Michael & Frisörerna tvingas till karantän pga Anna Book

https://www.instagram.com/p/CF-YR-RDFh_/?igshid=12o0rhfhc6ckb

Hade inte Anna Book uppvisat samma nonchalans som Donald Trump, vad gäller covid-19 och de rekommendationer till människor som uppvisar förkylning eller andra symptom, så hade jag kanske kunnat sympatisera med henne. 
När det nu visar sig att en helsnuvig Anna besökt en frisörsalong och genom sitt idiotiska beteende sett till så att två medarbetare tvingats till karantän pga att hon testat positivt för viruset så kan jag bara skaka på huvudet.
Att jag sedan avslutar med en dubbel facepalm beror på den video som jag postade tidigare i morse där Anna säger att hon minsann inte ska testa sig för ”hon är inte sjuk, hon är bara förkyld”, något som alltså visade sig vara Covid-19.
Det är illa nog att åka iväg till frisören när man är förkyld och snuvig, men att sedan sitta och försvara det i en live på Instgram?
Idiotin vet inga gränser…

Vem är näst på att drabbas av någon form av bakslag pga ignorant beteende i dessa covid19-tider?
De oförsiktiga sjöfantasterna och reprisresenärerna Löwengrip och bubbelpojken?

…………………………………………………………………………

Jag vet att jag skämt bort er med både 05.30 och 21-inlägg i någon vecka nu, men under de närmsta dagarna kan de komma att utebli någon eller några gånger, men jag ska göra mitt bästa. 🙂

232 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Och hon har dessutom mage att påstå att det är hos andra det brustit, folk som hon träffat ”som varit ”förkylda””(Anna som satt förkylda med citationstecken)??

      Tycker det står i Annas insta att hon fixade håret i tisdags? Har hon ändrat?

        Ljuger och justerar som vanligt. Det står ju t.o.m i frisörens instagram att kunden med covid-19 var hos dem i fredags. Och Anna är på bild från i fredags.

          Jag gick förbi salongen i fredags och såg Anna sitta i frisörstolen, så hon har ändrat på sin instagram ??‍♀️

            ??‍♀️

          Tror faktiskt att det är Annas usla svenska som ställer till det här och att hon menar att hon fick idén på tisdagen.

        Hon har inte ändrat. Jag har skärmdumpar som jag tog en timme efter att hon gjort inlägget. Det står tisdag på dom. Tror hon menar att hon kom på att fixa håret på tisdagen, inte att hon var där på tisdagen.

          Om man läser vidare i texten så står det ”idag skedde förändringen”.
          Skärmdumparna tog jag eftersom hon inte reklammärkt som vanligt.

        Läs hennes text igen…

        Det var i lördags-samma dag hon testade sig.

      Förvånad? Herregud, Tooken gör väl aldrig fel. Ni ska se sedan när hon kvicknar till från nästäppan, då jäklar kommer hon att ha taggarna utåt som aldrig förr. Hon kommer att vara missförstådd och böla om näthat och mobbing som aldrig förr.

      Själv undrar jag i detta nu mest över hur övriga familjen beter sig. Har de vett att hålla sig i karantän? Någon som har insyn hos Stolledanos?

        Precis som My då, nu är hon mobbad av trollen igen.
        Hon drar sin sjukhistoria med obalans i nervsystemet för hundrade gången?

          Det där tjatade hon ju nyligen om. Stackars My som ser troll överallt ?

        Då kan hon ju ta molimenti i handen och läka sin ptsd tillsammans.

      Galet!

      Men kommer de få ett vettigt coronaresultat om de testar sig nu?! Är det inte lite tidigt efter träffen?! Är det säkert att de inte har det om de får negativt resultat?!

        Nä tänkte det också. Man ska ha haft symptom i två dygn och det är i regel 5 dagars inkubationstid. Kan ev gå snabbare. Men deras test kommer bli negativt, är ju en kvalificerad gissning.

          När jag tog innan sommaren skulle man varit sjuk i minst en vecka innan man tog det.
          Det kanske iofs var för att alla inte skulle testa sig

            Jag jobbar inom vården och måste testa mig varje gång jag känner av något förkylningssymtom innan jag kan återgå till jobbet. Måste då ha gått 24h från första symtomkänning innan test görs.

      Det är alltid alla andras fel i Annas universum. Hade hon inte träffat de förkylda så hade hon själv inte blivit sjuk. Punkt.
      Jag har inte träffat släkt sedan mars och endast träffat tre utvalda vänner. Är det tråkigt? Mycket!! Mina tonåringar har inte haft kompisar hemma eller varit på platser där det är hög risk för smitta på ett halvår. Borträknat skolan pga skolplikt. Tycker de att detta är kul? Nej. Verkligen nej. Men vi måste väl hjälpas åt? Eller?

        Min familj gör precis som ni. Känns som det enda vettiga.

      Det roliga nu är ju att hon typ tagit farväl tills vi ses igen. Människan har ju inga symtom enligt henne. Eller tror hon att hon smittar via instagram. Att isolerad betyder noll kontakt med hela världen. Och att hon bara kan se på teve och gå på sin lilla toa. Hon är lite kul faktiskt.

    Hon har ju även varit hemma hos My. My lever på som vanligt trots sina utbrott när andra ”gör fel”.

      Men My har ju haft corona säger hon.

        Tror hon ljuger.

          Ja då får hon det kanske denna gången på riktigt, men då får hon mer att skriva om. Undrar om vänskapen håller med Anna då.

            Ja då blir det nya romaner resten av året.

          Det borde hon ha haft eftersom sonen var väldigt sjuk i våras-inte troligt att My inte smittades och var sjuk redan då.

        Tycker nästan alla influenser har haft corona, så blir inte alls förvånad. De kan verkligen inte hålla sig hemma. De bara MÅSTE äta ute och mingla (på ’avstånd’) med div folk med förevändning att ’stötta restaurangerna’. Känner inga sympatier med den här typen av folk och tänker varje gång att ’jag visste det va en tidsfråga’. Elakt kanske, men har ju haft rätt..

          Ja! Nämn en ”kändis”som inte haft Corona? Jag är väldigt nyfiken på om det ens finns nån. Detta är inget ursäktande av Anna. Jag bara undrar. Katrin isolerade sig och det beundrade jag henne för. Alla har inte den möjligheten heller. Sist jag såg henne dansade hon utan munskydd ibland människor i munskydd som tittade förundrade på den här världsfrånvända människan. Hennes karantän höll tills hon blev sugen på livet i hufvudstaden igen. Precis som förväntat. Finns det någon som följt rekommendationerna av alla sk kändisar? Denna person borde lyftas isf. Och alla vi andra vanliga Svenssons som krigar på och gör vårt allra bästa med att följa det som är sagt.

            Jo men deras liv är sååå viktigt, de måste verkligen gå ut, fixa hår naglar, på 50-årskalas, göra fransar, fettbortagning med isbitar (eller vad de gör) ja precis allt…men med deras avstånd på 2 cm. Gärna med en del bubbel i kroppen så bedömningsförmågan verkligen ligger på ’topp’. Sedan beklagar de sig högljutt på sina bloggar varvat med hur nöjda de är att de ändå haft det för då är de minsann immuna och ränner runt ännu mer, men med aaaavstånd som de så fint deklararerar och endast 49 pers va på plats, smittan sprids ju inte alls då? Eller träffar folk från Sveriges alla hörn, långt ifrån vardagliga vänner och familj…de åker runt och smittar ner. Nä, de är folk som jag verkligen skulle backa ifrån om jag skulle se de på tex ica. Om möjlighet finns så bör man byta butik alternativt ta en annan dag….de är värsta smittbärarna. Vill inte låta alltför grinig, men fler än anna bör få kritik över hur de lever. Varför åka till andra städer alls? Jobbar man med sociala medier har de alla förutsättningar att vara hemma….till skillnad från dem som måste till ett jobb.

        Hade hon haft Corona så hade det skrivits såååååååå mycket mer om det i bloggen. Se bara på den nu stukade foten. Aaaaaallla foton (typ) innehåller foten lindad o så kryckan.
        Allt elände som ske ältas o mals det om o om o om igen.

          Snacka om att göra sig till åtlöje gång på gång. Tycker hon ska ge ”teamet” sparken för hon är sig lik år efter år. Slöseri på resurser.

          Tycker hon är lite lik Ilmrud där. Det är någon sjukdom eller hemskhet i var och vartannat inlägg.
          Ingen är riktigt frisk någon gång.

          Corona är socialt stigmatiserande-en stukad fot eller magoperation är inte det. Tror absolut att hon har Covid. Är inget Anna-fan och vet att hon gärna mjölkar uppmärksamhet av krämpor men Covid är inte som en stukad fot. Hon är förmodligen rädd eftersom hon full av hybris tog för givet att hon inte var smittad och gick ut vitt och brett om att hon bara testade sig av plikt och måste inför ett jobb.

      Fast hon var väl hemma sist när hon var sjuk?! Och sa iaf att hon var symptomfri ett par dagar innan hon gick ut

        Hon sa det ja, men det visade sig att hon ljög som vanligt. Hon fick kritik men raderade alla kommentarer om det.

    Sigtuna-ambassadören borde göra en ”Trump” och åka ett ärevarv med bilen i kommunen och vinka åt fölket.

      Då hoppas jag det blir väldokumenterat. Kan nån vinka från mig? ?

      Det hade passat hennes självbild rätt bra, tror jag.

      Även att hon under sin senaste live säger, -”Jag tycker vi take a moment för att Trump fått Corona. Han ligger just nu i ett militärsjukhus där dom försöker hålla gubbjäveln vid liv”.
      Vad är det du brukar säga, Anna. Karma is a bitch!!
      Oh yes indeed.. ???

          Hon är ju bara lite ”vädersjuk” med huvudvärk och nästäppa såhär i pandemitider. Att hålla sig hemma då? Nä nä det finna inga dåliga väder ju, bara dåligt ställningatagande. Fatta alla gånger hon tog sig om näsan och ögonen och sen rattar runt och pillar på saker i och utanför bilen.. för att sedan då ta telefonen med sig överallt hon går. Som en riktigt duktig superspreader.
          Får se om hon blir inlagd och om de bemödar sig att hålla liv i tantan!

      Åhh, vad hon skulle älska det.

      Hon har samma nyans på sin foundation som Trump numera. Ännu en likhet.

    Vilket bra initiativ av frisörerna. De tar ansvar för sin omgivning till skillnad från Anna.
    Även om hon inte trodde att hon hade Covid så var hon förkyld. Hur kan man ens gå till sin frisör då. Ingen vill vara förkyld i dessa tider. Jag hoppas att Anna skäms.

      Bra? Dom testar sig för tidigt och svaret kan bli fel, dom måste vara hemma i karantän 14 dagar. Hoppas dom följer rekommendationen.

        Exakt – på dem låter som om ifall de får negativt prov så börjar de jobba igen. De kommer garanterat få negativt om de nu inte var smittade sedan tidigare.

          Tycker att det är tydligt hur de tänker agera. Nämligen vara hemma tills provsvar kommer, vilket kan gå väldigt snabbt. Troligtvis ett negativt provsvar, då inkubationstiden inte ens löpt ut.
          Irrationellt och obildat. Och livsfarligt.

            Tänkte samma sak. Vad är poängen med att ta ett test redan nu? Och kommer de ta om det fler gånger?

              De vill nog bara få bort kritiken illa kvickt gissar jag. Eller så begriper de inte bättre.

            Medhåll i modd. ?

              Nu blir man ju nyfiken?

            Detta evinnerliga testande. Som att det i sig själv gör någon skillnad. Nej det är ju symptom som styr. 2-11 dagar är inkubationstid. Så 14 dagars karantän är vad som gäller. Om man nu inte bara vill spela duktig. Vilket känns mer som dom gör.

              Ja, det känns som man vill spela duktig. En det blir ju på andras bekostnad tyvärr. Att släppa in en förkyld person i dessa tider känns väldigt oprofisionellt.
              Man smittar ju 1-2 dagar innan man får symtom, så risken att aprida corona under de 14 dagar man bör Sitta i karantän är jättestor. Hoppas att de gör rätt nu.

              Klart de inte vill förlora inkomst så det är mycket bara godhetssignalerande att testa så snart inpå det misstänkta smittotillfället.

        Helt korrekt. Jag tog för givet att de också ska stanna hemma i karantän.

      Anna skämmas??? Var du rolig nu? Det kan hon inte, HON gör ju aldrig fel.

        Tråkigt svar. Vadå var du rolig nu?!!

          Ja det var nog ett ironiskt svar

      Varför tar de ens emot en uppenbart förkyld kund?

        Hon kanske hävdade att hon var allergisk eller mgt

      Tyckte jag såg en bild där frisören och Anna kramades så gemytligt.. vad hände med distansen? Blir lixom bara korkat på korkat. Och att det stämmer lite över min bild att stockholmare är korkade. Jag kan ha fel. Men det är iaf två där i hufvudstan som är det.

        Nä dom är så jäkla våpiga. Känner en sthlmare så jag vet

          Haha! Du känner EN stockholmare, så du vet……Dagens roligaste kommentar ?

            gårdagens faktiskt. och det var nog menat som ett skämt

        Jag bor 50 mil från Stockholm på landet och vissa är lika korkade här, så det har nog inget att göra med var man bor. Dock har ju folk redan bilden att bönner är dumma, så det är väl ingen som blir förvånad ?

        Murmelmus, om någon är korkad så är det du.

          Nejdå inte alls. Jag har erfarenhet ?

        Jag är från Stockholm och jag är faktiskt helt chockad över hur illa folk beter sig här. Jag tror snarare det handlar om att folk känner sig så distanserade till främlingar här, ingen gemytlig känsla, ingen sammanhållning, var man för sig själv känns det som. Det är så jäkla sorgligt

        Eftersom stockholmarna är flest ( per stad alltså) så bor det ju fler korkade där än någon annanstans… dock behöver de inte utgöra större procent.
        Dock bor det många influensers i stan… och de verkar ju inte riktigt fattat grejen

        Hon pratar om distans – sen följer hon inte detta själv. Det är hon inte ensam om.
        Min syster var helt asymptomatisk och har smittar ner halva sitt jobb, varav två år svårt sjuka. Hon mår fruktansvärt dåligt över detta, men hon hade själv inte ett enda symtom. Anna har ju haft symtom. Men förnekat dom, eller chansat på att det är för att det är kallt ute eller nåt annat nonsens. Det är precis så vi inte ska göra.
        Tänk att leva med att man orsakat en annan människa bestående men eller att någon tom dör.

          Hur vet dom att det var just din syster som tog in smittan och att hon inte blev smittad där hon oxå?

            Dom andra blev väl troligtvis sjuka efter henne?

            De har smittspårat (kartlagt) Fråga mig inte hur. Hela hennes korridor insjuknade och inom 7 dagar från att hon kom från semestern. Alla testades och andra testet på henne visade att hon hade antikroppar.
            Hon bor på en mindre ort. Om hon verkligen är ”spridaren ” eller inte vet man ju aldrig till 100%.

      Varför säger dom att hon var där på fredagen och hon säger tisdagen?

        För att hon ljuger som vanligt.

        Det gör hon inte. Bara att hon kom på idén på tisdagen och att hon lyckades få en tid tills fredagen…

      De är så illa tvungna eftersom det är känt att det var hos dem Anna var. Men det innebär ju avbokning av kunder och minskade inkomster, undrar om de kan fakturera Booken. Och om hon är välkommen dit fler gånger.

        Hon brukar ju inte betala ändå (hänt flera företag och personer) så fakturera på.
        Sen att det handlas hejvilt hem till Märsta på Klarna, det är en annan femma.

          Tror du att man kan låta bli att betala till Klarna?

            Nej, det tror jag inte.
            Men man kan ju välja ”betala senare” och inte ha täckning på kontot tänker jag? Och skuldberget växer.

      Visst- men de hade knappast något val eftersom de säkert fattade att det skulle komma ut att Anna var smittad och hon hade redan postat om hur hon fixat håret där samma dag hon testade sig.

    Varför kallar du en 52-årig man för bubbelpojk? Låter som ett mobbarbeteende men syftet är väl att få många kommentarer antar jag. Varför inte ta upp Magdalena Graaf lika gärna för hon har väl rest mer än Löwengrip på senare tid? Räcker nog gott med tre fyra inlägg per dag för de flesta, vem hinner med liksom.

