Paulas & Pischas bok kommer heta ”Mamatastic”

Paula Rosas och Pischa Strindstedt släpper inspirerande mammaträningsbok.

Paula och Pischa träffades när Paula behövde en personlig tränare efter att hon fött sin andra dotter. Mamatastic kan fungera lite som en “mamma-bibel”, med tips på snabblagad, god och hälsosam mat och mellanmål. Boken innehåller dessutom ett långsiktigt träningsprogram speciellt utformat för mammalivet.

“Mamatastic betyder mycket för oss. Det är ett ord som vi skapade tillsammans när våra världar möttes, för att påminna oss själva om att vi är fantastiska, precis som vi är. Det kan vara speciellt viktigt att göra som nybliven mamma, då många känner sig oroliga för att tappa bort sig själv lite grann. Nu är du ju mamma, utöver att vara vän, partner, syster, etc. Men du kanske inte är allihop samtidigt, hela tiden. Det är viktigt att du inte tappar bort dig själv i din nya roll. Du är en mamma nu, men du är också fortfarande Du. Vi är väl medvetna om att du som nybliven mamma kommer att möta många nya hinder, men också en helt ny fantastisk värld som precis öppnat upp sig. Vi vill vara en del av den världen, genom att ge dig de bästa tipsen vi kan ge när det kommer till att leva ett liv i balans, både utifrån Paulas perspektiv som mamma och Pischas perspektiv som tränare. // Ur pressmeddelandet som skickades ut

På bloggen berättar nu Paula att boken som hon och Pischa Strindberg arbetat på nu är klar och har fått namnet ”Mamatastic”.
Av beskrivningen att döma, med fokus på rörelseglädje så låter det lite som de böcker Terése Alvén gav ut, men som ofta involverade hela familjen.
Böcker utan pekpinnar behövs det alltid fler av och även fast man inte är den ”mamma” som boken riktar sig mot så finns det säkert många som är i behov av tips på snabblagad, god och hälsosam mat och mellanmål och som kan använda träningstipsen i den.

Någon av er som spontant är sugen på Paula & Pischas bok ”Mamatastic”?

Isabella Löwengrip gav ju ut en mammabok när hon fött sin son – Babyboost.
Någon som läst den?
Är det några fler influencers som gjort något liknande som jag helt glömt bort här?

201 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Michaela Forni har ju också skrivit en mammabok… Fattar inte vem som ska läsa detta och vad man ska ta med sig? Och vilken småbarnsförälder har tid att läsa en bok ändå, haha

  Svara

   Men alltså Forni. Mest obekväma mamman i stan.

   Svara

    Tråkigaste mamman in stan. Tråkigaste tjejen. Låtsas-djupa inlägg med tonårsdikter om kärlek. Skäms så mycket när hon beskriver sig som författare.

    Svara

     Wannabe Sandra Beijer 🤘🏼

     Svara

      Hon är ju lika tråkig hon. 30 going 13.

      Svara

       Sandra Beijer: 36 going on 13🤣🤦‍♀️

       Svara

    Någon annan som såg Fornis instastory precis om att Damion sa att de skulle på middag på lördag, men så var det inte aaaalls på lördag och Forni som har bokat frisörtid innan PÅ FEL DAG och hur har nu Damion TÄNKT!?

    Jag skämdes så å hennes vägnar. Hon framstår som så oerhört svår att leva med…

    Svara

     Oh my gaaaaad och så måste hon sitta där bakis och få håret fixat heeeeelt i onödan 😧😧😧 the struggle is real with this one ❤️

     Svara

     The struggle is real!

     Svara

     Åh herregud. Jag skäms verkligen. Sen lite smygreklam för frisören. Lovar att det kommer en Story snart om att frisören kunde fixa hennes hår innan middagen. Tänk att behöva gå på middag och inte fått håret fixat hos frisören först!!

     Svara

     Men alltså nivån på problem hos människan?! 🙄🙄

     Svara

     Var mest förvirrad att hon lyckats få en tretimmars frisörtid en lördag, förmodligen på ett ganska bra ställe?! Tycker det är omöjligt att få ens tid för vanlig klippning på de bättre ställena på lördagar..

     Svara

      Verkligen! Helt omöjligt på en helg. Ringde frisören och avbokade någon annan? 🧐

      Svara

     Alltså jag hyperventilerar av hur pinsamt det där var. Snälla lägg in en triggervarning nästa gång…

     Svara

    Följde henne mkt under rar tiden, då var jag så avundsjuk på hennes kläder och fester och hon verkade så cool och trygg i vem hon var. Skilde sig från de andra som bloggade då.
    Men nu. Hon känns så, otrygg eller ngt. Det ska vara så fint och tillrättalagt allting.

    Svara

   Hon som lämnat bort barnet varje helg sen bebisen var fem månader? Lol…

   Svara

    Oj.. 🙄

    Svara

    Men snälla, det har hon väl inte alls?

    Svara

     De lämnar bort barnet en natt i veckan till pappans föräldrar sen han var bara några månader, jo.

     Svara

   Haha förlåt men ingen verkar vara så besviken på mammalivet som Forni. 😅

   Svara

    Berätta mer! Hur yttrar sig besvikelsen?

    Svara

    Tror tyvärr det är rätt vanligt, att folk tror att de ska kunna gå runt på stan och fika, träna och så amma lite. Så kommer en unge som inte sover, kräver närhet och inte vill anpassa sig till ett fint infleuncer liv på Östermalm…

    Svara

    Hon har så svår fomo

    Svara

   Man kanske kan lyssna på den som ljudbok? 😅 (obs har aldrig ens hållit i ett litet barn så vet inte riktigt hur livet som mamma är)

   Svara

    😂 Vill du så kommer det och vill du inte så blir det bra ändå.

    Svara

     Knäpp kommentar…

     Svara

      Hur var den knäpp?

      Svara

   Ot

   Bästa vinröda hårfärgen?
   Akut till lördag!!!!

   Svara

    Permanent färg, lättfärg eller toning? Eller färgbomb?

    Svara

     Permanent till att börja med. Så skarvar jag med bomb sen

     Svara

   När jag var föräldraledig så var mitt mål att så fort min bebis somnade så skulle jag lägga mig ner och läsa en bok. Det höll inte alltid, men oftast. Jag läste väldigt mycket! Så skönt att göra detta och inte fastna framför mobilen, tvätten, disken osv osv 😊

   Svara

    Mitt mål var att sova! Älskar när man kunde ta små naps när bebisen sov 😅

    Svara

    Jag lyssnade så sjukt mycket på ljudbok när jag hade nyfödd. Främst på nätterna när jag ammade, man behövde varken tända lampan eller hålla i något för att ”läsa” och det sjuka var att upplevelsen var nästintill densamma.

    Svara

   Whats up med dessa ”mammaböcker”? Där den ena efter den andra säger sig ge den ”sanna” bilden om första tiden som mamma. ”Få svar på alla frågor ingen vågar ställa”…lol

   Svara

  Men ge henne inte mera uppmärksamhet. 🙁
  Nej ingen vill läsa hennes bok eller veta vart hon köpt sin tröja.

  Svara

   Håller med. Paula är verkligen bara provokation för mig, skulle aldrig köpa en bok hon varit med och ens skrivit två meningar av följande anledningar:
   1. Ingen influencer utan ett 08-17-jobb ska prata om hur man hinner med träning i vardagen. Helt enkelt för de kan inte relatera till hur det är att ha ett riktigt jobb och hur ett ekorrhjul ser ut.
   2. Paula är min fellow ätstörda likhet. Det är som att ta tips från en proana-förespråkare. 3. Hon är urusel på svenska språket. Har aldrig tagit mig igenom hennes längre texter, hon formulerar sig på samma nivå som en sjundeklassare.
   4. Hon är en hycklare utan mentaliseringsförmåga. På hennes blogg framstår hon alltid som okunnig och kantig i allt ifrån åsikter till värderingar.

   Svara

    Äntligen börjar folk fatta. Tack för fler tar upp kring denna galna kvinna.

    Svara

    +100 på nr. 1. Dessa influencers som ägnar dagarna åt sådant som vi andra måste göra på fritiden och kallar det jobb gör mig bara så trött.

    Svara

     Det är insane att de tycker sig kunna relatera till vanlisar och blir utbrända av… att hämta barn på förskolan? Äta lunch? Skriva ett A4 på mellanstadiesvenska med stavfel min trettonåriga brorson har förmåga till att korrigera?

     Tänker att jag går upp 05.30 varje dag, åker tunnelbana, framme 08 och är på jobbet till 17.00, hemma vid 17.40 om jag har tur. Ska jag då få åtta timmars sömn måste jag lägga mig vid 21. Det innebär tre timmar om dagen att hinna träna, äta mat, plocka ihop hemma, duscha, kanske träffa någon etc. Har inte ens barn, alls ni med barn i ekorrhjulet – HEJA ER! På riktigt, vilket jävla jobb det är att vara människa.

     Svara

      vad gör du under tiden du är hemma från det du vaknar till att du åker till jobbet? Får det till nästan två timmar!

      Svara

       Men hur knäpp! 😜

       Svara

        Vadå? undrar genuint vad människan har för sig under två timmar på morgonen? För egen del går det 40 min från det jag går upp tills dess att jag sitter på ett tåg på väg till jobbet.

        Svara

         Går upp 5.30, framme på jobbet 8, står det ju. Betyder inte att hon är hemma 2 timmar på morgonen. Jag till exempel har över 1 timme till jobbet: 10 min promenad till tunnelbanan, 40-45 min tunnelbana, 15 min promenad till jobbet.

         Svara

       Haha! Jag måste ha två timmar typ. Har vidrigt morgonhumör och måste vakna långsamt utan stress. Har stressigt jobb och kan inte ha en stressig morgon som start på dagen, hade tappat det fullständigt och varit ett nervvrak resten av dagen då. Önskar dock att jag också att jag hade psyke för 40 min från det att jag vaknade, är avis!

       Svara

       Vaknar, har sex med sambon, mysbajsar, läser bloggbevakning. Duschar eller drar en raggardusch. Käkar frukost, borstar tänderna, sminkar kanske sig. Tar på sig kläderna, letar rätt på allt som ska med till jobbet… Finns väl massor man kan ägna drygt två timmar till på morgonen 😀

       Svara

        Är det så din morgon ser ut eller ger du bara exempel? (Jag är avundsjuk om du har sex med sambon varje morgon 😂)

        Svara

         Hahahaahaaaa!!! Nej tyvärr, inte mina mornar

         Svara

       En tid går väl åt till att ta sig till jobbet?

       Svara

       Inte TS men har samma morgontid. Jag dricker kaffe, tränar, dricker kaffe, duschar, sminkar/klär på mig och åker kommunalt till jobbet i Kista (bor på Kungsholmen). Ett stort DOCK så var det här innan corona kom. Nu går jag upp 07:00, tränar, duschar, dricker kaffe, sätter mig i soffan och poff har dagen börjat. Love it

       Svara

       Hej Pulkan. Roligt att hon sitter här och försvarar sig själv. Hohho..

       Svara

      Verkligen! Är ju skrattretande när vissa influencers lägger ut sitt ”veckoschema” och det typ består av träning, luncher, nagelfix och events. Sådant får liksom vi ”vanlisar” klämma in på övrig tid.

      Jag har ett krävande heltidsjobb där jag försöker klättra och göra karriär. Har samtidigt två barn som ska hämtas/lämnas och skjutsas till diverse aktiviteter, däremellan ska hemmet skötas med allt vad det innebär. Ekorrhjulet snurrar fort men samtidigt skulle jag aldrig vilja byta med en influencer. Fy för att behöva fläka ut sitt privatliv till allmän beskådan och att ständigt behöva hålla sig relevant, skulle bli sjukt stressad av en så oviss branch.

      Svara

       100%

       Svara

       Typiskt folk med barn, ”har dessutom barn att hämta och lämna.” No shit Sherlock, måste du på din fritid ta hand om barnen du skaffat frivilligt 🤦‍♀️ Är som att jag skulle skaffa en bondgård och den gnälla på att jag måste ta hand om djuren på min fritid..

       Svara

        Jäklar vad du läste in något som inte finns. Hen klagar knappast på sina barn utan beskriver bara hur en dag ser ut och då ingår självklart att ta hand om barnen. Bitter much?

        Svara

         Nej ingenstans påstår jag att hon klagar på sina barn. I var och varannan kommentar gällande folks vardag dyker det upp citat som ”jag tränar och har dessutom två barn att ta hand om” ”jag har så stressigt, jobbar heltid och har dessutom 3 barn” osv osv. Och jag förstår inte poängen med tilläggen om barn som att det vore någon ytterst speciell bedrift att ha barn i sin vardag.

         Svara

          +1 på detta. Det är inget tvång varken på att skaffa barn eller att klättra i karriären eller hur det nu var. Val en gör själv.

          Svara

        Du fattar uppenbarligen inte poängen. Dom jämför sig med influencers som hyllar sig själva för att dom lyckas bolla vardagen, jobb, träning och barn. Dom gör saker på deras ’jobbtid’ som andra gör på sin fritid. Typ umgås med kompisar, hämta/lämna, träna, laga middag.

        Allt detta är content för influencers, dom får betalt för detta så länge allt är fotat.

        Förstår du skillnaden?

        Svara

    Helt av samma åsikt, slutade läsa hennes blogg för länge sedan och kommer inte börja igen. Kollat in nu som då på Instagram men det är bara i samband med pla pla och hela deras liv verkar vara sponsrat.

    Svara

    Men JA, JA, JA! Den vettigaste och bästa kommentaren. Ville skriva något liknande, men du skrev allt. Exakt så!

    Kommer absolut inte att köpa någon mamma-träning-bok. Tack, men nej.

    Svara

  Gillar Pischa, men… ja

  Svara

  Nej tack Paula

  Svara

  Suck. Var det inte hon som haft ätstörningar el är jag helt ute å cyklar?
  Varför är influensers experter på så många områden???

  Svara

   Hade varit mer intressant att läsa om hennes NUVARANDE ätstörning. Inte läsa om den om några år då hon är frisk. Något öppet och ärligt. ”Jag mår dåligt nu, en berättelse.” Inte ”jag mådde dålig förut men nu mår jag bra, gör som jag så kommer du också att må bra! ”

   Gör nåt annorlunda, var öppen och ärlig. Något influencers säger är viktigt men samtidigt är det viktigare för dom att visa upp en perfekt yta. Usch.

   Svara

    Ja gud vad de mått dåligt förut men absolut inte nu.

