Hon säger inte heller att hon fick smita ut eller skrev på i shukhusrock. Jisses alltså

     Svara

    😂

    Svara

    Sen så måste man ändå ha lite perspektiv också. Hon är faktiskt inte en maktfaktor i Sverige. Hon är inte en politiker. Hennes beslut påverkar inte Sverige och våra liv. Det finns gränser för hur hårt en tjej som har en populär blogg ska granskas, man kan inte jämföra det med riktig makthavare.

    Jag menar inte att influencers inte ska granskas, det bör de. Men det måste vara proportionellt. Man kan inte jämföra de med politiker, snarare är de som en blandning mellan en halvkändis och en småföretagare. De har ”makt” över sina följare, men inte speciellt mycket över samhället som individer. Så det vore rätt konstigt att gå på en individuell influencer för hårt, det vore lite som att börja gräva i en ICA-handlares förflutna, ledarskapstil, och eventuella lögner bara för att personen tjänar pengar och många personer handlar sin mat där, det måste finnas en proportionerlig relevans för allmänheten.

    Svara

     Inte en maktfaktor?! Hon som siktade på att bli världens mäktigaste kvinna?! Skämt åsido, håller med om det du skriver. Gillar inte Bella, men hon är en nobody i jämförelse med politiker. Bara det att när tidningarna skriver om henne och hennes företag, så står det nästan alltid under nöjessidorna. Säger ju en del.

     Svara

      Sedan en vecka tillbaka har hon på Instagram tagit bort att hon en gång blivit vald till Årets mäktigaste affärskvinna. Undrar varför det har försvunnit.

      Svara

   Instämmer. Programledaren var mesig och verkar gå på allt hon säger. Hon verkar vara mycket manipulativ. Anmärkningsvärt att SR låter henne ange misshandel i hemmet som barn utan att de lät berörda komma till tals. De angav heller inte om det fanns domar. Dessutom borde de klippt bort detta. Det är en inspelad intervju och ingen direktsändning.

   Svara

    När hon får frågan om vem som blev misshandlad säger hon att ”det var mellan alla”… låter märkligt. Skulle dessutom ha kommit fram tidigare i hennes försök att spela maskrosbarn.

    Svara

   Han var också kritisk mot Linnea Claesson, följde upp med motfrågor, hade en lite kritisk ton, Linnea svarade på allt men man märkte att det inte var en rolig sits för henne.

   Med Isabella så skrattas det och ljugs på, Wicklin ställde inte de kritiska frågorna.

   Antagligen av samma anledning som camcam: Man vill inte framstå som någon som sparkar på den som ligger!

   Svara

    Vilket ju visar att Bellas strategi att spela på, och grovt överdriva, sin psykiska ohälsa, fungerar. Hon får maximal uppmärksamhet men alla tassar på tå runt henne och vågar inte gå på och syna hennes lögner.

    Svara

  Bra svar! Som vissa gnäller när du väl skriver om henne, aldrig blir det rätt ändå.

  Så mycket lögner att det är lönlöst klura i vad som är vad. Det Bella vill är att vi spekulerar och grubblar – så hon inte glöms bort.
  Ge henne inte det.

  (Det riktigt ledsamma är barnen, som ff står i skuggan när allt handlar om bolagen och hennes ego i intevjuerna)

  Svara

   Trist att intervjuaren i P1 låter sig medverka till detta spekulerande.
   Martin Wicklin borde veta att Bella slirar på sanningen med- eller omedvetet. Han har ju gjort grundlig research, eller?
   En intervju ska vara ärlig och syfta till att ta fram sanningen om den som intervjuas.
   Vill man inte ställa motfrågor och ifrågasätta under intervjun så är det lika bra att ställa in.

   Svara

    Ja fan vad irriterande att han skulle vara en sån mysgubbe med henne. Lyssna på typ den med Filip Hammar. Där säger han t ex att Filip är en sån som för ung, eeehhh

    Svara

     Sådan som DÖR* ung. Suck hela poängen med mitt inlägg försvann när jag sabbade det ordet 😂

     Svara

      Att hon inte skulle bli gammal sa även Blondinbella i intervjun. Hon påstod något om att personer med hennes bakgrund tar livet av sig vid typ 27 eller liknande.

      Svara

       Oh herregud, skämskudden fram.. Ah jo, glömde. Hon var ju ett maskrosbarn!

       Svara

       JUST DET!! Och Martin Wicklin svarade ”nej, säg inte så” när Isabella sa att det var jobbigt att bli 30 och att hon inte hade tänkt att hon skulle bli gammal.

       Tråkigt att den manliga journalisten är så förutsägbar!

       Svara

        Nu var det ju inte riktigt så hon sa, här vrids det i vanlig ordning. Hon tror – tror – inte att hon kommer bli så gammal och jag förstår henne precis för jag har alltid trott att jag inte skulle leva längre än till 45 ish typ, det är en känsla man har och jag känner för övrigt igen mig väldigt mycket i det hon sa, om att känna sig ensam fast man inte är helt ensam osv. Vad tycker du att Martin skulle ha svarat eller sagt?

        Svara

       Ojojoj. Menar hon att hon är bloggvärldens Curt Kobain och Amy Winehouse? Ja, det är ingen dålig klubb att sälla sig i.

       Svara

     Svårt att vara tuff med två ballonger i nyllet…

     Svara

      Svårt att vara svartsjuk och besatt också va?

      Svara

       Inte lika besatt som du iallafall.

       Svara

      Wtf. Jag ogillar Bella (Cam kan nog intyga att många kritiska kommentarer kommer från mig) men detta är inte ok. Låt hennes kropp vara.

      Svara

      Men lägg av, hon var ju inte ens tight klädd. Vem tänker ens på det

      Svara

    Kan han tagit för mycket hänsyn till att hon nyligen varit enligt hennes egen uppgift självmordsbenägen? Dock, SR fick dessa uppgifter av henne, då är det praxis att inte låta personen vara med på en intervju på grund av psykiska hälsotillståndet.

    Svara

     Många orsaker till att denna intervju aldrig borde ha sänts. Förstår inte att Sveriges Radio sväljer detta ”hook, line and sinker”.

     Svara

  Vill bara påminna om att minnet och hur man kommer ihåg saker kan fungera väldigt dåligt för en person som lider av psykisk ohälsa. Efterkonstruktioner är inte ovanligt pga många minns inte tydligt vad som hänt tidigare och man lever lite som i en egen bubbla och verklighet. Jag vet inte vad som gäller i Isabellas fall men hon har ju mått dåligt i många många år och är ju själv osäker på vad som är hennes riktiga jag och hennes olika karaktärer. Jag tycker man kan ha respekt för det och hålla det i bakhuvudet när/om man ska diskutera detta.

  Svara

   Då ska man nog inte ge intervjuer på ett tag. Minnet har viss betydelse när man berättar om vad som hänt.

   Svara

    Fast finns det en diskrepans mellan ”helg” & ”fredag” xx år senare skulle iaf inte jag bry mig…

    Svara

     Det var väl i jan-20 detta skulle ha hänt?

     Svara

    Absolut, men hon är fortfarande för sjuk för att inse det. Det kommer kanske om något /några år om hon lyckas ta sig tillbaka till verkligheten.

    Svara

     Tror du seriöst själv på det?

     Svara

   Etc kan ju i sig orsaka minnesförluster

   Svara

    Precis och många kallar fredag för helg, om det nu var på fredagar hon fick det. Kan ju vara ha varit minnet som sviktade eller en enkel felsägning. Löjligt att allt ska analyseras och minsta lilla som kan vändas till fel ska tas upp och hon ska antas ljuga och kallas lögnare. Tröttsamt och tragiskt.

    Svara

     Men TUR så har vi dig som försvarar Bella i vått och torrt ❤️ trots lite felsägningar och minnesförlust!

     Svara

     Fredag är en vardag. Aldrig hört om att ”många” kallar fredag för helg? Dummaste jag hört…

     Svara

      För mig är fredagen starten på helgen. Såklart är fredagen en veckodag, men jag tror många förknippar fredagen med helgen.

      Svara

       Jag tror att många jobbar på fredagen och är lediga först på lördagen. Det är inte så många som jobbar deltid nuförtiden. Så att man skulle kalla en arbetsdag för helg, nä det händer inte. Det skriver du bara för att försvara Bella.

       Svara

       Nej, man jobbar klart fredagen och SEDAN tar man helg om man nu ska desperat försöka försvara Bellas lögn. Hade hon verkligen fått ECT hade det skett under dagen, dvs en vardag. Inte en helg.

       Svara

    Och Bella kan kolla upp när hon fick dessa behandlingar innan hon intervjuas. Nej, om hon ljuger så ofta som hon gör så ljuger hon igen. Förstår verkligen inte varför ni som försvarar henne alltid kommer med så komplicerade ursäkter när det är så tydligt att Bella ljuger IGEN.

    Bella ljög för att Bella ljuger. Till och med hennes bästa kompis, Sheila, avslöjade hennes lögn på den där liven några veckor sedan. Då ljög Bella om vad hon hade gjort den dagen, så larvigt.

    Svara

     Ja men hennes lögner är ju pga en diagnos. Det alla här inne sitter och diskuterar är ju en diagnos och inte Bella. Många förstår nog inte skillnaden.

     Svara

      Vilken diagnos är det? Mytomani?

      Svara

      Helt ärligt så bryr jag mig inte om någon diagnos. Hon har varit hemsk mot anställda, vänner, företagspartners och familj. Hon har lurat kunder, läsare och journalister. Hon har mobbat och lurat anställda på rimliga ersättningar.

      Hon är fan vuxen och får ta ansvar för sitt beteende men istället hittar hon på en massa sagor som ska få folk att tycka synd om henne. Verkligen inte konstigt att hennes familj undviker henne, hennes företag har kraschat och att hon har så få vänner.

      Svara

       Nordic Tech House blev också blåsta.
       Däribland Bellas vän sedan länge, Linus.
       Säger en del.

       Svara

        Precis! De som försvarar Bella borde fråga sig själva varför nästan alla klipper bort henne från sina liv till slut om hon nu är så underbar och oskyldig som hon själv påstår.

        Svara

        Hur går det med Nordic Tech House stämning av Löwengrip, någon som vet?

        Svara

         Skulle tro att de förlikats eller att det i alla fall blir förlikning.
         Tingsrätterna brukar försöka få parterna i tvistemål att göra upp utan förhandling i rätten.

         Svara

   Då kanske man inte ger en intervju? Eller iaf säger typ ”jag har vaga minnen av tiden på sjukhus” eller liknande.

   Hon verkar ju för övrigt haft ”problem med minnet” i 10 år nu…

   Svara

    Nej men hon är ju kanske inte vid sina sinnens fulla bruk. Då kanske man gör saker som inte är så genomtänkta och som man kanske ångrar i efterhand när man fått perspektiv på saker.

    Svara

     Vah! Pratar vi om samma människa?? Det är Bella vi snackar om, som är på samma bana som hon en gång lämnade! Det är klart hon vill köra psykiskt-sjuk-kortet för att slippa konsekvenserna av sitt ljug.

     Svara

   Lol Olivia. Det här är en kvinna som ljugit i media om att hennes snubbe fått maffian att komma efter henne lol

   Svara

    Ja, hon har ju haft dessa problem sedan hennes barndom.

    Svara

     Problem med maffian sedan barnsben!?!
     Maffig historia ändå!

     Svara

   Har hon haft psykisk ohälsa sedan gymnasiet, menar du?

   Svara

    Nej? Jag menar att hon har haft svårt att hålla sig till sanningen.

    Svara

    Ja det har hon. Hon har ju försökt fly från verkligheten sen hon flyttade hemifrån.

    Svara

     Olivia jag håller med dig.
     Bella är djupt tragisk och det gör ont i mig när jag läser om hennes alla försök att få vara omtyckt, älskad, respekterad, beundrad, avundad, omtalad, dyrkad. Det som är riktigt skrämmande, det är vad som kommer att hända i henne när hon en dag inser att hennes behov är orealistiska.
     Jag lyssnade på intervjun, som jag bitvis fick tvinga mig igenom. Inte pga att Bella gick vilse i sina egna drömmar om hur hon tycker saker borde vara och är utan den underton som de flesta intervjuer med henna haft det senaste året.
     Visst journalisterna ställer inte tuffa frågor, de gör något mycket värre i mitt tycke. De förminskar henne till en lätt förvirrad och missförstådd person som själv anser sig vara ett offer för omständigheterna.
     Du gör helt rätt Camilla att inte publicera ett inlägg om intervjun. Du har helt rätt om hur kommentarsfältet utvecklas om du gör det. Ett skyttegravskrig mellan dem som ogillar Bella, dem som gillar Bella och dem som avskyr dig.
     Det bästa för Bella är att alla slutar skriva om henne. Lämnar henne ifred och inte ger vika för när hon själv ringer och ber om att bli intervjuad.

     Svara

      Haha och vad menar du att c (du) gjorde? Är inte detta ett inlägg om intervjun för att få en massa kommentarer som är allt annat än snälla. Jobbigt för somliga att denna intervjun sändes och att hon fått mycket beröm oj oj. Synd bara att de inte pratade om er och detta fenomen men ni är arga ändå.

      Svara

       😂 Du är fan otrolig

       Svara

       Du har verkligen nosen så långt upp i Bellas röv att du tappat all verklighetsförankring. Har du som heltidsjobb att försvara henne som en rabiessmittad vakthund?

       Svara

       Det måste vara svårt att gå igenom livet och känna sig så missuppfattad som du förmedlar i allt du skriver. Du kanske har missat att tonläget mot Bella ändrats de senaste 8-12 månaderna. Efter hennes utmärkelse som Sveriges mäktigaste affärskvinna 2018 blev hon i det närmaste behandlad som kunglighet. Hon fick hur mycket utrymme som helst och inte bara på tidningarnas nöjessidor.
       Att vara Sveriges mäktigaste affärskvinna är en roll som förpliktigar. Man måste leverera. Tidigt började seriösa tidningar såsom Resumé och Breakit att granska henne. Sedan har fler hakat på och tonen mot henne blir mer och mer nedsättande. Det finns flera exempel på där hon i P1 intervjun exponerar sig själv. Om du inte hör detta är det ingen idé att jag förklarar för du vill inte höra.
       När man har investerat så mycket känslor i en person som du verkar ha gjort är man inte öppen för varken fakta eller åsikter som går emot den egna övertygelsen. Det är varken konstigt eller på något sätt ett onormalt beteende. Det handlar om att till varje pris skydda sin egen övertygelse.
       Som jag skrivit tidigare hoppas jag att Camilla slutar med inlägg om Bella och att folk slutar kommentera om henne. Och det är för Bellas eget bästa.

       Svara

   Och då borde väl Bella kollaupp detta innan hon ger intervjuer. Inte vårt problem att mytomanen Bella avslöjas med ännu fler lögner. Vill hon inte anklagas för att ljuga borde hon sluta ljuga.

   Svara

    Ni vill ju verkligheten inte förstå.

    Svara

     Nej, du vill verkligen inte förstå. Du vill försvara en bluff.

     Svara

   Det är ju inte ett nytt problem för Isabella, det har varit så här under flera års tid, sen hon var tonåring.

   Svara

  Narrativet nu är att hon lever ett mer enkelt, vardagligt, äkta och jordnära liv – sånt som fansen gillar – men är det verkligen så? Det är fortfarande: budade saker som visas upp, restaurangbesök, hotellvistelser, exklusiv shopping, ny inredning, stajlist, MUA, instagramfilmer med kraftigt filter… Hon planerade ju även att åka till Paris och shoppa, men coronan satte stopp.

  Svara

   Exakt! Hon har fan inte ändrats nånstans. Hon vill bara vinna en publik som fastnar för hennes goj.. Och här inne har hon redan några som håller henne ryggen. Tragiskt!

   Svara

   Amen jämfört med chaufför, assisten, kock, träffa mua och stylist dagligen, två barnflickor, personlig shopping på NK, hus på Rivieran, galor för hundratusentals kronor, lägenhet i NY, arkitektritat hus för 30 mille och ett eget säkerhetsteam så är det en klar nedgradering. Hon har verkligen dämpat sin extravaganta livsstil. Jämfört med oss vanlisar är hon fortfarande en spenderare av rang men jag tror inte att hon vågar leva över sina tillgångar för ”content”.

   Svara

    Hon är redan påväg mot den livsstilen med raska steg. Hon vill oavsett vad som händer vara nån hon inte är. Sorglig människa!

    Svara

     Och då sitter hon där igen utan pengar. Hon försöker redan sälja av sina aktier på Natural Cycles vilket tyder på att hon redan har bränt för mycket pengar.

     Svara

      Och raggar desperat på rika gubbar. Så att hon kan klänga sig fast vid den flådiga livsstil hon eftersträvar så hett.

      Svara

  Jag har varit tillsammans 10 år med en manlig version av Isabella.
  Narcissist och adhd. De är som klonade och ALLT handlar om de själva och lögner de själva tror på.
  Om man ibland tror att de är snälla/vanliga så är det ändå något i beteendet som gynnar dem själva i slutändan. Såna här människor ska inte ha utrymme.

  Svara

   L8….du har så rätt.
   Själv har jag vuxit upp med en mamma som är Narcissist.

   En sak som jag lärt mig av års av terapi är att en Narcisstisk person kan aldrig förändras till det bättre.
   Personen lär fortsätta med samma beteende livet ut.
   Avsaknad för empati är ett typiskt drag.
   Ett annat är att bli självömklig när man möter motgång och är trängd.
   Narcissten är den mest manipulativa person ngn kan råka ut för.

   Tänker ibland på de anställda som IL lyckats lura.
   IL är inte intelligent som min mamma, hursomhelst har många duperats av hennes skådespel.

   Kan hoppas att hennes barn inte behöver gå i terapi som jag fick.

   Svara

    ❤️💪🏻

    Svara

   Tror många narcissister aldrig kommer till självinsikt och det är en del av problemet. Har en i min närhet som till och med när hens barnbarn glatt berättar att hon fick alla rätt på matteprovet ska avbryta och skrävla om hur duktig hen var som barn i skolan och minsann kunde blivit vad som helst. Inte ens ett ”bra jobbat” eller liknande utan alltid jag, jag, jag.

   Svara

  Ja hon blev inlagd i januari, blev kvar en månad och fick behandling varje helg. Men nu, ett halvår efter avslutad behandling mår hon bra.
  Det går undan…

  Svara

   Har ju inte ens gått ett halvår hon skulle eventuellt blivit inlagd. Mamma har haft psykoser och det var minsann inte en liten inläggning så var allt bra, tack och hej. Fattar att man inte kan jämföra men man hamnar inte där för en liten svacka i livet som man kickar igång med lite elchocker och sen är allt bra igen. Sjukt att hon får hållas.

   Svara

    ❤️

    Svara

   Fast det är ju hela poängen med ECT – att det ger oerhört snabba resultat. Jag har ingen aning om och skiter högaktningsfullt i huruvida Bella fått behandlingen eller ej. Men jag har själv gått igenom ECT-behandling för några år sedan och humöret, orken osv svängde totalt på ett par veckor, gick från djupt deprimerad nästan apatisk till att söka jobb dygnet runt och började jobba heltid två veckor efter utskrivning. Så det kan alltså bryta en djup depression relativt omgående, dock är det ju inget bestående resultat

   Svara

    Hoppas att du mår bra idag ❤️

    Svara

  Jag har inte lyssnat på intervjun eller läst hennes blogg, men har en fråga ändå.
  Min, och många a dras, upplevelse av psykisk ohälsa är att man verkligen får stånga sig blodig för att ens få komma till vårdcentralen. Man kan sitta med ihoptejpade handleder på psykakuten efter tio år av depression och ångest men ändå bli hemskickad med en tablett.
  Att bli inlagd en månad och få ETC känns drastiskt och något som bara erbjuds superakuta fall? När man är en fara för sig själv och allmänheten, typ.

  Toppen att hon fått hjälp med sitt mående, absolut! Men liksom…hur?

  Svara

   Tror det handlar om tur också, var man hamnar. Jag har mått dåligt länge, men alltid tänkt att det inte var ”tillräckligt dåligt” för att be om hjälp. I vintras bestämde jag mig, ringde vårdcentralen och sa att jag inte mådde bra. Tre dagar senare var jag hos läkare och fick antidepressiva och remiss till psykolog. Nu har jag inte varit suicidal så har inte behövt vara i kontakt med psykakut eller så, men ändå. Jag var i chock över att jag fick tid så snabbt och träffade förstående läkare. Hemskt att det ska behöva handla om vem man har turen att träffa…

   Svara

    Fick också hjälp med en gång. Via VC och deras kurator. Dock va jag så pass dålig att jag självmant avslutade kontakten då depressionen övergick till euforisk mani. När nästa depression kom skickade läkaren en remiss till psyk och jag fick snabbt tid där. Dock tog det 6 år!!! där med utredningar feldiagnostiseringar, terapi etc innan rätt diagnos och medicinering. Flera byten av läkare och psykologer, sjuksköterskor och skötare.

    Svara

    Det ingen av oss vet som kommenterar här är hur dåligt Bella mår. Hon har sedan tidig ålder lärt sig att gå in i olika roller och upprätthålla en fasad. Tror inte ens att Bella själv vet vem hon är och hur hon mår. Tror inte alls det är otroligt att hon genomgått behandlingen kanske är dock inte alla detaljerna rätt om hur länge, hur ofta och vilka dagar.

    Svara

   Jag håller med. Jag har gjort 2 suicidförsök under 3 månader och båda gångerna fick jag gå hem efter en dag på akuten (ej psykakuten) och en bedömning (20 min samtal) av en psykiatriker. Det har aldrig varit tal om ECT, utan samtalsterapi, SSRI och benso är det som funnits att ta hjälp av. Detta var dock 10 år sedan. Nyligen arbetade jag inom psykiatrin (ej Sthlm) och är förbluffad över det Bella berättar! De som fick ECT, där jag arbetade, var i sådana tillstånd som hade fått vem som helst att få ont i hjärtat av empati. Antingen svår psykos eller i de flesta fall allvarlig depression där personen desperat försökte suicidera flera ggr, eller helt enkelt låg och dreglade och kissade på sig i sängen 24/7.

   ECT och dess funktion är inte helt kartlagt, man vet helt enkelt inte hur och varför det fungerar, plus att det finns en stor risk för biverkningar och därför är vården restriktiv med att behandla på detta sätt. Ni är välkomna att googla ”ECT anmälan” så ser ni ett antal sidor där drabbade berättar om hur behandlingen påverkat dem (obs att det kan hjälpa väldigt bra också och ofta gör det, MEN man ska inte förringa biverkningarna!).

   Jag kan inte säga att nix, Bella har absolut inte fått ECT, för det vet man inte om man inte var involverad i hennes behandling vilket jag aldrig varit. Men jag vill ändå påpeka att både som patient och som personal tycker jag Bellas historia stämmer dåligt överens med hur psykiatrin och ECT vanligtvis fungerar. Och förresten – vadå att hon inte fick gå ut? Menar hon att hon tvångsvårdades? För då snackar vi ännu mer otroligt… Där jag arbetade fick frivilligt intagna patienter ibland permission över natten eller helgen, och kunde gå ut och promenera dagtid. Så ja… Det är svårt att tro på henne. Som vanligt.

   Svara

    Hon säger väl ingenstans att hon inte fick gå ut. Hon säger däremot att barnen inte fick komma dit. De ville inte släppa henne därifrån säger hon för tydligen så ansåg de henne vara självm-rdsbenägen och hade tagit tabletter, kanske hade hon försökt ta sitt liv men att hon inte riktigt vill säga det, så upplevde jag det. Hon verkar ha haft permissioner och varit ute på promenader.. tycker inte alls detta är svårt att tro på, verkar helt trovärdigt och stämmer med det hon visat och skrivit.

    Svara

     Alltså förlåt men hon ljuger. Annars är det extrem orättvisa. Har en vän som varje vecka försöker ta sitt liv, det enda som händer är en dag på psyk och sedan hem igen. Att hon fått ect låter inte troligt alls och det är ett hån mot folk som är sjuka på riktigt att någon får vård på någon dag medan nån annan inte får det på flera år.

     Svara

     Men alltså, läs på och sitt inte och svamla. Du skriver att hon inte säger att hon inte fick gå ut, för att sedan fortsätta med att ”de ville inte släppa henne därifrån”… Hur ska du ha det? Det finns TVÅ sorters inläggningar som är aktuella för en person utan missbruk, det är att antingen vara inlagd frivilligt eller att vara det med tvång (LPT). Man kan inte mixa dessa två och säga att ”du är inlagd frivilligt men nej du får inte gå ut härifrån”.

     Svara

  Senaste veckans mest uppenbara lögn måste väl ändå vara att det var första gången Paolo köpte sex …

  Svara

  Hon fick väl behandlingarna på fredagarna? Mer komplicerat än så behöver det inte vara. Det är vedertaget att man talar om ”helg” när man talar om fredageftermiddagar.

  Svara

   nej det är inte vedertaget alls.

   Svara

   Då säger man ”på fredagar”.

   Svara

   Helg är lör., sön. & helgdag, det vet du mycket väl liksom Bella och alla andra vuxna. Ingen tror att fre eftermiddag är helg. Töntigt försök att ljuga för att rättfärdiga Bellas lögn.

   Svara

    Exakt så. Det är så oerhört genant att se hur vissa här försöker rädda situationen genom de mest befängda bortförklaringar.

    Vilka dumheter, fredag är en vardag och inte helg. Att man kan säga att man ”tar tidig helg” om man går tidigare från jobbet på fredagen betyder bara att man kortat ner arbetsTIDEN (själva arbetsveckan) – inte att fredag upphör att vara vardag bara därför.

    Svara

    Oj!? Jag menade inget illa alls med min kommentar. Jag gillar inte alls Isabella, jag försöker inte försvara henne. Skrämmande att folk blir så aggressiva och kallar mig töntig lögnare för att jag skriver en sån kommentar. Ska inte skriva mer.

    Svara

     Nej, jag kallar inte dig för töntig, jag tycker att det är töntigt att du påstår att fre. eftermiddagar skulle vara helg och att det skulle vara vedertaget. Klart att du ska skriva i kommentarsfältet 👍😊, många gånger.

     Svara

   Aldrig någonsin hört någon prata om fredag som helg. För det är det inte.

   Svara

  Bellsan blandar ihop ETC med statisk elektricitet i håret.

  Svara

  Blir helt jävla matt av ”tunnelbane” Nettans inlägg om Paolo och kommentarerna under, hur skevt folk tänker. JA de är jätte synd om Paolos anhöriga, barn, flickvän, familj, NEJ de är inte vårat ansvar om denna situation är jobbig för dom, de är endast Paolos ansvar som han borde tänkt på innan han gick och köpte en våldtäkt. Jag tycker de är skit bra detta pratas om i media, de behövs, kvinnor och barn är utsatta för trafficking och äckliga män som köper dom och Paolo åkte dit för de och är offentlig, han borde tänkt på sina barn och sin flickvän, inte vi. Vem tänker på offret och hennes familj? Nä precis – ingen.

  Svara

   Var tvungen att gå in och läsa. Herregud vilka rabiata medelålderskvinnor det finns. Såg inte en enda sansad kommentar.

   Svara

    Och hon är duktigt påhejad av Anna Book. ”❤️❤️❤️❤️🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼“. Läsvärt inlägg. Haha.

    Svara

     Haha Anna måste ha de väldigt tråkigt hemma, ser henne verkligen överallt nu i kommentarer med sina tusentals emojis 🤪🤪

     Svara

      Extra härligt när just Boken tar ställning i sådana här frågor…

      Tips till Boken: 🤐

      Svara

    Oj, var ju kommentarer både för och emot? Eller kändes det bara skönt få slänga ur sig uttrycket ’rabiata medelåderskvinnor’.

    Svara

     Javisst, det var kommentarer både för och emot. Jag påstod inget annat. Jag menade att så gott som varenda kommentar var hetsig åt det ena eller det andra hållet. De som kommenterat förde enligt min uppfattning inte någon vidare komplex eller problematiserande diskussion i kommentarsfältet. Jag såg under den stund jag scrollade bara kvinnor som kommenterat, så gott som samtliga i medelåldern. Jag är själv kvinna och i medelåldern, även om det inte har någon betydelse i sammanhanget. Att använda det uttrycket kändes varken eller för mig.

     Svara

    Jag var också tvungen att gå in och läsa.
    Herregud, först och främst uttrycker sig den där Nettan som en 12-åring. ”Dom är säkert jätte arg på sin pappa och jätte besviken”.

    J Ö S S E S…

    Det är de garanterat. Med all rätt. Men får Paolo stå till svars för och ta konsekvenserna för, inte vi andra som tar avstånd från den sortens handlingar.

    Nettan borde börja med att inte själv dra upp hans barn i ett inlägg på Instagram.

    Svara

  ”Gasa, bromsa”👍

  Svara

   ”electrocute”

   Svara

  https://www.uppdragpsykiskhalsa.se/wp-content/uploads/2020/05/Psykiatrin-i-siffror_VUP_2019.pdf
  https://ect.registercentrum.se/statistik/rapporter-och-statistik/p/ByRAsdR7b
  Jag vet att ingen kommer orka läsa men översta länken är bra statistik på antal besök, bl a slutenvård som IL verkar framstå som att hon fick och sen rymde för att skriva kontrakt på att sälja sitt bolag.
  Den andra länken är statistik över just ECT.
  Borde ingått i intervjuarens research eftersom intressanta följdfrågor kring ECT då hade kunnat ställas.

  Svara

  Tydligaste beviset för att hon ljuger om att hon var inlagd hela januari är att scrolla bakåt i hennes instagram. I januari var hon bland annat i Oslo och träffade Christian Ringnes samt på Saxå bruk (och badade naken i ett uppmärksammat klipp). Fick hon permis från psyket för en affärsresa och en nöjesresa?

  Svara

   Fast var säger hon att hon varit inlagd hela januari?? Ingenstans, och så säger ni att IL ljuger när ni sitter här jämt och förvrider och ljuger. Det var väl i slutet på jan och i februari. Ni spekulerade ju och hoppades på att hon var inlagd efter en bild hon visade och skrev att hon får hjälp, även att hennes insta uppdaterades med bara gamla bilder en tid. Då gottade ni er i att hon ev var på ps*ket MEN när hon sen själv berättar om det så menar ni att hon ljuger. Märkligt det där.

   Svara

    Början av februari la både hon och kompisen upp bilder från en lunch (med vin i glasen). I slutet av januari la hon upp nya bilder på barnen när de åt lunch ute. Var i bloggen och på instagram är hon utan barnen i en hel månad? Om hon var inlagd så verkar det ha varit med daglig permis ut på utflykter med barnen och vänner.

    Svara

    Hon sa att hon smet ut föratt skriva under försäljningen, vilket skedde i januari. Nu har du bestämt att hon var inlgad i februari istället så att hennes lögner överensstämmer med din bild. Du är så lättlurad 💖

    Svara

     Affären blev helt klar 18 februari. Pengar och underskrivna papper.
     https://www.isabellalowengrip.se/2020/02/18/vi-har-salt-lowengrip/
     Bella och Pingis var i Oslo 14 januari. Man får anta att det mesta om försäljningen blev klart då.

     Svara

      plus att dokumentärfilmaren för flipside var med vid signeringen, där hon har samma klänning på sig som i det där inlägget. det är med i sista avsnittet, på slutet. hon ser verkligen inte ut som att hon precis rymt och dessutom ringt dit filmaren i samma veva.

      Svara

      Svara

     Åh herregud… de var i Norge i januari för möte angående försäljning, och försäljningen skrevs på i slutet på februari DÅ skedde försäljningen. Ingen är lättlurad men vissa är hatiska och parranoida och letar fel och förvrider och påstår saker utan att ha koll, som du 10:43

     Svara

      Att du envetet lurar dig själv hjälper inte Bella på något sätt.

      Svara

       Men alltså att du inte ger dig! Du ser ju länken när försäljningen skedde och det var inte i januari, det kan du se på Pingis instagram också. Snälla!

       Svara

     Nej möte ang försäljning skedde i januari men försäljningen och signandet skedde i februari snälla du, då gjordes försäljningen och skrevs under. Förstår inte vad hon hade för klänning på sig har med saken att göra, och hon säger inte att hon smet ut. Inte lättlurad alls men har lite bättre koll och förstånd än du 10:43 verkar det som.

     Svara

      Det verkar nästan som om att du bor i en viss radonkällare.

      Svara

       Eller så går det ju bara alldeles utmärkt att kolla blogginläggen, länkarna här och på instagram så ser du när försäljningen skedde. Mötet i Norge var i Jan men inte själva försäljningen. Sen undrar jag om vad du vet om radonkällaren och detta tjat om det? Så tydligt att du är en viss ”mr G”. Du har inte funderat på att söka hjälp själv, kanske skulle behöva ECT eller liknande?

       Svara

        Tillbaka till Fritzl-källaren med dig!

        Svara

        Du är fan sjuk i huvudet. Hur orkar du?

        Svara

      Den 20/2 inkom ändring om firmatecknare till bolagsverket. Detta görs i samband med försäljning så affären genomfördes antagligen runt den 18/2.

      Svara

   OM hon var frivilligt inlagd (vilket hon verkar säga emot i och med att hon ”rymde” i sjukhuskläder för att skriva kontrakt?) så är det absolut möjligt att få permission över natten eller över en helg.

   Svara

    Det är nästan omöjligt att tvångsinta en person i Sverige. För det krävs ett domstolsbeslut som ges enbart vid fara för andra och en själv.

    Svara

     Du har helt fel i att det är nästan omöjligt med tvångsvård, så snälla uttala dig inte så tvärsäkert. Här kan du läsa fakta om LPT i Sverige: https://www.1177.se/Skane/sa-fungerar-varden/lagar-och-bestammelser/lagar-i-varden/lagen-om-psykiatrisk-tvangsvard/

     CITAT:
     ”Om chefsöverläkaren anser att tvångsvården måste fortsätta längre tid än fyra veckor ska det prövas av förvaltningsrätten. […]
     Förvaltningsrätten kan besluta om fortsatt vård under högst fyra månader. Därefter kan förvaltningsrätten göra en ny prövning och ge chefsöverläkaren rätt att fortsätta tvångsvården med högst sex månader åt gången. Tvångsvården kan pågå under flera år, men det är ovanligt.”

     Jag har arbetat inom både barn- och vuxenpsykiatrin och administrerat flera fall av tvångsvård. Det finns till för att skydda en person från att ta sitt liv och om du tittar på statistik över självmord och svår depression så ser du att det inte rör sig om ett fåtal fall per år direkt…

     Svara

  Om man går tillbaka till en tidigare intervju/frågestund så hon att hon legat inne i 2 veckor. I går blev det 2 veckor till. Tyckte att hela intervjun kändes så tillrättalagd och nästan lite obehaglig. Gökboet behandlingen tex. Vem säger ens så I en sådan situation. Hon hade exakt samma tonläge genom hela intervjun. Och hennes skratt vid tillfällen när journalisten ställde frågor som hon påstod vara obekväma.
  Går man in på hennes blogg så har hon under den påstådda tiden både tränat, rest mm. Och VEM skulle ens tänka tanken att ta en selfie i ett tillstånd när man blir inlagd akut på psyk. Allt är bara obehagligt med detta. Och jag förstår Camilla. Känns som vad mer kan man säga? En Psykopat ändrar sig aldrig.

  Svara

   https://www.isabellalowengrip.se/2020/03/03/kvicksand/

   Och i mars var det 3 veckor på Danderyd med ECT.

   Svara

   Tre veckor har hon sagt innan och det är väl nästan en månad. Fast hon kan ha menat att hon fick ECT i tre veckor sedan kan hon ha varit där lite till. Snälla, måste hon vara så detaljerad och exakt när hon berättar om något, det är hon ju sällan. Låt henne vara, denna galenskap som pågår härinne.. så sjukt, skrämmande.

   Svara

    Men på riktigt, vad är det som driver dig till att försvara IL? Du har rätt, och alla andra har fel?

    Svara

    Det som är sjukt och skrämmande är den lilla klick människor som fortfarande försvarar en person som så uppenbart mår riktigt dåligt. Förstår ni inte att ni ger näring åt Bellas skeva och orealistiska självbild genom att göra det. Gör det ni uppmanar andra att göra. Lämna henne ifred.

    Svara

    Tre veckor är nästan en månad och fredag är helg. Jag lär mig så mycket här!

    Svara

     Fast ja tre veckor är väl nästan en månad eller vad?? Nu kan det ju ha varit ect under tre veckor. Två veckor har hon inte sagt som Maya påstår.

     Svara

      Blev tvungen att dubbelkolla om jag läst fel. 😊
      Men det hade jag tyvärr inte.
      Detta kan du läsa om på en intervju gjord av Expressen den 16 eller 17 april.
      Där så var det 2 veckor.

      Svara

      Mate är ett svårt ämne. Tre veckor är 21 dagar. Normalmånaden är 30 dagar och februari vara i år 29 dagar. Ni vet skottår. När 21 dagar av möjliga 29 dagar har gått betyder det att 72% av månaden är förbrukad men det är fortfarande 28% av månaden kvar. Rent tekniskt är det lite för mycket månad kvar för att runda av det till en hel månad.
      Nästa gång kan vi prata om avrundningsregler.

      Svara

  ECT ges väl oftast inte bara en gång i veckan heller? Min sambo fick då två gånger i veckan om jag minns rätt (inte bara hans minne som påverkades 🤪).

  Svara

   Beror på tillståndet. Finns de som får 3 per vecka med en dag mellan behandlingarna. Obs vardagar. Finns också direktiv om max antal per behandlingsomgång. Brukar vara max 12 till 15, osäker just nu. Enstaka personer jag känner till har fått 17 eller 18 men då har vården fått en erinran.

   Svara

  @camcam vad säger Pingis i denna härvan av lögner ? Vet du?

  Svara

  Nu ska hon köpa kläder från &other Stories. Precis samma märk Erik Selin flickvän har på sig föst va Sandro och Massimo Dutti, sen Zara och nu samma märk igen 🤣 🤣

  Svara

   Hur vet du vem han dejtar? Det är väl åndå helt vanliga märken som de flesta har på sig? Menar du att Bella stalkar hans flickvän på sociala medier och försöker efterlikna henne?

   Svara

    Ja det gör hon säkert. Hans flickvän använder vanliga kläder som vi andra men Isabella har aldrig använt dessa märker sedan hon blev Sverige motigaste kvinna 🤣🤣

    Svara

     Försöker hon även likna henne till stilen?

     Svara

    Skulle Erik bry sig om det, eller vad då?

    Svara

     Kanske Bella tror att det funkar att likna hans nya flickvän?

     Svara

      Men hon mådde så dåligt under hela hösten! Ändå åkte hon till Kenya Holland Danmark med flera länder och prisade hon inte bland annat Kenyaresan? Varför frågade inte journalisten om stiftelsen? Varför ifrågasattes inte att hon sa att hon lurat vårdpersonalen om sina barn? Hon tyckte det var kul …Otäckt detta. SR borde inte ha sänt intervjun!

      Svara

       Håller med. Den här intervjun borde SR inte ha sänt.

       Svara

    Haha så sjukt.. tror inte det är Bella som stalkar utan Lis aka griplööv. Galet.

    Svara

     Ja, jag stalkar båda två jag följer även Bella på Instagram 🤣🤣

     Svara

    Vem är tjejen?

    Svara

   Konstig nog att det är samma märker

   Svara

  Bella verkar ha svårt att bestämma sig var hon är uppvuxen. I radioprogrammet sa hon Vasastan, men annars säger hon förorten och då Jakobsberg. Hon pratade också om psykisk och fysik misshandel. Trist för föräldrarna om det inte är så.

  Svara

   Först som mindre i Jakobsberg och senare efter skilsmässan med pappan i Vasastan så det handlar inte om svårt att bestämma sig, finns nog fler som bott på flera ställen va.

   Svara

    Glömt inte höghus! Så hemskt att växa upp i höghus! Men i New Yorkt var det fint att ha lägenhet i …just det ett höghus.

    Svara

     Och var har hon sagt att det är hemskt att växa upp i höghus? Ingenstans. Inte klokt vad ni vrider och håller på alltså så sjukt, ska man skratta eller gråta…

     Svara

      Du är inte klok. Du har inte lyssnat på vad Bella sagt själv med egna ord! Vilket är konstigt när du är hennes största och enda fan.

      Svara

    Hon bodde längre hos mamman i Skälby än med bägge föräldrarna i Jakobsberg.
    När hon flyttade till pappan i Vasastan var hon inte så mycket hemma eftersom pappan hade en ny sambo och sedan två barn med henne.

    Svara

    Det är klart man bott på flera ställen men just Vasastan passar inte in i hennes bild hon försöker måla upp att hon ”started from the bottom now we here”. Herregud hon fick ju Skogaholmslimpa och bodde i förorten, det är viktigt att påpeka. Och nu får hennes barn chiapudding och smoothie bowls och bor i HUS. För att bo i lägenhet och äta Skogaholmslimpa är ju trash arbetarklass, nu är hon överklass och äter bara fint.

    Svara

     I intervjun säger hon att hon är uppvuxen i Vasastan och var med i MUF när hon startade bloggen

     Svara

  Minst en gång uttryckte hon typ att hon ordnat med visum, lägenhet med mera – och så blev det inget i USA. Men en anledning till att USA blev ett fiasko var väl att hon var sen med visumansökan och att visumet dröjde? Undrar om hon nånsin fick ett visum.

  Svara

   Visumansökan dröjde och hon ombads åka hem tills det var klart men hon fick nog visum senare fast att de bestämde sig för att blåsa av det hela för de förlorade sina kunder och det blev för stora kostnader. Knappast en slump att epressen har en elak löpsedel samma dag som deras amerikanska kunder var här – solklart för att sabotera för henne och hennes företag.

   Svara

    Ja allt är Expressens fel!

    Svara

    Om hon hade beviljats visum tror jag faktiskt att hon hade berättat det.

    Svara

     Precis!

     Svara

    Hon sa att hon stod där i augusti med visum och lägenhet fast hon inte hade ett visum då. Om hon sedan fick ett visum är bara en gissning från din sida. Att hennes företag kraschade var för att hennes bluffstatistik hade avslöjats.

    Svara

    Nej jag tror inte att hon någonsin fick ett visum och tror även att ansökan avslogs. USA är väldigt noga med vilka de släpper in då de har en hög arbetslöshet och skyddar sina egna medborgares arbetstillfällen. För att få ett arbetsvisum krävs att du har kompetenser som det är brist på i USA. Det är då ofta fråga om väldigt specifika specialistkunskaper. Dessutom har det tidigare även funnits inkomstkrav kopplade till tillståndet. Osäker om detta tagits bort. Med specialistkunskaper avses en ovanlig medicinsk specialisering, inom fysik eller matematik. Dessa kriterier når inte IL upp till. Det finns gott om influensers som dessutom lyckats med det som varit ILs ambition. Hon gick helt enkelt på pumpen igen med ännu en av sina orealistiska drömmar.

    Svara

     Bella hade säkert förverkat rätten till visum eftersom hon börjat jobba i USA enbart på turistvisum/ESTA.

     Svara

      Ja antagligen eftersom hon blev ombedd att lämna landet så abrupt. Det är dock helt orealistiskt att tro att även om hon gjort rätt från början så hade hon aldrig fått ett arbetsvisum eftersom hon inte uppfyller ställda kriterier på att erbjuda specialistkunskap som inte finns i USA.

      Svara

       Söker man visum i USA måste man gå igenom intervjuer etc. Kan ni tänka Bella sitta där, prata engelska och inte ens kunna beskriva vad hon tänker jobba med. Det räcker inte att man har hyrt en lägenhet på Upper East.

       Svara

  Jag tror ej att det är lämpligt med den mängden alkohol i samband med den medicinering hon fortfarande påstår att hon är ordinerad.

  Svara

  Hon sa också att 100% av hennes kunder försvann i och med Expressen artikeln samt att hon var inlagd en månad och tidigare har det varit två veckor… Och det var bara några saker…

  Svara

   *tidigare har hon sagt att 80% försvann skulle det också stå.

   Svara

    Det började med 80% men till slut försvann även de sista 20%.

    Svara

     Men hon blev självmordsbenägen på kuppen 🙂

     Svara

   Fast det borde ju inte spela någon roll att kunderna här hemma i Sverige lämnade när hon ändå skulle flytta till USA. Hur kan det ena ens påverka det andra?

   Svara

  Lögnerna avlöser varandra år ut och år in, att hon orkar….. Zzzzzzz…..

  Svara

  Å ena sidan tänker man att shit, vem är man att ifrågasätta hennes fysiska mående. MEN å andra sidan så går det ju verkligen inte att bortse från det ständigt återkommande Excel-arket. Hon har knappast förkastat Excel-arket. Och har hon inte det, ja då är det väl ”meningen” att vi ska diskutera hennes mående. Och om detta inte följer Excel-arket, hur ska vi då nånsin kunna lita på att det är så?

  Svara

  Låt henne vara, uppenbarligen mår hon inte bra och då kan man väl låta henne vara.

  Svara

   SR borde inte ha sänt intervjun! Dags att npgon frågar SR varför de lät vissa påståenden stå oemotsagda som misshandel och alkoholmissbruk hon växte upp med. Samt att hon lurade vården. Där kan man väl anmäla vården att de släppte ut henne pga hennes lögn? Tror nog att den lögnen skapades under intervjun liksom mycket annat. Allt för offerkoftan och ärligheten. Hon är redan tillbaka precis som en annan person en man.

   Svara

    Har du någonsin sett en politiker? Snälla.

    Svara

    De borde ge de utpekade möjlighet att bemöta Bellas anklagelser. Antagligen avböjer föräldrarna, vilket är vad P1 då ska publicera.

    Svara

   🙄

   Ja, låt Bella ljuga ifred.

   Svara

   Fast om man gör allt för att synas, skickar sms till DN om att man vill göra en intervju och väljer att medverka i radio så får man vara beredd på att man blir ifrågasatt. Situationen hade varit helt annan om hon inte ville vara offentlig längre och inte ville medverka i intervjuer, då borde folk acceptera att man inte vill bli kritiserad längre. Men detta är en person som självmant medverkar i intervjuer och promotar intervjuerna själv. Varför ska en sådan person få sitta och säga vad som helst utan att bli ifrågasatt?

   Svara

  Låter helskumt att hon ska ha varit inlagd på Danderyd i en månad… själv var jag inlagd i 20 dagar och läkarnas/personalens mål var att man skulle bli utskriven så snart som möjligt. Bara extremfall med stor risk för självmord eller att skada sig själv blev kvar länge…

  Svara

  Aftonbladet:

  ”Läkemedelsverket förbjuder ytterligare ett självtest för covid-19, skriver man i ett pressmeddelande.

  Det är ett test som marknadsförs till svenska konsumenter på webbplatsen aponea.se.

  ”Testet bedöms inte uppfylla tillämpliga regler och krav i det medicintekniska regelverket. Marknadsförbudet är kopplat till ett vite, om inte försäljningen upphör snarast.

  Självtester är medicintekniska produkter som regleras av svensk lagstiftning och gällande EU-direktiv.”, står det i pressmeddelandet.

  Beslutet gäller omedelbart, men kan överklagas till förvaltningsrätten i tre veckor efter beslutsdatum.

  Läkemedelsverket och Folkhälsomyndigheten har tidigare generellt avrått från användning av självtester för covid-19 eftersom informationen om exakthet och känslighet för att diagnostisera covid-19-infektion är begränsad.

  Sedan tidigare har Läkemedelsverket förbjudit försäljningen av sex olika självtestprodukter.”

  Svara

   Bra CamCam anmälde väl detta självtest?

   Svara

    Japp!

    Svara

   Apotenea erbjöd även att donera dessa tester till sjukvården……..Allt för att verka serösare. Usch så otäckt!

   Svara

  Det jag skulle vilja ha (och det många menar) är ett granskande inlägg angående Intervjun där lögner spaltas upp, kanske i ett mail till intervjuaren för en kommentar. Kanske familjen vill kommentera anklagelsen om att alla har misshandlat varandra under uppväxten, sägs vara alkolister mm

  Svara

   Exakt. Orkar inte ens lyssna nu när jag vet att lögnerna kommer att stå som spön i backen helt oemotsagda. Jag blev helt bränd efter den fruktansvärda och inställsamma intervju som Titti Schulz gjorde i p4 extra för ett år sedan. Titti blev totalt manipulerad och grundlurad av Bella men förstod ingenting och lallade bara med i hyllningarna. Efteråt skröt Bella om hur hon totalt styrde medier och journalister som skulle intervjua henne. Och Titti kunde inte hantera kritiken som kom, utan gick till personangrepp snarare på kritikerna. Så obehagligt alltihop.

   Svara

    https://sverigesradio.se/avsnitt/1237936

    Ca 15:55 in. Bella i sitt essä, håller säljpitch och monologer utan att svara på frågor. Får i och för sig inga vettiga frågor eller motfrågor… Titti, som vanligt, insmickrande och dåligt påläst. Usch.

    Svara

    Jag minns det för att det var mig Titti började attackera. Titti hittade på en massa efterhandskonstruktioner för att försvara Bellas lögner medan jag förklarade för Titti att Bella ljög och manipulerade henne. Hon höll inte med mig så klart men timmen efter publicerade Bella inlägget där hon själv erkände att hon manipulerade Titti 😂

    Svara

     Så jävla vidrigt..

     Nu inväntar jag med spänning hur Bella försvararna förklarar detta? Att detta också var psykisk ohälsa? Små felaktigheter?

     Svara

      Hon kanske bara ”skojade lite om detaljer”….

      Svara

   Vad får du ut av det?

   Svara

  Detta från Expressen nu ang Dennis M som du skrivit om tidigare.
  ”Simon Larsson – EXPRESSEN
  TESTNING. Läkemedelsverket förbjuder ytterligare ett självtest av covid-19. Testet marknadsför sig till svenska konsumenter på aponea.se. Självtestet bedöms, enligt Läkemedelsverket, inte uppfylla tillämpliga regler och krav i det medicintekniska regelverket. Marknadsförbudet är kopplat till ett vite, om inte försäljningen upphör snarast.”

  Svara

  Strategiskt val av henne att medverka i en stor intervju i P1 en vecka innan lanseringen av sin podcast.

  Svara

   Och intervju i Aftonbladet.

   Svara

    Och Svenska Dagbladet.

    Svara

   Excelarket var nog det första som packades ner i flytten.

   Svara

   Hon hade inte riktigt tur med timingen eftersom Paolo passade på att sno mediautrymmet.

   Svara

  Skriv gärna om Anithas uthängande av offret och LadyD mfl som blir förbannade på henne.

  Svara

   Ja precis. Är det ens rätt kvinna? På den infon Anitha dleats tår det att hon är polska, men enligt polisen var kvinann från en av Europas fattigaste länder. Polen är inte en av Europas fattigaste länder. Finns 10-tal länder före dom på den listan. Samta tt vi måste komma ihåg att Anitha var den som delade med sig till Margaux av infon att Smittskyddsmyndigheten skulel stänga ner Stockholm. Anitha har ingen track record av sanningar levererade om man säger så.

   Svara

    Jag tror faktiskt inte heller att det är den kvinnan. Läste någonstans att det var fel adress (kanske t.o.m stadsdel eller stad, minns inte). Det är bara så fel att sprida uppgifter utan belägg.

    Svara

     Vad håller Anitha på med?
     Har hon upprättat någon egen folkdomstol?!?

     Svara

   hur har hon hängt ut kvinnan när hon varken visar namn eller ansikte? hon har ju kluddrat över det. eller har jag missat nåt?

   Svara

    Väldigt enkelt att ta reda på vem kvinnan är utifrån de skärmdumpar som Anitha publicerade.

    Svara

     om man lyckas hitta sidan hon screenshottat tror jag knappast tjejens riktiga namn och ålder framgår där.

     Svara

  Läkemedelsverket har förbjudit Aponeas självtester.

  Svara

  Herregud. Sammanfattningsvis är detta en person som mår otroligt dåligt och varit nära till självmord. ECT är inte bara något som ges till vemsomhelst. Lämna Isabella ifred, låt henne få vara vilken fantasifigur hon än vill porträttera, men se åtminstone att detta är en person med otrolig dålig mental hälsa – vem vet vad man tar till för medel i de situationerna. Men inte upp till offentligheten att uppmuntra/spekulera kring och bidra till ett sämre mående.

  Svara

   Ärlig fråga till dig: känner du samma sak för hennes anställda som hon har mobbat och lurat genom åren? Minst en av dem sa att det var den värsta tiden i hennes liv. Du vet väl att du försvarar en mytoman som gärna skadar andra mentalt och karriärsmässigt för att få lite uppmärksamhet. Självklart borde det synas, med eller utan påhittad historia om ECT-behandling.

   Svara

    Ingen har väl varit tvingad att arbete för Isabella?

    Svara

     Ska arbetare tåla vad som helst bara för att dom inte är där under tvång?

     Svara

      Såklart inte men det finns inget som garanterar att arbetaren har rätt. Jag har haft ett antal tossiga och inkompetenta kollegor, nån av dem hade lätt kunnat gå ut i media och skylla sina egna problem på chefen.

      Svara

     Och ingen har tvingat Bella vara influencer med ett luftslott.

     Svara

   Fast om man gör allt för att synas, skickar sms till DN om att man vill göra en intervju och väljer att medverka i radio så får man vara beredd på att man blir ifrågasatt. Situationen hade varit helt annan om hon inte ville vara offentlig längre och inte ville medverka i intervjuer, då borde folk acceptera att man inte vill bli kritiserad längre. Men detta är en person som självmant medverkar i intervjuer och promotar intervjuerna själv. Varför ska en sådan person få sitta och säga vad som helst utan att bli ifrågasatt?

   Svara

  Det är ju så otroligt tydligt på hennes instagram att hon inte alls vill vara den där vanliga tjejen som hon beskriver i intervjun. Lyser alltjämt igenom att det är fråga om business, business, att se framgångsrik ut utåt sett med bilar och lyx i övrigt. Tror, mot denna bakgrund, att intervjun bara blir som ett led i marknadsföringen av sig själv.

  Svara

  Camilla! Aponea har fått säljförbud på sina självtest!

  Svara

   Scrolla upp lite.

   Svara

    Camillas inlägg kom upp kl 12. Kommentaren skrevs 11:59.

    Svara

     tror M syftar på att scrolla upp här, för det finns redan flera kommentarer ovan om samma sak.

     Svara

  Tycker Bella är en sorglig filur som inte fungerar som hon ska. Tror hon har ett gäng diagnoser, toppat med osympatiska personliga egenskaper. Hon verkar väldigt ensam, även bland folk och tom på insidan. Sen kan hon låtsat läsa Kristina Lugn eller någon annan författare för att försöka få något innehåll till sitt tomma inre, men de ekar fortfarande lika tomt. Allt ljugande hon håller på med, som dessutom verkar gå på rutin, så beter sig ju ingen frisk person, isåfall skulle man snabbt tappa bort sig själv och vem man är.
  Att hon har lyckats bli rik och har det materiellt gott ställt undantar inte hennes konstgjorda tomma liv. Hon är ingen att vara avundsjuk på, tvärtom.

  Svara

   Ett stort tack för att du nämner personliga egenskaper!!
   Det är så irriterande att se hur så många hela tiden ska försöka förklara hennes beteende med olika diagnoser. När det många gånger faktiskt handlar om just osympatiska personliga egenskaper. Finns så många med diagnoser som aldrig skulle drömma om att ljuga och bete sig som Bella, och det finns så många utan diagnoser som beter sig som riktiga praktsvin.

   En del människor är bara ruttna rakt igenom.

   Svara

    Absolut!
    I Bellas fall är diagnoserna ett och hennes personlighet något annat!
    Hon är milt sagt en komplicerad person och därför svår att förstå sig på, men kanske även de som är fascinerande med henne och gör att folk kan diskutera hennes märkliga beteenden i evighet. 🙂

    Svara

    Finns ju också diagnoser som mer rör stabila personlighetsdrag. depression är en sjukdom som du kan tillfriskna från. Narcissistisk (t.ex.) personlighetsstörning är mer stabila personlighetsdrag som finns kvar över livet.

    Svara

  Söndagsintervjun säjer IL att det var en exoressenrubrik som orsakade fallet. Hon fick inte frågan om hur det egentligen var med siffrorna. Dessutom hade det ju här skrivits mycket om hennes fakesiffror och andra orealistiska ”going on” här. Hon behöver träna i att inte leva i önsketänkande. Hon vill inte bli påmind om att hon snart fyller 30, det är oförskämdt mot alla som är 31 och uppåt.

  Svara

  Hon är smart efter all skit hon gjort på senaste tiden, genom att spela offer och lägga sig platt.
  Simsalabim så slapp hon ta ansvar och svara på tuffa frågor.
  Så uträknat!

  Svara

   Ja, för ingen vill ju vara the mean guy och ställa den som uppger sig må psykiskt dåligt mot väggen. Förstå vilket ramaskri om intervjuaren började ställa frågor som på något litet vis kan framstå som att han ifrågasätter henne.

   Svara

    Precis. Det finns ju någon procent chans att hon talar sanning om ”gökboet”behandling och depression, därför chansar man inte. Men för den sakens skull betyder det ju inte att man går på hennes lögner.

    Svara

  Jag tycker programledaren hade en mycket god chans till lite mer relevanta frågor när de talade om förra intervjun som aldrig blev av då Isabella hade vissa krav på frågorna som SR inte kunde gå med på. Tyckte hon förklarade det med att det ju inte hade passat in i lanseringen av hennes produkter att prata om uppväxt och moderaterna. Han kunde spunnit vidare på det tycker jag. Vad är det som gör att hon idag sitter och svarar på dessa frågor? Eller fick hon den frågan, minns inte? Eller i vart fall på Excel-temat. Är detta ännu en strategi för henne?

  Svara

   Bella sa att hon gjorde söndagsintervjun därför att Kristina Lugn hade gjort sin. Och nu när Kristina Lugn just hade gått bort så tyckte Bella att det var dags för henne att göra söndagsintervjun också.
   Logiken är Bellas egen. Men det verkar som hon har haft en stående inbjudan sedan den gången intervjun ställdes in. Om formerna för intervjun kan bli godtagbara för bägge parter.
   Eller så är det Bella som skickat ett sms till Sveriges Radio (som hon gjorde till SvD). Fast vem som tagit initiativet är oklart.

   Svara

  Klart hon ljuger varje dag, det är så hon har byggt sin strategi. Från att låtsas hänga på Stureplan och vara en ”fiktiv karaktär” till att senare bygga ett luftslott som sprängdes i tusen bitar. Hon vet inget annat än att ljuga då hon har utvecklas till en ren och skär mytoman efter alla dessa år.

  Svara

  Camilla du har nått din lägsta nivå. Den negativitet och ondska du sänder ut kommer alltid komma tillbaka till dig. Du har verkligen inga gränser.

  Svara

   Vem är du? Och varför skriver du här?

   Svara

    Jag tycker det är sjukt att dom flesta härinne åker på Camillas hatparad. Hur kan man sparka på någon som redan ligger? Denna bloggen borde läggas ner.

    Svara

   Vad pratar du om? Vet du något om ondska? För om det är ondska att ifrågasätta andra har du levt ett extremt skyddat liv. Var tacksam över att du har mat på bordet, lever i ett av världens mest jämställda länder där man värnar om yttrandefrihet, istället för att leva i ett land där det är en godtycklig despot som bestämmer vad människor får tycka och säga.
   Var glad över att du inte är kvinna från något av världens alla fattiga hörn där din familj säljer dig till kriminella och där du dör i förtid pga sexuellt utnyttjande. Det är ondska. Börja läsa tidningar och ägna mindre tid på denna blogg så kanske du lär dig något. Det verkar du behöva.

   Svara

  Klokt beslut att låta Bell-hans alla spekulativa lögner falla lätt, precis som hennes egna ord väger lätt.
  Bra Camcam

  Svara

  Tycker att det här är så sjukt obehagligt! Hela hon. Vem ljuger om såna saker? Tex ECT. Nu vet vi ju inte något säkert, men jag har själv en anhörig som fått ECT i Stockholm och hen var då tvungen att vänta tills måndagen för att få börja ECT (även om hen hade ett akut allvarligt tillstånd – malign katatoni, pga psykos/psykofarmaka).

  Väldigt obehagligt att vara kapabel till att ens överdriva tiden för sjukhusvård om hon skulle vara så sjuk som hon påstår? Och rymma i sjukhusrock? Var hon tvångsvårdad? I vilket tillstånd var hon då? Då måste det funnits stor risk för suicid om en person får ligga inne i en månad på psyket och troligen även försök i samband med vårdtillfället. I egenskap av läkarstudent har jag träffat patienter efter suicidförsök som fått gå hem dagen efter för poliklinisk uppföljning…..

  Jag hoppas innerligt att hon talar sanning, för annars är det riktigt obehagligt.

  Svara

  Camilla, du har rätt. Inlägg om Isabella Löwengrip skapar hundratals och åter hundratals kommentarer som inte tillför något. Bella är passé, hon vet antagligen inte längre hur man gör när man talar sanning, alla, alla, alla projekt har hon kört i diket och så kommer också att bli med framtida projekt. När en narcissistisk person så småningom tvingas möta verkligheten blir det bara tråkigheter för alla inblandade.

  Hon är en tragisk människa. Låt henne försvinna från bloggkartan, det finns andra som är mer värda vårt intresse. Linnéa Claeson, Molimentis, till och med Anna Book är mer intressanta personer att uppmärksammas.

  Svara

  Nu har jag inte blivit behandlad med elchock, men varit inlagd på sluten psykiatrisk avdelning efter ett självmordsförsök. Jo, jag fick en rock först. Sen fick jag myskläder från landstinget. Efter några dagar kom anhöriga med kläder till mig. Telefon och dator är tillåtet, inte sladdarna dock. Det går inte att ”smyga ut”, du är ju inlagd på sluten avdelning och behöver bli utskriven av läkare. Oavsett om du lagt in dig själv eller är tvångsinlagd. Du kan inte smyga ut för promenader osv, du kan göra korta turer med en vårdare med dig. Men det ska bokas och det är bara om du anses vara i så god form att du klarar det. Det finns också en vårdplan när du skrivs ut, de kontrollerade att jag hade boende, ekonomi och anhöriga som kunde ta hand om mig. Det är mycket i Bellas berättelse som inte stämmer med den verklighet jag upplevde.

  Svara

   Jag va inlagd för 2 år sen. Frivilligt. Jag fick gå ut som jag ville. Men de fanns andra som hade andra ”siffror” vissa fick röra sig fritt, vissa bara gå ut på gården och vissa inte ut alls. Beror helt på vad man är inne för och om man är ”rymningsbenägen” typ. Och smita ut? Dörren är ju låst.🙈

   Svara

  Intressant är också att orden Bella använder är en kopia av hur Linda Boström Knausgård uttrycker att läkaren beskrev ECT för henne i hennes roman ”Oktoberbarn”. Jag har i omgångar varit inlagd inom slutenvården och kandidat för ECT. Behandlingar (liksom möte med läkare utöver inskrivning/akuta fall) har aldrig skett på helger. Jag var inlagd senast i höstas och tror knappast att det ändrats sedan dess.

  Svara

  En annan grej, när man läser intervju i SVD och hör på PI intervjun så framkommer två saker som inte riktigt går ihop, hon hade precis betalt barnen julklappar då de ringde henne och ville köpa hennes bolag, hon borde ju ha blivit glad för detta och inte försökt ta sitt liv en månad senare.

  Jag har räknat ut att hon blev inlagd strax efter att hon gick ut med att det var slut mellan Erik och henne. Tyvärr handlar nog det här om Erik än det ekonomiska eftersom hon redan hade fått erbjudandet om försäljningen.

  Jag kan inte låta bli att tycka synd om Isabella, hon är så osäker att hon måste ljuga för alla om precis allt.

  Svara

   Ha, det va Erik som gjorde slut med henne

   Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.