Triss i Alice Stenlöf

Alice Stenlöf har haft en liten frågestund medan hon varit i Borås för att jobba för Gina Tricot.
En av frågorna handlade om hennes förhållande med Jireel och hur länge de dejtade innan de blev ”exklusiva” så att säga.
Alice vet inte och har tappat räkningen.
Brukar ni räkna?
Skulle ni veta hur många gånger ni dejtade er nuvarande sambo innan ni blev ett ”officiellt par”?

Sjukt jävla snygg jacka!
Jag är en riktig SUCKER för allt som är hundtandsmönstrat! Det är SÅ snyggt och inte bara för tanter, eller hur!?

Om jag någonsin gjorde en kollektion av någonting så skulle den vara 100% hundtandsmönstrad.

Läs frågan och svaret och titta sedan på bilden.
Jag är förvirrad. 🙂
Alla andra bilder i Alice frågestund har varit hyfsat relaterade till frågan eller i alla fall neutrala, men den här frågan och sen en bild på Margaux, hennes son och Alice – utklädda till clowner.
Finns det en koppling som jag inte fattar?

Don’t be his clown typ?

127 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Haha, jag vet faktiskt. Har det inte i huvudet nu men skrev ner alla dejter jag hade med min sambo fram tills det att vi blev ett par. Det blocket kommer jag alltid spara ❤

  Svara

   AAH! Kanske DET man ska ha en bullet journal till? 🙂

   Svara

  Hundtandsmönstrat är supersnyggt om det är småmönstrat. Den där jackan ger ett lite mer ”grafiskt” snarare än klassiskt intryck, vilket jag föredrar 😊

  Svara

   Ja, mönstret är ju en vävteknik – inte ett print.

   Svara

    😂😂😂 och just det ordet ”vävteknik” är något som aldrig kommer sägas av en influencer i kombo med en av deras ”kollektioner”.

    Svara

  Det frågan ställs nog bara eftersom folk spekulerar i att hon träffade Jireel innan hon gjort slut med sitt ex och att det var anledningen till deras breakup, men vem tusan orkar bry sig så mycket om någon annans relationer?

  Svara

  Träffades första gången en måndag, blev exklusiva på torsdag, flyttade ihop följande tisdag.

  Svara

   Med sådana vänner så behöver man inga ovänner

   Svara

   Ack så typisk Cissi Wallin

   Svara

  Jag vet på ett ungefär, men vi bodde i olika städer och kunde inte träffas, så det är lätt att räkna ut. Men vi blev nog tillsammans innan vårat officiella datum egentligen, var väl bara det att vi inte ville erkänna för oss själva 🙂

  Svara

  Varken jag eller min sambo har ens koll hur länge sedan vi träffades. Kom på tal i somras och vi försökte tänka till men kom bara fram till att det måste vara runt 5-6 år sedan. Det får väl räcka.

  Svara

   Då kanske det inte var så stort för någon av er?

   Svara

    Eller så finns det viktigare saker i livet, typ det som händer här och nu

    Svara

     Snark

     Svara

  Alltså kollar på MIchaela Fornis frågestundsinlägg, och det känns verkligen som att alla frågor är skrivna av henne själv? Vem skulle efterfråga ett fortsättningsinlägg på hennes förlovningsfest, hur vet personen ens att det finns en fortsättning?

  Alla är ”dumma” som kommer med ”pekpinnar”. Stackars influencers, allt de vill är ju hålla stora fester och äta middagar på Hallwylska ifred.

  Svara

   Tänkte EXAKT samma sak. MÅSTE vara hon själv som skrivit frågorna. Är ju skriva så som hon uttrycker sig dessutom.

   Svara

   Michaela verkar inte engagera sig i bloggen längre. Jag antar att hon förväntar sig att tjäna multum på boken och appen. Snark.

   Svara

   Tänkte också precis på samma sak och har tänk på det även innan – tror def hon skriver alla frågor själv 😀 pinsamt…

   Svara

   Stör mig också på alla intervjuer hon gör just nu på typ alla föräldratidningar där hon vill framstå som världens finaste människa och mamma.

   Svara

  Det är lite som när folk vet på rak arm att de har haft sex med 43 personer.

  Svara

   haha men sånt vet man ju

   Svara

    Vem räknar?

    Svara

    Hur kan man ha så bra minne?!

    Svara

    Det gör man väl inte??

    Svara

     har du ingen aning om hur många du har legat med?

     Svara

      Jag är en annan men jag har ingen aning alls. Skulle jag tvingas gissa så skulle jag gissa på någonstans kring 40-50 men mer koll än så har jag inte. Inte ens om jag satte mig ner och tänkte efter skulle jag nog komma på alla som passerat genom åren. Vet inte riktigt poängen med att ha koll på exakta siffran när det kommer till hur många man haft sex med heller.

      Svara

       För mig är det typ inte konstigare än att jag vet min ålder 😅

       Svara

       Känns lika relevant som att ha koll på typ antalet serier man sett, hamburgare man ätit eller konserter man varit på. 1, 10 eller 100..? Who cares!?

       Svara

   Jag vet på rak arm att jag har haft sex med två personer. Är gift med en av dom, så det lär ju inte bli så många till.

   Svara

   Jag vet! Men drt började med att dn kompis hade en ligglista som kallades ”lilla listan” men hon hade legat med många. Och jag som (då) bara hade legat med 2 skrev min och kallde den ”Stora listan”. Den fylls på vartefter 😅 även en liten recension 😂

   Svara

  Vi hade träffats i exakt en månad när vi blev ett par och jag tror att vi båda kände på typ tredje dejten att vi inte ville dejta andra. Innan jag träffade honom så trodde jag aaaldrig att det kunde gå så snabbt, men det har hela tiden känts så enkelt och alla steg vi tagit har fallit sig så naturligt.

  Svara

  Officiella och exklusiva är ju inte direkt samma sak.
  Jag skulle ju hävda att jag mer eller mindre räknar med att är exklusiva så fort man börjar dejta 😮 Hur orkar man hålla på med flera samtidigt?! Iaf om man är ute efter något med personen

  Svara

   Oj. Det är väl inte så jobbigt att gå på dejt med olika personer, eller? Träffa nån på torsdagen, en annan på lördagen? Skriva lite till varann där emellan?

   Svara

    Och tycker man dessutom att det är roligt att dejta och träffa nya människor så är det absolut inte jobbigt 😊

    Svara

    Skulle aldrig göra det och skulle aldrig vilja dejta någon som gör det, men vet att det är vanligt att folk gör så och det har jag inget emot så länge jag inte är inblandad 🙂

    Svara

    Det beror nog på hur mycket man dejtar och hur allvarligt man tar det 🙂 Vissa tycker ju att det är skitkul att träffa nya människor och känner kanske inte att det är en så stor grej. Vilket.nog är skönt i sig. Jag är dock inte den som går på date så ofta utan det blir när man fattat tycke för någon.

    Svara

   Bara en nyfiken fråga.. talar du om för den du dejtar att du räknar med att ni är exklusiva direkt eller utgår du från att hen räknar med samma?

   Frågan är absolut inte menat dömande.

   Svara

    Är en annan anonym, men nej jag berättar inte det för den jag dejtar, men skulle jag få veta att han dejtar andra så hade jag inte varit intresserad av att dejta honom mer. Jag hade absolut inte blivit arg eller stött, är väldigt osvartsjuk, och jag hade absolut inte tyckt att han hade några skyldigheter till mig, men jag hade däremot tyckt att vi har för olika värderingar och jag hade tyckt att det var oattraktivt om han dejtade flera 🙂

    Svara

    Är väl en sak när man träffas första gången men om tycke uppstår så hade jag nog sett det som ganska självklart och nej jag hade inte tagit upp det direkt. Vet inte hur jag skulle reagera om jag hörde att den andra dejtade fler på en gång, men hade nog velat ta snacken om jag fick veta det

    Svara

   Jag förstår inte heller hur man klarar att ha flera på gång samtidigt. För att jag ens ska orka skriva med någon eller träffa personen så måste jag vara intresserad och jag kan bara vara intresserad av en åt gången. Jag hade i alla fall aldrig klarat hålla flera igång samtidigt.

   Svara

    Det är nog skillnaden, man kan vara intresserad av flera olika. Eller bara tycka det är intressanta/sjyssta personer och så kollar man läget liksom.

    Svara

    Ha, lite roligt ha en 5-10 pers i pipen om det liksom skiter sig.
    Nä, skulle jag dejta skulle det vara en i taget, ok om man skriver lite med några men inte mer. Släpper inte in vem som helst i mitt liv, det måste få ta tid. Och om jag då skulle dejta nån som samtidigt dejtar tio andra – nä honom skipar jag. För desperat.

    Svara

     Lite dömande… 10 tror jag dessutom inte man dejtar samtidigt.
     Men vill man verkligen träffa nån och får kontakt med många intressanta så är det inget konstigt att hålla igång. Men man får göra som man vill såklart, inget är bättre eller sämre.

     Svara

      Är inte den själv som orkar leta och testa så mycket. Då blir jag intressant är det inte så troligt att det skulle bli flera på en gång.
      Inget är väl fel men antar att man då får räkna med att den andra inte tycker det är ok att man har fler på G samtidigt. Sen beror det väl kanske lite på hur långt man går med varje 😉 men där är ju folk oxå olika öppna.

      Svara

   Jag tycker inte att det är jobbigt att prata och dejta med mer än en kille samtidigt. Varför skulle det vara jobbigare än att ha mer än en kompis samtidigt tex?

   Svara

    Ligga med flera samtidigt? Det får jag inte ihop…😬

    Svara

     Samtidigt(!) eller under samma period?

     Oavsett så tycker jag inte att det är jobbigt att ligga med flera heller. Men jag ser heller inte alltid sex som någon ultimat intim kärleksförklaring utan mer som något kul och skönt bara. Simple as that. Ibland har jag en sexpartner och ibland flera. Inte jobbigt alls.

     Men jag förstår självklart att min åsikt är min och inte allas. Menar bara att det inte alls behöver vara ett jobbigt åtagande att prata, dejta (och ligga), det kan vara ganska roligt också. Precis som att träffa vänner över en kaffe en stund.

     Svara

      Det där köper jag, jag hade också kunnat ligga med flera, men då är det ju ifall jag inte är kär eller jätteintresserad av någon av dem. Hade jag varit jätteintresserad av en kille och hoppats att det ska bli något mer så hade i alla fall inte jag kunnat ligga med andra, det hade liksom inte varit intressant.

      O då tänker jag väl att det funkar lite samma för andra. Jag hade inte velat ligga med någon som ser mig som vem som helst som bara ligger med mig för att det är kul och ingen speciell kärleksförklaring, om jag själv ser det som något speciellt. Det känns jätteopersonligt.

      Svara

       Om jag var kär i nån kanske jag inte hade legat med andra, men vet inte. Sex är bara sex för mig. Man kan ju ha sex med andra fast man är i ett förhållande liksom, folk är olika.
       Vet inte om jag ser sex som en kärleksförklaring, fast jag är i ett långt seriöst förhållande nu. Men förstår att det skulle kännas konstigt för dig som du beskriver det. Därför är det nog viktigt att prata med varandra om hur man ser på det man har.

       Svara

        Förstår hur du menar 🙂 Fast hade inte det blivit lite märkligt om man sa det också? Första gången jag är på en dejt med någon så säger jag ju inte ”Hej, bara så du vet så hoppas jag att du inte träffar andra för då är jag inte intresserad”. Hade han träffat någon annan där i början så hade jag ju inte blivit ledsen, jag blir inte kär på två röda själv heller. Jag hade bara funnit det extremt oattraktivt och opersonligt och jag vill ju inte behöva berätta för någon att jag vill att du ska göra såhär, då försvinner ju halva poängen.

        Samma i ett förhållande. Om jag ska behöva berätta för någon att jag inte vill att den ligger med andra, skriver med andra osv, men den själv egentligen vill det så hade inte jag velat va tillsammans ändå. Min tanke är ju att det ska komma självmant, annars kan det änna kvitta 🙂

        Svara

         Jag tror att det är viktigt att prata om gränser även i ett förhållande. Skadar väl aldrig att vara tydlig med vad man har för gränser och vad man förväntar sig av den andra. Även gränser för vad som är otrohet skiljer sig mellan personer. Att då bara utgå från att den andra har samma gränser är som uppgjort för problem. Med det säger jag däremot inte att man ska acceptera vad som helst. Jag tror att det är viktigt att bestämma sig för vad man accepterar i ett förhållande och inte, men jag tror också på en öppen kommunikation kring det. Det betyder inte att man tvingat den andra till att vara trogen, bara att man är överens om vad som gäller just eftersom gränserna inte är en definitiv sanning. Svårt att vara överens om båda går runt och antar att den andra menar samma när man pratar om otrohet tex.

         Svara

         Inte på första dejten såklart…

         Svara

     Varför? Man kanske har flera kks, eller en kk och en man träffar eller flera man träffar?

     Svara

  Oj nej sådant har jag inte så bra koll på… Men jag och fästmannen träffades när vi var lite äldre och då är man kanske inte lika petig med datum för första kyssen och hur många gånger man varit på dejt och så? Vi hade vår första dejt i december 2015 och sedan blev vi kanske officiellt (?) ett par på våren 2016? Vi är inga PH-människor direkt så det var ganska underförstått att vi inte dejtade eller låg med andra ändå. 😉

  Svara

   Jag skulle aldrig utgå ifrån att det är underförstått att man inte ligger med andra förrän man kommit överens om det. Det är ju så himla olika vad folk har för förväntningar på exklusivitet i olika stadier, och dessutom med olika människor. Men min nuvarande sambo slutade jag träffa andra efter typ tredje gången vi låg, pga fick känslor snabbt och var inte intresserade av andra, och i andra fall dejtar och/eller ligger jag med flera personer regelbundet där känslor inte utvecklas lika snabbt.

   Jag skulle liksom inte anta att personen jag träffar vet vilket stadie jag är i eller vad jag vill ha för nivå av exklusivitet, och skulle inte heller lägga någon värdering i det så länge man inte kommit överens om något. Och jag är ingen PH-människa heller 😉

   Med det sagt så är det såklart superfint att det fungerade för er och att ni hade samma inställning uppenbarligen 🙂 Vill bara påpeka att det inte är ovanligt eller exklusivt för dokusåpadeltagare att man träffar mer än en person i taget.

   Svara

    Håller med dig, inget konstigt att träffa eller ligga med flera olika innan man bestämt sig för en.

    Svara

    Jag håller med. Att utgå från att den andra är i samma stadie som en själv är som upplagt för att bli besviken eller råka svika den andra. Bäst att köra med öppna kort i stället.

    Jag är inte heller en PHmänniska och är över 30 men utgår inte heller från att man är exklusiv från första dejten. Har även haft en lång seriös relation som aldrig var exklusiv (vilket inte innebar att vi låg runt som kaniner med andra än varandra).
    Jag tror att det bästa är att bara rak och ärlig med var man befinner sig och vad man har för förväntningar i stället för att utgå från att den andra ska förstå det av sig själv.

