249 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Vettig förebild 👍

  Svara

   Här håller jag med Camilla.
   Det är förakt mot feta personer.

   Blev bara så ledsen när jag såg. Det är verkligen olämpligt att ligga på golvet i denna tjokiskostym framför dottern och skratta.
   Hon borde ha mer vett än så.

   Svara

    mer vett än så?
    Sedan när har denna patetiskt egocentriska varelse vett?
    När hon hänger ut sin familj?
    När hon blåser sina anställda?
    När hon ljuger sig blå för att tjäna pengar som hon sedan slösar bort på endast sig själv?
    När hon tom drar valser om allvarliga psykiska åkommor för att skapa sympati?

    Svara

     Du verkar väldigt upprörd må jag säga.. tagga ner lite.

     Det mesta du tar upp stämmer in på de flesta influencers.

     Svara

      Tänk om Isabella Löwengrip kunde bajsa mer, då skulle hon slippa vara så full med skit.

      Svara

      1) De stämmer inte in på de flesta influencers.
      2) Nu snackar vi om Isabella. Vad andra gör eller inte gör ger henne inte frikort.

      Svara

       Tack 🙏🏻 Orkar inte med Stollans skitsnack.

       Svara

    Ja, jag kanske inte stör mig jättemycket över själva kostymen, det sjuka är ju att hon drar in sin dotter som måste filma och sen ber om att få stänga av… Medan Bella aldrig någonsin kan förstå in att det kan kännas obekvämt/icke-kul för barnet, det är bara henne själv som allt kretsar kring. Det är det riktigt tragiska i vanlig ordning.

    Svara

     Ja det var verkligen totalt olämpligt att bete sig så inför dottern, även om jag inte förstår vad Isabella finner roligt med denna kostym över huvud taget?

     Svara

      Hon har själv skrivit att hannes barn, som väl är fem och sex år typ, är mer mogna än henne. Att de själva får komma ihåg att sätta på sig bilbälten mm. Det tycker hon är roligt och bra tydligen.
      Tycker det är sorgligt hur hon tvingat dem att bli lillgamla, att de inte kan förlita sig på den vuxna att tänka till.

      Svara

     Ja det va så sjukt, hur regisserad och tvingad S kändes, ”får jag stänga av nu”. Medans Bella med hennes stirriga blick nästan dör av garv, hur hög medicinering går hon på? Hon är ju helt borta

     Svara

      Take a chill pill! Hon frågar om hon ska stänga av eftersom hon inte vet hur länge hon ska filma eller vad IL ska visa upp.
      Har du ens barn? Dem flesta tycker att det är jättekul att filma och ta kort på saker.

      Hur många hönsfarmar ska du bygga av din fjäder?

      Om du oroar dig för Regisserade barn Och vill göra skillnad bör du vända ditt fokus till vuxna som utsätter sina barn för sexuella handlingar samtidigt som den filmar för att sälja. Där kan du göra en skillnad! På en hatblogg om influencer’s, not so much….

      Svara

       Oj, på tal om chill pills och att göra hönor av fjädrar, snygg slutkläm 😶

       Svara

       Vilka influenser gör det?
       Denna blogg handlar väl inte om andra än just influenser?
       Har jag missat något?

       Svara

    Hon har inget vett, trodde jag alla visste vid det här laget….

    Svara

    MEN något som borde nämnas är att IL INTE sagt eller skrivit ordet som börjar på T, det var C som skrev pratbubblan och skriver det ordet så det är väl hon som fatshamar egentligen som uttrycker sig så. Med tanke på att folk här ofta diskuterar IL s kroppsdelar och kroppshydda så blir det lite märkligt att C skriver om att alla förtjänar respekt och har samma värde osv…

    Svara

     Herregud 🙄

     Svara

     Att du orkar.. hur mycket betalt får du av IL?

     Svara

   Dagens första gnäll och fy och usch på Isabella löwengrip😀 som vi alla längtat…! Kan du inte uppdatera din shit list nu Camilla…?

   Svara

    Du verkar dock ganska ensam om att avfärda det här som ett nonseninlägg, och så länge Isabella sysslar med sådant här så kommer jag fortsätta skriva om det.

    Svara

     Jag håller med anonym! Dags att uppdatera. Ge dig.

     Svara

     Jag ser det nog mer i en större kontext om jag ska vara ärlig, du har ju skrivit ”en del” inlägg om Isabella den senaste veckan. Men tack för svar!

     Svara

     Läs anonym kl 09:04 som har nästan 100 st like och återkom att hen är ensam om att tycka det är nonsens.
     Vad med att hålla koll på ditt eget kommentarsfält?

     Svara

      Hur många liknande kommentarer ska du skriva Stollis? Patetisk

      Svara

       Jag är inte S.

       Svara

      100 likes? Okej, och hur många läser den här bloggen tror du? Skulle nog säga att i relation till det är 100 ganska få….

      Svara

    Camilla skulle ju behöva byta namn på bloggbevakning om hon slutar bevaka influencer på hög och låg nivå. Isabella Löwengrip är knappast unik för bloggbevakning att skriva om. Många tidningar och TV bevakar henne.

    Vad som är unikt för bloggbevakning är att man kan kasta skit direkt på artikelförfattaren. Ibland önskar jag att det vore lite tvärtom och Skavlan kunde svara på lite frågor om sin egna flathet, eller några journalistjävlar kunde svara på frågan om ”Sveriges mäktigaste kvinna” vilket jävla skitsnack från början till slut. Varför är det så viktigt att gnälla på Camilla i jämförelse med alla andra som skriver om IL på ett helt verklighetsfrånvänt sätt utan någon rimlig kritikstorm? Ett jävla puttenuttande med rosaribbade tassenallar som klemas med mesiga frågor.

    Tycker också IL med sin bak får för stort utrymme, men mäter du efter antal följare och påverkansgrad som potential så är bevakningen rimlig. Att IL & Stollis däremot är besatta av att mobba bloggbevaknings artikelförfattare råder det ingen tvekan om. Har dock inte sett tecken på det motsatta, har du?

    Bloggbevakning levererar ett faktaunderlag kring IL att ta ställning till, inte så mycket annat.

    Svara

     Nej håller inte helt med dig. Camilla (som jag tycker är superduktig) KAN vara jättebra på att ta fram faktaunderlag & tror inte nån kräver att en blogg om bloggar ska vara seriös eller faktabaserad jämt. Men vg Isabella upplever jag inläggen som helt urspårade- nån knasig texttolkning som presenteras som ”hon ljuger” alt nåt så harmlöst som att nån fått en klocka i en födelsedagspresent presenteras på ett sätt som bara finns till för att få en ursäkt kasta skit på nån. Tror det får motsatt effekt dessutom, ser man nu ett inlägg om Isabella från Camilla tar man det inte på allvar längre, även om det skulle vara seriöst- det är alldeles för tydligt Camilla har ett horn i sidan till henne.

     Svara

      Håller med dig om att Bloggbevakning har bra till Mycket bra faktaunderlag. Ibland helt unikt och Först! Bäst helt enkelt. Tack Camilla!

      Exakt vad är det i artikeln kring IL & klockan som du upplever som urspårat?

      Visst kan bloggbevakning vara mer än bara torr fakta men jag menade att det är svårt att läsa in någon personlig urspårning kring IL eller någon knasig texttolkning, förvisso kan det se galet ut när man beskriver ett objekt som gång på gång kan bete sig galet, men inte mer än så.

      Detta forum är väl ganska unikt med att kunna kasta skit direkt på artikelförfattaren och skit kastas det ganska ofta, det kommenteras kring kommentarsmodereringen vilket inte ens tillåts på Flashback så visst är det högt till tak. Tycker Skavlan är betydligt mer urspårad än Camilla när det gäller IL. Bloggbevakning har gång på gång hjälpt Isabella Löwengrip att hitta hem till verkligheten igen, vad mer kan man begära?

      Ska man lovebomba IL eller Någon som beter sig idiotisk eller ska man tillåta sig att kommentera influencer vilka rör sig i sociala medier och tjänar pengar på det, mycket pengar?

      Svara

       Jag tänker såhär: när Camilla är som bäst klarar hon av skilja fakta från spekulationer från känslor & åsikter. Jag fattar att hon inte är tränad journalist men hon kan ju uppenbarligen när hon vill & har dessutom utvecklats. Vad som blir knasigt med IL eller individer Camilla uppenbarligen bestämt sig för att hon inte gillar är att hon då kan presentera spekulationer, rena fultolkningar, känslor & åsikter som fakta syftat ge en negativ spin åt nåt. Då blir det drevigt i stället för intressant eller underhållning.

       Svara

        Ok jag tänker såhär. Folk här är så jävla vana på att det ständigt kastas en massa skit på Bloggbevaknings artikelförfattare att man knappt tänker på det, allt från Stollis verkligen avancerat supersjuka men raffinerade sunkspyor som får mig att må illa. Men många andra verkar oberörda för det är vardagsmat, här, tyvärr.

        Misslyckas fatalt med att se någon UR-spåring i inlägget om Klockrike eller de senaste Löwengrip inläggen, kan du vänligen konkretisera vart i de senaste inläggen du märkt någon typ av urspårning.

        Tycker Camilla skriver bättre och mer personligare än en normaltillgjord journalist, då texten inte heller påstås bära någon skenhelig objektivitet eller universell oberördhet utan går rakt på sak, ibland med en mustig syrlighet som kan bära ett leende en tid under dagen. Bättre och mindre läskigt än Pommac, Trocadero samt Champis, mer Champagne. Torrt och porlande.

        Mer mänskligt, hon stavar fel och vem gör inte det?

        Tycker det är bra med möjligheten att kunna kritisera artikelförfattaren direkt men att detta missbrukas utav helvete på en mer systematisk basis och det är förbannat tröttsamt för jag tror varje gång att gnället ska ha någon substans. Har misslyckats med att hitta den.

        Hade Camilla börjat skriva på Flashbacks ”Hemsida-Bloggar”/skribentfunktion https://www.flashback.org/f488 (Flashbacks avdelning för Egna texter) så skulle texten och textens innehåll alltid komma i förgrunden, för texten är ämnet som ska kommenteras inte en massa annan skit på regelmässig basis. Så frågan för mig är snarare varför kan man inte vara lite mer återhållsam med den ständiga och tradiga kritiken* mot bloggbevaknings artikelförfattare, är det inte bara bättre att dra, eller finns det ett egenvärde i att försöka trycka till Camilla?

        (*Att Camilla är en sjuk jävlamobbarfitta och därför är det ok att påstå exakt just det i mer förtäckt skenheliga ordalag? Gång på gång) (ok, erkänner att nyansen inte alls uppskattas)

        Jag kommer själv gärna att kritisera, men jag har inte sett något tillfälle att göra det på rimliga grunder. Bloggbevakning är en stor och mäktig blogg så klart att den ska kritiseras, men då gärna på rimliga grunder inte bara för att man är van att kasta skit utan att precisera exakt vart någon annat spårar Ur i vägen till Klockrike & Tic toc.

        Varför är det så väldigt viktigt att påstå att Camilla har emotionella problem? och svårt att skilja på fakta och spekulationer? Och varför ser vi ständigt samma struktur av liknande påstående i nystöpta former? Påståendet är inte källkritik utan ett försök att strypa och manipulera källan till det vi läser här. Vad är det jag missar?

        Svara

         Nu går det inte att besvara din kommentar längre, dvs du påstår saker ingen sagt (åtminstone inte jag). Att som skribent inte klara av att särskilja fakta från känslor eller åsikter i en presentation har inget med emotionella problem att göra & ingen har påstått Camilla lider av några.

         Svara

          Nja, det var inte din kritik specifik jag gick åt utan mer ett mönster av kritik som presenterats här gång på gång. Vilket också står.

          Menväl Påståenden som Att skribenten av någon märklig anledning måste vara elak eller ha en”inläggen som helt urspårade- nån knasig texttolkning” eller ”bara få en ursäkt kasta skit på nån” Låter ju onekligen som att skribenten förefaller obalanserad, inte sant?`

          Har aldrig sett denna typ av återkommande kritik på en blogg med manlig skribent. Eller i en tråd på Flashback.

          ”Camilla har ett horn i sidan till henne.” Hur är det tydligt på de senaste 3 inläggen om Löwengripskan? för att vara konkret.

          Svara

  Moralpaniken på den här bloggen vet verkligen inga gränser. Ni är som The Church Lady i SNL.

  Man behöver inte förfäras över _allt_

  Svara

   Nä man ska ju välja sina strider absolut. Men att hon ska uppfostra barn (och en dotter framförallt) med de här värderingarna känns väl sådär.

   Svara

   Jag som har adhd kan ändå förstår hur det kan bli fel på det här sättet, jag hade också kunnat göra det. Man provar massa roligt och leker och hjärnan tänker inte som ”vanligt” alla gånger, man blir lite för uppi sitt busande att man glömmer hur det kan se ut/uppfattas och man menar verkligen inte som det kan låta/se ut och jag brukar bli ledsen när det blir så för det är ju verkligen inte meningen/något elakt, det bara blir fel pga avsaknad av eftertänksamhet många gånger. Det kanske inte är så för Löwengrip men jag kände bara oj det där hade kunnat varit jag

   Svara

    Världens mäktigaste kvinna borde fatta bättre.

    Svara

     Världens mäktigaste kvinna skulle aldrig göra sådant, inte den svenska heller, den riktiga alltså!

     Svara

    Jag förstår fullständigt om det kan bli lite fel med adhd. Men är man influencer ( hon har väl inget annat jobb?) så måste man tänka till ,ha det som rutin.

    Svara

     Isabella Löwengrip uppvisar såvitt jag kan se det ingen typisk ADHD eller ADD.

     Svara

      Experten har talat!

      Svara

     Fast det är många som lever med olika psykiska funktionsvariationer och klarar ändå av att inte förnedra andra människor. Psykiska diagnoser gör inte en dum i huvudet.

     Svara

    Fattar, men med hennes följarantal borde man kanske ha som rutin att spara lite på bilder/filmer innan man publicerar om man upplever att man har det problemet. Så man hinner tänka efter.

    Svara

    Varför ska folk med adhd komma undan med allt helt plötsligt? Snälla man vet vad man gör. Mvh en med adhd. 😑😑😑

    Svara

     Jag är generellt inte ett fan av att låta diagnoser vara en ursäkt för dåligt beteende, dock är väl bland annat problem med impulskontroll en del i diagnosen adhd? Vilket inte gör det mer okej men det är en förklaring. Sedan har man ju eget ansvar att jobba med det.

     Svara

      Jag har aldrig förstått det där med ursäkt och förklaring. Varför har vi ens ursäkt, om det inte går att använda nån gång? Ingen är heller intresserad av förklaringar till dåligt beteende utan vill att det ska upphöra och inte upprepas, om man inte har ett legitimt ursäkt som gör att personen inte kan göra bättre dvs. Om diagnoser inte är ursäkter så vad är?

      Svara

      Hon har ju inte adhd!!

      Svara

      Fast Bella har inte en adhddiagnos

      Svara

       Menade mer generellt, inte just specifikt henne.

       Svara

      Varför ska det ständigt letas ursäkter för hennes beteenden

      Svara

       Vet inte om du läste min kommentar (9.48) men det var ju precis det jag sa att jag inte gör.

       Svara

    Fast att först ”impulsivt” skoja på ett elakt sätt OCH se till att det filmas trots all galen och härlig ”spontanitet” och sedan lika ”impulsivt” lägga ut filmen andas inte adhd utan bara avsaknad av empati.

    Svara

     Återigen, Bella har inte en adhddiagnos

     Svara

      Hur vet du det?

      Svara

       Enligt henne själv fick hon diagnosen adhd 2013. Men det kanske man ska ta med den sedvanliga skopan salt när det kommer från fröken Löwengrip.

       Svara

     Håller med!! Min son har både adhd och autism, liksom de flesta av hans vänner, de skulle nog snarare ta väldigt illa vid som av att se nått som detta! Diagnoser är ingen ’ursäkt’ utan en ’förklaring’, som kan ge verktyg för att må bra och ’fungera’. Jag vet tyvärr att det finns de som använder sig av sina diagnoser som ursäkter men jag tror faktiskt att majoriteten av iaf de vuxna vet att det bara är en ursäkt för dåligt beteende.

     (Visst har det funnits gånger då min son gjort och gör fel men då vill han veta Vad, Varför och Hur han kan förebygga att hamna i liknande situation.)

     Svara

    Kan förstå att det finns en problematik med adhd och spontanitet. Men man är inte dum bara för att man har adhd. Om man filmat ngt, så kan man ha som regel att alltid ställa sig frågan ”är det lämpligt att sprida den på sociala medier?”
    Tänk efter 1 minut, vad kan konsekvenserna bli? Vad är mitt syfte att dela det? Eller ska jag rent utav radera det som filmats?
    Med denna enkla rutin går blir livet lättare och vi alla får en snällare värld💓

    Svara

     Nej, man är absolut inte dum, men du beskrev i princip bristande impulskontroll.

     Svara

      En person med bristande impulskontroll är sällan överlagd och planerande på det sättet Isabella Löwengrip är. Tvärtom.

      Svara

     Hon har inte adhd!!!!!!!

     Svara

      Men sluta tjata, du har ingen jävla aning!

      Svara

    Hon har inte adhd, hon har sagt att hon har adhd och autism, men hon har aldrig fått diagnoserna.

    Alla – även folk utan adhd – kan snacka och skämta extremt olämpligt, men man vet vad som är stötande och kränkande och vad som kan såra andra och det sprider man inte. Människor med adhd klarar det här lika bra som andra. Isabella har andra problem.

    Svara

     Men hon medicinerades ju förut med concerta. Ljög hon om det också?

     Svara

      Har hon fått ect-behandling? Var hon inlagd? I hur många veckor då? 2? 3? 4? Var det i januari? Februari? Mars?

      Skrevs köpeavtalet för hennes företag under i Stockholm eller i Oslo?

      Äter hon concerta nu också? Hon har väl fortfarande adhd? Eller?

      Isabella har ljugit så mycket. Hon satt i skavlan för ett par år sen och sa att hon var på autism-spektrat.

      Ja, hon ljög om att ha fått concerta utskrivet. Hon har inte gjort en adhd-utredning, jag har för mig att det var Odds mamma som föreslog att Isabella eventuellt hade adhd. Vilkwn läkare skriver ut adhdmedicin utan att det finns en utredning eller diagnos?

      Svara

      Hur vet du det att hon medicinerades med Concerta? Hon hävdar ju en massa saker som inte är sanna.

      Svara

    Förstår på ett sätt vad du menar men tycker ändå inte att adhd får bli en ursäkt för dåligt uppförande/ beteende. Tyvärr känns det väldigt ofta som att det är så.

    Svara

    Fast Bella har inte en adhddiagnos

    Svara

     Det tror inte jag heller
     Kanske har hon tagit ett ADHD Test online och sedan gett sig själv diagnosen?

     Svara

    Att ha adhd hindrar väl inte att efter ett tag radera en dum bild/video och be om ursäkt?

    Svara

   Moralpanik? Är vi inte i samhället ändå relativt överens om att hån av andras kroppar inte är okej?

   Svara

    Fast här på bloggbevakning (och i kommentarer) är det ändå okej att skratta åt folks tänder och att folk ser annorlunda ut än vad dom brukade osv… lite dubbelmoral på den?

    Svara

     Jag skrattar vare sig åt folks tänder eller tjocka kroppar, så den dubbelmoralen får stå för någon annan faktiskt. Och om vi ändå ska ta en sådan diskussion är ingrepp på tänder eller i övrigt ett aktivt val. Kroppsstorlek är det ofta inte. Dessutom finns ett fettförakt inbäddat i samhällsstrukturen, men knappast mot vita tänder.

     Svara

     Men det är päron och äpplen. Att folk betalar för att få kropp, tänder och ansiktsstruktur modifierat är en pandemi över hela världen. Det kanske är osmakligt att kommentera andras utseende, men ska vi ändå göra det tycker jag att det är helt i sin ordning att sparka uppåt och slicka neråt. För som bekant finns ju ingenting värre än att vara tjock. Det är djupt rotat. ’Snygga’ bikinimodeller får visa hud och nippleslips, medan tjocka censureras på instagram. Det är liksom inte jättefräsch att skämta om en grupp som redan blir behandlad som skit.

     Svara

     Tycker att det är stor skillnad på att uttrycka en åsikt om folks fejkade tänder och botoxade ansikten jmf med att göra sig lustig över andras kroppar och naturliga utseenden.

     Svara

     Hur är att reagera på att Paow gör reklam (REKLAM!!!!!) för vita sockerbitständer detsamma som att reagera på Isabellas högst personliga hån mot tjocka kroppar?

     Svara

      Varför ens skriva vita sockerbitständer? Det räcker väl att skriva att Paow gör reklam för att göra tänderna?

      Svara

       Hon gör ju inte reklam för att gå till tandläkaren, utan för att fila ner helt fungerande tänder och sätta in fasader som kommer att behöva bytas ut flera gånger under livet till riktigt dyrt pris. Hennes egna tänder får hon aldrig tillbaka, de har hon förstört för alltid! Snacka om att fucka sig själv för livet!

       Svara

        Du behöver inte byta ut en porslinsfasad fler gånger som du skriver. Sen är det galet att fila ner frisk vävnad och rätt kontroversiellt, men det är en annan femma

        Svara

       Ska man va emot en sorts bodyshaming tycker jag man borde vara emot alla. Oavsett tjock, smal, tänder, fixad eller ofixad känns det väl lika tråkigt att få nedlåtande kommentarer om sitt utseende? Varför prata nedlåtande om folks utseende överhuvudtaget då? Väldigt svårt att dra gränser, när vissa saker är ok att skämta om men inte andra.

       Svara

        Om Cam hade dissat Paows naturliga tänder hade jag hållt med. Men nu är Cam mot reklam för plastikkirurgiska och kosmetiska ingrepp och det är något annat (helt motsatt) än bodyshaming.

        Svara

         Tack!
         Att dissa Paows naturliga tänder skulle aldrig falla mig in!

         Svara

          Fast det landar lite fel ändå att prata om sockerbitständer när det finns andra som har naturligt stora tänder och har komplex för det.

          Svara

           Det tycker du. Det är två helt olika saker.

       Personligt hon? Det är inget personligt mot någon det hon gör men det du gör mot henne är ju personligt. Du borde ha nämnt att det är du som gjort pratbubblan och skrivit texten. Det är alltså Du som uttrycker vissa ord och fat shamear i din iver att shamea I L. Nu har du kämpat och hållit på hela veckan. Tagga ner nu.

       Svara

      Det du skriver är bra. Jag hade dock uppskattat om du länkar mindre, för varje länk hjälper du ju till med att göra reklam för denna personen i HTML s.a.s. Vad har du för inställning till detta?

      En mytoman är en nyhetsfabrik och när hon får länkar för varje fabrikation så belönas hon. Du driver trafik till Löwengrip, varför? Hjälp mig att förstå.

      Svara

       Länkarna är i egenskap av källhänvisning och någonting jag förväntas göra med tanke på mitt utgivningsbevis. Dock ger mina länkar inte de summor Isabella hävdar då klicken till henne minskat med 70% de senaste månaderna. Jag gissar att hon mer skriver så för att inte tappa ansiktet.
       Men jag håller med dig i sak, absolut!

       Svara

        Skulle det vara möjligt att källhänvisa med hjälp av screencaps av inläggen istället för en länk?

        Svara

        Menar du att det är ett måste att källhänvisa med länk?

        Att IL överdriver för att kasta av sig det besvärande täcket av verklighet som kommer över henne det förstår jag väl. Samtidigt är Bloggbevakning utan minsta tvekan Sveriges största blogg och den levererar trafik när länkarna är träffande.

        Om du länkar till Bloggbevaknings instagram som länkar till IL och skriver ut en källhänvisning utan HTML länkar fungerar inte det också? Eller bara en plain icke-klickbar länk.

        Svara

         icke klickbar text-”länk”

         Svara

        Hon ljuger igen då med andra ord…

        Svara

    Och det är ju vad IL råkar ut för ständigt. Hennes kroppsdelar diskuteras på ett ned låtande sätt hela tiden här och på andra ställen, konstigt att c inte säger ifrån om det ist så ska I L shameas. Undrar också om det verkligen är okej att göra en pratbubbla på någons bild så utan att nämna det. Det borde ju tilläggas. Att Liinda Marie vill följa sådant är märkligt också.

    Svara

     Du är rätt märklig

     Svara

   Man behöver inte heller låtsas som att fatshaming är ok. Rannsaka dig själv istället för att kritisera folk som med all rätta kritiserar fatshaming.

   Bella är en passé bloggare som desperat försöker förbli relevant och tror att fatshaming ska få henne att se genuin ut för sina läsare.

   Svara

   Handlar nog mest om att trycka till Isabella….. Hela denna blogg är ju tillägnad henne…

   Svara

    Ja, STACKARS Bella! Hon har det så tufft. Oskyldigt kritiserad konstant. Ohhohh…..

    Svara

   Ja, tycker det är att läsa in lite mycket nu..man kan inte göra något alls i dagsläget.

   Svara

  Sunkigt 🤢

  Svara

  Hon gör allt för att provocera. Nappa inte!

  Svara

   Camilla eller Isabella?

   Svara

    Isabella.

    Svara

  I det här fallet tror jag faktiskt att det snarare reflekterar hennes oförmåga att reflektera. Tror det talar för hennes typiska ogenomtänkta handlingar.

  Svara

   Kommer säkert snart ett inlägg på hennes blogg där hon bortförklarar det med ADHD, en efterhandskonstruktion som hon snappat upp härifrån på samma sätt som hon gjorde med ECTbehandlingen som gick från att vara på helgen till att bli en fredag.

   Svara

    Hon har ju själv sagt sagt hon INTE har ADHD så den ursäkten kan hon inte längre använda!

    Svara

     Det har hon ju inte alls sagt. Tvärtom. Hon säger att hon har fått den diagnosen. Det finns ju flera inlägg om detta.

     Svara

  Ibland blir det så tydligt hur korkad en människa är.

  Svara

   Hur korkad hon är

   Svara

  Smaklöst i allra högsta grad! Men ett enormt bröstomfång på konstgjord väg är lika smaklöst. Det vill man ju också ge som modell till sina barn, vare sig de är flickor eller pojkar. Tycker inte det är det minsta moralpanik utan det ligger så långt från tiden idag. Ska ungarna skratta hånfullt åt sina runda skolkamrater nu?! Eller håna andra runda personer. Den modellen har hon just i alla fulla fall gett dem.

  Svara

  Otroligt smaklöst, är det vad man vill lära sina barn? Att det är ok att skratta åt vissa?

  Svara

   Nej du har rätt, barn borde inte skratta.

   Svara

    Läs om, läs rätt så att du inte kommer med dåliga comebacks som du precis gjorde.

    Svara

  En del av mig tänker detta är en planerad bild för att få ökad trafik och uppmärksamhet. Hon är i ropet igen med intervjun i Skavlan, hon hintar om intervju i P1, hon hintar om kommande artiklar i tidningar om den ekonomiska kraschen. Excelarket är tillbaka. Hon tycker ju all publicitet är bra publicitet – och har inte vett att fatta att hon hade kunnat göra sin publicitet till något vettigt istället för Bella och Paul-trams.

  Svara

   Allt hon gör är för att få publicitet. Men jag tror också att hon försöker se varm, rolig och käck ut för sina läsare med denna video för att hon har märkt att de vill ha en mänskligare Bella. Jag förstår inte varför hon då trodde att fatshaming var ett bra val – hon ser bara desperat och nervös ut framför kameran. En bloggare som fortfarande tigger om uppmärksamhet i en värld som har gått vidare till mer intressanta influencers.

   Svara

  Märks att hon bara spelar inför kameran. Nervöst agerande och förmodligen en del av excelarket. Allt för lite uppmärksamhet.

  Svara

   Håller med, det här är ungefär lika spontant och ”tokigt” som när Paul spiller eller fastnar med väskan i dörröppningen.

   Svara

  Hoppas hon också får knAs med sköldkörteln och blir lika fet som kostymen.

  Blev faktiskt lite ledsen när man kämpar så mkt för att gå ner i vikt men inte kan.

  Svara

   ALLA kan gå ner i vikt. Har man blivit undermedicinerad/felmedicinerad för hypotyreos får man behandlas på nytt i samverkan med läkare och kostrådgivare. Det kan ta lång tid, men till slut kommer man att gå ner i vikt.

   Svara

    Ja, alla kan gå ner i vikt. Alla kan dock inte hålla kvar vikten.

    Svara

    Om det vore så enkelt att man ”bara” behandlas på nytt i samrådan med läkare och dietist. De flesta allmänläkare har noll koll på hypotyreos och skiter i hur patienten mår. Även när patienten själv berättar att hen inte mår bra och har sympotomen kvar, vägrar de se över medicineringen och skickar inte en remiss till en dietist. Och när man är fattig och inte har råd att gå till en privatpraktiserande endokrinilog, är det bara att gilla läget och fortsätta vara undermedicinerad.

    Svara

     Men sluta göra dig själv till ett offer. Hör av dig till en överviktsenhet då.

     Dessutom: har man en sjukdom i sköldkörteln så behandlas det med läkemedel. Obehandlad hypertyreos är farligt och kan leda till bland annat livshotande hjärtfel så nej, det är ingen läkare som låter en patient gå med det obehandlat. Förutsatt att det verkligen ÄR fel på sköldkörteln vill säga…

     Svara

  Nån som är förvånad? Har hon någonsin varit en förebild? I nåt.

  Svara

   Sin hy skulle jag säga. Hon hjälpte faktiskt mig där för, är det 10år sen? När hon la ut bilder på sin acne.

   Svara

  Jag är i ungefär samma storlek och regerar inte nämnvärt.
  Hon skrattade inte eller något liknande, hon stod bara där i dräkten. Jag fattar inte varför att det är värre än att klä ut sig till något annat. Jag tycker dock inte heller att det är hemskt att klä ut sig till Bob Marley heller fast jag är svart själv.

  Svara

   Hon skrattar. Hon kastar sig på golvet.

   Svara

   Hon skrattar väldigt mycket i videon, när hon hoppar runt i dräkten, dyker ner på golvet i dräkten och hoppar upp igen o skuttar framför dräkten. Hon ber sin dotter (som spelar in detta) säga att Bella är en rolig tjej och efter det frågar hennes dotter flera gånger om hon kan sluta filma, men Bella skrattar och gör till sig för kameran genom hela videon.

   Svara

    Hon är som ett barn, fast hennes egna barn är mer mogna.. Tycker synd om den med den där fnittertippan som aldrig växer upp.

    Svara

    Pålle kanske var på annat håll och kunde inte hålla i kameran. Var har förresten deras tramsfilmer tagit vägen? Vi ”saknar” så när Pålle spiller eller glömmer saker och vi får höra Bellas pärlande gapskratt till det! 🥰😍🥰😍🥰😍🥰😍😳

    Svara

     Min personliga favorit är när han ”råkade” sätta sig på en mandarin. Ackompanjerat av Jokerskrattet 🤣🤣☺️

     Svara

      Så crazy! 🤪

      Svara

  Du borde kolla på Ricky Gervais’ ”Humanity” på Netflix.

  Man skrattar i princip alltid åt någon när man skrattar. Jag tror du skrattar (jag hoppas du gör det, för det är bland det roligaste som har gjorts) Ricky när han hånar kändisar på Golden Globe-galan.
  Så alla tycker det är okej att skratta åt andra..det är bara det att man godtyckligt bestämmer sig för att ibland är det inte okej, och det har nästan alltid med det här att göra:

  https://images.app.goo.gl/Eh7z4HHduAwyhpKV9

  Svara

   Alla har gränser och värderingar vilket är skitbra. Det har även du fast du nu låtsas som att du inte har det. ”Virtue signalling” är något folk använder när de sätter på sig offerkoftan och sedan gnäller om att andra inte skrattar åt deras sunkiga (eller dåligt förmedlade) skämt.

   Svara

   Det är inte okej att sparka neråt, men mer okej uppåt.
   Sen handlar det också om vad man vill lära sina barn. Överviktiga är inget roligt man kan klä ut sig till för att vara lite lajbans. Vad händer nästa gång dottern ser en överviktig person? ”titta mamma hon har också klätt ut sig till tjockis!”

   Svara

    Då är det ju du som säger att överviktiga är nedåt..

    Svara

     Är det en kontroversiell åsikt att överviktiga, eller andra kroppstyper som avviker från idealet, diskrimineras i samhället?

     Svara

  Tycker inte att själva dräkten är så farligt, mer att det är så väl arrangerat. Det var säkert tredje ’tagningen’ vi såg där med dotterns inövade kommentar och sedan ett ’skall jag stänga av nu’? blir sååå cringe.

  Det finns inget naturligt, äkta eller sympatiskt över Bella, bara ett tomt cyniskt skal som verkar gå på ngn slags autopilot.

  Svara

   Ja det var rätt cringe när dottern frågar om hon ska stänga av och IL står där och tittar tomt men nervöst och upphetsat in i kameran, svarar ej, skrattar hysteriskt och slänger sig på golvet. Usch.

   Svara

    Otrolig scen, tyckte nästan det var obehagligast av allt .. det är nånting så skrämmande med hennes blick och beteende

    Svara

  ”party coming up” precis efter stadsministern sagt att det måste vara slutfestat.
  Vi får coronainfo varje vecka på mitt jobb, långa mejl med riktlinjer och regler. Jag kanske borde vidarebefordra till våra kära influensor.

  Svara

   Men det är ingen som reagerar på att en statsminister lägger sig i hur mycket det festas?

   För 50-60år sedan när dom som bestämde sa att rock-’n’-roll var djävulens påfund så sa människor ”f*ck it..”
   För 30 år sedan när dom som bestämde sa att punk var moraliskt förfall så sa människor ”f*ck it..”

   Jag såg ”The Trial of the Chicago 7” för ett par dagar sen, 1968 när makten sa att svarta var mindre värda, så sa människor ”f*ck it..”.

   Idag lyder ni maktens minsta vink..med oinskränkt stolthet.

   Svara

    Wow, vilken underlig kommentar du precis skrev. Jämförelserna är imponerande pinsamma 😂 Du jämförde alltså svarta amerikaners kamp för jämlikhet med att svenska staten ber folk att inte festa under en pandemi. Wow…

    Svara

     Men om polisen i Chicago ville behandla svarta idag så som dom gjorde 68, så skulle ju du ställa dig bakom polisen.

     Du tycker inte svarta (eller vita för den delen) ska få samlas i folkmassor, och ställer dig bakom våldsmonopolet när dom slår ner på det.

     Då som nu tycker ni såklart att dom skäl ni har är goda och rättfärdiga, ni vill bara skydda människor.

     Svara

      Inte för att det ska spela någon roll men jag är POC. Återigen, imponerande pinsam jämförelse där du endast lyckas nedvärdera den antirasistiska kampen. Vi som utsätts för rasism tackar för dessa idiotiska jämförelser som sker på vår bekostnad. Svarta amerikaner under 60-talet kämpade för JÄMLIKHET och du gnäller om att få FESTA under en pandemi.

      /09:53

      Svara

      Så du jämför människors rätt att festa (!!!) med att protestera mot polisvåld?

      Sit down in the boat!

      Svara

    Men herregud, det är en pågående pandemi med risk för stor smittspridning. Folk kan dö och har dött. Har du så lite respekt för andras liv? Går väl inte att jämföras med folks förakt för musik och att det skulle vara djävulens påfund.

    Svara

     100% av oss ska dö, alla. Ni vill (och har) ju skyddat gamla mot deras vilja. Gamla som ändå skulle ha dött har fått dö ensamma för att ni skulle skydda dom.

     Man kan inte skydda människor mot deras vilja, det är inte att skydda dom

     Svara

      Nu har du allt svårt att rädda upp detta.
      Du har fel i din liknelse från start, du kan försöka hur mycket du vill men det är två helt skilda saker du skrev om musik osv om och det som pågår.

      Svara

    Du är off 20-30 år med rocken och punken.

    Svara

  Varför kastar hon sig på golvet? Tror hon tjocka gör så? Jag gör inte så men kanske ska prova🤔

  Svara

   Tror att hon kanske testar ”vadderingen”? Dock lite ofräscht att slänga sig på golvet i en kostym som man inte ens har hyrt än.

   Svara

    Ingen ordning på henne och hon respekterar inte andras grejor, detta är inte första gången hon beter sig och smutsar ner. Minns t.ex. hur hon skrev Oddan irriterade sig på att hon jämt skulle ha skor på sig inomhus mm

    Svara

     Det var ju bara för att verka överklass hon skrev så om skorna.

     Vi har alltid skor inomhus. Sen måste man ju inte klampa in med leriga stövlar när man varit ute hos hästarna precis, finns ju inneskor.

     Svara

      Löjligast inom överklassen!

      Svara

       Riktigt otrevligt med folk som tar av sig skorna och glider runt med fotsvett, lämnar spår av varm fot på golvet. Isch

       Svara

        Hur kommer det sig att överklassen svettas så fasligt?

        Svara

         Avtändning efter en heldag på tjack för att inte känna hungern och hålla sig smaaal.
         Svett och ångest hör till överklassen.

         Svara

     Hennes syster skrev att Isabella har lånat saker av henne och deras mamma och sen antingen gett bort eller sålt sakerna, så din analys känns klockren med bakgrund till det.

     Det är bara ”me, me, me”

     Svara

      Oops det var mer än jag visst. Vilket jävla svin, då är det ju lättare att förstå mamma och systerns inställning till Isabella Löwengrip även om Pappa Per fortfarande verkar kämpa för att få va mee.

      Fy fan va osympatisk, du råkar inte ha några länkar, eller hänvisningar?

      Svara

       Camcam publicerade systerns mejl här på bloggbevakning, så det finns ett helt inlägg om det!

       Svara

   Jag ska också prova, men tänker att man kanske får slänga sig lite försiktigt så jag inte brakar genom golvet och hamnar hos grannen?

   Svara

    Gevalia, när du får oväntat besök ☕

    Svara

    Hon kanske tror att hon får ligga?
    -Jag tänker Inte ligga med Blondinbella
    Tänker spara min led för den rätta! Sådetså!

    Svara

    Haha, förlåt men vilken gullig kommentar.

    Svara

  Var det inte Bella som inte ville sitta på en plats där en tjock person kan ha suttit. Denna gång har hon iaf INTE ”ändrat” sig igen…..

  Svara

   Excelark, excelark, excelark…

   Svara

  Tycker ni är lite för känsliga, jag är själv lätt överviktig och blir inte alls provocerad ingen fet ser ut sådär ens ser bara ut som en rolig dräkt.

  På tal om det Felicia la upp en story nästan halvgråtandes om hur normala kroppar köper upp allt plus size så feta inte får köpa något, detta kan ju omöjligt vara ett riktigt problem om något köps för mycket kommer det komma in in i lager igen allt handlar bara om pengar och efterfrågan

  Svara

   Finns väl många former på rundare människor, precis som det finns på smalare.

   Svara

  Bella är på banan igen!
  Genom sina provokationer och lögner får hon precis den uppmärksamhet som hon önskar och det börjar löna sig. Intervjuer i Skavlan och P1 m.m.
  Hon vet vad hon gör, denna cyniskt kalkylerande människa och hon har exakt noll skrupler för på vilket sätt hon ska ta sig dit.

  Svara

  Märkligt då hon har varit tjock och är nu kraftig 🙄

  Svara

   Nej

   Svara

    Jo det är hon ju.

    Svara

  Nja, det här var väl knappast nåt att förfasa sig över. Snarare sänker inlägg som dessa trovärdigheten av de andra granskningarna av Löwengrip 🤷‍♀️

  Svara

  Hur orkar ni bli upprörda? Och ja hon slänger sig på golvet men det är bara för att hon har en vadderad dräkt, inte för att håna fetton!

  Svara

  Hade hon haft en skelettkostym på sig hade ni grinat över bristande respekt för personer med anorexia.
  Hon kan inte vinna!

  Svara

   Gråt en skvätt för din älskade Bella då! 😭

   Svara

   Nej, det hade folk inte gjort. På Halloween klär folk ut sig till skelett och den dräkten kopplas inte till anorexia. Bella hade en fat bodysuit på sig och gjorde narr av feta kroppar, det var ingen tolkning utan en helt konkret fatshaming handling från hennes sida.

   Ska du klaga, använd bättre exempel.

   Svara

    Ok, prova detta då.
    Hon klär ut sig till katt.
    Då blir någon arg för att hen minsann är allergisk mot katter.
    Är det bättre? 😃

    Svara

     Nej. Skitdåligt exempel.

     Svara

  Detta lättkränkta samhälle. Jag är tjock och jag tar inte illa upp av detta. Det är en kostym. Bella har ju varit både större och smalare, hon har ju visat upp sin kropp i alla storlekar hon haft (dock har hon aldrig varit tjock). Men tycker detta är att göra en höna av en fjäder. Barn i den åldern brukar ju normalt inte heller tänka i ”tjock eller smal”, ”mörk eller ljus” etc. Så tycker ni lägger lite väl mycket värdering i ett utklädnad och hur den ska påverka ett barn.

  Svara

   Nja. Vissa barn tänker visst tjock-smal redan i förskoleåldern. Jag har hört fyraåringar kommentera vad deras pedagoger äter utefter vilken kroppstyp de har. Ofta döttrar till de mest stylade och piffiga mammorna. Undras var det kommer ifrån… 🤔

   Svara

   Sant, det är ju klarlagt att upplevelser i barndomen inte alls påverkar hur människor blir som vuxna. Eller vänta…

   Svara

   Vad bor du under för sten? Att lära barn att fet och tjock är negativt börjar så fort de lär sig förstå språk. I senaste fall blir det när de börjar prata och konstaterar att någon är tjock och så får välmenande föräldrar panik och lägger värderingar i något som mycket väl hade kunnat vara ett konstaterade helt utan värderingar från barnets sida. Alternativt rövhattar till föräldrar som öppet hånar och förlöjligar. Många vägar till samma plats.

   Svara

  Självklart äckligt inlägg av Bella. Men med tanke på allt som tillåts här inne så kastar du sten i glashus. Hade Stina tagit upp det hade jag tagit det seriöst, men här känner jag bara att okej då går vi tillbaka till att håna tänder, läppar, hår, rynkor, tuttar och smala kroppar istället då.

  Svara

   Okej, men kan du inte separera din kritik mot mig med vad Isabella sysslar med då? Hennes inlägg förblir ju detsamma, oavsett om jag spelar baseboll inne i mitt glashus eller inte?

   ”Whataboutism” i sin renaste form, tycker du inte?

   Svara

    Hur går det med boken Camilla? Nu måste det väl ändå vara dags snart?
    Eller blir det ingen bok nu när de andra tjejerna hann först och fick all uppmärksamhet?

    Svara

    Kritiken är både mot dig och de som skriver alla dessa kommentarer som hånar kroppar. Städa rent framför sin egen dörr först osv.

    Svara

     Lär dig skilja på äpplen och päron? Man kan kritisera mig OCH tycka att Isabellas inlägg är under all kritik. ”Whatabsoutism” funkar sällan bra…

     Svara

      CamCam – granska äpplen och päron i nästa inlägg!

      Svara

       Vill du att jag ska betygsätta dem också? 1-5 stjärnor?
       Granny Smith wins it all, med alla andra äpplen kan ju få slåss om andraplatsen. 🙂

       Svara

  Allmän fråga, hur fungerar kommentarsfältet i Isabellas blogg? Skrev en rak men vänlig kommentar angående detta, kommentaren laddades upp för att sedan snabbt försvinna. Är det någon form av moderering där alla kommentarer behandlas så eller sållas de icke påhejande kommentarerna bort med hjälp av nyckelord? Det kan ju inte bara vara tre kommentarer sedan i går kväll?

  Svara

   Alltså, kommenten gällde maskeradinlägget, inte hur hennes kommentarsfält fungerar/hanteras. #syftningsfel 😁

   Svara

   Allmän fråga, varför går man ens in där och ger henne klicken hon vill ha?

   Svara

   Kommentaren syns först, sen försvinner den, för inga kommentarer läggs upp utan att godkännas först. Det brukar dyka upp ett gäng kommentarer då och då, så ge dig till tåls.

   Svara

  Alltså, kommenten gällde maskeradinlägget, inte hur hennes kommentarsfält fungerar/hanteras. #syftningsfel 😁

  Svara

  Tycker inte detta är farligt alls ? Driver ni nu?
  Hon är med sin dotter dem har kul och skrattar åt en dräkt som ser rolig ut för henne ?
  Fyfan va ni är tråkiga . Hon står inte där och säger titta på mamma nu så här fet får du aldrig bli kära dotter , och dessutom så föraktar vi alla som ser ut så här .
  Chilla lite . Finns verkligen värre saker här i världen . Skäms typ över att ni är så pk.
  Och stackars era barn ….

  Svara

   Det är pk att vara icke-pk, så vi är pk för att vara icke-pk.

   Svara

  Tonen i den här bloggen runt Isabella blir verkligen mer och mer förvriden. Är det inte bättre att bara sluta skriva om henne? Det är ju inte riktigt sund ton i varesig inlägg eller kommentarer. När övergår ”granskningen” till mobbning?

  Svara

   Jag tänker att det är upp till Isabella att avgöra, och hon har ju glatt meddelat hur glad hon är över all trafik jag skickar till henne i och med mina inlägg, eftersom de möjliggör hennes shopping och hotellvistelser.
   Så du kan nog vara lugn! 😉

   Svara

    Men vad sysslar du med Camilla? Du om nån har ju verkligen kapacitet vara vettig och klarar skriva granskande inlägg så vad kommer de här nonsensinläggen ifrån? Det är ju bara trist när det urartar till drev och mobbing.

    Svara

     Av kommentarerna här och på Instagram verkar du vara ganska ensam om att tycka att det här är ett nonsensinlägg. Jag tycker det är raka motsatsen snarare.

     Svara

      Du har tydligen inte läst alla kommentarer i ditt eget kommentarsfält eller sett en kommentar långt upp som tycker detta är nonsens som fått ca 100 like.

      Svara

       Jag håller med om att det är ett löjligt inlägg. Hon skojar med sin dotter. Att man tolkar det som fatshame tycker jag säger mer om dig och dina tankar om tjocka kroppar än Isabellas.
       De skrattar och har kul, inget annat. Hennes dotter är inte gammal, hon tänker inte ”vi skrattar för det är dåligt att vara tjock så därför hånar vi denna tjocka fejkkropp”.

       Svara

     Jag tycker definitivt inte att Bloggbevakning ägnar sig åt något ”drev” och mobbning (mobbing är engelska, ordet finns inte på svenska). Däremot tycker jag det vore bra och ändamålsenligt om Bloggbevakning bara skrattande nonchalerade de här försöken att provocera som Blondinbella ägnar sig åt. Varför ge henne uppmärksamhet? En 30-årig kvinna som inte har kommit längre i livet än att hon ägnar sig åt klickfiske och så vidare, det kan väl ändå inte vara något att skriva om?

     Svara

  Jag tycker det är märkligt att det här kommer ifrån en människa som skrivit och postat ”kroppspositivt” förut. Som när hon poserade naken på omslaget av sin tidning med texten ”Size me” eller berättade hur man skaffade sig en bikinikropp genom att bara ha en kropp och ta på sig en bikini. Hur oacceptabelt hon tyckte det var med alla kommentarer kring hennes kropp och vikt när hon la upp bilder på bloggen eller när hon var gravid? Alltså… har hon glömt allt det där eller va?

  Svara

  Jag kanske inte hade reagerat så mycket på detta snabba klick om det bara svischat förbi i mitt flöde.

  Men tycker att det är riktigt trist att de flesta tv-program och filmer fortfarande porträtterar tjocka på ungefär samma gamla unkna sätt!!! Gäller även andra attribut.

  Svara

  Hon har ju också lagt ut bilden på sin blogg så det är inte ”bara ett infall”. Av vilken anledning skulle man testa en sån dräkt, skratta åt det och lägga ut det på två sociala medier om det inte vore för att man tycker det är kul och har ingen filter eller förståelse för den samhällsförändring många kämpar med gällande just fatshaming och diskriminering som medföljer? Att exempelvis klä ut sig till Bob Marley handlar inte om att håna mörkhyade utan att hylla en idol/ikon.

  Svara

  Är detta inte såå Isabella 2007?

  Svara

  Bra att veta vad folk tycker om sånt här. Nästa gång jag är på något event/någon lekplats där det finns en sumodräkt så ska jag definitivt inte ta på mig en och brottas med vänner. 😬

  Svara

   Det är ju dock ingen sumodräkt.

   Svara

    Spelar ej roll, samma kroppstyp fast sumobrottaren är på sig något där nere

    Svara

     Det här är ju en dräkt som i normala fall bärs under en annan kostym. Så nej, inte jämförbart med sumobrottare.

     Svara

     Sumobrottarna har ju en kroppstyp pga sin sport

     Svara

  Otroligt många arga kommentarer på hennes insta, lite förvånad. Även de mest inbitna fansen verkar till sist ha fått nog.

  Svara

  Hade ingen aning om att man kunde hyra kostymer från svt. Blev lite nyfiken så gick in på deras hemsida. Det är dock endast företag som kan hyra, inte privatpersoner. Det borde då betyda att fakturan kommer att ställas ut till ILs företag. Men hon hyr ju kostymerna för att gå på en privat middag, så skulle vara intressant att se om IL verkligen kommer att betala själv eller ta kostnaden i företaget. Det skulle ju isåfall inte vara första gången som företaget står för hennes privata kostnader…

  Svara

   Bra spanat, Sofia! Noterar att även Griplööv tar upp detta. Värt att uppmärksammas av fler. Pressen kanske? (Vore på tiden.)

   Svara

   Kostymen kommer säkert synas på både blogg och insta… dvs visas i företagets kanaler.

   Svara

  Isabella fattar inte vad hon gör. Typ liknande som Anitha C och Kz som inte fattar att när de är i mobbnings-mood.

  Svara

   Fast när det gäller Isabella och ett par stycken till skulle jag verkligen säga detsamma om Camilla. Hon är som en liten amstaff som biter sig fast och inte vet när det är dags att sluta. Hade jag varit Camillas redaktör hade jag sagt max ett inlägg i veckan till hon lugnar ner sig.

   Svara

  Tänk att det fortfarande finns de som ser mellan fingrarna för vad IL håller på med. Tar henne i försvar för allt.
  Kan undra hur långt de låter sina närmaste gå och tillåta?

  Svara

  Är det någon som vet vems konto på Instagram ”Alexanderbitarhistory1” har tagit över?

  Svara

   @swedishhistoryinpics

   Svara

  Ah så det var inte bara jag som reagerade på att hon klädde ut sig till ”tjock kvinna”. Skönt

  Svara

  Du skriver: ”Medan resten av samhället strävar mot en mer utbredd acceptans och lika värde för alla typer av kroppar, där alla är värda precis lika mycket och förtjänar att bemötas med samma respekt, oavsett hur man ser ut”. Det håller jag inte alls med om att resten av samhället gör. Tvärtom är samhället fullt av förakt mot och fördomar om tjocka. Det räcker med att följa Stina och andra kroppspositiva konton för att inse det.

  Svara

   Exakt, jag reagerade också på det

   Svara

   Bara att senap hur tjocka fortfarande porträtteras i tv och film

   Svara

    Haha inte senap

    Svara

  Jag är typ lika tjock som dräkten och jag tyckte faktiskt inte att detta var farligt alls. Förutom att hon är så pinsam.

  Svara

  O med detta inlägg genererade det en jävla massa trafik härifrån direkt ner i Isabellas pengavalv, snart får vi se en ny färg i hennes Gucci-väsklager👜👛

  Alla sätt är bra för dom som är pengakåta o Isabella skrattar hela vägen till valvet, o tackar Bloggbevakning för all den lyx hon kan shoppa bara av lite skådespel💰💰💰💰💰
  #dramatennästa

  Svara

  Bella ligger uppenbarligen och sover fortfarande!
  Fullt av ilskna kommentarer på hennes insta. Någon har inte hunnit städa i kommentatorsfältet och lagt till hennes utländska positiva skara.

  Svara

   Kan vara värt klicket att gå in och kika på instagramkommentarerna innan de försvinner. De är inte nådiga och de är mååååånga!!

   Svara

    Oj oj! Förmodligen varenda medlem i Överviktigas Riksförbund som lämnat en arg kommentar…

    Svara

    Och det säger en del om vilka problem vi har med övervikt i det här landet.

    Svara

  FYFAN vad hon är äcklig 🤬🤢

  Svara

   Men lugna ner dig lite va! Hon är inte ett dugg äcklig.

   Svara

  IL omnämns idag på kultursidan i Svenska Dagbladet. Inte i någon negativ mening, de verkar tro att hon bott länge i New York och nu flyttat hem 🤣

  Svara

   Men är det sant?! ”Sveriges kvalitetssajt för nyheter” står det när jag går in på SvD på nätet. Jaha ja… Men jag hittar (tack och lov) inget om IL när jag scrollar runt där. Kanske bara i pappersupplagan?
   Jag begriper inte hur hon lyckas kila in sig som något slags nyhetsvärde hos olika media. Vem sköter hennes presskontakter? Någon som strösslar lögner omkring sig som hon gör ska inte få fortsätta med det i tidningar, radio och tv (som dessutom innebär helt ovärderlig reklam). Jag kanske är en tråkig gammal tant (jämnårig med ”pojkvännen”), men jag börjar bli upprörd på allvar nu.

   Svara

  Tre saker:

  Att vara överviktig innebär en avsevärt ökad risk att drabbas av en rad sjukdomar och dö i förtid. Den alltmer utbredda fetman är ett av de största hoten mot hälsa och liv i dagens samhälle och måste bekämpas, om inte annat därför att den tar orimligt stora samhällsekonomiska resurser i anspråk.

  Med det sagt är den som driver med tjocka människor dum i huvudet.

  Jag börjar nästan tro att Blondinbella betalar Bloggbevakning med tanke på all exponering här. 🙂

  Svara

   Den som driver med tjocka människor är dum i huvudet, men att tala om för tjocka att dom riskerar dö i förtid, få massa sjukdomar och måste bekämpas är mycket bättre. 🙃

   Svara

    Ja, det är faktiskt väldigt viktigt att upplysa om hur otroligt farligt det är att vara överviktig. Åtminstone om man tar sin läkarroll på allvar. Att vara läkare handlar ju om att rädda liv och agera preventivt mot sjukdomar.

    Trevlig helg.

    Svara

     Fast nu handlade inte inlägget om vad som är nyttigt/ onyttigt för kroppen.

     Svara

  Det är helt absurt att denna kvinna blivit utsedd till Sveriges mäktigaste näringslivskvinna. En världsfrånvänd pajas som inte kan hålla sig aktuell på något annat sätt än att ta till sådana här idiotiska barnsligheter, som dessutom kränker andra människors kroppar. Är det inte en provokation av Isabella är det bara så fullständigt omoget, korttänkt och korkat och är det en provokation är det så jävla sorgligt att detta är något som en 30-årig s k ”entreprenör” ägnar sig åt. Fy!

  Svara

  Många som tar på sig sumo dräkter och ska testa brottning skrattar hysteriskt när dem ser sig själva och dem dem känner i dräkterna. Ingen som reagerar då, men när IL testar en dräkt, då är det en extremt stor grej.
  Tycker detta var ett tråkigt inlägg camcam, var ju inte så att hon skrattade ÅT tjocka personer, hon testar kostymer, provar vadderingen genom att kasta sig på golvet, osv. Och hade kul med sin dotter.

  Svara

   Bella skrattade åt tjocka människor.

   Svara

  Som en överviktig person blir jag väldigt provocerad. Ibland har man sjukdomar som gör att man inte kan gå ner i viktigt hur hälsosamt man än äter och hur mycket man än motionerar.

  Svara

   Det spelar faktiskt ingen roll av vilken anledning man är tjock. Man ska kunna vara hur tjock som helst utan att en jäkel ska bry sig eller håna. Om man inte vill så behöver man faktiskt inte ens försöka gå ner i vikt eller äta nyttigt eller träna heller för den delen!

   Svara

  Hon har bett om ursäkt nu och plockat bort bilden

  Svara

   Wow be om lam ursäkt på story för att man plockat bort bild på bloggen? Sen NÄR blev det rutin att kommunicera till bloggläsare via ig story? Två helt olika plattformar och två helt olika medier
   Bilden som är borta var på bloggen
   Filmklippet som folk reagerade på var på storys (den anmälde jag och säkert fler med mig som olämplig) så att den är borta behöver inte ha något med Bella att göra

   Svara

    Wow vad du läser in mycket i min kommentar. Du verkar tro att jag försvara IL. Det gör jag inte för det var verkligen så tramsigt och fel. Det var bara info om att hon plockat bort bilden och ber om ursäkt. Skriv din kommentar till Bellsan istället…

    Svara

  För det första så är ju kostymen och därmed bilden fruktansvärt osmaklig. Tycker inte det ser ut som en tjock människokropp, men som en gris. Med Bellas ansikte därtill…. grymt, sa grisen.

  Svara

  Ar det bara jag som ej kan se bilden?

  Svara

  Det enda som är tröttsamt här är de som försöker normalisera fetma. Det är en sjukdom! Ut och rör på er om det är så jobbigt att vara tjock. Är det inte jobbigt, skit då i vad andra tycker. Enkelt!

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.