Paradise Hotels största mansgris är korad

https://www.instagram.com/p/CFl78LiAYs9/

Här följer lite reaktioner på Simon Weidersjös sexistiska och galet mansgrisiga uttalande i Paradise Hotels första parcermoni.
Alla verkar förstå det strukturellt vidriga i att uttala sig på detta vis, att samtidigt som det är extremt skenheligt att skamma en kvinna och samtidigt hylla en annan för exakt samma typ av handling.
Alla, utom Paow då. Hon tar det personligt och får det att handla om sig själv, när det egentligen inte har med henne att göra alls.
Man borde inte göra något av det – vill folk suga kuk i TV, låt dem suga kuk i TV. Så länge de suger kukar de själva VILL suga, så får de väl suga hur mycket de vill.

Jag kan tänka mig att den här Simon mer än gärna vill sin kuk avsugd, samtidigt som han inte kommer respektera personen som gör det. 
Vilken jävla vinnare!

https://www.instagram.com/p/CFhQpRzoscR/

123 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    För att jag var här och bjöd på mig själv. Hahahahahahahaha. Skämde ut dig snarare.

      Man bör ju suga kuk för att man vill, inte för att man känner att man måste bjuda på sig själv.

        Tror snarare att det blev ett snabbt svar på tal, josie är grym, och tycker det är typiskt sätt att man shamar kvinnan!

          Alltså varför måste vi låtsas att det är feministiskt, starkt och självförverkligande att utföra sexuella akter inför en hel värld.
          Och inte i ett kärleksfullt kontext utan som något slags spel och tävling och oftast kraftigt berusad.
          Bilder som föräldrar, släktingar, vänner och ev. partners nu kommer ha på näthinnan fortsättningsvis.
          Hur många av er som yrar om att man shamar kvinnor skulle suga av eller ligga med fylleragg på bästa sändningstid utan att skämmas?

            Man ska fortfarande respekteras som människa.

              Blanda inte ihop människovärde och att bli tillrättavisad när man beter sig fel/illa/pinsamt.
              Om min vän sugit av en kille offentligt på fyllan så hade jag pratat med henne, hjälpt henne. För något står inte riktigt rätt till om man beter sig så.
              Respektlöst är väl att titta på och garva.

                Tycker du att han pratade med josie och hjälpte henne?

            Jag diggar honom, äntligen någon som säger rakt ut vad många tänker!

              Han är väl fel person att öppna kakhålet med tanke på att han är med i programmet!!!

              Fast kom igen? Paow har också legat i TV, varför skulle detta vara en orsak till att inte stå med Josie när Paow gjort samma? Han vill ju provocera och slänger sig med slutshaming i farten, kass kvinnosyn och dålig moral.

            Varför finns detta programmet år 2020?

              För att människor älskar att kolla på andra människor som skämmer ut sig och är ”dumma i huvudet”.

            Men dumfan, det handlar inte om huruvida det är ett klandervärt beteende eller inte, det handlar om att inom ramen för beteenden ska båda kön bli behandlade på samma sätt.

            Dvs, man kan inte shamea josie och sedan inte shamea Marcelo eller vem det nu är som gör samma grej.

          På vilket sätt tycker du att Josie är grym? För att hon har tryckt kroppen full med plast och säljer nakenbilder till snubbar på Onlyfans, snacka om menlös tillvaro. Hon var dessutom väldigt elak förra säsongen som hon var med i PH.

      Är det ens något att prata om? Det är ju ett gäng fullkomligt sexstörda människor. Allt handlar om sex i programmet så varför bli förvånad?

      Så märkligt att det plötsligt verkar värre att säga något än att, som vissa andra killar förrförra säsongen, betedde sig svinigt mot tjejer. Värre att bete sig som ett svin än att prata som ett?

      Inte kollat men tänker spontant vad gör den där killen på PH. Ph är den ultimata white trash programmet. Har man sådana värderingar ska man inte vara med i PH

    Arma, arma Sverige.

    Förstår faktiskt inte vad som var så himla farligt och hemskt med det han sa, han kallade henne inte för h-ordet liksom vilket man nästan kan tro av reaktionerna. Vad är skillnad på att hon haft sex med fyra pers i tv el sugit av tre pers i tv, är väl ungefär samma sak? Undrar om du tyckt det var okej om det var vissa andra tjejer jag menar härinne är det ju shaming mot vissa för allt och inget.

      Det var just det som var poängen, att han tyckte det var ok med paow.

        Kanske valde mellan pest eller kolera….

        Fast hade Paow gjort det under en och samma säsong? Var väl det han menade som var poängen. Tycker inte han gjorde något jättehemskt som han ska bli hatad för överallt och av alla, det är väl nästan värre i så fall. Så farligt var det inte. Vänd på det, om en tjej sagt likande hade ni varit lika upprörda då? Nej troligtvis inte, vad har inte sagts och skrivits om Marcelo tex

          Jag tänkte också på Marcelo. Marcelo är en mansgris som har ”massa” sex med olika tjejer och leker han är kung för det. Och det hade jag också kunnat nämna som en negativ del hos honom. Så… same same?

        Fast hon gjorde det väl inte med så många under en och samma säsong? Var väl kanske det som var poängen typ, skillnaden.

      Säg inte att du får in Bella här på ngt märkligt sätt med ?

        Det var visst du som fick det och det verkar som att du håller med om att hon shamas här för allt och inget, allt vänds till fel och för vrängs. ”samtidigt som det är extremt skenheligt att skamma en kvinna och samtidigt hylla en annan för exakt samma typ av handling.” – är ju precis det som är så vanligt förekommande härinne. Alltså dubbelmoralen härinne.

          Du är inte frisk Stollis, sök hjälp.

      Man behöver inte säga H-ordet för att det ska vara slutshaming. Jag tycker att Johanna Bladh och argtjej beskriver ganska perfekt vad problemet är?

      Alltså. Jag har stött på människor som säger att de inte respekterar sverigedemokrater, köttätare, riskkapitalister, putin, polisen, staten, rökare och missbrukare. Och vem bryr sig? Han får väl respektera eller inte respektera vem han vill!

      Det är ju faktiskt skräpteve vi ser på, inte en SVT-finansierad, PKsäkrad och LGBTcertifierad produktion.

      Killar som går ner på varenda tjej de ligger med är lika äckliga. Det är liksom ofräsch att ha oralsex med randoms vilket är det han kanske menar.

    Alltså det enda jag känner för dessa människor är att det är så fruktansvärt tröttsamt alltihop.

    Äh, han vill ju bara provocera och röra om i grytan.

      Denna återkommande gryta alltså.

        PH-kidsen kan ju knappt laga mat. De lever på Foodora.

        Jaa, grytan och båten är med i alla säsonger

      Spelar väl ingen jävla roll om han vill ”provocera”, då kunde han väl använt hjärnan och TÄNKT EFTER LITE innan han öppnade kakhålet.

      Det jag inte förstår är hur man vill förstöra sitt varumärke innan man ens är känd? För alla som är med i ph etc är ju delvis med för att kunna jobba som influencer sen.

        Han får sin lilla klick av fans som ser honom som en hjälte. Ryggdunk av sina brushbrush för att han ”satte slynan på plats”. Tycker inte att hon är något helgon men han är fan inte bättre själv. Äckel-tv.

    Jag förstår inte varför det han sade tolkades som något negativt? Det han säger är ju sant. Och hon är en s l a m p a.

      Sluta, bara sluta… Både killar och tjejer bör kunna få ligga eller suga utan att bli kallade för nedvärderande saker. Sen att tv-kanalen och tittarna tycker detta är kul att se på är sjukt, dessa trasiga och mindre begåvade individer utnyttjas som djur på zoo.

        Nej det tänker jag inte göra och det bestämmer inte du. Du får gärna ha dina åsikter men förvänta dig inte att alla dansar efter din pipa. Det spelar ingen roll om personen i fråga är man eller kvinna – ligger man med kreti och pleti och har sex i tv är det ett lösaktigt och s l a m p i g t beteende.

          Ja usch HATAR också kvinnor speciellt om dom ligger med flera människor. Så vidrigt beteende. Kvinnor borde lära sig att inte bresa med benen så mycket inte konstigt dom blir våldtagna. Håller med dej!!! Tacka vetja män då dom ligger runt har Dom ändå VÄRDIGHET ????

            Du tycks ha problem med läsförståelsen. Som jag skrev så är det för mig lika lösaktigt även om det istället är en kille det gäller. De som vill vara en madrass kan vara en madrass men det innebär inte att alla tycker att det är positivt.

              Exakt???? eller spermahink som jag tycker passar!! Tur det finns vettiga tjejer där ute inte bara feminazis??

                ?

              Du fattar väl att personen trollar?

        Ingen har tvingat dit dom.

      Är slampa något positivt? Säger du det själv i positiv benämning? Jag är lite förvirrad.

      Med tanke på vad Mia Skäringer sa om män i sin senaste podd så va det här inget. Skitmänniskor pratar såhär, välj annat sällskap ?

        Mia o Anna har blivit vidriga, dt senaste avsnittet som innehåller ordet f*ittsaft i halva programmet är så jävla vulgärt. Dom hatar män, ”inte alla män” som dom påpekar men väl 97%.
        Dom anser att dom håller på o kan bege sig så vidrigt pga att män gjort det i alla tider, gnäll förihelvete inte på männen när ni är likadana.

      Är hon ju inte! Alltså blir provocerad. Låt vem som, ligga, suga lite eller mycket eller inget alls. Inget är fel. Fan vad jag önskar att man låter vem som göra vad man vill utan att det ska dömas

    Vilket svin.

      Är han värre än Marcello nu då? Själv tycker jag inte att det var såå hemskt det han sa, det har uttryckts betydligt värre saker i det programmet, och härinne. Vet inte om det är bättre att shama Simon överallt nu för det uttalandet, tycker inte han förtjänar det, finns värre saker.

        Fan vad du upprepar dig jämt, S.

        Precis, värre med killar som beter sig som svin än de som pratar som svin.

    Hur kan vissa människor ha så lite IQ?! Är några påväg tillbaka till babianstadiet?

      Haha jo. Tror det är ”Robinson-effekten”, att efter de tillbringat tillräckligt lång tid avgränsade från verkligheten börjar deras hjärna bli mos. En annan orsak kan vara droger som hämmar hjärnans utveckling.

    Fan vilken liten tönt känner jag rent spontant.

    Någon som såg Anna Books live? Vill veta vad hon gick igång på denna gång ?????????

      Jag vet en sak hon gick igång på i alla fall och det var för att Nettan (användare på insta) frågade ”Vad jobbar du med?”.

      Men såg inte hela.

        Hur vågar Nettan ställa en så förnedrande, hemsk och dum fråga!???? Anna jobbar med jobb på jobbet.

      Ingen som spelade in?

    Djävla skitprogram

    Var det någon som väntade sig att en snubbe som är med i Paradise Hotel skulle vara någon form av intellektuell gigant?

      Jag är inte förvånad över uttalandet, jag är förvånad över att folk tittar på skiten och att dom inte lagt ner serien än.

      Spot on!

    Nej sånt här beteende är INTE OKEJ någonstans, what so ever.
    Försök inte släta över det här med ”äsch, hon blev ju inte kallad något fult” ”äsch då, han bil provocera och röra runt” ”äsch då, det var väl inget farligt eller hemskt” till er vill jag bara ? Sluta kolla på skiten, ni är hjärntvättade!!!

      Killar ursäktas alltid. Det är så jävla sjuuuukt hur enkelt de kommer undan och hur alla stryker dem medhårs oavsett hur illa de beter sig.

        Fast det är väl det de INTE gör, inte här iaf men tjejer däremot. Ja inte alla tjejer förstås men många, medans killar däremot ska shamas, finns ett fåtal killar här som dock kommer undan med allt och vissa tjejer också medans andra shamas för allt. Vänd på det, om en tjej i PH sagt något om en kille, hade det blivit ramaskri då med? Troligtvis inte, kanske om det var Paow.

          Men lyft blicken. Du bevisade dessutom Bs poäng väl.

    Fan vad ful han är

      Nej det är han inte.

        Jo, väldigt.

          Nej.

            Lite neandertalarutseende. Nåt ser off ut.

              Dom är off allihopa i det programmet.

      Han ser ut som en kille med ful sne kuk.

        Sne k*k kan vara riktigt nice och Simon ser väldigt bra ut.

          Ok amanda schulman.

            Gillar hon honom eller snea menar du? haha

        Vad är det för fel på en sne kuk? Har träffat på flera och förstår inte problemet ?

          Fult och avtändande.

            Jag tycker att de flesta kukar är fula ??‍♀️

            Men de fungerar bra, bättre än raka faktiskt. Kan vara olika på olika personer vad man känner och föredrar förstås men enligt mig är det väldigt bra med lite sned. Är inte samma som 18.59

              ”dom fungerar bra” fan vad osexigt, ha ha herregud.

            Hur gammal är du 19.05? Du kan inte ha varit med om mycket?

          Inte skönt att ha sex med

            Jo det är det ju, det kan det vara.

        Åh sned kuk är fan det bästa!

    Haha, det där var ju det bästa under hela veckan. Älskar Simon ?

    Legat med 4 pojkar och suget av en alltså brett vad vidrigt!

    Har inte sett PH sen prinsessan Sofia var med! Kan bero på min ålder, kan bero på kvalité ??‍♀️?

      Inte jag heller och när hon var med var jag typ 14 ??

        Same ?

      O c h ?

    Så vidrig och pantad kommentar!
    Han verkar ju inte direkt bright snubben. Blicken ser ju lika smart ut som kanin.

    Att han säger att han inte kan ha respekt för Josie för att hon sugit kuk är så äckligt!
    Man behöver inte vilja ligga runt, man behöver inte förstå varför folk vill det etc. Men så länge samtycke mellan vuxna finns är det väl skitsamma för oss andra hur de lever ut sina sexliv.
    Inte fasen tappar folk värde som människor för att de har sex med många etc.

    Han hade ju aldrig sagt samma till ”sina boys”.

    Och så Paow på det som aldrig fattar grejen och gör det till ngt som handlar om henne.

    Stay in school kids liksom..

      ”Han verkar ju inte direkt bright snubben. Blicken ser ju lika smart ut som kanin.”

      Tycker hans kinder ser lite lösa ut, typ som om han hållit på med boxning eller hockey och fått en och annan käftsmäll – och smällar mot huvudet i sådana sporter sätter sina kognitiva spår.

    Så vidrig och pantad kommentar!
    Han verkar ju inte direkt bright snubben. Blicken ser ju lika smart ut som kanin.

    Att han säger att han inte kan ha respekt för Josie för att hon sugit kuk är så äckligt!
    Man behöver inte vilja ligga runt, man behöver inte förstå varför folk vill det etc. Men så länge samtycke mellan vuxna finns är det väl skitsamma för oss andra hur de lever ut sina sexliv.
    Inte fasen tappar folk värde som människor för att de har sex med många etc.

    Han hade ju aldrig sagt samma till ”sina boys”.

    Och så Paow på det som aldrig fattar grejen och gör det till ngt som handlar om henne.

    Stay in school kids liksom..

    Har programmet bra tittarsiffror? Måste väl blivit rejält urvattnat vid det här laget??

      Vad tror du själv om det fortfarande sänds och de har råd att ta in gamla deltagare som tar sexsiffriga belopp per säsong?

      Och en enkel googling ger dig svaret att det är några hundratusen som tittar och att det är ett av deras mest tittade program på kanalerna.

      + och de är i full gång med att casta en ny säsong.

    Stackars dessa föräldrar.

      Varför det? Det är ju deras uppfostran de ser resultatet av nu

    Är det inte dags att lägga ner den här skiten. När folk blir mer och mer medvetna med me too och så mycket annat så får sån här grottmännisko program finnas kvar och ingen reagerar.?

      Vadå ”får” finnas kvar? Tycker du att det ska förbjudas? Väldigt demokratiskt isåfall!

        Kanske programmet kan göras om en smula? Tror inte programmet är en sån bra förebild för ungdomar.

        Vet du ens vad demokrati är? ??‍♀️

      Är det något som bör läggas ned så är det idol, talang och mello. Samma skräp som är med där som i PH ?

    Snacka om att bränna sitt CV för all framtid. Ojoj vad han kommer att ångra det där när han söker jobb nr 274…

    Det mest komiska är att han i sitt ph-intro presterar sig som polyamorös. Antar att det bara är okej från hans sida.

    Men orka analysera och hålla på? Vad förväntade ni er av PH?

    Tycker det var kul för det var så jävla korkat och typ delvis sant.

      Ja PH är ju after all ett program som baseras på drama och skandaler.
      Inget nytt under solen att de flesta som är med i detta program inte direkt är vältalande intelligenta typer. Att ha med provocerande karaktärer är väl ändå en del av PHs säljpitch.

    Ämnet har nu fått en egen FB-tråd:

    https://www.flashback.org/t3269065

    Hela programmet är sexistiskt och problematisk och de castar personer som beter sig så här.
    Kan vi fokusera på det?
    Hur jäkla omodernt det är och hur de som producerar njuter av att programmet får uppmärksamhet, även om det är sånt här.

      Exakt. Och sen sitter kidsen i soffan och tror att detta är att vara cool… ?

    Asså, jag skulle aldrig knäböja för tex marcelo för att han är en narcisist och hora…. Dock hade jag inte sagt det högt. Jag hade nog svarat att dom fick fråga nån som faktiskt knäböjt.

    Men hur se dessa manniskor ut?! Plastic surgery gone wrong…

    Lyssnade på hans musik på Spotify, För Fin För Mig förklarade allt. Den hade lika gärna kunnat heta Mindervärdeskomplex. ?‍♀️

    Hur gammal är du 19.05? Du kan inte ha varit med om mycket?

    HAHHAHA jag dör av skratt!!
    har gått i samma klas som snubben!!
    och vi hatade varandra. Han har varit en idiot sen då? Va äcklig och nedvärderade mot tjejer. Jag va tufft och sa emot så han hatade mig, men det va ömsesidigt 🙂 usvh ett riktigt äckel!

    Fast han klär sig lite som en medeltida prins ändå. Eller en bard. Behövs bara spetsiga skor och en hatt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.