Elin Molimenti sågar influencers hårvårdsprodukter

 

Hon har kanske rätt i sak, men jag vet inte om Elin ”StyleElin” Molimenti är rätt person att såga influenciska hårvårdsprodukter med orden ”vem som helst kan gå till en fabrik och få sina produkter gjorda” när hon själv suttit och pekat ut färdiga diadem, spännen och hårsnoddar från AliExpress/Alibaba som hon sedan satt sitt klistermärke på och kallat för ”sina produkter” som hon KRIGAT sååååååå hårt för?

Dessa hårvårdsprodukter är i alla fall framtagna med inblandning av influenserna, med designade flaskor och loggor.
Det enda som skilde Elin Molimentis produkter från de på AliExpress/Alibaba var hennes hutlösa prislapp och asken de kom i.
Annars var de IDENTISKA!  (Jag köpte och jämförde produkterna – I det HÄR inlägget)
Här kan du läsa mer om Elin Molimentis produkter, tagna direkt från AliExpress/Alibaba.

Stor, stor sten i glashus!!!
”Crash, boom, bang” som Roxette hade sagt!

Tack för tips!

165 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    oj oj

      Suveränt inlägg Cam. Och det hör du inte ofta från mig.
      Det här var spot on!

        Men hon är så PINSAM!
        Att hon pallar!

          Elin alltså 😀

    Som du brukar göra då – kasta stor sten i glashus …. och du avslöjar dig själv mer och mer.. Crash, boom, bang!!!

      Kan du inte dröja nån minut med att gilla dina egna kommentarer? Det blir liksom mindre uppenbart att du gillar dina egna då…

        Jösses vet ni t o m vem som gillar kommentarer nu också uj uj… Och 7 pers har gillat det du skriver, märkligt, vet dom vem som gillat och vem som gillar sina egna? Är det något fel btw att gilla sin egna, kan man ju göra för att se sin egna enklare sen men det kanske är känsligt för somliga… Du gillar dina egna va 18:11 kanske t o m flera gånger? Och vill flytta fokus…

          Hur fan stavar du människa?

            hur har du mage att kommenater anågon som uppernabligen har pronblem maed astavningen ? Bara budkapet kommer fram s borde dert räcka gott eller hur? är det napgon jagkla svenska akademine vi skirver inne hos nu eller?! Är det nigna sorts akademiskt uppsats vi skriver? NÄ! så lägg ner dein j’ökla attityd nu!

              Nej det räcker inte att budskapet går fram. Lite högre krav har vi rätt att ställa på vår omvärld!

                Men är du allvarlig? Hört talas om dyslexi?

              Ladies and gentleman: en full TrH som härjar.

                Kan vi inte bara lägga ner det där. Alla som kommenterar konstigt är inte trh

            Det är typiskt TrH att hon inte kan stava. Det är ju hon som skrivit kommentarerna och låtsas vara nån annan, som vanligt. Det är dock en massa saker som avslöjar att det är hon. Att hon aldrig lär sig skriva annorlunda när hon låtsas vara nån annan är en gåta.

              Kryp ner under stenen igen ditt troll

            Var ser du stavfel? Ser inte ett enda, om du inte menar egna förstås för egentligen heter det väl sin egen. Kanske du som läser och ser dåligt?

        Jag fattar inte när folk skriver att folk gillar sina egna kommentarer.. hur ser ni det? ?

          Man kan inte se det men när någon postat en kommentar för några sekunder sedan och det redan finns en like så är det lagom suspekt.

            [Borttagen kommentar]

              Lagom suspekt också att suspekta kommentarer direkt har många likes, och att vissa kommentarer som den ovan som sa något liknande tas bort. Även sånt som är positivt om vissa tas bort. Skumt det.

            Fast om du SER att kommentaren är några sekunder gammal så kan ju nån annan likväl ha sett den precis innat och gillat kommentaren…

            MEN DET ÄR JU SÅ MAN HÅLLER KOLL PÅ SINA EGNA KOMMENTARER!!!

              Durå?!

              Det var ett ganska märkligt svar på den kommentaren…

              Jag håller koll genom Ctrl+F…?

                Sitter du vid en dator? Galet. Trodde alla var exakt som jag o enbart använde dator i jobbet, annars telefon.

      Tänk att du fick något negativt att skriva om Camilla…igen. Tragikomiskt.

        Tänk att du är lika snabb som vanligt när du eh menar din idol trycks till. Tänk att c fick något negativt att skriva om Elin.. igen.

          Hahah ?

          Ääähh va?? Skriv så man fattar vad du menar.

            Tror att hen menar att säga ”tänk att du, ehhh menar din idol, trycks till” alltså att det egentligen är Elin som skriver men låtsas vara någon annan som försvarar sin idol, Elin.

              Nja nej där har du fel, men lillanonym fattar precis vad som menas, hon fattar mycket väl men kör sina härskartekniker som vanligt. Fast det vet ju du också professorn.

      ”Kollar på innehållsförteckningen och har sunt förnuft” Hmmm från Molimento, det krälar ganska illa imho

    Älskar när det skrivs om M

      Jag meeeed

      Meeeeeera

      Ja och när är de nya magiska hårkraffsen klara i den magiska fabriken egentligen? ?

    Håller dock med henne. Margarinaux och gänget hårprodukter är knappast något att hänga i granen jämfört med riktiga frisörproduktee. Liksom, vad kan hon och Ida etc om hår? Mer än att få sitt namn på tuben?

      Ja det hon säger är sant men att det kommer ifrån henne är skrattretande.

      Jag har aldrig förstått vad skillnaden på frisörprodukter är jämfört med de som man kan köpa i dagligvaruhandeln. Schampo som schampo liksom, eller? Vad är egentligen skillnaden förutom att frisörprodukter kostar 10 gånger så mycket?

        Min egna erfarenhet är att när jag använder kms moist repair så är mitt hår mer lätthanterligt och blir inte statiskt på vintern. Doften är diskret och försvinner inom några timmar. Vanliga schampo från Ica, typ wella, L’Oréal etc känns mest som att de gör rent för stunden och dränker håret i parfym som sitter i hur länge som helst. Och mitt hår blir mycket mer statiskt och kräver mer produkter för att hålla sig på plats.

          Dessutom är mitt frisörschampo drygt och när jag köper stora flaskor, 750 ml, från lycko för ca 1000 kr för två stycken så har jag schampo och balsam för minst ett och ett halvt år framöver. Jag tvättar håret ungefär tre gånger i veckan.

        Innehållet?

          Verkligen?
          Om man jämför innehållet i den här: https://www.lyko.se/harvard/harvard/shampoo/fuente-truffle-by-fuente-shampoo-250-ml
          med den här: https://www.lyko.se/harvard/harvard/shampoo/tresemme-keratin-smooth-shampoo-100ml
          Så ser jag inte några direkta skillnader i innehållet. Vad är egentligen skillnaden?

            Det är rätt stora skillnader, ser du verkligen inte det? Bland annat så är näst största ingrediensen i det billiga schampot Sodium Laureth Sulfate, en typisk kemikalie i billiga schampon. Men det dyrare schampot har inte ens den ingrediensen.

              Den näst största ingrediensen på det dyra schampot är Sodium C14-16 Olefin Sulfonate, vilket är precis samma sak som Sodium Laureth Sulfate

                Nej.

                  Nähä, förklara då vad skillnaden är

                    Läs innantill?

                      Den enda skillnaden som finns på Sodium C14-16 Olefin Sulfonate och Sodium Laureth Sulfate är typ en enda väteatom. Eller om det var en syreatom, jag kommer inte riktigt ihåg.

                      Egenskaperna är precis detsamma. De må heta olika saker, men det är precis samma grej. De är samma skillnad på de två ämnena som det är på Coca Cola Light och Coca Cola Zero

              Tredje största ingrediensen i det dyra schampot är också en sorts sulfat, precis som den fjärde. Den femte ingrediensen är ett kostfiber, varför man nu ska ha det i håret. Sedan ett klumpförebyggande, följt av en silikon, stabiliserare osv osv. Det här är ju saker som finns i billiga schampon också. Så var är skillnaden?

              Om man är så jävla noga med kemikalier kan man ju ta o skita i att tvätta håret med produkter öht

            Du har ju tagit två väldigt dåliga märken att kolla inci på

              Jag tog det dyraste och det billigaste

                Men det dyraste är inte alltid det bästa. Sen handlar det mycket också om att större hårvårdsföretag lägger pengar på att ta fram produkter och utveckla dom. Living proof tex har patent på vissa av sina ingredienser och har forskare som är med och tar fram produkter. Andra företag utvecklar och tar fram veganska alternativ till ingredienser, vattenlösliga silikoner, utvecklar mer effektiva och miljövänliga sätt att framställa produkter och mer miljövänliga förpackningar. De lägger pengar på att designa, ta fram dofter och marknadsföring. Billigare schampoföretag kopierar och gör det billigare, spär ut med vatten.

                  Fast om ett schampo kostar 7800kr mer per liter så vill man ju att kvaliteten ska reflektera priset och ha 3900% bättre egenskaper

            Två tusen spänn för ett SCHAMPO!!
            Herregud vem köper det? Samma person som använder hundralappar som toapapper?!

        Jag har aldrig köpt ett schampo hos frisören som jag varit nöjd med. Dyrt och kasst. Och luktar svinmycket.

      Naturliga schampootvålar är att rekommendera! Superbra, bra ingredienser, naturliga, bra för miljön, dryga, räcker länge osv.

        Menar du de här schampokakorna som man kan köpa på Lush?
        De innehåller massor med sulfater och sliter oerhört mycket på håret.

          Det finns massor av märken som gör schampookakor nuförtiden, gillar Ethique!

          Nej, inte dem. Jag använder schampootvål från Jr liggett’s

        Testade det och mitt hår har då aldrig sett fetare, torrare och rufsigare ut – på samma gång. Har långt hår ner till rumpan och fettet från tvålkakan var fan omöjligt att tvätta ur och hårbotten blev alldeles uttorkad och sen smördränkt och topparna såg ut som svinto. Nej, aldrig igen!

      Jag litar inte på frisörers kunskap om hår heller. Deras kunskap (förutom gymnasieutbildningen) kommer från diverse kurser som de går via andra frisörsalonger alternativt via olika märken, som de sedan blir återförsäljare för. Klart att en återförsäljare eller tillverkare av en ”lyxprodukt” säger att den produkten är bättre än den som finns att köpa billigare överallt. Frisörerna tjänar dessutom pengar på att sälja dessa produkter och måste själva visa på att produkten skiljer sig från livsmedelsbutikens, för varför ska annars kunderna köpa hos dem? I call bullshit.

        För att man märker om en kund använder ica schampo jämfört med kvalitetsprodukter. Hår man jobbat med hår 8 timmar och dagen, 5 dagar i veckan i 15 år så lär mig sig hår.

          Hår hår hår whore

          Nej. Helt fel. Använde mig av balsammetoden under några år. Varje gång jag besökte frisören så trodde dem att jag använde mig av diverse frisörshampoon för mitt hår var i så fantastisk kondition.
          När jag dock nämnde att det var balsammetoden så pratade dem enbart Hur dåligt det var för håret.
          Så jag håller med om att allt är BS

            Om du inte kan skilja på de och dem, skriv dom istället.

              Varför tycker du att hen alltid ska skriva fel ? Om hen skriver de eller dem har hen 50 % chans att det är rätt. Skriver hen dom är det alltid fel !

              Vem menar du här i kommtarsfället använder de eller dem fel ? Jag ser inte någon i närheten av din kommentar som gör det. Så det verkar mer du du inte kan när man ska använda de och dem. Dom ska du aldrig använda ,så väldig korkad kommentar att skriva det.

            Samma här. Mitt hår växer som ogräs och är jättetjockt. Men använder jag frisörprodukter eller ”dagligvaruhandel” fulla med silikoner så torkar det ut mitt hår.

          Förr fick jag alltid frågan vad jag använde för schampo + massa införsäljningssnack varje gång jag var hos frisören, trodde att det var båg och en standard-fråga till kunder. Har använt ”frisörschampo” i några år nu och har aldrig fått frågan igen

    Bra inlägg!

    Jag tror inte att texten ovan innehåller en enda korrekt mening. Hur tog hon sig igenom grundskolan, eller kanske till och med gymnasiet?

      Tydligt vem som skrev produktbeskrivningarna om diademkrafset??‍♀️

        Känns som att det är någon som inte har svenska som modersmål som har skrivit detta.

      Hur gammal är hon?

        30 år

      Jag reagerade också på det… Jag kan inte ta henne seriöst heller.

      [Borttagen kommentar]

      Hon låter som Google Translate.

    Ok.

    Kan säga att bara för att en frisör satt sitt namn på produkter så betyder INTE det är det är bra el bättre produkter än andra, som t ex Bobby O:s produkter är inte särskilt bra trots att han och hans betalda influencervänner påstår det och är manipulerande. Han påstår att hans produkter har så många egenskaper och hjälper mot typ allt men det är bluff det funkar inte så. Gå inte på det.

      Frisör-produkter eller dyra produkter som säljs på salong är inte alltid bättre än billigare som finns i dagligvaruhandeln. Billiga schampon kan vara lika bra som dyra, kan t o m vara bättre, finns billiga produkter som är bra och det finns billiga som är kassa, finns även dyra som är kassa. Frisörer/salonger går inte alltid att lita på, de vill sälja och tjäna pengar.

        Absolut att produkter från en mataffär kan upplevas som bra MEN det är innehållet som Elin poängterar här och inte vad som känns bra. Köper man billiga hårprodukter får du inte ett lika bra innehåll som dyrare produkter. Massa sulfater mm som får håret att kännas bra eftersom det blir en ”yta” av skit.

          Det är ju bara hår så vad spelar det för roll egentligen om det känns bra eller är bra på riktigt? Om håret ser och känns bra ut trots att det skulle vara en ”yta av skit” så är det ändå bra för mig, då jag vill att det ska se och kännas bra. Skitsamma om det bara är ytan liksom.

            Jag vill ha ett hälsosamt hår på riktigt, inte bara ett hår som ser bra ut på ytan…

              Varför vill du det egentligen? Vad spelar det för roll? Om det ser bra ut på ytan så ser ju ingen skillnad ändå. ”Hälsosamt hår” lol

                För att jag vill att mitt hår ska växa sig långt och starkt och tåla påfrestningar. Hoppas du inte har samma tankesätt om din kropp….

                  Men håret växer ju oberoende av schampo. Hår och kropp kan du ju inte jämföra?? Din hälsa påverkas av vad du äter och om du motionerar osv men knappast av schampo, haha.

                    Tvättar du din kashmirtröja i Yes diskmedel? Ja hår är dött men precis som ullen i tröjan behöver håret bra produkter för att hålla i flera år. Håret växer med ca 12 cm på ett år så håret nere vid axlarna är redan två år gammalt. Vill man ha riktigt långt hår måste man tvätta det skonsamt. Vill man att kashmirtröjan ska hålla sig fin i många år tvättar man också de skonsamt. Men ni kanske slänger in den i tvättmaskinen på 60 grader och lite YES?

                    Svar i modd för den här bloggen suger…

                    Ja, det växer, men hur ser det ut medan det växer? Är det starkt och friskt eller slitet, matt och sprött? Går det att få håret långt utan att det bryts av nertill hela tiden? Självklart har det betydelse vilka produkter man använder. (Och hur man i övrigt behandlar håret, givetvis.)

                      Det ser bra ut! Använder inga värmeverktyg och har en olja 🙂 Schampot har aldrig gjort någon skillnad, ser likadant ut.

                  Hur håret mår beror väl mer på hur du mår, vad du äter, hormoner etc inte vilket schampo du använder?

                    Tvätta ditt hår med diskmedel då om det inte spelar någon roll….

                    Jag förstår inte riktigt det här med ”hälsosamt” hår, att prata om hur håret ”mår”och att likna det vid hur man sköter sin kropp. Håret är ju liksom dött i grunden?

                    OK att man tycker det är dåligt med saker som är en hinna av skit eller vad det nu var för att resultatet inte det långsiktig hållbart, sliter eller så, men att kalla det för hårets hälsa låter som att man betraktar håret som en levande kroppsdel.

                      Semantik. Det är lättare att säga ett hälsosamt här eller ett friskt hår än att säga lägga ut texten om att håret är dött men sköts skonsamt för ett hälsosamt utseende trots att det tekniskt sätt är dött.

                      Som någon sa här ovanför, tvättar du ditt hår med diskmedel?

                      Trä och skinn är också döda material men hållbarheten och utseendet beror på skötsel.

              Som om ett hår har ett djup då eller?

              Men håret är dött, så hur kan det vara hälsosamt om det inte lever?

              Vill du ha ett hälsosamt hår ska du äta bra, inte fixa till det med schampo. Hårstråna är ju ”döda” så det enda du kan påverka är hur ytskiktet känns.

            Men du får ju samma skit på din skalp som gör att håret växer långsammare, du får inflammerad hårbotten osv osv

          Fast frisörprodukter innehåller ju också sulfater, silikoner och allt det som billigare produkter innehåller.
          Så vad är egentligen skillnaden? Innehåller frisörprodukter extra kvalitativa sulfater?

            Köper man de riktigt billigt ha så är det mycket vatten i… man måste ju ta halva flaskan (ja jag överdriver) för att det skall hända ngt.

              Men då borde ju de billiga produketerna egentligen vara bättre, eftersom sulfaterna och allt det andra dåliga blir mer utspätt?

                Riktigt bra schampon innehåller inte ens Sodium Laureth Sulfate, silikoner etc.

                  Sådana schampon finns det ju massor av i dagligvaruhandeln nu för tiden. Så varför är ett sulfatfritt frisörschampo bättre än ett billigt?

                    Sulfat torkar ut.
                    Sen måste du köpa inpackningar, balsam, leavein, värmeskydd osv för att kompensera för ditt torra hår.

                    Använder själv sulfatfritt schampo och balsam sedan två år tillbaka och det har räddat mitt hår kan jag säga.

          Sulfater lämnar ingen ”yta av skit”, det är silikoner och mineraloljor som gör det, vilket majoriteten av alla schampon och balsam innehåller. Sulfater är ämnet som gör att det skummar och det är även dessa som tvättar bort silikoner.

            Och även tvättar bort alla naturliga oljor ur håret.

        Håller med. Finns mkt skit som kommer från frisörer med massa suspekta ingredienser i.

        Det vill Ica och fructis också.

      Haha, kommer ihåg när Bobbys schampo och balsam kom ut och han och hans crew åkte runt till olika Kicks i Sverige för att sälja. Gick till Kicks när han kom till min stad, så fick man stå i kö för att bli bedömd av någon tjej i hans gäng som kastade ett öga på mitt ofärgade 14-årings-hår!! och ba SLITET! och räckte fram hans schampo för slitet hår som man sen fick köa för att betala. Det schampot var så fruktansvärt dåligt (röd flaska, svart kork) och gjorde håret helt sjukt trassligt och slitet.

      Jag har provat hans produkter, det gör jag inte om! Hej svintohår och doften gillade jag heller inte. Jag köper det min frisör rekommenderar men på cocopanda ?

        fyfan vad taskigt.. frisörer har inte särskilt hög lön, och denne lägger ner sin tid och kompetens på att utbilda dig, att rekommendera produkter till dig. Och så köper du det på internet istället för att stötta din frisör. Skämmes tame fan

          De andra frisörerna får ”kriga på” lite mer som Elin brukar säga att hon gör när hon arbetar som frisör. Tog inte hon hutlösa priser för sina ”alla-ser-likadana-ut-frisyrer”? Men ja, beställa ett rekommenderat schampoo/balsam är väl lite smaklöst kanske.

      Heja förlaget Memo!
      Boken är för övrigt mycket läsvärd. Kan rekommenderas!

    Haha falskare än henne går det väl knappt att bli…. så hennes åsikter och tyckande kan ta och kräla iväg någonstans.

    Håller med om att det är konstigt att komma från henne men skillnad på schampo och en håraccessoar i hur ”viktigt” det kan vara att köpa något bra. Hon har ju rätt i att det är stor skillnad på riktiga frisörschampon och andra!

    Hon måste vara den falskaste människan på jorden. Hon vill att alla ska stödja henne och hennes produkter, men själv pissar hon på alla influensers produkter? Har aldrig sett henne stötta någon annan.

    Hon har garanterat inte testat produkterna, precis som hon inte har testat en enda av alla adlinks hon lägger ut på sin blogg. Det är nya ”favoriter” hela tiden, har aldrig sett henne tipsa två gånger om något.
    Allt hon gör, gör hon för att tjäna pengar. Jag litar inte ett dugg på henne.

      Alla produkter hon provar är fantastiska och grymma, inte en enda grej hon fått betalt för att bedöma har varit dålig. Hon har sålt sin själ redan

      Fast…. jag kan tycka att det är bra att någon är kritisk med o inte bara fjäskar runt (”stöttar”) som alla andra flunsor.

    Särskrivning deluxe… ??

    Tror det är mycket handlar om, ” du får vad du betalar för”. Givetvis är frisörernas grejer sjukt mkt bättre än vad du handlar på Ica etc. Men Elin kanske borde lyssna på hennes egna råd angående hennes hårsmyckes business hehe…

      ”Men Elin kanske borde lyssna på SINA egna råd angående SIN hårsmyckesbusiness heh”

    Haha ja vem som helst kan gå till en fabrik och välja en pryl att sätta sitt namn på ?

    Hon vet ju iaf vad hon pratar om där

    ” med all min makt”??

    På tal om Ida warg: hon hade förut shampoo som var sulfatfria. Sen en tid tillbaka är det dock SLS i shampoot och det finns inte ens en notis om det någonstans på deras instagram eller andra kanaler. Tycker det är väldigt dåligt att marknadsföra något som ”gentle” när det inte är särskilt skonsamt för varken hud eller miljö att använda SLS. Särskilt eftersom de gick all in för att marknadsföra produkterna som fria från parabener, sulfater och silikoner i början. Har mejlat de som är ansvariga men inte fått ett enda svar tillbaka. Så dåligt!

      Jag har inte testat hennes produkter, men jag trodde hennes produkter var av de bättre slaget? Hur är det med Therése Lindgrens produkter?

      Hej!
      Produkterna innehåller inte SLS och har aldrig gjort det. Däremot SLSA, kan du ha förväxlat detta?

    Själv köper man wash and go och det funkar. Visst jag har kanske inte bästa barret, men va fasen. Min personlighet sitter i mer än bara frisyren. Är lite sugen på Ida wargs schampoo ändå men det kostar ju skjortan som min goda vän Monkan brukar säga.

      Hahaha älskar ditt nick ?

    Jag förstår inte riktigt varför Elin ofta i sin blogg skriven ” nej men gud vad gott …eller nej men nu är jag trött, nej men idag mina vänner har varait en underbar dag….. etc etc…. en negation först för tt sedan lyfta något positivt, det klingar så språkligt inkorrekt- eller har jag fel ?

      Nej men guuud… osv. Blivit en innegrej hos influensor. Kanske på grund av Linn Ahlborg ovan nämnda ”nej men gud”

      Det är nog det enda hon har kvar från sin dialekt. Jag spelade fotboll med henne som tonåring och kommer från ställer bredvid där hon bodde.

        Stället*

      Haha, jag har också tänkt på det. Jag såg en story när hon visade glasögon; och hon bara ”nej…alltså nej…jag orkar inte …nej” – och jag fattade inte om hon menade att de var snygga eller fula ? Jag är väl för gammal, men jag pratar inte så , och ingen i min närhet ☺️

    När kommer molimänttis nya kollektion ut?

    Har hon annat modersmål än svenska?

      Italienska.

        Fluent in bullshit

      Finska

    Jag har hårinpackning från Ida Warg samt BUS från samma märke och är väldigt nöjd faktiskt. Har provat ett par produkter från Thereses märke men blev inte helt såld. Vilka produkter från influencers har ni provat som ni faktiskt är nöjda med? Trista kommentarer undanbedes då jag genuint vill veta 🙂

      Jag har faktiskt gillat det mesta jag provat från Caia, speciellt de flesta av borstarna.

    Löwengrips deo är jättebra men tar ett tag innan en torkar.

      Samma här!! Första deodoranten som faktiskt fungerar för mig då jag har ganska besvärligt med svettningar annars.

    Mimi Höglin, leasade inte hon sin Jeep?

      Jo. Men hon sa också att hon köpte en bil när hon leasade den så att hon nu sålt den är väl same same but different.

    Hon är den sista att döma ut andras produkter haha . Tror ärligt talat Elin inte ens har koll på vad som är det bra eller inte för hår heller

    Dyra frisör produkter måste inte vara bättre, dyra kemikalier och silikoner kan få håret att se bra ut under en dag men sedan faller det platt o du måste tvätta jättemycket för det inte ska se förfärligt ut. Många produkter är verkligen bara att slänga sina pengar i sjön.
    Kolla istället efter mer naturliga produkter googla SLS fritt osv 🙂 själv vill jag inte köra bm metoden
    Måste inte vara dyrt med det sagt tror ärligt talat itne elin har koll

    Någon annan som testat Thereses produkter och inte gillat dem?
    Jag får inte utslag av något men fick som en reaktion av båda hennes ansiktsmasker. Läppglanset var för kladdigt. Kommer inte testa några mer produkter, och inte av någon influenser för att vara ärlig jag litar inte på det dem kränger på en

      Är ganska många som reagerat på främst Therese Lindgrens ansiktsrengörning vad jag vet. Eftersom produkterna är veganska och ”naturliga” innehåller de så pass mycket naturliga ingredienser att de i många fall är starkare än ”kemiska”, vilket inte passar all hud. Observera att det faktiskt passar jättemånga personer, men inte alla. Jag vågar t ex knappt testa något ekologiskt i kropps-/ansiktsvård längre eftersom jag får utslag av ALLT jag testat hittills. Och det är en hel del (har typ hudvårdsmani och läser inci grundligt).
      Men likväl kan de som får jättebra resultat av diverse ekologiska märken få reaktioner av det jag använder. Är så sjukt individuellt.

        Fast de är ju inte ekologiska bara för att de är veganska? Har inte sett några eteriska oljor eller liknande i indy beauty, bara normala kemiska ingredienser (som jag gillar pga allergier)

    Fast hon svarar primärt på frågan om schampo, och förklarar hur det kan resultera mindre bra schampo.

    Den na sär skrivning allt så?

    Heter inte hon Johansson? Har hon bytt/ gift sig? Har inte följt henne på minst fem år men då hette hon iaf Johansson…

      Hon hittade på ett nytt flashigt efternamn, men har inga kopplingar till namnet eller Italien öht. Fröken fraud och fake.

        Haha men gud va töntigt ?

    Ida Warg hade ju svarat henne i meddelande om detta som Elin la upp och där tog Ida upp det här med att det ska inte komma nåt från någon som shoppar på Ali express o sen sätter sitt namn på. Detta tyckte ju Elin var så lågt?

    Brad Mondo’s är fantastiskt

    Fas3lin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.