Varför erkänner man något sånt här?

Varför delar man med sig om att man först tiggt hotellövernattningar och SEN att man fått nobben?
VARFÖR känner man behov av att dela det?
Det är ju inte direkt till Julias fördel för framtida spons-staycation tänker jag, att hon nekats av de två hotell som i princip alltid har folk boende hos sig i utbyte mot länkar, incheckningar och stories.

Hon får helt enkelt dra igång en insamling för att kunna åka på sponslös Staycation?
Patreon? Crowd founding? Bössa på stan?

Kämpa Julia, KÄMPA!!!!!

231 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Gråt mig en flod.

   Måste säga att jag faktiskt trodde företagen hörde av sig till kändisarna/influensers om samarbeten som detta, inte att dom själva hör av sig och frågar om dom kan få ha en gratis övernattning ? pinsamt att själv fråga ”kan jag få bo gratis hos er”

    Verkligen. Att man inte skäms ?

    Det är vanligt åt båda hållen. Stora konton blir kontaktade men mindre konton kontaktar potentiella samarbetspartners. Jag jobbade tidigare på ett oberoende hotell på västkusten och inför sommaren, särskilt midsommar, kom det massor av mail till oss. Vissa influencers skickade mail till alla, receptionen, bokningen, hotellchefen, restaurangchefen, vår stackars marknadsansvarig blev överöst med mail. Vi hade dock som policy att aldrig marknadsföra oss på det sättet för det var så svårt att mäta kvalitén och ”return on investment ”.

    Lisa Anckarman hörde av sig till min nageltjej om samarbete, tillsammans med tid och dag hon själv tyckte passade??‍♀️ Blev ett nej på den.

    Rätt vanligt. Kolla bara detta, en lista där influencers krävt saker gratis och sen blivit uthängda ? https://youtu.be/VqH06xBjBTk

     Uppfriskande!
     Snöflingorna fick lite värmande respons från underlaget. Och det behövs verkligen! Hoppas Bloggbevakning låter sig inspireras av den aspekten.

      vad är en snöflinga?

       Åh, en självisolerad bild av sig själv där man övedriver sin Unikt värdefulla…. och blir lätt kränkt av … allt som motsäger denna bilden (typ verkligheten)

       https://sv.wikipedia.org/wiki/Generation_sn%C3%B6flinga

     Här finns det verkligen plats för en ironisk satirgrupp som gör karriär på detta fullständigt insnöade snöflingornas FLING FLING. Det skulle vara behövande att se – Ja just det – Se på bekostnaden av förbannat bortskämda snöflingor som bara ser en stjärna i sig själv.

     Skulle gruppen få samma kritik som bloggbevakning?
     Kanske i början, sedan skulle nog tillochmed de mest insöade fansen skämas de med.

     Ser gärna att några talangfulla Svenska youtubers vågar visa lite rättfram självklarhet i dessa undflytande snöflöinge-ärenden.

    Jobbat för diverse restauranger och nattklubbar. Influencers hör av sig för en gratis måltid för två eller för lista till nattklubb mot att de lägger upp en bild eller så. GRATIS MÅLTID. FÖR TVÅ. Värdet för en måltid för två var ca 300kr. De sålde alltså sig själv för 300kr. Helt sinnessjukt

     En måltid för två = 300 kr?
     Det var alltså två dagens lunch?
     Annars är väl 300 kr priset på en varmrätt om vi talar en ”riktig” restaurant…

      Förstår inte varför det är viktigt huruvida det var en lunch eller inte men ja. Det var en lunch.

    Det är väl så Mogi jobbat i 10 år? Tiggt sammarbeten. Inte så svårt. Min kollega startade en fejkblogg med några inlägg och fick en uppgradering på ett hotell hon beställt rum på men upptäckt att det blivit fel rum (de behövde en säng till för barnen). Det löste sig med en fejkblogg.

     Kollade dom inte ens statistik eller nåt?

      Nej. Ingenting. Hon ville ha en uppgradering som visades sig vara lite väl dyr. Så hon la upp lite gamla resor, bilder och lite text, kanske 10 inlägg. Och skrev att hon var ”blogger from Sweden” och då bjöd de på uppgraderingen. Det här var ett vanligt typ Ving-hotell vid medelhavet.

    Jag jobbar för hotellkedja. Det tiggs friskt. Roligast när det är influenser-gala och alla hör av sig. Eller bloggare från valfri liten stad som inte uppdaterat bloggen på 3 månader men tror att just de har klientelet vi vill komma åt.

    Jag har ett instakonto där jag säljer virkade gosedjur. Det var en gång en tjej som köpte ett gosedjur och sedan la upp på sin insta. Visade sig att hon va mikroinfluencer. Resultatet var inte direkt att fler ville köpa av mig utan att jag fick 20+ förfrågningar från andra mikroinfluencers om att få en sak i utbyte mot ett inlägg…. Typ alla kunde hantera ett nej förutom hon Tingelinn (innan hon var med i det där TV-programmet). Jag tackade nej och hon undra varför. Hon blev nästan kränkt när jag sa att jag inte tyckte det var värt den sortens marknadsföring.

     Åh vill bara säga hej ifrån en annan gosedjurs-virkare! ❤️

   Bland de senaste i stories söker hon luftballongflygning… Bara osar sök på spons.

   Hon kanske skulle fråga sig VARFÖR de inte vill bjuda henne istället? Jag skulle inte heller vilja förknippas med en gaphals som går på om sina vidlyftiga alkoholvanor och psykiska ohälsa stup i kvarten…

   Precis. Har kollat in hennes konto och hon är inte ens en influencer. Hon verkar ha något slags hobbykonto. Sen kanske det inte hjälper att håna vita människor regelbundet om man sedan vill samarbeta med dem ?

  Märkligt!

  ”Krenkt” lite?

  Hej, jag vill ha gratis saker av dig.
  Det får du inte!
  Ok, då blir jag arg, hej då.

   och ja, hon ville ha ”sakerna” gratis, eftersom de enligt hotellet inte blev någon ersättning för dem om hon marknadsförde hotellet.

   Tycker dock att Julia är förjävla rolig. Ofiltrerad, ärlig, säger vad hon tänker (ibland innan hon tänker tror jag??). Urvattnat begrepp men ”en frisk fläkt” bland rövbilder, sprättben osv. Sen är ju hela branschen patetisk. Otroligt att det ens är en bransch?

    Nja jag tycker snarare hon är dryg och otrevlig samt betett sig riktigt vidrigt vid flertalet tillfällen. Man kan vara ofiltrerad och ärlig utan att hänga ut personer och företag på det sätt hon gör.

     Precis. Inte undra på att hon inte tillhör målgruppen här.

     Fast det finns definitivt värre, elakare personer än henne tex kz. Det känns extremt konstigt att någon vill ha samarbete där. Är kanske tjat och nednötning som gäller för de flesta flunsor som vill göra dessa samarbeten, alltså att flunsorna tigger, tjatar, mutar, nöter ner. Då är det inte så konstigt att de blir sura när det inte fungerar. Om det brukar fungera.

    Ofiltrerat är sjukt irriterande bara.

    Verkligen. Hon skämtar på andras bekostnad, absolut, men hon skämtar framförallt och mest om sig själv. Ofiltrerad men med stor självdistans, vilket saknas hos MÅNGA nästan tillplattade influensers. Även om jag inte håller med om mycket tycker jag det är intressant att följa personer som utmanar tankemönster.

  Patetiska människor…

  Skrev hon inte igår att folk var pissluffare som inte följde restriktioner och festade? Är hotellbarer och restauranger bättre? Eller tänkte hon stanna på rummer och få room service?

   Hmm varför inte? Är ju så mysigt med staycation med typ ett bubbelbad, room service och netflix hehe. Kanske inte så roligt ”content” dock, om det nu ska marknadsföras osv…

    Sånt här måste väl avskräcka kommande samarbetspartners rätt rejält.

   Ja, restauranger och barer är bättre. Är ju framförallt klubbar som fått stänga ner pga restriktioner som folkhälsomyndigheten har utfärdat. På klubbar rör man sig mer fritt, intensivare stämning och det dricks mer, men det visste du väl?

  Vem är Julia tänker jag ??‍♀️

   Exakt, vem?!?! Eftersom hon inte identifierar sig som en c-kändis så bör hon väl vara en klmn…-kändis. Och då förstår jag varför jag inte har koll på vem hon är.

    Kollade hennes instakonto och jag har fortfarande inte en aning om vem hon är? Vad är hon känd för? Varför följer folk henne?

     haha fan va speciellt att kommentera med båda efternamnen… men julia är poddare, även jobbat med TV i många år (filip & fredrik osv). sist jobbade hon hos hannah & amanda men fick kicken i våras

      Hur känner du henne?

      Oj var det Julia själv som svarade här kanske 🙂 Vad finns mer än Filip & fredrik-jobbet för 10 år sen?

      Filip o Fredrik, ja då förstår man. Och sen med Hanna o Amanda, det säger allt.

    Kollade hennes instakonto och jag har fortfarande inte en aning om vem hon är? Vad är hon känd för? Varför följer folk henne?

   Hon har jobbat flera år i mediebranschen, så känner många inom den branschen (är väl så många blir ”kända”). Jag följer henne pga hennes podd hon har, daddy issues, som ändå är en rätt stor och lyckad podd.

  Skönt med någon som inte bara är fasad.

  Vad har hon att förlora på att gnälla lite? Hon måste ju ha dragit slutsatsen att hotellets målgrupp är instagrammodeller, tjejer som ska förkroppsliga glam och lyx, och att ”Calle Röv” inte faller inom den kategorin. Hon kanske bara ville ha en liten puff av Bloggbevakning?

  För Julia tigger jämt saker på instagram

   Ja och blir tokig om hon inte får. Finns det nån som tycker så synd om sig själv som Julia?

    Tror ju i och för sig att hon inte mår särskilt bra (vilket hon ju också pratar om) sedan hon fick sparken. Men hon kanske skulle fundera lite på om det finns något hos henne som gör att hon gått det. Hon har även sagt att hon tjänar jättelite på podden, kan det verkligen stämma?

     Men jaha? Det är jätte många som fått sparken, och ja det är skit tufft och jätte deppigt men nu har det väl ändå gått otroligt lång tid? Vad sägs som att skaffa sig ett nytt jobb istället för att tigga saker på Instagram och tycka synd om sig själv. Man får väl ta jobb man kanske inte jätte gärna vill ha tills man kan få något annat. Dessutom när man har barn, alltså fler än sig själv att tänka på och ta hand om.

      Hon har ju en helt annan möjlighet att få jobb än andra. Mediepersonlighet, ung, snygg, bor mitt i Stockholm. Jämför det med kvinna närmre 50 i mindre stad med sjukskrivningar i bagaget. Eller ensamstående mamma i andrahandslägenhet i förorten som måste hämta och lämna barn på förskolan och vabba stup i kvarten. Vilken lyx att kunna sitta och podda och ha ett ansikte utåt. Vilken lyx att kunna fråga företag om spons (även om man får nej ibland).

       Julia är ju också ensamstående mamma.

        Nä hon har väl bara sonen varannan vecka?

        Så pappan är inte i bilden? Hon tar hand om barnet själv?

        Bara för att barn bor varannan vecka så är inte mamman ensamstående, eller har vi massa ensamstående pappor då också?

        Det finns hur många kvinnor som helst som tar hela föräldrarollen för att papporna inte finns i barnets liv alls. (Det finns självklart pappor som tar hela amsvaret också)

         Förstår inte fenomenet med skilda mammor som har vv men ändå kallar sig ensamstående? Har en kollega där pappan har vv och tar hälften av utgifterna men hon ska ändå prompt kalla sig ensamstående. Hon är inte den enda heller som jag upplevt det med

          Fast ensamstående betyder ju att du inte har någon partner du lever ihop med och som tar hand om barnet. Hon är ju de facto ensamstående de veckor hon har Sasha. För övrigt är det väl en frisk fläkt att hon själv erkänner att hon inte får samarbeten istället för de flesta influenser som ljuger om sina samarbeten.

          Jag gillar Julia och hennes ärlighet. Daddy Issues är den enda podden jag i princip gillar. Ofiltrerad och rolig.

          Fast jag skulle också kalla mig ensamstående om jag var skild/separerad.

          Nu är jag inte det, men om jag var det så skulle den veckan jag hade mitt barn vara extremt präglad av att jag var ensam ansvarig förälder: skulle tex inte kunna jobba kväll/helg (har ingen som kan vara barnvakt), skulle behöva tänka mer på ekonomin än jag gör nu, anpassa mig helt efter när jag måste hämta i skolan, läkar/tandläkartider, alltid vara den som vabbar på mina veckor, osv. Nu är vi ju två men kan tänka mig att skillnaden är stor om man lever ensam med sitt barn. Jag fattar alltså inte riktigt varför det är fel ord?

          Däremot kan jag inte säga ensamståendes förälder på heltid eftersom barnet inte är hos mig 100 %.

          Ja, man är ensamstående även om man inte ensam har barnet 100% Varifrån kommer uppfattningen om att man inte är det?

          Hon har ju rätt så det är väl självklart att hon prompt kallar sig ensamstående.

      hon bor ju just i andrahandslägenhet i förort. flyttat säkert 3 ggr det senaste året vilket inte är så jävla kul när man har barn i förskoleålder…

       Nu framstår jag som en stalker, men hon är folkbokförd i en bostadsrätt i ett område där slutpriserna ligger på 50000 – 70000 per kvm. Hägersten är ett par stationer ifrån södermalm, hon hade kunnat flytta några stationer längre ut på den linjen och haft ett annat liv…

       Sen kanske det inte är hennes bostadsrätt det har jag ingen aning om, men det är ingen hyrrsrätt där det när som helst kan dimpa ned ett brev om förverkande av hyresrätt pga otillåten andrahandsuthyrning. Det hade kunnat vara värre.

       Det här är ingen diss mot Julia, utan tvärtom om hon jämför sitt liv med många andras i Sverige så ser hon att hon har oerhört många fler möjligheter än andra. Det är kämpiga tider för många!

        Det är INTE hennes bostadsrätt, hon hyr i andrahand och det brukar åtminstone vara korttidskontrakt för henne. 3-6 mån typ är det hon fått förut. Hon har bott lite här och var (Fruängen ett tag bland annat, men det kanske inte är tillräckligt långt ut på linjen för dig?). Hon har dessutom skrivit om att hon har barnomsorg på Kungsholmen pga barnets pappa bor där så skulle inte funka att bo i Märsta direkt.

        Hägersten är ett stort område och inte EN tunnelbanestation. Kransen och Aspudden är ett par stationer från Södermalm och tillhör Hägersten men det är bra mycket större än så. Och hon bor, enligt en snabb googling, inte i Kransen eller Aspudden.

      Hon säger i podden att hon söker diverse jobb och inte allts bara inom media.

      men det väl det som är det sorgliga med ”generation influencers” Man har någon slags förvriden självbild att man ska ha saker bara för man sen fotar det och lägger på det på nätet. Det är ju som alla kändisyrken- funkar för några få men inte för alla. Och de som det funkar för arbetar ofta väldigt hårt. Men de här tjejerna har växt upp med att bilder på instragram är det som ger värde. Tror de har svårt att se värde i arbete som inte syns på nätet. Inte konstigt de mår dåligt, någon måste ju hela tiden se dem och klicka like för att de ska må bra. Det är ett tomt inre.

      Här var det visst SM i särskrivning 🙂

   Japp. Hö till kaninen, mat m.m.

    Skaffa inte djur om man inte har ekonomi att ta hand om dom sen ?

     Man kan ju också skaffa sig ett djur/ett barn/ett hus eller vad det nu må vara som har en månatlig kostnad och sen få en förändrad ekonomisk situation. Jag förstår att man kanske tar till fulknep innan man talar om för sin sjuåring att man måste sälja familjens husdjur.

      Hon skaffade en kanin i en redan dålig ekonomisk situation och sen skaffa hon även en till kort därefter 🙂

      Just kaniner ska ju inte vara ett djur som stjälper ekonomin. Hö, grönsaker, burströ, och försäkringen kan räknas i tior i månadskostnad.

      Är det så illa ställt verkligen?

       Antagligen eftersom hon tigger hö på sin Instagram.

       Dessutom kan man ju äta upp kaninen efter ett tag och få tillbaka en del av pengarna som uppfödningen kostat. Visst slaktvärde bör även en kanin besitta. Man kan dryga ut med potatis och grönsaker till en mättande kaningryta.

        Hahah va fn

  Hybrisen i att hon avgör vilken kleti och pleti som är inaktuella nog att göra samarbeten med, för hon själv är så otroligt aktuell och superkänd ?

  Jätte, jätte pinsamt inlägg av J.

   P.S Hur högaktuell är man ens med 24k följare på instagram? De influencers som har gjort staycation samarbeten – om så in the smyg – ligger ju på minst 100+K följare?

   ”Jätte, jätte pinsamt” att du läser det så bokstavligt.

    Hur läser du det? Hon bad inte om en gratis staycation, och blev kränkt när hon fick nej, bokstavligen?

     Tror du på riktigt att hon känner sig KRÄNKT?

      Jag vet inte vem Julia är, har aldrig följt henne och vet ingenting om varför hon ens har 24k följare så berätta gärna – Är det här ett exempel på hennes typ av humor? Hon brukar posta när hon ber om något gratis, inte får det och hänger då ut respektive? Gör hon satir? Jag förstår nämligen inte alls och tycker ABSOLUT att hon beter sig KRÄNKT.

       Du besvarade frågan själv. 🙂

        Vi får agree to disagree.

     Men då är det väl bara att boka en vistelse som vanliga döda. Eller måste man fråga först?

      Dödliga, så klart!

   KRETI och pleti, professorn…

  Varför inget inlägg om att Anna verkar ha ljugit om sin covid?

  Trodde lögner var uppskattat att skriva om…

   Vad har du för belägg att hon ljugit? Det är ändå en ganska grov anklagelse ocj tycker inte att Anna ska få en shitstorm om hon nu faktiskt varit sjuk.

    Jaha.. så allt som skrivs inlägg om och spekuleras om här inne måste ha belägg? Då förstår jag. My mistake.

     Jag tycker det är en bra början att ha lite lite underlag för det man vill skapa en diskussion om ja.

      Ok. Det kan man inte tro att majoriteten här inne håller med om när man läser kommentarsfälten. Men då vet jag.

       Det får väl stå för dem, men tycker överlag många presenterar underlag för det de påstår.

   Det finns inga trovärdiga uppgifter på att hon ljuger om det. Den där tjommen på flashback som yrade om postnummer är ett troll som även härjar i blondinbellas tråd och påstår diverse hårresande saker som naturligtvis inte stämmer. Han har hintat om att han känner Bella personligen och nu ”vet” han att Anna ljuger. Jo tjena.

    Fast det är ju lätt att själv kolla upp hennes postnummer. Man behöver inte lyssna på ett troll.

    Trovärdiga uppgifter finns att hennes man var på jobbet, när hela familjen enligt gällande regler skall hålla sig isolerade hemma vid konstaterad smitta.
    Sen borde Anna ha bättre koll på vad som gäller om det är så att hon haft kontakt med sjukvården. Enligt henne själv kan man om man ”känner sig sympomfri” bete sig som vanligt efter 72 timmar. Eehh… Nej!
    Har dom helt struntat i detta?

     Att hennes man bröt mot rekommendationer är väl inte ett tydligt bevis på att hon inte hade det. Folk bryterju mot rekommendationer varje dag och hela tiden, det har väl den här bloggens inlägg senaste veckan varit ett tydligt bevis på.

      Isåfall är det ytteligare ett tydligt bevis på att dom inte är helt klara i knoppen.
      Spöstraff och böter ska dom ha!

   Jag har ju redan svarat på det i en kommentar – kan ni inte kika tillbaka lite efter sådant på era gamla kommentarer (är ni flera som kommenterar exakt samma sak så får jag be om ursäkt) innan ni blir sura för att jag inte skrivit ett inlägg om er kommentar?

    Sorry, har inte varit här 24/7 och kollade bara under Annas tag om det fanns något inlägg innan jag frågade. Har missat där du svarat på detta.

     (Och nej, jag är inte sur.. var en fråga bara)

  Haha, noll självinsikt ju! Kreti, pleti och D-influencers får gratis staycation men inte hon, ”hmm vad kan det bero på?”

  Slutar läsa din blaskblogg nu. Förstår inte hur du själv anser att du är en ”granskande” journalist när kvaliten är så undermålig? Du var bra när man var bitter på alla andra blaskbloggar och kom med riktigt bra material. Men det är så uppenbart att du nu endast väljer ut inlägg som genererar intelligensbefriade kommentarer. Fan mitt liv e för värdefullt för att hänga på denna bittra plats. Tack o adjö!

   Hejdå

   ??

   Jullan, du borde nog gå och meditera lite, har varit 24 hårda timmar och du förtjänar lite self-care. Styrkegram!!

   Detta är inte en flygplats. Du behöver inte förmedla din avgång.

   Du kommer vara inne här och smygläsa. Du kan inte hålla dig undan.

   Oh you are so special!
   We Will aaaaall miss you!

   Baaaaiii

   Saknad av … ingen.

   NÄR har jag påstått mig vara en ”granskande journalist”. Jag har snarare sagt att jag aldrig någonsin skulle kalla mig någonting sådant eftersom jag på min höjd ser mig som en skribent.
   Jag skriver – jag är en skribent.
   Hannes Råstam, Steig Larsson och Magda Gad mfl – DE är journalister!!!!!!!

   Så sura inte på mig för någonting jag INTE påstått!
   Det borde finnas tillräckligt med utsagor från mig som du säkert kan störa dig på, om du nu behöver ha en anledning att sluta läsa Bloggbevakning.

    AB-varning på användandet av utropstecken i detta svar..

  Vad är hon känd för?

   Podden daddy issues

   Hon tog över Daniel Redgerts tjänst på Perfect Day Media

    Aka rövslickare deluxe för Hanna och Amanda

     Vill verkligen veta varför hon fick sparken

      Jag med! Trodde först det bara var pga ekonomiska anledningar för perfect day, men det verkar ju gå bra och det var BARA hon som fick gå.

  Jonna Jinton fick sålt sin tavla för nästan 74tusen kr..! Undra om hennes andra två tavlor kommer inbringa lika mycket eller mer?

   Va? Varför så mycket ?????

    Hon hade budgivningen på sin nya hemsida.. Vinnaren är säkert någon salig kotte utomlands med mycket pengar och förkärlek för hennes magiska närvaro ^^

   Nej, undrar inte. Inte alls faktiskt. Så. Jävla. Ointressant. Människa.

   Hennes konst är otroligt så det kan jag förstå!!

  Tycker hon är rolig! Kul med någon som inte har så mycket filter och inte bryr sig så mycket om att framstå som ödmjuk

   Kanske just den avsaknaden av filter som gör att hon inte blev erbjuden hotellvistelsen. Hon skriker ju *or*ung* och f*t*a och allt möjligt om allt och alla. Kanske inte direkt det vill man höra i sin snygga bar…

    Javisst, jag hade nog inte heller erbjudit henne en vistelse på mitt hotell, men tycker ändå att hon är underhållande. Vore kul om fler influencers reagerade sådär. Typ Kenza.

   Haha, är det vad man kallar mobbare nu för tiden?

    Snacka om att inte fatta någonting…

     Typisk mobbarpersonlighet

     Vad är det man ska fatta?

  Om man nu behöver åka och bo på hotell – betala det ur egen ficka då?!
  Är så trött på alla dessa sk ”influencers” som tror dem har rätt till en massa gratisgrejer och skit bara för att dem har x-antal följare på instagram. Vet ni vem som förtjänar en gratis ”staycation”? Personalen som jobbar häcken av sig inom barnomsorgen/vården/skola osv, som sliter dagarna i ända medans andra, otacksamma jävlar, sitter och gnäller över att dem inte får en gratis hotellvistelse. Vart är självinsikten numera?

   ??

   Hotellen vill ju ha betalande gäster som resultat av marknadsföringen genom sociala medier/influencers.
   Bjuder de gäster som inte når ut till framtida fullbetalande gäster så är det inte längre fråga om marknadsföring utan om PR/välgörenhet. Det kan säkert kännas bra det också men ger inget omedelbart klirr i kassan.

   Minns att Catten af Tälje höll på med sånt här. Lysande recensioner från något hotell i … Eskilstuna. Tror vissa är så snåla att de får en kick av att det är ”gratis”.

    åh! var har Catten af Tälje blivit av? (kändis blott genom BB.)
    Julia Frändfors var faktiskt med i SVT-serien Juicebaren.

