Sjukt skämt sprids om Anis Don Demina på TikTok där han pekas ut som avliden – fejk!!

Just nu verkar det spridas falsk information om Anis Don Demina på TikTok, information om att han ska ha avlidit i en vattenskoter-olycka.
Detta stämmer inte. Stämmer INTE!
Jag skrev precis med Anis på Instagram, en konversation ni ser här ovan. Han kommer ta en paus från sociala medier ett tag nu, något som bestämdes före det här skämtet började cirkulera och har alltså ingenting med det att göra.

Vem det nu än är som sprider sådana här ”skämtsamma rykten” så hoppas jag att hen skäms! Det här är en riktigt vidrig sak att göra, särskilt för Anis nära och kära som riskerar att nås av dessa rykten innan de dementerats.

Men det stämmer alltså INTE!
Anis Don Demina har INTE avlidit!!!!

69 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  ?

   Så kan man också välja att se det.

  Skriv om molimenti!

   Är det något nytt som hänt? ?

   Jaaaa!! Årets mesta underhållning

   Har det hänt någonting nytt, värt att uppmärksamma där den senaste tiden?

    Jag efterlyser fortfarande ett inlägg där läsare får recensera produkter och tjänster som influencer erbjuder. Typ molimentis överprisade frisyrer (som alla ser likadana ut och där hon själv framställer sig som ett geni). Rebecca Stellas hudvård/smink. Vitamintabletter. Kläder. Osv.

  Vad sjukt att sprida sådana rykten! Man undrar vem o framförallt varför!

  Tyvärr en trend på tiktok senaste tiden, det har dock mest varit kända tiktokare som drabbades så Anis är första svensken som jag hört om. Fruktansvärt sjuk trend.

  Bra att du publicerade det här inlägget!
  Ryktet sprids bland kidsen nu och jag försöker hejda det i sonens flöde så gott jag kan.
  Bra att ha en länk att hänvisa till. Sjukt läskigt att en sådan här sak får så snabb spridning ?
  Men viktigast av allt är väl att ryktet är falsk, Anis är så omtyckt av så många, så kanske därför det blir en stor grej också.

   Men inte ska du väl länka ett gäng småungar hit? Den här bloggen, inläggen och framförallt kommentarsfälten är ingenting för barn och ungdomar under 20.

    Som att barn och ungdomar som kommer hit kommer fortsätta läsa den här bloggen om de blir hänvisade hit för ETT inlägg? Finns väl typ ingen under 17 som vill läsa om Anna Book och Blondinbella och Monas Universum?

  Tyvärr en trend som har gått på tiktok senaste tiden, att sprida en ”in memorial of” video av någon – oftast känd tiktokare – känd profil. Fruktansvärt sjuk trend.

  Ett tiktok inlägg??? Trodde inte de ingick i bloggbevakningsjobbet!!

   Er vilja är min lag ju, så nu gjorde jag ett inlägg, dedikerat till TikTok. Dock önskar jag att jag hade haft ett annat innehåll i premiärinlägget än att behöva dementera en människas dödsfall. =)

   Så nu är det gjort, men i ärlighetens namn så fick jag ett tips om det så äran är definitivt inte min! 😉

    Bra att du breddar dig! ?? Ändra gärna inlägget om Lucas, likt många andra påpekat. De negativa ordalagen han beskrivs med är helt fel!

      Så jäkla snyggt att du hörsammar, bra gjort! ????

  Har Boken tagit bort sin instagram!? Eller har jag blivit blockad (trots noll kommentarer/like/aktivitet på hennes IG?!?)

   Tyvärr måste jag meddela dig att du blivit blockad då kontot finns kvar när jag besöker det. 🙁

    Haha, alltså det är så sjukt… ALDRIG skrivit/likeat eller ens visat att jag finns på hennes konto… varför liksom…??‍♀️

     Följer du Bloggbevakning på Instagram? Ibland kan det räcka som underlag för en Bookisk block.

      För mig är det en gåta, det här med blockande etc. Följer inte någon på Instagram, förutom mina vänner, inte ens Bloggbevakning, kommenterar aldrig, likar aldrig, kollar dock i mitt flöde inlägg som kan vara intressanta.Tror inte att har blivit blockad hos någon och om så skulle vara (tror inte det, är faktiskt totalt harmlös grå mus) kan man inte fortfarande se själva konton? Frågar seriöst, hur kan någon veta att jag tittar på inlägget?

       Samma för mig. Inte heller kommenterat men också blockerad. Jag är inte så aktiv på Instagram dock så jag gissar att hon dömt ut mitt konto som ett ”trollkonto” pga detta.

      Vilket enormt jobb hon måste lägga på att blocka folk?

       Jag vill se hennes blocklista ?

   Jag har blivit blockad. Har aldrig kommenterat eller gillat någon annans kommentar, bara smygtittat. Men tydligen räckte det ändå, jag följde väl någon hon ogillade antagligen och så blockade hon alla dennes följare. Eller nåt.

    Hon sa nån gång att hon tyckte det var oförskämt eller nåt sånt när folk tittade på hennes stories utan att följa henne, så det kan vara ett sånt ”övertramp” som lett till block ingen.

     Jag kollade lite på hennes livesändning i går, stackars människa apropå det, och jag följer inte henne men ännu är jag inte blockad. ?

   Hon var ON FIRE i en live i bilen tidigare idag. Kvinnan har fan varken spärrar eller filter!

    Hon är tvärtom berömd för sina filter.

     ? Jag menar att hon saknar mentala filter… Det vore dock fantastiskt med ett fotofilter som förskönade även snacket…

    Alltså liven i bilen, herregud! Trodde seriöst hon var full eller något. För att inte bry sig så mycket så älskar hon att ”ranta” på. ??‍♀️??‍♀️

     Åh, fan då att jag missade!

      Youtube- länkar finns i denna kommentar:

      https://www.flashback.org/sp72117397

      Finns på youtube!

       De 2 sista klippen, altsååå va i helvete! Skäms för henne och dom andra i bilen. Hur kan mad sitta o hålla på sådär framför andra utan att skämmas. Upprerepar sig 100 ggr. Hur många gånger tar hon upp märsta/odensala. Ska filma skylten och hålla på!? Va i helvete altså.
       Hon måste ju knaprat nåt.

     Berätta! Vad missade vi?

      Att hon körde en bil wow?

      Ngn har filmat. Finns på youtube. Länk i FB. Hon går bananas på frågor om sitt jobb och sedan om
      Märsta.

      Ngn har filmat. Finns på youtube. Länk i FB. Hon går bananas på frågor om sitt jobb och sedan om
      Märsta/Odensala.

    Åh missade!!! Detta måste läggas upp igen för allmän beskådan!!!

     Finns under flashback.

    Precis, hon känns väldigt instabil och otroligt omogen. Någon frågade henne en sak, inget otrevligt alls och då började hon ställa en massa motfrågor på ett väldigt aggressivt sätt tillbaka. Obehaglig människa den där Anna.

  Folk slutar aldrig att överraska ? Denna typ av skämt är nya lågvattenmärken. Ser verkligen inte det roliga i det. Stackars anhöriga som råkar ut för detta!

  Förstår inte att folk håller på med Tik Tok som är ett kinesiskt vapen för att kontrollera människor och skapa kaos runtom i världen. Finns massor av artiklar om att Tik Tok är oseriöst och att man inte ska ladda ner den appen. Tyvärr så har människor blivit helt besatta av Tik Tok, och Kina fick som de ville, masskontroll av både barn och vuxna.

   Här, du tappade din fina hatt?

    Bara ett par klick bort. Och det är bara en i en stor mängd.

    TikTok Said to Be Under National Security Review

    https://www.google.se/amp/s/www.nytimes.com/2019/11/01/technology/tiktok-national-security-review.amp.html

      TikTok is under scrutiny in Australia for its ties to China, with some of the country’s top cyber and national security minds warning the app could potentially be used by Beijing authorities to influence and monitor millions of Australian users.

      https://www.google.se/amp/s/amp.abc.net.au/article/11962086

      Resten kan ni googla på själva.

       Försöker hitta någon annan app där man kan lägga på musik på film, men hittar ingen likvärdig. Tips?

        VideoShow är bra!

  Tror det stämmer.
  Stenrik, över 50 år osv.

  Stackars krake, så lättlurad om att det är riktig kärlek osv.

  Om du ser detta Per; säg att du har förlorat alla dina pengar, 5,4, 3,2,1 och Isabella har försvunnit..hur många sätter en slant på det?

   Kan sätta pengar på att om 10-20 år typ, kommer bellas bok komma ut med titel likt som ex ”all jag dejtade för att känna något” bla bla bla… om hur hon ständigt sökte efter att fylla hålet i sig genom att dejta äldre gubbar

    Alltså, jag hade nog också dejtat Per Magnusson om jag haft chansen. Han är sjukt attraktiv. Är ”enbart” 3 år äldre än IL, så jag är inte i Pers ålder.

     Hade du dejtat honom om han var sophämtare?

     Då har vi olika definitioner på vad som är en attraktiv man ? (är i samma ålder som blondin)

  Kan någon svara på hur fasiken hon lyckas landa dessa rika män? De borde kunna få ungefär vem de vill och så tar de henne. Hennes rykte som manipulativ lögnerska borde väl få folk att lägga benen på ryggen, men tydligen inte. Äsh, kom på svaret själv nu när jag skrev… det är ju just för att hon är manipulativ som hon lyckas. Hon är säkerligen karismatisk och lätt att gilla vid första anblicken, sen när det går upp för folk vem hon egentligen är, det är först då de lägger benen på ryggen.

   Tror ryktena om henne inte når rika män i 50-års åldern. De har väl läst om henne i någon artikel i DI, som oftast var positiva, blivit imponerade och sen inte gått in här för att läsa om hur det egentligen ligger till.

   Jag undrar mer, är det inte rätt genomskinligt att man attraheras av pengar om man bara väljer män med mycket av den varan?
   Fan, jag dejtade en kille som var stenrik och jag blev nästan obekväm. Hans pengar sket jag i, men när jag förstod att han var väldigt duktig så blev jag rädd att han skulle tro att det var hans pengar jag ville åt och så var det verkligen inte, har mina egna och hatar att bli bjuden och/eller bortskämd, kan själv.

    Jag tror många rika män blir attraherade av att unga kvinnor blir attraherade av deras pengar, till en början…

   Rätt ställen och rätt snack vid rätt tillfälle. En bekant till mig jobbade på NK för längesen med sikte på att gifta sig rikt och hon fick en mycket rik man på kroken. Han var visserligen gift men dumpade frugan, tyckte väl det var trevligare med en kvinna som var 30 år yngre.

  Tror absolut inte att de är intresserade av bloggen, men ett omodererat kommentarsfält där man kan vara anonym, och det mycket tillåtande klimatet här, är det nog många som är intresserade av. Precis som många vuxna läsare, det är ju jättemånga som kommer hit för kommentarerna.

  Jag vill lägga mina ben på dina axlar

  Men han är ju sambo?

  Han gick med vinst på 1.5 miljoner förra året. Nu får han närmare 500.000 i krispengar. Rimligt.

  Men vänta här nu… vart tog tråden om blondinbella vägen? Man brukar ju få skriva OT så länge det handlar om influensers men nu verkar tråden ha raderats. Varför camcam?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.