Apotea avslöjade ”X by Margaux” före den stora lanseringen

Hoppsan, hejsan – helt plötsligt kunde man läsa inne på Apotea vad Margaux Dietz nya projekt ”X by Margaux” handlar om.
Både vilken typ av företag det kommer röra sig om och vilka mer som varit inblandade stod där för alla som råkade hamna på sidan och det kan inte ha varit särskilt kul för Margaux att se.

För många företagare är uppbyggnaden upp till lansering och själva lanseringen i sig, ett viktigt marknadsföringsverktyg och det kan förstöra mycket när sådant här händer.
För det händer tyvärr titt som tätt, inte minst har vi sett det i Melodifestivalsammanhang, där Spotifys automatiserade system ”råkat” släppa tävlande låtar innan det är tillåtet – alltså efter de visats live i SVT.
Nu kan ”X by Margaux” varken bli diskade eller riskera en utskällning av Christer Björkman för sin för tidiga entré hos Apotea, men lik förbannat är det surt som rönnbär att inte få vara först med att avslöja innehållet i en lansering man arbetat på länge, ibland under flera år.

Nä, jag tänker inte avslöja vad som stod på Apotea och som nu är borttaget igen.
Det enda som finns kvar är det syns högst upp i inlägget.
Det skulle vara riktigt grisigt gjort av mig i så fall, utan det här inlägget är mer ett påminnelse om att inget system är bättre än sin svagaste länk.
Förhoppningsvis sker inte samma sak hos Apotea igen för något annat företag, för risken finns ju då att man helt enkelt skippar att använda dem vid en lansering då ingen vill riskera att råka ut för samma sak.

Men ni får gärna gissa på och så får vi se vilka av er som hade rätt på tisdag!!!

https://www.instagram.com/p/CEHBTNEARl2/

https://www.instagram.com/p/CEJFANQgNHt/

Tack för tips! (Jag glömde, förlåt!)

148 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Långt ifrån alla är ju inne på apotea dagligen, speciellt hennes målgrupp, så blir nog ändå en överraskning för många 🙂

      Man får ju hoppas att dom allra flesta inte hänger på Apotea 24/7 ? även 18 åringar blir sjuka, dessutom kan man handla mycket annat där!

        Apotea verkar sjukt bra! Har aldrig handlat där, men de verkar ofta ha bra priser och bra kampanjer.

          Apotea är bäst!

          De har jättesnabba leveranser.

          Älskar Apotea! Stort utbud, låga priser och snabba leveranser. Och nej, jag jobbar inte där, jag bara gillar att handla där.

            Samma här, jag letade med ljus och lykta hos alla djuraffärer och ringde runt för att få tag i en operatonsbody till Selma för att skydda såret på magen och det fanns ingenstans. De djursffärer på nätet som faktiskt hade dem levererade som snabbast nästa vecka.
            Då hittade jag exakt vad jag letade efter på Apotea och hade jag beställt någon timme tidigare hade jag haft dem samma kväll, men nu fick jag leveransen lika tidigt som en morgontidning.

            Selma är mycket tacksam att hon inte behövde bära någonting hemmasytt, signerat ”matte”. =)

              Ja, men tyvärr som vanligt när det verkar för bra till för lågt pris är det någon annan som betalar priset. Apotea har blivit enormt kritiserat för sina arbetsvillkor för anställda. Papperslösa som kör leveranser till skitlöner, övervakade toalettbesök bl.a. Då väntar jag hellre en dag extra på min leverans. Lite som foodora, uber eats etc. Skitföretag i min mening.

                Jag hade betalat det tredubbla för att få hem hennes body så snabbt. ☹️

                  Men oj, vad har lilla Selmatösen råkat ut för? Hoppas hon kryar snabbt!!!! Nospussar i massor <3

          Ja, och meds, man får shoppa på olika sidor för bästa priser

            Tycker meds är bäst så jag alltid för 16% studentrabatt. Man kan få leverans med Airmee inom 1-2 timmar(bor i Stockholm).
            Apotea har aldrig någon rabatt, annars gillar jag dem med. Snabba leveranser men inte riktigt lika snabba som meds.

