Hoppande TikTok-videos?

Hoppande klädbyten på TikTok, är det en kul trend?
Alexia Kafkaletos imponerande baby bumpvideo är smått imponerande, att hoppa så där smidigt som höggravid!
Kanske kan det läggas på listan över saker som kan få igång förlossningen?
Kryddstark mat, sex, promenader, hinnsvepning, TikTokvideos?
Oh, och studsmattegympa!

82 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Sno andras idéer har väl alltid varit den hetaste trenden av alla bland influencers…

   Och alla andra som använder tiktok

    Känns ju lite oskyldigare av ovetandes 13-åringar som bara vill göra som sina idoler. Typ som att mima framför spegeln med en hårborste i handen som när man va liten…

    inte kul alls

   Tik tok går ut på att göra trender så alla gör samma, det är inte direkt att sno.

   TikTok handlar oftast om trender/challenges så detta är knappast att sno.

   Är det inte det som händer på Tiktok?!

   Det är halva grejen med TikTok, alla gör sina egna tolkningar av trender och låtar.

  Det vitaste jag sett på länge.

   Fräscht….

   ?

   Hahaha, faktiskt ?

   Borde de twerkat istället? Eller hade de anklagats för CA då?

   Ofräsch kommentar ? Sådana kommentarer tycker jag är på samma nivå som det omvända.

  Tik tok ? som om vi behövde ännu ett medium att slösa tid på.
  Nej jag vill inte spendera timmar på hoppande vuxna människor eller människor som försöker dansa osv.
  Läs en bok, gå ut i skogen, dra å träna, gör något vettigt istället för förbaskade tik tok.

   Eller att hänga här?

    Du tycker inte att det räcker med BB och allt annat som redan finns??

   Har TikTokförbud för tioåringen här hemma och allt jag läser om den appen gör mig mer övertygad om att det är rätt beslut.

    Behöver hen också tacka nej när kompisar vill göra dansvideos tillsammans? Barnen har ju hur roligt som helst när de gör sina videos! Men bara sitta och hänga framför/titta på TikTok förstår jag att man kan vilja begränsa.

     Ja, det behöver hon. Hon får inte vara med på något som laddas upp där. Det tar inte bort något av det roliga med att dansa med kompisarna.

      Anonym 12:22: skitbr såmamma du är, sätta gränser är skitviktigt spec med it. Hurra för dig

     Tik Tok har 16 års gräns.
     Det kryllar av adult content som bdsm, sexarbetare och annat. Det är det sociala medie som har störst problem med pedofiler och grooming. Så barn har inget där att göra.

      Inte bara det, som någon skrev lite längre ner har appen förbjudits i olika länder av en anledning (+ att medarbetare på SVT inte får ladda ner den på sin arbetstelefon). Tror det snarare är det som anonym 12:12 syftar på.

       Att kina samlar in info, och det tror du inte att de gör på andra sätt?
       Du tycker på allvar det är värre än grooming?
       Kina har blivit nya kommunistskräcken och det är aningen upphaussat. Vad sjutton ska de göra med den idiotiska info de får från tik tok?
       Är folk medvetna om hur mycket info de drar in från sina mobiltelefoner? Ända har var och varannan en Huaweii.

        Kan rekommendera denna läsning om du inte redan sett den. Oavsett vem som samlar in så här mycket data, och dessutom försöker dölja det, bör det inte ignoreras eller uppmuntras genom användning.

        https://www.boredpanda.com/tik-tok-reverse-engineered-data-information-collecting/?utm_source=google&utm_medium=organic&utm_campaign=organic

         Jag jobbar med software development och är mycket väl medveten om hur det fungerar och hur många som gör det här.

          Jaha, var ska jag anteckna? De flesta jobbar med annat och då kan detta vara ny information för dem.

           Din information var utmärkt och den som varit bäst sammanfattad, dessutom på ett lättfattligt sätt så att i stort sett alla kan förstå det som jag har läst. Jag tog mig friheten att sprida det vidare. ?

          Och hur många är de menar du på? Som är lika intrusive som TikTok är såvida vi inte pratar om ren malware?

          Och nu pratar vi alltså mjukvara och inte hårdvara som har som mjukvara förinstallerad.

         Handlar om så mycket mer om tik tok.

        ”Kina har blivit nya kommunistskräcken och det är aningen upphaussat”

        Jadu. Säg det till uigurerna eller valfri demokratiförespråkare i Hong Kong. Det är absolut inte ”upphaussat” utan anledning. Kina har smart nog köpt in sig på marknaden i många länder, och tro inte att det är utan baktanke.

         De har inte bara köpt in sig på deras marknader, de har mer eller mindre köpt hela länder iom statsskulderna som de är skyldiga Kina, vilka de aldrig kommer kunna betala tillbaka.

        Aldrig sett någon använda huawei i sverige

      13 års gräns är det. Inte 16.

     jag var orolig i går det hänt något när inget ÖS kom. Nu är nya kylen och frysen här. Jättefint från Electrolux. Och behöver ej avfrosta frysen. Hurra!

    Helt rätt, jag är mycket på tik tok och det är inget ställe för ett barn. Det är 16 års gräns men den verkar inte följas.

   Dom har verkligen för mycket tid och för lite hjärnceller. Det här är ju inte 10 åringar som hoppar runt…. väx upp.

  Det jag gillar med Idas TikToks är att de känns väldigt barnvänliga och asexuella. Skillnad på många andra som ska åma och kråma sig i bikini, ha sexig blick eller liknande. Ida ser ut att ha kul och visa hur man kan använda kroppen på ett roligt/starkt/smidigt sätt, som ett verktyg.

   Vuxna som ska bete och röra sig som barn bekymrar mig. Typ som när Siw Mamlmqvist eller Pernilla Wahlgren spelar Pippi Långstrump med övrig barncast…

    Men det gör ju inte Ida. Barnvänlig =/= härma barn

    Men 12.12…. dom spelar professionell teater, det är väl en helt annan sak än att stå och hoppa som ett barn framför sin egen kamera och lägga ut på nätet?

   Också tänkt på detta. Hur många unga tjejer som dansar hejvilt på tiktok i teeny weeny bikini så blygisarna typ fladdrar förbi. Herre…

  ”Smidig som ett kylskåp” översätts INTE med ”smooth as a refrigerator”….

   Nej, men ibland är det kul med direktöversättningar 🙂

   Haha, nä. Sökte efter denna kommentar. Jag tänkte att vadå, har hon fördel av mindre luftmotstånd eftersom hon är len/hårlös som ett kylskåp? Helt ärligt var det min tanke i säkert en hel sekund eller två.

    Hahaha jag tänkte också att det hade något med att hon var rakad att göra, och tänkte att det var en märklig referens, och att det ju uppfattas som lite väl intim info för sammanhanget, men att det kanske var något ”internt” mellan henne och läsarna… Tanken på att hon kanske menade något annat slog mig inte ens. Yes är rätt seg i huvudet efter 5h tenta.

  Vem fortsätter ens att använda Tiktok efter all kritik appen har fått i media? Flera länder och företag (inklusiv SVT) har förbjudit appen av en anledning…

   Det är intressant att de har en sån policy när de har content på Tik tok. Vissa måste ha rätt att använda den appen ändå?

    Ja, de har löst det med att köpa separat mobiler som bara är till just för det och deras barnprogram.

    (Vilket jag ändå tycker är ganska dåligt för det uppmuntra ju till fortsatt användning av appen hos minderåriga eller bara överhuvudtaget .)

   Kan ju bara hoppas att Ygeman och Sveriges regering vaknar snart och förbjuder Huawei i 5g nätet också som många andra länder…

    Har de inte redan gjort det? Såg en rapport från SÄPO så jag trodde det redan var klart. ??

  Fick mig ett gott skratt, ser så fånigt ut.

  Alltså wow. Skäms inte dessa människor? Jag blir bara…äcklad… tycker varken det är coolt vackert graciöst eller roligt. En hoppande höggravid som knappt kan röra sig. Nej tack! Så glad att jag varken har insta eller Tiktok. Bara skit som finns där.

   Och att influensers ens existerar? Det är ju bara en massa cringe wannabe rich bitches som är för snåla för att betala själva. O sen säger dom ” vadå skulle du tacka nej till en gratisresa”. Ej nej kanske inte om den kom GRATIS. Men problemet är att dessa säljer sin själ. Delar med sig av ALLT privat. Alltså förlåt alexia det du la upp är fan inte cute nånstans. O att engagera barnen i det här sociala medier h***-nde övergår mitt förnuft. Men så är jag oxo en människa mitt i karriären med ett bra jobb, läser böcker, betalar saker själv som jag verkligen trånat efter O inte slaviskt följt någon annans dikterande trender. Tack för mig!

