Att behöva packa med sig vinterjackor till Maldiverna

Semester i alla ära, men har man samarbeten inbokade så får man helt enkelt göra det som krävs.
I Kenzas fall handlar det om att packa resväskan full utav träningskläder, som visserligen inte tar så stor plats, och vinterjackor. Inte en, utan TVÅ, varav en är en tjock kappa.
Som tur väl är så befinner hon sig i ett klimat som mest kräver badkläder för annars hade det säkerligen behövts en extra väska, bara till alla bylsiga jackor.

Det måste ha känts märkligt att posera i dessa kläder där borta i värmen.
Hon borde ha tagit sin haul till en ny influencernivå när hon ändå hade chansen. Istället för gravidmage mot turkost vatten så borde hon göra en ”dunkappa mot turkost vatten”.
Vada runt i det kristallklara vattnet i bikinitrosor och dunjacka.
Något nytt, som vi inte tidigare sett liksom…

SURPRISE US!!!

149 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Det där är hemma hos Kenza? Förinspelat

  Svara

   Snacka om tankevurpa Camilla…

   Svara

    Ja, Bloggbevakning belyser en tankesaltomortal i hur många varv runt jorden de där dunen flög egentligen. Men opublicerade bilder från en händelse som inte ägt rum kan inte ens Camilla publicera, så där har det nog slagit runt på den som tror det.

    Så många varv så att man tror att det är någon annan som gjort en vurpa.

    Svara

     Va?

     Svara

      Yr?

      Svara

       Något va…

       Svara

   Ja då är Måns oxå på plats

   Svara

  Hon har ju filmat samarbetet när hon var hemma i Sverige. Det där är hennes vardagsrum…

  Svara

   Men det är ju det Camilla ironiserar över? Hur kan så många människor samtidigt inte fatta noll? Klart Camilla vet hur det ser ut hemma hos Kenza…

   Svara

    Jag fattar inte noll, det har du helt rätt i!

    Svara

    Knappast.

    Svara

  Men det är ju förinspelat 🙂 Man ser att det är hemma hos dem

  Svara

  Fast bilderna är väl ändå tagna i hennes vardagsrum i Sverige och hon publicerar dem först nu?

  Svara

  Vet inte om du var ironisk nu (Nej Bianca det är inte alltid lätt att veta det hehe). Men hon har ju spelat in haulen hemma innan de åkte…

  Svara

  Ha ha, kläder tar ganska mycket plats ändå. Ja, skulle stått vid vattnet, alla gånger. Då hade jag tyckt hon va rolig, big mistake! Könns som vissa slänger ihop sina hauls på 2 sek. Det märks, så ni vet! Så dåligt

  Svara

  Är du inte medveten om att detta är inspelat i förväg hemma hos henne själv? Eller är inlägget (otydligt) ironiskt?

  Svara

   Pust….

   Svara

  Alltså tolkar jag inlägget fel eller är det ett skämt? Det där är ju uppenbart inte på Maldiverna? För övrigt ser jag inget fel med att förinspela, det gör nog de flesta oavsett om det är flera dagar i förväg eller tidigare samma dag. Finns nog ett avtal om vilken dag samarbetet ska läggas upp och iaf jag hade nog säkerställt att det redan finns inspelat då så man är förberedd om något oförutsett händer.

  Svara

   Ja och ibland ska klippen godkännas av företaget innan 🙂

   Svara

    Aha intressant! Låter ju väldigt rimligt att det kan vara så vilket ju därmed gör en förinspelning helt nödvändig 🙂

    Svara

  Tips! LD får lite kritik i sitt kommentarsfält just nu för att hon och Fayme åker till Ullared mitt i Corona och dessutom på höstlovet (gissar pga extra mkt folk där just då)

  Svara

   Panik! Är det verkligen så farligt?

   Svara

    Alltså jag tänker inte så mycket om det har ingen koll på Ullared och hur det ser ut där men det kan ju vara en intressant sak att diskutera om det är brist på andra inlägg. Det är ju mer än moralisk fråga om det är rätt eller fel att åka dit.

    Svara

    Tycker det verkar dumt. Onödigt liksom.

    Svara

    Är väl iaf bra mycket värre än att åka till Maldiverna och bo i en jättevilla med sin familj och spendera 90% av tiden utomhus.

    Svara

   Har inte LD social fobi? Hur klarar hon av Ullared?

   Svara

    Hennes sociala fobi existerar bara när hon ska arbeta.

    Svara

     Jag blir chockad över att en kvinna över 40 år vågar vara helt beroende av sin partner för att försörja sig. Hon skulle stå på backen om de skiljer sig! Inte ens tänka långsiktigt som exempelvis pensionen som hon skulle börja jobba in väldigt sent. Med det sagt kan det ju vara så att de sätter undan pengar åt henne som pensionssparande men då tål det ju ve att det står i hennes namn. Nej, läskig sits! Det kan ändras fort..

     Svara

      Hon tjänar sina egna pengar. Hon har även sagt att hon drar in mer pengar än sin man nu efter att han och hans bror sålde företaget.

      Svara

      Hon står inte på backen, de är gifta utan äktenskapsförord och äger huset tillsammans mm.

      Svara

       Annars håller jag med dig i sak, otroligt viktigt att kunna försörja sig själv, ha pensionssparande mm. (vet inget om LDs situation dock).

       Svara

        Hon har hälften av allt han fick när företaget såldes. Dom är väl mångmiljonärer?

        Svara

      Hon kommer ju leva med äldrepension. Eller allmännpension minns ej vad det heter. Om det hände att hennes man dog eller att han lämnar henne.

      Jag blir förvånad att hon åker på restauranger. Åker till Ullared. Nu har hon börjat med karate osv. Men jag som är i liknande sits som henne måste förbereda mig mentalt och ha med mig Lugnande medicin om jag bara vill besöka min familj.

      Svara

       Om du själv är drabbad borde du förstå att vad individen orkar med varierar beroende på dagsformen samt att alla individer är olika. Det är väl bra om hon nu orkar med aktiviteter? Och vet du vad hon gör för förberedelser och vilken återhämtning hon behöver efteråt?

       Svara

    För hon är WT och det trumfar allt, ink social fobi.

    Svara

    Att ha social fobi behöver inte betyda att man kan vara ute bland folk och vara anonym. Men att vara på ett jobb där man behöver tolka en massa social koder kan bli kaos.

    Svara

     Så otroligt lägligt.

     Svara

      Vad är det för fel på er härinne egentligen? Varför tolkas allt så himla elakt hela tiden?

      Svara

       Tycker nog det är du som är lite överkänslig om du läser den sarkastiska kommentaren som ”elak”.

       Svara

        Som sagt……….

        Svara

      Jag har alltid tyckt att det är otroligt lägligt med folk med olika ”diagnoser”, att dom alltid klarar av allting som andra människor gör, förutom tråkiga saker som är måsten för ett fungerande samhälle. Dom verkar lida av kravfobi. Vårt samhälle möjliggör deras tillstånd och bromsar rehabilitering.

      Svara

       Fast de klarar ju oftast inte av att göra allt vi klarar av. Är ju det som är grejen.

       Svara

        Bara ställa krav på att söka x antal jobb om dagen, annars bli av med boendet och barnen. Jag vågar påstå att social fobi är då som botad på 1 dag. Endast välfärdssamhällen har detta problem överhuvudtaget.

        Svara

         Jag har haft social fobi och jag vet vad jag talar om. Nej, det försvinner inte bara för att det ställs krav. Social fobi är EN RIKTIG DIAGNOS och har man inte haft denna skit så ska man verkligen inte uttala sig. Jag kunde inte ens ta på dörrhandtaget till min ytterdörr utan att få panik. Jag klarade inte ens att gå ut med soporna, inte ens tidiga morgnar. Det var så här i flera år för mig. Jag satt hemma i flera år och var knappt ut någonting. Jag var på konserter, faktiskt. Nån enstaka, var till Ikea etc. Men det var sånt jag ville så gärna göra och jag fokuserade på det jag skulle göra samt hade ju någon med mig som visste hur jag mådde.

         Att ha social fobi behöver inte innebära att man inte klarar av att göra något alls. Att göra sådant man gillar är ju bara bra för det blir en träning.

         Att vara iväg till Ullared är helt skilt från att jobba. Det blir inte bra alls om det ska ställas krav på en med social fobi.

         Blir så less på folk som inte ens verkar vilja förstå INNEBÖRDEN eller ens läsa på lite-

         Svara

          Undrar uppriktigt hur du hade klarat dig för 100 år sedan? Om du var bonde, fabriksarbetare eller statare? Hade du svultit ihjäl eller hade du låtit din familj jobba ännu hårdare för att försörja dig?

          Svara

           Fanns social fobi för 100 år sedan? Känns verkligen som ett ”lyxproblem” som uppstått när vi inte behöver oroa oss för annat, typ hur vi ska överleva dagen.

           Är du ond eller är du bara dum?

           Varför ska ni andra hela tiden uttrycka er om hur det är att ha psykisk ohälsa. Ja vad braaa!! Du kan jobba och va självständig. Vad priviligierad du är. Vad underbart.

           Du tror inte att folk led av sånt för 100 år sen eller? Kan tänka mig att vissa kanske begick självmord eller så blev det så illa att de blev hemlösa.
           Det är väl bra att 100 år senare så har vi skyddsnät i samhället där man kan leva på soc/ ålderspension.

           Vilket konstigt argument. Ställer du samma fråga till personer med andra sjukdomar eller åkommor?

           Haha vilken dum kommentar? Hur många människor träffade du som bonde för 100 år sedan gentemot att gå ut på stan (Stockholm) 2020?
           Dock är jag absolut för att man ska utsättas för det man tycker är jobbigt ala KBT. För man kommer inte magiskt vakna en dag och helt plötsligt vara botad utan att ha lyft ett finger och frångått sin comfort zone.

          Jag är fascinerad. Hur gick det runt ekonomiskt? Om man inte vågar gå ut, hur träffar man läkare som kan behandla en och sätta diagnos? Är det bara att ringa till socialen och berätta att en inte kan ta sig ut genom dörren, och bli försörjd?

          Svara

           Tror du ens själv att det är så det går till?

           Jag har ingen aning hur det går till, och vill gärna veta. Jag vet att det finns hemlösa människor, men hur lyckas man att inte bli en av dom om man inte kan gå ut och inte kan jobba, pga extrem rädsla, i flera år. Klassas man som sjuk och får sjukpenning? Klassas man som frisk och går på socialbidrag utan motprestation?

           Jag kan berätta om hur det vart för mig. När jag hamna i depression för flera år sen så fick jag panikångest flera gånger och klarade ej av att gå ut längre.
           Jag ringde psykolog efter 2 veckor och fick sen en tid efter 3 månader.

           Tills dess bad de mig att utmana mig själv. Gå in i butiker. Gå ut på promenader. Sen när jag väl träffa de så vart det väldigt tufft men det gick någorlunda bra. Fick medicin för att lugna ner mig. Jag fick pengar från försäkringskassan första året men sen fick jag soc utan krav.
           Jag blev bättre men aldrig helt återställd. Men stressen gjorde mig sjuk. Har smärtor och känner mig sjuk konstant så idag lever jag på min man för att efter några år fick inte jag hjälp längre från de.

         Vilket lyxproblem det är ändå, att inte vilja må dåligt.

         Svara

         Jag jobbar och mina lediga dagar ligger jag kvar i sängen med huvudet under lakanet för att jag är helt slut. Botad? Nej.

         Svara

       Vad har du för belägg för att personer med olika diagnoser alltid klarar av allt som är roligt? Jag led av social fobi, depression och ångest när jag var barn och tonåring och levde ett väldigt begränsat och ensamt liv som resultat. Jag tog mig till skolan varje dag och gjorde allt som krävdes av mig men jag gick runt med ett enormt stresspåslag i kroppen hela dagarna och det mesta av mina lediga tid spenderade jag ensam eftersom jag mådde så dåligt.

       Det är möjligt att det finns de som fejkar en diagnos, vad vet jag. Men det betyder verkligen inte att alla gör det. Din kommentar är faktiskt osmaklig.

       Svara

       Eftersom du har svårt att sätta in i andras behov så ska jag berätta lite för dig hur det är att leva med en person med diagnoser som ofta uttrycker sig i social fobi. Min son har en diagnos och varje dag utanför huset är en utmaning. Det går bra att åka med oss till den lokala affären dit han har åkt sen var en bebis, det går ibland bra att åka till släktingar som han träffar ofta, men annars så är varje steg utanför dörren förenad med förberedelser i veckor innan. Detta gäller ÄVEN saker som är roliga, vi avstår att gå på fester, middagar hos vänner, resor osv. Men ibland så lyckas man göra saker som är roliga och då krävs det så mycket energi så att allt annat måste läggas undan i veckor både före och efter. Men skulle han få välja helt så skulle han avstå från det också.

       Jag LOVAR att både vår son och vi skulle byta bort det här mot ett liv där han inte ligger i fosterställning på kvällen och gråter över att han inte klarar av att gå till skolan.

       Svara

        ❤️

        Svara

        Men din son verkar ha ganska grova problem, och det är inte honom jag pratar om. Jag pratar om människor som LD som uppenbarligen lyckas träffa en man, skaffa barn, handla mat, hänga med vänner, framträda i tv, resa, podda, ha intressen utanför huset… Men inte kan jobba pga social fobi. Jag ifrågasätter att dessa människor har så stora problem att dom inte kan jobba som lokalvårdare t.ex. Nu får alla göra som dom vill, och vill man inte jobba så är det bara att låta bli, men då får man själv se till att bli försörjd av sin partner eller annan närstående.

        Svara

         Men du får väl ställa frågan direkt till henne då om du undrar över hennes specifika situation, istället för att bara anta massa saker. Psykisk ohälsa är väldigt individuell och kan ta sig väldigt olika uttryck. Men man bör nog tänka sig för innan man uttalar sig generellt om någons situation, innan man vet mer.

         Svara

         Nu har inte jag någon koll på LD. Men som det låter här så har hon ju redan pengar och därav antar jag att hon inte lever på soc? Varför bryr ni då er om huruvida hennes sociala fobi påverkar henne i yrkeslivet? Måste hon jobba som lokalvårdare fast hon redan är ”rik” ?? Fattar verkligen inte hur man kan bry sig.

         Svara

         Det är just det att INGEN som träffar honom en bra dag skulle tro att han har sånna stora problem (som trots det är för lätta för att få omvårdnadsbidrag från F kassan).

         Jag har inte så höga tankar om LD men det jag verkligen vill belysa är att sånna där kommentarer ökar på den synen som finns på att människor med psykiska funktionshinder bara är lata. Om du bara visste hur många lärare som har sagt att man måste vara bestämd och när han tuppar av pga av en ångestattack så förstår dom ingenting. Det är helt enkelt inte så enkelt att det dur ser i ena bilden kan se helt annorlunda ut på andra sidan.

         Svara

        Gud vad hemskt 🙁 Får jag fråga hur gammal er son är? Får han någon hjälp?

        Svara

         Han är 12 år och han får hjälp, framförallt nu när han har börjat på en resursskola så finns det hopp även om det är babysteg

         Svara

     Jag har social fobi och klarar av ett jobb bra mycket bättren när jag måste göra saker peiv. I jobbet ”är” jag någon annan.

     Svara

      Jag har också socialfobi och är introvert. Men på jobbet så spelar jag en roll. Jag jobbar mycket runt andra människor och måste därför vara social, men det resulterar i att jag är väldigt trött när jag kommer hem.

      Svara

      Samma med mig, arbetar som frisör och småpratar om stort och smått hela dagarna men hemma privat tycker jag att småprat är otroligt jobbigt, ser jag en kund på stan försöker jag gömma mig för annars är jag helt bortkommen och vet inte hur jag ska prata. Jag har otroligt svårt att komma iväg till mataffären tex men frisörgrossisten på jobbet är inga problem, konstigt faktiskt.

      Svara

    Man behöver inte vara speciellt social i affärer.
    Nu för tiden med självscannrar och självbetalningskassor behöver man inte ta kontakt med en enda människa om det är så.

    Svara

     Bara för att du har en scanner i handen så gör ju inte det att andra människor försvinner

     Svara

      Men man behöver inte interagera med folk och det är ju just det som är jobbigt om man har social fobi. Om man har fobi för att titta på människor har man Agorafobi och det är en heeelt annan sak.

      Svara

    Det är vanligt att folk tror att social fobi är detsamma som torgskräck, men det är det inte. Social fobi handlar om rädsla för att bli bedömd och bortgjord. Och det kan ta sig lite olika uttryck. När jag led av social fobi så tyckte jag att det var ganska obehagligt att åka buss eller stå i kön på Ica om jag inte hade sällskap med mig, och jag bröt ihop totalt om jag behövde prata med någon auktoritär person på jobbet eller när jag skulle prata inför folk. Men jag var aldrig rädd för att t.ex. äta bland folk, vilken många andra med social fobi är. Så det är inte alls konstigt att LD har social fobi men ändå klarar av att handla på Ullared med en kompis.

    Svara

     Precis. Folk är så himla snabba att döma utan att ha all fakta först 🙄 Jag har torgskräck och fixar sällan köpcentrum eller platser med mycket folk (kan dock funka om jag har någon med mig, så det är inte helt svart/vitt där heller). Däremot kan jag stå och prata inför ett par hundra människor utan att det gör mig något. Har med känslan att känna sig trängd att göra, och att inte kunna komma därifrån. Ungefär som klaustrofobi. Social fobi är alltså något annat.

     Svara

   Vissa åker till Ica Maxi och vissa åker till Ullared. Vad är skillnaden egentligen?

   Svara

    Kanske att man behöver mat för att överleva? Men ingen behöver billigt skit från Gekås? Jävligt stor skillnad.

    Svara

     Jag jobbar på Hemtex i ett köpcenter. Vi har slagit rekord i försäljning denna vår och sommar. Vi har aldrig sålt som under denna pandemi. Och det säger fler vänner som jobbar i andra butiker också. Inte bara mat som verkar nödvändigt under pandemin med andra ord.

     Svara

      Fast det är ju för att folk inte rest i år och lagt pengarna på annat. Vi har också slagit rekord efter rekord trots att vår kundbas knappt växt. (Mindre butik, känner igen slla ”stammisar”).

      Svara

       Ja? Men det var ett svar på en kommentar om att bara köpa det man behöver för att överleva. Något som alltså inte alls verkar vara det folk gjort under pandemin. Ta bilen till Gekås eller gå på valfritt annat stort köpcentrum. Ja.. ingen större skillnad i mina ögon. Med tanke på hur många som dagligen är på köpcentret där jag jobbar så antar jag att många skulle kunna sopa framför egen dörr. Men självklart är ens egna shopping alltid mer nödvändig än någon annans.

       Svara

        Nä, det handlade om skillnaden mellan Ica Maxi och Gekås. Försök inte få det till nåt annat.
        Och gissar att de som har handlat i din hemtexbutik bor i samma stad, de har inte åkt 47 mil för att komma dit? Jävligt stor skillnad där också.

        Svara

         Ica maxi var ett exempel och jag gav ett annat exempel. Ett exempel på något som är lika livsnödvändigt som Ullared.

         Vi har haft kunder från hela Sverige under sommaren (baserat på de som är medlemmar, de andra vet jag ju inte). Hur de har tagit sig hit vet jag inte. Tar man bilen 47 mil är det ju rimligtvis bättre än att ta fullsatt pendel 47 minuter för att köpa ett örngott. Till exempel.

         Svara

       Lagt pengarna på att ta sig till gallerior för att handla inredning. Hur är det mer nödvändigt än att vara på gekås?

       Svara

      Jag jobbar i en stor kedja som har slagi alla tiders försäljningsrekord den här sommaren. Men vi har haft färre besökare och färre betalande kunder jämfört med 2019. Men de som varit inne har handlat för mer.

      Svara

    Att de flesta förmodligen har närmare till en Ica Maxi. Från Stockholm till Ullared är det 47 mil. Helt crazy att åka så långt. Det finns väl outlets, ÖoB m.m. i Stockholm?
    Vi åkte förbi Ullared en gång och passade på att besöka Gekås. Ingen i familjen orkade med att vara där inne i lysrörsbelysningen bland alla människor, och då var det ändå en lugn dag med gott om plats på parkeringarna.

    Svara

     Jag har varit där massor med gångar, både under lov, mellanreor, mitt i veckan, under pandemi osv. Men det är fasiken alltid proppfullt i parkeringen! 😅 Varje gång!

     Svara

   LD är väl typ förlegad? Henens och Faymes glansdagar är över och det händer verkligen ingenting i den för sfären.

   Svara

    Hon har förändrats väldigt mycket sen faymee kom in i hennes liv. Älskade att följa henne för 3-4 år sen. Hon tog upp viktiga ämnen dagligen. Nu handlar allt bara om alkohol frossa mat och utflykter.

    Hur kan hon ha så mycket följare?

    Svara

     Håller med. Tyckte verkligen hon sa så mycket vettigt förut och minns att hon brukade sända live när hon lagade mat tex som jag tyckte var roligt och intressant att följa. Nu känns det som allt blivit väldigt omoget och kretsar kring alkohol, cigg och att bete sig som 15-åringar. Förstår inte hur något kan förändras så mycket på relativt kort tid.

     Svara

  Det är ju inte så konstigt att spela in ett samarbete i förväg. Det som är konstigt är att de valt att publicera det just när hon är i varmare land.

  Svara

   Varför är det konstigt? Jag tror människor vet vilket klimat de befinner sig i.

   Svara

  ”this is the jacket you´ve seen me wear last week before we left sweden” står det på bilden… förstår inte heller om du försöker vara ironisk med inlägget..?

  Svara

  OT – ILs hemliga ”get a way” (ja, jag vet hur det ska stavas) visar sig vara (drumroll) – Ellery Beach House. Vilken skräll! Tror hon att hon kommer att vara där själv just på höstlovet?

  Svara

  Jag tror nog att folk fattar att det är förinspelat hemma. Hon har väl en deal med företaget om när/hur ofta reklamen ska publiceras. Jag ser reklam i influencers flöden som reklampauser på TV – avbrott i programmet helt enkelt.

  Svara

  Men snälla människor, det är väldigt uppenbart att hon är ironisk. Jag tror många vet hur Kenzas vardagsrum ser ut vid det här laget, särskilt personen som skriver denna blogg

  Svara

   Det tror jag inte ett skit på snälla människa. Texten är inte utformad så. Alls.

   Svara

   Gaslighting much?

   Svara

   Ja vad roligt det var med tvärtomspråket just i det här blogginlägget

   Svara

   Finns inget fyndigt eller roligt med texten som tyder på att det skulle vara uppenbart att camcam fattar att det är inspelat i Sverige😳

   Svara

  Hahhaha va? Var det här ironi? Gick inte helt fram isf? Det är ju förinspelat hemma…

  Svara

  Vilket tufft jobb att filma sig själv i olika outfits framför en spegel

  Svara

  Jag vet inte om någon påpekat det redan men detta är alltså förinspelat.

  Svara

  Camilla utformar förmodligen inlägget på detta sätt för att få många kommentarer.

  Svara

   Vad ska hon med dom till?

   Svara

    Precis!

    Svara

    Mer kommentater = mer cash

    Svara

     Cash för kommentarer? Nej, det där får du gärna förklara hur det hänger ihop.

     Svara

      Sidvisningar. Sidan laddas om vid varje kommentar.

      Svara

       Där fick man fan lära sig nåt nytt. Tack!

       Svara

   Tycker allmänt att det oftare är inlägg med kommentarsfiske här nu än tidigare. Inlägg som avslutas med en fråga eller dylikt, som mest ger många som svarar hur just de gör men som inte öppnar för någon typ av diskussion. Camilla väljer såklart själv men jag tycker att kommentarsfältet (som är den stora behållningen med den här bloggen) blir lidande.

   Svara

  Hon har glömt att visa upp Chimis solglasögon.
  Hoppas de finns med i packningen 🙂

  Svara

  Finns inget tråkigare än hauls, tittar folk verkligen på dem?

  Svara

   Nej.

   Svara

   Nej

   Svara

  Jag undrar mest hur företagen tänker när de väljer(extremt tråkiga och beigea) kenza som reklampelare.

  Svara

   Stort följarantal med rätt målgrupp för produkterna.

   Svara

   alltid samma kommentarer om varje plagg i hennes trötta spegel……gäsp

   Svara

  MEN SNÄLLA hur kan folk inte fatta, JA hon har förinspelat, men hon själv är på maldiverna (vi ska inte ens gå in på det) och lägger upp ett sammarbete om dunjackor? ironin

  Svara

   Tror du på något sätt att hennes följare också sitter på Maldiverna? Rätt många av hennes följare letar vinterjacka för en vinter i Sverige. Är du liksom dum eller nåt?

   Svara

    suck. du förstår ju inte poängen med inlägget. påhopp är ju förövrigt alltid en bra argumentationsmetod dessutom 🙂

    Svara

     Fast varför vore det konstigt och värt att ironisera över? Att hon spelat in filmerna hemma och postar dem när hon är där borta. Big deal…

     Svara

  Dessa dåligt tagna spegelbilder… Om man gör reklam kan man väl åtminstone anstränga sig lite? Pyttelite bara, jag kräver inte så mycket. Kanske ställa mobilen på ett bord eller stativ? Kanske vara lite engagerad?

  Svara

   Håller verkligen med! Dåligt och tråkigt!

   Svara

   Reagerar också på det. Oproffsigt, low effort.

   Svara

  Någon som vet hur det gått med anmälan mot Sindy i förtalshärvan? Nu verkar hon iofs ha ordnat upp sitt liv så det senaste så det kanske är att strö salt i gamla sår om det blir ett inlägg om henne. Men jädrar vad jag vill veta!

  Svara

   Rättegång nästa tisdag.

   Svara

  Va? Vad är detta ens för inlägg?

  Svara

  Kvalitén på Kenzas samarbeten har blivit fruktansvärt dålig. Förr så var det ett måste att allt skulle vara fotograferat med systemkamera. Många använde sig av fotografer och det var så Rami Hanna fick in sin fot i branchen. Kenza har väl en fotograf så varför inte använda henne? Många av bilderna var så bra att de kunde vara tagna ur en modetidning. Jag förstår inte hur företag kan acceptera såna här dåliga samarbeten där många influencers står framför en skitig spegel och säger ”Denna var så fin”. Har dom tappat all sin kreativitet? Kollar man på utländska influencers så har dom betydligt mer kvalité i det dom lägger upp. Man kan se att de verkligen har lagt ner tid för att få fram bra content.

  Svara

  Bingo har dragit alla sina barn till Spanien för att träffa sin girlfriend som antagligen bara dejtar honom för hans status som halvkändis men detta uppdateras inget om? Inget om att kissien nyss var i Portugal och annica i Spanien såg dessutom ut som hon festa där 🤦‍♀️ av alla dessa är väl inte kenza mest skyldig, Känns som hon mest åker för att få snygga bilder på stranden än att faktiskt njuta av maldiverna, men det är itne som att hon direkt ökar på smittspridningen den finns redan här i Stockholm.: dem kommer stänga flygen om det kommer till det läget, dock är det ändå onödigt o flyga med miljön kunde mqn inte ens avvakta något år?? 🤦‍♂️

  Svara

  Varför talas det inte om bingo som drar med alla sina barn till Spanien Annica i Spanien , Alexandrakissi i Portugal? Bara om kenZa

  Svara

  Har Julia Frändfors bekräftad Corona?! FÖRLÅT för OT, men blev chockad?! Eller skojade hon i stories?

  Svara

   Ja hon hade en story om det typ igår? Är ju inte helt ovanligt att folk har covid just nu..?

   Svara

   Varför blev du chockad av det?

   Svara

    HELT oklart. Blev typ ledsen? PMS troligen

    Svara

  Du borde ta upp hur Kenza härmat Alexandra Bring rakt av när hon gick ut med kön på bebisen!
  Kenza: https://www.instagram.com/p/CGfLRKQnxhN/?igshid=184q115lb6ipv
  Alexandra Bring: https://www.instagram.com/p/B3hHgzbl_MR/?igshid=jgn6a9tv19ge

  Svara

   ”Härmat”? Är du 12 bast?

   Svara

    Cool du är!

    Svara

     Är cool du!

     Svara

      Chilla lite vännen, annars kommer det in 20 jurister i kommentarsfältet för att förklara upphovsrätt.

      Svara

   Var väl inte direkt superunikt av Alexandra från första början heller. Ska vi börja klaga på de som lägger upp en ultraljudsbild med bebiskläder också för att gå ut med att de ska ha barn? Vem var först med det?

   Svara

    Nej kanske inte, det är väl mer konstigt eftersom de är vänner och umgås att göra exakt samma inlägg..

    Svara

     Varför? Är väl ingen big deal. Jag har gjort massa saker som mina vänner också gjort 😝 och skulle inte bli sur om de ”härmar” mig. Man är ju inte 12år längre.

     Svara

   Ser ju mer ut som att Alexandras är ett gravid-announcement med tanke på att hon skrivit ”it’s your big sister”. Ser inget om kön där?

   Svara

  Tänker att det är så jävla sjukt att ta med vinterkläder till Maldiverna….Ur miljösynpunkt att frakta vinterkläder kläder till tur och retur över världen för ett samarbete som man hade kunnat boka om/ändra så att man kan göra det hemma. Varför liksom, så sjukt onödigt! Varje kilo mindre flygfrakt innebär en minskning av utlsäppen.

  Svara

   Missade du alla kommentarer innan din egen eller?

   Svara

  Tror ni att vissa influencers ”tonar ner” sina utlandsresor eftersom det är ett så laddat ämne? Först i och med flygskam och nu i och med corona? Tänker t ex på Matplatsen som var i Spanien för kanske 2 veckor sedan med sin man och nu är de där igen på höstlovsresa med hela familjen + vänner. Inte ett ord om denna resa på bloggen än, på insta uppdaterar hon men bloggen är förinställda inlägg och nåt kryptiskt om att hon är ”höstlovsledig”.

  Svara

   Jag tycker att det är bra om de inte skriver om eller visar sina utlandssemestrar, det de visar upp i sina flöden blir lätt normerande. Och är det ens särskilt intressant att nån tar en plutande selfie på exakt samma resmål där alla andra influencers har varit och putat med sina läppar och rumpor och bröst?

   Svara

    Jag är inte heller intresserad av andras resebilder, speciellt nu eftersom jag själv inte planerar någon resa. Men är mest intresserad av om vissa nästan ”mörkar” sitt resande, fick tanken när jag gick in på Matplatsens blogg och inte hittade ett enda ord om resan hon befinner sig på nu…

    Svara

  Nu har inte jag någon koll på LD. Men som det låter här så har hon ju redan pengar och därav antar jag att hon inte lever på soc? Varför bryr ni då er om huruvida hennes sociala fobi påverkar henne i yrkeslivet? Måste hon jobba som lokalvårdare fast hon redan är ”rik” ?? Fattar verkligen inte hur man kan bry sig.

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.