90% av alla kvinnor har celluliter och det är inget att skämmas för

Så om man vill vara som alla andra så är det celluliter som gäller. 😉
Nä, men skämt å sido så är celluliter någonting som hela 90% av kvinnor och 10% av män har (enligt https://www.scientificamerican.com) och ingenting att skämmas över eller försöka dölja, samtidigt som jag förstår Alexandras känsla av att inte vilja lägga upp den här bilden.
Men i princip ALLA har celluliter.

Reese Witherspoon har celluliter.
Jennifer Lopez har celluliter.
Kelly Rowland har celluliter.
Christina Aguliera har celluliter.
Eva Longoria har celluliter.
Scarlett Johansson har celluliter.
Britney Spears har celluliter.
Petra Nemcova har celluliter.
Rihanna har celluliter.
Kate Moss har celluliter.
Beyonce har celluliter.

Kan vi vara överrens om att celluliter är en del av livet och inget att varken skämmas över eller försöka dölja?

119 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Hård träning och kaloribalans = äntligen blivit av med nästan alla mina celluliter..

      Du förstod sannerligen poängen med inlägget.

      Känns det bra?

        Ja.

          ?

            Vad viktigt det var för kissie att meddela att de är borta. Vad var det för info egentligen? Jag hade en brist men nu är den borta!! 🙂 ok.

      Ja dom kan komma i perioder. Men jag tycker andras kroppar är helt ok hur mycket celluliter man har eller om man är smal eller överviktig. Jag känner mer av en persons utstrålning.

      Gud så skönt för dig! Kommer hålla i sig max tills du blir 35-40 år! Så njuuuut av dina släta ben nu ?
      Nu kommer garanterat kommentarer som ”nej jag har inta celluliter och jag är 35”. Jodå du bara speglar dig i rätt ljus

      Jag har celluiter, trots ett bmi inom normen ?‍♀️

      Berätta gärna mer! Jag ligger naturligt på gränsen till undervikt så jag ligger gärna allra minst på kaloribalans. Vilken träning visade sig mest effektiv för dig?

    Många har, men gör det inte snyggt för det. ??

      Ursäkta? Har spenderat sjukt mycket tid på stranden och sett sååååååå många sjukt snygga kvinnor med ben och rumpa att dö för, som ÄVEN har haft celluliter! Faktiskt sällan man ser en vuxen kvinna utan och då må hon vara tränad, otränad, smal eller fet ??‍♀️ ärligt talat vem fan bryr sig?? Har du inga? Jaha, grattis. Har du? Jaha grattis, du är som de flesta av oss andra kvinns ❤️ ?

        Varför så arg? Anonym ovan har ju rätt, att köndisar hr celluliter gör de inte mindre fula. Jag hatar mina och skulle fortsätta hata dem även om Fröken Universum 2020 också hade massa celluliter.

        Lite som hår på bikinilinjen, vetskapen att nästan varenda kvinna över 13 år har hår utanför troskanten gör det inte snyggt på något sätt.

          Jag är verkligen inte arg. ☺️ Jaja, vi får väl agree to disagree helt enkelt. Jag ser det mer som att på en vacker kropp (som enligt mig kan komma i alla storlekar och former) så är det inte fult med celluliter, inte stör jag mig på kroppsbehåring heller. Det är också en del av att vara kvinna liksom. För tio år sedan hade jag hållit med, avskydde mina celluliter som prydde mina svinsmala lår och undvek därför annat än byxor eller lång klänning. Sorgligt ju. ?

            Jag är uppriktigt glad för din skull! Finns ingen skönare känsla än tacksamhet och acceptans. Jag får jobba på det men när jag äntligen accepterat mina celluliter så lär väl första gråa hårstrået växa ut eller första rynkan göra sig påminnd. Haha

          Och det tror du är din helt personliga åsikt bildad av exakt ingenting? Det fanns en tid också där det fulaste som fanns var att ha en platt röv, tror du alla bara vaknade en dag och plötsligt ändrade sig? Mer naturliga kvinnor i media och vi har fler kvinnor som inte hatar varje millimeter av sin kropp pga standard som knappt ingen kan nå upp till.

            Jag hatar sånt som andra tycker är ok. Dagens ögonbryn är skitfula, megastor rumpa är skitfult, thigh gap eww (på mig!), tatueringar på mig/min man skulle göra mig avtänd på 1 sekund osv.

            Jag håller med om att samhället formar oss men sanningen är att jag tycker att celluliter, övervikt och kroppsbehåring är riktigt fult (på mig!) och äckligt oavsett vad andra tycker. Om varenda tjej skulöe gå upp 20 kg, få hår överallt och massa celluliter då hade jag ändå rakat mig och ätit nyttigt.

            Men jag håller med om att vi idag skäms över himla massa saker som bara för några år sedan var naturliga. Trist.

              Jag tror att du hade varit en mer harmonisk människa om du slutat lägga så mycket tid på att tycka att ditten och datten på din kropp (och antagligen andras) är ”skitfult och äckligt”.

                Har du ett hemligt knep som alla lökare hatar dig för? Hade det varit så lätt då hade vi inte behövt psykiatrin och psykofarmaka. Mår du dåligt över något? Va, må bara bra! Jäkligt arrogant…

                  Fast behöver du gå till psykolog för dina celluliter ligger problemet djupare än så. Försvinner celluliterna uppstår ett annat problem! Det har med självkänsla att göra, inte vad man tycker är fult eller fint! ?

                  När du blir lite äldre så kommer du förstå att utseendet bara är en liten, liten del den eventuella ångest du kommer ha.

          Aldrig funderat på varför du lärt dig tycka celluliter och könshår är ”fult”?
          Det är ju inte någon objektiv sanning nämligen.
          Kvinnor har kroppsbehåring och celluliter (90% då). Jag bryr mig ca lika mycket om det som att träd har bark (snyggt eller fult, eller bara fakta?), fiskar har fenor, himlen är blå etc.

            Jag förstpr vad du försöker förmedla men jag håller inte helt med. Just hår anser jag vara äckligt även på män (speciellt armhålor och kön/rumpa).

            Vissa saker anses vara fula av samhället för att de är – just – fula. En stor näsa är inte så fin men då har ändå massssa människor stora näsor. Ölmage är fult men lik förbannat har människor ölmage. Osv. Vissa saker skammas just för att de är fula i de flesta kulturer/länder. Celluliter är en sån grej. Stora, veniga fötter likså. Hårig rumpa också. Unibrow också. Etc.

              INGEN av de saker du nämner är det universellt konsensus på som ”fult”.
              Stor näsa eller mage har historiskt och i många kulturer ansetts estetiskt tilltalande. Du är ganska kunskapslös och aningslös, relativt enkelt att råda bot på. Lägg lite av tiden du använder på dina nojor till att informera dig till exempel.

                Därför skrev jag ”de flesta kulturer/länder”. Läs om.

                Du kanske vill ha en flabbig ölmage, det vill inte jag. Att det är fult håller nog de flesta med om, även du. Sluta nu. Du kämpar och gapar att aölt är samhällets fel när samhäkket bestpr av individer. Det är vi som avgör vad som är fult och majoriteten vinner. Majoriteten tycker att celluliter är fult dörför reflekteras det överallt.

                  [Borttagen kommentar]

                  [Borttagen kommentar]

              Påminner om killen jag träffar igen. Så sjukt sexig, muskulös, bredaxlad, lång, mörkhårig, skägg, och hans lilla ölmage är jättemysig att klia medans han pillar i mitt hår?

              Jg förstpr itne vad du färsäker förmlda…

      Najs, precis vad som behövde bli sagt. Klokt Anonym 15.04!

      Måste allt vara snyggt?

        Det som kan vara snyggt bör vara snyggt. Ett snyggt hem = städa

        Ett snyggt inre = tacksamhet, lojalitet, kärlek, sympati, empati osv

        En snygg utsida = ät nyttigt 80% av tiden, träna lite för hälsans skull och var fräsch (duscha, borsta tänderna etc).

        Man behöver inte fillers, botox, nagelförlängningar, smink och märkeskläder för att vara snygg. Man ska bara sträva efter att försöka presentera sin bästa version så ofta man kan.

        Så jo, man bör vara snygg om man kan. Ingen vill ju vara ofräch direkt…

          Är ofräsch motsatsen till snygg menar du?

      Men gud, det är väl inget som förstör Utseendet om det inte är jätte mycket? Beyonces kropp är ju som en gudinnas, inte förstör några celluliter i vissa vinklar det.

      Det är samhället, kvinnoidealet, patriarkala strukturer som gör att vi inte tycker det är snyggt. Hade celluliter synts på alla modebilder på alla kvinnor, hade det varit endast oretuscherade bilder på kvinnokroppar, hade man inte gjort kvinnor till sexobjekt så hade man inte diskuterat celluliter och om det är snyggt eller inte.
      Vi har blivit ”matade” i alla år, blivit uppfostrade Med normbilden på kvinnor som är släta ben, välformad rumpa, pinnsmal midja, välformade bröst, stora läppar, långa tjocka ögonfransar, inga rynkor, inga celluliter, inga skavanker. På riktigt är det helt sjukt!
      Att många inte tycker celluliter är snyggt beror på vår uppfattning om hur en kvinnokropp bör se ut och det grundar sig på den hemska bilden samhället, männen har på oss kvinnor. Och vi kvinnor accepterar det som normalt…. galet och kostsamt för oss kvinnor.

      Åh herregud. Alltså hur mycket fritid har man så att man hinner stå och granska sin kropp och några små gropar i låren. Antar att du inte har barn? Skaffa några så kommer det vara det sista du tänker på ??

        Men herregud. Mammor har väl också komplex?? Har du aldrig hört en kvinna med barn som inte gillar sina hängiga bröst, degiga mage, bristningar etc? Och nej inte alla har det, inget fel att ha det och inte konstigt om man bryr sig om det med idealen som finns etc. Men bara för att man har barn och ”inte har tid” så slutar man ju inte alltid tänka på sitt utseende direkt.

          Att tänka på sitt utseende är en helt annan sak! Jag bryr mig absolut om att vara ren och fräsch, men allvarligt? Vem fan bryr sig om celluliter. Gropar i låren… Varför ens granska sig själv till den graden. Ja pattarna blir hängiga tillslut ändå? Inget att göra åt. Lev lite istället!

        Bara ytterligare en mamma som inte är nöjd med sitt liv och vill slänga en tjänga åt oss som ”hinner stå och granska” <3

          Lek med ditt barn istället för att
          titta på dina celluliter? Dom blir inte mindre för att du står och tittar på dom ?

        Du har uppenbarligen tid att hänga här trots barn.

          Haha ja det är väl en jävla skillnad på att va så ego att man står framför spegeln hela dagarna. Ingen bryr sig om era lår! ? patetiskt

    Varför var hon ens tvungen att skriva att hon inte har kvar celluliterna längre? Känns som en så konstig grej att skriva om det nu inte spelar någon roll.

      Det är Kissie vi snackar om, självkänslans värsta fiende.

        Yes, tror dessutom inte ens att det är sant. Hon vill väl bara klargöra att hon inte ser ut så längre, för att säkerställa att folk inte tror att det är så hon ser ut.

      För att hon vill väl inte att det ska spela roll och vill därför visa upp bilden, samtidigt som hon är ärlig med att det faktiskt var en big deal för henne och något hon mådde dåligt över. Så jag tror inte hon är fri från såna här tankar även om hon vill lägga upp denna typen av bilder. Tänker att hon gör detta för sin egna skull också, för att försöka hjälpa sig själv att inte tänka illa om sig själv.

      Tänkte oxå på det ”EMS” – varför liksom?
      Det hade varit häftigare om det hade varit tvärtom..

      Den sorgliga sanningen är sannolikt för att hon har varit (/är) ätstörd.

        Hon är nog mer än bara ätstörd. Hon har dysmorfofobi.

    Någon som vet vad Monas Universums borttagna blogginlägg handlade om? Något om Martin Melin sa hon i sin story…?

      Är hon het på honom tro? ?

        Är inte MG och MM ett par nu? Jag var på samma restaurang som de för ett tag sedan och jag uppfattade det som att de var ett par.

          Vänta till ÖS?!

          DU SKOJAR????

          Vem är MG?

            Magdalena Graaf?

          Men nej haha det var ju ett skämt typ. Är ganska säker på att de INTE är ett par men visst var de ihop på en restaurang nyligen, ihop med andra.

      Hon hade väl missförstått något han sagt, antagligen det där med v*ldtäktsmän som springer i skogen som Melin pratar om på sin story, men det är bara min gissning, skulle tro att det handlade något om det.

    Älskar att se dessa bilder, så befriande!

    På riktigt, rekommenderar alla kvinnor och flickor att spendera mer tid i simhall/på strand! Året runt. Så kommer era värsta kroppsnojor att hålla sig på avstånd. ?

