Instagram vs reality med Alexandra Nilsson

Är sådant här kul, eller riskerar det att bli lika staget fast bara på ett annat vis?
Att ”verklighetsbilden” blir tillgjord för ökad effekt?
Dock håller jag med kommentaren om att Alexandra är galet snygg i sitt korta hår. Fräscht liksom….fräschööööör som man säger i Sveriges Mästerkock.
Skämt åsido – jäkligt snygg frisyr.

Här är lite annat smått och gott från Alexandras Instagramkonto som jag plockat upp de senaste dagarna.
Det händer på Instagram – Alexandra Nilsson version.

 

 

Koftan????? <3

Skulle ni vilja se en uppföljning av Alexandras kollektion för Bubbleroom?
Har du inte koll på den så skrev jag om den HÄR.

 

Men vem smygfotar någon på stranden förutom renodlade snuskgubbar?

94 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Nej tack. Jag vill ha mer om Molimentis krälande diadem.

   Lycka till, jag har tjatat i ett halvår… hon vågar inte skriva om asen

   Men vad finns det att skriva? Har det hänt något nytt?

  Jäklar vad hon retuschat sina lår på båtbilden. Fattar inte varför hon har verkligen ett eftersträvansvärt utseendem både kropp ich knopp. Så jövla töntigt att vara så osäker trots det och försöka göra allt för att försköna. Till vilken nytta, man vet ju själv vad man förändrat med bilden…

   Det har hon väl inte?
   Det enda jag kan se är att ena bilden är svartvit och har en helt annan vinkel. Den ena bilden är tagen nedifrån och upp och då är det inte så konstigt att låren ser väldigt mycket större ut än på det andra fotot som är taget uppifrån och ned.

    Äckligt med alla bloggare=modellwannabees med tuttförstoringar.

     Alexandra har i alla fall inte hymlat om sin bröstförstoring till skillnad från Bella. Det är ju företagen som vill ha dom som modeller oavsett om de nu är ”tillräckligt snygga” eller inte. Snarare förundrad över att företag fortfarande vill förknippas med flera av dagens bloggare.

   Två olika vinklar samt ”instagrambilden” lyfter hon upp sig lite, håller emot med armen (får all vikt på överkroppen). ”Realitybilden”; hon sitter ordentligt på rumpan och all vikt läggs på nederdelen av kroppen = låren ser större ut. Och det är väl det som är tanken med dessa bilder? Hur man kan stage:a och ”luras” på Instagram när verkligheten är något annat? 🙂 Så nej, Photoshop behövs inte alltid, bara man lär sig ”sina vinklar” och hur man ska possera.

   [Borttagen kommentar]

    Detta var väl lite onödigt?

     Men sådant var helt okej gentemot Kenza men inte Kissie?
     En hel jäkla tråd i ÖS angående hur de tycker Kenza ser ut och vad att eftersträva och inte.. men ingen tyckte det var fel 🤔

      Den är också raderad.

    Fy fan för elaka människor. Lär dig lite hyfs vetja.

    Camilla, ta bort det här kanske?

    [Borttagen kommentar]

   Apropå Photoshop. Har inte hemnet knarkarna själva lagt dit texterna på deras senaste bilder?? Den med text på väggen och den med text på gardin…? 🧐😒

    Nej?

     Ser ut som det… om man zoomar in bilden..

   Hon är opererad från huvudknoppen till tårna. Hade verkligen inte velat se ut så… men om du strävar efter det är de ju bara å börja boka tid hos en kirurg 😂

   Tycker hon kan dela de riktiga Instagram vs verklighet bilder.. Ni vet de camcam delade för några år sedan. Där hon redigerade sig smalare och brunare osv. 🤮🤮

  Såna här jämförande inlägg är väl kanske inget nytt under solen i sociala medier, men att se dessa bilder som Alexandra postat är ändå skönt. Jag är så trött på att jämt mötas av perfekta/flawless bilder och kroppar så detta uppskattar jag.

   Nej det är ju inget nytt så därför tycker jag det är så konstigt att hon hyllas så för detta, för dessa bilder och att det får sådan enorm uppmärksamhet. Väldigt märkligt, inte så himla speciellt liksom eller sensationellt haha

    ”hyllas”? ”enorm uppmärksamhet”? Ööööh va??

     Japp det har stått i flera tidningar om hur Alexandra hyllas för detta inlägg med instagram vs reality, så det kallar jag uppmärksamhet.

      Alltså, Chris Crocker fick enorm uppmärksamhet. Pablos beteende fick enorm uppmärksamhet.
      Det här kommer det inte snackas om vid lunchborden direkt. Bara för att en norsk nätversion av se & hör skriver om det skulle jag inte kalla det för ”enorm uppmärksamhet”.

       Okej men det stod i expressen också men visst okej sorry sorry… Asså.

        S i farten igen. Avslutar ofta meningar med kanske, asså, haha och börjar dem med eh. Ett litet tillägg till vrida och vända, häckla, håna och smutskasta. Så, nu har ni fått er en liten tutorial i hur man känner igen S ☺️

    Men lite modigt är det väl ändå? Och positivt. Att våga avslöja att man egentligen inte alls alltid ser ut som på de perfekta, poserande, photoshoppade bilderna som inte minst unga flickor tror är verkligheten – som de måste nå upp till och efterlikna?

     Jo fast det förstår väl de flesta, att hon inte alltid sitter eller står perfekt så allt ser perfekt ut utan att det kan se lite annorluda ut från olika vinklar osv… och Alexandra är ju inte den första att göra reality vs instagram men visst det är väl bra. Filter och att instagram inte är verkligheten har väl många uppmärksammat och påpekat innan dessutom.

      Jo. Men det tål att upprepas, tycker jag. Igen och igen. Ofta!

     Mm modigt eller ej så blir jag typ lite lättad av att se Alexandra lite ledig och inte så ”pose-ig”. Tycker hon gott kan få lite cred för dom här bilderna 👍

    Sluta va så negativ och regna på paraden och gå och lägg dig istället.

  Så löjligt att hon hyllas för dom bilderna med reality vs instagram, är väl inget med det, vad är det att hylla liksom snark. Vissa behöver inte göra mycket för att hyllas haha. Vissa blir hyllade för minsta lilla och andra får skäll för minsta lilla, för allt dom gör och inte gör.

   Det är väl ändå ingen som varken påstår att bilderna hyllas eller faktiskt hyllar henne för bilderna.

   Vad som däremot är löjligt är att blåsa upp något till megastora proportioner. Om någon säger ifrån är denne kränkt. Är det fler än två som ifrågasatt något så blir det hatstorm etc. etc.

    Va? Jo hon har hyllats väldigt för dessa bilder, för inlägget. Flera tidningar har uppärksammat det och hyllar henne också t o m en norsk tidning haha

     I sådana fall är väl det bara jättebra! Då kommer säkert fler börja med sådana bilder 😀

      Fast det är ju just det – att många har gjort det tidigare så därför är det ganska komiskt att hon nu hyllas för det. Asså… Säger alltså inte att det är något fel eller dåligt med det, okej. Ja fler lär börja med det och flera har redan gjort det, innan alltså.

       Vad är det du försöker göra egentligen? Det låter som att du ifrågasätter varför hon la upp sådana här bilder och samtidigt tycker du att det är bra?

       Kan du inte bara vara lite positiv och tycka att alla sådana här initiativ är bra? Oavsett hur mycket/lite uppmärksamhet de får och hur mycket/lite ”hyllade” de blir?

   Det dem hyllas för att dessa influenser delar med sig av bilder av en kropp/utseende som många kämpar för att ha/likna, och ett lyx liv många vill ha, och då är det bra att visa sanningen bakom det hela, att det är ”fejk” och hur normala människor ser ut och lever sina liv.

  Jag tycker att det är så skönt att se vilket sunt och avslappnat förhållande Alexandra fått till sin kropp, om man jämför med bara för något år sen. ❤

  Jag tycker det är SÅ bra att man visar upp verklighet vs photoshop och poserat. Min dotter får en rejäl push av dessa avslöjanden, i en värld där alla influencers och andra kändisar ser ut som den ouppnåeliga Drömmen själv. På bilderna. Som de noga valt ut och photoshoppat. Efter att ha poserat mycket noggrant och utstuderat.

  Thumbs up!

  Tycker alexandra är så himla snygg, hennes hår och allt 🙂 Så kvinnlig på nåt sätt haha.

  Märks att hon fortfarande ibland kämpar med att få bort gamla hjärnspöken, så tycker hennes bilder och reflektioner är helt OK

   Haha?? Vad var det roliga?

   [Borttagen kommentar]

    Efterbliven kommentar.

    Skärp dig människa

  Snuskgubbar dyker upp nu på stränderna. Hua för dom. 😕 dom kan gå och dränka sig. 😐

  Älskar koftan!!!! Hittas var?!

   Ja, undrar också? Så snygg och annorlunda!

   Sök på detta så hittar ni koftan😊
   Mumshandmade, Hooded Chunky Cardigan

    Tack! 💚

    Så fina koftor! Tack för tips, älskar att allt är stickat för hand i Grekland! Vill verkligen börja handla kvalitet som håller länge.

    Ska spara ihop till den här 😍
    https://www.mumshandmade.com/details.asp?pid=24&colid=14

  [Borttagen kommentar]

   Nej men du kan fixa din personlighet! Wtf hatar såna tjejer som du!

