Vad har My Martens för jäkla skitblogg egentligen?

Har My Martens gått varvet runt och börjat ompublicera ett år gamla inlägg?
Hon påstod på sin tidigare blogg att hon inte kunde blockera enskilda läsare på sina gamla blogg på, något som jag snabbt slog hål efter plattformens bloggar var byggda i WordPress där det går att blockera allt från ip-nummer, namn, ord till delar av ord.
Jag satte till och med ihop en liten manual till henne. 🙂

Sen bytte hon blogg och är nu återigen tillbaka på att inte kunna blockera enskilda användare och jag köper inte det för fem öre.
Hon skulle i så fall ha Sveriges enda blogg där kommentarsfältet inte går att moderera, vilket skulle vara någonting unikt. Unikt pissdåligt, och det tror jag knappast.
Jävla trams!

Jag kan bara dra en enda slutsats från detta och det är att My agerar martyr på sin blogg.
Hon drar hela tiden kortet att hon ju alltid kan stänga av hela kommentarsfältet och att det är det enda sättet att komma åt trollen, varpå alla i en dresserad kör utbrister ”Men neeeeej My!! Fyyyyy, alla hemska troll som får vår My att vilja stänga av kommentarsfältet.”
Vem tror hon att hon lurar med meningen är ovan, som är saxad från hennes inlägg?
Det enda det gör är att få henne att framstå som en riktigt sopig och dramatisk bloggare som uppenbarligen har NOLL koll på olika bloggfunktioner.

Om My bloggar i ett annat system än WordPress eller ett system som saknar modereringsfunktion så är jag beredd att tömma kattlådan med tänderna.
Så lite tror jag på det My skriver här!

135 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    ”Obalans i nervsystemet” ?

      Aldrig hört talas om! Vad innebär det?

        Att man blir utmattad, får ont i kroppen etc.

          OK! Ifrågasätter verkligen inte henne utan hade bara aldrig hört talas om det.

            Ja jag har fått nått fel på mitt nervsystem i smärtcentrat pga långvarig smärta så jag har fått nervsmärta i heöa kroppen pga det. Var det läkaren sa iallafall.

              Fibromyalgi?

                Inte för mig iallafall. Bara långvarig smärta pga dålig rygg, nacke och höft. Fysiskt tungt jobb på det. Tränar nu för att bygga upp dom muskler som är försvagade samt core och mycket stretch.

                Blir förhoppningsvis bättre, annars får man väl börja knapra det dom erbjuder så att säga.

          Fast My har väl aldrig nämnt någon smärta, men det kommer hon nog köra med nu, nu gav ni henne en idé.
          Om hon slutade ljuga och minska ner på koffeinet så skulle nog eventuellt stresspåslag och obalans bli bättre. Vad är det för kasst ”läkarteam” hon har runt sig egentligen. Nu tror ju inte jag hon har sämre obalans el stresspåslag än andra utan det är något hon kör med för sympatier, klick och vid viktuppgång, det ska skapa intresse och ge henne sympatier, bra att ta till.

            Har hon gjort covid-test förresten? My som var så sjuk och förkyld häromveckan och varit hemma hos Book? My har ju sedan varit runt bland folk och något friskintyg har hon väl inte visat eller? Kanske hon som smittade Book.

              Tror jag också. Väldigt tyst och ett evigt duckande på frågan om My har haft konstaterad Corona. Med tanke på hur hon agerar med allt annat så hade allt annat än sjuttioelva bilder på det positiva testsvaret och milslånga inlägg om hennes bekräftade Corona varit otänkbart. My var förkyld när Anna fyllde år…

                Mumlade hon inte något om att dom sa att hon hade corona, men ändå inte…..?

        My har alltid obalans i nervsystemet när vågen visar högre siffror.

          Ja så är det. När man ätit mycket skräpmat en tid, inte tränat och därför lagt på sig några kilo så är det bara att hävda – jag har obalans i nervsystemet.

            Men nog är det något fel i kroppen om man går upp 18 kg på ett par månader?
            Kanske ämnesomsättningen?

              Hennes kostschema verkar allt annat än hälsosamt. När hon släpper det går hon upp. Som med allt annat My gör så svänger det snabbt. Och säger hon 18 kg kan det lika gärna vara 10 kg. Påstår att hon vägt 100 kg för länge sen, men ingen har sett nån bild.

      Det är ett smärttillstånd och det finns. Inget My hittat på.

        Absolut att det finns. Men om My har det kan ju ifrågasättas.

          Varför då?

            Hon, My är bra på att fabulera.

              När hon sprider så mycket skit så måste hon vara skadad eller ligga.
              -Då ingen vill kritisera den som redan ligger liksom.

              Influencerbubblans ordspråksbok citat 4081

                Gick in på bloggen för första gången nu, lite anna book över henne, jisses.

                  Inte så lite heller?

                  Finns ett skäl till Att hon hänger med Anna Book

                    Tror att Anna hjälper henne med bloggen.

        Kan du länka till någon trovärdig källa för detta? Det enda jag hittar som är i närheten av vetenskapligt är en studie på Umeå universitet från 2006 men inte ens där konstateras någon faktisk diagnos eller terapi. Resten av hemsidorna som nämner obalans i nervsystemet verkar vara pseudovetenskapliga kliniker.

          Så är det.

          Aha, men vafan har min läkare bara sagt så för att jag inte ska typ söka mer vård eller vadå? /anonym ovan med nervsmärta

            Oj, ingen har hoppat på dig personligen. Hade min läkare sagt något så vagt som ”obalans i nervsystemet” så hade jag nog velat veta mer. Det är ju ingen diagnos precis.

              Neeej så menar jag absolut inte. Jag blir förbannad på läkaren som eventuellt bara viftat bort mig. Och jag har litat på att läkaren gör sitt jobb rätt, vilket gör mig förbannad för jag känner mig lurad och irriterad pga min egen okunskap. (som inte borde behövas???)

              Köper allt ni säger, det är bara jag som har noll koll.

                Det låter på det du beskriver ovan som att du kanske haft kronisk smärta som lett till överaktivering av nervsystemet vilket i sin tur kan ge mer smärta? Obalans i nervsystemet är ingen diagnos i sig men kan vara ett enklare sätt för läkaren att beskriva dina besvär? Det finns väldigt mycket vi inte kan och vet om smärta ännu och dessutom är det ju en högst personlig upplevelse hur smärtan påverkar en, därför kan det ofta vara svårt att sätta helt klara diagnoser på smärttillstånd. Oavsett diagnos hoppas jag att du får någon typ av hjälp som förbättrar din tillvaro, spontant låter det som att ett mindre fysiskt tungt jobb och sjukgymnastik kanske kan vara en del av lösningen? Lycka till oavsett ?

                  Precis, smärta pga fel smärtsignaler i centrala nervsystemet är på riktigt.

                  Någon kan tex stryka dig på handen, signalerna går till ryggmärgen och ”kopplas om” innan de går vidare till hjärnan. Det är där i omkopplingen det blir galet och hjärnan uppfattar känslan av en strykning som smärta.

                    Jo precis så, tack för svaren❤️ helt ärligt mycket bättre förklaring än den läkaren gav mig. Man kan alltid lita på er!

                      Fast jag har som smärta i alla nerver i hela kroppen och det kommer från typ ingenstans men det är väl samma sak hehe.

                  Har levt så i 9 år. Vidrigt o hemskt. Fötter och ben och kroppen i ett stressat tillstånd, går inte och förklara. Uppstod efter fall, skada fast egentligen inget som hittat något vettigt. Lite bättre nu men. Trodde aldrig man kunde hamna i nåt sånt. Men kan säga att man inye hoppar runt som My då

                    Nä inte jag heller, har träning hjälpt nåt? Har du någon koll på eventuella behandlingar? Typ mediciner, operationer etc? Botox i musklerna för att få dom att slappna av? Iofs kanske skitdåligt men ah man blir ju desperat haha.

                      Jag tränade i början, de första åren men gav upp sen. Var i bassäng men blev värre. Så mycketman gråtit o varit överallt. Ortopeden, neurolog osv. Inte kunnat gå men ingen tyckte jag skulle avlasta med rullstol. Ryggen va kaputt, vänster foten och båda föttetna. Nu har jag inte mycket fett kvar under fötterna. Hälfett ingen. Till slut fick jag antidepressiva för 2 år sen. Kroppen har börjat slappna av…
                      Men även nåt nervproblem med vänster som ingen verkar kunna hjälpa en med. O då det är såna problem är det svårt o belasta den. Men är du helt galen pirrigoch brännande känsla i kroppen rek antidepressiva o önskar jag hade fått det tidigare. Har även sömntabl för hade inte sovit annars pga smärtorna. Nån slags avslappning men jag va i för dåligt skick så orkade inget. Bitit ihop o jobbat halvtid, fått åka färdtjänst

                      Jag skrev ett långt svar, vet inte var den tog vägen . Gör ett nytt försök senare.

                      Har ni fått gabapentin? Medicin mot epilepsi men funkar på en del nervsmärta. Jag fick det när min ischiasnerv var helt strypt. Hjälpte faktiskt lite, grät inte 24/7.

                      Fan vad drygt… Usch. Aja får se hur det går för mig, jippie! Men ja, har funderat på gaba eller lyrica, är bara rädd för att det är narkotikaklassat och vet hur läkare är. Helt plötsligt drar dom in medicinen eller har en massa krav om att man typ måste lämna prover och skit. Gillar inte att känna mig i beroendeställning på det sättet.

            Nervsmärta är väl Fibromyalgi? Be att få kolla upp kanske? Tar ofta många år att få en diagnos.

              Nä, fibromyalgi är inte den enda sjukdomen med nervsmärta som symptom. För att få en diagnos måste du ha flera symtom som stämmer in, inte bara ett.

          Hoppas du/ni aldrig får uppleva denna pseudovetenskapliga sjukdom då.

        My har väl ingen smärta!

          Den kommer snart.

          My är utbränd( utmattningsdepression)m.m. Inne på sitt 4 år nu, två steg fram o ett tillbaka eller var det ett steg fram o två tillbaka?
          Någon smärtproblematik har hon inte berättat om.
          Nervsmärta kan uppstå vid långvarig smärta i muskler, leder och kan uppstå i samband med andra sjukdomar, även mera lokalt om en nerv kommer i kläm.
          Utan de symtom hon har berättat om är att hon har svårt att fokusera, sömnrubbningar, glömmer saker och blir lätt trött.
          Hoppas verkligen hon kan fokusera mer på nuet och framtiden . Visst ska man prata om det som varit för att kunna gå vidare men allt ältande My ägnar sig åt kan inte vara hälsosamt.

            Tyvärr är det så, man skriker på hjälp. 9 år här. Men tyvärr förstår ju inte folk. Nu vet jag inte om hon skadat sig eller om man kan hamna där ändå. Jag ramlade, kämpade några år med fot, fötter o rygg men till slut rasar man

              Tråkigt att du inte fått den hjälp du behöver. Ge inte upp. Har själv en kronisk sjukdom. Fått göra OP, medecinering, fysotherapi, så fått mycket hjälp. Men lever fortfarande med mycket smärta och räknar med att få göra så resten av mitt liv. Håller med dig de som inte upplevt långvarig smärta har svårt att förstå, inte så konstigt.
              My har gått igen mycket. Övergrepp, jobbig separation, jobbat hårt många år, konkurs m.m. Sedan kom verklighet ikapp. Verkar till skillnad från dig få mycket hjälp. Om det hjälper skriver hon inte så mycket om. Verkar tro att hon ska kunna återgå att leva såsom tidigare. Efter x antal bakslag så kommer hon förhoppningsvis att inse att det inte kommer att gå. Hon bör sänka sina krav och inte ständigt hoppa på nya tåg.

                Men du tror väl inte på My, ser du inte hur hon lever? Hade hon haft allt det hon säger hade hon nog inte bloggat och härjat som hon gör.
                Det är mer än många friska aktiva människor orkar, ett hittepåliv med en hittepådiagnos.
                Hon har väl märkt att det ger uppmärksamhet, antagligen den hon inte fick under sin uppväxt.

                  Ett rubbat beteendemönster som kommer sig av nån drömbild hon aldrig kan nå. Tjäna snabba pengar, tvångshetsa kropp och knopp, försöka vara classy. Nej det blir bara skit.

                  Det jag har märkt är att hon ständigt får bakslag, stora som små. Orkar hålla högt tempo ett tag sedan dipp med diverse krämpor, förkylningar m.m.
                  Jo jag tror att hon haft mycket tufft i sitt liv mellan 15-25. Men hon verkar inte kunna komma vidare. Nu har hon sin son, sitt boende, sin versamhet, en fungerande relation med sitt ex, sin kärlek?
                  Då vore det skönt om hon kunde landa i det och lämna det som varit.

      Vad är det.? Alltså obalansen .Sen kan man väll visst blocka ipnummer. Eller?

      Hon har nog obalans både här och där.
      Nu har hon visst helt stängt sitt kommentarsfält eller så stoppar hon bara vissa.
      Kan nån mer gå in och försöka skriva nåt och meddela här.
      Hon har tydligen blivit som sin ”kompis” Anna att nu måste det vara gullgull och hålla med som gäller.
      Tråkigt .
      Vi som följt henne länge kommer nog sluta tror jag och då spelar det ingen roll hur mycket reklam hon gör.
      Det ska ju ge utdelning till sponsorerna också.
      Om du läser det här My, så tänk på att det är dina läsare som fött ( föder dig )

    Ha ha ha, tömma kattlådan med tänderna ???
    Hoppas My sätter emot så det blir hon som får göra det.

      Book har ju annars fallenhet för ”lådmockning” samt innehar rejäla tänder. Får det bara läggas ut på instagram så är tjänsten kostnadsfri.

        Roberto dammsuger sen hela bostaden.

    Kan någon sammanfatta varför My generellt får så mycket kritik? Alltså vad har hon historiskt gjort som föranlett detta?

      Det vet jag inte men konkreta saker folk tröttnar på är att hon drar de senaste 10 årens elände på repeat. Det är bedragen, konkurs, sjukdomar gång efter gång med tillägg av den senaste katastrofen. Bättre om hon länkar till tidigare inlägg. Då behöver hon inte hEller riskera att få till olika historier varje gång.

        Därför att hon ljuger, hon påstår att folk skriver saker till henne om hennes vikt och utseende, hon är påkommen och t.o.m saxat ur hennes egna blogginlägg finns som bevis. Då plockar hon bort de kommentarerna och drar trollkortet.

        Hade hon låtit kommentarerna vara så kunde hon kanske fått sympati, men nu överdriver hon allt…speciellt sina och sonens sjukdommar.
        Jag tror inte hon får så många negativa kommentarer, snarare en del frågor och saklig kritik som hon inte orkar besvara.

          Jag har själv sett de flesta kommentarerna och de är INTE trevliga. Att få sådär mycket skit skulle jag ALDRIG själv kunna ta emot. Fyfan!! Därför raderas dem. Förstår inte grejen med att vara så taskig mot någon på internet. Fruktansvärda människor finns det gott om. Om man inte har något gott att säga, håll tyst – enkelt! My är så stark i mina ögon som kämpar och kämpar!

            Då har du bra ögon, jag har bara sett enstaka negativa eller elaka kommentarer, det brukar hon få när hon retuschera bilder för att se smalare ut, eller när hon skickade sonen med flyg när han var sjuk under pandemin, eller när hon kallade folk för dumma i huvudet för dom lät sina barn gå i skolan, eller när hon skällde ut svenska befolkningen för dom inte höll avstånd och sedan minglade hon med folk och reste på träningsresa. Jag kunde fortsatt i evighet för jag läser hennes blogg flera gånger/dag p.g.a kaoset där och ser i princip allt som skrivs.

            My kämpar och kämpar säger du, mest kämpar hon med att ljuga och kränga onödigt skräp.

        Samt ljuger notoriskt, lämnar ut sitt barn på ett osmakligt vis, är enormt bekräftelse k*t och vill bli kääänd! Väldigt självcentrerad . Rakar sina katter för att de stökar till, men skyller på att särbon kräver det. Gnäll om päls långt innan hon träffade honom. Har typ pendlat ihjäl sig till Öland fast det var sonen som flög.

        Hon upprepar sig. För mycket om sjukdomar. Känns som hon vill ha drama.

        Men det är hennes blogg och hon bestämmer vad hon vill skriva om. Om du stör dig, sluta läs, istället för att hata?
        My är inte elak. Tycker inte hon förtjänar allt skit.

      För att folk fattar att hon ljuger om att hon är legitimerad PT och kostrådgivare, hon bara hittar på och har felaktiga råd på sin blogg…det retar nog många.

        Många minns nog även alla lögner rörande mäklarutbildningen. Den som gick så bra fast hon redan lagt av.

        Ja hur kan hon komma undan med lögnen om licenser och utbildad kostrådgivare? Är väl bedrägeri?! Om hon slutade ljuga, låtsas och försöka så mycket som hon gör så skulle nog stressnivåer gå ner. Om hon slutade med sin kroppsfixering och träningshets också för det blir ju en stress för henne, även minskade ner på allt pulver och koffein, men framförallt att trassla in sig i lögner. Nu har hon ju en kompis som agerar ”pt-klient” åt henne. Alltså My. Pinsamt.

      För att hon ljuger en massa och ut nyttjar människor. Hon har ljugit om så mycket och dessutom blivit påkommen med lögner, och det finns mer. Hon är manipulativ men lätt att genomskåda, många har sett hennes mönster och har svårt att lita på henne. Hon låtsas och påstår att hon har kostrådgivarlicens fastän hon inte tycks ha det, det är väl bedrägeri då hon försöker tjäna pengar på det. Hon ljuger för att bli känd och få uppmärksamhet, för att få sympatier och för att tjäna pengar.

    En typisk influencer-bubbla där hon av gammal vana skapar sig sin egen verklighet. vilken hon sedan ”citerar” ur

    Fast det ÄR väldigt svårt att blocka folk från en blogg om man har ett öppet kommentarsfält.
    IP-nummer funkar inte, eftersom det går att komma runt superenkelt.
    Ord funkar inte, för alla lär sig snabbt vilka ord som sätts på modd och vilka som inte gör det.
    Moderering kräver ju att man sitter och håller koll typ hela tiden.
    Det enda som eventuellt skulle kunna funka är att man måste kommentera med en och samma mailadress. Men då tappar man många.

      Fast det är inte det My säger, hon säger att hon inte kan blocka och moderera.
      Det är inte samma sak som att det är krångligt.

        Som med precis alla andra är det inte vad de skriver som de egentligen menar.
        Hon menar väl ändå att man inte kan blocka folk lika lätt från en blogg som man kan göra på instagram.
        Det är svårt att utesluta någon på en blogg. Men mycket lättare på plattformar som kräver ett registrerat konto för att kommentera.
        Blockas ett IP-nummer på en blogg behöver man bara två snabba knapptryckningar för att kunna kommentera igen. Blir man blockad på instagram måste man registrera en ny emailadress, man måste skapa ett nytt konto på insta och man måste verifiera mailadressen om man ska kunna använda instakontot en längre tid.
        Den ena tar en sekund att göra, den andre tar 30 minuter.

    Det faktum att hon alltid hänvisar till nättrollens hatkommentarer och när läsarna säger att de inte sett några är hatkommentarerna alltid raderade.

    Lever man på drama, hon och hennes kompis AB likadant, så ser man till att skapa drama. Så enkelt är det. Utan kommentarer inget drama. Så kan man ju inte ha det.

    Obalans i nervsystemet, utbränd och Corona. Jo…vi vet.

      Dom är ju inte ensamma om det…

    Obalans i sanningshalten är väl det enda hon på riktigt har problem med.

      Till råga på allt den allvarligaste sorten som saknar botemedel.

    Är man så utbränd och har sådan obalans i nervsystemet bör man kanske komma till den insikten att blogga är en usel idé.
    Men vad vet jag, jag är ingen bloggare men mår prima.

      Men det ääääär juuu hennes inkomstkälla!! Vi vanliga döda som går in i väggen får oftas rådet från läkare/terapeuter att byta jobb. Men det skulle innebära döden för My att sluta vara influencer och (ö-)känd.

    Ibland undrar jag om det inte vore bättre att influencerna fick gå i väggen själva utan hjälp av Bloggbevakning, men då hade nog en massa oskyldiga fått skit när de kommit för nära en ”influencer-bubbla”. Nu får Bloggbevakning den mesta av kritiken när ännu en Influencerbubbla brister i all sin brist på verklighetsförankring. SPLAFF. Allt från Blondinbellas fanatiska anhängare till CW trollandets fabriker. Mycket nys och en massa snorkråkor flyger.

    Jag tror hon vill ha nät-troll som kommenterar, då blir det liksom legalt att spela martyr.
    Jag gillar inte My, men kan inte låta bli att gå in och läsa hennes blogg.
    Men hon är en mästare på att tycka synd om sig själv, tror hon egentligen är ganska ensam, mycket folk runt omkring sig , men inga nära vänner eller familj som ger trygghet.

      Haha…. jag är likadan! Går in och läser ibland mest bara kommentarsfältet med all drama det blir!

        Jao. med alla dessa bedrägliga metoder så skapar hon ju förr eller senare sina egna små privata ”nättroll” av människor som helst enkelt tröttnar och blir förbannade på henne av en eller annan anledning (gissar jag)

    Tanken har slagit mig att det är hon själv som skriver ”hat kommentarer”, för att skapa drama och klick. Säger inte att det är så, men sättet de är skrivna på påminner ofta om det sättet hon själv skriver och utrycker sig på.