      Helt rätt. Gå till nötmste simhall och soendera tid i omklädningsrummet så får ni se kroppar som sällan ser ut som i reklamen. Befriande!

        *närmaste
        *spendera

          Tillbringa *

      Jaaa verkligen! Min morsa tog med mig och mina syskon ofta till simhallen när vi var yngre och jag tror seriöst det revolterade min självbild. Jag var såklart som de flesta tonåringar osäker på min kropp emellan åt men att se alla dessa kvinnor i olika kroppar och former fachinerade mig alltid när jag växte upp. Även om jag stod där och skämdes lite över mig själv i tonåren kände jag ändå en trygghet i att se dessa äldre kvinnor så självsäkra, tvagndes och insmörjande vackra damer.
      Nu är jag själv den kvinnan som står i simhallens duschar och omklädningsrum helt utan skam, hårig muff och tjocka lår och hoppas på att jag iaf kan inspirera någon tjej att alla kroppar är bra och får synas! 🙂

        Du är min förebild!!
        Skall göra som din mamma med mina barn!

    HUR i hela världen har folk tid och energi att bry sig om detta? ?

      Då menar jag både sina egna och andras celluliterna vara eller icke-vara.

        Det finns många unga här inne. Unga som är besatta av att vara ”som alla andra” för att hitta en plats, känna tillhörighet och allt det där

          Finns absolut många unga tonåringar här men jag tror faktiskt inte det är majoriteten.

          Men asså nej? Unga är verkligen inte den här bloggens målgrupp

            Nej det har jag också tänkt på. Tror knappast att unga är de som är här mest. Liksom, de som bevakas här är väl inga som tonåringar följer? Eller följer tonåringar t.ex Blondinbella idag?? Bianca Ingrosso följer ju många, och Therese Lindgren (men hon bevakas väl Knappt ändå, står sällan om henne iaf), men det känns som att det är mest är influencers med en äldre målgrupp än tonåringar som bevakas här.

    ja celluliter finns, men eftersom de sitter på min kropps baksida så är de inget jag ser själv.
    Om jag inte riktigt anstränger mig dvs.
    Och det väljer jag att inte göra.

    Nu är det freeeedag ??

      Yees, freeeedaaaag!!!

    Det var nog inte förrän jag hade tagit studenten och flyttat hemifrån som jag insåg vad celluliter var och att det var något som många kämpade mot. Oerhört tacksam för uppväxt med mamma och andra kvinnor i närheten som aldrig sa att ord om sånt här och aldrig stod framför spegeln och höll in magen eller nöp sig i sidan. En emo-bubbla i tonåren gjorde att jag inte läste några tjejtidningar. Är övertygad om att jag har celluliter men skulle aldrig få för mig att kolla.

    Men orka dina tråkiga försök till att trolla.

      Anmäl inlägget istället om du inte tycker att det ska vara kvar. Camcam behöver garanterat hjälp med modereringen

      ELLER SÅ GÅR DU VIDARE UTAN ATT KOMMENTERA OM DET IBTE PASSAR??
      Gäller dig och alla ”som inte är samma anonym som kommenterat innan”!
      Lägg av, jag skriver vad JAG vill. Dålig dag tror jag. Ta lite choklad!!

    Kan vi inte bara sluta analysera kroppar hela tiden.. alexandra duger precis som hon är.

    Läste nyss om kjos igen med obotlig cancer, 30 år gammal.. Känner ba va fan, varför bryr vi oss så ofantligt om skitsaker. Å allt gnäll jämt..

      Vem är Kjos?

        Elin Kjos

      Åh hon är så fin följer henne, vi har samma diagnos, fast jag är mycket äldre skänker henne en tanke varje dag.

        ❤️

    Kan vi inte istället komma överens om att vi inte behöver kommentera andras kroppar? I allmänhet, men kvinnors i synnerhet.

    Bellsan, sluta, bara sluta.

      Anmäl inlägget istället om du inte tycker att det ska vara kvar. Camcam behöver garanterat hjälp med den sortens moderering

    Som man kan jag bara säga en sak..
    När jag ser en snygg/vacker kvinna i bikini är inte celluliter på benen jag diskret spanar in.

      [Borttagen kommentar]

    Härligt att se hur vuxna och vackra kvinnor faktiskt ser ut i verkligheten.
    Vi matas av en så tillrättalagd och filtrerad verklighet på sociala medier att jag tror att (unga) människor glömmer bort hur vi verkligen ser ut.

    Det är inget att sträva efter att vara mager och perfekt. Visst det kan ge tillfredställelse i vissa situationer – men allt det som måste försakas i vardagen är hemskt… Nä, låt det vara en balans. Äta nyttigt i vardagen, unna sig gott ibland. Röra på sig. Vardagsmotion är bra – gå, cykla till från jobb etc. Powerwalks med en bra podd eller bok i lurarna. Det kommer man långt med. Både kroppen och sinnet mår bra.

    Det är genetiskt. Jag simmar varje dag medan en pinnsmal tjej kedjeröker vid poolen (samma tjej dagligen), hon hoppar knappt i för att doppa sig än mindre simma. Hon har exakt noll celluliter och min baksida kan man knappt se för alla celluliter. Jag har haft dem så länge jag kan minnas och det enda som ”hjälper” är en solbränna- då ser huden lite jämnare ut. Hur nyttigt jag äter eller ofta jag tränar har aldrig spelat någon större roll.

      Om man har väldigt lågt östrogen kan man slippa undan celluliter, men det är knappast ett tecken på en sund kropp. Sen syns de olika mycket beroende på hur man står, hur ljuset faller osv. Men tex Victoria’s secret Photoshopar alla sina modeller så mycket att modellerna ofta inte ens bryr sig om att vaxa sig, hela området blir ändå så retuscherat att det inte är lönt. Instagram visar kroppar som är poserade i helt onaturliga och obekväma ställningar i perfekt ljus, sen facetune, massa filter och Photoshop på det. Det är aldrig en spontan och sann bild av verkligheten!

    Brukade vilja önska mig Alexandras släta ben.
    Befriande faktiskt att hon äntligen visar sitt rätta jag.

    Tror inte att 99% av alla normala människor bryr sig om sådant. Man måste vara patetiskt utseendeberoende om man gör. I Sverige visar man dessutom möjligen överbenen högst en månad om året ( om man vill frysa)…

      ps. självklar är det dock skillnad på modeller och hollywoodstjärnor som ju har som jobb att vara snygga. Där kan man så klart även förvämta sig högre krav.

    Har aldrig brytt mig om celluliter. De är väl en bara en del av kvinnlig fettvävnad? Nä, gud, det är som att bry sig om att man har porer eller hårsäckar på huden. Vi är människor, inte vaxdockor.

    Nej, dessa bilder är inte ”befriande” att se.
    Jävla löjligt att lipa över celluliter. Skaffa er ett riktgt liv än hylla folks kroppar som ser vanliga ut. ???

      Hahaha SÅ sant!!
      Är detta ens ett problem. Shit vad mycket fritid folk måste ha. Patetiskt att man på riktigt står där framför spegeln och granskar.
      När ska människan fatta – Ni är inte så viktiga. Bara för att ni är centrum i ert eget liv är ni inte det i alla andras. Ingen jävel bryr sig om era celluliter. Så totalt ointressant. Om ni la all den tiden som ni lägger på celluliter, på att faktiskt göra någon skillnad i världen så skulle världen vara en vackrare plats.
      Herregud folk DÖR där ute, har inte mat, inte vatten, inget tak över huvudet och folk gnäller över celluliter. Åh herre. Vet inte ens om ja har några och kunde fan inte bry mig mindre.
      Peace

        Men det där argumentet håller inte. Man kan ju liksom ha flera tankar i huvudet än celluliter. Kan garantera att du klagar på något i ditt vardagliga liv medan folk DÖR där ute, inte har mat, inte vatten eller tak över huvudet.

          Möjligtvis att jag är hungrig.
          Nej det är patetiskt hur mycket energi folk lägger på att fundera över sina kroppar. Tror själv du kanske förstår att min text var menad att få folk att tänka på det som faktiskt betyder något. Sätta gropar i låren i relation till riktiga saker. Till viktiga saker. Och nej, jag tror inte att människor som har verkliga problem har tid att fundera över gropar i låren. Tror du en kvinna på flykt från Syrien funderar över det? Nope.

    OT, men jag är nyfiken och önskar ett inlägg om köpta följare. Skrev lite om de funderingarna under inlägget om den för mig okända Laila tidigare idag. Verkar ju finnas en del influencers som vill verka mer populära än de egentligen är. Då man går in på dessa tillsynes köpta kommentarer, har de i sin tur flera hundratusen följare och länkar ibland till artiklar om sig själva o s v. Hur går detta till?

      Är också intresserad hur man kan spotta köpta följare. Har en bekant som öppnat ett instakonto som på bara veckor fått över 15k följare. Följarna ser misstänkte ut, men kommentarerna ser ganska riktiga ut tycker jag. Men är det normalt att ett engelskt konto har väldigt många arabiska följare?

    Har aldrig haft celluliter! Frågade en läkarkompis som är genetiker, om varför vissa kvinnor får det, men inte andra. ”Genetiskt” – svarade han! Min mamma hade ifs inga heller – men min mormor. Så hur ärver man dem då? Sen rabblade han hur etc… Skit samma – celluliter är ju inte dödliga – som cancer etc.
    Fokusera på vad som kan behämpas! Ja – obildning t.ex…

    Fick celluliter när jag kom in i puberteten, ”trots” att jag tränade på hög nivå 10-12 h/vecka, inte drack alkohol och knappt socker. Så, insåg ganska snabbt att det var genetiskt.. nu är jag äldre och börjat få celluliter på armar och framsida lår vilket stör mig, känns som att jag är ”ohälsosam” pga detta och jag försöker att tänka bort det men är så svårt!! Får erkänna att jag faktiskt blir påverkad av alla perfekta bilder i flödet och det känns jobbigt..

      Otur i DNA-lotteriet…Vi väljer ju inte våra gener – eller deras ”biverkningar”…Tur att du har andra felfria sidor..!

    Under 33 års leverne och tidigare kamp med ätstörningar och kroppsfixering har jag äntligen slutat fokusera på min kropp. Jag styrketränar några gånger i veckan för att armarna och axlarna ska överleva jobbet som utvecklare men inte för att gå ned i vikt. Jag har celluliter och allt annat än en plätt mage och jag bryr mig inte för livet kan ta slut så fort. Har anhöriga med svåra sjukdomar och har mist vänner i cancer. Vad är celluliter och lite mer fett på kroppen mot en svår sjukdom som man kanske inte ens överlever? Jag kan gå och stå på mina ben och jag kan sitta på min rumpa. Mina armar orkar göra tunga lyft och min mage kan äta maten jag vill ha. Det är allt jag vill ha.

      *platt

    Jag är glad för livet, lite skavanker ingår.

    Bara jag som regerade på att Alexandra lade upp en bild på ett barn häromdagen som hon zoomade in och skrev nedlåtande typ att åååhh vad härliga andras barn är… tyckte det var ganska så osmakligt och konstigt gjort.

      För att?

      Såg det också. Märkligt att det inte rasats över det. För att undrar någon eeehhumm…

      Sjukt omoget gjort och kränkande mot både barnets rättigheter och familjens… Bara för att hon fortfarande är en stor snorunge har hon ju inte rätt att hänga ut andra barn på det viset

    kul att d va alexandra som fick mig att för första ggn, när jag va 14 år, inse att celluliter va en grej och att jag hade dom. satt o klämde på mina lår hela kvällen och hade paniiik. hon hade då skrivit på sin blogg att alla som hade det var tjocka o äckliga. kul o få veta för en 14årig smal tjej!

    tkr att alexandra verkar normal o relativt vettig idag, men fy vad illa hon var för oss som växte upp med kissie.

    Jag har celluliter båda på baksida och framsida. Tyckte det var så jobbigt förut… men efter att jag fött mitt första barn så kände jag ÄNTLIGEN harmoni till min kropp. Och det är jag väldigt tacksam över.

    Finns annat i livet som man kan fundera över.

    Brukar kalla mina celluliter på stjärten för smilgropar som visar hur glatt mitt underliv är ?

    Eloge till Alexandra Nilsson som lägger upp bilden och vågar visa upp hur verkligheten är. Till skillnad från andra IG/Bloggare som retuscherar och ändvänder olika filter för att vara perfekta. Ingen är perfekt!

      Är det bara jag som tror att det inte ens är hon på bilden? Jag tror att hon tappar följare och måste kasta sig in i kropsspositiviteten innan hon blir en nobody.

    Åh vad bra att hon skriver att de försvinner när man går ner i vikt. Ska banta nu

    T.o.m. tränad på elitnivå hade jag celluliter. Ffs…. Det är gropar i lår/på rumpa. Det är verkligen inget mer.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.