Inget visar kärlek som grönsaks-tweets

 

Bilden? Är Kanye West paprikan? Vem är i så fall körsbärstomaten? Är det frugan?
Varför grönsaker?
Är det en ledtråd till Kanyes nya projket? Är det en spin off på barnprogrammet ”Vegitales”?

När jag tjänar ihop till min första miljard så hoppas jag att min sambo tillägnar mig en lika kärleksfull tweet. Jag vill vara en avocado.
Det hoppas jag att han vet!

Tack @friendforce för inspo. 😉

128 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  For it is easier for a camel to go through the eye of a needle than for a rich person to enter the kingdom of God.

   Klassföraktet ändå

    Omvänd klassförakt?

  Han skriver ju:
  So blessed this is still life
  So I made you this still life

  https://en.m.wikipedia.org/wiki/Still_life

  Fattar inte vad du inte fattar

   Precis! Stilleben på swe

   Och kopplingen till att ha blivit miljadär?

    Men kom igen Camilla, dina kopplingar brukar vara 100 gånger mer långsökta.

    Att trots att de är miljardärer ser de fortfarande sig själva som ”down to earth”.

     Kardashian familjen har aldrig varit down-to-earth. Det finns liksom inget djup eller empati hos dem. Jämför med typ Beyonce som ändå verkar ha ett djup och vara en bra person. Säger inte att de är dåliga människor men när Kim k i sin Ellen intervju berättade om sin upplevelse i Paris kändes hon bara så korkad. Pratade om hur viktiga materiella saker varit för henne och att de nu inte är lika viktiga.. alltså what? Efter allt det där pratat du om saker? Nä. Fattar ej folk som ser upp till dem. Det enda de har är bra kirurger.

      så sjukt trött på b

      Just Beyonce trycker jag personligen inte alls verkar ödmjuk. Hon verkar väl inte direkt otrevlig, men känns som att hon vet om att det är många som dyrkar henne och hon gillar det.

      Självklart bara spekulationer från min sida, känner uppenbarligen inte Beyonce alls. Framförallt är hon ju garanterat mer ödmjuk än Kanye, även om den ribban är rätt låg, lol

    Ingen koppling alls kanske 🙂 Han ville bara ha en bild att få med texten… och skapade ett stilleben av det han hade

     Kanye creates… 🤣

      Det ser ut som ett förskolebarn hade lekt lite med grönsaker. Men då Kanye gjort det så är det typ konst.

       OBS! Anser inte Kanye West som en konstnär och försvarar inte riktigt hans verk här.

       Konst ses ibland som ”något mitt barn hade kunnat rita”. Detta uttalande kommer oftast från folk som inte har en aning om vad konst egentligen är och det är fine, alla har olika intressen, men ett sånt plumpt uttalande förminskar konstnärers arbete och får dig att framstå som ganska okultiverad och…. simpel.

        Jag tycker att ni självutnämnda ”konstvetare” är ju så roliga, som läser alltid in nån större mening i dessa ”konstverk” som ser ut att vara producerade av femåringar. Som att det skulle alltid finnas nån större mening och jättemycket tanke och arbete bakom det klottret. Ännu roligare blir det när ni hyllar dessa ”konstverk” och är jätteimponerade av dem. Det om nåt får er framstå som simpla människor.

         A) Jag har inte hyllat Kanyes verk.
         B) Det är just sådana här kommentarer jag pratar om.
         C) Du har uppenbarligen ingen koll på att konst är en skapandeprocess med inspiration och tanke bakom, vilket du inte ser men det är som tidigare nämnt FINE. Däremot är det tråkigt att du ska prata ner det bara för att det är något som du inte begriper dig på.

         Mvh växt upp med föräldrar som är konstnärer, jag har inte utnämnt mig som en konstvetare men har läst konsthistoria och har en liten hum om vad konst är.

        Fast just Kanye West är väl utbildad inom konst och dessutom rätt begåvad. han uppmärksammades ju redan som konststuderande 20-nånting. Håller också med om din kommentar, väldigt förminskande.

