Isabella Löwengrip börjar blogga varje dag igen

Jag har ändrat mig.

Som vanligt.
Det är nämligen såhär att jag vill börja blogga varje dag igen. Jag saknar min vardagliga rutin med att få skriva till er så nu blir det en uppdatering varje dag istället. // Isabella Löwengrip

Jag undrar om det är ett krav från Tailsweep – som förövrigt visar alla andra influencers statistik på Ocast FÖRUTOM Isabellas –  eller om hon själv känner att det rullar in för lite kosing?

116 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Desperat, mycket?

      Desperat? För att hon återgår till att uppdatera bloggen dagligen som innan. Hon sa inte att det för alltid skulle vara två uppdateringar per vecka. Är Cam också desperat då som gör flera blogginlägg varje dag? Paula bloggar också dagligen och flera andra, är de desperata då?

        Vad har du gjort med din tid 18.00–18.32? Du börjar tappa reaktionsförmåga.

          Men ts var snabb däremot ?

            Jag tror bara att hon saknar att vara ”center of attention” och vill fylla ut sitt inre tomrum på något sätt

        ???

          Osnyggt att hon lägger ut bilder från restaurang där andra gäster syns tydligt i bild! Big No No.

      I så fall är väl alla bloggare desperata?

        Ja det är väl närmast en synonym till desperat.

      Skulle säga att hon är en lögnhals som hävdar att de är för att hon saknar att skriva av sig med de gulliga läsarna och inte taktik för att skapa mer trafik till bloggen. Men desperat kan jag tycka är att ta i lite, det är väl ett rätt sansat och långsiktigt sätt att locka läsare? Skulle vilja kalla det för något av hennes minst desperata åtgärder i den kategorin faktiskt.

      Ju, desperat verkar det. Jag går inte in på hennes blogg sedan hon jublade över att Bloggbevakning ökade trafik till hennes blogg och gav henne 20-30.000 extra per månad.

      Cashen måste in.

    Roligt för henne.

      Dessvärre tråkigare för oss andra.

        Varför?

    Fast hon tjänar väl inte mer för att hon bloggar varje dag ist för två dagar? Sen är det klart att bloggstatistiken sjunker något när det bara bloggas två dagar i veckan. Det var tillfälligt att hon minskade ner till två inlägg per vecka skrev hon då och inte för alltid, det var i samband med flytten och efter E TC. Enligt smililar web har hon högre besökstatistik än alla andra vanliga blogar i alla fall.

      Klart hon gör, det drar ju fler besökare.

        Jag skulle inte tro att hon har särskilt många följare längre – och det är väl kanske det hon tänker sig att försöka råda bot på. Vilka de här som presenterar statistik är vet inte jag men det är intressant att de i så fall inte visar Isabellas (jag utgår från att det stämmer). Hade den kvinnan en bra statistik skulle det inte bara synas i hennes egen blogg utan snarast tapetseras upp över hela stan. Vi kan nog lugnt utgå från att en betryggande majoritet insett att om man ska läsa fiktiva berättelser så kan man ju med fördel välja en god bok framför IL:s blogg – alla dagar i veckan och om hon skulle skriva varje dag (egentligen fattar inte jag – hur ofta skriver hon nu då?) så skulle folk rimligen tröttna ännu fortare.

      Ökar hon antal inlägg kan hon också öka reklaminlägg/reklamintäkter.
      Ska hon shoppa loss, resa, ha hjälp med allt måste ju pengar in.
      Jag tror inte för en sekund att hon inte planerat det här sedan hon sa att hon skulle sluta blogga.
      Hon behövde försvinna så folk glömde bort hennes inkompetens och offentliga krasch. Damige Control.. Nu har en del blåst över och hon kan få lite mer företag som vill göra samarbeten.

        När har hon sagt att hon ska sluta blogga? När har hon försvunnit? Hon minskade ner till två inlägg per vecka bara en tid. Nu har hon kanske läkt lite mer och har mer tid, lust och ork. Sjukt hur det ska klagas på allt.

          Mohahahah!! Nu har hon läkt? Från vaddå? Skavsår av att ha åkt för mkt privatjet i pumps?

            Efter Ect-behandling och depression.

              Älskar att folk på riktigt tror att man kan vara så sjuk i depression att man får sådan behandling och sen vips bara ngn månad senare frisk, glad och ok…

                Men hon säger inte alls att hon nu jämt är glad och sprallig. Hon berättar, i podden, ofta om hur hennes sinnestillstånd går upp och ner hela tiden och hur hon blir deprimerad och nere, att hon har panikångestattacker osv. Det är den första frågan hon och Sheila ställer varandra i början av varje poddavsnitt; vilken siffra? Hur man mår, alltså. Mellan 1 och 10. Där 1:an är botten. Ibland är den närmare 1 än 10… Så, var inte så snabba att döma.

                  Om man tror på det hon säger så…alla gör inte det …. 😉

                Nån månad, gått närmare ett år annars..

            Liggsår och träsmak i röv tror jag mer på!

    …eller så mår hon helt enkelt bättre nu så att hon mentalt orkar uppdatera varje dag. Tror knappast Tailsweep skulle kunna pusha henne att blogga varje dag om hon inte själv kände lust till det. (Måste vara oändligt trist att alltid måsta vända allt Bella gör till något negativt.)

    Kul att hon börjar blogga varje dag igen, tacksamt. Vi är nog många som gärna läser hennes blogg varje dag. Det är nog inget krav från Tailsweep med tanke på att hennes kollega Madeleine Ilmrud inte bloggat på nästan en månad och ofta har veckors uppehåll. Heja Isabella som håller sina utlovade tider och alltid meddelar om hon tar en paus.

      ?

      Ja Ilmrud som enligt egen utsago drar in 100k i månaden på bloggen ? men trots det uppdaterar hon aldrig.

    But why ?

      But why not ?‍♀️

      Hon och Paul har ett projekt ihop. Hur går försäljningen av Floating Bella? Någon som vet priset?

        Och hur många har blivit sålda?

          Många har blivit sålda till Umeå…

    Vart är Bellamaffian som tar hennes varje ord på gravallvar? Hur vågar hon ändra sig? Hon sa ju köpstopp men köpte endå några plagg, va!? Ny ska hon blogga VARJE dag?? Att hon inte skäms, denna Bella!!! Hon skulle bara VÅGA börja jobba igen!

      Vad pratar du om? Du verkar litet bitter.

      De kanske blev nöjda med att hon erkände att hon ändrar sig ofta 🙂

      Men lugna ner dig Berith…

    Den stora frågan återstår dock.
    VAD ska hon skriva om?
    När hon hänger med Paul, barnen och Sheila? När hon shoppar? När hon bor på hotell och går på spa? När hon får håret fönat?

    Tror de blir mycket spännande!!!

    ?

      Ja vad är fel med det? Vad vill du att hon ska blogga om? Vad bloggar andra om? De bloggar om sitt liv och sina dagar och vill du inte följa det så behöver du inte. Bra va men du lär nog fortsätta följa henne med spänning 😉

        Såklart vi alla kommer följa henne med spänning! Tänk att få se hennes patetiska liv VARJE dag och få läsa hur du raljerar under varje inlägg här! Detta är det bästa jag hört på länge, kommer bli en rolig höst ?

        Och du lär fortsätta ha nosen upptryckt i Bellas röv…

      Äsch, det finns alltid något hon kan ljuga ihop.

        Hehe.

      Hemmafruliv och graviditet med en gnutta bubblor i poolen samt bygge av pooltak gör att sponsorer drösar in. Pengarna rasar ut. Mannen har flyttat in sina saker i källaren men får vistas i övervåningen (sick).

      Hmm.. ja det är väl sånt typ alla andra bloggar om så?

        Där mannen har sina prylar i källaren men får umgås i övervåningen…Låter som en inneboende som har tillåtelse att vara i kök och något annat rum.

          ”Fri tillgång till altanen från oktober till mars!”

    Jag har aldrig riktigt följt Bella men jag har alltid haft ”koll” på hennes liv (pojkvänner, män, barn, flytt, jobb, produkter osv). Nu ska jag nog börja följa henne, det är något speciellt med henne. Kan inte sätta fingret på det men hon känns så..jag vet inte! Vill liksom ha meeeeer. Hon känns som en utomjording som försöker lajva människa. Tycker nog om henne för att jag aldrig blir provocerad av hennes liv och texter.

      Men alltså vad finns det numera att bli provocerad av egentligen? Hennes blogginlägg det senaste året är totalt intetsägande. Hennes blogg är som att se färg torka. Det finns ju inget innehåll alls?

    Hon kanske har tid nu när hon inte jobbar.

    Som hon spenderar inte konstigt att hon behöver mer deg!

      Boende i Schweiz kostar deg.

      Alltså ja vi lever i olika världar. Jag läste nyss inlägget om när Blondinbella shoppar kläder och tittade en gång extra och sen igen när jag såg bilden på butiken – Schuterman? Haha alltså, jag trodde ”Schuterman” var en fiktiv butik från serien Solsidan ? jag har alltid tyckt det var så bra parodiserat men inte trott att den finns på riktigt.

        Vilken sten har du bott under? ?

          Kanske under den sten som heter resten av världen och ligger runt Stockholms innerstad?

          Ja du ? det finns många stora stenar här uppe i de Norrbottniska skogarna ?

    Märks att intresset för Bellsan är rekordlågt.

      Ja hon är ju bara pinsam?.

      Tvärtom ni är extremt intresserade av Bella här inne kolla bara på kommentarsfältet

      Haha, varenda lilla andetag hon tar blir ju ett inlägg här..

    Vad kul!

    Hon tiger som muren om golfresan. Inget gym eller golf den sista tiden men åter med extensions hårfön och shopping.

      Paul vill nog inte att Bella ska träffa varken den personliga tränaren eller golfinstruktören.
      Han vill ha henne för sig själv.

        Att jämt göra allt tillsammans som hämta lämna barn ger lite märklig känsla.

          Han har väl inget bättre för sig på dagarna.

            Han väntar nog på inspiration så han kan blåsa upp en glasklump till ett stycke konst ?

      Golfresan blev ju framflyttad till Mars eller vad det var?

        Ja, den ska bli av då man kan åka till Mars och golfbanan är klar där borta.

          Hahaha ?????, den var dagens bästa. Tack för din humor?

    Klart att det blir färre besök och sidvisningar om någon aviserar att det blir nya inlägg endast måndag och torsdag.
    Därmed blir det lägre intäkter både för Tailsweep och för Bella själv.
    Och det är förstås svårare för Tailsweeps säljare att marknadsföra reklam i en blogg där man bara uppdaterar måndag och torsdag. Ingen går ju in på måfå andra dagar i veckan för att se om det ”hänt något”.
    Sen vet man ju inte om det kommer endast sponsrade inlägg vissa av dessa sju (fem?) dagar då Bella tänker sig att bloggen ska uppdateras.

      Weekendresorna finansieras troligen mot reklam. Hon ska nog göra som kronprinsessan besöka alla Sveriges län. En bok ska skrivas och material till den måste in. 500 sidor är vääääldigt mycket text men betyder inte kvalitet. Snart är golfsäsongen slut ochhon har inget annat att göra. Tomma tunnor skramlar mest.

        Då börjar hon spela padel. ?

    Har det hänt någonting mellan Nikki Amini och Sara Biderman? De kommenterar/gillar inte varandras foton längre på instagram, Sara verkar inte styla Nikki längre och det kommer inga fler säsonger av deras pod ”Bulle i ugnen”.

      Intressant ? Säg till om du får svar.

      Hur håller man koll på sånt här?!

    Vad hände med fb-gruppen Economista?

      Pingis kickade dem båda moderatorerna som hade byggt upp gruppen, utan att ge dem någon förklaring eller ens ett tack för det jobbet som de lagt ned. Sen tror jag hon började använda gruppen till att sälja in reklam (osäker då jag gick ur den ganska omgående då Pingis började synas mer i den).

        Jag är kvar i gruppen och upplever den flyter på ungefär som vanligt men med mycket färre inlägg

    Men deras pod… Lyssnar folk på detta? De sitter och pratar som två små barn

      Tror de är jättemånga som vill lyssna på två ointellektuella som pratar tramsigt om livet i stort och smått. Ungefär som att man gillar och se på färg som torkar. ??‍?

      Shiela måste vara rätt bakom flötet. Tycker inte om att duscha för att vattnet är kallt i början. Men vad fasiken, kan hon inte ens tänka ut att man står utanför duschen och inväntar att vattnet blir varmt.
      Så fjantig podd. Vi fick ju även veta idag att Bellas snippa alltid är ren för Palle.

        Och det här lyssnar ni alltså på? ?

          Hört talas om guilty pleasure?

        Hoppas att Påls påle är lika ren då!

          Det framgick inte…. men han plaskar ju runt i poolen rätt ofta?

    Jag tror att bubbel-Pålle vill vara med på ett hörn och också få skriva på bloggen. Annars blir det faktiskt orättvist, så de så…

      Misstänker att det är han som har tagit fotona på senaste inlägget.

        Ja, som den mästerfotograf han är! ?

        Det är nog han som skriver inläggen också.

          Ingen av dem kan skriva eller stava samt hanterar tempus helt fel.

    Vad finns det för något, som i dagsläget, är intressant med Blondinbella? Jag ser inte något; ihop med en man som är lika gammal som hennes pappa, ganska skum: heter Robert Riddervold på MrKoll, han har inga barn, inget körkort, ingen inkomst?…. hon shoppar vidare på Nathalie Schutterman?? Nu börjar hon blogga varje dag.. snark…Snälla CC , sluta skriva om henne.

      Körkort har han väl? Var det inte han som körde i den där pinsamma sångvideon?
      To the hip hop the hippity… ?

      Han har körkort

    It´s all about the money så klart. Hon har levt på samarbeten de senaste åren men i och med avslöjandet om falska siffror så fick hon inga längre. Troligtvis har erbjudandena börjat trilla in så smått igen så hon ser sin chans. Nu ska ni se att det blir reklam för diverse skräp igen så att hon kan fortsätta lyxkonsumera. Hon är så j-a tom och korkad som hoppar in i ekorrhjulet igen istället för att göra något vettigare av sitt liv. Hon kommer aldrig att bli en seriös entrepenör utan förblir Blondablogg Bella.
    Sorgligt nog ser hennes inlägg fortfarande ut att vara skrivna av en fjortonåring. Stackars den som ska korrläsa hennes bok på femhundra sidor.

    Eller så är det bara som hon säger, hon gillar ju uppmärksamhet så måste ju vara svårt att låta bli. ??‍♀️

      Cam Cam finns en intressant kommentar på bloggen om att den fejkade hotlappen används som exempel på hur missbruk av hot gör att det blir svårare för kvinnor att bli trodda. Något att gräva i!

    En sak som är säker är att hon skrev inte blogginläggen själv tidigare.

      Julia skrev mkt. Hon skötte även insta. Blev en rejäl avhyvling när hon tabbade sig och la ut en mysbild från en fredagkväll med Odd på sin egen insta och inte Bellas!

    Har någon tips på en mer vardaglig blogg utan event, samarbeten och orelaterbara outfits? Tänker någon som skriver om Svenssonliv ungefär som Stila-Lee gjorde?

      Låter som vilken småstadsbloggare som helst.

        Du har säkert rätt. Något tips?

    Mest populära inläggen är ju om Isabella så ni som säger hon inte är intressant det kan väl inte stämma? Hon berör er så mycket att ni bara mååste kommentera

    Svårt att få bra samarbeten (=tjäna pengar) om man bara bloggar två ggr per vecka….

    När tror ni Bellan blir på smällen?

      Hon är antagligen redan det och det är därför hon ska starta upp bloggen igen.

    Oktober eller februari

    Fasen alltså… Jag har alltid gillar Helen Torsgårdens vloggar. Det har inte gjort något att hon beklagat sig över att vi fått se samma saker eller att hon haft det lite tufft med orken. Det har varit mysigt ändå. Men nu har det blivit för mycket. Skulle kollat senaste videon och till och med i thumbnailen står det ”ingen motivation” eller något liknande. Nä nu har jag också tappat intresset 🙁

      Hon klagar på ALLT! Trots att hon har barnen på förskola och killen gör det mesta, så är allt sååå jobbigt. Hon ska alltså filma när hon typ tvättar o städar sitt kök och mata höns. Sånt vi andra dödliga gör efter vårt heltidsjobb. Hon är den enda youtubern som inte gör några vettiga videor. Hon bara filmar när hon gör saker som hon måste göra. Hon skulle aldrig bemöda sig att skapa något vettigt kontent. Gillade henne förr men tröttnat för länge sen. Hon är så jävla medveten om allt med så minsta kritik hon får blir hon så jävla kränkt och upprörd.

    Senaste blogginläggningen. Alla som bor i Sverige bör besöka Falu Gruva…och Tällberg…
    Kan knappt ha varit utanför Sthlm (förutom flygresor från VIP:en) och inte veta hur många i detta avlånga land reser inrikes och upplever vår fantastiska natur och alla sevärdheter.
    Får verkligen leva upp till Blondinbella. Kanske börjar studera Sverigekartan nu 🙂

      Hoteller var , Tällberg var, ingen idé att åka dit. De finns inte mer.

    Är Isabella och Paul förlovade nu? ?
    (Med tanke på Isabellas senaste Instagram-story när hon sitter i bilen och stolt visar upp sin ring på vänster hand…?)

    Eller är det bara ett ”lockbete” för att få mer trafik till sin blogg? ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.