Tips från corona-coachen till President Trump och Mel T.

https://twitter.com/realDonaldTrump/status/1311892190680014849

Här är mina tips till presidenten och hans stackars sate till fru i denna svåra tid:

1. Handsprit i lungorna.
2. Hävda ”fake news” och nys på Joe Biden vid nästa debatt.
3. Ta fram enkla grafer i färgglatt tryck på papper att vifta bort viruset med.
4. Kräv fram ett vaccin inom 24 h, så att presidenten ”eventually will be right” om något.
5. All of the above

Ps. Jag har själv inte haft Covid-19 (vd jag vet) men fakta eller personlig erfarenhet är ingenting som krävs för att man ska kunna uttala sig om praktiskt taget ALLT, enligt President Trump, så därför bjuder jag på mina små finfina tips.

122 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Hoppas Truppe tillfrisknar snart så han kan förlora mot Bidde på ett värdigt sätt! Handhjärta till Truppe, du klarar detta, allt är ändå demokraternas fel! Häng dig kvar vid makten om du så måste göra det från en respirator! All kraft till dig!

   Jag gillar verkligen Trump.

    Jag gillar inga män som anser det vara deras rättighet att ta på kvinnors kön bara för att de är mäktiga.

     Locker toom talk. Till skillnad från Biden som bevisligen är för närgången mot kvinnor:

     https://www.youtube.com/watch?v=DAUOurZIVfI&ab_channel=NBCNews
     https://www.youtube.com/watch?v=xSSMG0MaEnQ&ab_channel=CNN

    På vilket sätt gillar du Trump? Hans osammanhängande uttalanden? Hans lögner? Hans personliga påhopp och femåriga attityd under debatter?

     Det är väl att han är ett levande bevis på att man kan komma undan med vilken skit som helst ?

     Jag gillar hans personlighet och framtoning. Jag gillar Bert karlsson med.

      Nyss stod han på scen och hånade Biden om att hans son var en knarkare och att Biden håller avstånd-rekommendationerna. Vägrar fördöma högerextremism.
      Jo han har verkligen en skön framtoning..

       Han hånade familjen Bidens hyckleri. Biden talade om hur de rika skodde sig, Trump pekade ut hur Bidens gjort sig rika på kriget i Krimea. Biden sa att Trump hånat veteraner och spottat på försvaret. Trump sa att Bidens son själv vanhedrat försvaret.

       Nä sååååå mycket bättre med vänstern i Sverige som inte tar avstånd från AFA. Fina värderingar på vänsterkanten – alltid ?

    Är du go eller

   Värdigt var väl aldrig ett alternativ? Hade f.ö. också ringt in mig sjuk om jag också skulle få sparken inför hela världen.

   Hoppas han blir riktigt jävla dålig, såsom han viftat bort den här pandemin som en petitess och sedan utryckt sig med viftande rövhalvor om hur detta bäst bekämpas.

   Kämpa nu, Trump!

    Karma på dig

    Till skillnad från Sverige, där den verkligen tas på allvar menar du? ???

    Lovar dig, om en vecka är Trump på banan igen. Han är en riktig kämpe.

     Nej, jag tror du har fel, tyvärr. Jag skulle gärna vilja att trumpen blev frisk så fort som möjligt pga att han bör få stå till svars för allt han gjort. Det värsta som kan hända i denna härva är att han skulle bli nån slags martyrfigur som suddar ut all jävelskap han ställt till med. Jag hoppas han blir frisk snart och orkar med slutdebatterna och att ta all den kritik han rätteligen ska ha. Så, kämpa på orangen. Han har nyligen blivit flyttad till sjukhuset, vilket är oroväckande. Jag håller tummarna för att han ska bli frisk snart, men är bekymrad.

     Han har genomgående hånat andra som framstått det minsta sjuka eller försvagade, som Hillary Clinton när hon vacklade till någon enstaka gång, biden när han är försiktig o har munskydd eller är något seg i sina svar osv. Nu när orsngen, tyvärr, själv verkar ha drabbats och blivit sjuk och svag- gäller samma regler då? Är det fritt fram för andra att håna honom då? Eller Är det dubbelmoral som gäller?

      *orangen

   Hörde precis på nyheterna att de sa att orangen var i riskgrupp för att han var gammal och tjock. Stackarn! Måste kännas jobbigt för honom också att han senast för bara några dagar sedan hånade biden för att han ofta hade munskydd. Ja, vem vill ha en ansvarsfull president? Nej, bättre med en tuffing som kan grab them by the *****, skrika och vara oförskämd i debatter, ljuga Hej vilt och skita i sina landsmäns säkerhet. Heja orangen, du klarar detta, det viktigaste är att till varje pris klamra sig fast vid makten kosta vad det kosta vill…..

