Mordåtalade ”Abbe Blattelito” Alsaadi släppt ur fängelset

Låtsas-influencern ”Abbe Blattelito” dömdes av Tingsrätten till 18 års fängelse för mord på sin ex-flickvän Annie, som ansåg att Abbe hade mördat sin tidigare flickvän genom att injicera en hög dos tramadol i hennes kropp och sedan lagt henne i badkaret där hon drunknade.

Hovrätten valde att fria Abbe på den här åtalspunkten men dömde honom för en rad andra brott – grov kvinnofridskränkning, misshandel i två fall, grovt vapenbrott, olaga hot i två fall, sexuellt ofredande, grovt förtal, förtal, ringa narkotikabrott, ringa dopningsbrott, egenmäktigt förfarande, och skadegörelse i fem fall – till fängelse i tre år och sex månader.

Idag verkar Abbe Blattelito Alsaadi ha släppts från fängelset och ska ha setts på olika platser i Uppsala.
Efter att ha avslöjats som en pank bluff under rättegången, där hela hans internetpersona exponerades som ett enda stort luftslott så skulle man kanske kunna tro att han skulle skämmas lite inför alla hans blåst och hållit en lite låg profil, så här i början av sin tid i frihet, men icke:

Abbeblattelito :

Yes i am fucking back bitches 
Jadå, då va man ute igen
Jag begick mina misstag men 
jag stod för dom, nu har jag äntligen avtjänat av mitt straff.
Jag borde egentligen släppts för flera månader sen men jag hade verkligen svårt att följa reglerna. Ha, som vanligt 
Och fick påföljder som resultera till att jag fick uppskjuten frigivning 2 gånger.
Men det va en jävla resa, jag har lärt mig en hel del och gått ut program för att kunna hantera min ilska, utbrott samt missbruk. Men det är inte lätt när man är diagnostiserad med grov ADHD, autism och Aspbergers.
Men ärligt så vet jag inte om nånting kan hjälpa en sån person som mig som är fullproppad av diagnoser, ett noll konsekvens tänk och impulsivitet 
Jag har också fått vänner för livet under min resa som har vart äkta och inte lika falska råttor, som har gått och baktalat mig när ni vet att mitt namn har byggt upp eran identitet. Fucking luffare, som gör allt för följare!!
Jag blev häktad för misshandel och grov vapen brott, narkotika, anabola, till och med mord. Jag blev dömd till 18 år…där tog ni och utnyttja läget..
Fucking wannabe gangsters! Jag är ute nu med huvudet högre än innan, jag lovar och svär att den här gången kommer jag ej bära tabbe eller skottsäker väst.
brap brap!! haha!
Så de som vill mig nåt, jag är redo som en askar för strid, jag glider runt som innan men med tyngre bagage för ett krig.
jag tänker aldrig ge upp att va den jag är, och inte leva bara för att man har begått misstag längs vägen.
Och snälla alla ni som har umgåtts med mig, jag har fyllt upp era liv med sjuka upplevelser, med skratt.. så fort jag försvann ur era liv så blev det tomt. 
Jag tackar alla som har stöttat mig och skickat brev och meddelanden, ni som har trott på mig och delar med er av er kärlek, ni är underbara.
Till er haters som alltid har hatat på mig va än jag har gjort, va ska ni göra nu är jag ute och rör mig som förr? 
Jag ska fortsätta med min sjuka livstil till vardag och lägga ut allt bara för att det ska svida i era ögon. 
Jag är inte rädd för nån, alla ni är små Kackerlackor!
Ni vågar bara spela internet gangsters..
Skriva ut ert hat men ingen av er hade ens klarat av en dag av mitt liv!
Och för helvete, ta fucking reda på sanningen innan ni öppnar era fucking käftar! alla tror dom är kriminologer, att ni vet allt. 
Jag har vart kriminell och aldrig följt lagarna, knarkat nästan hela mitt liv och levt i utanförskap, och levt ett destruktivt liv, det gick tyvärr ut på alla runt omkring mig. 
Det ångrar jag men jag tänker inte sitta och böla för det.
Det finns två sidor av pannkakan, snuten ville bara sätta mig inför lås på livstid, men som dom misslyckades.
Och sanningen kom fram till slut, dom vet väl vem jag är och va jag har gjort under mitt liv. för helvete, dom fick till att jag blev dömd för vapen brott när de hitta inte ens ett vapen, men jag brösta den och nu är jag ute starkare än förr och hårdare än någonsin.
Jag har alltid vart ensam mot världen och aldrig låtit nån trycka ner mig oavsett vilket jävla kön.
Sen jag var liten har jag aldrig behövt någons stöd, har alltid utmanat mitt öde till o med döden.
Ni tog chansen när ni trodde att jag skulle åka på 18 år, men där hade ni fel!! hahah, yes, jag hånskrattar i era ansikten! 
Om nån av er har bollar, kom, jag lovar den här gången ska jag inte bära skottsäker väst.
Kör hela vägen så som jag gjorde på anstalten, knulla varenda horplit eller intagen som har spelat över, jag har alltid kört mitt egna race och ni ska se 2021 då är jag på topp igen och lever den livsstilen som jag bestämmer. 
Jag har levet i utanförskap hela mitt liv blivit kallad som barn för fucking blatte och nu när jag är äldre så har det gjort mig starke och jag är stolt för den jag är. Jag kommer alltid va det oavsett vad folk hatar på mig när de inte ens vet eller känner mig personligen. De som har vänt ryggen bara för jag höll på att sitta 18 år för min första advokat e hjärndöd som är man och fattade ingenting däremot så räddade denna kvinna Hanna Lindblom mitt liv när hon insåg hur oskyldig jag var och kriga för min frihet. Det är en kvinna jag ser upp till, ni alla orrar borde ta och lära er nåt från henne, där har ni en riktigt förebild. 
Jag kommer göra det jag gör tills jag ligger i min grav, det enda jag kommer stå över är fasta relationer, för enket sagt så kan jag inte hantera mitt temperament.
Så vad än alla skitsnackar om mig så avtjänade mitt straff och erkände mina dåliga handlingar. Det kommer jag leva med resten av mitt liv.
Men jag kommer ändå leva som vanligt, det är nåt jag förtjänar! Jag gjorde min tid och som jag bevisat, jag skiter i er alla som hatar faktiskt, och om jag ska va ärlig så älskar jag den uppmärksamheten. Var samma sak innan jag åkte in, folk hatade på mig och det gav mig mer drivkraft till att fortsätta med det jag gjorde, så gör det snälla, gör det, jag älskar er med..Hata så mycket ni vill jag ska visa er vem jag är, ni kommer se, vänta bara era smuts. 
Och till er som har skrivit och stöttat mig under min volta och efter jag kom ut, jag fucking älskar er, men snälla hata mig för det förtjänar jag och vill för det finns inget bättre.
Jag är en fucking psykopat, hur tror ni att jag blev känd? jag va aldrig med på tv eller gjorde youtube som alla poetiska fjortisar, som kriga för att bli älskade och få följare, jag har alltid vart mig själv och lagt ut saker som ingen annan gör eller vågar, det störde folk för de tyckte att jag hade en skev kvinno syn och psykopati, att jag är en fara för mig själv och andra, ändå valde ni följa mig?!! haha.
shame on you!
Så vem är patetisk egentligen? 
haha jag dör. 
när fan kommer jag ens dö, har duckat döden hela livet som har haft så många som har velat ta mitt liv för jag är den jag är, den farliga livsstilen jag har levt, de kopiösa mängder droger jag har stoppat i mig, kört som en galning i sjuka hastigheter, så kan man nästan säga att man är odödlig, hihi.
Ja, exakt, jag utmanar ödet, vem har bollarna att klippa mig?
Yes, jag kan inte va mer stolt över mig själv, och va mer egenkär än så, för egentligen, vem fan av er kan säga att ni hade klarat en dag i mina skor eller toucha botten och toppen gång på gång som jag gör!?
Jag kan garantera er att ni kommer se mig på toppen igen, men inte tack vare er, utan av egen förtjänst, för benim är driftig och står upp på sina ben i alla väder.
Peace out motherfuckers 🤪
#jagärfriigen #abbeisfuckingbackbitches #fuckaina #FTP #FTS #fuckkriminalvården #friminabrödrer #snartåterförenasvi
#fuckallahaters
#kärlektillerallasombackmig 
#RipAnnie #RipMario #RipAdrienne

 

Han har alltså mage att skriva #RipAnnie?
Annie, är namnet på kvinnan som han dömdes för mord på av Tingsrätten.

Här är två andra inlägg som Abbe postat på Facebook, där det framgår att det inte var han själv som tog ner inlägget här ovan utan att det gjordes av Facebook efter anmälningar från följarna.

Jag har INGA planer på att fortsätta skriva om den här människan.
Han är ingen influencer och har aldrig varit och kommer aldrig att bli. Han är en pajas.
Se istället det här inlägget som ett varning för en människa man nog ska hålla sig så långt ifrån som möjligt.


Istället vill jag lyfta upp ett inlägg som Annies barndomsvän Madeleine Gartéus postat på Facebook och som publicerats av Instagramkontot TNKVRT. (TNKVRT har även publicerat flera bra inlägg för den som vill ha mer information om vad Abbe utsatte Annie för medan hon levde)

172 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  *far

   Rasistskiten här får stå kvar, men svar med fakta och statistik moddas?

  Fyfan. Att han dessutom lämnade dottern ensam med sin döda, mördade, mamma och att dottern var själv där i lång tid innan någon hittade dem klarar jag knappt av att tänka på, det gör bara allt ännu vidrigare

   Det är är enda fallet jag inte klarar av att lyssna på i olika krim-poddar, så fruktansvärt hemskt.

   Har för mig att det var det som avslöjade att han inte är psykiskt sjuk för att han själv tipsade om att dottern var där så att ngn kunde åka dit. Men ändå får han alltså tre år…tre…skäms över sverige ibland

   Ja, och svensk kultur är ju lika härlig!

    Inte ens i närheten. Stor skillnad

   Den är fantastisk vår mångkultur. Det var inte den som mördade Annie. Mindre härligt är att du använder Annies öde som en plattform för att sprida din dynga…att du kan med att bete dig så i skuggan av henne.

    Utan Sveriges vansinniga politik skulle han inte varit här.

     Det är lika synd att du är här tycker jag dock

      Dito. Återgå till att slicka Elin Erssons rauv.

       Lär dig stava till röv först? Eller sluta iaf att skriva som pratar

    Vad sprider du själv för dynga? 🤮

   Ja Hagamannen var ju otroligt härlig också.

    Det är ju ”lugnt” för att han är svensk. Svenskar begår inga brott enligt rasisterna.

     Och vita män slår aaabsolut inte sina fruar eller barn. Nej nej

    Anders Eklund var också trevlig har jag hört.

  ❤ Annies dotter ❤

  ”Man dör två gånger, första gången när man slutar andas. Andra gången när den siste som minns dig säger ditt namn för sista gången.”

   OMG jag började nästan gråta av det.

   💔

  ”Skriv ut ert hat men ingen av er hade ens klarat av en dag av mitt liv!”

  Jag blir alltid lika fundersam när osäkra mesar säger att vi vanlisar inte klarat en dag att leva någon annans liv. Visst att det inte är något vidare att vara beroende av knark och ha diverse begränsande diagnoser med allt vad det innebär, men även dessa tuffingar brukar leva väldigt normala liv mellan varven. Jag är alldeles säker på att jag klarat av en dag fylld av att träna på gymmet, sitta hemma och glo på netflix, skriva lite inlägg på flashb, dricka lite för många öl, ta lite knark min kropp redan är van vid att jag tar och behöver samt hänga lite med någon tjej som tycker jag är coolast i stan.

   Samma ord som Anna Book använder sig av!

   Ologiska är ju också att de själva inte klarar av att leva sina liv. Därför de hamnar i de här problemen. Finns människor men samma underluggande problematik men som ändå lyckas hålla sig borta från kriminalitet och missbruk.

    Och de tror att alla andra lever ett härligt, bekymmerslöst liv utan motgångar och sorg. De har inte förmågan att förstå att vi andra också är med om trauman, vi skryter bara inte om det.

     Alltså den här personen är ju så mycket sjukare än vad hans diagnoser vittnar om. Vilken jävla rant orkade inte ens läsa hälften. Behöver inte sånt sjukt tänk i min hjärna

  Det här landet är ju helt fuckat.
  Abbe släpps efter 2 ynka år.
  Tishko som hade Vilmas huvud i garderoben får sitt straff _sänkt_ av hovrätten.
  ”Kim” som mördande Vatcheraya i Boden, daltades det något otroligt med, eftersom han identifierade sig som kvinna.
  Dessa killar ska sitta med vatten och bröd livet ut (om jag fick bestämma) 🙂
  God morgon

   Fast Vatcherayas mördare är en kvinna, respektera det

    hahaha. NEJ

    Spelar ingen roll on det är man eller kvinna, gör denne som Kim ska hon eller han ruttna i en mörk håla inte knalla runt på gatorna som inget har hänt.

    Jag kommer aldrig att respektera hans vilja att bli kallad kvinna. Den respekten förtjänar han inte.

    Hade hon varit född och uppväxt som kvinna hade hon aldrig mördat sitt ex.
    Kvinnor gör i regel inte sånt.

   Aktivisterna i rättssystemet borde kartläggas. Vilka är de här människorna?

    Fyfan var är soldiers of odin när det verkligen behövs rensas upp ?

    Ja! spärra in folket i hovrätten istället. När ska detta få ett slut?!

   Ja, det är fruktansvärt att staffet ska bli lägre för en kvinna jämfört med straffet för en man. Statistiken visar att vi inte är lika inför lagen. Fruktansvärt och vem ligger bakom? Ja, som vanligt är det någon som alltid väljer att ta ett eget ansvar utan ständigt skyller på någon annan.

    Det du säger är sant men förtar knappast faktum i det här fallet.

    Ofta beror det väl på att det finns förmildrande omständigheter när kvinnor mördar. Inte sagt att livet de tar är mindre värt utan att det föregås av något som förmildrar brottet. Dessa omständigheter är vanligare när kvinnor är mördare/misshandlar än när män är gärningsmän. Generellt alltså.

    Igen: Ofta, inte alltid.

    Så har i alla fall Jag förstått det.

     Nej utan det är statistiskt bevisat det finns en orättvisa/fördomar i rättssystemet här. Hursom, det hör knappast till saken här.

  USCH för honom!
  Och USCH för svenska systemet som släpper en sådan här labil människa på fri fot 😠

  Detta är fan orimligt! ORIMLIGT! 💔

  Annie låter som en härlig människa och vi kommer säga hennes namn.

  Wannabe gangsterclownen kommer jag aldrig ägna en tanke.

  Jag saknar ord för att beskriva vad jag känner för den här sjuka sjuka varelsen.

  Men en sak vet jag och det är att om rättssystemet någonsin ska förändras och figurer likt Abbe hålla inlåsta, så måste fler (vi bland annat) engagera sig politiskt. Inget förändras av att vi klagar på nätet efter varje frisläppt mördare.
  Det krävs inte långa utbildningar, det krävs engagemang.
  Läs på om de partier du är nyfiken på och gå med i det partiet som passar dig bäst. Det är dags att bidra till förändringen om det är det vi vill ha.

   ”Läs på om de partier du är nyfiken på och gå med i det partiet som passar dig bäst. Det är dags att bidra till förändringen om det är det vi vill ha.”

   ”Tack för tips”. Antar att det är strängare straff du syftar på men jag vet inte vilken skillnad det skulle göra i det här fallet när han i slutändan inte dömdes för mord. Det handlar om juridik, inte politik. Ingen politik/politiker kan t v i n g a en domstol att fälla någon för mord.

    Vårt rättssystem fungerar INTE. Vårt regelverk kan styras om från regeringsnivå och efter det är det juridiken som ska anpassa sig efter det.

    Rådmännen är politiskt tillsatta.

     I tingsrätten, ja. Inte i hovrättten (som tur väl är).

    Vapenbrott skulle ju kunna ge ett saftigare straff anser jag. Vapeninnehav syftar enbart till att skada andra

   Vi har ett fungerande rättssystem. Om bevisningen inte räckte så gjorde den inte det. Men du vill kanske ha ett rättssystem där kravet på bevisat bortom rimligt tvivel inte gäller? Ett jurysystem där du och andra får möjlighet att gå på magkänslan om man är skyldig eller inte?

    för dom sakerna han dömdes för borde han kunnat få minst tio år, även fast det inte gick att bevisa mord.

    Maxstraffet för grov kvinnofridskränkning är 6 år.

     Jag är inte jätteinsatt i det här fallet men av det jag läst här så borde det ju vara orimligt att komma ut efter bara 2 år. Han säger ju själv att han har en massa problematik och det är ju bara en tidsfråga innan någonting händer igen. Han praktiskt taget ber ju om det. En sån här person borde sitta inläst för sina psykiska besvär på obestämd tid.

      Ja exakt.

      Sverige har ju så kallad straffrabatt. Det borde vara tvärtom. Ju fler brott du döms för ju hårdare straff på straffskalan för samtliga brott.

      Grov kvinnofridskränkning 6år
      Två fall av grov misshandel kan bli 12 år.

      Släng på vapenbrott och narkotika brott på det.
      Där har vi ett straff som är ungefär vad en mördare i Sverige döms för.

      Men istället får man i princip mindre straff för ju fler brott du gör.

   När ska Sveriges regering införa dödsstraff?

    När ska man börja jobba med förebyggande åtgärder så sånt här aldrig händer? Se på t.ex. usa där man i flera delstater har dödstraff eller riktiga livstidsstraff. Det hindrar inte människor från att begå fruktansvärda brott. Strängare straff är inte lösningen.

    Samtidigt ska inte människor som den här galningen släppas ut hur som helst. Han fick sitta alldeles för kort och har uppenbarligen av texten att döma inte lärt sig någonting.

     Fast 14-åringen som sköt en 17-årig kompis i huvudet av ”misstag” igår anmäldes till socialtjänsten för 7 år sen. Trots förebyggande insatser med flera omhändertagen och LVU så kommer han aldrig bli en vanlig löntagare utan fortsätta sin kriminella bana…

     Nä om något så har han väl bara lärt sig att manipulera bättre och vad folk inom rättsyrket vill höra. Han har helt enkelt fått en snabbkurs i hur han ska snacka sig ur framtida situationer.

     Exakt. Det finns absolut inget som visar att dödsstraff minskar brottsligheten. Mest troligt för att man inte låter bli att mörda för att det följs av ett dödstraff. Du och jag mördar inte för att vi är rädd för straffet utan för att det går emot allt mänskligt inom oss. En annan anledning kan kan vara att många mord sker under påverkan, psykos, på impuls osv. Då spelar straffet heller ingen roll.

     Sen är det inte ovanligt att det kommer fram att någon är oskyldigt dömd. Vilket är starkaste skälet till varför jag är emot dödstraff.

     Däremot kan jag tycka att det finns många som skulle låsas in på livstid, de ska aldrig ut i samhället igen.

    Aldrig, så länge vi är med i EU då det är olagligt enligt Europakonventionen.

    Det är inte helt ”olagligt” enligt Konventionen rörande MR, men skulle ändå aldrig införas i svensk lagstiftning då det dels är djupt kränkande av människans inneliggande värde, men framförallt fungerar inte dödsstraff som avskräckande metod i de få länder dödsstraff är tillåtet.

     Vi är bundna till EKMR även om vi skulle lämna EU.

    Man kan alltid argumentera för att dödstraff eller presumtion för livstidsstraff för mord eller andra grova våldsbrott i syfte att det ska ha en avskräckande effekt på den som planerar för brott/begår brott. Det finns livstidsstraff för mord. Gör det att folk avstår från att mörda? Nej? Gör dödstraffet i vissa stater i USA att folk avstår? Nej?

    Jag förstår till fullo poängen med att det kanske vore bättre för samhället att _vissa_ personer ska sitta inne länge som skydd för både andra och sig själva. Men vi får nog acceptera att de människor som är benägna att mörda eller göra någon annan fruktansvärt illa kommer göra detta ändå, oavsett straffhöjningar, för det är inte straffet de tänker på i stunden.

  Jordens avskum. Han borde få dödsstraff. Det äckliga är när man kollar grupper som Pink Room eller Honey & the Bees där flera tjejer (eller ja, IQ-befriat trash) uttrycker att monstret är deras förebild, att de ser upp till honom, att de inte bryr sig vad han har gjort, och att de vill umgås med honom. Skrämmande.

   Va? Är inte det grupper för tjejer?

    Stämmer. Har kommit fram att några av tjejerna skickat privata meddelanden till aset där de skriver att han är snygg, att de vill träffa honom osv. Fattar inte hur man är funtad när man självmant skriver till ett äckel som har gjort detta. Tappar hoppet om mänskligheten.

     De gillar honom!

  Finns det någon person som är kunnig inom området och skulle vilja ha lust att förklara följande?
  1. Det tycks vanligt att man i Sverige släpps ut ur fängelset innan man avtjänat hela strafftiden. Stämmer detta eller är det bara min uppfattning? Om det stämmer, varför är det så?

  2. Om man inte sköter sig och inte håller regler, hur kan man då bli släppt tidigare?

   Om man inte sköter sig o håller sig till reglerna blir man INTE släppt tidigare. Och abbe kommer åka in i igen så fort han gör något fel, vilket verkar vara rätt snart. De är inte fria utan villkorligt fria, så de har ögonen på sig!

   Utgångpunkten i svenska systemet är att du blir villkorligt frigiven efter två tredjedelar av ditt straff.

   Ja, man blir ofta släppt tidigare om man skött sig. Det betyder inte alltid att man inte behöver avtjäna sitt straff längre, du kan till exempel behöva ha fotboja eller gå på uppföljade möten hos kriminalvården.

    Nu hade ju idioten tydligen ej skött sig under tiden

     Ja, han har fått sin frigivning uppskjuten, men tydligen skött sig så pass att han ändå blivit frigiven.

     Det är dock villkorligt.

  tidsfråga innan han dyker upp i Paradise Hotel eller liknande..🤔

  för övrigt, vad håller hovrätten på med?!? inte bara i detta fall..

   Juridik?

   Det var nån ynklig bevispunkt ang hur mycket tramadol som injicerats det föll på. GW har pratat om det här. Det var inte heller nån bra polisutredning (enligt GW). Han ville gärna se resning till HD den gången om jag minns rätt men så blev det inte.

    Nu är det ju inte så att GW är allvetande och hans åsikt man ska gå på hela tiden. Jag har inte läst hovrättsdomen så har inte full koll på grunden till att det inte blev mord men skulle generellt säga att hovrättsdomare är mer kompetenta att bedöma om det finns tillräckliga bevis för att fälla någon för det åtalade brottet än GW. GW är duktig och erfaren absolut, men han är kriminolog, inte jurist. Domarna i hovrätten är dessutom inte nykläckta jurister heller, tar många många år att komma dit.

    Självklart är det hemskt när det blir som i det här fallet att en person inte går att döma för mord men det är viktigt att komma ihåg att domstolen dömer efter vad som går att bevisa och att det är priset vi får betala för ett rättssäkert samhälle.

     Jag tycker du ska lyssna på hans utlåtande innan du uttalar dig.

      Fast TS här skrev ”vad håller hovrätten på med” och personen ovan skrev att GW tyckte minsann att det var ett felaktigt domslut. Då svarade jag på det att bara för att GW säger något så betyder ju inte det att det är det korrekta.

       Nej TS förklarade varför beslutet blev som det blev.

        Okej inte ts, vet inte ens varför jag skrev det 😂 personen som du svarade *

     Men då kanske du ska läsa på innan du uttalar dig? Och kanske ta reda på en krimonologs kompetenser?

      Se ovan kommentar 08.31. Och jag är tillräckligt påläst för att veta att en hovrättsdomare kan bedöma bättre om bevis är tillräckliga för att döma någon för mord än vad en kriminolog kan göra.

   Snarare en tidsfråga innan han dyker upp i rätten igen. Tyvärr.

  ❤Annie❤

   Blir så arg och ledsen. Man tappar ju allt hopp om mänskligheten. Hur kan en sådan person släppas ut?

  Du hade verkligen inte behövt publicera hans text och ge honom den uppmärksamheten. Facebook tog bort den och till hans stora glädje har du lagt ut den istället. Går väl att uppmärksamma brottsoffret utan den. Och ignorera fanskapet framöver.

   Förstår vad du menar men hans text visar med tydlighet vilken obehaglig pajas han är och det är ändå viktigt att sprida.

  Brap brap? Vem skriver ens så?

   Det är hans catch phrase

    Där ser man. Har inte någon koll på denna råttan, vilket jag är rätt glad för. Dock fortfarande jävligt töntig phrase.

     Har läst tråden på FB om honom samt förundersökningen innan han blev dömd i tingsrätten. Den är verkligen inte till hans fördel för att uttrycka det milt.

   Så låter min rumpa efter en chiligryta

  Tyvärr är det dylika låga straff som gör att man som lekman/allmänhet tappar förtroende för vårt rättsystem. Om jag blir arg och förbannad, hur ska då inte anhöriga må?

  Mordoffret kommer inte tillbaka oavsett om han sitter en dag eller en livstid, men för samhället gör det skillnad.

   Han är inte dömd för mindre utan friades i hovrätten

  Med tanke på hans attityd och sätt att vara så kommer vi snart läsa en tidningsartikel där en

  ”känd influencer avled efter ett skott i huvudet”

  Snorungen är körd… 😁👍

  Annie, Annie, Annie.

  Hårda ord kanske men det är ju ofta självsanering på den där typen av uppstudsiga smågangsters.

  Usch vad obehagligt att han taggar dessa unga kvinnor han betett sig så svinigt emot, att han inte skäms. Otroligt.

  Jävla vider. Påminns nu om rättegångspoddens avsnitt om honom och hur innerligt mycket jag hatar honom.

  Vi har ett bra fungerande rättssystem i Sverige.

  Problemet är att polisen är rätt överbelastad, åklagarna är mycket överbelastade, domstolarna går på knäna och i slutändan är kriminalvården totalt nerlusade med kriminella och gör allt för att peta ut dem eller mota Olle i grind så att säga.

  Detta är helt sant och inget jag hittar på, det är också spegelbilden av de korta eller obefintliga påföljderna.

  Jaha, bara att vänta på att han mördar en kvinna igen och kör samma välfungerande och beprövade metod då. Bra där, rättssystemet, bra!

   Tror inte hårdare eller längre fängelsestraff spelar någon roll. Är helt emot dödsstraff men ibland så undrar jag om inte det vore skonsamast mot drabbade, samhället och förövaren när det verkar som att ingen form av behandling eller vård hjälper.

   Anders Eklund (mördade den lilla flickan Engla bl. a)
   T. ex. Där vore det ren besparing med ett dödsstraff. Likaså den som slog ihjäl två små
   barn med hammare.
   Fängelserna är fulla det är ett problem.
   Hårdare straff? På medeltiden hade de tortyr och stegling, tror inte det avskräckte värstingarna möjligen blev hämndbegäret fyllt och de religiösa tokarna fick sitt öga för öga närt. Skådespel för folket med offentliga
   halshuggningar i ett milt sagt osäkert rättsystem.

   Grunden är ett säkert rättsystem och jag föredrar dagens kontra gårdagens häxbål baserat på barnvittnen och religiösa vanföreställningar i politiska spel gjorde livet
   osäkert. Där pengar och klasstillhörighet spelade roll.

    Det har givetvis en avskräckande effekt.

     Fasr det har ju inte det? Kolla USA som har höga straff men så jävla mkt kriminalitet.

      Fast den höga kriminaliteten där kan ha andra förklaringar. T.ex. att de helt saknar skyddsnät. Är du hemlös utan pengar tvingas du ofta in i kriminalitet. Vi har inte samma situation i Sverige.

      Anledningen till att vi har straff är inte bara att de ska verka avskräckande. Så debatten är ganska menlös.

    Jag är helt klart för mycket hårdare (dvs längre) straff för grova våldsbrott. Allt handlar inte om förebyggande åtgärder eller avskräckande effekt utan också a) vill du ha grova våldsbrottslingar ute på gatan iom att de är farliga för allmänheten och b) känsla av upprättelse för offer och familjer.

    Nu kommer väl folk balla ur men jag tycker personligen att vi har för höga krav på att bevisa mord. I detta och flera andra fall är det så uppenbart vad som har skett men ändå räcker inte bevisen för hela brottet har inte filmats i högkvalitetsvideo med ljud på?! Linda Chens mördare är ett praktexempel på detta. ALLA vet att han mördade henne, men ändå är det inte ställt utom rimligt tvivel…? Hittas du bredvid din mördade fru som ”någon” har tuttat eld på och skyller på en kinesisk maffia som ingen har sett till – alltså vad ska man dra för slutsats?! Nej sorry, personligen ser jag hellre att någon enstaka oskyldig fängslas ett tag än att vi går runt bland mördare som Abbe och Linda Chens ex-man.

    Sedan tycker jag man kan sitta hela sitt jäkla straff. Släppas efter 2/3 av det? Varför? Vi resonerar ju inte direkt så om jag ska betala in årets skatt ”jamen jag har faktiskt betalt 2/3 till Skatteverket, så resten kan jag väl få behålla för vi är snälla i Sverige ju?”….?

    Tror inte på dödsstraff eller tortyr, men man ska heller inte leva gött efter att ha mördat och vi måste skydda varandra från dessa galningar.

  Personlighetsstörda kriminella små råttor brukar inte bli så gamla.

  All styrka till Annies anhöriga❤

  Vad menar du med ”importerad”? Hur är detta relevant?

   Högst relevant i sammanhanget, han borde inte varit här alls utan suttit kvar i något vattenpipeland långtbortistan.

    Men sluta. Vill du föra debatt om invandring så har du all rätt att göra det men utnyttja inte en sån tragisk händelse för dina egna politiska syften.

     Skräms du av verkligheten?

      Skäms inte du av att använda tragiska händelser för att bedriva din populistiska agenda?

       Vi(svenska kvinnor) har ju rösta för att vi ska ha det så här. Gilla läget.

       Folk som han skäms inte. De har inte fått lära sig en empatisk förmåga i livet. De är mkt bittra och kan inte se klart.

   Utan Sveriges vansinniga politik skulle han inte ha varit här. Tack så j-a mycket Annie Lööf och MP.

    Du tror inte han kom innan Annie Lööf fick inflytande?

    Utan Polisens misstag hade han nog fortfarande suttit inne.

    *Annie dog av överdos men kanylen saknas. Polisen släppte in Abbe i samband med att de öppnade hennes lägenhet, i samband med detta försvann högst troligen även den kanyl som användes för att överdosera väldigt påpassligt. Vem hade incitamenten till att ta kanylen?

    https://www.expressen.se/nyheter/krim/blattelito-alsaadi-ute-ur-fangelset-ska-fortsatta/
    GW i klippet luftar sina åsikter i frågan.

   Alltid relevant

  Stackars kränkta man som satt i fängelse för att ha mördat sitt ex. Han är inget än en misogynist patetisk mupp som förtjänar ingen uppmärksamhet alls.

  Annie ska inte glömmas bort.

  Abbe är inte dömd för mord då bevisningen inte räckte. Hellre fria än fälla är en grundläggande princip. Är övertygad om att ingen tror honom när han nekar till mordet men vi kan ju inte basera domar på åsikter och antaganden. Anser själv att han är farlig för andra och inte borde vara ute och röra sig i samhället samt att det är riktigt tragiskt att man inte lyckades säkra tillräcklig bevisning för att kunna fälla honom.

  Hela hans text är djupt obehaglig. Den dryper av narcissism och inte ett ord om Annie eller hennes dotter. Inte ett ord där han beklagar att Annie är död och att hennes dotter har förlorat sin mamma. Tydligen kan han inte vara mer stolt över sig själv!

   Förhoppningsvis är detta något han skriver för att väcka provokation och uppmärksamhet. Det kanske håller i sig ett tag men i grund och botten är han ju en fullständig loser som ändå inte verkar kunna fungera särskilt normalt i samhället. Garanterat att han åker dit för något snabbt igen. Hoppas hoppas hoppas bara inte någon kvinna hamnar i klorna på honom, förhoppningsvis inte utifrån det rykte han har nu.

    Det sjuka med såna här typer (liksom madsen) och faktiskt våldsbrottslingar i alla tider (intressant nog också de som verkligen specialiserat sig på kvinnooffer) är att en grupp kvinnor dras till dem av just den anledningen. Vore jätteintressant fatta varför.

  Usch!! Varför ge den här tappade människan utrymme överhuvudtaget?
  Han är dessutom ingen influenser längre! Om inte tanken är att han ska inspirera andra till att göra samma idiotiska sak!
  Inte ofta jag tycker inlägg ska tas bort men det här inlägget gynnar verkligen bara hans ego och han får den uppmärksamhet han är ute efter!
  Han fick inte rätt straff av myndigheter. Vi i samhället kan åtminstone straffa honom genom att ge honom tystnad.

   Nej, jag tycker faktiskt att vi ska göra tvärtom. Vi ska belysa vilket monster han är och säga det högt.

  Skyller på sina ”diagnoser”. Fega krake. Fy fan alltså har inte ord för sånt här. Sån orättvisa och sorg för alla som faller offer till såna som han. Fungerande rättssystem? Verkligen inte. Han förtjänar brap brap i nacken.

  ANNIE❤️

  Den dolda ondskan i detta sammanhang tycker jag är hans skenheliga advokat Hanna Lindblom. Som en jävla dödsängel i svarta dräkter och vita käring-pärlhalsband jobbar denna vackra kvinna hårt för att frige allvarligt dömda brottslingar. Det är säkert bra för hennes CV och karriär, men inte så jättebra för oss andra i samhället. Hon koketterar med att ”metoo är bra men hör inte hemma i domstolar”, fick Martin Timell frikänd, fick den här genomvidriga snubben frikänd, blev efterfrågad som försvarare av M-toppen som våldtagit och misshandlat kvinnor, jobbade även med mål för att frige en man i Rwanda åtalad för folkmord. Han anklagades för att ha beordrat slakt av över 1000 personer med machete och yxa. Detta har hon stolt pratat om i intervjuer. Det är som några andra skriver här, något djupt sjukt och allvarligt fel med svenskt rättssystem när advokater som hon hittar kryphål i lagen som gör att hon på legalt sätt lyckas slingra ur sig straff för dessa klart skyldiga monster.

   Så kan du ju inte tänka. Rättssystemet bygger på att alla misstänkta ska ha en advokat, det handlar inte om att försvara olika gärningar utan att se till att åklagarens bevisning håller i enlighet med lagen. Det är vad advokater sysslar med, inte försöka hålla brottslingar utanför fängelse utan se till att beviskrav upprätthålls enligt lag.

    Rättssystem? Felsystem, snarare.

     Ordbajsa hur du vill men poängen är du inte kan skylla på advokaten i såna här fall. Du måste vända dig mot polisen och åklagaren som har som jobb presentera bevisning bortom rimligt tvivel. Vad som händer i rätten avgörs ofta inom 24 timmar efter ett mord (brottsplatsundersökning).

     Utveckla gärna innan du citerar Cissi Wallin…

   Finns gott om kvinnor som hatar kvinnor. Hon är en av de…djävulens advokat i högklackat

    Ni som inte fattar vad en försvarsadvokat gör och uttalar er såhär dumt borde ta och lyssna på intervjuer med akilovs advokat (finns på youtube). Han förklarar både bra och begripligt.

   Jag kan inte förstå hur hon kan med att göra det hon gör… Man samtidigt kvarstår ju faktiskt att alla har rätt till en advokat. Så någon måste göra det jobbet med. :-/

    Men hon ”gör” inget. Hennes uppgift är att lyfta beviskrav för domstolen att ta ställning till. Håller det inte måste man ifrågasätta åklagare och polisutredning, det är deras ansvar presentera bevis. Du kan inte skylla på advokaten.

  Jag orkade bara läsa halva av det han skrivit. Hemskt läsande. Har haft att göra med personer som honom i mitt yrke men gissa vart de har befunnit sig då? Inte bland allmänheten i alla fall….

  Sverige är ett så jävla sjukt land. 🙁 USCH!

  Asperger är en form av autism men han har tydligen båda, bra koll han har på sina diagnoser🤷🏼‍♀️

   Jag läste om en kvinna som skrev att hon har ADHD och ADD. Man har väl antingen eller? 😂

  Kan alla rasistiska antydningar och dess författare krypa tillbaka till sina hålor tack. Era vider. Vad fan har det med saken att göra? Ni skulle SKÄMMAS som lägger fokus på det ist för Annie…usch

   Och alla små fega smygrassar som sitter gillar kommentarerna med…seriöst…

    Du ser problemet men väljer att blunda. Såna som du är verkligen jordens avskum.

     Jaaajaaa alla vi som inte hatar mångkultur är avskum såklart😂 Och ni som hatar utlänningar aka rasister är de fina kärleksfulla och väluppfostrade medborgarna. Givetvis! Ni elever från livets hårda skola alltså. Ni briljerar varje gång

      Och hur förklarar du Jenny Lémon, Elin Krantz, Emma Pettersson och alla de andra?

       Nu råkar jag lämpligt nog känna Jenny Lemon som för övrigt har jobbat hårt för att slippa parasiter som ni som häcklar henne för att hon INTE blev lika svart i sinnet som ni. Hon vägrar att hata folk av olika hudfärger. Det ska du ha förbaskat klart för dig.

        Du känner henne men kan inte stava hennes namn rätt? Hennes liv skulle ha varit så mycket bättre om vi hade haft en vettigare politik.

         Stavar korrekt. Utelämnade en aprostrof. Kan du inte ens skillnaden på det? Men snälla rara😱
         Hon har ett alldeles utmärkt liv och har lyckats jättebra. Hon är en snäll person som trots det som hände henne förstår skillnad på folk och folk. Du vet antingen ingenting om henne eller så bor du i samma stad som henne och tror att du vet ngt. Om du känner henne så utmanar jag dig till att våga berätta för henne hur du brukar hennes namn i detta forum.

          Det som är så stört är hur du använder dessa kvinnors namn i ett syfte om att sprida rasistisk skit. Du bryr dig inte ett skvatt om hur de har det eller vad som hände dessa människor.

   Det har *allt* med saken att göra. Återgå till din sekt.

    Det har inget med saken att göra. Att du sitter och anser att folk är importerade säger allt om dig. Du är rasist/nazist/främlingsfientlig/en bedrövlig individ välj själv.
    Hur du kan se dig själv i spegeln är en gåta. Inte bara drar du skam över Annie som uppenbarligen inte stod för dina värderingar utan du skämmer även ut dig själv här. Jag tycker synd om dig som är så mörk och hatisk. Du kan hata honom för det han gjorde men du har ingen rätt att dra rasistiska liknelser som drabbar alla som inte från Sverige. Gick du livets hårda skola? Slår vad om att det står så på din facebook🌸

     För mig är gråterskor som du ren ondska. Utan dig och dina liksinnade skulle han inte ha varit här.

      Jag förstår det. Folk med din nivå av intelligens brukar ha lite svårigheter med att förstå varför man bedömer en individ utefter personens handlingar och inte hudfärg. Om jag får gissa så sitter du där på helgen med din långburk, bombarjacka och tuggtobak och svär över politik som du inte har ngn som helst insikt i, du läser flashback som om det vore kurslitteratur och du har ett foto på Jimmie i sovrummet💕

       Oh tillägger. Du är även av det manliga könet och tillhör skaran som är transfobisk, homofobisk och allt som du bara kan hitta att få hata😃 Har jag rätt?

        Medans du har blått hår och näsring och studerar intersektionell feminism vid Södertörn. Erkänn!

         Nepp. Brunt hår mellanlångt hår. Bruna ögon. Svenskfödd så oroa dig inte nu(😂) och uppvuxen med sunda värderingar från bra förebilder. Beklagar att det inte hände för dig.

          Ja ja, uppenbarligen är kvinnor förtjusta i dessa män.
          Inte mycket att göra än att tänka efter hur man själv lever sitt liv.

          Det är ju fritt vad man tycker om

          Jag hatar män som våldtar och mördar men tänk att jag har förstånd nog att veta att män inte hindras pga en hudfärg. Och att hudfärgen inte är den som våldtar och mördar. Tänk va, en sån grej

          Kvinnor gillar våldsamma män. Annars skulle de inte finnas.
          #inteallakvinnor

       Oj så fördomsfullt av en självutnämnt god människa …

        Jag utnämner alla människor som inte sprider rasistisk skit för goda människor. Det är det normala. Tro aldrig att ni är normala. Ni är ett utkast som aldrig blev skickat i ett samhälle där man har lite högre krav på en vettig person.

         Det spelar ingen roll vad du säger. Efter nästa val tar vi över. Då åker den här sortens avskum ut. Ha ett bra liv! Nu öppnar börsen så jag måste jobba.

          HAHAHA. Ja precis som Jimmie lyckades sist😂😂😂 Keep fighting💕

  Vad som skrämmer mig nästan mer än han är Sveriges rättsystem som knappt straffar våldtäktsmän och mördare och spottar offren och anhöriga i ansiktet. Helt jävla sjukt. I usa hade han utan tvekan fått 80+ år i fängelse, även om han skulle frias från mord.

  usch.

  Han fick ju 3,5 års fängelse så det kanske var dags att komma ut nu när alla sammantagen frihetsberövning räknas ihop.

  Detta, mina vänner, är vad straffrabatt och ungdomsrabatt innebär inom kriminalvården.

  Hur kan han leva med sig själv?!

  https://m.youtube.com/ watch?v=bSJIECZchIA

  Gårdagens riksdagsdebatt om kriminalvården.

  🤮🤮🤮

  Du har tagit en dotters mammas och en mammas dotters liv bara för att du blev friad för mord är du inte oskyldig#mördare

  Vilken idiot. Han bör sitta inne på livstid som även han i Wilma-fallet borde gjort.

  Han är ju ute och ränner på stan under rådande pandemi. Kanske löser sig ”problemet” självt med lite Corona? Man kan ju alltid hoppas. Vilken vidrig människa. (Jag vet, min kommentar är typ lika vidrig.)

  Annie verkar ha varit en underbar människa. Hoppas hon får rättvisa på något sätt.

Comments are closed.