Anna Book kan visst(!!) klippa gräset själv!

Anna Book har frågestund på Instagram och får frågan om varför hon inte klipper sitt eget gräs.
Svaret är att hon inte behöver det eftersom hon har fina, kärleksfulla människor runt sig som tycker att hon är värd lite hjälp.

Fine, det är väl ett jättebra svar, men det är det här jag menar med det jag skrev igår, att Anna verkar helt oförmögen att välja sina konflikter och vad hon lägger sin energi på.
Hon har åkt hem och antingen dragit ut gräsklipparen för att filma när hon klipper en bit gräsmatta, alternativt letat upp en gammal filmsnutt där hon klippet gräset – enbart för att trycka till personen som ställde frågan. (Som hon dessutom taggar med hens namn)

OOOOOOOOORKA!!!!!!
Tänk om hon visat hur hon väljer sina konflikter istället för att hugga på allt? Eller varför inte filmat ett klipp där hon ligger på mage och klipper gräset med linjal och nagelsax eller något annat fånigt, lite med glimten i ögat?
Tyvärr verkar hon inte riktigt ha den självdistansen, utan hon vill på riktigt visa att hon minsann KAN klippa gräset själv och det är ju inte kul. Eller?

Vill du se Anna i gräsklippar-action eller är du nyfiken på att höra Anna upprepa samma recept för tonfiskmackor tre gånger så hittar du resten av frågestunden i videon här under.
Vi har bytt publiceringsverktyg av video, men till jag får inloggning dit och lär mig programmet så laddar jag upp mina klipp på Youtube.

121 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Så störd. Skaffa ett jobb.

  Svara

   Jösses vad mycket störda människor det finns då.

   Svara

    Speciellt här…

    Svara

     Hur kan man bli så upprörd över hur Anna reagerar att hon får ännu ett inlägg? Och jag ser ingen som tar en konflikt. Jag ser en som driver lite med sina följare. Och sig själv.

     Det känns mer som att det är camcam som har det största problemet. Eller är den en Bella-provokation som står på schemat?

     Svara

      Anna har ingen självinsikt, hon driver inte med sina följare, hon blir ju arg och tar åt sig för att någon frågar henne vad hon ätit till frukost 😝
      Ser dessutom inga tecken på att camcam skulle vara upprörd. Detta var väl bara en kul grej att skriva om.

      Svara

       Självdistans var förresten ordet jag letade efter egentligen kom jag på nu, men självinsikt verkar hon också sakna iofs.

       Svara

       Men kom igen folk är olika. Finns miljontals människor så man väljer vilka man vill veta mer om. Men en del gillar väll att reta upp sig på mycket.

       Svara

        Va? 😝

        Svara

       Jag tycker att Anna och M.Graf har samma humör, reagerar på allt och ingenting med långa inlägg och hysteri.

       Svara

    Dom mest störda måste nog va dom som hejar på AB i hennes kommentarer, inte friskt att heja på och uppmuntra hennes obehagliga beteende. AB behöver paus från sociala medier ett tag.

    Svara

   Lol

   Svara

   Svårt då hon inte ens gått ut nian, saknar erfarenhet av det mesta och är 50 år. Med de lösnaglarna kan hon knappast göra något praktiskt-hur hon kan dreja med dem är mig ett mysterium.

   Svara

  Inget att hänga upp sig på varken från Annas eller din sida tycker jag. 😊

  Svara

  😂

  Svara

  Tänk vad mycket enklare livet skulle vara med lite självdistans istället för att ta sig själv på så stort allvar. Såg på en live att hon gillade Lena PH. Där kan man snacka om självdistans. Hon kanske kan gå en kurs där

  Svara

  Vi bryr oss inte om Anna. Andra mer intressanta inlägg tack!

  Svara

   Folk här älskar att hata på Anna.

   Svara

    Sitta på en stol.
    Gå på en väg.
    Hoppa på en studsmatta.

    Men INTE hata ”på” någon.
    Det är ett nytt ofog i svenska språket.

