Pernilla Wahlgren goes Anna Book fast värre

Anna Book är en mästare på att hänga ut folk på sitt Instagramkonto, och nu verkar Pernilla Wahlgren vilja ta över den stafettpinnen. Skillnaden? Anna Book har 56 800 följare att hänga ut folk inför, medan Pernilla Wahlgren precis firat att hon nått 600 000 följare.
 

Så vad handlar detta om?
Jo, Pernillas mamma, Christina Schollin, la ut en video på hur hon och maken äntligen fick krama om sina barn efter att de båda varit sjuka i Covid-19 men nu äntligen är friska och fått antikroppar.
En kvinna kommenterar då ”usch” på bilden, vilket föranleder Pernilla att hänga ut den här kvinnan på sitt konto med 600 000 följare, med bilder från kvinnans egna konto. Detta fick givetvis en sådan effekt att kvinnan kände sig tvungen att radera hela sitt konto med alla bilder.

För ordet ”usch”.
Ska vi fundera lite på vad detta ”usch” skulle kunna betyda?
Är det ”usch” för att några familjemedlemmar äntligen får träffas? Kanske, det kan det givetvis vara
Men det kan också vara ”usch, att ni inte ska ha kunnat träffats sedan nyår”, eller ”usch, att ni inte kunnat ses på så länge pga att Christina hade den goda smaken att gå på den där middagsbjudningen där så många blev smittade.”
Igår skrev Expressen om att hon smittades efter just den idiotiska sammankomsten.
Osv osv osv…

Jag tycker det är USCH(!) vad mycket härskarteknik av Pernilla att agera på det här sättet.
Att bara ANTA att kvinnan menade ”usch, som i usch för att ni kramas.” Kunde det inte räckt med den svarskommentar Pernilla skrev till kvinnan i fråga? Motiverade ett ”usch” Pernilla att gå helt jävla bat crap crazy?
Och att kalla det nättroll – att skriva ”usch” – är fan en förolämpning till alla hårt arbetande nättroll där ute.
Snacka om att trivialisera ett faktiskt problem.

Nej, riktigt FULT gjort tycker jag!
Vad tycker du?

322 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Ha, ja min första tanke var ju mer ’usch för corona’. Inte alla är så vältaliga. Nä, usch för PW. Har framgången stigit henne över huvudet?

      Vilken framgång?

        Att hålla sig aktuell som artist i 35år och bara bli kändare är framgång i hennes yrke. Skojar du eller? Klart hon är framgångsrik. Hela familjen är det.

          Svårt att inte fortsätta vara känd när man kämpar så mkt att man ringer hänt extra så fort man slagit av en nagel..

            Tror du verkligen att det funkar så och inte tvärtom? Det är nog mer Hänt Extra som ringer.

              Det är en ömsesidig relation. Det finns kändisar som håller sitt privatliv privat. Det går alldeles utmärkt.

                Exakt. En viss Joakim Berg frontade Sveriges största rockband i 20 år men folk vet inte ens om han är gift eller inte. Men vissa andra kändisar med betydligt mindre framgång *host*familjen Wahlgren*host* måste fläkt ut hela sitt privatliv i tre generationer för att förbli i rampljuset…

                  Är han gift eller inte? Blev fan nyfiken nu

                    Ja det är han. De har hängt ihop väldigt länge.

                      Jag brukar se honom på Ica vid Kungsholmstorg, om nu någon är intresserad? ?

                      Han är dock inte så monogam. Han har bla varit med två av min storasysters kompisar…

                  Och sen skapade Gud kvinnan, då startade allt käbbel

                Ja, det är skillnad på människor som är kända pga att de har en extraordinär talang och på människor vars högsta ambition är att vara kändisar (dvs hela familjen Wahlgren).
                Hur ofta har Agnetha Fältskog inviterat Hänt Extra och Svensk damtidning för ett mysigt hemma hos reportage? Aldrig, sa du? Och hon har ingen realityserie heller? Inte ens instagram? Där ser man!

                  ? ? Spot on!

                  Det ar val klart att det ar skillnad. Samtidigt skall vi vara ratt glada over att bada tva typerna finns, bor vi inte? Oavsett vad man personligen tycker om Wahlgren sa kan man ju inte komma ifran att otroligt manga finner dem underhallande. Dessutom sa bidrar alla dessa ”kanda for ingenting” manniskor en hel del till samhallet. Tank bara pa all jobb de skapar/underhaller tillexempel..

                    Jag tror verkligen att världen hade varit en bättre plats om alla som är kända för ingenting hade gjort något annat med sina liv.

          Tycker hela familjen är medioker. ”Kända” ok – men framgångsrika, njä.

            Fast det är liksom ingen åsikt man kan ha? De ÄR fragångsrika, hur ogärna du än vill att de ska vara det.

              Fra(m)gångsrika på att klamra sig fast i kändisskapet…

            Du får gärna tycka att familjen är medioker, men dessvärre är de några av Sveriges mest kända personligheter. Jag är själv inget större fan av Wahlgrensklanen men nog ser jag vilka stora framgångar de haft och hur aktuella de är överallt. Sedan kan man tycka vad man vill om dem, att de är överskattade osv.
            Men framgångsrika är de!

              Jag tror endel antar att framgångsrik måste innebära att man själv är ett fan… nej så fungerar det inte. Att Benjamin varit med i Melodifestivalen och vann… jo du har man nått en ganska stor framgång redan där. Att som Pernilla varit aktiv i musik- och teatervärlden i så många år som hon har, och vunnit priser- jo då är man framgångsrik. Likaså Bianca som vunnit priser som bloggerska och TV-personlighet.

              Man är per definition framgångsrik om man har vunnit priser så pass mycket som den släkten har. OAVSETT vad en del icke-fans säger, och om de har så kallat ’hatare’.

                Man kan vara framgångsrik dödgrävare också…

        Mäter man framgång i pengar så har hon helt klart lyckats. Hon har över 30 miljoner i tillgångar i sitt företag och gjorde förra året ett vinst på över 9 miljoner kronor.

        Pernilla borde kunna ignorera alla haters som skriver usch etc. istället för att hänga ut dem och skratta sig hela vägen till banken som man säger

          Eeeh, ”man” säger INTE ”skratta sig hela vägen till banken”.

          Ja inget att hänga upp sig på.

        Wahlgrens värld har väl blivit en framgång. Med det lär hon ju fått fler följare och samarbeten

          Genom det kunde hon också göra dundersuccé med ”Kort, glad och tacksam” och därefter ”Hybris”.
          Så jo, det rullar på finfint för henne.

          Tror du det är detta det beror på?
          Hmmm…. Kanske… Inte tänkt på det…
          Gud, vad smart du är!
          Har du kollat din IQ?

      Antikroppar eller ej. Har ingen hört talas om kontaktsmitta? Bara för att man må vara ”immun” själv betyder ju inte att den person som tar i ett dörrhandtag efter en gjort det själv klarar viruset lika bra. Det är en falsk trygghet med antikroppar, inte bara för den som tror sig vara icke smittbar utan öven för resten av samhället. Att åka hem till ett hushåll som nyligen varit sjukt är ju som att beställa virus på take away och leverera rakt ut i samhället. Enligt nya rön är smittan nu öven luftburen till viss del och kan överleva völsigt länge på olika ytor. Tror min reaktion på det här med hade varit: usch! Ohygieniskt och osolidariskt!

        Fråga mig inte varför jag använder ö istället för ä i vissa ord. Det bara kändes så rätt för stunden!

        Nya rön? I Sverige ja. Det finns något ruttet i vårt land och de ligger högst upp

        Och restriktionerna gäller även om man har antikroppar. Känns som att så många influenser slänger sig med att de har antikroppar som försvar för att fortsätta kunna leva sina dekadenta liv, utan att förstå att restriktionerna fortfarande gäller dem när det kommer till att hålla avstånd, undvika gym, restauranger osv.

          Japp, det har ju inte kommunicerats så tydligt. Detta är en luftburen smitta och en droppsmitta. Har du antikroppar bär du den vidare till andra. I Kina tog man tag i det hela, tyvärr gör vi på ett annat sätt.

          Dröjer nog några månader till innan de som vet, fattar hur fel de har.

            Vi har ingen aning om hur Kina hanterar detta virus, trodde jag alla kloka människor hade listat ut vid det här laget…..

              Vi kloka människor har även insett att vi här i sverige inte har någon aning om vad vi själva gör här heller..

          De har ju inte ens antikroppar, de hade det i mars. Inte nu. Båda Bianca och Alice testade sig för några veckor sen och där fanns inte spår av antikroppar. De har sprungit omkring hela sommaren och hösten och påstått att det var okej för de har minsann antikroppar.
          Även om man har antikroppar betyder det dessutom inte att man inte kan sprida smitta och får göra vad man vill, restriktionerna gäller för alla! Tänk om influensorna kunde göra något gott för en gångs skull och vara bra förebilder som följer reglerna våra myndigheter har gett oss! Smittan sprids mest i åldersgruppen 13-30 vilket är målgruppen för de allra flesta influensorna.

      09:04 Ja, det har det. Hybris. Kombinationen med coronarestriktionen gör att hon måste ta plats på något annat sätt än att stå på scen, är att göra det på restaurang och på nätet genom att utelämna en privatperson. Hon kör med härskartekniker.

      Har för första gången i mitt liv läst ett inlägg på PW s blogg
      Nu är hon som flera andra som tydligen tycker jävligt synd om sig själv och att de ”gör minsann som de vill och på SITT sätt”.
      Hennes mor blev smittad på en middag med Alexandra och det var fler än hon som blev sjuka.
      Alltså måste de tro att de är odödliga när de ens kan tänka tanken att gå på sånt i dessa tider.
      PW med flera är en skam för sin yrkeskår, en skam för bloggare när de så helt tydligt tror att det är OK att umgås med andra.
      Vi andra ska umgås med de vi BOR med, vad är det som gör att de tror att det är Ok att umgås med vänner.
      Vänner är inte familj.
      Jag vidhåller också att man hänger inte ut en person för ETT ord. Såpass att den fick stänga sitt konto.
      Det hade funnits andra sätt att ta reda på vad personen ifråga menade.
      Jag hade anmält PW, det är då ett som är säkert.

        Men tänk också på att läget var helt annorlunda för några veckor sedan.

        Sen håller jag med om att det var onödigt av Pernilla att hänga ut kvinnan, så pass att hon fick stänga sitt konto. Men det kanske var en signal till alla hon tröttnat på som skriver otrevligt att gör man det så måste man också kunna stå för det.

        Att bara skriva usch till någon är inte särskilt trevligt eller konstruktivt.

    Det verkar som att alla går bat crazy numera. Man kan undra hur PW ens orkar ha ett igkonto om ribban ligger på ordet ”usch”.

      Ribban låg kanske vid att någon skrev usch på en bild där hon får krama sin mamma för första gången på nästan ett år och inte i ordet usch i sig.

      Var kanske för att det var inne hos hennes mamma som kommentaren kom.

      Jag undrar vad som hänt med henne? För några år sen hade hon inte den här attityden alls.
      Nu har hon dessutom en (?) helt galen människa, med 3-4 namn som svarar sig själv, svär åt andra och är allmänt otrevlig, bland kommentarerna.
      Min teori är att PW vet vem det är. Någon vän eller familjemedlem… som hon tillåter hålla på så där.

    Bara milda symptom enligt Pernilla, som flyger och far och nu känner inte hennes mamma igen sig självt. Hur kunder c och hennes man få covid, de har ju varit isolerade så länge, nej just det, bara i Spanien. Pernilla och Sofia är väldigt nonchalanta faktiskt vad det gäller covid

      Christina var på festen för 1,6 miljonersklubben, där blev hon och ett antal andra personer smittade och sjuka.

        Det vet du inte ett nåt om att det var där hon smittades.

          Det säger hon ju själv i en intervju i Aftonbladet (som har pratat med Christina)
          https://www.aftonbladet.se/nojesbladet/a/OQ3r7k/christina-schollin-hjarntrott-av-corona

            Hon t r o r det men vet inte säkert.

              Om man går på en fest och typ 5-6 personer sen får covid, så är det ju ganska troligt att det är där man blivit smittad. Eller vad tror du?
              Alexandra Charles som höll i fester har dessutom sagt att dom nog borde ha skippat en del selfies….

                Eller kanske bara skippat festen istallet for bara selfiesen?

            Oj och folk har inte förr försökt använda pressen för att manipulera bilden av sig själv?
            Lex Bellsan

        Eller var det Christina Schollin som i själva verket var superspridaren på Alexandra Charles middag?

          Hon hade precis kommit hem från Nerja så det är inte helt omöjligt.

        Du menar det var på den där middagen hon smittade massa andra människor innan hennes egna symptom bröt ut… duh!

          Hur den verkligen smittar är det ju ingen som riktigt vet.

            Alla här inne vet precis hur den smittar. Har du missat att det är här alla experter på virus och pandemier hänger?

              Och uppenbarligen alla k r ä n k t a influensers och deras sekundärkränkta följare ?

                +10000000

            Har skrivit en uppsats om covid för 2 månader sedan och har innan det pluggat vårdhygien och smittskydd samt mikrobiologi så jag känner mig trygg i min vetskap. Fick vg i kursen (högsta betyg)

              Hoppas du delar med dig av den kunskap du har till de som forskar på ämnet.

              Men jag menar att man givetvis kan ta med sig smitta dit… inte att man kanske smittar från sig själv men om de kan hitta covid i ventilationen sjukhus såg tror jag man ska va försiktigt

              Hahahaha, folk härinne alltså!
              ”Har skrivit en uppsats om covid” Hahahahahahaha. Dagens bästa verkligen!!

                ????
                Folk tror för mycket om sig själv seriöst

                  Precis som PW då med andra ord. Eller var det din poäng kanske ?? jag förstår inte hur ni kan svälja att PW med flera skiter i alla riktlinjer kring corona och dessutom beter sig som rövhattar på internet, men kritiserar ord som ”usch” eller att någon har gjort ett akademiskt arbete. Jag vill inte se ner på obildade människor, men det är faktiskt precis så ni beter er.

                    Är 15:13 och det var precis det jag menade! Alltså det är galet hur folk kan tycka dethär är ok, och hur hon får gå obemärkt förbi! Sjukt. Och så otroligt nonchalant beteende.

              ”Fick vg i kursen” ?????

              Du har skrivit en uppsats och sen vet du uppenbarligen mer än vad experterna vet? Well.. ok.

                Hen vet väl uppenbarligen mer än ni andra killgissare härinne om hen studerat ämnet eller? Håna går bra va?

                  Eller hur! De reagerar på att någon har skrivit usch men vräker ur sig elakheter på löpande band!

                Att få sina kunskaper bedömda och graderade är väl ändå en större garanti för att man har rätt än någon som sitter här och drar info ur sin egen röv? Hejja hejja! Mer kunskap till folket.

              Jag har skrivit uppsats om nobelpristagare i litteratur, väntar bara på ett eget litet nobelpris nu!

          Om man blir smittad kan det ta alltifrån mellan 2-14 dagar innan man insjuknar.

          Duh, man kan smitta innan man insjuknar. Du kan sprida smitta utan att känna symtom.

            De farligaste smittspridarna är just de som inte har symptom eller väldigt milda symptom pga att de inte fattar att de ska isolera sig. De träffar och smittar väldigt många människor innan de eventuellt förstår att de är sjuka.

              Precis försökte få Nickas Whalgren att fatta det men han hånade mig bara.

          Alla sa sig ju vara friska på festen. Sen blev ju ganska många sjuka.

    Tycker Pernilla gör helt rätt. Kan du inte bete dig på internet får du fan ta att bli uthängd.

      Ja, vill man inte bli uthängd så är det ju lätt att undvika genom att bete sig schysst.

        Då ska ju PW undvika internet framöver, för det där är inte att uppföra sig.

          Nej och hon blev ju ”uthängd” här. Vad är problemet?

            Inget alls, helt i sin ordning att diskutera henne här! Mycket bra till och med!

      Uthängd för ordet ”usch”? Jisses hur låg nivå ska man ha?

        Man har väl precis vilken nivå man vill på sina konton. Du bestämmer hos dig vad folk får skriva och Pernilla bestämmer hos sig. Bara för att någon är känd är inte kommentarsfältet något öppet forum där det är fritt att skriva vad man vill.

          Men usch? Som kan vara usch för vad som helst? Nä, är man så känslig ska man nog inte ha instagram över huvud taget..

            Då får väl damen bli bättre på att specificera vad hon uschar åt. Låter som ett barn som blir påkommen och kommer med dåliga undanflykter. ”Men jag menade faktiskt inte….”

              Men oavsett så står det inte i proportion till att hänga ut personen på detta sättet.

              Men många håller på så här. JT, Perelli… Booken ja… förstår inte vad man hoppas få ut av det.
              Tror mer man får sämre karma av att bete sig så tillbaka till någon man inte ens känner.

                Tror det är lätt att säga när man själv inte får mängden dynga som de får.

                Men jaja, alla väljer vi själv vad vi kommenterar och hur vi hanterar kommentarer. Än har i alla fall inte jag skrivit något som en annan känt behovet att hänga ut mig för.

                Ja så klart, vi är många som ser en annan Pernilla nu.

            Usch för vad som helst? Ja, nu skrev hon usch på en bild där någon får krama sin mamma för första gången på länge. Menade hon nu usch för något annat så kanske hon behöver vara tydlig med det.

              Eller så kom uschet fel? Kanske skulle varit svar till någon annan som berättade något uschligt? Nej, låg nivå, primadonnefasoner. Men Booken har fått konkurrens.

            Olikt Pernilla ändå.

        Man ska ha nolltolerans om man vill det. Enkelt.

          Det går väl att radera en kommentar som inte känns skojig att ha liggande, och eventuellt blocka personen om det känns negativt att ha hen där. Att hänga ut inför en halv miljon människor baserat på en kommentar är bisarrt.

            Tro fan att bägaren rinner över när man ser allt som skrivs till offentliga personer.

            Hur du hanterar negativa kommentarer är upp till dig. Hur någon annan gör är upp till den.

              Rinner det över för att Rut skriver usch ska man nog ta en chill pill..

                Tänk vad bra om tanten tagit ett chill pill och andats i fyrkant när hon såg bilden.

              Så då är det tillåtet att bete sig illa själv och dessutom mycket värre. För det är ju milsvid skillnad mellan ett ”usch” och att hänga ut ett konto för 600 000 följare!

            Nej, men att tro att det är OK att kommentera hur som helst är bisarrt.

              Men hon kanske menade ”usch” för hela situationen vi har nu. Det framgår faktiskt inte. Och då är det helt fel att hänga ut henne. Hade hon gjort ett ❤ efter hade det varit annorlunda. Men alla människor uttrycker sig inte så i skrift. Särskilt inte äldre.

                Ah jag tror som du, ursh ( detta med corona är värdelöst)

        Det är ju uppenbart att personen menar usch vad tråkigt att de haft corona, inte usch vad äckligt att krama sina föräldrar.

      Är ni sånna som berättar för varenda människa ni möter om någon har sagt något olämpligt? Tänker t ex om man bor i ett litet samhälle, skulle ni sprida det till varenda en som ni träffar på och småpratar med?

      Jag skvallrar själv inte, och tycker inte om att svärta ner människor, även om personen har sagt något dumt.

        Och det händer väl att man själv nån gång säger något konstigt som man kanske själv ångrar lite sen…
        Ingen är perfekt.

        Nu sa hon inte det till Pernilla utan skrev det i ett öppet kommentarsfält. Lite som att sätta upp sin kommentar på den allmänna anslagstavlan i stan för alla att se.

        Ehh? Vilken konstig jämförelse.. om en mamma och en dotter kramades och grannen sa usch och gick där ifrån skulle nog vem som helst tycka det är konstigt. Visst, inget att svärta ner någon för men det om något är ju inget normalt beteende i verkliga livet?

      Ja Pernilla är ju ett bra exempel då. Hon beter sig som att pandemin inte existerar men kan inte ta kritik från sina följare. Apropå att ”bete sig” på internet.

        Exakt!

      Det är fritt fram att kommentera på offentliga konton. Tycker man inte om de kommentarer man får kan man antingen göra sitt konto privat eller blocka personer. Kommentaren var ju inte ens kränkande på något sätt.

      Jag tycker att det är en helt sjuk överdriven reaktion att hänga ut en okänd person på det här sättet. Kända personer har en makt som okända inte har och jag anser att detta är ett grovt övertramp för hur man som vuxen människa beter sig på internet. Pernilla behöver inse att detta inte är ett okej beteende.

    Tycker det är bra. Vissa följare är verkligen sura, då kanske de lär sig att vara tysta i stället.

      Nog finns det värre saker att bli uthängd för än ordet ”usch”.

    Oj då, jag tolkade nog också ”usch” som att det var uschligt att de inte fått kramas på ett år ☹️

      Nej, då skriver man usch för covid-19 eller liknande.

        Inte om man kanske är 70+ och inte så van skriva på internet. Min pappa hade lätt kunnat skriva ett enstaka ord som säkert skulle kunna missuppfattas av någon väldigt känslig….

          Då lärde hon sig det nu då.

          Men folk kan ju inte ta ansvar för att din pappa är klantig.

            Jag får ofta sms med halva ord och meningar från min pappa med darrande händer på grund av parkinsons. Han är inte ’klantig’, din kommentar däremot är bortom klantig – den är ointelligent, icke-empatisk, elak.

              Så vi ska utgå från att alla som skriver skit har parkinson?

                Ja, till exempel? Jag tror alla skulle må bättre av att inte hela tiden anta att folk som inte gör allt innanför A4-ramen gör det de gör av illvilja och elakhet. Lite slack och genuint intresse och nyfikenhet för andras situation och bakgrund hade gjort världen och internet till en bättre plats.

                  Vet du vad som också skulle göra världen till en bättre plats? Att folk slutar skriva skit till andra och att vi slutar dalta med de som gör det.

                    Fast detta va inte skit.

                      Nä det var ett snällt kärleksfullt meddelande!

                      Men ellerhur!
                      Jag hade kunnat berätta något liknade irl för äldre familjemedlemmar och fått ursh eller ja ursh eller ursh o fy som svar. Inte är det något dåligt det är ju kortfattad sympati. Fattar folk inte sånt här längre, tänk lite Pernilla innan du får galna utbrott.

                    Men snälla, ett litet usch…

                      Men så kan man ju inte säga.
                      Usch som svar på att någon äntligen får krama sin mamma.

                      ”Men snälla, det var ett litet usch!”

                      Kan man skriva usch under vilket inlägg som helst och sen tycka att det bara är ett litet ord? Nyfödd unge? Bröllop? Gullig hundvalp?

                      (Sista stycket är enbart för att göra ett exempel av att det inte ”bara är ett litet ord”)

                      Någon skrev ”Suck” under ett inlägg hos tant Mona.
                      Tant Mona högg direkt och skrev ett spydigt svar.
                      Den som hade skrivit blev mäkta förvånad för hon menade något helt annat än det hon blev beskylld för.

                    Det är ju som om folk letar aktivt efter saker att bli triggade av, så himla defensivt och taggigt. Och Pernilla eldar under det sättet att fungera med sitt uthängande. Tips: ni som skriver nedlåtande om ”gamlingar” och att vi ska ”sluta dalta” uttrycker er inte så väldigt trevligt ni heller – vad är er ursäkt? Ska någon hänga ut er för er skit, så att ni kanske ”lär er”?

                      Tja.. skriver jag till damen att hon är usch så får hon väl hänga ut mig bäst hon vill.

                      De kanske också bara har svårt att uttrycka sig och egentligen menar något helt annat.

                      ?

                    Men är man en vuxen kvinna kanske man få behärska lite och låta förnuftet avgöra vilka reaktioner som står i proportion till en kommentar som denna.

                  Bortse från denna kommentar, om folk skriver taskiga saker tycker du man ska utgå från att de har Parkinson?

                09:35
                Var inte så nedlåtande/oförstående.

              Och du blir förvånad över att folk inte tar med i beräkningen att din pappa har Parkinson? Då borde du ju verkligen förstå att han missförstås när DU vet och ingen annan så kliv av från martyrskapet.

                Oj, tycker synd om dig som verkar ha så extremt låg både EQ och IQ, kombinerat med stora svårigheter att uttrycka dig i skrift! Hoppas du kan hitta ett sätt att fungera och interagera i världen som både du och de runt dig mår bra av.

                  Du glömde ”ha en fin dag!”

                  Du verkar tycka synd om alla du…

                  Svårigheter att uttrycka sig i skrift? Det verkar mer vara du som har lite svårt att ta in läsning… Fattar precis vad som menas.

          Är man så dålig på att uttrycka sig kanske man inte ska fara runt och kommentera här och där.

          Gud vad gamlingar alltid ska komma undan med allt.

            09:21
            ?

          Ja, gamlingar klarar inte språket så bra.
          Skillnad på de och dem fick de dock lära sig redan i folkskolan.

        Men det kan ju inte du bestämma hur hon ska formulera sin mening?

    ”MeN oM TaNtEnS KoNTo vAr KaPaT dÅåÅ???”

    OFÖRSKÄMT ATT ANTA!

    Gött att du själv hänger ut tanten på sista bilden.

    Varför är namnet inte censurerat på sista bilden?

      Och hennes profilbild..

    Jösses vad det ska daltas med varenda en som inte kan sitta på fingrarna utan bara måste kommentera det första som dyker upp i huvudet på dom.

    Tycker det är helt rätt av Pernilla faktiskt, det är ingen rättighet att skriva vad man vill till folk.

      Usch.

      Och det är heller ingen rättighet att hänga ut folk till höger och vänster. Man borde ju ha mer att görs än att reagera som PW.

        Jodå, klart du får ge svar på tal.

          Det där var inte svar på tal!

      Är det verkligen ingen rättighet att skriva usch???
      Ska vi kanske radera ut det ur vårat ordförråd? För uppenbarligen kan det lilla ordet missuppfattas något så in i h***vete?

    Jag följer Pernilla och har gillat henne länge men detta irriterade mig också.. så överdrivet för en sån liten kommentar! Och blir dessutom galen på hur hon hanterar hela detta med covid. Tar prov för att kunna äta middag med sina vänner.. i podden ska hon hela tiden säga att allt hon gör är super ”Coronaanpassat” när det uppenbarligen inte är det. Och sen detta med att familjen Wahlgren/Ingrosso verkar fått antikroppar som gör att de kan göra precis som de vill nu.

      Men börja tänk lite… Hon testade sig inte för att äta middag – hon testade sig för att jobba och spela in Wahlgrens Värld.

        Ja då ska hon väl verkligen inte gå på middag och riskera smitta?

          Det är inte förbjudet att gå på restaurang. Tagga ner.

            Med de du bor tillsammans med ja! Annars inte!

        Hon tar snabbtester där tillförlitligheten inte är särskilt hög. Kolla bara hur det gick på Elon Musks fyra tester som han tog på en och samma dag.
        Och dessutom gäller restriktionerna med antikroppar eller ej, så bara för att man har antikroppar så är det inget ”frikort” att kunna leva på som man alltid har gjort.

        Inte wv. Hon har spelat in ett matprogram.

      Liten kommentar med stor innebörd. Du kramar din mamma för första gången på nästan ett år och någon kärring skriver usch till det. Why liksom. Hade också blivit irriterad.

        Irriterad. Javisst. Men inte gått helt bananas för det.

          Tycker inte hon gått ”bananas”. Hennes inlägg är ju inte ens hetsiga, hon lägger ut vad hon tycker om kommentaren sen viss skadeglädje åt att personen tog bort sitt konto.

          Det bestämmer ju inte du.

          Det var låg nivå för att du ska tycka att någon går bananas.

        Fräsct kalla henne kärring.

          Inget att gå bananas över. Bara ett litet ord. Kanske menade något annat men har svårt att uttrycka sig.

            Hej Pernilla

              Hej tant.

      Men snälla du hon tog la fan inte test för att äta middag ute! Tar test när dom filmar för wv vilket är ett krav från produktionsbolaget och kanal5 inte fan nåt hon hittat på själv.

        Försöker du säga att hon skulle struntat i att alls följa restriktionerna om det inte vore för produktionsbolaget. I så fall tror jag att du har helt rätt!

          Nej att man inte normalt testar sig fem ggr i veckan!

            Nej där har du rätt. Det gör man inte, man följer restriktionerna och behöver därmed inte testa sig fem gånger i veckan!!

              Man ska testa sig om man har symtom, inte annars! Bara nödigt, det är därför man ska följa restriktionerna!

    Tycker det är värre att Pernilla får det att låta som att Corona inte är så farligt, och får man det så har man anti-kroppar sen och kan leva som innan Corona. Vilka signaler sänder det ut till alla följare?

    För övrigt, pratade med min man igår om sociala medier, hade det vart bättre att bara stänga ner alla sociala medier under pandemin? Så folk slipper slänga ut osanningar på sina konton eller känna behov av att resa för att skaffa fina bilder. Eller lägger upp vad man gör hela tiden. Tror många svenskar har kommit till en fas där de känner ”de spelar ingen roll vad jag gör när alla andra ränner runt överallt” eller ”kan de göra det kan jag väl också”. ??‍♀️ Bara en tanke.

      Räcker ju med att gå utanför lägenheten för att se en massa folk som ränner runt.

        Det kanske är så i städer? Min tanke var mest om folk känner ett behov av att gå ut för att kunna uppdatera sina sociala medier med bilder? Och isåfall vilket budskap det sänder vidare till andra.

          Jag tror inte att gemene man är ute och ränner för att Bianca och Margaux är det.

            Tror du att unga tjejer mår dåligt för de skeva kroppsideal som sprids på sociala medier?

              Va? Det var väl verkligen inte det vi pratade om?

                Okej, för att förtydliga. Influenser och sociala medier påverkar (framförallt) unga.

                  Men eller hur! Varför tror folk att det heter ”influenser” till att börja med.

              Vi pratar om att ränna runt i en pandemi. Inte kroppsideal.

              Tror du att folk mördar för att blattelito gjorde det?

      För oss som är ansvariga så är ju sociala medier ett av de enda sätten att ha kontakt med andra människor (förutom att ringa och jag bor utomlands så det blir dyrt lol) så ser helst att vi inte stänger ner sociala medier. 🙂

        Gratis att ringa med olika appar så länge du har internetuppkoppling?

        Självklart ska vi inte stänga ner sociala medier. Tyckte bara det är en intressant tanke vilken påverkan sociala medier har i smittspridningen.

      Pernilla skrev häromdagen att det var så skönt att ”andra vågen” verkade vara så mycket lättare än smittan i våras…

        Om man har följt hennes uttalanden om Corona blir man mörkrädd. Fint om alla 600000 följarna gör som hon.

    Pernilla skrev ju att någon var dum i huvudet i någon kommentar med. Hon får ju tänka efter lite själv hur hon bemöter andra på sociala medier.

      Ja reagerade också på det! Hon skriver till en följare på instagram att denna är Dum i huvudet! Precis det hon bråkade med Anna B om( så säger man inte mm!) Mycket kommentarer på bilden när hon är ute och äter med kompisar och dom kramas och Pernilla försvarar allt med hon gör tester?! Illa, riktigt osolidariskt

        Vad har hänt med Pernilla, hon var aldrig så här mot sina läsare förut?

          Kanske bitter över något…. eller lider av klimakteriebesvär

    Ens reaktioner står i proportion till hur uppblåst ens ego är.

      Haha, vad bra sagt!!

      Klockrent!!!!! ?

      Pernilla har verkligen gjort bort sig.

    Pernilla har de senaste veckorna verkat lite labil. Först hänger hon ut ett oskyldigt barn med bild och allt (utan att ha hela bakgrundshistorien). Sväljer allt som en partner i fallet säger och go bananas på kommunens hemsida… Nu är hon totalt galen på alla som kritisera hennes coronahantering där hennes kunskap om virus lyser med sin frånvaro. Och nu hänger hon ut en kvinna som hon inte ens vet om hon är den som skapat kontot?!

      Tantvarning på överreaktioner.

      Pernilla W är lack för att hennes show Hybris fryser inne.
      Istället för att tjäna miljoner på föreställningar runt om i landet sitter nu produktionen bara med kostnaderna.

        Usch (he he he)

          Ja usch usch ja.

        Så därför vill hon att hennes fans ska tycka illa om henne menar du?
        I själva verket åker hon land och rike runt och spelar in ett program om mat, med en kock. Så jag tror nog att hon får in pengar ändå.

      Helt rätt. Häng ut alla troll.

      Vadå för barn?

        Ett barn som var fosterhemsplacerad hos en kompis till en kompis till Pernilla. Och som kommunen bestämde sig för att flytta. Det visade sig sedan att både mamman och pappan till barnet ville att barnet skulle flyttas från den familjen. När detta kom fram så lades locket på och fosterfamiljen blockade alla som ifrågasatte trots att de skrivit att de skulle vara helt transperanta. Det lilla barnet hade innan dess hängts ut med fullt synlig bild på ansiktet och dessutom hade fosterfamiljen lagt ut bilder fullt synligt på insta trots att detta är förbjudet att göra som fosterfamilj.

          Jag antar att du är berörd part och vill med viss välvilja rekommendera dig att inte göra kommentarsfältmat av ett sådant ärende. SJÄLVKLART läggs locket på för frågor via sociala media, även om fosterföräldrarna en gång varit naiva/korkade nog att lova full transparens. Det är väl bara bra om de kom till insikt sent omsider.
          Att publicera bilder på ett barn man har i sin vårdnad är säker olämpligt, kanske otillåtet vad vet jag, men det motsvarar inte vad vi normalt menar med uthängning. Om du genuint är mån om inblandade parter, don’t stir shit.

            Klart det är uthängning att lägga upp bilder på ett barn som inte alls har någon tala. Och som dessutom befinner sig i ett väldigt utsatt läge. Och jo det är inte tillåtet att som forsterfamilj exponera barnen på socialamedier. Nej jag har ingen anknytning till barnet eller dess familj, men jag har sunt förnuft.

    Men vad slarvigt att du själv inte maskar den uthängde i hela inlägget. Det är inte första gången du missar sådant i dina inlägg och det blir bara fel att du själv förvärrar saken för människan bakom kontot som jag innan detta inlägg aldrig hört talas om. Har du inte en för stor blogg för att vara slarvig gällande sådant här?

      Håller med. Hade varit annat om det var en värre kommentar men nu kanske människan själv inte formulerade sig rätt. Är svårt att tolka ett enda ord.

    PW mästrar alla även på sin blogg som inte tycker precis som hon och ev. ifrågasätter något. Ofta är det förknippat med Corona. Hon skrev också att dom har läkare hemma som testar dem regelbundet, förmodligen för att hon skall kunna träffa sina ”pluppar”, är det verkligen meningen att vården skalla användas till detta?

      Ja, det är meningen att vården ska sköta provtagning.

        För De Som Behöver Det!

          Exakt!

        Hon använder ju inte vårdens tester

          Men vad menar du, alla är vårdens tester? Även de som Kry och MinDoktor och Hedda Care tillhandahåller är vården.

        Det är inte direkt så att en läkare åker hem till alla som ska genomföra ett hemtest.

      Krav på test från produktionsbolaget och kanal5 när dom filma WV . Inte fan för att träffa sina pluppar ! Skriv fan inget om du måste använda ordet förmodligen ,tror,antar osv!

      Hon betalar ju för det, det är inte som att testerna tas från någon annan. Du kanske kan klaga till de som leder landet istället som sett till att vi inte har tillräckligt med tester istället för att klanka ner på någon som själv betalar för sina

        Vi har brist på testmaterial och labutrymme i Sverige just nu, privata tester utnyttjar samma utrymme

          Nej hon använder snabbtester, de används inte inom vården då de inte är så tillförlitliga.

    Lite märkligt hur gamla tanter på nätet sätts dit i Sverige. Finns det verkligen inga värre hatare inom andra grupper?

    Om Pernilla testar sig och är frisk, varför har hon då inte kunnat träffa sina föräldrar? Och varför väljer tanten middag och fest istället? Den här pandemin visar verkligen hur folk är funtade och jag känner mig omringad av idioter!

      För att du kan med lite otur få med smittan via ytor trots att du själv är frisk. Klart man inte tar risker när ens föräldrar är över 80.

        Nej det var ju just det… Orolig och inte vågar krama sin dotter men går på fest och sprider sin skit där istället!

        Men risker har dom ju tagit. Dom har träffat sina barn och barnbarn sen i somras (utan att kramas…)
        Dom har ätit middagar hemma hos varann och träffats i största allmänhet.

      Dom har träffats men inte kramats. Var det så svårt att förstå?

        Du verkar inte förstå att det snackas mycket men att dom gör tvärtom..

          Vad snackar du om?

            Att man kablar ut snyfthistorier om att dom inte kunnat kramas sen nyår men samtidigt är överallt och tydligen allra helst på fest. Sluta sprid skiten och stanna hemma!

              Ja jättekonstigt att Pernilla kramas och umgås med alla för hon har testats sig?!! men inte med sina föräldrar, vad är skillnaden!? Usch

    Undrar hur det gick för den stackars tanten i rött som satt inklämd mellan Alexandra Zazzi och Christina Schollin, hon lär ju också ha fått det

      Det var fler än så som fick corona efter den middagen.

    Jag tycker hela Wahlgren-Ingrosso familjen har dåligt omdöme. Pernilla skrev ju någonstans att de testat sig för att vara på säkra sidan för att kunna gå på fest. Det är ju detta som gör att de som är sjuka och behöver testa sig inte kan för att de som prioriterar fester testar sig… det är väl inte så det var tänkt?

      Hon testar sig i samband med inspelningar som ger svar på några minuter. Något som alla i den branschen gör nu och det är produktionsbolaget som sköter testningen. Hon tar alltså inte upp några av de ”vanliga” testerna som man får använda sig av om man har symptom

        Är det även produktionen som analyserar testerna i sitt egna labb?????????

          Får du betalt per antal frågetecken?

            Alltid sista ordet???????

          Dom e labbfria.

            Funkar de då? För mig som arbetar med samhällsbärande funktion, räcker det inte att ta ett sådant test för att få klartecken att vistas bland max åtta andra personer!

        Bianca gjorde väl ett test i sin senaste vlogg innan hon gick ut och firade fars dag. Jag tyckte hon sa att hon inte hade antikroppar längre men jag kan ha hört fel. Jag slumrade till ?

          Varför kommenterar du överhuvudtaget om något du inte vet något om för du somnade? Du vet inte något om något för du vet inte? Tack för input.

            Vad tillförde din kommentar då ?

          Du hörde rätt, hon sa att senaste provet inte visade antikroppar.

      Synd att regeringen är så labil att de inte kan ordna dessa tester till folk som behöver dem (exempelvis vården). Lägg skulden där den hör hemma. Det är inte Pernillas fel att det inte finns tillräckligt med tester för alla andra, hon använder sig inte ens av dem testerna.

        Du vet uppenbarligen inte vad du snackar om!
        Det är regionerna som ska få fram testning.

        Men alltså såna snabbtester är inte att lita på ens? Så knappast smart att vårdanställda ska använda såna!

    Klart det var menat negativt och jag förstår helt Pernillas reaktion. Om det mot all förmodan inte var det så kanske man inte borde kommentera på nätet om man är så dålig på att formulera sig tydligt.

      Så du menar att det är krav på att kunna formulera sig på ett bra sätt, om man vill kommentera på en blogg?

    Jag brukar hålla med dig oftast – men när det gäller sånt här så tycker jag faktiskt folk får skylla sig själva.
    1 – de är otrevliga.
    2 – de vet att det är ett stort konto
    3 – de står inte för det utan duckar när de blir ifrågasatta. Antagligen hoppar de runt och skriver sånt här precis överallt. Nej ut i ljuset med dem. Pinsamma vuxna människor. De får fan lära sig att bete sig!

    PS Grattis på födelsedagen Camilla 🙂

      Kan vi inte försöka ha extra förståelse för äldre människor på internet?

        Nej. De får väl ta ansvar för sina handlingar precis som alla andra. Och är de oförmögna pga demens och annat så ska de inte vara på sociala medier.

          Du verkar sympatisk osv

            Det var inte meningen att framstå som sympatisk.

            Jag anser bara att var och en ansvarar för hur man beter sig och vilka konsekvenser det ger.

              Det kan inte en dement göra.

    Inte alltför längesen var det en dam i våran lokala by grupp på fb som skrev en kommentar. Det var ett hus som brann och hon skrev brinn. Kommentaren efter skrev hon er det. Jag vet inte vad detta usch handlade om. Jag önskar dom tagit det privat istället. Jag tycker att det är fel med dessa uthängningar.

      Det var alltså ett hus som brann och hon frågar om det brinner? Haha asså

        Haha ja, men det var harmlöst ?

      ?

    Inte ok av Pernilla, som kraftigt överreagerar. Vem tror hon att hon är?

      Heeelt rätt! Häng ut alla troll!!

        ”troll” har totalt tappat sin betydelse

      Alltså bara idioterna som sitter och kommenterar på hennes blogg förtjänar tolv uthängningar var.

    Jag kanske har fel, men visst räcker det att byta namn på Insta-kontot för att det ska se ut som att man raderat allting?

      10:27
      Visst skojar du? Om inte så blir jag mörkrädd.

    Jag är så förbannat trött på den där familjen.

      Och än har vi inte sett den sista generationen Wahlgren kablas ut på bästa sändningstid.

      Hur orkar folk följa den här familjen?

        Snart kommet det mera!
        Både Pernilla och Benjamin ska få ett matlagningsprogram VAR! ?

          Usch

          Usch kommer inte kolla något av de. Har inte sett Talang sen Bianca började vara med i juryn, de förstörde programmet helt. Blä!

    Är gamlingar så oförmögna att kommunicera på internet som vissa här inne vill få det att låta som så kanske internetförbud efter 60 år vore en bra idé.

      Vilken löjlig idé!
      Du gillar att staten bestämmer över sina medborgare va?

    Gillar Pernilla och förstår att hon säkert blir galen av allt skit hon får men här tycker jag det blev lite mycket.. personen kanske inte alls menade ”usch” negativt. Är lite svårt att tolka ett ord.. vissa äldre kan ha svårt att uttrycka sig rätt online och hon kanske menade usch för hela situationen på ett ”ledset” sätt. Vad vet jag. Jag tror också att hon menade det på ett taskigt sätt men det är liksom inte i proportion med att bli uthängd. Det står liksom usch. Tycker hon har tillräckligt med troll som hon på riktigt kan hänga ut tio gånger om.

      Ja det är ju just det. Av allt skit folk skriver på hennes blogg, alla otrevligheter, så väljer hon att hänga ut en kvinna med namn och bild, för att hon skrivit usch…..?

        Den värsta skiten som skrivs på bloggen står en av hennes beundrare för. Här finns verkligen anledning för henne att reagera, blocka, men det gör hon inte.

    Håller med, det skulle vara typiskt mig att sbara skriva usch men att syfta på att dom har fått vänta ett helt år.

      Se det som en lärdom att tänka innan du skriver då.

        Och andra kanske kan se det som en lärdom att tänka innan man hänger ut folk.

    Pernilla tycker att alla människor som klagar eller inte tycker som henne är ”bittra” och ”olyckliga” människor. I senaste podd-avsnittet beklagade hon sig över att hon och några vänner hade blivit tillsagda på en restaurang för att de var för högljudda och andra gäster hade klagat. Då var de andra gästerna ”olyckliga” för att de inte kunde hantera att PW och hennes vänner satt och skrattade. ??‍♀️

      Ja jösses. För det kan ju absolut inte ha berott på att övriga gäster i deras närhet inte kunde föra ett normalt samtal med varandra pga PW med sällskaps högljudda stämmor… Eller för att övriga gäster ville åtnjuta en måltid i normal ljudnivå… Eller… Osv

        Eller hur!
        Tror Pernilla och co kan väsnas en hel del.

          Det är jag övertygad om, om Pernilla känner för att garva och vara högljudd på restaurang så ser hon inga hinder för det. Det går bra för henne och hon har fått hybris, (inget skämt), det visar sig så här bla.

      Pernilla fattar inte att människor på restaurang kan uppleva det störande om ett grannsällskap är högljudda och gapflabbar utan gräns. Hon är kaxig för att det gått bra för henne på sista tiden, hon kan inte behärska sig i sin sjävnöjdhet.

      Sånt där bevisar bara hur ointelligent hon är. Att inte förstå att hon delar restaurang med andra människor, som just nu inte känner för att höra henne skratta hysteriskt tills hon ”kissar på sig”.

    Det känns som att många sympatiserar med Pernilla som privatperson på Instagram, men det många inte tänker på är att Pernilla Wahlgren även är ett företag som marknadsför sig via Instagram.

    Pernillas följare/folk som är inne på hennes Insta = hennes kundgrupp, Instagram är en av hennes kanaler för SÄLJ

    Vilket annat företag hänger ut kunder i sina kanaler? Hur skulle det se ut om IKEA i sina kanaler hänger ut folk som skriver dåliga/taskiga saker?

    Problematiken ligger självklart i att influencers både är en ”person” och ett företag. Men är man så känslig mot kritik ska man nog fundera på att separera det privata

      Inte bra bita den hand som föder en..

    https://www.aftonbladet.se/nojesbladet/a/yR76dE/krogen-arrangerar-dagfest-med-realityprofiler-bryter-inte-mot-regler

    AB nämner Bloggbevakning angående festen på Monky Bar… verkar inte vara inställt än iallafall. VEM går dit nu efter gårdagens presskonferens?!

      Det är exakt såna här företag och personer, som kommer se till att vår grundlag förändras och att staten kan ta till med hårdare sätt att begränsa vår frihet. Frihet under ansvar, som uppenbarligen har fungerat under mycket lång tid här på våra breddgrader, håller på att urholkas bara för att det ”inte är förbjudet”.

    Min farmor var halvsenil innan hon dog och förstod inte internet hon kunde lämna en halv kommentar som man inte riktigt kunde utgöra exempelvis mycket möjligt hon hade skrivit usch bara när hon eg mena usch covid-19 försvarar inte kvinnan som skrev detta mest sannolikt var det säkert med dåligt uppståt men lika gärna kan det varit ett misstag, Pernilla har ingen rätt att hänga ut någon

    Helt klart sjukt! Det är ju en offentlig kommentar! Så alla som är intresserade kan ju gå in på personens profil om de önskar! Gud vilket sjukt agerande av Pernilla! Tar sig alldeles för stora friheter. Är det ens lagligt?

    Vilken människa. Verkar mer som att det är Johanna det är fel på.

      Vad har släktingen gjort?

    Pernilla beter sig väldigt omoget ibland. Efter att ha läst om hennes utspel här så gick jag in på hennes blogg. Nu ”hotar” hon att sluta blogga och vevar på om troll.
    För mig får hon sluta blogga om hon vill, eller fortsätta. Nu svara läsarna ”neeej, sluta inte blogga”. Det blir lite barnsligt, ett sätt att få medömkan likt Anna Book.
    Varför att det ok för henne att vara elak mot andra artister som hon ibland är i tex sin blogg eller instagram? Men hon klarar inte att ta det själv?
    Hon är bra på många sätt men det här förstår jag inte.

      Exakt så! Hon beter sig precis som AB, har bara lutat sig mot gammal ära och berömmelse som verkar frånta henne skyldighet att ta ansvar för vad hon säger och gör.

        Haha att hon beter sig precis som token book är väl ändå att ta i. Ingen kan bete sig som token book?

    Tycker Pernilla har gjort bort sig och dessutom visat vilken person hon egentligen är och vilket uppblåst ego hon har.

    Men Herregud vad larvigt att göra en grej av. Tål hon inte mer än så efter ett helt liv som känd och med 600 000 följare. Då måste hon hört och läst ett och annat som är värre än detta.

    Camilla, du måste väl veta allt om GDPR, är det ok att hänga ut en person så?

    Kan någonting i familjen Wahlgren vara privat? Måste hela svenska folket ta del av allt som händer i deras liv?

      Tredje generationen som tar 1:a plats i att synas och höras överallt. Är man Pernilla Wahlgren så har man vissa rättigheter som att väsnas högt på restaurang.

    Bloggbevaknings hemsida ser ut att ha bytt adress och nu fått en stor länk till nyheter24 på varenda liten sida, vågar man fråga varför? Samt vem som tjänar på det?

    USCH, så osnyggt!

    Pernilla har gått över en gräns, när hon hänger ut en enskild privatperson på detta sätt. Men när det går bra för henne så får hon hybris, visar sig på detta sätt eller att vara så högljudd på restaurang.

    Nu är det officiellt; Pernilla Wahlgren har på hybris.

    Läs hennes insta och blogg. Hon får massor med kommentarer om det faktum att hon skiter i restriktioner. Senast påstod hon att man inte ska vara rädd längre för det är en mildare sjukdom nu. På Pernillas blogg finns en person som dyrkar henne och skriver fruktansvärda kommentarer. Det hade varit mer rätt att hänga ut eller blocka den personen, men är man beundrare får man tydligen bete sig hur som helst.

    Det är något som inte stämmer här med Schollin:
    – 22/10 Fest med 1,6 miljonersklubben (Alexandra Charles, Zazi m fl)
    – 15/11 Kramkalas med PW pga antikroppar

    Dvs inom 23 dagar efter festen har hon ett positivt antikroppstest? Och man ska vänta tre veckor med ett sånt test. Varade hennes Corona endast i 2 dagar? Eller (troligare) var hon redan sjuk (”småförkyld”) när hon festade med damerna?

      Och däremellan drog hon till Spanien med väninnorna för att hon saknade värmen. Vem gör inte det?!

        Nej, hon var i Spanien innan festen, bilder på insta.

          Redan innan festen? Vem smittade vem kan jag undra? Pågår smittspårning eller?

          Ok, trodde det var efteråt eftersom P skrev på bloggen 3/11 att C hade åkt till Spanien.

      Var hon i Spanien före eller efter 1,6 miljonersklubbens möte/middag?

        Före. 19/10 verkar hon vara kvar i Spanien. Skriver på Insta om ”oss här boende i Nerja”.

        23/10 foto på PW och BI med texten ”Vi tänker på dig lilla mamma”.

        30/10 och 2/11 lägger hon ut glada foton där hon propagerar för användningen av munskydd.

        När hann hon med Covid? Självklart glad för hennes skull att den var mild, men bara en 2-3 dagars insjuknade?!

          Tack för svar.

          Hon kanske hade smittan redan innan middagen.

    Jag tycker det är bra att få otrevliga människor att svettas lite. Känna skam och förhoppningsvis inte gör om det igen.

    Sedan tycker jag det är bra att man visar att otrevligheter inte enbart kommer från barn som det är populärt att skylla på.

      Skyller på barn?

      Tycker du att ett ”usch” verkligen är så otrevligt?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.