    Bor du i USA?

    Enligt Tv4 nyheterna så fick Trump dödsdomen ikväll.

    Dom flesta politiker klamrar sig fast vid makten, som exempelvis Löven med flera.

     Gör det saken bättre???

   Jag förstår inte detta hånande tonen i inlägget? Varför? Man kan blir skeptisk, kritisk men detta är hån. Och detta är aldrig ok mot en annan människa.

  Åh du vill att vi diskuterar partiledare och politik, jippie. När kommer det ett inlägg om partiledarnas stackars satar till makar som måste leva med dessa fånar? Börja med partiledarna en i taget kanske Camilla?

   Måste leva med? Vem fan tvingar menar du?

    Hon kallar ju Trumps fru för stackars sate så våra partiledares stakars satar till makar då då.

     Finns väl grader i helvetet också?

  Det där med att inte sänka sig till idioters nivå… Det här inlägget kunde du ju ha hoppat helt.

  Flotus är inte en smickrande akronym.

   Vet inte om jag tycker Potus är särskilt smickrande heller. Potus får mig att tänka på flodhästar av någon anledning och Flotus den obehagliga Clownen i IT. Taskiga vibbar rakt igenom liksom.

    Flotus får mig att tänka på en flytande bajskorv. Jag vet, inte moget alls, men det är dit min hjärna drar.

   Det latinska namnet för flytning typ.

   Nej, det får en osökt att tänka på flatlöss……

  Jag tror att det är ett PR-trick.

  *Tips foliehatt.*

   I utilitarismens namn hoppas jag att han dör. Sorry not sorry.

    Har svårt att önska livet av någon människa men världen skulle kanske bli lite bättre utan honom…

     Exakt, det jag menar.

     Han som varit bidragande till fredligare tider gentemot föregående på posten? Honom tror du det blir bättre utan?

      ”bidragande till fredligare tider”? Visste inte att foliehattar rekommenderades under pandemin.

       Han är den som bidragit mest till att palestinakonflikten ska ta slut.

        Gillar inte Trump men har svårt för glorifierandet av Obama som var en jäkla psykopat, likaså Clinton.

        Nej, den konflikten är definitivt inte slut, det är bara propaganda och önsketänkande. Kom tillbaka när konflikten verkligen är löst. Vilket lär dröja.

         Jag skrev aldrig att den är löst och slut. Däremot har han sett till att man är närmre ett slut nu än vad vi någonsin varit tidigare.

          Inte om du frågar palestinierna som blir totalt överkörda. Men visst.

          Så du tror att det finns en chans till fred om man skiter i att bjuda in en av parterna i konflikten för att istället frottera sig med i det närmaste diktaturer? Att bli accepterad av länder som styrs i princip som diktaturer är väl inte jättemycket att hurra för…… denna konflikt är långt ifrån löst och för tillfället längre ifrån en lösning än på länge. Att man skryter och skrävlar betyder inte att man verkligen åstadkommit något hållbart……..

    Jag vill att han ska leva med all skit han spridit till andra. Känns fegt om han bara slipper undan karma på detta sättet.

     Vad för skit har han spridit till andra? De flesta dödsfallen av corona beror på demokratiska guvernörer. Historiskt få dödskjutningar av svarta, av polis. Inga nya krig i världen. Han har inga band till tidigare neo cons. Osv.

      ”Vad för skit har han spridit….” du måste skoja! I princip allt han tar i blir till skit, hans misogyna sätt (”grab them by the…”), hans konstanta lögner, hans raljerande över de som bär munskydd (bla biden), hans giriga sätt (inte betalt skatt fast han är mångmiljonär/miljardär), hans sätt att skrika och avbryta i debatter, hans totalt ovärdiga sätt att behandla alla medmänniskor som motmänniskor, hans fjäskande för högerextremister och ryssland, hans sätt att uppvigla folk och se mellan fingrarna vad gäller rasism, hans respektlösa uttalande om stupade amerikanska soldater (fast han själv var så feg och mesig att han bad papsen fejka ett läkarintyg så han skulle slippa värnplikt när han var ung) osv osv. Att tycka att allt ovanstående och mer därtill är ok- det säger mycket om en person.

       20:02 varför så negativ och bitter? Se det positiva i tillvaron så kommer du må så mycket bättre.

        Du har alltså ingen bra comeback, utan ger mig rätt (Eftersom du börjar svamla)! Bra att veta att du viker dig och inser att du hade fel! Bra gjort, du ska inte skämmas för att du hade fel, alla kan ha fel! Vissa oftare än andra……..

    Vill du verkligen ha Mike Pence som president?

     Hans fru heter ju Karen så det kan väl bli många roliga skämt om inte annat. Om han blir president blir det ju lätt och smidigt för Karen att få ”speak to the manager”

    Intressant att Trump själv fördömde de som firade RBGs död. Men nu hoppas många på vänstern att Trump själv dör. En ögonöppnare.

     Att han fördömde det berodde på att han vill hålla sig väl med, fjäska för vissa grupper. Han gör inget utan baktanke, inget som inte gynnar honom och hans familj.

      Då kan vi applicera samma baktanke på vänsterledare då som av rädsla för att förlora vissa grupper INTE fördömer hatet nu.

   Nog för att Trump är kapabel till allt, men jag tror inte han vill ses som en sjukling. Och speciellt inte med Corona.

    Jag tror att han gör det för att slippa debatten, dominera nyheterna och media, samt spä på sina egna uttalanden om Covid. Dvs att han dyker upp igen om två veckor och hävdar att det inte alls var farligt och de knappt var sjuka, världen överdriver och att ingen behöver mask och allt är en hoax.

     Vi är tre i familjen som har haft covid utan att knappt märka av det, lite ont i halsen bara och positivt på testet. Så det behöver inte vara så besvärligt för en del. Känns som att viruset tappat mycket av sin styrka senaste månaderna. Hoppas det fortsätter på den vägen.

      Och jag är en av de som nästan förlorade livet p.g.a. covid så ja… det är nog lite olika…

       Hade du nån underliggande sjukdomsbild som satte dig i en riskgrupp eller var du helt frisk och hälsosam?

     Exakt min tanke!

     Där skulle jag kunna hålla med dig ”Konspirat……”

   Jag tror det är fake news!

   Nä tror inte han vill ligga på sjukhus frivilligt! Som han nu gör.

  Håller med Peg, Biden är vidrig! Vilket jävla peddo-äckel! Kunde verkligen inte demokraterna hitta någon bättre??
  https://youtu.be/yl4UtpahWjM

   Corona kanske kan plocka Biden med så får Michelle Obama eller Oprah steppa upp.

    Fantastiska kvinnor.

    Michelle Obama installerade Coca Cola maskiner med light produkter på alla amerikanska skolor och fick pris för sitt ”hälsosamma” initiativ. So. Much. Bs.

   Hade Peg verkligen sagt något till Biden, eller har hon bara filmat och instagrammat det?

   ”Creepy Joe Biden sniffing hair and touching girls… ” ?

   Vem bryr sig om vad Peg tycker? Ytterligare en i mängden av proffstyckare som tror sig veta något bara för att de har en massa följare.

    Titta på klippet så kanske du också håller med Peg, eller tycker du att hans beteende är normalt?

     Om det är sant. Även rörlig bild kan ljuga

      Haha har du blivit inspirerad av Trump och ropar fake news?

      Helt otroligt att folk försvarar det där peddot, helt jävla otroligt!

   Trump ”Grab them by the pussy” är ju fräsch.

    Tycker nog det är mer ofräscht att kladda på barn.

     Och vi vet ju mycket lite om huruvida Trump verkligen varit på peddoön eller om allt är en lögn kring det också.
     Med tanke på allt Trump stått anklagad för så tycker jag nog han är tio resor värre än Biden.

     Men alla får vi tycka olika. ??‍♀️

      Appappapp, S2 är mitt nick! S3 är också taget så jag tror du får köra på S4 🙂

      Har du överhuvudtaget sett klippet med Biden och småflickorna? Tycker du att det är ett acceptabelt beteende?

      Det går raskt utför för mänskligheten…

       Han har också offentligt både bett om ursäkt samt sagt att han ångrar det. Var har Trump gjort samma sak?

   Usch fy, stackars tjejer! Man ser på dem hur jävla vidrigt de tycker att det är!

   S, du framstår verkligen som påläst och källkritisk.

   Håller med, det är fruktansvärt!
   Vilket äckel! ?
   Min son visade mig det där youtubeklippet och jag kunde inte ens se hela för att jag blev så illa till mods.

   Håller med Biden är fullständigt vidrig. Vilket äckel. Pedofilvarning.

    De är Trumpen det talas om här…!!

  Hoppas bara inte att det här leder till att han typ ställer in valet eller något liknande.

   Det kan presidenten inte göra, han är ingen diktator. Hur och när valen hålls regleras i lag.

   Chimpanser diskuterar månfärder igen.

  ”Bloggbevakning, om Influencers och sociala medier”. Visst, Trump skrev ett inlägg om detta på Twitter. Men tycker du Camilla, verkligen, att Trump är relevant för denna blogg? Personligen läser jag hellre om honom i en seriös tidning, och mer om töntigt influencer-tjafs här.

   Men läs tidningarna då.

   Jag tycker det är kul när Camilla tar upp lite såna här händelser också. Jag tycker det är kul att diskutera Trump och nyhetshändelser, men det gör inte mina kollegor som jag träffar dagligen. Att kunna diskutera här är ju då toppen! 🙂 Gillar man inte vissa inlägg så måste man inte läsa dom… bara så du vet

   Då vet vi. Tips: skrolla vidare om du inte gillar inlägget. Det finns mycket mer att läsa på denna bloggen är enbart detta.

    Älskar alla som ska försvara Camilla (inte)

  OT men influencer: vem är det som klappar sig igenom mataffärer? Typ flyter fram på fjantigt sätt? Har jag drömt detta eller finns det?

  Det var många politiska diskussioner idag…

  Varför skulle Trump vilja tillfriskna och ta sig igenom detta TILLSAMMANS? Han ogillar väl de flesta andra människor? ?

   Tillsammans med Melania.

   Typiskt socialism

  OT: Tanbyklara tar priset för att söka spons. Söker ett ställe att ha ett barnkalas på, skriver: ”PLS help om ni vet ngt… typ @leoslekland”

  Haha

   Haha orkar inte ens vänta in förfrågningar, gör en riktad på en gång! #gratisärgott

  Jag gillar Trump och hoppas han kryar på sig snart ?.

   Om du gillar Trump hoppas jag att du också kryar på dig snart………

  Snälla, kan du inte ta in någon som kan korrekturläsa dina inlägg känner inte någon god intention kring att läsa din presumtiva bok. Du gör så många stavfel/slarvfel.

  Jag är förvånad över att han fått corona, han åt väl hydroxiklorokin i förebyggande syfte ?‍♀️.

  ”stackars sate till fru”? Hon har val anda inte gjort nagot ont? Det ar okej att vilja gifta sig rikt och ha olika asikter an sin man…

  Hoppas han blir riktigt jävla sjuk några dagar men återfår hälsan då jag inte önskar
  någon att avlida av detta. Men det kanske kan banka lite ödmjukhet in i honom.
  Eventuellt kanske hjälpa honom inse att det inte hjälper att injicera blekmedel
  eller dyligt.

   Fruktansvärt att önska att någon ska bli riktigt sjuk. Usch så hemskt att ens ta de orden i sin mun!

    Vissa förstår inte annat än att det ska bankas in hårt. Sjuk och lida några dagar är nog
    nyttigt för honom. Kanske kan få mannen att bli lite mer eftertänksam.
    Ingen önskar väl livet ur honom för det vore ynkligt.

   Karmavarning där, du kan själv bli riktigt djävla sjuk som du uttrycker det. Finns även andra sjukdomar än Covid 19.

  Hoppas han blir riktigt djävla dålig.
  Med tanka på hur mycket han raljerat kring covid

   Nej, alltså nej, det är inte sunt att önskas att någon blir ”roligt djävla dålig” i covid.

   Fast han var den som ville kontrollera inflödet i USA? Demokraten Cuomo ville ha öppet resande för alla. Han placerade även covidsjuka nära folk i riskgrupper. Tvärtemot Trumps rekommendationer.

  My har stukat foten…grattis till henne nu har hon nåt att skriva om. Sen gillar hon också att vara ”sjuk” så dubbel Grattis till my

  Han kan ju i första hand prova att dricka handspriten.
  Det han trodde kunde var ett alternativ 🙂

  Nu har han tydligen blivit förflyttad till sjukhus. Mycket oroväckande detta. Hoppas verkligen han tillfrisknar så han kan ta ansvar för allt han ställt till med. Han har ju 3 riskfaktorer: gammal, fet, man. Enda ljusningen är väl att han inte har några övriga sjukdomar. Är dock bekymrad över detta. Skulle aldrig utnyttja situationen att håna honom för hans svaghet, såsom han gjort mot andra när de visat sig sjuka/svaga. Undrar dock om han tycker det skulle vara ok att håna honom, liksom han gjort mot andra, eller om det är dubbelmoral som gäller?

  Å Camilla….du gör verkligen allt för att framstå som ”rätt”, ”woke” och ”god”. Du är så genomkorkad och vidrig. Du är en fruktansvärd människa. Inte konstigt att ingen vill gifta sig med dig eller skaffa barn med dig. INGEN går på att du valt din livssituation frivilligt.

   Oh noooo!
   Ett troll som inte köper utformningen eller avsikten bakom mina högst privata livsval?! ??? What to do? What to do?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.