    Mvh
    Rolig på fest

    Svara

     TACK 14:38!!! Fattar inte varför alla har börjat skriva och säga ”hata på”, varken ser eller låter bra.

     Svara

      Jag tror det är någon sorts direktöversättning av det engelska uttrycket ”hate on” som fått fäste.

      Svara

       Och ”möta upp”. Uäääääk.

       Svara

      Det är accepterat i svenskan att skriva och säga så. De tar bla upp detta i ett avsnitt i språket i p1. Du kan säkert googla och hitta vilket avsnitt det är.

      Svara

   Älskar inlägg om Anna Stolledano

   Svara

   Om ingen tycker det är kul att läsa om henne, varför har en fd barnstjärna och d-kändis som hon den mest aktiva och en av de längsta trådarna på Flashbacks kändisskvallerforum då☺️Nej, du behöver inte gilla Flashback, men det är trots allt ett av Skandinaviens allra största forum. Anna tar hellre dålig publicitet än ingen alls.

   Svara

  Hon höll skenet uppe och agerade trevligt ojoj men man såg att hon höll på att koka av ilska över vissa frågor bl a över vad familjen jobbar med, då sa hon att Antonio är utbildad snickare och Felicia utbildad makeupartist men frågan var ju vad de jobbar med. Hon känns så falsk, manipulativ och beräknande, hon ÄR det rättare sagt.

  Svara

   Känns som en riktig white trash familj. Grannarna kommer till och med över och klipper gräset åt dem eftersom det ser för j-kligt ut hemma hos dem.

   Svara

  Vad hände, kommentar bara försvann poff?

  Svara

  Lite som Lotta på Bråkmakargatan ”Jag kan allt jag vill… i smyg” 😂

  Svara

  Tror dock att ”du” egentligen avsåg ”ni”. Med höjden på det gräset så kan det ju knappt blivit klippt sen de flyttade in…

  Svara

  Så trist, är det vissa ord som gör att det förvinner… orkar inte. Skrev att hon är man*pulativ, falsk och beräknande är det det som stoppas?

  Svara

   Nej just det skrev ju namnet på A som slutar på nio som inte får skrivas här. Skrev dock bara det att hon höll skenet uppe och agerade glatt och trevlig på frågestunden men man såg att hon kokade av ilska över vissa frågor t ex den om vad familjen jobbar med då berättade hon vad barnen är utbildade till men inte om eller vad de jobbar med hehe. Hon är så beräknande och manipulativ.

   Svara

    Antonio.

    Svara

    Men eller hur. Och varför säger hon inte att Roberto jobbar som VAKT (ser honom hänga utanför Joe & the juice i PK-huset hela tiden) utan ska ba ”säkerhetsbranschen”? Låter det finare?

    Svara

     Inte schysst att skriva vart hennes man brukar stå som vakt. Han verkar sansad och normal, trots att han är tillsammans med Anna. Åtminstone har han ett jobb och kan finansiera boende, mat och nöje för resterande som sitter hemma.

     Svara

     ”It’s Bouqueeeeet!!!!”

     Svara

   Är väl bara bra och smart att hon spärrat vissa ord så hon får lite kontroll på kommentarsfältet. Är det en okej kommentar så godkänns den ju så fort som möjligt.

   Svara

  Giv mig STYRKA! 😩

  Svara

  Minerad tant det där. Ett ord fel och det smäller. Hade aldrig vågat vistats i hennes närhet.

  Svara

  Meterhögt gräs. Spännande när de ser att de även
  måste kratta. Mer intressant var hennes svar vad de jobbar med. Mannen var uppgraderad från väktare till säkerhetsbranschen och de två äldsta barnen fick vi veta vad hade för yrke men inte om de jobbar.

  Svara

   Vad de hade för utbildning ja men inte vad de jobbar med eller om de jobbar. Samma reflektion som jag hade och skrev hehe. Oj som hon kämpade med att hålla humöret upp och inte bli arg under frågestunden haha. Hon är så fin och god oj oj… blä.