    Jag frågar för att jag har likadana och vill fixa dem. Men tack ändå 🙂

    Wtf på dig? För att en person ställer en fråga? Och vad är det för värld vi skapar där man aldrig får tycka till om någonting 🤦🏻‍♀️

     Människan mår psykiskt dåligt, slösa inte din dyrbara tid på den.

      Eller så är det ni som mår dåligt för att ni pikar någons utseende, vill du ha svar på din fråga så får du fråga en kosmetik behandlare istället för att pika Alexandra.

      Som att jag ska kolla på någon och säga hur fixar man en sån krokig näsa som hen har? Bara elakt. Utgå ifrån dig själv och kolla vad du vill fixa på dig själv om du är såååå intresserad. Fakeasses.

       Kan man bli mer butthurt? Det var ingen som pikade Alexandra.

       [Borttagen kommentar]

        Skulle du vara rolig nu eller? Jag är nöjd med mig själv ska du veta. Du, däremot verkar inte vara det, din osäkerhet är så uppenbar så det skriker om det.

     Tyck till om vettiga saker inte om någons utseende, hade du haft hjärnceller så hade du förstått varför det är fel.

   Vad menar du? Käklinjen eller va??

    Ja, precis. Omvöbda marionettlinjer? Långa nasalabiala veck? Vet inte vad de är, vad de heter eller om de är möjligt att fylla ut dem.

     Jag förstår inte vad det är för linjer du menar?

   Försöker du säga att du har likadana linjer och att du undrar om du kan fixa till dem på dig själv på något sätt?

    Exakt, vet inte vad de heter. Margaux har också sånna. Vill jättegärna fixa till dem, har hatat dem sen jag var liten.

     Tycker det äe gulligt. Fixa ej!

     Skulle va mitt tips.

      Tack, fint av dig ♡ tycker de är fina på kissie, eller jag tycker inte att de drar ned hennes utsende på något sätt men jag ser ju min egen osäkerhet i henne tyvärr.

       Tror det går att åtgärda med ett mini-lyft. Besök en bra plastikkirurg 🙂

  Det finns ju många normala människor därute som postar vanliga kroppar. Problemet är ju att de inte får följare, ingen är ju intresserad. Intresset uppstår först när någon man uppfattar som ”perfekt” visar sin naturliga sida.

   Dessa influenser har inte blivit kända för sina kroppar/utseenden, utan för att dem provocerar och skapar debatt. Det dem gör nu är att visa att bakom kameran ser dem ut som alla andra.

    [Borttagen kommentar]

  Detta blev änmer patetiskt.
  Även de sk. före-bilderna är ju fixade till max.

  Hon vågar verkligen inte visa sitt rätta jag och det i sig är sorgligt.

  Anna Book är inne och härjar på Mys blogg😂

   Åh herregud… hon skulle må bra av att ha ett jobb! Så skulle hon inte ha tid med allt trams.

   Åh My vad du är här och raggar läsare/klick, du skrev samma i föregående inlägg. Sluta bara.

    Om du menar mig kan jag garantera att jag inte är My.

  Vad är det som pågår i kommentarerna idag? Varför är så många så arga? Helt absurt 😂

   Den tiden i månaden.

   Den självvalda karantänen börjar ta ut sin rätt..

  Danaemercer har ett stort insta-konto där hon visar verkligheten samt hur det kan se ut med rätt vinkel, ljus mm. Kolla in!

   Ja det är ett riktigt bra konto. Får mig att få bra.

  OT men Fornis story på instagram där hon hänger ut en tjejs mejladress. Får hon göra så sett till gdpr?

   Läs på lite vad gdpr innebär.
   Kort svar: hon bryter inte mot gdpr

    Hon sprider ju personuppgifter, lagrade i hennes bloggportal, till allmänheten? Även IP-adressen syntes.

    Du har fel. Hon sprider personuppgifter, e-postadresser räknas till personuppgifter.

     Allt som kan leda till att en person kan identifieras är personuppgifter.
     Namn, personnummer, e-post, ip nummer, nummerplåt på bil, chassinummer bil… etc etc.

     Tack GDPR jurist 🌸

  Det är väl de som inte har fått ligga, inte varit ute i solen, ätit för få pepparkakor, inte fått några julklappar m.m. som hittat hit idag😉

  Tycker hela ”oj tihi här var jag inte helt perfekt oj så tokigt!”-grejen är så löjlig. Vissa kanske hade dött för att få till en av ”reality”bilderna, varför inte bara lägga ut några av dom utan att måsta förklara att man tycker att det är en dålig bild? Fin tanke dock.

  it’s really cool blog. Linking is very useful thing.you have really helped
  360digitmg data science courses online

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *