Ett märkligt sätt att visa att man inte bryr sig

Anna Book får en kommentar om att bilden hon lägger upp är gammal och sedan viktnedgången, och Anna reagerar som Anna normalt reagerar. Trots att hon inte bryr sig.

Men om hon inte bryr sig, som hon skriver, utan tar det som en komplimang – vad handlar i så fall de här FYRA inläggen om?

Alltså, helt ärligt!
Om det här är det VÄRSTA som skrivs till Anna Book, vilket det ju måste vara eftersom att det är den här kommentaren som hängs ut, så har jag bara en sak att säga.
VÄLJ DINA KONFLIKTER, MÄNNISKA, för att någon skriver att du har publicerat en gammal bild är verkligen ingenting att gå i taket för.
Med tanke på hur mycket hot och hat som Anna påstår att hon får så förstår jag inte varför DETTA ängnas hela FYRA inlägg?
Det här är varken hat eller hot, det är på sin höjd lite smått otrevligt men ingenting som förtjänar den HÄR mängden energi.
Jag undrar vem det är som behöver skaffa sig ett liv, som Anna så vackert skriver i sitt första inlägg?

Snacka om att göra en hel jävla hönsgård av fragmentet av en fjäder.
Att hon orka vara så här arg, hela tiden!? På ALLT?

#perspektiv?

144 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Jag tyckte alltid synd om Anna för det som skrevs härinne.. Sen började jag följa henne. Och tyckte ännu mer synd. Hon mår ju inte helt hundra 🙄

  Svara

   Hon har tomtar på loftet, det är svårt att missa…!

   Svara

    Hon är ju verkligen galen på riktigt!

    Svara

     Om jag skulle hamna i konflikt med Anna då skulle jag verkligen bli rädd för henne. Känns som hon skulle kunna göra vad som helst när det svämmar över för henne. 50 år och hålla på som hon gör det är inte friskt. My verkar gå i Annas fotspår åtminstone när det gäller svaren till vissa av sina följare. Samma ord och uttryck som Anna.

     Svara

      Du verkar lättskrämd.

      Svara

       Anna hotar, hänger ut och skickar anonyma brev. Det skulle jag uppfatta som rätt obehagligt.
       Men du kanske tycker det är ok?

       Svara

      Ja du-när fasaden rasar för sådana som hon gör man klokt i att vara lite vaksam. Spärrarna är inte riktigt som hos de flesta andra, hur ”normala” de än kan verka vid första anblicken.

      Svara

   Och missat att man kan spara om bilder när man fixat dom så de sparas minuten man fixat klart…

   Svara

    Japp. Och den stackars människan menade nog inte specifikt samma bild utan mer ”här kommer en till av samma sort”. Vi ser ju aldrig en helkroppsbild.

    Svara

   Hon skulle nog må så mycket bättre utan sociala media.

   Svara

    Hon mådde inte speciellt bra på den tiden sociala medier inte fanns. Skillnaden på nu från förut är att hon gråter ut på sina egna kanaler istället för att använda Aftonbladet och tv-produktioner som plattform

    Svara

     Undrar om hon var likadan när hon var 14 och med i ”Toffelhjältarna” och ”Solstollarna”? Eller om detta kommit med åren? Hade varit roligt att höra frpn någon som hade insyn i dessa TV-produktioner.

     Svara

      Hon har varit så i princip hela tiden.
      Vem kommer inte ihåg novellen som skrev om henne för typ över 20 år sedan? Det gjordes ju bara för att hon är ett ”tacksamt offer”

      Svara

    Hon kan inte vara utan sociala medier för hon måste ha uppmärksamhet, en del av ”sjukdomsbilden”. Tycker mest synd om familjen faktiskt, det är nog de som lider mest.

    Svara

   Angående sista meningen innan hashtagen, jag tror inte hon egentligen blir såhär att på allt, det är nog bara ett symptom på att det finns djupare saker hon mår dåligt över men som hon inte låter komma ut. Då är det lätt att alla känslor man håller inom sig kanaliseras ut på något annat, ofta något väldigt trivialt. :/

   Svara

   Jag är rätt säker på att hon själv skrivit den ”elaka” kommentaren. Hon såg inte ut så där efter BL. Då var hon pundarsmal i ansiktet. Hon såg aldrig ”bra ut” efter BL. Alla som följer henne någorlunda vet det och vet också hur hon ser ut idag. Då vet man att det här är en filterbild. Anna är 50 och ser ut som minst 50. Hon ser inte ut som att hon är 22.