      Från Seinfelds bubble boy kanske?

        Apropå Seinfeld tycker jag att han påminner lite om Crazy Joe Davola.

      Förstår inte problemet?
      Han lever som en slyngel, verkar inte jobba överhuvudtaget mer än när han tar ett bubbelfoto. Bella lever på samma sätt. Vilka intressanta människor!!! ?

        Ja du verkar finna dom väldigt intressanta, någon/några verkar märkligt besatt och intresserade av dom. Och ja jag håller med att dom är ganska intressanta faktiskt, Bella är intressant och det verkar många tycka.

          Rättelse: DU verkar finna dem mkt intressanta!

          Måste du vara överallt????

      Varför har han fått öknamnet bubbelpojken?

        För han tar kort på sina prutt bubblor i poolen

          Undrar om han äter mycket kål och bönor? ???

        Ska det inte vara bubbel-gubben?

      Jag trodde att man slutade ge folk löjliga smeknamn (och heja på andra att använda dessa) när man slutade högstadiet ungefär.

      Blir lite hyckleri när Camilla samtidigt poängterar vikten av att sluta använda kissie, jockiboi osv eftersom de själva inte kallar sig det längre.

      ”Bubbelpojken” hejas glatt på men vi ska respektera att Alexandra inte vill bli kallad ”kissie” länge…

        Så jävla töntigt, vill man kalla henne kissie får man göra det, samma med jockiboi.

        Har man haft ett alias på nätet i flera år som alla identifierat en med får man ta om vissa inte vet Ens riktiga namn eller bryr sig. Internet är som sagt inget rosa moln inte heller verkligheten

      Han fotar bubblor i vatten?

      Läs i Maggans kommentarsfält så ser ni all skit hon får ta för att hon blundar för pandemin. Mona hinner knappt radera där.

        Jag tycker verkligen inte att Maggan får mycket skit. Men så är ju kommentarsfältet modererat också, så det släpps kanske inte fram. Många är rädda för att skriva något som kan uppfattas som negativt till Maggan, maken till humör…

          Men så är ju tantMona där och ”mammar” henne också. Förstår inte varför man har en blogg som någon annan ska sköta?

        My raderar också, hon som varit så sjuk p.g.a alla slarviga människor och sonen också. Ändå minglar hon och reser både utomlands och på sina ”events”.

        Magdalena som ältat om sin ”hjärtsjukdom”, men erbjuds det resor måste hon ju åka gudbervars.

    Det räcker bra med fyra inlägg per dag. För mycket är för mycket.

      Jag tar gärna många inlägg, de senaste dagarna har varit toppen?

      Beror väl på vad som händer…

    Det känns inte som hon kommer ha en live snart. Jag hoppas jag har fel ?

      Hon ska ju vara med i tv på lördag.

        Men det är ju inspelat i förväg.

          Redan i trailern gör hon bort sig på enkel matematik. Det trogna anna-följaren minns nog när hon i en live hånade dottern framför vännerna för att vara dålig på matte.

            Hon är nog mer en språk/bokstavsperson än en sifferperson. Tänker både på de milslånga utläggningarna på storys och gamla goda ABC.

        Har ni tänkt på att det aldrig har varit så tyst från Tooken inför ett ”stort och viktigt” jobb som nu då hon ska vara med i Klassfesten. På varje live där ämnet kommit upp har hon tvärtom verkat märkbart besvärad och försökt vifta bort det och totalt ointresserad över när det ska sändas. Den enda kommentaren var ”ja vi får väl se hur de klipper ihop det” följt av en djup suck. Detta gör ju lördagens program sjukt mycket mer spännande i min värld! Tror vi kommer att få se den brutalt tragiska verkligheten – dvs fru IQ Fiskmås i sin rätta kostym. Helt utan filter och med en kamera som lägger på tjugoelva kilo. Minst. Inte särskilt smickrande kanske? Att programmet dessutom sänds i svallvågorna av Tookens senaste gigantiska klavertramp måste få porslinständerna att gnissla så det blixtrar i vita huset. *Poppar orimliga mängder popcorn*

          Ok.. ja då verkar det ju som att det finns visst material som hon är rädd att de har klippt ihop.
          Brukar de klippa mycket under programmet?! Känns väl som rätt straight forward menar jag…

          Hon ligger väl lågt eftersom hon vet att hon skitit i det blå skåpet genom att gå till frisören smittad av Covid, hade hon haft lite i huvudet hade hon inte gått ut offentligt med att hon skulle testa sig och inte heller gått till frisören innan resultatet var klart-men med hennes hybris så kunde hennes symptom inte bero på något annat än att hon varit ute i kall och fuktig luft… Klassfesten är inspelad sedan i våras tror jag, den produktionen hon testade sig inför nu (som skulle äga rum i mitten av oktober) lär ju inte bli av för hennes del nu.

    Märkligt vad tyst det blev hos Anna Book, hoppas hon sitter i skamvrån och skäms för sin klantighet.

      Covid 19 kan vara mycket allvarligt särskilt för de som är i riskgrupp som Anna. Vi kan ju bara hoppas att hon kommer lindrigt undan.

        Hon är inte i riskgrupp. Hon är hälsan själv. Hon äter bara halva portioner och aldrig bröd eller fika. Och hon går jävligt fort när hon powerwalkar!

          Och det räcker gott och väääääl att dela 3-4 st på en pizza ?

            Och hon och hennes dotter delade på en liten kanelbulle för ingen av dom orkar äta en hel!

          Men hur har då rondören uppstått? Medicinerar hon

        Tänkte också på det. Än är inte faran över för Anna, det visar sig först om 7-8 dagar.

    Boken kommer säkert vara tyst nu. Vill att alla ska undra hur det är med henne. Tur att hon har access till altanen ändå.

      Jag tror snarare att hon vill att folk ska glömma att hon var förkyld och ändå for omkring, vem vet hur många hon smittat.

        Vad ska de glömma? Hon var ju inte förkyld. Hon hade bara suttit ute i den fuktiga luften.

        Du är något på spåren.
        Vad ska hon kunna säga liksom?
        Gjort är gjort. Det vore bra om hon fick sig en tankeställare iaf. Learning by doing.
        Jag förstår bara inte hur folk kan vara så dåligt pålästa? Det är en pandemi för tusan! Går man inte in och läser allt, plus det senaste? Undrar hur det sett ut om vi alla bara gjort vårt allra bästa? Inte bara halva befolkningen.

        Så sjukt roligt att hon satt i liven och typ hånade folk som tänkte att hon kanske hade corona.
        Typ dagen innan va? Så roligt att det finns kvar. Går inte att neka till liksom.

      Tror hon är orolig och vill ligga lågt snarare. Både för sin hälsa och över hur alla vet att hon gått runt ute och varit smittad, kramat sin frisör mm.

    Minns hennes ihärdiga beslutsamhet om att hon blivit lite kall om snoken ett par dagar innan liven… Jo det är så man får förkylningar ?‍♀️?‍♀️?‍♀️ Det gick inte ens att diskutera med henne om virus och annat. Sådana som Anna (och hostiga Roberto) driver pandemin! Skämmes!

      Makens hosta skojar man inte bort. Han är nog också kanske sjuk (lindrigt) Men hur skulle det se ut om han blev sjukskriven?
      Svärfars pengar måste ju ta slut någon gång?

    Jag tycker Anna Book är väldigt intressant ur ett hobbypsykologperspektiv. Tänk att hela tiden behöva upprätthålla fasaden, trots alla dokumenterade motsägelser. Hur fungerar ens världsbild och självbild när man aldrig gör fel och när ALLT är andras fel? Och hur kan man undgå att inse hur genomskinligt och pinsamt framhävandet av sig själv genom diverse superlativ blir i andras ögon?

      + 1 på den! Så fascinerande människa.

      Det är ju precis så Trump agerar! Och finns tyvärr fler exempel på den typen av personer..

      Jag tycker också personligheten är intressant. Så många frågor. Så lite svar. Är det miljön/ uppväxten? Finns det nedärvt i DNA’t? Går det att bota? Varför är hon så världsfrånvänd?
      Varför denna inneboende ilska? Varför misstolkar hon precis allt och ser det som kritik?
      Man märker ju att hon ”övat in repliker” och lärt sig vad som ska sägas osv. Även om det 99 gånger av 100 failar ordentligt.

      Ja nu är ju ännu fler kriminella, covid är väl en allmänfarlig sjukdom eller vad det heter? Den får man väl inte sprida

        Jag ser henne framför mig, när hon sitter och läser här på BB och fumlar efter någonstans att trycka för att bocka.
        Måste vara så frustrerande.

          blocka så klart.

      Det är av det skälet jag fastnade på Anna Book för lite mer än ett år sen… jag är tre år yngre än henne och minns hennes ”hits” på tiden det begav sig men har aldrig någonsin varit ett fan. Däremot påminner hon mycket om min mamma, ska låta vara osagt vad jag tror dessa båda kvinnor lider av(eller snarare vad deras omgivning lider av). Det finns dock psykiatriska termer för detta att aldrig se fel hos sig själv utan bara hos andra. Nu får vi inte spekulera i diagnoser på BB, men jag säger ändå N-P-D.

    OT för orkar inte ge tooken utrymme.

    Har Bianca och p gjort slut måntro? Nyfiken på riktigt för jag har inget liv med ett lite för stort intresse för influencers relationer. Noterade att de inte likeat varandras bilder senaste tiden eller verkar ha umgåtts.

      Men jösses vilket tjat det var om detta….

      Hon har ju gillat hans senaste bild?

      Philippe verkar vara i Göteborg, antagligen jobbar han på distans och kan vara där.

      Gissar att de har det lite tufft eftersom han inte verkar bo I hennes lgh på sistone.

        Har dom det inte ”lite tufft” hela tiden?

          Jo

      Jag är faktiskt också nyfiken hans senaste videos är väl inspelade hos sin mamma i Göteborg?

        Hon är ju bortrest

      Han är väl lite trött på henne, behöver en paus och åker iväg till sin familj i gbg. De verkar ju ha otroligt svårt att ha ett bra och sunt förhållande.

      Här är en till som är nyfiken på det!??‍♀️

        Jag är också nyfiken har tappat räkningen hur många gånger dom gjort slut. Måste vara minst 20 gånger eller? Ack den kärleken. Dom kan inte leva med varandra ej heller vara ifrån varandra några längre stunder. Tror ändock att det till slut blir dom två.

      Haha ?

      Snälla Camilla…. gör ett inlägg om detta så att detta tjat kan hållas där!

        Tips på rubrik till inlägget: ”är x ihop med y och vad har hänt med z?”

        Ett inlägg om vad?! Att de inte gillar varandras bilder?!

      Är inte hon på resa

      Orkar INTE ge Bianca utrymme.

    Vi hade en kund inne som sa till mig att hålla avstånd för han var förkyld…
    Så gott folk det är bara att leva på och se till att alla andra tar sitt ansvar?
    Är det något som på riktigt har förvånat mig under detta år, så är det folks totala egoism.
    Alla anklagar varandra men lyckas på något egendomligt vis, helt glömma sin egen roll.
    Spännande och skrämmande.

    Spännande med att se hur många som följer riktlinjerna att alla i samma hushåll över 18 år ska hålla sig hemma pga smittbärare.

    Fan va less man blir på folk ?

      Fast där ska man ju bli kontaktad av smittspårare och invänta instruktioner, något som till exempel inte har börjat tillämpas i min region.

        Nej nej nej. Är din partner konstaterat smittad så ska du hålla dig hemma i karantän. Ingen ringer dig. Inte i någon region.

      My får väl utfodra dem med ett badkar smoothie och några hinkar ägg.

    Idiotiskt av Anna att inte stanna hemma när hon hade förkylningssymptom men hon är långt ifrån ensam. Var på stora Coop i lördags och människor hostade och snörvlade så att man fick gå sicksack. Och sen 70 plussare som passar på att handla Och fika i värsta helgrusningen.

    Sen tycker jag även att frisören har ett ansvar och han får skylla sig själv att han ställer upp på en selfie och inte klipper med munskydd och handskar

      Ja men kom de inte fram redan i våras att 70+ var den gruppen som var minst brydd om restriktioner och om de blev smittade.

        Damen som skulle köpa ål ?

      Tänk att ens våga säga nej till en närgången selfie med Anna!!? Tänk reaktionen. Tänk rubrikerna på Aftonbladet. Det går inte. Frisören hade inget annat val.

        Nog bevisar det bara hur ointelligent frisören/ägaren är? Ingen någonstans skulle tycka att han gjorde fel om han sa nej till en selfie i dessa coronatider.
        Hur arg Anna än blir. Och vi kan väl sätta en hundring på att han ångrar sig ganska grovt nu, att han var så feg?

          Jag skrev detta med ironi.
          Klart alla måste ta ansvar!
          Även frisören.

    Förstår inte riktigt det här med att produktionen för programmet hon skulle delta i kräver coronatest.

    Vet någon när det skulle spelas in?

    Även om man testar sig på lördagen och testet visar positivt så kan man ju bli smittad på söndagen eller måndagen. Eller kräver de att deltagarna är isolerade från test till inspelning?

    Eller tänker jag helt fel? ??

      Negativt*
      Börjar bli trött här..

        Ja, jag har också sett det där. Försök nu att hålla det här i minnet:

        Ett test är positivt om det påvisar vad det tas för. Till exempel är ett blodprov för att påvisa hiv-smitta positivt om man verkligen hittar antikroppar eller antigen mot viruset, det vill säga att personen provet tagits på är hiv-smittad. För den smittade är det förstås ”negativt” – men provet är positivt. ”Positivt” respektive ”negativt” relaterar alltså till provresultatet och inget annat.

          Jag vet, men var för trött för att hjärnan skulle orka tänka igår kväll?

      Nej du tänker rätt. De försöker utesluta deltagare som ev skulle få ett positivt resultat. De med negativa resultat är ju fortfarande möjliga smittbärare.

        Ja det är klart, man undviker ju de med positivt test i alla fall.

      Såg på Ellen Bergstöms storie idag att hon skulle vara med i ett ”kurra gömma”program, Hide and seek heter det. Tydligen någon spök kurra gömma. Tänkte genast på Booken, hon brukar väl också vara med i dessa typer av program?

        Inte på Toutube… Är väl mest Youtubers och influensers som vari med i Jockes produktioner

      Kanske spelas in utomlands?? I vissa länder måste man väl ha tagit ett test för att man skall få komma in

        Ja men då ska testet ofta vara taget senaste 48 eller 72 timmarna.

          Vet ej

    Kan bara hålla med men tyvärr är hon ju bara en av alla dumma människor som inte begriper bättre. Jag har åkt rätt mycket i kollektivtrafiken i Stockholm nu och man blir ju mörkrädd – det hostas och snörvlas och snoras, det är som om folk inte har förstått någonting eller skiter totalt i allt vad hänsyn heter. Själv tror jag alltså att det handlar om ren dumhet.

    En sak som är positiv är att munskydd blir vanligare och vanligare på stan och det är inte längre bara invandrade personer som bär dem. Här (bland annat) har ju FHM fullständigt gjort bort sig, fler och fler rapporter visar att munskydd verkligen hjälper och om man nu inte kan räkna ut det med arslet själv så kan man ju bära dem ändå, i väntan på resultat om hur de fungerar. Resultat som alltså börjat komma nu. Heder åt alla utlandsfödda som jag sett använda munskydd länge och varför det är vanligare i den gruppen vet jag inte men det är det. Härom dagen blev det kul, i rulltrappan på pendeltågsstationen mötte jag en mörkhyad man som jag bedömde som invandrad och det bekräftades när han och jag började talas vid. Vilket i sin tur gjorde därför att han blinkade med ena ögat och drog lite i sitt munskydd varpå jag drog i mitt eget. Lite som hemliga klubben: ”Vi som bryr oss om andra,”. Det var ett fint ögonbklick.

      Jag ser ungefär en om dagen med munskydd… dock inte åkt kollektivt mer än två ggr i år.

      Det är väl bara Sverige och U-länderna nu som inte infört munskydd. Sverige får nog backa och ge med sig nu när forskningen visat att det faktiskt hjälper om det använda rätt.

        Använda rätt ja… De amerikanare och engelsmän man sett har ju inte direkt hanterat dem rätt

          Håller med dig. Men med rätt användning hjälper det. Hur svårt kan det vara?
          Böjligt svårt verkar det som…

      Mmmm det är fint med munskydd som ni håller på och pillar på med era fingrar.

      ELLER så kan alla som är sjuka stanna hemma. OCH så kan alla som rör sig i samhället hålla avstånd.

        Jag bor i ett land med krav på munskydd på offentliga platser. Ungefär ingen vet/bryr sig om hur dessa ska användas ändå. De sitter fel, man använder samma munskydd flera gånger, etc. Bara för att man ser någon ha munskydd betyder inte att den vet vad den gör.

          Exakt!!!

          För att en regel skall fungera krävs det att ALLA skall kunna förstå den och applicera den.
          ANNARS blir det pannkaka. (Sen i vissa trångbodda länder fungerar inte ”håll avstånd” så där krävs andra metoder såklart)

          Men i Sverige där merparten är läskunniga, vi har absolut inte trångboddhet och ett stort socialt skyddsnät, så borde rekommendationerna som FHM gått ut med fungera.

          Att få ALLA att använda ett munskydd korrekt är däremot en utopi och omöjlighet!!!

            Hade förstått om det var krav oå munskydd i kollektivtrafiken om det är trångt. För de lättare munskydden håller väl bara en halvtimme ändå. Och då skall man sedan lyckas göra sig v med det på säkert sätt.

            Och hur många lager tyg var det som de skall innehålla för att de skall göra någon nytta?!

        JUST pga pillandet är munskydd en bra grej. Dina fingrar hamnar inte i munnen eller näsan av oaktsamhet.

          Oj, du har missat en del där.

      Dom svenska experterna säger att det inte hjälper att använda munskydd men du räknar ut det med arslet att det visst är bra?
      Och att ”dra lite i munskyddet” bevisar ju att ni inte har fattat någonting. Regel nr1, RÖR ALDRIG MUNSKYDDET MED FINGRARNA.

    Folk i det här landet har i stort sett levt på som vanligt när andra länder haft total lockdown. Det vimlar av video som gått viral om hur svenskar lever i Coronatider.
    Men så fort Anna råkar bli smittad, trots att hon är extremt pedant och renlig av sig går ni bananas och spyr galla. Det är vidrigt det ni håller på med.

    Tror ni på fullt allvar att hon inte mår skit ändå?

    Jag tycker det är fruktansvärt hur Anna behandlas. Jag tror inte jag skulle orka leva om jag vore henne.

    Anna får liksom stå för det största delen av befolkningen faktiskt gör dagligen. Ni använder henne som hackkyckling för allt!

    Sluta trakassera henne för fan. Det räcker nu.

      Spelar ingen roll hur pedant man är om man far land och rike runt och kramar folk.

      För övrigt verkar du ha missat poängen här.

      ”Trots att hon är extremt pedant och renlig av sig” ?????????

      Bra du gillar din egen kommentar haha

      Hon kanske är pedant men att bädda rent och puffa kuddar skyddar inte mot virus.

      Lazy F, är det du?

      Att vara pedantisk och renlig är inte att göra sin del för att förhindra smittspridning. Att hålla social distans samt uppmärksamma minsta sjukdomssymtom och då försätta sig i karantän är att ta ansvar. Om du bär på smitta är det inte någon som hjälps av att du har bäddat rent hemma, om du fortfarande springer runt på stan med snoret rinnandes nedför hakan.

        Hjälper det inte att ta en dusch, torka sig med rena handdukar och smörja in hela kroppen heller????

      Som vanligt tycker jag är att ta i ändå!!

      Är det du Fisan? ??

      Det är för att hon ljuger som det blir såna enorma reaktioner. Självklart är det många fler än Anna som inte skött och sköter sig.
      Men Anna har inte följt rekommendationerna, fast hon låtsas att hon gör det. Låtsas även att hon är frisk, fast du kan se och höra att hon är sjuk.
      Självklart bär hon inte ansvar för alla, men dock för dem hon smittat. Precis som jag bär ansvar för om jag ev skulle sprida viruset till någon eller inte skydda mig /vara i karantän som det faktiskt är sagt.

      Har du förresten hört hur de som hon kränkt, ljugit om, lurat på pengar, skällt ut efter noter och stulit saker av, blåst företag på pengar. Hur mår dom idag?

      Oj, nu har visst någon i familjen Took hittat hit. Så tydligt att det är du F som rycker ut och tar Mamsen i försvar. Då kanske du kan passa på att rapportera lite från insidan av vita huset? Hur mår hon?

      Och du, det är skillnad på mobbing och en upprörd diskussion bland normalt tänkande människor när någon (din mamma) beter sig värre än någonsin. Helt orsakat av det stora egot själv. Fundera ett varv till på den är du snäll.

      Hej Felicia
      tycker du att det är OK att din mor är ute bland folk o snörvlar ?
      Kramas mm

      Du har missat vad det handlar om. Det handlar om Anna Books eget beteende. Inte att hon fått corona.

    Jag skulle nog inte uppmuntra folk att ta sitt liv som du just gjorde!
    Ska du anklaga andra får du vara noggrannare hur du uttrycker dig.

      Vad menar du?

        Det var svar till Alice!

        ”Jag tror inte jag skulle orka leva om jag vore henne.”

        Bara att sätta sådana tankar i huvudet är fel.

          Inte lite väl dramatiskt att kalla det för att uppmuntra någon att ta sitt liv..?

            Varför ens nämna att man inte skulle orka leva om man vore Anna Book, det är väl dramatiskt om något.

              Skulle tro att kommentaren är från F och då blir det lite tydligare. Anna säger minst en gång i varje live att ”ni skulle aldrig klara av att gå i mina skor ens en dag!!” och att andra bara skulle ligga och gråta om de fick leva hennes liv en dag. Hon har även sagt ordagrant minst en gång att man nog skulle hänga sig om man fick all skit hon får. Men inte hon, hon är stark! Tror att hon kör den retoriken stenhårt till familjen hemma också. Därför skrev F så här ovan för att det ligger så nära till hands.

      Att de inte nämner att hon inte alls varit försiktig med sina kontakter

    Tror booken nu passar på att inte synas och höras mer för att vi ska tro att hon blivit sååååååå sjuk

    Anna Book, frisörerna hon besökte, de flesta svenska kändisar och i stort sett alla andra svenskar beter sig lika idiotiskt omdömeslöst. Förhoppningsvis får de vad de förtjänar.

    Vet andra nämt det men frisörerna kan inte ta ett covid test så kort inpå att dem träffat Anna, det kommer visa negativt pga Taget för tidigt. Chansen att dem fått Corona nu är rimligt stor med tanke på vilken nära kontakt med Anna dem var, ni som säger dem inte borde tagit emot någon med förkylning Anna sa hon inte var förkyld hon hade olika förklaringar till nästäppan men i liven satt hon ändå och sa hon kände sig förkyld och inte symptomfri som hon påstår på instagram. Tycker genuint synd om frisörerna, men… samtidigt kan dem inte utsätta sina kunder för fara, vilket det tyvärr blir nu. Förstår det blir jobbigt för ekonomin men dem borde verkligen stanna hemma i två veckor annars borde folk kanske undvika att gå dit tills man vet mer om eventuell Corona där..

      Lär dig använda ”de” och ”dem”! Mina ögon blöder!

        Jag tror att de som inte kan skilja på de/dem försöker skriva så att det ska verka intellektuellt genom att slänga dit ett ”dem” lite här och där. Stör mig otroligt mycket på det. Det gör verkligen så att ögonen blöder. Detta är liksom den basgrammatik man lär sig i mellanstadiet. Det KAN inte vara svårt att skilja ”de” och ”dem” åt. Och vid osäkerhet; använd DOM. Önskar att vi kunde sätta ribban lite högre. Språk är viktigt! Tack på förhand <3

          Ska man kommentera hur andra skriver är det ju bra om man själv kan skriva en korrekt text…

          Du är här på en blogg för skvaller o rättar varenda en som inte vet skillnad på de och dem, vad vet du om min bakgrund eller varför jag skriver som jag gör? Kanske trodde jag det var rätt att använda både och . Du däremot borde skaffa dig en hobby och sluta rätta folk på en skvallerblogg

            Jag lovar dig att det inte är EN person som rättar här. Jag gör det också.
            Och som h*n skrev. Vet du inte, och du inte heller kan lära dig, så skriv ”dom”.

          Det lär vi ut redan i lågstadiet!

          du är och kommenterar på varenda en som på en skvallerblogg inte vet skillnaden mellan de och dem, och ärligt talat vet ni INget om bakgrunden till detta kan vara diagnoser eller att man bara har problem med att stava att förlöjliga personen då och påpeka om lågstadiet osv visar väl mer på vilka ni är som personer, hoppas ni inte jobbar inom skolan eller om ni gör det stanna där för att lära folk. Detta är som sagt en skvallerblogg…

            Så på en skvallerblogg, kan man kalla stol för bord och köttbullar för korv?
            Spelar liksom ingen roll om det blir rätt för det är en skvallerblogg?
            Låter det logiskt?

        Herre gud människa, sluta läsa kommentaren då om det nu stör dig så mycket….

        Dessutom heter det inte ”på grund av taget för tidigt”

          Löjligt du spenderar så mycket tid här inne och rättar folk, folk kan ha svårt med stavning av en miljon orsaker! Få utlopp för ditt behov av att rätta på något annat ställe där det är uppskattat inte på ett kommentarsfält i en blogg.. kämpa 🙂

    Inte för att jag inte tror på att hon sagt att hon inte ska testa sig/ej har covid (och jag håller med alla här om hennes fullkomliga idioti och ignorans) men var säger hon det? Jag hör bara att hon rabblar olika symtom.

      Hela liven ligger på Youtube.

    Bidrog till att frisörerna förlorade inkomst också för flera dagar vilket nog är rätt mkt pengar med tanke på vad det förmodligen kostar att gå dit.

    Hur kom det sig att Anna Book gick dit och inte till Bobbys? Trodde hon var stammis hos Bobby, kan ju mycket väl bara vara så att Bobbys bara inte hade tid iofs.. eller så ville han inte att hon skulle komma när hon var snuvig (;

      Finns det någon vän hon inte har gjort sig ovän med?

      Något har ju hänt eftersom hon inte följer han på insta längre

      Anonym 14:37
      Hon har inte gått hos Bobby på ett bra tag. Innan frissan hon gick till förra veckan gick hon på en annan salong (NOWN tror jag den heter).

    Hoppas nu att Roberto följer rekommendationerna och stannar hemma även han och inte springer runt och smittar andra på eataly och i pk-huset.

      Tycker inte han ska springa runt någon stans…..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.