Aningens ambivalenta Dasha

Trots att det fastnar i halsen så kan jag inte annat än skratta åt Dasha och hennes idiotiska Instastory-flöde. 
Inser hon inte att uppdateringarna kommer efter varandra och att hon gör det svårt för någon att inte idiotförklara henne för det här flödet.

Mest känns det som att hon vill vara en ansvarstagande vuxen och brådmoget informera sina följare om riskerna för covid-19 och hur faran på intet vis är över….

Men sen viftar någon med en festinbjudan med utlovad shotbricka och ett mariachiband och all känsla av ansvar och sunt förnuft är lika bortblåst som bubborna från festens bubbelmaskin i stark sidvind.

Kanske borde Dasha gått tillbaka och läst sin egen uppmaning en gång eller två till, istället för att pissa på alla vårdanställda som fortfarande sliter som djur, när de förmodligen också skulle vilja dagfesta vid en pool i skärgården men räddar liv istället?

Så här utspelade sig Dashas flöde – en sammanfattning:

 

158 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Mest korkade influencer funnen.

   Fast alla var ju där. Forni som påstår sig vara så ansvarstagande… Stephanie som påstått sig ha coronaångest hela våren.

    Jag fattar verkligen ingenting!

    Tror dessa människor på allvar att de är ansvarstagande, har hälsoångest, gör sitt yttersta för att stoppa smittspridningen och lever annorlunda än vanligt?!

    De skriver dryck nämligen hela tiden – att de ABSOLUT inte lever som vanligt – men va fan, de lägger ju upp bildbevis hela tiden på motsatsen.

    Hallå stämmer det som står om Linn Herbertsson på ös igår? Hittar ej blogginlägget någon som kan länka?
    Jag tycker oxo anmärkningsvärt hur man kan va så dubbel som dessa idioter…. lämna sina barn hemma mitt i en pandemi för att festa? Wow. Bravo! Bästa föräldrarna in town. Oj hoppsan momshameade jag? Deras favoritord? Hihi

     Det var en blogg hon skrev i samma veva hon flyttade till Stockholm, den raderades för länge sedan. Låt oss konstatera att hon satsade på en annan image på den tiden…

      Vadå, nu blev jag nyfiken?

       Ja snälla berätta 😂 följer Linn slaviskt, vill veta vem jag egentligen följer 😂

     Någon skrev också att Forni borde passa sig från att umgås med Linn, enligt rykten, någon som vet vad som menas med det?

      Tycker det märks att Forni är osäker och ser upp till Linn och Mattias som är rika och har allt hon vill ha. Hon känns inte alls lycklig och man har förstått att Damon har övertaget i deras relation. Känns inte ens som hon har ett fint band till sonen, han verkar inte särskilt glad vilket jag tycker speglar föräldrarna i många fall

       Jamen visst är det ngt som inte känns så tryggt över henne och hennes relation?

        Håller med om relationen… Hon verkar otrygg och han verkar ha behandlat henne ganska svinigt och de tycks ha haft en rätt stormig relation. Det baserar jag alltså på det som hon, som offentlig och vuxen person, frivilligt valt att publicera på sina plattformar genom åren… Men vi kan väl lämna barnet utanför den här diskussionen?

         Svar till anonym 12:32 alltså…

       Fy fan vad hemskt sagt om hennes son. Skäms!

       Nämen vilken kommentar, alltså snälla.

     Fast varför får man inte lämna sina barn? Herregud. Låt människor göra som dom vill 😂 Alla mammor måste inte sitta klistrade med sina barn. Önskar att mina vänner kunde släppa sina barn och umgås med mig ensam ibland. Barnen har ju sin pappa? (I Fornis fall iaf)

      Jag undrar om hon menar att hon lämnade bort honom till en barnvakt? Det är ju så klart helt ok.
      För hon menar väl inte att hon lämnade barnet ensam hemma, och gick ut?

      Alltså detta!

   Räknade att över 70 pers var där… helt jäkla sinnessjukt! Tur att covid leder till sterilitet, som många andra virusinfektioner också kan göra hos män. Idioten kommer rensa ut bland sig själva på lång sikt med deras Corona partyn. Michaela forni och alla andra knäppisar var där också och hoppade ivrigt upp och ner på trädäcket. Så pinsamt…

  Min förvåning är noll.

   De är väl ute och skaffar sig antikroppar som de kan skylta med sen

    De sprider Corona som de sprider könssjukdomar. Som folk som har herpes gillar att sprida så de ”slipper vara ensamma” om att ha det. Man vill inte ha antikroppar för ingen vet exakt vad de på lång sikt innebär att ha Corona antikroppar. Kanske är likt hiv eller hepatit att de inte lämnar kroppen om de väl fått fästa. Ingen vet säkert!

  Hur kan det ens finnas företag som vill samarbeta med dessa dumma influenser? Vem vill bli ihopkopplad med så mycket dumhet? Efter Corona måste influenser som reklampelare vara noll värt.

   Sverige är fullt av idioter, även företagare som kommer fortsätta samarbeta med influencers.

  OT: Någon som vet varför Lovette Jallows Twitter account har tagits ner?

   pga idioti kanske😊

    [Borttagen kommentar]

     eeehh…..

     Hoppa!

     Härligt med personangrepp, du bidrar själv till en fantastisk stämning här.

     ?? Men det handlar ju om hur olika vi behandlas!! Tror du verkligen att den kvinnan, höggravid och plankande – hade blivit behandlad på det sättet om hon hade varit vit? Nertryckt på en bänk och fysiskt förödmjukad?…

   Det var på tiden!

  Hon måste ju lagt upp ”påminnelsen” om covid-19 (för att några timmar senare gå på fest) enbart för att provocera?
  För sååååå korkad kan väl ingen vara? 🙄

   För att provocera? Nej det tror jag inte, det var ju ändå bra att hon påminner och uppmanar. Är väl iaf positivt att hon skriver en sådan text kan jag tycka. Sen försvarar jag inte festen men det var mycket festande och sammankomster på instagram igårkväll.

    Ja för att provocera…. hur ska man annars tolka det tycker du? Hon ber alla följa rekommendationerna, hålla avstånd & undvika nya kontakter. 5 TIMMAR SENARE går hon på fest med massa människor.
    Tänk om alla följde hennes ”råd” och betedde sig som henne… hej coronavåg nr 2!

     Tror inte heller hon ville provocera men många blir provocerade tydligen. Tror isf mer på lite damage control typ och att hon kände att det är bra att uppmana och påminna om vad man ska tänka på. Försvarar inte heller festen men det var väl ett slutet sällskap där alla känner varandra kanske. Det där hon skrev om ”reser med snoriga barn” däremot var lite korkat tycker jag för barn är väl snoriga typ alltid mer eller mindre behöver ju inte bero på corona.

      Förr var barn typ alltid snoriga, detta då de lämnades förkylda på förskola/skola. Nu iom covid-19 får barn med förkylningssymptom ej vara på förskola/skola. Och VIPS som magi är inte alla barn snoriga hela tiden… (Undra hur det gick till?)

       Eeexakt!

      Nej men snoriga barn ska stanna hemma! Jobbigt men nödvändigt som det är nu.

   Man hoppas ju det. Men samtidigt, är man inte helt korkad om man tycker att detta är ett bra sätt att provocera på? 🧐

  Omg… detta var ju en äkta pannbiff 🤦‍♀️ Jag är fortfarande ute och har mig men försöker hålla avstånd till andra (men känns ofta som jag är ensam med det). Men jag skulle faktiskt inte få för mig att gå på en fest med massa människor som jag inte brukar träffa. Fester är ju som gjorda för att sprida smittan

  Jag har precis gått på semester och fått hela 3 veckor beviljade. Och jag vill helst inte få den återkallad p g a idioter som måste festa i en pandemi. Har f-n jobbat häcken av mig på Sahlgrenska hur många dubbla pass som helst sedan början av mars! Blir galen. Och ledsen…

   Menni får väl saftigt betalt numer så det är väl bara att bita ihop och se glad ut?

    Se glad ut när folk dör i en pandemi? Jo, tjenare.

    På mitt jobb får de som anmäler sig covid-gruppen hela 2000kr extra, innan skatt. Jävlar du, vet inte ens vad jag ska göra med alla extrapengar. Men du har rätt, när man jobbar 150% så får man ju mer lön än normalt såklart.

     Haha yazz 👆

     2000 extra för hur mkt tid då? Min syrra jobbar på sjukhus, på covidavdelning, och de fick 500 före skatt per arbetat pass under våren😭 Tror det är något högre nu…

      Ja 2000 i månaden alltså 🙃

     Ni inom sjukvården är värda allt, men jag måste säga, fy f-n vad otrevliga många av er är.
     Och jo jag förstår att ni får jobba skiten ur er och att ni tar risker, men känns det bättre för er att klaga håna och hota på varenda blogg?
     Är vårdpersonal generellt otrevliga?

      Jag förstår faktiskt inte vad som var otrevligt?

    Jobbar i en annan region. Vi fick 500 kr presentkort knutet till ICA förra veckan som tack för att vi jobbat under pandemin. Presentkorten delades ut efter att ledningen påstått i lokala nyheter att ”det finns inga risker att jobba med COVID-19 inom Svensk sjukvård, därför får ingen inom regionen risktillägg” (lol). Jag kan inte bry mig mindre, visste när jag började plugga att betalningen inom Svensk sjukvård är skräp. Men det känns lagom motsägande att påstå att det inte finns risker när halva personalstyrkan periodvis har insjuknat, och detta till följd av brist på allt från förkläden till adekvata munskydd.

     Regionen jag jobbar i är en av de värst drabbade kan jag tilläga 👆🏼

   Hoppas att du får en riktigt skön och avkopplande semester!

    Tack! 🙏🏼

   Men det ser ju ut att vara under 50 personer. det är inte olagligt. Lägg ansvaret där det hör hemma hos beslutsfattarna istället. Detta är ett strukturellt politiskt problem (precis som din arbetsbelastning) än ett individproblem. Därför tycker jag det är både oförskämt och olämpligt att hoppa på folk som faktiskt lever inom rekommendationerna.

    Bajskorv.

    hur skulle detta kunna vara endast ett strukturellt problem, när smittan sprids på individnivå?

    Fast alla har ett individuellt ansvar att hålla avstånd och undvika fester vilket står i folkmyndughetens föreskrift. Bara för att det inte är olagligt och ger fängelsestraff betyder det Inte att man inte ska göra det. Vi ska vara tacksamma att vi inte har lockdowns som andra länder. Men det kräver ju att människor följer restriktioner.
    Dock tycker jag det ser ut som att folk på bilderna håller ett visst avstånd. Men onödigt med fest med så mkt folk som blir fulla och förmodligen glömmer avståndet.

    Fast fhm har varit tydliga med att vi ska undvika att umgås utanför de vi träffar vardagligen. 50 gränsen är ju för offentliga sammankomster, privata grejer kan de ju inte styra. Men så respektlöst att ha så där stora fester nu….

    Alltså suck…ytterligare en kommentar om att individen är helt utan ansvar, vad är det för fel på folk?!

    Räknade till över 70 pers via olika instagram stories

   Tack för allt ni gjort den här våren, önskar dig en härlig semester med mycket återhämtning. Och ett rejält lönepåslag när du kommer tillbaka 😊

    Tack! Du får gärna klappa händerna också.

     Är du vårdpersonal?

  Hoppas att de företag som flunsor som denna samarbetar med, ser detta spektakel och tänker sig för nästa gång ett samarbete ska inledas. Annars får vi hjälpa dem att inse.

  Så helvetes många oansvariga människor där ute, är det dumhet el bara ren nonchalans ?

  Har Hannah Widells konto blivit kapat eller har hon bytt namn 😂

   Menar du Insta? Hon heter samma som hon alltid gjort? @hannahwidell

    Hon hade uppenbart blivit hackad och fått namnet bytt till något i stil med ”ashsgagsgsg” på morgonen. Någon tog på sig hackningen i en kommentar på senaste bilden.

  Men så går det när Sverige inte kan ge tydliga order. Skyll på regering osv, ”alla ska ta sitt eget ansvar o jadajada” men i takt med sommar, rosé, drinkar, sommarfester på landet osv så går det åt helvete. Det kan väl vem som helst räknat ut med röven o en krita! Man kan inte begära ansvar under frihet vid en epidemi, vad är det ni inte förstår, Sverige???
  Blir sådär det här till hösten o vintern när smittan lär eskalera o döden flåsar oss i nacken.
  Tegnell o Co – det är ni som ska ta på er detta!

   Men det verkar ju inte ha någon betydelse…ska alla flunsor ställas inför rätta då?
   För även om till och regeringen peKar ut enskilda flunsor och festhelger så skiter de ju i vilket!

   Varför kan folk inte förstå att man ska hålla avstånd och i n t e t r ä f f a f o l k i o n ö d a n? Det är faktiskt inte jättesvårt. Ja det hade kunnat vara mer förbud, men att man tex får resa till sin sommarstuga i annat län och sitta där ensam med familjen betyder ju inte att man också borde göra andra resor till tex semesterorter. Men eget ansvar är väl svårt.

    Det är inte alls för svårt! Inte alls!
    Det är bara ett fullständigt intelligensbefriat sätt att agera på.

    Jag vill ändå tro att de faktiskt fattar, annars blir jag uppriktigt rädd för hur de annars fungera i att ta hand om sig själva och sina barn osv.

   Du har seriöst inte förstått rekommendationerna eller?

   Nej, det är personerna som inte följer rekommendationerna som ska ta på sig det här.

   Hur tydlig ska man behöva vara när man tror att man har en normalbegåvad befolkning i Sverige, de flesta klarar av rekommendationer man blir ålagd.
   Hur tydlig ska man behöva vara, skaffa en personlig assistent till alla korkade Influensers?

    Tänk på hur normalfördelningskurvan ser ut. Tydligt vilka som befinner sig till vänster i den grafen.

   Men läs på om hur Sverige och svensk lagstiftning fungerar. Förvaltning, förvaltningsrätt osv innan du börjar gapa om saker du tydligen inte begriper!

    Kanske dags att se över svensk lagstiftning?
    Det här är garanterat inte sista gången vi kommer uppleva en pandemi.
    Om ett år har vi förhoppningsvis nog med information för att se om Sverige gjorde rätt.

     Så vi ska avskaffa individens rätt tull frihet? Det är nämligen den delen i grundlagen som hindrar lockdown i Sverige. Riksdagen röstade emot en tillfällig ändring. Så, läs på.

      Ja, vi kanske borde avskaffa det. Eller addera variabler, övriga världen som infört lockdown har ju inte haft problem med frihet innan pandemin och under lyder de flesta för att de inte vill bli sjuka.

      Du kanske ska läsa på lite istället för att gapa om Sveriges grundlag som om det är de enda rätta.

       Tycker du att den civila olydnad och de våldsamma upploppen som uppstår i länder som försöker återinföra lockdown nu när smittan ökar lavinartat verkar fungera bra?

      Svenskar är uppenbarligen alldeles för dumma för att hantera den friheten så ja, lagen borde absolut ändras! 10 ggr fler döda än grannlandet, det säger ju allt.

   Susan, ta eget ansvar. Jag gör det så varför kan inte du eller andra? Sluta skyll på Tegnell, förstår du inte hur löjlig du låter.

  Vi måste börja ställa företagen till svars. Influencers kommer fortsätta bete sig illa, de skiter i allt.

   Bäst vore ju om de inte hade några följare kvar och att ingen klickade sig in hos dom. Då skulle de inte kunna livnära sig på sina sociala medier.

   Vad ska företagen ställas till svars för?
   De följer antagligen riktlinjerna…det är ju alla som är där som är problemet!

  Går ju inte längre följa flunsornas framfart utan stor risk för sin egen mentala hälsa!

  Fullständigt orimligt beteende. I sitt försvarstal är är det lite: tar på sig en grön tröja och vägrar erkänna att den är grön. Snarare hävda att den är svart.

  ”hon gör det svårt för någon att idiotförklara henne för det här flödet”
  Verkligen? Tycker tvärtom att hon gör det rätt lätt för oss att göra just det.

   Skriftspråk är vanligtvis inte bloggares starka sida.

    Och där fick du klaga på C igen! Nu njuter du!

  Tänk så mycket som man har fått avstå i sommar för att inte smittas eller sprida något vidare.
  Hundutställning, tävling, kennelträffar. Bröllop och bröllopsresa har vi skjutit upp.
  Så ser man idioter till influenser far land och rike runt för lite material till sina sociala medier.
  Daniel Paris o Kenza for väl iväg till Gotland igår.

   Man får ju resa nu.

    Javisst!!! Ut och lev loppan och beblanda sig med all skön kontakt. Som om Corona är borta för vinden.
    Bara för att man får så behöver man inte göra det.

     Det är nog du som.behöver se över se över ditt leverne om du inte kan gå utanför huset utan att attackera människor till höger och vänster.

  Nej, det är inte svårt att idiotförklara henne. Är det med medvetenhet du slarvar med dina texter?

  Såg en kommentar i ett tidigare inlägg som jag tyckte var så sjuk, och den hade fått många gilla vilket förvånade mig. Någon skrev om att Bianca med stort hjärta och stor plånbok borde kunde skänka mycket pengar till välgörenhet – då svarar någon ”Hon skänker ju redan hälften varje månad genom skatten, din j-la kommunist” Alltså va?! Nej! Tänker folk så? Skatten är INTE att skänka pengar, ALLA betalar skatt och det går till samhällsfunktioner som vi alla tar del av, så vi kan leva i ett fungerande samhälle. Vet att många är emot höga skatter vilket man också kan förstå men det är INTE samma sak som att skänka pengar.

   Men snälla, lägg ner ditt vänstersnack.

    Fast personen har ju rätt? Oavsett om personen är vänster eller ej.

     Nu vet jag iofs inte vilken typ av välgörenhet som åsyftas, om folk vill att hon ska skänka pengar till fattiga barn i flyktingläger utomlands, fine. MEN vi betalar sjukt mkt skatt i Sverige, inkomstskatt, bolagsskatt, arbetsgivaravgift, moms osv. Har man ett av världens högsta skattetryck får man väl ta för givet att sjukvården och staten har tillräckligt med resurser att bekämpa corona. Inte f-n ska stackars Bianca som betala flera miljoner i skatt varje år behöva skänka sina redan skattade pengar till staten så dom kan hantera pandemin bättre. Eller vad menar du? Sinnessjukt att tycka att nån annan ska ge bort pengar…! Skänk pengar själv om du nu vill det

      Men herregud. Stackars Bianca ….?? ALLA människor betalar skatt och det är förstås frivilligt att skänka pengar till välgörenhet MEN det är ju lättare för dom som har mycket, men mycket vill ofta ha mer så är det. Att hon ska skänka mer pengar till staten är det nog ingen som påpekat.. Jeeeses… fast hon ville väl skänka till dom som drabbas av corona fast inte betala skatt eh

       Som egen företagare går ju 50% av det du tjänar bort i skatt och avgifter.

       Fast det här inlägget handlar om corona, och ts drar upp nån gammal kommentar om att bianca ska skänka pengar. Jag antar såklart att hen då tycker hon ska skänka pengar till just corona. Hur man nu gör det? Vi har ett samhällskontrakt, det innebär att man betalar skatt och får vård. Även i pandemier.

        Men så tröttsamt när kommentarer inte går fram… och intelligensnivån här alltså hjälp.

         11.44 Nej det handlar inte om att hon ska skänka pengar till corona, det handlade inte om corona alls utan om att skänka till välgörenhet. Men någon skrev då att hon redan skänker genom skatten varje månad men det är ju inte samma sak, det är inte att skänka. Det var vad kommentaren här ovan handlar om. Att skänka till corona var det B ianca själv som sa vid ett tillfälle.

        Svar till dig väntar i modd. Gaaah blir tokig, försökt och försökt svara… Du missförstår helt 11:44, hoppas svaret går fram sen så du förstår.

      Hej Åsa … eller Emilio, Bianca, Oliver he he

    Brukar du börja dina meningar med Men snälla irl också?

     Ibland:)

   Exakt.

   Man kan misstänka att det var Bianca själv som skrivit det om kommunist, eller hennes pappa, hon har väl uttryckt något liknande tidigare. Är 11:01 samma person kanske.

    Är du samma person som skrev 11:12?

     Det är S här ovan, så mycket vet jag. Avslutar meningar med kanske.

   SVAR till 11:44 Nej det handlar inte om att hon ska skänka pengar till corona, det handlade inte om corona alls utan om att skänka till välgörenhet. Men någon skrev då att hon redan skänker genom skatten varje månad men det är ju inte samma sak, det är inte att skänka. Det var vad kommentaren här ovan handlar om. Att skänka till corona var det B ianca själv som sa vid ett tillfälle.

    Men Sverige stöttar redan fattiga länder med bidrag plus alla invandrare vi tar in och betalar allt för, det är väl välgörenhet om något. Våra skattepengar!

     Ja ja men nu var det inte riktigt det det handlade om… suck.

   Tror det är pappa E som är här och skriker kommunist och skriver att Bianca minsann inte behöver skänka pengar… uppenbart att han och frugan är här och läser, gör nog Bianca också. Idag visar pappa E bild med sonen O och igår skrevs här att O inte följer sin pappa på instagram.. och någon svarade att det är inget att spekulera i he he. Finns en del ”intressant” om Pappa E.

  Jag fattar ingenting! En annan har liksom ställt in sitt barns utomhusdop (med en gästlista på typ 30 pers) för att det kändes fel och i strid med alla rekommendationer.

   Klokt att ställa in. Fast tråkigt:(
   En bekant till mig gifter sig nästa helg. Helt sjukt om frågar mig. Vi ska givetvis inte gå, känns så absurt att ha bröllop för 70 pers (inomhus). Vad är det för fel på folk?!?!

    Har 50-personers regeln släppt ännu…? 🧐

     Privata tillställningar berörs inte av 50 pers regeln. Däremot finns rekommendationen att undvika stora privata tillställningar likt bröllop och dop. Men folk verkar strunt i det nu….

      Jo men visst gäller 50-persregeln även privata tillställningar?

       Nix, du får bjuda hem 60 pers till ditt hus och ha fest.

        Rekommendationen att avstå fester gäller fortfarande.

       Det gäller allmänna samlingar på allmän plats och detta är förbjudet och polis kan ingripa. Dock står det att man ska undvika fester och bröllop.

       Nej, finns inga såna regler för privata tillställningar. Dock så ska ju stora sammankomster undvikas så man kan absolut tänka så.

    Ställde in mitt bröllop i år och så ser man folk som har sådana fester? Helt sjukt…

    Fast om du ändå inte hade några poc på gästlistan var det nog bäst att ställa in ändå ❤️

     Älskar dig, lilla knasbollstroll

      Det här är nog nån som trollar trollet 😄

     😂😂😂😂

    Vi är också bjudna på bröllop nästa helg, fast ett mycket mindre, men kommer inte få.

    …kan inte begripa hur man ställer till med det nu? Är det inte roligare att ha bröllop längre fram då inte allas behöver avstå från kramar, dansa, osv osv

  Kan inte coronan bara döda denna hjärndöda influencerbransch. Då för denna pandemin något positivt med sig i alla fall.

   LOL , som man sa.

   Men varför är du här och läser om du tycker så om influencerbranchen?

    Bajskorv.

   Inte ok kommentar. Inte ok att önska livet ur människor oavsett vad den gör.

    Döda branschen skriver hen, inte själva personerna…

    Det är inte ok att ha så dålig läsförståelse som du har. Tillbaka till grundskolan med dig!

   Det är ju inte influensers som kommer dö i covid-19, det är de i riskgrupp som de kommer smitta sen

  Hur kan man ens med att ha en sån fest just nu. Helt sjukt! Det är så korkat att det inte finns ord för det.

  Skrev en kritisk kommentar på Fornis blogg men den släpptes aldrig igenom. Blir irriterad att hon inte ens tål den lilla kritiken jag gav, att det tycks motstridiga att först vara superförsiktig och uppmana sina läsare till att stanna hemma för att sedan dra till Båstad och festa. Och nu detta, suck!

   Hon släpper ju inte igenom ngt som inte är rosor och hyllningar.
   Känns inte det som lite falsk marknadsföring i för potentiella samarbetspartners när bloggare mörkar all kritik? Hur säljer de in det? ”Jag har genomsnitt 12 kommentarer per inlägg och alla är positiva”?

   Forni släpper aldrig igenom några kommentarer som innehåller kritik.

  Var inne på Dashas instagram, kan man verkligen kallas för influencer med så få likes per bild? Amy Diamond har ju fler likes än henne….

   Vet inte vad dasha egentligen för längre.

   Hon slutade ju blogga eftersom hon fick så mycket ”hat” och skulle sats på sina andra kanaler istället. Men hon lägger knappt upp en YT på två veckor, uppdaterar bara sparsamt på IG och har vad jag vet inget annat jobb. Sonen är ju på förskola så ”nått” borde hon ju göra…

    jaa är så nyfiken på vad hon jobbar med egentligen! eller snarare, är nyfiken på HUR man kan tjäna ihop till den livsstilen hon har med så ”få” följare/samarbeten! och nej jag tror inte att det är hennes kille som betalar, hon levde rätt fett även innan honom 🙂

   Hhahhaa Amy Diamond 😂

   Tror det är därför hon gör sånt här. Hon börjar bli desperat och behöver provocera för att få följare/reaktioner.

  Tänk i fall EN enda riktigt stor influencer kunde göra avkall på sin livsstil ett tag och verkligen vara en förebild i dessa tider. Det hade varit något!

  🤦🏾‍♀️

  Såg att Linn stängt av kommentarsfunktionen på senaste Instagram-inlägget, kan det kanske vara så att någon ifrågasatte deras fest och att det blev lite obekvämt? 🤷🏻‍♀️

  Jag gjorde ett inlägg t Linn. Har inte kommit upp. Har följt henne i flera år. Varför förstöra sitt varumärke? Har handlat till mig själv, vänner o släkt. Boxarna känns inte roliga just nu. Hon har förändrats. Ser det på fotograferingar. Båstad o nu denna fest. Ligg lågt tjejen.

   Kan berätta att hon är väldigt dryg och otrevlig i verkligheten. Men hon ler gärna falskt på bilder men i verkligheten är det en sur uppsyn…

  ”men vi håller 2 meters avstånd från dem vi inte alltid umgås med, alltså nära familj”
  Typ som att hela influenser skaran är en enda stor familj, såklart de ska få festa och skapa content för att kunna betala sina räkningar.

  Tycker de ser ut att hålla rätt så bra avstånd på bilderna.
  Så vad är problemet?

   Hahah de står och hoppar bredvid varandra som ett gäng idioter. Ingen håller avstånd. Över 70 pers på festen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *