The struggle is real för Michaela Forni

[bbw id=”3885687″]

Hennes sambo blandade ihop dagarna så nu kommer hon få gå ofixad på en middag och bakfull till frissan istället för tvärt om.
Att han inte skäms alltså!?
Fucka med hennes frisörtid på det viset, en frisörtid som hon tar så pass allvarligt på att hon känner sig manad att lägga upp en filmad story om det där hon avslutar med att mer eller mindre idiotförklara sin sambo, och egentligen alla killar som gör sådana här extrema tokigheter.

Är inte Michaela Forni very very VIP hos Bangerhead att de kan skaka fram en ny frisörtid till henne innan middagen ikväll så hon slipper denna härdsmälta av hårproblematik?
Att behöva gå till frissan bakfull och sedan bara gå hem och lägga sig i soffan med sitt fixade hår, alltså jag vet inte…
Jag hoppas att Dagens Nyheter rensar rent på sin förstasida, för jämfört med triviala saker som covid-19, explosioner i Libanon och korrupta val i Vitryssland så är det här en RIKTIG kris att lyfta fram.

The struggle is real, for Forni.
Very real!

78 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Staaaaackaaaars Aaaaskungen ?

      Tycker mig snarare ana en raljerande ton hos Forni, snarare än vrålirriterad liksom. Vilket enligt mig även är väl befogat, hade också känt en enda stor megasuck om det hände mig.

    var detta verkligen värt ett inlägg?

      Undrar jag också.

      Följer inte Forni så har inte koll, men är det inte ironi?! Jag och mina vänner skulle lätt kunna ironisera på det sättet. Allt är inte alltid allvarligt.

        Håller med!! Ganska kul faktiskt 🙂

      Svar: nej.

      Vad skulle DU velat läsa? Händer inte så mycket just nu.

      Ja

    Flög inte Book till Umeå för att få hjälp med em Tova i håret?

    Ok.

    Angående inlägget om Anna Bok.. man märker klart och tydligt att hon tar väldigt illa upp mycket mer än andra offentliga personer. Känns det inte lite elakt att lägga ut vad hon skrivit till dig på sms, Camilla? Har du inga gränser? + alla kommentarer på det, snacka om att sparka på någon som redan ligger. Tänk på att ert skitsnack kan förstöra någons liv. Denna bloggen blir bara värre och värre.

      Visst är det så!
      Ingen ska kommentera något Anna gör (om det inte är styrkekramar förstås). Den som gör det skall Anna förringa så att de verkligen vet sin plats.

        Vad är det som är så viktigt att kommentera? Jag följer ej Anna så jag fattar inte riktigt vad det är hon gör, oavsett så är det ingen konstruktiv kritik folk ger utan hon blir helt enkelt hånad. Taskigt känner jag.

          Förstår det.
          Du följer inte, du vet inte vad hon gör och har mao ingen aning varför något kommenteras eller varför Anna inte stänger sin kommentarfunktion.

            Aha .. alltså hennes eget fel för hon väljer att ha kommentarsfältet öppet.Got it.

              Nä, men vill hon bara ha beundrande kommentarer kanske hon skall informera om det. Då vet de alla vad som förväntas av dom och Anna behöver inte bli besviken. Hon blir ju inte arg, vet du, och det är ju bra. Lite miss i kommunikationen bara.

              Nä, kommunikationsmiss från Anna.
              Hon borde informera om vilken typ av kommentarer hon vill ha. Då behöver Anna inte bli besviken. Man måste vara tydlig ibland också.

            Det är ingen mänsklig rättighet att håna, förlöjliga och förminska en annan människa. Det spelar ingen roll om de är offentliga, har ett öppet kommentarsfält etc.
            Gillar man inte vad någon skriver i sina egna forum, låt bli att läsa eller ge konstruktiv kritik. Det som pågår här är allt annat än det och är aldrig ok.
            Att fortsätta håna en människa som är väldigt tydlig med att hon tar illa upp är enbart elakt och nej, det finns inget som rättfärdigar ett sånt beteende.

              Finns sanning i det men helt ärligt, det är också internet. Så är det. Klarar man inte av det ska man inte ge sig in i leken. Som med allt annat.