    Pris till bittraste duon går till er två! ??

    Vill du ha medalj eller? För jäklars vilken hög häst du satte dig på…..

     Är det ett problem för dig att en främling sitter på en hög häst? Hahaha ? ni som tar det här kommentarsfältet så seriöst behöver nog hjälp… hej o hå

     Du behöver omdefiniera höga hästar för du har uppenbarligen ingen aning. Men medaljen tar jag gärna! Skickar du?

    Men alltså… Jag kan verkligen förstå den sakliga kritiken mot VAD influensers säljer, vad de sätter för ideal och vilken sorts förebilder de är. Någom som har som yrke att påverka andra bör också förväntas ta ansvar för att de inte påverkar åt ett håll som skadar (speciellt när målgruppen generellt är människor i en otroligt känslig ålder).

    Men nej, att de ”säljer sin själ” är väl ändå INTE problemet? Hur är att DU tycker att de delar av sig för mycket av det som DU anser bör vara privat öht relevant? Det är din åsikt, för någon annan är det (uppenbarligen) inte ett problem. Människor mår skit pga sociala medier – Absolut. Det är ett verkligt problem. Men det är ju en BRANCH som behöver regleras, och ansvar som behöver krävas. Det du vädrar här är ju bara att du är elitistisk och rätt oskön (och att det tydligen inte har gjort mycket för ditt språkbruk att ha ett bra jobb och läsa böcker).

  Alltså ida wargs dansvideos, skäms ihjäl varje gång de dyker upp. Tycker det känns så otroligt urlöjligt. Hoppa runt med jordens största flin och göra lite moves och sen ladda upp videon för allmän beskådan. Är det värdig sysselsättning för en vuxen människa?

   Jag får alltid gåshud av skam när jag ser hennes dansvideos. Det är så pinsamt och känns så uuuuh tillgjort, ogenuint. Ändå kan jag inte låta bli att titta… :/

   Ja förlåt men hon lämnar sin unge på förskola och går hem och ”jobbar” aka dansar och hoppar framför kameran som en annan femåring. ??
   Visst det är ett jobb men vad är det för nivå på dessa vuxna människor ibland?

    Den där idén om att vuxna ska vara så stela och tråkiga. Så himla deprimerande. Släpp loss. Ha lite kul. Så inser ni att det är rätt härligt – och man blir glad av det också.

   Är du en sån som inte vågar var lite larvig framför folk?!
   Tycker hon är skön och hon ser ut att ha kul. Hon kan ju dansa iaf

    Vågar vara larvig? Är larvigt bra tycker du?

    Lol. Vågar vara larvig inför folk? Ingen har bett om hennes dansvideos..

   Gör Kenza fortfarande dessa videos? Minns att hon såg helt patetisk ut, kan inte nån ladda upp dem här eller finns det nånstans man kan kolla utan att ha appen?

  Åhhh det är såååå töntigt tycker jag…

  Jag får väldigt mycket skämskänslor av Idas videos.. Men jag också är ett fan av folk som gör sin grej och ”skiter i”!

  Hur kan man på riktigt ha detta som jobb? Hur kan man inte skämmas över sig själv? Hoppar runt och dansar på Instagram som ett barn?
  Det ballar ur…

   Vaddå som ett barn?!

    Barn hoppar o skuttar.

     Om du hade testat att hoppa och skutta lite i din vardag så skulle du inse att de gör en väldigt glad. Även som vuxen. 🙂

   Det är ju en speciell klick av folk som är influenser. Det är så här dom visar hur dom är.

  Fattar inte alls grejen, dansa till en låt och filma? Krävs en app för det alltså. Och alla dansar typ samma dans.

  Nä, ok, är säkert mer än så men jag vill verkligen inte förstå heller om jag skall vara ärlig, alldeles fullt med skit i min hjärna som det är.

  Sorgligt att dom inte har något bättre för sig.

  Att använda sina barn för likes och visa deras liv som Alexia gör är äckligt, vem skyddar deras privatsfär? Stackars barn, tycker så himla synd om dem.

  CRINGE

  Ofattbart att vuxna människor fortfarande inte har förstått att kinesiska staten äger TIK TOK…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *