Varför jag är på Anna Books shit list…igen….

Dem skulle nog bli sjukt äcklade om dem fått chansen att höra exakt hur mild du varit på rösten och i tonen då du och jag pratat i telefon privat  För DÅ har du Camilla, varit som en helt annan person och dina anhängare skulle ifrågasätta dig på en heeeeelt ny nivå vilket skulle vara riktigt illa för dig och din hatblogg.
– så en sak är säker, om det är någon som borde sluta med socialamedier? Så är det du Camilla.
För det märks sjukt tydligt för mig och dem som har hört samtalen mellan dig och mig….du trodde väl inte att jag inte lät andra bevittna mina samtal med dig? ful får man vara, men inte dum.

Jag blir alltid lika imponerad av små subtila hot… 😉
Om Anna Book har någon inspelning på vårt samtal så får hon gärna publicera det.
Eller vårt och vårt?
Jag fick nämligen inte en syl i vädret utan försökte mest artigt avsluta konversationen med det enda råd jag brukar ge människor som vevar åt alla håll – ”välj dina konflikter”.
Jag är artig mot de allra flesta som ringer mig, bortsett från påträngande försäljare.

För vem fan ringer upp en främling – från dolt nummer – och pratar på i över EN TIMME om hur elaka folk är mot henne på nätet? 
Jag har knappt tid att prata med mina vänner i en hel timme, men att lyssna på Anna Book Instagramproblem lägger jag gärna tid på, eller?
Helt rimligt!

Herregud, en normal ”comeback” på mitt inlägg – från någon med lite självdistans – hade varit TVÅ bilder på tömda kattlådor tillsammans med en smiley men Anna verkar fullkomligt befriad från allt vad det heter.
Att jag sedan inte kritiserade hennes goda gärningar utan enbart hennes mansika flöde för att stilla den paniska skräck hon verkar ha för att någon ska missa någon av hennes osjälviska handlingar.
Rubriken på inlägget är till och med:  Anna Books uppvisning i…..

Hon hade kunnat skicka hela det här flödet privat till My men valde att publicerade det på sin story av en enda anledning – för att alla skulle se vilken fantastisk och osjälvisk vän hon är.
För om man ska tolka hennes sms till mig så har ingenting som inte publiceras offentligt skett – i alla fall inte vad gäller mig, medan hennes egna mängd av ”icke publicerade” goda gärningar skulle få oss alla att tappa hakan.
Nu GÖR ju jag aldrig några goda gärningar – obviously – men OM jag hade gjort det så hade jag ändå inte publicerat dem på sociala medier. 😉

Det här var mitt svar till Anna, som nog inte var vad hon ville höra men jag har liksom inte fler timmar att lägga på fler menlösa konversationer med henne.

Så.
Ordningen är återställd.
Anna Book hatar Bloggbevakning, eller har aldrig hört talas om sidan. Oklart vilket det är idag.
I vilket fall så är jag blockeliblockad igen och är ni en av mina 12 000 följare på Instagram så riskerar ni att gå samma öde till mötes. Anna verkar nämligen ha all tid i världen att gå igenom listan på mina följare och blocka varenda en av er.
You’ve been warned. 😉

Ps.
Förresten så är Anna Books två kattlådebilder – som ska vara från olika dagar – samma bild på samma sand men ur olika vinklar.
Har hon inte varit där eller orkade hon inte ta en ny bild på den tömda kattlådan utan återanvände en gammal, eftersom det bara MÅSTE publiceras om?
Vilket mysterium!!!

Tack för detta kattlåde-detektivarbete, J!!

438 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    wow….. blir mållös.

      ”Om det var fler som var bara LITE som mig skulle världen vara en vänligare plats…”??‍♀️. Hon tror nog själv på allt hon skriver och kommer aldrig förstå.
      Jag tänker bara på alla som trodde att hennes inlägg om sina goda gärningar kring Åza B:s besök var ett skämt. Detta sms är ett tydligt bevis på motsatsen.

        Det var ju någon här på kommentarsfältet som kopierade in den texten när Åsa var på besök. Jag trodde det var någon HÄR som skämtade och skrev typiskt Anna bookiskt som ett skämt, jag fnissade och tänkte att det var kul men lite överdrivet. Sen ba nä okej det var tydligen ett äkta inlägg….

          Haha! Jag trodde också det var någon som parodi-skrev. Men icke. Jag älskar Anna Books unika sätt att skriva. Ingen är som hon! Så otroligt långa, ordrika utläggning med NOLL innehåll. ?
          Bookis: snälla chilla.

        ”Om bara alla var som jag så skulle allt va bra
        Men ingen annan är som jag och ingenting är bra”
        Arga tant Sofia i Kamomilla stad (själsfrände? Städar också frenetiskt..)

          ?

            Vill bara uppmärksamma att jag också är blockerad utav självaste Anna Book på Instagram! Jag en helt vanlig tjej som sällan skriver på Internet öht, jag skrev en kommentar (som jag själv tog bort efter 3 min) att det var trist att hon använder filter på sina bilder och att alla är fina som dom är. Hon hann se min åsikt (som jag tydligen inte får ha när det är sant? ?) och la in en block direkt!

          Du Anna, du missförstår ju. Ingen har sagt att man blir matt av att du är snäll o generös. Det är ju det att du måste tala om och lägga ut, för att visa alla.
          Om man ger en present så gör man det utan att berätta för andra att man gjort det.

            Får man inte göra som man vill utan att bli halshuggen?

        Jag tänkte först att hon var lite befogat ledsen eftersom hon defacto blivit ganska hånad i det här forumet. Det kändes sakligt och stabilt formulerat till en början men ganska snart kändes det snarare som skrivet av en person i djup psykos. Hon mår inte bra och borde nog lämnas i fred.

          Håller med dig Sara. Hon är inte stabil. Hon hade mått bra av att lömna offentligheten helt och ägna sig åt sin familj och jobb. Tror verkligen att hon är oerhört omtänksam om andra men berkräftelsebehovet är inte normalt. Så mycket ilska och ångest och engagemang i att vara kattvakt. Varför en lägga ut på sociala medier? Varför räcker det inte att My är tacksam i det privata? Kommer med sig en present och visar uppskattning som vanligtvis sker när någon är kattvakt?

        Känns inte genuint att behöva framhäva hur godhjärtad man är och behöva visa upp så fort man hjälper någon, ger bort något eller gör en god gärning, cringe. Dessutom så har Book en förmåga att pika andra samtidigt som hon försöker upphöja sig själv, känns märkligt och inte särskilt snällt att pika andra som hon hela tiden gör. Hon känns inte som den bästa själv, minns hur hon hånade Gunilla P en gång i tiden, känns som lite hyckel men hon är säkert omtänksam mot sina nära. Allt detta goda och hjälpsamma som visats upp så flitigt på insta på sistone känns som damage control för att få ett bättre rykte.

          Idag ville hon ha frågor – då kom det ”Du verkar så godhjärtad och mån om dina vänner” typ, och Anna svarade ”Åh tack så glad jag blir, ja jag tycker verkligen om att få hjälpa andra människor” naaaaw så fiin – säkert dottern eller Roberto som skrev det och andra frågan var ”Var är partyt snygging” – vem visste att hon skulle på party liksom för det hade hon väl inte berättat för följarna haha kanske har fel men kändes som R ju. Häromdagen hade hon live och kändes som att hon ljög en hel del – hon sa vi hade ju boende i spaninen, eller har haft.. sen var det som att hon kom på sig och snabbt sa hon vi hyr inte ut stället och vi har inte åkt dit för att sola och bada, vi kommer inte åka dit för att ligga på stranden utan vi kommer åka för att vi måste. Måste? Lät som att hon ville samla pk-poäng och jag tror lägenheten varit uthyrd i sommar. Sedan så påstod hon att de varit aktuella för en reality förra året, konstigt att hon inte nämnt det innan då, och för typ tolv år sedan så var det två produktionsbolag som kämpade om att få hennes signatur. Vet inte om jag tror på det, hon är svår att lita på.

            Hon berättade igår att hon ska på fest

      VERKLIGEN Wow-känsla
      Det här måste ju vara något bland det roligaste som publiceras på år och dar ??
      Tusen miljoner tack CAM CAM ??

        Anna om du läser detta. Kul text, men dömer stavas bara med ett m.

          Fan vilka äckliga mobbare ni är!

            Av allt på den här bloggen var det den kommentaren du reagerade på?

            Äkliga mobare menar du väll?

            Mobbare för att man korrigerar svenskan? Låt mig gissa, du har gått LHS… och är stolt över det ??

            Vuxna kvinnor som saknar normalt hyfs, pinsamt. Är det pms eller klimakteriet som skapar eran inre oro?

            Jag förstår inte var man tar tid ifrån när man kan hålla på såhär. Jag jobbar och är hemifrån 12-13 h på vardagarna. Medans ni gräver ner er i en massa trams. Är inte livet mer värdefullt för er än så C och A?

              Men hallå, den ena jobbar med detta och den andra jobbar öht inte, frågan är väl vad du (som uppenbarligen inte har så mycket fritid) gör här…

                Alla vill ha lite skvaller, även jag. Men elakheter gillar jag inte!

          Mmmm

          Dessutom är sociala medier två ord och inte ett. Men vad ska man begära av en obegåvad 15-åring i en 50-årings kropp.

            Och när ska människan lära sig skriva DOM och inte dem ?

              Eller ännu hellre de.

              Kan man inte använda de/dem korrekt(och det kan hon ju inte), så är det bättre att använda ”dom”.

      Finns det någon här som
      Orkade läsa allt det där? Det var ju sjuuuuukt ?

        Mm uuuhjaa orkade men wooh det tog tid och fick gå tillbaka ett par gånger… ?

          Varför fick du gå tillbaka flera gånger? Jag läste allt rätt fort, inga problem.

      Fler som skapar samma effekt idag: Blondinbella har idag lagt ut bilder där barnens ansikten syns. Barn i badkläder. Själv gäspar hon, stort. Redan glömt barnens integritet? Den stora konstnären syntes inte till, inte heller i poolen.

        Men Pulkan då?!
        Perfekta mamman som använder sina barn för pengavinst ?
        Och Jocke o Jonna , barnet är knappt ur skötet , innan den/ det dokumenteras ?
        Fy o usch.

          De två lundellbarnen har väl ”egna” instakonton redan?

            Stackars barn. Samhället får betala när det går ut för dem sen.

              Blev lite störd när Hanna Graaf på ut bikinibilder på sin typ 10 åriga dotter….

        Men snälla, ge dig. Var har hon lagt ut bilder där barnens ansikten syns? Nej det har hon inte gjort men hon filmar på avstånd när de badar i poolen. Spelar ju ingen roll vad och hur hon gör så klagar ni och försöker knäcka henne och hennes förhållande och ni har nog tyvärr lyckats. Du är så obehaglig. Usch.

          Varför har de knäckt hennes förhållande? För att han inte syntes till en dag? Kanske han ändå jobbar??

      (Gulligt att pandemin bekymrar henne-det kan man inte tro som hon rest runt och besökt bland annat åldringar. )
      Anna-du läser ju här, det vet vi(kom igen,ytterst få skulle bry sig om att skicka dig skärmdumpar). Du säger att du inte vill vara känd. Att sluta vara ”känd” är lätt om det nu VERKLIGEN är det du vill Och du-alla vill inte bli filmade och fotade i ett kör. Dina barn verkar inte tycka det är kul, minns när din dotter gömde ansiktet bakom en kudde men du bara fnissade och fortsatte filma?
      Vill du ha respekt, Anna-visa respekt för andras gränser också. Precis allt som går fel i ditt liv är inte andras fel-avsiktligt eller ej. Ha det bra, sök sådant som får dig att må bra.

      Vad jobbar Anna Book med?

        Fråga henne om du vågar, jag gör det inte!

          Jag är blockad på Instagram och skriver ingenting där utan bara här. Hon har mycket tid ialf så hon jobbar förmodligen inte alls

        ”Jag är artist!!!!!!”

          ”Sen 35 år tillbaka”

        Varför är just det viktigt att veta vad hon jobbar med? Uppenbarligen så klarar hon sig.

          Det är väl en fråga nästan alla får numera i alla möjliga sammanhang man möter nya människor? Jag har fått den MÅNGA ggr av folk i olika situationer och jag biter inte huvudet av folk för det. Och då är jag ändå inte ”influencer” och ”kändis”. Nu är det väl maken som jobbar så Anna och styvdotter klarar sig och det är förstås okej om det är okej för honom.

            Hon jobbar med ………….nada!

        Tror ingenting. Hade jag varit hennes man hade jag nog inte varit supernöjd med att försörja hela familjen inklusive vuxna barn. När den ömma modern bara sitter och gastar in i en kamera i tid och otid som en förvuxen tonåring istället för att göra något värdeskapande.

        Hon sa för några dagar sedan att hon arbetar som frilansande artist.

      Hon bara fortsätter dag efter dag. Nu postar hon när alla okända gullar med henne. Hon kan inte må bra

        Hon vill bevisa att hon är ”älskad och underbar”, allt adresserat till BB och Flashback-som hon ju inte läser.
        Har funderat lite på varför Anna genererar så mycket negativa känslor och jag tror ett skäl är att hon triggar minnen av narcissism man stött på i livet-en förälder, en partner, en kollega, en klasskompis…allt säkert vanligare än man tror. Många fattar inte VAD de har att göra med första gången de stöter på en narcissist.

      Att bli ignorerad är som kryptonit för människor som henne, uppmärksamhet däremot (positiv som negativ) är som fotogen på brasan. Egentligen är det just det hon borde bli offentligt-ignorerad av media och forum. Det kanske är morbid ”underhållning” på sätt och vis men för de som lever inpå henne är det garanterat raka motsatsen.

      Hon gillar alla sina egna inlägg. Gör alla så … eller? ?

    Men finns det ingen i Annas familj och vänkrets som kan göra något? Hon kan inte må så himla bra. Och jag tror att hon förtjänar att må bra.

      Ni tror väl inte att hon mår bättre av att Camilla och Company driver med henne på det sätt dom gör?

        Nej det tror inte jag i alla fall. Jag brukar inte kommentera när det gäller AB, eftersom det känns lite som att sparka på en som ligger. Och då håller jag med om att mycket med henne är märkligt!

        Jag kan inte säga att allt hon skriver är fel och galet, men sättet hon framför det på ?? hjälp! Jag skulle önska att hon kände sig trygg i att inte behöva bemöta påhopp från andra, oavsett vad det gäller och vem det kommer från. Hon behöver inte bevisa något, liksom ingen annan människa behöver. Kan man dock anse det utrett vem som försvarar il här med näbbar och klor ? måste säga att språkbruket påminner om varandra.

          Intressant teori.
          Talar för: Liknande sätt att skriva. Har länge misstänkt att IL-försvararen är minst medelålders med tanke på val av ord ibland.
          Talar mot: IL-försvararen hänger här osunt mycket och Stolledano måste i så fall klona sig för att hinna med sitt heltidsarbete på Instagram. För övrigt tror jag inte att Stolledano är så pass tech wizard att hon kan skapa nya VPN:s och grejer som IL-försvararen.

          En fråga, har Stolledano någon gång uttryckt sympatier för IL? Eller uttalat sig om henne alls? Kan vara en ledtråd.

            Kan vi snälla sluta prata om vpn som om det är något man måste vara teknisk för att använda? Man laddar ner en app. Det är en on/off knapp. Behöver du nytt ip trycker du off och sen on igen. Det är verkligen inte svårare än så på mobilen.

              Exakt. Och man ”skapar inte nya vpn:s”…

            Stollis har en gång nämnt att hon är 40-nånting

              Ja jag vill också minnas det, eller var det ännu äldre, över 50 har jag för mig. Ett tag trodde jag att det kunde vara en av hennes föräldrar, men den teorin övergav jag efter programmet i p1 (eller vilken kanal det var).

                Men det är sant, AB skulle kanske inte hinna med det också ?

              Hon ÄR än så länge 49.

        Du behöver inte nia mig.

        Jag har inte som vana att kommentera inlägg om Anna B för som du säger…det känns som mobbing. Och det känns inte rätt att läsa ett meddelande hon skrivit till en annan person. Men jag blev riktigt illa berörd av att se hennes text. För hennes skull måste ju någon få stopp på henne. Jag tycker att Bloggbevakning borde lämna henne ifred.

        Hon ”mår inte bättre” av att alltid bli struken medhårs heller-det är väl det hon blivit av alltför många tills de inte orkar längre, börjar avsky henne och flyr. Inte i längden, framför allt blir hon mer och mer outhärdlig för sin omgivning när ingen av hennes närmaste sätter gränser. Tyvärr är det väl inte mycket att göra-svårt lära gamla hundar sitta. Nej, man ska inte trakassera henne, men hon förtjänar egentligen ingen uppmärksamhet. Tycker synd som fan om hennes barn, hoppas de får terapi såsmåningom för att bearbeta sin barndom.

      Hon mår säkert skit, men hon är fullt övertygad om att det är alla andras fel-inte hennes eget någonstans. Skulle önska för familjens skull och hennes egen att R tog och på riktigt KRÄVDE (kastade telefonen om så krävs) att hon gör sin Instagram privat och ägnar sig åt något hon mår bra av istället för sin fantasivärld där hon är stjärna. För helvete vad det måste vara jobbigt för barnen och mannen med hennes ständiga fighter med väderkvarnar! De tassar väl på tå jämt och försöker avläsa Annas dagsform, det gör man när man har en sådan anhörig. Och det är oerhört destruktivt, i synnerhet för barn som har noll chans att fly innan de blivit vuxna och när de blivit vuxna har de ofta blivit skadade av åratal av stolligheter.

      Tror tyvärr alla i hennes närhet är rädda för henne. :/ .
      Ingen vågar säga ifrån en mafioso.
      Hon har ju till och med hotat att förstöra sin mans liv om han lämnar henne.
      Finns på film.

        Tror inte dom är rädda för henne utan dom är skräckslagna för hennes utbrott. Jag tror att om hon börjar så tar det liksom aldrig slut.
        Precis som ”romanen” hon skrev till C. Hon kan inte sluta.

          Precis så. Gå på äggskal inte för att man är rädd att bli skadad fysiskt eller så så mycket som man är rädd för den mentala terrorn och stressen. Tillsist gör man nästan allt för att undvika situationer där vederbörande exploderar och går loss-bara för att man blir så paralyserad, trött och nedstämd.

          Precis, hon börjar rätt lugnt och sansat och sedan brakar det åt h-e när hon jagar upp sig själv.

          Precis. Man är rädd för stressen och ångesten som man känner i samband med utbrotten. Till sist gör man nästan allt för att undvika situationer där sådant uppstår-fatta hur trött och deprimerad man blir av alltid vara på sin vakt och till och med så man blir grinig och arg på andra som -ofta ovetandes-triggar vederbörande så anhöriga får ett helvete. Man blir arg, grinig och sorgsen själv.

      De har lärt sig att göra henne till lags för husfriden och hålla med om allt hon säger misstänker jag. Det blir som ett Stockholmssyndrom till sist, och helt ”normalt” när man lever mitt i det. Tycker att hon borde lämnas ifred med sina mest hängivna fans, såsmåningom gör hon väl alla till fiender men det är inget att göra åt. Bäst att lämna henne ifred, om inte annat så blir det mindre stress för hennes familj.

      Vad ska dem göra? Hämta vita rockarna?

      Familjen mår garanterat värst. Anna är mest arg, och hon tror allt dåligt i hennes liv är alla andras fel. Det är ett väldigt effektivt skydd, att skylla på andra. Hennes ”må dåligt” skiljer sig nog mycket från hur de flesta andra upplever dåligt mående. Hon projicerar och deflekterar när de flesta andra reflekterar över sig själva.

    Anna Book, din tok. Om du ska skriva en bok, även om det är per sms, så lär dig skillnaden på dem och de för faaaaaaaan! Det är mer irriterande än alla blänkande instagramfilter i världen!

    Åh herregud inte ofta jag blir mållös

      Wow Anna Book…..wow….

    Satte precis mina salta mandlar i fel strupe…. Herrejösses, jag fick skrivkramp i tummarna bara av att se skärmdumparna.

    Åh gode värld. Jag är mållös, vilket man inte säga om Anna… Får hon betalt per ord när hon sms:ar/instagrammar/uttrycker sig någonstans i media??

      Nej, per emoji.

        ??????????????????????????????????????

        I’m dead ??????

    Okej.
    1) att hon flera gånger i sms skriver om vilken god människa hon är och vilken TUR Camilla ska ha att Anna book inte visar allt gott hon gör, vilken TUR Camilla har att Anna inte är miljonär för då skulle hon minsann rädda världen osv är obehagligt.
    2) mitt ex höll på sådär med mig. Skrev mils långa sms till mig om vilken god pojkvän han är och vilken dålig människa jag var osv osv. Alltså gått i terapi typ ever since, det ÄR inte ett normalt beteende. Det ligger något maniskt och obehagligt i det där, även det hånfulla ”hahaha” och ?.

    Nä alltså. Det där smset är sjukt obehagligt.

      Det är något fel när en person gång på gång hävdar hur SNÄLL, OMTÄNKSAM, GODHJÄRTAD och GENERÖS han/hon är. Av alla sådan personer jag stött på så har ingen varit särskilt snäll oavsett hur mycket de proklamerade att de var just det.

      Och ja, alla dessa killar som säger att de är ”bra killar” och är hur gulliga som helst tills man säger att man inte är intresserad:

      https://i.pinimg.com/originals/bb/8b/fd/bb8bfdb21dbb2c3a0b4ca4182f88d9ea.png

        Håller med.
        Jag har en vän som är sådär galet snäll och generös. Spontana blombuketter och diverse ”underlätta vardags-insatser”. Skulle hon börja lägga ut dessa grejer på sociala medier skulle jag givetvis fundera om det viktiga i det hela var att visa mig omtanke. Däremot kan jag på mitt instagram med jämna mellanrum lägga ut hyllningar till hennes generositet. Book förstår nog dock inte skillnaden.

        En person i min familj har arbetat med Anna i ett av Sveriges större tv-program. Tydligen VIDRIG så fort kamerorna stängs av. När de är på, då är det gulligull och äääälskar allt.

        Obs detta var typ 10 år sen, men hon har knappast ändrat på sig :))))

          Om något blir sådant beteende VÄRRE med åren-bland annat för att nästan ingen i personens omedelbara närhet sätter ner foten mot sådant beteende. Tyvärr…

      Känner helt med dig! Det är inte friskt.

        Idag lajvar Anna från bilen och gör sig lustig över Östermalms motionerande kvinnor och män. Vad är det för fel på dig som överhuvudtaget kommenterar detta på ett elakt sätt. Du som är så god?? Vad är det du, Anna, inte förstår när vi kommenterar dina vansinniga bilder som läggs ut till allmän beskådning. Vad är det du, Anna , inte förstår när du startar dina patetiska lajvar? Fattar du inte att du roar många många människor när vi har det lite tråkigt för stunden. ?Finally, ladies and gentlemen, mailet till Bloggbevakning!! Jag saknar ord ?vilken prillig och billig liten människa. ?

      Styrkekramar ❤️
      Man kan verkligen bli fucked up av psykopater/narcissister när man är ung och inte känner igen beteendet och kan undvika den.
      /en som borde ha gått i terapi ?

        Samma här/dotter till narcissist

        Narcissist var ordet. Tror alla kriterier uppnås.

    Japp! Jag har blivit blockad. Vet inte varför då jag aldrig skrivit något. ?
    Men skit samma. Håller med Harmagedon. Hon mår ju inte bra. Tycker det är riktigt obehagligt.

      Jag är from som ett lamm, skriver inga inlägg, och blev blockad från AB idag. Enda vettiga förklaringen är att jag följer Bloggbevakning….

        Jag vill inte bli blockad av Anna. Hon är det jag roar mig med när jag har tråkigt. Snälla Anna blocka inte mig.

          Finns andra medel att se instagram utan att vara inloggad 🙂 lärde jag mig igår. Minns inte vad det hette nu bara för det ?

            man kan logga ut bara så ser man ändå (i webbläsare).

              Inte instastory via webbläsare väl?

              Mvh blockad pga la mig i en argumentation om spelreklam i hennes kommentarsfält som inte var till hennes favör, givetvis ett dumt rookiemisstag.

          Testa Picuki. Du kan inte se lives men å andras sidan krävs ingen registrering.

        Konstigt att hon inte blockat den där cgunilla som hyllar henne och My, och som mobbar andra offentligt på andra konton och verkar följa och gilla denna bloggaren.

    En som visar världen hur hon tömmer kattlådor, och en som kommenterar inläggen om att tömma kattlådor, dessa två personers sms-konversation – och så ett kommentarsfält på det. Tossigt alltihop! Ja, ALLTIHOP.

      Vi har ett katt-gate!

      Man kan dock aldrig få nog av katter ?

        Älskar katter <3

        Eh, jo. Mer än nog. Avskyr katter, eller egentligen de kattägare som inte tar ansvar.

          Och det är ungefär samma sak för dig ?

            Haha, jaa typ! Kattägare verkar leva i sådan symbios med sina katter så det blir typ samma sak ?

          Hur definierar du ”ta ansvar” då?
          Min granne skrek på mig igår för att min katt går i hennes trädgård. Hon är visst allergisk. ??‍♀️??

            Tycker du det är konstigt. Jag vill inte ha någons katt i min trädgård. Aldrig.

            Förstår jag vill inte ha en katt som skiter i min trädgård där ägaren inte plockar upp. Eller går på möbler och hårar ner eller kissar på altanen. Urk. Katter behöver lära sig var de hör hemma. Det går att lära katter. Och att ha dem i koppel och gå med dem också bara man vill! Hoppas de blir lag på att hålla rätt på sina katter. Jag skulle inte vilja att min belv överkörd eller försvann så om jag hade katt skulle den vara innekatt och få gå ut i koppel!

              Buhu det är pga folk som du som vi har vår katt ute ? Tagga ner. Eller spruta vatten på dem.

    Men gud, ni är väl två vuxna kvinnor? Det här börjar ju likna en kukmätartävling fast åt andra hållet. Skärpning. Icke kvalitativt och såsvintöntigt att köra blame game. Kom. Igen.

      Såsvintöntigt? Såsvin? Vinsås? ??

        kuksås? 😛

    Jag är fascinerad över hur de flesta influenser tar sig själva på så stort allvar. Om de nu lägger ut saker om sig själva i ett medium med kommentarsfunktion och dessutom tjänar en hel del pengar på det så får man nog räkna med lite sarkasm.

      Hon tjänar väl inte ens något på det knappt, hon har ytterst få riktiga samarbeten.

    Den stora frågan är om du CamCam kommer göra det du förväntar dig av dom du blockar. Du förväntar dig att dom ska lämna din plattform och lämna dig och bloggen ifred. Dom är inte önskvärda hos dig. Du är nu inte välkommen hos Anna.

    Kommer du lämna henne ifred och hålla dig borta från henne och hennes konto?

      Man får gärna vara här inne hur mycket man vill, jag kan bara kontrollera möjligheten att kommentera.

        Snyggt och lägga ut privata sms. Kan vi anta att CamCam förväntar sig samma ang hennes privata korrespondens? Fritt fram att publicera?

        Ganska fult att ha all makten fär du har den största plattformen. Anna har inte möjligheten att få stopp på dig eller rättvist bemöta dig och ditt drev. Det har vi sett förr. Hur du blockar en medan andra fortfarande får skriva skit om denna utan möjlighet att försvara sig. B la Lex stollis.

        Du sitter och skriver skit om en oförarglig människa bara för att du tycker hon är knepig och inte som alla andra. Gör dig lustig över någon som inte gör något annat fel än att vara udda.

        Usch på dig!

          Hahahah. Och där blev jag blockad. ?

          #VPN

            Inte ett dugg blockad. ?

              Jag är inte heller blockad ännu. Håll tummarna för mig.

          Håller med till 100%! Så jävla vidrigt! Vilken liten människa. Hänga ut en SMS- konversation.. wow

          Stollis har all rätt att få svar på tal dock.

          Jag tycker Anna är så bra på att skriva skit själv ?

    Om man blir arg på det där, hur arg blir hon när det är något allvarligt?

    Det är skadligt. För hennes omgivning.

      Min mor var granne med henne när hon bodde i Frösunda Solna och man kunde sitta på balkongen till innegården och lyssna på henne utbrott nere på bottenvåningen eftersom hon envisades med att ha altandörren öppen.

        Nej?? Man kan se det i hennes ögon.

        Det va i någon live som hon pratade om att man blir ful när man är arg, och fin när man är glad. Där såg man tydligt hur manipulativ hon är.

        Hennes ”glada och snälla” ögon, ser stirriga och arga ut. Hon har övat in det. Och det märktes så väl när hon från ena sekunden log och skulle se söt ut till att vara arg och ond.

        Sånna människor är farliga.

          Måste ju vara ett helvete att leva med den människan….

          Typisk narcissistblick. Ilskan ligger och pyr i blicken även när de ler. Och blir de arga-då är det ren ondska i blicken. Den som själv sett det ”IRL” vet vad jag talar om…

            Jag har varit med om den, därför jag känner igen det?

            Den blicken stavas mamma?

              Japp…????

          Mest farliga för sig själva. Dom blir ganska ensamma.

            Jo, det är sant. Men det tar lååång tid för dem att inse det om ens någonsin. Och innan de når den insikten har barn och andra anhöriga hunnit ta enorm skada och (egentligen omotiverade) skuldkänslor.

            Nej, det är mest farligt för människor runt om, som ofta får sina liv förstörda.

            Jag tänkte som du förr, men det stämmer helt enkelt inte.

        åhhh berätta mer

        Det var ju därför hon var så hatad av sina grannar ? de blev ett polisärende tillslut.
        Anna är inte frisk och hon har tvingat sin familj att sluta upp bakom henne, annars får de ett helvete bakom hemmets väggar.

    Vilka urlöjliga härskartekniker hon kör med! Har Anna någonsin gått i skolan? Hon skriver ju som en sjuåring.

      Hon gick inte ut grundskolan, hennes gudalika morsa tog henne från skolan för hon skulle bli superstar.

    Vänta.. hon är snäll för att hon inte mycket har. De som har mycket är inte snälla för mycket vill ha mer. Men tur att hon inte är miljonär för du skulle du bli matt av hennes godhet.
    ???

    Varför betjäna påpeka ens att man är ”god”. Är man det så vet folk om det ändå??‍♀️ Och om de inte vet – vem bryr sig?

      Tror att hon menar att då hade hon gett så himla pengar till välgörenhet osv. att Camilla skulle typ dö. Eller nåt. Oklart.

      Nä, jag fattar inte heller. Trots den långa novellen verkar ju Anna fortfarande inte fatta vad det verkligen är Camcam och vi andra reagerar på. Om Stolledano tycker det är normalt att bete sig som hon gör på instastories, ja då finns inte mycket hopp.

        Ja alltså hon måste mena det, blir bara så konstigt när hon först skriver hur andra med pengar inte är bra människor för mycket vill ha mer, men hon själv skulle vara ett undantag ? Som att hon är den största ängeln i världen liksom ? Hur kan man skriva så om sig själv utan att skämmas ihjäl

    Fattar hon inte själv hur tokigt hon beter sig?
    Det är inte sunt det hon håller på med.
    Har hon ingen vettig människa i sin närhet som kan prata henne tillrätta?

    Har hon privat Instagram eller öppet? Nu är hon en officiell person, det måste man säga, så det finns ett visst allmänintresse att veta vad hon sänder för meddelanden. Hon är uppenbart väldigt verbal och hennes medd är ganska bra formulerat jämfört med hur andra världsberömda uttrycker sig. Vad är bäst, lägga ut rengjorda kattlådor eller blotta öppet sin nya livskärleks irritationsmoment typ behöva vänta, går ut med pappåse på huvudet? Eller påstå att man har maffian utanför dörren? Då föredrar jag kattlådor. Emellertid känns bådas världar lite trånga och verklighetsfrånvända.

      En offentlig person med en öppen Instagram som hon stundtals tjänar pengar på.

        Oj så snabbt svarat, nästan så man kan tro att det är du som skrivit det 15:15 också. Just saying

          Frågan nog inte helt ovanlig i detta forumet. Att C skulle ha färdig formulering som svar är väll inte så konstigt

          Givetvis satt jag och hade koll på kommentarerna under ett inlägg som detta. Tro det eller ej, så lyssnar jag på både kritik och feedback. ??

      Kan man önska sig Anna Brooks självförtroende/hybris i julklapp?

        Jag tror inte det är något att önska, faktiskt…

        Skulle ALDRIG vilja byta med henne, även om jag förstår vad du menar.

      Men att du orkar Ham… du kan bara inte låta bli… alltså.

        Och du stollan lika så. #nevergiveup

          Man ser alltid när det är du som skriver, nu med # som du börjat med, och så att du skriver stollan då. Ser alltid när det är du som skrivit om du så kallar dig Lorenamorello, Blub eller annat. Ett tag var det mycket Pluto och Pongo. Detta lär väl ryka bort.

            Du är så djupt störd stollis

      En del officiella personer har ju också ett privat Instagramkonto, där de kan välja vilka som får ”komma in”. Det vore något som AB borde fundera på. För hon kan uppenbarligen inte hantera kritik eller synpunkter från användarna.

      Jag följer inte Anna men kan ändå läsa hennes inlägg. Jag har ännu inte blivit blockad, även fast jag följer Bloggbevakning.

        Hon hade det ett tag, men sen gjorde hon det helt öppet igen.

    Anna är jättesnäll. Hon mår bra av att hjälpa där hon kan. Hon blir så glad över att göra snälla saker mot sina vänner att det slår över till tjatighet. Men låt henne hjälpa sina vänner och skriva om det utan att håna. Ett tummen upp som beröm räcker. Anna blir glad, personerna hon hjälper är glada och mobbarna som hånar lär sig vara snälla. Tummen upp räcker ?

    Hon har ju en poäng.

      Behövdes det snudd på 7000 tecken att få fram den?

        Nej, men jag förstår att hon, som uppenbarligen är psykiskt instabil, mår piss och inte borde vara på sociala medier alls, blir arg. Hon känner sig jagad och mobbad och det är hon ju också. Inte bara av dig, men du tillhandahåller en plattform där det fortgår. Om jag vore du skulle jag vara mer försiktig med vilka jag skrev om. De som drar in en massa pengar på konsumtionshets och verkar må okej? Visst. Men Anna? Nej.

          Fast för Isabella L är det ju ännu värre, hon blir ju verkligen utsatt här på ett hemskt sätt men hon går inte i försvar och till attacker. Anna har tiden till att sitta och läsa allt och håller koll på troll och haters och är väl hetsigare av sig. AB drar också in pengar på konsumtionshets, hon har gjort en del reklam och samarbeten senast för träningskläder. Håller med om att hon verkar instabil och skulle må bättre utan soc med men det vägrar hon inse för hon vill vara känd och synas.

            IL har sagt att hon är konflikträdd så där har du svaret. Det är jävligt illa att mobba folk så som det mobbas här.

              Ja men Anna får iaf försvaras här vilket inte I L får för det ryker bort. Det är ju ännu värre för I L. Undrar vad A B tycker om det och hur det egentligen känns för I L. Är nog väldigt jobbigt och påfrestande.

            Att du orkar

        Om man räknar antalet ord i kommentarer totalt det senaste året (som bett dig att tona ner hånet och hålla koll på kommentarsfältet…) – så tycks det krävas en hel del ord för att du ska ta saker på allvar.

        Det brukar hålla ett tag. Sen trillar du dit igen och alla vi som har en invändning på ett inlägg blir per automatik ”stollis”. Jag ska banne mig börja ta ”stollis” som en komplimang.

          Jag med.

            Jag med!

            Är villig att stämma in i den här kören. Du är inte känd för att kunna ta till dig små korta meddelanden, hintar eller uppmaningar så du ska nog hoppa av den där höga hästen Cam.
            Hela det här inlägget luktar ruttet och det återspeglar mer vem du är än något annat.

        Men märker du inte att hon inte mår bra när hon gör så? :/ Är ju ett tecken på att hon är ledsen/frustrerad.

        Tydligen, du verkar ju fortfarande inte ha fattat det dock. Nädu camcam det här var verkligen ett nytt lågvattenmärke, men är man en jävligt liten person så är det ju lättast att sparka på de som ligger ned.
        Suck.

    Nja, jag tycker nog att du mest gjort dig lustig på hennes bekostnad, på ett i grunden ganska oförargligt sätt. De allra flesta kommentarerna är i samma härad.
    Men, vi hade för någon/ett par veckor sedan en hel del kommentarer som kunde varit skrivna av Annas Flashbackhatare. De är borta nu och jag hoppas de inte kommer igen!
    Så kom igen, Anna! Vi förvånas och förfasas av ditt IG flöde men vi älskar dig ändå innerst inne!

      Vilka vi???prata för dig själv tack!

    Att behöva påpeka sin godhet då är man inte god. Är man god och omtänksam märks det utan att man själv behöver påpeka det ?

    Men hon skriver privat till dig. Varför lämnar du ut detta?

      Därför att hon vill.

      Men det bör väl till och med Anna kunna räkna ut att Camilla skulle göra!?

      Privat? Jag känner inte människan…
      Däremot har jag fått ett 7000 tecken långt sms där en offentlig person gör sitt absolut bästa med att försöka förolämpa mig men som jag snarare garvar åt.
      Ett sms som hon skickat till min telefon efter att ha ringt min sambo(!) för att få mitt telefonnummer.

        Står ju att hon skriver privat till dig. Tycker också det är fel att göra ett inlägg av, du märker ju att hon inte mår bra?

          Exakt! Anna sa själv att det är privat men du lägger ut!

            Men jag HAR ingen privat kontakt med Anna?!

              Hon ansåg visst det. Tycker du att alla sms är offentliga? Hade hon velat ha dom för alla att se hade hon skrivit på din insta eller din blogg. Det gjorde hon inte. Hon skrev på din privata mobil bara för dina ögon.

              Hon ber ju om att det ska vara privat? En konversation på sms där ena sidan säger att hon skriver privat är en privat konversation. Du behöver inte hålla det privat för det, men stå iallafall för att du lägger ut något som är menat att vara privat istället för att spela dum.

                Man kan inte skicka en novell till en person man inte känner privat (med inbäddade hot dessutom) och kräva att det ska vara ”privat”. Då är man antingen dum eller har storhetsvansinne. Oavsett hur förbannad man är. Det är upp till mottagaren att avgöra om hen vill låta det vara privat eller inte-inget avtal har väl ingåtts mellan C och A om att det ska vara ”privat” heller?

                C gör väl vad hon vill med sms som kommer till henne?
                Varför skulle hon ta hänsyn till någon som skriver till henne och är otrevlig och hånfull?

            Vem fan menar du har skyldighet att vara Annas Books privata spottkopp och varför? Att sända så mycket text och därmed kräva så mycket tid samt dessutom kräva att skiten ska vara privat är en distinkt förolämpning av en människas tid och möjligheter.

            Respekt är en tvåfilig väg och inte ett enkelriktat jävla avloppsrör.

            Vem tar emot mitt toapapper och skyddar mitt rätt till att vara privat? Kom igen nu…

          Om någon tar sig friheten att leta upp ens privata nummer och skicka ett sms så har man väl ingen skyldighet att inte visa upp det? Anna bestämde själv att ta det på ett privat sms, inget de verkar ha varit överens om att kommunikationen ska ske där.

            Ett nummer som hon ska ha fått tag på genom att leta upp Camillas sambos nummer och ringt honom för att få numret. Är inte DET jävligt gränslöst för att sedan vilja vara privat när man skriver ett så här otrevligt och smått hotfullt sms? Varför inte bara maila eller skicka ett DM istället för att ringa anhöriga? Tänk om Camilla ringt Annas barn eller man för att få tag på henne? Hur normalt är det?

              Camilla har ju kontaktat anhöriga gällande andra influencers, är inte det lika gränslöst isåfl?

                För att få tag på telefonnummer eller för att be om en kommentar på en artikel (som jag ska göra om möjligheten finns)? Och jag skulle aldrig drömma om att leta upp privata nummer och ringa utan den kontakten sker via offentlig mail eller dm på Instagram.
                Kom inte och jämför det med att Anna Book ringer min sambo ett gäng gånger för att få tag på mig när jag är busenkel att få tag på via både mail och dm.

                  ”Artikel”. Du menar spekulerande skvallerpost?

                    Kalla det vad du vill, men enligt min chefredaktör så ska jag göra det med tanke på utgivningsbeviset. 🙂

            Hota och trycka till via ”privat meddelande” som en inte vill andra ska se. Klassiskt hustrumisshandlarbeteende.

          Tycker Camilla gör helt rätt här som publicerar Annas sms.
          Hon hotar och försöker försöker trycka till Camilla rätt ordentligt här samtidigt som hon fortsätter att framhäva sin egen godhet.Man är ingen godhjärtat person om man måste framhålla det hela tiden på sina instastories,varvat med inlägg där man svär och skriker ut könsord.

          Har under så många år framkommit vilken lögnare Anna är,och vilket dåligt beteende hon har i både TV-program och på sociala medier.
          Skall vi bara låta henne hållas i sin fantasibubbla där alla bara stryker henne medhårs?
          Tror absolut inte att hon kommer bli ”hjälpt”av att bara ha ja-sägare runt sig,hon blir ju bara värre och värre för varje år.

            Lång text från Anna, japp. Så jag kan ha misstat något. (Är dessutom så trött att jag håller på att ramla ihop) Men…

            .., jag uppfattar faktiskt inga hot, subtila eller inte, från Anna.

            Är det jag eller CamCam som har läst fel?

              Du.

                Citat?

                  Du får läsa några gånger till om du inte fattar. Jag vill inte ge dig stödundervisning.

                    Fanns alltså inget. Got it! ?

                      Jo, det gör det men du förstår inte det du läser. Inte direkt första gången du har svårigheter att förstå skriven text. Kämpa på och kom tillbaka den dagen du hittat de subtila hoten i texten, jag väntar på dig. Dock förväntar jag mig inte att det sker de närmaste veckorna.

                      Jo det finns, inte mitt jobb dock att upplysa dig om var. Läs om efter att du vilat upp dig så att du inte är så trött längre.

              Antar att det subtila ligger i det där sista om att hon minsann hade vittnen som lyssnade på telefonsamtalet. Typ ”akta så inte alla får veta att du var snäll när vi pratade i telefon”.

                Ok.
                Tack för förslag till ett alternativ.

                Själv tycker när kommer till hot att det är ganska långsökt som sådant. Exakt vad hotar hon med? Att det skulle komma fram att CamCam låter trevlig privat men inte på bloggen?

                Men visst, ett hot behöver inte vara effektivt eller med substans för att ändå vara ett hot. Men jag vidhåller ändå att den tolkningen är långsökt och en aning överkänsligt.

                Men igen, tack för att du tog dig tiden. Jag uppskattade det verkligen.

          Å andra sidan. Hur privat var det samtalet egentligen om Anna, enligt egen utsago, hade andra att lyssna på samtalet? Utan att informera den hon pratade med om att samtalet inte var bara mellan de två. Redan där gjorde hon valet att inte hålla det privat mellan två personer…

        Sjukaste jag hört och läst!!!
        Synd att du Camilla råkar ut för Anna nu, känns som hon ständigt hyser agg mot någon hon är avundsjuk på (för stunden)

        Det som gör mig förvånad är att din sambo ö h t lämnar ut ditt telefonnummer till någon, det kan ju vara vilken galning som helst som fiskar ditt nummer. Du har ju ett privat telefonnummer som ingen bör lämna ut (antar jag) undantaget myndigheter och sjukvården. Fast där är jag van att om någon presenterar sig som myndighet så ber de att man ringer tillbaka och de lämnar tel.nummer till växeln så att det garanterat är platsen och personen som de påstår sig vara.

          Han frågade mig givetvis först men mitt nummer har alltid funnits på nätet så jag tänker mest att hon är visserligen är gränslös men mest jäkligt dålig på att söka på nätet.
          Gränslös så till vida att när hon inte hittade mitt nummer så ringer hon min sambo istället för att maila eller skicka dm. Så jävla märkligt, vem gör så?

            Då förstår jag, trodde att du hade ett hemligt telefonnummer, då är det verkligen märkligt beteende.

      För att hon är en offentlig person och varför ska det vara skillnad för henne och inte någon annan. Har för mig att Camilla lagt ut sms/mejl från andra influensers också…

      Till skillnad från tex Joakim Lamotte ”hänger” Camilla inte ut privatpersoner. Hade Anna valt att hon inte vill bli granskad hade hon inte valt att visa allting offentligt, tex när hon byter kattlådor eller raljerar om andra offentliga personer.

      Hade Anna varit en privatperson hade hon varit den typen som tjafsar i olika Facebookgruppen!

        Åh nej. Anna är tydlig med att hon inte vill vara känd.

          Antar att du är ironisk.

          Om inte:

          Då visar hon det väldigt kontraproduktivt ?

            Ja jag är ironisk. Däremot har Anna upprepade gånger sagt att hon inte vill vara känd.

