Polisen hittade droger hos känd artist, idag föll domen

Delar ur den dom som kom från Varbergs tingsrätt idag.

I somras genomförde polisen en husrannsakan hemma hos en svensk artist, som gjort sig känd via ett av Sveriges mest populära underhållningsprogram. Artisten är även ett välkänt ansikte på Instagram, på ett konto med relativt många följare där vederbörande är lite av en karaktär.
Enligt Aftonbladet och Expressen så var det en anhöring till artisten som inte bara misstänktes för grov stöld och narkotikabrott utan hon satt även annhållen (inte häktad) när huset genomsöktes.
Poliser stod och pratade med artisten medan de letade igenom huset.
Den anhöriga som häktats var skriven på adressen, vilket föranledde husrannsakan där det, enligt förundersökningen, hittades narkotika.

Idag föll domen i Varbergs tingsrätt och den åtalade kvinnan fälls nu för både grov stöld och ringa narkotikabrott till villkorlig dom och 160 timmars samhällstjänst, något som hade motsvarat 6 månaders fängelse om det istället valts som påföljd.
Den dömda kvinnan ska även betala en kränkningsersättning på 5000 kr till det brottsoffer som utsatts för grov stöld.

Tillägg: Förutom att vara nära anhörig till den svenska artisten så har även den dömda kvinnan själv medverkat i både nöjesprogram och dokusåpa på TV och har försökt slå sig fram som influencer på både Instagram och i blogg.

Jag har sökt den dömda kvinnan för en kommentar.

Ni vet vad som gäller – inga namn eller andra utpekanden, tack! 

481 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Sådan mor, sådan dotter.

  Svara

   Alltså. Gräs är inte droger. Pinsamt!

   Svara

    Världen vore mycket bättre om folk rökte gräs istället och skippade alkohol!

    Svara

     Definitivt.

     Svara

     Nej, världen vote bättre om alla gav fan i både gräs och alkohol och annat.

     Svara

     Det skadar ju hjärnan. Märkligt att vilja legalisera ännu en drog.

     Svara

      Cannabis skadar hjärnan? Roligaste jag hört idag. I unga åldrar innan frontalloben är färdigutvecklad kan cannabis hämma utvecklingen. Däremot bör alla känna till att vi människor har ett endocannabinoidssystem vilket innebär att våra kroppar är gjorda för att använda oss av cannabis. Har vi ipren-system? Antidepressiv-system? Nej. Cannabis är i allra högsta grad att betraktas som medicin och även den säkraste berusningsdrogen man kan använda sig av. Både ämnena CBD och THC som förekommer i cannabis har stora hälsofördelar för kropp och själ. Jag och troligtvis hundratusentals andra kan vittna om att cannabis räddat våra liv, det är ingen farlig drog som skadar hjärnan utan det är medicin. En blomma, en växt.

      Svara

       Det är samma argument som alltid dyker upp. Ni legaliseringsvurmare är som barn, samma mantra: ”Det är naturligt, en blomma, en växt”. Heroin då?

       Svara

        Heroin kommer från en växt (processat) medan cannabis ÄR en växt. Går inte att jämföra.

        Svara

         Flugsvamp är en växt. Går utmärkt att äta, kan möjligen också rökas torkad.

         Svara

         Cannabis behöver inte vara oprocessat. Hasch är kraftigt processat. Och den processeringen är inte speciellt nyttig.

         Svara

          Vilka processer syftar du då på? Kom inte med förlegna argument om att hasch skulle blandas med plast och vinylskivor, den går vi inte på längre. Har du ens en aning om hur man tillverkar hasch?

          Svara

        Er okunskap gör mig nästan ledsen. Googla på endocannabinoidsystem och läs på hur människors kroppar fungerar. THC dödar cancerceller vilket är bevisat, utan att döda friska celler i kroppen som cellgifter gör. Vem är ni att säga till en sjuk person att det är knark som förstör hjärnan? Vem är ni att säga till en cancerpatient att hon inte får använda en naturlig planta snarare än cellGIFTER som härstammar från senapsgas som användes i krig.

        Relevansen i argumentet ”heroin har sitt ursprung i vallmoplantan” är obefintlig. Vår kropp har fortfarande inget system som är byggt för att hantera opiater. Dessutom plockas inte heroin från en växt utan man skapar en heroinbas som dessutom späds ut med otroligt mycket saker innan det når (framförallt de svenska) gatorna. Och en till revolutionerande sak för dig: heroin är inte så skadligt mot kroppen som du förmodligen tror eftersom du lärt dig det i skolan eller läst det på Aftonbladet. Problematiken med opiater är att de är så pass beroendeframkallande att människor offrar hela sina liv för drogen. Du kanske känner till LARO-programmet, där människor medicineras med metadon/Subutex ibland livet ut för att slippa sitt gatumissbruk. De lever funktionella liv trots att de dagligen tar knark från staten just för att de slipper den ekonomiska biten och inte behöver ge upp hela sitt liv för drogen. Cannabis är bevisat fysiskt omöjligt att bli beroende av, däremot kan du självklart bli psykiskt beroende av det precis som av TV-spel eller porr.

        Svara

         Ebba…… Ebba…….

         Svara

       Jag äter maxdos Citodon pga ryggskada. Kodein utvinns ur blomman Ipiumvallmo. Är det också hälsokost? Inget illa menat. Jag är bara nyfiken. Mvh Nyfiken ssk.

       Svara

        nä du får knark subventionerat av staten, congratz!

        Svara

        Att sitta och propagera emot cannabis när du knaprar citodon fick mig att skratta min vän. Testa CBD-olja och kom tillbaks sen. Effekterna du kommer få av att käka maxdos citodon livet ut är 100000 gånger värre än vad du skulle få av cannabis.

        Svara

         Ursäkta mig men vem f-n vill vara en drogare?

         Svara

         Tack för tips. Jag är alldeles för dåligt påläst på CDB.
         Citodon enligt schema över dagen hjälper mig upp ur sängen och gör att jag kan jobba. Det känns inte bra att behöva ta medicin för att fungera, men jag har inte haft något annat val tyvärr. Har stor respekt för mediciner och är rädd för vad detta för med kroppen på sikt.

         Svara

         Det var inte min mening att propagera emot, Ebba. Jag kan för lite om det för att uttala mig alls. Min fråga var av genuin nyfikenhet.

         Svara

       Hahahahaha
       Åh herregud. Ja fortsätt du med dina droger. Du kommer få psykos och slutligen schizofreni. Jag jobbar med det dagligen. Lycka till. Begå inga brott på vägen bara så skiter jag i vad du gör med din hjärna 👍🏼

       Svara

        Antar att du inte brukar alkohol och dessutom säger samma sak till folk du stöter på som dricker alkohol.

        Svara

         Nej eftersom alkohol inte bidrar till utveckling av psykos eller schizofreni. Däremot förstör alkohol i stora mängder under lång tid både lever och hjärna.
         Förstår inte varför alkohol och cannabis ska ställas mot varandra? Är det ett sätt för er missbrukare att må bättre över era livsval?

         Svara

          Celifia du borde ju definitivt inte ens få jobba inom vården. Du skriver att alkohol inte kan orsaka psykos? Är du på riktigt? Om du jobbar med psykoser borde du ju känna till alkoholutlösta psykoser och deilirium. Anledningen till att det är så effektivt att ställa alkohol mot cannabis är för att alkohol är något majoriteten av befolkningen är bekanta med snarare än cannabis som ni alla uppenbarligen ser som en dödsdrog. Att du använder argumentet att det är olagligt är ännu värre. Det kommer inte vara olagligt längre till, finns svenskar som behandlas med Sativex men även Bedrocan och bediol. Tänker inte ta diskussionen om cannabis och psykoser. Mycket talar för att cannabis kan utlösa psykoser, precis som stress kan göra. Det är ert ENDA argument – ”haschpsykoser”. Men propagerar du för att antidepressiva ska förbjudas? I mina tabletter jag fick från vårdcentralen fanns biverkningar som lila fläckar på kroppen, plötsligt dödsfall, självmordstankar, depression och extremt mycket mer. Jag har valet i min hand – tabletter med dessa sjuka biverkningar som gör mig känslomässigt avtrubbad och blir som en zombie. Eller en naturlig växt som eventuellt kan utlösa en psykos, men som har gett mig mitt liv och min frihet tillbaka. Jag sprider ingen skadlig propaganda – det är ni som gör. Ni lär era barn att dricka alkohol som är enormt mycket skadligare än cannabis. Jag sprider sanningen.

          Svara

          Du måste nog läsa på lite om du på riktigt påstår att alkohol inte skulla kunna framkalla en psykos. Och du jobbar med detta? Man blir mörkrädd.
          För att svara på din fråga: Alkohol är en drog, en tillåten sådan. Som förstör hundratusentals liv om året. Jämför själv en valfri helg i Sverige, hur många alkoholrelaterade brott som anmälts. Olyckor, våld, våldtäkter, bilolyckor m m. Jämför dom med hur mkt cannabis skadar vår befolkning.. Och kom inte med struntprat om psykoser, dom du ser i ditt jobb är ju dom som INTE klarar av cannabis pga diverse anledningar. Du ser ju aldrig dom som klarar av att bruka drogen dagligen utan problem. Vilket är MÅNGA.

          Svara

       Det är inte ”naturligt” eller bra bara för att vi har ett receptorsystem för det. De allra flesta läkemedel och droger fungerar via receptorer som redan finns i kroppen så i så fall är såväl heroin som alkohol som ipren naturligt och bra.

       Svara

       Redan för 10 år visste man att cannabis, hasch, marijuana var skadligt och gav både psykiska och fysiska skador.

       https://utbildning.ki.se/sites/default/files/migrate/skador_av_hasch_och_marijuana.pdf

       En genomgång från Karolinska institutet.
       Där belyses också faran i all propaganda som unga människor får läsa om att cannabis är bra.
       Fruktansvärd drog.
       Läs

       Svara

       Måste också skriva, då detta ämne verkligen berör mig. Att du, Ebba, bidrar till skadlig propaganda bland unga om att cannabis inte är skadligt när det finns såååå mycket forskning som visar att det är det. Både fysiskt och psykiskt. Snälla, jag ber dig. Läs på om skadorna du kan få och ta en annan riktning. Det finns annat du kan göra för kropp och själ för att må bättre.

       Svara

        Celifia jag diskuterar gärna med dig privat än i ett rörigt diskussionsforum. Om du vågar så maila mig på ebbasvanen@hotmail.com 🙂

        Svara

         Den som modererar bloggen tar tyvärr bort mina svar till er och får mig att se dum ut och oförmögen att argumentera trots att jag inte skrivit något kränkande. Om du ”Celifia”, som får ha ditt namn kvar trots att det är en akronym för den misstänkte vågar släppa din anonymitet och stå upp för dina åsikter så maila mig på adressen nedan.

         Svara

          Ja, för du far med så jävla mkt osanning och propaganda.

          Att cannabis inte skadar hjärnan? Låt mig skratta.

          Och då är jag ändå mer cannabis- än alkoholiberal. Men sluta få skiten att framstå som ofarlig, det är skadligt på riktigt.

          Svara

           Beskriv vad jag har skrivit som är propaganda och osant? Att det botar cancer? Hjälper mot epilepsi? Räddar hundratusentals liv? Då har vi inte ens gått in på de stora politiska fördelarna än.

       Du Ebba, allt det här du säger visar att cannabis skadar hjärnan. Har du träffat människor som använt cannabis länge?

       Svara

        Varför bemöter du inte argumenten istället för att fråga en helt irrelevant fråga? Ja, det har jag. Har du? Drack du kaffe imorse?

        Svara

      Jag ska ge er några exempel från mitt arbete utan att avge för mycket detaljer:

      – Människa tror att hens mamma vill mörda hen. Fått psykos efter långvarigt cannabismissbruk. Ni vet den där fina oskyldiga ”växten” ni pratar om. När man tror att någon vill mörda en brukar man ingå i försvar. Vad gör man då? Jo, man skadar sin mamma i tron att hon vill mörda en.

      Människa med långvarigt cannabismissbruk, även utvecklad schizofreni misshandlar en kvinna allvarligt i tron om att hon ”tittar konstigt” på hen under en festival. Varför gör hon så? Jo, för att långvarigt cannabismissbruk kan göra människor aggressiva och kan utveckla schizofreni.

      Människa med långvarigt cannabismissbruk tänder eld på en hel byggnad under tiden hen är hög.

      Alltså jag har så många exempel på varför det är en extremt dålig ide att röka på. Har också jävligt många exempel på varför det är en dålig ide att dricka alkohol i för stora mängder.
      Men nu handlar diskussionen om att så otroligt många av er verkar tro att cannabis är ofarligt.

      Det är en EXTREMT farlig tanke och en mycket farlig drog.
      Många av er kanske tror att ni kan hantera drogen. Det kan ni inte, för ingen människa har kontroll på samma sätt under tiden man intar droger.

      Många av er tänker säkert ”men jag är inte psykiskt skör så jag löper ingen risk att drabbas när jag röker”.

      Jo. Ingen människa som mår bra röker på. Det vågar jag påstå.

      Svara

       Cannabis och psykiskt sjukdom hör inte ihop. Men jag känner nog ett 30-tal personer minst som har brukat cannabis i mer eller mindre mängder sedan sent tonnår. Ingen av dem har blivit aggressiv och puckat på någon. Ingen av dem har fått en flipp och försökt bränna ner något hus. Alla är helt vanliga personer. Saken med cannabis är att det är en otroligt utbredd drog, så alla har garanterat någon de känner som röker på eller har gjort det iaf.

       Svara

        Jo det gör det. Fråga vem som helst som jobbar inom psykiatrin.

        Svara

         Menar inte att alla som röker cannabis i måttliga mängder då och då blir psykiskt sjuka, precis som inte alla som dricker alkohol i måttliga mängder då och då blir alkoholister.

         Men att påstå att cannabisanvändning inte kan ha konsekvenser som psykos-sjukdomar är farligt och ointelligent då forskning och erfarenheter visar på det totalt motsatta.

         Argumentet att det är en växt är orelevant då det finns många växter vi blir sjuka av, rentav dör av. Att man inte skulle kunna bli beroende är också befängt då man kan bli beroende av i princip vad som helst, exempelvis sex eller spel. Det må hända att det inte finns en kemiskt beroendeframkallande substans i cannabis MEN du blir beroende av ruset och av dess effekter.

         Svara

         De som fixar det hamnar inte på psykiatrin så de syns inte hos dig. Men de finns ändå även om du inte ser dem.

         Svara

         Alkohol är gift. Under jäsning växer svampar och när de dör så uppstår alkohol, alltså toxiskt.
         Alkohol har förstört så sjukt många liv.

         Många med psykos och personlighetsstörningar brukar droger PGR av deras sjukdom i grunden. Självmedicinering. Sen kommer de till vården och alla korkade läkare skyller på droger. Sen ger de patienterna andra droger istället.

         Barn får concerta. Men concerta skapar beroende. Concerta och amfetamin skapar hålrum i hjärnan. Det skadar körtlar och ökar risken för diabetes. Ändå får barn det. Men det är okej?

         Svara

        Vad konstigt att jag möter dessa personer dagligen då i mitt arbete. Kan inte du läsa på lite istället för att bara referera till din närmaste missbrukarkrets?

        Svara

       Studie från 2019 som visar tydliga samband mellan cannabis och schizofreni.
       Kan fortsätta med dessa studier i oändlighet. Bara googla. Ännu ett exempel.

       https://www.thelancet.com/journals/lanpsy/article/PIIS2215-0366(19)30048-3/fulltext

       Svara

        missbruk ja, inte bruk.

        Svara

       Det finns ju grader – det finns bruk och missbruk av allt. Börjar du också svamla om folk från 12-stegsprogrammet när du ser folk som tar ett glas vin också?

       Svara

        Alkohol är lagligt och ger inte psykos och schizofreni som följd.
        Långvarigt ”bruk” av cannabis har visat sig ge skador även i liten mängd.

        Svara

         Tänker avsluta med en sista kommenterar då detta gör mig enormt upprörd och självklart blir jag satt på mod eftersom mina åsikter inte är som resten av alla får i Sverige och världen. NI FÖRSTÖR MÄNNISKORS LIV! Läs på om Portugals narkotikapolitik. Läs på om de sjukdomar cannabis botar, allt från epilepsi till depressioner och MS. Du Celifia är så hjärntvättad av samhället och så inkapabel att tänka utanför boxen att det är synd om dig. Men fortsätt med din förlegade syn på cannabis och att sparka på de som ligger ner. Du har ett argument. Vi som står bakom cannabis har 1000. Utan cannabis skulle jag varit död idag. Samma gäller min cancerdrabbade kusin och tusentals andra människor i Sverige och hundratusentals världen runt. Människor har använt cannabis i tusentals år. Hellre olagligt frisk än lagligt död!

         Svara

          Du är förblindad av cannabispropaganda och anekdotisk bevisföring.

          Svara

           Absolut inte. Jag har vänt mig till svensk sjukvård och blivit sviken 1000 gånger om tills jag upptäckte det bästa och minst skadliga alternativet för mig, som jag vet kan rädda många andras liv också. Jag var precis som ”Celifia” hjärntvättad av samhället. Det är inte jag som är förblindad, det är ni. Kolla bara på hur många länder som avkriminaliserar och legaliserar cannabis.

          Ebba, man kan inte bli botad från MS. Man kan dock minska symptomen genom medicinering, men har du väl fått det kan du inte bli helt frisk. Du sprider osanningar.

          Svara

           Blev ett syftningsfel, vet att det ej botar MS men radade flera sjukdomar och syftade på botning/smärtlindring etc. Otydligt av mig.

         För att utveckla schizofreni utav cannabis måst det finnas latent i kroppen. Det är inte så att cannabis helt plötsligt ger dig schizofreni. Så det hade antagligen blivit så förr eller senare. Synd att fler inte är som Ebba.

         Svara

    Enligt svensk lag – jo.

    Svara

    Var ju tabletter

    Svara

    Är ecstasy droger enligt dig då? -_-

    Svara

     Självklart. Allt kemiskt är droger. Cannabis är också en drog, på samma sätt som nikotin och alkohol. Men ska man utgå från vad som är värst så är alkohol värre än cannabis och kemiska droger är värre än alkohol.
     Vi hade haft betydligt mindre brott och dödsfall pga cannabis än vi har på alkohol. (Rattfull, bråk, misshandel osv.).

     Kemiska droger är helt och hållet skit, cannabis gör dig seg, hungrig och lite flummig om du tar något uppåt. Alkohol och kemiska droger kan göra dig till en fara för dem runt dig, cannabis kan förstöra för dig själv men påverkar ingen annan på samma sätt.

     Svara

      Ny forskning visar att långvarig användning av cannabis leder till aggressioner och dålig impulskontroll. Togs upp under rättegången mot Wilma i Uddevallas mördare.

      Svara

      Älskar argumentet att cannabis är bättre än alkohol 😂
      Herregud sluta ta droger oavsett. Jävla pack som förstör vårt samhälle! Ta itu med era miserabla liv istället för att förstöra för oss andra.

      Svara

       ”Jävla pack” säger du? Du jobbar med den här typen av patienter? Tro tusan att folk inte blir friska när de som skall hjälpa en hyser ett sånt förakt. Fy fan.

       Svara

        Patienterna har sökt vård och därför tagit ansvar. För det hyser jag stor respekt . Det har inte det andra packet. Och JO droger och alkohol förstör samhället. PACK är man när man skiter i att ta sitt ansvar som många av kommentatorerna ovan.

        Svara

        Läst det jag skrev igen och ja, det låter verkligen som att jag dömer och avskyr människor som tar droger. Det gör jag inte. Men alltså jag blir så jävla upprörd över att så många missbrukar och sen faktiskt förstör andra människors liv. Jag har sett det på så nära håll. Det gör mig galen att så många människor får lida för andra människors missbruk.
        Jag vill ändå vara tydlig med att jag i princip ser upp till många av patienterna som tagit tag i sina liv, ändrat riktning och gör en skillnad, förändring.
        Blir så förbannad över denna okunskap i kommentarsfältet om denna vackra cannabisväxt.
        Men jag borde sluta använda skällsord som pack, det borde jag. Det är bara ett så beskrivande ord för det jag känner inför missbruk.

        Svara

         Du jobbar alltså med missbrukare och vet inte om att missbruk är en beroendesjukdom? En SJUKDOM. Jag hoppas innerligt att du inte behandlar dina patienter på det här otroligt hjärtlösa och vidriga sättet som du skriver här. Nu är detta inte ens relaterat till cannabis längre men fortfarande. Missbruk klassas som en sjukdom av de flesta medicinska förbund. Precis som diabetes, hjärtattacker och cancer är missbruk en sjukdom som orsakas av beteende, omgivning och biologiska faktorer som genetik. Genetiska riskfaktorer står för ungefär hälften av risken att en person utvecklar missbruk. Missbruk är en kronisk sjukdom, den går alltså inte att bota. Vad man där emot kan göra är att kontrollera sjukdomen genom att avstå beroendesubstansen. För de med ett väldigt starkt missbruk krävs intensiv vård, eftervård och övervakning av familj eller sponsorer för att hantera sitt tillfrisknande.
         Många anser att missbrukare får skylla sig själv eftersom det är ett aktivt val att ta droger. Enligt Center on Addiction (2017) är droganvändandet till en början individens fria val, men då hjärnan vant sig vid det regelbundna intaget blir det likt törst, sexlust och hunger en automatisk del av det hjärnan behöver. Människor med missbruk har givetvis ett eget ansvar, men en person kan inte välja hur dess hjärna och kropp svarar på droger vilket är anledningen att vissa utvecklar ett missbruk och andra inte. Oavsett vilka val man gjort ändrar det inte faktumet att missbruk är en sjukdom. Precis som hjärtattacker, vissa former av cancer, diabetes och så vidare är missbruk ett resultat av val man gjort som kost, träning, att vistas i solen och så vidare. En sjukdom är vad som händer i kroppen som ett resultat av alla val man gör. För att vi ska kunna tala om drogmissbruk och en ändrad lagstiftning krävs det att samhället och inte minst den lagstiftande makten och politikerna slutar se missbrukare som dåliga, kriminella människor.

         Svara

         Att du jobbar inom missbruksvård och uttrycker dig på det sättet är oerhört oproffesionellt. Undrar vem fan som anställd dig med den inställningen. Man blir fan mörkrädd. 70-talet ringde och ville ha tillbaka sin skrämselpropaganda.

         Svara

         Hoppas verkligen inte du jobbar på min beroendeenheten, med den människosynen ska du inre jobba med missbrukare 🙄

         Svara

        Håller med, fy vilken hemsk syn på missbrukade när man jobbar med dem.

        Svara

    Dom klipper väl aldrig gräset där borta ??

    Svara

     De behöver en privatget.

     Svara

      Dem behöver, menar du.

      Svara

       NEJ inte dem! 🤦‍♀️ De var rätt! Blir galen när folk ska rätta andra och så har de själva ingen koll.

       Svara

        Jag tror Q skojar med artistens felaktiga användning av de och dem.

        Svara

         Okej, själv följer jag inte henne.

         Svara

        #ironi#

        Svara

         Sarkasm*

         Svara

        Åh nej, bli inte galen på dig själv nu

        Svara

    Jo gräs är en drog.

    Svara

    Det var inte bara gräs. Det var ectasy också.

    Svara

    Aha vad är det då? Är faktiskt inkörsporten till tyngre droger. Vet inte om du har barn, men jag skulle aldrig vilja att mina ”bara” använde gräs.

    Svara

     Det där är en förlegad myt, alkohol är inkörsporten till andra droger.

     Svara

      Eller idiotiska sexistsvin till artister…

      Svara

    Jag förstår inte, är det pinsamt att följa lagen?

    Svara

   Vem är de?????

   Svara

    Inga kommentarer

    Svara

    Alla dessa kommentarer och hintar och du har inte lyckats lista ut det?

    Svara

     Som sagt:
     Ni vet vad som gäller – inga namn eller andra utpekanden, tack!

     Vem kan de va🤔

     Svara

      Ledtråd: De enda som 2020 besöker ett solarium. En till: Byter bil varje vecka.

      Svara

       mera ledtrådar vill veta!!!

       Svara

        Läs en boooook

        Svara

    Äh läs en bok istället….
    He he
    Ni som fattar ni fattar

    Svara

     Äsch, du var före 😂😂

     Svara

    De kan aldrig vara en ”vem”.

    Svara

   Tydligen inte första gången dottern blivit dömd för stöld heller, det florerar även obekräftade rykten om att hon stal när hon arbetade på sephora och även att mamman stulit väskor och smycken från sina gamla vänner. Någon som kan bekräfta/dementera?

   När 2 av tre barn har dömts för allvarliga brott (sonens våldtäkt, övergrepp i rättssak och stöld) undrar man ju hur det står till i familjen?

   Och så skumt att mamman mitt i allt drama åker till sitt spanska segunda casa och stoppar huvudet i sanden som om inget har hänt. Hennes dotter och son behöver uppenbarligen all stöd och hjälp dom kan få för att ta sig ur sina kriminella beteenden, men mamman lyser med sin frånvaro (förutom på instagram där hon är live 24/7).

   Svara

    Jag funderar på hur det går med styvpappans jobb.
    Inte så bra att ha dömda familjemedlemmar …
    En tanke.

    Svara

   ABC

   Svara

   Hur kan alla vara så taskiga mot samhällets redan utsatta? Man ska inte straffas för att man redan bär straff.

   En riktig krigare är vad tjejen som dömdes är. Ensam i ett rättegångssal mot taskiga domare. Styrkekramar till henne.

   Till alla som hatar på människor som lever i missbruk, kriminalitet etc:
   ”Det här livet straffar sig självt, statens straff är en omänsklig konsekvens”

   Svara

  Familjen KAOS.

  Svara

   Som gillar MOS.

   Svara

    med pulversås!

    Svara

     Och chili explosion!

     Svara

   ”Min underbara KAOSfamilj 👨‍👩‍👧‍👧💏 har lagat min alldeles egna brunsås på GRÄDDE!! 🍲 🍽️💞 och egen potatismos på mitt hemliga recept 📙 💕💕 och självklart chili explosion 🌶 💥 💖💞🥂

   Svara

    ååh så ledsen att jag är blockad på insta av henne nu 😬

    Svara

  Tycker det är lite sorgligt att modern låtsas som ingenting, lägger upp glada härliga bilder på sociala medier. Varför inte hålla sig borta från det idag och var med ditt barn (som bor hemma)?

  Svara

   ”Jobbmöte” idag för stjärnan serru.

   Svara

    Jobbmöte kan vara havrelatte med My, klippning hos Bobby. Förresten är hon och Bobby ovänner? Har inte sett honom figurera på i hennes 63 000 selfies/dag på väldigt länge 🤔🤔 Isf är han den 5855689 som hon stött sig med. Förlåt. Hon sa i lajvet häromdan att hon inte hade några ovänner. Jag tar igen det.

    Svara

   Jättesorgligt. Är inte så roligt att modern är ett trainwreck på sociala medier när man ser hur hon skadat barnen. De har inte klarat sig bra alls, någon av dem.

   Svara

    Fäderna då? Det finns två pappor som ju också bör ha haft inflytande under uppväxterna.

    Svara

     Två? Trodde det var en.

     Jag tänker att det räcker det med att en förälder är abusive för att barnen ska ta skada. Jag kände en stackars familj där pappan var våldsam alkoholist när jag var liten. Var inget fel på mamman men barnen for mycket illa ändå liksom.

     Svara

      Äldsta dottern har inte samma pappa som de två yngre.

      Svara

      Om mamman inte lämnade honom och tog barnen med sig så var hon inte helt hundra heller. Även om hon naturligtvis också var ett offer. Men barnen måste prioriteras först, inte att vara kvar i en destruktiv relation.

      Svara

       Inte så lätt att bara ta barnen med sig och dra. Att man bara kan dra från en destruktiv relation är inte sant, då skulle människor, framförallt kvinnnor, inte leva i destruktiva relationer. Det kan ju även handla om att man inte har råd att dra. Och tro mig, jag vet vad jag pratar om. Har växt upp med världens bästa mamma men en alkoholiserad, missbrukande och stundtals väldigt våldsam pappa som hon hade väldigt svårt att bara dra ifrån pga hon ville hjälpa min pappa som inte alltid varit så och hon hade dessutom inte råd att bara flytta. I tonåren var jag tillsammans med en kontrollerande, svartsjuk och psykiskt misshandlande pojkvän.

       Svara

     Pappan är inte en känd person och jag vet inget om honom, så kan inte direkt kommentera vad han gör eller inte gör idag. Mamman dock är en offentlig person som jag följer på instagram – därav min kommentar.

     Svara

    Kan inte det här brottet, att stjäla en gammal dams smycken, hemma i hennes eget hem, vara det mest ruttna man kan göra?

    Svara

     Våldtäkt, pedofili, mord, kannibalism, nekrofeli, tortyr är några brott jag känner något värre än att stjäla smycken av en äldre tant (och det utan att förminska sistnämnda brott).

     Svara

    När de passerar 35 och börjat gå i terapi tror jag att de kommer att vakna och ta av sig skygglapparna. De vet ju inget annat de stackars barnen. Hela familjen är ju medberoende och det är ju svårt att bryta och komma till insikt om man är mitt i det.
    Jag tror att de kommer vakna till och se hur de blivit (o)fostrade en vacker dag.
    Inte lätt för dom.

    Svara

   Hade varit smartare att gå ut och berätta, göra bot och bättring och gå vidare. Att man inte hanterar det så är oroväckande.

   Svara

    Exakt! Erkänn för en gångs skull. Erkänn det uppenbara, be om ursäkt och ta tag i dig själv och ditt liv. Detta evinnerliga ljugande är så förbannat provocerande och just det som skapar drev och hat mot familjen. När ska ”dem” förstå det??!!

    Svara

     @ 09:20 Bra formulerat! Exakt så.

     Svara

   Håller med hon låtsas som absolut ingenting lägger även upp om dem dömda barnen bara glatt och positivt bidrar nog till familje dynamiken att dem alla tror det är okej hennes bror är ju ännu värre

   Svara

    Nu var det väl en månad sen sist hon iaf lade ut en bild på ngt av barnen på IG (har inte koll på Stories)
    På er här låter det ju som hon sitter i detta nu och lägger upp festbilderna på sig och familjen

    Svara

   Förnekelse kom med bröstmjölken hos världsstjärnan. Narcissist utan självinsikt och vården har inte gjort något under alla 50 år. Barnen har tillåtits bo hemma utan att socialen ingripit. Det är så sorgligt. Som en freakshow som pågår i det oändliga.
   Nu är det för sent.

   Svara

  Borde sitta på Hinsan. Vad görs för att ”bota’ denna benägenhet att plocka på.sig andras grejer?

  Svara

   Speciellt som det inte är första gången hon döms för snatteri…Antar att de två gånger hon åkt fast endast utgör en liten bråkdel av de gånger hon stulit
   .

   Svara

    Tre dokumenterade stölder finns i damens CV numera.

    Svara

   Jag tror det är kört. Föräldrar är förebild till barnen och dessa har fått med sig kleptomanin med uppväxten tyvärr. Många vettiga vänner har passerat under de senaste tio åren och stjärnan lyckas manipulera barnen att hon är ett offer, istället för tvärtom. Hon har ljugit, stulit och två av barnen har tagit efter. Inte alls konstigt. Detta var vad många av oss hade förutspått.
   Barnen i järngrepp och en make som är undergiven och konflikträdd.

   Ser hennes lajvar och nu går det rejält utför. Fort. Nu missförstår hon människor som ger komplimanger, stället snälla frågor och tror att alla kommer från Bloggbevakning eller Flashback. Även de som inte gör det. Säger i ena andetaget att man inte ska mobba – för att i nästa skälla ut en stackars ung tjej med panikångest som ber om ursäkt flertalet gånger. Detta inför alla på Instagram.
   Hon får också med sig en hejarklack mot denna tjej. Ena stunden lyser raseriet ut ögonen för att i nästa stunden ler hon med hela vita tandraden och säger ”Tack fina” då hon får komplimanger och hjärtan. Det enda hon egentligen vill ha. Allt detta när barnen sitter någon meter ifrån och lyssnar på och bevittnar spektaklet.
   Hur ska en följare veta att hon inte får fråga om vikt längre? Hur ska en annan följare veta att det är kriminellt att fråga om bikinin och vart det kommer ifrån?
   En tredje råkar fråga om receptet på en sås (Gud förbjude!!) En fjärde råkar göra det ödesdigra misstaget att fråga vad maken gör när stjärnan ligger på stranden.

   Dags för ett LPT. Snarast.

   Svara

  Hon syntes helt oberörd i sin anhöriges live på insta igår eller i förrgår tror jag.

  Svara

   Ska hon gråta i ett år eller hur tänker du?!

   Svara

    Eller inte lajva i fem timmar om sina nagelband.

    Svara

     Folk är inte kloka här 😂 hon har fått sitt straff så lägg ner!

     Svara

      Fast vi är inte domstolen, vi kanske inte håller med om straffet hon fick. Jag tycker inte att sveriges domstolar fyller sin funktion helt ut då straffen idag inte avskräcker en jävel att begå brott.

      Jag tänker klaga bästa jag vill.
      Hon begick ett brott mot en äldre person och förtjänar fängelse. Jag tycker absolut att hon kan få läsa vad andra tycker på internet.

      Svara

       Sveriges domstolar dömer efter lagen. Sveriges domstolar stiftar inte lagarna, det gör riksdagen. Om du inte är nöjd med hur domstolar dömer, dvs i enlighet med Sveriges lagar, kan du t ex engagera dig politiskt för att driva igenom lagändringar.

       Svara

        Tror du på jultomten också?

        Svara

         Imponerande svar. Jag tror på kunskap och att rikta ilskan dit den hör hemma. Det finns ingen poäng med att skrika att domstolarna inte fyller sin funktion eftersom straffen inte avskräcker någon från att begå brott när det inte är domstolarna som stiftar lagarna (= bla bestämmer straffskalor för brott, när det ska dömas till fängelse och inte m.m).

         Svara

       Det finns ju ytterligare en dos extra omoral i att begå den här typen av brott i egenskap av sin yrkesroll. Det är väl det som äcklar mig mest. Precis som när vårdpersonal stjäl av patienterna. Man kan liksom inte sjunka lägre som människa.

       Fattar ärligt talat inte hur de kan se sig själva i spegeln. Eller sova gott på natten.
       Fy fasen alltså.

       Svara

      Vad är det för jäkla straff? Det borde vara fängelse.

      Svara

      Tycker du verkligen det? Hon står ju aldrig till svars för någonting hon gör och försvarar felaktiga gärningar som barnen gör. Mina barn gör också fel, men jag försvarar aldrig gärningen även fast jag älskar dem innerligt.
      Gör om – gör rätt.

      Svara

  Hur stor är sannolikheten att det här var första gången det hände? Väldigt nära noll.

  Svara

   Kanske stor sannolikhet som du är fördomsfull 👌

   Svara

    Lika*

    Svara

     ”Nämen, tänk om jag skulle ta och stjäla litet guld från en gammal dam, och köpa knark. Det har jag aldrig gjort förut.” Mm, säkert.

     Svara

    Fast hon har ju snattat, alltså stulit, förut. Klart som fan vi har anledning att tro att detta inte var första gången.

    Svara

    Nu vet man ju att hon stulit och snattat förut eftersom detta inte var första gången hon åkte fast.

    Svara

   Som Paulo Roberto

   Svara

    Btw, tycker Petra Mede fick alldeles för mycket skit för sitt skämt på Kristallen. Jag tyckte det va bra.

    Svara

     Vad var det för skämt? 🙄

     Svara

      Google it!!!

      Svara

     Petra Mede förstör dom program hon är programledare i.
     Så oerhört överreklamerad.

     Svara

      Hon känns lite uttjatad… samma skämt varje gång om att det är hon som är stjärnan. Hon är okej när hon har ett manus att följa, men hopplös när hon skall intervjua

      Svara

    Exakt samma där.

    Svara

   Hon har blivit dömd tidigare för snatteri. Runt 2012 och hon hade snattat vid flera tillfällen, i en affär hade hon plockat på sig varor för 5000 kr och i en annan smink för ett par hundralappar. Ändå bedömer tingsrätten att risken för återfall är liten. Sure bacon.

   Svara

    Problemet är väl att vi inte har plats eller råd att ha ”småbrottslingar” i fängelse…

    Svara

     Då borde vi kanske helt enkelt bygga ett ”småbrottslingsfängelse”.
     Lås in dom där bara.

     Svara

      Absolut jag håller med om att påföljderna är för klena… men då måste resurserna finnas.

      Svara

    Hon är fortfarande aktiv när det kommer till att låta smink trilla ner i handväskan och innanför tröjärmen. Tro mig. Inte har hon råd med alla de där dyra och flådiga sminket på ett ynka socialbidrag.
    Mamman lever på pappan, som inte drar in hälften av vad familjen kostar. Ekvationen går inte ihop.

    Svara

    Hon är söt, gråter och blinkar med ögonfransarna precis som sin mor.
    Manipulativ och trovärdig när hon sätter den sidan till. Jag har flera gånger ”köpt” mammans ursäkter och försvarat och tyckt synd om henne. Det tog mig flera år innan jag såg sanningen i vitögat.
    Jag kan mkt väl tänka mig att de ”tränat in” vax hon ska säga osv. Regisserat allt in i minsta detalj.

    Svara

   Speciellt inte när hon redan blivit dömd för snatteri och stöld för sisådär 10 år sedan..
   Och det var inte för en liten peng hon åkte fast för. Drygt 5000 spänn, då är man en rutinerad tjuv, banne mig.

   Svara

    Håller med dig helt, då är det inte första gången.

    Svara

   Det är i alla fall andra gången hon är dömd för stöld. 2012 är andra domen ifrån. Och då känns de som att man gjort de ganska många gånger utan att åka fast… men jag kanske också är fördomsfull?

   Svara

   Jag vet att det inte är första (säkert heller inte sista) gången hon stulit. Hon jobbade för något år sedan i en välkänd kosmetikabutik på fina gatan i Stockholm, och fick sparken för att för många produkter följt med hem.

   Svara

   Som Paolo…

   Svara

  Helt obegripligt att hon har mage att påstå att den äldre damens smycken samt guldklocka ”ramlat” ner i hennes väska, samt vidare ner i ett cigarettpaket utan att hon märkt det när hon lånade damens badrum. Efter att ha lurat sig in i den över 90 år gamla damens hem! Finner knappt ord för att hon inte ens kan stå för vad hon gjort!! Enligt dom som finns att läsa på ja, ni vet var, så hade dessa smycken ett oerhört stort affektionsvärde för den äldre damen. Usch och fy för handlingen i sig och skämmes!! för att vidhålla den uppenbara lögnen.

  Svara

   Jag läste anmälan när den kom… man blir hjärtekrossad när såna idioter gör så mot oskyldiga, försvarslösa människor

   Svara

   Herregud. Vem ger sig på en gammal tant?

   Svara

    Ja, i tantens eget hem där hon ska känna sig trygg. Det är så dubbelt fult. Om hon åtminstone erkänt och varit ledsen över vad som hände men nej, sakerna ”ramlade ner i väskan”. Fattar inte att hon vidhåller detta efter så många månader, kan till viss del förstå att det är den omedelbara reaktionen. Men nu, efter så lång tid… F borde ha fått stöd i att göra rätt här. Självklart finns det risk för fortsatt brottslighet om man inte ens förstår att man gjort fel och skadat en annan (och i detta fall försvarslös) människa.

    Svara

     Hon har ju erkänt.

     Svara

      Nej, det har hon ju inte? Erkänt innehav men förnekat stölden med en mest löjliga lögn!

      Svara

    Ja det är så himla hjärtlöst. Vilken psykisk skada man orsakar hos en person som har svårt att förvara sig, som får känns sig utnyttjad och utsatt, som kanske får svårt att lita på andra människor fast man är tvungen till det när man måste ha hemtjänst osv. För att man själv vill ha lite pengar.

    Svara

    Gav sig på är väl ett lite felaktigt uttryck?! Då låter det ju som att hon slagit damen och rånat henne.
    Sen är det absolut äckligt att lura sig in hos gamla och plockar på sig grejer!! Man undrar ju om det verkligen var första gången… hade hon otur och åkte fast första gången som Paolo?!

    Svara

     Exakt. Det måste ha varit allra första gången. Påkommen för första gången med handen i syltskaksburken som Alfons Åberg.

     Svara

   Är väl lite samma ursäkter som mamman använder i andra sammanhang

   Svara

    Mammans vänner har ju blivit av med kläder och smycken som stjärnan senare har burit på foton (förmodligen förträngt att hon stulit) Därav den brutna vänskapen med många fleråriga vänner tyvärr.
    Hon har ju också roffat åt sig brudklänning och LV väskor av MG. Därav inlägget om LV väskor häromdagen. Hon ville få oss att tro att hon köper dom själv för egna pengar.
    Det hade stått på FB om hennes stöld av MG’s väskor samma dag och hon ville rentvå sig så klart. Samma med alla duschar och deodoranter hon använder och skyltar med dagligen. På FB står det att hon och maken har dålig hygien och därför är hon noga med att poängtera hur mkt de duschar i rent vatten och med rena handdukar osv. Hon läser FB varje dag och sedan kommer det ett inlägg som ofta handlar om det som diskuterats.
    Enligt henne läser hon aldrig här eller på FB, utan får skärmdumpar från vänner.
    Vad är det för vänner, tänker jag?
    Tänk att ha vänner som förser dig med elaka påståenden om dig själv. Inte ok.

    Svara

     vem ar MG?

     Svara

      Magdalena Graaf

      Svara

   Hon var väl 77…..?

   Svara

    😶

    Jamen då är det ju givetvis mer ok… 🙄

    Svara

   Det är så lågt så lågt. Gå till damen och be om ursäkt personligen. Straff: Städa, laga mat och göra inköp till damen i ett år.
   Sen förstår jag om damen inte törs öppna din dörr mer. Men bara en tanke.

   Svara

  Åldringsbrott ett äkta praktkräk.

  Svara

  Vem är det? Stjärna namnet om ni vill

  Svara

   Bambambam

   Svara

    Maler maler maler maler ………..

    Svara

     😂👍

     Svara

     Brukar ha jättelånga livesändningar på IG.

     Svara

     Maller…!

     Svara

   Det är mamman som är ”känd,” hon har väldigt vita tänder och åker gärna till Spanien med familjen.

   Svara

    Segunda casa 😌, mi amor.

    Svara

     Café con leche

     Svara

    Svårt att gissa vem som är mamma till den åtalade 😇

    Svara

   Mamman är rätt bra på alfabetet också. I alla fall början av det.

   Svara

   Du menar ICAs toaletter? 😃

   Svara

    Ja ICAs toaletter med doft av citron 🙂

    Svara

   😂😂😂

   Svara

   HAHAHAHA

   Svara

   **** ****

   Nöjd?

   Svara

  Mamman verkar trots det glad idag iaf och har varit på möten och hyllar sig själv och sin styrka.

  Svara

   💪🏽❤️⭐️🔥👊🏽

   Svara

    😂😂😂😂🙏🏼🙏🏼🙏🏼

    Svara

   Fake it til You make it är ju familjens mellannamn. Lätt att putsa upp en fasad att visa utåt. Svårt att radera lögner och elakheter man sagt som finns förevigade på sociala medier. Sen att stjärnan har svart bälte i att bortförklara med de mest osannolika bortförklaringar (läs lögner) som finns är en annan femma. Äpplet faller inte långt från trädet om vi nu ser vad dottern nu tagit till för ursäkt. Den är lika otrolig som att Jesus gick på vattnet. Nästan mer osannolik faktiskt.

   Svara

    Exakt så!

    Svara

  Morsan, sonen, äldsta dottern, äldsta dotterns pojkvän, alla är med i belastningsregistret. Fin familj, det där.

  Svara

   Varför morsan?

   Svara

    Varför morsan? Stöld så klart. Hon har ju flinka fingrar överallt, i matbutiker och hemma hos vänner.

    Svara

   Ja på den punkten kan Pernilla Wahlgren i alla fall inte mäta sig!

   Svara

  Vill också veta vem det är. Vart kan man få reda på det?

  Svara

   Flashback > Kultur & Media > Kändisskvaller.

   Svara

    Under huvudrubrik På tråd? Hittar inte.

    Svara

     Kan ju inte direkt skriva här vem det rör sig om men läser du kommentarsfältet nu så kan du nog lista ut det. Inte svårt.

     Svara

   Modern har längsta tråden på Flashback kändisskvaller. Dottern ifråga har iofs en egen tråd där med.

   Svara

   Hon bor alltså i Märsta trakten, inte på Ica Maxis toalett…

   Svara

   Googla på målnr + Varbergs TR

   Svara

  Är det mamma. I familjen som stulit? Eller mammans ena barn? Har inte hängt med med fattar vilken familj det gäller…… Live!

  Svara

   Ena barnet.

   Svara

    Äldsta dottern.

    Svara

   I det här fallet är det ”barnet” som är skyldig till grov stöld, men mamman stjäl hon med fast det är inte hon som åkt fast den här gången.

   Svara

  *) Förra sommaren.

  Svara

  Artistens andra barn är väl inte oskyldig heller minst sagt. Dock för annan brottslighet.

  Svara

   Måste kännas bra för maken som jobbar med säkerhet 😂

   Svara

    😂

    Svara

   Ännu värre brottslighet tyvärr. Blir äcklad när jag tänker på vad han har gjort.

   Svara

    Vad har han gjort? 🙄

    Svara

     Ingenting! Iallafall enligt mamman.
     Det är alla andra som ljuger/hittar på/smutskastar/skyller ifrån sig.
     Herregud, hur kan ni tro något annat?!?
     *ironi*

     Svara

      Den Karlen har inte någonsin visat någon som helst normalitet/vanlighet/förklaring..
      Överhuvudtaget.

      Svara

  Såg att Tito Beltrans fru/fd fru haft en roll som jurist. Såg inte om hon var åklsgare/försvarare/målsägarbiträde.

  Svara

   Beltran var försvarsadvokat
   /DT

   Svara

   Tito har ju ett härligt förflutet i rättssystemet…

   Svara

  Jag tycker inte synd om någon i familjen när det kommer till brottslighet, däremot tycker jag det är synd att mamman spenderar timmar på instagram och ”möten” istället för att vara hemma hos dottern som precis fått sin dom och blir hånad offentligt.

  Lite jävla känsla får man väl ha?

  Svara

   Instämmer, fast är vi förvånade? Tyvärr inte.

   Svara

    Nej inte förvånad. Men det är sorgligt.
    Hur kan man ha så lite insikt???

    Svara

   Mammans ”magnum opus” från 1996 ska upp på Spotify nu med benägen hjälp av en känd nittiotalsartist, även tandläkare. Skitviktigt ”jobbmöte” idag alltså.

   Svara

   Borde mamman stanna hemma hos den vuxna dottern i en 30-årsåldern som själv valt att begå brott? Om hon varit barn eller tonåring kanske, men det är en vuxen person vi pratar om.

   Svara

   Hånad offentligt? Ingen tvingar ju ut henne på nätet för att Googla sig själv?

   Svara

  Mamman i fråga begränsar kommentarerna på alla sina bilder på Instagram. Hon är i högsta grad medveten om vad folk vill skriva.

  Svara

   Hur länge hade hon tänkt göra det? Tills himlen ramlar ner?

   Svara

   Kanske därför hon körde megalång live häromdagen för att hon visste att hon inte kan/vill göra det på ett tag då frågor om denna dom kan dyka upp där, så hon långlivade loss för att hon behöver låta bli det ett tag kanske.

   Svara

  Men har ingen aning om vem detta är. och är det verkligen ok att gissa som en del gör? jag får hoppa över sånt här för jag tycker inte om det. sorry.

  Svara

   Det är ingen som gissar här. Alla vet ju.

   Svara

   Ingen har ”gissat” fel om man säger så. Vida känt vad som hänt och vem det rör sig om.

   Svara

   Ingen som behöver gissa. ALLA vet vem det är!

   Svara

   Herregud vad pinsamt naiv du verkar. Du lär vara en av de som under kommentarer om gängskjutningar svarar de som skriver utvisa dom, vart då de är svenskar.

   Svara

    Du behöver inte använda härskartekniker och förminska folk för att komma till tals. Herregud.

    Svara

   Det är inga gissningar, det är väl underbyggda fakta baserade på uppgifter vem som helst har rätt att kräva ut av tingsrätten. Eftersom namnet på kvinnan inte får skrivas får vi komma med antydningar (som förhoppningsvis nästan ingen bommar) istället, men det är sant iallafall.

   Svara

    Idiot. Alla läser väl för fan inte bloggbevakning varje dag. Många som inte vet eller behöver gissa.

    Svara

  Parenting gone wrong.

  Svara

   Ja för allt är ju alltid mammornas fel när vuxna människor begår brott.

   Svara

    Visst finns det massa barn som blir kriminella eller beter sig illa utan att man kan beskylla deras mammor.

    Men i det här fallet har hon uppfostrat sida barn exakt som man kan tänka sig att en kvinna som beter sig som hon gör nu skulle uppfostra barn. Hur tror du gjorde när barnen hamnade i konflikt med andra barn eller skolpersonal? Gissa en gång? Exakt så.

    Skulle tippa på att det har att göra med hur de beter sig nu.

    Svara

    Om två av tre barn är kriminella skulle jag vilja påstå att lite ansvar ligger på föräldrarna, ja.

    Svara

  Emma who?

  Svara

  Varför får jag inte skriva att det var förra sommaren hon begick brottet?

  Svara

   Spelar det någon roll? Småbrott hamnar långt ner i kön hos domstolarna, och domen kom först idag.

   Svara

    Hade inte ”hälsoskäl” åberopats några gånger för att skjuta upp rättegången hade hon nog fått dom tidigare ändå.

    Svara

    Det handlar inte om det, utan att den som skrivit inlägget skrivit fel.

    Svara

  Nå, visst stämmer det att hon är dotter till en artist men hon har ju faktiskt varit med i tv själv flera gånger. Det tycker jag definitivt borde uppmärksammas i inlägget. Den dömda är själv en offentlig profil, inte enbart hennes mor.

  Svara

   Det får du fråga ansvarige utgivaren om, för blogginnehavaren hänvisar per automatik besvärliga frågor dit.

   Svara

    Nej, det stämmer inte. Har läst bloggen från start och endast vid ytterst få tillfällen (max en handfull) har blogginnehavaren hänvisat till ansvarig utgivare.

    Svara

     Hon hade ingen från start. Vilket du borde veta om om du läst från start.

     Svara

      Och således inte hänvisat till någon då heller.

      Svara

       Hon gjorde det så sent som för ett par dagar sedan.

       Svara

        Angående ett annat ev brott. Vore konstigt om hon inte hänvisat till ansvarig utgivare i det fallet.

        Svara

        Jajamensan.

        Svara

    Nej då, det behövs inte. Det var ingen fråga utan bara jag som ventilerade min åsikt. 🙂

    Svara

   Håller med om det, hon har ju självmant bloggat och kallat sig influencer förutom att medverka i dokusåpor/poddar.

   Svara

  De har ju fått sin moral(eller brist på)någonstans ifrån.

  Svara

  Varför kan inte namn skrivas här? Domen är offentlig handling.

  Svara

   Eftersom brottslingen själv inte skriver öppet om saken kan det räknas som förtal (trots att det är sant)

   Svara

    Som med ”näthatsgranskaren”, hen är dömd för ett brott men polisanmäler nu själv varenda person som sprider domen.

    Svara

     Vem?

     Svara

  Den yngsta verkar dock vara skötsam.

  Svara

   Ja, en av tre är väl bättre än inget.

   Svara

  Skulle gärna följa henne av ren nyfikenhet, men vågar inte av ren skam. Tänk om någon jag känner ser att jag följer XX. Hur tänker ni som ev följer? 🙄

  Svara

   Jag skiter i vad folk säger när det gäller XX, hon är FÖR kul haha. Följer liksom inte Kissie, Kenza och Paow för att det är skämmigt men XX får man ju inte släppa en sekund!

   Svara

    Jag skulle kunna agera spion åt Camilla och på så vis motivera för mig själv att det är värt det. Hmm men hon har säkert redan spioner så det räcker och blir över. 🙄

    Svara

     Jag kan aldrig ha för många ”minioner” som hon kallar mina läsare. =)

     Svara

   Tror inte de flesta har någon större insikt i hur knasig damen är och skulle nog inte tycka så mycket. Vet inte hur många som kollar upp vilka andra följer… jag reagerar bara ibland när jag är inne på en post och någon jag följer har gillat.

   Svara

   Va? Varför skulle du skämmas? Hur tänker man ens så?

   Svara

   Jag följer och blir ifrågasatt av vänner. Jag har inget att säga till mitt försvar dessvärre. Att följa mamman är som en paradi, komedi, rysare och freakshow. Beroendeframkallande. Jag jobbar heltid, har familj och lever ett normalt liv. Är normalbegåvad. Ändå avsätter jag en timme till detta spektakel varje kväll?
   Jag behöver vård jag med.

   Svara

   Blir förmodligen inget problem, för om du inte skriver något snällt om varje inlägg, så blir du antagligen blockad.

   Svara

  Ingen aning om vem det här är ens.

  Svara

   Pinsam! Vad läser du på BB?

   Svara

    Öppet Spår typ haha. Men antar att det är ABC.

    Svara

     Undra hur nära en kommentar kan komma namnen innan de tas bort…

     Svara

      AB… …C

      Svara

   Verkligen inte? Inte alls??

   Svara

    Fint namn du har..
    Är det av turkiskt ursprung?
    Döper man sina döttrar efter pappans namn?

    Svara

     Ja efter pappa… 😜

     Svara

      Glömde mitt nick 😂

      Svara

    Åh, ditt namn, Mehmetina!

    Svara

     Men swohs på er…

     Svara

      Lite roligt att dom inte fattar ”Mehmetina” 😂

      Svara

       Klart de fattar 😉

       Svara

  Vem är de???

  Svara

   Men läs en ABC-bok där mamman nattar sin äldsta dotter

   Svara

    Eller bara en AB-bok.. eller en A-boooooook…

    Svara

  Hoppas mamman inte låtsas som ingenting inför dottern. Det är inte ok att göra kriminella förseelser och det ska en förälder visa.

  Svara

   Om dottern är vuxen behöver mamman inte uppfostra henne

   Svara

    Lite sent för det då!

    Svara

  Ni som är som frågetecken här och inte ”fattar nånting”… Säg att ni skojar! Ni måste väl veta?!

  Svara

   De måste vara hardcoreföljare till mamman på Instagram.

   Svara

   Måste vara nåt fel i kommentarsfältet, de kanske inte kan läsa kommentarerna? 🧐 Eller så driver de med oss seriösa kommentatorer 💪🏽❤️⭐️👊🏽

   Svara

    Tror du är något på spåren Q!
    Vi legitimerade kommentatorer ligger steget före. Kanske blir vi också prankade nu utan att ha en aning om det? 😂😳🤯💖💖👌🏼👌🏼👀👀👱🏾‍♀️🦄🧩🛢🛢

    Svara

  Hon har ju rätt! Mvh en som tog tag i sin fetma!!

  Svara

   Man ska nog behandla det som man gjorde med tobaksindustrin

   Svara

    Hur då? Förbjuda feta att vara feta på allmänna platser, på restauranger (även på uteserveringen) och på arbetstid? Får jag vara fet på balkongen? Måste jag ha en bild på en död fet persons och en varnongstext på tröjan?

    Svara

    🤔🤔

    Väntar ivrigt på ditt resonemang..

    Svara

  Tycker att det är onödigt att anklaga mamman för allt möjligt när det är så en vuxen kvinna i 30-årsåldern som begått brotten. Även om hon bor hemma hos mamman så är hon vuxen sedan MÅNGA år och har allt ansvar över sig själv och sina egna handlingar.

  Svara

   Sonens bravader då?

   Svara

   Om två av tre barn redan valt en kriminell livsstil och gjort sig skyldiga till moraliskt väldigt förkastliga brott är det klart att man undrar hur det står till i hemmiljön. Särskilt då de fortfarande bor hemma. Vad har de fått för moralisk kompass kan man ju undra…

   Svara

    Oavsett uppväxt är man ansvarig för sina egna handlingar när man är närmare 30 år. Sonens brott är jag inte så insatt i mer än att jag vet vad det gäller. Sen håller jag med om att båda begått riktigt vidriga brott.

    Svara

     Ja, och hur kommer det sig tror du?
     Etik, moral, ansvar och samvete är saker vi får med oss hemifrån. Alla som uppfostrat barn vet hur viktigt det är att ge barn moralisk vägledning och belöna dem för att göra rätt och tydligt visa vad som är fel.

     I den här dysfunktionella familjen finns uppenbara brister när det kommer till moraliska förebilder.

     Svara

      Nä nu går jag tillbaka till bibblan och lämnar tillbaka min… 😁

      Svara

      Ang sonens brott så var föräldrarna borta över natten och de två yngsta ensamma hemma kvällen det skedde.
      Jag minns att jag reagerade på att jag aldrig skulle åka bort över natten när mina barn var i den åldern. Stjärnan och jag har barn av samma årgångar.
      I förhöret framkommer det att de är ensamma hemma.
      Grannar (som de såklart var ovänner med) bevittnar att polisen var hos familjen titt som tätt. Nu ser jag att två av grannarna dit de flyttat lagt ut sina hus på Hemnet. En tillfällighet bara?

      Svara

   Hej på dej du. Vad intressant att du har skrivit 3 likadana kommentarer. Är du vem jag tror du är?

   Svara

    Vem tror du att det är?

    Svara

     Hon som vi inte får skriva ut namnet på. **** **** Uttrycker sig som hon.

     Svara

      Nä, jag delar visserligen förnamn med ****, men jag heter ******** i efternamn. Är bara så rysligt trött på att folk ska ursäkta vuxna människors handlingar med deras uppväxt. Och att allt alltid ska vara mammornas fel när man ni de flesta fall är två föräldrar.

      Svara

  [Borttagen kommentar]

  Svara

   [Borttagen kommentar]

   Svara

   [Borttagen kommentar]

   Svara

  Normalisering av fetma? Har inte sett nån som uppmanar folk att gå upp i vikt och leva ohälsosam. Det handlar ju om att man ska få vara precis den man är utan att behöva skämmas och må dåligt bara för att man finns till.
  Låt folk vara tjocka om de vill det. Tjocka vet att de är tjocka.
  Mvh en som äter hälsosamt och tränar 6 gånger i veckan men ändå väger för mycket

  Svara

   Haha är ju ingen tjick som vill vara tjock. Varenda en är ju osäkra som sjutton och behöver bekräftelse varje gång de lägger upp en ”Jag bryr mig inte” bild.

   Svara

  Man blir inte smal av självhat. Däremot kanske man vågar sätta på sig träningskläder gå till gymmet om man inte känner att man behöver skämmas för att man är fet. Eller får lite energi till att ta en promenad/ se över sina kostvanor om man mår bra psykiskt.

  Svara

   Eeeh jo? Man kan bli mycket smal av självhat.

   Svara

   Lol jo. Anorexi kallas det.

   Svara

  Vad har ordet ”tattare” med det här att göra? Och vem använder ens det ordet längre? Läs på lite och uppdatera ditt vokabulär en smula.

  Svara

   ”Din vokabulär”, inte ditt.

   Svara

    Okej, jag hade fel om din och ditt, d är lärfe jag mig något nytt. Ordet tattare är i allafall inte okej att använda, hoppas att alla som använder det också lär sig något nytt.

    Svara

   Antonija M använde det ordet nyligen.

   Svara

  Brottet handlar inte om mamman

  Svara

  Jag kan såklart googla… men vad innebär samhällstjänst egentligen? Vad gör man och kommer verkligen fröken pocket göra oss en samhällelig tjänst??

  Svara

   Jag tänker bara på att plocka skräp. Men inser att det nog kommer från Amerikanska Tv-serier.

   Svara

   Hon får göra ett oavlönat arbete som ska vara samhällsnyttigt. Kan vara att jobba för en förening, något kommunalt eller statligt arbete. Ett ”extra jobb” du tar inte jobb av någon annan. Om du inte inställer dig och gör dina timmar kan samhällstjänsten omvandlas till fängelse. Det ska finnas förmildrande orsaker för att dömas till samhällstjänst istället för fängelse. Kan vara att du inte tidigare är dömd, att du inte förväntas bli dömd igen eller att du är ung.

   Svara

    Fint ändå att hon kan få tips och råd av sin lillebror.
    Som också varit dömd till samhällstjänst. Tänk vad mycket de har gemensamt…

    Urk.

    Svara

     Två dömda barn… hoppas man inser ngt som förälder då!!
     Eller tror de fortfarande att barnen är oskyldiga?

     Svara

      Inte om man lever i självförnekelse och har ett lager med bortförklaringar på precis allt som händer och sker.
      Det är nog detta som får människor att gå i taket. Allt ljug. Alltid någon annans fel. Sonen har t.o.m. fått fel dom enligt mamman. Vet ni ens hur omöjligt det är att bli dömd för detta brott i Sverige?
      Ändå är det inte hans fel osv osv.
      Istället för: Det han gjort är fruktansvärt. Jag som mor tar bestämt avstånd från gärningen och han får ta sitt fulla ansvar över det inträffade. Punkt! Det hade räckt så. Bara.
      Man älskar alltid sina barn, men inte alltid deras livsval och gärningar.
      Det är okej.

      Svara

   Får då fan hoppas att hon inte ska vara nån resurs i äldreomsorgen.

   Svara

  Om det är den som alla pekar mot här inne… varför har det varit uppe i Varbergs tingsrätt?!

  Svara

   Där skedde brottet

   Svara

    Ah, okej. tack

    Svara

    Men de bor ju inte i Varberg, eller var det stölden som skedde där? Mvh förvånad varbergare

    Svara

     Brottsoffret bor där och det var där brottet begicks.

     Svara

  Bara så tragiskt att börja sitt liv in i vuxenvärlden med en dom för grov stöld med sig i bagaget. Många arbetsgivare begär utdrag hos polisen för att se om man har någon dom.
  Om hon erkänt vad hon gjort och stått för för det, bett om ursäkt samt visat ånger kunde det vara lite förmildrande. Nu ljuger hon i rätten och hittar på en osannolik historia om vad som skett. Då tänker man att det kanske inte var första eller sista gången hon gjort/ kommer att göra ohederliga livsval.

  Svara

   Börja sitt liv i vuxenvärlden? Hon fyller 30 nästa år..

   Svara

   Börja sitt liv in i vuxenvärlden med en dom?
   Hon är tidigare, minst två gånger. Redan 2012. Så hon är helt enkelt en simpel återfallsförbrytare som fortfarande inte har vett att skilja på ”mitt och ditt”.

   Svara

    *Hon är dömd tidigare

    Svara

    Uppväxt i ett skuldberg från Kronofogden, trots en mor som flera år dragit in absolut noll till den familjens budget.
    Mina barn är i samma åldrar, har sommarjobbat sedan de var 17, haft extraknäck på helgerna och klarat sig galant utan kläder med märket Gant och nyaste IPhone. Idag säger de att de hade allt. Allt= kärlek, gränser, uppmärksamhet, guidning till vuxenlivet, konsekvenser och rätten att vara sig själva.
    Det behöver inte vara svårare.

    Svara

   Börja? Hon är närmre 30 🌝

   Svara

    En del mognar sent. Speciellt om man bor hemma och inte är van att ta ansvar. Vi får hoppas att poletten nu trillat ner och att hon lär sig att ta ansvar för sina handlingar.

    Svara

     Vad är det för struntprat? Att mogna tidigt eller sent har väl ingenting med moral och etik att göra?!!
     Jag (precis som många andra) varken stal eller gjorde mig skyldig till narkotikabrott som barn eller tonåring. Det har inte med mognad att göra utan handlar enbart om att skilja på vad som är rätt och fel. Och det lär man sig tidigt i barndomen.

     Svara

      Kan vara så att bruk än narkotika ledde till andra brott. Bruk än narkotika kan även göra så att hjärnan stannar i utveckling. Vet inte om det är så i detta fall men inte ovanligt.
      Många mognar när man flyttar hemifrån och måste lära sig ta ansvar för sina handlingar. Speciellt om man som ”vuxen” bor hemma men behandlas som barn och slipper ta ansvar för sina handlingar.

      Svara

       Ja men man ska kunna bete sig lagligt och korrekt oavsett mognad.
       Fattar inte att du fortsätter att försvara henne. Till och med en 8-åring fattar att man inte stjäl någon annans smycken så lägg ner det där försöket att försvara henne nu. Klart som korvspad att man ska kunna vara hederlig och inte stjäla av gamla damer även om man fortfarande bor hemma och får sängen bäddad varje morgon….

       Kriminalitet har INGENTING MED MOGNAD ATT GÖRA.

       Svara

        Jag försvarar inte henne. Hon har gjort mycket alvarligt brott. Håll
        er med dig. Kriminalitet har inget med mognad att göra snarare omognad. Om fler brott ska det ska kunna förhindras i framtiden så kan man fundera vad det beror på?
        Om hon som det skrivs här är en återfallsförbrytare så kanske fängelse skulle ha varit ett alternativ. Tydligen ansåg rätten inte det. Vad som är rätt o fel får de flesta lära sig av sina föräldrar.
        Ibland tvingas samhället ändå ingripa och utdöma straff. Tyvärr allt för ofta.

        Svara

     Tror inte den här påföljden kommer hjälpa henne till ett självständigt liv med ansvar för sina egna handlingar tyvärr, nu kan hon bo kvar hos mamma och fortsätta i samma hjulspår som hon gjort hela sitt liv så fort samhällstjänsten är klar-hon vet ju inget annat. Men jag hoppas som du att hon faktiskt förutom samhällstjänst får praktiskt stöd till ett bättre, självständigt liv-utan brott-också.

     Svara

      Ja, inte löser hon livet genom att fortsätta vara i sin dysfunktionella mammas klor, fast i en friggebod.
      Byt stad, sök arbetspraktik, skaffa nya vänner och klipp navelsträngen från mamma en gång för alla.
      Dags att stå på egna ben, gå terapi och bli den hon är ämnad att vara.
      Inte den mamma vill att hon är/blir.
      Hon verkar ju sjukt duktig i köket.
      Duktig på smink. Eller kanske hjälpa andra som hamnat snett (fast det förutsätter att hon först tar tag i sin egen skit)

      Svara

   Håller med dig. Om hon inte själv förstått att tala sanning så hade ju närstående kunnat råda henne till det. Det hade förbättrat hennes och familjens anseende avsevärt.

   Svara

  Personen omskrivs som ”dotter till”, men det rör sig ändå om en vuxen kvinna som också försökt sig på en karriär som influencer, presenterat sig som bloggare och deltagit i dokusåpor.

  Visst är hon mest känd som dotter till, men hon har ändå gjort ett par försök att bli känd på egen hand.

  Svara

  Camilla, personen i fråga har inte suttit häktad utan anhållen. Framgår av domens avräkningsunderlag och stämningsansökan. Kanske kan vara bra rätta, det är fråga om två helt olika typer av frihetsberövanden.

  Svara

  Varför nämnder du bara narkotikabrottet i rubriken – och inte stölden hos den gamla kvinnan?
  Stölden är ett mycket värre brott.

  Svara

   Det tycker jag också – att rubriken skulle kompletteras alltså.
   Stölden är brottet som är riktigt illa 👎🏼

   Svara

   Fast de var väl narkotikabrottet som gjorde så att en husrannsakan gjordes i mammans hus?

   Svara

  Den frånvarande pappan till äldsta dottern är knappast utan skuld i hennes fallerade uppfostran heller.

  Svara

  5 000 kronor i skadestånd, en kronofogdeskuld på runt 7 000 kronor, inget jobb. Hon kan ju alltid tjäna litet extra pengar på att klippa gräsmattor och så.

  Svara

   Då snor hon väl gräsklipparen.

   Svara

   Ja sälja elavtal gick sådär.

   Svara

   Peanuts jämfört med Catten, som trots det är nybliven ägare till en Mercedes.

   Svara

  Varför skiva om det här? Trodde du hade en policy om att inte skriva om anhöriga till flunsorna. De har inte valt att vara en del av social media så bara för att de är släkt så är de inte fair game.

  Så har du tänkt förr. Varför tänker du inte så här CamCam?

  Svara

   Men sluta nu med dina evinnerliga försök till pekpinnar och moralkakor.
   Dottern är ju själv c-kändis som varit med i flera tv-program m.m

   Varför hänger du inte i din egen blogg istället för här? Där kan du sitta och vifta med pekpinnen.

   Svara

    En helt relevant frågan ändå om man inte känner till henne mer än som en anhörig så därför gjorde jag ett tillägg:
    Förutom att vara nära anhörig till den svenska artisten så har även den dömda kvinnan själv medverkat i både nöjesprogram och dokusåpa på TV och har försökt slå sig fram som influencer på både Instagram och i blogg.

    Svara

   Personen i fråga har själv deltagit i realityprogram, så inte bara en ”anhörig”

   Svara

    Är hon aktiv på sociala media? En känd influenser?

    Kan ”ni” inte ”alla” erkänna att det är mamman som ”ni” vill trycka till. Var ärliga istället annars är ”ni” inte bättre än de som ”ni” kritisera som Bella etc för att de inte kör med öppna kort.

    Hade hon inte haft den mamman som hon har så hade ”ni” inte brytt er en sekund om att en d-kändis åker fast för innehav. Det är väl ändå mer en vardagsgrej än en stor chockerande nyhet.

    Svara

     Och folk tycker jag är en viktigpetter.

     Svara

     Både Expressen och Aftonbladet skrev om husrannsakan så nog är det mer än en vardagsgrej?

     Svara

      Haha, för ƬĥruHmmpan är husrannsakan en vardagsgrej!

      ”Jaja, nu igen..”

      Svara

      Såg inte din fråga CamCam. Sorry!

      Tänker att det är samma sak för dem. Hade hon inte haft en känd mamma så tror jag inte de hade skrivit om henne. Och för mig kvittar det är kvällsblaskor gör samma sak.

      Samma som att jag avskydde att de stoppade näsans i Adam Alsings dödsbo. De hade inget där att göra. Framförallt som att de bara var en rutingrej utan överraskningar. Så smaklöst.

      AF och expressen är nog ingen måttstock som jag skulle hänga i julgranen eller ens fundera på att följa efter.

      Svara

     Att stjäla ifrån en äldre utsatt dam faller inte inom ”vardagsgrej” i mitt tycke iaf

     Svara

      Det kan man ju tycka, men när det kommer till brott som sker varje dag så är det tyvärr det. Precis som att det är vardagsmat med droginnehav. Dessa två brukar dessutom gå hand i hand. Känd eller inte.

      Men jag fattar att man vill rättfärdiga vad man sitter och säger om andra människor, helst en mamma som man inte gillar. Enklast så. Eller hur?

      Svara

       Sista jävla ordet.

       Svara

     Gack med dig, din repiga skiva.

     Svara

     The real hmmm nu va ju inte innehav det enda brottet hon blev dömd för!!

     Svara

     Inte lika känd som ”du” kanske, ”vi” alla ”här” får ju i alla fall överdos på ”dig” varje ”dag”, men ”alla” kan ju inte vara lika poppis som ”du”!

     Svara

     ”Innehav” var ju bara den ena åtalspunkten. Har du ens läst domen?

     Svara

   Hon räknas inte som en anhörig om hon försöker se sig själv som en offentlig person. Bara för att hon gjort ett brott ska hon inte komma undan att bli ifrågasättas

   Svara

   Skriv vad du vill på din blogg så skriver CamCam vad hon tycker är relevant.

   Svara

   Jag gjorde ett tillägg som borde stått med från början:
   Förutom att vara nära anhörig till den svenska artisten så har även den dömda kvinnan själv medverkat i både nöjesprogram och dokusåpa på TV och har försökt slå sig fram som influencer på både Instagram och i blogg.

   Svara

    Ok, tack för svar.

    Jag köper det dock inte helt och hållet då jag verkligen inte tror att många känner till henne utanför Bloggbevakning och eftersom att mamman är en favorit att skriva om här.

    Dessutom så tror jag inte många anklagar Breviks föräldrar för vad han gjort så som många här hänger hennes mamma.

    Uppskattar att du tog dig tid att förklara. 👍

    Svara

     Du verkar mer och mer spela i samma liga som stollis

     Svara

      I har jag läst här inne från och till i ett år men har aldrig fattat nåt om den här Stollis. VEM är det??

      Svara

       Mamman till den åtalade som blogginlägget handlar om.

       Svara

        Stollis = ABC? 😲😱😲 har också läst en massa om stollis men aldrig fattat, men jahaaaa nu ramlar polletten ner!

        Svara

        Det är väl inte bekräftat direkt

        Svara

         Nej inte ”officiellt” bekräftat kanske, men det är väl väldigt troligt…lite ordlek på efternamnet så att säga.

         Svara

          Heter mamman sillots?

          Svara

          Ne okej, för ”vi” vet inte egentligen vem Stollis är..men hänger inte helt med på efternamnet och ordlek? 🙊

          Svara

     Vem är Brevik?
     Menar du Breivik så, visst, ”ingen” anklagar mamman:
     https://www.tv2.no/a/8142855/

     Svara

     Breivik var dels psykiskt sjuk, dels drevs han av en helt vansinnig ideologi som han såklart inte hade fått med sig hemifrån. Hans barndom hade brister men det kan i sig inte förklara hans illdåd. Så det är rätt naturligt att hans mamma inte ställs till svars för hans handlingar.
     Vad gäller brotten som det handlar om här är det mer givet att fråga sig hur uppväxten och familjen har sett ut och vilka värderingar personen har fått med sig egentligen. Särskilt som också andra familjemedlemmar verkar vara lite kriminella och knäppa.

     Svara

     Breviks mamma sitter väl inte på sociala medier och försöker sopa sin sons brott under mattan?

     Svara

      Hon är i och för sig död…

      Svara

      Hur menar du nu? Sopa under mattan. Tycker du att det är hennes sak att tala ut om det? Skulle du göra det om det var ditt barn om du var en känd profil (eller okänd inför dina vänner tex)?

      ”Hallå världen, vet ni vad min avkomma hittade på? Jo hen stal en cykel och förfalskade ID idag. Och ja det var ju inte bra, men nu har jag biktat mig för hela världen och är fri från syd. Skit samman att jag hängde ut mitt eget barn.”

      Snälla säg nej! 🙏

      Svara

       Men vad är det för fel? Har du inte någon som helst självinsikt?

       Svara

     Tyvärr är det så illa att den här kvinnan har vid ett flertalet tillfällen, beskyllt föräldrarna till de tjejer som har ställt frågor som inte passat henne för stunden. En tjej frågade hur familjen har tacklat sonens dom. -”Vilket ruttet jävla litet as du är… USCH!! Smuts!!! Stackars dina föräldrar! Som dom måste skämmas över dig” avslutar med ett obehagligt hånskratt och lägger på en ”trevlig” mask igen.
     Man får det man förtjänar. #Karma 🙌🏻👊🏼👋🏼👏🏼

     Svara

     Mamman har inte figurerat här så väldigt mycket mer än på senaste tiden.
     Man kan säga att ”som man bäddar får man ligga”. Jag kan villigt erkänna att jag vill trycka till mamman. Dottern kan det finnas ett visst hopp för om hon är klok och frigör sig nu. Jag tror att mammans ursäkter till barnens brott och hennes fula metoder när sonen dömdes är det som fått folk att lacka ur på riktigt. Hon påtalar ju som ett mantra hur ärlig hon är 24/7. Klart hon inte är skyldig till det barnen gjort! De får de ta ansvar över själva.

     Svara

   Den åtalade har ju kallat sig influencer själv samt medverkat i dokusåpor-så att hon VILL vara känd är väl ställt utom rimligt tvivel. Att hon sen inte direkt lyckats bli en framgångsrik sådan är en annan femma.

   Svara

  För att liknande domar fälls hela tiden. Hon är ingen känd person. Blir bara konstigt att skriva om.

  Svara

  Hallandsnyheter och Aftonbladet

  Svara

  Aftonbladet har nu en artikel om ”kändisdottern”.

  Svara

   Varför skriver de inte ut namnet nu när hon är dömd?
   Då är det ju fritt fram att tala om vem det är.

   Svara

    För liten och obetydlig.

    Svara

     Nej nej, de är väl medvetna om allmänintresset och att mammans och dotterns tråd på flashybacky är bland de mest välbesökta kändistrådarna. Sådant håller de örnkoll på, kvällstidningsmänniskorna.

     Svara

      Något större allmänintresse för dottern tror jag inte det finns.

      Svara

       Exakt! 👆

       Svara

        Dottern medverkade så sent som för 3veckor sen i en podd.

        Svara

       Nej, det märks tydligt i hennes fb-tråd som för närvarande har 1 060 985 visningar…

       Tyder trots allt på ett visst intresse.

       Svara

        Det är dottern vi talar om här, inte mamman. En tråd på flb är inte samma sak som att det finns ett allmänintresse. Även om brottet är vidrigt, är det ändå inte ett mord det handlar om.

        Svara

         Dottern har en egen tråd med i skrivande stund 1561 inlägg så hon har ju väckt ett visst intresse redan tidigare. Förmodligen mest pga sin mamma, men ändå.

         Svara

         Det är dotterns tråd som har 1 067 797 visningar!!
         Mammans tråd har rekordmånga 14 219 786 visningar. Lyteskomik lockar.

         Svara

    För okänd och inte tillräckligt grovt brott så inte av allmänintresse.

    Svara

    Ett par kommentarer in här så stor det ju rätt klart vilka det handlar om.

    Svara

    Nej det är inte fritt fram att tala om det, hon har inte själv gått ut med det så det kan bli förtal.

    Svara

  Du kan lägga till tjuv också på lillebrors CV.

  Svara

  Men är det kända artisten som är dömd eller dottern?

  Svara

   Dottra

   Svara

   Dottern

   Svara

  Herregud. Hade skämts ihjäl som förälder. En skam för Sverige.

  Svara

   Älskar ditt namn!

   Svara

  Önskar mamman kunde sluta låtsas som ingenting det blir pinsamt att dela glada bilder på två brottslingar

  Svara

  Men vad är egentligen meningen med det här inlägget när du inte skriver ut namnet men tillåter alla kommentarer som ger mer än hintar om vem det är. Man behöver inte vara något geni direkt för att förstå vem det är innan man ens läst de 10 första kommentarerna. Var konsekvent och antingen skriv namnet eller radera alla kommentarer som mer eller mindre skriver rent ut vem det är.
  Det här inlägget hade aldrig skrivits om du inte velat trycka till hennes mamma, eller jo, det hade skrivits om det hade rört IL också.
  Som det är skrivet säger det ingenting mer än att en artist dotter är dömd för narkotikabrott. Jaha?
  Som sagt, vill du framstå som lite mer seriös, rensa band kommentarerna.
  Och nej, jag känner ingen av de inblandade, följer dem inte ens men förstod ändå direkt vem det är

  Svara

   Granskningen av Isabella Löwengrip tycker jag att Bloggbevakning skött utmärkt, faktiskt är det Camilla som grävt fram mycket av den viktiga informationen. Och sen är det ju också så att har man ljugit så mcyket och behandlat andra så illa som Löewngrip gjort, då får man nog finna sig i att folk är en aning spydiga. Det får hon leva med, helt enkelt. Det har hon gjort sig förtjänt av. Spydighet, alltså. Inget värre än så.

   Huruvida Bloggbevakning vill ”trycka till ” mamman till den person det här inägget handlar om vet inte jag men en sak är klar, det har känts smått obehagligt att läsa de senaste inläggen här på Bloggbevakning: i går det om två människor som råkat i luven på varandra och där ingen mer än de själv, i alla fall än så länge, vet vad som är sant och inte. Och så i dag detta.

   Det är vårt rättsväsende som ska döma och avgöra vilket straff som är rimligt. Rättsskipande verksamhet ska inte bedrivas av kriminella förortsgäng men heller inte av innhavare av sociala medier genom uthängning. Och personen som Bloggbevakning skriver om (som jag inte har en aning om vem det är och heller ingen som helst ambition att ta reda på saken) här har ju redan fått sitt straff. Då räcker det så.

   Det här är oseriöst.

   Svara

   Trots helt uppenvara hintar så finns det ju uppenbarligen folk här i kommentarsfältet som INTE vet vem det handlar om, så man vet om man vet så att säga så helt ok med hintar.

   Svara

   Narkotikabrott x2 OCH än värre Grov Stöld hemma hos en äldre kvinna!

   Svara

   Rent juridiskt är det namnpubliceringen som är känsligt. Som exempel kan man ta ett gammalt fall, Björn Borg mot tidningen ETC.
   ETC skrev att Björn Borg hade använt narkotika och fälldes för detta. Hade de skrivit att en känd svensk tennisspelare som vunnit Wimbledon flera gånger använt narkotika hade det varit OK.

   Svara

    Tidningen Z ska det vara. Sorry, ETC. Börjar bli gammal och gaggig, suck.

    Svara

  Vad är det som händer i den familjen? Först sonen och nu dottern!? Vilken otur de har. Först döms sonen ”oskyldigt” för sexualbrott och nu döms dottern för att en 90-årig kvinnas guldsmycken ”hoppat” ner i kändisdotterns väska. Snacka oflyt 😂

  Svara

   Snyftas säkert fram något om att samhället är ute efter det…

   Svara

   Rejält jäkla oflyt skulle jag vilja påstå 😂🙈

   Svara

   Brottsligheten är hög i Märsta…

   Svara

    Sigtuna snälla du, Siiiiigtuna!

    Svara

     Jag vet. Det är bara så roligt att skriva Märsta i samband med denna person.

     Svara

     Bor f.ö. i Sigtuna Kommun själv. Dock utan vare sig Sigtuna eller Märsta som postadress.

     Svara

  Off topic men kan vi prata om Therese Lindgren? Nu har hon ännu en video med clickbait ”gör INTE det här om du är under 18” (handlar om att dricka ett glas bubbel) och en thumbnail med sina bröst i fokus vilket snart är mer regel än undantag. Och hennes stört jobbiga och krystade nya redigeringsstil. Hon försöker så hårt för att vara cool/rolig. Det märks verkligen hur osäker hon är i sig själv och försöker dölja det genom att överdriva.

  Svara

   Therese är jättegullig och mysig 😍
   Ser mycket hellre att ungdomarna tittar på hennes kanal än falska kräng-så-mycket-som-möjligt-Bianca eller Jocke & Jonna. För att nämna några.

   Svara

    Therese är fake gullig och mysig. Sååå uppenbart att mycket av det hon visar i sina videos är skådespel för att charma tittarna. Jocke & Jonna är iallafall ärliga och kränger inte en massa skit även om de är cringe. Therese kanske hade varit gullig och mysig om man inte hade sett tydliga tendenser av att hon inte är särskilt snäll mot sin fästman/sambo och kanske även om hon hade varit lite yngre. Nu är hon en 30+ fjortis som inte har hittat sig själv. Stelt.

    Svara

     Så tycker du. Jag tycker annorlunda.
     Och en sak är säker, vi vet ingenting om Therese förhållande med sambon. Vem är som snäll eller inte, eller huruvida båda är det ena eller det andra.

     Svara

   Det är så tröttsamt, tappar respekten!

   Svara

  Jag googlar men hittar ingenstans, varför/hur hon kom in i tantens hem?

  Svara

   Hon jobbade med att sälja elavtal, tror jag.

   Svara

    Dörrförsäljare?

    Svara

     yepp

     Svara

   Kolla Aftonbladet

   Svara

   Dörrknackarnasare av elabonnemang. NN bad att få låna toan, trots att damen ifråga var såpass gammal att hon egentligen skulle slippa utsättas för dörrförsäljning.

   Svara

    Tack för svaren 😍

    Svara

  Är det verkligen bara om någon skriver namnet som det anses som förtal och kommentaren blir bortplockad av Cam?! Det utgår ju klart och tydligt i vissa kommentarer vem det pratas om. Så är det verkligen bara nämnandet av namn som är relevant?!

  Svara

   Nä, namnet har inte avgörande betydelse. Utpekande på annat sätt är likvärdigt i lagens mening.

   Svara

    Då är det ju mycket märkligt att inte CamCam rensade och stängde detta kommentarsfält 😮

    Svara

    Hur kommer det sig att flashback kommer undan lagen?

    Svara

  Det var längesen vi pratade om challizz….
  Hon verkar ju lagt ner bloggen…. men om ni finns på hennes FB, så vet ni vad jag menar när jag säger att det är värre än någonsin! 😱

  Svara

   Men snälla nån. Skriv allt här i stället

   Svara

   Vad är värre? Har man sagt A så får man säga B….

   Svara

   Och du inbillar dig att vi ska leta reda på henne ( dig) där?? Glöm det!!

   Svara

   Vem är det?!
   //en annan S

   Svara

  Känner faktiskt med mamman. Det är väl inte hon som begått brotten och ska behöva hånas?!!

  Det dottern gjort är helt vidrigt. Hur kan man som vuxen stjäla från äldre eller överhuvudtaget?
  Finns alldeles för många utan skam i kroppen i dagens samhälle.

  Svara

   Ja men inlägget handlade om dottern och i kommentarsfältet hånas mamman vilket jag inte förstår.

   Hemska brott båda två.

   Svara

  Ni som säger att man förstår direkt vem det är vet ju uppenbarligen sedan innan väldigt mycket om det här eller kollar på dokusåpor generellt? Om man inte har koll på sånt är det ju omöjligt att gissa

  Svara

   Är inte direkt någon som är dokusåpakändis. Mamman till brottslingen är en gammal avdankad 80-tals one hit wonder, varit med i mello, tror nog du vet vem hon är om du bara tänker till.

   Svara

   Jag såg en kommentar tidigare idag under ett annat inlägg, därför kopplade jag det direkt.
   Hänger man ofta här inne på bloggen så tror jag att man förstår vem det handlar om, om man orkar läsa igenom alla kommentarer. Då man vet vad som brukar användas för ord om mamman här annars.
   Nu börjar det dock bli väldigt många kommentarer här på inlägget så förstår om det är svårt att hitta bland alla dem.

   Svara

  Artisten är slut som artist för idag.
  Kommentarsfältet stängd

  Svara

  ”Tingsrätten bedömer att kändisdotterns förklaring att föremålen ramlat ur badrumsskåpet hemma hos 77-åringen, ner i hennes handväska, ner i ett cigarettpaket, som hon sedan tömt i en skräppåse som hamnat i hennes väska på vandrarhemmet som osannolik” jag tycker det låter otroligt att dom inte tror på den historen

  Svara

  Så länge huset beskrivs som ”en lyxvilla” i kvällspressen så är nog artisten glad och nöjd!

  Svara

  Ni som tycker synd om mamman som hånas.
  Om hon inte hade försvarat sonen i det han gjorde och tog avstånd från dotterns handling så kanske hon fått mer sympatier.
  Men hon skyller på alla andra och beter sig väldigt mysko.

  Svara

  BAM BAM BAM

  Svara

  Det ligger i människans natur att fortsätta upprepa samma beteende och förvänta sig olika resultat.

  Som utomstående är det dock enkelt att se, att hela den berörda familjen, med sångerskan i spetsen, borde koppla sig fria från det offentliga och söka lösningar på sina problem. Istället för att hälla ut sitt privatliv för allmän beskådan.

  Svara

  Äpplet faller inte långt ifrån trädet..
  Väl känt att mamma ”glömmer” scanna varor i självscanningen på ICA, blir avstängd och fortsätter genom att använda makens kort osv..

  Svara

   ”Gratis” pulversås?

   Svara

  ”Guldsmyckena måste ha ramlat ner från badrumsskåpet o ner i min väska…” Jo tjena🤦🏼‍♀️

  Svara

  Om man har 3 barn och den äldsta döms för grov stöld och narkotikabrott och mellanbarnet är dömt för våldtäkt av barn. Kan man då inte undra varför socialen inte gör utredning om vårdnaden för det yngsta och minderåriga barnet?
  Låter helt orimligt att inte något drastiskt görs i denna situation.

  Svara

   Hon har inga minderåriga barn.

   Svara

  Hur kan man ens vara så korkad att man inbillar sig att någon ska tro på att kvinnans smycken ramlade ut från badrumsskåpet, lyckades pricka ner i ett cigarettpaket i den dömdas väska (alltså, en klocka och ett par örhängen RAMLADE ner i ett ciggpaket) som hon sedan råkade tömma i en påse som hamnade på vandrarhemmet där där brottsllingen bodde när hon sålde elavtal. Det är så korkat att man dånar. Och så svinigt att lura sig in och stjäla av en gammal dam. Aset borde fått fängelse och inte 160 timmars samhällstjänst. Och tanten skulle haft bra mycket högre skadestånd än 5000 spänn.

  Svara

  Off topic men Mogis har gett sig på ett försök att lura folk att hon är rik men inte vill bo på Östermalm längre, utan kanske flytta till en mindre lägenhet uuuuuutanför tullarna för nu ska hon leva minimalistiskt! Hahahaha snyggt försök ändå, Moggan!
  http://afashionistasguide.com/open-journal-att-leva-ett-liv-i-minimalism/#comments

  Svara

  Stoppa Pressarna har nu skrivit ut namn pa bade mor och dotter i sin artikel.

  Svara

  En nyfiken fråga, hur kommer det sig att identiteten inte får avslöjas? Jag förstår beslutet när det handlar om en misstanke men nu är ju personen ifråga dömd. Varför får man inte skriva ut namnet? Och varför hemlighåller även tidningar som Aftonbladet det?

  Svara

   Det kan vara förtal, även om det som skrivs är sant. Sanningshalten är relativt ovidkommande utan det är ett beslut som ansvarig utgivare fattar från fall till vad gäller publicering av namn osv där allmänintresse mm spelar in.
   Det beslutet han fattar måste jag och alla de journalister och skribenter som han är ansvarig utgivare för förhålla oss till.
   Vill du fråga honom om hans motivering i det här fallet så skulle jag rekommendera dig att ställa frågan direkt till honom för det är uteslutande hans beslut.

   Svara

    Ok. Tack för svar.

    Svara

   FYI: som namnts har Stoppa Pressarna (nyhetssidan, ej bloggen) tagit beslutet om att skriva ut namnen i sin artikel.

   Svara

    Härligt att någon vill tala ut!!
    Heja Stoppa Pressarna 👍🏻

    Svara

  Men jag fattar inte… När man söker på familjen på mrkoll så kan man ju se alla som är skrivna på adressen samt om varje enskild person förekommer i några åtal, domar etc. mamman, sonen och någon som jag tror är andra dotterns pojkvän(?) Börjar på L förekommer alla i något av ovanstående…. Varför är denna L skriven på deras adress? Och vad har han gjort?

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.