Nu kan du köpa Nicole Falcianis bröllopsklänning


När Nicole Falciani och Eric Saade offentliggjorde sin förlovning så tog det inte särskilt lång tid innan Nicole landade ett samarbete med Bubbleroom som gick i bröllopets tecken.

Tillsammans med dem skulle hon släppa en kollektion som både skulle innehålla tärnornas klänningar, en morgonrock med broderi och framför allt – hennes egen brudklänning.
Tyvärr ville livet annorlunda och de fick skjuta på sitt italienska bröllop pga Covid-19 och som om det inte var nog så bröt även Eric förlovningen med Nicole för några veckor sedan.
Bortsett från brudklänningen så släpptes hela kollektionen förutom brudklänningen den 14 maj, men nu finns även Nicoles klänning att köpa på Bubbleroom.

För 3499 kr blir klänningen, som beskrivs som ”förtrollande”, din.
Men jag lider med Nicole att hon med största sannolikhet inte kommer vara den första som gifter sig i klänningen.
Det här är sannerligen baksidan med att fläta in samarbeten i det allra mest personliga och privata, samarbeten som måste slutföras oavsett vad som händer i livet.

 

85 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  mmmmmmno thanks.

  Svara

  ” Men jag lider med Nicole att hon med största sannolikhet inte kommer vara den första som gifter sig i klänningen.” att gifta sig i den klänningen (när allt blev som det blev) skulle vara det sista jag velat om jag var Nicole 😬

  Svara

   Precis! Vem skulle vilja gifta sig i den med en annan person?

   Svara

    Varför skulle man inte det? Har man sin drömklänning så har man, den måste väl inte vara förknippad med just en kille.

    Svara

     Tänk igen.

     Svara

      Jag tänkte igen men samma slutsats.

      Svara

    Varför inte, var det Eric som designade/valde klänningen eller? Det var väl ändå Nicole som skulle bära klänningen?

    Svara

     Hon designade den klänningen till bröllopet mellan henne och Eric.
     Det skulle väl kännas märkligt att använda den om hon gifter sig med en annan man?

     Svara

      Ja vad vore det för kommunistkrafs

      Svara

      maxime som deltog i gvfö använde ju klänningen hon skulle ha gift sig i med sitt ex..

      Svara

      Så tänker man säkert när man just är hjärtekrossad med inställt bröllop: ”fan, bort med klänningen”, men inte när man hittat nån ny och bara har ögon för den: ”fan vad najs, nu blir det min drömklänning, den ar ju min.”

      Svara

   Hon kommet ju knappast använda den sedan den dagen hon gifter sig.
   Så tycker det var konstigt formulerat.

   Svara

  Magisk 😍 stackarn!

  Svara

  Fy stackars henne. Alltså på riktigt vilket hugg i magen. Klänningen var i alla fall väldigt fin

  Svara

   Älskar romantiska bröllopsklänningar. Tycker spets är finast. Men gillar tyll. Kunde han inte tidigare sagt till Nicole att det var över. Måste vara svårare så nära inpå. Jag skulle varit så ledsen.

   Svara

    Tror dom sista månaderna tagitt hårt på dåliga förhållanden som tvingas umgås mer med varandra…!

    Svara

  Klänningen är ju så fin så man nästan vill gifta sig.

  Svara

   I alla fall med henne.

   Svara

    Wtf

    Svara

  Verkar som det kommit fram nu att folk kan ha haft covid-19-smitta utan att veta om det, utan att ha varit sjuka, och fått veta det genom antikroppstest och så låtsas de nu att de varit hemma och sjuka i flera veckor MEN de verkar glömma bort att folk följt deras instastories och att det inte finns att de varit sjuka och hemma i flera veckor utan bevisat varit glada, pigga och ute bland folk. De vill väl inte ha samvetet att de varit ute bland folk och eventuellt smittat vidare.

  Svara

   Öppet spår är ikväll kl 20.00.

   Svara

   ”Kommit fram nu”, det har de ju sagt hela tiden. Att man kan ha haft det utan att få några symptom.

   Svara

    Jaså ja men två kändisar gick ut med igår att de haft det och påstod sig varit hemma och sjuka i flera veckor – Carola och Johanna Toftby. Följt båda två på deras stories och de har inte varit sjuka och hemma i flera veckor nej nej. Men de känner sig väl tvungna att säga så nu för att inte få skäll typ att de varit runt och eventuellt smittat andra. Bra clickbait också. Carola sa att läkare som gjorde testet sagt ”grattis, du fick guldbiljetten” – det tolkar jag som att hon haft det utan att ha varit sjuk och nu har antikroppar ändå.

