66 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Uppfriskande att en kille gör en kollektion tycker jag! Dock undrar jag vem som vill köpa ett halsband med hans initialer på?😂 förutom någon med samma initialer då.

   Det kan man väl göra om man tycker det är fint? Alla som köper saker från Louis Vuitton har ju inte LV som initialer🤷🏼‍♀️

    Patriarkatet, typiskt patriarkatet

     Tröttsam kommentar. Var inte rolig ens första gången.

    LV och Viktor Frisk är ju absolut på samma nivå..

     😂

     Nja, Louis Vuitton dödar fler kossor 🐄

   Jamen hörni köp köp så Viktor kan köpa sig ytterligare en lägenhet i Palma eller Marbella!
   Det kan vi väl unna honom?

   Tänkte samma! Varför skulle man vilja ha VF pp sitt halsband.

    Jag är medlem i Vårdförbundet (VF). Kanske skulle satsa på ett halsband… 😉

    Jag får vel samma känsla för det här som jag fick av en Zlatan parfym jag fick av frugan. Även om den luktade ok så kunne jag absolut ikte tänka mig att gå med den. För jag gillar inte det som associeras runt namnet.

   Hans fans skulle jag gissa på annars ingen

    Eller någon som hejar på Västra Frölunda

     Eller läser värmlands folkblad, eller är med i Västerås Friidrott?

      Fattar inte ickekristna som ska kränga kors?

       Är noll procent kristen men tyckert kors är fina ändå, inte svårare än så att förstå! 😄

   Alla som suttit på kåken nyligen! Villkorligt Frigiven liksom!

   EXAKT min tanke?! 😂

  Ot: Bianca säger i senaste avsnittet av WV att hon är gravid :O

   Är hon gravid??

    Inte nu längre.. Tydligen.

    Det är i en preview för nästa avsnitt så inga detaljer framkommer.

   Är ju ”clickbait” för nästa avsnitt, de gör ju ofta så i Wahlgrens värld. Så som det är klippt nu kan Bianca lika gärna säga att hon skojar efteråt och de brister ut i asgarv som de brukar.

  Är det verkligen någon som uppskattar inlägg som dessa? De kan väl marknadsföra sina egna grejer utan hjälp från dig.

   +1

    Ja så jävla dåligt att förmedla reklam såhär. Det är verkligen inte därför jag kommer in hit. Du kan väl tjäna pengar på riktiga inlägg cam? Sluta va så girig

  Aldrig 😂😂

  OT GÅTA: vem går på sminkevent i träningskläder och blir tillsagd av Victoria Silvstedt att det är ”direkt opassande”?

   Do tell

   MM gissar jag.

  Fina & enkla tyckte jag. Snyggt.

   Ja tror nog dom är populära i den yngre generationen.

  En särskriven ”stål klocka” också 😂

  Om jag hette Viktoria Fredriksson hade min man fått ett sånt halsband, eller om min man hette Vikram Frej så ABSOLUT hade jag handlat halsbandet åt mig

   Vikram😂

    Det namnet får mig bara att tänka på Friends 😂

     Neeeej, jag tänker på Vikram Ullah i The Affair 😍

      Åh, det är en vacker rackare.

  Snark!
  Inget nytänkande, inget som sticker ut.

  Undra vad de ska koda då.

  Finns det några influensers som kan programmera?

  Har han inte redan köpt sin drömlägenhet? För flera månader sedan? Är den här en ny igen då?

  Nysilver är inte äkta silver..

   Relevans?

   Nysilver innehåller 0% silver!!!!

  Gillade faktiskt den här kollektionen. Snyggt!

   Håller helt med 😊 influencerkollektioner brukar vara skitfula men här fick han ju till nåt klassiskt jag faktiskt tror kommer köpas av folk som inte har den blekaste om vem ”VF” är!

  Värmlanns fölkbla

  Vad konstigt Jonna Jinton uttrycker sig i sin senaste vlogg.. Att hon ogillar sociala medier och är glad hon inte är en del av det längre men hon är ju fortfarande på youtube och instagram? Eller menar hon kring sin inkomst, att hon inte är beroende av intäkter från reklam etc? Och sen tackar hon alla följare förutom sina trogna bloggläsare, hon nämner inte alls sin blogg utan pratar bara om sina videos och sin tacksamhet för patreon som gjorde det möjligt..

  Och nu pågår budgivning på en av hennes tavlor.. 4000 dollar.. https://auctions.jonnajintonsweden.com

   För många egenföretagare är nog sociala medier ett nödvändigt ont.

   Följer Jonna lite smått och kan tycka att det är ganska uppenbart att hon egentligen inte vill vara så aktiv på sociala medier längre, men gör det för att det är så hon kan marknadsföra det hon skapar och leva på det.

   Sociala medier har förändrats en hel del sen hon började blogga för många år sen. Back then var det fortfarande lite personligt och mysigt, idag är det mest bara ytligt och en jakt på likes och att försöka hålla sig synlig i flödet. Sociala medier har tappat sin charm, men man måste trots det försörja sig på något sätt.

  Tycker ändå kollektionen var helt okej, inte min stil, men många andra gillar den där stilen. Det enda som blir svårsålt är dem med VF på.
  Tycker även priset verkar ligga inom normen för vad smycken på guldfynd kostar. Normalt tycker jag dessa D-kändisar tar sjukliga summor pengar, inte för att produkten är fantastiskt utan för att deras namn sitter på produkterna, men här tycker jag det verkar som är priset ligger på normalt nivå.

  Halsbanden med VF på är jättehemska. Han är inte direkt så folkkär att folk skulle vilja ha hans initialer/namn på ett smycke som han troligtvis inte designat själv. Gillar korsen dock.

  Klackringar 🤢

  Har man inte en heraldisk sköld att ha på klack ringen är det rätt fånigt att ha en….

   Nja. Lite som ”har man ingen ponny är det onödigt med stövlar.”

  Stål klocka

  Jag skulle aldrig köpa ett smycke som det står Efva Attling på…

  Så konstigt… Jag köpte ett av dom där armbanden till min pojkvän i julklapp förra året på Guldfynd?

  Hade hellre haft honom i soffan med mig och en film, än som klocka på armen 😀

   Eeeeeew

  Nej det vill jag inte.

  Jag får vel samma känsla för det här som jag fick av en Zlatan parfym jag fick av frugan. Även om den luktade ok så kunne jag absolut ikte tänka mig att gå med den. För jag gillar inte det som associeras runt namnet.

  Inte ens om det var gratis.

  Den där Viktor Frisk! Först kan han inte sjunga – och berättar detta högt genom att lägga upp det på IG! (Jag kommenterade detta och blev uthängd till resten av landet vilket gjorde mig helnervös så jag plockade bort inlägget… Det skulle jag inte gjort! Jag hade ju rätt!!!)
  Och nu designar han smycken – inte precis något nytt som ingen sett tidigare. Men jag har blivit feg och vågar inget säga…
  Men så skönt att läsa att andra har liknande åsikter! Det räcker inte att vara influenser för att per automatik kunna saker som andra utbildat sig länge för att behärska!
  Suck…. Dessa influenser….

  Gillar Viktor tjejer eller killar?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *