Therese Lindgrens tuttfascination på Youtube

Jag har suttit och gått igenom Therese Lindgrens thumb nails, ett par år tillbaka i tiden –  på Youtube och skärmdumpat de som har bröst, sex, naket eller liknande refererenser på bild eller i text och jag får det till 38 36 stycken.
Det är inte alla videos vars bilder eller texter med den här typen av referenser känns som tagna ur luften, medan andra är stora frågetecken.
Som ”30 saker jag alltid har hemma” och så en bild på Therese Lindgren som häller upp dryck utan tröja, eller varför inte ”Mina 10 bästa hösthacks” och så återigen en bild på Therese utan tröja men med höstlöv över tuttarna?

I en intervju med Resumé från december 2019 beskriver Therese Lindgren sin målgrupp och sina ambitioner så här:

2013 var, enligt Youtubes statistikverktyg, ungefär hälften av publiken under 18 år. I dag är 10-15 procent under 18 år, säger Therése Lindgren.

– Fler åldersgrupper har hittat till Youtube och de som är väldigt unga är inte intresserade av mitt innehåll. Och de som var i yngre tonåren när jag startade kanalen är nu över 18 år.

Har du ändrat din framtoning medvetet för att din primära målgrupp inte ska vara ungdomar?
– Inte för att laborera med min publik, utan mer för att bli sann mot mig själv. I mina första videoklipp har jag ett annat tonläge. Jag trodde att jag behövde spela en roll som skulle attrahera tittare. Jag ändrade för att bli mer sann mot mig själv.

Hur Therese Lindgrens målgrupp ser ut idag vet jag inte, men med tanke på inriktningen hennes kanal har tagit så tänker jag att majoriteten av dem inte är småkids längre, eller vad tycker ni?

Men ni har rätt, det är ganska mycket sådant här på Therese Lindgrens kanal, jag antar att det kan vara för att ”sex säljer”? 

121 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Åh vad fint hon snurrat håret runt hallongrottorna.

      Någon lisette som gjort. För övrigt så är det singoallakex.

        Läste singoallasex ?

          ??

        Säger man inte singoallakakor.

          Nej.

          Singoallachex

          Självklart säger man kakor?

            Självklart inte. Kex.

              100% kakor!

                Singoalla är ett mördegskex ursprungligen från Göteborgs Kex men som idag även tillverkas av andra företag inom Orkla Foods-koncernen, däribland Kantolan Keksi. Kexet innehåller vaniljkräm och hallonfyllning och lanserades 1964. Kexen innehåller 20 procent vaniljcreme och 15 procent hallonfyllning. Wikipedia

    Är det knäppaste hon gjort att äta så många dammsugare och kokosbollar?

      För att vara någon som är uppenbart ätstörd och har problem med typ allt hon äter så är det rätt knäppt.

        Orkar inte titta på hennes youtube längre, detta ständiga tjat om ont i magen ?

      Jag såg den videon igår. Bilden är en alla hjärtans dag present till hennes sambo som älskar fika ?

        Från i februari då eller?

          Vet inte om det är ifrån i år eller äldre. ☺️

        Och då använder man den i en youtube video?

          Titta på videon så förstår du ?

      Hon åt de ju inte utan dekorerade sig med dessa för bilden. Bilden som sedan Anders fick på alla hjärtans dag då han älskar fika i alla former

    Urk. Känns som cheap tricks men helt klart hjälper dessa till att generera big cash för Tessan så.. Ajjaa det är väl dagens melodi. Märker att jag blivit mer distanserad till sånt här för orkar inte bry mig längre och förr tyckte jag det var såå problematiskt. Är dock glad att mina barn ej är i tonåren ännu samt att jag själv inte är det för tycker inte direkt att dagens största influencers har ett speciellt bra inflytande på unga tjejer.. Mer än hälften verkar ju typ ätstörda, sexfixerade och konsumerar 90% skit!

      Okej okej märker själv på min egen kommentar att jag helt klart fortfarande tycker det är problematiskt.. ?

    22 miljoner visningar på kroppsmålningsvideon?! Förstår att hon fortsätter på det avklädda spåret.

      Ja hon har själv sagt att just den videon blev jättestor i Indien och det va efter den videon som hon på riktigt började anspela på sex/naket typ varje thumbnail

        Hon har också förklarat att det var förödande för hennes statistik, view-tiden blev jättekort och hennes videos slutade komma upp som relaterat på svenskars Youtube-videos, utan dök bara upp på indiska konton.

      Men den blev demonetized, dvs hon tjänar inte ett öre på den videon. De flesta som har text eller thumbnail med bröst är ju relevanta för innehållet, tex bh hacks, testar h-kupa osv. Att hon gör utbildande videos om kondomer, tamponger, snipptips och liknande är väl jättebra??

    På den första thumbnailen har hon ju dock på sig en vit tubtopp, bara det att det mesta av den täcks av tidsrutan 🙂

    Ja, sex säljer. Men hon är väl den sista som behöver ta den riktningen. Hon får väl nog med visningar ändå? Eller så kanske hon är sex/kroppsfixerad

      Vill kanske visa mkt nu när hon har gått ner i vikt?

    Testar fejk-bröstvårtor har blivit dubbel.
    Lätt hänt. Jag tycker allt flyter ihop 🙂

    Pinsamt hon är Sveriges äldsta fjortis.

      Nej det är Anna Book.

      Malou är Sveriges äldsta fjortis

    Fattar verkligen inte problemet.

    Du har lagt upp fejkbröstvårtorna och det ena snipptipset två gånger.

    SÅ spännande är det inte att de behöver visas två gånger.

      Men orka. Det var knappast med flit.

    hur många snipp-tips kan man ha undrar jag??

    Även om det kan tyckas lite sorgligt att sex måste vara vara med för att fånga upp fler tittare så förstår jag henne, hon tjänar rejält med pengar och ju snabbare hon tjänar in stora summor, desto tidigare kan hon dra sig tillbaka om hon vill.

    Jag hade anspelat på sex om jag hade haft en kanal, jag vill också tjäna mycket pengar ??‍♀️ Så stäm mig….

    Ändrade innehåll för att bli ”sann mot sig själv”. Vilket bullshit… varför inte vara ärlig och erkänna att det handlar om pengar. Är det inte dessutom Therese som har mycket ångest och psykisk ohälsa? Undrar om detta gör att hon mår bättre?

    Tjejen är med i mensa och borde göra något vettigare med sitt liv istället för den här skiten hon håller på med. Skaffa ett riktigt jobb!!!

      Hon tjänar stora pengar på det, alltså är det både ett jobb och ett smart jobb. Varför ska hon jobba med något annat som högst troligt kommer generera mindre inkomst bara för att hon är med i mensa?

        precis, hon fortsätter med det här jobbet just för att hon ÄR smart (och därav med i Mensa). För henne är det ju mer gynnsamt med ett så pass flexibelt jobb som genererar massvis med pengar – hon vore dum om hon inte ”mjölkade” det här så länge det varar utan utbildade sig för att ta ett ”vanligt” 9-17 jobb?!

          Människor som är med i mensa brukar ta sig till positioner som medför ganska stor frihet att bestämma sina arbetstider själv. Även om det säkert också medför ganska mycket arbete. Visst är hon smart i sitt nuvarande jobb och kommer säkert att kunna dra sig tillbaka tidigt. Men ändå, nog är det lite slöseri med så bra förutsättningar.

      Skit? Hon underhåller väl en miljon människor med sina videor?

      Fast problemet är väl alla hennes fobier och psykiska besvär? Hon vågar ju knappt gå utanför dörren så hur skulle hon kunna ha ett vanligt 40 timmar/vecka kneg? Obs menar inte att racka ner på hennes psykiska problem, utan förstår att hon kör på YT för att få in pengar. Många i hennes situation är antingen sjukskrivna eller utförsäkrade.

        Hon lär ju inte få mindre ångest av att kabla ut sin avklädda kropp globalt?

      Wow, vilken sten kröp du fram ifrån? Therese underhåller väl precis på samma sätt som skådespelare, komiker, talk shows och dylikt som är skapat i underhållande syfte? Kanske skulle alla skådespelare, musiker med för den delen, bara börja jobba på ICA istället.

      Jag är också med i Mensa, och kan avslöja att… det är en förening med alla typer av människor och alla typer av jobb. Therese tjänar otroligt mycket mer som youtuber än vad jag gör som lönearbetare. Så vem borde göra något vettigare med sitt liv egentligen? ?‍♀️

        Vad är poängen med att vara med i en ”förening” där det enda man har gemensamt är sin iq?

        Vad gör man i mensa egentligen? Har ni aktiviteter ihop eller är det ”bara” ett medlemskap?

    SÅ trött på henne! Vad är hon typ 32 år?

      Haha vad tusan spelar hennes ålder för roll??

      När man är 32 ska man vara en tråkig och präktig gammal gumma ?

        Nej, men sexuellt anspelande bör ju vara över för länge sedan kan man tycka. Man blir äldre = mogna till. Varför använda sex på det viset, sorgligt är vad det är.

          Du har naturligtvis rätt till din åsikt.
          Under tiden skrattar Therese hela vägen till banken… ?

            Det skulle jag vilja se i en video. En rik person som på riktigt skrattar hela vägen till banken. Inte internetbanken, det är fusk, de ska gå till en banklokal.

        Haha, vänta bara snart är du också där och då ska du se hur kul det är?

    Fast om hon nu väljer att öppet prata om problem med snippan -ja är det då konstigt att det är en bild som relaterar till det? Testar hon populära trender på instagram som en bh eller annat, då är ju hennes thumbnail utformad efter det.

    Jag tycker att det är befriande att hon kan prata öppet om precis allt och ingenting. Som magproblem och ångest men också sex och snippor. Sen att det lockar klick -ja fine. Hon är ju inte dum. Synd bara att många ska vara så himla lättkränkta hela tiden.

    Nej jag gillar Therese för att hon inte visar upp den perfektionism som alla andra influensers gör och hon visar att man inte behöver ha 35 vänner och hitta på saker stup i kvarten. Det är befriande för mig.

    Sen att folk väljer att kalla henne omogen, fjortis etc för att hon är 30+ men ändå har humor och inte alltid är så pk. Ja er är det bara synd om för herregud vad tråkiga liv ni antagligen kommer ha när ni når den åldern.

    Tack för mig.

      Hon måste ju konstant göra något, hemmet och stugan måste va perfekta. Fixat tänderna, alltid sminkad. Sen att hon inte gillar att umgås med folk är väl helt ok, många är såna vilket oxå är väldigt tråkigt men hon har väl inget behov av det.

        oj Therese är väl en av få som ofta är osminkad, hon har vanliga bekväma kläder (och inte samma fula trendiga outfits som alla andra influencers) och har håret i en bulle på huvudet. Hon är väl den som många kan relatera till just eftersom hon faktiskt visar livet som det är för många med vanliga problem och dåligt mående också, att man inte har femtioelva nära vänner, att man har allt från fysiska till psykiska problem som inte går över ”på en natt” eller försvinner med en ”kväll på stan med tjejerna”. Hon är väldigt äkta och genuin och det är nog främst anledningen till att många följer henne och faktiskt känner att de är ”nära” henne. För hur mycket kan en tonåring faktiskt relatera till Bianca och typ Linn?

    Skulle fått sån ångest av att fläka ut min kropp på internet för pengar. Desto mer jag ser av sånt här desto mer förstår jag att det kommer något annat också. En motvikt mot den här typen av billiga genomskinliga knep för att få visningar. Har kollat en del på Helene Torsgården och där tycker jag att man kan känna sig fredad från den här pubertala osäkerheten där man ständigt måste ha bekräftelse för att ens kropp ser bra ut. Hon känns så lugn och trygg i sig själv.

      Youtube kanske behöver något annat än Torsgården och hennes getter också?
      Tycker Torsgårdens videor är så tråkiga att jag inte klarat att se en enda från början till slut.
      Det är inget fel på henne men verkligen noll karisma och tråkigt innehåll.

      Så man tycker olika.

        Ja det är sant. Själv har jag så svårt för youtubers som måste göra sig till hela tiden, fakesmila konstant och tala bebisspråk. Sånt undviker jag gärna. Däremot gillar jag när personen är själva innehållet och kan sitta och prata och göra vardagliga saker.

          Fejksmile får man nog räkna med att se hos de flesta youtubers.
          Jag gillar Therese även om jag inte följer eller tittat slaviskt på någon youtuber.

          Och jag ser mycket hellre att mina barn kollar på Therese än sälj-Bianca (vars ENDA syfte är att kränga produkter och prylar) eller Jocke & Jonna.

          Har du svårt för bebisspråk så titta för guds skull inte på mimmi höghus. Åh herregud, hon kan prata bebisspråk med en blomma

        Enda problemet jag har med henne är att hon i flertal videos satt sig ner och pratar allvar med sina tittare om hur jobbigt det är med youtube, hur hon lever sitt liv genom kameror och har drönare m.m att vi inte förstååår hur jobbigt det är och varför hon behöver ha sina barn på förskolan. Tror inte hur mycket tid hon får över till att dricka pepsi Max och käka chokladboll medans hon bara filmar, om du mot förmodan läser detta torsgården så verkar du vara en genuin person och jag förstår det är mer jobb än det kan verka, men tror inte man vinner mycket empati på det tillvägagångssättet eftersom det finns så extremt många krävande jobb nu speciellt under Corona pandemin

          Åh huvudet på spiken ??
          Torsgården är sån jävla gnälltant så det inte är klokt. Hennes jobb är att filma när hon städar, handlar och fixar på gården. Hon kan aldrig göra ett vettig video med bra kontent.

            Dvs det alla vi andra gör – EFTER jobbet ?

            Vad är bra content för dig? En genuin fråga.

            Tänker att Torsgården filmar det hennes följare uppenbarligen vill se. Likaså Höglin, Bianca, Ahlborg mfl.

    Det största bekymret jag ser med henne är ju hur uppenbar problematik med mat hon har och hur väl det skiner igenom.

      Håller helt med. Tycker inte att det är nakenheten i sig som är problemet utan att hon är så glad över att hon är smal (efter månader av uttalad svält) och vill visa upp den på alla sätt det går. Det ser man på mängden klipp i underkläder/bikini som ökat det senaste året, val av kläder, hur hon poserar i sina videos etc

    TACK för att du uppmärksammar detta!
    Jag har Märkt av detta beteende sedan en lång tid tillbaka… min 8åriga dotter fastnade för Therese videos på youtube när hon la upp massa gulliga pysselvideos och liknande.
    Men nu har jag fått förbjuda henne för att följa henne mer… det här har pågått bra länge…

    Det roliga är att när Therese var gäst hos Nemos podd ”Nemo möter en vän” så fick hon svara på en läsarfråga, där någon frågade henne varför hon börjat hålla på såhär, att anspela på sex i nästan varje video.
    Therese förstod inte alls vad personen menade och påstod att hon absolut inte alls gör detta

    Trodde tvärtom att hennes målgrupp ändrats till 10-20åringar och att det är därför hon pratar med bebisröst?

    Jag tyckte inte att hennes thumbnails var problematiska sett vad hennes videos handlar om. Blev tvärtom positivt överraskad för jag trodde att det skulle vara mycket mer naket som inte alls hade med videon att göra.

    Det är lustigt hur olika man kan se på saker. Jag tycker Therese är en av få youtubers som faktiskt har lite bredd när det kommer till content. Jag gillar att hon har så mycket variation när det kommer till innehåll. Och med tanke på att hon lagt upp över 1000 filmer på youtube så är det väl inte så många som skriker tuttfascination ändå…

    Och porrigt är väl ändå att ta i?
    Ibland undrar man ju vad det är för frikyrklig kaffegrupp som hänger härinne.

      Ja exakt! Sen tycker jag att det är en himla skillnad på ”sexig” och ”naket”. Inget av de är fel men jag skulle knappast påstå att hon anspelar på sexighet.

      Är inte det rätt bra att hon ibland visar naket utan behovet av att vara sexig? Det skulle mina tonåringar mer än gärna få ha som förebild.

    Ja, vad ska man säga.
    Naket säljer.
    Punkt slut.

    Bra eller dåligt, att det säljer eller att folk köper det är en annan 5:a

    Upptäckte henne via ”Anders har gjort slut”. Kollade på allt med henne få. Tyckte hon lämnade ut PÅ TOK för mkt om sig fjällen samtidigt var det befriande med en ”vanlig tjej” som inte va jättesnygg, jätteflashig, ångade dig osv osv. Nu har hon tyvärr förvandlats till precis det. Tycker hon säger en sak å gör en annan – KONSTANT! Så jag slutade kolla. Dessa thumbnails var en av sakerna som fick mig till det. Det känns bara desperat.

    Sen har hon ju sagt att hon vill tjäna då mkt det bara går på den tid hon nu kan så hon sen kan lägga av. Och det fattar jag. Men tycker hon kan göra vissa saker annorlunda. För mig har hon förstört sitt brand och sin trovärdighet.

      Jag håller med dig, hon har förändrats otroligt mycket. Hon hymlar med att hon använder fillers/botox för att det inte är veganskt så hon ljuger om att hon aldrig använt det men jämför en gammal video vs en ny så ser man allt hon har gjort

      Fjällen? Ångade dig? Eh… Va?

        Jag skriver snabbt! Sitter inte å korrar kommentarer jag skriver haha. Så blir lite fel när min telefon väljer andra ord?

      30 april 2015 la hon upp den.
      Det var nog i den vevan som också jag började kolla då och då på Therese på Youtube.
      Minns att hon höll på att bryta ihop när det ringde på dörren. Och så hade hon ångest för att gå ut.
      Hon mådde inte så bra då för fem år sedan. Det var väl därför hon blev youtuber?
      Dock ledsnade jag ganska snabbt på hennes ständiga malande likt TV-shop. De senaste åren har jag bara kollat sporadiskt på Thereses upplägg. Mest för att kolla vad som hänt i hennes liv. Hennes ”shoppingtips” behöver jag inte. Ej heller hennes booberier och fitterier 🙂
      Verkar vara ett stort gap mellan Thereses finansiella framgång och hennes allmänna mående. Hoppas hon mår bättre i verkligheten än intrycket man får. Men man vet ju inte.

        Hon verkar inte må så bra… Hon har ingen egen stil, verkar så fruktansvärt ängslig och utifrån videos(några raderade) verkar hon styra sin partner med järnhand och det är aldrig charmigt.

    Jag märker helt samma. Sen måste hon alltid dra in magen och posa så hon ser så smal ut som möjligt. Men Therese har ju erkännt att hon har en väldigt stor behov för andras uppmärksamhet. Att hon medvetet har försökt fiska komplimanger.

    Det var väl Terese som var med i Arbetsförmedlingens kampanj för att få fler arbetsgivare att anställa funktionsnedsatta? Den kampanjen fick kritik och just bilden med henne fick de ta ner dock på grund av andra orsaker än tuttar. Var det efter den kampanjen hennes nya stil blev allt mer av? Man skäms för kvinnosläktet när man ser hennes bilder.

      Nej det gör man inte

        Jo.

          Nej.

    Är så fruktansvärt trött på att bara se henne. Det handlar inte om att jag känner mig kränkt eller vad ni thereseälskare nu kommer att skrika efter mig.
    För att må så himla dåligt med ångest, och allt vad det nu är hon säger att hon har, så verkar hon hon väldigt ångestbefriad. Jag får det inte att gå ihop med allt som hon gör. Att dessutom hela tiden visa upp sin kropp, som tappat massor i vikt och sedan predika om att man inte får tala om hennes kropp. Nej men sluta vara visa den då.

    Tror det mest är 10-18-åringar som följer henne och en och annan medelålders småstadsmorsa.
    Om jag själv följer henne. Big NO!

      Då är det väl samma målgrupp som de flesta andra har då…
      Du tror väl inte att det är unikt för Therese?
      Bianca, Margaux, Ida Warg men även Jocke & Jonna har ju fans/följare från 8 år och uppåt.

      Jag vet många i min ålder som kollade på Margaux tidigare för att de fick barn samtidigt och en del som börjat titta på Ida nu för att följa hennes husresa. Samma sak med Therese och hennes lantställe. Så skillnaden är väl att vuxna väljer mer att se videor som tilltalar deras intressen eller ligger i fas med deras egna liv, medan barn följer för att de är hardcore fans.

      Jag uppskattar att vi har en psykiatriker här i kommentarsfältet som kan sprida lite kunskap. Det bästa hade ju varit om alla med psykisk ohälsa fick en stämpel i pannan så vi alla vet hur det faktiskt ligger till.

    Förlåt för en annan fråga men är det någon som vet vad som hänt med Marie Jaskari? Hittar inte henne på instagram längre

      omg undrar också !!

    Hon beter sig väl precis som de flesta kvinnliga influensers som inte profilerar på kroppsaktivism.
    Vill hon göra så här låt människan göra så här. Hon är i alla fall en hel del många resor bättre än många andra, men alla har sina problem.

    Nej gud nej. De andra du rabblar upp är lika mycket skräp för mig de också. Med småbarn som följare.
    Jag förstår inte ens hur vuxna människor har tid för att titta på sånt här. Jag hinner på min höjd titta på något klipp på Youtube i veckan och här på bb blir det ett snabbt intitt när man ändå ”pudrar näsan”.

      Till Stockholmaren som inte förstår hur folk har tid att kolla på Youtube så finns det många anledningar tex att förr i tiden kollade folk lite på tv på sin ”slötid” medans man idag kollar på tex Youtube istället, en del är sjuka och sängliggandes under längre perioder, andra vill försöka hänga med och ha koll på vad ens barn eller tonåringar tittar på osv..

    Tror hon försöker normalisera kroppen. Att det inte ska vara något pinsamt, att hon är bekväm och att ingen bestämmer.
    Men baksidan av det kan ge motsatt effekt där unga tror att det är vad man ska visa för att ”annars älskar du inte dig själv”.

    Blev sugen på dammsugare ?

    Jag vet att hon säkert inte gör det medvetet men har slutat följa henne pga sånt här, som någon som lider av ätstörningar blir jag triggad. Samma med Bianca..tycker det är synd att de inte försöker använda sina sociala plattformar till något bättre än sånt här.

      Kan bara instämma.

      Förstår inte men förstår ändå ? behovet att bestämma över det andra personer väljer att göra. ? ? Försök låta det rinna förbi…

        Ätstörningar är väl inte direkt något som en ”väljer” att ha, utan en sjukdom?

    Skärp er!
    Hon får väl göra som hon vill?
    En man hade inte fått liknande kritik.

      Nej, eftersom en man får sin power och sin attraktion från sin status, sin karriär, sin jobbstatus, sin ekonomi etc etc. Medan kvinnor tyvärr får status via sina bröst, sin runda exponerade rumpa, sin hårlöshet och sin tillgänglighet visuellt (inte minst). Gissa vilken power som i förlängningen är störst?

        Sin sexuella tillgänglighet, ska det stå.

    En man lägger oftast inte upp sådant här.

    Hon verkar ha ganska allvarliga ätstörningar ja, pendlar mycket i vikt också? Verkar väldigt otrygg för sin ålder jag är väl sista o döms för ålder är själv 26+ och ändå inte trygg men Therese verkar mer som många är i tonåren med utseendefixeringen

    Jag orkar inte heller se hennes videos det som gjorde jag följde henne först var hur öppen hon var nu är hon privat och har thqn som känns mer riktade till barn tror det mesta bara är för pengar nu

    Ger henne cred för att vara duktig på yt videos och mer känd än jag någonsin kommer bli hehe

    Sex och naket säljer big time. Se bara på NB som de senaste dagarna (märkligt nog efter ALFAB-eländet) lägger ut den ena poserande bikinibilden efter den andra på sin insta och sina instastories. Och vips har hon 160 nya följare på instagram istället för raset som pågått ett bra tag (tappat över 50 000 på två år!). Den nya coola och drivna proffstjejen räckte tydligen inte för att hålla intresse och följarsiffror uppe. Är inte det rätt ledsamt? Att det är vad som krävs för att inkomsterna ska fortsätta att komma in?

    Jag tycker mest det är töntigt med detta clickfiskande… Vet inte om jag skulle kalla henne sexig eller porrig utan jag blir lika trött på det här som jag blir på rubriker som: ”VILL INTE ATT NI VET DETTA OM MIG”, ”ALLT GÅR ÅT HELVETE”, ”NI KOMMER INTE TRO DET ÄR SANT!” m.m. Känner mig som 85 år och helt ointressera. Förstår inte grejen. Alltihop är så töntigt!

      Det är ju genomgående för ALLA de där fluncorna!!

      Bianca, Ida, Margaux… med flera.

        Absolut! Men Therese har ändå lite vettigt content, de andra ser jag som ett skämt som passar småbarn.

    Undrar om det känns konstigt att tjäna pengar på att visa pattarna för kids?

    Tror kakorna är lagda på bilden i efterhand, men om de inte var det så är det ju lite småkul. Hmm, ska en chokladboll vara där, där lägger vi en punchrulle. Dumdidumdumdum Nån borde filma o klippa o skifta mellan finska vinterkriget o kakfotograferingen. Allt modellande är nog lite så. Sätta sig upp, skaka Cocos ur håret dofta lite punch

      Hon berättar i videon att hon fått hjälp att lägga dit kakorna av en kompis

    Ja eller så tycker hon att hon är snygg så och vill lägga upp den bilden. Att det är porrigt eller sexuellt är ju bara en tolkning som folk väljer att göra och ligger inte hos henne. Och 36 videos sen hon börjat är inte mycket. Lugn.

    Therese känns som en sån som säger att hon är vegan men sen smygäter annat när ingen ser. Eller en sån propagerar för hållbarhet men samtidigt gör reklam för Fast fashion på Instastories. Hon vill inte att man ska prata om hennes kropp men visar upp den på ett sätt som säger motsatsen.

    Vi beter oss som att vi ALDRIG NÅGONSIN skulle lägga upp en lättklädd thumbnail, en thumbnail som vi visste skulle ”sälja” och dra in en nedrans massa klick och därmed pengar. Sanningen är ju att kläderna skulle ryka snabbare än tåget på oss flesta om vi visste att vi skulle tjäna miljoner på det.

    På 1187 videos totalt står inte hur många år du gått tillbaka men tycker de verkar vara mest annat innehåll.

    Köpt? Gissar på det!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.