     Efterlyser faktiskt oxå catten af Tälje

     Hon väntar barn, igen. ?

  Julia fick också flera tusen kr swishat till sig efter en ”insamling” i daddy issues-gruppen på Facebook. Kändes sådär.

   Eh, 24 000 spänn var det visst.

   Nu avgör ju människor helt och hållet själva till vad och vem de vill ge pengar.

   Vad var syftet med insamlingen?

    Typ sommarbonus. Tror hon hade blivit av med jobbet precis då.

     Tycker faktiskt inte att det är så konstigt. Om hennes/deras lyssnare tycker att det är värt att swisha en hundring som bidrag för en podd som man regelbundet tar del av gratis så får dom väl göra det.

      Jo fast Julia Lyskova fick ju inget.

      Fast då kan man ha patreons eller reklam i sin podd

  Kan du inte följa upp JT och den märkliga hushistorien? Nya inlägg där tips från läsare önskas trots att de ska ha egen advokat. Läsare känner inte till omständigheter och är inte utbildade jurister. I senaste inlägget finns mindre trevliga kommentarer.

   Vem fan är JT?

    För mina föräldrar betyder det Jethro Tull 🙂

    Justin Timberlake.

     ??

  Jag skulle dock vilja veta vad de menar med hon inte är deras målgrupp?? Exakt VAD syftar de på??

   Att de kanske söker influencers som har den målgruppen de vill ha som gäster.
   Vet inte ens vem tjejen är,
   Utan läser hellre Elaine, Paula, Jessika Lagergren. Har med likt liv med dem, och på samma sätt fungersr väl deras verksamhet.
   De kanske hellre har småbarnsfamiljer med pengar, därför valde de influencers som är 40+ än yngre.

   Hotellet ifråga är ett lyxigt, dyrt designerhotell. High end. Kändisen ifråga har få följare, anger sitt namn på Instagram som ”Calle Röv”, är arbetslös, verkar bitter och ser sig uppenbarligen som komiker. Varför skulle detta designerhotell tro att de fick mer betalande kunder genom att bjuda henne på en gratis hotellvistelse? Även om hon är en duktig poddare så är knappast ”Daddy issues” något som de vill förknippas med heller. Dessutom brukar sådana hotell inte vilja ha barnfamiljer som gäster. De vänder sig till köpstarka vuxna som unnar sig lyx, lyx, lyx.

    Jag har redan bott på hotellet och kan säga att så speciellt dyrt var det inte. Familjemedlemmar som kom hit ifrån en annan stad vid tillfället tyckte t om det var förvånansvärt billigt…… Tycker heller inte det är överdrivet lyxigt. Jag har bott på riktigt lyxiga och dyra ställen och skulle snarare säga att detta är mysigt och ombonat! Definitivt ungdomligt inriktar med flippermaskiner och pingisbord stående precis bredvid bar och lounge!! Dessutom diverse sällskapsspel utplacerade på varenda bort i loungen som tillhör baren…. så knappast alls så som du beskriver det. Så återigen exakt VAD de syftar på när de säger att hon inte tillhör deras målgrupp?? Ålder? Kön? Hudfärg? För lite följare? ”Fel” följare? Skulle gärna vilja veta det. Annars hade ju ett enkelt ”nej, är inte intresserade” räckt!

     Ja, det hade varit bra om hotellet hade svarat så, men grejen är ju att influencers har en yta av en anledning, för de ska vara attraktiva för företag som vill göra samarbeten. De ska också ha många följare som kan inspireras och de ska förefalla ”leva drömlivet”, samt ta en massa fina bilder, som gör reklam för det företag som sponsrar. Om man inte tar snygga bilder, inte har många följare, inte har en tillfixad influencerlik yta (något jag inte personligen uppskattar, jag föredrar verkliga människor, men nu är det inte jag som vill betala för reklam) utan en mer Eddie Meduza-vibe på Insta så kan jag inte fatta hur i hela friden man blir förvånad över att man inte får samarbeten? Och vad gäller hotellets lyxighet så spelar varken min eller din åsikt någon större roll – det handlar om hur företaget betraktar sitt eget varumärke. Du beskriver det som Ullared, typ, jag beskriver det som lyx och lounge, hur tror du att hotellet vill bli beskrivet? Vad tror du att de vill förknippas med? Företag skänker inte bort grejer för att vara snälla, de gör en investering baserad på att en massa andra människor vill härma sin idol.

     Jag håller dock med dig om att det var korkat av hotellet att svara som de gjorde och om jag hoppas hon kommer att be om en närmare förklaring. Om företaget angett att hon ”inte tillhör deras målgrupp”, som influencer så bör de kunna förklara saken. Så hon kan gott svetta dem lite.

      Vadå förklaring? Det är väl inte en mänsklig rättighet att bli bjuden på staycations?

       Det är det absolut inte, men om man får ett nej med motiveringen att du inte är målgruppen/det vi letar efter/vår typ etc så kan man be om en närmare specificering. Då slipper man sitta hemma och undra.

      Haha dom är absolut inte skyldiga henne en förklaring! Hon ska vara glad att hon fick ett svar öht.

     Målgruppen är förmodligen folk som betalar för sig.

  Vet inte ens vem hon är då hon inte är min målgrupp heller.

  Byt karriär är mitt tips.

  Frändfors är ingen dumskalle. Tycker själva det faktum att hon lägger ut allt visar på stor humor. Det är precis så det går till, influencerna tigger grejer och vistelser och vissa får. Tror ni IL får bra betalt för att hon visar upp att hon bor på steam i västerås och gamla konferensgården/ellery home på lidingö eller tigger hon till sig numera? Vad är det värt för ess group som äger bl a dessa hotell, pigalle i gbg m fl? Har varit förbi ellery och kan säga att målgruppen tycks vara rätt medelålders folk, haha.

  Men låt Julia va. Du vill bara samla poäng hos Fredrik. Så genomskligt ❤️

   Vilken Fredrik?

    Geniet Söderholm kanske? ?‍♀️?‍♀️?‍♀️

     Cecilia Linds gamla ligg.

     Jaha, men varför skulle jag fjäska för honom? Jag hade ju ett återkommande inslag i Gott Snack tidigare som jag tyvärr inte riktigt hade tiden att göra väl, så det finns ingen anledning för mig att fjäska för honom?

  En både trevlig och konstruktiv kommentar!
  Jättebra att du lägger upp det snyggt, så att hon kan ändra sin röst, som man ofta kan påverka så mycket.

  Älskar Julia! Underbart med en person på sociala medier som bara lägger ut, filterlöst och äkta. Största skillnaden mellan henne och andra influencer är ju just att hon berättar sanning. Delar med sig av det fina och det fula, ljus och mörker. Jag tycker det är ljuvligt med någon som bryter upp all ”perfektion” på instagram och som pratar om annat, högt och lågt.

  Kolla hennes program på aftonbladet med Lyskova om USA-valet, hysteriskt kul och lärorikt.

   Håller verkligen verkligen med E!

   Jag håller helt med!!!

   Allt jag vet om henne är att hon postade en bild på en annan kvinna och kallade henne för hora. Men bara hon är filterlös så.

    [Borttagen kommentar]

  wow den kommentaren var ändå en ny nivå av vidrig tycker jag. Sånt onödigt övertramp

  Crowdfunding Camilla…

  Och influencers som brukar gråta på story om att företag kontaktat dem för att få någonting marknadsfört i utbyte mot produkt/rabattkod och inte LÖN. Så gör influencers exakt samma sak mot dem ”hej jag vill bo gratis hos er”…..

   Är det samma influencers som gör de två sakerna?

  Jag älskar Julia Frändfors. En riktig människa, plus vansinnigt rolig.

  Haha så olika man kan tolka saker! Själv tycker jag det tyder på torr självdistanserad humor OCH ödmjukhet! Hade väl varit både enklare och fånigare att dölja det och hade jag ens haft den minsta lilla möjlighet till någon form spons och inte varit en tjock tvåbarnsmorsa i Norrbotten hade jag också försökt? 100% team Julia i detta.

   EXAKT!!

   Totally agree. Jag tror att antingen hajar man Julias humor eller inte.

    Humor är ju väldigt subjektivt så

   En tjock tvåbarnsmamma i Norbotten känns som en frisk fläkt jämfört med alla överstylade filterknarknade ”Mama” influencers som alla ser ut som varandra….

  Varför är det ingen som reagerar på att steam hotel faktiskt sa att de inte gör samarbeten?? Och varför ser ingen det humoristiska i detta? Ingen vanlig influencer skulle våga erkänna att det är såhär det går till, att de själva hör av sig och frågar. Julia visar på ärlighet och humor vilket är mycket sällsynt inom influencervärlden.

   Riktiga influencers behöver inte höra av sig själva och fråga ?

    Inte riktiga kändisar heller. Självinsikt kanske är något den här Julia borde skaffa sig?

    Tvekar inte på att Paula och Katrin Z hör av sig och frågar! De är ju desperata. De vill ge bilden av att de blir bjudna men tro mig, de ligger på som fan för att få till samarbeten.

  Tog mig en titt på denna människas Instagramkonto.
  Jisses.
  Finns det ens ett enda företag som vill bli förknippat med en så tillsynes otrevlig, smaklös, taktlös och ouppfostrad individ är det mirakulöst.

   EXAKT!

   Ja, vi vill ju ha FAKE! Intetsägande, ytligt och fake är vad vi gillar!

    Inte så konstigt om företag inte vill bli ihopkopplade med henne. Man kan vara äkta och kalla folk för h*rung*ar och f*tt*r men då får man väl också ta att man stöter bort ganska många med den stilen?

    Det behöver ju inte bara finnas två sorters influensers

    Om det ändå fanns ett mellanting ?

   Jag är så jävla trött på alla kriminella, våldsamma, knarkförsäljare som förstör samhället, lurar människor på pengar.

   Nu fick jag det ur mig!

    Hahaha, på tal om kriminella människor eller? ?

