Kvinnor för män – By Linnea Claeson

Kan inte kvinnor bara få vara, utan att blanda in pojkar, män, deras behov, preferenser eller önskningar?
Tack på förhand!

169 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Kändes bara märkligt att just hon av alla kläcker ur sig en sån liten groda..

      Inte alls märkligt. Hon är en av de mest uppmärksamhetskåta influencern som finns. Den feministiska glasyren kletade hon bara på för att den var inne just när hon ville börja tjäna pengar på sitt utseende.

        Ingen kan ta i problemet med män som hon!

          Hon har varken röda läppar eller lugg, det behagar männen enligt damen som alltid ändrar stil och intressen efter senaste mannen. Enligt Blondinbella tycker män inte om varken röda läppar eller lugg. Så visst behagar Linnea C männen allt.

            Vad roligt, det enda ”utseende önskemål” jag hört under 10 år är ”klipp lugg klipp lugg!” ?

              Klipp lugg, för faan! Kommentarerna haglar på en.

        WORD

        Anonym 09:22, huvudet på spiken!

      Så jäkla sunkigt! Såhär ska du göra för att exaltera männen- stort test i senaste numret av valfri tjejtidning från 90-talet.
      Gör om gör rätt eller gå under jorden fan!

    Så trött på Linnea, Lady Dahmer, CW mfl offentliga feminister. Det känns mer som att deras feminism handlar om sig själva och deras egon än kvinnor överallt. O Linnea Claeson kom igen, vad är grejen med att vara så jävla sexig hela tiden?? Att feminister profiterar på sexiga bilder (bilder helt o hållet tagna utifrån den manliga blicken)?? Vafan är det som händer. Dessutom är Linnea typ på dagisnivå när det gäller feminism, det är fan ett hål mot alla de som slitit och kämpat, så kommer Linnea Claeson o tjänar 100 papp på en jävla föreläsning om att man ska vara snäll. Nä fy fan.

      Har gillat en del Linnea gjort och jag vill liksom gilla henne, framför allt är jag alltid för alla kvinnors rätt att vara den de önskar, de behöver liksom inte pleasa mig eller någon annan. Men, det börjar bli smätsamt med hennes uppmärksamhetsbehov och konstanta försök att skapa bilden av sig själv som ”älva” / ”krigare” / ”prinsessa” – ”don’t give a fuck MEN är jetejetegullig sexkitten” + det ständiga ”jag är här för dig, du kan vila mot min axel, jag står alltid upp för dig” till unga följare som mår dåligt och väl inte får så jättemycket hjälp av hennes superhjältekomplex…

      Tips på feminister du tycker man ska lyssna på istället?

        Jag tycker man ska lyssna på sig själv, det är en riktigt bra start.

          Jaha… så du var mest ute efter att spy galla på kvinnor som har mage att ta plats om ens på sina egna plattformar. Vilket tur att du kan avfölja och bara lyssna på dig själv då ??

            Anonym 9:35: Jag, kommentar 09:25, är inte anonym 09:15. Min starka övertygelse är att alla bör lyssna till sig själva. Kvinnor eller män ”som tar plats på sina egna plattformar” som du skriver gör bara just det:tar plats på sina egna plattformar och tjänar pengar. Det har med varumärkesbyggande att göra, inte feminism i sig. Randanmärkning: 09:15 ”spyr inte galla”, hon problematiserar instagramfeminismen. Med rätta, enligt mig.

              ??

          Man får inte ett särskilda breda perspektiv av att enbart ”lyssna på sig själv”. Intellektet stannar ju av, det är så man utvecklar ett fyrkantigt tänkande. Det finns böcker, forskning och en rad andra sätt att utbilda sig på.

          Däremot är ju Linnea oerhört pinsam nästintill jämt. Allt ifrån hur hon kapitaliserar på förintelseöverlevare, plagierat texter och analyser, narcissistiska texter som insuinerat på att hon skulle vara en HBTQ/feminist-ikon. Tycker hennes personlighet är så tydligt kluven, känns som att hon själv inte riktigt har fötterna på jorden och koll på sin identitet. Att ständigt behöva lura läsaren/höja sig själv till skyarna för att släcka bekräftelsetörsten… vilket liv.

            Linjal: Det behövs ingen utbildning i feminism, varenda kvinna vet när det är skit – från ”låt killarna bråka i klassrummet”, ”prata inte så mycket, Lisa”, kallas h-ra i högstadiet, rankas av killar, sexuella trakasserier, få mindre i lön etc etc. Det enda som hjälper är att skaffa sig en ordentlig utbildning. Det syns nu, när flera branscher har kvinnor på toppositioner. Det är dessutom så att fler kvinnor går på universiteten än män (undantaget kth o dyl) vilket innebär att kvinnor långsamt tar över. Utbildning är nyckel till allt.

              Linjal: utbildning samt en egen oberoende ekonomi, det glömde jag. Försörjd hemmafru går bort, t ex. Man kan inte ha kakan och äta den, dvs vill man vara en fri kvinna så blir det uppoffringar av typen hälften barnledighet till partnern.

                Det går jättebra! Tidigare i mitt liv hade jag en dundrade karriär och ändå var mina relationer lite si och så vad gällde jämställdhet (och därmed avslutade jag dom), men nu är jag gift och hemma med vårt barn. Jag har inte jobbat på länge och min make drar hem alla pengar.

                Vi bor inte i Sverige och barnomsorg här ser väldigt annorlunda ut, därför är vi alla överens om att det är bäst att jag är hemma. Min make skulle stötta mig helt om jag ville jobba och han skulle även kunna tänka sig att dra ner på sin karriär om jag hellre ville det.

                Och någon gång kommer jag nog jobba igen, tex när vårt barn börjar skolan. Men jag måste inte, vi har är väldigt lyckligt lottade på det viset.

                Jag har aldrig varit i en mer jämställd relation. Min make må tjäna alla pengar men han förväntar sig inget tillbaka. Jag är skyddad med äktenskapsförord om vi skulle dela på oss. Vi tar alla beslut tillsammans, min make kallar sig själv för feminist (han är inte svensk och det är väldigt ovanligt utanför Sverige) och jag har inga begränsningar vad gäller hur jag spenderar pengar. Det är klart att jag inte kan köpa vad som helst, men jag har inte fickpengar och min make ifrågasätter aldrig hur jag hanterar ekonomin.

                Så jämställdhet handlar inte bara om vem som tjänar pengar och inte.

                  Hej Stina: absolut, visst kan det fungera men faktum kvarstår ändå: en fri kvinna bör ha egen ekonomi och en värld utanför hemmet. Några frågor: Äktenskapsförord där ni delar lika på allt när ni skiljs oavsett vem som tog in vad i boet? Betalar han in pensionspengar till dig? ”Det är klart jag inte kan köpa vad som helst” skriver du – men kan han det? Kan du ha synpunkter på vad han lägger pengarna på utan att han tycker att ”men jag drar faktiskt in stålarna, jag får göra som jag vill”? Vilket land bor du i? En del länder har mer kreativ juridik vid skilsmässor. Igen, jag tror inte du är blåögd men har, genom många år, sett hur det kan gå för kvinnor vid skilsmässor (och dödsfall, gift er ni som är sambos). Tyvärr är det så att en del män, speciellt vid 50 och framåt, kan förlora fattningen och göra de mest radikala saker med sina liv, där gamla fruar inte passar in och där männen dessutom, pga jobbat så mycket, inte heller knutit an till barnen och sakar dem för en ny kvinna i sitt liv. Återigen, jag generaliserar men exemplen förskräcker.

                    Så för att svara på dina frågor. Det är inte hans ekonomi utan vår ekonomi. Jag kan absolut ha åsikter om hur han spenderar pengar men det har jag inte, vi tar som sagt var större ekonomiska beslut tillsammans men våra pengar. Ja vi har sparande i bådas namn, så skulle vi mot förmodan dela på oss så är min pension säkrad och igenom att vi är gifta så har vi lika statlig pension trots att jag inte har inkomst (det är möjligt att det inte fungerar så i Sverige) Och ja det är generaliserande och hemska exempel du tar upp, jag vet att sånt förekommer ibland men jag är skyddad om något mot all förmodan skulle hända. Det finns även människor som lever lycka tillsammans eller skiljer sig lyckliga. Jag valde min make eftersom jag vet att han skulle behandla mig med respekt om vi inte längre skulle vara gifta. Och jag väljer hellre en situation som gör att vi tillsammans som familj blir lyckliga just nu, för då ser vår framtid mycket ljusare ut.

                    Däremot så kommer jag absolut jobba i framtiden, men utan ekonomisk press. Jag vill inte att mina barn ska tro att kvinnor inte ska jobba. Jag vill lära dom att man ska förväntas jobba, men passar det ekonomin och ens situation att man inte gör det så är det ok att göra sina egna val, så som vi gjort

                      Jag tycker dock det är intressant att alla som snackar om att ”vi gjort egna val” har alla gjort samma val. Dvs kvinnorna är hemma med barnen och mannen jobbar och tjänar pengar. Inte direkt ett jätteunikt val. Inte ens bland offentliga feminister gör man mer unika val, kolla Lady Dahmer och Faymevad hon nu heter, Cissi Wallin. Rika gubbar som försörjer sina fruar som föder fram en massa barn. Så sjukt trist att världen fortfarande ser ut såhär.

                      Till anonym: Jag tycker det är konstigt att man ser det som att vara hemma med barnen är nitlotten. Jag känner 100% att jag har vunnit storvinsten. Nu säger jag inte att det inte finns en problematik i den verklighet du generaliserar (för i många fall ser det verkligen ut så), men om man rent ekonomiskt har det så att det fungerar att en partner är hemma varför ses det som något dåligt att vara hemma med barn? Dom växer så det knakar och ingen tid som har gått kommer tillbaka.

                      Jag antar att jag är trygg i min situation eftersom jag hade ett väldigt bra jobb (jag tjänade runt 120 000 sek/ månaden innan jag blev ’hemmafru’ för att sätta det i perspektiv – inte skryta) och jag skulle gott kunna försörja vår familj om vi ville det.

                      Jag förstår att det är en helt annan sak när man inte har ett val som det ofta är. Men kan blir alltid lite ledsen då man som hemmafru generaliseras som ett offer och att man inte kan vara feminist, ibland är det faktiskt ett vinnande och oerhört jämställt val.

                      120k i månaden? Vad jobbade du med då?

                      Som konsult inom IT, men inte i Sverige som sagt var! Har haft mycket tur i min karriär och har även varit relativt eftertraktad på marknaden eftersom mitt område är lite av en niche.

        Sheila Jeffreys! För litteratur: Andrea Dworkin.

        Katarina Wennstam har skrivit riktigt bra saker tex. Sen finns det ju feministisk litteratur som inte fokuserar på författaren utan teorier etc, googla typ genus på adlibris så lär du hitta en del.

        Följ Amanda Alenius och Katarina Wennstam! Sjukt vettiga feminister!

          Katarina Wennstam ❤️ Önskar Flickan och skulden var obligatorisk läsning i skolorna. Sjukt tung bok dock 🙁

        Jag tycket man kan försöka hitta olila starka förebilder i sin närhet och hålla en levande dialog med dessa istället för att slaviskt följa problematiska konton som tjänar pengar på sin offentliga närvaro!

          Okej om man inte ens följer de slaviskt. Jag tycker man aktivt ska AVFÖLJA!

        Lyssna på kvinnor som inte påstår sig vara de enda sanna feministerna eftersom de är radikalfeministen. De är inte representativa för feminismen utan ett gäng odemokratiska aktivister som tror sig ha tolkning företräde.
        Fram för riktiga kvinnor som lever i verkligheten och som kämpar för alla även de kvinnor som inte har en röst.

          Jag är feminist. Jag är en riktig kvinna som lever i verkligheten. Jag kämpar för alla kvinnor, även de som inte har en röst. Märk väl: alla kvinnor. Kvinnor.

        @alvidis på instagram är mitt absoluta favoritkonto. Hennes feminism är intersektionell och inkluderande och hon gör verklig skillnad för utsatta kvinnor genom att exempelvis följa med som stöd på rättegångar mot deras förövare.

          Amanda Alenius! Hon har gett mig så många tankeställare ❤️ Följ na på insta!

        Brita och Parisa!

      Jag tycker att många som kallar sig feminister fokuserar på konstiga saker, som det här inlägget. För mig finns det en sak som är viktigare än allt annat: ekonomisk jämlikhet. Om man uppnår det så borde alla andra saker bli mycket lättare att fixa.

          Jo, jag har läst den, jävligt otäckt. Den delen av manligheten kan jag inte för mitt liv förstå mig på.
          Jag är väl inte precis den mest nytänkande av män (55 år), men att slå sin partner (eller någon annan för den delen).
          Nej, jag kan inte ens förställa mig hur man tänker då.

            Alltså hoppas du är Stina 24 år som bara trollar. Annars vilken frisk 55 årig snubbe följer bloggar om unga kvinnor?

              Det får han väl göra om han vill?? Gud

                Är han gud nu med? Nä nu får ni kamma er!!

                En man ifrågasätts och det dyker alltid upp en patriarkal penis pleaser… slår fan aldrig fel!

                  Patriarkal penis pleaser för att jag tycker att vem som helst har lov att läsa vilka skvallerbloggar som helst utan påhopp? Sök hjälp.

                  Du är ju — – ——-.

                  Varför spelar det någon roll för dig om det är en man eller kvinna som ifrågasätts? Är det inte rimligare att vi istället ifrågasätts för våra handlingar än för våra kön?

              Unga kvinnor? Typ Anton Hysén, hunddagis och Anna Book exempelvis då?

                Hund och Antonio är väl utanför normen för inlägg här men jag tror du vet det eftersom du bara ville vara dryg

                  Vet du vad? Jag kanske blir lite dryg när man säger att jag inte frisk.

                  Skit dumt resonemang. Den här bloggen är väl ändå för alla? Jag är förvisso kvinna men därtill 45+. Jag antar att jag också borde förpassas någon annanstans..

        Tror inte fokuset på det här inlägget varar så där jättelänge..

      Jag avföljde dessa damer. Nu undrar jag varför jag inte gjorde det tidigare bara ?

        Samma här. När Linneas påhittade poster uppdagades fick jag motivationen att ta aktion

    Största skämtet ever. Hon är en vanlig influenser som fått 30 sekunder för mycket i rampljuset. Samma bullshit på repeat. Och hon ljuger väldigt mycket.

    Det är en vanföreställning att Linnea på något vis skulle vara helt avsexualiserad bara för att män (enligt Linnea) sexualiserar henne.
    Hon är som alla andra, medveten om vad som säljer och vad som skapar intresse.

    Vad har hon klätt ut sig till? Och varför?

      Krigarprinsessa, en sexig krigarprinsessa i undermålig utrustning som inte alls skyddar en mot någonting överhuvudtaget.

        Jamen precis! Varför är alla Krigarprinsessor halvnakna med läderspännen kring brösten och små tajta shorts?? Smala midjor och putande rumpor? Det rör sig mao inte ett dugg om nåt krig utan om fetischer – halvnakna kvinnor i läder, med spännen…..

          Tänker osökt på Xenia krigarprinsessan. Älskade henne när jag var liten och det gick alltid på TV när man kom hem från skolan haha 🙂

      Hade varit mer symboliskt om hon varit påklädd. Alltså en funktionell rustning, inget sånthär fetish-trams
      Cock goes were?

      Det har slagit slint för henne. Hon verkar ha gått in i en fantasivärld där hon är en krigarprinsessa/älva om vartannat. Hon borde nog fokusera på juridikstudierna om hon ska bli tagen på allvar.

    Kollade hennes instagram, bara ”naket”, kropp, sexighet…
    OK att kvinnor får se ut och göra precis vad de vill, men det känns som att hon gör det endast för att få visa hur snygg hon är, inte för någon speciell kamp. Tyvärr känns hon falsk…

      Det är exakt precis det hon INTE är. Hon är sig själv. Och hon skiter i vad folk tycker. Och hurra för det. Hennes klädsel här har att göra med nån inspelning eller nåt.
      Folk orkar inte att Linnea inte bara har ett hjärta av guld. Men, också är så fullkomligt vacker att hon nästan är overklig. Det finns inget ont i den tjejen till motsats till många andra. Och det är största bidragande orsaken till hennes skönhet.

      Linnea är som ett oskyldigt barn men ändå skarp som fan.

        Oj… ?

        HAHAHA lovar det är Linnea som skrev det där hhahaha

        Det där var nog ironi.

    Not till Linnea: Game of Thrones har tagit slut. Lite sent att försöka få en roll.

      Jag tyckte att det såg sjukt obekvämt ut…

      Fast nja, i GOT är de betydligt mer påpälsade skulle jag säga.

        Det var ett skämt.

    Jag är mest trött på tjatet om starka kvinnor, tbh. Som att det är ett krav på att vara ”stark” för att förtjäna vanlig jävla respekt.

      Stark behöver man inte vara men trygg i sig själv som privatperson och i sin yrkesroll. Det ger en viktig självkänsla som bär en över mycket i livet. Utbildning brukar vara en faktor som ger en trygghet. Bra vänner en annan. Bra ekonomi en tredje. Då klarar man sig långt. Att ha bra ekonomi behöver inte betyda att man är miljonär bara att man inte spenderar mer än man tjänar samt börjar tidigt spara lite.

        Man behöver inte vara trygg i sig själv heller för att förtjäna respekt.

          ELLER HUR! Lika trött på det tjatet som tjatet om att man ska älska sig själv. Jag accepterar mig själv och väljer att inte definiera mig vidare. Jag är väl halvstark och kämpar på och försöker ta hand om mig själv på bästa vis. Det går helt ok.

      Precis. Man ska inte behöva vara så stark och klä ut sig till riddare. Orolig för nästa generation för nog blir livet tuffare. Men finns massor av sköra och känsliga människor. Respekt är så viktigt.

      Det här var tänkvärt! Har verkligen blivit en grej att kvinnor ska vara starka, självständiga och tuffa, medan samma människor säger att män INTE behöver leva upp till dessa förväntningar. Det gäller väl även för kvinnor?

      Jag är en ganska osäker tjej i mångt och mycket. Men jag är feminist, och jag är kvinna, och jag är sårbar och skör och det är fan okej!

    Kisse hänger ut Linda Marie i sin senaste yt video
    Sandlåda från båda deras sida
    Linda Marie la upp något löjligt klagomål om kissies instagram vs reality bilder, Linda snackade ju själv om att man får kritik vad man än gör varför ska hon kritisera nåron som vill göra rätt då?
    Deras podd var ju katastrof ändå kissies var irriterad på Linda Maries mesighet och dem kom ingen vart

    Däremot tvivlar jag på att kissies ändrat sig så mycket tror hon är ganska mycket samma som innan hon har lyckats fly undan antisemistiska kommentarer, kalla il en ful gris och allt möjligt annat

      Hon raderade också alla ”bevis” på fel genom att rensa alla sina gamla blogginlägg

      Alexandra* Löjligt att du kallar henne för Kissie.

        Hon har gått med aliaset kissie hur länge som helst om någon glömmer bort sig får hon leva med det.

        Då försvarar du Joakim Lundell lika mycket då så fort någon kallar honom för Jockiboi antar jag? 🙂 Samma princip nämligen.

          Kommer alltid kalla honom Jockiboi, i den mån jag kallar honom något alls…

    Hej!
    Jag är feminist och idag ska jag klä ut mig i mina nya BDSM-kläder!
    Inte för att dra till mig blickar, provocera eller attrahera.
    Bara för att det är så skönt att ha på sig, i motsats till byxor och skjorta t.ex…
    Hoppas ingen lägger märke till mig, skriver om mig eller – huvva! – kommenterar mitt klädval. Jag vill ju bara känna mig bekväm, passera obemärkt och OM jag skulle bli omtalad så skulle det vara för mitt djupt kända engagemang i feministrörelsen.
    Kika in på mitt ig imorgon, så får ni se när jag åker rutschkana naken i lekparken. För det var ju så varmt, den dagen. Mvh Barbie

      Jag tycker kanske inte det är så klokt att som vuxen åka rutschkana naken i en lekpark. Varesej som vuxen kvinna eller man. Det är barnens plats som ska vara fredad från vuxnas BDSM-behov. Tack.

        ?

          Jag tror faktiskt du kan skicka den emojin till dig själv.

        ?‍♀️?‍♀️?‍♀️

      hahahah tack för efter-lunch-matkoma-skrattet

    Samma Linnea som tydligen inte kan gå 10 steg utanför porte utan att bli halvt-våldtagen av tre olika män från tre olika kontinenter och samtidigt få höra att hon är en förebild av Rolf, 55, som bara råkar gå förbi där och då.
    Sen höres en pling på mobilen, hennes ”comebacks till sliskiga män” har fått 12k gillamarkeringar.

    Den Linnea?

      Hon drar ett tungt lass! Männen förtryck måste sluta, nu.

      Från tre olika kontinenter? Nej det är väl bara vita kränkta svenska män som trakasserar Linnea, enligt henne själv?

    OT Sandra Beijer går på fest och kramas med folk, och vägrar såklart godkänna kommentarer som är det minsta ifrågasättande till detta mitt i en pandemi.

      Krama Mer.

      Är det så konstigt då?
      Hur länge ska folk orka ifrågasätta andras val i livet? Det börjar bli fruktansvärt gammalt det där.
      Hitta på något nytt att klaga om!

        Val? vi ska fortsätta och hålla avstånd och ta hänsyn. punkt.

          Men gråt ut i lokaltidningen eller ring till P1 för fan..
          Har sett flertalet människor kramas och umgås under sommaren och verkar som att det är något du också behöver få med tanken på hur du skriver.
          Gå och gapa på folk i din närhet också eller åk till Rosenbad och demonstrera.

          Ja men det är bättre att se efter sitt eget beteende. Att härja här om vad någon du inte känner har gjort i helgen. som du inte känner är waste of time. Låt folk göra vad de vill, det är inte olagligt att gå på fest om det följer maxantalet. Härja på politikerna istället.

      Du får väl undvika Sandra och hennes vänner då? Eller hänger du regelbundet med dem annars?

      Styrkekram!

      Egoistiskt! Rekommenderar att lyssna på sommar i p1 med sköterskan som arbetar på intensiven så kanske ni som försvarar detta får er en tankeställare.

        Många som behöver en riktig tankeställare här!

    Citerat från artikeln

    ”Videon där hon tillsammans med sin bror sprider propaganda för Nationalsocialistisk front skapades, enligt Nilsson, för att ge mer läsare till hennes lillebrors blogg.

    Han ville bara provocera, skriver hon vidare.

    I samband med publiceringen av brevet tog Nilsson bort ett tidigare inlägg, där hon hånade Pascal Nilsson och kallade honom ”bög”.

    Superbloggaren Kissie, eller Alexandra Nilsson som hon egentligen heter, och hennes bror Peter är i blåsväder.

    En svartvit video, där syskonen uppger att de är på väg att sprida nazistisk propaganda, cirkulerar på internet.

    I klippet pratar även Kissie och Peter om att de bär likadana jackor med pälskrage. Peter säger då att ”vi blir jättekåta på döda kadaver”.

      Alltid haft svårt för den människan…

      Detta är om en jättegammal artikel? Varför posta nu?

        För det är fortfarande hennes handlingar om man våldtagit någon för 10 år sedan gäller det inte längre då? (Inte exakt likadan jämförelse men you get my point)

          Ja!

    Jag ser inte det där som en uppmaning till kvinnor att vara starka.
    Det där är väl mer en pik till alla killar som blir provocerade av henne som hon menar inte är riktiga män. Vilket är helt och hållet sant

    Finns ju många män som tänder på dominanta tjejer och även pojkar (typ 18 åringar ) – inget är väl bättre eller sämre ..
    Men att skriva det på ett sånt sexuellt sätt provocerar mig fastän jag inte vill bli provocerad, kanske för rörelsen hon påstår att stå upp för? Varför då sexualisera sig själv och kvinnor varför måste hon vara sexuell för någon?

    Jag Är lite annorlunda på det sättet är 26 och är inte ful, är inte heller extremt snygg jag får en del matchningar om jag är på en dejtsida men jag vill inte vara snygg för killar går jag ut blir jag nervös över gubbar för jag har innan fått äldre gubbar som gått fram och detta är ändå fullt påklädd, ibland går jag ut med en hoodie och bara täcker för håret. Kanske är lite påverkad av händelser i mitt liv också.

    Med det sagt!! Precis som många andra kvinnor tycker jag det är kul att se söt ut ibland kanske inför en dejt, men jag känner mig obekväm inför den manliga blicken har inte förstått det där med att attrahera

    Med det sagt så är det många tjejer som säger dem klär sig som dem gör för sig själva men dem skulle aldrig gå så bara hemma eller till en familjemiddag .

      Excited kan man vara på väldigt många andra sätt än sexuellt dock.

      *de, de, de

        *orka, orka, orka

        Men i din yrkesroll och i vanligt vardagsliv ska man inte tänka alls på vad som attraherar eller provocerar män. Om man vill att en man ska bli attraherad av en är det mycket privat. Det är ännu sexigare med en bra hjärna. Finns det inte forskning om just att kvinnor faller för män med hjärna?

          Tror inte det. Då skulle nog världen se annorlunda ut.

    Strong Women excite men
    And scare boys?

    Antar att linnea vet vad excite betyder, hon sexualiserar sig själv

    Och det stämmer inte ens båda unga och gamla män blir tända på det, ha en kropp och var en kvinna det är allt som behövs

      Vet du själv vad excite betyder? Det behöver inte bara vara sexuellt och säger mer om dig om du tolkar det så.

      Skulle hellre vilja att män är rädda för mig och att pojkar tycker man är grym/cool/häftig

    Linnea är så himla bekymrad om att vara knullbar. Så jävla synd att hon har så svag självkänsla med tanke på den rollen hon vill ikläda sig

    Så trött på dessa förklädda ”feminister”. Så skönt med Haveristernas granskning av henne och CS. Tips till alla som fortfarande tror på deras trams!

      CW*!

    Läste en så sorglig artikel för ett tag sedan som fortfarande gör ont i hjärtat om att extremt många kvinnor i peru bara försvunnit i covid 19 krisen och inte i covid-19 då utan av sina män, det gör verkligen ont i mig det är dessa kvinnor som bara får några rader i en
    Tidning vi vill lyfta upp, Linnea tjänar kosan på att sexualisera sin normkropp och har fart med osanning mer än en gång. Feminism är alltid viktigt, känns som det hade behövts en annan front person än en som skapar mer komplex hos folk.

      Riktigt hemskt.
      Men det är ”fel” typ av feminism, ingen svenskt feminist vill befatta sig med kvinnor i andra länder. Huvudsaken för de svenska feministerna är den gigantiska egenstickade offerkoftan, att inga ”tvingas” rakas och att alla är hen.
      Kvinnor som könsstympas, utsätts för våldtäkter, säljs, blir mördade är inge viktigt…

        Vilka idiotier du skriver!

    Helt otroligt att hon har kvar följare

      Varför fokus öht på vad män kan tänkas gilla/inte gilla? Varför inte bara ha en normal bildtext som beskriver verkligheten typ: ”På väg till parken för att hänga med några vänner, vi tänkte köra picknick med Game of Thrones-tema”.

        Ja hon har väl en privat, och en jobb-insta? Dessutom kan hon väl klä ut sig och ta bilder som hon har bara för sig själv, eller?
        Varför ska hon närapå vika ut sig själv som uppenbart sexobjekt när hon förespråkar det hon gör?
        Vilö hon klä ut sig såhär och leka warrior kan hon väl bara ta kontakt med närmsta lajv-förening. Eller vill hon intw ha uppmärksamhet från fula nördiga killar utan inflytande och plånbok?

    Hon måste väl lägga ut bilder som denna och hoppas på kommentarer om sin kropp från män, så hon kan klaga övrt sexuella trakasserier och hur utsatt hon är.

    För Linneas värld räcker det med en blick för att det ska klassa som sexuella trakasserier.

    Ps: Behöver någon verkligen fundera hela livet på vad som män blir upphetsade av…really?

      En manlig blick kan vara trakasseri. Du kan känna dig hotad.

        Ano 10:07

        Du var möjligen ironisk med det du skrev men jag utgår ifrån ovan sagda ord som seriösa.

        Du och ingen annan än du ansvarar för hur du tolkar din omgivning. Om en blick får dig att känna dig hotad så har du själv valt att känna dig hotad. Du projicerar din egen rädsla i detta fall.

      Män blir fan upphetsade av allt. Fick information av x-antal kompisar av manligt kön när jag hade på mig en vadlång lös klänning med skärp i midjan och moderate v-urringning (så det enda som egentligen satt åt och visade att jag inte var fyrkantig var vid midjan), glasögon och håret i hästsvans om att jag just nu uppfyller alla killars sexfantasi om lärare ?

    Ser bara anskrämligt ut eller vill hon komma med i program som Gladiator eller Fångarna på Fortet. De som jobbar på Fortet är väl utklädda så där. För detta är att vara utklädd, inte att vara klädd. Ungefär som att ta på dig en clowndräkt.

    Kul att kunna lajva supersexig warrior princess och få mäns uppskattning.
    ??

    Men var har hon sitt SL-kort?

      Hon är så stark så hon plankar.

      I stjärtskåran, så som hon kniper

    Linnea Claesons karriär som influencer är snart slut. Det var länge sedan jag såg henne i Adidaskläder. Har de avslutat hennes kontrakt?

      Du kan ju inte skylla på att det var länge sedan, när du uppenbarligen inte ens följer henne.
      Hon la ut en story igår där hon hade en adidaströja…

        Jag missade det, sorry.

    På tal om män och starka kvinnor. Våra köra ILanser sig vara stark, ekonomisk stark och karriärkvinna och uppenbart står männen, pojkarna, grabbarna i kö för att dejta henne. Så Linneas idé går där inte ihop. Plus att IL likt en kameleont ändrar skepnad efter senaste kapet. Nu då till 52 åriga ynglingen som klär sig som en konserverad bandmedlem från 70talet han tjänar inga pengar! 2019 års bokslut är nu ute 188 000 i omsättning …som bäst var det 2018 678 000. Hans ’jobb” på Robb report tog officiellt slut ni i juli’20. Han säljer inga fotografier som han säger och troligen äger någon annan typ pappa hans lägenhet båt med mera. Bolaget hans har i sommar bytt namn så också han själv. R R heter han numera…

      Har du fått en stroke? Fattar ingenting.

      Och vad vill du säga med det? ”52 åriga ynglingen”, ska han be om ursäkt för det eller. Han kan va förmögen genom arbete eller arv och tar det lite lugnt just nu. Vem vet.

        52 årig yngling är nog en ordlek syftande på vad män resp pojkar gillar enligt LC.

    Alltså, man ska ju kunna klä sig som man vill utan att riskerar trakasserier, oönskade kommentarer osv. Men jag kan inte låta bli att reagera på hur sjukt manstillvänd Linnéa är. Det som gör det svårt och är problematiskt är att det landar i någon slags ”victim blaming” när jag försöker formulera hur jag menar. Kontentan av min tanke som till väl till viss del kan anses lägga ”skulden” på Linnéa: man ska få klä sig hur man vill, men man kanske inte ska bli jätteförvånad om man får kommentarer som anspelar på sex och utseende när det är vad man själv anspelar på från första början? Och manstillvändheten syns också så väl i vad hon skriver till bilden där fokus är mannen och mannens blick och inte att hon klär sig så där för att hon vill och utan att kommentera det, precis som kommentaren i inlägget påpekar.

    Ot: Du måste skriva om Antonio Hysen.

      Antonia?

        Anton Hysen har bytt namn till Antonio.

          WHAT?!

    Vad skrev Linnea där? Hur tänkte hon? Otur eller bara korkad?

      Som jag förstod det som är att riktiga män inte är rädda för starka kvinnor.

    OT, Nellie Berntsson söker ny groom IGEN. Deras förra groom började för bara ett par veckor sen, och min första tanke var direkt att hon inte kommer bli långvarig (känner henne mycket löst sen vi hängde i samma stall för några år sen)… Undrar om det finns någon som klarar av att jobba för Nellie en längre stund?

    Äeh Linnea känns så ihålig. Det blir liksom för mkt försök på alla planhalvor. Hon har själv upphävt sig till nån superhjältestatus

      Nej nej, hon är en älva, ett skogsrå och nu knäcker hon extra som statist i serien Xena warriorprincess.

      Hon är fighting woman #3

        Enhörning också.

    Fattar inte vad hon försöker inspirera till? Att hennes värde och styrka ligger i hennes knullbarhet?

      Kul att knulla. Knullar inte du?

        Nej jag försöker undvika det i största möjliga mån.

          Förklarar varför du uttrycker dig som gör då 🙂

            Varför måste du hitta en förklaring till hur någon uttrycker sig? Tror du Linneas bild var för en kontaktannons på Tinder?

      [Borttagen kommentar]

        [Borttagen kommentar]

    Hon ser ut att må rätt dåligt.

    Pratar inte Linnea ALLTID om män?

    Hur fungerar det med följare på Instagram? Linnea Claeson har 283 000 följare men sällan mer än 100 kommentarer på sina inlägg? Cissi Wallin har 98 000 följare men oftast bara 20-30 kommentarer. Är bara någon promille av följarna på Instagram aktiva eller är siffror uppblåsta?

      Detta är väldigt anekdotiskt men jag följer CW för att hon brukar ha låst konto, vill kunna läsa när det har hänt något. Har dock dolt henne i flödet och story, och kommenterar/gillar aldrig. Kan tänka mig att många började följa LC när hon stod som högst, innan folk började kritisera henne på allvar, sen har de flesta inte pallat avfölja.

        Kanske är det så. Gamla följare som bara hänger kvar i statistiken.

    Kan alla sluta vara så känsliga…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.