    Svara

  Mammasanningar-Vivi Wallin har ju nyss släppt en bok. Tror inte att den handlar om träning, men mycket annat kring hur det är att vara mamma. Hennes instakonto har många följare och mammasanningarpodden hon gör med Carin da Silva är ju mycket populär. Som sagt ingen bok om ”mammaträning” men säkert mycket annat minst lika viktigt.

  Svara

   Älskar Vivi!

   Svara

   Vivvi är bäst! (Och Carin)

   Svara

    Önskar att den podden funnits när jag var nybliven mamma! Mina barn är tweenies nu, och älskar Vivi och Carins podd.

    Svara

     Å vilket syftningsfel det blev. Alltså jag menar att jag älskar podden. Barnen lyssnar inte på den.

     Svara

    Carin Da Silvia är gullig men fullkomligt intelligensbefriad. På riktigt alltså – hon är grym på att dansa men har noll innanför pannbenet.

    Svara

     Men hjälp vilken elak kommentar? Hur kan du ens säga så om någon du inte känner och svara inte att du bildat dig en egen uppfattning av sociala medier för hon är inte särskilt aktiv där och hennes podd är inte 100% seriös som du verkar vara. Huvva!

     Svara

      Hon var väldigt aktiv tidigare. Bedömningen gör jag utifrån den blogg hon hade tidigare, samt hennes poddar. Skulle dessa inte spegla hennes riktiga jag, menar du? Så onödigt av henne att i sådana fall måla upp en falsk bild av sig själv …

      Svara

     Spännande att man kan ha så olika uppfattning om andra personer. Jag tycker tvärtom, hon verkar ha en del bakom pannbenet!

     Det enda är att hon borde värna om sitt varumärke mer och inte göra reklam för skitprodukter, men det är hon ju inte ensam om 🙃

     Svara

     Här inne är kvinnohatet, kvinnlig avundsjuka och ”mum-shamingen” oändligt stort! Spyr på er alla…systrar(?)🤦‍♀️

     Svara

      Zzz

      Svara

   Hon verkar härlig som person men får panik av den otroligt platta humor som genomsyrar alla inlägg som ska vara humoristiska. Gör mig matt att så många människor verkligen verkar tycka att hon är otroligt rolig o on point.

   Svara

    Haha håller faktist med. Och deras podd? Förstår inte att människor säger att de konstant brister ut i gapskratt när de lyssnar på den? Den är inte ens så rolig?

    Svara

     Har inte hört podden pga avskräckt efter att ha scrollat igenom hennes insta men kan tänka mig!

     Svara

  Pischa verkar vettig men har lite svårt för Paula och det ser ut som om svälter sig.
  Känns som en konstig mix av någon anledning.

  Svara

   Ja hennes kropp kan inte få mycket mat!

   Svara

  Gud vilken konstig bild

  Svara

  Ja, perfekt med tips från någon som ändå svälter sig. Hon vet hur man ska ta hand om sin mammakropp.

  Svara

  Jag förstår fortfarande inte hur man ser ett P i hennes tatuering, även när man vänder på den 🤷‍♀️

  Svara

   Väntar fortfarande på när de ska skiljas. Vad händer med tatueringen då?
   Kanske en snygg orm ?

   Svara

    Trodde också de skulle skiljas. Det känns ibland som om de håller ihop för att deras företag ska hålla ihop. De är ingenting utan varandra och de skulle aldrig komma någon vart utan varandra. Och Paula skulle aldrig klara av att gå tillbaka till att bli en vanlig Svensson. Hugo däremot har entreprenörsandan, Paula har ingenting och avslutar aldrig projekt.

    Svara

     Yepp..
     Hon är inget utan H…
     Time will tell.
     Ska sluta sitta här o vara bitter.
     Jag har ju ett liv.
     Räkningar att betala, mat att laga.
     Och annat viktigt. 😚
     Typ kanske göra allt som inte P gör iallafall.

     Svara

   Det är ett H. Hugo har ett P.

   Svara

    Jaha, jag trodde att det skulle vara ett H och ett P. Hänger med nu

    Svara

     Nej, är bara ett H. Vänd på bilden, det under är bara en ”krumelur” från första strecket i H.

     Svara

      Allt jag ser oavsett om jag vänder på det eller inte är 2 st H. Vilket ju är lite olyckligt minst sagt.

      Svara

       Vad betyder hh?

       Svara

        Hh= Heil den där rabiata tysken som härjade på 40-talet

        Svara

         Eller Helly Hansen

         Svara

         Den är kul…
         Dör..

         Svara

          Ja dom gjorde ju det…

          Svara

       Vore lite kul med en omröstning här utifall man tänkte ”vadå HH??” första gången man såg tatueringen.

       Svara

       Jag såg 2 st H direkt. Inte så lyckat med tanke på tysken 😅

       Svara

       Jag ser ett snirkligt H… eller möjligen JH

       Svara

  Jag tycker att paula verkar klok o många ansenden och sämre i andra.
  Med de sagt så ja jag kan tänka mig köpa den. Men jag hatar att läsa böcker, så den kan lika gärna bli liggandes.

  Svara

   Jag ser det 🤪

   Svara

  Var inte Picha med My ett tag? Verkar nu som de fixar separata resor till gymet My hänger på i Spanien. Skulle ha varit där i 10 veckor. Hade blivit jobbigt för Book.

  Svara

   Haha! Booken skulle behöva sjukskriva sig från sin arbetslöshet. Hur ställer sig FK till det ? 😂

   Svara

    Ibland tycker jag synd om Booken. Måste vara jobbigt att komma från samma era som Carola, Lena Ph och Pernilla och medans de lyckades och fortfarande är aktiva så är hennes sätt att hänga kvar… Instagram..

    Svara

   Människor som hänger med My eller Anna väcker min misstänksamhet. Åza B har skrivit ett riktigt smörigt inlägg om Anna. Nu har hon visat vilken liga hon spelar i.

   Svara

    My, Anna och Åza (med z) är väl samma skrot och korn 🤗

    Svara

   Nej My var på en av Pischas resor som deltagare vad jag kan minnas.

   Svara

  Cringetastic

  Svara

   Väntar med spänning på Papatastic med tips om mellanmål till pappor.

   Svara

  Nej, tänker inte köpa en bok skriven av en person som tror det heter ”dygnsur”, ”drille”, ”sleap”, ”breake” osv. ”Författare” 😂😂

  Svara

   Det fixar en ghostwriter till henne, knappast att hon skriver boken själv.

   Svara

   Och glöm för f inte ”rutschellbana”

   Svara

    Och lyrre

    Svara

   Undrar hur många gånger hon använder ordet GALET i boken…. 🙂

   Svara

    Eller surrealistiskt. Sen hon lärde sig det använder hon det HELA TIDEN

    Svara

     ”Kvalitativ tid” 🙄

     Svara

  Nä vet inte riktigt. Texten i pressmeddelandet kändes bara rörig… nya rollen, då ska du träna och fixa god o hälsosam mat men du ska fortfarande vara DU bla bla (men gärna gå ned de där Gravidkilona fort som fan) samtidigt som jag tycker Paula verkar svälta sig och funderar mycket kring de kommentarer hon fick innan hon började hårdträna sådär. Alla som påpekade hur hon hade en mammamage osv fastän hon såg helt normal ut! Tänker att det satte griller i huvudet på en..

  Svara

   Och så fort någon nämner bibel så är det ett big no. Ska något fungera som en bibel kan man lika bra bränna den.

   Svara

   Fel att kommentera så om en annan kropp, men jag tror tyvärr inte många av hennes följare vet om att hon är/var ätstörd. Måste vara värre då.

   Svara

  Ebba vS har också skrivit en mammabok

  Svara

   Kommer ihåg när Bella berättade om sin kommande bok och beskrivningen var nästan exakt som Ebbas.

   Svara

  Jag ska skriva en vill inte ha barn bok.

  Svara

   Ingen fråga.

   Svara

  Fick Ebba von Sydows bok. Tänkte ”men åh, något kanske har hänt sen Ebba i VR skrev att latte ska beställas in med lättmjölk och att man ska ha brun utan sol under hakan för att se smalare ut i ansiktet”. Bläddrar. Läser ”visa dina ben när du är höggravid, de ser längre och smalare ut när man har en stor mage, så passa på!”

  Direkt i soporna.

  Svara

   haha omg!!! känns som en text ur typ veckorevyn eller frida på 90-talet.

   Svara

    Följer ni inte @henrikwahlstroem på Instagram så måste ni iaf kika in där! Han lägger ut galet mycket eoliga/fruktansvärda saker från 90-talets tjejtidningar. Tror hashtagen heter tjejtidningsparaden, eller liknande.

    Svara

     Älskar honom

     Svara

      Eller hur. Jag är lite kär nästan, han är så bra.

      Svara

  Så sjukt ointresserad av mammor som ska ge råd till andra mammor. Det finns tusen böcker som denna, hur kan ens ett förlag lägga pengar på en till?

  Svara

   Jag håller med.
   Välj istället att läsa ”praktika för nyblivna föräldrar” av Agnes Wold.

   Svara

   Håller med. Varje nybliven mamma tror dessutom att dom är den första mamman i världshistorien och att ”deras resa” alltid är nått facit. (För det är en resa när man inte blev gravid på första försöket, när man mådde illa i 3 månader och hur man fick 2 stygn efter förlossningen och sen bara fick sova 5 timmar i sträck på nätterna första veckan)

   Svara

    Fem timmar i sträck är galet mycket sömn när man har småbarn. Det tror jag ingen klagat på 😂

    Svara

  Tyvärr sänker Paula Pischa här… vill inte läsa en bok av nån med ätstörningsproblem – som är riktigt dålig förebild för sina barn. Som hetsbantat och gått på nåt stört kostchema innan sitt bröllop. Hälsosam? Not much…

  Svara

  På tal om Isabella. ”Flattered går som tåget” enligt världens mäktigaste affärskvinnaaspiranten. Minus 6,3 miljoner per 191230. Ett tåg som backar då. Måste vara något fel på hennes matematikkunskaper. Minustecken samt att summan är markerad med rött. Är det ännu en bubbla hon håller på med måntro. Vad tror ni hennes bok kommer att handla om? Om utgivning våren 2020 ska nog manuset vara inne om några veckor.

  Svara

   Läste och skrattade. Bakåt, precis, minus 6,3 på 21 mkr i omsättning är svårt att vända. Gick back 2018 också.

   Svara

    Ja tåget har ökat hastigheten mot allt djupare röda siffror. Ännu ett historiskt exempel på hur IL ändrar på sanningen.

    Svara

     Fartblind och färgblind. Kanske även förblindad av kärlek? Eller ska jag säga ”kärlek”…

     Svara

   Men neeej! Hennes liv blev preciiiis som hon ville. Kan inte alla som ser henne gå fram och nypa henne i armen? Hon ber ju oss göra det hela tiden 😂

   Svara

   Hade inte Flattered fått in 15 miljoner från Spiltan m fl hösten 2018 hade bolaget gått i konkurs.
   Förmodar att det är dessa pengar man lever på så med fortsatta förluster kommer det att behövas nya pengar från investerare.
   Flattered tillverkar skor i en mogen bransch som drabbats hårt av corona. Kan man inte tillverka och sälja skor med vinst är frågan varför man fortsätter. Flattered är knappast ett tech-företag som sitter inne med något unikt koncept som kan motivera hög värdering trots förluster.

   Svara

    De går nog i konkurs i år. Tillverkning i Spanien som varit i lockdown i kombination med svag skoförsäljning plus flera år av mycket röda siffror kan det bli sämre. Tror att Bella fått reda på läget som 20% ägare och därför anger totalt felaktig info. Dessutom har de ingen unik design.

    Svara

  ’Mamastatic’ ett ord de hittat på?
  Undrar vad den som har instakontot med samma namn tänker om det..?

  Svara

  Bella måste väl låta bygga in hela poolen nu om det ska funka att simma i den under vintern? Bara ett tak räcker ju inte långt. Antar att det redan är igång nu, takprojektet…

  Svara

   Behövs bygglov då. Det klarar hon lika galant som skillsmässopapprena och husförsäljningarna. Ingendera lyckades hon få in korrekta.

   Svara

   Hjälp henne så är de bekymret ur världen.

   Svara

    ”De”?

    Svara

   Paul får väl lära sig att vinterbada? Det är många som gör och älskar det 😀. Vet dock inte om det funkar i pool?

   Svara

    Min granne är med i Isbjörnarna. Han badar utomhus hela året.
    Han fryser inte längre säger han när han hoppar ned i en isvak på vintern.
    Det är en fråga om mental träning påstår han. Jag förhåller mig avvaktande.
    Jag har inte badat i Sverige på 25 år. Inte utomhus i alla fall 🙂

    Svara

  Nej tack, inte sugen ens om jag skulle få boken gratis. Har slutat följa Paula pga hennes hyckleri. Dessutom känns det inte rätt att få kost- och träningstips från en person som haft (eller fortfarande har?) ätstörningar. Olga Rönnberg tycker jag har vettiga åsikter om kost och träning.

  Svara

   Håller med! Olga och mammafitness gjorde att jag fick mitt liv tillbaka. Orken, styrkan, glädjen utan att varken bli ätstörd eller hetsbanta. Älskar Mammafitness 🥰

   Svara

   Nä, Olga räknar kalorier.

   Svara

   Pulkan, Booken, Blondinbellan.

   Ger mig svåra rysningar.

   Har jag missat någon?

   Svara

    OM du vill få ännu fler rysningar ska du kolla på Bookens IG-Stories.
    Herregud, ha några skämskuddar till hans!🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈

    Svara

    Nä du fick med top 3 där

    Svara

     Tror ni att paula fattar att hon ligger på topp tre med booken och bella? Hon gör nog verkligen inte det. Hon fattar verkligen inte varför heller. Självinsikten där.

     Svara

  Halloj! Har inte följt Paula och Gabriella Joss på länge, Sist så pluggade Paula till barnmorska vad hände där och så är jag nyfiken på varför Gabriella och F skiljde sig. Tacksam för svar

  Svara

   För att kunna studera till barnmorska så måste man först ha slutfört en sjuksköterskeutbildning och sedan jobbat 1 eller 1.5 år innan man kan börja studera till barnmorska… inget av detta har hon gjort

   Svara

    Tack för svar

    Svara

    Hon påbörjade sjuksköterskeutbildningen men hoppade av. Detta vet jag eftersom hon gick i samma klass som min sambo.

    Svara

     Sen skulle hon jobba som någon säljare med Hugo, men det blev inte heller av. Sen skulle hon jobba med PR i hans bolag och pluggade det, men kanske hon hoppade av? Tycker det är mycket projekt men inget som riktigt är färdigt.

     Svara

      Hon skulle även börja plugga på Berghs PR linje typ 2017?

      Svara

     Jag skrev att hon inte slutfört någon utbildning. Väldigt vanligt att folk hoppar på utbildningar/kurser som sen inte slutförs av olika anledningar.
     Vad gäller Paula så tror jag att det handlar om pengar, enbart.

     Svara

  Har tillräckligt svårt att komma iväg till gymmet även fast jag betalar dyra pengar. Boken skulle i bästa fall bli grytunderlägg.
  Har så jäkla svårt att tro att nån kommer att ha verklig nytta av den. Men, den är säkert fin.

  Svara

  Kommer definitivt INTE köpa. Så trött på alla influencers som skriver böcker om ditten och datten, som om de vore experter på allt mellan himmel och jord.

  Svara

  Nina Campioni har ju också gett ut en bok ”Vattnet går”, känns som seriösast av dem alla!

  Svara

  Nej, tyvärr det märks att något inte stämmer med hennes hälsa och inte särskilt trovärdigt då.

  Tycker det är skrämmande när jag ser kvinnor med deras döttrar och de ser större ut vad själva mammorna gör.

  Olga Rönnberg är en förebild vad gäller mammaträning.

  Svara

   Sant! Helt sjukt att Molly som är yngre än 10år är större än sin ätstörda mamma.

   Svara

    Det har jag också reagerat på. Snart har de samma storlek i underkläder, och det är inte Molly som är stor.

    Svara

    Alltså, hon kanske är ätstörd det vet jag inget om. Men hennes kropp är ju fullt normal? Den är ju inte extremtsmal?

    Svara

     Det vet jag inget om. Man kan gå ner i vikt och man kan gå upp i vikt när man mår dåligt, folk reagerar olika.

     Jag tycker det är skillnad på att vara smal och se ”utmärglad ” ut.

     Svara

   Alltså jag drar mig för att diskutera andras kroppar för jag tycker inte man ska göra det. Men Paula är en 34-36a. Det är ju orimligt att de bara är kvinnor i stl. 38-46 som ska spegla hur en hälsosam kropp ser ut. Alla föds inte med samma kroppstyp, och nu talar jag inte om just Paula, utan generellt. Huruvida vissa kvinnor är smalare än deras barn kan inte vara en måttstock på hur man ska se ut? Barn ser också olika ut.

   Svara

    Det gör jag också men här märks det tyvärr tydligt. Det är ju inte hennes ”normalvikt” eller att det skulle vara genetiskt. Vi har ju fått ta del av hennes träning och kostschema. Sedan finns det de som går ner väldigt mycket i vikt eller går upp mycket när man mår dåligt och hon verkar inte ha haft det lätt på senare tid.

    Däremot att skriva en bok som ska inspirera när det är inte trovärdigt då är det dags att säga ifrån.

    Svara

  Lite tråkigt, det finns ju så många tränings- och hälsoböcker.

  Svara

  Mamanorexia..

  Svara

  För första gången häromdagen kikade jag in tråden om AB + dotter på FB…Har inte haft ngn negativ åsikt trots allt jag läst här..tänkt lite att smaken är som baken och hon verkar ändå gullig och känslig i media….Måste bara säga att det ändrades radikalt efter att jag såg liven youtube som ngn lagt upp…det är inte bara skämskuddar utan undrar allvarligt talat vad det är frågan om…Skulle inte vilja ha henne som patient ( utreder på psyk)…fick direkt tanken om personlighetssyndrom..Jag hoppas innerligt ( ej sarkastisk ) att hon söker hjälp inom psykiatrin för att kunna fungera bättre bland andra människor…det skreks om k^kar och troll och block hit och dit.känns som om hon behöver hävda sig själv hela tiden och har fastnat i one hit wonderlandet..

  Svara

   Ja, det är allt för tydligt nu att något inte står rätt till. Ledsamt att se.

   Svara

  Ebba von sydow. Blondinbella. Malin wollin plus ett par andra jag ej minns namnet på. Och alla har berättat att de skrivit sina böcker ”för att jag själv saknade en sån här bok”
  Okej. Visst.

  Svara

   Malin Wollin är Sveriges smartaste bloggare

   Svara

    Källa på det? 😂

    Svara

     Står på Wikipedia.

     Svara

  Nej men detta är FÖR vulgärt. ”Mamatastic”… vad ska man säga. Svåra tider vi lever i.

  Svara

   Men det är ju en enkel titel om du har tid att träna arslet av dig några timmar varje dag, käka lyxig lunch med mannen och hinner laga perfekt vegetarisk middag och mellis till två barn samtidigt som du är en äkta/kärleksfull/aldrig arg mamma som på kvällen läser långa sagor och ser till att barnen lär sig matte och språk via Albert som du har en rabattkod på. Självklart jäser du också bröd så att det är enkelt att bara köra in i ugnen på morgonen till frukost. Perfekta livet ju! Synd att inte alla kan leva så.

   Svara

  Men hur tänkte de med namnet på boken? Känns som något i still med Egoboost 😅

  Svara

  Detta kommentarsfält är väldigt kränkande att läsa om man själv är smal (som jag). Men ja, allt handlar inte om mig.

  Svara

   Hahaha lägg av.

   Svara

    Nej. Det ÄR kränkande. Jag känner mig alltid kränkt när Paulas kropp diskuteras här eftersom jag är en slank tjej. Jag tycker majoriteten som kommenterar hennes kropp här är lite sjuka i huvudet. Häxjakt deluxe. Det är ju rena rama skvallergänget som klankar ner negativt på en annan kvinna och det gör ni utan någon måtta. När man tror man läst den värsta kommentaren dyker en ännu värre upp.

    Svara

     Ja det är rena rama skvallergänget. Vad förväntade du dig? Vad är det som kränker dig? Att folk påpekar att paula har ätstörningar och att hon inte är så naturligt smal? Det är ju knappast någon som säger att hon är ful.

     Vad kränker dig?

     Svara

   Smal och hälsosam? Move on då!

   Svara

   Eh, va? Jag är naturligt smal. Men vad skulle vara kränkande? Hur känner du dig kränkt?

   .. Paula är ju inte såhär smal naturligt?

   Svara

  Cam, kolla Kenzas senaste inlägg (postat nyss) om varför hon inte har skrivit om IvyRevel.

  Hon anger att det beror på att beställare har fått cancela beställningar och därmed kan de inte betala sina skulder.

  Lögn. Det har länge varit ett sjunkande skepp.

  Svara

   Cancela?

   Svara

    😂🥳😂🤪🤓

    Svara

   Cancela betyder grind på portugisiska.

   Svara

   Ja från engelska ordet cancel kan man ju tro. På tal om Paula så använde hon ordet ubra, som i ”vi ubrade hem mycket mat” vad tycker ni språkpoliser om det då?

   Svara

    Jag brukar foodora hem mat 👍
    Före pandemin ubrade jag ofta till teatrar och biografer. Nu voiar jag då och då istället för att cykla.

    Svara

    Jag älskar det. Minns första gången jag hörde någon använda ”googla”. 🙂 Mer lek med språket!

    Svara

  Onödigt klag också men när vi ändå touchar ämnet pulkan(åh gud), hon uppdaterar fan bloggen för mycket. Det känns omodernt och ickekvalitativt.

  Svara

  Paula skrev redan i juni på instagram att den skulle heta Mamatastic och vad den skulle handla om. Påpekade det på bloggen men den kommentaren kom visst bort

  Svara

   Vilken blogg påpekades det på och av vem?

   Svara

  Köper mycket hellre En mammas överlevnadshandbok av Vivi Wallin.
  Som är en sund person som är ute och springer när hon har tid, fixar hemma-hacks som underlättar. Och som oxå är så skönt ej i desperat behov av uppmärksamhet
  En mammas överlevnadshandbok : insikter & hacks för en enklare och roligare vardag

  Att köpa deras bok är ju som att hamna i ett träsk av träning/bantning och helt absurda mål för alla måltider till barnen. Det räcker ju med att kolla några gånger då och då på Paulas blogg så får man dåligt samvete för att man är en dålig förälder (fast man är som de allra flesta med makaroner och köttbullar osv.) Så nej tack till den boken.

  Svara

  Behöver världens kvinnor ännu en ”mammabibel” skriven av en kändis? Svaret är ett rungande NNNNNNNEEEEEEEEEEEEEEJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ!!!!!!!!!!

  Svara

  Var inte ”Babyboost” typ ett plagiat av Ebba von Sydows ”Ebbas gravidbok”? Fast både Isabella och Pingis ”lånar” iofs ju material av andra.

  Svara

  Man får ju ont i magen av att läsa det här kommentarsfältet och jag hoppas innerligen att Paula inte gör det.
  Sedan när var det fritt fram att skrika ”anorexia” och ”ätstörning” åt en person ni har noll insikt kring?
  Ni som skriver dessa kommentarer, är det ni som också sitter och delar bilder på era Instagrams med Girl Power budskap?
  Jag kan absolut köpa kritiken kring hennes stavfel eller annat som inte handlar om hennes kropp eller hennes matvanor men inte en enda av er som sitter och skriker ”ätstörd” har någon sin träffat Paula. Ni har därför ingen aning så då är det bättre att hålla dessa helt onödiga spekulationer för er själva.
  Sen kan man ju undra hur tusan ni själva ser ut? Att sitta anonyma och spy ut hat om en annan persons kropp känns ju bara pinsamt.
  Egentligen har jag lust att skriva lika omogna saker om er som ni skriver om henne men eftersom jag är vuxen kan jag låta bli. Ni borde göra detsamma!

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.