      Du slog nog huvudet på spiken, sedan skriver hon och hennes vänner tröstkommentarer för att det ska se ut som hon är drabbad.
      Någon frågade varför de som försvarar henne bara skriver när My känner sig mobbad, det är väl för att hon själv skriver de svaren.

        12:45. Den känslan får jag också att det är Mys ord och hennes litet speciella sätt att uttrycka sig på. Hon har en underton av att vara hånfull.

      Men lägg av.

    Ot: Har ni sett dramat I kommentarsfältet under Bianca’s senaste yt-video?

      Nej

      Vad för drama?
      Skummade igenom dem lite snabbt men orkar inte plöja alla kommentarer. Verkar som att folk fått upp ögonen för att Lucas inte gillar Bianca. Och det gör ju inte Lovisa heller. Tycker lite synd om Bianca som verkar vara den enda som inte fattar varför de hänger med henne och att de förmodligen sitter och spyr galla över henne bakom hennes rygg. Det är så uppenbart.

      Förhoppningsvis kommer det en dag när Bianca lyfter blicken och ser igenom falska människor. Eller så fattar hon, men bryr sig inte för att hon själv också är lika ytlig och falsk – vem vet?

        Varför skulle Lucas och Lovisa inte tycka om Bianca?
        Vad är det som får folk att tro det liksom?

          Människor är olika bra på att läsa av andra människor. Är man uppmärksam ser man hur de beter sig mot Bianca, byter blickar när hon säger något och pikar/kommenterar henne på ett sätt som inte uppfattas särskilt trevligt.

          Jag har sett båda senaste vloggarna som Lucas är med i och jag är långt ifrån den enda som reagerar på hur mycket han verkar ogilla Bianca. Till exempel när de sitter på restaurangen och hon får beskedet om sin senaste lansering reagerar han milt sagt märkligt. Kroppsspråket, blickarna. Läs kommentarerna under klippet – många som reagerat på samma sak som jag reagerar på.

          Men det finns fler tillfällen.

            Han e jättekonstig, ler aldrig

        Vem är Lucas?

      Biancas på svenska, inte Bianca’s.

    Hon menar ju att det inte är nån mening att blocka IP-nummer, eftersom de flesta enkelt kommer runt det, tex lex Stollis.

      Tror helt enkel att hon vill ha kvar dessa troll o vuxenmobbare som hon kallar många, oavsett om de är det eller inte eller kanske inte heller finns i den omfattning som My vill ge sken av. Hon inser att det ger mera klick att dra Trollkortet med jämna mellanrum.
      Därför vill hon inte spärra vissa IP-nummer för då skulle givetvis kommentarerna minska. Visst kan de eller den riktiga trollen/et skaffa nya IP-nummer men inte kan det gälla många.

    My ville ju vara med i Trolljägarna, men de valde Toftby. Måste gjort ont. ?

    Men HALLÅ!
    det är ju syyyyyyyyyyyyyynd om My.
    Jämnt ständigt och hela tiden.

    Alltså jag verkligen spyr på henne.

      Då är vi två.

      Nu ännu en bild på sig själv i spegeln….dit hon har stapplat….med krycka….och bandage ihoprullat utanpå kläderna….

        Märkligt med alla skador på henne och sonen så ofta, inte första gången hon stukar fot och hoppar på krycka. Det gjorde hon även redan i Ensam mamma söker, då dök hon upp på kryckor. Sedan har hon valsat runt i pressen berättandes om skador, läkarbesök och nära-doden-upplevelser. Sååå synd om henne oj oj och hon har ett helt team av läkare runt sig jorå… Asså.

          Häromdagen stod hon på stan med sin krycka och sa på story att ni ska jag på läkarbesök och träffa överläkare psykolog, och en sån och en sån vad det nu var allt… men NEJ inte särskilt trovärdigt. Och det är inte första gången hon hävdar liknande, hon har sagt tidigare, för år sedan, att hon har helt team av läkare, sveriges bästa läkarteam runt sig.

            Om hon har så bra läkare och om hon nu har obalans i nervsystem och lider av stresspåslag sedan så länge så borde väl ”läkarna” sagt åt henne att minska på kaffedrickandet, allt koffein hon får i sig genom kaffet, Nocco och andra drycker skapar ju stresspåslag, dessutom att vara uppkopplad, så skärmförbud borde de råda henne.

              Ist påstår hon att någon gett henne träningsförbud, lägligt för att hon gått upp i vikt, men när hon kan och vill träna igen då får hon det så klart. Om hon skulle sluta ljuga och dra ner på koffeinet så skulle nog det eventuella stresspåslaget och obalansen bli bättre. Hon åker ju även till akuten så fort hon eller sonen har feber. Sluta slösa på resurser My för att du vill ha content, mer klick och sympatier.

                Ahaa hon är hypokondriker?

                Förstår inte varför hon skulle få träningsförbud. Med hennes diagnos/symtom brukar man få råd att träna som endel i sin rehabilitering.

            Ja hon sa att hon skulle träffa överläkare, psykolog, fysioterapeut och något mer.. alltså nej det lät inte trovärdigt och hon har påstått samma sak för något år sedan eller tidigare. Nej det där är svårt att tro på, låter konstigt. Men någon hade väl påpekat här att hon hittat på om läkarbesök så då ville hon säga så för att folk ska tro det.

    Frågan borde vara hur sköter My sin skitblogg, hon vevar om samma sak om hur sjuk och utbränd hon är sedan far hon runt på events, fester och träningsresor som om det var sista dagen i livet.
    Sedan all denna reklam och hon är otrevlig mot alla som ställer relevanta frågor, bara de som hyllar henne till skyarna får svar ibland.

    My verkar få leta nya kompisar i lägre åldrar. Tror de fortfarande kan imponeras av henne. Men ju äldre My blir så kommer hon få svårt att ragga sidekicks.

    Varför skrivs det aldrig om mimi höglin? Queen of smygreklam

      För hon är tråkig.

    Hennes site är en WordPress site….det ser man enkelt genom att högerklicka och ta ”view page source”. Finns mängder med referenser till WordPress funktioner. Så bullshit att hon inte kan kontrollera kommentarerna.

    OT, jag skulle använda hennes rabattkod på ett ställe men den funkade inte…det stod att den gällde på allt men icke…..hon har ej svarat på min kommentar för det heller….buuuuuuuuuuu

      Så dåligt. Hon har tid att sitta och radera kommentarer som hon tycker är för jobbiga, men tar sig inte tid att svara på frågor som rör hennes reklamsammarbeten. Såg även en fråga om hur många dl en vara som hon gjorde reklam för rymde. Inget svar! Que?

        Men du tror att hon har skyldighet att svara på frågor, för att du vill ha svar? Que?
        Det funkar inte riktigt så.

          Skyldig och skyldig men gör hon reklam för en produkt verkar det konstigt att inte svara på enkla frågor om dem.

    Men ge henne ingen uppmärksamhet, du hjälper ju henne genom att skicka klick till henne. Hon drar ju alltid till med troll-kortet så fort hon får kritik och blir ifrågasatt, det är hennes strategi och ett mönster. My modererade ju alltid sin blogg förut dvs kommentarer gick inte fram direkt utan godkändes el togs bort. På insta är hon snabb att ta bort kritik och hon köpte likes tidigare.

      Det där med ge henne ingen uppmärksamhet är lite knepigt. Ska man ignorera klockrena fjanterier då, eller hur menar du? Personligen tycker jag att det skrivits tillräckligt om flera s.k. influensers tex Blondinbella, CW och Linnea Claesson, men med tanke på vilka idiotier de tar sig för i sina nonchalanta framfarter så kan det verkligen vara befogat att skriva något ändå.

      De har ofta inget att komma med men skapar nyheter ändå, genom att påstå något.

    Mys blogg skulle vara ointressant om man inte kunde få läsa kommentarer som ibland ifrågasätter det hon skriver. De som skickar hjärtan och skriver i kommenarsfältet att My är det starkaste o finaste❤❤❤ skriver bara när My drar sin vanliga visa att hon är utsatt för vuxenmobbning etc. Alla reklaminlägg är vanligtvis utan kommentarer. Ibland funderar även jag om inte My själv går in o försvarar sig själv under andra alias.
    Om alla andra som inte bara skickar hjärtan slutade kommentera en månad exempelvis så tror jag intresset för bloggen skulle minska och bli ointressant för många.
    Vill My som det verkar bara få dessa hjärtan så borde det räcka med
    Instagram. Därmed stänga sitt kommentarsfält i bloggen som verkar ta mera energi än den ger till My.

    Jag tycker hon får gnälla hur mycket hon vill på din egen blogg, det jag tycker är riktigt illa med henne är att hon kallar sig hälsocoach. Hon äter ju katastrofalt ohälsosamt!
    Pulver blandat med kaffe till frukost, sedan är det Nocco till mellanmål och någon proteinbar, sedan lite sallad eller kyckling och så ännu mer shakes och latte. Inte konstigt hon har hälsoproblem! Häller i sig konstgjorda ämnen varje dag, även sonen ger hon dessa saker, han som är ett barn och växer behöver vanlig näringsrik hemlagad mat!

      Din=sin

      Att hon som hälsocoach och hennes läkare inte satt stopp för allt hennes koffeindrickande är en gåta. Koffein ger en snabb känsla av att man blir pigg men inget som hjälper i det långa loppet. Kan direkt försvåra för en som uppvisar stress relaterade symtomer.

    Mår seriöst dåligt av detta kommentarsfält.

      Sluta läs då. Eller så kan du ge konstruktiv kritik på innehållet.

        Sluta läs Mys blogg om den retar dig så enormt.

      Buhu

      Mår du alltid dåligt när du läser om när lögnare blir avslöjade, håll dig då till My:s blogg och bli lurad.

    När man stukar foten- lindar man då en knölig linda utanpå brallan?
    Bara jag som funderat på att My antingen byter kläder sällan/har väldigt många likadana uppsättningar eller en megasnabb tvättservice?
    Å varför är det hennes kompisar som förefaller vara pt-klienter?
    Många frågor-få svar. Fortsätter förundras över ”Anna2”……

    Och hon har dejtat Martin Melin, Niclas Wahlgren och Pontus in the air ?

    Jag har så svårt för att ta henne seriöst.

    På skånska är hon en riktig ”kladderöv”

    Klödd med jobb, hälsa, bilar, partners, boende mm.

    Det är liksom aldrig någon ordning med hennes liv längre än 3-4 dagar.

    Andra träningsbloggar känns ju seriösa med ordning. Här känner jag bara KAOS och i drar varför det aldrig ordnar sig när hon vet så mycket och dessutom har ett team?

      KAOS även i Mys texter så mycket felstavningar i var och vartannat ord. Ger ett mycket hafsigt intryck.

    My är sjuk. Så är det bara.
    Men hur, det är svårt att utröna
    Kanske skulle hon behöva gå i nån form av trauma behandling och försöka reda ut vad som gick snett en gång i tiden.
    Det team hon har nu, verkar ju inte klara av henne.!
    Hon har ju haft hjälp av specialister tidigare och det har ju inte gett nåt resultat.
    Att hon går upp i vikt är inget konstigt för hon ÄR från början ganska rund och man blir oftast det när man äter osunt igen. Så det är ingen bluff.
    Men tror att det är en bluff att hon är PT och kostrådgivare.
    Har någon sett hennes diplom?
    Näe, som sagt, hon borde bearbeta allt som varit innan i hennes liv så hon kan släppa och ta klivet framåt.
    Att älta om samma saker hela tiden och lägga ut en följetong med samma innehåll hela tiden blir bara tragiskt.
    Hon har väldigt dålig tidsuppfattning också, skriver ju om saker som hänt för bara nån dag sen som om det pågått väldigt länge.
    Kanske skulle hon helt enkelt hoppa ur träningskläderna, ta en kurs i matlagning och ägna sig åt hem och familj ett tag.
    Hon är sjuk men hur och av vad det vet nog ingen men det syns på hennes sätt att skriva. Tyvärr.

    Ju längre jag följer Mys blogg så inser jag att hon mår uppenbarligen mycket dåligt. Känns samtidigt lite sorgligt.
    Dejterna med MM och NW var väl just korta dejter. Inte några längre förhållanden.

    Nu kommer jag ifrån ämnet men fan vad vissa influencers har svårt för kritik och ifrågasättanden. Så fort man inte gör hjärtemojis och skriver att hen är vacker och underbar är man ett troll.
    Och så säger man att man minsann inte är skyldig sina läsare någonting.
    – Nähä, och hur ska du tjåba pengar då? Utan några besökare. Tror du dina ständiga reklaminlägg funkar utan några klick?
    I vilket yrke som helst och i verkliga livet får man faktiskt ta kritik och frågor.
    Sorry, men blir lite less. Himla tur det är fredag!

      tjåba=tjäna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.