  Jag trodde du menade Julia från Robinson, hon verkar expert på att bo gratis på olika hotell.

   Hon som ”inte är ihop” med Bingo nu (fast hon visst är ihop med Bingo)? Fransén/Franzén?

  Tur att du i stor utsträckning kan välja att inte lyssna på henne då! Själv tycker jag hennes röst är sjukt behaglig!

  Men detta ÄR sjukt. Har ni sett Ellerys marknadsföring, bildspråk osv? Helt otroligt hur exkluderande signalvärde som skickas ut. Och att svara med att Julia inte är deras målgrupp är så jävla skevt då det enbart är yngre medelålders via ”jet-setters” som tydligen får besöka Ellery 🙂 🙂

  Vet inte varför, men det lilla jag har sett av denna Julia gillar jag. Kanske för att hon inte verkar vara falsk och tillgjord som cirka alla andra på sociala medier. Tycker man att hon är otrevlig och ”ful i munnen” är det ju bara för att vi är så vana vid att alla andra är mer ”åhh gummz” och rövslickare

   Smaken är som baken…

  Varför fick hon sparken från elakingarna Hannah och Amanda???

   Det lär inte komma ut så länge alla f d anställda hos systrarna tiger som muren. Förmodligen har de en tystnadsklausul i sina anställningsavtal och vågar inte yttra sig.

    Precis som Bella och Pingis gamla anställda!

    I mediavärlden är det lätt att hota anställda och fd anställda till tystnad.
    Räcker att hota med att de ska bli ”döda” i mediabranschen och aldrig mer få ett jobb där – inte i Sverige i alla fall.
    Ankdamm där alla plaskar med varandra.

   Vem vill egentligen jobba hos fula häxor? Mycket förvånande.

  Är detta samma hotell som Katrin och Bingo hängde på nyss, gratis?

   Nej, det var Steam hotel i Västerås som haft horder av influencers boende hos sig i sommar. Men båda hotellen tillhör samma kedja, ESS Hotel Group.

  Haha tycker detta är så kul! Hon bjuder ju på sig själv ngt kopiöst och driver ju med hotellet! Som folk skrivit ovan är ju deras grej att bjuda in alla småkända influensers osv men de vill inte erkänna att de gör samarbeten ? Tycker detta Är komik på hög nivå

   Om hon menar det som komik så är det bra gjort och jättekul.

  Älskar Julia så mycket!!!! Det är ju inlägg som dessa som gör henne så rolig att följa. (Dock känner jag ibland att det blir lite dålig eftersmak pga man skrattar och tycker att hennes depression och allmänt dåliga mående är underhållning. Hon är ju svinrolig men ibland känner jag bara att det känns lite fel att följa henne pga vill just egentligen att hon ska må bra och inte underhålla oss med sitt dåliga mående)

  Vem är hon? Vad gör hon som influencer? Hon verkar mest vara arg hela tiden.

   Hennes influerande har motsatt effekt. Skulle aldrig köpa nåt av företag som jobbar med en sån person

    tönt

     Hellre tönt än elak mobbare

      Utveckla gärna vad du menar med mobbare.

  Jag tror att du har något annat emot henne än hennes röst.

  Tummen ned för din mobbar-kommentar!

  Och: hur låter du själv?

  men precis! jag tänkte mig bara positiva erfarenheter av Julia F. Men när jag började lyssna på podden trodde jag att jag var lurad. Attt det inte är hon, någon som kallar sig likadant. (Men sen insåg jag att jag är den som hade fel.)

  Det har hon inte alls, herregud. Så olika man tycker. Tycker hennes röst är störtskön.

  Ellery är redan väldigt hypat och är helt fullbokat året ut, så är väl också så att de knappast har något behov av att någon med rätt lite följare och fel målgrupp dessutom kommer och bor gratis..

   Hon fick nog lust till en likadan morgonrock som Bellas inneboende Paul visade upp senast 🙂

  Kan förstå henne. Helt irrelevanta Daniel Paris (ingen minns vad du är känd för) verkar ju få sådana staycations till höger och vänster. Julia är iallafall riktig programledare 😉

   Hahahahaha

   Hon är väl ingen programledare? Daniel Paris har gjort bra mkt mer tv än henne och har mer än 3 gånger så många följare

    hm…undrar bara var alla Daniels följare kommer från 😉

    Hatar Daniel Paris av hela mitt hjärta.

     Hatar? Men varför då? Ni behöver kanske inte klia varandra på ryggen om kvällarna, men hata? Är inte det lite VÄL starkt?

   Tror skillnaden är att han är glad och trevlig och hon är arg och sur?

    Tror skillnaden är att Daniel Paris är falsk och Julia är autentisk.

     Berätta, falsk på vilket sätt? Har inte alls uppfattat honom så, undrar genuint eftersom flera sagt negativa saker men jag kan inte se de sidorna, tycker han verkar härlig som tex obekymrat kan ha klänning osv. På vilket sätt är han falsk?

  Alltså hon driiiiver ju! Älskar henne!

  Älskar Julia! Hon är för bra för Steam och Ellery, de förtjänar fan inte henne.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.