    Svara

     Du är inte så smart nu. Dom kan ju inte ha dåligt samvete när dom inte vetat om att dom varit sjuka?????

     Svara

      Du verkar inte särskilt smart själv heller. Nej klart det och det har de kanske inte men något känns skumt, det rimmar liksom inte då man kan se på insta och story. Allt läggs inte upp på blogg skriver hon, andra kan skriva jovisst MEN det är ju just att saker och ting lagts ut på insta som visar och tyder på annat. När skulle de varit hemma isolerade i flera veckor? Det berättar hon inte. Nja förtroendet sjönk men vet inte, märkligt att skriva haha också när det skrivs om en sjukdom….

      Svara

       Det är ju sant att det är extremt många som varit och fortsätter vara ute med symptom. I stockholms innerstad har folk snorat, nyst och hostat pä gatan sen i mars, ingen bryr sig om de smittar ner nån. Vi svenskar måste vara bland världens mest ociviliserade och osolidariska folk,

       Svara

      Nej… bara om de inte följt restriktionerna och träffat mer folk och befunnit sig på platser de inte borde

      Svara

   Varför ska man ha på sitt samvete om man råkat smitta, om man inte haft några som helst symtom?
   De flesta måste ju faktiskt röra sig ute ibland. Jag måste både ta mig till och från jobbet, jobba med människor, handla mat osv.

   Svara

    Ja absolut och man kan ju inte hjälpa om man smittat ifall man inte haft symtom men varför ljuga om det, varför ljuga om att man varit hemma sjuka i flera veckor? JT har varit på restauranger, tillställningar, hos frisör, åkt till sthlm, åkt kollektivtrafik… alltså saker hon inte måste, och Carola har varit här och där och träffat en hel del folk som inte varit tvunget.. så när har de varit sjuka och hemma?

    Svara

     Men snälla du, gå in hos dom och kommentera. Vad ska vi göra åt det här?

     Svara

      Jösses haha…. och vad ska vi göra här åt att Book, Bella och Bianca har filter eller att Paula stavat ett ord fel?

      Svara

    Ja men det hindrar ju inte dig från att ta de befallningar som finns på allvar?

    Svara

    Det skulle väl vara om de inte följt rekommendationerna utan varit ute med onödigt mycket folk, träffat folk i riskgrupp eller rest en massa.
    Jag följer dock inte dessa och vet inte vad de haft för sig

    Svara

   Att folk har? Du menar Toftby?

   Svara

   Say what now? Det där var lite obegripligt. Och jag läste flera gånger. Du vinner priset för längst mening iaf.

   Svara

  ”Inte vara den första som gifter sig i den”

  Hon kommer inte gifta sig i den alls?

  Har otroligt svårt att se att hon skulle använda samma klänning i ett eventuellt framtida bröllop

  Svara

   Precis! Gör hon knappast😁

   Svara

    Fast, varför då? Det kan väl inte ni veta? Jag skulle ha gift mig 2014 och hade hunnit köpa klänning innan min kille lämnade mig 4 mån innan bröllopet. Jag har kvar min klänning eftersom det är MIN drömklänning, som JAG köpt och tagit mig tid att leta upp. Som han aldrig sett. Fortfarande 6 år senare är det min drömklänning. Ska jag sälja min klänning till halva värdet för att köpa en typ likadan för full pris? Varför skulle min idiot till ex få styra över vad jag väljer att ha på mig mår jag förhoppningsvis väljer att gifta mig en dag? Han har inget med min klänning att göra anser jag. Vissa skulle säkert säga annorlunda, men allt är ok. Tro inte att ni kan prata för alla..

    Svara

     Exakt!

     Svara

     Fast om min pojkvän och jag planerade bröllop och han plockade fram en 7 år gammal kostym/smoking som han hade tänkt ha på sitt planerade bröllop med sitt ex så hade jag brutit förlovningen.

     Jag hade faktiskt inte brytt mig om att det var hans drömkostym. Jag hade sett det som ett tecken på att han inte gått vidare från den relationen och inte var redo att släppa taget

     Svara

      Hade det varit ok om han köpte en identisk men ny kostym för att det är hans favorit? Är du sån stalkar alla tjejer din kille följer på Instagram också? Okej jag är elak nu men vissa är mer pragmatiska, en klänning kan ju kosta en slant också – varför inte göra livet enkelt för sig. Eller måste man elda upp den och alla minnen med den för att inte ge sken av att vara fast i det förflutna?

      Svara

       Hade jag dejtat en kille och hittat en inplastad kostym i hans garderob som han hade sparat för ett framtida bröllop så hade jag blivit lite rädd. Speciellt om det visade sig vara en kostym från ett uteblivet bröllop.

       Ex har jag aldrig några problem med, hellre att han regelbundet umgås med sina ex än att han sparar plagg han eventuellt aldrig kommer använda i decennier

       Svara

        Om han hade designat kostymen för Nelly då? Eller kanske brudklänning är annorlunda än en kostym i plast under så lång tid – nej? Jag tycker inte företeelsen säger någon särskilt om huruvida någon har kommit över sitt ex eller inte.

        Svara

      Jag kan förstå att du känner så. Som jag skrev- alla skulle kanske inte hålla med mig men min poäng är att ingen kan prata för alla. Det måste man få bestämma själv när man väl hamnat i den situationen. Tro mig, det är inte ett så lätt beslut förrän man är där själv. Jag förstår dessutom inte varför du så elakt skriver din kommentar med hinten om att jag inte är över mitt ex och att det är anledningen?

      Skulle min pojkvän ha några problem med det den dagen vi gifter oss är det självklart en dialog vi kommer föra. Min poäng är: folk tycker olika här i världen och vad som är självklart för någon i en given situation är inte lika självklar för någon annan..

      Svara

       Självklart kan ingen prata för alla, och jag säger ingenting om huruvida du är över ditt ex eller inte.
       Jag säger att jag hade fått den känslan, där med inte sagt att min känsla är rätt. Men jag hade oavsett inte varit bekväm med det.

       Det är nog tur att du och jag inte ska gifta oss eftersom vi redan är oense om klädsel. Jag hoppas genuint att din framtida man känner annorlunda än jag och att du får använda din klänning.

       Svara

      Det är ju bara kläder. Det har ingen själ, det är inte hans ex. Tycker det är bra att ta vara på kläderna och i förlängningen miljön och sin egna ekonomi.

      Svara

   Nej men OM de skulle gift sig hade hon ju förmodligen varit den första. Var det verkligen så svårt att förstå? Klart hon inte kommer använda klänningen nu när de gjort slut …

   Otroligt vacker klänning för övrigt!

   Svara

    Fattar inte heller att folk missuppfattar Cams formulering.. Nicole har designat en bröllopsklänning som HON skulle gift sig i först, sedan skulle den släppas och andra skulle kunna köpa den. Nu när förlovningen brutits så kommer Nicole inte gifta sig i den, och kanske köper någon annan HENNES egen bröllopsklänning och blir den första som invigning den. I-landsproblem kanske, men KLART det måste göra ont att veta!!

    Svara

     Folk vill missuppfatta allt. Därför missuppfattat dom cams text.

     Svara

  Ond much?

  Svara

  Du måste vara en lycklig sate 😂

  Svara

  Ja mycket sorgligt 🙁 blir så ledsen av att tänka mig in i hennes sits

  Svara

  Mycket vacker klänning, som en dröm! Nicole hade sett drömsk ut i den!

  Dock trodde jag faktiskt inte att bröllopet skulle bli av, så blev inte alls så chockad direkt.
  Hur som helst så är det extremt tråkigt för Nicole att genomlida detta.
  Hemskt att se sin kollektion ute och veta att hennes kärlekshistoria gick helt åt helvete.
  Ångest fan.

  Svara

   Äsch degen rullar in!

   Svara

   Drömsk….?

   Svara

  Ska inte du slå till då Camcam? Du har väl ett förestående bröllop att medverka i? Eller?

  Svara

   Behövs en klänning med betydligt kraftigare axelband plus allt meshtyg i Småland för att ta mig igenom ett helt bröllop. 😉

   Svara

  att skylla med?

  Svara

  Du är inte så smart nu. Dom kan ju inte ha dåligt samvete när dom inte vetat om att dom varit sjuka?????

  Svara

   Beror väl på deras beteende?! Just där för man inte skall röra sig bland folk i onödan och träffa riskgrupp…. för just den anledningen att man KAN bära på smittan

   Svara

  Varför har hon sig själv att skylla? men nog är det sorgligt med bröllop som ställs inn. Jag har blivit friad till några gånger men sagt nej. Det har inte varit den rätta. Men jag hoppas fortfarande. Vill gifta mej på en strand med sol och mycket kärlek.

  Svara

  Vad vet du om det? Krävs två för att ett förhållande ska fungera

  Svara

   precis! och därför menade ts förmodligen att nicole kanske inte varit helt ”oskyldig” heller. MEN självklart är det synd om henne oavsett, då alla hennes drömmar och planer krossats. (Eric har säkert inte haft det helt lätt heller, bara för att han var den som bröt)

   Svara

  Brudklänning – inte bröllopsklänning. Kan vi försöka hålla oss till det? Tack!

  Svara

   Om folk kan tro att det heter orelevant så… Nej.

   Svara

   har väl blivit mer vanligt pga engelskans wedding dress

   Svara

  Är det inte två olika klänningar? Eller är det en överkjol? Klänningen på tredje bilden har ju mycket mer vidd i sig. Tyckte oavsett den var fin!

  Svara

  ”Sig själv att skylla”? Alla relationer håller inte och ska inte hålla för evigt. Det betyder inte att endera parten gjort nåt fel alls, så funkar livet bara och man ska inte stanna med alla man träffar och tycker om.

  Svara

   Fast Nicole trodde och VILLE väl att Eric var den hon skulle vara med ”för evigt”

   Svara

    Ja, det tror och vill man ju självklart alltid 🙂 Sen när man träffar nästa inser man ju att det är DEN man tror och vill vara med för evigt, inte den tidigare. Och nästa 🙂 Sen håller man på så tills man verkligen hittar rätt.

    Svara

     Men hur vet man då när det verkligen är rätt, utifrån ditt resonemang?
     Nyfiken fråga 🙂

     Svara

  Tycker synd om henne, måste kännas riktigt kasst

  Svara

  Kollade på bubbleroom och ja, det är en kjol som kan köpas till för att få den puffig, 3 299 kr extra.

  https://www.bubbleroom.se/sv/brollopsklader/kvinna/nicole-falciani-x-bubbleroom/alternativ-till-brudkl%C3%A4nning/nicole-falciani-wedding-skirt

  Svara

   Äsch, den kommentaren skulle ju varit ett svar två kommentarer upp. Cam, vill du ta bort denna är det ok👌🏻

   Svara

  Så ännu en copy paste på typ Ida Sjöstedt. Dock väldigt fin!!

  Svara

  Skitful klänning.

  Svara

  Livet går vidare, Nicole är ledsen men hon kommer över Eric, ingen är värt hennes tårar, ingen..alla är ersättningsbar, men om jag ska vara riktigt ärlig , de passade inte bra ihop, han verkar vara den lugna typen medan Nicole är mer dominant, hon ska vara glad han gjorde slut innan de gifte sig och kanske skaffade barn. lycka till

  Svara

  synd hur hon pratar i media om hur det var Erics fel och så att han lämna före bröllopet
  Men ingen pratar om att
  Han sagt och visat att Nicole har fått honom att må så dåligt med henens elak och manipulerade och bestämmer allt betedde han
  Säger att han var tvungen att lämna för hans psykiska hälsa

  Svara

   Beteende menade jag

   Svara

   Jag håller med, när de hade en video där hon svarade på frågor tillsammans med Eric, hon hade kul medan Eric led , han var inte med fast han var där hela tiden….

   frågan är vem som har friat egentligen ? Jag tror Nicole ville gifta sig men inte han..hon tjatade och tjatade och han gav sig och hon tvingade honom att få en ring…. annars får man inte kalla fötter så nära bröllopet!

   Nicole är jättesöt och framgångsrik…hon kommer inte ha svårt träffa en ny… men bara ett råd… ta det lugnt!

   Svara

  Du säger att så gott som alla kvinnor har celluiter! SKITSNACK! Jag förstår att du har det, du är ju inte smal direkt. Kvinnor 40 och uppåt har inte ens det!

  Svara

  Hon Träffar aldrig ngn som är ärlig – skriver man så ; I’d rather be under,då nappar inte de finaste ! Ganska utlämmande

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.