94 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  348 st. Måste rensa!

  Svara

  2633 bilder och det tycker jag är många. 👀

  Svara

  4000+ på 2 år 🙂

  Svara

  Har strax under 2500 med inga onödiga bilder som skvalpar.
  De bilder som är färdigredigerade sorteras in i rätt album. Kamerarulle, skärmdumpar och nedladdade bilder tömmer jag en gång i veckan.

  Svara

   Gör exakt samma som du! 🙂

   Svara

  Tar folk fortfarande selfies på sig själva? Jag tar typ på snap och skickar till min kille för att det är kul… Inget jag sparar på telefonen om jag inte lyckas med en jävligt bra sminkning typ en gång om halvåret.

  Svara

   Känns inte helt sunt att lägga ner så mycket tid på att fota sig själv?

   Svara

   Jag började ta selfie i samband med att jag började min aknemedicin, för att se förbättringen. Det är så lätt att man glömmer hur det var och hur illa det var.
   Har dock ett eget album för ”akneselfies”.

   Svara

   Känns extremt 2015! Troligtvis vanligare om man är influencer dock!

   Svara

  Drygt 2000 sen januari 2018. Och då tycker jag att jag i princip aldrig tar kort på någonting. Är nog mest print screens..

  Svara

  Ser fram emot att kolla in bloggen om tre timmar och läsa 346 kommentarer om hur många bilder anonyma läsare har i sin telefon.

  Svara

   Ja, kommer bli en väldigt intressant lista med siffror.

   Är det någon som läser alla kommentarer och på riktigt är intresserad?

   ”Hmm.. 2300 bilder sedan feb 2019.. spännande! Oj, 200 på en månad här.. och där är en med 1800 bilder på ett år.. jösses..”

   Och tror man när man postar sin siffra att andra kommer att läsa ens kommentar och vara intresserad av hur många bilder just jag har i min telefon?

   Så många frågor…

   Svara

    Ur en antropologisk synvinkel så tycker jag att det är hyfsat intressant att få ett litet utdrag från en grupp hur de fungerar och gör. Särklit när det kommer till teknik, så jag kommer att uppskatta alla som delar med sig. 🙂

    Svara

     Jag har en miljard bilder i min telefon. Varsågod.

     Svara

   Känns btw som min favorittråd i öppet spår: vilken månad är du född i?

   Mycket intressant läsning.

   Svara

    Augusti.

    Svara

    Läs inte då

    Svara

     ViSsTe InTe AtT mAn InTe MåStE LäSa. TaCk FöR TiPs!🤪

     Svara

      Sluta gnäll

      Svara

       Detsamma. Gnäll inte på gnället. Du bidrar till the circle of gnäll.

       Svara

   Boooooring

   Svara

  4 639 st

  När jag är ute och på satsat så tar jag mellan 40-50 st bilder på bara några timmar. När jag kommer hem gör jag min första gallring och då ryker ca hälften. Efter ett par dagar så går jag igenom dem igen och då ryker några till. Och sedan så lägger jag någon timme varannan månad då jag går igenom hela arkivet och raderar minst 30 bilder till av de som inte är mina absoluta favoriter. Och så håller jag på tills jag bara har de som jag tycker är bästa bilderna kvar. Jag går ofta igenom dem och slänger det som jag tycker är för mycket dubbletter och behåller bara de som jag verkligen gillar. Matbilder och liknade ryker ganska fort då de för mig är menade att dela med sig av och inte behålla som minne.

  Svara

   När jag är ute och på plats*

   Mitt arkiv är drygt 10 år gammalt.

   Svara

    Jag skulle gärna anteckna, men hittar inte någon penna. Eller papper. Men jag kan pissa siffrorna i snön. Nej, det finns ju ingen snö. Så tråkigt.

    Svara

     Kom hit! Här finns snö❄🌨

     Svara

     😂😂

     Svara

    Haha, trodde du menade ”när jag är ute på SATS” och trodde att du tog alla bilderna på dig när du tränade!

    Svara

     Haha, har inte en enda bild från träning och ogillar de som tar dem. 😁

     Förstår poängen med att filma för att lära sig teknik och vilka fel man gör men inte annars och tycker att gymmet ska vara ett tryggt rum fritt från kameror. 😊

     Svara

   Jag antecknar.

   Svara

    S jag antecknar 😂

    Svara

    Och jag antecknar att du antecknar. 😊

    Svara

     Och jag antecknar att du antecknar att S antecknar.

     Svara

      🍼👶🚼

      Svara

       🧱🌐🎏

       Svara

        🏬🧅🦊

        Svara

         Fattar inte gåtorna. Kan någon översätta?

         Svara

   Skriver upp i min iCare!

   Svara

  Hur länge har Maja och Victor varit tillsammans?

  Svara

   Sen 2013.

   Svara

  2 eller 3 bilder på min gamla windows ”smartphone” med första modellerna av toutch screen. Inte en bild på mig själv dock, räknar med att jag bär med mig just mitt ansikte en bit framåt i tiden.

  Svara

   Wow. Så speciell, så annorlunda.

   Svara

  Mina försvann men det var inte många. Vad Selma är söt när hon ligger sådär på ryggen. 😊

  Svara

  Fick en son i juli… Det satte fart på siffran 😂

  Svara

   Ja så klart. Fota så mycket du bara kan.

   Svara

  Maja? Är det hon som är kompis med hon Sanna?

  Svara

   Har hört att dom inter kompisar längre men är inte säker!

   Svara

    *inte är

    Svara

    Vad har hääääääänt????

    Svara

   😂😂

   Svara

  2159, inte speciellt mycket. Klarar inte av att ha så mycket mer än så, måste rensa lite då och då.

  Svara

  9276. Har haft iPhone i tio år och alla bilder är kvar. Tar inte mycket fotografier men mycket printscreens 🤷🏻‍♀️

  Svara

   Haha ja alla dessa printscreens som jag tänker att jag ska komma ihåg sen men så ligger de mest på telefonen bara 😅🤪

   Svara

  872, nästan uteslutande bilder på min dotter (Som jag inte delar på sociala medier och aldrig kommer göra😚)

  Svara

  Jag raderar alltid screenshots osv, fattar inte hur folk orkar ha så mycket ”skräp” på telefonen jag vill ha det så minimalistiskt som möjligt 😆 men jag har ändå över 800 bilder som är noga utvalda

  Svara

  Mer onödigt vetande här men jag rensade bland mina bilder när jag var i lockdown i London (bor här, reste inte). Alla printscreens på recept, produkter, böcker, serier etc. skrev jag i listor istället för att ta plats på telefon. Så nu har jag en massa excel listor vilket gör det enklare att bocka av och få översyn.

  Svara

  2613 bilder och telefonen är 3 år.

  Svara

  58. Rensar hela tiden och framkallar bilder till fotoalbum 🤓

  Svara

   Vilken miljöförstöring. Skaffa en elektrisk fotoram istället och rotera dina bilder där.

   Svara

    Bara om det är en soldriven fotoram.

    Svara

    Framkallade bilder som är det absolut mysigaste ju ❤️ Framkallar minst en gång var tredje månad, min katt har ett eget fotoalbum 😍

    Svara

  App app app! Inga spekulationer från flashback utan faktiska belägg!

  #lexannascovid

  Svara

   Tänkte att en källa kunde vara på sin plats.
   Allt på Flashback är inte skrivet av bajsätande nazister eller vad du nu tycker om Sveriges största diskussionsforum.

   Svara

    🚀

    Svara

    Ingen har påstått att alla på Flashback äter bajs. Biten med nazister stämmer dock.

    Svara

  7267. Rensar i princip aldrig och tar mest massa bilder på min katt 😺

  Svara

  39 970, sen 2014.

  Svara

   Gahhhh får panik och impad samtidigt, väldigt många😯

   Svara

   22.193 sen dec 2018 haha men jag har mest bilder på inredning med olika mappar & inspo haha

   Svara

  Johanna har ju helt rätt, mormodern blev ju lurad, och det berättar ju mormodern själv om på videon. Däremot är ju morbroderns SD-dotter extremt aktiv på internet med diverse alias, och det är rätt tydligt hur hon försöker rädda sitt byte.

  Svara

   Nej hon har inte alls blivit lurad. Allt har gjorts exakt som det ska. Och som det va menat att bli enligt morföräldrarnas testamente. Sen tror jag tanten börjar bli lite virrig och det nappar JT på för då har hon en enda chans att själv kunna ta det av huset… och då kommer hon, som vanligt, slåss med näbbar och klor och fula metoder på internet för att få sin vilja igenom.

   Svara

  Har det någonsin skrivits inlägg om JT på BB?

  Hon verkar vara fredad på något sätt. Camilla kanske rentav är rädd för henne.
  JT verkar bli galen när hon inte får medhåll.

  Svara

  Kan du inte skriva om att Biancas pappa och hans fru ska öppna en restaurant i Sthlm?

  Svara

   På tal om ointressanta inlägg eller?

   Svara

   Är det bianca som vill ha lite gratis marknadsförning 🙂

   Svara

  8091 och det tycker jag är många….

  Svara

  2428 bilder totalt, varav 1926 stycken är memes.

  Svara

   Tillägg: mobilen är en vecka gammal, men jag förde över kanske 1600 memes och 350 bilder på min familj från den gamla telefonen. På den (som var 3-4 år gammal) hade jag typ 11 000 bilder. Rensar aldrig.

   Svara

  Har nästan 9000 sedan 2015. Men jag tar typ femtio bilder åt gången så det är skitmånga som är identiska. Måste rensa😬

  Svara

  Totalt 3918 bilder på 4 år. Majoriteten är screenshots på recept, odlingstips och diy-projekt 😅

  Svara

  Vad gör folk med alla sina tusentals bilder? Samlar vännerna och har diabildsvisning? 😱😱😱 den moderna versionen av det otyget måste ju vara de som lägger upp hela kameraalbumet rakt av på Facebook när de gjort något. ”Rhodos med familjen. 650 bilder”

  Svara

   I en nya version av iOS så finns där en widget som lägger upp dagens bild till dig, eller ett litet bildspel. Den tycker jag är en mysig grej som påminner en om olika saker som man gjort och blir till en positiv grej att se fram mot varje dag med olika minnen från nu och då. 😊🌸

   Svara

    Inget för mig.. har för mycket naket i mina album. Vill inte ha de bilderna tillgängliga på startskärmen….

    Svara

     Haha! 😅

     Det ligger dock inte på startskärmen utan på skrivbordet. 😊

     Svara

  Typ 9000… Fick barn 2019 😬

  Svara

   560. Fick barn 2010

   Svara

   14000, har inga barn

   Svara

  Såg att du hade delat ett inlägg om bloggare som köper sina produkter på wish och aliexpress…

  Har flera gånger reagerat på att PAPPAPAPPADOTTER på instagram köper produkter därifrån och säljer dyrt! Nu senast en locktång som de gör reklam för. Som de själva säljer från deras egna nya shop.

  Hoppas verkligen konsumenter kollar upp vart saker och ting kommer från. Värt att talas mera om!

  Svara

  Apropå att mörka sin resa!! Va tror ni om fam Läckberg😉

  Svara

   Vet inget men vill veta!

   Svara

  Camilla, vill du ta upp kändisar som reser utomlands just nu? Jag kände tex på mig att Gynning är en sån som såklart ska resa oavsett hur världen ser ut och ja, jag hade rätt, hon är på Ibiza. Varenda jäkla kändis MÅSTE resa oavsett vad verkar det som, jag blir så trött och nedstämd. Kanske bara är jag men det känns osolidariskt.

  Svara

   Jag tänker att just Carolina och andra som har egna bostäder skiljer lite på sig från de som åker på charter. Framförallt om de stannar längre stunder som fler veckor eller månader på samma plats. Vad tycker du?

   Svara

    Så är det nog! Jag följer inte Gynning så jag hade ingen aning om att hon hade egen bostad där. Men oavsett så vore det intressant om Camilla kunde ta upp kändisar & influencers som reser just nu. För mig är det som sagt osolidariskt i dagsläget.

    Svara

   Fast hon håller ju på att bygga om sitt hus där, kan tycka det är skillnad när man renoverar en fastighet och har hantverkare på plats mot att man ”måste” åka till Maldiverna , även om jag inte skulle resa just nu.

   Svara

  10153 st. Kanske dags att föra över på hårddisk snart?

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.