   Svara

   Svårt att tycka synd om någon som är sjukt elak.

   Svara

  Detta kan inte vara sant. Snälla säg att du klippt ihop detta själv från olika tillfällen. Haha.. helt mållös

  Svara

   You can’t make this shit up…

   Svara

   Vi håller en tyst minut för hennes barn och man. Eller tvärtom.

   Svara

    Vi håller hennes barn och man för en tyst minut?

    Svara

     Vi håller hennes tysta man och barn för en minut.

     Svara

      Kan hennes barn och man hålla henne tyst i en minut?

      Svara

   Tragiskt på så många plan. 50 år och sitter och skapar drama på Insta. Herregud. Vad har man för liv då? Och alla dessa selfies?! Dag ut och dag in. Så sorglig person som har noll, exakt noll insikt och självdistans. Slira på sanningen har hon däremot svart bälte i. Där är det inte många som slår fru Took. Konstigt att folk misstror henne om än det ena än det andra? Knappast va.

   Svara

   Dessa jäkla haranger med stooora bokstäver..hur orkar hon? Huuuur!? Man ska läsa lusen av alla! Hon måste släppa på sin ilska, ta ett steg tillbaka…börja om. Hon gör sig till ett åtlöje.

   Svara

  Människan måste ju ha en psykossjukdom? Hon är ju uppenbart inte frisk.

  Svara

   Jag tror hon tror så mycket om sig själv, att hon är så snäll och godhjärtad och felfri så hon tar minsta lilla som värsta grejen för hur kan man göra något mot en person som är så perfekt?

   Svara

    Anna är en utpräglad narcissist. Det är så uppenbart. För en sån människa kan inte se sina egna fel och brister och det är därför hon reagerar så brutalt. Vet inte om du bloggbevakning förresten sett historien om hennes dotters mat som hon gjorde häromdagen? Där dottern snodde recept från en annan matbloggare på Instagram. Den personen skriver det på Annas inlägg att recepet kommer från hennes sida några dagar innan. Och Anna bara måste ralijeta över det när hon gör omelett dagen efter. Herregud, varför är hon på Instagram om hon nu blir så upprörd över exakt allting!

    Svara

     💯 är hon det. Det är något jag tror många ”vet” men ingen vågar säga något för det finns ”inget konkret att ta på”. Det är därför soc ofta inte kan agera när barn far illa med narcissistiska föräldrar för de ser ofta noga till att ha det ”fint”, image är viktigt. Tokerierna som tex det Anna sysslar med är inte tillräckligt, det får bero. Barnen har fina kläder, inga synliga blåmärken, man har fint hus, putsar noga på fasaden ständigt.

     Svara

   Varför söker hon intw hjälp så hon kan medicineras och leva ett normalt liv

   Svara

    För att hon inser inte själv att hon är sjuk.

    Svara

    Finns inte medicinering mot allt, personlighetsstörningar behandlas främst med terapi men det kräver självinsikt, det är därför narcissism är nästintill omöjligt att behandla.

    Svara

   Jag ställer ingen diagnos men håller med dig. Något är väldigt mycket fel.

   Svara

  Vill bara kolla så jag förstått: hon är alltså inte ledsen?

  Svara

   Jag vet inte, det känns lite otydligt

   Svara

  Hon har tomtar på loftet, det är svårt att missa…!

  Svara

  Kan nån åka hem till Anna och trycka upp hennes caps lock! På en telefon, eller🤔

  Svara

   det är faktiskt storyns typsnitt som är versaler 😛

   Svara

    Till Annas stora glädje.

    Svara

  Den som sett Anna i verkligheten vet att hon inte ser ut sådär nu.
  Och ju mer hon skriver och lägger upp, desto mer upprörd och ledsen är hon.

  Svara

   Hon såg inte ut så på TV heller. Verkligen inte!

   Svara

    Eller i sina Lives

    Svara

  -Nej jag är inte ledsen 😂😂😂
  -Nej jag tar inte åt mig 😂😂😂
  Alltså hur fan är det möjligt!!!!! 😂😂😂😂
  Alla dessa inlägg! Skaffa dig ett jobb människa och ta åt dig vad folk skriver som inte slickar röv å smörar! Hur har man tid att screenShorts (sist 46 till antalet) spara och gå igenom för att sen blocka!?!? För man inte skriver å styrker medhårs! Jag har aldrig vart med om dess like, Booken Token har fått sitt namn av en orsak. Herregud!

  Svara

  Hon är noga med att förtydliga att hon inte är ledsen. Men var det inte det hon var häromdagen när hon till och med publicerade en bild föreställandes Anna gråtande?

  Svara

   Men då var det väl en kommentar angående dottern… en helt annan sak!

   Svara

  det som chockar mig mest är att story nummer 2 kom 3 timmar efter första inlägget om den kommentaren. Hon har alltså tjurat över detta i mer än 3 timmar: klippt, klistrat, skrivit och osat irritation och upprättelse. För att någon skriver att bilden är GAMMAL? Hon måste ha haft väldigt svårt som liten att få sin röst hörd.

  Svara

   För att fortsätta på min hobbypsykolog-analys tror jag även att ens värld blir mycket mycket liten när man bara är hemma som Anna är. Allt som sker utanför hemmet blir extremt stort och allvarligt när man bara sitter hemma i sin egen lilla bubbla som inte förändras.

   Svara

    Har hon inget jobb?

    Svara

    Jag tror att det gar mycket langre tillbaka, nar hon slog igenom med ABC hade ju Pernilla redan slappt Picadilly Circus och var SA cool! Kommer ihag hur min aldre syrra dyrkade henne och kopierade hennes stil, medans Anna var lite trakig och praktig och inte direkt lika rolig att efterapa.. Sa min gissning ar att stackars Anna har varit avundsjuk och bitter sedan hon var ung och det har bara blivit varre da Pernilla lyckas halla sig kvar i rampljuset medans hon sjalv ar i princip bortglomd.

    Svara

    Det finns jättemånga människor som sitter hemma i dessa tider. Det finns dom som bor ensamma och knappt har gårr utanför dörren på 7 mån, utan att bli som Booken. Det är något annat.

    Svara

  gud. Så uppenbart att hon inte mår bra. Och uppenbart att hon Tar åt sig . Att hon Vet att hon jobbat länge med att lägga på rätt filter , jobbat med rätt vinkel för att hon ska försöka få en så bra bild som möjligt. Påminner om en tågresa jag gjorde häromdagen, jag satt bakom en person på tåget och det är det sjukaste i selfie-väg jag varit med om 😂 30 min satt hon för att få till en liknande bild som Den Anna tagit. 30 min! Kan tillägga att bilden hon tog inte heller stämde in med hur hon såg ut i verkligheten 😱 Så även om Annas bild är ny.. man kan göra mycket med filter , vinklar etc. att hon inte fattar att vi fattar det och vad tragiskt att man vill ta bilder som speglar ett annat utseende 😔

  Svara

  Ja herregud, hon är så fruktansvärt tragisk. Så in i h-e defensiv och labil. Man undrar varje dag när den stora krashen kommer..
  Undrar hur många tv-soffor hennes barn kommer sitta i och tala ut om sin barndom om några år?

  Svara

   Är det dock inte rätt hemskt att folk fortsätter hacka på henne?!

   Svara

    Njae, det hjälper nog inte henne och familjen att ingen säger något. Ärligt talat hade fler behövt säga ifrån tidigare. Majoriteten av familjen är kriminella och arbetslösa. Tror alla skulle må bra av ett wake up call. Någon som satte ner foten.
    Det är ju uppenbarligen svärfar som till stor del försörjer dom och jag tror han gör dom en björntjänst.

    Svara

    Det som är hemskt är att det finns folk som fortsätter stötta henne och därmed uppmuntrar hennes sjuka beteenden. Hon behöver hjälp.

    Svara

     Och att hacka på henne gör det bättre?
     Vad är det som är sjukt?
     Att hon har ett temperament och ger tillbak för pikarna?

     Ni är fan inte kloka här.

     Svara

      Det där är inget ”temperament”. Hon har tappat det. Fullständigt. Punkt.

      Svara

      Håller verkligen med

      Svara

      Att inte uppmuntra hennes sjuka beteende innebär inte automatiskt att man hackar på henne.

      Varför ska man uppmuntra ett beteende som inte får henne att må bra?

      Svara

      ”Temperament”…🙄, bara om man haft förmånen att aldrig behöva uppleva en Anna nära inpå kan man vara clueless nog att kalla det ”temperament. Det är mycket värre än så(eftersom jag växte upp med en liknande morsa har jag mer eller mindre ”radar” för sånt här tyvärr) och jag tycker att hon borde inte ges uppmärksamhet trots att hon kräver det. Det är nämligen som kryptonit för människor som hon, att bli ignorerade. Det ska inte uppmuntras/belönas med någon form av uppmärksamhet egentligen.

      Svara

    Det är i princip ingen som gör det. Alla som ens andas något som långsökt kan tolkas som negativt blockas direkt.

    Svara

    Det skulle ingen göra om hon inte själv var så elak.

    Svara

  Hon är garanterat narcissist, vilket förklarar varför hon inte kan ta kritik.

  Svara

  Har följt Booken sedan i våras och mer och mer insett hur knasigt det är. Jag tror inte hon mår bra.
  Men samtidigt tror jag att hon inser att drama är den enda uppmärksamhet hon får. Ju mer drama desto mer uppmärksamhet. Jag menar – finns ingen normal rim och reson att hänga ut en följare flera gånger för en skitkommentar.

  Nä, troligen är fru Book smart… eller så har hon en diagnos…

  Svara

   Jag tänkte faktiskt också så ett tag att hon är smart. Men ju längre jag följer henne desto mer ser jag hur hon ljuger. Det är ju inte smart.

   Svara

    Man ser i hennes Live hur hon reagerar på saker och ting. Det har ingenting med smarthet att göra, det kan jag lova dig.

    Svara

  Skrev även detta i förra tråden. Men.

  En kompis blev nyligen uthäng på hennes story. Det resulterade i ett dm på engelska, som löd:- what’s wrong with you idiot. Högst troligen ett trollkonto, noll följare, ingen profilbild. Endast ett dm inget annat. Skrämmande egentligen med tanke på att hon faktiskt har +56000 följare.

  Svara

   Jag kanske är dum, men jag fattar inte. Din kompis har ett trollkonto och blev uthängd?

   Svara

    Okej, jag var dum. Jag har läst igen och nu fattar jag.

    Svara

   Hon skriver garanterat själv genom trollkonton och skapar sitt eget drama på instagram. Hon skriver sina trevliga kommentarer också.

   Svara

  Hur mår Anna egentligen?

  Svara

  Anna Tålledano Book utav Märsta är the fucking queen of every filter..bam bam baaaam

  Svara

  det roliga är ju att bilderna från ”igår” har ju filter på sig? vem som helst kan ta en bild i juni och sedan leta upp samma bild i oktober och lägga filter på för att sedan få den sparad i kamerarullen som ”igår”…

  Svara

  Ha hahaha ha ha hahaha ”Ska VI INTE vara ärliga på Instagram & visa sanningen” HAHAHahaha
  Tookens logik..

  Svara

  Alltså jag förstår inte de här inläggen. Detta och det i helgen ang att hon lade upp ett inlägg där hon illustrerar i bilder hur pass ledsen Anna är.

  Vad är det du vill egentligen? Berätta att hennes personlighet och hur hon väljer att vara eller inte vara känslosam är fel enligt ditt sätt att se på det och hur man bör agera och dela det på nätet?

  Går inläggen ut på att hur hon väljer att visa, inte visa, känna eller inte känna och hur hon delar det på sin insta är fel?

  Varför ska vi bedöma och recensera? Vem är vi att bestämma åt henne vilka konflikter, som ju bara rör hennes egen person och ingen annan, hon ska ta eller inte. Jag förstår inte!

  Man kan tycka vad man vill. Men man måste inte säga allt högt. Eller hur!? Och till vilken nytta?

  Svara

   Jag tycker det är relevant eftersom hon gång på gång hänger ut människor och deras anhöriga med namn och bild för att någon skrivit en kommentar eller liknande som hon blir kränkt av. DET är ett gränslöst beteende av en offentlig person som ändå har runt 60 000 följare att göra detta inför. Därför tycker jag det är relevant att lyfta fram det här beteendet. Sen väljer jag att lägga in min åsikt i det hela, och det kan man få tycka vad man vill om så klart…

   Svara

    Ett sådant inlägg hade jag förstått. Men det känner jag inte blev tydligt var din poäng här och det är inte det jag får ut av detta och än mindre det förra där hon visar i bild att hon är ledsen.

    Jag tycket din focus blir fel och mer hånar att hon inte visar känslor på det viset som du tycker är korrekt. Förstår du min invändning?

    Svara

     Fokus*

     Svara

    Svar i modd. 😅

    Svara

     Lite nyfiken bara, varför skriver du alltid ”svar i modd”? Kommentaren där väl dyka upp förr eller senare oavsett, så varför behöver man veta att en kommentar fastnat?

     Svara

      Det kan bero på lite olika saker. Ibland för att folk ska veta att man inte har ignorerat att svara på deras fråga och ibland för att jag tycker att buggen bör fixas efter så många år av samma problem.

      Svara

       Herre gud…

       Svara

       OMG
       Räcker det inte att du har en egen blogg där du kan fixa och dona och ha allt optimalt. Skall du vara inne och härja och styra upp alla andra bloggar med dina ”jag säger alltid vad jag tycker och är så härlig och spontan och ger massa goda råd i aaalll välmening” kommentarer?

       Svara

        Hahaha hon är fan helt otrolig

        Svara

       Vi behöver inte veta om ditt svar har fastnat.

       Svara

    Camilla, du har inte sagt nått i inlägget om att det är fel fall Anna hänger ut människor och deras anhöriga och jag håller med trh att vad du sa till henne är när hon ska välja sina konflikter och vad hon får bli arg på och inge mera.

    Svara

    Dagens absolut sämsta efterkonstruktion!

    Du har ju ifrågasatt precis allt annat FÖRUTOM att hon hänger ut människor och deras anhöriga.

    Svara

     Instämmer till 1000%

     Svara

    Jag håller på dig, Camcam. Ofattbart att du orkar skriva alla dessa inlägg, 24/7, det är imponerande. Och att dessutom bemöta dumskallar….kudos

    Svara

   Vad är det du inte förstår? Hela hennes karriär har ju gått ut på att gråta ut i pressen. Anna vill vara omtalad för annars finns hon inte. Vem kommer ihåg hennes låtar, bortsett från schlagerälskare? Hon har väl inte varit musikaliskt aktuell på många år (och då menar jag inte gamla låtar)?

   Svara

    Och?

    Svara

     Vadå och?

     Svara

      Vad är problemet med att hon är sådan? Måste vi alla vara samma?

      Jag ser inget som är klandervärt i hur du beskriver om henne. Bara att du inte gillar folk som är så.

      Svara

       Sluta ge dig själv en massa tummar upp, Trh. Det är så otroligt pinsamt.

       Svara

        Hur ger man sig själv mer än en gilla?

        Svara

        Jag tror vi alla ser vem det är som är pinsam här.

        Svara

         Det är du, Trh.

         Svara

       Såklart att DU inte ser det 😉 Men vi är otroligt många andra som tycker så, som du kanske märker.

       Svara

        Mvh/Trh

        Svara

   Om du skriver vad du vill i din blogg så kan du väl låta andra skriva vad de vill i sina.
   DU kan inte komma och sätta preferenser för vad som är tillåtet att skriva om.
   Anna är och förblir mästare i att överdriva allt till sin favör.

   Svara

    DU kan inte komma och sätta preferenser för vad som är tillåtet för TRH att skriva om bland kommentarerna på bloggbevakning.

    Svara

     Mvh/Trh som inte fattar hur otroligt pinsam hon är när hon låtsas vara nån annan

     Svara

      Själv då. ”Anonym”

      Svara

      Åh, blev det jobbigt nu när så många var på trh’s sida? Stackars🥺

      Svara

       Mvh/Trh

       Svara

       ”Så många”? 😂

       Svara

   Är inte förvånad över att du försvarar Anna när du är samma typ av person, ni är väldigt lika på flera plan. Hur mår dina barn Hmmsan? 😉

   Svara

    Verkligen! Otroligt märklig slump att trh så gärna tar parti för CW, IL och Book…
    Det är väldigt uppenbart vad de alla fyra har gemensamt.

    Svara

  Fröken Offerkofta borde ta sig en extra titt i spegeln och reflektera över vem hon är- egentligen!
  Alla dessa meningslösa selfie hon tar med sitt jättestora bländande smile och hysteriska filter visar bara att hon innerst inne inte mår så där jättebra. Vilket är förståligt då hon har brustit fullständigt i sitt föräldraansvar. Kan inte hon som mamma släppa sin stora egenstickade offerkofta så kan man inte förvänta sig att hennes vuxna barn (som fortfarande bor hemma hos henne) ska lära sig att ta sitt ansvar och ha någon slags moralisk kompass. Tragiskt men samt.

  Svara

  Jag tror bilden är relativt ny, jag reagerade direkt på att hon ser större ut trots vinkeln och filtret. Jag lägger inga värderingar i större, utan det är bara vad jag ser. Att bli såhär upprörd över att någon påpekar eller påstår att man lagt upp en bild flera gånger är galet, så många uppdateringar och hänga ut denna stackars kvinna. Anna själv tycker däremot att alla ska gulla med två av hennes barn som har gjort Några av världens äckligaste brott. Anna ska du verkligen vara en offentlig person om du inte ens klarar det?
  Du bryr dig helt klart

  En annan fråga är det OK att hänga ut folk sådär? Har för mig det kan räknas som förtal? Eller är det ok?

  Svara

   Spontant tänker jag på gdpr. Men jag är dåligt påläst när det kommer till den lagen.

   Svara

    Är man dåligt påläst så BEHÖVER man ju inte gissa. Nej, ej gdpr.

    Svara

  Jag tycker det är hemskt hur hon vikthånas på nätet. Det är inte rimligt vilken nivå det är på det i andra forum. Kanske är det därför hon är så snarstucken? Hon kanske är i red alert ständigt pga att hon läst allt skit … men med det sagt: hon behöver verkligen hjälp. Det här fokuset på sig själv (räkna antalet ggr hon skriver ”jag” med gemener …) är fullkomligt och alldeles för mycket och det skadar henne och hennes omgivning. Gud för att leva med en sådan tickande bomb. Måtte åtminstone någon av familjemedlemmarna kunna bli självständig.

  Svara

   Hon har hållit på såhär hur länge som helst, det finns ingen ursäkt att som offentlig person hänga ut en kvinna som knappast sa något grovt alls, det måste komma värre kommentarer än så. Då kanske man ska ta en paus. Tror inte heller hon vikthånas något extremt, hon har gått upp och det är ett faktum något hon själv kanske inser med

   Andra exempel är när hon aggressivt försvarat sin son och attackerat offret, ingen normal människa reagerar som Anna gjort en miljon gånger genom åren. Andra exempel är sms som Anna skickat till folk som är flera sidor långa för små bagateller arga snickaren fick ett om du googlar och även cam

   Svara

    Nåja. Läs hennes fb-tråd. Hon refereras till som ”tunnan” eller ”fettet” och ofta handlar inläggen endast om hennes kropp.

    Svara

     Hon säger ju hon aldrig läser där :))

     Svara

     Jag håller helt med dig och hade detta gällt någon annan hade förståelsen för vad vissa anser är en uthängning (vilket jag inte riktigt förstår då det är ett öppet meddelande så alla kan redan se det, eller?) så känner jag att förståelsen för henne nerver nära ytan hade haft större överseende med.

     Jag uppfattar också kommentaren som en pik till hennes viktuppgång.

     Svara

     Vad som står på FB är inte Camillas ansvar och nu har ju du skrivit ut vad Anna kallas för av folk där i denna blogg och spridit det ännu mer

     Svara

   Nej, jag tror inte det är därför hon är ”snarstucken”, jag tror en del tyvärr hackar på eg oväsentliga saker som hennes vikt just för att hon är sjukt otrevlig och aggressiv samt har pratat enormt mycket om sina magoperationer och BLVIP i alla möjliga sammanhang. Det finns andra överviktiga kända personer och även om de säkert får en eller annan gliring så tror jag inte alls det är lika vanligt som det är i Annas Fb-tråd tex. Det finns gott om tex kroppspositiva influencers som inte har tillnärmelsevis sådana problem med detta som Anna har.

   Svara

  Noterar också att dotterns nybakade vallmofrallor ser exakt ut som bake-off minibaguetter. Jag brukar själv ösa på lite olika frön på just sådana för att få dem att se lite mer hembakta ut.

  Svara

   Det är det med störst sannolikhet

   Svara

   Ingen i den familjen skulle väl nånsin använda halvfabrikat?! Tror de har en surdeg hemma som Anna tagit hand om sedan 1994.

   Svara

   Vad smart! Bra gjort av henne👍

   Svara

   Mäh! Varför har jag aldrig tänkt på det! Vilket smart life-hack! 🙂

   Svara

  Gårdagens live var väldigt konstig när Roberto kom in i badrock och Anna och han hånglade, det var skämskudde på den.

  Svara

   Barnen måste ha skämskuddar redo jämt, eller så är de immuna…

   Svara

  Kan man bli täppt i näsan av kokainanvändning?

  Svara

   Ja du blir väldigt täppt

   Svara

  Jag KAN inte sluta fascineras och störa mig över hur hon beter sig. Hennes filtrerade selfies var och varannan dag. Hon måste få sin dagliga dos av likes och smöriga komplimanger. En liten detalj bara är att hon ser ju inte ut så där. Hennes svar till Pernilla Wahlgren ang hennes filter avslutade hon med hashtag doyouneedmeforpublicity
  Sjukt roligt och sjukt pinsamt. Hon gick hårt åt den tjej som hennes son dömdes för att ha våldtagit. Fruktansvärt!
  När sonen i något sammanhang svarade på om de hade lgh i Spanien svarade han nej, hans farfar äger lägenheter som de får bo i när de åker dit. På frågor till Anna senare om varför hon säger att de har en egen lägenhet när sonen sagt motsatsen, så får hon också ett mindre utbrott som avslutas med att sonen hade ljugit för att han blivit uppfostrad att inte skryta!!!! 🤦‍♀️ Och hur f-n hade hon mage att mitt under Coronan stolpa hem till Pernilla Wahlgrens fd svärföräldrar som förmodligen inte träffat någon av sina barn eller barnbarn under den tiden och ge dem blommor. Detta var tätt inpå ”filterbråket” Det är ett sjukt gränslöst beteende. Dessutom hälsade från dem till deras egna barnbarn på sin IG. Och ja, jag är lite osunt besatt av att läsa tråden om henne på Flashback haha men jag kan inte låta bli. Vad är det för fel på människan och hur kan hennes man och barnen som nu faktiskt är vuxna låta henne hålla på som hon gör? Det är en gåta och man undrar hur det kommer sluta.

  Svara

  Hennes sms till Arga snickaren ligger väl i topp ang långt sms. Han skrev ut det och det blev 7 A4 sidor 🤣 Orka skriva så mycket! Och än mindre läsa..

  Svara

  Har en sömnlös natt och nu blev den tom rolig. 😉 Tänk om hon, Anna och efterföljande namn, kunde se hur hennes agerande är och bjuppa på det, då skulle hon bli den sofistikerade kvinna hon önskar. 😀

  Svara

  Anna Book mår ju uppenbart otroligt dåligt! Hon sitter på instagram och sänder live medans folk hyllar henne exakt som hon vill, där får hon vara det hon inte är, en storslagen stjärna men världens finaste helyllefamilj! Det är ju allmänt känt att Anna är en person inte många andra artister vill ha att göra med. Anna var jävligt kaxig efter biggest looser och sa att nej hon kommer aldrig gå upp igen, nu ljuger hon inte för sig själv mer och nu har hon de rätta verktygen! Då kom helkroppsbilder etc nästan dagligen. Nu påstår hon att hon tackade nej till stora och viktiga jobb!? svårt att tro att HON skulle ha så mkt jobb när inte mer etablerade artiser har det. Jag tror att Anna mår vansinnigt dåligt av att hon gått upp igen efter biggest looser, tror att det gnager något fruktansvärt i henne men hon fixar inte att ta tag i det om hon nu vill det. Anna verkar sjukt utseendefixerad i samma stund hon säger att man ska va naturlig så lägger hon upp foton som är duktigt filtrerade. Avundsjukan på Wahlgrens lyser starkt…Vi är ju många som sett Anna irl och vi alla vet att insta bilderna långt ifrån visar sanningen. Sök hjälp Anna Book , det är bråttom

  Svara

  1. Anna book sänder live o säger taaaack va gulligt sagt etc etc
  2. någon frågar en opassande (enligt Anna) fråga
  3, anna blir otrevlig, säger motherfucker etc
  4, anna går bananas
  5 , anna hänger ut frågeställaren med massa inlägg, hon ger sig inte
  6, annas sjuka beteende kommer åter ut på sociala medier
  7, anna tystnar tills dess det kliar i fingrarna igen, för hon vill ju att alla hennes fiiiina följare ska undra o va oroliga
  8, så kommer nån fiiin bild igen på insta

  så repeteras alla steg i oändligheten..

  Svara

  En väns mamma och Anna Book påminner otroligt mycket om varandra. Letar syndabockar, lever ut varenda känsla till 100%, hyllar sig själva, skapar fiender till höger och vänster… Min väns mamma har flera ggr polisanmält andra för småsaker och hittat på att andra är knarkare eller liknande, för att hon stört sig på någonting de sagt. Hon har själv fått barnen socanmälda då folk blivit oroliga när hon ständigt skaffar sig fiender och bråkar med skola och andra. Men hela tiden har hon hittat andra att skylla på. Det är så sjukt och obehagligt och har nu resulterat i att hennes barn har brutit all kontakt med henne. Tycker det är så sorgligt när dessa galningars upptåg går ut över andra. Man är ju inte helt förvånad över att Annas barn inte verkar kunna hålla sig på rätt sida av lagen och verkar må dåligt. :/

  Svara

   Japp, känner igen min egen morsa i det (och jag har brutit med henne med)💯, med det undantaget att min morsa lyckades undvika soc-mest för att hon hade ”bra jobb” och var utåtriktad misstänker jag. Då kan du komma undan med mord mer eller mindre… Finns namn på detta ”beteendemönster” men det får ju inte nämnas här. Typiskt för dessa är att ilska är deras defaulttillstånd. Den ligger alltid och pyr även under leendena och den söker alltid ett utlopp/konflikt. De upplever inte ”dåligt mående” på samma sätt som människor med normalt utvecklad empati, de hittar alltid någon att skylla på och de känner ju inte skam, skuld eller dåligt samvete. Men de har inget emot att fejka för sympatier och uppmärksamhet.
   Jag vet att det låter grymt och hemskt för någon som aldrig behövt uppleva detta att säga så, men tro mig-det är verkligt att sådana människor finns. Ofta behöver man ha dem nära inpå ett tag för att fatta att alla knivar inte är i lådan sas.

   Att F inte fått/kunnat flytta är talande(hon borde flytt för 10 år sen minst), samt hur hon hela tiden tar på sig morsans konflikter och agerar vapendragare åt henne. Oerhört typiskt.

   Svara

  Är mognadsnivån och intelligensen så LÅG vid en ålder av 50 år, så finns nog inget hopp tyvärr. Jag blir chockad varje gång hon gör såhär. Det är som när man gick i åttan och var inblandad i tjejkonflikter.
  Så. Jäkla. Lågt. Det sorgligaste i kråksången är att kvinnan har barn (!!!) Barn (vuxna barn, men ändå) tar efter beteenden och uppväxten formar en mer än man kan tro.
  De sitter och lyssnar när hon beter sig som en aggressiv fjortis och vräker ur sig fula ord och ger igen på människor som hon grovt missuppfattat. Hon har så låg självkänsla att hon upplever att alla vill henne illa.
  Nu är frågan: Skäms barnen? Eller ser de henne som en förebild?

  Svara

   Jag gissar att barnen ”normaliserat” beteendet och blivit medberoende(som F). De har vuxit upp med att tassa runt mamma och har försökt hantera det på olika-ofta destruktiva-sätt eftersom de givetvis undermedvetet vet att det inte är ”normalt”. F ”beundrar” nog eg inte morsan, men hon är konditionerad sen barnsben att alltid stå på mammas sida och försvara henne. Anna har helt raderat ut gränserna mellan sin person och dotterns, gissar att F kämpar hårt med att definiera sin egen identitet….

   Svara

  Ingen i familjen book har något arbete. Anna är livsfarlig och lider av någon psykisk sjukdom. Alla har varit indragna i konstigheter..

  Svara

   Pappan jobbar faktiskt. Rätt ska vara rätt.

   Svara

  Nämen hon är ju makalöst pinsam.
  Hennes man jobbar väl som vakt i PK-huset i Sthlm? Tyckte snubben där var lik bilderna jag sett. Stannade till och låtsades titta i ett skyltfönster medan jag tjuvlyssnade när han höll hov inför sin kollega och en förbipasserande bekant.
  Lika barn leka bäst, fick jag ut av den lyssningen. Klart som korvspad varför Anna är som hon är. Och han är som han är. Dom har det strålande tillsammans. Långt från mig tack.

  Svara

  fast nu är det ju så att Herr Roberto Toledano har andra flammor vid sidan av Anna..det är vida känt…

  Svara

  Svaret är att hon har för mycket tid till att söka konflikt och att älta strunt. Jag tänker inte stämma in i kören av folk som säger att hon ”borde skaffa ett jobb”-det är inte lätt i hennes ålder och hon har inte ens yrkeserfarenhet och grundskolekompetens. Men hon borde i all välmening sysselsätta sig med något. Bara att röra på sig hjälper mer än man kanske kan tro. Men jag tror tyvärr hon sitter fast i sina vanföreställningar.

  Svara

   Plus att hon har en personlighet som är beroende av ständig bekräftelse och känsloutbrott-ilska och hat är den dominerande ”genuina” känslan medan tårar ofta är en akt för att spela på andras medlidande. Anna är ”speciell”, nu vet jag att Bb inte tillåter diagnosgissningar men jag tror de flesta fattar vad jag pratar om. Hade en mamma med liknande drag och jag märker att särskilt vi som haft det fascineras och skräms lite extra av Anna, samt att vi har en lite unik egenförvärvad insikt i hur dessa människor funkar.

   Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.