Bloggbevakning testar X by Margaux

Alla produkter från X by Margaux bär samma doft, framtagen tillsammans med experter på Sniph.
Det är inte det allra enklaste att beskriva en doft i ord men jag ska göra mitt bästa.
Den doftar lugn. En fantastisk doft som inte är i närheten av sötsliskig, men heller inte av att vara tung. Den doftar som en blandning mellan ett behagligt doftljus och spabehandling och får mig att faktiskt gå och sniffa på mig själv.
Doften får utan tvekan 10 av 10 av mig.

Jag har testat lite olika produkter och kommer utvärdera både produkten i sig – ”funktionen” om du så vill, men även ge min åsikt om mängd och pris mm då jag anser att det är en egen fråga.

En ganska tilltagen mängd bodylotion i en pumpflaska som fungerar helt utan anmärkning. (Ni skulle bara veta hur många pumpflaskor med lotion jag testat genom åren och som sprutar åt alla håll förutom ner i handflatan)
Den återfuktar precis lagom för vad den här årstiden kräver och doften dröjer sig kvar ett litet tag, men hade gärna fått vara starkare då doften är det absolut bästa med produkten. Dock förstår jag mjukheten i doften då man kanske vill kunna ha en annan parfym på sig, och som det är nu kan du absolut ha det.

300 ml för 159 kr är helt rimligt för mig då den känns lyxig att använda. Jag har både billiga och lite dyrare bodylotions och butters hemma och den här skulle jag definitiv köpa igen för att komplettera min samling.

Duschkrämen har samma goda doft som resten av produkterna, men här upplever jag att den försvinner i samma sekund som löddret sköljs av.
Den är varken bättre eller sämre än mina andra duschkrämer av samma konsistens, så för 129 kr för 250 ml är det ingenting jag skulle köpa igen.
Den funkar bra att använda i badet, men inte heller där får jag den styrka på doft som jag skulle önska ur mitt skumbad. Jag skulle inte rekommendera någon att köpa den för att använda specifikt i badet, men eftersom jag redan hade den så testade jag.
Duschkrämen är den produkt som får sämst omdöme av mig.

Den här deon uppfyller de två kriterier som är absolut viktigast för mig när jag använder deo. 
1. Effekten måste hålla i sig länge, gärna över natten, vilket jag upplever att den här produkten gör.
2. Det ska komma MYCKET ur den när man rollar. Jag avskyr att behöva känna efter om det överhuvudtaget kommit någon deo i mina armhålor, men X by Margauxs deo är generös med deodorant.
Tyvärr gör ju det att den tar slut ganska fort och för 129 kr så hade jag gärna sett en högre mängd per produkt än 50 ml.

Trots det, så är jag faktiskt inne på min andra deodorant från X by Margaux och skulle verkligen rekommendera den till alla som inte är så brydda över priset, utan som bara vill ha en BRA deodorant.

Som sagt, doften är det absolut bästa med hela den här produktserien och därför är det kanske ingen överraskning att jag ÄLSKAR att den kommit som parfym?
Jag skulle vilja spraya ner hela min säng med den – så härligt luktar den – men för 199 kr/8 ml så får det förbli en dröm. Förhoppningsvis kommer den i större storlekar framöver.
I och med att jag just nu använder den tillsammans med både deo och bodylotion så behöver jag inte använda mer än något sprut för att dofta lagom mycket, men hade parfymen varit den enda som doftat X så hade den nog tagit slut i ett nafs, bara för att få önskvärd doftmängd.

Jag jämförde priset på den är parfymen, med de parfymer jag normalt använder.
Det är mycket Marc Jacobs i olika utföranden i min parfymsamling, och deras 10 ml-flaskor för Daisy Love Eau So Sweet ligger på 290 kr.
199 kr för 8 ml av X by Margaux är alltså hyfsat rimligt, trots att det är en ny, helt okänd parfym.

Nu hoppas jag på ett body butter och ett doftljus med den här doften, men tills vidare får man hålla till godo med de produkter som finns.
Är ni lite sugna på att testa, men bara vill köpa en produkt ur serien så är min rekommendation att beställa hem en bodylotion. 

………………………………………………………………………………………………………………………………………

Det här inlägget är INTE i samarbete med X by Margaux och produkterna som testats är heller inte arbetsprover utan är beställda från nätet. 

140 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Tack för bra sammanfattning.

  Camilla, för att få en referens till din ”luktagott bild”

  White müsk, bra eller bajs?

  Tycker själv om White müsk (stavas det ens så 😄) och tänker att lukten kanske är år det hållet.

  Eller vad säger du?

   Tant, hatar Mysk! Mvh 36 åring som vill dofta vanilj och sött 😄

    Hatar mysk men HATAR vaniljdoft. Förstår inte hur folk kan använda sig av vaniljdoft 😅

     Brukar tvätta fittan med margåås fittatvål, den innehåller speciellt utvalda kemikalier som mjukar upp fittan och efterlämnar en viss doft av mini-mandariner och annat klyftigt.

     Aqua, Glycerin, Sodium Lauroyl Sarcosinate, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Lauryl Sulfoacetate, PEG200 Hydrogenated Glyceryl Palmate, Sodium Lauroyl Glutamate, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Sodium Chloride, Phenoxyethanol, Parfum, Hydroxypropyl Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Propylene Glycol, Cocos Nucifera (Coconut) Liquid Endosperm, Benzoic Acid, Citric Acid, Dehydroacetic Acid, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Tapioca Starch.

     Kemikalierna är lubricerande och smörjer upp ordentligt utan att torka ut fittan det minsta. Luktar inte Vaniljstång!

      Om du inte vill ha framtida problem med ditt underliv, så är denna skiten (av innehållsförteckningen att döma) det absolut SISTA du skulle tvätta ditt underliv med!

      Men fortsätt du & hoppas på att du tillhör de få kvinnor som kan tvätta sig med vad som helst utan att få några som helst problem, medan de allra flesta förr el senare får betala dyrt (betydligt mer än vad ”intimtvålen” kostar!) för ett så onödigt & korkat misstag.

      För mer än hälften av ingredienserna, bl a parfym & SLS skulle då varken få komma i närheten av varken mitt ansikte eller underliv, och ytterst få produkter med sånt här billigt skit tål ens min hud på händerna & resten av kroppen utan att jag blir för uttorkad (och bl a får klåda).

      Och i NÄSTAN värsta fallet kan min kroniska nässelfeber troggas igång, så jag t o m får stora röda blaffor, som kliar så man blir vansinnig dygnet runt = jag river sönder min hud & får ännu värre problem; hudinfektioner som kräver antibiotika.

      Men ännu värre är det faktiskt att få en ev allergisk reaktion, som i ”bästa” fall bara visar sig som finnar, dock alltid, små eller större, infekterade varbölder.

      I allra värsta fall visar sig den allergiska reaktionen som eksemfläckar överallt, som både kan klia eller ”bara” bli en infekterad, äcklig blåsa fylld med gul/vitt var, men då gör dessa infekterade sår fruktansvärt ont istället & INGEN smärtlindring hjälper tillräckligt.
      Och de tar alltid evigheter att läka och kan även ofta efterlämna fula ärr för resten av mitt liv.

      Inte så kul att få såna eksemfläckar i underlivet då de istället för att klia ”bara” gör jäkligt ont, den smärtan jag får blir värst i ansiktet & underlivet & det känns som om någon slängt frätande syra på mig, i ett redan öppet, blödande sår…
      Hela jävla tiden, dygnet runt, varje dag tills de äntligen har läkt ut… 🙁

      Typ 2-3 mån senare & då kan jag lika gärna redan ha tagit livet av mig eftersom jag inte ens kan sova, eller låta någonting ens nudda vid dessa eksemfläckar (när de blivit infekterade sår & JAG rör dom inte ens & är supernoga med hygienen!)

      Men större delen av mitt immunförsvar försvann tydligen för 10 år sedan efter en bukoperation. Kanske beror det på något av alla misstag som kirurgen gjorde under operationen, eller att mitt medfödda Ehlers-Danlos syndrom, Hypermobilitetensvarianten hEDS + följdsjukdomen dysautonomi, av någon anledning triggades igång av just den operationen.

      För trots att jag ändå hade gjort både 2 fotledsoperationer, en (gynekologisk) skrapning under djup narkos + den första bukoperationen ca 10 år innan (och redan då förstörde den första kirurgen min buk fullständigt), utan att något ”triggades igång”.

      Men trots att jag till slut fick korrekta diagnoser 2017 så tycks ingen läkare tro på mig (förmodligen för att ingen vet ett skit om EDS), men för mig är det uppenbart att det redan på uppvaket uppstod problem, som jag idag vet endast kan ha orsakats av dysautonomin (en diagnos som jag inte skulle haft om jag inte hade fötts med hEDS), så det gick väldigt snabbt att trigga igång en genetisk & ärftlig defekt.

      Så idag är jag oerhört tacksam för att jag aldrig velat ha barn, då jag säkert skulle ha fört de defekta generna vidare 🙁
      Och det helvete som jag levt i de senaste 10 åren, som bara kommer att bli ännu värre tills jag dör, det önskar jag bara att mina värdelösa läkare får uppleva!

      DÅ kanske psykopaterna skulle inse hur det känns & fattar att jag aldrig någonsin har ljugit om en enda vårdrelaterad (el relaterat till mina diagnoser) sak som de tycks tro & då heller inte ens VILL göra sitt jobb & hjälpa mig må bättre.

      Nej, istället förvägras jag både all den vård & medicin som jag behöver för att ens kunna överleva & kunna fortsätta leva ett normalt vardagsliv några få år till, innan det är dags att ta livet av sig innan det är försent & jag blir en grönsak.

      Men nu behöver jag ju inte ens ta livet av mig, pga utebliven behandling & medicin, delvis redan direkt efter operationen för 10 år sedan, men medicinen ersattes av en fullständigt värdelös och effektlös generika i april, och nu orkar inte min kropp längre.
      Inte min hjärna heller, för jag kan varken äta, dricka el sova normalt & tillräckligt för att kroppen ska kunna fungera.

      Om jag har tur så får jag åtminstone ”fira” jul en sista gång, men det nya året har jag ingen större glädje av att fira, för jag hinner aldrig ens fylla 45 år i maj nästa år.

      Så försiktig & noggrann som jag har varit min mer än halva mitt liv, genom att både försöka leva ”rätt” & ta hand om min kropp på bästa sätt, genom att bl a just aldrig använda såna här billiga skitprodukter (för att de skadade både insidan & utsidan av min kropp & givetvis ville jag inte behöva riva sönder mig av klådan, el få huden förstörd av ärr)…

      Men det lönade sig visst inte… Ha, ha så ironiskt! Vad hände med Karma & att de ”dåliga” människorna blir straffade & får vad de förtjänar?!!

      DET tycks ju aldrig hända, tvärtom de blir ju alltid belönade, och lever både ett fantastiskt liv med mer pengar än vad de ens hinner spendera 1/10 av innan de dör & blir älskade för resten av sitt liv (då brukar minst 50% av deras liv återstå) av världens snyggaste, bästa, finaste, snällaste människan, som de VERKLIGEN INTE förtjänar, liksom alla sina barn, resten av familjen, en massa vänner (trots att de aldrig har varit en bra vän själv till någon).
      De har allt: familj, vänner, kärlek, pengar, makt & inflytande & kan göra exakt vad de vill när som helst, hur som helst för de behöver bara dra ännu en lögn så kommer de återigen undan. Dessutom så blir de alltid trodda av alla, ingen tycks kunna genomskåda dessa falska hycklare & se deras rätta ansikte! Det är obegripligt… 🙁

      För vad har JAG någonsin gjort för att förtjäna det helvete som jag har levt i i snart 25 år (& riktigt jävla illa blev det för 10 år sedan).

      Det är typ som om jag hade varit Hitler i mitt förra liv & nu blir straffad för det, istället för att det någonsin skulle hända något bra i mitt liv, för mig, istället för all den skit som jag tvingats genomlida, 100 ggr mer än vad en annan människa normalt tvingas uppleva under hela sin livstid på typ 95 år!

      Och jag som aldrig har ljugit sedan våren -99 blir aldrig ens trofé, eller hittar någon som ens vill lyssna. Ja Sverige är rena Paradiset & livet är fantastiskt. Känns bra att veta att mina skattepengar inte ens ger mig den vård jag måste ha för att överleva! Och då lever jag redan innan skatt på nivå existensminimum, för jag är ju ingen svinrik, ljugande psykopat som ständigt belönas med att bli serverad allt jag vill ha på guldfat utan minsta ansträngning!

     Snipha har även Creed med Limonene som är cancerframkallande och även kan bidra med att skapa den där extra fräscha genuiniteten som ett äkta allergiframkallande ämne kan ge. Allt är inte den gamla klassikern bergamottolja.

     Perfekt för den som känner sig oroad av att leva för länge.

      Vill bara vänligt påpeka att Limonene förekommer naturligt i citrusfrukter, finns i ganska hög grad i bergamottolja tex.

       Självklart förekommer många cancerframkallandfe ämnen naturligt.
       Detta gäller också allergiframkallande ämnen.

       Dessa naturliga ämnen hjälper till att förkorta livet och hälsan.
       Bajs är t.ex. ett naturligt ämne som många djur avger

     Mysk med vanilj är annars en bra kombo!

     Tycker myskparfym vittnar om en djärv person med karaktär. Jag använder mysk själv om jag ska på arbetsintervju eller behöver lite extra självförtroende en regnig dag.
     Min sexigaste mix är dock när jag blandar alyssa ashleys mysk med body shops vaniljparfym med yves saint laurents lila flaska och dolce & gabbanas the one. Då luktar jag som heaven!

      Har du på dig alla fyra samtidigt? 😶

       Japp alla fyra samtidigt, det är så man skapar sig en unik doft! Tipset är att ta den tyngsta doften först då de lättare är mer flyktiga, så slipper man fylla på under dagen.

        Jag gillar två av de där dofterna du räknat upp men brukar bara ta 1-2 sprut då de är tunga (d&g och ysl) så fyra sprut borde bli tungt! Sprayar du på samma ställe?

        Jag är alltså inte sarkastisk utan undrar genuint för jag älskar parfymer men har aldrig hört om nån som haft på sig så många samtidigt.

         Ja jag sprayar dom över varandra innan jag tar på mig tröjan, så ganska vida spraysprut, alltså ca 25-30 cm ifrån kroppen. Det blir inte så fasligt starkt för dofterna går samman väldigt bra, antar att den flyktiga mysken och den lätta vaniljen tar udden av ysl parfymen en aning och d&g parfymen i sig är ju en väldigt rund, mjuk doft. Iaf på min hudtyp.
         Jag var skeptisk till såna experiment tidigare så när jag fick höra om det här på radion i typ juni i år så tänkte jag att det lät dumt och något som en fjortis kanske skulle komma på att prova. Dock var det en doftexpert som sade det på radion. Så använde jag en annan parfym dag 2 med samma tröja och sen väcktes min vilja att prova mig fram helt enkelt.
         🙂

         Svaret fastnade i modd, får se om.det släpps fram. Men jag luktar inte för starkt. De dofter jag räknade upp var alla eau de toilette förutom d&g the one så kanske är det därför det inte blir för tungt

         Om man följer folk utanför Sverige så har man hört talas om detta

        Shit vad du ska lukta alltså..😬😬😬

         det är väldigt olika hur mycket man luktar. En del kan ta på sig en hel del och lukta moderat. Andra stinker efter en sprayning.

          Kan lätt spraya mer än 10 gånger och det är fortfarande så man knappt anar en doft 🥴

           Tro mig. Man ”anar” det…även om ni som badar i parfym inte tror det.

           Beror ju på vilken hudtyp man har och om man använder eau de parfym eller en eau de toilette.
           Har man fet hy så håller parfymen längre men torrbollar kan behöva fylla på under dagen

      Låter som en…rejäl blandning det…

       Ja dofterna gifter sig verkligen! 👌🏻

      Åh herregud. Hoppas ej jag behöver sitta bredvid dig på tåget.

       Håller mig borta från kollektiv trafik så du får hålla till godo med pöbelns generiska dofter

        Ja för de parfymer du nämnde är ju inte alls generiska, mainstream eller billiga…

   Bra! 🤩
   Dock luktar den här inte som någon parfym jag har. En helt ny doft i min doftgarderob. 😉

   X serien luktar lite som en blöt hund som just ätit Läkerol
   Mycket blöt hund och lite Läkerol, alltså

   Andradoften som framkommer efter en eller två minuter luktar mer av den speciella Bajstyp som man får efter att ha konsumerat Kåldolmar. Lite kål och mycket dolme liksom.

   Innehålller ganska mycket kemikalier men luktar inte alls petroleumprodukter.

    Skrattade högt xD

    Skrattade inte alls.

     🙂 Innehålller Aqua och andra flashiga ämnen! Butyrospermum smör vettduh. Inge sheasmör.

     Aqua, Glycerin, Canola Oil, Cetearyl Alcohol, Hydrogenated Coco-Glycerides, Octyldodecyl Myristate, Polyglyceryl-3 Dicitrate/Stearate, Butyrospermum Parkii Butter, Glyceryl Stearate, Hydrogenated Ethylhexyl Olivate, Phenoxyethanol, Parfum, Hydrogenated Olive Oil Unsaponifiables, Xanthan Gum, Ethylhexylglycerin, Citric Acid.

      Butyrospermum Parkii Butter är ju sheasmör. 🙂

       Ja givetvis 🙂

    Margååå, Kålpudding …. samma orientaliska arom & luktsensation
    Margåå man verkligen känner den forna kålpuddingen ånga hett och skönt, nästan vibrerar husligt i rummet (Människan har Sååå mycket gott inom sig)

    Sniph(a) har verkligen gjort ett gastkramande jobb. Att en influencer verkligen kan få folk att grimasera är starkt, En sensationellt stark doft av margåå = Kålpuddings designad/inspirerad fis, det är verkligen en oftamologisk design med den rätta magkänslan. Ett genidrag att ge kålpuddingsfisen ett ansikte! Lite margåå & lite madeläään

    Tack för beskrivning
    Haha köper aldrig not av den tanten
    Marqaux👎👎👎

    Kul fram till bajset.

     Den som inte kan tillverka bajs kan inte längre leva. Ditt liv bygger på din bajstillverkning, så varför var det roligt fram till bajset och inte tvärtom?
     Svårt med det naturligaste av allt som dessutom ger din hjärna energi?
     Eller bara lever i total förnekelse av livets mest uppenbara nödvändigheter?

   Jag älskar vit mysk jag med och älskar även Margaux parfym, men de är tyvärr inte lika i lukten. Margaux parfym är mer lätt, och fräsch. Väldigt mycket citrus och lite blommighet i botten. Tänk citrus, bergamott och lite pion. Inte en särskilt stark doft, och den har inte djupet som vit mysk har.

  Håller med om doften, 10 av 10. När jag hittar en dyrare bodylotion jag vill ha bara för doften så kör jag typ dove eller annan på benen och den dyrare på överkroppen så räcker de längre.
  Att doften försvann av duschkrämen är ju bara ett stort plus, parfym torkar ut huden.

   Se min fråga ovan din kommentar. Frågar även dej nu så får jag YTTERLIGARE en referens näsa. 🤗

    Näsreferens- nya jobbet kanske.
    Man hittar en person som prickar in 10 dofter man själv gillar, och sen kan man alltid lita på att den personen tycker samma som en själv vid nya dofter…

   Äh nu måste ja ta mig till ÅF för att testa den. Nyfikenheten vaknar trotts allt

  Jag är nyfiken på hennes produkter, tack för din recension 😊

  Bakgrunden i papp tycker jag mycket om. Väldigt trevligt!

  Skulle gärna veta vad du gillar för andra dofter! Så man kanske har några preferenser att jämföra med. 😊

   15.11 Läser du alls inlägget?

    Står det i inlägget om Camilla älskar viol, vanilj och mango doft eller om hon är mer opium-dam? För då har jag också missat det.

    Inlägget besvarar inte min fråga så du kan gå någon annanstans med din pissiga attityd.

   Vill också veta! För om du gillar mjuka, feminina dofter som typ Armani Si, Prada Candy, Elizabeth Arden White Tea och Allure från Chanel kanske vi har samma smak 🙂

  Oj vilket reklaminlägg. Även om du skriver att det inte är samarbete med Margaux så är det kanske med Sniph då som du kallar experter. Reklam är det ju hur som. Märkligt att du vill visa upp dessa produkter med priser och allt, är det reklamblogg nu? Blir inte detta konsumtionshets, folk här är ju så emot det? Tror det är negativt för dessa företag att synas här och förknippas med dig.

   Kan man kanske säga att du vinklar och vrider lite nu?

    Låter som h * cklande och b e l a c k a n d e

   Tror det är negativt för dig att synas här och förknippas med kommentarer som dina.

   Så det är smygreklam, i maskopi med företag som samtidigt ser det som negativt att förknippas med Bloggbevakning? Låter FULLT rimligt, hörru… 😂

   Hygienartiklar är ju något man köper oavsett… och så länge man använder på det så har man inte bidragit till konsumtionshetsen. Snarare är det ju sånna här utlåtande som gör att man kan veta lite innan om produkten är värd att köpa eller ej

   Ja, förstår inte riktigt poängen med detta inlägg. Tror inte det är smygreklam men känns ju verkligen som reklam, att du puffar väldigt mkt för vissa av hennes produkter. Varför överhuvudtaget skriva om detta?

    Det kommer även komma inlägg där jag testar Ida Warg Beauty, Caia Cosmetics, Linda Hallbergs smink och förhoppningsvis även Rebecca Stellas. Tycker det är bättre att göra ett inlägg åt varje varumärke.

     Du måste testa molimentis nya krafs med!

     Ok… sjukt onödigt imo. Varför hjälpa till att promota allt skräp??

     Kan ju bara gissa vad Caia kommer få för omdöme…

     Spontant låter det som en tråkig förändring. Men men jag ser fram mot glada överraskningar och bra recensioner.

     Tycker det verkar onödigt att göra samma sak som de du influencers som du väljer att recensera dvs produktpresentationer. Vad skulle du göra bättre än vad många andra gör?

     Det kan ju bli bra eller dåligt, men framförallt riskerar du inte att mycket av din trovärdighet som granskare av andra influencers ifrågasätts onödigt mycket?

   Ja lite märkligt. Varför ens skriva såhär? Tror inte du gör smygreklam men reklam känns det ju absolut som ändå… Onödigt.

    Med tanke på att Cam jagar folk som gör smygreklam och folk som för med osanning. Vore det ju självmord för bloggen om det skulle komma fram att det var smygreklam. Därför tror jag inte att hon skulle riskera det

     Nej jag menar det, tror ju inte det. Men ändå väldigt reklamigt inlägg liksom. Why? Varför hjälpa en influencer sälja?

      Tror hon frågade hörnor det fanns ett intresse i att hon testade influensers produkter

       …Här inne…

   Eller hur/15.12

  Jaaa så kul inlägg!! Extra + hade ju varit om du tog med ingredienser/veganskt/eko/förpackning (om den är gjord av återvunnen plast eller liknande). Det är det som avgör för mig i alla fall!

  Jaha där sjönk X by Margaux och även Sniph. Kommer INTE köpa deras produkter nu.

   För att Camilla gillar dem?

   Moget

   😂 😂 😂 😂 😂 😂

   Så mogen du är att du läser en blogg du ogillar och bojkottar skönhetsprodukter du aldrig har köpt 😂

  Inget fan av henne alls så skulle aldrig sponsra.. Men bra om hon kan försörja sig mer på detta än videos med sonen

  Men alltså, en recension är ju helt värdelös utan att man vet något om dig eller med så luddiga formuleringar som ”den doftar lugn”. Vad har du för hudtyp? Vad brukar du annars använda för produkter? Hur brukar du reagera på nya produkter? Vad är det för topp-, hjärt- och basnoter i doften? Det enda den här ”recensionen” kan användas till är att man som vän till dig fått tips på julklapp till dig. För oss andra är det totalt intetsägande.

   Doften är ju iofs ganska lätt att testa om man köper den i affär

    Nsäljs ju bara i apotek hjärtats webbshop och ej i butik

   Ofta finns det ju doftprover där produkten finns. Ta dig dit och kolla lite själv. Surkärring.

   Det finns säkert fler som har recenserat som kan ge dig bättre svar…

  199 kr för 8 ml är ett rimligt pris säger du? Jösses burkar väl typ 30 ml parfymer/toiletter kosta men det lär ju sälja till alla hennes unga fäns.

   Det beror ju på vad man väljer att köpa. Jag har aldrig köpt en 30ml parfym/toilette som kostat 199. Knappt ens 399.

   Verkligen dyrt!

   Flaskan är från Sniph, och identisk med de flaskor man får om man har en prenumeration hos dem. Enligt Sniph själva beräknas varje flaska man får via prenumerationen (8 ml) att räcka i en månad, baserat på att man använder fyra sprut per dag. Det innebär alltså att Margaux parfym räcker cirka en månad. Dessutom är parfymen dyrare än Sniphs prenumeration per månad, trots att de brukar ha rätt så exklusiva märken vad jag förstår det som. Med andra ord: snordyrt.

    Vem använder fyra sprut per dag? 😳😳😳 Inte undra på att folk luktar troll på bussen ibland. 😂

     Eller hur 😳 1/2-1 sprit per dag max!

     Sniphs ord, inte mina. Men tro mig, denna parfym försvinner så lätt så 4 sprut är inte ett dugg orimligt. Däremot så funkar absolut inte 4 sprut av en tyngre parfym såklart.

  Är parfymerna du jämför i pris med Margauxs Eau de parfume? Uppfattar det som som att Maggans parfym är en Eau de parfume, vilket jag i så fall hade klargjort tydligare.

   Jag har jämfört med Edp.

   Camilla vet inte vad hon pratar om överhuvudtaget. Hon borde hålla sig till det hon är bra på – stavfel, bristande impulskontroll och barnsligt bemötande av kritik.

    Dagens kommentar och skratt! Tack Rebecka!

     🥰

    Så Camilla kan inte bedöma om hon gillar en produkt för hon slarvar med stavningen ibland, men du Rebecka vet säkert allt t.o.m vad Camilla vet och kan.

    Och kass grammatik. Människan kan fan inte skriva…

    Hoppas på att det är ironi annars tycker jag att du Rebecka ska föregå med gott exempel och inte prata massa skit.

     Jag har skrivit massor av recensioner, men den bloggen är tyvärr nedlagd. Insåg att jag är ännu bättre på andra saker som jag kan lägga min tid på 🙂

      Ja, som att gnälla.

      Jag förstår varför du fick kicken och har massa tid över för att förpesta bloggar. Starta en egen om du är så duktig så slipper vi läsa sk**en du skriver här.

    Haha skrattade rakt ut

  Skulle aldrig köpa nåt från en influencer… Vill inte stötta dem.

   Köper inte heller något från influencers förutom Ida Wargs BUS. Den är prisvärd tycker jag!

  Saknar den viktigaste informationen (för mig). Är produkterna testade på djur?

   Det är ju förbjudet här i eu

    Inte riktigt så lätt.

    Märken kan ändå produceras och/eller sälja utanför EU. T ex är L’Oreal och Clinique inte cruelty free eftersom de säljer i Kina bl a, där det är lag på att allt är djurtestat för att få komma ut på marknaden.

  Är det eu de toilet eller parfym?

   Toalett.

   edp står det på flaskan

  Så många olika sätt att tolka, så många olika smaker att fylla. Ni som bara blir griniga av att läsa här inne borde hitta er något annat att fylla dagarna med. Nåt som ger er lugn och får er all le och må mycket bättre än ni ger sken av här. Önskar era alla en god fortsättning på torsdagen:)

   Ja kan vi sluta vara så negativa och bara posta positivt medhåll här? Blir mycket trevligare då 😊🙏🏼❤

  Du verkar vilja att det ska lukta mycket/starkt?
  Hoppas inte, önskar folk skulle lugna sig lite med alla dofter… Lagom är bäst.

   Exakt! Som doftöverkänslig är det ett rent helvete ibland när folk har massa dofter på sig. Särskilt på jobbet. Jättekul att behöva gå hem för att man har fått ett migränanfall pga någons parfym 😠

  Är alla gnällkäringar vakna idag? Det är en personlig recension, vad CAM gillar och tycker är bra hon säljer inga produkter.

  Måste säga att din trovärdighet gör extremt mycket, ungefär samma effekt som Therese lindgren hade på mig för 5 år sedan, eller kenza för 10 år sedan. Ta vara på den, blir mkt sugen på att testa dessa produkter xD
  Allt som influencers marknadsför nuförtiden undviker jag som pesten eftersom de har noll trovärdighet kvar.

  Kul med så ärliga recensioner! 🙂

  Hade varit intressant om det varit en kunnig på ämnet som gav recension. Ber om ursäkt om jag missat att bloggbevakning är expert på skönhetsprodukter. Men kul att veta vad en person tycker annars inte.

   Instämmer! Jag kastar mig alltid över tester och recensioner (på allt, från hushållsapparater till hudvård och böcker) och då blir man kräsen när det kommer till detaljerade omdömen.

   En body lotion till exempel, har den tunn och rinnig konsistens eller är den en fetare lotion? Känner man sig kladdig eller absorberas den snabbt? Hur funkar deodoranten på en nyrakad armhåla, irriterar den? Torkar den snabbt? Missfärgar den vita eller svarta plagg?

   Är produkterna djurtestade? Allergitestade? Var tillverkas produkten?

   Men läs recensioner av andra då? Hon har väl aldrig påstått att hon är något proffs?

    Och riddarna jobbar på som vanligt.

     Precis som gnällspikarna.

  Hahah jag tycker det är så kul hur Frändfors bemöter denna bloggsläsare. Jag fick skrattattacker imorse!

  OT: hur många influensers tror ni kommer följa de nya allmänna råden 🙂

   0

   Therése och Helen.

  Förutom influencers produkter de skapar är jag OERHÖRT trött på influencers som:
  1) klagar på instagrams algoritmer och fiskar sympatilikes och delningar
  2) bara tror att de kan inspirera om de är i en miljö med vita stränder/palmer/pooler. Fan, get creative tack!

  Jag går också väldigt mycket på doft, men än mer åt att det ska innehålla ”snälla” ämnen, gärna ekologiska. Dessvärre innehåller hennes serie alldeles för mycket kemikalier och dåliga ämnen för både kropp och natur… Synd!

  Spännande nu när alla influenser i sthlm ska begränsa sitt sociala liv till hushållet, i minst tre veckor. Vilka tror vi kommer klara det?

   Hur många middagar och restauranger verkar Elsa Billgren ha varit på enbart under ett par dagar?? Fattar inte hur vissa tänker 🤯 Hoppas verkligen att de skärper sig nu.

   Ska du posta detta under alla inlägg nu?

   Vilka kommer klara det öht, influencer eller inte..?

  ”En ganska tilltagen mängd”. Vad betyder det ens? En mängd av något kan vara väl tilltagen, t ex. Men bara ”tilltagen”. Språket i inläggen är verkligen inte på topp.

   Hoppas du förstod ändå eller ska hon återkomma med exakt mängd?

  Absolut bästa deon är LdB.

  Bra inlägg, Camilla! Ser gärna fler liknande! ♥️♥️

  Sniph måste vara det sämsta namnet typ ever. Fattar att det ska uttalas ”sniff” men för mig blir det bara ”Snipp”.

  Herregud så otrevligt Sandra Beijer svarade sitt fan på stories nyss. Vad fan är hennes problem?

   Fast nej? Hon är ju rimlig i sitt svar, hur kan folk inte veta vad hon syftar till? Läser/ser inte människor på någon typ av nyhet iaf 1-2 gånger/dag?

  Till er som säger att folk kommer fram och frågar vad det är för parfym ni har på er: ni har FÖR mycket parfym. Sorry not sorry.

   Nä knappast. Jag är inte intresserad av parfymer som stinker. Utan bara de man får en hint av när man kommer nära och som luktar unikt. Man sprutar ett moln i luften i halshöjd som man sen ”går in i’ för att få parfymen på sig.

   Men annars är ju en överdriven parfymmängd ett sätt att få folk att hålla avstånd

   Exakt. trodde att det var allmänt känt att den frågan är ett finare sätt att säga att någon behöver tagga ner på mängden parfym. Man känner den över hela jävla gallerian liksom.

  Vad gav dessa produkter för sammanlagt koldioxidavtryck?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *