Ida Warg släpper singel till förmån för Ellas Hjältar

I somras startade jag en utmaning där jag skulle lära mig sjunga ?Valde den svåraste låten jag hittade och började med sånglektioner för att efter 1,5 månad kunna spela in låten i studio. Nu är den klar och kommer att släppas på Spotify på fredag. Så sjukt att jag fått ihop en riktig låt ?

Jag kommer skänka alla pengar för låten som skulle gått till mig till @ellashjaltar ⭐️
Så vill ni bidra till något viktigt så lägg till låten i alla spellistor ni har.
Ni kan redan nu spara den i Spotify genom att klicka på länken i min profil.
Hoppas ni kommer gilla den ?❤️ #thebleedingone // Ida Warg på Instagram

När jag ser sådana här fina initiativ så är det extra tråkigt att det inte finns särskilt stora pengar i streaming.
Jag önskar att Idas låt kunde spela in massor av pengar till ”Ellas hjältar” då de gör så fina saker för sjuka barn. (Klicka här för att komma till ett inlägg om det)
Hon borde starta upp ett Patreon dit alla som vill och som gillar låten och Idas ansträngning kan göra en donation till ”Ellas hjältar” istället för att vänta på eventuella Stim/Spotifypengar.
Eller hur?

Jag har gärna gjort en donation till ”Ellas hjältar” i det här projektets namn.
Både för att ge ”Ellas hjältar” möjligheten att glädja fler barn men också för att visa uppskattning till Idas ansträngning.

56 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Bra Ida! Alla kan göra något.

    Fortsatt god morgon till er alla, hoppas att den går över till en god dag.

      Härligt att mötas av en trevlig hälsning!
      Hoppas det samma till dig.
      Det är ju freeeedag 🙂

        Fredag OCH smörgåstårtans dag ?

          Fredag den 13:e?

      Detsamma till dig!

    50 öre per spelning får man på Spotify, via STIM.

    Som ska delas med upphovsmännen innan resten går till det tänkta välgörenhetsprojektet.

    Bättre kanske att be om en gåva.

      Känns som att det mest är ett sätt för att få många lyssningar på Spotify för att kunna göra fler låtar… men jag är kanske cynisk.

      Alltid gnäll och negativitet under såna här inlägg. Varför? Är syftet att få folk att känna sig dumma och sluta göra goda gärningar? Få gnälla lite? Kom över på den ljusa sidan en stund, det är roligare här!

      På Spotify får framförande artist omkring 3,5 öre per godkänd stream.
      Låtskrivarna får 1,3 öre/godkänd stream på Spotify Premium och 0,20 öre/ godkänd stream på Spotify Free.

      50 öre per stream är en drömsumma tyvärr.

      Men varför ska man be folk skänka av sina pengar till något för att man gjort en låt? Är väl fint att hon skänker lite enga pengar till Ellas hjältar, oavsett om det bara blir en tusenlapp, så kan alla andra som vill stötta Ellas hjältar swishar dem helt enkelt.

      Förstår inte riktigt grejen med att bara ”hej hopp här gör jag en insamling i mitt namn som mina läsare finansierar.” hellre att man själv skänker pengar och hoppas att någon blir inspirerad.

    Fint initiativ!
    Så trött på alla egoistiska, skrytiga, osäkra, trångsynta, utseendefixerade bloggkärringar och influenser som når ut till många men sällan använder sig av det för att göra skillnad.

    Lite konstigt att videon anspelar på sex när det handlar om barn, en lite mer smakfull miljö hade varit passande.

      Fast låten handlar inte barn, så den kan ju anspela på lite vad som helst

        Nej men den går till en barninsamling, nu ser det mer ut som Ida vill lansera sig själv för framtida karriär.

          Det är ju det hon vill (tänker jag) men om hon samtidigt säger att intäkterna går till välgörenhet så kan hon inte bli lika sågad om den inte skulle vara bra. Cyniskt och drygt av mig jag vet, men jag tror verkligen det är så.

            Jag har inte sett videon, och tänker inte göra det heller, så nu undrar jag varför hon sitter i ett badkar.

              Inte heller sett videon men vågar sätta min hatt på att det är för att det ska se sexigt ut 😀

    Hade hon inte en låt som släpptes för några år sen?

      Jo. Och den floppade.

        Låten!

      Ja, hon hade ju det… men jag fattar inte. Menar hon att hon inte kunde sjunga när hon gjorde förra låten?

        Hon pratade om det i någon vlogg och den låten var ju knappt någon större utmaning och krävs inte mycket som artist.

    OT
    Tror ni Bingo åker till Marbella idag?
    Margaux verkar ha fixat pass inför sin resa iaf ?

    OT: Paow ska även fettsuga magen eller nåt sånt, kolla stories. Pinnsmala Paow. Känns som hon vill utsätta sig själv för livsfara. ?

      Hon gör verkligen mycket nu, har hon hållit på så förut? Det känns som allt ska fixas och att hon har blivit hemmablind?

      Men hon har ju inget fett att ta av? ?

        Hon har väl varit rätt öppen med sin ätstörning och att hon viktpendlar en del? Så otroligt sorgligt alltihop. Och att hon gör allt utomlands där risken för att dö är högre.

          Så mycket vanligare nu med multiresistenta bakterier utomlands, även på ansedda sjukhus. Förstår inte att någon tar risken! Är det värt den där fettsugningen när man sedan sitter med infektioner och sjukdomar som ingen antibiotika längre biter på?

      Fy fan. Snart kommer nåt sluta riktigt illa.

        Jag såg hon gjorde reklam för det på sin story, ni har rätt. Det är både tragiskt och otäckt. ?

    Förlåt. Jag är den tråkigaste och mest cyniska ?högen nu. Men alltså… precis som Idas förra låt så är ju hennes sång så otroligt digitalt manipulerad att man inte ens hör att det är hon som sjunger. Förra låten hon släppte blev en flopp. Så nu kör hon välgörenhetskortet för då kan man liksom inte säga att det är dåligt utan att vara en ?hög (som jag är nu). Känns som att hon är desperat att bli artist. Tredje försöket nu…. jag vågar nästan lova att om hon bara rakt uppnochner hade startat en insamling till Ellas hjältar på sina kanaler så hade hon fått in mer än vad ”det jag kommer att tjäna på låten” nu inbringar.

    Corona kanske gör mig till en dryg person… var bara tvungen.

      Det är nästan talröst mer än sång.. vad var första försöket?

        Första försöket tror jag var för rätt länge sen när hon var med i någon ”tjejgrupp” som släppte en låt. Kommer tyvärr inte ihåg vad den hette men hon har spelat upp lite av den i sin Podd.

    Är någon mer förvånad av Therese Lingrens nya YouTube-klipp och thumbnail? Nop.

      För er som inte orkar klicka er in så består thumbnailen av en bild där Therese bl a är utklädd till Barbie med superframträdande tuttisar.

        Men hon vill väl helt enkelt fortsätta med den typen av thumbnails 🙂 är väl upp till henne. Folk har påpekat det och hon bryr sig tydligen inte. ? så fattar inte varför någon fortfarande är förvånad

      Såg den igår och tänkte ”shit vad hon skiter i allt nu” Alltså, hon skiter i hur hon framstår, hon skiter i vilket budskap hon sänder till sina följare, hon skiter i värderingar. Hon vill bara tjäna dollars.
      Förmodligen, min gissning, ser hon hur idioter som Jockiboi tjänar multum trots att han är helt tappad. Och tänker att hon också går på det spåret. Mjölka miljoner tills det tar slut å sen göra något annat och ha massa pengar. Förstår det på ett sätt. Men jag hade aldrig kunnat göra det, aldrig kunnat sätta mitt ansikte på och ständigt bli förknippad med det.

        *Joakim Lundell, inte Jockiboi. Han är inte tappad, skärp dig nu.

          Varför försvara honom? Han är ett sågspån och jag kommer aldrig låta mina framtid barn influeras av honom. Kan aldrig och kommer aldrig kunna ta honom seriöst efter att ha växt upp i samma era som ’Jockiboi’.

          Får kli när folk skriver såhär men gör det ändå. Om han var en HON hade han Aaaaaldrig kommit undan med all skit han sagt och gjort. Det är typ glömt. Vad han sagt om folk. Vad han lagt upp på internet. Vad han gjort för drev. Vad han gjort i videos. Uttalanden han gjort. Det är sjukt!!!

          Detta är problemet med ”nymedia” man han inte råd att säga nej till honom. Dplay ser pengarna och jobbar med honom trots all skit. Influencers som tidigare talat ut om hur han är, är nu med i hans ”program” eftersom de helt enkelt inte har råd att tacka nej. Han har publiken och därför kan han göra som han vill.

          Men det betyder inte att han är en vettig person eller förebild. Bara gör att han har views är han inte bra/vettig/en förebild

            Kan man inte få bli/kunna bli en bättre människa? Har inget med kön att göra.

      Hon kommer ju aldrig sluta, money talks. Tycker det bara är så lustigt när hon ska framstå som puttinuttig, tokig, klok och påläst. Tycker det blir så genomskinligt och indirekt pinsamt, faktiskt.

    Lindgrens nya thumbnail på YouTube.

    Varför hamnar jag i modd??

    Får man inte skriva något om Therese Lindgren??

      Jo då, det är ordet ”Youtube” fastnar eftersom jag inte vill ha inbäddade klipp i kommentarsfältet. 🙂

    Man kan väl hjälpa på många sätt som inte inkluderar att man försöker få uppmärksamhet och bekräftelse själv? Nej detta är jag cynisk till. Skänker hellre direkt till Ellas hjältar utan att lyssna

      Men om du skänker nu så fick hon ju dig att göra det även om du inte lyssnar. Bra influerat av Ida!

        Tyvärr inte förmåga skänker redan sedan tidigare

    Lärt sig sjunga den svåraste låten? Men ändå så läggs det på massa autotune. Gick inte så bra med andra ord? ?

    Alltså vilka otroligt tråkiga människor ni är allihopa, Ida gjorde serien om att hon skulle lära sig sjung för att hon ville utmana sig själv, och sen att hon väljer att skänka sin del av pengarna är superfint. Finns liksom ingenting att klaga på!

      Vad har detta med att ”tråkiga människor” att göra? Man får väl ifrågasätta, eller? Eller ska alla vara ”roliga” och låtsas som att det inte finns några fel med något. Konstigt synsätt. Applicerar du det på annat också?

      Jättefint att skänka pengar till bra saker. Det kommer dock inte bli några stora summor. Är det inte bättre att skänka pengar via hennes skönhetsmärke i så fall? Om man vill bidra med mkt så att säga. Å andra sidan är det kanske bättre än inget.

      Fast va? Jag tycker personligen att hon kunde dra in mer pengar på helt andra sätt. Låten var inte bra, man hör inte ens att det är hon som sjunger för att dom förvrängt hennes röst så mycket. Antagligen för att hon inte kunde sjunga så bra.
      Så varför väljer man då att satsa på nåt sådan som ändå inte kommer generera mycket pengar?

    Men vänta nu… Vem blandar jag ihop henne med? Jag var helt säker på att hon var artist gone influencer.. Läser bara om henne här inne men var helt säker på det. Någon som varit med i mello… Nu måste jag googla, fan också.

    Så trött på henne och hennes tråkiga tiktok. Hennes pojkvän är också en snooze-fest.
    Slut på gnäll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.