          Tycker jag med, faktiskt! Får alltid hemleverans typ samma kväll eller tidigt på morgonen dagen efter, utan extra kostnad. Bor en bit norr om/utanför Malmö, så inte ens i en storstad 🙂

            Oj såpass! Kanske värt att prova att beställa därifrån om det går så snabbt? just apoteksaker brukar jag annars behöva typ just precis nu, och besöker ett fysiskt apotek istället, men en del saker som man vet går åt kan man ju köpa på sig på apotea??

    Vilken party pooper

      Oavsett vad det kommer jag inte köpa något av/med henne

        Nähepp ?‍♀️

    Medicindosetter är min gissning.

      Stödstrumpor kanske!?

        Jag tror på sexleksaker/hjälpmedel. Jag menar den lyckliga videon och ångan och namnet… kom igen. Sex säljer, kanske även solosex

          glidmedel?

      Så klart, det är ju därför de heter ”X” ?

    Lyckopiller?

    Visst publicerade Molly Rustas ett inlägg om att de varit på Ibiza hela sommaren och att hennes familj skulle komma ner? Och att de letat hus typ? Verkar vara borttaget nu i alla fall då det senaste inlägget handlar om hennes midsommar.

      Hon och Ross kanske har gjort slut 😮

        Ross följer inte Molly på Instagram längre, så det verkar onekligen ha hänt något.

          Ojdå, det blir tufft för henne att ge upp lyxfru-livet men hon hittar nog snart någon annan.

          Han verkar inte följa någon som är nära Molly. Han följde ju tidigare hennes kompisar och familj men de verkar också vara bort nu.

          Gör han ju visst…

            Han har börjat följa alla tillbaka nu. Tidigare idag då jag kollade följde han varken Molly eller Sandra… Kanske molly vart här i kommentarsfältet och sagt till Ross att följa alla igen för att inte skapa för mkt uppmärksamhet

              Instagram har avföljt folk automatiskt nu under en veckas tid. Lovisa postade också om det. Så förmodligen det 🙂

              Jag såg också det. Tidigare idag följde han 176 personer, nu 185 personer. Jag gick in och sökte på vilka han följde och då saknades hela familjen Rustas tidigare idag. Men alla dem följde fortfarande honom. Nu följer han Molly, Sandra, mamma Tina, pappan, Sandras pojkvän osv igen.

              Ofta Instagram skulle ”plocka bort” just den familjen från hans konto, haha. Dålig bortförklaring. Det är nån skit på gång där.

                Någon Influencer postade att instagram avföljt alla hennes nära vänner, så jo det kan nog mycket väl stämma ?

                  Hej Molly!

          Alltså vad pratar du om? De följer visst varandra på instagram och Ross följer även hennes mamma.

            Gå in på rossandrew på Instagram,. Klicka på Följer, de första som dyker upp där är de som han lade till senast, och det är följande ordning:
            amandafunck
            lindylike
            camillalonnberg
            mattssonmoa
            dfallman
            jonathansaf
            sandrarustas
            tinarustas
            mollyrustas
            = 9 personer. Imorse följde han 176 st, nu 185 st. Dessa nio personer har han lagt till efter lunch idag. Just saying!

              Nu har han även lagt ut en ny story på dom två och hunden i sängen

                Dendär storyn verkar sååååå påtvingad/fake på nåt vis. Ok de kanske haft ett stort bråk och nu är de sams igen men de känns absolut som att de är ostabilt…

                  Haha, herregud vilka avundsjuka olyckliga människor det finns där ute! Sådana som ni som innerligt hoppas att något skall ha gått snett för ett lyckligt par som den som precis köpt hus och allt ? ni måste få hjälp! Hela bunten här inne

                    Jag har inte sagt att jag innerligt hoppas att något går snett för dem två, för det gör jag verkligen inte.

                    Däremot har Ross lagt ut två väldigt kryptiska stories samt avföljt Molly + hennes närmaste, vilket, enligt mig, inte gör det konstigt att man spekulerat kring dem två. Bara för att man påpekar eventuella händelser betyder det inte att man önskar att det har inträffat eller att man är avundsjuk.

                    Allt gott!

        They’re on a break

      Japp det gjorde hon

      Han hade ju lagt upp en story där det står ”it’s just exhausting” så något verkar vara fel

        Ja, och en story igår om att aldrig förvänta sig tacksamhet när man hjälper någon.

          Tänker inte specifikt på Molly nu men alltså… Jag har så svårt för när influencers (och vanlisar med för den delen) lägger upp kryptiska inlägg där de insinuerar att något har hänt utan att skriva vad det är, gärna med klyschiga citat och bilder på hav eller soluppgångar. Sen om någon spelulerar eller frågar då är det privat och folk ska sluta snoka. Så märkligt fenomen.

            *spekulerar

            Verkligen. Det är vad som skiljer riktiga kändisar från influencers. Riktiga kändisar behöver inte sånt slut medan influencers måste hålla på så

            Umgicks med en tjej genom i stort sett hela grundskolan som höll på så där, även innan sociala medier. Hon gick runt och suckade och stönade och gjorde verkligen en big deal av att man SKULLE fråga vad det var, men så fort man gjorde det, så ville hon inte prata om det. När folk höll på som mest med statusar på Facebook vart det MINST ett sånt inlägg varje vecka, men så fort någon frågade ”men guuuumziiii vad är det som hääääääänt? ❤️❤️❤️” blev svaret bara ”det är privat” eller ”jag vill inte prata om det ?”. Hon håller fortfarande på likadant, vi är snart 30…

              Men vilket sjukt beteende! ?

      Men gud så spännande 🙂

    Tycker verkligen de är så konstigt att Jacob Liebermann blivit tillsammans med Julia Berggren som drivit en blogg där hon flera gånger skrivit hur besatt hon är av margaux dietz och Arnold.

      Julia och Jacob har ju vart vänner i flera år. Hon har ju alltid vart besatt av bebisar. Lyssnar man på hennes gamla podd så vet man. Tycker inte det är så konstigt. Dom har ju träffats, margaux och julia.
      Margauxs kille har ju säkerligen varit besatt av Arnold innan dom blev ihop.

        Varför skulle han säkerligen varit det? Låter sjukt obehagligt att vara besatt av någon annans barn..

        Att man tycker om ett barn man känner jättemycket är ju en sak, men att vara besatt innebär ju mer att vara fixerad vid någon/något och nästan inte kunna tänka på något annat. S om exempel: ett vanligt fan går på en konsert med sin idol och köper kanske skivor eller någon tröja. Ett större fan köper allt som går att komma över, vet allt dom idolen, åker efter på turnén och går på alla konserter. Ett besatt fan gör allt det plus stalkar och åker hem till idolen, kanske försöker bli vän med idolen eller bryter sig in.

          Alltså vad är det här ens? Vem blir överhuvudtaget besatt av ett barn som inte är ens eget?

            Ingen om personen inte är sjuk på något sätt. Tror att vissa tror att besatt betyder ”tycka om jättemycket” och inte ”galen stalker”

              Ah, vad märkligt. Men även om det skulle betyda det, varför skulle det va sant? För att de var vänner?

        Om Julia är så bra vän med Margaux så är det ju konstigt att hon låste sin blogg, raderade inlägg och avföljde Margaux på insta i samma veva hon fick chans att träffa Jacob via sin kompis pojkvän.

      Jacob finns på Tinder 😉

        Jag vet! Jag swiphade inte höger. Dock var det nog någon månad sedan han dök upp så nu kanske han är borta.

      Har någon ever sett denna Julia le?

        Tror inte det går med tanke på all botox och fillers hon har i ansiktet.

    Låt mig gissa; en ny duschtvål.
    Spännande! ?

      ?

    Hoppas hon tar fram en hudvårdsserie, sån otrolig brist på utbudet i dagsläget ?

      ???

      Speciellt stor brist på såna hudvårdsserier som influencers ”skapat”. Det är ju så gott som obefintligt.

    Men VARFÖR måste influencers göra egna hudvårdsserier,klädeskollektioner…..mm mm?!

      Gissar på…???.

        Tror du har ngt där!

        De borde få göra egna pengakollektioner istället.

          Eller frimärken. Hade varit mycket roligare om en influencer tog fram frimärken!

            Ebba v S gör typ det – hon sitter i frimärksrådet

      …och varför måste det vara en sån stor hemlis och stor lansering? Kan man inte utnyttja relationen med följarna så man får vara med under processen? Allt är bara hemligt, hemligt, hemligt, KÖP! vore kul att få följa dom när (om?) dom faktiskt gör nåt.

        Lite som IL’s strategi då, hon lät väl följarna vara med på en del av processen?

          Ja, där var det ju många följare som tyckte till om Löwes förpackningsdesign.

            Inte bara det. I allra första början, innan hon kommit ut med Flattered så fick man tycka till om ballerinaskor skulle dölja hela tårna eller inte.
            Innan dess fick man tycka till om vad man ville läsa i en tidning och innan dess var det hur Classified-kläderna skulle se ut.

              Och majoriteten av de som tyckte till om tårna skulle synas eller ej sa NEJ, ABSOLUT INTE. Sedan tillverkades ballerinor som visade tåklyftan ändå…

        Ansökan om varumärkesskydd ingavs för åtta månader sedan.
        Varumärkesregistreringen blev klar för tre månader sedan.
        By Margaux AB har startdatum för F-skatt och moms 2020-03-12
        Möjligen kan coronasituationen ha fördröjt lanseringen.
        Kanske den var planerad till första halvåret 2020 men blev uppskjuten?

          Bra gräv, tack

            Gräv?!

              Det är hårvård i form av schampo/balsam osv, vi skulle fått in det till vår butik i maj men det blev uppskjutet 😉

                Japp, jag beställde men nu är det borta ur min varukorg. Hm, jag kommer inte ihåg priset men det var lågt och jag tänkte inte på att det var just hon utan kul att prova nytt.

    Tandblekning?

    Tipstack till ?

    Intimtvål kanske

    Det har ju redan avslöjats här vid tidigare tillfälle – hårvårdsprodukter. Man förstår att det inte är kläder iaf om det ska säljas på Apotea, så man kunde ju lista ut att det rörde sig om skönhetsprodukter av något slag då.

      För Margauxs stripiga hår är allas dröm.

    Jag hann se nyheten på apotea, det är baby och husdjursprodukter. Rengöring utan tillsatser till hund, katt och barn. Det jag reagerade på var deon till barn ”från 5 år och uppåt”. Ska barn verkligen använda deo?

      Deo till barn? ?

        Barn luktar ju generellt illa. Sätt och sliskigt. Bra om det kan döljas!

          *sött!

            Sluta lukta på barn, freak.

              ? Haha jag luktar inte på dem, men ibland går sådana små personer förbi mig. Deras lukt dröjer sig sedan kvar ?

          Kan inte komma på vad barn luktar, men det känns som att varma barn luktar jätteäckligt. Inte svett utan bara varmt. Kanske bara nåt jag fått för mig?

            Barn luktar inte svett på det sätt som vuxna gör. Det är först när de börjar komma i puberteten som svetten börjar lukta illa. Så deo till barn är sannerligen heelt onödigt!

              I know, men känns som att varma barn luktar äckligt.

        Deo till barn?
        Att inte DeoDoc redan tecknat in det området är underligt.
        De säljer ju redan onödiga deodoranter!

      Wtf

      Margauxs reklambilder ser inte ut att vara anpassade till försäljning av barn- och djurprodukter.

      Å vad bra! Deo till barn ja men bara om det är giftfritt utan aluminium osv. Fast 5 åringar behöver inte, det är lite att ta i…

      What är det sant? Gud vad otippade produkter! Har hon ens husdjur?

    hmm, en reklam där hon står och sprutar vatten på sigsjälv när hon har kläder på sig? Fresh..

      WAM är sexigt.
      Säljer säkert åtminstone till den del av målgruppen som gillar wetlook 🙂

      Tänker alltid på en vuxen kvinna som duschar med kläderna på när jag ska köpa barn och husdjurs produkter

        ?

        Hon kanske ska sälja tvättmedel som man inte behöver använda i tvättmaskinen! Man kommer hem från jobbet, ställer sig i duschen med kläder på och så vips är både kläderna och en själv rena ?

          Gudars skymning! Jag anar en best seller!!!

          Passar man på att kissa samtidigt och vattnet samlas upp i en behållare som man kan vattna blommorna med är det ett recept för att rädda miljön också

        Talkpuder för blöjbarn och hundschampo har alltid sålt bäst med sex.
        Vilken mamma står inte och pudrar en röd barnstjärt iklädd minimal bikini t ex?
        Eller schamponerar pudeln i blöta jeans?

    10 juli i år kommenterade jag:
    ”Det är Apotea som har inregistrerat varumärket ”X by Margaux”
    Pär Svärdson (Apoteas grundare och VD) är med i styrelsen för By Margaux AB.”
    Kunskapsläget är alltså inte förändrat idag jämfört med för sex veckor sedan 🙂
    Den som är intresserad kan söka på ”X by Margaux” på
    Svensk Varumärkesdatabas på
    https://www.prv.se/sv/kunskap-och-stod/databaser/
    Det är två varumärken (text & bild) som beviljats.
    Klasserna är 3, 4, 18 och 35.

      Sökningen gav inga träffar.

        Då har du gjort fel.
        Registreringsnumren är 018154394 & 018153855
        Sök istället på nummer i avancerad sökning om textsökningen inte ger svar.

          Tack, så smink.. Kunde ha anat det

    En helt unik och revolutionerande hårvårdsserie med hemliga ingredienser från Amazonas djungler ??

      Finns redan: Rahua.

      Ja det vore något för dig som gillar dubbelduschar ?

        Anonym 10:40.
        Den var faktiskt ganska rolig??

      Ingredienser: Vatten, hemliga ingredienser, färgämnen, stabiliseringsmedel…

    Är så jäkla trött på Margaux. Hon va skön när hon började med Youtube men nu är hon bara för mycket…

    Så margaux och Linn släpper samma dag?

      Konkurrerar väl inte riktigt då det inte är samma sorts produkt iaf?

    Kan du inte syna Universum. Stötta svenskt, egna företagare yada yada. Sen är det Lidl och HM där klänningen kostar 80 kr som är toppen. Barnarbete hej!

    Tycker vi behöver en ny typ av ”aningslösa influensers” fast som granskar influensers varumärken.
    Konsumtion drivs till vansinniga höjder av influensers som ska kränga pengar på att sätta sitt namn på mjukisbyxor, tvålar och mascaror som produceras i kina under dåliga förhållanden och är av dålig kvalitet

      Flunsdöden!

      Jag tycker att människor generellt ska steppa upp och sluta konsumera billiga saker av dålig kvalité, eller åtminstone börja ta hand om sina grejer istället för att slita och slänga för att det bara är att köpa nytt när det ändå är så billigt.
      Lär dig sy lite grann, laga, tvätta rätt, smörj in, gå till skomakaren… Material som ylle, bomull och skinn håller väldigt bra om man tar han om dom. Sluta köpa konstiga modeplagg och köp bara basic-plagg att ha till vardagen, då klär man sig aldrig moderiktigt fel heller.
      Jag har i alla fall börjat uppskatta bättre materialval framför konstiga skärningar och plast. Alla mina skor är av skinn förutom joggingskorna. Skinnskor och skokräm en gång i veckan gör att du kan ha samma två par vinterskor i alla fall fem år.

    Ingen i Nellie Berntssons familj har gratulerat eller gillat hennes förlovningsbild… lite konstigt eftersom de brukar alltid kommentera/gilla varandras, förutom Nellies då.

      Grattade henne på sm iaf.

    Men är det för fjantig video? Ska man bli taggad av detta? ?

    Det där skulle ha lanserats redan i våras (april/maj) på apoteket ab men blev av någon okänd anledning, för oss medarbetare, försenat

      Hmmm undrar vad det kan vara? ???

        Hårvård är det 🙂

    Såg ni Elaines inlägg om att barn kan få autism av för mkt skärmtid? ?

      Nä, har hon tagit bort det eller hur menar du?

      Drt hon skriver är: ”Det har ju kommit en ny sorts diagnos som heter Skärmautism.” https://elaineeksvard.se/blog/2020/08/19/du-blir-chockad-over-att-ditt-barn-googlar-porr-trots-att-du-gav-fri-tillgang-till-natet-via-telefonen-aaaakej/

      Hon utvecklar inte det så jag vet inte vad hon menar med detta.

        Det är väl snarare författaren Anders Hansen som menar på något i hans bok ”Skärmhjänan2 än Elaine, där det delvis är Anders eget fel att det dragit på för stora växlar men främst på dem som läst och spridit boken som fakta istället för att vara det han själv menar på att boken är, hans egna funderingar som till viss del bygger på forskning men mestadels där han faktiskt utesluter mycket av forskningen tex som visar på alla positiva fördelar med att ha skärmtid.

        Nu är Anders själv mycket mer öppen för kritik och självinsikt än vad många av läsarna till hans bok är, och det är ett stort problem när hans bok hos vissa ses som någon sorts bibel eller ännu värre tas för att vara en doktorsavhandling pga av hans titel, när den inte ens är i närheten är av att vara det och det finns så många och mycket som talar emot det han skrivit.

        Jag har själv skrivit mer om det och bemött både hans bok och Elaines inlägg.

          Nej, det är Elaine som menar detta. Det spelar ingen roll vad en Anders säger då det är Elaine som själv tar upp det. Så lär dig läsa, bitte.

            Du har rätt. Jag uppfattade henne fel. My bad.

            Har kollat upp saken och det enda jag hittade var någon obskyr studie från Rumänien. Fel av mig att lasta Anders för detta (om än inte så konstig om jag får ursäkta mig själv lite, då ha skrev en hel del annat tokigt illa underbyggt)

          Din rant innehåller 18 rader men bara 3 (!!!) meningar. Dags att du lär dig skriva kortare meningar och mer begripligt.

      Men vad är det för fakta hon hänvisar till? Hon är bara extrem och har bestämt sig för att hata vissa saker.

        Inga fakta alls. Vilket inte borde förvåna någon.

    Någon måste veta vad som stod på Apotea innan det hann tas bort. Berätta!!!

      undrar också

        Kroppsvård – Mammakläder – Stödstrumpor – Kroppsvård för barn – Hud – Hår – Naglar – Ögon.

        Där har ni kategorierna som Apotea kommer att erbjuda från X by Margaux.

    Säkert en hudvårdsserie. Så otroligt nyskapande och kreativt…? Något som, tragiskt nog, småtjejerna kommer stå och köa för.

    Kroppsvård – Mammakläder – Stödstrumpor – Kroppsvård för barn – Hud – Hår – Naglar – Ögon.

    Där har ni kategorierna som Apotea kommer att erbjuda från X by Margaux.

      hur vet ni det??

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.