Sanna Guidetti om varför hon slutat exponera sina barn på sociala medier

Sanna Guidetti är en förälder som började reflektera över sin egen exponering av sina och maken Johns barn på sociala medier, och som kom fram till att sluta helt med det.
Jag tycker det är jättebra att fenomenet synliggjorts och att föräldrar – primärt de med stora sociala medier – börjar fundera över det istället för att bara göra som man alltid gjort.

Vissa kommer kanske fram till att de vill fortsätta exponera sina barn, men oavsett vilket beslut en förälder tar så bör det vara ett genomtänkt beslut, vilket det blir om man lyfter fram ämnet och pratar om det. 
Friskt vågat, hälften vunnet typ och det gör mig glad att en influencer som Sanna lyfter upp ämnet i en video och berättar om hur HON tänkt istället för att bara gå in i någon typ av försvarstal, vilket man ofta ser hos influencers och andra extremexponerande föräldrar.

112 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Så himla bra!
  Äntligen en influenser som säger något klokt!

  Svara

   Håller med! Fattar verkligen inte hur folk som t ex Ebba von Sydow tänker när hon använder sina barn för att göra reklam?! Har man blivit helt blind för integritet eller bryr man sig helt enkelt inte? Inte bara exponerar dem i sociala medier utan till på köpet använder dem för att tjäna pengar, blä på dessa föräldrar!
   Hoppas såå att det kunde komma en lag snart som skulle skydda barnen från att bli upplagda på nätet.

   Svara

    Tänker också att det måste vara så konstigt och jobbigt för barn att alltid ha en kamera upp i ansiktet. Och då menar jag inte de vanliga kort och videor som alla föräldrar tar på barnen. Utan det där ständiga poserandet, tillrättalagdhet, en mamma som pratar in i en telefon, dag in och dag ut.

    Såg en story från Ebba en helgmorgon, det skulle göras någon reklam för amerikanska pannkakor och dottern skulle vara med så klart. Fan att inte ens få bara vara när man ska äta sin frukost!!

    Svara

  Jag tycker att det ska införas en 18-årsgräns!

  Svara

   Uppåt då eller? Så människor kan fokusera på sina egna liv.

   Svara

  Skriv om att Anna Book varit på IKEA två dagar i rad.

  Svara

   Totalt ointressant

   Svara

   Men det var ju helt ”ödsligt” där – viktigt påpekande från Booken!

   Svara

    Eftersom alla andra tar sitt ansvar och HÅLLER SIG HEMMA ja.

    Svara

     Har en arbetskamrat som åkte till Spanien på höstlovet och uppdaterade sina sociala medier om hur lätt det var att hålla avstånd och hur coronasäkert det var och att där var bästa stället för att undvika smitta. JA?! Eftersom alla andra respekterar restriktionerna??

     Svara

    Om ödsligt menas med helt full parkering så😬

    Svara

    Det kunde hon ju inte veta innan men åkte dit ändå.

    Svara

   Haha alltså tycker alla som är på Ikea i dessa tider är knäppa men förstår heller inte poängen med att vi ska ondgöra oss över det? Jaha so what? Folk blir arga på sina kammare men man får tänka att var och en styr sig själv. Lyft de som föregår med gott exempel istället, annars leder det bara till ”hon gjorde så då tänker jag också gå ut ect”

   Svara

    Men om var och en styr sig själv blir vi ju inte av med smittan. Förstår inte hur man inte kan förstå det..

    Svara

   Och första gången dessutom i Gävle där hon sedan gick runt på stan. F ö tror jag att många influensers helt tappar content om de tar bort barnen.

   Svara

   Köpte Anna Bookhylla?

   Svara

   Särskilt när Ikea erbjuder både ”Click and collect” och hemkörning av produkter. På så sätt kan man handla på Ikea utan att gå in i varuhuset. Click and collect kostar 99kr, det borde hon väl ha råd med?

   Svara

    Skrev också en OT kommentar om detta igår. My behövde tydligen köpa garderober akut eftersom Jonas flyttat in! Ser nu på story att de är hos Dr Alban som verkar ha någon sorts fest. Även om det är utomhus så håller de ju inte avstånd! Hur svårt är det? Regeringen kommer att behöva ta till andra metoder om denna ”soft approach” inte fungerar. Vill folk ha lockdown som många andra länder?

    Svara

     Nu tillåter inte vår grundlag en lockdown, men riksdagen kan mycket väl rösta igenom det i en tillfällig pandemilag. De röstade ju emot det förut.

     Svara

      Precis!

      Svara

     Akut behov av garderober, jo tjena! Vad är problemet med att vänta två-tre veckor?

     Svara

     Dr Alban skrev ju till och med en låt om att man ska lyssna på Tegnell!

     Svara

   Precis. EFTER de hårdare restriktionerna åker hon till frisör, stan, IKEA TVÅ gånger, går på restaurang och är nu på fest 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

   Svara

    Men hur ofta springer människan till frisören?

    Svara

     Det gråa kryper fram snabbt.

     Svara

    Temat för festen: Dumb and Dumber 🙈☃️⛷

    Svara

  Tyvärr kommer inga stora influensers följa detta då deras barn är en stor del av deras kanaler och samarbeten/pengar. Sorgligt.

  Svara

  Älskar Sanna. Hon känns så genuin och äkta inom ”influencer världen”

  Svara

  Så bra gjort av henne!👍👏
  Vissa går bara för galet långt när det handlar om exponering av barnen, det är verkligen tragiskt 😔 Man kan bara hoppas att fler tänker till lite nu.

  Svara

  Bottenskrapet är väl ändå BB..

  Hon vill inte visa barnens ansikten, men…
  Samtidigt göra reklamjobb, tidningsomslag med barnen går dretbra… 🤷‍♀️🤦‍♀️
  Hyckleri3000…

  Svara

   Men vart har hon tagit VÄGEN?!??? Mitt tredje alternativ, efter uppbrott från P eller depression, är att hon tröttnat på all sk*t hon får i alla sina sociala media. Och säger morsning och goodbye. För oavsett hennes egen ”skuld” i kritiken tycker även jag att folk vräker ur sig vidrigheter som ingen förtjänar.

   Svara

    Covid kan vi utesluta i alla fall, i går var hon på behandling här @lykoconceptskin. Tror att det är ett trick och rop på uppmärksamhet och att hon nu sliter sitt hår över hur förhållandevis lite folk bryr sig.

    Svara

     Har hon också missat de nya restriktionerna? Smittskyddsläkarens råd är att bara gå till tandläkaren om det verkligen behövs, och Isabella går på en skönhetsbehandling, när hon har varit i kontakt med sjuka barn dessutom.
     https://www.expressen.se/nyheter/coronaviruset/smittskyddslakarens-rad-undvik-systembolaget/

     Svara

     Fast det behöver ju inte vara så att hon var där igår, kan vara en gammal bild. Märkligt, när hon är aktiv på att uppdatera så söker hon uppmärksamhet heter det och när hon är tyst och tar so me paus så ropar hon på uppmärksamhet. Nja inte så säker på det, kanske vill hon vara ifred lite, folk verkar bry sig mycket tycker jag för övrigt.

     Svara

      Ja hon tar till alla medel, funkar inte det ena så försöker hon med det andra.

      Svara

     Jag tror det är en gammal bild som återanvänds. Jag tycker mig ha sett exakt denna bild för typ några veckor sedan.

     Svara

    Men vilket tjat.

    Svara

    Tror hon är gravid och mår superilla!

    Svara

   Vem är BB?

   Svara

    Blondinbella. Antar jag. Trots att det är oförskämt…..

    Svara

   Tycker inte alls hon har hycklat faktiskt. Hon sa från början att hon inte ville visa dem och jag kan räkna på en hand hur många gånger jag sett bild som visar tillräckligt för att jag ska veta hur de ser ut.

   Margaux, Kenza och Janemaria är personer som exponerar sina barn. Oavsett vad man tycker om Bella så passar hon inte in i den kategorin.

   Svara

   Nej mycket kan man beskylla henne för men att exploatera sina barn är inte en av de sakerna. Hennes barn har varit med i färre reklamarbeten än min mans systerbarn.

   Svara

    Håller med tycker det är larvigt med er som försöker få det å låta som IL har exponerat sina barn, man har knappt kunnat avgöra hur barnen ser ut under alla år sedan dem föddes hur kan det vara jämförbart med annan exponering exempelvis torshården eller margaux? Nej det är det inte

    Svara

  Margaux är ju verkligen värst! Fy vad hon exponerar och typ lever på den ungen. Usch.

  Svara

   Yayanaomi är likadan..Allt ska bara se fint ut på ytan..Och hon vill leka den perfekta mamman.exponerar sina barn hej vilt

   Svara

   Lustigt – Helen Torsgården kritiserar ingen…

   Svara

    Helen tirsgården använder sina ungar i samarbeten också,usch noll respekt för sina barns rätt till privatliv. Utan dem faller hennes kanal o det vet hon men hon är för lat för att skaffa ett riktigt jobb,lättare att sälja sina barns privatliv…ingenting är heligt för flunsurna. Stackars barn

    Svara

     Håller med!!!Känns som att ingen ”vågar” kritisera Helen Torsgården av någon konstig anledning. Kanske för att hon lägger upp en vlogg i veckan på typ 20 min o folk älskar ”det lantliga myset” som ingen annan kanal egentligen har , o är rädda att hon ska sluta. Tycker det är helt sjukt hur man kan vela exponera sina barn för content som man i sin tur tjänar pengar på. Inte minst använda sina barn i samarbeten. Samma med Mimi. Som filmar sina barn helaaaaa tiden o även typ halvt nakna. Fattar ingenting o blir på riktigt rädd.

     Svara

      Fattar heller inte varför Mimi har behov av att säga vem av barnen som kissat/bajsat ner sig? Skulle räcka att säga att det hände en olycka på natten, om man överhuvudtaget måste säga det i sin vlogg? Tycker det är helt sjukt

      Svara

    Håller med, men kan inte rå för att jag älskar Helen Torsgården. Behöver henne för min egen verklighetsflykt.. :(:

    Svara

    Fast Helen lägger ju knappt upp något varken på instagram eller youtube. Inte om man ska jämföra mot andra ”mammainfluencer”.

    Svara

     Handlar inte om bara mängden man lägger upp givetvis. Men blir ju tillslut en helhet med flera hundra videos med hela barnens liv . Att lägga upp en enda vlogg i veckan där typ 50% ish av videon handlar om barnen eller involverar deras ansikten o tal är för mig problemet . Samma med sponsgrejer. Ser hellre att de säljer ut sina hem och utseenden, men att ens dra in sina barn i det här ”sälj” grejen finner jag inte ens ord för. Bryr mig inte ett dugg hur folk tjänar pengar , men håll barnen utanför .

     Svara

    Håller med. Hon använder barnen exakt lika mycket. Ida Warg nämner ingen heller. Hennes barn verkar dessutom alltid så obekvämt framför kameran.

    Svara

   Tycker Janemarina är värre. Att leva på sitt barn är sjukt men att jaga likes på sitt sjuka barn är fan sjukare. Man kan ventilera sina tankar i en sån situation utan närbild på sitt barn i sjukhussängen.

   Svara

   Janemarina är värre.

   Svara

    Janemaria som använder sin cancersjuka dotter….

    Svara

   Sanne Alexandra 🤢

   Svara

   Bingo rimer är med bland de som exponerar barnen mest tycker jag!

   Svara

   Jag håller med om att Margaux är värst och ändå kan jag inte sluta titta på hennes videos.

   Svara

  Värst av alla är väl ändå Yoga Girl vars instagram till 75% består av bilder och filmer på Lea Luna. Nu har hon ju tappat väldigt många följare pga alla inlägg om barnet och hon tappar fortfarande, så i hennes fall har det knappast varit ekonomiskt lyckat.

  Svara

  Det enda jag vill veta är vad som hände mellan Sanna & Maja 😝

  Svara

   Jag förstår att det är en grej mellan dom MEN jag är också såååå nyfiken!!!

   Svara

   Jaaaaa!
   Så orimligt nyfiken!
   Tycker dock dom skött det hela (vad d nu är) väldigt snyggt och inte hängt ut varandra osv

   Svara

   Maja “tog” samarbeten själv bakom ryggen på Sanna (samarbeten som dom egentligen blivit erbjudna som ”par” hon och Sanna iom deras podd)
   Rika som troll hon och Victor men mycket vill ha mer. Man märker att Maja försöker nå ut mer internationellt nu också för att hon börjat prata engelska i sina stories och skall börja med undertexter på sin youtube-kanal. Samtidigt klagar hon jätteofta ”på att hon har så mycket jobb och inte hinner med sitt barn så mycket som hon vill (dvs lämnar honom på förskola 5 dagar i veckan). JAG FATTAR VERKLIGEN INTE varför vissa människor aldrig är nöjda? Alltid vill ha mer mer mer och inte kan vara i nuet? Och om dom skaffar barn så ska barnet liksom bli ett komplement eller någon som passar in perfekt i förälderns tidigare liv. Inte en tanke på att man kanske kan ändra sig och sina mål för barnet som inte ens bett om att få bli till?
   Så trött på egoismen och ha-begäret och hur alla vara ska ha mer och mer och tillomed vaskar vänskaper för detta.

   Svara

    Hur vet du att Maja gjorde det?

    Svara

    Victor var på svensexa i Marbella, han och hans ”grabbar” hade hyrt en yatch. Det var en svensk kille som hjälpte till och fixade massa saker till dom. Han fixade även dit massa tjejer och både Victor och John var otrogna. Det var väldigt mycket sex på den båten.
    Vissa säger att det är samarbeten som har skapat sprickor mellan Maja och Sanna medan vissa säger att Sanna visste om otroheten men inte berättade för Maja.

    Svara

   Jaaa vill också veta vad som har hänt!!! Herregud Maja och Victorär väl gudföräldrar åt Mason?! Undrar vad som har hänt!

   Svara

    Victor var på svensexa i Marbella, han och hans ”grabbar” hade hyrt en yatch. Det var en svensk kille som hjälpte till och fixade massa saker till dom. Han fixade även dit massa tjejer och både Victor och John var otrogna. Det var väldigt mycket sex på den båten.
    Vissa säger att det är samarbeten som har skapat sprickor mellan Maja och Sanna medan vissa säger att Sanna visste om otroheten men inte berättade för Maja.

    Svara

   Victor var på svensexa i Marbella, han och hans ”grabbar” hade hyrt en yatch. Det var en svensk kille som hjälpte till och fixade massa saker till dom. Han fixade även dit massa tjejer och både Victor och John var otrogna. Det var väldigt mycket sex på den båten.
   Vissa säger att det är samarbeten som har skapat sprickor mellan Maja och Sanna medan vissa säger att Sanna visste om otroheten men inte berättade för Maja.

   Svara

  Var är IL??

  Svara

   INGEN BRYR SIG! Låt för i helvete hennes kanaler dö.

   Svara

    Jo jag gör!!

    Svara

     Jag också! 😁

     Svara

  Till Anna book man kan få Corona två gånger och det har hänt att andra dött andra gången med, gå inte till Stora sammanställningar bara för du var så ”duktig ” o tog ditt ansvar i några veckor, var det inte du som skrev långa rader om att alla ska ta sitt ansvar sen går du o gör skönhetsbehandlingar o Ikea osv i en brinnande pandemi?? Frankrike Sa andra vågen är mer dödlig dessutom.. hetregud 🤦‍♀️

  Svara

  Anna books långa rader om att ta ansvar o i den dödligare vågen av pandemin med medvetande om att man kan få covid mer än en gång drar hon till Ikea med mera 🤣😀

  Svara

  Älskar när folk har integritet. Låt barnen bli såpass stora att de förstår vad de utsätts för och kan ge medgivande innan de läggs ut i mer eller mindre tveksamma sammanhang.

  Svara

  Ok men vad hände med henne och Maja???

  Svara

   Ja snälla Camcam kan du inte gräva i det här?? 🙂

   Svara

   Victor var på svensexa i Marbella, han och hans ”grabbar” hade hyrt en yatch. Det var en svensk kille som hjälpte till och fixade massa saker till dom. Han fixade även dit massa tjejer och både Victor och John var otrogna. Det var väldigt mycket sex på den båten.
   Vissa säger att det är samarbeten som har skapat sprickor mellan Maja och Sanna medan vissa säger att Sanna visste om otroheten men inte berättade för Maja.

   Svara

    Har hört från ”säker källa” att Sanna visste om otroheten och inte berättade för Maja och att det därför sprack mellan dem.

    Svara

     Märkligt att hon bryter kontakten med Sanna, men att hon fortfarande är tillsammans med mannen som faktiskt var otrogen mot henne 🤷🏼‍♀️

     Svara

  Varför är det ”rätt” när andra influencers väljer att inte exponera sina barn på sociala medier men när du pratar om Isabella och hennes barn så låter det helt annorlunda?

  Svara

  Spelarfru måste va det bästa jobbet

  Svara

   Vet inte om jag skulle vilja sitta fast i ett land flera hundra mil från familj och vänner. Verkar sådär kul..

   Svara

    Du kan ju alltid köpa en svindyr väska.

    Svara

  Antonijas födelsedagsfirande? Herregud

  Svara

  Det är väl inte mer än rätt, hon har ju tveklöst varit en av de absolut värsta… filmer när barnen gråter, får utbrott osv. Kul för dem att få en kamera i plytet då och att mammas 100k följare får se allt. Skönt att hon tagit förnuftet till fånga 🙂

  Svara

   Ja bättre sent än aldrig iaf. Tror så att många är så inne i det och reflekterar inte över det.

   Svara

  Hejja Sanna 🙂
  Gillar skarpt att man som influenser tar sig en funderare kring detta ämne. Fenomenet är relativt nytt med sociala medier, men det är ändå himla positivt att man lyfter upp ev. Risker med att exponera barn i sina sociala medier. Med det sagt så är jag ändå lite ambivalent i ämnet. Någon bild ibland som icke kränker eller exponerar ett barn anser jag nog (?) Okej.

  Svara

  Bra beslut av Sanna!

  Hoppas The swedish family överväger samma beslut! De är bland de värsta. Trots att Joanna är tv-producent och redan har som jobb att producera tv ska hon göra tv av sina barn. Och pappan är ingenjör och har sagt upp sig. Med andra ord har de från början riktiga jobb samt utbildningar. Det finns ingen egentlig ursäkt till att tjäna pengar på sina barn men dessa har trots allt ordentliga arbeten. Jag kan tänka mig att det är svårare för Helen Torsgården, Margaux, Kenza (hennes företag går ju dåligt och hon lever väl enbart på samarbeten), Ellen Bergström (hon arbetade ju (lite?) som skådespelare men det verkar inte gå något vidare). Och nu dessutom hennes syster som också hon från börjar endast arbeta som säljare i en skobutik.

  Jag tycker så synd om alla dessa barn som får sina privatliv blottade. Jag hade inte ens önskat min värsta fiende det.

  Svara

  För att vara landet lagom så är det märkligt att folk inte klarar att låta sina barn vara med på ett hörn. Lite lagom så där.
  Om man är en youtuber eller influencer mitt i småbarnstiden så kan jag förstå att barnen blir en naturligt del av ens vardag och att de på många sätt bli ständigt närvarande. Och jag kan förstå att många följare/tittare också följer det med stor behållning.

  Så varför inte visa barnen på ett genomtänkt och begränsat sätt istället för det här antingen/eller.
  Visa gärna barnen i korta sekvenser när det inte kan kränka den personliga integriteten, men låt dem ha sina känsliga stunder, trotsutbrott eller mest personliga ögonblick ifred. Hur svårt kan det vara?!!

  Svara

  Underbara (🧐) Clara försvarade sin exponering av barnen genom att likställa det med bönders barn som hjälper till på gården hemma. Hennes barn hjälper henne med jobbet, precis som jordbrukares hjälper till med höskörden. Inga konstigheter!

  Svara

   Herregud det var det sjukaste jag hört!

   Svara

    Den tiden har vi ju liksom lämnat bakom oss… Barnarbete.

    Svara

   Löjligt. Det går ju inte ens att jämföra. Bönders barn blev inte rikskändisar och utsmetade i media. Vad händer om nåt psykfall dyker upp. Sånt som händer när man är ute o drar rovor.. Jo tjena

   Svara

  En barn är ju (borde vara) det värdefullaste man har och det vill man beskydda ifrån allt , iallafall jag. Skulle kännas så obehagligt och utelämnande att vem som helst skulle kunna se det och även kommentera eller känna igen när man är ute någonstans. Lägger inte ens ut bilder på Facebook på mina barn. Man vet aldrig var de bilderna kan hamna på nätet, tycker dessutom att de själva när de blir mycket äldre ska få ta ställning till om/ var de vill synas.

  Svara

  Mitt barn har klagat på att han syns så lite på mitt instagramkonto. Det är jättelitet med några få hundra följare, men då jag har ett öppet konto pga har en blogg med samma namn så vill jag värna hans integritet. Har försökt förklara att jag inte vill att vem som helst ska kunna läsa om honom, att det är för hans egen skull. Sedan tar ju vi mkt bilder ändå på honom, skickar till farmor, gör fotoböcker osv, men att det känns fel att exponera honom på nätet. Jag visar faktiskt betydligt mer av mina hundar där, för deras integritet känns inte så viktig:)

  Jag är uppväxt med en rätt gränslös mamma som alltid berättade mer om mig för allt och alla än jag var bekväm med (inte så roligt att komma till hennes jobb och höra kollegor jag knappt visste vem det var kommentera mitt liv) så jag är SÅ tacksam för att sociala medier inte fanns när jag var liten. Hon har verkligen inga spärrar när det gäller sådant, så jag hade för alltid fått leva med att folk visste typ allt…

  Svara

  Linn Andersson från Unga mammor exponerar sina barn vansinnigt mycket med både knepiga samarbeten och långa texter på bloggen om barnens utveckling och vardag.

  Hela hennes ”varumärke” går ut på att vara mamma.

  Linn sa väl någon gång att hon minsann brukade fråga äldsta dottern om hon fick lägga ut bilder på henne, varav dottern alltid sa ja. Flickan är 3 år…..

  Svara

  Jag undrar mest när John ska ”erkänna” sin dotter Sayde. Hon har tom försökt skriva till JG själv men han svarade inte.

  Bakgrund; John var alltså otrogen för ca 9år sen när han var i Oregon på träning med Man Citys ungdomslag och hade sex med en tjej som blev gravid. Han har idag en dotter som verkligen är en kopia av både han och Nellie.

  Svara

   Kanske är därför inte S visar barnen längre, för man nu inte kan dölja hur lika barnen är.

   Svara

   Jag ser mest detta som lösryckta påstående utan någon vidare substans. Hur hög sanningshalt finns i det egentligen…? Kvinnan som påstått allt kan lika gärna vara skvatt galen. John var väl ett ganska hett ”namn” där och då, nästa superstjärna typ. Finns nog ganska många galningar som påstår en massa om personer som är superkändisar.

   Sett bilder och tycker inte alls att ungen är lik honom?

   Svara

    Nej han var typ helt okänd, spelade väl i ungdomslag och speciellt okänd i USA. Mamman är inte alls galen utan ett helt normal tjej (följer henne på insta) som aldrig krävt någonting av JG. Hon har dessutom hållit fast vid sin story i 10 år nu.

    Svara

   Mitt hjärta värker för den lilla tjejen som har en förälder som inte ens vill erkänna henne. Verkar som att hon har en bra mamma iallfall <3

   Svara

    Hahahah men gud lugna dig. 😂 Du baserar allt på något en kvinna sagt på sociala medier?

    Svara

     Fast det är inte bara lösryckt skvaller. John Guidetti var i Portland/oregon på träningsläger precis 9 månader innan Sayde föddes. Mamman till barnet jobbade som värdinna på den nattklubben som John och hans vänner besökte där. Han var dessutom helt okänd i USA så att mamman skulle hitta på att en random svensk okänd fotbollsspelare som dessutom mest satt på avbytarbänken är pappa till hennes barn är högst otroligt. Hon har heller aldrig velat ha några pengar från John utan endast att han skall erkänna sin dotter som sin. Slutligen är dottern Sayde EXTREMT LIK både John Guidetti och hans andra dotter Nellie som han har med Sanna.

     Svara

      Sayde är en kopia av pappan och Nellie.

      Tror mer det är därför hon slutat. ALLA ser likheten.

      Sanna blockar ALLA som nämner detta ämne på två sekunder.

      Han var otrogen. Och det kommer en dag då detta kommer fram.

      Svara

   Vad är tjejens Instagram?

   Svara

    Flashback

    Svara

  Ett exempel på någon som exponerar sina barn sjukt mycket är Sanne Alexandra. Hennes barn är med i varenda bild/story hon lägger upp. Plus alla samarbeten. Fattar inte behovet att ha med dem i varenda grej man lägger upp. Börjar snart komma ikapp Margaux och Paula.

  Svara

   +1!!! Hon är bedrövlig. Och hon måste vara besatt av sitt utseende..hur många bilder/filmer på sig själv kan en person piblicera på samma dygn?

   Svara

   Herregud hon är så störande med hennes skådespeleri om att hon är en harmonisk person. Säger bara bullshit.

   Svara

  Äntligen! Förstår inte varför fler väljer att fatta detta beslut i och med att barnkonventionen blivit lag. Barnkonventionen säger att barn har rätt till ett privatliv och flunsor som väljer att lägga ut bilder på sina barn och eventuellt upprätthålla sin karriär med hjälpa av detta bryter alltså mot detta, en lag, som handlar om barn och deras rättigheter. HELT SJUKT!

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.