Hur skulle det gå för Isabella Löwengrip då?

Jag fick den HÄR kommentaren under ett blogginlägg och tänkte att jag skulle svara på den, helt kort.
Hur skulle det se ut om jag slutade skriva om Isabella Löwengrip helt plötsligt?
Vem skulle i så fall betala för hennes hotellnätter varje månad, eller sponsra hennes månatliga shoppingturer på Max Mara?

Klart som korvspad, eller hur? 

298 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Frågeställaren i kommentaren har ju en väldigt bra poäng. Bella verkar inte må bra så varför fortsätta skriva? Eller menar du att du känner ett personligt ansvar för att Bella ska ha råd med kläder från Max Mara och hotell?

  Svara

   En fråga jag ställer mig är hur cynisk man måste vara för att driva en stor blogg? Om man vill vara krass, om Camilla skickar IL 20 lax i månaden måste hon ju själv dra in minst 40 på IL. Kanske är det bara så att den här ”jargongen” som råder härinne om IL är en såpass stor inkomstkälla att det vore dumt ge upp den.

   Svara

    Jag tror att du har helt rätt. Camilla har insett att inläggen om Bella skapar mest trafik och kommentarer. Flashback brukar även nämna Bloggbevakning när det skrivits ett inlägg här. Ju vassare Camilla är i sitt inlägg, desto fler kommentarer brukar det bli. Tycker allt bara är äckligt. Ja, jag vet att jag kan sluta läsa och det börjar gå åt det hållet då jag kikar in mer och mer sällan.

    Svara

     Jag tror också det stämmer. Jag kan ”förstå” frestelsen, ett taskigt inlägg om Isabella och pensionen tryggas på (kanske hade man gjort så själv, det är ju väldigt stora pengar det rör sig om) men ”vackert” är det ju inte direkt.

     Svara

   Hur som helst har jag sedan 20 juli 2020 aldrig varit inne på IL:s blogg. Jag vill inte bli utnyttjad som betalare för någons kläder.

   Svara

    Samma här, inte sedan försommaren så andra får betala hennes kläder och hotellrum nu. 😉

    Svara

     Det mest intressanta med det här apropås ansvar tycker jag är hur stor makt Camilla faktiskt har. Om man vinklar nån negativt tillräckligt länge och låter hatare få ett forum så har man ju lyckats skapa ett klimat där såna som inte är vana vid att läsa text kritiskt faktiskt tror de känner en människa och att bilden som målas upp ”stämmer.” Superintressant men också otäckt.

     Svara

    Då ska du ju i så fall inte gå in på denna blogg eller någon annan heller? För det är ju det influencers använder sin lön till, köper kläder hus lägenheter etc? Det är alla besökare ”utnyttjade” till.

    Svara

     Då kan man säga så här: jag väljer själv vilken blogg jag vill besöka och därmed tillåta bloggaren att tjäna pengar på mig. Jag vill inte att Isabella Lövengrip gör det.

     Svara

   Tror knappast att hennes sk psykiska ”ohälsa” har något med blogg och skvaller att göra. Hon har haft ett helt team av psykologer enligt egen utsago och de har nog haft sitt att säga i så fall.

   Svara

    Sympatipoäng är vad hon vill få ut av att hon är psykiskt ostabil och inget annat. Hon kan fortsätta gasa på under täckmantel som ”sjuk”.

    Svara

   Fast om hon inte mår bra kan hon ju sjukskriva sig och gå på sjukpenning? Det gör ju de flesta andra.

   Att bloggar granskas ser jag som nåt positivt, då de når ut till många och uttalar sig ofta om saker de faktiskt inte har koll på.

   Mår man så dåligt att man inte klarar detta kanske det bästa är att sjukskriva sig. Är som vilket annat jobb som helst.

   Svara

    Jag tror inte att hon har någon SGI.

    Svara

    Jag tycker också att det är positivt att det granskas. Men om jag minns rätt så slutade Camilla att skriva om Tyra pga hennes psykiska ohälsa? Varför inte vara konsekvent?

    Svara

     Hon sluta väl också blogga? Ska man psykisk ohälsa betyda att man får agera hur man vill!

     Svara

    Vilket sjukt resonemang. Om nån blir mobbad på arbetsplatsen kan den ju gå och sjukskriva sig om den inte orkar.

    Svara

     Fast ljuger du på din arbetsplats kan du faktiskt bli av med jobbet

     Svara

     Eller ännu bättre, mobbarna kan sluta pga att andra reagerar eller att ledningen kliver in.

     Svara

   Blogbevakningen tar ju upp Blondinbellas förehavanden med allt längre mellanrum. Håller på att fasa ut henne, verkar det som.

   Svara

  Men du säger ju själv att hon ljuger som en häst travar. Hur vet du att hon menar det hon säger i dessa uttalanden?

  Svara

   Ja precis, det kanske är det man ändå säger om man får så mycket hat. Tycker att hon får på tok för mycket hat.

   Svara

    Hon är duktig på att tycka synd om sig själv. Istället för sitta i en podd och gråta ut så kan hon ju börja med att titta på sig själv och sitt beteende och börja ändra på en del saker. Kritiken hon får har hon ju själv skapat.

    Svara

     Jag gillar inte heller alls men tycker din kommentar är riktigt obehaglig. Influensers får skit oavsett hur de är. Det spelar liksom ingen roll hur perfekta de är, de kommer alltid att få kritik, ska de då ändra sig och rätta sig efter det hela tiden? Så sjukt

     Svara

      Den kommentaren va obehaglig? 😅
      Är dom perfekta? Och nu pratar vi om IL och jo hon har absolut själv skapat den kritik hon får.

      Svara

       Kritik hon får? Hon får ”kritik” för allt hon gör, vad hon är gör och säger så är det fel, allt hon gör vänds till fel och det klagas och hackas på allt hon gör eller inte gör. Det är inte kritik det handlar om utan att folk hackar på henne och hittar på vad som helst om henne och påstår allt möjligt, kränker henne och drevar.

       Svara

        Har du fått permission först nu? Blev litet orolig.

        Svara

         Typisk hatkommentar från en typisk hatare. Det är nog du som borde låsas in och inte ha tillgång till internet, anonym 10:53

         Svara

          Men aaawww. Stackars.

          Svara

        10:21 du mår inte bra

        Svara

        9:33 och 10.21 är inte samma person. Stackarn, blev du så stött av att jag skrev att din kommentar är obehaglig? Herregud. Och vadå men är de perfekta? Jaha så man måste vara perfekt annars ska man hackas på. Är du ens perfekt? Det kan du inte vara med tanke på att du sitter och snackar skit här inne. Hade du varit offentlig hade det varit din undergång typ.

        Svara

         🤣🤣🤣🤣 du är ju heeeeelt galen

         Svara

      Enda jag hör när jag lyssnar på podden är ”Buhu tyck synd om mig så jag slipper ta ansvar för allt jag säger och gör som är problematiskt”

      Svara

       Inte alls, hon tar ju åt sig av kritik det säger hon ju i poden och tar ansvar men att hon blir ledsen och trött av allt är inte konstigt, vore konstigt om hon inte blir ledsen och tar åt sig, men så klart är ju det fel också hon kan inte göra något rätt enligt folk här. Hon har det inte lätt. Jag tycker s ynd om henne.

       Svara

        Fan vad alltid svamlar

        Svara

        Haha, var tar hon åt sig? Säg mig

        Svara

       Exakt så.

       Svara

      Nej, det stämmer inte alls. Många bloggare skapar en väldigt trevlig stämning. Kan bero på att de har självinsikt, är genuina och inte skriver för att provocera, som det är uppenbart att t ex IL gör. Bloggare som kör med taktiken ”det är min blogg, jag skriver vad jag vill”, får vara beredda på att det kommer kommentarer därefter.

      Svara

       Helt rätt Sofia 10.25. Många särskilt på Insta uttrycker sig så. Har man som IL även en podd där kompanjonen uttalar sig som en expert psykolog psykiatriker då källor aldrig nämns till råden de ger får man självklart kritik.

       Svara

     Tack 09:15 👏🏻👏🏻
     Sympatipoäng är vad hon vill få ut av det. Så att hon kan fortsätta bete sig svinigt under sin täckmantel som psykiskt sjuk.

     Svara

    Hat? Herregud. Kritik är inte HAT.

    Hon vill alltså anses vara en vuxen, mogen affärskvinna men ändå så ska vi behandla henne som en 5-åring när hon skriver gång på gång att hon är nöjd med trafiken Bloggbevakning. Vi ska alltså misstro henne och tänka att hon nog inte menar det utan är ledsen egentligen? Så mesigt och så i tiden att allt ska lindas in i bomull. Hon får stå sitt kast alternativt stå upp för vad hon tycker då hon inte har problem att göra det i andra fall, t ex när hon talar illa om sin familj gång på gång och hävdar att hon har rätt till sin historia. Det kortet passar tydligen när det passar, resten tar hon på offerkontot som flera andra influenser gör. Buhuu.

    Svara

     Nä precis, och hat är inte kritik.

     Svara

     Nu tror jag inte att det är den konstruktiva kritiken hon vänder sig mot. Den kommer från alla tänkbara håll dessutom och den tycker jag hon hanterar rätt väl. Det är allt det andra, det bittra, elaka, allt spyendet kring allt från hennes utseende till Pauls utseende, hur hon är som förälder etc etc i det oändliga. Det finns sånt man, i mina ögon, helt enkelt inte säger till folk. Oavsett. Vad man än tycker och tänker. Man går inte fram till en person och spottar denne i ansiktet, om man är riktigt funtad. Igen – OAVSETT vad man tycker och tänker.

     Åsikter om någons person kan man hålla för sig själv – även om personen råkar vara en influencer. Resten – affärerna, siffrorna, etc, tål att granskas och kritiseras men resten är riktigt, riktigt vidrigt.

     Svara

      Hon är ju ett hatobjekt här och ja jag vet att ordet missbrukas men i många kommentarer om IL här på Bloggbevakning som är fullkomligt avskyvärda så är det inte att överdriva ordet hat. Att de dessutom får stå kvar medan minsta kritik mot gullgrisen Annica talar sitt tydliga språk. Nog sjutton existerar Bellahatet!

      Svara

       Bellas hat mot verkligheten och korrekta verklighetsbeskrivningar kanske speglas i något som passar bella att kalla näthat utan att reflektera över speglingen vartifrån det kommer?

       Svara

        Vad du vill säga är ”blame the victim.” Fast med väldigt många ord.

        Svara

         Om man har ansvar för sina egna handlingar, så visst!

         Svara

     Sen när blev kommentarer om opererade bröst, utseende, hy, föräldraskap, var och varannan bedömning med psykiska sjukdomar.

     Svara

      Typisk konstruktiv kritik och granskning…nej självklart inte.

      Svara

      What?

      Svara

       (Menat till ”Grundläggande psykologi” ovan…)

       Svara

        Hen ger exempel på hat som på nåt märkligt sätt ursäktas som ”konstruktiv kritik.” (Trots att alla egentligen fattar det är hat, mobbing, trolleri, etc)

        Svara

      Exakt min poäng. Det är ju sällan bara god konstruktiv kritik hon får. Vare sig man läser här eller på hennes egna kanaler. Kan vi bara sluta berättiga hat genom att kalla det för kritik?

      Svara

       Kan vi inte bara sluta kalla kritik för hat?

       Svara

        Ja, när vi slutar kalla hat för kritik, det är ju bara läsa massor av kommentarer här som är rent skärt näthat.

        Svara

     Bra poäng! Kom ihåg dock: hat är inte heller ”kritik”…

     Svara

     Hon kan säkerligen fått motta hotfulla meddelanden på sin blogg, epost eller Insta eller allt vad hon har inom sociala media men att få kritik för diverse agerande under t ex Corona eller att P1 programmet blev fällt är inte hat eller hot. Dessutom har hon hjälp med att skriva t ex bloggen och kommentarerna är modererade. Här har inga hot skrivits vad jag sett. Många influencers anger att det vi normala anger som kritik är för dem hat. Förvånansvärt många. Detta utspel hänger ihop med Granskningsnämnden, ”sumobrottaren”, agerande under corona med mera. Hon är duktig på sociala media.

     Svara

      Alltså ALLA influencers kallar minsta lilla kritik för hat eller harstorm.

      Svara

     👏🏻👏🏻👏🏻
     Ne men IL ska lindas in och behandlas som en porslinsdocka det är klart och tydligt här inne.

     Svara

   Just så, vi ska hylla henne. Vår vackra och kloka ledare. Om något ska hon hyllas för allt arbete hon gör!

   Svara

    Alla kommer ihåg fejkad hotlapp och hur hon förtalade Hajen. Vad är det när en influencer agerar så? Bara utspel att inte bry sig om?

    Svara

     Vadå vi ska hylla henne? Frågar du mig anser jag att vi ska glömma henne helt. Hon är över. Passé. Hon var inte ens så intressant från början. Oavsett om hon fått er uppmärksamhet pga lögner och sjukt beteende eller om hon skulle fått den för att hon är så väldigt framgångsrik, så har hon iaf fått den, eller hur? Ni kan alla sitta här och påminna varandra om allt hon gjort som förtjänar kritik och hat och allt därimellan men det tar ju inte bort det faktum att ni sitter här och omtalar och diskuterar henne. Ser ni verkligen inte hur ni spelar henne rakt i händerna??

     Svara

      Men alla dessa som skriver helt vidriga kommentarer på hennes blogg osv osv, de varesej glömmer eller ignorerar, de pushar drevet vidare. Tycker man hon är hemsk – ignorera då. Inget blir bättre av att man spyr vidrigheter över henne. I mina ögon känns det mer som att hon blivit ett tillåtet objekt att spotta på, för ens egen skull. Hur det kan kännas fint och bra att kalla en människa för såna saker som hon får läsa, det övergår mitt förstånd.

      Däörmed inte sagt att hennes affärer och siffror etc inte ska granskas och kritiseras, MEN det är nåt HELT helt annat.

      Svara

  Offerkofta enligt excelark

  Svara

   Exakt, hon har redan nedvärderat alla sina läsare genom att få det att låta som en skock dumma får som följer hennes beräknande excelarksinlägg. Hur trevlig är hon själv?

   Svara

  Jag tror absolut att hon bryr sig och tar åt sig, men det är lättare att låtsas utåt som att man inte gör det. så klart.

  Jag tycker att BB ska fortsätta kritiskt bevaka IL, tjänar man pengar på att vara offentlig får man också stå ut med att det man säger offentligt granskas och ifrågasätts. I slutändan så är det varje persons eget ansvar att skriva kommentarer osv på ett vettigt sätt. Att kalla någon äcklig gris och dålig mamma har ju ingenting med ett kritiskt granskande att göra. Människor som håller på att hata så har ju stora problem själva och skulle de inte läsa BB och IL skulle de spy sitt hat på annat sätt. Man får väl för f-n se till att vara en vettig människa.

  Svara

  Lyssnade på senaste podden – var är Paul? Hon har mått så dåligt, varför har hon då inte fått något stöd av sin fantastiska soulmate som hon alltid är tillsammans med?

  Svara

   Man kan må dåligt även om man har en partner. Inte partnerns fel.

   Svara

    Menar inte att det är hans fel – konstigt bara att hon inte nämner honom när hon pratar om vad hon gjort för att hantera sin ångest? Det är väl självklart att man söker stöd hos sin partner när man mår kass, och eftersom hon har pratat om honom non-stop sedan de träffades så var det bara underligt att han inte nämns en enda gång nu?

    Svara

     Eller så överanalyserar du. Bara för hon inte nämner honom som ett ”verktyg” hon använt mot sin ångest så betyder det inte att han inte bryr sig.

     Svara

      När min psykolog frågar vilka verktyg jag har för att hantera mitt mående säger jag inte ”krama min man”. Han räknas snarare in i mitt skyddsnät.

      Obs. Jag ser alltså inte min man endast som varken verktyg eller skyddsnät som endast finns för att hjälpa mig. Han är en person. Men ni fattar.

      Svara

       Fast Isabella har tidigare berättat det som hjälper henne bäst när hon har panikångest är att bli kramad hårt av Paul, i ett tyst och mörkt rum

       Svara

        Och det ska vi tro på?
        Varför är just det sant kan man undra.
        Det har gått så långt att inget Bella säger eller skriver behöver vara sant.

        Svara

        Det stämmer säkert, men man plockar ju upp nya verktyg med tiden och man behöver ha många verktyg i ryggsäcken. Jag kan ju inte bli kramad av min man när jag är på jobbet, till exempel. Då behöver jag andra verktyg. Det allra bästa är ju att kunna stoppa ångesten innan det blir en attack och då behövs helt andra strategier.

        Svara

   Trött på alla som tror att en man ska laga dem.

   Svara

    Enligt IL så är ju varje man hon är med den mest fanatiska och ska alltid finnas där för henne.

    Svara

     Det är väl så det ska kånnas, varför bli tillsammans om han bara är snäll ibland och är där lite när hab orkar?

     Kag har blivit kär mpnga gånger och alltid trott att jut han kag är med nu är den rätte. Idag är jag gift och fattar inte hur jag kunde älska någon annan än min man. Naturligt tycker jag.

     Svara

      Men hur går det för dig med att skriva? Stressad?

      Svara

     Iofs sant. Hon tror nog det är så. Tyvärr.

     Svara

     Något fel med det??

     Svara

   Vem säger att hon inte fått stöd? Man kan må dåligt oavsett stöd från närstående.

   Svara

   Paul la upp ett inlägg igår på Insta där han beklagar att poolen är kall.
   Antar att det är poolen hos Bella. Den som förutom värme även saknar tak.
   Så för att inte frysa ska han hädanefter ta på sig sin ”swimsuit” vad det nu är.
   I övrigt lever nog Paul i sin egen bubbla 🙂

   Svara

    Vad har det med saken att göra? 🤔

    Svara

     Med vilken sak?

     Svara

    Va, är en ouppvärmd utepool kall i november?!

    Svara

    Klagade?! Det var väl inte direkt det han gjorde?! Snarare ”skröt” om att han badat nu fast det var kallt. Och nog tänkte fortsätta under vintern

    Svara

    Dagens i-landsproblem. Han får ta på sig våtdräkt då. Vad gör man inte för konsten?

    Svara

     Han beklagade sig om att han nog måste börja med baddräkt. Han skrev på engelska och kan uppenbart som den professionella fridykaren han är det engelska ordet för våtdräkt.

     Svara

      Jag undrar mest hur han ska simma 2500 meter i en liten trädgårdspool….. Det måste kännas tröstlöst.

      Svara

       312 rundor om poolen är 8 meter lång…Vilken iron man!

       Svara

       Trots tröstlösheten förmodligen det roligaste han har i livet just nu.

       Svara

     Man blir inte varm av våtdräkt. Den blir ju lika blöt som att bada i badbyxor. Torrdräkt är mer passande

     Svara

      Jo, varför skulle våtdräkter annars finnas?

      Svara

      Klart man blir varm i en våtdräkt.
      Vattnet som läcker in mellan dräkten och huden värms snabbt upp så man inte behöver frysa.
      Ska man simma så är en torrdräkt olämplig eftersom den är bylsig och erbjuder motstånd.
      Våtdräkter finns i olika tjocklek från väldigt tunna t ex för windsurfing och tjockare för dykning på större djup.

      Svara

   Tror han har packat och dragit vidare och att det är därför hon mår dåligt!

   Svara

    Paul får dock komma och simma i Bellas pool mot att han rengör den och tar bort löv och kvistar som fallit ned.

    Svara

  Bella har vid flera tillfällen uttryckt att hon inte tar åt sig av negativ kritik. Dessutom har hon varit tydlig med att hon aktivt använder provokation för att få trafik. Hon ska givetvis inte behöva få kommentarer om sitt utseende eller att hon inte borde få leva (vilket hon beskrev i blogginlägg häromdagen). Nånstans verkar det dock som att Bella och Anna Book intalar sig själva att all kritik handlar om avundsjuka troll, allt dras under samma kam. Den rimliga kritiken buntas ihop med trollkritiken och de kan därmed fortsätta leva i sina bubblor där de har och gör rätt.

  Svara

   Intressant att man inte ska kunna få kommentera utseende på en person som i mångt och mycket har levt på sitt utseende och medel för att manipulera sitt utseende (make up-kosmetika) det förefaller finnas en viss obalans här. Kanske är det en sådan obalans som föder det verkliga näthatet?

   Influencers fria bubbla bör kunna punkteras och de bör kunna kritiseras som vem som helst.

   Svara

    Varför skulle man behöva kommentera någons utseende negativt för att den sålt smink/skönhetsprodukter? 😳😳

    Svara

     Klart att man ska få kommentera utseendet på någon som lever på att manipulera sitt eget och andras utseende på flera plan. Det kan vara både positivt och negativt så klart.

     Svara

    Visst får man kommentera utseende när en person just gör PR för sådana produkter särskilt i våra tider när även utseende utan reklam för skönhetsprodukter är belagda med filter eller är photoshoppade. Det var bra att Instagram numera anger vilket filter som personen använder men det går även att kringå.

    Svara

    Lägg av med det där skitsnacket.. blondibbella har verkligen inte levt på sitt utseende. Hon var liksom en av de första som tog bilder på ett sätt som ingen gjorde för tio år sen. Hon är inte modell och får inte betalt för hur hon ser ut utan sin bloggpersona. Att du har andra problem som gör att du måste kommentera någons utseende kan du ta med en psykolog och lämna andra männniskors utseende ifred. Eller ska vi kommentera ditt med? Vad vet jag, du kanske är säljare som jobbar på provision och du använder därmed ditt utseende? Sjuka jävel

    Svara

     Anger issues?

     Svara

   De tidiga influerarna slutade skolan tidigt när de blev framgångsrika. Vi andra har skolats in i att bedömas efter prestation och ta kritik genom skola, högskola, arbetsliv. Därför sitter flunsorna nu i 30-årsåldern och reagerar på berättigad kritik som fjortonåringar med offerkoftan på och kallar det för hat. Men det är väl också skönt och praktiskt att slippa se över sitt eget beteende. Hur man agerar i pandemitider t ex. Sedan finns tyvärr det avskyvärda trollandet också men det är en helt annan fråga.

   Svara

  Men jag förstår vad kommentaren menar, dina ordval när du beskriver folk gör liksom att det kniper sig i magen lite. Man känner att ”är det ok att en människa pratar om en annan människa så hör utan att jag säger till?”. Gillar ju bloggen egentligen men känns som att du ändrat hur du skriver om folk senaste tiden.

  Tänker att man borde kunna skriva kritiserande utan att vara nedlåtande och använda härskartekniker. Speciellt du som kan skriva liksom.

  Svara

   Hon har alltid skrivit på det här sättet. Tom lite värre i början av bloggkarriären innan hon plötsligt började försöka vara feministisk (med lite blandat resultat)

   Svara

   Ja. CC verkar ju inte förstå kritiken alls. Svarar på ett icke-sätt. Som en politiker som svarar genom att inte svara på frågan utan byter fokus till något annat. Precis som du skriver handlar det om HUR man skriver om dessa influensers, inte ATT man gör det. Man kan vara kritisk utan att vara nedlåtande och personlig.

   Svara

   Hur hon svarar på kommentaren visar ju iaf tydligt att C inte ens kan reflektera över tonaliteten i sitt skrivande

   Svara

  Lyssnade också på podden, tror absolut att hon mår dåligt – men att det skulle bero på att hon plötsligt blivit känslig för ”näthat” är ju en helt befängd förklaring. Antingen har hon nån slags plan med den förklaringen, eller så är det nån annan skit på gång.

  Svara

   Ibland slår det bara till. Så mycket hat hon får är helt sjukt! Kritik i all ära men det är inte ens det hon får. Det är riktigt har.

   Svara

  Som jag skrev i ett annat inlägg….

  Det är väll inte så svårt att förstå, förnekelse, förnekelse, Förnekelse sen nedbruten. Har man ens lite medkänsla så förstår man hur ett sånt näthat som Isabella får utstå både här, på IG och sin egen blogg tär på en människa för att tillslut knäcka hen.

  Jag märker ju till med på dig att du blir påverkad av de människor som skriver om dig för att trycka ner, varför skulle det vara värre för isabella som får 100ggr mer skit slängt på sig

  Svara

   Hat? Skilj på hat och kritik, speciellt befogad kritik. Det lustiga är att saker hon tidigare fått kritik för och som folk skrikit hat om har hon backat och erkänt att de var fel. Självklart långt i efterhand men det visar att de flesta har haft rätt i sin kritik om saker hon villigt delar med sig av för att förstärka sitt varumärke. Hon är så manipulativ, beviset är att det trots allt finns människor som försvara henne fast hon uppenbarligen ljuger mycket och förskönar det mesta.

   Sen är jag rätt säker på att Cam vet en hel del om hennes lögner som hon inte kan dela med sig av, hon vet säkert mer om sanningen bakom fasaden, och därför har en vassare ton.

   Svara

    +100000

    Svara

    Är du sjuk eller? Är att önska någon döden kritik. Ok då önskar jag dig också det. Så trevligt

    Svara

     Eh ?

     Svara

      Ja, IL hade fått såna meddelanden. Där någon önskade henne döden. Är det bara kritik då eller?

      Svara

   Sen när blev kommentarer om opererade bröst, utseende, hy, föräldraskap, var och varannan bedömning med psykiska sjukdomar.

   Svara

    och din poäng är?

    Svara

     Öh, att en stor del av det som skrivs om Isabella är inte berättigad kritik utan rentskärt näthat…
     förstod du nu?

     Svara

   Intressant fråga du lyfter. Tycker frågan är intressant på riktigt.
   Hur ser arbetsmiljöverket på riskerna med influenseryrket? Hur ser riskbedömningen ut? Vilka direktiv kan man vänta utifrån den psykosocial arbetsmiljön? Kommer det att bildas ett influenserfack och vilka frågor kommer de att driva?

   Svara

  20 tusen extra? Jo tjena! Vill man dessutom om detta stämmer ha dessa extra pengar pga nån som enligt henne ger henne hat?

  Svara

  Hej Camilla!

  Det skiner igenom väldigt mycket vad du tycker om olika människor som du skriver om.
  Du kan vara rätt krass och raljerande i ditt uttryck (vilket jag gillar), men i vissa inlägg blir tonen vass eller taggig liksom, svårt att förklara.

  Det är små nyanser som gör det, och jag tror inte att du själv ser eller vill se det, då du fått kritik för det tidigare när det gäller inläggen om IL.

  Jag tycker inläggen är bra, men jag tycker också att du borde läsa inläggen om IL lite mer objektivt innan du postar, och kanske sen göra vissa justeringar.

  Och visst, det är frivilligt att läsa bloggen, du behöver inte alls ändra på något som du tycker funkar, men hoppas du ser min kommentar för vad den är, ett försök till konstruktiv kritik helt enkelt.

  Svara

   Mkt bra skrivet!

   Svara

   Tycker det är positivt och bra att en människa kan skriva det denne tycker. Att ständigt utsättas för påverkansförsök att skriva si eller så är intressant. Ska man inte längre få skriva det man tycker?

   Camilla har hjälpt Isabella Löwengrip på så många sätt, dels genom att Bloggbevakning är Sveriges största blogg och dagligen skänker trafik, men framförallt genom att guidande hjälpa IL tillbaka till verkligheten igen (i allt från bedrägliga statistiksiffror till icke reklammärkt) Vad mer anser du egentligen är rimligt att begära av någon som verkligen hjälpt IL så mycket? (Även om IL själv inte har vett och etikett nog att tacka från djupet av sitt hjärta)

   Svara

    Hjälpt? Nu skojar du väl

    Svara

   Camilla har väl inget objektivitetskrav på sig?

   Svara

    Ellerhur! Det är konstant snack om C skrivande för det passar inte in i dessa kvinnors mallar.. Så tröttsamt tjat!

    Svara

    Hon själv har skrivit det några gånger

    Ni har rätt, kanske kommer jag inte kunna vara objektiv då!
    https://bloggbevakning.se/2017/05/09/jag-lyssnar-pa-er/

    Svara

   Tror Camilla mycket väl är medveten om att det syns vad hon tycker om olika influencers, det har hon ju varit öppen med? Hon vill inte vara objektiv har hon sagt.

   Svara

  Tål man inte att bli granskad så har man inte rent mjöl i påsen. En person ska inte få härja fritt med sina lögner om allt och alla. Och sen tjäna stora pengar på det. Fortsätt som du alltid gör Camilla, du är grymt duktig. Tack.

  Svara

   Det är skillnad på att bli granskad och att få x antal kommentarer om sitt utseende och föräldrarskap var och varannan dag..

   Svara

   Tycker du allt är granskning som skrivs här?

   Svara

   Exakt. Bra skrivet, Vicky!

   Svara

   Är allt som skrivs här inne granskning tycker du?

   Svara

    Ja! Och konstaterande som IL själv gjort eller sagt.

    Svara

   Är ju inte bara här inne hon blir ”granskad”. Det är ju även på Fb och säkert även i privat mail/DMs etc. Där psykfall skriver hatkommentarer till henne om hennes familj att önska henne döden mm. Inte alls okej även om man inte gillar någon!

   Svara

  Jag tycker det där var ett ganska halvhjärtat försök att berättiga dina ofta onödigt elaka tongångar.

  Att hon påstår att hon inte tar till sig betyder ju inte att du INTE att det är fritt fram att skriva precis allt du tycker. Och hur vet du ens att det hon skriver ens är sant, hon säger ju också att hon mår jättedåligt?

  Mina tankar:
  Jag tycker du skulle tjäna mycket på att ta skippa den onödigt elaka tonen i dina inlägg, som ofta upplevs på gränsen till aggressiv. Det skulle nog få inte bara folk du skriver om att må bättre utan även rensa upp lite i tonen i kommentarerna.

  Du har så mycket möjlighet att påverka till det bättre. Varför inte ta tillvara på den? Jag menar vad är det värsta som kan hända? att du blir mer respekterad, att ditt grävjobb lyfts fram mer och att resten av branschen (undantaget Hänt extra och Stoppa pressarna) hänvisar och refererar ditt arbete.

  Klart som korvspad , eller hur?

  Svara

   Berättiga? Snarare befästa. Detta är ju inget annat än raljant.

   Svara

   Inspirerad av Hmm™.

   Svara

    Snarare inspirerad av vettiga åsikter kan jag tycka

    Svara

     Snarare inspirerad av andra som vet bättre och vill tala om för CamCam hur hon ska skriva.

     Svara

      Håller med dig. Kommentarerna är skrivna av personer med en besserwisser mentalitet. Det som jag tycker är bra och rätt så det är fakta och egentligen borde alla tacka mig för att jag är så generös som delar med mig av mitt tyckande.

      Svara

       Hur definierar du besserwissermentalitet? Personen är hur trevlig och saklig som helst. Känns som att du snarare blir lite aggressiv för att personen har rätt?

       Svara

        Ah, bra att du talar om för oss vem som har rätt. Tack. Stort tack. Hur skulle vi annars kunna veta det.

        Svara

   Håller med till 100% Dr Honda. Jag har dock extremt låga förväntningar på Camilla och hennes sätt att driva den här bloggen.

   Svara

    Vad gör du här då?

    Svara

     Läser inlägg, precis som att jag vet att chips inte är bra för en så äter man det ju ändå ibland

     Svara

      Har du låga förväntningar på chips?

      Svara

       Hen är säkert arg på chipstillverkarna för att de gör chipsen så goda att hen inte kan låta bli att äta dom.

       Svara

       Har du höga, är frågan lol!

       Svara

   Du är så tröttsam TRH.

   Svara

    Så tröttsamt med folk som tror att de vet vem som är vem som kommenterar

    Svara

     Den som vet, vet.

     Svara

      Förutom att ni inte gör det. Vet.😊

      Svara

       Åh, gullegubben. 😘

       Svara

       Gör jag visst och det vet du.

       Svara

      Patetiskt

      Svara

   Hon kan inte byta ton för hon är en elak människa. Klart. Du hade inte velat ha med henne att göra irl om du är normalt funtad. Det hade ingen.

   Svara

  Handlar väl inte om ”Hur skulle det se ut om jag slutade skriva om Isabella Löwengrip helt plötsligt?” utan hur du skriver om henne. Ärligt talat.

  Svara

   Det finns tyvärr noll självinsikt här. All kritik om klimatet på bloggen rinner av som på en gås. Det har varit på tapeten SÅ många gånger och C har även flera gånger sagt att hon ska bättra sig och jobba på klimatet på bloggen. Men när hon tycker illa om någon så verkar hon inte kunna kontrollera sig och tappar gång på gång var gränsen går. Som att det slår över helt och personen ska sänkas till varje pris, så ju mer skitsnack ju bättre ungefär 🤷‍♀️
   Så här det ju varit sen bloggens födelse (förutom precis i början). Så det kommer aldrig ändras. Det är såhär hon är helt enkelt.

   Svara

  När ska Bella sluta pendla mellan okrossbar och bräcklig?
  Ingen kommer någonsin att betrakta henne som en hel och komplett människa så länge hon håller på med dessa barnsligheter.
  Att bloggen hårdmodereras nu och (nästan) bara släpper fram hyllningar betyder inte att åsikterna om Bella ändrats. Det är nog inte som i USA 52/48 utan snarare 95/5.
  Nu är det de positiva 5% av följarna som får trösta och gulla på bloggen ett tag framöver 🙂

  Svara

   Erkände hon inte i den berömda schulman-intervjun att hon medvetet modererar i kommentarsfältet utifrån situation för att på så sätt styra statistiken, antalet klick osv?

   För alla som glömt vem Isabella är hade det nästan varit lämpligt att publicera den där intervjun på nytt. Seriöst! För då förstår man.

   Svara

  Om man som Isabella Löwengrip har behandlat familj, vänner, bekanta, kollegor, samarbetspartners, anställda som hundbajs under alla år, så har man inte särskilt många känslor alls. Inte något vidare empatiskt känsloregister. Tänker på när hon skrattade glatt när hennes anställda började gråta efter en utskällning. En riktigt läskig person.

  Svara

   Glöm inte hennes män!

   Svara

    Jag undrar fortfarande vem källargubben var…

    Svara

     Ja, vem var han liksom?!? 😃

     Bella förbrukar killar i samma takt som de flesta köper lördagsgodis. 😏

     Svara

      Det kanske anses som något att skryta med i kompiskretsen att man ”varit med Blondinbella”?
      Just av den anledningen brukar ”kändisar” vara restriktiva med sina amorösa äventyr. Man vill inte bli en vandringssägen.
      Men när det gäller just Bella har man faktiskt kunnat höra och läsa om ett och annat under åren.

      Svara

       Förmodligen beroende på hennes gränslösa behov av självbekräftelse.

       Svara

      Hahaha den mest ogenomtänkta kommentaren någonsin..
      är du såå gottesugen på hennes kärleksliv så fråga henne..

      Svara

       Mm jag tycker att DU ägnar dig åt hat härinne. Du kanske är bitter själv?

       Svara

     Sägs vara en livvakt som även jobbat för något högdjur, dvs under sin tid på Säpo. Hen gjorde bort sig som säkerhetsperson för ett idrottsarrangemang.

     Svara

      Jaså det säger du? Endast en uns av sanning i detta påstående. Men ja, livvakt ja. Idrottsarrangemang- not so much. Och visst var det ju så att det inte var källaren som gällde direkt.

      Svara

   Det är många som glömmer bort detta. Isabella är en narcissist. Jag tror inte ett dugg på att hon tar åt sig av det som skrivs här. Hon livnär sig på att vara omtalad. Jag har sagt ifrån när jag tycker att Camilla har gått för långt, men jag tycker samtidigt att var och en har ett ansvar för vad man skriver. Från att sett upp till Isabella till att ogilla henne så känner jag att allt hon gör och säger går att kritisera. Dock låter jag bli att nämna hennes barn eller kommentera utseende (undantag plastikoperationer).

   Svara

    Det tror jag hon gör, tar åt sig alltså. Även narcissister kan bli ledsna.

    Svara

    Och vilken legitimerad psykolog har har diagnostiserat IL och sedan berättar det här?

    Svara

    Det är just en sån här kommentar som inte borde få vara kvar. Om hon är narcissist eller inte vet du inget om Ikea-Anna.

    Svara

     Ok. Det tycker du. Men det är en legit åsikt ts skrev!

     Svara

    Är hon? Har du läst utredningen eller sitter du bara och spekulerar i allvarliga psykiska sjukdomar??

    Svara

   Och?….. vad menar du 09:33? Om din slutsats skulle stämma, är det fritt fram då?

   Svara

  Varför är Isabella Löwengrip så bitter och sur när hon gjort så mycket pengar på en mycket mycket stor publik. Varför tackar hon inte bloggbevakning för all hjälp hon fått att komma närmre verkligheten och sluta bedra kunder på en kommersiell marknad med falska siffror?

  Att Blondinbella är avundsjuk på Bloggbevaknings stora trafik är uppenbart, liksom att hon är avundsjuk på att bloggbevakning är Sveriges största blogg och högst troligen även nordens största blogg. Är IL för besatt av sin fallna gloria för att kunna tacka artigt och ordentligt för all hjälp hon fått av Sveriges största blogg?

  Kvinnor måste väl kunna hylla varandras storheter? Varför är IL så jävla passiv när det gäller att hylla de som hjälper henne tillbaka till verkligheten igen? Vilken bättre hjälp kan hon någonsin få?

  Svara

   Kvinnor har ingen som helst skyldighet att hylla andra kvinnor.

   Svara

  Isabella kanske fått veta att det inte är så lätt att bara flytta till Schweiz. Varför inte lägga ned bloggen och skaffa ett riktigt jobb istället. Och varför försöka få barn med en 50+.

  Svara

   Inga problem att flytta till Schweiz bara man lär sig joddla, gillar att göken tittar ut varje hel och halv samt tränar på att tåla ostfondue utan att gallan pajar 🙂

   Svara

  Älskar ”I dag”-bilden! Med blicken upp till höger blir du en kopia av Anna Book …

  Svara

   Så där såg Bella ut i samband med ”Flip Side” också.
   Ni minns väl reklamfilmerna om Lidingöbron och Jakobsberg?
   Ett lidande ansiktsuttryck med blicken riktad mot en oviss framtid.
   Gör säkert intryck på de som tänker att Bella verkligen talar sanning denna gång.

   Svara

  Bella är väl inte mer än en människa, antar jag och tar således vid sig av kritik.

  Men lika många som ger kritik, lika många har hon som sätter henne på en piedestal och dyrkar utan reflektion allt hon gör.

  Med tanke på hennes tidigare historik av lögn efter lögn efter lögn, har jag svårt att lita ett dugg på henne och känna det minsta sympati. Tänker särskilt på artikeln i Svd där hennes tidigare personal berättade hur det blev behandlade på sin arbetsplats. Inte fan brydde sig Bella om det då! Förstår att hon nu har 2 eller kanske bara 1 person kvar som vill hänga med henne.

  Svara

   Dessutom kan denna dyrkan som många följare av influencers har vara skadlig i sig för den som utsätts för denna märkliga dyrkan. Skapar en märklig egenbild.

   Svara

  Sällan blir uttrycket ”vargen kommer” så passande som här. Det har ropats så många ggr för att sedan komma ut som en ren excel-manipulation. Därför går det inte att ta hennes ord om hat på allvar nu. Det måste väl ändå hon själv förstå innerst inne.

  Svara

  Hon är extremt manipulativ och fiskar enbart spekulationer för att hålla henne intressant. Hur svårt kan det vara att förstå.

  Svara

   Det finns följare som inte varit med sedan begynnelsen.
   Har man följt Bella sedan hon började blogga så tror jag knappast man låter sig luras.

   Svara

   Men måste man då skriva om det med den ton som C ofta har?

   Svara

    Låt henne skriva hur hon vill! Kära värld vad ni tror mycket om er själva

    Svara

     Hej Veronica😅😅😅

     Svara

  Som flera ovan sagt så känns det som att du missar poängen i den här kommentarern. Du skrivet vassast om Löwengrip men du har en elak ton i många av dina inlägg och uttryker dig ofta på ett sätt som, förmodlingen, uppfattas som mycket elakare för dina läser än vad du tycker att det gör när du skriver det.

  Problemet med tonen i dina inlägg är inte begränsat till inlägg om Löwengrip utan är ett genomgående problem. Du håller dig inte neutral, vilket du inte behöver, men du skriver på ett sätt som gör att hela bloggen framstår en elak skvallerblogg vilket jag trodde, kanske i min enfald, var det du inte ville att den ska vara. Du bidrar direkt till ett sämre klimat på nätet, inte bara för att du skriver elakt om Löwengrip, utan för att du har en hård ton i alla dina inlägg. Det är fullt möjigt att kritisera influnserers som bryter mot varenda rekommendation FHM kommer med utan att gå över gränsen, man kan skriva kritiskt om influensers konsumtionshysteri och bristande reklammarkeringar utan att bjuda in till kommentarer om en individs brist på intelligens.

  Men egentligen vet jag inte varför jag bryr mig om att skriva den här kommentarer, som du själv skrev, det går inte att lära gamla hundar sitta. Du har fått hundratals kommentarer om diverse problem med den här bloggen men jag har inte sett dig göra något åt någon av dem förutom att flytta ”svara” knappen höger. Tonen i dina inlägg, tonen i kommentererna, bristen på moderering etc, allt har påtalats många gånger men allt du gjort är att lägga till ett ”Tjafsa mindre” i Öppet Spår texten. Tycker du att det hjälper?

  Svara

   Bra poäng. Får se om Cam ens låtsas om att hon läst den…

   Svara

    Tanken var inte att seriöst svara på kommentaren, utan inlägg handlade mer om att belysa hur Isabella raljerat över alla pengar hon tjänat på att Bloggbevakning skrivit om henne och hur hon inte bryr sig aaaaalls.
    Förrän nu då, när det behöver vara lite synd om henne?
    Allt enligt excelarket.

    Svara

     Att hon har ett ”excel-ark” ger dig ju ingen rätt att plötsligt uttrycka dig elakt. Som ovanstående skriver, du kan ju kritisera, granska och raljera utan att vara elak och idiotförklara folk.

     Kan du inte bemöta kritiken?

     Svara

      Åhhhh, man får inte säga dumma saker, för då kan de bli ledsna. Stackars.

      Svara

      Och du kan inte förstå att hon driver sin blogg hur hon vill? Det man ger får man tillbaka, det borde IL lärt sig för länge sen. Att folk än inte förstår att allt är utstuderat!

      Svara

       Men alltså är inte ALLA influensers olika kanaler sjukt utstuderade idag? Det är inte år 2004 längre.

       Svara

     Din bild där uppe Camilla med hästsvans och retuscherade ögon… vänd telefonen 90 grader till höger när ni tittar på den 🤣
     Från en sexa till en fyra på en sekund

     Svara

     Att hon har ett excelark och planerar sitt innehåll rättfärdigar inte din mobbing Camilla. Oavsett vad Isabella gör eller inte gör så är du elak och förnedrande, aldrig eller ytterst sällan konstruktiv.
     Kritisera, absolut gör det, men gör det snyggt och med respekt. Det är bara du som förlorar på att vara elak. Du framställer dig som värsta sortens mellanstadiemobbare.

     Svara

   TL;DR.

   Svara

   Denna kommentar är spot om. Jag lyssnade nyligen på när CamCam är med i pt fias pod och börjar gråta över hur unga mår dåligt pga internet och sociala medier. Men hon reflekterar inte själv till att hon bidrar till ett dåligt klimat på nätet och att många som läser hennes blogg 1. Ser hur hon själv skriver och då anser det okej att själva vara elaka på nätet. 2. Deras kommentarer får ligga kvar vilket visar att det är okej.
   Nu är det inte bara ungdomar som kommenterar här men när man själv blir så berörd över hur unga påverkas av sociala medier borde man själv då inte reflektera över vad man själv bidrar med?
   Jag gillar granskning av influencer branschen men här inne går det många gånger över gränsen.

   Svara

    Själv gillar jag att det åtminstone finns någon som inte klappar medhårs. Så trött på alla PK-människor som måste ta sådan hänsyn till snöflingefolket.

    Svara

     👏🏻👏🏻 exakt!

     Svara

      Hur blev ni två så här? Är det för att ingen klappar er medhårs eller visar er hänsyn?

      Svara

       Hur blev du så här? Är det för att alla klappar dig medhårs?

       Svara

        Ja, generellt visar de flesta människor jag stöter på hänsyn och är relativt trevliga. Jag är ledsen att du inte haft samma tur och förstår att ens perspektiv blir förskjutet om människor är otrevliga mot en.

        Svara

  De ar inte alltid folk erkanner om dom blir ledsna over saker. Fragan ar val mer om du tycker de ar OK att konstant skriva pa det sattet om nagon annan pa internet.

  Jag ar inte nagon stollis eller fan av henne men kan tycka att de anda influence andra att de ar ok att gora likadant

  Svara

  Kommer alltid ett inlägg om hur mkt ångest etc hon har varje gång det blåser lite extra kring henne. Detta är således helt enligt Isabellas plan.

  Svara

   +10000

   Svara

  Varför blogga om man mår dåligt av det?
  Hon kan göra annat för att tjäna pengar istället för att försöka manipulera sina läsare, det verkar som många fått upp ögonen för hur hon bäst driver sin blogg efter en mall. Snyftinlägg varvat med jag bryr mig inte, och så lite skryt på det…
  Så genomskinligt!

  Stäng ner blogg och Instagram om du inte mår bra annars blir du inte trovärdig.

  Svara

   Var det inte Bella som hade tillräckligt med pengar (från försäljningen av Löwengrip) för att kunna klara sig i ett par år?
   Kanske dags att koppla ur och fokusera på sitt nästa projekt. Vad hände med vår kära idéspruta?

   Svara

   Dessutom modererar Bella högst medvetet och beräknande sitt kommentarsfält och släpper fram en lagom mängd elaka kommentarer, för att skapa buzz. Detta har hon ju berättat flera gånger, det är en uttalad strategi. OM hon nu mår så dåligt över elaka kommentarer borde hon inte släppa igenom dem alls, alternativt låta någon annan rensa bort dem utan att hon behöver läsa dem. Men det gör hon alltså inte. Jag fick också en känsla av att hon, under värsta luftslottsperioden, lät anställda skriva ”elaka” kommentarer för att röra runt i kommentarsfältet. Många var formulerade på samma sätt och såg ut att komma från samma person.

   Svara

  Jag tror inte att det är kritiken som fått henne att deppa ihop utan det är verkligheten som kommit ikapp henne. Ett liv utan arbete, intressen, familj och vänner i november innebär många timmar att fylla under särskilt en barnfri vecka. Lägg till det att relationen övergått till vardag och därmed kanske visat sig vara något helt annat än man trott och hoppats på.

  Svara

  Som man bäddar får man ligga är väl det enda man kan säga i det här fallet. Beter man sig som Bella dvs narcissistiskt ,världsfrånvänt och samtidigt skryter om det så ber man om att få kritik som även kan innefattas av en del hat. Hennes livsstil och arrogans efter skilsmässan från Oddan har underminerat hennes trovärdighet totalt. Hon framställer sig själv som en väldigt osympatisk människa och verkar inte ha ägnat en tanke på att hon skulle behöva ändra sin attityd och växa upp från sitt provocerande fjortis jag. Att folk inte kan bete sig när det gäller kommentarer om utseende och vikt är sen gammalt och de får sig de flesta offentliga personer en släng av sleven av mest varje dag så det är inget hon behöver sitta och lipa över och tro att hon på något sätt är utvald och unik. Nej Bella de kommentarerna som skaver är de som sätter fingret på alla dina lögner samt allt galet du gör och säger/skriver.

  Svara

   👏🏻👏🏻 spot on

   Svara

  Jag tycker faktiskt att du går över gränsen så ofta när det gäller Isabella. Det är faktiskt inte ok, den ton och de spekulationer du gör om hennes psykiska mående, relationer, och sånt. Jag kommer fortfarande ihåg när du skrev på helt allvar att hon var en hora och låg med män för deras pengar. Så fruktansvärt grovt.

  Och att hon säger att hon inte bryr sig betyder ingenting, du har fortfarande ett ansvar. Och alla som blivit mobbade vet ju att man ofta säger högt ”jag bryr mig inte”, när folk frågar. Men det gör man ju, det vet du ju själv också. Och även om hon inte skulle göra det är det fortfarande inte ok!!!!!

  Jag tycker verkligen inte att ditt beteende är ok. Jag skulle aldrig bete mig så mot en annan människa. Kritik är ok, men att sprida hat, rykten och egga på vidriga kommentarer (och som jag skrev ovan, skriva egna vidriga kommentarer själv) är inte ok. Du borde sluta med det, inte bara för Isabellas skull men även för din egen skull. Du kanske får mer kommentarer och uppmärksamhet kortsiktigt, men jag tror du hade tjänat långsiktigt på att bli uppfattad som mer professionell, bättre skribent och mer seriös.

  Svara

   Eeeeh länka gärna till inlägget där Camilla skrivit att IL är en hora..?

   Svara

    Hemskt gärna.
    Jag vill också ha den länken.

    Svara

     På riktigt? Du kommer inte ihåg när du skrev att Isabella ligger med män för deras pengars skull? Alltså, det var så grovt! Della Q pratade tom om det i sin podd på den tiden, det var så chockerande. Jag är helt säker på att du vet vad för inlägg jag menar. Kan det ha varit två år sen?

     Du har gått över gränsen när det gäller Isabella flera gånger. Häromdagen lägger du upp massa konstiga spekulationer och namnger en man som det obekräftat ryktas att hon legat med, enbart för att människor ska spekulera mer. Det finns så oerhört mycket att kritisera henne för utan att gå in på så ruttna grejer och personliga attacker och förnedrande språk.

     På allvar, du framstår faktiskt så oerhört osympatisk.

     Svara

   Håller med helt. Hon kommer aldrig bli sedd som professionell av någon utan som en elak skvallerkärring

   Svara

  Det blir konstigt om man ska använda en motparts reaktion som en måttstock för vad som är OK. Dels för att ibland tar människor illa vid sig, men vill inte visa det. Och dels för att det normaliserar ett beteende som inte är OK. För det är inte OK att yttra precis vad som helst, bara för att man inte gillar någon.

  Sen är det heller inte så att den hårda tonen i både inlägg och kommentarer enbart förekommer när det handlar om IL. Det förekommer betydligt oftare och i kommentarsfälten i princip varje dag.

  Det dåliga klimatet på nätet är ett stort problem och det är tråkigt att du med en så pass stor plattform inte förvaltar den bättre och väljer att ta ställning MOT näthat, snarare än för.

  Svara

   Exakt det här. Att IL vill verka oberörd skall inte berättiga att andra människor väljer att bete sig som svin mot henne. Det är väl förfan inte okej det som skrivs om henne här i mångt och mycket oavsett hur IL tar det?
   Det är ju avsändarens ansvar, inte mottagaren eller subjektet som avhandlas. Tänk på det dummer!

   Svara

   Minns jag fel att Camilla sagt att det dåliga klimatet på internet/näthat var en anledning till att hon startade bloggen från första början?

   Svara

    Hon har menat att hon startade bloggen för att visa sin styvdotter baksidan av sociala medier.

    Skulle vilja hävda att den här bloggen blev en del av allt det som är dåligt med sociala medier, även om blogginnehavaren inte alls kan se det 🤷‍♀️

    Svara

     Det där är ofattbart ironiskt om det är sant.

     Svara

  Jag instämmer med Camilla. Jag minns så väl när jag läste i somras hur hon SKRÖT med att hon fick in ca 20000 kr i månaden tack vare Bloggbevakning och hur det finansierar hennes Max Maaaaara kappor, tralala.
  Hennes hyckler med att hålla tyst i några dagar gick hem som beräknat och styrkekramisarna försöker överträffa varandra med hur starkt de reagerat mot allt ”hat”. En del drar t.o.m till med att de GRÄT när de hörde podden! Jag vill helst spy över denna upppumpade falska blondin. Hur är det med det HAT hon själv vräker ur sig i media mot sin egen familj?
  Nu skriver hon på insta ”Monday and I’m back”, som om hon varit borta under svåra omständigheter i åratal.

  Svara

   Här ovan finns vittnesmålet från en hatare om tidigare hat. Det är så typiskt hatiska människor att tänka tillbaka på och vältra sig i hat de tidigare njutit så gudomligt av.
   Snälla hitta en annan drog än förgörandet av en människa.

   Svara

    Det är inte hat, jag uttrycker min åsikt. Men eftersom du är Anonym så kan jag inte svara dig personligen. Lär dig skilja mellan hat och åsikter

    Svara

     Din åsikt kan du hålla för dig själv bittra människa

     Svara

      Mm man är inte bitter för att man är klarsynt

      Svara

      Hej Mm, tycker det luktar lite hat om din kommentar faktiskt. Det blir nog bra, ska du se. Antihatarna hatar värre än de som påstas hata.

      Svara

       Varför är du så här? Varför vill du lägga ens en minut av din tid på att hata andra människor på internet?

       Svara

        Anonym, lilla du, blanda inte ihop åsikter och hat. Undrar varför du är här? Du verkar ju inte ha så lätt för att fatta.

        Svara

         Min åsikt är att du är dum i huvudet. Inte hat, bara åsikter.

         Svara

    På villket sätt är åsikter hat, käre Anonym? Försöker du peka ut någon som vågar skriva sitt namn? Ett försök till uppvigling och hat?

    Svara

    Hahaha, du är för underhållande Stollis 😂😂😂😂😂 alias Anonym

    Svara

    Det du gör nu Anonym är utpekade och förföljelse. Man ska inte kasta sten i glashus!

    Svara

   ”…spy över denna uppumpade falska blondin…”. Inte direkt konstruktiv kritik, eller? Skulle nån säga så ansikte mot ansikte mot en människa?

   Svara

    Kanske inte konstruktivt, det håller jag med om.

    Svara

   Hahhaa, underbart! ” Som om hon varit
   borta under svåra omständigheter i åratal” Tack för ett gott skratt!

   Svara

  Givetvis skall ingen någonsin behöva ta emot hat och personliga påhopp om utseende etc. Dock är det som flera påpekat skillnad mellan hat och kritik.
  IL har agerat så olämpligt och empatiskt i så många situationer att hon faktiskt förtjänar kritik. Kört företag i botten, behandlat personal som skit, kunde helt känslokallt ljuga i Hajenhistorien för att rädda sitt eget skinn utan en tanke på hur det drabbade honom.
  Hon skrev vid något tillfälle att det är jobbigt att t.ex gå ut och äta middag för att folk stirrar. Tacka sjutton för det, jag har själv suttit i samma restaurang som hon och hon sveper in som en diva och kör med personalen så ingen kan missa att just hon är där.
  Hon borde verkligen ta en rejäl time-out, sluta blogga, hänga med barnen och kunna njuta av att vara ensam. Tror dock att då hon faktiskt inte vet vem hon själv egentligen är så klamrar hon sig fast vid en slags falsk framgångsbild som hon tror att vi blir imponerade av fast vi egentligen bara tycker väldigt synd om denna vilsna tjej.

  Svara

   ’oempatiskt’

   Svara

  Tror Bellas radioskugga i en vecka endast är ett sätt att göra sig lite aktuell, desperat som hon är för att hänga kvar i rampljuset.
  Vad ska hon annars skriva om liksom, hon jobbar inte, har ingen umgängeskrets, inga släktingar, kan inte resa i samma utsträckning osv.

  Svara

  Istället för att springa till Bellas försvar hela tiden måste Bella och hennes SKM ställa sig frågan VARFÖR Bella får kritik. Det verkar gå över deras huvuden. Bella får kritik av en (läs: flera) anledningar, och det kanske är hon själv som måste reda ut och svara på sina lögner och inte sitta med den GIGANTISKA offerkoftan hon suttit och stickat ”I en vecka” (läs: 5 dagar….) nu……

  Hon funderar inte på VARFÖR folk kallar henne mytoman. Utan ”gråter” över det… när det i själva verket är HON SJÄLV som ritar upp hur saker är/ser ut med sju olika förklaringar. Inget går ihop. Någonsin.

  Svårt att bli trodd på när hon hela tiden ljuger. Men absolut, det är inte hennes eget fel och eget ansvar………

  Bella: VAKNA UPP. Ta ansvar. Sluta ljug. Lägga ned bloggen.

  Svara

   Tror inte hon kan sluta ljuga. Det är sjukligt.

   Svara

    Uppenbarligen sant eftersom det konstant pågår.

    Svara

  Att det finns sån ilska i kommentarer ovan och hur man överanalyserar allting Isabella skriver skrämmer mig.
  Det är ett fritt val att följa en person, kommentera/inte kommentera. En varm rekommendation är att inte lägga tid på folk som uppenbarligen gör er alla så himla upprörda. Det kanske kan göra er alla gott att kanalisera den energin till något vettigare och gå igenom er lista över personer ni följer på sociala medier 🙂

  Svara

   Du skrämmer mig om du inte märkt hur IL behandlat precis alla runt sig i åratal.

   Svara

    Hmm känner du henne så du vet exakt eller är det spekulationer igen?

    Svara

     Jag känner henne inte men förvånas över att så många har så mycket åsikter och slänger ut sig massa elakheter.
     Tycker man inte om personen så följ den inte? Är ju egentligen inte svårare än så.
     Skulle man våga säga allt det som skrivs här face to face om man fick chansen? Mycket tveksam till det.
     Jag påstår inte att Isabella är en ängel med ett fläckfritt beteende, men det förhindrar inte min åsikt gällande att man som vuxen, man eller kvinna, inte borde bidra till näthat. punkt.

     Svara

    Behandlat precis alla?? Nej mig har hon inte behandlat på något sätt alls. Läs inte hennes blogg eller insta om du inte vill bli behandlad av henne??? Töntigt!

    Svara

  Alex Schulmans intervju med henne borde läggas ut igen. För de som fortfarande tvivlar på att allt är enligt hennes uttänkta excel-plan.

  Svara

   Den borde ligga här som text, samt artikeln från Svd om hur de anställda behandlades.

   Svara

    Ja. Snälla Camilla. Lägg ut en transkription från Alex Schilmans intervju i podden. Så den kommer upp vid sökningar!

    Svara

  Det där var väl inte alls ett svar på kommentaren…?

  Svara

  Såklart kommer lansering efter snyftinlägget. Excelark…

  Svara

   Det var någon som hade kommenterat detta på hennes inlägg i bloggen också ”stor lansering på gång?” Denna kommentar är borttagen….

   Svara

   https://www.instagram.com/p/CHXepFHn-cf/
   ”big launch tomorrow”
   Någon som är förvånad?
   Nu när allt focus kommit på Bella så avslöjar hon varför hon plötsligt dyker upp igen efter tystnaden och mår dåligt.
   Money, money, money…

   Svara

    Bellsan leker ledsen och sårad några dagar för att sedan visa att hon egentligen jobbat med ett nytt projekt. Taddaaa , got you aga. Vilken hycklare hon är!

    Svara

     *again

     Svara

     Men det där är bara reklam för ett annat företags lansering (den pågår i hela norden). Inte hennes projekt.

     Svara

      Hon puffar för ett samarbete.
      Ingen har sagt att hon har startat ett nytt företag.

      Svara

  Är det Sheila som är här och klankar så på alla som inte gullar med vanelögnaren Isabella Löwengrip? Eller är det bubbelgubben? Ha, ha, det är i alla fall underhållande! 😘

  Svara

  Bella har alltid varit mitt guilty pleasure. Förr läste jag hennes blogg ofta. Sen hittade jag Bloggbevakning och slutade läsa Bellas blogg, nu får man ju allt gotta här inne! Trodde att fler tänkte som mej men tydligen inte…

  Svara

  My Martens har fått minnesförlust, nu försöker hon inbilla folk att hon inte var på träningsresa i augusti utomlands. Hon la upp träningsbilder från ett gym med massa andra människor mitt under en pandemi, men säger att det var privat…som om det skulle göra skillnad.

  Både hon och Anna Book far runt som två flipperkulor, annat var det när dom svor över korkade svenskar som inte kunde hålla sig hemma.

  Nu har hon flyttat ihop med en lat karl, han lät My och Anna göra slitjobbet med att handla, släpa och lasta tunga garderober. My som ska vara utbränd orkar mer än en travhäst på Åby.

  Svara

  Fast att göra en artikel om att det är synd om IL för att hon hängs ut som att någon varit otrogen mot henne känns verkligen genomruttet. Ingen hade vetat om den sidan om det inte var för din artikel. Jag hoppas du verkligen kan ta en nyanserad blick på sådan konstruktiv kritik.

  Svara

  Hatet är inte okej, men förutom hat har hon fått ofantligt många råd de senaste åren som hon har valt att ignorera. Om hon hade tagit dem till sig hade hon inte varit utsatt för detta hat. Råden är bl.a:
  – Ha en dialog med dina följare. Svara på deras frågor och lyssna på dem.
  – Ljug inte
  – Ta klimathotet på allvar
  – Behandla dina vänner och din familj med respekt och som likar

  Svara

  Lyssnade på podden nu. Förstår inte vilka det är som skickar näthat pga Bellas acne eller utseende i övrigt?! Det är som att skicka näthat för att någon har en synnedsättning/glasögon/linser? Vad är det för supermuppar. Sedan finns det ju annat man kan ha konstruktiv kritik kring vad gäller Bella, absolut. Men att gå på hennes acne eller utseende wtf

  Svara

  Önskar Isabella Löwengrip god hälsa. Hoppas hon satsar på att gå till en bra terapeut. Jag hoppas faktiskt också att de som inte har det så bra ekonomiskt och förlorat pengar på Isabellas affärer får tillbaka de förlorade pengarna. Jag tycker att det här ständigt återkommande kritik av Isabella här är för mycket. En skiva (fanns förra århundradet) som hakat upp sig. Tänk; vad är humant?

  Svara

  Du har ju sagt att du aldrig ska sluta skriva negativt om il

  https://bloggbevakning.se/2019/06/01/svar-pa-fragestunden-del-1-6/

  Svara

   Duktiga du, har du lärt dig googla av Hmm?

   Svara

    Du är fan dum i huvudet. Så avundsjuk och bitter.

    Svara

  Hur folk fortfarande kan gå på Isabellas excelarks-strategier om och om igen är BEYOND ME. Så blåögd och krystad empati som jag antar mest handlar om att få chans att tillrättavisa Camilla.

  Nu är info om kommande lansering uppe, ni som inte fattade det från första början. Trots att samma story utspelat sig ungefär 100 gånger nu.

  Svara

   +1000 👏🏻

   Svara

   Följdfråga på det från någon som inte är insatt: har inte alla större influensers typ ett excelark eller någon annan mer eller mindre utstuderad plan för innehållet och för hur de ska tjäna så mycket som möjligt på sina följare?

   Jag fattar inte exceldiskussionen alls. Är alla sura för att IL berättade att hon hade ett eller vad handlar det om?

   Svara

    Isabella har sagt i intervjuer att hon planerar allt hon skriver i förväg. Typ ”pa morgonen vill folk vara glada, da skriver jag nagot peppigt. Innan lunch har folk lagt blodsocker, da provocerar jag för att fa manga kommentarer. Pa eftermiddagen, fiskar jag sympatier för att sen sälja in en produkt.” Det är nog det som menas, och att manipulera sa medvetet och öppet gör de flesta andra inte.

    Svara

     Haha såg att du Anonym 14:06 redan skrivit ungefär det jag skrev, sorry för ofrivilligt spam 🙂

     Svara

     Men om man ska vara riktigt cynisk – handlar det inte då om att hon bara varit mycket sämre än alla andra på att manipulera, i alla fall i fråga om just detta? Alltså att hon varit för öppen och klumpig och inte lika smidig/smart som andra stora influensers.

     Försvarar inte IL för jag vet inte vad hon gjort i övrigt. Fattar bara inte denna biten. När man läser kommentarerna så låter det typ som att hon haft ett excelark med mordplaner eller nåt.

     Svara

    Jo, alla har säkert mer eller mindre formulerade planer för vilket innehåll de ska skapa framöver, en contentplan helt enkelt. Och testar säkert gränser för vad följarna tål gällande ton och ärlighet skulle jag tro. Men så cyniskt utstuderat som Isabella gör det tror jag inte är så vanligt. Hon fejkar ju åsikter/känslor/mående enligt samma formel hela tiden, och använder samma slitna uttryck och rekvisita varje gång, vilket gör henne helt ointressant som offentlig person för min egen del. Hon bara framstår som en påhittad karaktär.

    Provocera – offerkofta – samarbete/lansering – vardag. And repeat i all oändlighet.

    Svara

  Intressant att Andrea Brodin kommenterat på ILs instagram. Är det ett sätt att ge sken av att skvallret om hennes ex-man och IL inte stämmer?

  Svara

   Kanske har man släppt något som skulle eventuellt ha hänt för 10 år sedan och gått vidare.

   Svara

  Även om du tycker att det är okej att skriva vissa saker om Bella för att hon ändå inte bryr sig. Så sprids ju ändå klimatet och sättet att uttrycka sig vidare bland andras kommentarer och folk som läser hör och bidrar till att klimatet på nätet bara blir sunkigare. Eftersom det blir mer och mer vanligt så är det inte samma sak som att det är okej!!!

  Svara

   Himmel vad du gnäller Stollis! Bara för att su kallar dig för Anonym kan du inte dölja din tårdrypande belladyrkan. Väx upp och se fakta!

   Svara

    Hej på dig du!
    Jag är INTE den du kallar stomis. Kul att ni hävdar att ni bestämt kan tolka en text så att ni vet att det just är Stollis som skriver…

    Är det jag som gnäller?! Jag bara påvisar det konstiga att i vissa inlägg vara emot det hätska klimatet på nätet och sen bidra till det själv.

    Svara

     Stomis=Stollis 😂

     Svara

  Hur mkt av polisens resurser kan vara vettigt att lägga på Isabellas skärmdumpar? Polisen går på knäna och många brott läggs bara ned pga tidsbrist. Nu får Isabella 200-300 hatmeddelande varje dag. Kan det då inte vara dags att lägga ned bloggande istället för att ta polisens resurser i anspråk. Isabella fick väl runt 25 miljoner för sitt bolag, så det är ju knappast för att dra hushållet runt som hon behöver lägga ut sitt liv till allmän beskådan.
  Källa: Nyheter24

  Svara

   Så om du blir utsatt för brott skall du bara lägga dig platt och ge upp ditt företag?!

   Svara

   Så om du får näthat är det ingen idé att polisanmäla? Du kan ju bara skippa vara på internet eller?
   Nej hon har samma rätt som oss andra att få polisiär hjälp vid brott. Det är ju därför polisväsendet finns.

   Lägg skulden där den hör hemma

   Svara

   Wtf! Det var det absolut sjukaste jag hört 😅 så om du blir utsatt för brott bör du anpassa dig till brottslingarna istället för att ta polisens resurser i anspråk. Gäller det för mord och våldtäkt också? Sluta gå ut och inte kortkort.

   Svara

  Jag tycker att du alltid varit taskig mot henne i dina inlägg och självklart ger hon dig en gliring så som du betett dig mot henne.

  Tänk dig själv i samma situation, jag tyckte att det var Queen av henne och rätt åt dig när hon skrev att din trafik bekostar hennes kläder på Max mara. 🙂

  Tycker att det uppmuntrats massa hat i dina tidigare inlägg så lite kan du nog tåla 🙂

  Svara

  Man kan hata handlingar utan att hata personen. Tyvärr ger offerkoftan bättre utdelning.

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.