Ett försök till en tidslinje över Isabella Löwengrip och ECT, försäljningen och minnesförlusten

Det här är det bästa jag kan åstadkomma men inser att alltsammans fortfarande är både rörigt och märkligt. Och det här ÄR sammanfattningen, till er som tycker att det här är för mycket text. 😉

Helt ärligt så går det inte att få någon ordning på Isabella Löwengrips tidslinje vad gäller hennes påstådda inläggning på sjukhus, elchocker och bortglömda försäljning av Löwengrip Beauty. 
Hur jag än vänder, vrider och pusslar så är det olika bud, olika antal veckor, olika händelseförlopp och mängder med inlägg och publiceringar som helt motsäger att Isabella överhuvudtaget skulle kunna ha varit inlagd mer än någon dag.
Eller menar hon att hon fabricerat allt innehåll i januari och februaris inlägg under de två, tre fyra eller fem veckor hon varit inlagd? Längden på inläggningen varierar hela tiden, beroende på vem Isabella pratar med.
Om Isabella varit inlagd som hon påstår så ska då även Odd, barnen, kollegor, vänner, PT, hotell och företag varit med på Isabellas kupp och fabricerat inlägg för att få det att framstå som att Isabella inte alls ligger inlagd på en avdelning som hon inte får lämna.

Det är alltså den historia som hon primärt använt sig av, att hon rymde från sjukhuset för att kunna skriva på avtalet för försäljningen av Löwengrip Beauty, men inte ens det verkar stämma om man tittar lite närmare på Isabellas blogg, för där står det nämligen så här:

Enligt det här blogginlägget från den 3 mars 2020 så kom den fördjupade depressionen EFTER att Löwengrip sålts och att när det var gjort så VÄNTADE tre veckor på sjukhus med ECT-behandling. 
Isabella lades alltså in på sjukhus, i tre veckor efter att Löwengrip sålts, men den 3 mars är hon alltså tillbaka hemma och kan berätta om detta, samtidigt som hon hävdar i Skavlan (och i andra medier) att hon rymde från sjukhuset för att kunna skriva på avtalet.
Så vad stämmer?
Rymde hon från sjukhuset för att kunna skriva på papprena eller hamnade hon på sjukhuset efter att företaget var sålt och hon fått reda på att alla anställda följde med i försäljningen?
Dessa två utsagor är varandras direkta motsats.
Hon borde lagts in runt den 10 februari 2020 baserat på ovan info.

Inte blir det mer klart när man sedan petar in det här inlägget från Isabella, som hon publicerade på Instastory den 23 februari. (Mitt inlägg innehållandes det publicerades dagen efter)
Redan där – den 23 februari – är hon uppenbart hemma från eventuella sjukhusvistelser och kan berätta om att hon FÅTT ECT för sin depression.
Med det i åtanke så får vi slopa datumet här ovan (10 februari) för att om Isabella är hemma igen och kan skriva ett inlägg på Instastory den 23 februari så måste hon istället ha blivit inlagd senast den söndagen den 2 februari för att få ihop sina tre veckor.

Fast det går inte heller, om man ska tro på det hon sagt till Aftonbladet, för då tog hon för mycket tabletter i januari och blev inlagd på sjukhus där hon fick stanna en hel månad. 
En hel månad? Fyra eller fem veckor alltså?
Buden är nu alltså då tre veckor EFTER försäljningen enligt bloggen, en månad enligt Aftonbladet och som om vi inte var förvirrade nog så har hon även påstått till Expressen att det rörde sig om TVÅ veckor på sjukhus. TVÅ! Helt nytt bud IGEN alltså.

Onekligen är Isabellas ”rymde från sjukhuset-historia” betydligt mer medialt effektiv än att hon blev inlagd efter att alla papper skrivits på, men i så fall undrar jag en annan sak.
Ringde Isabella filmteamet till dokumentären ”Flip Side” på vägen från sjukhuset då, eftersom de är med och filmar när hon och Pingis skriver på avtalen?


Källa: Avsnitt fyra ur ”Flip side”

Tittar man på alla de inlägg som Isabella skrivit på bloggen under januari och februari – då hon ska ha varit inlagd på sjukhus, allt från två till fyra eller fem veckor – så finns ju möjligheten att hon faktiskt har fabricerat ihop alltsammans för att ingen skulle få veta att hon var inlagd. (Längst ner i inlägget finns det en ”kalender” över Isabellas inlägg från januari och februari 2020.)
Och ORKAR man ens göra det om man är så deprimerad att man får elchocksbehandling?
Det är ju en ganska så stor arbetsbörda att sitta och fabricera ihop inlägg till bloggen och Instagram för flera veckor, även om man mår bra men Isabella ska alltså ha gjort detta i den djupaste av depressioner?
Om vad hon gjort med sina barn, hur hon sovit hos Odd, hur hon tränat, vabbat, haft barnen, läxläst, varit på en bondgård med barnen mm mm.
Men även om hon HAR gjort det, om hon har diktat ihop veckor av sitt liv så finns vissa saker som hon inte KAN ha ljugit ihop eftersom det involverar andra aktörer som jag inte tror skulle gått med på att vara del av hennes skådespel och publicerat ”alibi-inlägg” för att dölja att hon var inlagd på sjukhus.
Varför det nu skulle döljas alls?

I januari var Isabella nämligen både i Oslo med Pingis och på Saxå Bruk med Marisol Was.
Marisol skulle säkert kunna täcka upp för Isabella, och säkert Pingis också men jag är mer tveksam till om Saxå Bruk hade gjort det och än mer tveksam till att ALLA på Dermarome i Norge skulle göra det.
Jag tror nog att vi med säkerhet kan slå fast att Isabella i alla fall INTE var inlagd på sjukhus den 14 januari och inte heller den 18 januari.


Inlägg från hotell Saxå Bruk den 20 januari

Så nä, det går inte riktigt att bygga någon som helst tidslinje från den information som finns tillgänglig då den spretar åt alla håll och dymaniskt verkar förändras utifrån Isabellas olika agendor. 
Isabella och Pingis sålde Löwengrip Beauty till Dermarome, det är det enda jag riktigt tror stämmer här, allt annat som kommer från Isabella gällande sjukhusvistelser och ECT-behandlingar tar jag med en nypa salt.
Jag har försökt ta reda på vilken dag avtalen skrevs på, för det behöver ju inte vara i samband med att Isabella skrev om det på bloggen, men oavsett vilket så hade hon ett filmteam med sig när det skedde. (Om inte inspelningen av det också var fejkad, för att dölja Isabellas sjukhusvistelse?)

Från Isabellas blogg den 18 februari 2020

Från Isabellas blogg den 21 februari 2020

Slutsats:
Det enda jag kan konstatera stämmer, är att ingenting stämmer.
Vilken slutsats kommer ni fram till?

328 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Intressant att detta inlägg dyker upp efter Gripl… hintade om det på Instagram idag

      Camilla skrev redan j helgen om att hon skulle sammanställa denna tidslinje.

        Och det står längst ner i mitt kl 05.30-inlägg att det skulle komma idag. 😉

          Sjukt bra inlägg Camilla 🙂

            Tack! 🙂

              Ja bra gräv!

                Ja, verkligen! Bra jobbat! Hoppas att det kommer ett inlägg om vänner, kollegor, bekanta etc som försvunnit så att säga…

                  Ja! Det vill jag också läsa om!!!

          Varför slösa energi på något så oviktigt som bloggar? Du har helt klart talang i grävande arbete!!

            Nja fast det här är inget direkt bra gräv. Förstår inte vad det är som är så sjukt bra.

              Förstår att du inte tycker det haha

      Intressant att CamCam berättade att inlägget var på gång bara för något inlägg sedan. Så din teori sket sig rätt bra.

        Då har jag missat det. Ibland kan det bli fel

          Kolla upp lite bakgrundsfakta innan du skriver pikande och töntiga kommentarer kanske? 🙂

            Svårt att vara konspiratorisk om man ska kolla fakta.

            Yes ma’am or sir, nästa gång ska jag göra det innan jag skriver en töntig eller pikande kommentar ?‍♀️

      Vi är nog fler som såg c-kändisar dansa och härja i helgen på Stureplan. Jag blir helt mållös?

      Haft vad jag kallar helvetes månad (i omgångar) nu. Jag tillhör tyvärr riskgrupp trots frisk för övrigt. Är inte troende, men har bett varje kväll sedan nyår. Är lite tacksam ändå att jag vaknar dagen därpå, av olika anledningar. MEN. Dessa anledningar kan jag ofta göra något åt. Covid-19 är inte lika enkelt.

      Varför utsätter man sig för detta? Frivilligt när FHM strikt sagt ifrån? Hur dum får en vara?
      Jag mår relativt, men tänker på människorna på IVA samt vårdpersonalen.
      Alltså .. usch. #avfölj

        Varför sedan nyår? Har du lite svajig tidslinje? Lite som Bellsibubsi?

          Well om du nu ordmärker så väl, jag började be till MIN tro kring december/januari av olika skäl – som du kanske noterade så har jag gjort en resa både fysiskt och psykiskt.
          Vad har det ens med saken/ämnet att göra?

            Jag funderar över vad din kommentar gör ibland detta inlägget! Snacka om OT! Vi är nog många som knäppt våra händer och vänt oss inåt för att hitta extra styrka detta året – en del förgäves, andra med förnyad styrka!
            Men i den Löwengripska röran hör knappast kommentaren hemma!

        Man utsätter sej för att få Corona för att man är dum i huvudet. Någon annan slutsats har jag tyvärr inte kommit fram till ännu. Var ju någon tjomme som sa att Corona inte existerade, åkte till Turkiet, fick viruset, åkte hem, blev inlagd, fick komma hem med fick åka in igen samma dag. Lämnade fru och tre barn varav yngsta var 6 månader. Men det va ju såååååå synd om honom, ingen hade ju förvarnat honom att han skulle kunna få det, stackarn ???‍♀️?‍♀️
        Så nej, ingen annan slutsats än att man är dum i huvudet. Tyvärr. Öppen för andra teorier dock.
        /Vårdpersonal.

          Han dog ju? Lite väl oempatiskt sagt för att vara vårdpersonal. Oroväckande.

            Ja och han har helt missat att det pågått en pandemi under tiden eller? Jisses…

            Oroväckande att vara så korkad som vissa människor är. Mitt beteende, som inte gäller någon patient, som inte gäller någon jag känner eller någonting, är helt orelevant med min empatiförmåga. Så sitt ner i båten, för jag är inte den enda vårdpersonalen som tycker att den mannen var dum. Han trodde inte ens på att det EXISTERADE. Hör du vad korkat eller? Visst, tråkigt att han dog, tycker synd om frun och barnen som måste växa upp utan sin pappa. Men hallååååå?!! Vakna förfan. Det är en pandemi som pågår, som friska människor dör utav. Det är korkat att tro att det inte existerar.

              Det heter irrelevant, orelevant är inget ord.

            Måste vårdpersonal vara väna människor som aldrig tänker något kritiskt om andra? Jag vill helst att den vårdpersonalen jag möter kan tänka självständigt, följer vetenskapliga/medicinska råd och kunskaper när de ger mig vård, samt har ett gott bemötande. Hur de är i övrigt som personer i sina privata liv känns inte relevant, de får väl vara som folk är mest.

              Jag har i alla fall mindre förtroende med någon som uttrycker sig somm ovan. ”hallåååå?.1”

            slappna av, så länge en vårdpersonal gör ett bra jobb så har de inget krav på sig att leka Jesus. De får PRECIS som alla andra tycka att en idiot är just en idiot.

    det jag förstår minst är varför hon inte blir bättre på att ljuga efter alla år.

      Men varför skulle det vara lögn? Det är INTE lögn för att hon inte berättar allt i detalj och exakt. Hon försökte ju dölja det först och tidningar skriver fel och om det så var tre veckor och hon säger en månad så är det inte direkt lögn. Sheila berättar ju om det också så hon HAR ju fått det. C am spekulerar på en märkligt sätt dessutom med ett särskilt syfte, och försökte få det till något…

        Det är lögn

          Nej det är inte lögn och det vet du, ni vet att hon fått det men ska sitta här och vända på allt för att få det till att hon ljuger. Så löjligt. Lägg ner bara.

            Det är lögn

            Hur ska vi kunna veta att det inte är lögn? Hur ska DU kunna veta det? Enkelt: du vet inte mer än någon annan. De uppgifter som finns pekar på att något inte stämmer, så troligtvis slirar hon på sanningen om än hon inte blåljuger.

              Är det du Isabella?

        Hon ljuger och ljuger, snor in sig själv i lögner så hon kommer inte ihåg vad som sagts. Ganska patetiskt faktiskt. Och även lite sorgligt att en vuxen människa håller på så.

          Hon snor in sig själv genom att säga lite fel t ex två ist för tre, helg ist för fredag osv, hon behöver vara mer tydligt men lätt att säga fel under press och vid minnesvikt. Tidningar skriver ofta fel också. Ganska patetiskt och sorgligt att detta inlägg skrevs och det folk håller på med här, ni försöker knäkcka henne totalt. Ni vet ju att hon fått E ct i februari.

            Det är lögn

            Otroligt vad din älskade Bella har otur och ”säger fel” och ”snor in sig själv” stup i kvarten. Verkligen osis.

              Och blir felciterad. Hela tiden!

            ?????

          Tror inte det är lögn. Hon nämner ju Danderyds sjukhus. Varför ljuga om att få vård?

            För hon är en mytoman?

            Bra teori.

      hon vet inte om att hon ljuger

      Man får fritt lämna sjukhuset så länge man inte är tvångsvårdad och för det krävs särskilda beslut som är offentliga.
      Man kan vara inlagd på låst avdelning men få gå ut. Låst avdelning är inte tvång. Dessutom har hon angett att depressionen slog till juldagarna. Överdosering av läkemedel har hon också nämnt.
      Att vissa inlägg är skrivna av annan person vilket nog stämmer. Som läxläsning kan ha varit skrivet av systern.

        Men sluta säg saker som inte är sant. Beslut om LPT är inte offentliga.

          Men man kan väl begära ut beslut om LPT från tingsrätten?

            Beslut om LPT är offentliga uppgifter som man kan få ut via Förvaltningsrätten.

              För att vara exakt så är chefsöverläkarens beslut om tvångsvård inte offentlig. Om patienten vårdas så länge att chefsöverläkaren måste ansöka om fortsatt vård enl 7§ LPT blir förvaltningsrättens dom offentlig. Det verkar väl dock inte som att Isabella har vårdats med tvång så någon dom att få ut finns säkerligen inte.

          Det är offentligt som en rättsäkerhetsprincip har jag läst, att man inte ska kunna vara inlåst i hemlighet, eftersom det skulle kunna missbrukas.

      Så som jag uppfattar ’tidslinjen’ så bestämdes det om försäljning av Löwengrip den 14:e januari när Bella å Pingis var i Oslo o träffade köparen. Tycker det är tydligt på bloggen att det brakade rätt hårt efter det, som hon oxå skriver, att efter försäljningen gick det utför med måendet o behövde läggas in efter nån vecka. Så hon var väl inlagd 3v i februari, och som då inkluderar det datum när hon o Pingis skrev på försäljningspapperen o lämnade över företaget. Jag kan inte se att ’tidslinjen’ är så svårläst som många här försöker få det till. ??‍♀️

        Samtidigt som hon lät den nya “pojkvännen” flytta in?
        Hon hinner med mycket iaf, så mycket är säkert

        Håller med dig. Det är ju inte så att ett företag säljs på en kvart heller. Det är månader av processer och förhandling, med flera olika datum där man ska skriva på olika sorters avtal och tidsfrister för betänketid och dubbelkontroller efter signering osv osv. Inte som att köpa en tröja på HM direkt… många av dessa datum är dessutom hårt spikade och då är det bara att masa sig ur sängen och skriva på även om man är döende (eller fixa ett ombud).

      Ingen bryr sig. Hon ljuger. Move on

        Alla som lever på sociala medier förvränger väl sanningen för att verka intressantare. Egentligen inget konstigt.

    Jag tror jag gör annat än att läsa ett en mil långt inlägg. Så jävla intressant är hon fan inte.

      Men tillräckligt intressant för att lämna en kommentar?

        Tror du inte riktigt förstod…

        Det är ju knappast att det är Bella som får mig att lämna en kommentar om att inlägget är långt…

      Men du läste inlägget?

        Nej, det var liksom för långt för det.

          Haha så jävla fånigt, skit i att kommentera då

            Nej?

              Jo

      ?? vem fan bryr sig om vad du inte ska göra?
      Du tror vi är intresserade av att läsa kommentarer om vad folk INTE ska göra?

      Det är ju mycket bilder också så det ska du nog klara!
      Tar du dig igenom ”Max boll” fixar du detta!

        Älskar Max boll

          Max potta är bättre ?

            Och uppföljaren max bil

              Max kaka!

                Max grav!

                  Max 50 personer är väl den nya?

        Tycker nog i ärlighetens namn att det är lite mycket text i Maxböckerna. Jag menar, det är väl två hela ord per sida?

          Titta kaka!
          Ha den!
          Oj, oj!

            Kommer mamma
            Max glad

      Bye, bye!
      Kanske ses en annan gång! Eller inte…

    Hon är en mytoman av sällan skådat slag

    Min slutsats är att hon är mytoman. Så ofantligt uppe i sina egna lögner som har blivit en vardag, att hon på fullaste allvar inte ens vet själv vad som är sant och inte.

    Att du är b esatt och borde s öka v ård. Snälla du, varför borde det betyda att hon blev in lagd den 10e hur får du det till det? Sen om hon det var tre veckor och hon säger en månad oj oj då måste det vara lögn NEJ hon är bara inte så precis, och hon sa INT att hon fått ect varje helg utan inför säger hon om man lyssnar noga. Det var väl i slutet på jan och cirka tre fyra veckor framåt.

      Sök vård snälla!!!

        Eller v ård.

          ???

      Är det någon som förstår vad den här virrhjärnan skriver denna gång?
      Jag blev alldeles vimmelkantig av att läsa det den här kommentaren.

        Det är du nog inte ensam om kommentarerna kan vara så Uppsnurrat skruvade och sjuka att man sällan blir klokare av att läsa dem. Skulle gärna slippa skiten!

        Virrpannan tror att typ alla helt vanliga ord och namn är moddade (därför stavar hen ”s öka” eller ”s-ka”) och är fullkomligt desperat att få igenom sina kommentarer. Kan bara föreställa mig hur det måste se ut för Camcam inne i WordPress när hon ser listor med kommentarer.

        Hoppas att hen skaffar sig någon ny hobby snart, gärna något stillsamt och harmlöst som typ myntsamling för att inte förpesta andras tillvaro allt för mycket.

      Man kan liksom ana att det ryker ur dina öron och kommer fradga ur munnen nu

      Därför att när vanliga och ärliga människor är med om något så traumatiskt som elchocker mot depression, så brukar man ha stenkoll på förloppet, just för att man har UPPLEVT det.

      Kan hända Bella inte blåljuger jämt, men hon slirar nog på sanningen om allt. Hela tiden.

      Ja, du…
      Nu har du lite att bita i.
      Bli inte för flummig bara. 😉

      Du verkar fanimej helt besatt av att säga att andra är besatta
      Du mobbar genom att påstå att andra mobbar

      Kan du inte bara HÅLLA KÄFTEN?

      I Söndagsintervjun säger hon ”varje helg”. Jag hör då inget ”inför”. Men jag tycker det är ointressant hur den här tidslinjen såg ut. Mer intressant vore kanske att granska ev. omarkerade samarbeten med hotell och restauranger.
      40 minuter in i programmet.
      https://sverigesradio.se/avsnitt/1495897

        Precis, var en diskussion kring det i senaste inlägget om IL, bl.a Trh menade att IL aldrig sagt att hon fick ECT på helgen och ville ha ett citat.

        Ja, här har du citatet.
        Hon ljuger om sin ECT
        /Någon som fått det på samma sjukhus

          Japp. Hon säger här i intervjun att hon fick behandlingen på helgen.

          (Det vi diskuterade var ifall hon skrev det på bloggen. Och det har jag inte hittat än).

            Ja och för att hon säger på helgen ist för fredag betyder inte att hon ljuger och inte om hon säger tre veckor eller en månad heller. Alla här VET ju att hon fått det då andra intygat det också sen att hon är otydlig och inte berättar i detalj betyder inte att hon inte fått det, betyder inte att det är lögner. Hennes minne sviktar ju efter det också.

              Det är lögn

                Nej. Ge dig någon gång din jvla d.åre. Gissar att du är theone.. som även är en massa andra konton bl a c-pcakes som kämpat med att ”sätta dit” och seänka IL på olika sätt och är runt och snutskatsar för fullt. Galen är du. Synd att I L låtit det pågå och inte gjort anmälningar för att få stopp på det.

                  Det är lögn

                  ????

        Varför hamnar jag i modd varje gång jag skriver om ECT?

        När bokades Bellas Söndagsintervju? Kanske kan man finna några fler ledtrådar i tidslinjen

        Alltså jag lyssnar på intervjun nu. ”Nu lever jag ett vanligt liv, det är inga extravaganta saker” osv. Gud så vanligt hon lever, eller va..?

      Är du någon i Isabellas absoluta närmaste krets? Är du Isabella själv? Om inte, så är du bara en besatt stackare som sitter bakom en skärm och beundrar Isabella på avstånd och vet i så fall inte mer än någon annan här om huruvida hon ljuger eller talar sanning.

      Du måste ha skrivit många såna här inlägg eftersom du vet (?) vilka ord som fastnar i modd och inte, haha.

        Det är hens heltidsjobb så ja, det blir nog många inlägg per dag…

          Aha har vi att göra med assistenten alltså ???

    Deprimerad har hon varit oavsett och mycket möjligt att hon fått behandling på sjukhus. Allt hon ljugit ihop och jobbat för under alla år, brakade ihop totalt. Tror hon skäms lite nu för sitt storhetsvansinne och hybris. Fast och andra sidan hindrar det inte hennes från att fortsätta ljuga. En märklig och tragisk person är hon iallafall.

    ”Some People are so poor, all they have is money”
    Bob Marley

      Tror faktiskt inte att hon är kapabel till att känna skam över skn hybris, storhetsvansinne, lögner eller påverkan för alla som befunnit sig i hennes närhet. Det är det obehagliga med henne, en psykopat.

        Tror inte heller att hon skäms. Hon har nog inte riktigt den förmågan – på gott och ont.

        Troligen blev hon deprimerad för att verkligheten inte matchade hennes hybris och storhetsvansinne. Jag ska bli världens mäktigaste kvinna”. Trodde inte mina öron när jag hörde det för första gången.

          Samma här. Det var när hon sade det där om världens mäktigaste som jag på allvar började tro att hon inte har alla koppar i skåpet…

        Nej, tyvärr är vissa människor helt inkapabla att känna skam, även när de borde. Gäller absolut inte bara henne, finns tyvärr alltför många sådana människor. Det man bör göra är att distansera sig från sådana människor. Man kan tyvärr skadas mentalt/psykiskt av att vara i deras närhet, människor som själva inte kan känna skam har ofta en förmåga att spilla över skammen på människor runt dem, även om dessa människor är helt oskyldiga.

      ”Tror hon skäms lite nu för sitt storhetsvansinne och hybris” — nä, hon har ju redan börjat bete sig så igen..

        Exakt. Hon är på god väg dit igen. Just wait and see…

      Hur vet vi att hon ens varit deprimerad?

    Modigt av bloggbevakning att försöka ge sig ikast med en lögnfotnän som IL, speciellt nu när det elektriskt deprimerande kommer in i bilden av Bellans egengravitation.

    Man skulle ju kunna tro att det va lättare att va en mytoman förr tex innan internet fanns, och alla vet vad alla gör. Men det verkar gå bra nu för tiden med. Ingen verkar ju kunna bevisa svart på vitt exakt vilka lögner hon fabricerar. För ljuger, det gör hon. Det är väl det enda alla kan vara helt säkra på.

    Inte ens Bella själv verkar ju ha koll på alla lögner så det är nog ganska så många till antalet.

    Lögnfontän

    När man ljuger så mycket att man inte kan hålla koll på det själv…

      Jag tror inte hon bryr sig vad hon sagt eller inte, ljugit om. Eller om det går ihop öht. Hon ljuger efter stunden och de flesta köper det ändå. Det funkar, varför bry sig?

    Undrar om Demaron vill låta köpet gå tillbaka. Bella hävdar ju att hon inte var vid sina sinnes fulla bruk,hon minns ju inte att hon sålt och omständigheterna kring det.Vore ju pinsamt om affären blev ogiltigförklarad…

      Blir sjukt jobbigt för Bella om köpet skulle ogiltigförklaras när hon bränt bort en del av pengarna ?

        Och intet att förglömma- Pingis fick ju hälften. Så fullkomligt omöjligt.

    Jag har aldrig kommenterat här, men jag blev så intresserad när jag såg på Skavlan och IL. Jag tror att det är när man ljuger som det blir så svårt att hålla reda på, och isär, vad man berättat när och inte. Har sett på t ex Skavlan i flera år till och från, och massor av dramatiska historier och livsöden har ju rullats upp där, men jag har aldrig tidigare upplevt att någon låter så icke-trovärdig som IL. Det var rätt obehagligt faktiskt. Man lämnas liksom med frågan varför, och också en stark oro för hur det står till med henne.

    Camcam har på ett väldigt bra sätt bekräftat det alla redan vet:
    IL ljuger om precis allt hela tiden och eftersom hon inte kan hålla reda på vad hon sagt blir lögnerna ännu mer uppenbara.
    Hon har varken legat på sjukhus eller fått ECT.

      Nej hon ljuger inte om precis allt hela tiden även fast vissa här skriver det hela tiden. Men visst har hon svårt att hålla reda på saker och säger ofta fel, hon säger sex ist för sju och helg ist för fredag osv och då kan ni kalla det att hon ljuger fastän det inte är medvetna lögner. Vad skulle hon tjäna på det liksom? JO hon har fått det och det vet du.

        Det är lögn

    Var hon under tvångsvård? Med tanke på att hon ljög för att få lämna sjukhuset? I annat fall hade hon väl kunnat promenera ut genom dörrarna utan problem.

      Nja, även när man lägger in sig själv måste man ju bli utsiven av läkare för att få komma ut. Alla dörrar är låsta

        Man blir inte utskriven. Man får permission, vilket du får i princip varje dag om de anser att du inte är en fara för dig själv, någon annan eller vid eventuella pandemier, som Corona. Finns patienter som i princip är utanför avd flera timmar varje dag om de orkar.

          Du som patient har en bestämmelse. Exempelvis får ”Agnes” gå ut från avd 4h varje dag så som hon vill. Det betyder att du som ”Agnes” bara kan säga till någon att öppna dörren så får du gå ut.

            Okej, under min tid på sluten avdelning har jag aldrig fått permission. Har däremot kunnat skriva ut mig själv väldigt lätt genom att lova att jag inte kommer skada mig själv

              Då har de ju ansett att du inte är lämplig att gå på permission. Kan inte uttala mig om varför du inte fick lämna avdelningen.

              Klart att man som patient kan lämna avdelningen utan att vara tvungen att skriva ut sig själv (om läkaren anser dig vara lämplig att vistas ute själv). Finns patienter som endast får gå på permission om de har anhörig närvarande hela tiden. Även patienter med LPT har dagspermissioner så att de kan gå på promenader exempelvis då det främjar tillfrisknandet ☺️ Alla inom slutenvård är inte självmordsbenägna i den mening. Du kan vårdas på avdelning av många anledningar

      När jag låg inlagd på psyk så var jag där på läkarens inrådan. Jag är ju fortfarande en egen individ som bestämmer själv över mig och min kropp.
      Nu hade ju jag iofs sån sjukdomsinsikt att jag förstod att det var bra för mig med en paus från livet. Jag blev erbjuden ECT men tackade nej.
      Jag hade iaf kunnat skriva ut mig själv när jag ville, och då var jag ändå väldigt sjuk. Om IL va så sjuk att hon inte ens fick gå ut, så måste hon, enligt min erfarenhet varit väldigt dålig. Typ psykotisk. Då får man nog inte bara vandra ut från psyket hur som helst. Men då kanske man inte ska skriva på papper om att sälja bolag heller..? ? Äh, jag blir fan inte klok på detta. Jag går vidare i livet. Tjo flöjt!

        Fast det räcker ju att man är tvångsvårdad för att man inte ska få gå ut hur som helst.

        Jag var tvågsvårsad för att jag var negativ (”ambivalent” som de skrev i journalen) till att ta mediciner. Det krävs inte mer så så länge man är tillräckligt sjuk för att man ska passera gränsen för att behöva vård. Det finns ju massor av människor som mår mycket sämre än jag gjorde som godtar vården och då blir man ju inte tvångsvårdad. Ett av kriterierna för tvångsvård är ju just att man motsätter sig vården så man kan ju vara hur sjuk som helst utan att passera kriterierna för LPT. Dvs det är inget bra mått på hur sjuk man är och det är svårt att jämföra.

        Dock att jag fått intrycket av isabella att hon inte var emot vården hon fick, och hon har aldrig skrivit att hon var under tvångsvård? Så jag tror kanske hon sa att hon ville gå hem och hälsa på sina barn när de frågade, så där som de gör när de småpratar med en hela tiden och hör sig för, innan hon bad om att bli utsläppt helt enkelt. Men det låter mer spektakulärt att ha ”rymt” från sjukhuset. Oavsett tvångsvård eller inte är ju inte permission rymning.

        Ang tidslinjen så kan man ju ha hur mycket permission som helst. Jag var hemma under hela dagarna och kvällarna varje dag, bara att någon behövde vara med mig hela tiden.

    Tror hon fått elbehandling, men tror även att hennes lögner är så naturlig del av den hon är att hon inte tänker på att hon ljuger.
    Det började med små vita lögner och så blev det värre o värre och så trillar lögnerna lika lätt ur munnen på henne som om det varit sanningar. Ja, så lätt trillar lögnerna ur munnen att hon inte kommer ihåg att hon ljugit/hittat på, och att hon själv tror att lögnerna är sanningar.
    Det är synd om henne, det är sjukligt.

    Alltså jag tror nog hon kan ha fått ETC, men att hon åkt dit, fått behandling, sen hem, repeat under ett tag. Men jag tror hon kryddar historien och får det att låta som att hon bott heltid på sjukan för att det helt enkelt blir en bättre story. jag tror också hon vill verkligen visa hur hon var på absoluta botten och sen reste sig och tog över världen igen.. typ. Ni fattar. Hon älskar ju Marilyn Monroe, och hon vill nog framstå som lite likadan. Svår, komplex, djupt känsloliv osv.

      Intressant, så kan det faktiskt ha gått till. Jag tänkte att själva inläggningen var sann men inte ECTn. Att det var tvärtom är också möjligt. Dock! Hon borde fortfarande endast fått behandlingen på vardagar! Varför säger hon att det var på helgen??

        Tänkte också på det.. Vanligtvis gör man ECT på mån + ons + fre eller på tis + tors under ett visst antal veckor, och sedan finns det de som underhåller behandlingen med att göra en gång i månaden eller liknande. Har aldrig hört om en ECT patient som blir inlagd just för ECT som ska genomföras på helgen.

          Bellas helg-ECT är lite finare och lyxigare än den pöbeln får på vardagar. Komplett med hotellkänsla och bubbel ?

        Men hon sa väl fel helt enkelt och sa varje helg ist för varje vecka. Sen kan man vara inskriven under behandling en tid men behöver inte vara där hela tiden under den tiden utan kan lämna.

          Det är lögn

      Detta köper jag till 100 %! Framför allt det med Marilyn. Hon är alltid väldigt inspirerad av olika kändisar och ”lånar” gärna deras identiter. När hon var 20-25 ville hon vara Steve Jobs och pratade gärna om hur ointresserad hon var av kläder och utseende (!). Hon ville bara ha svart polo och fokusera på sitt entreprenörskap. Nu är det Marilyn så hon fokuserar mycket på yta, men även på att hon är en väldigt ensam person och djup/ledsen/ärrad.

      Med hajen var hon Birgit Bardot som levde riviera-liv med sjalar i håret. Med E var hon prinsessan Diana som bara klädde sig klassiskt och enfärgat. Då ville hon syssla med välgörenhet/starta stiftelse/åka runt på rikemansgalor. Samarbete med ”hand i hand” osv. Rik och värdig som sysslar med värdiga saker.

        Exakt så.

        Du har helt klart en poäng i det du skriver. Hon har antagit olika personligheter beroende på vem hon för tillfället haft som förebild/inspirerats av. Hon har också alltid dragit till med olika ”tokiga” historier om sig själv för att framstå som lite speciell på något sätt. Den här behandlingen som hon vill benämna vid just Gökboet-behandling (viktigt att just GÖKBOET nämns) är en typisk sådan grej.

        Spot on!

        Yes. Adderar Agneta Fältskog..

          Ja, stalker-historierna och detta att hon plötsligt ogillar att bli fotad samt ha stora sammankomster hör till Fältskog-personan.

        Klockren analys

        ? ? ?

      Spot on. Hittade det här klippet för ett tag sedan och det beskriverf henne väl.

      https://streamable.com/cj44pz

      10 sekunder långt och safe for work.

    Från en som jobbar inom psykiatrisk inneliggande vård. Nej det ska mycket till att få ect behandling. Inte någon depression som är som bortblåst några månader efter. Hon uppfyller heller Inte kriterier för inneliggande vård. Möjligtvis att hon erbjöds samtal. Men etc är inte det första alternativ. Det är för gravt deprimerade patienter där varken samtalsmetodik eller läkemedel med stämningshöjande effekt hjälper. Dessutom är det lång behandling innan som inte ska visa effekt för att överhuvud taget erbjuds ect. Hon ljuger om hems sjukhusvistelsen så hon tror sig själv. Jag föreslår hellre en personlighetsstörning hos henne .

      Det är inte helt ovanligt att bipolär depression behandlas med Ect, även om Pat inte varit sjuk under lång tid innan. Kan inte uttala mig om IL för har såklart alldeles för lite information, men vill bara lyfta att d

        Ja men då krävs fortfarande utredning och medicinering först. Vilket tar tid.

          Men hon verkade ju haft medcinering en tid innan. Vet personer som rekommenderas e t c direkt utan att ha behandlats på något annat sätt innan.

      Haha tror inte ett skit på att du skulle jobba inom psykiatrin

        Standardinlägg – att få kommentaren att ”jag tror inte att du jobbar på sjukhus”. Jäkligt många gör det. Jag till exempel. På Sahlgrenska som har drygt 16.000 anställda. Så varför ifrågasätta folk som skriver det?? Ja, jag jobbar också med psykiatri fast nu med öppenvård och forskning. Som chef. Varsågod och ifrågasätt allt ni orkar..! ?

          Det är inte otroligt att hon skulle jobba inom psykiatrin, utan att precis allt hon just svamlade om pekar på att hon inte gör det. Det som är otroligt är att ljuga om att vara vårdpersonal för att försöka se kunnig ut, när man egentligen inte vet vad man pratar om, för att försöka få bekräftelse från människor som ogillar en kändis.

            Jag fick erbjudande om ECT dag ett på låst avdelning. Hade inte ens tagit en antidepressiv tablett innan. Borde såklart tagit emot hjälp långt tidigare för att förhoppningsvis slippa hamna så djupt i depressionen. Jag valde att inte ta ECT utan att ha testat medicinering först (vilket räckte i mitt fall).

        Haha exakt!!!

      Mia:
      Från en vårdanställd till en annan: det är helt förkastligt att du kommenterar andra personers vård utan att egentligen ha insikt i det unika fallet, och ännu värre att du försöker ställa diagnoser på personer i offentliga kommentarsfält (om du är läkare – vilket jag i ljuset av din oprofessionella framtoning betvivlar – och faktiskt kan ställa diagnoser så är detta tjänstefel och du riskerar att förlora din licens om detta kan spåras tillbaka till dig).

      Säga vad man vill om IL men du beter dig helt oacceptabelt och bör som vårdpersonal tänka dig om både en och tio gånger innan du publicerar sådana kommentarer.

        License. ?

        Licens? Eeeh legitimation annars. Och nej den kan hon inte förlora.

      Men oj vad mycket fel i ett och samma inlägg. Hur kan du veta att hon inte upplever kriterierna för att vårdnad inom slutenvården? Och nej, det stämmer absolut inte om vad du skriver om ECT. Jag jobbar inom en allmänpsykiatrisk slutenvårdsavdelning och patienter blir erbjudna ECT här. Man kollar ju dessutom historiken sedan innan.

        Uppfyller menar jag!

        Precis så och det är vanligt att erbjudas e c t så Mia har ju hel fel och märks att hon inte jobbar inom det, dessutom blir många hjälpta och typ återställda ganska snabbt efter och behöver inte vara deprimerade i många månader efteråt utan det kan ha stark effekt. Nej tro inte på vad Mia skriver.

      Mia

      Du påstår att du arbetar inom slutenvården, men ändå yttrar du så mycket okunskap i din kommentar.

      Hon köpte väl sin ECTbehandling som allt annat hon shoppar.

        Kanske ett samarbete 😉

      Hur i hela fridens namn kan du eller någon annan veta att hon inte uppfyller kriterierna för att bli inlagd? Det låter jättemärkligt, du har ju inte träffar henne när hon var sjuk får man anta?

    Bär var Bella inlagd på Danderyd sjh?
    Det ska ha varit när hon fick klart med försäljningen av Löwengrip Beauty och då det stod klart att personalen kunde följa med till DermaNordic/Dermarome.
    Mötet i Oslo var 14 januari och 18 februari blev affären officiell.
    Den slutfördes 20 februari med bubbel och jordgubbar.
    Så var det efter mötet i Oslo eller först efter 20 februari som Bella var några veckor på sjukan?
    Avtalsunderskriften som Bella berättade om i Skavlan skedde förmodligen mellan 14 januari och 18 februari.
    Det var då som hon fick veta att personalen kunde flytta med till Dermarome.

    8 februari la Bella upp en bild på bloggen där man ser att hon är på Danderydssidan av Edsviken.
    Man ser Ulriksdals slott som ligger mitt emot Danderyds sjukhus.
    Detta blogginlägg finns inte längre kvar på bloggen. Varför?

    Min spaning är att Bella var inlagd några veckor kring månadsskiftet januari/februari. Hon har själv skrivit att det var både två och tre veckor. Någon gång då kring månadsskiftet januari/februari kan hon mycket väl ha avvikit från sjukhuset för att skriva under ett avtal.

      Hennes paradhistoria är ju att hon SMET från sjukhuset för att sälja företaget, så hur går det ihop med din version? 🙂

        Men smet hon under just den sjukhusvistelsen eller kan hon ha smitit från någon annan sjukhusvistelse utan ect

          SMET är vad IL gör DEG på och förtjänar sitt dagliga bröd med. Alltid gräddat och svart på toppen och avslutat med ett bränd lögn – Ciao Ciao

            ?

          Jag har ingen aning om huruvida hon ljuger eller inte. Men jag har genom nära anhöriga lite koll på hur det är att vårdas inom psykiatrisk slutenvård. För det första är det så att om man inte vårdas enligt LPT så är all vård frivillig, ingen kan tvinga dig att stanna. Men även vid frivillig vård är dörrarna låsta och du kan ha olika grader av permission – permission med personal – permission med anhörig eller frigång. Har du frigång får du komma och gå som du vill men måste bara be någon öppna dörren. Min erfarenhet är att det är ganska lätt att få frigång om du inte är akut suicidal eller har en psykos eller större självskadebeteende. När du vårdas under slutenvården kan du också innan utskrivningen få permissioner över natt, ibland flera nätter i sträck med bara telefonuppföljning med mottagningen. Du är alltså fortfarande inlagd men har permission till hemmet och mår du sämre så behöver du bara komma tillbaka utan att bli inlagd igen. Då är det helt korrekt att man är inlagd, men man är inte fysiskt där. Kan också vara så om man väntar på att öppenvården ska ta över, då är man fortfarande inskriven på slutenpsykistrin men inte där – detta för att inte ramla mellan stolar. Tex har min man varit inlagd 8 veckor för medicinjusteringar men sista 2,5 veckan var han bara på avdelningen 2h sammanlagt men övrig tid var han hemma med två telefonuppföljningar per dag. Så kan hända ljuger inte Isabella men får det hela att låta mer dramatiskt än det är genom att vinkla det på olika sätt.

            Jag tror det ligger till så ja. Hon säger inlagd och får det att låta som att hon fysiskt var inlagd när det nog i själva verket handlar om att hon fick komma och gå som hon ville. Men hon vill att det ska låter värre än vad det var för det passar hennes nya persona.

            Helt korrekt beskrivning. Man är inlagd med dagspermissioner eller permissioner över flera dygn. Pga platsbrist uppmanas man till permissioner. Att hon använder ordet ”smet” kan vara en kryddning som syftar till en permission där hon kanske sa att hon skulle hem och ta det lugnt men istället gjorde den där försäljningen. Inte så kontroversiellt i sig.

        Vi vet ju inte när avtalet skrevs under. Det bör dock ha varit mellan 14 januari och 18 februari.
        Under vilka former hon avvek från sjukhuset vet man inte med säkerhet men hon kan ha varit inlagd i samband med att avtalet skrevs under. Bilden vid Edsviken (i bloggen 8 februari som inte finns kvar) tyder på att Bella kan ha varit inlagd då.

          Hon själv säger att hon smet, bland annat i Skavlan.

            Jag säger inte motsatsen.
            Att ”avvika” är samma sak som att ”smita”. Viss nyansskillnad kan dock finnas.

              Var hon inlagd så var det frivilligt. Då kan hon lämna sjukhuset om hon vill och behöver inte ”smita” därifrån.
              Hon fick knappast vård mot sin vilja genom psykiatrisk tvångsvård.

              SMET för bellan kan betyda vad som helst som utanför den normala betydelsen. Hon säljer SMET och KRÄM för att tjäna Deg. Det normala ansvaret smet hon från, från första början. Hon smetar på vilken betydelsemässig kräm som helst på meningarna. Hel-vetet lyser rätt igenom meningarnas surdeg.

            Jag kan säga ”jag dog av skratt”, för att bara nämna ett exempel, men jag lever fortfarande.
            Ibland säger vi ord vars definition är starkare än vad vi faktiskt menar.

            Och jag har också använt mig av ord som. ”smet” och ”gömt mig” kopplat till just psykvård men det innebar inte att jag sprang ifrån skötare och otillåtet avvek eller att jag typ gömde mig i ventilationssystemet och inte hittades trots att de letade.
            Låt henne bara använda ordet SMET om hon vill. Det betyder inte att hon smet olovligen… Jisses

              Hon menar nog smet ungefär som en tonåring smiter ut genom sovrumsfönstret för att föräldrarna inte ska se 🙂

              Isabella & bedrägliga SMET från början punkt för punkt Spot life

              SPOTLIFE Var startskottet för SMET Blondinbella och Isabella SMET Löwengrip. Historia kan ofta vara SMETtråkig men ibland lära oss en del. Speciellt ifall entreprenörsstilen visade att det blev stora strider mellan Bloggare som inte fick betalt då IL SMET. bloggplattformsägare som inte fick betalt och samhället som fick se den sliskiga smygreklamen breda ut sig över bloggarna. För Spotlife har nog haft rekordet över smaklös reklamutbredning på bloggarna.

              Blondinbella börjar med ett varumäkesintrång och byter namn till Spotlife
              Konflikt med blogg portalens ägare – betalar inte SMET
              Konflikt med bloggare – betalar inte SMET
              Konflikt med lagen gör sliskig smygreklam SMET från ansvaret

              All kritik kommer väl alltid bara ur ren svartsjuka???

              Spotlife startades som Spotlight och ett klockrent intrång men IL SMET från ansvaret
              https://www.dagensmedia.se/nyheter/spotlight-blir-spotlife-efter-hot-om-stamning-6225601
              Spotlight blir Spotlife efter hot om stämning
              Bloggnätverket Spotlife promotar och coachar bloggar i utbyte mot intäkter för annonssälj. Nyligen genomförde bolaget en bloggtävling som marknadsfördes på ett flertal stora bloggar, då under namnet Spotlight.
              https://spotlightpr.se/
              Spotlight är en PR-byrå i Stockholm som sex år i rad rankats som en av Sveriges bästa byråer. Tillsammans med våra kunder skapar vi kommunikation som utmanar, engagerar och driver affärer.

              https://www.dagensmedia.se/nyheter/johan-kinnander-fornekar-smygreklam-pa-blondinbella-se-6224392
              smygreklam på Blondinbella.se
              – När jag satt med Pontus Schultz i TV4 fick jag en väldigt stor summa pengar för att nämna Spotlight i tv.
              Hon ville inte bekräfta summan men sa att det rörde sig om ”mycket pengar”.
              Spotlight, som sedan dess bytt namn till Spotlife, sponsrar redan etablerade bloggare med teknik, coachning och design.

              Bråken får bloggare att lämna spotlife
              https://www.dagensmedia.se/nyheter/braken-far-bloggare-att-lamna-spotlife-6220367
              Sajten Modeflickan.se avslutar samarbetet med Spotlife. Anledningen är all ”dålig press” runt företaget.

              Blogg stängdes ner efter annonsbråk med Spotlife
              https://www.dagensmedia.se/nyheter/blogg-stangdes-ner-efter-annonsbrak-med-spotlife-6222413
              Tjänade du mycket pengar på bloggen?
              – När jag drev den själv gjorde jag det. Men sedan Spotlife tog över har jag inte fått ett öre, säger hon.

              ”Blondinbella saboterarbloggarnas affärer”
              https://www.dagensmedia.se/experter/debatt/blondinbella-saboterarbloggarnas-affarer-6218987
              Snart ett år har gått sedan Viktoria Wallin, rektor på Jensen Gymnasium, blev kontaktad av en pappa med en minst sagt udda förfrågan.
              Dealen lät ungefär så här: min dotter bloggar om skolan, i egenskap av ”ambassadör”, och du tackar för marknadsföringen genom att sätta in pengar på vårt konto.

              Blondinbella kan stängas av för obetalda fakturor
              https://www.dagensmedia.se/nyheter/blondinbella-kan-stangas-av-for-obetalda-fakturor-6219166

              Roland Karlsson, vd för Blogg Esse AB, hotar att stänga av Blondinbellas blogg om Spotlife inte betalar sina fakturor. ”De är pirater”, säger han till Dagensmedia.se. (SMET från betalning?)
              https://www.dagensmedia.se/medier/digitalt/spotlife-trappar-upp-konflikten-med-blogg-se-6221148

              Dagensmedia.se har tidigare berättat om konflikten mellan Blogg.se och Spotlife. Enligt Blogg.ses vd Roland Karlsson har Spotlife, med Per Rydberg i spetsen, utnyttjat tjänster från Blogg.se utan att betala för sig. Enligt Per Rydberg har man försökt att få en dialog om hur betalningen ska gå till – utan att lyckas.

              Blogg.se säger upp Blondinbella-avtal
              https://www.dagensmedia.se/nyheter/blogg-se-sager-upp-blondinbella-avtal-6219157
              Blogg.ses vd Roland Karlsson har nu skickat en uppsägning av alla avtal med Blondinbellas bloggnätverk Spotlife. ”Vi vill inte ha någonting att göra med dem”, säger Roland Karlsson. Spotlifes Per Rydberg slår tillbaka.
              https://www.dagensmedia.se/nyheter/braken-far-bloggare-att-lamna-spotlife-6220367
              Sajten Modeflickan.se avslutar samarbetet med Spotlife. Anledningen är all ”dålig press” runt företaget.

              Ser du någon SMET KRING DEG ovanför så säg till vad du vill. SMET från ansvaret är det signum som gett IL Deg från första början. Capice?

                Du tar det här med Isabella på alldeles för stort allvar

                  Tihi, såg ett SMETIGT samband och kopierade in en text som redan varit publicerad här (men likaså sann ändå) Tog inte många minuter men tack ändå!

                  Skrattade gott åt SMET och KRÄM hela vägen ur bunken ändå 🙂

                    Jag gav ingen komplimang så jag vet inte varför du säger tack. Du borde fråga dig själv varför du är så engagerad

                      Bra att du är engagerad i andras engagemang, det hedrar dig 🙂

              Alltså det står ju faktiskt i inlägget vad hon menar med smet, att hon sa att hon skulle träffa barnen men egentligen gick och skrev på ett kontrakt. Dvs hon hade permission, hon rymde inte genom fönstret eller så.

              Men det är klart det känns som man smiter när man ljuger för personalen om vad man ska göra, även om man strikt taget kanske inte ens behöver informera dem. Det är en speciell situation och en speciell plats där det känns som man plötsligt börjat på dagis igen med all övervakning, alla frågor, osäkerheten kring vad man får och inte får göra (många som skriver här är personal som raddar upp alla lagar, men som.patient där och då är man kan ske inte medveten om dem). Visst kan man säga att man ”smet” om det kände så. Det är inte alltid helt självklart för en vad man får och inte får göra heller och när all vanlig frihet tagits ifrån en helt plötsligt är det svårt att veta exakt vilken frihet man har kvar.

        Den som har frigång får röra sig på sjukhusområdet och permissioner ska genomföras enl överenskommelse.
        Om Isabella brutit en överenskommelse och SMITIT iväg utomlands hade hon sannolikt blivit utskriven om hon vårdats frivilligt. Om det hade handlat om tvångsvård hade avdelningen varit tvungen att begära handräckning av polisen om hon smitit.
        För den som har lite koll på hur vården fungerar är hennes historia helt orimlig.
        Det är inte svängdörrar på psyk i Stockholm och man får inte ECT hur som helst. Det är både svårt att få bli inlagd och svårt att få ECT.

    Min slutsats är att jag är så SJUKT (pun intended) nyfiken på hennes läkarjournal.

      Den får du nog aldrig få ta del av.

        Jag misstänker att det är relativt enkelt att hacka landstinget :'(

          Ja, ja. Vill man sjunka så lågt så behöver man nog vård.

      Sjukt obehagligt att vilja läsa någon annans journal ?

        Ibland vill man ha en objektiv sanning när man har matats med lögner, dessutom; om nu Isabella talar sanning så har hon ju redan avslöjat vad som står i journalen:
        -tog för mycket tabletter
        -lades in på psyket
        -fick ect

        *sjukt obehagligt att lämna detaljer från sin journal* ?

      Ja varför har hon inte delat något litet utdrag från hennes journal för att motbevisa alla som påstår att hon ljuger och hittar på.. Tycker det borde ha visats vid det här laget, men kanske är svårt att visa något som inte finns.

    Kanske bara jag men tycker den där Christian lutar sig obekvämt nära inpå Isabella.

      Verkligen. Så opassande.

      Det var före Corona.
      Och #metoo hade inte heller kommit till Norge.
      Idag finns dock bägge i Norge.

        Metoo hade inte kommit till Norge i vintras..?

          Inte till Ringnes…

          Kom till Danmark för ett par veckor sedan så Norge var ändå före 🙂

      Ja, han har ju redan en 25 år yngre tjej + en ”kvinnopark” som han anlagt… (och nej, det är inte skulpturer av kvinnliga konstnärer han samlar på, utan av (helst nakna) kvinnor).