              Jag hade till exempel inte klarat av att jobba på förskola även fast jag älskar barn, ljudnivån hade gjort mig för slutkörd så därför väljer inte jag det yrket. Lika enkelt.

                Så till en mobbad elev i skolan säger du att så länge det finns skolor får du acceptera att bli mobbad? Vill du slippa det får du sluta skolan?
                Nej, bara för att internet finns och man är aktiv på sociala medier skall man inte inte behöva acceptera det! Det är ALDRIG den som blir utsatt som skall klandras. Punkt.

      Jag tycker att det är mobbning. Vänlighet kan göra en annan människas dag men elakhet kan förstöra en människas liv. Jag tycker att det är otroligt att man kan bete sig som innehavaren av denna blogg. Så elak.

        Ja det kan förstöra förhållanden också, men det är ju det som är syftet här. Usch. Sorgligt.

      Det är väl egentligen värre för Bella här men det är inte många som säger ifrån när det gäller henne, men många när det gäller Book, eller så är det att det tas bort för vet att en hel del försvar av Bella tas bort, Book får iaf försvaras utan att det ryker bort.

      Varför drar du upp Anna i det här inlägget och inte i det faktiska inlägget om henne? ?

        Hade det varit om IL, att någon sagt ifrån på det sättet angående IL här så hade det tagits bort.
        Tror att Annas barn och man är här inne och skriver en del.

          Visst är det så. Hemskt hur vissa försöker knäcka IL och om hon förvarar sig lite eller skulle säga ifrån så blir det bara ännu värre och hon får ännu mer skit. Inte konstigt att hon får ångest, hon måste bli förvirrad av allt klagande hur hon än gör och vad hon än gör, på allt vad hon gör och inte gör, allt är det fel på och förvrids. Tragiskt.

    Hoppas att hon återhämtar sig snart ❤️❤️ /den som aldrig blir bjuden på middagar och aldrig skulle ha råd att färga håret regelbundet hos frisör

      Men sluta

      varför blir du aldrig bjuden på middag?

        Hejhej: vilken okänslig fråga. Vet inte om du är medveten om att många lever i ensamhet och inte blir bjudna på middagar? Alla dessa är inte skyldiga till det. Ibland blir det bara så.

        Hejhej: troligtvis för att personen själv inte bjuder på middag…

          Måste vara gött att vara så ignorant och skriva så

    Så konstigt är det väl inte att planera en frisörtid före en fest eller speciell middag ?

      Nej… och inte heller att man kanske blir lite upprörd om någon sagt fel dag till en…

    Tycker Forni har noll vettigt att säga. Tyvärr!

    Ärligt talat ser hon alltid kass ut i håret. Hon kan ju bara gå på middagen med uppsatt hår? NÄR har hon sett bra ut i håret? Piss PR för hennes frisör. Väx upp Forni du har ett barn hemma, det är viktigare än att ha ”fint” hår.

      Håller med.

      Vad är grejen med detta blonda?

        Får bara hennes hår att se ännu flottigare ut

      Michaela borde ha sin egna hårfärg! Det blonda ser helt tokigt ut när hon jämnt går med en nästintill svart utväxt?
      Men Dashas hår är ju ändå värst. Heeelt gult, alldeles för ljust och en lika hemsk utväxt där. Värst av allt är att hon färgade håret mörkblont vilket passade henne SÅ bra, men nej, hon färgade tillbaka efter någon dag till det gula :))))

    Min kris är att jag varit utan kyl och frys i ca 10 dagar . Idag skulle firman komma men nope ingen beställning är gjord?!. Så jag fick låna ett kylskåp. Men inget frysfack o jag så sugen på glass.

      Gå och köp glass och ät upp den… ?

      När min kyl pajade så blev jag utan några dagar. Hade bara frysskåpet men det är inte så bra för juice, mjölk osv.
      Då insåg jag att man inte bara kan ha EN kyl och EN frys.
      Så nu har jag två av varje så jag klarar av om något skulle gå sönder. Bara att flytta över och trycka till så kan jag utan stress avvakta leverans av det nya skåpet (eller reparatörens ankomst).

        Jag har 10 kylskåp hemma, utifall att.

        Och bland det bästa man kan ha, om man har plats, är två diskmaskiner. En innehåller alltid (förhoppningsvis) ren disk. Vi försöker köra dem växelvis.

          Min kille tjatar om detta, men alltså då ska man bara aldrig ha ren disk i skåpen då eller? Fattar inte.

    The struggle is real för många av oss med i-landsproblem. Slappna av Camilla

    Sluta färga håret så har du inga sånna här problem.

    [Borttagen kommentar]

      [Borttagen kommentar]

    Jag fattar inte… Vad gjorde hennes kille som gjorde att hon inte kunde gå till frisören?

      Såg inte att det fanns en video. Sorry. My bad. Hoppas hon överlever.

    Hon har inte varit fin i håret sen hon började slinga/bleka det tycker jag. När hon var enfärgat mörk tyckte jag hon var vacker och classy. Nu ser hon ut som om hon kommer från orten typ.

      TYP!!!!!

      Håller med. Tycker inte den mörka kanten i hårbotten klär någon…

      Stackars prinsessan Forni af Fendi.
      Hon som så gärna vill se ut som hon bor på familjens nedärvda slott i Toscana.

        Låter som att du är avundsjuk, hrnge.

          Ojojoj, du vet att man kan ha åsikter utan att va avundsjuk? ? Väldigt mogen slutkläm också.. ??‍♀️

            Jo men är man inte mer än 13 så har man inte så stort vokabulär.

              Ska du inte sova om du bara är 13?

                Uppfattade det som att det var en annan anonym som svarade här dock…

    Wow LD vill verkligen ha en till bebis haha, det är piller, vitaminer, och nu något besök i story, nån som är insatt och vet vad hon gjorde?
    Kan förstå om det är första bebisen och man kämpar men dom har 3 friska barn, går det inte så går det inte?

    Jag skrattar åt Anna Book, jag fascineras av Isabella, jag känner vulgäritet kring Rosas. Men jag tycker inte det minsta om Personen som driver denna blogg

      Ok du kanske känner Camilla personligen eftersom du inte gillar henne eller? Annars tycker jag du inte varken ska klicka dig in här el uttala dig .

        Oj vilken konstig kommentar, så ingen får uttala sig här om Bella eller Paula då om de inte känner dem personligen, ingen som ogillar dem bör klicka in hos dem?

          CMillas kommentR ”går under radarn”… Att bemöda sig att kommentera… är motbevis nog

            Ja det var snabbt svarat.

      Bra, tanken med den här bloggen är inte att man ska tycka så många saker om mig alls – precis som du inte gör. #gårunderradarn =)

    Jag förstår principen. Har man planerat och gillar att få håret fixat så blir man ju irriterad.
    Ett ex (då dejtade vi men nu ex då) till mig skulle möta mig hos frisören och så skulle vi ut på middag. Han får adress, hållplats och tid. Dyker ändå inte upp utan vi ses på bussen hem till mig. Klart jag var besviken! Här hade man gått och fixat sig och kände sig så jävla snygg och så får man åka hem till soffan i pissregn. Man kan få va besviken utan att folk tror att man inte har större problem än så.

    LH Cosmetics VD slutar. Du var på rätt spår hela tiden CamCam 😉

    Haha! Kul inlägg! Men jämfört med min utväxt så ligger hon häst (hår)längder efter. Skulle jag gå på fest med mitt hår skulle jag behöva vara full redan före festen…?

    Jävla fjortis

    Den där varma guldiga hårtonen är bara såååå fel på henne! Hon måste ha en kall askig nyans om blont ska se ok ut på henne till hennes hudnyans. Det ser bara så himla fel ut, mer som ett hemmajobb. billigt och oklädsamt och får henne att se lite sjuk och gul ut. VARFÖR säger ingen av hennes vänner något? Eller anhöriga? Det är ju liksom det som är den RIKTIGA krisen!!!
    Sämre reklampelare för frisören blir svårt att hitta!

      Blir egentligen sällan bra om man envisas att färga håret blont när man har så pass mörkt hår.

        Det gäller alla hårfärger enligt min mening. Naturligt eller nära ens naturliga är för det mesta mest klädsamt för ens hudton. Tycker att Michaela är jättevacker nu, men tycker att hennes egna, vackra färger kommer ännu bättre fram då hon har sin naturliga hårfärg. Hon kunde ju även göra som typ Bianca som ju är mörkhårig och bara slinga/ljusa upp håret lite om hon vill vara lite ljusare.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.