Smått och gott från Instagram

Angelica Lagergren, som arbetat extra under covid-19pandemin skriver nu på Instagram att hon ska börja jobba extra på förlossningen – något jag tror är lite av ett drömjobb för henne.
Ett grattis är på sin plats!

 

Jag kan inte annat än att hålla med. Om Joakim Lundell och David Beckham fick ett kärleksbarn så skulle det se ut så här. =)

 

Den här trenden med uppsmetade ögonbryn, som på Matilda Djerfs här, väcker en fråga i mig.
Med hjälp av pincetter – tror ni att det går att göra en inbakad fläta i hennes ögonbryn?

Lika lite som jag förstår trenden med mysbyxor och klackisar, förstår jag kombinationen cykelbyxor plus kavaj.
Mysbyxor och cykelbyxor tillhör en kategori för mig och klackisar och kavaj en annan. Det blir ju ingen ordning alls annars. =)

66 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Annas rumpa har 8,5 miljoner följare. Tror det är därför ?

   Lätt att köpa följare ??‍♀️

    Anna har inte köpt följare. När instagram först kom så hette sökfunktionen Popular. Bilderna som hamnade där syntes för alla över hela världen.. Idag är det algoritmer som styr det hela men så var det inte i början. Hamnade din bild där så var den där i 24 timmar och Annas bilder var där väldigt ofta vilket gjorde att hon snabbt fick många följare.

  Matilda Djerf är den vackraste kvinnan i Sverige enligt mig

   Men hon borde ta det lugnt i solen…

   Hmmm. Ok.

  Haha vid första anblick, innan jag läste, trodde jag verkligen att det var Joakim Lundell ?

   Samma här

  En person skriver inlägg om hur hon blev mobbad för sina öron som ung men nu tycker om dem.
  BAM BAM Camilla hånar hennes ögonbryn

  Liiite taskig tajming kan jag tycka ?.

   Hånar? Jag är snarare avundssjuk på dem…

    Det framgår inte av texten. Jag läste det också som ett hån. Eller snarare att du gjorde dig lite lustig över dem.

     Så många ggr som jag beklagat mig över mina egna dåliga ursäkter till ögonbryn så trodde jag att det skulle framgå.
     Otydligt av mig kanske, men jag är bara avis. Inget annat. ?

     Om man med flit ser till att ens ögonbryn ser ut så där, och dessutom lägger ut det på nätet så får man stå ut med kommentarer. På riktigt.

      +1

    Hade inte texten till bilden berört ett komplex personen tidigare haft hade jag inte reagerat, tyckte bara det blev lite olycklig kombo.

    Var inte det! Ser konstiga ut tycker jag.

     Svar till bloggbevakning. Var inte avundsjuk. De är inte snygg.

   Stor skillnad på att kommentera någons naturliga kropp och resultatet av en konstig skönhetsbehandling! Att ens komma på idén att man behöver rakpermanenta sina ögonbryn… Fult, farligt och sjukt onödigt.

    En sån trend man ser tillbaka på genom en skämskudde.

    Varför är det farligt?

    Jag förstår mig verkligen inte på denna ”nya ögonbryns trend” det ser ju bara ”buskigt” ut.

    Men men… tydligen är det hett mode! ?

     Jag kommer ihåg för ett år sedan när jag såg en bild på Josefin Lustig, hon måste varit tidig med det för det enda jag tänkte på var att det inte såg klokt ut och att jag ville borsta till dom, nu är man ganska van och fattar att et är en grej. Tycker fortfarande att det ser förjäkligt ut dock.

     Hett mode betyder inte snyggt.

   Haha tänkte exakt samma sak när jag läste.

  Har väldigt svårt för trenden med buskiga, oplockade och uppborstade ögonbryn. Skulle själv kunna ha sådana bryn jag slutade plocka och trimma dem, men jag vill liksom att de ska se vårdade ut.. inte som två håriga larver fastklistrade i nyllet. Men jag kanske bara är gammal och inte fattar 😀

   Om* jag slutade

   Här har du en vars ena (HALVA) ögonbryn växer så. Alltså uppåt. Hatar det verkligen och förstår inte hur detta kunnat bli trendigt

    Då är du ofrivilligt halvt trendig ju!

   Tycker nog 2000 trenden med übersmala ögonbryn var bra mycket värre

    Fast det tyckte man inte då.

     Jo..

      Nej…

  Cykelbyxor och kavaj va poppis när jag var 16-17 komner tilbaka som allt annat. 48 nu ?

   Bermudashorts och kavaj är ett mode uppfunnet i början av 1900-talet eftersom kolonialtjänstemännen på Bermuda tyckte långbyxor blev för varmt. Men kavaj, skjorta och slips var ändå ett krav på jobbet och på golfklubben 🙂

   Ja, det kan stämma tidsmässigt. Cykelbyxan gjorde sin första vända i slutet av 80-talet och början av 90-talet. Samtidigt med att sportkläder blev street wear och eurodisco krävde plagg som tillät konditionsstärkande dans.
   Pernilla Wahlgren betydde mycket för cykelbyxans genombrott i Sverige. MTV spred modet flitigt genom musikvideor med bl a Madonna och Neneh Cherry.

   Men va är det med kavajen endast över axlarna..

    Men vad är det med det? Så har väl folk haft jacko/koftor/kavajer i alla tider? Var har du levt?

   Cykelbyxor skrattade man åt då, cykelbyxor skrattar man år nu.

  Alla vill se ut som de stoppat fingrarna i ett litet eluttag. Men det är bara ögonbrynen som blivit uppskrämda. Inte håret på huvudet.

   Alla???

  Sjukt lik Joakim, trodde det var han först ??

  Vaaaarfföööörr är systrarna Lagergren kända? Vad är det för speciellt med dem?!

   [Borttagen kommentar]

   Det beror på hur man definierar kändisskap…

  Det är en bild på David Beckham? Han kan väl inte själv vara produkten och en av delarna. Sådär brukar man väl säga när två personer är sjukt lika en tredje person.

  Ofräsch kommentar.

   Öh kom fel… så går det när man ska rädda kommentarsfältet mot dryghet. Galopperar vidare på min vita springare.

  Ordet klackisar ??

   Jag hade kunnat skriva ”klickediklackisar”. 😉

   Jag tycker klackskor är barnsligt att säga.

  Tycker det är sött med sådana öron, man ser lite sympatisk och mysig ut.

  Provade att borsta upp mina ögonbryn sådär för skojs skull …jag såg ut som Denis Healy. Så jävla fil trend, hatar den. Sluta! Ni har inte naturligt buskiga ögonbryn så släpp det bara. Samma sak med läppar det ser ALDRIG bra ut med injektioner, aldrig. Kram.

   *Denis Healey… innan ni kommenterar.

   Ful trend* …. innan ni kommentera. Igen.

    KommenteraR* … innan ni kommenterar. Åter igen.

     Hahaha

   Mina läppar ser ungefär 100 gånger bättre ut efter injektioner, nu har jag ju dock inte gått loco och gjort något extremt men mina läppar väl extremt tunna och väldigt osymmetriska, nu är de jättefina.

  Har Moa Mattsson blivit singel

   Vem ÄR ens det? ?
   Sluta fråga hela tiden, hur ska VI kunna veta det??

  Jobba extra på förlossningen. Jobba som vadå utan utbildning?

   Servicevärd…

   Man gör förlossningsbrickan med smörgåsar och dricka till dom nyblivna föräldrarna, kör rullstolen med mamman och bebisen till BB-hotellet eller BB, håller koll på köket mm.

    Får man betalt för det?!?!

  Är Tanbyklara och Fanny Lyckman ovänner?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.