      Camilla har väl inte tystnadsplikt, när det gäller privata sms.

        Om hon ger sig in i leken får hon leken tåla. Camcam alltså.

        #karma

          Oh woow tuff du är!!!

        Vadå tystnadsplikt !? Dummaste jag hört. Varför skulle hon ha det?

      Anna skrev ingenting av privat karaktär utan samma upprapade meningar om och om igen staplade på varandra i lite olika formuleringar bara. Ingen skada skedd. Inget är ”utlämnat”.
      Hon skulle ha skrivit likadant på sin insta om någon lite snällt frågade var hon köpt sin fina blomkruka, en lååång harang om varför folk överhuvudtaget bryr sig och hur äckliga alla är som lägger sig i.
      Och, hon är så ful i mun, nåt så fruktansvärt så jag fattar inte att folk faktiskt följer henne på riktigt för att dom gillar henne. Vad finns att gilla? Att hon pjataj bebisspjåk? För att i nästa sekund skrika att folk behöver få mer kuk?
      Bloggbevakning gjorde helt rätt. Ger sina följare det dom vill ha, och här har det tjatats om att få läsa sms:et.
      Ha en fin kväll, och suss gott!
      Bästa hälsningar Tant KIA

    Ha ett fortsatt… LIV

    ??? jag stjäl den formuleringen! ?

      Den var faktiskt awesome haha. Bra burn det. Tack Anna! 😀

        Var det den bästa combacken du hört? Då har du inte hört många i ditt liv.

          Du, ha ett fortsatt LIV!

            Nej, fortsatt…..liv.

          Det skrev jag väl aldrig? ?

    Alltså detta kan vara det sjukaste jag läst.
    Jag var med om en traumatisk upplevelse i våras och har mått sjukt dåligt, jag kan säga att jag har blivit friskare sen jag började följa boken på instagram, det är ju underhållning varje dag och jag känner mig inte ett dugg galen när jag jämför mig med henne ???

      Haha har gjort samma sedan i höstas!! Nu mår jag bättre och jag börjar mer och mer tycka synd om Anna, även fast hon är så jävla störd och elak

    De där smst var så himla långt att mina ögon ramlade ur sin ursprungliga plats.

      Jag läste med full koncentration 2 gånger. Tycker det var intressant och spännande. Tummen upp!

        Vad gjorde du resterande två timmar av dygnet? ?

    Anna måste väl på riktigt vara narcisst??
    Det där meddelandet är så sjukt så man vet inte ens var man ska börja

      Tror alla som haft närkontakt med narcissister i sitt liv känner igen dessa med Anna med: ???.

    Alltså, smset är ju alldeles för långt, men jag tycker inte hon är helt ute och cyklar, mer än att hon borde lära sig att komma till slutklämmen utan så många ord.

      Det hade räckt med ett ”DRA ÅT HELVETE” !

      Ha,ha,tror Camilla kom rätt lindrigt undan vad gäller sms.Arga snickaren fick frågan i Aftonbladet om vilket sms som varit konstigaste han fått.Svaret var Anna Book,jag printade ut det,och det var 7 A4sidor långt.

    Det är ju som sagt en jäkla skillnad på att störa sig på att nån gör goda gärningar och på att störa sig på att nån MÅSTE VISA UPP alla goda gärningar. Hon verkar inte riktigt ha förstått ditt inlägg.

    Folk som söker efter en klapp på huvet för att dom gjort nåt snällt för en medmänniska har det ju inte i sig naturligt, utan gör det snarare för att ”det ser bra ut”

      Precis. Belöningen i form av tacksamhet från den man hjälpt är ju tillräckligt för en människa som är äkta god. Man behöver inte klapp på huvudet från okända.

    Sammanfattning:
    Anna påstår att hon inte är arg, men hon är väldigt arg. Hon tycker att vi alla är Camillas lilla sekt som attackerar och gör narr av henne. Hon är en väldigt god människa som hade gjort mer om hon hade haft en förmögenhet. Hon vill att Camilla ska sluta skriva om henne och att Camilla är respektlös. Några tomma hot mot Camilla.

      Fast det är ju så. Många retar sig på henne. Det kanske räcker nu. Och om hon inte mår bra. Hänsyn är något bra.

        Fast hon har aldrig sagt att hon inte mår bra? Tvärtom. Och att hon är jättestabil och fortsätter skrika och attackera sina egna följare. Men för att jag tycker det är ett beteende som inte är helt rimligt betyder det ju inte att man inte får kritisera det för ”hon mår ju inte bra”? Hade väl varit annat om hon varit inlagd på psyk och folk säger att hon är dum i huvudet typ. Får man aldrig säga att konstiga saker är konstiga för människan beter sig galet?

    Herrejösses vilket sms. Har aldrig fått en tiondels långt ens.
    Hon känns väldigt osammanhängande och manisk.

    Oh gud puh… men hon har en del poänger ändå. Bra span på kattlådan haha, ja jag tror ju inte att hon varit där två ggr varje dag för då hade hon visat det, och det skulle ju såklart visas upp både för sin egen del – ”titta vad hjälpsam och god jag är” och för Mys del – titta jag har minsann skaffat kattvakt så de är inte ensamma (som de varit en del innan, ifrågasätter också om My nu ljög igen om att Jonas varit där för hon sa väl att han åkte till Finnland när hon själv åkte iväg). De är märkliga de där två, så lika.

      Hur ser man att det är samma dag?

        På kattlådan? Hur kattsanden ligger. Tro mig som kattägare till 2, om en katt hade gått in där hade kattsanden inte sett ut så.

          Aha! Har inga katter så fattade inte det

          Fast på bilden hon visar är ju sanden precis bytt MEN sanden ligger ju exakt likadant så det är ju samma dag, samma tillfälle. Tror inte hon var där två gånger varje dag men snällt av henne att åka dit och hjälpa till, hon gillar nog att få bli tillfrågad om att hjälpa vänner så hon känner sig behövd och så får hon ju då tillfälle att visa upp hur omtänksam och hjälpsam hon är hehe. Det där med att filma när presenten skulle överlämnas till Åza var verkligen cringe. Anna Book jobbar hårt på godhets-image just nu, på att få ett gott rykte om att vara god fin och hjälpsam.

            Det är ingenting som hon kör med just nu. Anna har väl alltid varit sån.

    Jag tycker hon ska bli lämnad ifred.

      Publicerar hon offentligt får hon räkna med att folk har åsikter, vill hon vara ifred så får hon ha ett privat konto.

        Ett sms till någons privata nummer är inte offentligt.

          Hennes Instagram är offentligt, där har hon vädrat sin vänlighet. Skickar man ett sms privat är det ingen rikshemlighet utan kan visas för vem som helst om inte man har kommit överens om något annat.

          Kan jag leta upp ditt nummer, skicka ett liknande sms och kräva att du ska hålla det privat för att jag vill det?

            Leta upp mitt nummer och skicka valfritt sms så får du veta om jag håller det privat.

              Kan jag kräva det var frågan.

          Men vad är det du inte förståd 16.13? Om du skickar ett sms till mig så har jag väl ingen skyldighet att hemlighålla det?

        Åsikt ja men att bli hånad som hon blir här, nja, inte ok.

      Ett enkelt första steg är att inte ha en offentlig Instagram om man vill bli lämnad ifred.

      Då tycker du att IL ska bli lämnad ifred också antar jag, för hon utsätts ju ännu värre.

      Varför tror du att hon har insta? För att hon vill vara ifred?

    Kommentarer går inte fram, moddar du?

      Nix

        Vi säger så. 😉

          Gött!

      Det är nog en teknisk glitch, blir så för mig med emellanåt.

    [Borttagen kommentar]

      Moral? Här? Hahahahahaha

    Varför skulle Camilla hålla på sms:en när Anna spelar upp deras samtal till allt och alla?

      För att det är uppenbart att Anna inte mår bra och då behöver man inte tjäna pengar på det. Man behöver inte alltid ge igen.

        Och då ska man bara dalta med folk som inte mår bra? Seriöst?!

          Tänker du att genom att inte hänga ut någon som är uppenbart labil och verkar må psykiskt dåligt på Sveriges största blogg, vore att dalta?

      Var har hon spelat upp deras samtal? Hon menar ju att familjemedlem var med och lyssnade när de samtalade gissar jag, hon skriver inte att hon har samtalen inspelade.

        Hon menade? Hur vet du vad hon menar?

    Klart man får tycka, reagera o försvara sig i Tookens situation, inga konstigheter. Det som jag reagerar på är all den tid o framförallt energi hon lägger ner på sms/mejl/blockningar, herregud bara det där smset hon skickade t Camcam måste ha tagit iaf 30 min allt som allt. Bara det liksom, tänk sen all tid hon pratar om det för alla o en var o läser upp det hon skrivit o sen går hon igenom hela Bloggbevakningens kommentarer? Uppdaterar på repeat dagarna långa.
    Nä Anna Book, tagga ner lite, du har inte hälsan på din sida direkt o dt är obra att låta kroppen ha ditt höga adrenalinpåslag all vaken tid.

    Och av vilken anledning lägger du ut sms du får??
    Väldigt låg nivå. Men samtidigt är jag inte förvånad.
    Vad är syftet anser du ?

      Du glömde ett a i ditt namn. Och ett book.

        Inte alls. Är som vuxen emot all mobbing och hån.

          Hur ställer du dig till alla elaka or Anna skriver? Å när hon kallar unga tjejer för smuts?

    Ot men nån som sett wahlgrens värld och blivit illa till mods av bråket mellan Bianca/Philippe/Lovisa? Alltså när Bianca menar att Lovisa och Phillipe är varandras typer och tänder på varandra och det blir en stor grej av det. Känner att Bianca inte alls skämtade och alla vloggar som hon la upp för några månader sedan där Philippe och Lovisa kallt varann för älskling gjorde alltså Bianca ledsen trots att hon menade att hon inte tog åt sig. Vet inte vad jag vill komma fram till men tycker bara synd om henne som är ett med ett svin som filipe.

    [Borttagen kommentar]

      [Borttagen kommentar]

    Hon har absolut en poäng. Hon har väl uppenbarligen något problem men att avfärda henne med sitt sms är inte direkt trevligt. Ren mobbarattityd. Men vad ska man förvänta sig av innehavaren till en sån här blogg.

      Vem skulle inte ha problem om man blev behandlad som Anna ständigt blir. Framförallt här inne.

      Vidrig blogg som förstör människors liv.

      Annas ”problem ” är bara att hon har ett sjujäkla humör.

        Annas problem är att hon är en översittare som har noll självdistans.
        Anna kan inte hantera sociala medier och har noll koll på hur man ska bete sig eller uttrycka sig.
        Det största problemet av allt är att alla runtomkring stöttar hennes beteende istället för att hjälpa. Det är som en typ av medberoende.
        Vi ser en människa som tydligt mår mycket dåligt.

        och hur har anna o delar av hennes familj behandlat folk? du menar att brottsoffer får skulla sig själva?

      Menar du att man förväntas läsa hela hennes novell och svara sakligt på hennes …. ja…. vad man nu ska kalla det..?

    Jag skulle aldrig orka hålla på så som Anna gör. Sånt där tar SÅ fruktansvärt mycket energi ur ens liv och gör en stressad och frustrerad och … Ja Gud vet allt. Kan inte vara bra för blodtrycket heller. Då är det bättre det Isabella gör, hon mer eller mindre ignorerar allt negativt (även fast hon säkert läser en del och påverkas?) istället för att ge sig in i fruktlösa diskussioner som aldrig kommer att leda fram till någonting. Men hon kanske behöver adrenalinkicken? Jag känner minst en dramaqueen som MÅSTE ha ett drama som fyller hennes liv, det ena tar vid efter det andra. Ett slags beroende.

    Himmel så jobbigt. Frid, säger jag bara.

      Vem skapar mest drama? Anna eller camcam?

        Anna. Alla dagar i veckan.

          Så klart Anna.

      Ja att hon orkar, kan förstå frustrationen på ett sätt men det där är inte hälsosamt. Modigt av henne dock men hon går i taket för mycket, för allt, och det märkliga är ju att hon själv alltid skickar elaka pikar mot andra så det blir lite sten i glashus. Att hon måste framhäva sig själv och samtidigt pika andra säger en del… Tänk vad IL får utstå och inte går hon till attacker, hon kanske inte ser allt men hon mår säkert dåligt och tar illa vid sig av allt hon också men hon försöker ändå ignorera. Hon borde dock säga ifrån lite mer kan jag tycka men hon är konflikträdd och det är nog känsligt för henne. Anna B är ju en dramaqueen och vill ha uppmärksamhet, det påstås här att IL är det men nja, även Books kompis M är ju dramaqueen som söker uppmärksamhet.

        Som igår så försökte ju Book starta drama och försökte få uppmärksamhet genom att visa att någon ställt en fråga om hon skulle vara med i Så mycket bättre – då skrev hon ”Vem försöker sprida rykte om att jag ska vara med i så mycket bättre, har folk inget eget liv?!” osv och raljerade om det men det var ju hon själv som försökte sprida det och fiska att få vara med där genom att uppmärksamma denna fråga, hon hoppades väl få frågan och få hejarop och att folks skulle skriva att dom vill se henne där. Och så påstod hon att hon fått såå många påhopp och elakheter för det eehh tror jag faktiskt inte på, lika lite som att hennes kompis fått tvåhundra dm:s. Alltså dom två, som dom försöker. Pinsamt.

        Som igår så försökte ju Book starta drama och försökte få uppmärksamhet genom att visa att någon ställt en fråga om hon skulle vara med i Så mycket bättre – då skrev hon ”Vem försöker sprida att jag ska vara med i så mycket bättre, har folk inget eget liv?!” osv och raljerade om det men det var ju hon själv som försökte sprida det och fiska att få vara med där genom att uppmärksamma denna fråga. Hon hoppades väl få frågan och få hejarop och att folks skulle skriva att dom vill se henne där. Och så påstod hon att hon fått såå många på hopp för det eehh tror jag faktiskt inte på, lika lite som att hennes kompis fått tvåhundra dm. Alltså dom två, som dom försöker. Pinsamt.

    Blev blockad när jag klicka på följa henne o hade en bild på en blomma

    Jag skrattade åt Britneys tokerier back in the days, typ ”men gud vad weird hon är, crazy bitch!”. Men sen fattade man att hon inte mådde så bra, och då var det ju inte kul längre. Känner lite så i det här fallet också…kanske dags att vara ”the bigger person” och bara låta Anna vara.

      Varför gjorde du det, skrattade åt Britney? Min tanke var- oj vad hon måste må dåligt. Inget förlöjligande överhuvudtaget. Sedan tänkte jag också- det är inte lätt att leva i Hollywood med paparazzis överallt, vart man än går som känd. Jag känner medlidande med Britney.

        Jag känner medlidande för IL för det som hon utsätts för och så påpassad som hon är, allt hon gör, vad hon är gör, hur hon än gör så är det fel och det klagas och hon skammas. Allt hon gör vänds till något fel och dåligt. Hon har ingen möjlighet att försvara sig eller ändra sig för då vänds det, förvanskas och blir till fel och det klagas och skammas. Hemska trakasserier.

          Ja, samma här. Hemskt hur vissa försöker knäcka IL och om hon förvarar sig lite eller skulle säga ifrån så blir det bara ännu värre och hon får ännu mer skit. Inte konstigt att hon får ångest, hon måste bli förvirrad av allt klagande på allt vad hon gör och inte gör, hur hon än gör så är det fel, allt är det fel på och förvrids. Tragiskt.

            ?

    Är det verkligen Anna som skrivit detta, för är en enorm skillnad på antalet emodjis i detta låååååång brev och hennes vanliga inlägg på Instagram.

    Det går ju alltid typ ????❤❤❤???????? och ett par hihi per stycke i normal fall.

      Jag håller med, tror att hon fått mycket hjälp från någon att formulera detta sms. Inte helt likt hur Anna vanligtvis skriver. Dessutom alldeles för få emojis.

        Kanske Åza hjälpte till under det långa väldokumenterade besöket?

          En rätt trolig förklaring

      Hon är ”besviken, inte arg” och då finns det väl inte tid och humör för emojis, men grammatiken (främst alla dessa ”dem”) och stavningen indikerar att det är hon.

        Och hennes ord ”äckligt” som allt som oftast förekommer överallt…

          Hon vill verkligen förnedra… i någon live som jag såg så gapade hon mother fuckers x antal gånger. Hon blir bara patetisk.

        ”Jag är BESVIKEN på dig-inte arg!” Låter som något en hustrumisshandlare eller förälder som misshandlar sitt barn säger för att rättfärdiga sina härskartekniker.

    Jag började läsa med det tog ju aldrig slut ?! Det kan inte seriöst vara någon som läst hela ? Och huuuur orkar man lägga ner den tiden att skriva allt det där till en främling ? måste vara jobbigt att bry sig så mycket :/

    Jag såg fram emot detta sms men när jag började läsa gav jag upp efter typ tredje sidan. Herregud vad långt meddelande, sjukaste jag sett. Men vad jag förstått av kommentarerna så är Anna en fin, generös och fantastisk människa. Eller hur? Om alla vore som hon, då hade vi säkert haft fred på jorden. Och juste, arg är hon inte! Hade hon varit arg hade vi fått se på andra saker, eller hur?

    Jag föredrar om vi inte börjar analysera kattlådor. Vad tycker ni andra i kommentarsfältet?

    Anna som är såå vänlig, men skriver på sin Insta; ”folk är heeelt sjuka i huvudet”
    Vänligt? Jo, pyttsan!

    Asså Anna book pratar om sig själv på samma sätt som Trump fan. Slående likhet. Någon som är sugen på att Photoshopa dit trumps hår på booken?

      Minns att hon var med i halv åtta hos mig, eller liknande program med kändisar. Claes ”Clabbe” af Geijerstam var också med där. I ett litet klipp da han att Anna pratar oavbrutet…..om sig själv.

      ”Under programmet ”4 stjärnors middag” tog Claes af Geijerstam upp att man borde sätta gaffatejp på Anna Book då han menade på att hon pratar för mycket om sig själv.

      – Det får bli lite gaffatejp på Book ibland, säger Geijerstam.”

    Varför tror så många att Anna inte mår bra? Hon har ju alltid varit så här.

      För att det märks? Hon tar väldigt illa upp av hur den här bloggen skriver om henne. Står ju ordagrant.

      [Borttagen kommentar]

    Varför inte bara sluta skriva om Anna på din blogg dock? Hon mår ju inte bra av det och nu har hon verkligen förklarat hur dåligt hon mår, så varför inte skippa att ha med henne och skriva om andra istället? Bara en tanke

    bb är ju en plattform som kommenterar influencers, precis som en kritiker recenserar böcker osv.. (fast kanske på liiite lägre nivå men ändå)

      Anna är ingen influencer dock.

        Är man en offentlig människa med stort Instagramkonto som man stundtals tjänar pengar på så tillhör man den kategori som kan förekomma här.

        vad är en influencer? är man endast en influencer om man själv kallar sig det? eller är det vid ett visst antal följare? är det när någon annan kallar dej influencer? är det när man influerat någon? när man tjänar pengar på det?

          Bra fråga egentligen. För att kallas ”influencer”, alltså ha det som något yrke så bör man väl ändå ha samarbeten som ger en inkomst. Ger det ingen inkomst så är det inget yrke. Följare går att köpa.

    Tror att både Anna och Camilla skulle må bättre om de inte jobbade med soc med. Två vuxna människor som bråkar på nätet, tänk om de lagt tiden på något vettigt som tillförde världen något värdefullt istället.

      Amen

      Åh, jag bråkar inte.. 🙂

        Håller både med dig och inte med. Du är mer som tändvätska som håller igång bråken dagligen än bråkar själv. Vet inte om det är så mycket bättre.

        Tjafsar/munhuggs då. Oavsett är det bara sorgligt tyvärr.

    Vem orkar läsa ett sådant långt mail?om samma sak
    Jesus ??‍♀️??‍♀️??‍♀️

    Så viktigt för henne att poängtera att hon inte är arg bara lite irriterad det osar ilska om smsen

    Jag orkade inte läsa.. det enda jag såg det va. jag är bra, jag är snäll, jag jag jag jag. Men varför är hon ens fortfarande med i tv eller anses vara kändis (?!) ? jag såg henne sjunga ABC när jag var ehhh typ 7 men vad har hon bidragit med sedan dess? Ja förutom att höja sig själv till skyarna & klämra sig fast hon de andra ” kändisarna” för att få lite glans..

      det var ca 60st JAG, MIG i texten ?

    [Borttagen kommentar]

    Är hon ens vuxen ? vem skriver ett sån meddelande .. och sååååå låååångt ?? min 15 åriga dotter skriver precis så där när hon är arg

      En 15 åring idag orkar väl inte skriva en sån lång text?!

    [Borttagen kommentar]

    Anna skrev ju ett sms till Arga Snickaren på 7 sidor där hon klagade på allt han gjort
    så detta till Cam är ju ingenting i jämförelse

      Hade gett mycket för att se det messet också ?

        Eller hans min när han öppnade det. ?

    Jäkligt drygt svar du skickade till henne dock! Du har tid att sitta och följa henne annars och skriva ihop rätt menlösa inläggning henne. Men ger dig inte tid att läsa när hon har något kritiskt att komma med.

      Camilla bad väl inte att bli kontaktad av Anna Book, och att hon ringde hennes sambo för att få numret. Jag hade nog svarat ännu otrevligare om någon gjort så mot mig.
      Jag tycker Camilla var riktigt trevlig med tanke på vilka oförskämdheter Anna vräkte ur sig.

        Om man kontinuerligt skriver om ngn annan så får man väl räkna ut att personen tillslut tröttnar och säger ifrån!!

      Hon har fullt upp med IL vettu.

        Säkert…. men lägger man verkligen ut ngt på nätet på SIN blogg om man inte läst igenom texten?!

          Klar hon läst igenom texten, det där skrev hon ju för att härska typ, men texten var lång och svår att ta sig genom.

    Fråga: Är det någon som vet varför denna 50 åriga galna och retuscherade, sorry- ” naturliga ” och ”godhjärtade” tanten pratar med bebisröst ???

    Och har hon några vänner som kan prata vett med henne ?
    ( Menar riktiga vänner , som inte hon envisar att tränga sig på? )

    Och till Camilla : vad prata hon om i en timme ?
    *nyfiken*

      Att folk är dumma mot henne på Instagram och inte köper hennes olika historier och versioner med hull och hår och hur hon vill visa för varenda en av dem att de har feeeeeeeel!

        Tack för svar Camilla!!!
        Menar du historier som att nån snodde hennes mobil från låst bil på Ikea och la ut elaka saker om hur fattiga glufsar i sig julbord?
        Eller hur arga snickaren förstörde deras hem så de inte kan bjuda hem sina 20 vänner vid middag? ( har Anna ens så många vänner ?)
        Eller när våldtagna kallas för ”smuts”?
        Eller förstöra vännerna bröllop genom att i talet tala om sig själv?

        Lååååång lista !!!!
        Sååå patetisk!!

          Nä, mer att hennes följare/blockade följare ifrågasätter henne och hennes olika utsagor om saker och ting.
          Då var det nog den där skolan som hon påstod sig vara inbjuden till men där rektorn sa tvärt om.

        Har inga ord….

    [Borttagen kommentar]

    Kommer ihåg hur man ordbajsade fram 2000 ord till uppsatser i skolan… är ändå rätt imponerad av Anna som orkade ta sig tid och energi till att skriva detta. Undrar hur lång tid det tog. ?

    Hon omtänksam?! Ja kanske i sitt huvud.
    Omtänksam till en viss gräns. Hon är ju besatt av att visa huuuuuuuur fantastisk vän hon är. Om o om igen skriva det långa rants om hur mycket hon gör för sina vänner. Osv osv osv …

    haha, nu blev jag också blockad på insta. dagen är komplett 😀 hon har nog fullt upp med att blocka folk nu, säkert därför hon varken lagt upp inlägg eller stories idag.

      Jag är inte blockad! Vi har till och med träffats och fikar och hon räknar mig som ”vän” och på hennes
      sida i allt!
      Ha ha ha ha

        okej….

        Fy fan att ha en vän som du?som låtsas gilla henne men i grunden bara vill henne illa och sitter här och skrattar bakom hennes rygg. Inte konstigt att Anna är som hon är med den typen av vänner.

          Har inte låtsas vara hennes vän!
          Att hon tror det är skillnaden, det är så hon fungerar !

            Vilken gris du är susanne!! Skäms du inte??!!

            ??

    Jag anser inte att CamCam har gjort ngt fel – hon driver en blogg där hon skriver om: Bloggare, Influensers och, ibland ngt privat. Därmed helt ok att lägga ut ett skruvat mess från en människa hon personligen inte känner!

    Vi som inte har den kompetensen skall nog inte spekulera i Anna Books psykiska mående, men rent allmänt tycker jag att man kanske borde tänka sig för både en och tio gånger innan man ger sig ut och ”Instagrammar”, alla följare är inte ute för att sprida (hatar ordet) ”Styrkekramar” & gränslös beundran – det är så det ser ut, oavsett vad man tycker om det.

    Personligen anser jag att godhet är när man osjälviskt ställer upp, hjälper & finns där för någon som behöver det, utan att förvänta sig stående ovationer i ett kommentarsfält.

    Med vänliga hälsningar, ”Hoppas Jag Landade Under 7000 tecken”

    Hej Anna Book
    Hoppas du läser här. Det är många kommentarer men med lite tur ser du min.
    Jag tycker ditt sms var bra! Jag hade nog formulerat mig på liknade sätt.
    Ville bara skriva det!

      Jag hade inte formulerat mig som Anna och håller inte med i allt hon sa, men hennes huvudsakliga poäng är något jag absolut kan stå bakom!

      Ingen hade formulerat sig som anna. Man hade mycket slagkraftigare kunnat få fram det hon ville säga på ett mycket bättre och lättlästare sätt.

        Lättlästare? Really?

    Alltså, Anna är ju en special cookie, det vet vi ju, men tycker ändå det här är lite lågvattenmärke för bloggbevakning. Fanns ingen anledning att publicera detta. Om tonen nånsin ska bli bra här igen är det inte direkt läge att publicera ” jag är bättre än dig” bråk och outa privat korrespondens. Vad hände med jag skriver bara om vad influencers skriver på sina öppna plattformar?

      Men sluta tjata om tonen.

    Tror inte ett skit på att hon blir ”bombad” med skärmdumpar, hon läser här själv.
    Om hon kan strunta i att läsa här så kan hon strunta i att läsa alla dessa skärmdumpar som skickas.
    Hon har för lite självinsikt för sitt eget bästa.

      Nej jag tror inte heller att hon blir bombad med skärmdumpar men hon har lärt sig av sin väninna som också kör med sånt. De är inte att lita på, de är manipulativa.

    Jag tycker Camilla gjorde rätt att lägga ut smset. Det har inte skrivits något elakt inlägg om Anna här på BB. Alla inlägg har utgått från det Anna själv lagt ut på Instagram – med massa bilder i olika vinklar och långa haranger. Inläggen här på BB har varit lite humorstiska, men inte elaka alls.

    Anna är, enligt egen utsago, artist och offentlig person sedan 30 år tillbaks. Det är, enligt henne själv, hennes yrke. Hon har en relativt stor plattform på Insta. I live på live, inlägg på inlägg, skäller Anna ut följare och andra. Hon blir rasande, blockar och skäller ut, skriker könsord och idiotförklarar. Den enda aggressiva är hon själv. Om hon vore den artist hon menar sig vara borde hon kunna hantera offentligheten bättre, och inte ta åt sig minsta lilla oförrätt och aldrig glömma…

    Det är Anna som skickat ett väldigt otrevligt, aggressivt sms med underförstådda hot. Det är Anna som betett sig! Helt rätt att lägga ut – det är ingen ”privat sms-konversation”.

    Det finns nog bara två vägar att gå för Anna. Hantera offentligheten som den proffsartist med lång erfarenhet hon säger sig vara. Eller lägg ner offentliga konton och bli privat. För så här kan hon ju inte fortsätta. Men det krävs ju självinsikt för att ta såna beslut.

      +1000
      Exakt så.

    Jag är blockad sen länge tillbaka. Har ingen aning om varför.
    Jag tycker att Anna är omtänksam om sina vänner. Hon är osjälvisk och rar. Hon vill visa upp det och försöker att få alla att förstå hur rar hon är. Att hoppa på henne hela tiden tycker jag är dumt. Hon vill bara väl. Kan hon inte få fortsätta med det?

      Jag tror så här att Anna mycket väl kan vara genuint omtänksam (känner inte henne så det är omöjligt att säkert veta). Hon verkar ju väldigt pysslig och så samt tycker nog om att ta hand om nära och kära.

      Sedan kan man tycka att en äkta generös och snäll person inte behöver tala om det hela tiden. Tror dock att problemet med Anna är att hon inte är speciellt smart. En intelligent person hade fattat hur sådana där ”godhetsinlägg” skulle komma att uppfattas av utomstående.

    ”LÅDAN GJORDES RENT IDAG IGEN FAST DEN INTE VAR SÅ FARLIG FRÅN IGÅR”

    Märks ju tydligt att Anna inte ska ha djur, tror fan man rengör lådan oavsett.
    Det är ju liksom inget man påpekar utan det gör man bara.

    Men Anna sniffar väl på sina trosor från igår också ”inte så farligt de kan hänga med ett tag till”….

      Nej nej, Anna byter trosor 12 gånger om dagen. Efter varje dusch.

    Mitt högst ovetenskapliga, outbildade intryck av både Anna och Cam är detta. Cam- du visar mobbartendenser generellt, och Anna- må ses som jobbig i vissa anseenden, men MITT intryck av Anna är faktiskt att hon vill väl. Jag är mycket medveten om att det finns människor som visar fina sidor utåt- och beter sig helt annorlunda när inte det finns en ’publik’. Men i stort sett, så verkar Anna vara rätt schysst.

    Jag följer inte Anna på sociala medier vill jag påpeka, utan all information har jag fått från den här bloggen.

      Anna är allt annat än schysst! Finns ingen mer fejk människa! Alla hennes gamla vänner har dumpat henne. Hon ljuger o stjäl så fort hon kommer åt. Varför tror ni hennes barn är som dom är. Jo för barn gör som du gör inte som du säger. Ta en titt vilka ”kändisar” hon umgåtts med tidigare. Var är dom nu!? Borta!!

        Kanske är hon inte schysst. Jag känner inte henne.
        Som jag sade- det finns människor som har en någorlunda vettig fasad, men beter sig som svin när inte ’publiken’ ser, det är möjligt att Anna är sådan.
        MEN, av det jag har kunnat läsa av den här bloggen så beter sig Cam själv som en mobbare (och en del av de som kommenterar). Och om det nu är så att Book är väldigt otrevlig, så gör inte två fel ett rätt. Dvs. ALLT jag har fått veta hittills är att Cam och vissa läsare här inne beter sig lite som mobbare. och det är inte okej.

      [Borttagen kommentar]

        Det där om att stjäla och att barnen utfört brott som hon har försvarat har jag inte läst. Jag har läst en del inlägg om Anna, inte alla. De har hittills handlat om att förlöjliga hur hon vill ta hand om sina gäster bland annat. Och att hon har haft lite intriger med Pernilla som jag inte har kollat närmare på än.

          Nää googla då så få du reda på sanningen om fru stolledano.

      Du har 100 % rätt.

    [Borttagen kommentar]

    [Borttagen kommentar]

      [Borttagen kommentar]

    [Borttagen kommentar]

    [Borttagen kommentar]

    Ändå sjukt att beskriva sig själv sådär?! Som de som skriver att de är trevliga i sina CVn. Det är upp till andra att avgöra.

    Att du camilla allvarigt inte kan se hur detta är mobbning, hoppas du inte har barn. Hon ber dig ju sluta, hon mår uppenbart dåligt och du fortsätter kasta bensin i elden. Ingenting någon annan människa gör rättfärdigar dig till att bete sig likadant eller värre. det är de beteendet vi vill lära våra barn. Ta en tankeställare. Vill du att dina barn ska bli behandlade såhär? Hur mycket du än ogillar någon, mår du verkligen bättre än att vara elak, dryg och nonchalant? Tråkigt att du inte ser de..

      Anna är en vuxen människa och dessutom offentlig. Pratar jämt om vilken god människa hon är, vet inte hur gammal du är men när människor har ett behov av att ytligt visa hur goda, eller som i Isabellas fall, framgångsrika de är, så tyder det i 99% av fallen på det motsatta. Camilla gör ett jobb där hon lyfter upp det ytliga till utan så att folk ska förstå hur falskt det är. Om Anna inte kan ta det så får hon lägga ner sociala medier. En människa med stabilt psyke hade tänkt: oops ja nu blev det lite fel med förhärligandet av mig själv. Boken reagerar med ett extremt sårat ego. Tragiskt för henne men inte mindre narcissistiskt för det. Tips: om ngn måste tala om hur goda de är hela tiden, spring! Det är inte friskt beteende.

      Märks att du inte vet nåt om Anna alls. Hon är precis det du anklagar Camilla för. Tusen ggr värre.

      Ja, hon mår dåligt men allt är inte andras fel-tvärtom borde maken rutit ifrån, krävt att hon slutar sitta och skrika svordomar/könsord vid köksbordet inför barnen och sett till att hon fått hjälp för länge sen för barnens skull. Anna har behandlat MÅNGA väldigt illa, men hon är skicklig på att spela offer även när det inte är andras fel. Anna tjatar om att hon inte vill vara känd-hur lätt som helst att ”bli okänd” idag om man verkligen vill så många som kämpar om uppmärksamhet. Bara att göra kontot privat-för internet kan hon inte kontrollera på något annat sätt än hur hon själv hanterar det(och polisanmäla om hon faktiskt blivit utsatt för brott).

    Anna Book = stollis?

    Anna B kan ju inte vara riktigt klok…
    Såg en story för nån vecka sen och hon var så otrevlig så jag satt bara och gapa, jag vart faktiskt chockad över hur hon var och hon nämnde b.l.a blogg bevakning och det var inte med några snälla ord.
    Hennes beteende då var otrevligt också och hon svor och gorma på allt när hon satt i sin bil och väntade.
    Hemsk.

      Fast he he nu blir jag lite full i skratt. För jasså hon omnämnde inte Bloggbevakning i snälla ordalag? Va skojar du, vilken j-a bitch! ??

    [Borttagen kommentar]

    Det roliga är att Anna Tåledano Took inte fattar att hur mycket hon än blockar folk på IG är onödigt arbete. Vi som är blockade kan ändå se alla hennes IG inlägg på AnnaN sida på internet ?‍♀️

    Jag vill mest lära henne hur man använder de och dem ??‍♀️.

      För att?

        Det gör ont i ögonen av att läsa så många fel skrivningar.

        Kan man inte använda ”de” och ”dem” korrekt så använder man ”dom”. Inte särskilt svårt. Sätter man något som helst värde på någorlunda bra språkbruk så är hennes plågsamt-kass grammatik och svordomar/könsord i en enda röra.

    om man har sett liven då hon skriker om kuk o knulla etc
    då måste man ju förstå att något inte stämmer

    Anna verkar inte inse att det du gör är ett jobb.

    Oj! Min kommentar blev borttagen och jag skrev ett ganska mesigt ”man kanske inte borde publicera detta, Anna verkar inte vara frisk”.
    Muckar inte men är det kritiken mot publiceringen eller kommentaren om Anna som fick den borttagen? Tycker många här skriver värre saker än så?

      Jag raderar kommentarer som syftar till att hon skulle vara psyksjuk eller liknande.

        Fattar. Klumpigt av mig. Dock att inläggen om henne barkar ditåt även om du inte skriver orden rakt ut.

        Fast… det är ju ganska uppenbart att hon inte är riktigt normal i sitt beteende.

          Håller med, plus att dessa kommentarer som raderats var inte hånande eller försökte diagnostisera henne. Alla kommentarer som rent ut hånar Anna här är väl ändå bra mycket värre? Samt att kommentarer om andra personers psykiska hälsa tillåts rätt friskt tidigare, även när de vart i hånande ton mot personen i fråga.

      Behändigt att det togs bort när det samtidigt var kritik emot bevakerskan. De flesta som är borttagna var ju just mest kritik mot bevakerskan och denna blogg och det som pågår här.

    Kanske skrev för långt, fastnar det då eller försvinner.

    Men herre min gud? Hur orkar människan?

    Hon är ju psykopat?!

      Det här (och kommentarer om narcissism) är alltså inte lika illa som att säga att någon uppenbart inte mår bra? ?

        Att nämna ”narcissistiska drag” är inte detsamma som att säga att någon är psykiskt sjuk. ”Accentuerade personlighetsdrag” är i sig inom normalpsykologi. Huruvida dragen är starka nog att betecknas som personlighetsstörning i detta fall ska vi låta vara osagt, men som dotter till en person med ”väldigt starka drag” av narcissism kan jag säga att personen själv ofta saknar självinsikt, sällan får diagnos eftersom de tex väldigt sällan är självmordsbenägna/ofta är ytligt socialt fungerande och skyller på andra för precis allt-så det är mest anhöriga som lider och behöver hjälp. Vad Anna faktiskt har eller inte struntar jag personligen i, men hennes barn behöver stöd. Och människor i allmänhet behöver sluta trivialisera och vifta bort sådana drag för barnens skull.

    Du var jättesnäll när du lottade ut egenplockad svamp bland dina följare! ?

    Alltså är det här på riktigt?
    ? ?
    Orkade inte ens läsa mer än fem rader.
    Skämskudde De Lux.

    Anna vill bli lämnad ifred och då tycker jag vi kan respektera det! Jag vet att det är mycket konstigheter och mycket uppvisning från hennes håll men låt henne göra det om hon vill. Hon måste ju kunna lägga ut vad hon vill som offentlig ( så länge hon inte är elak) utan att bli förlöjligad. Det känns lite som att vara tillbaka i skolan när en tjej vill visa upp sig och påstår diverse saker medan alla andra gör sig roliga över henne och hon blir ledsen.

      Anna book e på middag hos MM fast hon sa att hon skulle på fest hos en av Robertos vänner som fyller jämt. Varför??

        Jaaaa varför gick hon inte på festen?.?

        Var hittar du den infon? Kan inte se något på vare sig Annas, eller Mys insta.

        Hmm mest nyfiken.

        Hon kanske skämdes över sitt ”lilla” mail och hoppade över festen. Hemma hon My kan hon få förståelse
        från en annan som brukar hamna här på bloggbevakning då och då. Lika barn leka bäst.

      Vill hon verkligen det tror du? Tycker du kan läsa på lite om narcissism (och då helst inte bara på Wikipedia) och uttala dig om det sen.

    Varför är Anna intressant?

    Låt henne vara bara, hon verkar vara älskad av sin vänner och skadar ju ingen annan.
    Jag följer inte henne någonstans, så har inte så bra koll.

    Frågan är ju mest, varför ska man ha koll på henne? Vem bryr sig?

    Hon var med i Biggest losers eller vad det hette och gick ner extremt mycket i vikt, sedan har hon gått upp allt nu.
    Hon sjöng ABC när jag var liten och då älskade jag den.

    Men det känns som att hon på riktigt mår dåligt av att hängas ut här.

    Så öppen fråga till Camilla. Varför bryr vi oss om Anna Book?

      För att hon inbjuder detsjälv. Hon e knäppiligeknäppp.

      Anna vill inte ”vara ifred”-hade hon velat det hade hon gjort sitt Instakonto privat. Hon vill bli uteslutande prisad och ha uppmärksamhet dock-orealistisk förväntning från en ”offentlig person”. Hennes Flashbacktråd hade dött på nolltid och inga blogginlägg hade skrivits om henne mer. Det är lätt att försvinna in i anonymitet om man vill idag-det finns massor med folk som konkurrerar om uppmärksamheten så det är inga problem att bli glömd/anonym för ”massorna” om man vill. Massor med människor väljer det-just för att de VILL vara ifred och ha sitt konto enbart för följare de själva godkänt. Klart man inte ska trakassera henne men hon är en riktigt duktig mobbare, översittare och narcissist själv. Växte själv upp med en mamma med mycket liknande beteende och tycker det är intressant att studera även om jag inte kommenterar hennes sociala medier alls.

    Anna Book, eftersom att du trots allt läser det som skrivs om dig här inne – SNÄLLA, sök hjälp. Du mår verkligen inte bra.. Och med det menar jag inget illa, men för dig och din familjs skull, skaffa hjälp! Finner inga ord för din roman till CamCam, alltså woow!

      Tror inte A tycker det är något fel på henne-då är det nästintill omöjligt att bli hjälpt. Det krävs ett visst minimum av självinsikt för att få hjälp. Tror det är mer akut att barnen får hjälp.

    Anna Book och Isabella Löwengrip; a never ending story ..

    Normalt hade varit ett sms med ”jag blev verkligen ledsen och besviken över senaste inlägget om mig och väljer att blocka. Vore snällt om du inte skrev om mig i fortsättningen.” Inte en massa personangrepp och självförhärliganden….

    Tycker hon började texten bra. Sen sprack det och jag kunde inte ta något seriöst när hon argumenterar med samma ord som. Ilskan tonåringar.

    Oj på hela grejen känner jag, mest i chock just nu. Följer inte Booken och har ingen större uppfattning om henne mer än vad jag läst i skvallerpress/bloggbevakningen mm de senaste typ 20 åren. Något som slog mig dock är hur mycket hon svor, gör hon alltid det?

    Sen det hysteriska ’hihihi’ mitt i gjorde mig lite rädd, det har alltid känns så passivt aggressivt att använda i text och hela texten var en lång harang av uppdämt ångest och ilska. Saknade dessutom alla emojis som jag förknippar hennes texter med! De hade livat upp texten lite granna, något styckeindelning och radbyte hade även uppskattats.

    Mobbad eller inte… Anna Book men det var de sjukaste sms jag läst! Anna, lugna ner dig ????????????????

    Anna Book påminner läskigt mycket om min mamma.

    Jag är en person som inte hade någon åsikt om Anna Book tills jag såg henne i Biggest Loser. Blev chockad av hennes otrevliga/aggressiva beteende där.

      Samma här…man ska ju inte ”diagnosticera” om man inte är personens läkare men gud vad mycket jag känner igen. Därför tycker jag hennes lives är sjukt plågsamma att se på, det väcker så mycket minnen av ångest (man får verkligen tassa på tå, prisa, stå på givakt och hålla sig på mattan som barn till en liknande person-fyi för er som är lyckliga nog att inte ha växt upp med en narcissist!) även om min morsa lyckligtvis fick utlopp för sin narcissism utanför sociala medier. Har aldrig varit ett fan av henne utan fastnade just för att det är så intressant(och otäckt) när det påminner om ens egen förälder.

    Herregud!!! Anna Toledano Book, snart 50 sitter och livear med så mkt filter att min bruncreme på 80 talet ser blek ut, pratar bebisspråk och tramsar men,..så kommer det in någon som i Annas ögon frågar något hemskt …då tvärvänder hon och blir galen och aggressiv , skrattar häxskratt och drar en rad könsord! Jag blir på riktigt helt mållös över denna dams beteende i snart allt! Det är så uppenbart att hon vill leva som Wahlgrens och få vara en stor artist! I mina ögon är det inte familjens kriminalitet som endast satt spiken i kistan för henne utan det gjorde hon själv för många år sen med tanke på allt drama som varit, lögner, etc etc. Jag kan inte förstå hur maken står ut!!!

    Alltså… ditt sms svar till Anna! ???

      Guld-minimalt med uppmärksamhet och engagemang. Så ska narcissism bemötas.??

    Jag har träffat Anna Book många gånger i ungdomen, otrevlig, kaxig, självgod , dessutom stal hon som en korp. Minns när hon stal örhängen för kompisar hon besökte och när deras föräldrar kontaktade Annas mamma fick minsann höra ett o Anna(t)

    Håller faktiskt med Anna när det gäller kommentarerna på denna blogg.
    Det är fasen bland det värsta jag har läst!

    Man kan säga mycket om Anna book. Allt som du skriver om henne verkar så himla spot on. I annas värld så är hon ett helgon, men i verkligheten…. elr ah bakom skrämen, ett monster. Jag tror att hon har någon sjukdom. Någon anställd på hjärkontorets ”självperspektivs”-avdelning fick sparken för länge sen.

    Men hon har en poäng. Som jag tycker är jämtemot båda
    ”så en sak är säker, om det är någon som borde sluta med socialamedier? Så är det du Camilla.”
    Varken Anna eller Camilla verkar mogna för sin ålder. Den ena kan inte formulera sig på sociala medier och den andra pikar om det hela tiden. Jobbar lixom med att hitta fel, eller ah ”ta fram SANNINGÄÄÄÄN” på människor som redan lever i en fakevärld. Märkligt.

    Anna tycker om att moralisera. Samtidigt är hon en dålig mamma som uppfostrat en son som är dömd för våldtäkt mot barn och en dotter som är dömd för stöld från en stackars pensionär.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.