Isabella Löwengrips ”Bubble boy” rappar vidare

Värst är ändå Isabellas försök till en ”Will Farrell i Eurovision – The Story of Fire Saga-kör” i bakgrunden på ordet Hellooooo. 
När man tror att det inte kan bli mer cringe…
Han har alltså övat och lagt till handrörelser?
C-R-I-N-G-E!
Förstår stackarna inte att alla skrattade ÅT dem förra gången?

[bbw id=”3904477″]

284 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Jag klarar inte ens av att se eländet…

    Snacka om låg självrespekt…. ?

      Äh men låt dom tramsa…hahahh, han bjuder på sig själv. Har ni aldrig haft en parter som ni fulat er med?
      Jag och min sambo har hur kul som helst tillsammans. Visst vi kanske inte lägger upp det på sociala medier, men låt dom..
      Att kalla någon gammal gubbe känns väldigt elakt. Jag är snart 48, men ser ut som 30-35 enligt andra. Är jag en gammal kärring då för att ngn siffra säger att jag snart är 50?

        Det är väl det som är skillnaden. Klart man ska tramsa. Men att lägga ut det, inte bara en gång, utan flera gånger på sociala medier. Då blir det ganska olika.

          Tycker det är härligt, till skillnad mot allt och alla som är tillrättalagt på Instagram överlag.
          Men alla känner olika 🙂

            Så tycker du inte att Isabella är tillrättalagd? Ja, då tycker vi verkligen olika.

              Jag mende instagram över lag och ja såklart IL också…spänn av lite va…

                Grejen är den att bara för att man inte använder smileys och liknande så betyder det inte att man sitter och är spänd.

                🙂

        Å jag tycker dom är söta, även om dom inte är så smarta.
        Söteheten vinner i detta fall. Lady och Lufsen..

          Lady och Lufsen? Nej aldrig i livet! Gör inte den jämförelsen! Lady och Lufsen är söta..

        Vet inte en enda 45 åring som påstår att hen är fräsch och ser ut som 30.
        Jag personligen har aldrig i mitt liv träffat en 45 åring som på riktigt ser ut att vara 30.

          Säg det till Systembolaget som alltid kollar min ålder… 43 men ser ut som 19 tydligen ?
          (Ok, fattar att jag inte ser ut som 19 men uppenbarligen ser jag tillräckligt ung ut för att Systembolaget alltid ska vilja se ID trots att jag passerat gränsen för ”ung” med råge).

            Äh, de på Systembolaget frågar ju u princip varenda kvinna om deras legg….

              Inte mig 🙁 och jag är ”bara” 27…

                Dom frågar äldre kvinnor för att göra dom glada (och för att le i smyg åt en exalterad medelålders som ivrigt slänger fram legitimationen). Vänta tills du fyllt 35, då kommer dom fråga dig också ska du se 🙂

                  Nej, vi kollar inte för att ”göra folk glada”… Jag har andra kunder att ta hand om och att be om leg för att vara snäll har jag inte riktigt tid med… Däremot tar jag leg på alla som ser unga ut, och med ung menar jag alla som inte har uppenbara rynkor, gråa hår, fräscht utseende etc. I princip alla upp till ca 45-50. En gång tog jag leg på en kvinna som var född 1972. Hon såg verkligen ut att vara typ 30-nånting. Inga rynkor, glänsande hår, lite fräknar på en lite fräscht solbrun hy, slät hals (annars bästa sättet att kolla någons ålder). Var på vippen att fråga vad hennes hemlighet var!

            Oftast när de leggar folk som uppenbart är gamla nog för att handla så är det för att de tror att det är en kontrollant. De tror garanterat inte att du är superung.

            På systemet ska man fråga alla som man tycker ser ut att vara upp till 25. Så de kanske inte tycker att du ser ut som 19, men som 24a kanske. 🙂

              Till och med upp till 30 år tror jag!

          Kan man inte vara fräsch vid 45?!?!? Jisses. Då har vi inte mött samma personer! ?

          Då är du nog väldigt ung, sen går du väl inte runt o frågar ålder på alla du ser? jag är 30 och träffar hur många 45+ som helst i jobbet om dagarna, väldigt många ser ut att vara max 30, några ser ut som 60. Det är väldigt olika det där. Folk blir ibland chockade när jag säger jag är 30, då dom tror jag är mycket yngre.

            Hahah se ut som 60 när man är 30. Det är nog pga en sjukdom då i så fall. Har aldrig träffat en 45åring som ser ut som 30. Aldrig.

            Åldrande startar på riktigt vid slutet av trettioåren. Innan det kan man se rejält ung ut om man tagit vara på sig själv eller har schyssta gener.

        Men åh herregud vad trött ja blir på att höra om alla som ser yngre ut. Ingen bryr sig. Varför vill man inte se ut som sin egen ålder? Förstår verkligen inte. Och nej. Ingen som är 48 ser ut som 30. I all välmening.

          Men det betyder ju inte att man inte kan vara fräsch! Man kan vara urfräsch och snygg vid 48, jag lovar. Jag hakade upp mig på antydan ovan om att det skulle vara en omöjlighet….

            Har jag någonsin påstått något annat?
            Allt jag sa var att det inte finns en chans att någon som är nästan 50 ser ut som 30. Sen om personen är snygg eller fräsch har inget med ålder att göra. Finns många som ser riktigt bra ut som är 50. Så lägg inte in dina egna värderingar i andras text tack ?

        Jag är 95 år men ser ut som 19.

      Där finns gott om cringe på instagram som jag bara inte orkar se – det mesta av fejkade influencers med sina halvöppna filler-munnar och runda stjärtar i fokus. Poserande i diverse outfits. Samma hela tiden. De ska dessutom föreställa inspirerande förebilder – tror inte Paul har den ambitionen! 😀

    Men vad i hela… VARFÖR LÄGGER MAN UT DETTA? Vad är felet på folk som gör så här? Varför är hon ihop med den där pinsamma gubben så många frågor inga svar

      De lever i en egen bubbla. De passar ihop. Bubbelpål har i en kommentar på IG skrivit att man ska leva livet som de gör. Sagt av en man på över 50 med intäkter 2019 på ca 180000 kronor.

        Han kanske har vunnit på triss?

        Fast pengar är väl inte allt! Han är nog bra mycjet lyckligare än folk som jobbar heltid om man säger så ? Bara kolla hör inne hur många bittra människor det finns! Jag är arbetslös och lycklig och lever hur bara som helst på 10 papp i månaden, inse att man prioriterar olika. Såklart vill jag jobba men är absolut lika lycklig nu om inte lyckligare!! ?

          Har du a-kassa då eller försörjningsstöd?

            Spelar ingen roll, poängen är att någon annan betalar. Det vi själva betalar till a-kassan räcker inte för att finansiera den ersättning arbetslösa får

          Du menar att alla bittra här lönearbetar heltid och ni andra goa töser o gubbar sitter hemma o lever på bidrag? Vad är din poäng? Lev på bidrag?

        Är det så att Isabella stått för hela sommarens resebonanza då?
        180k är väl i minsta laget för att bekosta dessa resor?
        Var hittade du Pauls intäkter? På företaget?
        Hur mycket är utgifterna och resultatet? Blir galet nyfiken!
        Är det Paul som är en golddigger?

        Tror dock att hans leverne har bekostats under hela hans liv av la famiglia.

        Kan pappi-Paul dragit in kreditkortet och han är tvungen att flytta ihop med drottningen av lyx och flärd?
        Hon som konkade brutalt, fick sälja lyxvillan, göra sig av med make up artist, stylist, fotograf, kock, nanny – för att överleva.

        Vem lurar vem här?

        Just nu är de tre månader som Bubble Boy och Isabella bjudit oss på – så sjukt underhållande.

        Hoppas att de åker på Roadtrip snart igen…kanske Bubble Boy kör sin tredje rap?

      Jag gillar verkligen inte BB och tycker att hon har så mycket ”falska” intentioner med typ allt hon gör men jag ser hellre på det här än vad merparten av vad alla influensers lägger upp. Hur de säljer ut hela sitt liv och lägger upp saker hej vilt, står och kråmar sig mitt på gatan och försöker vara sexiga. Nej, då föredrar jag Paul/Roberts rap alla dagar i veckan.

      Men varför lägger folk upp filmer på typ töntiga fredagsdanser eller konstiga tiktoks? Det här är väl liksom inte ens det konstigaste som finns på Instagram. Man tycker väl själv att det är lite roligt och lättsamt och vill dela det på insta. Förstår ärligt inte hur folk kan störa sig så mycket på vad folk lägger upp på sina Instagram. Scrolla. Vidare.

    Har Bianca och Philippe gjort slut igen?

      Har man sett senaste säsongen av Wallgrens värld så är det ganska tydligt hur dåliga dom är med varann, bäst att göra slut. Toxic relation.

        Autocorrect ?

        Ja det är verkligen jobbigt att se på. I ett avsnitt berättar pernilla att bianca ringt henne när hon och philippe bråkade för att be pernilla komma dit och lösa deras bråk. Bianca hade även ringt melina för att komma dit…

        I samma bråk hade även en granne ringt på deras dörr för att be dem lugna ner sig då de ropat på varandra så högt att de hörts enda till grannarna.

        Inte hållbart att ha så dålig kommunikation i ett förhållande, speciellt inte när de varit ”tillsammans” i ca 7 år.

          Det här är alltså 2 vuxna människor som bråkar och skriker på varann så högt att grannarna behöver säga åt dom att dämpa sig. Man kan väl bråka och ha tjafs men att skrika sådär?

            Stora egon båda två. Fattar inte vad hon ser i den mannen. Han känns hård och kall, det lilla jag sett.

            Fast alla bråkar olika och har olika temperament, även vuxna. Jag är själv en person som kan bli ganska högljudd om jag blir upprörd med det är något jag aktivt måste tänka på och arbeta bort.

            Så jag tycker inte det är konstigt att dem skriker på varandra för de har antagligen hett temperament. De jag tycker är konstigt är dock att de vart tillsammans så länge utan att ha arbetat bort det o lärt sig kommunicera igenom bråk.

              Jag tycker det är vansinne att skrika på en annan människa istället för att argumentera med en sansad ton. Höja rösten en aning absolut, men skrika så att det stör grannarna – nej.

              Är själv uppvuxen i en familj med hetlevrat temperament där det kunde grälas friskt. Men skrika åt någon gör man bara inte.

                Jag är också uppvuxen i en familj där mina föräldrar hade vad de kallade hett temperament. Jag kallar det psykisk misshandel. Inte ok.

                Nej jag håller med om att de inte är ok, men ni kan ju antagligen förstå att det är lätt hänt om personerna som argumenterar/bråkar har hett temperament. Åtminstone från Biancas sida verkar det som om det i hennes familj varit mycket hett temperament och mer av en vanlighet att det i samband med bråk också ropades… Tyvärr.

      Vad baserar du det på?

        Jag tänkte också på det. Såg att Philppes senaste YT-klipp var inspelat i hans kök medan tidigare YTs varit i Biancas kök.

      Deras av och på förhållande har förstört henne rejält, hon är så osäker, det är tragiskt att se, Philippe får inte ens säga att en liten tjej är grym på skateboard utan att hon tror han vill ligga med henne och hon sa det inte ens på skämt. Hon tror Philippe och Lovisa vill ha varann för dom är varandras typ tydligen. Hon kan inte lägga upp en enda story på henne utan att använda filter, även när hon gör reklam för sitt sminkmärke .. vissa filter får ögonen och fransarna att se finare ut eller att dom framhävs så det är ju helt klart missvisande. Så trist en fin tjej som henne är så osäker.

        Hade hon inte varit så rik och känd hade han dumpat henne för längesedan och det vet hon… Man kan bli osäker för mindre!

        Hade hon inte varit så rik och känd hade han dumpat henne för längesedan och det vet hon… Man kan bli osäker för mindre!

          Fast nu är hon ju rik och känd så hon skulle ju kunna dumpa honom för längesen. Hon kan ju få vem hon vill. Uppenbarligen gillar de varann.

        Fast hon är väl osäker av en anledning. Han är en skit, vilken man som älskar en gör slut med en, sätter på andra och kommer tillbaka? Ingen. Älskar man någon gör man såklart inte sånt skit. Deras enda utväg är på riktigt att hon gör slut med honom, såna förhållanden tär bara på en. Och det där med Lovisa och honom, jag minns ju deras vloggar från la där de kallade varandra för älskling hela tiden och folk reagerade men hon försvarade det när hon i själva verket blev sårad av det.

        Han har nog sagt extremt mycket mer skit som inte kommit med på kamera som fått henne att agera så. Det där kommer inte bara av inget alls, något han sagt eller gjort har ju lett till att hon blir sån.

      Bäst för bägge 2 ifall de gör slut nu och bara släpper taget ifrån varandra. Skulle vara katastrof ifall de skulle få barn ihop.

        Alltså jag har nog inte sett avsnittet ni refererar till, så jag vet inte vilka grejer ni sett. Men i vloggen tycker jag man verkligen ser att dom älskar varandra och passar ihop. Att det ”skulle vara katastrof om dom fick barn ihop” är väl att ta i?

          Haha seriöst? Stackars dig om det där skitförhållandet är vad du ser kärlek i

        Philippe verkar faktiskt inte vara dum i huvudet, helt ärligt. Han verkar vara en vanlig kille 25+ som är ihop med en framgångsrik, dramatisk fjortis som är ”all in for the show”

        Alltså om jag hade betett mig sådär mot min man som hon gör i USA, det är vidrigt. Hon skapar drama av INGENTING och det känns som att Philippe måste följa hennes mood och anpassa sitt beteende efter hur hon är för dagen.

        Sedan tror jag säkert att osäkerheten i deras relation osv har gjort att hon har blivit sån. Men jag tror bara inte allt är på honom. Hon verkar vara väldigt svår och high maintenance

        Nej jag vet inte hur hans namn stavas

          Det sjuka är att jag har trott att han varit det största rövhålet tills jag såg USA avsnitten. Han har ju knappt varit med i Wahlgrens värld, men sekunden han är med så ser man ju vad fan han får leva med. Herregud.

            Jag hoppas han flyttar tillbaka till Göteborg så de får distans och på riktigt kan komma över varandra.

          Men nä, de där avsnitten ger en missvisande bild. Har du sett hennes vloggar från la fattar man ju vart hennes beteende kommer från. Det var i en blogg han verkligen råspanade in några andra tjejer och han och Lovisa kallade varandra för älskling hela tiden. Fan vet jag, om inte annat är det oproffsigt från Lovisas sida då Bianca är hennes chef. Och oavsett skämt eller ej så kan man väl ha lite taktkänsla, särskilt han, och tänka på hur jävla nödvändigt är det egentligen att skämta så med tanke på deras historia? Tycker inte alls det är fel på henne, det är hans förtjänst att hon är som hon är, det är verkligen sorgligt.

          Men lägg av. Du fattar väl själv att hon blivit extremt sårad av honom och att det sitter kvar hos henne. Hon är ingen fjortis för att hon reagerar när hennes pojkvän antagligen säger en massa skit om andra tjejer och kallar hennes assistent för älskling och sen bara deras historia tillsammans av att hon blivit dumpad och han alltid varit med andra är ju inte hälsosamt för någon. Tycker det är uppenbart att det här är en sårad tjej som helt enkelt valt fel man i sitt liv

      Japp

    Med styv bröstvårta. Vi har fått ett bevis på Uppmärksamhets k å t.

      Någon skrev i tidigare inlägg att Kenza skulle börja blogga igen nu.

      Gissa vem som har skrivit sitt ”första inlägg in a looong time” ?

        Ja, nu blir det gravidnytt, säsong två 🙂

          Är otroligt lätt att inte gå in på hennes blogg, så helt onödigt att tycka det är störigt.

            Här på BB kommenterar vi vad som händer i sociala medier.
            Det betyder INTE att vi läser bloggar osv som vi inte är intresserade av för det vore ju dumt.
            Det är skillnad på att kommentera Kenzas återupptagna bloggande i samband med graviditet nr 2 och att sedan följa hennes blogg på daglig basis.

            Jag sa inte ens att det var störigt. Jag tyckte bara att det var kul att någon förutspådde det.

        Hoppas inga sekundärbarnlösa blir upprörda då. Man fick inte prata om sin graviditet om andra har problem med att bli gravida, tyckte hon väl.

          Hon har blivit så tråkig

            Folk blir ofta det när de skaffar barn. Antar att det tar all tid och energi ?

              Måste vara så.

          Jag kan inte bli gravid, så knip?

            Inte jag heller(är för gammal).

              Hur gammal är du?

                Närmare pensionen än tonåren.

          Seriöst, den Kenza som förr var dog när hon lanserade sin podd och visade hur osympatisk hon var mot andra gravida. Usch.,

        Samarbetspartners kanske kräver blogginlägg ?‍♀️

          Om du kollar hennes inlägg vill hon göra det som en hobby, helt utan samarbeten.

            Vi får väl se när det börjar suga i spons- och samarbetstarmen.
            Gratis är alltid gott 🙂

              Vi borde ha en nedräkning eller vadslagning om när samarbetena/reklamen börjar! (Det räknas även med om hon i bloggen hänvisar till instagram eller youtube där samarbetet är)

                Fast undrar hur många som vill betala för inlägg hos någon so uppdaterar ca 1 gång per vecka

                Kan man inte göra sitt eget bet på typ nordic bet eller vad alla sådana hemsidor heter? Så kan man betta pengar på ett datum framöverr och sen ser vi vem av oss som vinner alla cashen?

                Tänk typ att alla lägger en 20a bara för kul skull.

        Tycker det är kul att hon börjar blogga igen och gör som IL, går tillbaka till hur det var förr utan samarbeten och att hon bara ska uppdatera 1-2 gånger i veckan.

    Det är tur Bella har dig så hon kan få den uppmärksamhet hon är beroende av.

      Ja, vem är hon ens utanför den här bloggen?

    Du fortsätter med din besatthet av Paul… men du har dålig koll för han la handen på bröstet förra gången också, så det är inget extra inövat.

      Du fortsätter med din besatthet av Camilla…

      Sök hjälp

      Förminska inte hans ansträngningar! Han har fler coola moves än så! ????

    Varför låter han sig filmas. Varför vill hon filma detta. Varför PUBLICERA detta. Alltså, det är så mycket ”någons äldre svärmor som lägger ut alla möjliga pinsamma bilder och filmer på Facebook”-feeling över detta.

      Det är väl någon form av trafikskapande kan man tänka.

      Hon är kär och tycker förmodligen att han är söt och rolig.
      Och eftersom hon är vad vid att leva med sociala medier så lägger hon ut det till alla, så att de skall se det hon ser.

    Hon kan ju inte låta han få all kredd hon måste in med ett hello, men hellre det än hennes tokfnitter

    Haha, typ såhär är ju jag i bilen med familjen:-)
    lite roligt ändå att de delar med sig av det, lagomt pinsamt sådär…Men kanske inte underlag för ett eget inlägg här kan jag tycka!

      Han siktar troligen på Mello. Odd sjöng också påhejad av Bellsan.

        Skulle vara om Jörgen Elofsson vill skriva en låt till Paul då.
        Nästan alla som är med i mellon är det för att låtskrivarna som kontrakterats har skräddarsytt låtar till specifika artister.
        På egen hand har man väldigt liten chans att komma med i mellon. Det är faktiskt en tävling för upphovsmännen och inte för de som framför bidragen – även om det verkar vara tvärtom.

          Ja det är klart man måste ha en låt att bara med i mellon med? Eller va?

            Tror du Christer Björkman skulle be Paul skriva en låt och sen framföra låten i mellon?

          Hoppas Elofsson kan låta Paul och B spela in denna låt i sin studio, de kan göra en nyversion och släppa. B kan komma in lite emellanåt i rappen och P står för huvudrappen. Wow skulle bli succé… och somliga skulle koka av ilska haha

            Hederligt av dom isåfall att på bekostnad av dom själva låta resten av Sverige skratta åt dom.

            På allmän begäran! Som fotot

            Förundrad av Isabellas besatthet i lyx, varumärken, pengar och sk framgång sedan länge. Har nästan undrat om det varit ngn form av Tourettes. (För allas info så undrar jag om och påstår inte..att)
            Nu har hon tagit detta sorgliga beteende till en ny nivå…
            Namedroppa kända människor…

            Hade varit mkt möjligt att IL och Bubble Boy kan/kommer att köpa en låt och studiotid hos Elofsson.

            De verkar ju tillräckligt världsfrånvarande för att det ska ske.

            Bubble hade ju skådespelat i någon dokumentär om Miss World eller något.

            Så musikvideon är ju kirrad..speciellt efter sittdansandet i bilen…

            Tänk att få Isabellas skratt som en slinga i Bubble Boys rap…OMG

            LÄNGTAR

          Förundrad av Isabellas besatthet i lyx, varumärken, pengar och sk framgång sedan länge. Har nästan undrat om det varit ngn form av Tourettes. (För allas info så undrar jag om och påstår inte..att)
          Nu har hon tagit detta sorgliga beteende till en ny nivå…
          Namedroppa kända människor…

          Hade varit mkt möjligt att IL och Bubble Boy kan/kommer att köpa en låt och studiotid hos Elofsson.

          De verkar ju tillräckligt världsfrånvarande för att det ska ske.

          Bubble hade ju skådespelat i någon dokumentär om Miss World eller något.

          Så musikvideon är ju kirrad..speciellt efter sittdansandet i bilen…

          Tänk att få Isabellas skratt som en slinga i Bubble Boys rap…OMG

          LÄNGTAR

    Det är väl med Bella som med Booken…? Det ska väl inte ens uppmärksammas så här?
    Jag själv orkar inte läsa eller se mer tragiska saker ifrån någon av dem.

    Det är väl psykisk ohälsa i farten och det finns inget underhållningsvärde i det.

    Så bara sluta mata dessa personer med det dem mest suktar efter: uppmärksamhet.

    Jag får så många frågor av det här.
    Vem tittar på det här? Vem vill läsa någon annans häcklande om det här? Hur kan man ens ha en åsikt om det här? Vem tycker att det här är intressant? Kan man greppa efter mindre grässtrån? Finns det verkligen inte en enda person som gjort något mer produktivt/intressant/roligt än det här? Har influencers blivit tråkiga? Vågar influencers provocera längre? Jag tycker inte om cancelkulturen, men är det ändå inte dags att den kommer till Bellas plattformar snart?

      Word!!

      Svaret på många av dina frågor hittar du hos dig själv

    ”Själva syftet med helgen i Köpenhamn var att träffa de galleri som Paul ska ställa ut på nästa vår.”
    Ska man förstå detta som ”det galleri” eller ”de gallerier”?
    Hur som helst, nästa vår…
    Ja, det är friskt vågat att över huvud taget planera för nästa vår.
    Själv siktar jag i första hand på att klara mig från coviden fram till jul.
    Sen får vi se vad vintern för med sig. Jag misstänker att viruset har kommit för att stanna ett tag här bland oss.

      Men man måste ju kunna planera sitt liv, allt kan inte stå still. Sen får man ändra planerna om de inte funkar då, inte mer med det. Men på utställning kan man ju gå redan nu så…

      Galleri och konstnären taggar Louisiana. Bilden var från ett galleri. Paul är lika uppmärksamhetsberoende som Isabella. Hon är antagligen svaret på hans böner.

    Jag får så dåliga vibbar av det här förhållandet.
    It´s like nothing is for real….

      Samma här. Får känsla av en annalkande katastrof.

    Kan inte släppa, att han har SCARF!!! Vem ligger frivilligt med någon som använder scarf!!!!

      Killar

      Nej, en karl med scarf går fetbort 🙂

        Karl? Ser ju mer ut som en tant!

          Då är väl en scarf ok?

            Varför är det okej att håna någons utseende? Kan inte folk bara få ha den stil de vill.

              Han får ha precis vilken stil han vill men det ser fortfarande inte klokt ut.

                Hur ser du själv ut?

      OCH skor med ’hög’ klack – kolla i bilden på Bellas blogg. Detta förhållande är så fel på så många plan. Tidigare var det popcorn som gällde när man betraktade Bellas framfart men nu är det mer en klump i magen över hur konstiga dessa två verkar vara.

      Jag tror att han precis som Madonna med sina handskar försöker dölja sin biologiska ålder.

      Vem har sagt att de ligger med varandra? Kan vara ett platoniskt förhållande. Bellsan har nämnt att han emellertid masserar hennes hårbotten när hon får panikångest och det hjälper tillsammans med att han hållervom henne hårt. Låter mera som en förälder till ett barn.

        Hörs att du har ytterst begränsad kunskap om olika psykosomatiska tillstånd.

      Håller med! Min erfarenhet är att det ALLTID är något skumt med män som använder scarf (då menar jag inte en tjock halsduk på vintern när det är svinkallt och befogat).

        Så italienska män är skumma då menar du?

          Och många fransmän också haha.

          Ja

          Dessa människor har inte varit utanför sin lila håla så de vet nog inget om internationellt mode…

        Alltså, jag förstår till viss del, men HUR klär sig majoriteten av svenska män ändå? Han klär sig annorlunda visst, men inte nödvändigtvis fulare än en genomsnittlig svensk man.

        För att inte tala om glasögonen!
        Någon som inte kan se någon i ögonen…känns mkt ”varning” på

      Smaken är som baken, men många har scarf. Kanske inte i Borås och Mariefred eller var ni nu bor. Det är stil.

        ?

        Du har uppenbarligen aldrig varit i Mariefred hör jag. Eller Borås.
        Ungefär lika fördomsfullt som att tycka karlar med scarf är konstigt.

          Fast vem vill bo i Mariefred eller Borås? Mariefred passar för ett besök, men Borås?

            Han! 😀
            https://youtu.be/ MT0ifTYdbPg

            Har du varit i Borås?

      Gillar han det så låt honom? Finns väl värre saker.

    ”Han simmar ner cirka 10 meter och där blåser han ut sin luft och följer efter med kameran.”
    Varför läste jag släpper han ut sin luft?

      Skulle iofs vara artigt att gå tio meter under vattenytan för att släppa väder, då stör man på sin höjd en plattfisk.

      Mind blown – det är alltså pruttbubblor han tar kort på ???????

        Hehe….

    Hur mycket finns det kvar att säga om detta? Är inte alla rörande överens om att det är pinsamt?

      Nä jag tycker inte det är särskilt pinsamt. Tycker mer det är pinsamt hur alla andra tycker det är så pinsamt. De skojar och tramsar sig uppenbarligen. So what.

    Verkar ha varit en mindre lyckad tripp. Roligast är att många tror att han ska ställa ut på Louisiana! Hur naiva är inte följarna. Han rättar dem inte heller. Märkligt att inte ange vilket galleri man visar bilder ifrån. Konst är det inte han gör. Att fota luftbubblor är inte konst. Liksom bilden på korkbella är heller inte konst. Men han får gratis PR av henne och under deras gemensamma semester fick han möjlighet att ta fler bilder. Känns som ett affärspar.

      Men vad är konst då?

        En alldeles för stor fråga för att avhandla här.

          Allt och ingenting.

          Avhandling klar.

    Äh, skit i det här, han har inga barn som kan tycka att han är pinsam. Värre är att han inspirerats av Isabella till att ljuga sådär som hon hela tiden gör. På sin ig lägger han ut bild på sina foton med följande text: Selecting art work for my exhibition in Copenhagen next spring #photoexhibition #glasart #copenhagenart #louisianamuseumofmodernart”
    Ställer ut på Louisiana? Nej, det är en ren lögn. Men kommentarerna är ändå typ ”så ärofyllt…fint museum” eller ”stort”. Folk är idioter. Trodde han dessutom var ensam om felstavning på glassart men det fanns visst en bongblåsare i Schweiz också.

      Men varför skulle det vara lögn, vad vet du om det? Han ställer inte ut just nu utan till våren, men de var nere med en del tavlor nu.

        Du tänker att han ska få ställa ut på Louisiana?

          Var han ska ställa ut har inte framkommit, med det var väl kanske där de var när de tog bilderna så därav taggen kanske.

            Bella skriver att det är ett galleri i Köpenhamn och att utställningen planeras till våren 2021.
            De besökte Louisiana under resan men det är inget konstigt för det gör väldigt många.
            Och Louisiana är väl värt ett besök om man ännu inte varit där.

              Bella gör aaaaldrig något konstigt i din värld

        Haha va. Finns inte på kartan. På Louisiana ställer man ut Picasso, Ai Weiwei och Giacometti. Inte Pauls undervattensbubblor.

          De har inte påstått att han ska ställa ut på Louisiana heller, men de var väl där på besök.

        ???????

    Räckte med att se hans jäkla huvudrörelse ?

    Nä usch

    Men snälla, låt dem ha kul. Kolla inte om du stör dig.

      Fast grejen är ju att de inte verkar ha så kul tillsammans i det här klippet, utan det är helt uppenbart att de innan har bestämt att han ska rappa, hon ska filma och sen ska det läggas ut på sociala medier. Det är ingen rolig grej som uppstått spontant i stunden och som hon fångat med mobilen.

        Hahha okej vad bra att du vet!?

          Har man lite mentaliseringsförmåga så är det inte så svårt att se.

    …och jag säger som Anna Book, varför skriver inte Hänt och expressen om dina förföljelser och trakasserier av vissa personer?

      C gör allt för att förstöra allt för Isabella, karriär, relationer.. allt. Hon hoppas på att det ska ta slut, att P inte ska palla all uppmärksamhet här och bli trakasserad och förlöjligad och därför lämna I. Hoppas han klarar av det iaf och inte påverkas.

    Äh, vad spelar det för roll, låt de fåna sig om de vill! Det är väl knappast så att de tar sig själva på så stort allvar med detta? Den som vill kan titta och skratta med eller åt dem, det skadar väl ingen? Snarare lite skönt med några som inte bara visar tillrättalagda filtrerade sprättben och perfekta dukningar för en gångs skull. Onödigt hån tycker jag.

      Men gud du har fallit för nya mysiga bella. Dom fånar sig inte, det är planerat för att såna som du ska gå på detta och därmed vinna tillbaka förtroende.

        ”Det är planerat för att såna som du ska gå på detta och därmed vinna tillbaka förtroende” hahaha vad har du för foliehatt, vad skulle de vinna för förtroende på att fjanta sig så där? Låt de ha kul, ingen tvingar dig att titta.

          Genom att fjanta sig visar dom/hon sig som ”en av er” Inte den bild hon målat upp av sig själv dom senaste åren. En mer mänsklig bild av ”bella” för att vinna tillbaka förtroende, vilket hon behöver för att tjäna pengar. Förtroende från sina läsare. Hon har varit väldigt öppen med hur hon jobbar.

          Men låt dom ha kul!!!!????

        You go!
        En mycket, enligt mig verklighetsförankrad bild av läget

    Vad var det Alexandra Nilsson behövde redigera bort från sin nya vlogg i panik? Orimligt nyfiken på sånt…

      Det var inte alls så intressant. Det handlade bara om en del typ bloopers och outtakes om man kan kalla det för det.
      Det var mellan minut 20 och typ 22 som var tre gånger så långt först. Där hon sa samma saker om och om igen för att få till ett bra klipp.
      Inget smaskigare än så

    Tycker han rör sig på ett märkligt sätt. Stel och ryckig. Ser hela tiden ut som att han ska rapa när som helst.

      ?

    ??????

    Att det används filter på bilder av sångarbubbelpaulaliasrobert är uppenbart. Hur du får det till trakasserier är långsökt värre. Hud på personers bilder på IG har diskuterats länge just för att bilder manipuleras. Förresten har Sheila och Isabella i podden talat om hans kropp och kommenterat att han är så sexig när han simmar i Bellas pool.

      Lite skillnad. Du har tydligen inte hängt med här i kommentarsfältet, du har dålig koll om du inte sett vad och hur någon skriver, och det slutar inte här tyvärr.

    Den här bloggen är verkligen toxic. Jag skulle verkligen vilja veta vilka ni som har så mycket att säga om två människor som spelar musik och fjantar sig i en bil och sedan lägger upp det för allmän beskådan på sina sociala medier i 24 timmar, är? Lite jobbigt att titta på? Ja absolut, men kom igen. Hur är det möjligt att överanalysera så mycket som ni gör? Ni synar folk i sömmarna och diagnoserar människor med psykisk ohälsa och galenskap för de mest banala grejerna, känns ärligt talat som att det är något ni aktiva negativa kommentatorer projicierar på andra. Camilla, otroligt tråkig ton i detta inlägg dessutom. Inte kul, bara fullt av förakt.

      Förutom att han gör det för uppmärksamheten i det här fallet. Han roar sig för att synas.

        Gud vad hemskt, det gör verkligen ingen annan i hela världen… ??‍♀️

      Bästa kommentaren på ett bra tag.

      Men vem här har MYCKET att säga om det? Det är väl mest så, att ett begränsat antal har något litet att säga om det i förbifarten.

      Älskar när det kommer in så härligt superrättfärdiga kommentatorer son summerar en hel tråd med sina lösryckta intryck. ”ALLA som skriver här (förutom jag själv då) är hemska mobbare!!!”

        Oj. Jag tror du missade min poäng helt, apropå att summera något med lösryckta intryck. Jag har inte skrivit att någon är en mobbare, framförallt inte att ”AlLA FöRuToM jAg” är det. Jag riktade mig ganska tydligt till de människor som spenderar väldigt mycket tid på att kommentera otroligt MÄRKLIGA och elaka analyser på den här bloggen. Generellt. Är väldigt nyfiken på vilka ni är och hur ni mår själva.

      Men sluta läs då!!

    Tycker han va duktig jag ?
    Att klanka ner på någons rörelser och utseende kan ni väl låta bli eller?

    Men vi klankar väl inte ner på någons utseende och rörelser?

      Klanka INTE på rörelser!!!!! Nu räcker det!!!

    Två människor som har kul i en bil? Det är väl jättebra!! Seriöst Camilla du borde tänka efter hur du behandlar andra människor, eller vill du hellre att Isabella ska ligga och gråta under täcket varje dag och aldrig mer vara glad?

      Det som kanske inte är normalt är väl den exponering de idkar?

      Bubble Boy får sjunga Rappers Delights låt från 1979 – hur mycket han vill i bilen.
      Spilla vatten och kaffe över sina byxor.
      Vara någon som låter sin nya GF…vänta och vänta och vänta.

      Men inte blotta sig på det sätt de gör!
      Isabella har ju barn!

      Tänk den läsning Gillis kommer bli exponerad till…när de lär sig ”googla din familj, dig själv, din mamma och pappa” i ettan i skolan.

      Nä…då kanske de skulle haft kul i bilen – utan att fläka ut sig viralt??

      Tycker du verkligen att IL betett sig som en ansvarsfull mamma de senaste åren?

      Hon får vara hur lycklig hon vill. Sjunga i bilen med vem hon vill.

      Men VAR FINNS hennes spärrar???

      Var det inte hon som saknade närvaro av föräldrar när hon var barn???

    Hur går det med mammans anmälan till granskningsnämden, någon som vet?

      Frågan är väl när någon gör en orosanmälan till Soc…

    Här skulle man behöva en skämsmadrass.

    Vad är det förresten med par som måste lägga ut sina pinsamneter hela tiden. Titta vad galna vi är! Ni andra är så tråååkiga! Och sedan sitta disskutera med varandra under inläggen? Var inte det pinsamt redan 2007?

      *Våran humor är helt galen, ingen förstår oss*

    När jag ser den här videon så känner jag bara att hoppas de inte får barn. Två barn ska inte ha barn.

      Två som beter sig vuxet ska inte alltid ha barn heller, måste man hela våra korta liv vara stel och vuxen och betala fakturor 24 timmar dygnet runt för att få ha barn? Löjlig kommentar . Att ha en barnslig sida är positivt med barn. Så länge det inte bara är barnsligt och det tror jag inte om Bella, du kanske behöver vara mindre stel? Massage ? ✨

        Så sjukt rolig kommentar, kan inte sluta skratta. Var kom fakturorna in i bilden? ???

      Att vara barnslig kan vara en bra egenskap när man har barn. Många olyckliga barn med väldigt stela föräldrar som inte kan gå till deras barn en endaste gång. Bella kan vara mogen att ha en barnslig sida är inget negativt, sitter du o säger du är stel och vuxen dygnet runt ? Då rekommenderar jag du tar en resa någonstans när covid lugnar sig ✨ kanske upptäcka världen?

        Håller med dig. Viktig att kunna spexa lite, finnas nära och inte vara stel.

        Dock har bella visat och skrivit om sina rejält omogna sidor när det gäller föräldraskapet, att hon inte klarar av sätta på barna bälte mm.
        Barn ska få vara barn och inte behöva ta vuxenansvar för tidigt.

      Nej man ska ha en pinne i röven och gå till kyrkan och bara ligga i missionären varje lördag då man fått barn ??? suck på bajsnödiga människor! Själv älskar jag folk med barnasinnet i behåll så mycket lyckligare liv dom får!

      Det är nog redan på gång. ?

      Men… vad menar du med barn? För alltså min pappa skulle kunna göra det där i bilen med. Han älskar dessutom att väcka sina barn genom att sjunga med sin mörkaste och djupaste baryton-röst. Lixom när blev frikyrklighet krav för barnalstrande?

    Tycker han gör det jävligt bra ändå, många år av övning??

      Kan han bara den här låten eller?

        Haha..ja, tyvärr verkar de inte bättre.

      Korrekt observation
      Han var ju 12 år när Rappers Delight släppte den 1979.
      Övning ger färdighet….
      41 år?

    Löjligt ni attackerar Paul, ni känner inte honom alls och säger att hans konst inte är konst. Konst kan vara exakt vad som helst.

    Över 50 år, ogift och utan barn. Jag förstår varför.

      Hör och häpna alla vill inte skaffa barn skilja sig, skaffa ännu mera barn och bli bitter för att sen spy galla här! ? mvh 37 årig kvinna som är lycklig, singel samt utan barn! ?

        Hojta om tio år

          Varför skulle hon ändra sig om tio år? Vid 37 är man väldigt vuxen och vet man vill. Dessutom nästan för sent att skaffa barn så…

            Återkom då du är 37 år, om hur vuxen du känner dig.

              Eh ok, om ett halvår då? ?
              Varför skulle man inte va vuxen när man nästan är 40??

      För att han vill vara ogift och utan barn?

      Gäller det alla som är över 50, ogifta och utan barn?

      Det är inga konstigheter med att vara barnfri. Fler män än kvinnor är det och idag uppgår det till 14 % av alla kvinnor över 35 (tror jag – osäker på åldern). På 1800-talet var en fjärdedel av alla kvinnor barnfria. Tänka sig!

        Jo det är lite konstigt.

        Men helt ok.

          Haha nej varför skulle det va konstigt? Man vill olika saker med sina liv bara.

            Aja det är väl bara det naturliga urvalet som spökar i och försig, vilket inte alls är konstigt. Du har rätt.

              Det är inte så ”det naturliga urvalet” funkar.. suck.

      Usch alltså vilka jävla kommentarer. Fattar inte att folk här inne moraliserar över inlfuencers beteende när de själva är tio ggr värre med sina äckliga kommentarer. Vidrigt

    Han verkar vara en rätt kul prick, om man gillar den typen av humor. Vilket Bella verkar göra.

    Blir på riktigt chockad av folk här inne. Jag har aldrig varit fan av IL men det här är mobbing. ”Hur kan hon va ihop med honom” ? Ja människan verkar inte vara elak på något vis eller toxic för Bella. Hon verkar ha roligare än på länge. Om de gör det för uppmärksamhet ? Jaha vem bryr sig. Och kanske är det både och. Att folk kommenterar scarf och klackar osv. Jag skulle vilja se hur ni ser ut ???

    Jag skrattade åt videon och tänkte också att det var synd att bara han rappade men inte hon. De borde bli en duo och lägga ut. Hoppas det går bra för dem och att de fortsätter ha kul.

      Duo.. Åh fy fan ?

    Äsch de verkar ju ha kul ihop och är lyckliga, låt dem vara. Tycker det är mer skämskudde att göra ett inlägg av detta och även vissa kommentarer här inne om Paul. Känns himla bittert.

      Bittert!

    Jag brukar skriva avvikelse när något hänt som har hade kunnat leda till skada för eller har skadat mig som anställd, till exempel om jag utsatts för hot, våld etc. Lex Maria/Sarah mer om det funnits risk för klienterna eller faktiskt hänt dem något. Sedan kan de två överlappa, vissa händelser kräver ju anmälningar av båda slagen. Kolla med personen som är ansvarig för sådana anmälningar på din arbetsplats.

      Det är en uppsats jag skriver i ämnet.. och jag har letat mig fördärvad i alla texter men som du säger verkar de överlappa en del. Men tack så hjärtligast för ditt svar dp kan jag iaf skriva någon rad om avvikelserapport med ?

        Hoppas du inte skriver uppsats på högskolenivå… vad anger du för källa? Bloggbevakning?

    Camcam vad är ditt fucking problem?!

    Du är cringe som uppenbarligen är helt besatt av Isabella.

    Han är skön och bjussar på sig själv och EXAKT så här kan det se ut i många bilar eftersom det är underbart att bara vara tokig och larvig!

    Men du kanske är en jävligt tråkig och bitter människa!

    Första gången jag blir riktigt jävla irriterad PÅ DIG CAMCAM ???

      Tror absolut inte att det är första gången du blir irriterad på Camcam för i så fall hade du inte skrivit att hon ”uppenbarligen är helt besatt av Isabella”.

        Haha, precis!

        Tror gör man i kyrkan. Det är första gången jag blir irriterad, yes. Läser bloggbevakning och det skrivs mycket om Isabella. Nu får det vara nog tycker jag. Hon sjunker så lågt CamCam i mina ögon.

        Men vilken tur att hon har sin lilla ”fan grupp” här då … ni är lika dumma ni! Usch!

          Hej då!

      Tror inte Camilla är mer besatt av Isabella än någon annan. ( ja förutom IL främsta försvarare)
      Hon skriver om det som efterfrågas. Skulle hon INTE skriva om IL skulle det under varje inlägg skrikas efter Isabella.
      Passar det inte scrolla vidare.

      Malin, vilken vältalighet!!

        Tack fina du ♥ Uppskattar dina varma ord JÄTTE mycket. Verkligen.

      Du låter som Anna book ? annars håller jag faktiskt med dig

        LOL 😀 Du kan väl höra med Bloggbevakning om jag är Anna Book? Skulle inte tro det… jag kommenterar ytterst sällan. Men nu tyckte jag det var ett lågt inlägg av CamCam och då tänker jag yttra mig.

      Jag är besatt av ABC

    Han är så inte hiphop.

      Jo, kom igen nu! ?

    Hmm, alla skrattar inte ?. Jag tycker faktiskt det är coolt! ☺️

    Vad är värst?
    Pinge som visar att han kan texten i en gammal rap låt…eller Bellsans tillgjorda skratt…
    Pinsamt

      Vem är pinge?

        Paul! Ser ut som Pingvinen i Batman

    kalkonhals

    Ni som är härifrån och kommenterar på Isabellas sociala medier , sluta. Det är bara pinsamt. Att gå in och kommentera att hon är pinsam gör bara dig pinsam, eller andra passivt aggressiva kommentarer

      Ok Berith 😉

      Ok Stollis?

    Hur svårt är det att googla? Det är presic det som Trh gör hela tiden, det är därifrån hennes ”kunskaper” kommer.

      Du får jättegärna googla och hänvisa mig till det resultatet som tydligt svarar på min fråga. Jag har bevisligen suttit och läst massa texter innan jag ställde frågan här.

        ”Jag har bevisligen.” På vilket sätt har du bevisat att du läst en massa texter? Gud vad alla slarvar med språket!!!!

          Ja som i det uppenbara att man inte vänder sig till begåvningsreserven på BB som första åtgärd för att hitta svar på sina frågor om vårdföreskrifter? Tänk lite om du ska försöka spela smart!

          Ja presic!!!

    Han ser stram o fixad ut i ansiktet men halsen kanske mer hintar ”på väg att bli gubbe”

      Åhhhh, vad elakt sagt!

        Men sant.

      Men alltså vad är det för fel på dessa jävla kommentarer? Varför kommentera hans utseende jämt och ständigt? Är ni samma personer som blir helt rabiata när någon lägger en kommentar om någon tjejs kropp och ber folk sluta kommentera andras utseende? Har nämligen svårt att tro att det är HELT olika personer som finns under varje inlägg. Camilla kan inte du plocka bort dessa tråkiga kommentarer? Varje gång blondinbellas nya kille är med i ett inlägg handlar hälften av kommentarerna om hans utseende, klädstil, hud, näsa, ansikte, kropp.. orkar inte.

    IL har nu ändrat sin adress till nya huset. Råkade se när jag var inne på Mr Koll att någon precis tittat på Isabella på Lidingö, så var ”tvungen” att kolla om det var IL.

      Intressant. MrKoll anger att hon flyttade dit 20 juli 2020.
      Övriga register (Hitta, Merinfo, Eniro, Ratsit, Upplysning…) har dock den gamla adressen fortfarande.

    Hur stela är ni som tycker det är såå pinsamt?

      Hur dum är du inte om du inte fattar vad som är pinsamt med det hela?

        Det rör mig inte i ryggen att nån rappar och har kul i sin bil och lägger upp på sociala media, finns så mkt värre saker. Alla är inte så jävla rädda för att göra bort sig.

          Herregud det handlar inte om att göra bort sig.

            Vad handlar det om då? Det är såå pinsamt och hemakt att han rappar och vill visa upp sig?
            Värre då med alla miljoner rövar och åmanden eller influencers barn som visas upp utan sitt samtycke som tvingas på oss varje dag.

    Tycker de tu verkar passa bra ihop. Alla förtjänar kärlek, även Bella.

    Jag tycker att det du håller på med är mobbning och väldigt barnsligt.

    Jag förstår inte hur kommentarsfältet fungerar? När det är ett inlägg om Bella för
    Folk säga vad som helst men kenzas inlägg igår så låste man snabbare än snabbt när det blev lite obekvämt?

    Förundras lite över män i klackskor. Det var rätt bra klack på skorna som bubbelgubben hade på Bellas stories igår. Inget fel i det. Jag tänker bara på Tom Cruise när jag ser sådana.

      Han har en metrosexuell approach.

      Petter Stordalen har också alltid klackisar ?

        Hmm, undra varför..?

        Han har också kaviar (alltså av typen ”Kalles”, inte rysk) på bananen (frukten, inte..).

    Du är ju verkligen på rätt forum???. Fråga Bella hon vet säkert.

    Han ser så sliskig ut. Dessutom ser man bröstvårtan genom tröjan så tydligt. Han är säkert helt i extas över att kunna heeeeela texten. Kanske hans största framgång hittills i livet?

      Fy fa n vad elak kommentar om en människa du inte ens känner.

    Fy vad elaka många är. Låt folk ha skoj, inövat eller inte är det inte ok att påpeka allt om en person och vända allt till narr

    Ja jag håller med endel föregående talare. Sluta mobbas! Allvarligt talat.
    De har kul, vilket är mer än man kan säga om de flesta gråa svenskar.

      Du har nog g ”fel” umgängeskrets. ?

    Löwengrip reas ut på matsmart. Det går bra nu.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.