  Vad skulle er familj vara? Frukt? Bröd?
  Vi hade nog varit olika glassorter.

   Om man får tvillingar – får de då vara en Igloo? 🥳

   Finns nog inget som passar in på min familj, vi är 9 stycken och alla tycker så extremt olika 😅 Jag hade garanterat varit ett kritvitt nybakt bröd. Mackor är livet! ❤

   Typ olika dessertsorter utan tvekan. Vi äter för det mesta nyttigt för att vi måste men hjärtat längtar efter allt sockerfyllt 😁

   Gräddprodukter

   Grädde
   Glass
   Gräddsås
   Potatisgratäng
   Smör

    🤢

    Mår illa av att läsa det där.

    casomorphines…

  Usch, hatar den girigheten och självgodheten som Kardashian/West/Jennerklanen och likadana människor representerar.

   Dessa människor har en sak gemensamt…

    Muricans….

    Adrenochrome…..

     Alltså vad är detta folk pratar om hela tiden? Vart köper man skiten?

   Alltså jag klarar heller inte av den familjen. Förutom kendall känns de så ytliga, korkade och materialistiska.

    På vilket sätt är Kendall ett undantag?

     Alltså nu följer jag inte någon av dem men vet att när jag för många år sedan tittade på deras tv program kändes hon lite mer ”normal”. Kanske för att hon pratade som en normal människa och inte som att någon hade täppt igen hennes näsa.

      Kendall är bara den snyggaste, det enda undantaget

      Har för mig att hon var den kom kändes mest bortskämd av det jag sett…

       Ja men kanske det. Jag typ baserar min åsikt på tre avsnitt haha.. same shit hela bunten

      Förstår vad du menar om du inte följer dom, då kan hon nog framstå så. Tittar man på showen och vad som sägs om henne så känns hon istället otroligt bortskämd, otrevlig, negativ, självupptagen och totalt humorlös (humor varierar självklart men kan nog räkna på en hand hur många gånger jag har sett henne skratta eller ens le). Hon har, precis som resten av familjen, sitt Kardashian fame att tacka för sin egen fame och har opererat sig för att se ut som hon gör, så God knows om hon hade varit den modell hon är idag utan det. Hon har gjort en hel del korkade uttal i media och har behandlat sina säkerhetsvakter som tuggummi under skon.

      Som med allt och alla så kan alla framställas sämre eller bättre, point är att hon dock inte är ett dugg bättre än någon annan av Kardashian/Jenner/West.

       Minns någon video när Kim K typ tar kort med ett fan och folk (idioter) i kommentarerna gjorde en grej av vilken ”bra” person hon var som gick ur sin bil för att ta kort med denna sjuka lilla flicka. Det var NOLL värme från henne. Hon gick ut, tog kort, och vände tillbaka. Inte ett leende, prat eller något. Vidrig. Förstår verkligen inte hur någon kan se upp till en sån människa.

        Å ena sidan förstår jag vad du menar, tycker överlag de integrerar väldigt lite med sina fans men å andra sidan kan ju inte Kim K stanna och prata med exakt alla som kommer fram till henne, då skulle hon aldrig komma därifrån. Det är ju också tyvärr en säkerhetsrisk. Hon kanske kunde varit lite mer glad, absolut men hon kanske hade en dålig dag, eller nått?

    Ehm Kendall är allt det där och lite till, hon är otrevlig mot Kylie och gör narr av henne i KUWTK. Tror att Kylies osäkerhet kring hennes utseende är pga hennes egna familj.

   Behold a Pale Horse

  Äckligt att man ens kan VARA miljardär tycker jag. De 85 rikaste personerna äger mer än 3,5 MILJARDER människor tillsammans. Helt sjuk fördelning av våra resurser att folk kan ligga och svälta ihjäl samtidigt som Elon Musk skickar upp lite raketer här och var och låtsas skänka lite pengar till välgörenhet.

   Så du hade hellre velat att man inte kan bli det? Att pengarna automatiskt tas ifrån en och går till skatt eller liknande skräp? Är bara bra att folk kan bli riktigt rika i usa, synd att Sverige inte tar efter just i den bemärkelsen. Och börja inte tjata om sjukvård, dagis och liknande för det pratar jag inte om.

    Det finns ett välkänt påstående som menar att om man tagit alla pengar i världen och fördelat de likt bland alla, hade det inte tagit lång tid innan de hamnar på samma ställen igen.
    Rikedom och fattigdom är olika mentaliteter hos folk.

     Håller med helt och hållet. Det må låta hård men så är sanningen ibland.

     Visst, har du fötts in i fattigdomen och din familj har varit fattig i generationer så har du dåliga utsikter att lyckas. Ändå hör man ständigt om personer som vuxit upp med dåliga förutsättningar och ändå lyckades med sina höga mål vilket är otroligt inspirerande. Och hur många kända atleter, särskilt inom fotbollen, växte inte upp knapert?
     Folk verkar tro att rikedom är tur och att ha fötts in i rätt familj vilket jag antar är en skön myt att luta sig tillbaka på för att man själv inte besitter mentaliteten att bli rik. Det handlar till största del om ens eget driv, att ligga rätt i tiden och ha kontakter är en ytterst liten del i det hela.

     Blir irriterad när folk säger att man har fått ett jobb p.g.a. kontakter. Man kommer fortfarande få jobba lika hårt och även om man fick en skjuts fram i en rekryteringsprocess kommer du forfarande få grillas under intervju och göra svåra cases.

      Intressant att att tro att alla jobbar lika hårt. Har du fått en förtur i rekryteringsprocessen så kanske du tog platsen från någon som hade jobbat ännu hårdare och bättre än du. Du verkar tror att alla människor kommer från samma bakgrund som du, tror du på riktigt att ett barn fött i slummen har samma förutsättningar att bli rik som tex Kylie jenners dotter?
      Sen handlar det inte om att ingen får vara rik, men det är fucked up att vissa har miljarder när andra tvingas sälja sina barn.
      Tror du att det skulle finnas rika om det inte fanns fattiga?

       Du verkar inte ha läst min kommentar för annars hade du inte frågat om jag tror att alla har samma bakgrund. Folk har olika bakgrund och det är svårare att lyckas om du har växt upp under fattiga förhållanden. Men detta kvarstår: Alla, oavsett bakgrund, kan ha drivet och målet att göra något stort med sitt liv. Det är det fina tycker jag.
       Jag har inte sagt att jag tycker det är bra att någon glider före i rekryteringsbranschen, bara konstaterat att det händer men även om det händer så får man fortfarande jobba lika hårt efter den tröskeln och riskerar ändå att inte få jobbet.

       Förstår inte din ”argumentationsteknik”. Gissar att du inte läst min kommentar ordentligt, så gör det igen 🙂

        Fast alla kan inte göra något stort med sitt liv, det är totalt omöjligt för alla på jorden att tjäna ihop en miljard tex. Det finns inte tillräckligt med pengar på jorden och om det fanns det så hade det inte varit värt något. Det är bara en lögn man säljer in för att man ska kunna sova gott om natten med extremt mycket mer pengar på banken än de flesta andra på jorden. Samt så har alla olika intelligensnivå som gör att alla inte kan utveckla en elbil eller skicka en raket till rymden, vissa kan inte ens klara av sin vardag. Det är naivt att tro att alla kan bara de vill.

         Fast alla kan inte göra något stort med sitt liv.

         Och exakt den meningen är den som kommer göra att du ställer 90/10 till dina barn att de också förblir i samma ekonomiska sits som dig (vilket jag kan se inte är av den rika). Dock förstår jag att du kommer försöka kontra med det, men då hade du inte uttryckt dig så som du gör. Då hade du förstått att det är ett val man gör.

          Ett tips till dig är att läsa lite sociologi.

      Vet inte var jag ska svara riktigt i den här helt sjuka diskussionen. Ni kan inte mena allvar?!? Det är sjuka orättvisor i världen som är helt beroende på var du växer upp. Skit i familjen och vad dina föräldrar gör. Tänk istället uppväxt i Jönköping VS liten fattig by i Bangladesh. Jag hoppas att anledningen till att inte fler argumenterat emot de här resonemangen är för att ni inte orkar. Blir mörkrädd!!

       Jag var den som skrev om skatter och annat skit och håller inte alls med personen medan som påstår att fattigdom är något ”tankesätt”. Varför tror du Kylie jenner är ”miljardär”? Inte fan är hon self-Made när hon vuxit upp i en familj som består av miljonärer i ett Mansion i hidden hills. Klart man har helt olika (och vissa inga alls) möjligheter att lyckas. Att en stat när man då lyckats ska ta stora delar av detta tycker jag är fel, oavsett hur du tjänar dina pengar. Jag vänder mig emot att ”ingen borde få vara rik” = ta från de rika. Men pengarna går inte till de fattiga som kommunister tror utan till staten och de fattiga förblir fattiga.

     Och vad för analys ligger bakom det påståendet? Fattigt folk är fattiga. Inte korkade. Själv tycker jag det är rätt korkat att tro att världen bara råkar vara uppdelad i folk med olika mentaliteter.

     Själv läste jag en liten studie om hur fattiga som fått mer pengar valt att spendera den extra inkomsten på, det var nödvändigheter

      Olika mentaliteter betyder inte att man är korkad eller intelligent. Det betyder att man har olika driv, självdisciplin och mål i livet. Läs inte in något som inte står där, tack.

      Föga förvånande att fattiga skulle spendera den extra inkomsten på nödvändigheter. Hur tyckte du att den meningen hjälpte i ditt resonemang?

       Jag bemötte

       ”om man tagit alla pengar i världen och fördelat de likt bland alla, hade det inte tagit lång tid innan de hamnar på samma ställen igen.”

       vilket enligt mig får det att låta som att dom som är fattiga vet inte bättre, det är därför dom är där dom är. För dumma för sitt eget bästa helt enkelt. Tycker det inte är så mycket bättre att rätta mig med att säga att fattiga hamnat där på grund av inget driv, ingen självdisciplin och inga livsmål.

       Och hur jag tyckte det hjälpte i mitt resonemang beror på hur du själv tolkar 16:27s påstående? För att hamna på samma ställe igen måste det betyda att man lägger pengarna på helt andra saker än det nödvändiga, eller hur tänker du?

        Fast de flesta vet ju inte hur man skapar wealth. Det är därför 90% av lottovinnare förlorar sina vinster inom ett år (eller vad nu den precisa statistiken är). Det är ju ett konkret exempel. Ge en ”fattig” pengar och den kommer bli av med pengarna medan en som kan skapa förmögenhet själv kan göra det om och om igen.
        Många tycker synd om Stordalen och tror han förlorat alla sina pengar pga Corona. Ja väl, kommer ta honom en kvart att återskapa det.
        Antingen så kan man skapa framgång eller så kan man det inte. Det är något som går att lära sig.
        Det som dock ”ärvs” är mentaliteten från sina föräldrar, således ofta varför en fattig förälder generar fattiga barn. Man bygger boxen/tankesättet till dem. Samma för rika föräldrar som lär sina barn hur man tänker och AGERAR som rik.

         Som jag skrev där nere, det finns andra saker än förmögenhet eller rikedom. 700 miljoner lever i extrem fattigdom, och inte finns majoriteten av dom i västvärlden och är där dom är på grund av inget driv.

         Ett konkret exempel är också det här

         ”First, it had strong welfare, or “capability”, effects. There were improvements in child nutrition, child and adult health, schooling attendance and performance, sanitation, economic activity and earned incomes, and the socio-economic status of women, the elderly and the disabled.

         Second, it had strong equity effects. It resulted in bigger improvements for scheduled caste and tribal households, and for all vulnerable groups, notably those with disabilities and frailties. This was partly because the basic income was paid to each individual, strengthening their bargaining position in the household and community.”
         Basic income paid to the poor can transform lives – The Guardian

          Kan ju bara konstatera såhär att du helt klart tänker som en fattig. Tänk noga när du för över dessa tankar till din egen avkomma för chansen är alltid stor man för den vidare genom sitt tänk. Ditt tänk är mycket offerkofta och du ser inte att man skapar sin tur eller otur.

           Jag har turen att inte tillhöra dessa 700 miljoner. Det går ingen nöd på mig, tvärtom. Kommer aldrig säga till någons barn att personer som lever i fattigdom gör det för att dom misslyckats med att ”skapa sin egen tur”, enligt mig vore det att uppfostra hemskt osympatiska människor. Antar att vi inte tycker lika där heller

      Det är ju klart att det är! Hade mina föräldrar varit lite driftigare och inte gett upp så lätt i främst sitt yrkesliv så hade jag fått det väldigt mycket lättare som ung.
      Jag hade sluppit flytta hemifrån när jag var ung pga att det inte fanns plats för mig. Jag hade sluppit jobba heltid när jag pluggade på högskolan. När mina vänner använda sina intjänade pengar till roliga saker och sparande till en kontantinsats, längre resa eller byggde upp en buffert var jag tvungen att använda dem till min egna hyra och boendekostnader.

      Jag hade också fått in i ryggraden från början att hårt arbete lönar sig. Jag hade från början förstått hur viktigt en bra utbildning är, jag hade förstått hur viktigt det är att ha mål i livet. Istället gled jag runt på bananskal halva livet utan att riktigt veta var jag var på väg. Det tog väldigt mycket längre tid för mig att komma dit jag är nu jämfört med många andra och jag kan garantera att den resan var 1000 gånger jobbigare än för någon som föddes in i en driftig mentalitet. Hade jag tagit efter mina föräldrars mentalitet hade jag, precis som min mamma, varit en fattig ensamstående fyrbarnsmorsa boendes i en tvåa som levde lön till lön och bara hade råd med det mest essentiella där jag skulle varit tvungen att be barnen äta sig mätta på skolmat.

      I din sista mening är ju lite av det som är skillnaden. Den fattige spenderar alla pengar. Den rike, eller den som vill bli rik, investerar dem i något som ger avkastning.

       Det finns något mellan fattig och rik. Det jag pratar handlar om att lägga pengar på sjukvård, skola eller mat. Något som kan göra att man tar sig ut fattigdomen

        Utbildning håller jag med om, men på vilket sätt skulle sjukvård och mat göra så att du tar dig ut ur fattigdom?

         Tillgång till sjukvård och mat resulterar i bättre hälsa. Om du är frisk har du större möjligheter att klara ett arbete eller en utbildning.

    ”Skatt och liknande skräp” ? Du är nog tacksam att pengar går till skatt när du själv är i behov av det. Jag är tacksam att vi har det skattesystem vi har som gjort det möjligt för mitt barn att trots kronisk sjukdom få leva och att vi inte ens behöver betala för alla hans hjälpmedel som går på hundtatusentals kronor och hjälper honom leva ett normalt liv.

     Det finns ett mellanting mellan USA och vårt höga skattetryck hoppas jag du fattar. Vi kan gott och väl sänka våra skatter lite mer utan att din son behöver lida. Just nu går viss del av skattepengarna till korkade och omotiverade projekt när de istället hade kunnat läggas på viktigare saker. Det handlar alltså om en fördelning av pengarna.

     Absolut men inte fan är det ok att ta över hälften av det någon tjänar oavsett vad denne tjänar. Håll det jämnt istället.

   Skulle du hellre ha velat leva i Sovjet? Jämlikheten där var stor, alla hade det lika dåligt.

    Är väl kommunism och vänsterpolitik i ett nötskal? 🥳

     Socialismen misslyckas alltid i verkligheten. Det senaste exemplet är Venezuela.

     Den misslyckas alltid i verkligheten. Det senaste exemplet är Venezuela.

   Du får gå och läsa nationalekonomi. Företagande skapar rikedom. Elton musik anställer människor som i sin tur får sitt levebröd. Köper material som i sin tur skapar jobb som i sin tur lyfter fler människor ur fattigdom. För inte tror du väl att hela världens befolkning vill leva som fattigbönder som vi gjorde förr eller? Det var rätt hård livsstil med kort livslängd. Och utan motivation att bli rik och spendera pengar på massa saker skulle vi leva som på medelåldern. Lätt att kasta skit på dom rika och vara ett offer (är för övrigt inte speciellt välbeställd heller men tycker ändå man kan försöka se den större bilden)

    Autocorrect 😒 musk och medeltiden ska det var.

    Håller med. Det ska finnas incitament att vilja jobba sig upp och tjäna pengar, det är så vi driver världen framåt med nya produkter som förenklar vår vardag, nya innovationer och så vidare. Har du inte ett sånt driv i ditt liv? Nej men jobba med något annat då men sluta racka ner på folk som har stora drömmar och faktiskt gör ett avtryck i vår värld.

    Path dependency. Kapitalistiska samhället är inte heller det optimala.

     Ja för kommunism har ju visat sig vara riktigt effektivt eller hur?

      Det vet vi inte eftersom världen hittills inte upplevt kommunism i form av gemensamt ägande av produktionsmedlen etc. Sovjet var och Kina är diktaturer – inte kommunism.

      Kommentaren verkar ha hamnat fel först 😋

    Men vilka är det som är längst ner i ledet? Många är nog riktigt fattiga och lever ett hårt liv. Om alla ville och kunde stå på toppen så hade ingenting blivit gjort. För om världen verkligen var uppbyggd så att alla kan tjäna en miljard bara de vill, hur skulle man få folk att göra skitjobbet? Alla behövs och det som är skevt är att om man inte vill mer i livet än att knega så får man skylla sig själv och inte klaga på lön och villkor och är det så att man inte kan av någon anledning så vill man inte tillräckligt mycket. Om alla bara fick en skälig lön, mat i magen och ett hem att bo i så hade någon annans miljard inte varit så provocerande men nu är det inte så, människor svälter och barn sover på gatan. Rika behövs absolut, men om någon är rik och en annan svälter så är det fel.

   ”Låtsas skänka lite pengar till välgörenhet”? Hur menar du, sitter du på en hemlighet om att Elon Musk inte alls skänkt några pengar? 🙂 Hör av dig till pressen omedelbart.

   ”Skickar upp lite raketer här och var” – är du seriös? Vi håller på att upptäcka rymden, det är ett STORT steg. Förväntar mig dock inte att en navelskådare som du skulle förstå det dock.

    Det vet vi inte eftersom världen hittills inte upplevt kommunism i form av gemensamt ägande av produktionsmedlen etc. Sovjet var och Kina är diktaturer – inte kommunism.

   Elon Musk skickar inte upp lite raketer här och var och han låtsas definitivt inte skänka pengar.
   Det han gör för vår civilisation just nu är väldigt stort. Utan sådana som honom skulle vi fortfarande bo i grottor och bli jagade på savannen av lejon. Alternativt vara utdöda.

  Fast han är galen. Är ju uppenbart att han behöver mental hjälp. Dock höjdes Kim k’s nivå av kändisskap efter att hon gifte sig med honom. Det var då hon gick från reality-stjärna till riktig kändis.

   Kim K:s på svenska, inte Kim K’s.

    Orka

   Han är väl bipolär, inte galen.

  Tänk om Kanye blir USA:s president 2024, det är ju hans mål. Skulle inte överraska mig om alla korkade amerikaner röstade på honom. De har ju velat ha t ex Trump och Bush Jr som president, de säger en hel del om amerikaner.

   Alltså jag förstår inte varför usa ses som typ ”drömmen”. Landet befinner sig 50 år bakåt i utvecklingen, deras politik är ett korrupt skämt. Fattar ingenting.

   Och vad har han för färdigheter som gör honom lämpad att bli president?

    Vad hade Trump? De är båda egoistiska människor som dumma människor utan utbildning ser upp till. Det är till fördel för människor som Donald Trump att en så stor del av befolkningen inte har råd med utbildning, han hade aldrig blivit vald till president annars. Att sedan vem som helst kan bli president bara de har tillräckligt med pengar är bara sjukt.

    Man behöver inga färdigheter för att bli Dumbfuckistans president.
    Bara pengar till kampanjer…

    Det där landet är en jävla parodi på en cirkus och dess befolkning består till 97% av permobilbundna, utvecklingsstörda Walmart-Targaryens med BMI 50.

    Sorry not sorry.

     Lätt att säga när en inte bor här 😉

     😂

   Kan Trump kan väl Kanye

  Är det att hon är dollar-miljardär eller att hennes företag värderats till en miljard?

  Han är ju fått diagnos.

   Oops hamnade fel.

   Vilken?

    Bipolär.

     Bipolär president låter ju bra. Not.

      Så länge man tar medicin osv. är man som vilken person som helst så lägg ner.

      Eeh och Trump då.😂

     plus OCD och ADHD

  Nej men hon är la preggo, det står ju ”i made you this life”. Däremot undrar jag om svansen. Eller är tomaten rumpan? Många frågor nu.

   This ”still Life” = stilleben…

   Hon är väl knappast Prego själv isf… de har väl haft surrogat med de sista bebisarna

   ”I made you this still life” = jag gjorde detta stilleben till dig (bilden). vet du inte vad stilleben är så googla

    Varför skulle hon inte veta det? Ett stilleben kan väl betyda något? Och hon undrade vad det kan betyda. Problem?

  Jag blir mest ledsen över att han menar att ”god is shining on you” för att hon blivit miljardär, betyder verkligen pengar så mycket för människor? Eller uppenbarligen gör det ju de. Själv vaknar jag upp tacksam för varje dag jag, mina barn och min familj är friska 🙏🏼. Skulle aldrig värdera min lycka i pengar. Lycka för mig är något helt annat.

   Ja, för dem gör det det. Vet att Kim tidigare berättat hur desperat hon var och hur mycket hon ville bli känd. Så tror att deras liv kretsar kring pengar och kändisskap

   Vill du ha en guldmedalj för din plattityd?

   För övrigt verkar det där vara något man säger till just rika människor, ”Du blir inte lyckligare av alla dina pengar” osv. Så fort någon rik är stolt vill sådana som du trycka ner dem genom att åsyfta att de sätter likhetstecken mellan pengar och lycka. Men du vet att man kan vara stolt över vad man har åstadkommit genom sina höga mål SAMTIDIGT som man vet att riktig lycka kommer från familj, kärlek, hälsa, självförverkligande etc. ?

    Så klart, det har du helt rätt i. Har själv sådana personer i mitt liv 🙂. Jag reagerade nog mest på grund av att han blandade in uttrycket ”now god is shining on you” i samma mening där han gratulerade henne till hennes pengar. För mig är jag tacksam för ”högre makter” till andra saker, såsom hälsa, inte pengar. Pengar är något man lyckas med på egen hand. 🌸🌸

  Som par är de ändå lite hetare än versionen från mellanmjölkens land:

  https://www.expressen.se/nyheter/kanda-s-topparna-ett-par/

   Ser dock inte två riktiga politiker som Sveriges version av en rappare och reality-skådis.

   Berätta vad du menar med hetare? Pengarna, kändisskapet så klart. Vad dum jag är.

  The Kardashians = Behold a Pale Horse

  ”and NOW god is shining on you and your family.”
  Mm för det har gått så dåligt innan dom blev miljardärer. Tydligen det som krävs som bevis att gud bryr sig.
  Inte många hen bryr sig om då.

   Det fina med att tacka en högre makt för sin framgång är att man också kan skylla på den samma vid motgång.
   Aldrig eget ansvar

  Det är inte paprika 🙁 två tomater

   Då blev det ju genast mer spännande.

    Det jag menade, det avgör ju (och ändrar alltså) hela betydelsen av inlägget

     Två tomater och en tomatillo!

  Lagergrenarna skall köpa häst…

  Hon är ju preggo. Typ The tomat är en bebis. Fast vad vet jag.

  Eric ser ju bara duktigt fåfäng ut… jisses.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *