Youtubefamiljen ville inte längre ha sin adopterade son

22 januari 2020 – ”Tack för att du givit mig förtroendet att vara din mamma. Jag har sådan tur som får kalla dig för min son. ”

16 februari 2020 – ”De senaste dagarna har varit tuffa, jag vill inte linda in någonting av det.”

13 mar 2020 – ”Min give away är avslutad.”

Oklart om hennes ”give away” gällde den son som hon och maken adopterade 2017 och som de nu givit till en ny familj. De ville inte längre ha honom kvar eftersom han har autism, vilket de inte räknade med när de adopterade Huxley, och på bilden föreställande tre av familjens fyra biologiska barn lyser han med sin frånvaro.

Jag undrar vad dessa föräldrar hade gjort om de fått ett biologiskt barn med samma svårigheter som deras adoptionsson Huxley har? Ett biologiskt barn kan man ju inte reklamera och lämna tillbaka som de gjort med sin adoptivson menar jag.
Satt ut det i skogen och hoppats på det bästa?

Det enda dessa människor kan trösta sig med när det kommer till listan över dåliga adoptivföräldrar, är att de i alla fall inte ligger på förstaplats.
Det gör fortfarande den amerikanska kvinna som helt sonika satte sin 8-årige adopterade son på ett flygplan tillbaka till Ryssland – ensam och med enkel biljett och med ett brev på fickan där adoptivmamman förklarade att hon inte längre ville ha honom på grund av hans allvarliga psykiska problem.

Myka och James Stauffer kan få hamna på en hedervärd andraplats until further notice.
Jag skulle vilja sätta ut DEM i skogen!

Den enda trösten i allt det här får väl vara att Huxley förhoppningsvis fått komma till en familj där han älskas utan villkor och där han kan få en trygg och kärleksfull uppväxt utan att överges av samma människor som kallat honom för sin son.

239 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Det här är helt sjukt..

  Svara

   Det här hände i Dumbfuckistan – varför är folk förvånade?
   Vi snackar om ett land där folk tror att prästen kan hela dem genom TV-rutan…

   Svara

    Många amerikaner som tror det med, även här i inom frikyrkan.

    Svara

   Jag har läst andra kommentarer på amerikanska/internationella forum och det är faktiskt värre än så…

   Myka och James blev varnade av läkare att H:s funktionshinder var allvarliga, men Myka sa att ”gud öppnade hennes hjärta”.

   Myka tejpade ihop H:s händer för att han inte skulle suga på tummen. I samma video sågs hennes biologiska dotter som är 2 år äldre än H suga på tummen.

   Myka har sagt att hon vill adoptera ett barn med ett funktionshinder som låter svårt, men som inte är svårt.

   Myka och James fick betalt för att adoptera H. Hela resan och adoptionsprocessen var crowd-funded av hennes följare. Dessutom fick de massa sponsorskap efter adoptionen. Det kostade familjen inte en krona att adoptera H, utan de gick till och med med vinst.

   Det var följare som började ställa frågor om H eftersom att han försvann från familjens videor redan i vintras, trots att familjen var på semester (på Bali?) därimellan. Därför tvingades James och Myka attt lägga upp den här videon.

   Detr INTE säkert att H har blivit adopterad, han kanske bara har åkt in i det amerikanska fostersystemet.

   Sen var det en massa annan skit, som att de bytte H:s namn direkt, filmade hela adoptionsprocessen till och med när de träffade H först. Pratade bara engelska med honom (kunde de inte lära sig 10 ord på kinesiska för att trygga honom?). En massa skit helt enkelt. Sen fick de sitt 5 barn (fjärde biologiska) nyss. Jag tror aldrig att de planerade att ha kvar H. De adopterade honom för att få följare och pengar.

   Svara

    Hade varit mer ’logiskt’ att inte skaffa, alternativt adoptera bort, det senaste biobarnet då – om det blev ’för mycket’…

    Svara

    På någon engelskspråkig sida läste jag att adoptivföräldrarna har ordnat ett annat ”föralltid-hem” åt honom, och jag tänkte genast på annonserna på blocket med husdjur som behöver omplaceras. Det lät precis så 😓 där står ofta att ägaren – eller ibland husdjuret själv – söker efter ett nytt föralltid-hem.

    Svara

  Fruktansvärt. En adoption är ett livslångt åtagande, precis som att skaffa ett biologiskt barn.

  Svara

   Och innan någon påpekar det, självklart finns det anledningar till att adoptera bort ett barn vid födseln. Jag menar att aktivt skaffa (och längta!) efter ett biologiskt barn.

   Svara

  Det här sätter tyvärr fingret på hela problematiken med adoption. Följ kontot @stulen_identitet på Instagram för att få mer inblick och förståelse.

  Svara

   Internationella adoptioner minskar kraftigt i Sverige till förmån för surrogatmödrar. Nya problem…inte minst etiska och moraliska. Köp av barn är bägge metoderna i alla fall.

   Svara

    Usch för surogatmödraskap. Köpa en kvinnas kropp i fattiga länder.

    Svara

     Danmark är väl inget fattigt land?

     Svara

      Surrogat är väl inte ok i Danmark?

      Svara

       Det är inte olagligt i Sverige heller.

       Svara

        Surrogat inom sjukvården är inte tillåtet i Sverige. Man kan göra det privat men rent juridiskt Har de blivande föräldrarna ingen rätt till barnet, det har bara surrogatmamman. Kan lösas via att surromamman avsäger sig mödradkapet och adopterar bort barnet till föräldrarna.

        Svara

         Nja. Den tilltänkta pappan måste också vara biologisk pappa. Sedan får den tilltänkta mamman adoptera barnet, hon måste vara sambo eller gift med pappan. Så pappan adopterar aldrig bort barnet.

         Kan leda till många juridiska problem. Bland annat om pappan och den tilltänkta mamman separerar. Barnet kan vara av den tilltänkta mammans ägg (hon är alltså den genetiska mamman), men om den biologiska/genetiska (och tilltänkta) pappan, som donerat sperma, inte vill att den tilltänkta mamman ska få adoptera barnet är det stopp. Detta har hänt på riktigt.

         Svara

          Separerar innan adoptionen gått igenom alltså.

          Svara

          Ett gott råd i all välmening: skaffa aldrig barn med ett psykfall.

          Svara

          Det du beskriver är ett rättsfall som ledde till att Finland avskaffade sirrogatmödraskapet.

          Pappan separerade från biologiska mamman precis innan adoptionen var klar och lät henne inte adoptera barnet. Surrogatmodern var pappans syster om jag minns rätt.

          Svara

     Precis lika illa som det Paulo Roberto gjort enligt mig. Borde hängas ut och straffas.

     Svara

      Deras agerande efteråt påminner om pr. Sitter och beklagar sig och verkar tycka mest synd om sig själva (kanske för att deras följare – med all rätt – ifrågasätter dem).

      Svara

  Fattar verkligen inte. Dom har alltså 4 barn och adopterar ett till. Då känner jag att man gör det för att ”rädda” ett barn inte för att man absolut nödvändigtvis har en önskan om ett barn men det inte går. Och så lämnar man bort det!?! Adoptivbarn kommer ju ofta med ett bagage tänker jag iom separation från förälder. Hur naiv kan man vara? Dom borde utredas om dom är lämpliga föräldrar till nuvarande barn. Dom nuvarande har ju också förlorat ett syskon.

  Svara

   Ja, hur förklarar man det för sina barn?
   ”Er bror var för jobbig, så vi lämnade bort honom.”
   Härligt att växa upp och veta att om man är ’för jobbig’ så blir man dumpad av sina föräldrar.

   Svara

    Ja precis! Vad tänker syskonen, hur påverkas de??

    Svara

    Tyvärr så skulle nog föräldrarna svara ”han var inte vårt riktiga barn, därför kan han flytta”.

    Svara

   De hade 3 biologiska, och adopterade ett fjärde. Men jag håller med om allt du säger!

   Svara

    Nej, my bad! Du hade rätt från början med 4 barn, sorry!

    Svara

     Dom har 3 äldre biologiska barn, Huxley och sen fick dom ett till biologiskt barn.
     Jag tror att det har något med det sista barnet att göra helt ärligt.. dom ville adoptera ett till barn från Kina efter Huxley och allt har ju gått jätte bra (efter vad dom har sagt på vloggarna, han gick i terapi och lärde sig tecken som stöd) men sen när hon blev gravid igen så kanske det blev för mycket för Huxley eller att föräldrarna inte klarare ännu ett barn + att finnas där för honom…☹️

     Svara

   Fast deras barn skulle nog få det värre om hamnade i fosterfamiljer

   Svara

    Kanske men jag hade ändå ifrågasatt deras omdöme. Utredning betyder inte nödvändigtvis att dom bli bortplacerade.

    Svara

   Jag håller med. Jag vill adoptera/fostra ett barn som saknar föräldrar, men inte när man är upptagen med sina egna barn. Det är varken schysst mot mina barn jag har nu eller mot barnet som kommer. Det är bättre att vänta tills de barn man har är mer självständiga så att man kan ge det nya och utsatta barnet den tid och uppmärksamhet det behöver och förtjänar.

   Svara

  Du får gärna läsa på hela storyn nästa gång. Hon var fullt medveten att hon adopterade ett barn med särskilda behov. Faktum är att hon blev rekommenderad av medicinsk personal att inte adoptera pojken då han skulle behöva särskilda behov. Hon har gjort flertalet videos hur det är hennes son, att hon inte bryr sig, att hon som sjuksköterska klarar av det. Hon har även gjort videos gällande adoptionen och hans progress. Där hon fått mycket följare. Hon säger hela tiden i sina videos ”om du vill följa hans utveckling, gilla denna video också”.

  Hon har gjort reklam och skrivit flera artiklar i media om sin och hennes sons autism och hur man gör för att klara av det. Hur det snarare är en blessing.

  Hon adopterade honom när hon hade 3 biologiska tjejer. När hon blir gravid med en pojke och föder honom, ändras spelreglerna plötsligt.

  Allt finns dokumenterat på youtube.

  Svara

   Tack! Jag återger vad de säger i sin senaste video som finns i mitt inlägg. Det du skriver gör ju det hela ÄNNU värre! 😔

   Svara

   Stämmer, förutom det med barnen. Hon hade två döttrar och en son när de genomförde adoptionen, varav sonen var precis lika gammal som adoptivsonen. De växte upp som ”twins”, hon kallade dem ofta det för att de var jämngamla. Sedan fick hon en till son efter adoptionen.

   Svara

  Det är så sorgligt, som om han är en produkt med öppetköp på som man bara kan returnera. FY! I videon säger de ju också att andra människor runt om dem har beslutat det (alltså doktorer etc.), vilket är ännu hemskare, inte ens in i de sista kunde de erkänna att de liv de skulle få med honom inte matchade det liv de hade föreställt sig innan. Stackars lilla fina pojke 💔 de hade väl honom i typ 2 år också?

  Svara

   Du måste lära dig att skriva ut ”det” och inte blanda hejvilt. Blir helt oläsligt

   Svara

   Förlåt hamnade fel!

   Svara

  Hon och hennes man visste att Huxley var autistisk när de adopterade honom och påstår att de lämnade honom för att han hade mer problem än de hade anat.

  Efter att de adopterade honom frågade de i en facebookgrupp om tips på andra funktionsvariationer som ser svårare ut än vad de egentligen är att hantera – förmodligen för att de ville adoptera ett barn igen med en funktionsvariation som var lätt att hantera men ändå fick dem att se ut som hjältar.

  De tejpade hans tummar för att få honom att sluta suga dem trots att de inte gjorde så med sin biologiska dotter som också sög sina tummar.

  De använde honom i en massa reklam och sponsringar. Googla fram reklamen där hon säger att hon aldrig skulle lämna honom – och helt plötsligt skriver att en viss barnprodukt är bra att köpa för då luktar dina barn på ett visst sätt som får dig att bry dig mer om dem. Kan inte fatta att företaget var ok med den vidriga reklamen.

  De påstår att han blev bortadpoterad till en ny familj. Jag hoppas att detta är sant men det går inte att lita på Staufferfamiljen.

  Svara

   Och sättet som hon skrev om honom. Vid ett tillfälle frågade hon om råd om vad hon kan göra för att hennes son tittar på henne och resten av familjen när han äter.

   Finns så många exempel på vidrigt beteende från dessa vuxna mot Huxley och jag förvånas av att myndigheter inte gjorde något.

   Svara

    Alltså att han tittar på de andra vid middagsbordet medan alla i familjen äter. Så sjuk frågeställning, som att de störde sig på att han existerade.

    Svara

   >frågade de i en facebookgrupp om tips på andra funktionsvariationer som ser svårare ut än vad de egentligen är att hantera

   WTF?!?

   Svara

    Japp, det går att söka fram på nätet. Går du in på Myka Stauffers facebookprofil, kan du se screenshots på just den frågan som folk har lagt upp som kommentarer under hennes inlägg.

    Svara

   Adoptioner tar tid, han är förmodligen hos en fosterfamilj i nuläget

   Svara

  Vidrigt vidrigt vidrigt 🤮🤮🤮🤮🤮
  Sedan dag ett har denna kvinna proklamerat deras kärlek för honom. Hur detta är deras son och att han har sin familj hos de.
  De var väl medvetna om hans diagnos innan adoption men valde ändå att adoptera ett barn med speciella behov för att visa världen om hur viktiga dessa barn också är. Hon har gjort ofantliga videos om denna pojke och tjänat massor med pengar på honom.
  Men när det inte blev ”som de hade” tänkt sig så dög inte detta barnet något mer.
  Kvinnan uppger även att pojken själv ville ha en annan familj. Som att en 4 åring skulle komma fram till ett sådant beslut.
  Undrar vad som händer om det visar sig att någon av deras biologiska barn har diagnoser i framtiden. Eller om det gud förbjude skulle ske en olycka som lämnar de ärrade och skadade för livet. Eller tänk om någon av barnen är homosexuell eller transsexuell??? Vad sker då? Blir de också bortslängda som morgondagens sopor??
  Eller gäller inte samma regler för biologiska barn?
  Varför fortsätter hon föröka sig när hon inte klarar av barnen hon har?
  Tvi🤢🤮

  Svara

  Det är säkert inte som det ser ut.
  Smygreklam!!??

  Svara

   Idiot!!!

   Svara

   🤢

   Svara

   Om det ändå vore så väl? Stod i expressen med om detta eller om de var aftonbladet så nej tyvärr.. 🙁

   Svara

  Vidrigt gjort mot pojken och hans syskon. Syskonen får signalen att ”uppför vi oss inte som de vill lämnar de bort oss” och pojken som övergavs blir åter igen traumatiserad. Fler vidriga adoptivföräldrar som övergivit barnet: Natalia Grace, föräldrarna dfick för sig att hon var en vuxen som låtsades vara barn och övergav henne i en lägenhet, tror att hon var 8-9 år…

  Svara

   Fast den historien känns så himla mysko. Jag tror ingen av de parterna har presenterat hela sanningen.

   Svara

  Jag tycker inte att det finns något som försvarar deras beteende. Det borde inte vara möjligt att adoptera barn till ett hem där det finns risk att barnet kommer behöva dras upp från sin trygghet och flytta – igen.

  Men, jag är ändå glad för Huxleys skull, den ”gamla familjen” förtjänade inte honom. För han, som alla barn, förtjänar att vara med en familj som vill ha honom – hela honom, ser honom och älskar honom för den han är. Dit verkar han slutligen ha kommit och har det med största sannolikhet mycket bättre där. Beklagligt och beklämmande att vägen dit skulle bli så pass lång och krokig.

  Svara

   Precis!

   Svara

   Hoppas verkligen att han kommit till ett bra hem. Finns tyvärr en andrahandsmarknad för övergivna utlandsadopterade i USA där de kan råka fruktansvärt illa ut.

   Svara

  Brukar vara så känsligt säga detta men nu gör jag de med henne – Fyfan vilken dålig värdelös mamma hon är, och samma med pappan. Man lämnar inte bort sitt barn som om de vore en hund eller katt man haft på prov och sen ångrar sig. Usch. Dom har tjänat massa på den pojken och alla videos dom gjort med honom och nu passar de inte längre för de blev lite jobbigt så nu lämnar dom bort honom. Värdelösa föräldrar båda 2, dom förtjänar allt hat dom får. De handlar om ett människoliv, denna stackars pojke kommer få men för livet. Det är så otroligt sorgligt, hoppas han får de lugna stabila liv i ett kärleksfullt hem som han förtjänar.

  Svara

   Inte för att försvara dem (för de verkar apdumma) men han är så liten att han inte kommer att minnas.

   Svara

    Men han är väl fyra år? Då minns man väl saker? Jag minns i alla fall saker från det att jag var fyra.

    Svara

    Även om han inte skulle minnas så avbryts anknytning och det påverkar hela livet.

    Svara

    Han minns just nu och saknar sin familj. Just nu kan han inte förstå vart hans familj tagit vägen. Sätter så klart spår i själen. Extra svårt när han har en diagnos. Hoppas att socialtjänsten ( eller vad det heter i USA) kollar upp och eventuellt plockar bort de biologiska barnen om de har det lika illa.

    Svara

    Han kanske inte kommer att minnas som i ett aktivt minne han ser tillbaka på. Men han kommer minnas. Kroppen minns trauma. Läs på om anknytningsteorin bland annat.

    Svara

    Även spädbarn som lämnas kan få anknytningsproblem så han kommer definitivt påverkas.

    Svara

    Han kommer absolut minnas, och det kommer sätta spår i hans liv. Detta är fruktansvärt och jag hoppas han får den hjälp han behöver för att gå vidare i sitt liv och bearbeta detta. Usch.

    Svara

    Vilken härlig värld vi skulle bott i om människor bara påverkades av sånt som man aktivt mindes! Tyvärr är det ju verkligen, verkligen inte så.

    Svara

    Menar du på allvar att inget av det som hänt dig innan du har aktiva minnen påverkar dig?
    Vanvård, övergrepp, våld etc före en viss ålder ’spelar ingen roll’?
    Hoppas du läser på om anknytning innan du själv ev får barn.

    Svara

    Eh va?? Han är fyra år! Jag har en tvååring som har full koll på allt, vart vi befinner oss, vart vi ska, att vi är hos henne, om vikten att bli bekräftad med kärlek och kramad varje dag.. Hon skulle typ kola av sorg om vi lämnade henne. Hela anknytningen och tryggheten sätter sig under de första tre åren.

    Hur kan du tro att en fyraåring inte skadas av detta? Om vi snackar fyra månader hade det kunna gå reparera!

    Svara

     Har träffat barn på några månader som blivit övergivna vid födseln. Barn som fått god omvårdnad medicinskt och materiellt men som inte haft någon anknytningspersonen sina första månader i livet – och det är fruktansvärt! De uppvisar ofta många tecken på depression, spädbarn som tappat livslusten – klart det sätter spår även om de kan få det bra med familj som älskar dem sedan.

     Svara

      Absolut, håller med om det. Inte bra det heller! Dock behöver det inte leda till samma själsliga trauma om en bebis sen snabbt får en ny anknytningsperson, trygghet mm.
      Denna pojke är fyra år, kommer sätta så djupa ärr.. Men det är nåt rejält obehagligt över denna Myka, så hoppas ändå han får det bättre totalt sett.

      Svara

       Han har ju dessutom förlorat fyra föräldrar redan. Sina biologiska och nu adoptivföräldrarna.

       Svara

        Usch 😭 stackars liten. Hur oälskad känner inte han sig. Blir bortkastad 2 gånger inom loppet av 4 år. Åååh va han skulle vara välkommen hos mig för evigt!

        Svara

    Jag har massor av minnen från fyraårsåldern, och tidigare än så.

    Svara

     Samma här, kommer ihåg när jag ännu hade blöja och då kan jag inte ha varit mera än max 2 år.

     Svara

      haha

      Svara

      Samma här min mamma säger det e omöjligt att jag minns vissa saker men hon kan inte för sitt liv begripa hur jag fått reda på det..

      Svara

    Ofta är det de saker vi inte minns som sätter djupast spår. Saker som händer tidigt i livet kan skapa de allra djupaste såren och svåra problem senare i livet.

    Svara

    För många autistiska barn (och vuxna för den delen) är det extremt viktigt att tillvaron är så förutsägbar som möjligt. Då måste ju adoptionen i sig ju vara ett ännu större trauma än för ett neurotypiskt barn. Och nu detta… nä, jag skulle bli förbannad på den som behandlade en hundvalp på det här sättet, men ett barn? Saknar ord.

    Svara

    Man har minne från 1-2 års ålder. Så detta kommer han lätt att komma i håg.

    Svara

  Fy. Fan. Jag blir så jävla upprörd. Stackars, stackars lilla pojke som redan har det svårt ska nu få ÄNNU mer trauman i sitt liv. De har adopterat honom som sitt BARN!! Det är ingen vandrande pinne man kan tröttna på och tycka det blev lite jobbigt. Hade de kunnat lämna bort något av sina biologiska barn på detta vis om de hade svårigheter?? Hoppas faktiskt myndigheter gör en ordentlig utredning på denna familj. Mår fan illa, ursäkta men blev som mamma så illa berörd av detta…

  Svara

   För barnfria kaaaaan inte bli upprörda! 🙃

   Svara

    Blev du kränkt?

    Här finns en rapport du kan fylla i:

    https://bloggbevakning.se/2019/10/21/dags-att-fylla-i-en-krankthetsrapport/

    Svara

     Den där är så dålig. Vill nästan hjälpa svärjisarna med layout och copy.

     Svara

    Men lägg av! Såklart man blir upprörd fast man inte har barn. Just JAG personligen relaterar känslomässigt pga min mammaroll och genom det relaterar till den lilla pojken. Kom inte och lägg ord i munnen på mig.

    Svara

    Jag har inga barn och vill aldrig föda barn. Jag tolkar ändå inte hennes kommentar som något hånande om barnfria utan bara att hon hämtar bland annat sin ilska från sin roll som mamma.

    Svara

  Ha ha. Familjen som lägger ut hela sitt liv på internet ber nu att vi ska ”respektera deras privatliv”.

  Svara

   Dvs: kritisera inte oss nu när VI är ”ledsna”.

   Svara

  Hoppas att han har det bra nu.

  Svara

   Var inne och kollade upp, ingen vet var han är. Adoptiv föräldrarna har inte lämnat han till staten och inte till den agency de adopterade han ifrån. Ingen vet var han är. Vidrigt att se hur de tejpade händerna med stort silvertejp för att han inte skulle suga på tummen.( Medans deras biologiska dotter fick ha tummen)

   Svara

    Men slut :(((( kan man inte anmäla dem? Stackars stackars barn, får panik av att tänka på det här

    Svara

     Joho

     Svara

    Någon måste ju veta. Om han är ’borta’ ska de ju utredas för bortförande!

    Svara

     Han har kommit till ny familj.
     Deras advokater har gjort ett uttalande om situationen. Dom ansåg att det var för pojkens bästa att komma till ny familj.

     https://youtu.be/JdryQRevZDs

     7:29- där är är meddelandet från advokaten.

     Svara

      Jo visst, han har kommit till en ny familj. Men vilken familj? Finns pedofiler och galningar och personer som likt kvinnan i det här reportaget samlar på övergivna utlandsadopterade:

      https://www.reuters.com/investigates/adoption/#article/part1

      Frågan är väl mer om han kommit till en bra familj som kan ta hand om honom permanent.

      Svara

       Precis, och det är ju inte något man kommer överens om sinsemellan. Om de nya (tredje omgången) föräldrarna är lämplig(a) borde ju åtminstone utredas på något sätt. Men alla verkar inte tänka så, eftersom man kan samla på övergivna adoptivbarn. Jag ryser.

       Svara

    Han har blivit omplacerad och bor hos en ny familj. Så han är inte försvunnen.

    Svara

     Säger de ja, vet du det – och i så fall, hur?

     Svara

      Youtube

      Svara

       ”Källa: YouTube” 🤪

       Svara

        Ååå det slänger mig tillbaka till min gymnasietid!! Internet var helt sprillans nytt och folk hade på riktigt ”Internet” som referens i skolarbeten. Dom fick inte 5:a dom inte.

        Svara

    I USA finns det folk som skriver en slags fullmakt så att folk de får kontakt med på internet kan fostra deras barn.

    Där kan folk som fick sina barn omhändertagna av socialttjänsten och pedofiler få tillgång till ett barn som flyttar hem till dem utan några frågor eller kontroller.

    Här är en artikel:
    https://www.reuters.com/investigates/adoption/#article/part1

    Svara

     Postade just samma artikel innan jag såg att du redan hade gjort det. Tänk vilken mardröm att komma hem till den där kvinnans trailer.

     Svara

  Föräldrarna visste att han hade autism innan de adopterade honom. Det finns videon där hon berättar just om det. De ville ha ett barn med särskilda behov.

  Hon fejkgråter i videon, inga tårar utan glasögon på så det inte ska synas och så lite snörvel.

  I videon så påstår hon att det var sonen själv som ville flytta – en pojke som alltså har svårt att be om en smörgås om han är hungrig.

  Finns även videon där hon behandlar honom ganska hårt då han är ledsen, det hon kallar utbrott kallar vi andra för vanligt gråt. Han sög på tummen, då satte hon på tjockt med silvertejp så han skulle sluta. Hennes andra barn får suga på tummen dock. Osv.

  Föräldrarna påstår nu också att sonen fysiskt skadat de andra barnen och att ingen vet vad de stått ut på inom hemmets fyra väggar. Huxley verkar vara världens snällaste och mjukaste pojke, har så svårt att se att han skulle vara farlig för övriga familjen. Säg bara som det är – de älskar inte Huxley som de älskar sina andra barn och han tar för mycket tid och ork som de heller lägger på sina biologiska barn. Sluta skyll på Huxley och läkare för beslutet!

  Svara

   Fast man ser ju bara det dem väljer att visa, så dem kan ju säkert ha haft problem med riktiga utbrott från hans sida, och han kan mycket väl ha vart utåtagerande emot sina syskon så någon av dem gjorde sig illa. Deras liv kretsar ju kring att visa ett perfekt liv, så såklart visar hon inte dem dåliga bitarna i livet.
   Men har man ett utåt agerande barn som skadar sina syskon söker man hjälp för att lära sig hantera barnet, barnets problem och hur man ska hjälpa barnet så att det inte händer igen. Men det passar väl inte deras perfekta liv att behöva ge ett barn med speciella behov den typ av hjälp barnet behöver.

   Svara

    Ja klart att man inte kan veta men tex finns det en video där hon säger att ”Nu har Huxley sitt 5e utbrott för dagen” och går in i en klädkammare där han står ensam i ett hörn och gråter tyst.

    Svara

     💔

     Svara

   Så varför skaffa ett femte biologiskt barn om man inte kan ta hand om de fyra man redan har? Orkar inte amerikanska religiösa freaks.

   Svara

  Jag klarar inte av att se videon utan att vilja slå sönder mobilen, men kan någon förklara, var är huxley nu? På ett hem eller tillbakaskickad?

  Svara

   Det vet ingen men Stauffers påstår att han fick bo hos en ny adoptivfamilj.

   Svara

    https://www.reuters.com/investigates/adoption/#article/part1

    Ursäkta, jag har redan lagt in länken i en annan kommentar, så nu spammar jag visserligen. Men i USA är det ett problem att folk lämnar bort adopterade barn de inte längre orkar med till främlingar.

    Myka och James kanske ”privatadopterade bort” H. Läs gärna artikeln, barn hamnar i människohandel hos familjer somr direkt olämpliga och skadliga. (är de lämpliga så kan de få ett fosterbarn genom myndigheterna efter lite tid och kontroller).

    Svara

  Tänker dom lämna bort sina biologiska barn också om dom blir för besvärliga?

  Svara

   [Borttagen kommentar]

   Svara

    [Borttagen kommentar]

    Svara

     [Borttagen kommentar]

     Svara

      Varför är den här kommentaren tillbaka? Den togs bort först.

      Svara

  Kanske skulle provat att umgås mer med barnet och lägga mindre tid på sociala medier.

  Svara

   För mycket begärt av en snöflinga.

   Svara

   Man måste ju visa alla på nätet hur perfekt ens liv är förstår du väl?

   Svara

  Undrar om de fortfarande kallar honom för sin son?

  Svara

  Jag vet ångesten och sorgen hos föräldrar till barn med neuropsykiatriska funktionsnedsättningar när de har börjat inse att de behöver hjälp och få avlastning i form av korttidshem eller annat för sina barn för att överleva. Hur de bara behöver få en lucka på några dagar för att andas och återhämta sig för att kunna fortsätta stå starka för sina barn. Om du är den föräldern och läser här – det här är inte samma sak!

  Det är okej att be om hjälp, det är okej att behöva få en andningspaus från att vara i ett konstant tillstånd av att vara på tårna. Det är inte att överge sitt barn, det är att ge sig själv lite syrgas först.

  De här människorna ville ha ett fint litet funktionsnedsatt barn att profitera på, ren och skär ableism.

  Svara

   Viktigt inlägg! Det kan vara vansinnigt tufft att ha ett barn med autism, både för föräldrar och syskon. Håller med ovanstående, be om hjälp och ta emot hjälpen ❤️

   Svara

    Jag som har ett barn med svåra diagnoser vet att det inte är så lätt som det låter. ”Lämna bort” för en liten paus innebär ett rent helvete för barnet ifråga. Deras rutiner rubbas, deras trygghet slits ifrån dom, dom kan känna sig oälskade, jobbiga ect ect. Dessa fantastiska barn är ett heltidsjobb, många tårar, skratt och 24/7 kämpande mot alla instanser som existerar.
    Min son klarar inte ens av att sova hos en kompis, får hjärtskärande sms mitt i natten att jag ska hämta honom.

    Önskar att allt vore så enkelt som ni skriver. Men verkligheten ser inte ut så. Tyvärr

    Svara

     Fast om barnet inte gillar att lämnas bort kan den säga nej?
     Våra stallägare tog emot ett sånt barn, var avlastningshem åt en liten pojke, han var jätte snäll, efter en tid slutade han komma till gården, då frågade jag vart pojken var, och stallägaren svarade att pojken hade sagt att han inte trivdes där, så då behöver han inte åka dit längre.

     Svara

      Vet för många som lämnar bort för att dom inte orkar med..

      Svara

      Tycker det var väldigt fint av stallägaren att öppna upp sitt hem för barnet. Riktigt fint gjort. Sånt värmer mitt hjärta.

      Svara

     Jag som skrev kommentaren, jag vet hela problematiken med att ens kunna lämna bort, vi får ofta erbjudanden om att ”men vi kan vara barnvakt lite” för avlastning men det funkar liksom inte så, mitt barn klarar inte barnvakt, är inte själv hos kompisar, är inte själv på aktiviteter osv. Jag har varit utan mitt barn kanske 5 dygn i hela hens nu 7åriga liv. Sommaren när hen var 6år var hen själv med sitt syskon hos mormor och morfar i några timmar. Det gick bra och var helt fantastiskt att se stoltheten och glädjen hos alla inblandade. Sen var hen så trött dagen efter att det var total vila som behövdes givetvis, men ändå! Jäkla Corona som förstört allt det arbete vi gjort för att komma dit.

     Iaf skrev jag kommentaren för jag vet också skammen hos nära andra vuxna i att ens söka avlastningsfamilj för att de känner att de överger sitt barn, att de fallerar som föräldrar och det är inte fallet, för de där det går att hitta en passande avlastningsfamilj kan det bli fantastiskt för alla inblandade. Men det går ju inte över en natt direkt.

     Hoppas att du Mmmmmm har ett vettigt stödsystem runt dig, det finns en del fina grupper på Fb bland annat (och en del inte så fina).

     Slänger in Lotta Lundhs debattartikel också, finns mycket igenkänning i den för många npf-föräldrar.
     https://www.aftonbladet.se/debatt/a/mRqlw0/ingen-vila-med-unika-barn–vi-maste-orka

     Svara

   Håller med. Folk som tar hand om NPF barn är hjältar.

   Svara

   Fast då önskar man sig inte ett speciellt barn med speciella behov, och sen inser att man inte kan ta hand om det… kanske man skulle tänkt på innan, barn med npf diagnoser är krävande. Det kan kännas som att ha 3 eller fler barn bara om man har ett, så klart det är okej att be om hjälp. Men i deras kretsar är det nog inte det, i frikyrkliga kretsar, särskilt om dem är rika, kan det bli komplicerat. Så de valde nog att hellre adoptera bort/ge bort eller vad de nu var, än att be om hjälp. Nog inte lika vanligt där i Usa som här. Här tar vi hand om våra barn även om de har en diagnos.

   Svara

  Det här sker i Sverige också. Det är alltid att antal adoptivföräldrar som vill lämna tillbaka sina barn. De var inte som föräldrarna trodde att de skulle vara.

  Skrämmande att människor kan tro att det går att reklamera barn.

  Svara

   Det går tydligen att reklamera barn. Sedan om det är rätt eller fel är en annan fråga.

   Svara

    Jo det är klart att om man inte har föräldraförmåga ska ju samhället gripa in och det är ju bättre att be om hjälp än att missköta barnen.

    Svara

   Fast om tar det beslutet tidigt så barnet inte hunnit knyta an till föräldrarna ser jag inge jätte fel i det, det är ju viktigt att barnet hamnar i ett bra hem.
   Är det ingen invänjnings period? tex att man först träffar barnet bara dagtid ett par dagar, sedan får barnet sova över en natt, sedan sova en helg, osv. Och om allt känns bra för både föräldrarna och barnet, först då får dem adoptera barnet. För då hinner man ju upptäcka i tid om det inte funkar.

   Svara

    Wow. Vi provar ett barn…hmm nä det kändes inte rätt… Provar ett nytt barn, nej hen var lite jobbig. Vi provar ett till, nej inte den heller.

    Byt din tankegång till biologiska barn. Skulle du säga samma då? Gravid- föder oj, kolik nej tack. Blir gravid igen, ungen sover inte hela nätter, nej vi provar en tredje gång.

    Man ”provar” inte barn, om man vill bli förälder så är man medveten om att man får det barn man får. Man KAN INTE VÄLJA!

    Svara

     Absolut. Alla eventuella tveksamheter måste verkligen framgå i en utredning, innan någon tillåts adoptera. Man ska inte få komma i närheten av att adoptera barn om man har inställningen att det ska finnas en invänjningsperiod. Tillåts man adoptera barn, då ska man ha föräldraförmåga, det vill säga man älskar och tar hand om sina barn oavsett vad!

     Svara

      Jag kanske måste tillägga det uppenbara, att det inte är lätt alla gånger. Det kanske rentav är lättare att räkna de gånger man kan säga att det är lätt att vara förälder. Man har som förälder faktiskt helt och hållet fullt ansvar för sina barns väl och ve.

      Svara

  De verkar ha pengar i överflöd. Varför anställde de inte någon som avlastade dem och gav dem hjälp och assistans?
  Inte fel att be om hjälp.

  Svara

   Förmodligen för att de i grunden adopterade honom för att utnyttja det till sin kanal, familjen som med hjärta av guld adopterade ett barn med autism.

   Det visade sig väl att han var ”svårare” än de hade räknat med och passade inte in i deras videos.

   Svara

  Fy fan!!!

  Svara

   Gervidrig vill mörka ämnet, men googla ”Emma Walls dotter blev överfallen på väg hem från fritidsgården”

   Svara

    Okej

    Svara

    Nja, du verkar tipsa om något som inte har med influencers att göra vilket vi har blivit instruerade att inte göra under icke ÖS-inlägg. Bara att ta upp detta under Öppet Spår istället, lilla offerkofta.

    (För övrigt hoppas jag att de hittar de som trakasserade flickan.)

    Svara

  förstår inte varför du skriver om det här?

  Svara

   Dom är youtubers ju, social media

   Svara

   Viktigt att belysa- ämnet.

   Svara

    Jaå

    Svara

   För att detta handlar om hur vissa influencers försöker tjäna en peng via sina influencersamarbeten med hjälp av (sina) barn; i det här fallet handlar det om en internationellt känd influencer som började tjäna stora influencerpengar genom denna adoption.

   Svara

   Jag hoppades att det skulle belysas här när jag läste om det, i utländska medier, har inte sett det på svenska någon annanstans än här.

   Svara

  Så. Jävla. Sjukt. Finns inga ursäkter. Först har de dragit iväg honom från sin tidigare fostermamma (som han tydligen hade svårt lämna) till ett annat land och annan familj.. för att sedan lämna honom igen några år senare.
  Ett sånt litet barn kan ju omöjligt förstå någonting utan lämnas bara med en känsla av att inte vara tillräcklig. Det är alltså tredje gången hans skiljs från sin ”mamma”.

  De har tjänat massvis av pengar på honom under åren.. Barn på Internet borde typ förbjudas.

  Svara

  Jag får så ont i hjärtat💔. Han är inte en väska de köpt och kan reklamera. Han är en människa, ett barn med känslor. Så otroligt synd att denna familj fick möjligheten att ta honom till sitt hem när han inte blev älskad för den han var. Det här har fått mig se allvaret med att noggrant utreda en familj innan ett barn blir placerat hos familjen. Jag hoppas verkligen att Hux hamnat hos en familj som kommer att göra allt och kommer alltid kämpa för honom. ❤

  Svara

  Jag må vara en person som inte vill ha några barn och som inte är direkt barnkär men det här är något av det värsta jag har läst. Hur kan man ta sig an en liten pojke och uppfostra honom och ta hand om honom i två år men sedan duger han inte längre? Han är lika mycket deras biologiska son som deras egna barn och det här gör mig spyfärdig. Hur man kan behandla en pojke såhär går över mitt förstånd. Fy fan för människor. Stackars liten han kommer ju undra varför de inte älskar honom längre ☹ usch vad ledsen jag blir.

  Svara

   Man kan ju ha empati även om man inte är så intresserad av barn..

   Svara

    Som du märker är det många människor som saknar empati. Jag är inte en av dem.

    Svara

   ”Han är lika mycket deras biologiska son som deras egna barn”

   Eeeh nej. Antingen är det ett biologiskt barn eller så är det inte ett biologiskt barn.

   Men i övrigt håller jag med dig.

   Svara

    Där håller inte jag med dig alls. När du adopterar ett barn blir det barnet ditt. Kommer du alltid kolla på det barnet och tänka ”han är adopterad”? Det hade i alla fall jag gjort. Det barnet hade för mig känts som mitt biologiska och som jag hade älskat som mitt eget.

    Svara

     Personen syftar på termen biologisk.
     Man kan aldrig bli biologisk med ett adopterat barn.

     Svara

   Precis. Samma här. Jag har egna barn och älskar dem över allt annat, vill inte förlora dem.
   Men har ingen större längtan av att ta mig an något annat barn. Men så här gör man fn bara inte! Det är ett så vidrigt svek så de finns inte!

   Svara

  Okej ni måste seriöst chilla lite, ni lever inte familjens vardag och ser hur allt går. Om barnet inte mår okej eller anpassar sig i familjen så måste man hitta ett bättre match, de är barnets rättighet.

  Ni sitter här alltid och gapar en massa, det blir en snöbollseffekt för ni ska tycka som någon annan, fast egentligen har ni ba sätt några videon eller läst en viss artikel. Ni lever inte där varje dag, så chilla lite.

  Och såklart hittar man inte info på pojken, de är privat just därför att människor som ni inte ska snusa fram allt, han är inte ett sirkusdjur.

  Svara

   Låter som att du inte fattar med flit. Man adopterar barn, under premissen att de är lika mkt ens barn som ett biologiskt barn hade varit. Hade en av deras andra 3 blonda ungar fått npf-diagnos hade de knappast lämnat bort barnet. Och de har gott om pengar och möjligheter, så att fixa miljöanpassning samt avlastning är inga problem. Spelar ingen roll hur ett barn beter sig, det är ett barn. All missanpassning är ett tecken på dom vuxna runtom som inte fixat barnets behov. Inte leja ut barnet till ”bättre match”. Han är ingen möbel.

   Svara

   Gissar att din IQ reflekteras i att du inte kan stava.

   Svara

   Det rör sig alltså inte om en hund?
   ”Bättre match”?
   Var du kanske en ”dålig match” i din familj och blev såld på auktion?

   Svara

   Du verkar inte förstå någonting.

   Svara

   Jag har hängt med i historien. Tydligen har den här killen börjat vara aggresiv mot de andra barnen och det har blivit ett stort problem. Ursäktar dock inte det de gjort.

   Svara

    För att pojken har autism! Tror du att de hade lämnat bort sina egna jävla blonda ungar om de hade haft autism och varit aggressiva gentemot honom? Inte direkt. Det gäller att förstå diagnosen och läsa på. De visste redan om att han hade autism.

    Svara

     De trodde nog de skulle få en Rain Man, modell mindre.

     Svara

     Vad har hårfärg med saken att göra?

     Svara

      Var står hårfärg?

      Svara

       ”egna jävla blonda ungar”?

       Svara

        Ja och?

        Svara

         Vad har hårfärg med saken att göra?

         Svara

          För att hon är blond, hon har blonda barn.

          Svara

       ” sina egna jävla blonda ungar”, men antar poängen är att det handlar om biologiska barn, mindre om hårfärgen

       Svara

      Antyder att det handlar om rasism. Hudfärg är relevant vid utlandsadoptioner.

      Svara

    Kanske pga mamman?? Nåt fel är det ju på henne och pojken kände väl av detta

    Svara

     Så det är inget fel på pappan då?
     Han lämnar liksom inte bort sitt barn lika mycket som mamman?

     Svara

    Påstår föräldrarna, ja.

    Svara

    Det är min son också. Ska jag kasta iväg honom också eller ska jag kämpa med att lära honom vad som är rätt & fel?
    Ja, det krävs extremt mycket tid & tålamod men har man valt att skaffa barn så får man fasen ta det med allt vad det kan innebära!

    Svara

   Bättre match?? Hade kunnat köpa det om det handlar om misshandel, vanvård mm från föräldrarna, då hade barnet garanterat behövt ett bättre hem.

   Men man tar sig inte an ett redan övergivet barn (två ggr) och drar med barnet till ett annat land, för att sen överge barnet igen. Finns inga fucking ursäkter.

   Svara

   Nej, man hittar inte ”en bättre match” man söker hjälp och ber om råd och stöd.
   Det här är en människa vi talar om!
   Att du ens tänker på det här sättet visar ju att du inte såg pojken som en del av familjen, man beter sig inte på det här viset.
   Fast jag är också glad om det stämmer att han fått komma till en ny familj för de förtjänar inte honom. Men de ursäktar inte deras handling.

   Svara

  Detta fall blev känt pga internet. Undrar hur många liknande fall det finns som inte blir uppmärksammade ?

  Svara

   https://www.reuters.com/investigates/adoption/#article/part1

   Förlåt, det är 3 kommentaren jag postat den här länken. Men den skriver om problemet.

   Skillnaden tycker jag är att James och Myka tjänade säkert flera miljoner på H. Kommer H få en del av de pengarna?

   Svara

    Det är bra, det kan inte upprepas nog många gånger!

    Svara

  Fast om man är adopterad så måste man väl ha samma rättigheter som ett biologiskt barn?!
  Kan de alltså utan tvekan vara lämna bort ett barn till en annan familj?!

  Svara

   Ja tänk vad sjukt. Tänk om man växer upp med hotet ”bete dig annars lämnar vi bort dig” och det är fullt möjligt också?

   Svara

    Men hur sjukt är det inte att föräldrar hotar med sådant, även om de inte menar det egentligen! Jag växte upp med en mamma (biologisk!!) som brukade hotade med att ringa socialen om jag inte slutade bråka, och att jag inte kunde bo kvar hemma med dem om jag inte betedde mig.

    Svara

     Beroende på situationen kan man dock ringa soc och be dem ta barnet om man känner att man själv inte klarar av barnet, men oftast handlar det då om stora psykiska problem eller missbruk hos föräldern som gör dem oförmögna att ta hand om barnet på ett bra sätt, soc tar ju inte barnet bara för det är jobbigt.

     Svara

   Fattar inte heller det? Känns ju helt sjukt?!

   Svara

   Har googlat lite och det verkar inte vara svårare än att adoptivföräldrarna låter någon annan bli vårdnadshavare.

   https://www.reuters.com/investigates/adoption/#article/part1

   Svara

    Såg att Anonym / 12:18 postat samma länk

    Svara

   I USA är det andra lagar än här och fullt möjligt att skicka tillbaka barnet i vissa fall och att adoptera det vidare i andra fall. Fullkomligt vidrigt!

   Svara

    Yup. Både Ryssland och China har kraftigt begränsat adoptioner till USA. Helt rätt. Ryssland blev (med rätta) upprört när den lille pojken sattes på planet.

    Svara

  Usch fruktansvärt! Dessa människor var inte lämpade för adoption och verkligen inte av ett barn med speciella behov. Fy skäms. Hur kan man tro att det ska bli enkelt att adoptera ett barn med en diagnos??!

  Svara

  Så jag bör lämna bort mitt barn när hens austim och adhd blir för jobbig? Jädra skitmamma det där är. Vad händer om dom får ett till biologiskt med dom problemen?

  Svara

   Jag håller med vad du menar men lägg inte bara fokuset på mamman, pappan är också högst delaktig och ska få lika mycket skit.

   Svara

    Håller med skulle skriva skit pappa med men blev distraherad 😂🤦🏼‍♀️

    Svara

  Vidrigt beteende. Vidriga människor.

  Svara

  Jag undrar hur adoptionsproceduren ser ut i USA, om den är som här? Hur mycket stöd och hjälp föräldrarna får? Jag känner ett par som adopterat ett autistiskt barn och de får bl.a. hjälp med en personlig assistent dygnet runt vid behov. Barnet är väldigt väldigt krävande och har stora problem, och utan hjälpen hade de till exempel inte kunnat jobba. Dessa föräldrar är helt fantastiska och pojken drog en vinstlott som kom till dem. Men jag avundas dem inte situationen om jag ska vara ärlig. Men de älskar honom gränslöst och inget i världen skulle kunna få dem att lämna honom.

  Svara

   I Sverige är barnet dessutom inte ”deras” förrän efter två (..?) år, då först blir de godkända som föräldrar.

   Svara

   Här får vi väl hjälp eftersom vi betalar skatt, i USA betalar dem mindre skatt och mer ur egen ficka, så troligen hade dem kunnat själva hyra en assistent till barnet, och dem tjänar ju pengar på honom så tror inte dem hade gått – på att göra så, men det skulle väl förstör bilden av deras ”perfekta” liv

   Svara

   Verkar inte vara vare sig lämplighetskoll eller hjälp vid utlandsadoption. Sjukt.

   Svara

  https://youtu.be/JdryQRevZDs

  7:29

  Han har kommit till nytt hem

  Svara

   Varför kommer det inte fram. 🙁
   Men Camilla, kolla denna videon!

   Svara

    Men vad förändras egentligen med den vetskapen. Den här pojken har nu förlorat föräldrar tre gånger på fyra år. Sina biologiska, fostermamma och adoptivföräldrarna.

    Svara

   Ja, det står också i inlägget

   ”den son som hon och maken adopterade 2017 och som de nu givit till en ny familj”

   Svara

    Folk frågade i kommentarerna så försökte svara men det kom inte fram.

    Svara

     Jag förstår! Men kan hålla med den som skrev ”Säger de ja, vet du det – och i så fall, hur?” Finns det bara adoptivföräldrarnas ord på detta? Vem vet vad som kan ha hänt eftersom en förklaring inte kom förrän ifrågasättandet satte i gång

     Svara

     Deras advokat har gjort ett utlåtande, alltså allt finns på youtube att följa upp?

     Svara

      Att adoptivföräldrarnas advokat säger något är inte så tungt bevis heller

      Svara

      Kollade lite andra videos och får backa och hålla med dig om det…

      Eftersom det blivit så uppmärksammat nu borde ju någon på något sätt förmedlat att han kommit till nytt hem?

      Svara

       Innerst inne vill man tro att dom haft vett nog att adoptera bort honom än att bara gett upp han till fostersystemet eftersom det är ett helvete i sig i USA.
       Alltså, om dom har gjort det..
       Fy fan säger jag bara.

       Svara

   Jaså

   Svara

  De gjorde ett misstag. De verkar vara väldigt uppriktigt ledsna över det som hände, och pojken har nu fått komma till ett nytt hem efter råd från professionella. En tuff tid för alla säkert, men det finns garanterat detaljer i det här som folk inte känner till. Låter som att föräldrarna fattat ett moget beslut, efter att ha fuckat upp rejält. Folk skaffar ju barn till höger och vänster utan att tänka efter hela tiden, och en stor del av dem skulle nog må bättre av att få komma till nya hem. Bättre då att inse sitt misstag och göra sitt bästa för att rätta till det.

  Svara

   Det besvärliga här är väl kanske att familjen gjort en stor kommersiell influencergrej av det hela… Innan det blev för tufft alltså. En adoption är inget man tjänar pengar och likes och sponsorer på. En sorglig historia från första början. Hoppas pojken får trygghet nu. And unconditional love!

   Svara

   Misstag hur? Dom ville adoptera ett barn med särskilda behov och fick ett. Sen flöt det inte på som dom ville. Samt att dom ville adoptera ett nytt barn med särskilda behov under 2018

   https://twitter.com/mellierenee/status/1266101091667771393

   Svara

    Ledsamt

    Svara

   Syntes ju på långt håll att det var fejkade tårar..

   Svara

   Ett barn är aldrig ett misstag oavsett diagnoser eller inte.
   Dom visste exakt vad dom gav sig in på. Det gör mig ännu mer arg! Dom visste! Sen så passade han inte in längre.

   Svara

  Bloggtorka?

  Svara

   VA

   Svara

   Detta är väl för fasen extremt viktigt att ta upp!
   Camilla gjorde helt rätt! Dom är offentliga i allt dom gör även om dom inte bor i Sverige!

   Hjärtlös är vad du är!

   Svara

    Tycker du personen är hjärtlös bara för att dom kommenterar ”bloggtorka”?

    Svara

     Japp i ett sådant inlägg så tycker jag det.

     Svara

  Kommer fram mer och mer grejer om denna familj nu, mamman ska tydligen ha bett sina följare om pengar för sonens olika behandlingar för autism. Dom ska tydligen ha lämnat ifrån sig honom nån gång i januari/februari och på hennes Instagram finns bilder på familjen i Bali på semester i februari utan sonen. Det är så fruktansvärt hemskt. Enda hon gjort är att mjölka detta stackars barn på pengar för hennes egen fördel, åker på semester med sin familj och lämnar bort honom .. finns inga ord.

  Tydligen hans första dag i Amerika när dom är tillbaka från kina så är hon så besatt av att klippa hans hår så hon tar fram rakapparaten och rakar av hans hår medans han gråter och är rädd!!! Han är 2 år i ett nytt land i en ny familj i ett nytt hus och visar starkt han inte vill men hon fortsätter ändå. Detta finns på youtube om de inte tagits bort nu. Dessa föräldrar är monster.

  Svara

  Fy fan, detta knäcker mig totalt! Hur i helaste helvetet kan man göra så mot sitt barn? Min 15 åriga son har autism, adhd, ätstörning ect ect. Finns inte ens i min tanke att lämna bort honom på något sätt. Inte ens på dagverksamhet.
  Har gett mig fan på att han ska kunna klara av att leva precis som alla andra. Han klarar allt med extra hjälp.
  Att dom ens har mage och fejkgråta gör mig bara mer förbannad! Den lilla fina killen passade väl inte in i deras sk ”perfekta” familj. Nej, hoppas dom blir av med alla barnen! Sådana människor ska inte ha barn alls!

  Svara

   Fast att gå på dagverksamhet om behovet finns där är inte fel. Det kan vara ett sätt att stärka ett barn med speciella behov.
   Att denne får utvecklas ännu mer och träffa andra folk osv.
   Och att be om hjälp om man har barn med svårigheter är inte heller fel, de kan komma klara av att leva som vanligt ändå även om de skulle gå på korttidshem eller dagverksamhet eller något, det är inte en skam att göra det!

   Svara

    Nej det är absolut inte fel, men nu skrev jag om hur ett barn med funktionsnedsättningar faktiskt kan känna.
    Har 15 års erfarenhet med mitt egna barn som har många diagnoser. Vi skulle en gång åka och kolla på en dagverksamhet, det satte sådana traumatiska spår i honom. Än idag 7 år senare kan han ta upp det och fråga; mamma varför skulle vi dit? Var jag för jobbig ?
    Det knäcker mig mer.
    Sen finns det säkert massor av barn som älskar det men man måste verkligen hålla koll på hur ens barn reagerar.

    Vet för många föräldrar som kastar iväg sina barn när dom är jobbiga för att sedan ta sina andra barn på lekland.

    Jag satte min prins till världen och jag får kämpa, är hemma med 13000 i månaden. Kan inte jobba då jag konstant får telefonsamtal om att hämta honom eller att han bryter ihop efter han kommit hem från skolan.
    Mitt jobb är att få honom till sitt bästa jag!
    Visst är det tufft, det säger jag inget om. Många tårar trillar ner för mina kinder dagligen. Men jag fixar det!

    Svara

  Folk är inte nådiga på hennes fb-sida! Sponsorer drar sig ur. Skönt!

  Man borde aldrig profitera på barn f ö.

  Svara

   Bra att det slår där det gör som ondast, på hennes inkomst över att visa upp sitt ”perfekta” liv. För det känns troligen hårt för henne att sponsorer drar sig ur.

   Svara

    Hoppas barnet har en advokat som säkrar hans rättigheter, både socialt och ekonomiskt – du kan liksom inte bara avsäga någon arvsrätt etc.

    Svara

  Fy vad jag blev ledsen nu. 😭 Vilka vidriga människor!

  Svara

  Får ju hoppas ingen av dem skadar sig eller blir r tex deprimerad. Då ryker vell även de från familjen. Blä mår illa åt Sånna här människor. Som tror de bara är att ångra sig om de blir tungt.

  Svara

  What happens on internet stays on internet. Tänk den dagen barnet eller någon annan hittar all denna information och han får ta del av det som tonåring eller i vuxen ålder. Fullkomligt förödande.

  Svara

  Jag tror att det här barnet har skadat/försökt skada eller döda sina syskon, kanske bebisen. De pratade så mycket om att de inte kommer säga nåt om varför pga av barnets integritet. Därför
  Kan de inte försvar sig i det här eftersom de inte kan säga vad som egentligen hänt.

  Svara

   Med tanke på hur lite dom brytt sig om barnets integritet tidigare så tror jag det där är ett försök att skylla på barnet

   Svara

   OM det nu vore så, hur hade de hanterat om det varit bio-barn? Och istället för att riskera en hatstorm av dessa mått kunde de kommunicerat ut något bättre, och bibehållit hans integritet.

   Svara

   Det är ett föräldraansvar, att se till att barnen inte gör illa varandra. Det går inte att skylla på en fyraåring. Det är fortfarande föräldrarnas ansvar. Det ansvaret tog de på sig när de adopterade barnet, och av den informationen som framgår här att döma, är de fortfarande hans föräldrar. Det verkar ju dessvärre som att de har någon (i Sverige i alla fall) olaglig deal med någon helt outredd ny omhändertagare.

   Svara

   Om det var sant skulle de nog ha varit mer fåordiga om allting, inte prata om att han själv ville ha en ny familj etc. Sen skulle det ju i så fall finnas bättre sätt att hantera situationen på, typ lämna bort honom tillfälligt, på dagtid eller ta in en personlig assistent. Att permanent lämna över honom till en ny familj är en väldigt extrem åtgärd.

   Svara

  Svara

   Bra länk!! Tack ❤️

   Svara

  Som många redan skrivit är det så mycket värre. De visste om hans svårigheter innan adoptionen och de fick dessutom rådet att inte adoptera just Huxley.

  Nu har hon i en kommentar nämnt att det var H som ville detta. Han ville inte bo med dem och förmedlade detta till dem. Hur kan en snart 5-åring, som har enligt dem ”svår autism” och dessutom inte kan tala förklara det för dem? En 5-åring vet inte att man kan ”byta” familj. Dessutom visar han ofta tillgivenhet mot sin ”mamma”, ”pappa” och syskon. Han kramar dem, pussar dem, leker med dem osv.

  Dessutom har de berättat att hans teori går framåt, vilket man även sett i deras videor. Han kan säga enstaka ord som ex ”mamma” (vilket är hjärtskärande!), han kan massa tecken och lär sig mer och mer. Dessutom fort om man ska tro Myka. I denna video ser man en terapisession med H. Där visar han väldigt mycket personlighet, något han (vid den tidpunkten) just börjat visa. Det gjorde han inte lika tydligt i deras äldre videos. https://youtu.be/mRu1AMQIRi8 (från ca 4:15). Det är så vidrigt hemskt att han när han äntligen vågar släppa sin ”familj” nära och vågar visa sin personlighet, att de då överger honom. Vad kommer det göra med hans förtroende i framtiden? I denna film kan man även se hur glad och lycklig H är.

  Att H har utbrott är heller inget ovanligt varken för autistiska barn eller för adopterade barn (eller för barn i övrigt för den delen), de har dessutom i massa videos berättat att de inte alls är lika intensiva eller kommer lika ofta som i början nu. Men sättet de hanterar hans utbrott (vilka egentligen är tecken på att han saknar trygghet, struktur och stabilitet) på är hemska. Han får stå i skamvrån för att sen bli hämtad och ”hånad” (inför kameran) för sina utbrott. Inga frågor, inga försök till att trösta/förstå och ge honom den fasta famn han behöver då.

  Jag skulle kunna gå på i evigheter eftersom jag följt familjen sen innan de adopterade honom, men väljer att sluta här. Allt är så vidrigt hemskt! Och nu har det även framkommit att adoptionsbyrån de, i videon, hänvisar till ha hjälpt dem inte alls varit inblandade i detta. De visste inte ens om att H flyttat. Så frågan är ju vart H är egentligen… Sen som adoptionsbyrån och delstatens guvernör gått ut och sagt funkar det inte så att ett barn som varit adopterat i nästan 3 år och som ”lämnas tillbaka” direkt hamnar hos en ’forever family’ omöjlig. Det är flera månader/år innan något sånt kan hända, har vi tur hamnar H i ett fosterhem men mest troligt hos en institution och i värsta fall skickas han tillbaka till Kina.

  Det finns även en video där H gjort något dumt och Myka skäller på honom, H ser rädd ut och sträcker försiktigt fram sin hand som om han förväntar sig ett slag.

  Vill man ha bra update i detta rekommenderar jag dessa kanaler: The Dad Challenge Podcast (uppdateringar och analyser av det inträffade) och Plamondon Comics (åsikter från en adopterad)

  Svara

  Så skriver någon på en av hennes insta bilder, jag förstår inte hur folk kan vara så grymma och att de ”tear somebody down”, och syftar på att folket har reagerat på de dem gjort. Jo tacka fn för det dem har ju själva brytit ner en liten pojkes liv. Det är just vad dem gjort och det är inte förlåtligt. Gud förlåter skrev hon med… inte en sån vidrig handling!

  Svara

  De struntar alltså i att pojken har skapat ett band till dem och det kan bli traumatiskt att förflyttas. Känsla av att ingen vill ha med en å göra. Hur kan man vara så självisk och lat.

  Svara

  Online business and information system coursework writing services seekers find it easy to access Information Systems Writing Services and IT research paper writing services since most information system essay writing services companies offer them..

  Svara

  Public relations coursework writing service seekers have been on the rise lately since most learners need Public Relations Writing Services, public relations assignment help and public relations research writing services.

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.