Företaget ”Social Vitality” tjänar pengar i det dolda på uppköpta Instagramkonton

Saxat från Social Vitalitys hemsida

Efter mina inlägg om fuskinfluencern Ines Kokic och hennes shoppade Instagramkonto så fick jag ett mail om ett liknande upplägg av två svenska influencers, men där de tagit det till nästa nivå.
Manfred Erlandsson och Johannes Gustavsson har startat företaget ”Social Vitality” som går ut på att köpa upp och ta över existerande Instagramkonton som de sedan fyller med adlinks/affiliatelänkar som de tjänar pengar på.
Till skillnad från Ines som bytte namn på Instagramkontot hon köpt så verkar det inte finnas något sätt att kunna SE om ett konto blivit uppköpt av Social Vitality eftersom de driver sina köpta konton vidare som ursprungsinnehavaren.
Hela deras affärsidé bygger ju på att ingen ska märka uppköpen.

Du behöver givetvis inte klicka på någon adlink eller köpa något, men jag tycker det är någonting som skaver med ett företag vars affärsplan går ut på att tjäna pengar genom att i det dolda iklä sig rollen som en influencer/ett konto och utnyttja följarnas förtroende för det och den trovärdighet som det byggt upp.
Förtroende, transparens och trovärdighet är hela stommen för influencer marketing och jag varken tror eller tycker att sådant kan säljas hur som helst, särskilt inte när det sker i det fördolda.
Förutom att företaget Social Vitalitys hela koncept bryter mot vad som är tillåtet att göra på Instagram, så undrar jag ju givetvis vad ni anser om det här?

Skulle du ha något emot att konton du följer säljs till ett företag som helt plötsligt börjar pumpa ut adlinks på content som är tillräckligt likt det som tidigare publicerats för att du inte ska märka uppköpet?

101 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Martens har lagt ut ett minst sagt osmakligt inlägg om kosttillskott till barn. Man undrar ju vad hon egentligen serverar för mat till ungen om det nu är så att han behöver tillskott. Kommentarerna låter inte vänta på sig såklart. Ren underhållning att hon dessutom blir tagen på bar gärning med en liten lögn igen 🙊

  Svara

   Din kommentar hjälper ju My till fler klick, läsare och samarbeten tyvärr. Hon är märklig, lögnaktig och manipulativ och lyckas vända allt så det ska passa bra i sammanhanget. Hon satt i en story och försvarade sig likt book nyligen och ljög om att att hon har kostrådgivarutbildning och licens, när gick hon den utbildningen? – Nej har hon inte, hon skrev om att hon skulle men blev ej, lögn.

   Svara

    Varför kommer det alltid såna här kommentarer så fort någon nämner My, men aldrig när någon nämner vad t.ex. Isabella har gjort? Jag håller med om vad du säger men varför gäller det bara My och inte alla andra som det pratas om här?

    Svara

     Oj snabb replik. Du måste skoja. Varför kommer det alltid en kommentar innehållandes Isabella så fort My eller någon annan nämns? Märkligt det där.

     Svara

      Inte märkligt alls, båda är lika stora lögnhalsar i sociala medier….. Fantiserar och fabulerar i jakten på pengar och uppmärksamhet.

      Svara

      Va? Jag håller ju med men jag tog Isabella som ett exempel eftersom hon är den mest omskrivna här, vi kan säga Booken eller någon annan om det känns bättre.

      Svara

   Är ju bara positiva svar på Insta inlägget, vad menar du med ”kommentarerna låter inte vänta på sig”?

   Svara

    Blogginlägget med reklam för kosttillskott och kängor till både andra föräldrar och sonens pappa…

    Svara

   Nu vet jag inte hur hennes barn äter, men äter dem en varierad kost (ink kött, fisk, grönsaker, mm) så kan det vara genetiskt att barnen har svårt att ta upp mineraler/vitaminer och därför dem behöver tillskott. Det är dock inget vanligt, men förekommer.

   Svara

    Ungen ser inte direkt svältfödd ut och jag betvivlar starkt att han lider av någon sjukdom som gör att han inte kan tillgodo göra sig näringsämnen. Myggis skulle i sådana fall utnyttja detta till max.

    Svara

     Hull och muskler behöver inte alltid hänga ihop med brister på vitaminer/mineraler.
     Det är ingen speciellt sjukdom, det är bara att visa har svårare att ta upp visa vitaminer/mineraler naturligt.

     Svara

      Helt rätt men det är inte direkt vanligt att folk ha denna problematik. Med tanke på alla läkarbesök och utredningar myggis raljerar om så hade det inte gått obemärkt förbi om någon av dem fått en sådan diagnos. Ypperligt tillfälle för henne att söka sympati och ett sätt att dra ytterligare klick till bloggen. Det är ju hennes parad gren att mjölka ur allt som går ur eventuell sjukdom, fastställd eller påhittad!

      Svara

       Fortfarande ingen diagnos, för det är en ingen sjukdom. Det är bara hur kroppen funkar, precis som att visa har lättare att gå upp i vikt än andra, ingen sjukdom, ingen diagnos, bara att kroppen funkar olika.
       Så för att förtydliga, att ha svårare att ta upp vitaminer/mineraler är INGE sjukdom, du får INGEN diagnos på det, det är bara hur din kropp funkar för visa.

       Svara

        Ok ingen sjukdom kanske men väldigt väldigt ovanligt att vi i Sverige lider brist på vitaminer om vi äter vanlig kost. Tänker inte leta fram några länkar till källor på detta men det finns mängder med vetenskaplig seriös forskning på att betala för kosttillskott är att kasta pengarna i sjön. OM man råkar tillhöra dem som av någon anledning har brist på något så känns det fullt rimligt att få det fastställt av läkare och då inta det tillskott som läkaren ordinerar…vilket med all sannolikhet INTE innefattar pulver och piller som Martyren förespråkar (som dessutom varierar utifrån vilket oseriösa företag hon råkar ha sammarbete med för ögonblicket).

        Svara

         Nej det är inte ovanligt, det är faktiskt vanligare än man tror att folk i Sverige lider av olika brister av olika orsaker.
         Kosttillskott är inge pengar i sjön om man faktiskt har en brist, däremot måste man ju ta blodprov för att veta om man har brist och på vad isåntfall. När tog du tex senaste ett blodprov för att kolla dina världen? troligen inte speciellt nyligen, så du kanske har brister här och nu utan att veta om det?

         Svara

    Det som visas i matväg är frukost. Annars visas endast när de äter på restaurang. Har aldrig sett hemlagad mat.

    Svara

     Hur roligt är det att visa upp hemlagat vardagsmat?!

     Svara

      Följer inte My men föredrar att se hemlagad mat alla dagar i veckan…
      Finns ingenting tråkigare än influencers som fotat och filmat mat ute på restauranger och caféer.

      Svara

  Verkar väldigt fel… och vad är det för konton som de kan driva vidare och få att se likadana ut?!

  Svara

   Tycker inte alls egentligen att det här är något konstigt. Tänker att det är precis som vilken annen business, tidningsmagasin eller företag som helst – man kan köpa och sälja det.

   Svara

    Jo, det har du ju rätt i 🙂
    Men hur fortsätter som lägga upp likande bilder?! Köper dom dem från andra också?!
    Det är ju såklart bara att avfölja ett konto om det helt plötsligt dyker upp innehåll man inte vill ha.

    Svara

    Exakt! Detta är jättevanligt men inte med personliga konton utan kan va om mat, sport, träning, business osv. Bara Sverige som är lite efter

    Svara

   Det är väl egentligen lite som att köpa och sälja internet domains? Det är ju inte direkt ovanligt.

   Svara

  Tycker synd om henne son som blir så utlämnad av My.
  Tycker även att My ska hålla en lägre profil runt Corona och hur andra beter sig. Det är nog det som retar många och då blir det lättare att slå ner på hur hon beter sig själv.

  Svara

  Är det här intressant?

  Svara

   Ja

   Svara

    🙄

    Svara

  Hej!

  Kul att vår verksamhet har dragit dina blickar till sig! Det hade ju varit trevligt att bli tillfrågad om en kommentar och faktakoll från oss innan publicering, men något sådant har vi inte fått. Här kommer därför ett klargörande av några av dina citat:

  ”Hela deras affärsidé bygger ju på att ingen ska märka uppköpen.” 

  Det är en ren lögn. Våra användarvillkor ligger i beskrivningen på alla våra konton och finns att läsa här om man skulle vara intresserad av det: https://www.socialvitality.co/tc. Sen handlar det ju som alltid om att publicera relevant och intressant innehåll. Vi tror inte att följarna bryr sig om att få veta att ett Instagram som de följer har blivit uppköpt av ett företag. Merparten av följarna skulle gäspa åt ett sånt inlägg.

  ”…genom att i det dolda iklä sig rollen som en influencer/ett konto och utnyttja följarnas förtroende för det och den trovärdighet som det byggt upp.” 

  Vi jobbar inte med influencers, utan bara konton utan en person bakom, av just den anledningen. Våra konton handlar om inredning, outdoor, memes, husdjur eller vad det nu kan vara. Vi utger oss alltså inte för att vara någon annan och följer alla rådande riktlinjer kring reklammärkning.

  ”Förutom att företaget Social Vitalitys hela koncept bryter mot vad som är tillåtet att göra på Instagram”

  Vi förlitar oss på att Instagrams medarbetare vidtar åtgärder utifrån sina användarvillkor om vi skulle göra något fel. Vår affärsidé har är knappast någon hemlighet och har varit uppe i flera medier, t.ex. Resume (https://www.resume.se/affarer/byraer/influencerduon-som-ska-blasa-nytt-liv-i-mediernas-overgivna-strategi/). Hittills har vi inte hört något från någon, men välkomnar granskning om det skulle bli aktuellt. Villkoren mellan oss och kontoägaren är ju vår ensak och hur kontot sedan drivs vidare är en affärshemlighet.

  Stay Social!
  Johannes

  Svara

   Bra med replik 🙂 Det ska man alltid ges möjlighet att lämna så tur att det finns ett kommentarsfält ändå.

   Svara

   Jag hade absolut inte gäspat åt att ett av de konton jag följer blivit uppköpt av ett företag. Jag hade inte gått i taket men jag hade definitivt avföljt på en gång. Tips, gå inte bakom ryggen på följarna – var öppna med allting om ni nu ändå vill vara ärliga.

   Svara

    Håller med dig får det att låta som dem bara antar följarna bara ska köpa vad som helst, jag följer en viss person inte något uppköpt av ett företag. Dem fattar väl det skulle få folk att avfölja. Köper inte det

    Svara

   Grymt Johannes, tycker ni ska ha cred för produkten ni skapat, särkilt med tanke på att ni är så pass unga. Mycket impad 🙂

   Svara

    Känns som att den här kommentaren är skriven av Johannes själv 🙂

    Svara

     Ja, eller någon i hans närhet. Genomskinligt !!

     Svara

      😂😂😂😂 har noll personlig relation till Johannes jag lovar, fan att man inte ens ska kunna ge lite BERÖM lol

      Svara

   Vilka IG konton har ni?

   Svara

   ”Vi tror inte att följarna bryr sig om att få veta att ett Instagram som de följer har blivit uppköpt av ett företag”
   Jo det tror jag faktiskt en del gör, jag vill åtminstone följa genuina konton och inte ”reklam”

   Svara

    Jag håller med Anonym: 13:04, jag vill följa genuina konton inte något som administreras bara ur rent vinst-syfte.

    Svara

    Håller med. Att nu skriver så låter ju bara som att ni vill att följarna ska stay in the dark.

    Svara

    Johannes, ni gör en gedigen insats för att sänka förtroendet för branschen ännu mer än vad jag trodde vara möjligt. Jag litar mer på en billig begagnad bilhandlare än valfri influencer.

    Svara

     Läste du ens hans svar? Du vill bara kritisera för sakens skull? De köper inte personkonton.

     Svara

    Finns det ens några genuina konton hos de mer kända?

    Svara

    Dom genuina kontona kanske inte säljer dem…

    Svara

   Som gammal reklamköpare av just sådant så är det ni gör ingenting nytt. Så ni gör ingenting fel i det ni gör. De flesta stora konton utan en riktig person bakom verkar som mediahus idag och gör exakt samma sak. Se bara på LadBible etc etc. Så kör på! Finns en marknad för detta i Sverige, speciellt också om man ska göra virala reklamkampanjer och behöver få upp ”buzzen” kring dom.

   Svara

    Helt rätt det är inget nytt och en strategi som inte gav någon större avkastning när den testades tidigare. Med tanke på Social Vitality ABs knapra omsättningen på 102 tkr för 2019 tio månader kan man fundera över om det är värt att lägga tid på detta.
    Det är fint att ägarna har hög svansföring och tror på sin affärsidé.
    Personligen tror jag inte på sociala media som en kanal. Det finns produkter som vänder sig till en snäv målgrupp där det funkar annars är det mest bortkastade pengar.

    Svara

    Fast skillnaden är väll att det handlar om ”stora konton utan en riktig person” vs stora konton för en riktigt person. Ladbible är ju en samligssajt för media av olika slag där olika skribenter etc bidrar till flödet. Ett instagramkonto som Kenzas etc. är å andra sidan ett kontot skapat för och av henne själv där det tas för givet att innehåller kommer från henne själv. Gör hon reklaminlägg är det hon som lägger upp det i sammarbete med företaget – det är inte företaget som lägger upp det själv.

    Om Ladbible publicerar ett reklaminlägg (t.ex. en artikel skriven för annonssyfte) så förvillar det ju ingen läsare så länge det är markerar som sådant eftersom att syftet med plattformen är att publicera olika sorters media. Däremot ett köpt instakonto t.ex. teresalopezfans där det inte görs klart att kontot har blivit köpt samt identiteten på köparen som nu publicerar som används någon annan är ju helt tvärtemot mot vad följare värdesätter när dom följer personliga konton. Skulle kalla det oetiskt oavsett vad Social Vitality har för användarvillkor. Typ som att en författare skulle sälja sitt namn till en annan författare för att sälja böcker – hade ju varit superkonstigt.

    Svara

     Men läste du ens Johannes svar? 🤦🏼‍♀️ Han skrev ju att de inte köper konton som drivs av/handlar om en faktisk person.

     Svara

   Till VD Gustav.

   ”Vi tror inte att följarna bryr sig om att få veta att ett Instagram som de följer har blivit uppköpt av ett företag. Merparten av följarna skulle gäspa åt ett sånt inlägg”

   Jag skulle omgående avfölja kontot om det jag följer plötsligt blir uppköpt och ska pumpa reklam… Bye bye på en gång..

   Otroligt fult gjort.

   Svara

    Särskilt om uppköpet sker av ett företag med intrycket att följarna är gäspande hjärndöda får.

    Svara

    Jag tycker faktiskt inte att det spelar någon roll huruvida det är ett företag eller en privatperson som driver konton som typ hemnetknarkarna, så länge det inte förändrar innehållet till något jag inte längre gillar.

    Svara

   Är er affärsidé att testa om det ni gör följer regelverket eller inte? Varför inte göra klart det innan?

   Svara

    Hahaha exakt det här. Hållbar strategi.

    Svara

    ”Vi tror inte att följarna bryr sig om att få veta att ett Instagram som de följer har blivit uppköpt av ett företag. Merparten av följarna skulle gäspa åt ett sånt inlägg.”

   Öhh, vilken jäkla skum inställning! Det är väl att gå bakom ryggen på följarna!? Jo jag vill vet vad jag följer! Sen är det upp till mig att fortsätta följa eller avfölja om kontot bytt ägare eller inriktning.

   Svara

   Om jag följer en individ så skulle jag visst vilja veta om kontot är uppköpt av ett företag och inte längre drivs av individen. Vilken otroligt dålig bortförklaring.

   Svara

   Håller med. Jag följer en del memeskonton osv. men slutar att följa dessa omedelbums när jag märker att de smyger in reklam i sitt flöde.

   Så visst ”gäspar” jag. Men jag avföljer också väldigt omedelbart. 🤷🏼‍♀️

   Svara

  ”Efter att Verdane köpt på sig en stor del av Caia Cosmetics, tar nu Bianca Ingrossos sminkmärke steget till Asien. Där lanserar man ni via ett joint venture mellan ägarbolaget Beauty Icons, Daniel Wellington-grundaren Filip Tysander, Peter Hultgren och Bim Norman.
  Planen har sedan start varit att göra varumärket internationellt och Asien är en spännande del i den utvecklingen, säger Bianca Ingrosso, Creative Director på Caia Cosmetics, i ett pressmeddelande.”
  https://www.ehandel.se/bianca-i-asien-med-superprofilerna-stort-steg

  Svara

   Betyder detta att produkterna ska djurtestas nu?

   Svara

    Caia har alltid gjort det.

    Svara

     Det är inte tillåtet att testa kosmetika på djur inom EU. Vet att stora företag tar sig runt det genom att få andra att testa åt dem utanför EU bland annat, menar du att Caia gör det?

     Svara

     Caias produkter kommer från Intercos i Italien som är stora legotillverkare av färgkosmetik.
     Eftersom Intercos levererar till många internationella märken i Europa och utanför så följer produkterna alla relevanta lagar och bestämmelser.

     Svara

    Tänkte samma☹️

    Svara

   I Asien där hundar ses som en delikatess och plågas något fruktansvärt! Bl a skållas de ibland levande..

   Svara

    Hände precis med kycklingar här..

    Svara

    Svara

    Det är hemskt, men det är faktiskt samtidigt ett riktigt hyckleri hur många som tycket det är ok att grisar och kycklingar och kor blir illa behandlade och dödade och uppätna, men inte hundar.

    Jag äter tyvärr kött fortfarande ibland… men det är märkligt ändå, hur de djur vi i väst kallar husdjur på något sätt är mer värda att räddas och inte skada, än exempelvis grisar och kor?

    Varför? Grisar och kor och kycklingar blir också exremt illa behandlade innan de blir mördade i Sverige. Sluta tro att ’svensk kultur’ är så mycket bättre hela tiden. Dessa djur har också känslor, vill leva.
    En tanke bara.

    Svara

    Om man avlivar hundarna på samma sätt som vi gör med kor, grisar och höns i Sverige, skulle det vara okej då att äta dem?
    Bara för att du ser tex kanin som husdjur till ett barn, finns det andra som ser kanin som mat. Så att äta det vi ser som husdjur i andra länder behöver inte vara fel.
    Jag tror inte Asien avlivar andra matdjur bättre än dem avlivar hundar, jag tror att hela deras sätt att avliva djur för mat måste blir bättre.

    Sedan kan man diskutera hurvida man ska äta rovdjur (hundar), det finns en anledning att varg, räv, lo, mm aldrig har varit naturlig föda för människan, utan vi har alltid ätit bytesdjur som älg, rådjur, hjort, hare, mm.

    Svara

     Sedan kan man diskutera huruvida man ska äta några djur över huvud taget!

     Svara

      Ja, det var lite där jag ville komma. Att alla djur har viljan att leva, upplever smärta osv. inte bara de vi benämner ’husdjur’.

      Svara

       Ja, men genom att bli vegan kommer alla djur som finns idag för produktion att dö, försvinna. Drömmen om att dem alla ska få leva i stora gräshagar tills dem dör av ålder är bara en dröm, och inte rimligt i verkligheten.
       Sedan kommer alla växter och djur som behöver öppna ytor för att leva att dö ut och försvinna, när det inte finns djur som beter och håller marken öppen.
       Och glöm inte katterna, dem måste äta kött för att överleva, så ytligare ett djur som kommer försvinna när vi inte längre producerar kött.
       Och mer icke naturligt gödsel på åkrarna som skadar djur, natur och vatten.

       Drömmen om en värld utan kor, får och grisar kommer leda till mycket död, lidande och skada.

       Enda sättet för att få det veganer vill, ett ekosystem i det vilda som sköter sig själv och inga djur i fångenskap, är att utrota mänskligheten så att städer, vägar och åkrar växer igen och blir skog och natur igen.
       Människan har för stor påverkan för att det ska vara möjligt idag.

       Svara

      För mig är att äta kött eller ej inte ens något att diskutera, jag vet hur och vart kött kommer ifrån, och väljer fortfarande att äta det. Så den diskussion är bättre att ta med någon som tror kött kommer ifrån ica/hemköp och inte förstår att det en gång var levande djur.

      Svara

   Asien behöver väl inte betyda Kina? Det finns många länder i Asien där produkter inte behöver testas på djur för att lanseras

   Svara

    Bim Norman jobbar i Hongkong.
    Exakt vilka marknader de kommer att jobba på framgår inte. De börjar säkert i Hongkong. Marknadsföringen ska ske genom lokala influencers.
    Det står att hemsidan ska vara på engelska och ”kantonesiska” (kantonesiska skrivs dock med kinesiska tecken så hemsidan kan läsas oberoende av vilken kinesisk dialekt man talar).

    Svara

   spännande med tanke på hur de ska vara emot djurförsök…
   Hoppas de ger något svar på det här.

   Kände avsmak för brandet när jag läste att Daniel Wellington-grundaren är en del av det här. Så trött på det företaget efter alla influencers haha!

   Svara

    Daniel Wellington har säkert bra kontakter i Asien (i synnerhet i Kina).
    Deras plastiga produkter kommer där bortifrån.
    Vad annars behöver man Daniel Wellington till om man ska sälja kosmetik i Asien?

    Svara

   Ska de lyckas i Asien är det bäst att hon utvecklar produkter med färgskalor som passar ljus hy. Bronzer och highlighter á la discokula är ingen stor hit i vare sig Kina, Japan eller Sydkorea. Inte Thailand heller även om de generellt sett inte är lika ljusa som tidigare nämnda. I lände som Japan och Sydkorea med stark köpkraft är det snarare blek hy med rosiga kinder som är åtråvärt.

   Svara

  Kan inte alla som tycker detta är fel anmäla Inesstagram, detta konto och det tredje med någon kvinna som använde sitt PH-konto för sitt företag, till Instagram?

  Det vore extremt intressant att se hur Instagram ställer sig mot sina egna regler. Framförallt Ines konto som är en regelrätt ”fraud”. 🙂

  Svara

   Svara

  Vad kan ett instakonto kosta må tro…?

  Svara

   Per kilo?

   Svara

  Förlåt att jag hoppar från ämnet. Booken hade en live nu på fm. Hon sa att hon skulle starta en live igen inom tio minuter. Gjorde hon det?

  Svara

   Så alla ska dit och titta nu, menar du?
   Du kan inte tänka dig att själv kolla och meddela oss här?

   Svara

    Jag var där och tittade, hon sa att hon skulle köra en till live efter 10 minuter. Jag var inte hemma då och ingen notis dök upp. Så antingen gjorde hon ingen andra live eller så är jag blockad från hennes live. Därav frågan. Men om det ska vara sådan attityd av en enkel fråga så ber jag så hemskt mycket om ursäkt för er attityd på en fråga.

    Svara

     Attityd? Snarare normal misstänksamhet skulle jag kalla det.
     Man kan ju få intrycket att du kommenterade för att få igång klick till AB konto 🙂

     Svara

      Nix, det fixar hon själv. Hon är mitt guilty pleasure ☺️

      Svara

     Jag följde också hennes live på förmiddagen (första gången) och hon avbröt den för att ringa ett samtal för att sedan komma tillbaka.
     Nej, hon återkom aldrig, har varit inne och kollat ganska regelbundet idag.

     Antingen är jag också blockad eller så har hon kanske fått ngt emellan.
     Jag ville se hur hennes live ser ut efter alla skriverier om det, men tyckte hon verkade rätt normal.

     Svara

   Varför är Anna Books lives så intressanta så de måste kommenteras under varje inlägg här? Helt sjukt, så jäkla intressant kan det inte vara.

   Svara

    Det var en fråga 😳, dålig dag?

    Svara

    Om du har tråkigt någon gång och inte har sett hennes lives är ett tips att göra det, man vet aldrig vad för sjukt hon slänger ur sig.

    Svara

    Haha jo de är riktigt underhållande faktiskt. Give them a try, sunshine!

    Svara

    Undrar också. Känns mest som de som vill titta på liven också uppskattar att titta på djur i bur eller dansande apor. Det känns liksom fel att sitta o elda på en inte helt välmående individ?

    Svara

   Nope, satt otåligt och väntade men hon återkom aldrig *buhu*

   Svara

    Tack ☺️

    Svara

  Det går bra nu för favoriterna Hannah Widell och Amanda Schulman:

  https://www.expressen.se/dinapengar/hannah-och-amanda-stams-pa-miljonbelopp/

  Svara

   De är dem väl unt!

   Svara

   Konkursförvaltaren i ASHW concept store fashion AB:s konkurs anser att ägarna räddat undan kläddelen i form av varulager, varumärket Daisy Grace och e-handelsplattformen utan att göra rätt för sig.
   Konkursförvaltaren har skyldighet att återvinna så mycket som möjligt till konkursboet eftersom han har att bevaka fordringsägarnas intressen så att de inte förlorar mer pengar än nödvändigt.
   Eftersom de inte lyckats göra upp så går ärendet vidare till domstol.

   Svara

   Uppförsbacke för Amanda samtidigt som det är medvind i seglen för Alex och hans bokkontrakt i 12 länder…
   Osynkat.

   Svara

   Hörde deras försök till försvarstal i podden för någon vecka sedan. Där de bara skröt om att de var först med allt och därför inte lyckades med sina projekt för att de var sådana pionjärer och alla var emot dem för att de var så banbrytande och duktiga. Helt otroligt verklighetsfrånvända.

   Svara

  Om man går in på Laila Högfeldts LinkedIn så står det en annan influensers instagramkonto länkat på hennes profil: isabellajedlund. Konstigt?! Camcam, kan du inte gräva lite?

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.