    Det krävs en hel del för att bli inlagd och sedan vara inlagd i veckor. Oftast blir man hemskickad efter en natt på akuten. Att få ECT-behandling är inget man får bara så där. Det är ett väl genomtänkt beslut.

    Målet vid inläggning på sluten avdelning är att man ska komma ut så fort som möjligt. Även en bipolär som läggs in för att bryta kraftig mani, kan börja få permissioner efter ca 2 veckor. Vården kostar ju multum när man är inlagd. Permission kan se ut som följande: först en eller flera dagpermissioner, sen en eller flera nattpermission och till slut en helgpermission, då brukar man träffa läkare måndag eller tisdag veckan efter och bli utskriven.

    Jag tvivlar att hon varit inlagd i 4 veckor, för det betyder 4 veckor självmordsbenägen och om hon varit på permission så har hon definitivt inte varit just det. För det är ju därför man blir inlagd vid depression. Man riskerar skada sig själv (eller andra). Om hon var ute och skrev på kontrakt så hade hon börjat få dagpermission då. Då verkar det väldigt konstigt att börja med ECT så pass sent. Då har hon bevisligen blivit bättre.

    Kanske detta kan bidra till att förstå hennes tidslinje, som inte ens jag förstår.

    Dessutom om hon ljuger om all denna inläggning så är det så ruskigt elakt så det saknar motstycke.

    Jaja, folk får gärna kritisera min kommentar om man anser att jag far med någon osanning.

      Man kan visst vara inlagd 4 veckor utan att vara självmordsbenägen under hela vistelsen och då kunna få dagspermissioner. Jag har ett syskon som nyligen var inlagd och då gick det till så.

        Fast “fick ej lämna” tolkar i alla fall jag som att hon har blivit belagd med LPT, det går ändas utfärdas vid svår psykisk ohälsa (typ psykos, kraftigt självmordsbenägen eller risk att skada andra) SAMT att man motsätter sig psykiatrisk vård. Betvivlar att ECT ges som första behandling till någon som motsätter sig vård. Om man avviker (dvs lämnar utan tillåtelse) under LPT kommer dessutom polisen kontaktas. Såklart man kan få permissioner men de är ofta noggrant reglerade. Dessutom under LPT så ska en vårdplan upprättas, (om möjligt) i samförstånd med patienten.

        Så antingen har IL varit så sjuk att hon inte kunnat närvara vid vårdplansmötet och tvångsgivits ECT som utförs under narkos (ehm…), eller så slirar hon på sanningen en del… I vilket fall så betvivlar jag alternativ ett eftersom hon fortfarande skrev på bloggen under tiden.

        Ditt syskon kanske var en fara för andra? Psykotisk?

      Kan det inte vara så att ECT även ges vid annat än depression, vid tex bipolaritet?

        Absolut! Det ges till bipolära som är depressiva. Om de vill alltså.

    Jättebra inlägg! Ändra bara ”intagen på sjukhus” till ”inlagd” så är det ??????.

    En fråga – räknas inte signeringen av försäljningen som ogiltig då Isabella nu medger att hon inte ens minns att hon sålt bolaget? Då hon inte undertecknar det vid dina sinnens fulla bruk?

      Nej det räknas inte som ogiltigt

      Kanske om hon inte ville sälja , men tror inte hon är så dum så hon vill ta tillbaka företaget. De som köpt det var ju tillräkneliga.

    Jag jobbar på en psykiatrisk slutenvårdsavdelning där vi ofta har patienter inlagda för elbehandling och jag tror inte att hon fått det.

    Hon ljuger som vanligt.

      Hade varit intressant att veta om Danderyds sjukhus gör planerade ECT behandlingar på helger.

        Det vet jag att dom inte gör. Min sambo jobbar där.

        Inget planeras för en helg på ett sjukhus.

          Skillnaden mellan planerad och akut sjukvård.

            ECT är väl inget man får akut?

      Har också jobbat på slutenvårdspsyk och antalet som får ECT är inte många. Har inte stött på någon med den erfarenheten som tror på Bellas historia ?

        Isåfall är detta även Sheilas historia. Vad skulle hon tjäna på att styrka en sån lögn, isåfall? Ingenting – annat än att riskera att själv bli avslöjad som en lögnare. Då hade det (om hon velat hjälpa Isabella i frågan) hellre kunnat säga att hon inte var närvarande när allt detta hände utan återsåg Isabella först efteråt. Det hade fungerat både som nödlögn och som hjälp åt I. Så – jag tror faktiskt på ECT-behandlings-storyn. Tidslinjen och allt runtomkring må vara huller om buller, men just den behandlingen tror jag att hon fick.

        Men – vem vet? Bara hon själv och, får vi förmoda, hennes allra närmaste. Och sjukhuspersonalen.

          Vad hon skulle tjäna? En karriär som poddare och instagramare?

    Vet inte var min kommentar försvann så gör en ny.
    Jag jobbar på psykiatrisk slutenvårdsavdelning där vi ofta har patienter inlagda för elbehandling och jag tror inte att hon fått det. Hon uppfyller inte ens kriterierna för ECT.

    Isabella ljuger som vanligt. Personlighetsstörning behandlas inte med el.

      Hon har hänvisat till ”Gökbobehandling”.
      Kan det vara den enda källan till kunskap om ECT som Bella har?

    Ska man nödvändigtvis ljuga och har en offentlig blogg så får man allt lägga ner lite mer jobb på det och ha koll på sin tidslinje och sina inlägg. Men som vanligt kommer hon ju undan med sina lögner och medierna slukar allt hon säger utan att ifrågasätta el göra någon som helst research. Hon är verkligen en man aldrig skulle ta på allvar om hon ropade att vargen kommer.

    Jag skulle ju gå vidare med mitt liv, men kom inte längre än hit..
    När jag läser inlägget och kommentarerna så får jag lite ont i magen. Alltså, en ”normalt funtad person” skulle nog få ont i magen och rätt mycket ångest över att ens livslögn blivit avslöjad. Att ens berättelser om ens liv så fullständigt plockas isär och motbevisas. Jag minns när man var liten och mamma kom på att man gjort nåt dumt, fy vad man skämdes och fick ont i magen. Lite så ”borde” väl Isabella känna nu?

    Jag tänker att det bästa i detta läge är kanske att backa ut ur offentligheten och försöka glömmas bort. Eller lägga ALLA kort på bordet och vara ärlig. Be om ursäkt för alla lögner man dragit, förklara. ”Jag behövde pengarna och kände att jag gör vd som helst, säger vad som helst, utan en tanke på konsekvenser”, typ nåt sånt.
    Eller svara på kritiken. Gå ut på bloggen o säga att hon blandat ihop datumen, men så här var det (och sen skriva ärligt hur det var).

    Isabella var en gång väldigt känd som bloggerska och entreprenör. Nu är hon på väg att bli mer ökänd. Det kan inte vara kul! Det KAN inte kännas bra i magen. Ökänd är inte bättre än okänd.

    Jag är så nyfiken på hur en sån person som Isabella mår, tycker och tänker där innerst inne. Så länge hon duckar för allt så kommer ju folk att fortsätta kill-gissa…

      Tror inte hon förstår att folk har roligt åt henne.

      Men uppenbarligen klarar hon sig på att fortsätta ljuga, hon får ju vara med i Tv.
      Tror inte hon vet hur det är att ha ont i magen för nåt hon gjort, det finns inte i hennes personlighet.

      Vissa människor känner inte skam så som vanliga människor gör. Allt de tänker på är att de själva ska gynnas, de kan gå över lik för att gynna sig själva. Säger INTE att il är så, säger bara att det inte alls är självklart att alla människor känner skam bara för att man borde.

      Klockrent inlägg!???❤️

      Fast det finns ju tyvärr inget hon kan säga eller göra för vad hon än säger och berättar så vänder folk det till att hon ljuger. Hon har ju berättat mycket och lagt sig platt och förklarat minnesbortfall och en massa men ja hon borde skriva ett inlägg och verkligen förklara och berätta allt i detalj men tyvärr hjälper det ju inte eftersom folk är så envisa och enträgna med att påstå att hon ljuger.

        Hon borde använda pdden till att berätta och förklara mer. Hon bodde ju även hos O dd nån helg för att hon så klart inte fick vara ensam under behandlingen men hon ville inte berätta då vad som pågick. Att hon sa att hon var in lagd en månad kan betyda att hon var inskriven en månad, el om det var tre veckor som hon lite slarvigt kallar en månad. Så konstigt är det inte.

          Det är lögn

    Allt det där vet vi redan. Ingenting stämmer i tidslinjen men tror inte att hon bryr sig nämnvärt, hon skriver/säger det som passar för stunden, att det inte stämmer är egalt för henne. Tror inte att hon har en minsta tanke att kolla upp vad som hon sagt förut.
    En gyllene regel, ska man vara framgångsrik lögnare måste man ha ett mycket gott minne.

    Problemet med sådana här människor är att dom ljuger så mycket hela tiden att dom inte ens fattar att dom gör det. Det har varit normalläge så länge för IL att hon inte vet något annat. Och hon har ju kommit undan med det…

      Hade en kompis som var mytoman, då jag konfronterade henne blev hon arg, vi är inte vänner idag.

        Precis. Har liknande erfarenheter. Tror det är bra att konfrontera, men man ska nog vara beredd på att relationen tar slut.

        Bara en vinst att inte ha så falska människor i sitt liv. Fler borde ”göra slut” med vänner, eller bara låta ”vänskap” rinna ut i sanden, inte sunt att slentrianmässigt släpa på samma vänner man ”alltid” haft. Vänner är till för att bytas ut allt eftersom man utvecklas åt olika håll.

          Fast mytomani ar dock en sjukdom/handikapp. De kan tyvarr inte hjalpadet.

    Hon gjorde säkert elchockbehandlingen för att nollställa alla sina lögner eftersom hon inte längre kunde hålla reda på vad som sagts och inte…

    Man kan utan att överdriva direkt, konstatera att Bella är mytoman.

    De är väl dessutom en stor anledning till att de som firar hennes 30-årsdag är 5 personer inklusive hennes 2 barn. Inte ens Pingis verkar bry sig längre.

    Men alltså den människan reder ju snart inte ut sig själv snart. Hur kan en människa vara så full av lögn som Löwengripskan är, hennes trovärdighet är NOLL…..hon får aldrig ett rätt den fjollan

    Undrar hur långt hon hade kommit med allt hon företagit sig om hon inte har ljugit?

    Slutsatsen är att inget stämmer. Det är ren lögn att hon skulle få ECTbehandling bara så där….

      Var det inte i samma veva hon gjorde ytterligare en bröstförstoring?
      Kanske därför hon låg inne…

        Tror lite du satte den där faktisk???

        Oh herre gud vad ni hittar på mer och mer… galet. Galenskaperna här alltså. Nej det är inte ren lögn att hon fått det och vadå bara sådär. Det är vanligt att det ges och det var väl inte bara sådär. Sorgligt hur ni håller på.

          Du är inte klok.

          Det är lögn

          Du är ju helt jävla galen! Inse att din ”Gud” är en lögnare! Hur mycket ska man motbevisa dig innan du förstår?

    Ser inte bilden på henne i grön baddräkt retuscherad ut? Midjan ser typ indragen ut?

    Hennes ev psykiska ohälsa beror nog mycket på att hon fastnat i alla sina lögner och har blivit genomskådad. och nu försöker hon desperat ta sig ur med fler lögner.

    Önskar nästan att företaget INTE hade sålts utan att hon & Pingis hade gått i konkurs istället. Inget man önskar någon egentligen men just i deras fall så som de båda har betett sig. Tro det varit bra för inne med en konkurs, inga pengar och att ta tag i sitt liv för att komma på fötter igen. Nu kan Bella bara fortsätta med sina lögner, skryt & flams vilket bara gör henne mer ensam, mer misslyckad och mer utskrattad.

    Liten detalj – när hon signerar avtalet så har hon nyfixade fransar samt naglar – om hon varit en månad inne på sjukhuset precis innan så skulle hon inte se ut så där. om hon inte har smitit på manikyr, blow dry, fransfix et under veckorna hon var inskriven…men är man gravt deprimerad så är det det man tänker på?? Utseende?hmmm…

      Dessutom får man inte ha nagellack om man ska sövas eftersom man mäter syresättning i blodet med en prob på fingret. Den fungerar ej korrekt om man har nagellack. För de som inte vet, man blir nedsövd vid ECT.

      När jag undersöktes för misstänkt depression så var tom ”struntar i utseende” en av frågorna ?‍♀️

        Precis det jag tänkte skriva…. ett av ”kriterierna” är just att man slutar bry sig om sitt utseende, dvs på nivån duschar inte osv. Fransar och naglar är en helt annan liga.

      Bra spaning!

      Intressant. På bilden där hon ligger i en säng (och ser ut att vara på sjukhus eller likande) så har hon klart och tydligt fransförlängning men ser inte helt nygjord ut. Om hon har helt nyfixade fransar, och naglar, när hon signerade avtalet så har hon i så fall fixat sig samtidigt som hon gått på ECT. Troligt, not.

      Usch, min enda bild av ECT är från Requiem for a Dream men tekniken har väl gått framåt sen dess? ?

        Sedan du såg en påhittad hollywoodfilm? Svar ja.

    Den enda slutsats man kan dra är att Bella ljuger hela tiden och att man därför ska hålla sig borta från henne. Gränslöst beteende.

      Mer gräslöst beteende på vissa härinne. Och nej hon ljuger inte hela tiden för att hon inte berättar allt exakt och i detaljer.

        Det är lögn

    Är tvisten med Nordic Techhouse nu löst? De stämde Löwengrip Beauty.

      Om de stämde Beauty och hon sålde det bolaget ingick det i köpet så det är de nya ägarnas problem.

        Det beror ju på hur avtalet är skrivet.

    Såg bara en snutt med henne på Skavlan och man såg verkligen att hon ljög när hon påstod hon inte mindes nåt.
    När han började fråga frågor om händelsen och hon berättade hur hon hoppade upp och satte på sig smink…. men sen inte mindes nåt iaf.
    Hon är så genomfejk och klarade knappt av att hålla masken där.

      Han (Skavlan) måste ha svårt att få dit gäster till programmet när endast en lögnhals återstår…dessutom 2 gånger? Tror INTE han vann ngt på detta faktiskt

      Tänkte också på det, att hon inte mindes nått från när hon skrev under affären men kom ihåg att hon hade stuckit ifrån sjukhuset, gjort sig fin och ljugit om att hon skulle träffa barnen.

    AMAZING INLÄGG!!
    Bara kolla ILs Instagram vid ngt Skavlaninlägg.
    Pingis skriver att DD (Due Dilligence) var den 14/1 och FÖRSÄLJNINGEN den 18/2.

      Ja, bra idé! Pingis kanske har avslöjat andra saker kring den här tiden!

    Och enligt Bella i podden bodde hon ihop med en man i sitt hus som hon var tillsammans med under februari.

      Ja just det! Alltså hur tusan går allt ihop?? Så mycket skit hon snurrat ihop.

        Ja. Och hon och Erik gjorde slut under julen. Så under januari månad så träffar hon någon som sedan flyttar ihop med under februari samtidigt som hon drogar sig och sedan hamnar på psyk. Så amdra gången det här året har hon flyttat ihop med en man efter någon månad.

          Den här historien med Erik Selin är lite kul. Jag uppfattar det som att han faktiskt blivit seriöst intresserad av henne från början vilket inte är så konstigt eftersom han i det läget tror på hennes förmåga att långsiktigt driva företag o.s.v. Han igen sig i henne, de har gjort ungefär samma livsresa och igenkänning är ju något av det viktigaste i ett förhållande. Att man är lika, det är otroligt viktigt för att det ska hålla. Om hans skilsmässa sedan kom till av samma orsaker eller om historien helt enkelt outades och frun fick nog må väl vara osagt.

          Men sen tröttnar han, han börjar se fler och mindre smickrande sidor av henne och det tror jag händer egentligen ganska snabbt. Det är därför den här helt hysteriska tiden tar vid i hennes liv, när hon förgäves försöker matcha en man som spelar i en helt annan liga. Hon har redan hyrt hus på Rivieran. Hon ska bli ”världens mäktigaste kvinna” och hon hyr senare också, säkert själv medveten om att hon är på väg mot ruinens brant, en lägenhet mitt på Manhattan. Hon gör allt hon kan – medan han bara blir mer och mer ointresserad.

          Det är också därför som hon, när hösten kommer, läcker bilder som ett såll från hus på västkusten som Selin inte ens formellt står som ägare till, därför att han vill vara anonym. Erik Selin vill ju allmänt leva tillbakadraget det har framgått av hans sätt att sällan ställa upp på intervjuer eller synas på bild trots att han länge varit en mycket framstående affärsman. Och när det inte fungerar med bilder i bloggen utan Selin tvärtom blir bara mer och mer irriterad gör hon inte det en smart person som ville behålla honom skulle ha gjort, nämligen lugnar ner sig. I stället tar hon med sig något slags entourage på börsnoteringen av K-fastigheter, så att det börjar bli riktigt pinsamt för Selin i sociala medier, där han avhånas för sitt bristande omdöme. Det är i november. I december gör Selin slut.

          Jag minns att jag tyckte hela den där tiden var så fruktansvärt tragisk. Jag läste inte hennes blogg då heller, men bilderna dök ju upp på annat håll. Inte minst den sista, då hon poserade i bara behå helt plötsligt, utan förevändningen att hon skullle ”starta ett underklädesmärke”. Så fruktansvärt förnedrande, där hon stod halvt avklädd och försökte föra fram sitt allra sista trumfkort – två jättebröst. Jag gillar inte Isabella Löwengrip, tvärtom med tanke på alla hennes lögner, men då grät jag nästan.

            Oj vad du överdriver, läcker bilder som ett såll? Haha nej så var det inte, möjligtvis en bild inifrån hans hus där man knappt såg något och en bild på lite utsikt genom ett fönster. Tror han tröttnade på alla skriverier och att kallas saker osv tror mer det var det som skrämde honom, vad skulle han tro liksom. Vem står ut med allt sk-tsnack? Tror du är en person som är, och var, väldigt s v artsjuk, det märks tydligt. En viss H.

              Nu försöker ju tyvärr du, folk, och media skrämma bort P på samma sätt. Det är hemskt. Hopps han står ut och står pall trots traksserierna.

                Det är lögn

              Du är helt jävla tappad Stollis ?

              Hej,

              Jag heter inget på H men jag antar att de tänker på den ”Hampus” som ska ha figurerat i Isabella Löwengrips liv?

              Jag vill uppmana alla som håller på med det här att insinuera att någon som skrivit en kommentar är en viss person. Det blir så tröttsamt och är så korkat. För att du kanske ska förstå ska jag berätta rätt upp och ned vem jag som skrev den långa kommentaren om Erik Selin och Isabella Löwengrip är:

              Kvinna, flerbarnsmamma, läkare. En helt vanlig människa som går till jobbet varje dag, aldrig hänger med i de sociala kanaler som presenteras här men som alltså läser om samma kanaler. Isabella Löwengrip är en av de få som fascinerar mig. Jag ser inget positivt med henne, tvärtom. Men fascinerar mig. Därför skrev jag min kommentar.

              Nöjd?

      Nej det var under typ mars april, de säger fel månad bara.

        Sluta ljuga. Och nej hon säger inte bara ”fel” hela tiden. Utan det är rena lögner. Och det vet du. För du S- ljuger själv lika bra. Det var från Jan- Juni, inte sant S?! Sluta med dina rants tack. Och sluta med lögner i försök att täcka upp hennes lögner…

      Och Mars sa hon.

        Februari och Mars sa hon. Men nog från Jan- till början på Juni tippar jag på.

    6 februari börjar både flashback och griploov spekulera i att hon skulle vara på psyket, så hon kan väl ha åkt in då? Under den tiden var hon ju hela tiden ute och promenerade ?

    Gjorde dom upp affären den 14/1 i oslo och hon lades in 3 veckor senare är det ish ~ den 6/2.
    Stanna hon 2-3 veckor på det så borde hon lämnat sjukhuset för att skriva på avtalet.
    Bellas uttalanden är korkade men tycker tidslinjen inte verkar vara så konstig, eller tänker jag helt knasigt??

      De spekulerar i allt möjligt. Hon kan ha plockat den historien därifrån precis som många andra historier i hennes låtsasliv.

        Fast hon har inte plockat nån historia därifrån, läs hennes blogg från februari snälla. Promenerade gjorde ju hon ju i området kring danderyd, man får gå ut i friska luften liksom och även åka därifrån. En affär kan göras upp och bestämmas men avslutas och signas senare, och hon kan berätta om saker i efterhand allt är inte i nuet.

          Det är lögn

            Men ge dig. Sitter du dygnet runt, överallt och lägger all din tid på att kämpa med att få folk att tro att I L ljuger och är så fel och dålig på alla sätt?

              Det är lögn

              Det är ju du som sitter dygnet runt och kämpar för att dölja Bellas lögner…?

    Griploov spekulera om att BB var på psyket 6/2, bestämde dom affären 14/1 i Oslo är det ju tre veckor senare

    Bella-Båg!

    Hon vill ju göra sig märkvärdig med historier likt ”gökboet”. Inte alla som kan säga att de gjort det, det blir en häftig grej att låta intervjuer m.m. att kretsa kring. Om folk dock inte tror på henne, går inte poängen förlorad då…

    Nytt snyftinlägg på Bellas blogg om hur hennes torgskräck slagit till igen. Sympatifiske och damage control med anledning av detta granskande inlägg av hennes förehavanden?

    Det gäller att ha ett minne som en häst om man ska ljuga så mycket som Isabella Löwengrip gör, annar blir det ju så här. Nu följer ju inte jag henne, jag följer inga alls utan läser här på Bloggbevakning men jag fattar det som att hon fortfarande har bloggen i gång då? Det är ju i så fall otroligt att hon inte bryr sig ett dugg om att folk rimligen sitter och skrattar åt henne. Eller får hon fortfarande samarbeten? Det verkar ju ännu mer konstigt.

    Att Isabella Löwengrip ljuger redan. Det jag inte får ihop är snarast varför hon fortfarande finns i sociala medier. Om hon nu gör det alltså, men jag fattar det så på det här inlägget?

    ECT eller inte så är hon inte trovärdig
    En bild på henne i bloggen med texten
    ”Mår fruktansvärt dåligt och orkar inte träffa någon” (Tröja från Massimo Dutti)

    Typ så och då tar man inte henne på allvar. Fiskar efter sympati men klämmer ändå in vad det är för märke på hennes kläder. Och hennes ”Tack för omtanken” som hon skrev när allt rasat. Really? Knappt svarat på eller bemött någon fråga i bloggen på hur länge som helst. Sjukt oskönt

    Nu skrev hon att hon skulle få prova KBT i bloggen. I min värld (OBS ej utbildad men har haft ångestproblematik och varit deprimerad) är det typ det första de försöker slänga på en… Och kan givetvis vara väldigt effektivt för många beroende på problem.. Verkar så orimligt att hon aldrig gjort KBT men har gjort ECT?

      Man får intrycket att hon aldrig har provat KBT tidigare.
      Men hon har tidigare skrivit att hon gick i KBT en gång i veckan – under två års tid!

      https://www.isabellalowengrip.se/2016/07/19/panikangest-2/

        ”Jag hade fått upp min ångestnivå rejält och ville sova bort den utan att ta lugnande. Jag har fått så mycket verktyg under åren av KBT att jag har blivit duktig på att handskas med den.”
        https://www.isabellalowengrip.se/2018/09/11/torgskrack/a

    Drabbats av mycket djupa depressioner av och till under många år. Legat i sängen bakom mörka gardiner, stigit upp och gått på toa, ätit lite och gått ner massor i vikt, duschat..ibland. Tappat hår, inte klippt naglar och definitivt inte orkat med någon make up. Däremellan jobbat och ”hållit fasaden uppe”. Men ABSOLUT
    inte orkat att umgås, inte med nära vänner eller ens familjen, bry mig om sociala medier eller annat.
    Verkligen fått hjälp från sjukvården, psykiatrin och nära och kära.
    Aldrig fått förslag om ETC.
    Så har det varit för mig. Inte så för alla.

      Även världens panikångest och riktigt självskadebeteende. Som jag inte ens förstod att det var, förrän långt senare.

    Otroligt bra jobbat Camilla!! Skönt att få ”svart på vitt” att hennes historia(er) inte håller ihop.

      Fast du har väl inte fått något svart på vitt, finns inget som säger att det inte håller ihop och inte är sant.

        Jo, jag tycker det utifrån det Camilla har sammanställt.

    Hoppas bara att människor inte ska prata om depressioner som att det är någon liten åkomma. En djup depression är verkligen något så fruktansvärt att vara med om och det kan ta väldigt lång tid innan man är någorlunda ok igen.

    Nåt som är helt 100 är att hon åkte från Oslo med kvällsplanet 14.1.
    Det har jag bildbevis på eftersom jag var med på det planet.

      Och? Hon har väl inte påstått något annat heller.

    Har heller aldrig trott på den här ETC behandlingen! Det lät som något hon plockade fram vid en frågestund för att låta lite märkvärdig! Och dessutom med långa, välmanikurerade naglar! Aldrig att man får ha nagellack när man sövs! Inte på fötterna och absolut inte på fingrarna!
    Dessutom har hon fått detta enbart på helgerna? Låter inte heller troligt! På helgerna göra akuta ingrepp och detta låter som något inplanerat som då ev göra måndag-fredag.

    Att tidsangivelserna inte stämmer är inte konstigt! Historien är till 95% påhittad!

    Hon har mått dåligt – absolut!
    Fått tabletter utskrivet och tagit för många – absolut!
    Av för många insomningstabletter (kan räcka med 2-3 st istället för ordinerat 1) försvinner närminnet under den tid tabletterna verkar – absolut!
    Smitit från sjukhuset – knappast! Om hon inte varit tvångsintagen, men det säger väl ingen att hon varit?
    Tagit insomningstabletter innan hon skrivit på avtalet – absolut möjligt! De fungerar som lugnande lika väl som vilka andra bensodiazepiner som helst och har hon haft tillgång till dessa har hon tagit den! Punkt!
    Man sommar inte per automatik för att man tagit insomningstabletter- de är helt enkelt bara avslappnande och lugnande och som biverkning glömmer man bort saker om man tar 2-3 samtidigt! Mer behövs inte!

    Hennes tidsschema går inte ihop eftersom hon inte talar sanning!
    Mycket är efterkonstruktioner för att låta lite mer intressant, vara lite mer speciell och utmärka sig som mer annorlunda än någon annan!

    Hon är intressant att följa!
    Man undrar ofta vilken lögn som kommer nästa gång! Det är inte så mycket IL som person utan snarare fenomenet!
    Det hade helt ärligt kunnat vara vem som helst, men någon som lever sig in i sin låtsasvärld så mycket som hon gör är fascinerande!
    Hon tror säkert själv på stora mängder av det hon säger! Hon har skapat en alternativ världsbild och ibland väljer hon att leva i den fullt ut! Och då tvingas hon till och med försöka få det till att en depression är något man möter med ett leende, skrattar lite, ber om en snabb behandling under helgen eftersom man inte hinner i veckan då hon har barnen att ta hand om och ett företag att sälja! Då får läkarna rätta sig efter hennes schema!

    Och i hennes värld fungerar det så!

    Fascinerande är ordet!
    Och tragiskt – om det inte vore för att hon själv vill vara kvar i sin drömvärld!

      Ja men precis. Och väldigt tragiskt!

      Dina funderingar låter helt rimliga. Mytomani är ju dessutom en sjukdom, så hon tror antagligen på sina lögner. Mytomaner fungerar ju helt normalt ibland oss och så länge ingen blir ”skadad” av lögnerna så bryr sig ingen nämnvärt mer än att just konstatera detta beteende. Och visst är Isabella underhållande, annars skulle hon ju inte ges så mycket utrymme…eller

    Slutsats: Bella försöker manipulera informationen för att få mest sympatier i alla situationer.

    Intressant ändå att när Bella pratar om sin ECT-upplevelse i söndagsintervjun så är det lite som att hon återberättar Wikipedia-sidan om ETC.

    Har vi sett samma program? Jag tycker hon verkade väldigt genuin. Det har väl ingen betydelse exakt när hon var inlagd eller hur länge. Hon antyder att hon försökt begå självmord, vilket är fruktansvärt allvarligt och efter det blev hon inlagd. Det som hände henne förra hösten skulle ha gjort vem som helst djupt deprimerad. Förstår inte varför alla hänger upp sig på ordval och tidslinjer? Det spelar väl ingen roll. Dessutom kan det vara svårt att minnas då man är deprimerad. Vi ska heller inte glömma bort att Isabella Löwengrip levt som en karaktär väldigt länge, likt alla andra sociala medie-personer. Detta gör att berätta en historia är viktigare än detaljer kring sanningen. Allt stämmer i stora drag (det hör man på allvaret), men tidslinjen och vissa andra detaljer är underordnade. Förstår inte hur nu täcks ifrågasätta sanningshalten i hennes ECT eller att hon var inlagd? Man ser på henne att det var riktigt tungt. Är så glad för hennes skull att hon verkar må bättre.

      Bra skrivet. Instämmer. Sen måste folk förstå att det går att lägga upp gamla bilder på instagram, allt är inte taget i nuet, inte samma dag eller ens samma vecka. Man ser ju att det är en hel del gamla bilder som är upplagt i februari. Sen ska man förstå att hon har lite minnesproblem och att det är lätt att säga fel på tid, dag eller månad när man är i en lite pressad situation och särskilt just efter E ct. Usch jag blir så beklämd av hur hon behandlas och hur hårt vissa går på henne. Sorgligt och jag tycker synd om henne. Tycker det är obehagligt med vissas besatthet av att trycka ner henne och att sprida det.

        Bella ljuger så ofta att det inte är konstigt att folk ifrågasätter ännu en saga från henne. Att hennes trovärdighet är borta kan hon bara skylla på sig själv.

    Har först nu tittat på Skavlan (andra besöket). Har hon fått styra frågorna? Varför frågar han annars vad hon minns från signeringen???

    Kan hon inte få behandling för sin mytomani?

    Har precis läst ut Too Much and Never Enough av Mary Trump – skrämmande många likheter mellan IL och Trump the orange one!

    Hon är ju helt sjuk i huvudet. Hur kan man vara så oseriös?

    Vilka samarbetspartners har hon nu?

    Slutsats. Du är ju fan besatt av Isabella! Har du inget annat innehåll till din blogg?

      Nix, det är därför 6 inlägg om dagen uteslutande handlar om Isabella. ??

    Hon är som Gatsby, eller som Hajjen hon dejtade. På ren svenska: en svindlare, en svindlare av rang.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.