   Svara

   De borde få ihop en hel höbal av allt det där 🤣

   Svara

   Igår stod han och vaktade dörren vid Cartier vid Norrmalmstorg. Det brukar även vara dörren vid Nymans Ur eller klockbutiken i PK huset. Han jobbar iallafall….

   Svara

  Alltså herregud, de där tänderna. Hon kan väl inte ha betalt för dem?

  Svara

   Filter på under frågestunden också, så klart, och tänderna lyste. Men hon är söt absolut.

   Svara

    Neeeej, kameran är ju trasig 😅😂

    Svara

    Och hennes svar på någon kommentar om att hon ’lyser som en sol’:
    ”Tihi, solen är ju un-der-BAR! Verkligen fan-tas-TISK!” (Underförstått: och jag också!)

    Svara

   Att det ens finns tänder i den nyansen…

   Svara

    Det är hon och Ross.

    Svara

     Hahaha älskar människor som kan referera till någon ur friends, hero.

     Svara

     Kollade på det avsnittet igår 😂

     Svara

   Men det är inte bara färgen utan formen. De är ju som tegelstenar, helt enorma och fyrkantiga. Fattar ingenting. Den tandläkaren borde bli av med jobbet.

   Svara

    Fun fact, är inte själva tandläkaren som gör tänderna. När man har en skalfasad (kanske är någon annan process för olika typer av implantat iofs, men den typen jag har som bara är en skalfasad, dvs ett porslinshölje) så slipar tandläkaren ner tanden lite, gjuter en modell, sätter på en tillfällig skyddsfasad medans modellen skickas till ett annat företag som gör själva tanden eller fasaden. Tandläkaren limmar sedan fast fasaden när den är klar många vecka senare.

    Så tandläkaren hade väl kunnat säga till Anna att hennes fasader var lite fyrkantiga ut innan de limmades fast, men det är ju inte tandläkaren i sig som gör fasaderna så de hade inte kunnat ändra på dem själv.

    Svara

     Någon vecka, inte många vecka.
     Bonus fact: Den där tillfälliga fasaden man får sitter inte jättebra, och om man som jag hade blå tandkräm så kan lite av det fastna bakom och få det att se ut som att hela tanden är blå. Icke att rekommendera haha. Pratade inte på en vecka när jag hade den.

     Svara

     Ehh wtf. Jag vet det, men tandläkaren skickar ju sina ”krav” till teknikern. Tandläkaren behöver inte sätta in vad som helst.

     Svara

     Det är inga fasader utan kronor som AB har i munnen.

     http://alltomtänder.nu/node/49#section-75

     Svara

    Tandläkaren avrådde från färgen men Anna stod på sig. Sedan skar det sig tydligen dem emellan.

    Svara

     Ja vad hände med den fina fantastiska vänskapen dem emellan, de var såå nära fina vänner som umgicks och hyllade varandra men det varade inte länge, och det var inte länge dottern jobbade där.

     Svara

   Jo, hon betalade dem väl med tonfisk och bajs om jag inte minns fel

   Svara

   Jo tonfisk och bajs

   Svara

  Haha jösses vad hon håller på.

  Hur som helst ser det inte ut som om den gräsmattan har klippts på ett par veckor, gräset såg rätt högt ut.

  Följer inte henne på något sätt, men hon dyker upp överallt, hur man lyckas hålla sig ’aktuell’ och såpass ’intressant’ är en gåta🤔

  Svara

   Den har nog inte klippts i år 🌱🌱🌱

   Svara

    Huvudsaken är att slåttern är färdig till midsommar enligt bondepraktikan.

    Svara

  Kan någon ge Booken internetförbud…

  Svara

   Neej, tycker hon är otroligt underhållande!

   Svara

  Konstigt att hon inte fick någon fråga om (fast det kanske hon fick) hur hon tänkte om att gå hem till ett äldre par i covid-19-tider. Vad var det som fick henne att känna att det var en bra idé just nu? Ironiskt att även Pernilla klippte gräset på sin story häromdagen. Är det bara jag som tycker Anna är lik Michael Jackson, och då menar jag inte det som något dåligt nej inget illa menat men tycker de är lika många gånger, har tyckt och tänkt på det länge.

  Svara

   Men i en sån där frågestund bestämmer man väl själv vilka frågor man släpper igenom? Vet en annan gång hon hade det och bara svarade på snuskfrågor. Tänkte då att hon säkert ställt dem till sig själv eftersom jag har svårt att tro att folk i allmänhet är så intresserade av hennes sexliv.

   Svara

    Ja man anar ju att hon skriver en del frågor och beröm själv, eller att döttrarna gör det, och att hon sållar bort en del hon inte vill svara på.

    Svara

  Hon mår verkligen inte bra, va det där min mamma som höll på sådär på internet skulle jag skämmas ihjäl, familjen skulle göra en intervention haha.
  Hon är så rolig med sina svar, ska vara lite käck och snabb men faller bara platt. Hon och Paula skulle behöva gå en kurs i att kunna ta kritik.

  Svara

  Vad får du ut av det här Camilla? Anna mår inte bra, lämna henne ifred. 🤷🏼‍♀️

  Svara

   Anna säger ju själv att hon mår ’jättejättejättebra’ *blinkblink*

   Svara

   Fast ska man hålla sig bort från bloggare/influencer som har det jobbigt blir det inte så mycket kvar att skriva om här…

   Svara

    Ja, det tycker jag man ska. När personen mår som Anna och tar då pass illa upp som hon gör. Fast är man en mobbare kanske man inte fattar det.

    Svara

     Ser liknande drag hos dig som hos Anna. Mobbing? Nä, det är det faktiskt inte.

     Svara

      Är jag lik Anna för att jag inte förstår syftet med att fortsätta gå på en person som mår dåligt? Det var kul en stund, men hon visar ju tydligt att hon inte mår bra.
      Och jo, att gå på samma person under flera år som mår dåligt av det är mobbing. Det är definitionen av mobbing.

      Svara

       Förslag – gå inte in här för det lär skrivas om Anna fler ggr.

       Om det är någon som beter sig dåligt mot andra med härskartekniker och förtäckta hot är det Anna själv. Ger man sig in i leken…

       Svara

        Är väl bra att folk går in och sätter hårt mot hårt med er mobbare 🙂 Eller är det skönare att få gå på människor ifred kanske?

        Svara

         Mobbare.. Du vet inte vad mobbare är märker jag.

         Svara

  [Borttagen kommentar]

  Svara

   Spam

   Svara

  Höjdpunkten var när AB blev rörd till tårar av att okänd följare ’tycker hon verkar vara en fin mamma och vän’.

  Svara

   Var väl någon av döttrarna som ställde frågan åt henne.

   Svara

    Eller en F-backare som driver.

    Svara

  Hon har en ny live nu! 😀

  Svara

   Kul att sitta och titta på hundkiss…

   Svara

  Det är som att sitta och titta på en stubin som tänts och så så väntar man på när bomben ska brisera. Klart som sjutton att det är intressant ämne, vi är ju trots allt på Bloggbevakning och Anna vs Wahlgren mfl är liksom sommaren dokusåpa!

  Helt klart att hon inte kan må bra. Hon ska ju egentligen absolut inte finnas på sociala medier som en offentlig person eftersom hon har noll självdistans, är otroligt otrygg i sig själv och hugger på allt. Vilket såklart också är anledningen till att vi inte kan låta bli att följa henne.

  Svara

   Varför är det intressant att se någon på bristningsgränsen? Tycker det är sorgligt.

   Svara

  Skrattar ihjäl mig samtidigt som jag tar upp skämskudden.

  Svara

  Inte för att vara den, men gräset är jääääkla långt på bilden där Anna klipper det… nästan så man undrar om grannskapet börjat klaga innan det faktiskt kom till skott och gjordes.

  Min gamla moster brukade få sin gräsmatta klippt av grannen. Speciellt om grannen skulle få besök… Antagligen så att grannskapet skulle slippa skämmas..

  Svara

   ”Grannskapet börjar klaga”? Ehh, va? Nu tänker jag inte på Anna men det finns faktiskt folk som blir sjuka, eller av annan anledning inte kan klippa gräset. Inte fan ska någon granne komma klagandes då .

   Svara

    Nä de brukar väl erbjuda sig att klippa gräset åt den personen vars trädgård ser ut som ”hejkomochhjälpmig”?
    Men nog klagas det över både häckar och staket om den där gräsmattan som får kvarteret att se illa vårdat ut. Men vad vet du, du bor väl i lägenhet?

    Svara

   Sorry – gräsklippningsvideon är inte från i år. 😂
   Det har ju byggt ett Atterfallshus i år. Här ser man stommen som restes under våren.
   https://postimg.cc/sGyDtwJv
   Kolla och jämför med videon – helt tomt på den platsen.
   Så hon klippte alltså gräs en gång förra året och gav V order att filma det.

   Svara

   Det kan inte vara lätt för Märsta-Anna att försöka passa in i ”Sigtuna”, bland alla välklippta gräsmattor! 😄

   PS. För den som inte har hängt med (vilket verkligen inte är lätt) så får Märsta-Anna bam-bam-bam-utbrott varje gång någon har fräckheten att rätta henne om bostadsorten.

   Svara

  Bakom den tillgjorda fasaden, känns det som hon fullkomligt kokar av ilska.

  Svara

  Alltså förlåt, har aldrig följt henne förutom kollat in här de senaste dagarna. Gick in på hennes ig häromdagen för första gången och alltså, har hon någon sjukdom hon pratat om? Hon känns inte direkt ”frisk” men det kanske bara är ett taksigt antagande men alltså hennes beteende är bara 😳

  Svara

  Alltså, jag försökte försvara Anna i förra inlägget. Men. Fan. Hon gör det så svårt för sig själv.

  Svara

  Jag hittar inte hennes (ab) instagram???

  Svara

  Alltså som hon bråkar om precis allt! Som att alla kommentarer hon får är rena påhopp/olagliga anklagelser/förtal m.m

  Det är motargument, haranger om vilka vidriga människor som kommenterar, vilken fantastisk människa hon är och så två-tre come back – inlägg där hon ska motbevisa allt, stort som smått! Tur hon inte har ett jobb, hur skulle hon hinna med det?

  Svara

  ”Hem i Spanien.”

  Att få låna en sunkig andelslägenhet (i ett lägenhetskomplex som ägs av hennes svärfar) 1-2 veckor om året är rätt långt ifrån det fantasiboende som hon försöker måla upp föt ”fansen” sommar efter sommar. Hon måste ha fått århundradets utbrott på sonen när han avslöjade sanningen om ”huset i Spanien” under en egen frågestund han höll.

  PS. Jag förstår att Anna håller sig undan gräsklippandet i vanliga fall, för hon ser ut att vara på väg att få en hjärtinfarkt i videon. Mot slutet av den så hinner hon inte ens med i gräsklipparens makliga takt framåt.

  Hon får se till och skaffa någon form av grundkondition innan hon ger sig på den sortens elitidrott vi beskådade 😂

  Svara

   Det är så uppenbart att det inte står rätt till under hårfästet på Booken.
   Hon är överbevisad hundra gånger om men fortsätter ändå desperat att försöka hålla fast vid de förskönande omskrivningarna. Trots att alla vet att det är hennes svärfars uthyrningslägenhet i Spanien, att Roberto är väktare och att två av barnen ställt till det för sig rejält och finns i brottsregistret. Men det biter inte på keeping up the appearance – Anna.

   Hon verkar tro att om en lögn upprepas tillräckligt ofta blir den sanning.

   Svara

    Extra viktigt nu under fejden med Pernilla Wahlgren! 😉

    Herregud vad det måste sticka i ögonen på henne att hennes nya hatobjekt Pernilla Wahlgren har ett alldeles eget lyxhus i Marbella, som hon dessutom jobbat ihop till själv. Om inte Anna hade haft sin stackars dubbeljobbande make som måste sköta både jobb och alla hemmasysslor som Anna och dagdrönarna till barn inte orkar utföra, trots att ingen av hennes två äldsta barn + dottern Felicias pojkvän som också bor där, har något arbete.

    Svara

  Anna är rolig hon. Humor har hon allt och är omtänksam som tar sig tiden och hälsar på gamla människor.

  Svara

   mmm omtänksamt i Corona-tider att göra det….. verkligen, och det var ju av omtanke hon gjorde det eller inte, av andra orsaker tror jag, med en baktanke typ.

   Svara

  Vadå ”vårt hem i Spanien”? Det är väl svärfars uthyrningslägenhet som Booken får låna när den råkar stå tom.

  Svara

  Snacka om ansträngt leende …

  Svara

   *blinkblink*

   Svara

  Aha, Anna jobbar?! Som artist?! Vem kunde tro det. Antar att hon ser det inställda giget på finlandsfärjan någon gång i våras + det lika inställda giget på Harry’s för några år sedan som jobb. Liksom ”samarbetet” med de där två sjungande tvillingarna som trots allt KOSTADE pengar samt att alla rättigheter tillhör tvillingarna. Oj, oj, oj, mycket jobb där. Däremot är väl Anna Book uppe i en heltid med sina lajvs + blocka alla som råkar IG-lajka någon annan som Anna inte tycker om.

  Svara

  De e synd om Anna, hon mår inte bra och tyvärr uppmuntrar hon oss alla till att ha lustigt på hennes bekostnad.
  Ja måste då erkänna att jag följer henne ibland bara för titta vad i hela friden hon nu hittar på.
  Skämskigt kanske eller bara allmänt nyfiken/uttråkad…tajke a pikk😌

  Svara

  ”Långt innan de ens var påtänkta…” Älskar den kommentaren, speciellt då Oliver Ingrosso fyller 31 i december, så påtänkt var han nog

  Svara

  Den där rösten alltså🥶

  Svara

  När jag ser hennes frågestund så känns det som att hon ska explodera vilken sekund som helst . Antigen utav raseri eller att skratta hysteriskt eller förlöjliga någon kommentar och hävda sig och försvara sig i minsta detalj
  Obehaglig är förnamnet

  Svara

  Men använda filter kan hon.

  Svara

   Äh, det är ju bara hennes mobil som är trasig 😂

   Svara

  Man kan ju iaf konstatera att gräset inte ofta klipps hos Anna. Är ju inte en gräsmatta utan en åker!!!

  Svara

  Artist sen 30 år tillbaka ? känner bara till en enda låt…. ABC 🙂

  Svara

  AB, My M och Isabella L har det gemensamt, att de är patologiska lögnare. Ingen av de tre damerna är frisk. Förr eller senare kommer det ikapp dem.

  Svara

  Jag blev blockad av Booken när jag upplyste henne om att det inte är särskilt ödmjukt att framhäva hur ödmjuk man själv är.

  Tycker att det sammanfattar henne ganska bra. Att ingen i hennes närhet sätter ned foten och talar om att nu får det fan vara nog är en gåta.

  Svara

  Sluta säg att det är synd om henne; det är det verkligen inte. Hon är en fullblodsnarcissist som på riktigt tycker att hon och hennes familj är bättre än alla andra i hela världen. Hon tycker att hon själv är underbart vacker och helt fantastisk, dvs saknar helt verklighetsuppfattning men det är inget hon lider av. Hon är ständigt skitotrevlig mot sina följare om de vågar yppa något som inte är rena smörerier. Det är inte det minsta synd om henne.

  Svara

  …och alla hennes spännande möten hon har ständigt… Det ska låta som om det är jobbrelaterat (som jag utläser det iaf), men kan ju lika gärna vara ett möte med hundägaren på promenad.🐶

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.