    Svara

     (Pratar generellt om att utgå och anta, menar inte att ts nödvändigtvis gjort det)

     Svara

     Alltså det är ju inget man antar de första 20 minuterna på en dejt, jag menar snarare efter ett par träffar när man börjat lära känna varandra ordentligt, att man då börjar känna av om den man träffar är en person som verkar dejta runt mycket och så. 😉 Man märker ju om någon drar sig för att bli exklusiv eller ofta är upptagen och inte kan ses när man frågar.

     Svara

      Jag är nog ändå för att vara öppen med sina förväntningar i stället för att gå runt och försöka känna in vad den andra vill. Jag tror nog bara att det är för lätt att det blir onödiga missförstånd som gör den ena besviken på det sättet.

      Och det där med hur exklusiv man vill vara tycker inte jag är statiskt för mig som person utan beror mycket på omständigheter som var i livet jag befinner mig, vem det är jag dejtar osv. Att jag just nu inte vill vara exklusiv behöver ju inte betyda att jag är upptagen med att dejta och ligga runt dagarna i ända, kan ju bara betyda att jag inte vill vara exklusiv just nu. Hur ska min dejt kunna avgöra det om jag inte säger det?

      Svara

       Undrar man är man givetvis fri att fråga? Undrar man inte så frågar man inte.

       Svara

       Men om man dejtar någon och inte är ute efter att det ska leda till något så tycker jag att det är upp till den personen att berätta det. De flesta går väl ändå på en dejt för att de är intresserade? Jag trodde att det var vad hela ordet dejt betyder? Om man bara random träffar någon så är det väl ingen dejt?

       Svara

        Man kan väl gå på en dejt utan förväntan om en exklusiv tvåsam relation?

        Svara

         I en relation så är ju tvåsamhet normen, så har man tänkt sig något annat så tänker i alla fall jag att det inte vore så konstigt om det ligger på den personen att berätta det. Och ordet dejt för mig innebär att man träffar någon som man har ett intresse av för att se om det kan leda till en relation.

         Jag går inte på några andra dejter än sånna där jag hoppas att det ska kunna leda till en exklusiv tvåsam relation och jag skulle inte vilja träffa någon som har tänkt sig något annat. Tror knappast att jag är ensam om det.

         Svara

          Nej absolut. Men det jag menar är bara att gå på dejter med en underförstådd förutsättning om att den andra har samma mål med dejtandet tror jag bara leder till onödiga missförstånd och besvikelser. Är nog inte helt ovanligt att man har olika förväntningar på en relation, i allt från hur exklusiv den ska vara till vad man vill i framtiden (barn osv). Jag ser liksom inte problemet med att vara öppna om det i stället för att anta att den andra vill samma. Lättare att prata om det än att försöka känna in och tolka allt den andra gör för att få reda på vad den vill.

          Jag säger alltså inte att det är fel att vilja det ena eller det andra. Jag tror bara inte att man ska utgå från att alla har samma förhoppning och förväntning på dejtande som man själv har.

          Men jag förstår att vi tänker olika här.

          Svara

           Men då har vi nog ganska lik syn egentligen. Jag tycker inte heller att man borde gå runt och utgå att folk känner samma som en själv, men det är ju en balansgång det där med att vara öppna också. Skulle jag gå på första dejten o ställa alla frågor jag har eller vara öppen med allt så hade det mer känts som en affärsuppgörelse eller arbetsintervju.

           Dock så hade jag utgått ifrån att personen jag dejtade träffade mig för att se om det kunde leda till något, annars tycker jag inte att det är en dejt över huvud taget. Sedan vad den personen tycker om exklusivitet, tvåsamhet och allt vad man kan ha åsikter om, det kan jag ju såklart inte veta. O det är ju inte så att jag går runt o dejtar någon utan att prata med personen om saker, men man kan inte heller prata om allt direkt.

           Nej och jag menar inte heller att man ska ta upp frågan om exklusivitet på första dejten utan tolkade det mer som var som var underförstått när man ”dejtar någon”. Det krävs väl mer än en dejt för att själv veta vad man vill också. Jag skulle inte heller ta det på första dejten. Däremot när jag levde i en polyamorös relation så sa jag det alltid innan första dejten, ville inte ”lura” någon att tro att jag var där för att hitta en pojkvän för en exklusiv relation. Förvånansvärt många var helt öppna för den typen av relation måste jag säga.

           Absolut! Jag hade de förväntningarna när jag var singel och gissa om jag fick bli besviken många ggr?!

         Tar väl ett tag innan man själv ens vet. Tar helst sådana frågor tidigast andra träffen. Första dejten ser jag mest som en kul grej helt utan förväntningar. Kanske blir det katastrof och mest kul att berätta om i efterhand och då vill jag INTE prata om seriösa förväntningar, det är liksom ingen idé. Eller så är han ett kap och då ligger vi och tar det därifrån.

         Svara

          Jag menar inte att man ska ta det på första dejten men jag trodde vi pratade om när man dejtat några gånger. Att träffas man så är det underförstått att man är exklusiv och inte dejtar andra. Och jag håller bara inte med om att det är något som är allmänt underförstått.

          Svara

          Ja, men då går du ju ändå dit för att se om han är ett kap, det är väl en förväntning i sig. O det är väl kanske där folks åsikter skiljer sig. Jag skulle inte vilja fortsätta dejta någon annan än en person som jag tycker verkar vara ett kap och som tycker att jag verkar vara ett kap. Sen kan det ju såklart visa sig ändå att man inte var rätt för varandra.

          Svara

        Att jag inte vill vara exklusiv utesluter inte att jag är intresserad av någon. Jag går ju fortfarande på dejter för att hitta någon intressant, jag vill inte att det ska vara strikt vi två bara.

        Svara

        Men man vet ju inte om det kommer leda till nåt?

        Svara

         Nej precis, det är väl därför man dejtar..? Sen en vacker dag kanske man upptäcker att dejtandet ledde till något och då får man ta det därifrån.

         Svara

    Nej det har kanske mer att göra med vilka jag och mannen är. Det bara kändes så tydligt att det var vi två från start. Vi träffades dessutom väldigt ofta så då vore det svårt att ha tid och energi att dejta eller ligga med andra. 😉 Hade man känt sig osäker hade det ju dock bara varit att fråga om den andre träffar andra, det har man väl alltid rätt att undra över.

    Svara

   Haha jag tänker tvärtom, att det är underförstått att man _inte_ är exklusiv i varken dejtande, prat eller sex tills man har uttalat det. Är inte heller ph-människa.

   Svara

    Det är ingenting man antar från första dejten men när man har träffats ett par gånger och börjat lära känna varandra så börjar man väl ändå känna av hur troligt det är att personen man dejtar även träffar andra eller ej?

    Svara

     Men när man har träffats ett tag måste man väl kunna prata om vad man vill att det leder till?

     Menar alltså inte att ni gjorde något fel, det funkade ju uppenbarligen för er 😊

     Svara

      Vissa saker är underförstådda tänker jag, och då känns det inte nödvändigt att säga rakt ut. Jaja vi är kanske märkliga, ser ju att folk tycker det är skitkonstigt haha 🙂 Men vi är rätt känsliga och introverta båda två så ja det funkar fint…

      Svara

       Men det är det som är min poäng att det som är underförstått skiljer sig mellan personer. Den du dejtar tycker kanske att en annan sak är underförstått än vad du tycker.

       Svara

        Då är det väl lika mycket upp till den personen att ta upp det.

        Svara

         Ja självklart. Där är vi överens.

         Svara

          (Men går båda runt och antar att den andra förväntar sig samma som en själv så blir det ju ingen hit om man förväntar sig olika saker. Därför menar jag att jag inte tror på att utgå från att man har samma syn på vad som gäller innan något är uttalat. Lätt att känna sig sviken då om man trodde att man gick in i det med samma syn på det.)

          Svara

  Det var vi från första dejten. Det sa vi inte då men vi båda kände det på en gång. Tror han köpte en tandborste hem till mig efter tre veckor. 😅

  Svara

  Jag och min kille kan inte ens säga ett datum då vi officiellt blev ett par. Vi träffades och har mer eller mindre hängt ihop sen dess, ingen var intresserad av att träffa någon annan. Vi fick faktiskt frågan för ett tag sen och kom överens om att vi får fira årsdag på datumet vi träffades första gången, haha.

  Svara

   Samma 😅

   Svara

   Samma här 🙂

   Svara

   Samma!

   Svara

  Japp! Vi blev tillsammans på vår första dejt, lätt att komma ihåg 🙂 vi firar fortfarande den dagen som vår årsdag trots att vi numera är gifta. Vi säger grattis på bröllopsdagen typ men dagen då vi först såg varandra är det riktiga firandet.

  Svara

   Samma här.. Vi blev tillsammans på vår första dejt och för att göra saker ännu mer enkel så gifte vi oss på samma dag efter 7 år. 😉 Vi firar 20 år ihop snart 🙂

   Svara

   Oj vad spännande! Hur gick det till?

   Svara

  Vi hade träffats fyra gånger innan jag stod med mina flyttkartonger i hans hall. Lätträknat ändå. 🙂

  Svara

  Vi var kompisar innan, fick andra känslor, erkände dem för varandra, klart! Väldigt tydlig årsdag, inget dejtande (var dessutom för 17 år sen).

  Svara

  Camilla, tänker du bemöta det som CW skriver om dig i sina stories?

  Svara

   Åh vad mysigt. Ett litet feministbråk att följa! Helgen är räddad!!!!

   Svara

   Nä, har inga planer på det.

   Svara

  OT: Har Caia raderat alla recensioner på deras produkter? Läste nånstans att deras settingsprays hade fått så dåliga recensioner men när jag går in på sidan så finns inga?

  Svara

   Jag ser recensioner på deras settingspray (that dewy look och that extra hydration) på deras hemsida, både bra och mindre bra.

   Svara

    Nu när jag går in via safari på mobilen så ser jag också recensionerna, men om man går in via länken på caias Instagram så ser man inga recensioner. Skumt!

    Svara

  Jag och min kille firar årsdag på datumet vi träffades första gången. Även om vi kallade varandra pojk- och flickvän först några månader senare så var det liksom vi från dag 1.

  Svara

   Tror du inte han låg med andra medan han övervägde? Det tror jag

   Svara

    Lol va? Varför skulle du tro något om det, du känner varken ebba eller killen? thats just weird

    Svara

     Han låg runt och njöt

     Svara

      hahah inte ens jag som är supersingel ligger runt så det är nog ingen självklarhet

      Svara

       Men det gör killarna du dejtat

       Svara

        haha, Jag har inte dejtat heller de senaste åren så det är lugnt
        har haft några one night stands, ett i år, och de får gärna ligga loss om de vill

        Svara

        Lisa har blivit sårad i år😕

        Svara

         Var det en öm tå?

         Svara

          Verkar vara så😕

          Svara

    Alla ligger inte runt trots att det är trendigt i Sverige.

    Svara

  Någon som vet vad som hänt med Mathilda Lundin? hon uppdaterar inte bloggen längre?

  Svara

  När man blev officiell…. Hur vet man det? Skickar folk ut ett pressmeddelande till vänner och bekanta?

  Svara

   Man kanske har ett snack om det?

   Svara

    Eller så blir det bara, utan att det händer ett visst datum att man ”går ut med det”.

    Svara

     Så kan det också va.

     Svara

   Tror att det bara är folk som tycker att det är viktigt att uppdatera sin civilstatus på fb som håller på med datum när relationen blev officiell. Annars vet jag inte hur man menar med att relationen blir just officiell ett visst datum. Min bästa kompis får ju veta att jag träffar någon innan min mamma får veta det tex.

   Svara

  Ingen aning, hade noll koll p.g.a var nästan alltid full.

  Svara

  Alltså jag tänker att det är bra nog att vi har koll på när vår årsdag är. Inte årsdagen för när vi blev ett officiellt par, för det har vi ingen aning om… Men årsdag från att vi träffades första gången 😊 Sen att vi glömmer bort att ”fira” den är väl en annan femma 😂

  Svara

  Margaux nya programledare för bachelor!!

  Svara

  ”Clown” refererar till att man hundar efter någon som uppenbart inte är lika intresserad tillbaka. Exempelvis att man skriver igen, även om personen ifråga inte ens förmådda sig att svara första gången.

  Men brukar bara sammanfattas i att man skickar clown-emojin: 🤡🤡🤡 (görs mest /Tiktoks om en själv när man varit i en sådan situation och sällan att man hånar någon annan)

  Svara

   Memes eller tiktoks* ska det stå

   Svara

    Älskar dig haha <3

    Svara

  Jag vet inte hur länge det tog, men kanske en månad. Vi vet inte vilket datum vi blev ihop ens 😂 ingen av oss lägger sånt till minne.

  Svara

  Är det bara jag som tycker så synd om hennes ex Philip? Det är ganska tydligt att Alice började dejta Jireel knappa veckan efter att hon gjorde slut med Philip om det nu inte var så att hon började träffa han tom innan de gjorde slut med tanke på att de gick så jäkla fort. Känns så illa nu i efterhand med tanke på alla snyftinlägg och vloggar hon publicerade under sommaren om deras breakup när hon i själva verket redan var kär i en annan kille, åkt utomlands med han och grejer. Och det enda hon gör nu är att posta bilder, kommentera hur kär hon är, hur de träffades & hur de träffats på innan. Det hade gått 4 månader efter att hon gick ut offentligt med att de var tillsammans och då hade de dejtat i smyg hela sommaren, måste vara så otroligt jobbigt för Philip att se dem på sociala medier hela tiden.. man hoppas ju att han kommit över henne.

  Svara

   Har ingen direkt större koll men tyckte hon verkade väldigt sympatisk kring det hela i de klipp jag såg. Vet att hon tjatade så mycket om att folk klagade på att hon och Philip fortfarande var vänner, trots att de brutit upp. Nej, det är inte konstigt, i synnerhet inte när man haft ett (i deras ålder) långt förhållande). Glöm inte att de som sagt var tillsammans länge, det blir en ganska stor skillnad i livet när personen försvinner. Hur som helst. Jag har fått intrycket av att hon skämdes/skäms lite över Jireel. Lite som hon skulle få kommentarer om vem hon valt att ha ett förhållande med (inte att hon ganska snart blivit tillsammans med en ny). Jag upplevde inte alls det i videorna/bilderna med Philip, tvärtom. Varför pratar Jireel ibland engelska för övrigt? Har hört det i videor. Han är väl uppvuxen i Sverige?

   Svara

    Ja hon kändes sympatisk och pratade moget kring det, men kände bara att det var så fake nu i efterhand att hon var så ledsen över uppbrottet och skulle gråta hit o dit när hon redan var kär i en ny kille.. Snarare han som det är synd om som blev utbytt på 2 sekunder för en känd kille? Jaha, jag tycker snarare hon verkar tycka det är coolt att hon blev tillsammans med en artist som är lite ”känd” och att hon själv fick hybris ju större namn hon fick och att Philip inte längre passade in i hennes liv. Haha vet inte.. han är från Afrika va? Vissa länder där har ju engelska som första eller andrahandsspråk så de kanske har pratat det hemma.

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.